Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

 • Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες που ανθρωπόμορφα κτήνη, Ισλαμοφασίστες Τζιχαντιστές («ή προσκυνάτε τον Αλλάχ ή πεθαίνετε») αιματοκύλισαν την πόλη του Φωτός, το Παρίσι!
 • Οι νεκροί είναι ήδη 144 και αναμένεται να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τους 200! «Θα δείξει»! Οι τραυματίες; Επίσης «θα δείξει»! Η Γαλλία … «σφραγίστηκε» με εντολή Ολάντ.
 • Με πολύ σεβασμό στέκομαι προσοχή μπροστά στα θύματα και νοερά αφήνω λίγα λουλούδια και στα 6 σημεία που επιτέθηκαν στο Παρίσι, όπως πάντα δόλια, οι Ισλαμοπίθηκοι. Αιωνία η μνήμη τους! Την ώρα αυτή πρέπει να είμαστε όλοι Γάλλοι σίγουρα, και πάνω απ’ όλα άνθρωποι!
 • Είναι ώρα όμως και για προβληματισμό πραγματικό, ουσιώδη, μπας και αλλάξει κάτι στην Πατρίδα μας, πραγματικά όμως…
 • Δεν αντιλαμβανόμαστε πιστεύω τί έχει γίνει, τί γίνεται τόσο καιρό τώρα που αδρανείς βλέπουμε τους αποκεφαλισμούς των αιχμαλώτων από τα φασιστοκτήνη! Είναι μακριά από εμάς, λέμε! Το ίδιο πιθανώς να γίνει και τώρα στην Ευρώπη και σίγουρα, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πολιτικά πράγματα, τίποτα δεν θα αλλάξει στην Ελλάδα! Γιατί;
 • Διότι απλά αφήσαμε το «παιχνίδι» να το παίξουν οι «ειρηνιστές» του … «κώλου» που έχουν καταλάβει την χώρα μας και είναι, όπως ήταν πάντα βέβαια, οι κυρίαρχοι στην προπαγάνδα, δηλ. στο ψέμα, φορώντας το προσωπείο της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ελευθερίας, κλπ που ως έννοιες και αξίες, χρόνια τώρα, είναι μονοπώλιό τους!
 • Έτσι, αντί να στοχοποιηθούν, εδώ και καιρό, από το Υπουργείο Τύπου (φτιάξτο Κε Παππά / κάνε πράξη ό,τι σωστά είπες στη Βουλή πρόσφατα) ή ό,τι τέλος πάντων άλλο συναφές υπάρχει στην χώρα, που να εκφράζει κεντρική κυβερνητική «γραμμή», που να την ακολουθούν και τα ΜΜΕ στην πλειοψηφία τους έστω, αντί να στοχοποιηθούν λοιπόν οι Τζιχαντιστές φονιάδες, οι Τούρκοι «Ιανοί» φασίστες, που στήριξαν και θέριεψαν τον «ISIS» / «DAEŞ», την «Al Nusra», κλπ και όλους τους συνοδοιπόρους τους, η γραμμή ήταν και είναι «ανοίξτε τα σύνορα», «τί κρίμα ο Αϊλάν», λες και θα υπήρχε άνθρωπος να πει, μπράβο που το αγγελάκι έφυγε και μάλιστα, όπως έφυγε, ξέροντας ότι ο Έλληνας λυπάται ως γνήσιος ανθρωπιστής και Δημοκράτης, «ρίξτε το φράχτη του Έβρου», ο φασίστας ο Στρατηγός Φράγκος, κλπ.
 • Χρόνια τώρα ΔΕΝ είδα τους λεγόμενους προοδευτικούς, εκσυγχρονιστές, ειρηνιστές, «αναρχικούς», κλπ και όλα μαζί αυτά τα επιθετικοποιημένα ουσιαστικά να συνοδεύονται -για μένα- με τη φράση … «του κώλου», να διαμαρτύρονται, με διαδηλώσεις συνεχείς και πολυπληθείς θα έπρεπε μάλιστα, για τις κλειτοριδοκτομές στις Μουσουλμάνες, για τις μπούργκες, για τη σκλαβιά γενικώς που βιώνουν οι γυναίκες στις Ισλαμικές δικτατορίες στον κόσμο, που δεν βλέπουν στα μάτια τους άνδρες, που δεν επιτρέπεται ούτε να οδηγούν, που παίρνουν άδεια για να σπουδάσουν, να μιλήσουν, να … ουρήσουν, κλπ δεν είδα να βγουν στους δρόμους για τον 28 χρονο Σύρο στη Σάμο που έσπασε στο ξύλο την … 14χρονη γυναίκα του, διότι δεν ήθελε να γίνει πόρνη, δεν είδα τόσο καιρό να κάνουν μια ηχηρή διαδήλωση κατά των κτηνών Τζιχαντιστών, δεν είδα να βγαίνουν στους δρόμους για τα εκατοντάδες θύματα Ισραηλινούς που μαχαιρώθηκαν και συνεχίζουν να μαχαιρώνονται εδώ και κάμποσο καιρό τώρα από τους … καλούς Παλαιστινίους της «Χαμάς», κλπ, δεν είδα καμιά διαδήλωση κατά των Τούρκων στρατοκρατών και του νυν αφέντη τους Ερντογάν που δούλεψε και λίαν πιθανώς δουλεύει ακόμα με τους Τζιχαντιστές συνολικά, που έρριξε τα χημικά στη Δαμασκό, για τα 30 εκ-ρια των Κούρδων που δεν έχουν ακόμα γη δική τους και άλλα πολλά!…
 • Αντιθέτως οι παραπάνω στρατολογημένοι εγχώριοι, υποκινούμενοι από ξένους αργυρώνητους πράκτορες, άθεοι φασίστες συμπατριώτες μας, ή για να το λειάνω λίγο, οι παραπάνω εγχώριοι ολοκληρωτικοί που έχουν τις παραπάνω αναφερθείσες έννοιες, όλες … «αλα καρτ» στο άρρωστο μυαλό τους, διαδηλώνουν με την πρώτη ευκαιρία άνετα και χαλαρά κατά της Χριστιανοσύνης, της Ορθοδοξίας αλλοιώνοντας την αλήθεια, κοροϊδεύοντας ή μεγαλοποιώντας τα γεγονότα ή λέγοντας – όπως δίδασκε ο Γκαίμπελς – μεγάλα ψέμματα για να γίνονται πιστευτοί στις μάζες στις οποίες έκαναν λοβοτομή, αφού κυριαρχώντας τους στέρησαν την Παιδεία και τους έκοψαν … «τον ομφάλιο λώρο» με το δοξασμένο ιστορικό ελληνικό παρελθόν και «έργοις» αποδεικνύουν το απύθμενο μίσος τους γι’ αυτό, δηλ. προς την εδραία βάση της Φυλής μας, όπως με τον Σταυρό, που έβαλαν οι πρόγονοί μας στο εθνικό μας σύμβολο, αυτό δηλώνεται, τους βλέπω να προσβάλλουν το αίμα των νεκρών μας μολύνοντας ιερά και όσια, όπως με τους … «συνωστισμούς» της Σμύρνης, με τις «μη γενοκτονίες» των Ποντίων, [που είναι και Νόμος του Κράτους(!) και τον παραβιάζει ο ίδιος ο Υπουργός (!)], βρίσκοντας και χρήσιμους ηλίθιους, όπως τους «Χρυσαυγίτες» Ναζήδες που «πλάκωσαν» στα κλωτσομπουνίδια τον … Κουμουτσάκο, με αποτέλεσμα να συζητάμε γι΄αυτό και όχι για την «άρνηση» του Φίλη, κλπ. Τους φταίει ο Χριστός, η σημαία, το Κράτος, ο φράκτης του Έβρου, είναι υπέρ της ονομασίας της πΓΔΜ ως Μακεδονία (!), δεν βγάζουν ούτε μία ανακοίνωση κατά του ελληνικής καταγωγής άρρωστου Ράμα που θέλει να κατέβει στο … Ρίο (πιο … μάγκας από τον Μπερίσα που σταμάταγε στα Ιωάννινα και άλλα πολλά / τώρα η αλβανική μαφία στην Ελλάδα δίνει και όπλα στους Τζιχαντιστές στην Αθήνα και αλλαχού, αλλά αυτοί δεν ξέρουν τίποτα, κάτι «ΑΝΤΙΦΑ» , «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» κλπ είναι … παρθένες), κατ’ όσων (βλέπε «Ουράνιο Τόξο» και συνοδοιπόροι τους) ομιλούν για «Μακεδονική Γενοκτονία» από τους Έλληνες και θέλουν την απόσπαση της Μακεδονίας μας από τον ελληνικό εθνικό κορμό, κατ’ αυτών που ομιλούν για ανεξαρτησία της Κρήτης, κατά των Βουλγάρων που εμφανίστηκαν στην 103η επέτειο της απελευθέρωσης της Κέλλης (!), στην Φλώρινα, κλπ κλπ κλπ.
 • Ενοχλούνται με κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το ορθόδοξο κλπ , δεν πιστεύουν στην εθνική ενότητα και το λένε στις ανακοινώσεις τους, όπως το ΚΚΕ στις 28-10-2015, διότι ως απόγονοι των ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, θέλουν ό,τι και οι Κομμουνιστές πρόγονοί τους, «τον τελευταίο Μπάτσο ή Στρατιωτικό (Χωροφύλακας είναι το αυθεντικό, αλλά τέτοιοι δεν υπάρχουν πια), κρεμμασμένο από τα έντερα του τελευταίου παππά»! Γι’ αυτό είχαν φαγωθεί με τον Χριστόδουλο! Θα θυμάστε βέβαια… Δεν θέλουν Ελλάδα, θέλουν πολτό και Βαβέλ, και γι’ αυτό έγιναν τα αγαπημένα παιδιά της Νέας Τάξης!… Δεν μας εξήγησαν ποτέ  επίσης, γιατί Κομμουνισμός δεν υπάρχει πια, παρά μόνον στην Β. Κορέα και εδώ, γιατί αφού όλοι αυτοί Αλβανο-Βουλγαρο-Ρουμανο-Σλαβό-γυφτοι κλπ που πέρναγαν … πασαλίδικα επί ΚΚΣΕ, επι Σοβιετίας, όταν άνοιξαν τα σύνορα έτρεξαν στην … Ελλάδίτσα, που τώρα τους «βρωμάει» και μάλιστα την μισούν, μας μισούν! Κάτι Αλβανο-κατσαπλιάδες, κάτι Βούλγαροι βρωμο-χλέμπες, κάτι Σερβοκροάτες πορτοφολάδες, κάτι Ρουμάνοι μαχαιρο-κλεφτο-κοτάδες, κλπ.
  • Έπιασαν τα «πόστα» στα Παν-μια εδώ και χρόνια -δήθεν αριστερά- πρακτοροκαθίκια , πλούτισαν από τις ΜΚΟ του Σόρος και διδάσκουν ΠΑΓΊΩΣ και ΣΤΑΘΕΡΑ (!) ανθελληνισμό στους Έλληνες και Ελληνίδες, αλλά και στους λοιπούς «Έλληνες» πολίτες!  Τί αριστεροί όμως είναι; Γιατί δεν έχουν διαβάσει το λόγο του Βελουχιώτη στη Λαμία; Αφήστε τα φίλοι μου! Έβγαλαν, πλουτίζοντας, CDs λέγοντας πως η Ελλάδα άρχισε το 1821, (πόσο διαφορετικές ήταν οι απόψεις του Φαλμεράϊερ άραγε), πως δεν θα υπήρχε Ελλάδα αν δεν ήταν το Ναυαρίνο, πως είναι … «αστικοί μύθοι» το κρυφό σχολειό, το Ζάλλογγο κλπ, πως είμαστε απόγονοι των … Αλβανών, και, και, και, και, … Και στο τέλος ο σχεδιασμός του εκπονήσαντος το σχέδιο εγκεφάλου (αν με διαβάζετε θα έχετε καταλάβει την καταγωγή του) περιλάμβανε και … «Χρυσή Αυγή»,  ώστε να μην μπορεί κανείς να εκφραστεί πατριωτικά, αφού αμέσως τα πρακτόρια θα τον αποκαλέσουν ¨Ναζί¨ κλπ, περιλάμβανε οικονομική υποδούλωση στους διεθνείς κεφαλαιοκράτες Εβραίους, ενώ οι νεποτιστές πολιτικοί της … «ψοφοδεξιάς», ξέροντας ότι οι διεθνείς Σιωνιστές (Μπεν Γκουριόν κλπ.) έχουν τονίσει ότι η Παγκοσμιοποίηση θα περάσει με … Σοσιαλισμό, προσπαθούν να «αριστερίσουν» για να γίνουν αρεστοί στο πόπολο, λέγοντας και «ευχαριστώ» που έρχονται οι ξένοι να μας … γονιμοποιήσουν, κρατούν … «παθητική άμυνα» ενώ οι φίλοι … Αλβανοί λήστευαν την Αθήνα… , βγάζουν ομιλίες και λένε «προς χάριν της Ευρώπης» θα κολοβωθούν τα εθνικά μας σύνορα και άλλα τέτοια ωραία και μετά όλοι αυτοί, εκλεκτά της Μασωνίας τέκνα οι περισσότεροι και υπηρέτες του κυβερνώντος μέχρι τώρα Σιωνισμού, που κάνουν μεγάλους όμως σταυρούς στις εθνικές εορτές μας στις εκκλησίες μας, στα κατά Χριστόν «ιερά μας σκηνώματα», παρουσιάζονται και ως Νέστορες (!) ή … Νεστόρισσες της πολιτικής, ως Γκουρού, ως, ως, ως, κλπ. Βρε ΟΥΣΤ!
  • Αίσχος και Ντροπή! Βρωμιά και Λύματα! Και τρέχουν όλοι σ’ αυτούς για να ανέλθουν, διότι ξέρουν πως αλλιώς, όσο και αν αξίζει κάποιος, είναι «τελειωμένος» ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ … «ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ» τους
  • ! Ζούμε εποχή όπως λίγο πριν από την Άλωση, με άλλες βεβαίως … παραμέτρους και σε άλλες διαστάσεις! Ή όχι φίλοι μου; Τί να δει, που λέει και ο λαός μας, ο Θεός; Αρκεί να δει έναν άθεο ή αγνωστικιστή, δεν ξέρω, νέο άνθρωπο, να σηκώνει την γροθιά του στην Καισαριανή τιμώντας τους μισούς, «καλούς» κατ’ αυτόν Έλληνες, που όμως ήταν «κακοί» μέχρι πριν από λίγα χρόνια, όταν ήσαν «καλοί» οι σημερινοί … «κακοί» Έλληνες!
  • Αυτά μόνο με τους Έλληνες γίνονται και γι’ αυτό μας φοβούνται οι ξένοι, αφού «μας παίζουν τριπλή» και μας … χάνουν! Μια ζωή ΔΙ-ΧΟ-ΝΟΙ-Α (!) και οι ξένοι να κάνουν πλάκα! Γι’ αυτό και ο … φιλόσοφος Κος Γιανναράς είπε ουσιαστικά ότι ο Εθνικός μας Ύμνος είναι ένα τίποτα! Γιατί αναφέρεται στη διχόνοια τη ΔΟΛΕΡΗ, γιατί λέγει πως «ΑΝ ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»!!!
 • Ένας μεγάλος πολυτελής και ποικιλόμορφος … βόθρος έγινε η Ελλάδα μας λοιπόν;
 • Να γιατί πιστεύω, μακάρι 1000 φορές να διαψευστώ, και το λέω καιρό τώρα με επιχειρήματα, πως και στην Ελλάδα θα έχουμε δυστυχώς και νεκρούς και τραυματίες και ομήρους και, και, και, … από τα ίδια κτήνη, διότι καταντήσαμε …. «κώλος υπηρεσίας»!… Δεν πονάμε μόνον οικονομικά, βάσει ασφαλώς σχεδίου, γιατί είμαστε Έλληνες, δηλ. «το καρφί» στο μάτι της Διεθνούς Εξουσίας, κυρίως πονάμε ηθικά και πνευματικά, εγκεφαλικά, αφού αφήσαμε να μας αλώσουν ειρηνικά και «από μέσα», βγάζοντας τα μάτια μας μόνοι μας!
 • Όμως τελικά πιστεύω ότι ΔΕΝ θα μας αφήσει ο Θεός! Ο Αρχιεπίσκοπος Κυπριανός είχε πει στους Οθωμανούς δημίους του το 1821, το περίφημο, για όσους ασφαλώς ομιλούν ορθόδοξα και καταλαβαίνουν ελληνικά: «Η Ρωμιοσύνη είναι σύτζαιρη του κόσμου και εν να σβήσει μαζί του»!                                                                        ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ
 •                                                    ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΓΑΛΛΩΝ
 •                                      ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ 
 • ΥΓ. Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γάλλοι, ακόμα και Γερμανοί !
 • ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ:
 • «ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΘΕΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΙSIS, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΗΛΙΘΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ … ΡΩΣΟΥΣ»;

«ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ»