Θέσεις – Απόψεις – Απαντήσεις Και… Άλλα!

Φίλοι μου!

1. Από πότε σας γράφουμε εδώ, ότι οι Τούρκοι θα χρησιμοποιήσουν και εναντίον μας Τζιχαντιστές; Τώρα που το είπε ο Σίσι, τώρα το έκαναν θέμα οι ελληνικές… ε/φ!.. Να μας “ακούτε”, μελετώντάς μας προσεκτικά!..

2. Μπράβο πολλά στον Μητσοτάκη, για τις δωρεάν μαστογραφίες στις γυναίκες! Μετά το συγκινητικότατο έμπρακτο ενδιαφέρον του για τους “ΑΜΕΑ”, έκανε άλλο ένα βήμα πραγματικής προσέγγισης στις πολύ μεγάλες… ευαισθησίες της κοινωνίας μας!..

3. Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι ο Αιγύπτιος Στρατάρχης Σίσι “τα βρήκε” με τους Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους), επειδή έχει στην “Κυπριακή Δημοκρατία”… “Οφ Σόουρ” εταιρεία – ες!..

4. Εκδιώχθηκε διαβάζω κάπου, παραιτήθηκε διαβάζω κάπου αλλού, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΥΠ και “τα βάζουν” κάποιοι με τον Α/ΕΥΠ, Κο Κοντολέοντα!..

Δεν το ξέρω το θέμα, αλλά “μια το ένα, μια το άλλο”, καταλαβαίνω πως ο στόχος είναι ο Α/ΕΥΠ, από συγκεκριμένη υπαλληλική μερίδα της Υπηρεσίας, η οποία λυμαίνεται, κυρίως από εποχής Σημίτη και μετά, την ΕΥΠ!

Να σας πως εγώ λοιπόν τώρα τί συμβαίνει! Διαβάστε:

Ο Κος Α/ΕΥΠ είναι πλέον ολοφάνερο πως παλεύει να εκκαθαρίσει την ΕΥΠ από τα κομματικά και άλλα σκουλήκια, που έγιναν η βασική αιτία να… κακοφορμίσει η υπόψη Υπηρεσία και σε ικανό βαθμό να αποπροσανατολιστεί, τα τελευταία χρόνια, από την αποστολή της, γενόμενη “μαγαζί” κάποιων -γενικώς- επιτηδείων!..

Κάποτε λοιπόν, επί Αρχηγίας της ΕΥΠ από τον Πρέσβη Κο Αποστολίδη, πήγε κάποιος με μετάθεση στην ΕΥΠ! Τον “μετέφεραν” στον 7ο -νομίζω- όροφο και αφού περίμενε 55′ στο Γραφείο του Γραμματέως του Δντού Διοικητικού – Προσωπικού, αναλογιζόμενος ο… ανόητος το πόσο μεγάλη ήταν η τιμή να υπηρετήσει στην ΕΥΠ, κλπ, στη συνέχεια τον κάλεσε ο εκ Τρικάλων τότε Δντης Κος Ρ. και του είπε:

“Ο Κος Αρχηγός μου είπε να σας πω, πως σας ζητάει συγγνώμη, αλλά δεν σας ζήτησε η Υπηρεσία”!

Ο… “Κάποιος”, χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, αφού θα μπορούσε να του πει του Κου Δντου, “βγάλτε έγγραφη δγη, όπως ήταν αυτή που με έφερε εδώ, και αμέσως θα φύγω”, ευχαρίστησε και επέστρεψε εκεί απ’ όπου είχε φύγει, στην προτέρα του δηλαδή θέση!

Δεν θα κάνω υποθέσεις ή ό,τι άλλο, θα σας γράψω μόνον πως μόλις είχε αλλάξει η πολιτική κατάσταση και “είχε έλθει στα πράγματα” ο Νεο-Βούδας, οπότε τα Κομματόσκυλα, αυτά του Σημιτικού τότε ΠΑ.ΣΟ.Κ., που δεν(!) ήταν βεβαίως ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως τα έχουμε πει εδώ, αναλύσει, εξηγήσει και γράψει, θεώρησαν αυτόν τον… Κάποιο ως ΝΔούλη ή ως πολύ… Πατριώτη, για τα τότε… κυβικά (sic) της υπόψη Υπηρεσίας!.. Καταλάβατε!..

Η πλάκα είναι ότι τα… σκουπίδια αυτά έδιωξαν κάποιον, ο οποίος ανήκε στην πλέον επίλεκτη “Ομάδα Ασφαλείας” του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που δεν ήξερε ΚΑΝΕΙΣ και ποιά ήταν ως Ομάδα και ποιά – πόσα – από πού, κλπ, ήσαν τα μέλη της, πώς λειτουργούσε, κλπ, δηλαδή όλοι τους ήσαν κάτι παραπάνω από… ΠΑ.ΣΟ.Κ., και συνεπώς και αυτός ο… Κάποιος, που τον “έστειλαν” οι… Κοι αυτοί μαζί με τον άνθρωπο των Άγγλων Πρέσβη Αποστολίδη, δεν ήταν ΝΔ, αλλά ΠΑ.ΣΟ.Κ., που όμως δεν ήσαν αυτοί!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Επειδή τυχαίνει να ξέρω αυτόν τον… Κάποιον αρκετά καλά, όπως πιστεύω, σας βεβαιώνω φίλοι μου, πως δεν έχασε αυτός, επειδή τον έδιωξαν και μάλιστα παρανόμως, αλλά η ΕΥΠ!..

Καταληκτικά! 1000 μπράβο στον νυν Κο Α/ΕΥΠ, ο οποίος θα έχει προσφέρει μεγάλο έργο, αν απλώς βάλλει στην Υπηρεσία νέο αίμα, το οποίο πρωτίστως να είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, όπως και όχι απλώς άριστοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, αλλά επαγγελματικά να είναι… ΕΡΓΑΤΕΣ και στο τέλος / ακολούθως να είναι ΓΝΩΣΤΕΣ των διαφόρων αντικειμένων, τις θέσεις των οποίων θα κληθούν να… “κουμπώσουν”, στο Οργανόγραμμα της Υπηρεσίας!

Αν τώρα, πλην του ανωτέρω βασικού στόχου, κατορθώσει και κάνει και άλλα πράγματα στην ΕΥΠ ο νυν Αρχηγός της, πράγματα που δεν θα ήθελα να γράψω “εδώ και τώρα”, τότε ο Κος Κοντο-λέων “θα αφήσει εποχή” και το επώνυμό του θα αλλάξει… υποχρεωτικά σε… ΘΡΥΛΕΩΝ!..

Απευθύνομαι σε κάποιους “παλιούς” εκεί στην Υπηρεσία της “Π. Κανελλοπούλου” (συνδικαλιστές και μη) και με πολύ σοβαρότητα τους καλώ όχι μόνον να σιωπήσουν, αλλά να στηρίξουν, κατ’ απόλυτο τρόπο, το έργο του νυν Κου Α/ΕΥΠ και συνεπώς και της Πατρίδος, ιδιαιτέρως στην παρούσα κρισιμότατη φάση που διερχόμαστε ως Ελλάδα, ενθυμούμενοι τουλάχιστον(!) οι Κοι αυτοί τα ποσά που έχουν ενθυλακώσει όλα αυτά τα τελευταία 25 χρόνια προσωπικά (νόμιμα και… παράνομα), καθώς και τα παιδιά τους, που τα “έχωσαν”, πολλοί εξ αυτών, και αυτά στην ΕΥΠ, μετατρέποντάς την σε ΤΣΙΦΛΙΚΙ, την ίδια στιγμή που κατηγορούσαν και κατηγορούν (κάποιοι βεβαίως εξ αυτών), ως τσιφλικάδες τους… πολιτικούς!..

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΖΕΙΤΕ “ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ” ΤΩΡΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ “ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ” (ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΝΟΤΟΛΕΩΝ), ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΣΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ, ΤΟΥΤΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ… ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ… ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!..

5. Σας γράφαμε εδώ, ναι ή όχι, πως θα έχουμε “λοκ ντάουν”, προ των Α/Εκλογών;

Πάλι 10/50 “πιάσαμε”, σε στόχο “Α1”;

Άντε να / ας βγει επιτέλους Πρόεδρος, ο… νεκρός, που ακόμα δεν το ξέρει πως πέθανε, ο παιδόφιλος “Κοιμήσης Τζο”, ο Μπάϊντεν, ώστε να ηρεμήσουμε από το να “τρώμε”, 24ώρες το 24ωρο, στην “ΤV”, “COVİD” 19 από την “Παγκοσμιοποίηση”, και να τελειώνουμε με τον ιό αυτόν, σίγουρα πολύ πιο γρήγορα με τον άνθρωπο – “Καραγκιοζάκο” των Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων” στην εξουσία των Η.Π.Α.!..

Σας δίνω και μια ακόμα πληροφορία! Η “Παγκοσμιοποίηση, που κυβερνά την Ευρώπη δια της Γερμανίας, έχοντας ορίσει την Καγκελάριό της Μέρκελ ως Π-Θ της Ηπείρου μας, έχει εκνευριστεί τα μάλα που η Κ-Β Κ. Κ. Μητσοτάκη δεν “πήγε” σε γενικό στην Ελλάδα “λοκ ντάουν”!.. Έχετέ το υπόψη σας!

6. Πράγματι Κε ΡΤΕ! Αν δει κανείς τον “Παγκόσμιο Χάρτη”, θα δει ότι η Τουρκία έχει την μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Α. Μεσόγειο!

Πρόσεξε τώρα!

     α. Τον σωστό όμως… Χάρτη, σαν αυτόν που ανέφερες και μπράβο σου, θα πρέπει πάντα να βλέπει κανείς και προ παντός εσύ, ο οποίος έχεις μια έφεση στο να φτιάχνεις Χάρτες και γενικώς νέες… Γεωγραφίες, ως -περίπου- άλλος… Θεός (άπαγε της βλασφημίας), όπως πχ σαν αυτόν τον τελευταίο που συνέταξες και μας παρουσίασες με την Λιβύη του Σάρατς, περίπτωση κατά την οποίαν έστρεψες την… Γη τουλάχιστον κατά 1/4, από ΝΔ, προς ΒΔ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

     β. Ένας όμως, απ’ αυτούς που καλείς να δουν τον… σωστό Παγκόσμιο Χάρτη, θα δει και κάτι άλλο, εκτός από την ακτογραμμή της χώρας σου! Τί θα δει; Θα δει λοιπόν μια πολύ μεγάλη Νήσο, ακριβώς στα νότια σου και σχεδόν στο Κέντρο της Α. Μεσογείου, που είναι η “Κυπριακή Δημοκρατία”, στην οποία “εν όπλοις” εισβάλατε το 1974, μετά από διεθνή συνωμοσία, ενώ θα δει και στο άκρον αριστερόν του ίδιου Χάρτη και το Σύμπλεγμα της Μεγίστης ή Καστελορίζου (Μεγίστη / Καστελόριζο – Ρω – Στρογγύλη ή “ΜΕΙS – KARA – FENER”), αν φυσικά δεχθούμε, για λόγους εργασίας, τους ισχυρισμούς σας ότι η νήσος Καστελόριζο ανήκει στην Α. Μεσόγειο!..

Συνεπώς δεν έχετε στα… πόδια σας μόνον θάλασσα, αλλά έχετε ουσιαστικά 2 Κράτη! Την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία, λέγε με ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!

Αν λοιπόν διεκδικείς την όποια ενέργεια στην Α. Μεσόγειο, με βάση τον… Χάρτη (χάρτες, που έχεις πιστεύω πια καταλάβει ότι τους χρησιμοποιείτε γενικώς κατά το δοκούν εσείς οι Τούρκοι), θα πρέπει να διεκδικήσεις πχ ό,τι βρίσκεται ανάμεσα σε εσένα και στην Κύπρο! Στα νότια της Κύπρου τί δουλειά έχεις;

Θα μου πεις εσύ τώρα! Μα έχω τους Τ/Κ στο νησί, γνησίους και εποίκους θα συμπλήρωνα εγώ. (Κάτι που φυσικά και δεν θα το πεις, αφού θα είναι σαν να ομολογείς μια από τις πολλές παρανομίες σας, που λέγεται εποικισμός της Κύπρου).

Οι Τ/Κ Ρετζέπ είναι συστατικό στοιχείο της “Κ. Δ.” και δεν αποτελούν νόμιμο ξεχωριστό κομμάτι (Κράτος) παγκοσμίως δηλαδή -και από τον Ο.Η.Ε.- αναγνωρισμένο, αφού εξ όσων γνωρίζω δεν έχουν αλλάξει / δεν έχουν ανατραπεί, κλπ, οι συμφωνίες ιδρύσεως της υπόψη Δημοκρατίας (1959-1960 / Ζυρίχης – Λονδίνου)! Αναγνωρισμένο παγκοσμίως Κράτος είναι -τουλάχιστον ακόμα- η “Κυπριακή Δημοκρατία”!..

Άρα, τί θα πρέπει να κάνω, ώστε να είμαι νόμιμος και σύννομος και ό,τι άλλο θες ρε φιλαράκο, θα με ρωτήσεις, αντί να κάθομαι να σκέφτομαι, είτε την νομιμοποίηση 2 ξεχωριστών Κρατών στην Κύπρο, ώστε να βγω και στα νότια της “Κ.Δ.”, είτε την προσάρτηση σε εμένα, δηλαδή στην Τουρκία, του βορείου κατεχομένου από εμένα κομμάτι της νησιωτικής αυτής χώρας, μαζί βεβαίως με την συνημμένη παγκοσμία αναγνώριση της υπόψη πράξεώς μου, για τον ίδιο λόγο, ήτοι για να βγω στα νότια της νήσου και να διεκδικήσω νομίμως ενέργεια; (Να λες βεβαίως την αλήθεια ότι παραδοσιακά οι Τούρκοι είστε… μοναχοφάηδες, που έλεγε και ο “δικός” μας, ο Κοτζιάς ο… “Σκοπιανός”, αλλά που λόγω προφανούς εγκεφαλικής… μαλακήσεως εννοούσε και “έδειχνε” τους Έλληνες ως τέτοιους, αυτός ο νυν νεο… Δυτικο-Διεθνιστής και πρώην Κομμουνιστο-Διεθνιστής παραλής πολιτικός, που θα τον “κυνήγαγε” τάχα Ταγίπ ο… αγαπημένος σας… Καμμένος, για το γεγονός ότι τα “άρπαξε” από τον Σόρος, όπως και σχεδόν όλο του το Σόρος-Κόμμα, για να δουλέψει τότε κατά της θεωρητικά Πατρίδος του και υπέρ των Σκοπίων).

Διάβασε τώρα παρακάτω, τί θα πρέπει να κάνεις, αν και έχεις δώσει την εικόνα, και όχι μόνον σε εμάς τους Έλληνες, αλλά σχεδόν στο σύνολο της λεγομένης “Διεθνούς Κοινότητος”, πως είσαι ρε φίλε (και εννοώ και εσύ, αλλά και οι Τούρκοι γενικότερα), “ου με πείσεις, καν με πείσεις”! (Πες να στο μεταφράσουν αυτό με προσοχή)!..

Προσοχή: Για να κάνεις ό,τι σου γράφω παρακάτω θα πρέπει να έχεις πολλά κιλά αρχ… , όπως λέμε, αφού θα είναι μια ενέργεια που θα σε φέρει αντιμέτωπο με όλο το κυβερνών τ/”βαθύ Κράτος”, ηλικίας πια… 170 ετών, αφού αυτή θα ανατρέπει έναν ολόκληρο σχεδιασμό σας, κυρίως από την 10ετία του 1950!.. Όμως, μόνον τότε θα αποδειχθείς πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ και τότε η ηγεσία σου θα έχει λάβει παγκόσμια χαρακτηριστικά!

      (1) Μαζεύεις αμέσως τώρα πίσω στην Τουρκία τα στρατεύματα κατοχής σου από το βόρειο κομμάτι, αφήνοντας ένα στρατιωτικό Τμήμα, αστυνομικής περισσότερον μορφής, και πάντως συμβολικά!

Το νησί δηλαδή στρατιωτικά, κλπ, Ρετζέπ, να γίνει ξανά, από πλευράς δυνάμεων των 2 πλευρών, αλλά και των τρίτων… διαιτητικών δυνάμεων, συμβατό με  / σύμφωνα με τις προβλέψεις του 1960, όπως ήταν δηλαδή το 1960, γεγονός που σημαίνει πως και η Ελλάδα θα κάνει το ίδιο!

      (2) Παράλληλα, βγαίνεις και λες Ερντογάν ότι η Τουρκία αναγνωρίζει την “Κυπριακή Δημοκρατία” και καλεί την Ελλάδα και τους Ε/Κ, να έλθουν και να κάτσουν σε διαπραγματεύσεις μαζί της / σας (Τ. και Τ/Κ), υπό την αιγίδα της Αγγλίας(!) και με μοναδικό θέμα την επίλυση του Κυπριακού, στην βάση μιας δικοινοτικής – διζωνικής Ομοσπονδίας.

Όταν, κάποια στιγμή αργότερα, θα “πέσουν” και οι τελικές υπογραφές του νέου και οριστικού πλέον Κυπριακού Κράτους, τότε θα μπορείς να συζητήσεις μαζί του για την διανομή της ενέργειας, που -πιθανώς- είναι / να υπάρχει στα νερά ανάμεσα στο νησί και στην χώρα σου, ενώ οι Τ/Κ θα πάρουν από την ενέργεια νοτίως της Κύπρου, ό,τι τους αναλογεί σύμφωνα με το ποσοστό τους, ως συνιστώντα μέλη της νέας Ομοσπονδίας!..

Συνεπώς έτσι και εσύ δεν θα χάσεις… ενέργεια, αχαχαχαχαχαχα, ούτε και οι Τ/Κ, για τους οποίους τόσο -δήθεν- ανησυχείς!..

ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑΓΙΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΥΝ ΠΟΛΥ… “ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ” ΟΙ “ΔΙΚΟΙ” ΣΟΥ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΑΦΙΟΥ (2) ΚΑΙ ΜΕΤΑ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ (1), ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΟΚΑ ΤΟΥ (1). ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΙΟ (1), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΤΑΓΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ… ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!..

      γ. Το αυτό θα πρέπει να κάνεις και με την Ελλάδα! Τί; Διάβασε!

Ανακαλείς τον… Χάρτη που έστρεψε την… Γη κατά… 1/4, κλπ, αυτόν με τον Σάρατς (τί έγινε, ακόμα να παραιτηθεί, όπως έλεγε;  / τελειώνει και ο Οκτώβρης, που είχε πει πως θα “φύγει”, κλπ… , τί έγινε; / Αλλάξατε σχέδια ρε Ρετζέπ ή δεν βρήκατε ακόμα ποιόν θα βάλλετε στην θέση του;), κόβεις τις -για σένα- μαγκιές παντού, ήτοι σε θάλασσα, αέρα, κλπ, απέναντί μας, αφού άλλωστε όπως λες και λέτε όλοι οι Τούρκοι είστε στρατιωτικά ισχυρότεροι ημών (τί ώρα;), άρα δεν θα πρέπει να φοβάστε κάτι από εμάς, οι οποίοι και δεν σας απειλούμε σε τίποτα και πουθενά και λες: “Έλληνες ελάτε να καθορίσουμε τα όρια των νερών μας”!..

Βλέπεις ότι εμείς δεν προκαλούμε ούτε εσάς, ούτε την “Διεθνή Κοινότητα”, με μονομερείς κινήσεις, όπως πχ θα ήταν ο καθορισμός ΑΟΖ με την “Κ.Δ.”, ή η επέκταση των “Χ.Υ.” μας στα 12 ΝΜ, όπως έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα, από την σύμβαση του Μοντέγκο Μπέϊ, του 1982, να πράξουμε, γεγονός που θα συμπαρέσυρε το αυτό και στον αέρα, ώστε να υπάρχει συμφωνία… αριθμών, για την οποία τόσο διαμαρτύρεστε, λέγοντάς μας πως υπάρχει ασυμφωνία των 6 νμ μας στην θάλασσα, με τα 10 νμ στον αέρα! Αυτό δεν λέτε συνεχώς και… παράτονα(!), ξεχνώντας ότι το είχε αποδεχθεί η “ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ”, δηλαδή ο Κεμάλ σας, την 10ετία του 1930 και αργότερα, την 10ετία του 1950 η τότε Κ-Β σας (Μεντερές), όταν επισημοποιήθηκαν οριστικά τα πάντα στον “ICAO;

Δεν νομίζω Ταγίπ να είστε τόσο αφελείς, ώστε να πιστεύετε ότι σας φοβόμαστε (εννοώ το “casus belli” σας του 1995) και γι’ αυτό πχ δεν πάμε στα 12 νμ, κλπ!.. Απλώς έχουμε μάθει να περιμένουμε και να μην είμαστε ανακοινωτικοί, όχι μόνον των πράξεών μας, αλλά και των όποιων τυχόν προθέσεών μας, πολλές φορές!..

Δείτε και εσείς ρε Τούρκοι, όπως και οι… φίλοι σας στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, πώς λειτούργησε η Ελλάδα πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικά, πχ όλη την περίοδο πριν από τον Ε-Ι πόλεμο (1940-1941), μιας και εορτάζουμε “μεθαύριο” την επέτειο του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ “ΟΧΙ” μας, που τελικά έδωσε την ΝΙΚΗ στους Συμμάχους, που σήμερα “ποιούν την νήσσαν” και σας λείχουν συνεχώς Ρετζέπ με πράξεις, όπως πχ πωλήσεις όπλων, σαν τα γερμανικά Υ/Β, το Ισπανικό… αεροπλανοφόρο (“demek”), κλπ, όπλα για να τα χρησιμοποιήσετε βεβαίως κατά του στόλου των… Κούρδων και αυτού των… Ασαντικών Σύρων!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…

Έτσι θα τελειών(σ)ουμε και με τα νερά μας – σας Τούρκοι!

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ  ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΜΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ -ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ- ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!..

ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΟΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΦΤΑΣΑΝ 70 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ!..

Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΒΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΤΟΥ 1923 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΩΣΑΪΚΟΥ “ΕΘΝΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ” ΣΑΣ, ΤΟ 2023!.. ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ “Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ” ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!..

ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!..

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΡΟΕΛΑΣΕΤΕ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ “ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ”! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ Δ. ΘΡΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ Ν. ΛΕΣΒΟ, ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ!

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΤΕ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΑΣ, (ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΡ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ “ΑΚΡ”, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ή ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΚΛΠ), ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Γ’ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!!..

ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ / ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΡΕ ΤΑΓΙΠ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ “ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ΡΕ… ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΤΩΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ;

ΠΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΡΕΤΖΕΠ! ΕΧΕΙΣ / ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΟΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΑ!

ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΑΓΙΠ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ! ΤΕΛΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΑΣ!..

7. Ο πιο σοβαρός, ο πιο σεμνός, ο πιο “καθαρός” και πιο αποτελεσματικός πολιτικός Υπουργός Οικονομικών (δεδομένων των συνθηκών πάντα) που πέρασε από την Ελλάδα, από το 1974 και μετά, κατά την άποψή μας πάντα, μετά τον Μέντορα Των Δημοσίων Οικονομικών Ξ. ΖΟΛΩΤΑ (“παίζει” εκτός συναγωνισμού), ήταν και είναι ο Κος Σταϊκούρας, τώρα επί ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Αυτόν βρήκες ρε χαμένε (πολιτικά) Τσίπρα να “κτυπήσεις”, ρε άσχετε, ρε ανύπαρκτε;

Ποιός ρε νομιμοποίησε τα κόκκινα δάνεια; Ποιός τα πούλησε σε ξένα “φαντς”; Ποιός ξέσκισε τους Έλληνες ρε ξεφτίλα (πολιτικά), σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και μάλιστα και ηλεκτρονικούς; Ποιός μάζεψε όλα τα εναπομείναντα λίγα λεφτά των Ελλήνων, με συνεχή και σκληρότατη φορολογία; Ποιός έφερε αχρείαστο μνημόνιο, ποιός έφερε “capital controls”, ποιός, ποιός, ποιός… ; Και τελικά, ποιός πούλησε την χώρα για 99 χρόνια ρε πολιτικέ νάνε, ρε πολιτικό τίποτα Τσίπρα; Μήπως η… αφεντιά σου, ρε πολιτικέ πίθηκε;

Ουστ και ξανά ουστ, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..

Η ομιλία σου στην Βουλή ρε Λαμιώτη, κατά την 3ήμερη συζήτηση της μομφής του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” εναντίον σου, ήταν όπως την γουστάρουμε εμείς οι “Άγγελοι”, απέναντι στα πρώην Κομμούνια του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και νυν Όργανα της νέας “Νέας Τάξεως” και σου στέλνουμε πολλά συγχαρητήρια!..

8. Δεν θα ήθελα τώρα απ’ εδώ να αναφερθώ στην Ελληνο-Αλβανική Ομοσπονδία, που έχουμε αναφέρει και εισηγηθεί, ειδικά φίλε, όσο θα είναι Π-Θ στην Αλβανία το Όργανο του ΡΤΕ, ΕλληνοΓενίτσαρος Έντι ΡΑΜΑ.

Με την ευκαιρία, επειδή κάποιοι μας ρώταγαν επιτακτικά, τί κρυφό περιέχει η πρόσφατη στρατιωτική συμφωνία Τουρκίας – Αλβανίας, κλπ, και έγραφαν «πες μας κάτι παραπάνω ρε “Έλληνα”», κλπ, σας γράφουμε πως οι Αλβανοί είναι να πάρουν από την Τουρκία επιθετικά ΜΕΑ! (Ήδη τώρα που μιλάμε, αυτό μπορεί να έχει ήδη συμβεί)!..

Τέλος, η Χάγη είναι μια θετική λύση για την Ελλάδα της δεδομένης συγκυρίας, εννοώ στην διαφορά της με την Αλβανία για τα νερά (τους), για μια Αλβανία που επί Ράμα “απ’ το πρωϊ, μέχρι το βράδυ”, γίνεται συνεχώς ανθελληνική προπαγάνδα!.. Άρα η συγκατάβαση Ράμα για Χάγη, είναι μια… παρά την θέλησή του… παραχώρηση!.. Υπάρχει και Θεός!..

9. Ο ΜΑΚΡΟΝ ρε ΡΤΕ, δεν “τα έβαλε” με το ΙΣΛΑΜ! “Τα έβαλε” με τους Τζιχαντιστές, αυτούς δηλαδή που στοχεύουν στην διάλυση της Γαλλίας!

Ευτυχώς ο Μακρόν, αν και “παιδί” των Ρότσιλντ, δεν ταυτίζεται, όπως φαίνεται πια, με τους… Σόρος και λοιπούς ομοίους Παγκόσμιους μπαχαλάκηδες, που μισούν, αλλά… γλείφουν τους Μουσουλμάνους, μόνον και μόνον για το κέρδος και όχι γιατί πιστεύουν σε ό,τι λένε και κάνουν γι’ αυτούς, όπως άλλωστε και οι πράξεις τους τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια απέδειξαν!..

Και κάτι ακόμα Ρετζέπ! Το να βγαίνεις και να το “παίζεις” “Προστάτης” των απανταχού Μουσουλμάνων, παραποιώντας την πραγματικότητα, που παραπάνω ανέφερα, πως δηλαδή ο Μακρόν δεν “τα έβαλε” με τους Μουσουλμάνους στην χώρα του, όπως θέλησες να το παρουσιάσεις ψευδώς, αλλά με τους Τζιχαντιστές, δεν “πιάνει” ρε Ταγίπ, δεν το καταλαβαίνεις επιτέλους; Μόνον το Κατάρ, τους Αζέρους και τους Πακιστανο-Μπαγκλαντεσιανούς έχεις δίπλα σου ως πραγματικούς υποστηρικτές σου και κανέναν άλλον, από τους Μουσουλμάνους, Άραβες και μη!.. (Ασφαλώς και τους Τζιχαντιστές, αυτούς που κυρίως έχεις μισθώσει και εξ αυτών κυρίως πάλι αυτούς του Ιράκ! Εννοώ τους πρώην Σανταμικούς, καταλαβαίνεις)! Ποιόν λοιπόν νομίζεις ότι κοροϊδεύεις;

Άρα Ταγίπ, εσύ είσαι αυτός που θέλει Γιατρό και δη Ψυχίατρο, κάτι βεβαίως που είναι εδώ και καιρό γνωστό, τουλάχιστον απ’ αυτήν την… ξεχωριστή πολεμοφιλία που σε διακρίνει και μάλιστα σε ύψιστο βαθμό, σε σχέση πάντα με τους λοιπούς… Γερακόμορφους, πολιτικούς, οικονομικούς και στρατιωτικούς Επιτελείς σου!..

Σε ό,τι αφορά εσένα Κε Μακρόν, σου τονίζουμε πως το ΠΑΡΙΣΙ, ειδικά αυτή η πόλη, αποτελεί 1ο στόχο των Τζιχαντιστών, “ανά τη γη”, όπως και η Ν. Υόρκη αποτελεί 1ο στόχο, για να καταστραφεί “εκ βάθρων”, και των απανταχού Τζιχαντιστών, αλλά βεβαίως και των Ρώσων!..

10. Το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία από την ΕΕ, και η αναστολή των διαδικασιών της τελωνειακής εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ, αιτήματα που έθεσε ο Έλληνας Π-Θ στην “Ένωση”, θα είναι εκείνα που ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΘΑΝΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ 100% ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!..

Επίσης, παράλληλα, πήραν και το μήνυμα και οι Η.Π.Α., πως η στάση των Τούρκων, δεν είναι συμβατή με την πρόσφατη Ε-Αμερικανική συμφωνία! Καταλάβατε! Άρα και εδώ, ο Κος Π-Θ μας έχει διαβάσει και προφανώς συμφωνήσει μαζί μας! (Θυμάστε του τί γράφαμε να πει στον Τραμπ, όταν θα πήγαινε στις Η.Π.Α.)!..

Έτσι, νάτος και ο Λαβρώφ την Δευτέρα 26-10-2020 στην Αθήνα, έστω και με τον μύθο του Ναυαρίνου, σε… βίντεο! Γράψαμε σχετικά και γι’ αυτό!.. Παρακολουθούμε και θα τα λέμε! (Απάδει αναφορά μας και στον ερχομό του Ι/ΥΠΕΞ στην χώρα μας, για την 3μερή Ε-Κ-Ισραήλ, αφού πάρα πολλές φορές έχουμε τονίσει το τί σημαίνει, ιδιαιτέρως για την Πατρίδα μας, η… λέξη Ισραήλ και επομένως ας μη γινόμαστε κουραστικοί)!..

11.  Δεν είπε κάτι ιδιαίτερο ο Κος Τζόνσον στην πρόσφατη τελευταία τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Ε/Π-Θ, στον Ε/Π-Θ, τονίζοντας ο Β/Π-Θ την ανάγκη για συνεχή εργασία των 2 πλευρών (Ε-Τ), για εύρεση λύσεως σε όλα τους τα θέματα!..

Μέχρι στιγμής ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τα πάει “πολύ καλά” στα εθνικά και… ΣΤΟΠ!..

12. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1941-1944, (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΤΟΤΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ “ΚΕΡΔΙΖΕΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΩΑ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΜΗΝ  ΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΒΡΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΙΣΤΕΣ – “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!.. 

13.

“Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών και η Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου” έκαναν Μνημόσυνο στον ΗΡΩΑ Κωνσταντίνο Κατσίφα, στην Αθήνα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11 π.μ., στα 2 χρόνια από την δολοφονία του!..

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

ΡΑΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ!

14. Χρωστούμενο!

Επειδή πολλοί στις Η.Π.Α. (“Δημοκρατικοί”) και στην Ευρώπη (Όργανά τους), λένε πολλά για τον Τραμπ και την Κίνα, παραπλανητικά και συκοφαντικά, άρα πρωτίστως ψευδή, σας γράφω πως οι Κινέζοι, που με τους συνεργάτες τους “Παγκοσμιοποιητές Διεθνείς Εβραίους”, έχασαν τα 4 χρόνια Τραμπ δεκάδες δεκάδων δις $ Η.Π.Α. παγκοσμίως, θα σταματήσουν να δίνουν στις Η.Π.Α. 500 κιλά σπάνιο μέταλλο, για κάθε ένα των F-35, μέταλλο που απαιτείται για την κατασκευή του υπόψη α/φ, ενώ και πάλι οι Κινέζοι ψήφισαν νέο Νόμο για τελωνειακό έλεγχο στις πύλες της χώρας τους, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ Η.Π.Α., ειδικά μετά τις α/κυρώσεις στις κινεζικές εταιρείες “HUAWEI” και “TİK-TOK”!..

Δεν απευθύνεστε μόνον σε ασχέτους ρε… Παγκοσμιοποιημένοι, Αφέντες και δούλοι!..

Ακόμα και το CNN των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α. στην Οικονομία έβγαλε 1ον τον Τραμπ και αυτό δείχνει πολλά!.. (Τον προτιμούν οι Αμερικανοί σε ποσοστό 56% στα Οικονομικά)!..

15. Θυμίζω και κάτι ακόμα για το Ναγκόρνο Καραμπάγ (“ΑΡΤΣΑΧ”), πλην των όσων σας έχω αναφέρει, μέχρι τώρα! Διαβάστε:

Το 99% του χρυσού της περιοχής (μιλάμε για μια πολύ μεγάλη χρυσοφόρο περιοχή / περίπου 112 τόνους χρυσού εκτιμάται ότι διαθέτει η περιοχή του “Ν. Κ.”), το ελέγχει η Ρωσική εταιρεία “Rus Geo-Promining Gold Şirketi”, της οποίας τα κέρδη είναι όλα… μαύρα!.. Το “Ν. Κ.” διαθέτει μια σειρά από μέταλλα, κλπ, όπως ασήμι, τσίγκο, σίδηρο, κλπ, κλπ, κλπ!.. Άρα, καταλαβαίνετε!..

Το ΝΑΤΟ δήλωσε πως δεν είναι με καμιά από τις 2 αντιμαχόμενες πλευρές! Ναι, εντάξει καταλάβαμε Κε Στόλτενμπεργκ!..

Το εγγύς μέλλον θα δείξει, αν βγήκε κάτι από την πρόσφατη συνάντηση στις Η.Π.Α. των 2 ΥΠΕΞ (Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν), υπό τον Α/ΥΠΕΞ Κο Πομπέο!..

16.

The Biden Crime Family Comes Undone

Say it ain’t so, Joe.

Thu Oct 22, 2020 

Daniel Greenfield

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

The Biden family is notorious for being the crookedest clan not only in Delaware, but in D.C.

Delaware is a pretty small place, but D.C. is even smaller, yet the scope for corruption, unethical behavior, conflicts of interest, and even brazen thievery are far greater in Washington D.C.

And yet the Biden family stood out even there. To be born a Biden in the era after Joe switched his party affiliation, plagiarized his speeches, and inappropriately touched every woman or girl he could get his hands on in the state and the nation, was to be bred into dirty money.

Joe Biden was now asked in Wisconsin if Hunter had “profited off the Biden name”.

“None whatsoever,” the godfather of Delaware retorted. And the entire state laughed.

Say it ain’t so, Joe.

It doesn’t matter if you’re a Democrat or a Republican, in Delaware, everyone knows that the Biden name means money in the bank. Literally. Just ask MBNA, Hunter’s former employer, whose executives poured $200,000 into Joe’s coffers, and one of whom bought his house.

“Don’t worry about investors,” James Biden, Joe’s brother, famous for scoring a billion dollar contract to build houses in Iraq, told executives at Paradigm Global Advisors.  “We’ve got people all around the world who want to invest in Joe Biden.”

James had bought Paradigm together with Hunter Biden.

Biden can try to deny the obvious, but he isn’t even trying to deny that the emails and photos are real, or that it was his son’s laptop. Instead, he spouted a word salad of gibberish, stating, “the vast of the intelligence people have come out and said there’s no basis at all.”

Why does Biden need to call on “the vast of the intelligence people” who carefully avoided making a firm statement, to deny something he is better able to deny on his own?

Because it’s really an admission.

The latest emails make it all too clear that Joe Biden got Viktor Shokin, the Ukranian prosecutor, fired because Burisma wanted him gone and that Hunter Biden’s purpose in making deals with a powerful Chinese energy company linked to the Communist regime was to produce income for “me and my family”. It’s no wonder that the latest reports link the FBI’s subpoena of the laptop, not to the media’s false claims of a Russian op, but to a money laundering investigation.

Investing in Joe Biden or, as one message allegedly has it, “the big guy”, meant depositing the money with James or Hunter. And then Hunter deposited a laptop with a small computer repair shop in Delaware five miles from his father’s home, and never picked it up. The rest is history.

And the history is happening now.

The Hunter Biden laptop unrolls two ragged threads. One is the descent of Joe Biden’s son into new depths of depravity and the other are the foreign investors who bought into Joe Biden Inc.

The alleged photos of Hunter Biden’s drug use and underage girls might be dismissed as a spoiled rich kid’s demons. But, looking at public photos and videos of Joe Biden touching, caressing, and sniffing women and young girls, it’s hard not to see the influence. What did a teenage Hunter grow up seeing his father do? How did that shape him into the man he is?

And why was Hunter able to get away with it for so long?

In alleged text messages exchanged between Joe and Hunter Biden, father and son discuss “sexually inappropriate” behavior with a 14-year-old girl.

“She told my therapist that I was sexually inappropriate with [name of 14-year-old girl redacted] when she says that I facetime naked with her and the reason I can’t have her out to see me is because I’ll walk around naked smoking crack talking [redacted] girls on face time,” Hunter appeared to message his father.

What was done about this? The odds are good that the answer is nothing.

The Hunter Biden laptop was turned over to the FBI in December of 2019. And the FBI appears to have done little with it. Giuliani submitted material allegedly showing criminal sexual behavior to the Delaware police who passed it off to the Delaware Department of Justice.

A spokesman for Delaware Attorney General Kathy Jennings said it was sent to the FBI.

Jennings is not only a Democrat, but a friend of the Biden family who had worked under Beau Biden and has been vigorously campaigning for Joe Biden.

“I’ve known Joe, Jill, and the Biden family for most of my life. Joe is one of the kindest and most genuine people I’ve ever known,” Jennings had posted on her Facebook page.

The Biden family may have been able to get away with a lot for the same reason as the Kennedy clan. They were big fish in a small pond being protected by the Democrat club. Like some Kennedy sons, Hunter may have spun out of control because he could get away with it.

That’s why Hunter Biden’s story is just an echo of Joe. Father and son appear to share a boundless greed for unearned wealth and women, and a complete lack of self-control with both.

And both men have spent their lives being protected from the consequences of their actions.

Laptop computers, like notebooks, are the mirrors of their owners. We use them and fill them with the things that matter to us. Going through a lost laptop or phone tells us a lot about the man or woman who spent years with it. Hunter Biden’s laptop is a mirror of the man. And the mirror shows a broken and corrupt human being filling its gigabytes with his demons.

What were Hunter Biden’s demons? The same as the ones that bedeviled Joe. Women and money. And as dirty and wrong as possible. That’s why Hunter allegedly didn’t just seek out money, he went after business opportunities in the most corrupt places in the world, like Kazakhstan and the People’s Republic of China, and he didn’t just chase women.

Instead, Rudy Giuliani has said that the laptop contained photos of underage girls.

But the bigger story isn’t Hunter’s depravity, it’s the business opportunities, the lobbying gigs and board seats offered to him by foreign companies looking to invest in Joe Biden.

In less than two weeks, Joe Biden’s stock will either boom or bust. And voters are entitled to know who, beyond the battalions of domestic special interests from Wall Street to Hollywood, from the gun control lobby to green businesses, pouring hundreds of millions into his campaign, is getting ready to collect interest on the foreign money that financed Hunter’s lifestyle.

Hunter Biden’s emails offer a window into a global operation, in the Ukraine, in Kazakhstan, and the People’s Republic of China, of investing in Joe Biden courtesy of his wastrel son.

Joe Biden has claimed that he has nothing to do with his son’s business affairs, but that’s a transparent lie that had been shot down even long before the laptop by media reporting. The media is frantically trying to bury information that backs up their own reporting from the primaries when the same media now trying to save Joe Biden originally wanted to bury him.

Why did so many Democrat officials, beginning with Barack Obama, try to keep Joe Biden from running in 2016 and then 2020? Joe Biden is a mediocre hack, but he’s a better candidate than Hillary Clinton, not to mention lefty luminaries like Al Gore or John Kerry. The problem was that the small state that spawned the Biden crime family was littered with their dirty laundry.

And now, in the final stretch before Election Day, the messy stained laundry is spilling out.

Like Humpty Dumpty, all the Democrat horses and men are trying to keep the mess contained. Twitter and Facebook are blatantly suppressing the story. The media has refused to cover the biggest scandal of the election while falsely claiming that Hunter Biden’s laptop is Russian disinformation despite clear denials by the intelligence community and the FBI.

Hunter Biden’s laptop isn’t just evidence of a degenerate past, but of the coming attractions.

The Biden crime family has built a global network of contacts. And when their father was a mere veep, they could only wet their beaks a little. If he wins, they’ll be able to drown in money.

Joe could throw around his weight in a backwater like Ukraine, but if he wins, Burisma will just be a tiny taste of what is to come. And the corruption in D.C. will make Delaware blush again.

Corruption is nothing new in D.C., but what the laptop reveals about Hunter Biden and his father is that, like the Clintons, they have no self-control. And the only thing more dangerous than cunning crooks at the head of a nation are inept kleptocrats who would leave evidence of their financial and sexual corruption on a laptop abandoned in a Delaware repair shop.

As new details trickle out, two things are obvious about the Biden crime family: they’re not only as crooked as a bent tree in a thunderstorm, they’re also hopelessly stupid at covering it up.

Even as the media denies everything for the Bidens, they have yet to deny the core facts.

Rep. Schiff may claim that Hunter Biden’s laptop is a Russian conspiracy, but neither Joe nor Hunter will say it. And what Schiff and the Democrats and their media can only say behind their backs is that they can’t believe how corrupt and incompetent the horse they bet on really is.

They haven’t seen anything yet.

17.

Anti-Semitism in Today’s Europe

When Jew-hatred becomes normalized in the streets.

Thu Oct 22, 2020 

Joseph Puder

The legacy of anti-Semitism in Europe is a long and painful one.  It had its culmination in the Holocaust.  Today, while Europe’s democratic governments profess their intentions to combat anti-Semitism, the influx of millions of Muslim migrants from throughout the Middle East has intensified the residual anti-Semitism embedded in the subconscious of many Europeans.  The European-born Muslims, along with the migrant newcomers, were honed on hatred of Jews thanks to the media and mosque indoctrination in their native lands. The Middle East Muslim migrants have additionally brought along with them a deep hatred for Israel.  In Europe today, anti-Semitism has been normalized on the streets if not in governmental bureaus. European governments are now worried that their native Jews might be fleeing the continent as a result of increased levels of anti-Semitism, especially when Covid-19 is plaguing Europe, and Jews have become ready scapegoats. The European Union (EU) governments in particular, are concerned that should Jewish life in Europe end, it will show that Europe has not learned the lessons of the Holocaust.

An EU poll of European Jews from across Europe published in January 2019, showed that 89% of those surveyed said that anti-Semitism had significantly increased in the last five years.  The EU poll sampled 16,395 Jews in 12 EU countries. Yet, in a separate EU survey under the EU’s Fundamental Rights Agency, the conclusion arrived at was that Jews were “subjected to a sustained stream of abuse.”  38% of those surveyed said that they were thinking of emigrating out of Europe because the continent was no longer safe for Jews.  In the last decade, thousands of French and British Jews left for Israel.

The Jewish future in Europe is bleak.  A recent poll by the London-based Henry Jackson Society think tank found that 44% of British Muslims believe in anti-Semitic conspiracy theories. The poll also indicated that forty-seven percent of Muslims with a college degree back the “dual loyalty” canard against British Jews. Even more seriously, however, are the growing incidents of physical and verbal attacks on identifiable Jews by Muslims.  In fact, for each of the past three years, the U.K has reported the highest number of anti-Semitic incidents ever recorded.

In France, police are seen as “dirty Jews” by many Muslims.  According to Sammy Ghozlan, founder of France’s National Bureau for Vigilance against ant-Semitism, “The anti-Semitic equation between cops and Jews is a new development borne out of conspiracy theories, and this is already inciting violence and bloodshed. It is dangerous not only to Jews, but also for the rule of law in France.”  In France, with the third largest Jewish population in the world, government records have shown a 74% spike in anti-Semitic acts between 2017 and 2018.

In Germany, anti-Semitic incidents rose more than 19% in 2018. It prompted Germany’s first anti-Semitism commissioner to caution Jews about the dangers of wearing kippahs (traditional skullcaps) in public. More recently, on October 9, 2019, a heavily armed German anti-Semite, intent on killing Jewish worshippers during Yom Kippur services at the local synagogue, in Halle, Germany, ended up shooting to death two people and injuring two others.

A 2019 Anti-Defamation League poll found that one in four Europeans harbors negative attitudes toward Jews.  Anti-Semitic tropes such as Jews control business and finance, and that Jews are more loyal to Israel than their home countries, are in common usage. European respondents have also complained that “Jews still talk too much about what happened to them in the Holocaust.”

The EU officials shouldn’t have been surprised or shocked by the survey findings.  Germany’s reunification of former Communist East Germany with the Federal Republic of West Germany in 1989, opened the way for the poorer East Germans resentment. They were fed on Communist propaganda that hid from them the extent of Jewish suffering and the full dimension of the Holocaust. During WWII, according to the Marxist-Leninist regime in East Berlin, it was the fascists who were responsible for the crimes of the war; Jews were lumped with everyone else as “victims of fascism. In the 1960’s, large-scale immigration into Europe (Muslim Turks in Germany, Muslim Arabs from North Africa in France, Indonesians into Holland, Pakistanis, and Jamaicans in Britain) spawned white supremacists groups throughout Europe.  But hatred was not the exclusive domain of the Right.  Radical leftist terror groups like the German Baader-Meinhof terrorist gang, labeled by some as “Hitler’s children,” participated along with Palestinian terrorists (Black September) in the hijacking of an Air France flight from Israel to Paris in 1976. They took more than 100 Israeli Jews as hostages after performing a Nazi-like selection.  There were plenty of violent Israel-bashers and Jew-haters on the far left.

In the last few years, 1.5 million migrants entered Europe, mostly Middle Eastern Muslims.  Indoctrinated by their Arab dictatorial regimes, these migrants harbor deep hostility towards Israel and Jews.  The EU elites refrained from using tough measures against the violent elements of their Muslim populations to stem the growth of anti-Semitism.  They are held back by their new “religion” of multiculturalism and political-correctness.  They did, however, get tough on native right-wing groups.  In the meantime, the Internet has made it possible to spread anti-Jewish hate unhindered.

EU leaders describe the battle against anti-Semitism as one that they cannot afford to lose.  Some even go so far as to say that it encapsulates the struggle for Europe’s very soul.  French President Emmanuel Macron, following a visit to a desecrated Jewish cemetery in February 2019, where swastikas had been daubed on about 80 graves, said that anti-Semitism is the negation of what France is.” Yet Macron and French officials are quiet regarding radical Muslim clerics that foster Jew-hatred. Additionally, by backing the Palestinian Authority’s refusal to even discuss the Trump peace plan, he played into the reject Israel (and Jews) narrative. Macron’s words to Jews can be reassuring but his actions are less consistent.

 France has experienced three anti-Jewish mass shootings in recent years, each committed by Muslim terrorists born and raised in Europe. (One actually occurred in Belgium by a French Muslim.)  In 2012, in Toulouse, France, a rabbi and three children were murdered at a Jewish school.  In 2014, four people were killed in the Brussels Jewish Museum.  It was followed by the killing of four people at a Paris Kosher supermarket.  French court injustice was on display in the case of  Sarah Halimi  who was murdered by a Muslim named Kobili Traore, and acquitted on the ground that he was “not criminally responsible” for his actions.  Hundreds of Jews and their supporters rallied in Paris on January 5, 2019, deploring the court’s decision.

Anti-Semitism in today’s Europe has become fashionable in the streets of many European capitals. The young generation throughout the continent is clueless about the Holocaust.  Israel is routinely singled out by the EU with punitive measures such as the boycott of products from Judea and Samaria.  European politicians increasingly cater to the growing Muslim vote, and that means overlooking anti-Semitic acts committed by Muslims.   It also drives the anti-Israel decisions by EU legislators. Christian values seem passé, which means that the Bible and churches decreasingly serve as moral guides. There is a focus on ‘live for today, and the hell with tomorrow’.  For the Jews in most of Europe, however, the future comes with fear.

18.

Beheaded Infidels Vs. Fear of Islamophobia

Political correctness will ensure that non-Muslim heads continue to roll in the West.

Thu Oct 22, 2020 

Raymond Ibrahim

Raymond Ibrahim is a Shillman Fellow at the David Horowitz Freedom Center.

An 18-year-old Muslim man beheaded a school teacher in France last Friday for showing cartoons of Islam’s prophet Muhammad to his students, in the context of discussing free speech and expression.

Some weeks earlier, another Muslim man killed an American citizen in Pakistan for also committing “blasphemy.”  The murdered man, Tahir Naseem, was actually being tried for blasphemy in a court room—which carries a maximum death penalty—when Faisal Khan, 15, walked in and opened fire on him.  While Khan “broke the law” by essentially jumping the gun, Pakistani law itself is sympathetic to the vigilante’s view that blasphemy is a crime, punishable by death.

In France, there is no blasphemy law and freedom of speech is or was once deemed an essential right of all citizens.  In this sense, then, the government of France, unlike the government of Pakistan, would obviously not hold Samuel Paty, the beheaded teacher, guilty of any blasphemy.

And yet the effective differences between France and Pakistan, within the context of these two crimes, seem to end there: while Pakistan and many other Muslim nations uphold Islam’s blasphemy laws, France and other Western nations pretend that Islam has no blasphemy laws.   After all, to acknowledge that Islam does indeed call for the punishment and death of blasphemers against Muhammad—to say nothing of any number of other “problematic” sharia stipulations, such as death for apostates—is to be “Islamophobic.”

In short, whereas Muslim nations like Pakistan actively affirm and uphold Islam’s blasphemy codes, Western nations like France passively acquiesce to them by pretending they don’t exist and therefore need no addressing.

The result is the same: Muslims—whether in Islamic or Western nations—continue to learn and spread the unadulterated teachings of Islam, unhampered.

One difference, of course, is that, whereas Muslims can feel free to wear their supremacism on their sleeves in the Islamic world—Khan is all but a national hero in Pakistan for killing Naseem—in the West they learn to conceal it and “play the game,” inasmuch as they need to; and Western authorities are usually only too happy to reciprocate—until such time that one of the Muslims goes off the rail, at which point the authorities pretend to be shocked and talk of “mental health problems,” “grievances,” or “extremism.”

Thus, and despite the fact that, past and present, Muslims killing “blasphemers” is a well-documented fact of life, French officials said that, “There are still questions about whether the killer was radicalised or whether there might have been another motive.”  Not only is the notion that there might be “another motive” beyond silly, the only other alternative, that he was “radicalised,” also implies that killing blasphemers is somehow strange or “extreme” for Islam, when it is and always has been standard.

Or consider the contradictory messaging of the French president.  While discussing the beheading of Paty, Emmanuel Macron said:

It was no coincidence that the terrorist killed a teacher because he wanted to kill the Republic and its values. The Enlightenment, (is) the possibility to make our children, wherever they come from, whatever they believe in, whether they believe or not, whatever their religion, to turn them into free citizens.

Consider how utterly oblivious to the reality of Islam—which revolves around a notoriously draconian set of laws, sharia—the claim that “children, wherever they come from, whatever they believe in …, whatever their religion,” are simply supposed to evolve into “free citizens,” even when what they believe in and their religion teaches the exact opposite.

Continues Macron: “They will not divide us. That’s what they seek and we must stand together.”

Who are they?  The official answer is that they are generic “terrorists,” who are “distorting” the otherwise “peaceful” teachings of Islam.

In reality, it is not “they” who seek to “divide us,” but rather the core teachings of their religion, which, far from requiring Muslims to “stand together” with non-Muslims, actually calls on them to stand apart (via the highly divisive Koranic doctrine of Loving and Hating for Islam).

Until such time that such simple truisms are accepted—and acted upon—infidel heads will continue to roll, and politicians will continue to spout out meaningless platitudes.

19. To μόνο που θέλουμε να πούμε στον Κο Κατρούγκαλο είναι “ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ”, για τον καρκίνο που τον ταλαιπωρεί και τίποτα σχετικό με τα Ε-Τ, στα οποία, είναι προφανές, πως “έχει χάσει την μπάλα”!..

20. “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” σε όλους τους Δημήτρηδες και επίσης “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” σε όλους τους Έλληνες και δη στους Μακεδόνες, για την αυριανή 108η επέτειο απελευθερώσεως της Θεσσαλονίκης μας!

21.

3 hayırın başkenti resmen düştü: ‘İsrail ile anlaştık’

Sudan Dışişleri Bakanı Ömer Kameruddin, geçiş hükümetinin İsrail ile ilişkilerin normalleştirilmesini kabul ettiğini ancak anlaşmanın yürürlüğe girmesinin yasama organının yetkisinde olduğunu açıkladı.

 25.10.2020

Bakan Kameruddin, Sudan resmi haber ajansı SUNA’da yer alan açıklamasında, “Normalleşme konusunda anlaştık, onay yasama organında. Normalleşme süreci, yasama meclisinin kurulması ile anayasal yapının tamamlanmasının ardından gerçekleşecek.” ifadesini kullandı.

MECSLİS HENÜZ ONAYLAMADI

Birçok kararın yürürlüğe girmesinin (henüz kurulmayan) yasama meclisine bağlı olduğunu belirten Kameruddin, önemli olanınsa İsrail ile normalleşme konusunda bir anlaşmaya varılması olduğunu söyledi.

Kameruddin, ülkesinin normalleşmeden ekonomi, teknoloji, enerji ve altyapı alanında fayda sağlayacağını kaydetti.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada da ABD’nin Sudan’ı terörü destekleyen devletler listesinden çıkarmasının memnuniyetle karşılandığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Karar, Sudan’ın uluslararası topluma yeniden entegre olmasının önünü açan, ekonominin toparlanmasına yardımcı olacak tarihi bir adım. Eski rejimin izlediği politikalar, ülkeyi uluslararası toplumdan izole etti. Bu durum, tarihi boyunca terörizmle ilgisi olmayan Sudan halkı üzerinde zararlı etkiler bıraktı. Sudan’ın terörü destekleyen ülkeler listesinden çıkartılması halkı için onur mücadelesinde zafer anlamına geliyor, demokrasiye geçişi, aşırılık ve terörizmle mücadeleyi destekliyor.”

SUDAN’DA İKTİDAR ORTAKLARI ARASINDA “İSRAİL İLE NORMALLEŞME” ÇATLAĞI

Sudan’da Egemenlik Konseyi Üyesi Sıddık Tavır, İsrail ile normalleşmenin, iktidar ortaklarının uzlaşısıyla değil, Konsey Başkanı Orgeneral Abdulfettah el-Burhan ve Başbakan Abdullah Hamduk tarafından bireysel olarak alınan bir karar olduğunu söyledi.

Tavır, Al Jazeera kanalına verdiği röportajda, “Egemenlik Konseyi ile kabinenin normalleşme kararına ilişkin anlaştığına dair açıklamalar gerçeği yansıtmıyor. Normalleşme resmi kurumlar vasıtasıyla gerçekleştirilmedi, Burhan ve Hamduk’un bireysel olarak aldığı bir karar.” ifadesini kullandı.

Tavır, kararla ilgili iktidar ortakları arasında fikir ayrılıkları bulunduğunu belirtti.

Sudan hükümetinin İsrail ile diplomatik ilişkilerin yeniden başlatılması konusunda anlaştıklarını açıklamasının ardından iktidar ortağı partilerin de aralarında olduğu birçok siyasi grup karara tepki göstermişti.

Egemenlik Konseyi Üyesi Sıddık Tavır’ın da mensubu olduğu iktidar ortaklarından Arap Sosyalist Baas Partisi İsrail ile normalleşmeye tamamen karşı çıkıyordu.

İSRAİL İLE NORMALLEŞEN SON ÜLKE SUDAN OLDU

Başta Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) olmak üzere Körfez ülkeleri ile İsrail arasında uzun süredir perde arkasında yürütülen temas süreci, ABD Başkanı Donald Trump’ın 13 Ağustos’ta BAE’nin, 11 Eylül’de de Bahreyn’in İsrail ile normalleşme anlaşmasına vardığını açıklamasıyla aleni hale gelmişti.

Beyaz Saray’da 15 Eylül’de düzenlenen resmi törende, İsrail ile BAE ve Bahreyn arasında “ilişkilerin normalleştirilmesine” yönelik anlaşmalar imzalanmıştı.

Trump, cuma günü Oval Ofis’te yaptığı açıklamada, Sudan’ın da İsrail ile barış yapmak ve ilişkilerini normalleştirmek konusunda anlaşmaya vardığını duyurmuştu.

Bunun hemen öncesinde Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Trump’ın Sudan’ı “teröre destek veren ülkeler” listesinden çıkarma kararını imzaladığı bildirilmişti.

ABD’YE 335 MİLYON DOLAR ÖDENDİ

Söz konusu adımın Sudan’ın “terör kurbanlarına 335 milyon dolarlık ödeme yapması”nın hemen ardından atıldığına işaret edilen açıklamada, Hartum yönetimine gösterdiği anlayış için teşekkür edilmişti.

SUDAN’IN BAŞKENTİ HARTUM “3 HAYIRIN BAŞKENTİ” OLARAK BİLİNİYOR

Sudan’ın başkenti Hartum, 1967’deki Arap-İsrail savaşının ardından burada düzenlenen ve “İsrail’le barışa hayır, İsrail’in devlet olarak tanınmasına hayır ve İsrail’le müzakerelere hayır” içerikli genelgeyle sonuçlanan Arap Zirvesi nedeniyle “3 hayırın başkenti” olarak da biliniyor.

Washington yönetimi, Sudan’ı terör gruplarına destek olduğu iddiasıyla 1993’te terör listesine eklemişti.

KAYNAK: AA

ΣΧΟΛΙΟ:

ME KANENAN ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΣΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 100% ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΜΕΤΑ, “ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ”, ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!.. ΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ – ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!..

22. O… ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΡΤΕ, ΤΡΑΜΠ! ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ABD’nin terör uyarısının altında ne var?

ABD, terör saldırıları ihtimali gerekçesiyle Ankara, İstanbul, Adana ve İzmir’de misyonlarının görevlerini askıya aldı. Hürriyet gazetesi yazarı Fulya Soybaş, Washington yönetiminin aldığı kararı uzmanlara sordu. Uyarının diplomatik teamüllere aykırı olduğunu belirten uzmanlar, Türkiye’nin nota vermesi gerektiğini belirtti. Madalyonun iki yüzü olduğuna dikkat çeken uzmanlar, uyarının perde arkasını anlattı.

25.10.2020 

ABD Dışişleri Bakanlığı, İstanbul’da terör saldırıları olabileceğini duyurdu ve Ankara, İstanbul, Adana ve İzmir’de misyonlarının görevlerini geçici olarak askıya aldı. Hürriyet gazetesi yazarı Fulya Soybaş, ABD’nin ‘diplomatik teamüllere aykırı’ olarak nitelendirilen uyarısını uzmanlara sordu. Soybaş’ın, “ABD’nin yaptığı terör uyarısının altında ne var” başlıklı yazısı şöyle:

ABD Dışişleri Bakanlığı, İstanbul’daki ABD vatandaşları ile yabancılara yönelik terör saldırıları olabileceğini duyurdu ve hem vatandaşlarını uyardı hem de Ankara, İstanbul, Adana ve İzmir’deki ABD misyonlarının görevlerini geçici olarak askıya aldı. Büyükelçiliğin internet sitesinden yapılan bu açıklama, ‘Diplomatik teamüllere aykırı’ diye nitelendirilirken bu tavrın altında S-400 ve Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışmalarda Türkiye’nin tavrının etkili olup olamayacağını uzmanlara sordum.

DİPLOMATİK TEAMÜLLERE AYKIRI

İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyesi ve emekli Tuğgeneral Dr. Naim Babüroğlu kurumsal kimliğe sahip bir devletin büyükelçisinin Türkiye ile koordine etmeden, istihbarat alışverişi yapmadan, böyle bir uyarı yayınlamasının diplomatik teamüllere aykırı olduğunu söylüyor ve “Üstüne üstlük bunu yapan NATO üyesi ve Türkiye’ye ‘Müttefik’ diyen bir ülke! Türkiye’nin Washington Büyükelçisi’nin ABD makamları ile hiç görüşmeden böyle bir açıklama yaptığını varsayalım. Ne olur? ABD Dışişleri büyükelçimizi çağırır, bilgi talep eder, nota verir, açıklamayı geri çektirirdi herhalde. Diplomatik nezaket-olgunluk-teamüllerden uzak bu hareketi Türkiye’nin derhal, şiddetle kınaması gerekir. Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir açıklama yaptı ancak bu yeterli değil. ABD Büyükelçisi çağırılmalı, bilgi talep edilmelidir. Zira, bir büyükelçi Türkiye’nin kendi topraklarından, dünyaya, ‘Türkiye’nin güvenli olmadığı’ mesajını vermiş, Türkiye’de yaşayan yerli-yabancı herkesi, gelen ya da gelebilecek olan turistleri bir telaşa sevk etmiştir. Bu kabul edilebilir bir tutum değildir” diyor.

S-400’LERDEN KAYNAKLI OLABİLİR

ABD’nin olası terör açıklamasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya’dan alınan S-400 füzelerinin test edildiğini doğrulaması ve Pentagon’un bu denemeyi ‘En güçlü şekilde kınıyoruz’ açıklamasının hemen ardından geldiğini hatırlatan Dr. Babüroğlu ‘Tesadüf mü?’ diye soruyor ve şöyle devam ediyor: “ABD, bunun ağır yaptırımları olacağını dile getirmiş, bir anlamda Türkiye’yi tehdit etmişti. Paralelinde İstanbul’da olası bir terör saldırısı ihtimali konuşulmaya başlandı. Madem İstanbul için tehdit var neden diğer illerdeki konsoloslukların da faaliyetleri durduruldu? Bu konu bana göre tamamen S-400’ler ve bir tık ötesinde Azerbaycan-Ermenistan arasındaki savaş ve Türkiye’nin takındığı tutum ile alakalı. Diplomatik nezaketten uzak bu tavır ‘Türkiye’nin karşısındayım’ demektir.”

GÖZDAĞI VERMEK Mİ İSTİYORLAR

Eski Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı ve emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, ABD’nin zaman zaman kendi vatandaşlarını uyarmak adına bu tür açıklamalar yaptığını hatırlatıyor ve “Bugüne kadar ABD’nin bu tarz açıklamaları hiçbir sorun teşkil etmemişti ancak bu istihbaratın Türk makamları ile paylaşılmadan direkt kamuoyu ile paylaşılması konusu sıkıntılı” diyor. Vizelerin ve diğer elçiliklerin faaliyetlerinin durdurulması konusuna gelince… Emekli Korgeneral Pekin bu durumun okumasını bakın nasıl yapıyor: “Şimdiye kadar böyle bir tavır hiç takınılmamıştı. Güvenlik nedeniyle deniliyor… Ne yani Türkiye’den Amerika’ya uzanacak bir terör saldırısı mı bekleniyor? Bu anormal bir durum.”

AZERBAYCAN ERMENİSTAN ETKİSİ

ABD Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada sadece Türkiye değil başka bir yerde de benzer saldırıların olabileceğine atıf yapıldığına da dikkat çeken emekli Korgeneral Pekin “ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, olası terör saldırısı açıklaması yapılmadan 24 saat önce, Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları ile ‘Dağlık Karabağ’ konusunda ayrı ayrı görüştü. Bunu bir cebinize koyun. Diğer cebinize de Türkiye’nin S-400’leri test etmesi ve sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı o sert ‘ABD’nin yaklaşımı bizi bağlamaz. Bunu kalkıp ABD’ye soracak değiliz’ açıklamasını koyun. Tüm bunlara bakınca sanki Türkiye’ye bir mesaj, bir gözdağı verilmeye çalışılıyor gibi” diyor.

ABD’YE NOTA VERİLMELİ

Emekli Korgenaral Pekin’e ‘Türkiye’nin tepkisi ne olmalı?’ diye soruyorum. Cevabı net: “Büyükelçi Dışişleri Bakanlığı’na çağırılıp ikaz edilebilir. Zira siz böyle bir istihbarat aldıysanız bunu önce bizim istihbarat teşkilatımız ile paylaşmalıydınız. Bu yapılan ‘Türkiye’yi güvensiz’ ya da ‘Terör ihraç eden bir ülke’ gibi göstermektir ki bu âdet haline gelmemelidir. O nedenle acil ve çok ciddi bir tepki belki de büyükelçi aracılığı ile ABD’ye nota verilmeli.”

MADALYONUN İKİ YÜZÜ VAR

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi emeritüs Prof. Dr. İlter Turan, geçmişte de mücbir sebeplerden dolayı ABD’nin vize işlemlerini kısa süreliğine durdurduğunu hatırlatarak, şöyle devam ediyor: “Böyle bir tehdit var ise vize işlemlerinin durdurulması anlaşılabilir ancak ‘Üslubu nasıl olmalıydı?’ Bu değerlendirmeye açık bir konu. Bu duyuruda kasıt var mı? Ya da belki de abartılmayacak bir ihtimalin Amerikan seçimlerini etkilemek için ciddi bir tehlikeymiş gibi lanse edilmesi mi söz konusu? Bunlar daha çok istihbaratçıların cevaplayabileceği sorular. Amerikalıların bu istihbaratı Türkiye ile paylaştıklarını kuvvetle tahmin ederim. Ayrıca, Türk hükümetini önceden bilgilendirip ‘Şu gün böyle bir açıklama yapacağız’ demişlerse bu da diplomatik nezakete uygun düşebilir. Ancak, bizi memnun etmese de vize faaliyetini açıp kapatmak ABD’nin kendi ihtiyarındadır. Madalyonun bir de öteki tarafı var. ABD’nin, zımnen (resmen zaten olmaz) onaylarını almak maksadıyla, Türk otoritelerini haberdar etmiş olduklarını varsayalım. Türk yetkililer ‘Bu uyarıyı yapmayın’ deseler, buna karşılık ABD’li yetkililer ‘Mecburiyetindeyiz’ deseler ve de uyarımıza rağmen dediklerini yapmış olsalar, sonuç daha karmaşık ve sıkıntılı olmaz mıydı?”

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ

23. Τί σας γράφουμε, χρόνια τώρα, για την “Παγκοσμιοποίηση” και τους Κινέζους; Διαβάστε λοιπόν τώρα!.. Για να δούμε το “εν Ελλάδι” Κανάλι των Αμερικανών “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, ο “ΣΚΑΪ” του… ατρόμητου ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, θα πει τίποτα και αν “ναι”, “πώς”;

Στον «αέρα» εικόνες που… “καίνε” τον γιο του Μπάϊντεν – Πώς συνδέουν τον Τραμπ με την διαρροή.

Newsroom eleftherostypos.gr

Πρόκειται για την πλατφόρμα GTV, η οποία ανήκει στον όμιλο μέσων μαζικής ενημέρωσης GTV Media Group.

Ο όμιλος ιδρύθηκε μόλις τον Απρίλιο του 2020 από τον πρώην σύμβουλο του Τραμπ και τον Κινέζο δισεκατομμυριούχο Guo Wengui.

Τα επίμαχα βίντεο συνοδεύονταν από λεζάντες όπως: «Ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βρίσκεται 100% υπό τον έλεγχο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας» και «Ο Μπάιντεν είναι στόχος του σχεδίου του Κομμουνιστικού Κόμματος για την αποδυνάμωση και την καταστροφή της Αμερικής!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κινεζική κυβέρνηση είχε κατηγορήσει τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Wengui για απάτη, εκβιασμό και δωροδοκία, ενώ ο ίδιος είχε κατηγορήσει αξιωματούχους της κινεζικής κυβέρνησης το 2017 για διαφθορά.

Το 2017, επίσης, ο Wengui κατέθεσε αίτηση ασύλου στις ΗΠΑ, όπου πλέον διαμένει.

Ο Στιβ Μπάννον, από την άλλη, συνελήφθη τον Αύγουστο για κατηγορίες απάτης και ενόσω βρισκόταν πάνω στο γιοτ του Wengui.

Οι κατηγορίες αυτές αφορούν την υπεξαίρεση χρημάτων από μια διαδικτυακή καμπάνια με στόχο την συγκέντρωση κεφαλαίου, προκειμένου να χτιστεί το διαβόητο «τείχος» μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού.

Η εταιρεία των Μπάννον και Wengui, GTV Media Group, ερευνάται αυτή την στιγμή από το FBI και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Η δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών και βίντεο του Χάντερ Μπάιντεν στην σελίδα της GTV ήρθε να συμπληρώσει τις κατηγορίες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος περί εμπλοκής του Χάντερ Μπάιντεν σε οικονομικά σκάνδαλα στην Ουκρανία.

O Χάντερ Μπάιντεν ανήκε στο διοικητικό συμβούλιο της ουκρανικής εταιρείας ενέργειας Burisma, η οποία βρισκόταν υπό έρευνα για ξέπλυμα χρημάτων ήδη πριν ο Μπάιντεν ξεκινήσει να εργάζεται εκεί.

Το 2019, ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, «έφερε στο φως» email και φωτογραφίες που είχε βρει σ’ ένα «εγκαταλελειμμένο»  λάπτοπ, υποτίθεται ιδιοκτησίας του Χάντερ Μπάιντεν.

Τα email αναφέρονταν σε συναντήσεις στελεχών της Burisma με τον πατέρα του Χάντερ, τον τότε Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, γεγονός που ο ίδιος είχε αρνηθεί, ενώ οι φωτογραφίες ήταν αντίστοιχες με αυτές που δημοσιεύθηκαν έπειτα στο site της GTV Media.

ΠΗΓΗ: The Sun (Αγγλική σκανδαλοθηρική ε/φ της “Παγκοσμιοποίησης”)

24.

NATO Defence Ministers take decisions to strengthen our security

23 Oct. 2020

NATO Defence Ministers agreed to further strengthen Allied security during their virtual meetings over the last two days (22-23 October 2020). On Friday, Allied Ministers discussed NATO’s training missions in Afghanistan and Iraq, which are helping build long-term security and stability.

Allies reaffirmed their support for the Afghan peace process and speaking after the meeting Secretary General Jens Stoltenberg said: “The Taliban must reduce the unacceptable levels of violence. To pave the way to a ceasefire they must break all ties with Al Qaeda and other terrorist groups, so that Afghanistan never again serves as a platform for terrorist attacks on our countries.”  Defence Ministers also agreed to expand NATO’s mission in Iraq in order to help Iraqi forces to fight terrorism and prevent the return of ISIS.

Ministers also discussed the situation in the eastern Mediterranean and the establishment of a military de-confliction mechanism between Greece and Turkey.   The Secretary General highlighted that the de-confliction mechanism would not solve the underlying disputes but it could provide the space for political discussions.  Mr. Stoltenberg said:  “It is extremely important to understand that this – the responsibility of preventing incidents and accidents at sea – cannot solely be put on the shoulders of the captains and the crew and the soldiers and the pilots who are operating in the eastern Mediterranean.”

On Thursday, Defence Ministers agreed to create a NATO Space Centre at Allied Air Command in Ramstein, Germany.  This will be a focal point for space support to NATO operations, sharing information, and coordination.  Ministers also addressed NATO’s strengthened deterrence and defence posture, including the response to Russia’s missile capabilities. At the same time, NATO Allies remain fully committed to arms control and disarmament.

Ministers also discussed the importance of national resilience and a report on the state of critical infrastructure, including ports and airports, supplies of fuel, food and medical equipment, and telecommunications, including 5G.  Ministers agreed to strengthen the Allied resilience pledge when NATO leaders meet next year.

Allies also agreed on the importance of fairer burden-sharing in the Alliance. The Secretary General highlighted that 2020 will be the sixth consecutive year of increased defence spending by European Allies and Canada, with an increase this year of 4.3 percent in real terms.

25. Για να μην σας κοροϊδεύουν φίλοι αναγνώστες! Διαβάστε και πολυ-προβληματιστείτε!..

Ο 78 ΕΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΟΣ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ “ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ”! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ! ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Η ΚΑ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ -ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ- ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΤΙΠΟΤΑ”!

ΑΡΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ! ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ / – ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ, ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” – “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ;

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-