ΘΡΥΛΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ!!! ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, αλλά και… ΜΑΝΘΑΤΗΣ και… ΡΕΤΣΟΣ και… ΝΙΚΟΛΑΟΥ !..

Φίλοι μου αγαπημένοι!

– Σας έγραψα για τον ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ! Σήμερα διαβάστε και για τα άλλα 2 νεαρά αστέρια του ΘΡΥΛΟΥ μας, για τον ΜΑΝΘΑΤΗ και τον ΡΕΤΣΟ! (Και έπεται και ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ)!..

– Εμείς φίλοι μου με τα παιδιά αυτά θα τους πάρουμε το Πρωτάθλημα φέτος και για άλλα… “Χ” χρόνια, μέχρι να μάθουν να σέβονται την ΑΛΗΘΕΙΑ, τον ΑΝΩΤΕΡΟ και την ΑΞΙΑ, καθώς και τους νόμους της… ΑΓΟΡΑΣ, μιας Αγοράς που απαιτεί σήμερα ρευστό, όσο ποτέ άλλοτε, προγραμματισμό, σχεδιασμό και κυρίως υπομονή και όχι κανόνες… ΝΤΙΛΙΓΚΕΡ, ήτοι “ΜΑΦΙΑΣ” (επί το ελληνικότερον)!..

– Οι εχθροί μας θα μείνουν δυστυχώς με την Ομάδα των… Διαιτητών, αυτούς που μισούν μέχρι και τα Ελληνόπουλα που παίζουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ήτοι με τον… Σιδηρόπουλο, (τον ψάχνει ο… ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ για διαιτητή και στο μπάσκετ), τον… Φουκάκη, τον… Κομίνη, τον… Κύζα, με εκείνον τον αληταρά που μας έπαιξε στη Ξάνθη και του οποίου ούτε το όνομα δεν θέλω να αναφέρω, και γενικά με όλα αυτά τα νεο-κοράκια που το νέο σύστημα  του… “Τίγρεως” Κου ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, αυτό της… “Κάθαρσης”, (sic), προωθεί, [που… “ματιάζει” τους… Τερματοφύλακες, (μοιάζει να “ματιάστηκε” μέχρι και ο Ιταλός του Αστέρα Τρίπολης, της Ομάδος του ΑΕΚ-ιτζή Ελευθερόπουλου, ουστ ρεεεεεεεεε ουστ, έτσι έπαιξες με την… παλιά σου Ομάδα ρε νεο-Κομμούνι)], και μέχρι το νέο Πρωτάθλημα Ελλάδος, της περιόδου 2017-2018, θα έχει καθιερώσει στους περίφημους Πίνακες (!), κλπ, κλπ, κλπ.

(Όχι! Ο Κος Μελισσανίδης δεν είχε ποτέ σχέσεις με τον Όμιλο “ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ”, δεν ήταν άνθρωπός τους, ούτε έκανε ποτέ λαθρεμπόριο, κλπ, ούτε καταδικάστηκε ποτέ, ούτε φυσικά και ο Κος ΚΑΡΡΑΣ, γνωρίζει κάτι, ούτε, ούτε, ούτε, …) / (Όχι! Μαθαίνω ότι το γήπεδο θα το φτιάξει ο… Τίγρης)!..

– Οι εχθροί μας θα μείνουν επίσης και με τους “Φουσκωτούς” του Ρώσου Κου ΣΑΒΒΙΔΗ, όπως πχ είχε γίνει στη Ξάνθη, καθώς και με τη… διαρροή των χρημάτων του αγαπητού Ιβάν, “δώθε – κείθε”, όπως πχ έγινε πρόσφατα στην Κέρκυρα, κλπ!.. (Μαθαίνω ότι ο ΜΠΑΟΥΚ θα πάρει Πρωτάθλημα, λίγο πριν το “κλείσιμο” του “ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ”, ώστε να ανεβεί το εθνικό στη Μακεδονία μας φρόνημα! Προϋποθέσεις όμως γι’ αυτό θα είναι να έχει η Διοίκηση βρει και αποβάλλει από τη Θ4 τους φιλο-Σκοπιανούς… φιλάθλους της Ομάδος, ο Κος Σαββίδης να πάψει να χωρίζει τους Έλληνες σε Βόρειους και Νότιους και να μάθει Ελληνικά, ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να μην ξαναγραφεί, όπως γινόταν μέχρι τώρα, με εντολή του Βάζελου, στα σωβρακάκια των παικτών, η διαφήμιση του κρουασάν “ΜΟΛΤΟ”! / Πάντα έτσι συμβαίνει με τους… Μακεδονομάχους! Όπως είχε συμβεί και παλιότερα, όταν στον εορτασμό των 1000 ετών της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, ο ΜΕΓΑΣ τότε “ΑΕΚιτζής” Κος ΛΑΛΙΩΤΗΣ, τους έδωσε το Πρωτάθλημα)!..

– Τέλος, οι εχθροί μας θα μείνουν και με το μεγαλύτερο σύγχρονο… ελληνόφωνο, δήθεν… επιχειρηματικό, λαμόγιο, τον καταδικασμένο για λαθρεμπόριο, όπως και για άλλα, αρκετά, αδικήματα, όπως πχ της συκοφαντικής δυσφήμησης, Κο ΑΛΑΦΟΥΖΟ.

(“Ας είναι καλά”, ο γέρων Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, που έσωσε τον πατέρα ΑΛΑΦΟΥΖΟ, στις αρχές της 10ετίας, του 1990, από την χρεοκοπία και τις Φυλακές)!.. / (Φέρεται ότι ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ εξασφάλισε τα απαραίτητα χρήματα και του χρόνου τα κάγκελα της Λεωφόρου θα τα βάψει σχετική με το αντικείμενο εταιρεία και όχι εθελοντές φίλοι της Ομάδος των… “SS”, των… “λουλουδιών”, της “ροζ φανέλας”, της Χούντας, κλπ) / (Φέρεται ότι είναι ψευδείς οι πληροφορίες που φέρουν τον Κο ΑΛΑΦΟΥΖΟ, να έχει… ερωτικές σχέσεις με τον δύσμορφο… πελεκάνο, λόγω της προτεταμένης του κάτω γνάθου, Αρειανό-Βάζελο υπάλληλό του, Κο ΘΩΜΑΪΔΗ! Μαθαίνω ότι οι σχέσεις τους είναι απλώς σχέσεις βρωμιάς και υπονόμων και τίποτα περισσότερο)!.. (Τέλος, μαθαίνω ότι θα ελαττωθούν από τη Διοίκηση ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ και ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ οι νεαροί Αλβανοί, 2ης γενεάς, που έχουν εισχωρήσει στην πάλαι ποτέ Θ13, και έγιναν βάζελοι, επειδή ο ΘΡΥΛΟΣ έχει συμμαχήσει με τους… Σλάβους του Ερ. ΑΣΤΕΡΑ! Καταλάβατε! Σας έγραφα “προχθές” για τον εθνικισμό και την “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία” πχ, στην Αλβανία)!..

– Μια ερώτηση: Οι 3άρες, οι 4άρες και οι 6άρες που τρώγατε τόσα χρόνια ρε αρχιλαμόγια των 3 “ΜΑΣ” ήταν λόγω της εύνοιας της Διαιτησίας στο ΘΡΥΛΟ, ρε καραγκιοζάκια;

– Πάμε λοιπόν στην χρυσή νεολαία μας, ό,τι και να κάνουν τα κίτρινοι κοράκια του Κου ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

ωωωωωωωωωωωω

χχχχχχχχ    ψψψψψψψψψψ  ΜΑΝΘΑΤΗΣ χχχχχχχ ψψψψψ

ωωωωωωωωωωωω  ςςς   ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

protathlitis

μαρινακησ                                                                          ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!

– “ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ”, όπως θα έλεγε και ο μεγάλος -κάποτε- Τόλης ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ!..

                                                                                             “ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

                                                                                        ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                     – / –