ΘΥΡΑ “13”!..

1. Πόσο μεγαλύτερη ξεφτίλα πια για τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”; Ο Μπάϊντεν, προκειμένου να κερδίσει δημοτικότητα, την οποίαν πια σχεδόν αναζητεί, (εκτός αν πιστεύετε ότι αυτό το σκυλί, ο “τρεμουλιάρης Τζο”, που με εντολή είπαμε ποιών, αφήνει να θυσιάζεται η Ουκρανία, να σκοτώνεται ένστολος, και μη, κοσμάκης εκεί, αλλά και μια ολόκληρη Ευρώπη και βάλε να υποφέρει, έχει αισθήματα), έχρισε ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του, στην θέση της Κας Ψάκι, μια μαύρη και κατά δήλωσίν της λεσβία! Θεέ μου, πώς κατάντησε έτσι ο Κόσμος;

2. Το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α., όπου την πλειοψηφία έχουν οι “Ρεπουμπλικανοί”, ψήφησε (και ΜΠΡΑΒΟ του), κατά των εκτρώσεων (αμβλώσεων), με αποτέλεσμα να υποκινηθεί αμέσως σάλος από τα γνωστά,  αυτο-ονομαζόμενα “Προοδευτικά”, Κέντρα, απ’ αυτά που ελέγχουν απολύτως και το “Δημοκρατικό Κόμμα”!.. Μάλιστα, μια βουλευτής των “Δ.” “τα έβαλε” με το… Ρ/”Α. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”, λέγοντας πως χρόνια το σχεδίαζαν αυτό οι “Ρ”!

Τί λες Κα μου; Μπορείς να μας πεις, αν πράγματι υπάρχει, και από πότε, από ποιόν μήνα, η νέα ζωή μέσα στην κυοφορούσα γυναίκα και αν πράγματι αυτή η ζωή έχει δικαιώματα και αν “ναι”, ποιά ακριβώς είναι αυτά; Υπάρχει ένα πολύ ωραίο “βιντεάκι”, το οποίο φέρει τον τίτλο “Σιωπηλή Κραυγή”! Γιατί δεν το βλέπεις;

Γιατί σκοτώνετε, μωρή… κατσίκα, τις ψυχές των ανθρώπων, δηλητηριάζοντάς τες, με το να πολιτικοποιείτε τα πάντα; Και όμως Κα… Καθίκω, δεν είναι όλα πολιτική!..

ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΑΧΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΤΑ… “ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ”; Αϊ Σιχτίρ, ρε σιχαμένοι και σιχαμένες πιά!..

Και έτσι βρήκε την ευκαιρία και “βγήκε” και ο “Γερο Τζο” και έκανε δηλώσεις υπέρ των… οπαδών των αμβλώσεων και των γυναικών γενικότερα, για να αρμέξει και πάλι ψήφους από τα… σανά, μιλώντας και αυτός για δήθεν Μεσαίωνα, κλπ, (όχι δεν εννοούσε αυτόν που μέσα σε λίγους μήνες διακυβέρνησής του έφερε και πάλι τις Η.Π.Α. κυρίως οικονομικά), χωρίς φυσικά να πιστεύει σε τίποτα απ’ όλα αυτά, αφού όσο φονιάς είναι ο Πούτιν, όπως τον κατηγορεί, άλλο τόσο είναι κι αυτός και το “γιατί” το εξηγήσαμε εδώ πολύ “καθαρά”!

Ρε συ Πρόεδρε Τζο, ρε μαριονέτα των “Ροκφέλερς”, πότε αλήθεια θα απαντήσεις στο ερώτημα που σας έθεσε ο “δικός σας” Μπένυ ΣΑΝΤΕΡΣ, για το πώς θα αντιδρούσατε ως Η.Π.Α., αν πχ στο Μεξικό τοποθετούσαν οι Ρώσοι βαλλιστικούς πυραύλους;

Όσο και να σε πονάει φίλε Τζο, και εσένα και άλλους συστημικούς τέως Α/Προέδρους, υποψηφίους Α/Προέδρους, κλπ, ο Τραμπ, που πραξικοπηματικά “ρίξατε” από την Προεδρική “καρέκλα”, ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ, αποδειχθείς “ΛΙΡΑ 100” και για τον απατημένο από εσένα και απ’ όλους τους ομοίους σου αμερικανικό λαό, αλλά και για όλους εμάς τους λοιπούς και μη Αμερικανούς, του πλην Η.Π.Α. Κόσμου!..

3. Λέγανε, τάχα κάνοντας… καλοπροαίρετη τάχα κριτική: “Τί ανίκανος αυτός ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”!.. Δεν μπόρεσε να περάσει την ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ”!.. Μήπως, όλη αυτή η… εξυγιαντική (sic) πληρωμένη αντι-Ολυμπιακή προπαγάνδα, έχει να μας πει κάτι, τώρα που η έχουσα 4 φορές πάνω το “μπάτζετ” του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας ΑΪΝΤΡΑΧΤ πέρασε στον τελικό του “EUROPA LEAQE”; Άντε ξεφτίλες!..

4. Πήγε η Κα ΠτΔ, η Κα Α. Σακελλαροπούλου και τίμησε την μνήμη των θυμάτων της “ΜΑΡΦΙΝ”!..

Συγχαρητήρια Κα Πρόεδρε!

Με αφορμή όχι φυσικά αυτήν σας την ενέργεια, αλλά “ευκαιρίας δοθείσης”, όπως λέμε, σας γράφουμε, με τον προσήκοντα σεβασμό “2 λόγια”! Ρίξτε μια ματιά!..

Λένε πως είστε Αριστερή! Εμείς και δεν το ξέρουμε, αλλά και δεν μας απασχολεί! Εμάς μας ενδιαφέρει ότι μέχρι στιγμής η συνολική σας παρουσία στην θέση που κατέχετε είναι ΚΑΘ’ ΟΛΑ Υ-ΠΟ-ΔΕΙ-ΓΜΑ-ΤΙ-ΚΗ, τιμώντας κυρίως και πρωτίστως εμάς, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, των οποίων, με βάση το κείμενο Σύνταγμά μας, είστε το Νο “1” μας!.. Μάλιστα αποδειχτήκατε και πολύ περισσότερο Ελληνίδα, από κάποιους μονίμως φωνασκούντες και μονίμως μη ευχαριστημένους… υπερ-Πατριώτες, που έχουν μάθει και αυτοί να ζουν μέσα από τον διχασμό του λαού μας, πάσχοντες από έναν περίεργο και μάλλον μη ιάσιμο κομματικό… “covid”!

Αν, όπως λένε, είστε Αριστερή, τότε ΤΙΜΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και(!) την παράταξή σας, ενώ εμείς λέμε: “Μακάρι οι της Αριστεράς στην Ελλάδα να είχαν και να έχουν το δικό σας ήθος, την δική σας συνολική παιδεία και ζηλευτή πολιτική παρουσία, την οποίαν αποκτήσατε εκ της θέσεώς σας, κατά κάποιον βεβαίως τρόπο, αφού το σύστημά μας είναι Πρωθυπουργικοκεντρικό, και ας μην είστε πολιτικός, αλλά δικαστικός”!..

Τέλος, ευχόμαστε (αντλώντας… σκέψη από την τέως επαγγελματική σας ιδιότητα), και οι νεότεροι Δικαστές να σας μοιάσουν Κα Πρόεδρε, ώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην χώρα μας να εξυγιανθεί, να ανεξαρτητοποιηθεί πραγματικά και να αποτελέσει πραγματική ΑΣΠΙΔΑ(!) για την Ε/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, της οποίας τώρα ηγείσθε, και να μην καταστεί Όργανο εκείνων που είναι εραστές (φανεροί ή κρυφοί) μαύρων ή κόκκινων Ολοκληρωτισμών και που αναμένουν να την χρησιμοποιήσουν ως μοχλό υλοποιήσεως των ανόσιων, ανίερων και ασύμβατων με την Φυλή μας και την Ιστορία μας επιδιώξεών τους!..

Υποκλινόμαστε εμπρός σας Κα Πρόεδρε!

4. Είπε, αν δεν σφάλλω, πρόσφατα, (στην κοινή του συνέντευξη με τον Ισπανό ΥΠΕΞ), ο εμβριθής ή ορθότερα και(!) εμβριθής ΥΠΕΞ μας, Κος Δένδιας: “ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΓΕΝΝΗΤΕΣ ΖΩΕΣ”!.. Για Εσάς το πιστεύουμε σεβαστέ Υπουργέ, για άλλους δεν ξέρουμε, στο Κόμμα σας, όπως και στα λοιπά της Βουλής!..

Σε κάθε περίπτωση, δεχθείτε -για άλλη μια φορά- τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, οι οποίοι και αυτοί τυγχάνουν, όχι απλώς ΠΑΛΑΜΙΚΟΙ, αλλά, ας μας επιτρέψετε, … Οπαδοί του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ 2ου ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΟΥ, ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ!..

5. Γ/Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς: “Δραματική πλέον η κατάσταση στην Ευρώπη”!

– Αργά το κατάλαβες, Κε Σολτς! Αργά κατάλαβες ότι τα έχετε κάνει γενικώς, μετά συγχωρήσεως, “σκατά” στην χωρισμένη /πολυ-διηρημένη στα… εξ ων συνετέθη και γερά… αμερικανομπερδεμένη ΕΕ!

[Το “σ” των σκατών έντονο και παχύ, όπως κάποτε έλεγε ο… Εθνάρχης μας Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (μόνον οι μη δυνάμενοι ιστορικά να εκτιμηθούν ως προς τις αντιδράσεις τους Έλληνες θα μπορούσαν να έχουν χάσει 1/2 νησί, σαν μάλιστα την Κύπρο, και να… “βγάζουν” Εθνάρχη…), τον φίλο του συγχωρεμένο ομόλογό σου Χ. ΣΜΙΤ, όταν τον προσφωνούσε]!..

Ερ. : Τί ακριβώς περισσότερο ξέρεις ή και περιμένεις ίσως άμεσα και έδωσες την κατεύθυνση στον Γ/Λαό να μαζέψει τρόφιμα, μέσα και συγκεκριμένα υλικά, για 120 ημέρες, αν δεν απατώμαι;

Άσε, εμείς εδώ, Κε Σολτς, υποτίθεται ότι… δεν λογάμε, πως δεν… καταλαβαίνουμε τίποτα, ενώ τα 100 χρόνια της παγκοσμίου “Συνθήκης της Λωζάννης” πλησιάζουν… επικίνδυνα!..

6. Συνεντευξιάστηκε “προχθές” στον δημ/φο Γ. ΚΟΥΒΑΡΑ και στην εκπομπή του στην ΕΤ, “Στο Κέντρο”, ο Ευάγγελος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ναι αυτός που του εξαργύρωσε πολιτικά, την πράγματι πολύ δυνατή του επιστημονική κατάρτιση και παρουσία, ο… Λαμπράκης της Β. Ελλάδος, πεθερός του… ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ.

Σε γενικές γραμμές οι αναφορές του ήσαν ορθές, ενώ δεν παρέλειψε, με πολύ… επαγγελματισμό είναι αλήθεια, να “χαϊδέψει” και την παγκόσμιο εξουσία!

Εμείς, λαβόντες αφορμή από μια αποστροφή του λόγου του, θυμηθήκαμε την ρήση του Δικτάτορα “για… Κυρίες” Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, περί “Ε-Τ Ομοσπονδίας”, όταν είχε ερωτηθεί για το πώς βλέπει μελλοντικά να κλείνει αυτή η απ’ αιώνων Ε-Τ διένεξη, σύγκρουση, αναμέτρηση, πόλεμος, κλπ!..

Σήμερα, εμείς, απ’ εδώ, λέμε, πως Ε-Τ Ομοσπονδία, ίσως(!) γίνει, μετά από την επιστροφή της Ελλάδος στα ιστορικά πατρογονικά της εδάφη, αυτά της Θράκης (ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ), της Μ. Ασίας και του Πόντου, με όσους Τούρκους παραμείνουν ζωντανοί από την προδιαγεγραμμένη διάλυση της χώρας τους, που τελικώς ΟΛΟΙ ΟΙ “ΜΕΓΑΛΟΙ” ΛΕΙΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ (Α ΡΕ ΒΥΖΑΝΤΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ ΒΑΘΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ!..

7. Πήγε ο… Μαυροθαλασσίτης σημερινός Δήμαρχος Κων-πόλεως (BBI), ΨΕΥΤΙΚΟΣ Ιμάμογλου στην Τραπεζούντα να μοιράσει… σανό στους εκεί πολίτες, με αφορμή το πρωτάθλημα που κατέκτησε πανάξια η ποδοσφαιρική Ομάδα της “ΤΡΑΜΠΖΟΝ ΣΠΟΡ” και έκλαιγε η ψυχή μας να βλέπουμε να οικειοποιούνται τους ποντιακούς μας χορούς Τούρκοι και να τους χορεύουν, παρουσιάζοντάς τους σαν… Τουρκικούς!.. “Yeter ki, be Türkler”!..

Αλλάζω το γνωστό τραγούδι, “ΤΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ‘ΜΑΘΕ;”, όπου κάπου λέει, “βλέπει ο Θεός το Αϊβαλί και σταματάει ο νους του” και το κάνω, “βλέπει ο Έλληνας τα σκυλιά να κλέβουν και τους χορούς του και σταματά ο νους του”!.. Άντε Μογγόλοι, κοντεύει το τέλος σας!..

8. ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (ΚΑΙ!) ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ “LNG” ΤΗΣ ΑΛΕΞ-ΠΟΛΕΩΣ!

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 10-12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Ε/ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ (ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ, ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ, ΚΛΠ), ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ “ΜΠΡΟΣΤΑ” (“ΜΠΡΟΣΤΑ” ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΧΡΟΝΙΑ!.. OI ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΞΚΟΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΙ “EAST MED”, TI 2 ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ, ΤΙ 1/2 TOYΡKIKO ΑΙΓΑΙΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”), ΤΙ “LNG”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, … ΤΑ ΠΑΝΤΑ!..

ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ… ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ (SIC), ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠ’ ΕΞΩ, ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΤΙΣ ΕΕΔ “ΧΟΥΝΤΟ-ΙΩΑΝΝΙΔΙΚΗ-ΚΛΙΚΑ”, ΔΕΝ… ΓΟΥΣΤΑΡΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ!.. ΤΙ ΕKANE; ΕΘΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΣΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!..

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ “ΕΥΦΗΜΟΥΣ ΜΝΕΙΕΣ” ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΕΔ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΟ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ “1000 ΜΠΡΑΒΟ”, ΕΝΩ ΚΑΠΟΤΕ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΙΣΩ, ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ” (ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΓΥΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΑΞΙΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ) ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ “ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ” ΕΕ ΚΑΙ ΕΑ “ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΩΝ” ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ 1, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΚΛΠ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΙΔΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΙΜΑ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!..

ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ, Η(ΔΙΑΖ) ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΙΩΘΕΙ, ΒΑΙΝΟΝ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ!..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΥΠΟΙ “ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ” ΚΑΙ “ΔΟΞΑΣΤΗΚΑΝ” ΩΣ ΕΕ, ΕΘΑΨΑΝ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΞΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ… ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΧ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ… ΕΜΜΕΣΟΣ(!) ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΧΙΟΣ, “ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΧ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ Η(ΔΙΑΖ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΟ ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΕΔ;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!..

Με την ευκαιρία, υποβάλλουμε 1000 “ΜΠΡΑΒΟ” και στην ε/Κ-Β για το έργο αυτό του σταθμού “LNG”, που εγκαινιάστηκε στις 03-05-2022, στην Αλεξανδρούπολη, από τον Ε/Π-Θ, παρουσία και των περισσοτέρων Π-Θ των Βαλκανικών χωρών!..

9. Ο Κος ΣΥΨΑΣ είχε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ σε ό,τι είπε, σχετικά με τον νέο μπροστά μας ΚΙΝΔΥΝΟ στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ μας, που σχετίζεται με τις ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ! Άντε, μαλάκες, που έχετε κάποιοι αναλάβει εργολαβία την κατασυκοφάντηση και την γελοιοποίηση… αρουραίοι ανθρώπων που ενώ εδώ εσείς επιδίδεστε σε… εκστρατεία Κ/Φ τους, επαγγελματικής και προσωπικής, αυτοί πάνε έξω και… δοξάζονται… Ελληναράδες και.. Διεθνιστάδες, και όσοι άλλοι… “του κόλου” ή “δήθεν”!.. Μπείτε επιτέλουσ στις τρύπες σας, βρωμιάρηδες!..

Και ο άλλος ο Γιατρός, ο… Ψάλτης έχει δίκιο και έρχονται σύντομα και πάλι θέματα επιδημιών και στην χώρα μας και στον υπόλοιπο Κόσμο!..

Δεν σας γράφαμε βρε εδώ, πως μέσα στους “Ο.Α.” του Πεκίνου, βγήκε η πληροφορία (από την Κίνα) πως έρχεται και νέα, σοβαροτέρα του “COVID-19”, ΠΑΝΔΗΜΙΑ και μάλιστα σύντομα; Τί γίνετε τώρα πχ στην Σαγκάη, αλλά σιγά – σιγά και στην υπόλοιπη Κίνα, (αυτά που όλοι σας  / μας βλέπουμε στις ΤV), κάτι που όμως ακόμα, ΕΠΙΣΗΜΩΣ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ κοινοποιηθεί στον υπόλοιπο Κόσμο εκτός Κίνας; (Μας έχουν πει οι Κινέζοι περί τίνος ακριβώς πρόκειται και γιατί τώρα το Κράτος τους αντιδρά έτσι, μιλώντας για την ίδια Πανδημία και όχι γι κάποια άλλη, ενώ αναφέρεται στο ότι έχει ως βασική αρχή του σ’ αυτήν το ΜΗΔΕΝ στις ανθρώπινες απώλειες και έτσι δικαιολογεί τη νέα του στάση και συμπεριφορά προς το λαό του);

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΣΩΣ ΜΑΣ… ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ(!) ΠΟΛΕΜΟΣ!..

10. Εμείς πιστεύουμε ότι ο Κος Π-Θ θα ανακοινώσει εκλογές τον Σεπ, για τον Οκτ. , το αργότερο!.. Έχει αντίληψη και όχι μόνον δυνατή κρίση ο Κ.Κ.Μ. και “βλέπει” τί έρχεται το 2023 και πιστεύει πως το θέμα “ΕΚΛΟΓΕΣ” θα πρέπει να τελειώσει γρήγορα, ώστε να μπούμε στο ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟ 2023 και με τις λιγότερες δυνατές εθνικές απώλειες, σε όλους τους τομείς, αλλά και πιθανώς… ΕΝΩΜΕΝΟΙ! (Λέμε τώρα)!..

Όταν γύρω μας ή και σ’ εμάς (έστω ως επιπτώσεις), θα γίνεται “της εκδιδομένης γυναικός, το… κιγκλίδωμα”… , εμείς δεν μπορεί να ασχολούμαστε τότε με εκλογές!..

Οψόμεθα!..

11. Διαβάζω: “Με Αμερικανική παρέμβαση βυθίστηκε το ΜΟΣΧΑ”!..

Καλά εμείς εδώ πρώτοι, “προχθές”, δεν σας γράψαμε για τον ΡΤΕ που άφησε αμερικανικό Υ/Β να περάσει τα Στενά, κλπ, κλπ, κλπ; Επρόκειτο, προφανώς, για συνδυασμό ενεργειών, κατά της Ρ/Ναυαρχίδος! Τυχαίως λέτε βρέθηκε τ/πλοίο πλησίον του “ΜΟΣΧΑ” και διέσωσε, όπως λένε οι Τούρκοι, 74(;) Ρώσους μέλη του υπόψη ρ/πλοίου;

12. Έδειξε την “μιλημένη” δημοσκόπηση της εταιρείας “METROPOL” ο Κωστίδης στον “ΣΚΑΪ”, μας έδειξε και πάλι την αστειότητα να συγκρίνεται ένας Δήμαρχος πχ αυτός της Άγκυρας, με έναν πολιτικό (ΡΤΕ), κλπ, είπε, είπε, είπε, αλλά στο τέλος κατέληξε στο ορθόν, που εδώ εσείς έχετε διαβάσει, πόσο καιρό τώρα πίσω; “ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Να μας διαβάζεις Μανώλη, να μας διαβάζεις!..

13. Ρε συ Μαργαρίτη ΣΧΟΙΝΑ! Σ’ ακούσαμε να μιλάς για την κακιά Ρωσία, κλπ!..

Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι αν έγλειφες λιγότερο τα γνωστά σε όλους μας αφεντικά σου, τότε ίσως να γινόσουν και κάτι παραπάνω, απ’ ό,τι τώρα σ’ έχουν κάνει;

Τί έγινε ρε συ, πχ ο Αβραμόπουλος, ο οποίος είχε μάλιστα φέρει στην ΕΛΛΑΔΑ, κατά το παρελθόν, το ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ, που τόσο πολύ τον… θαύμαζε, τότε που αυτό είχε επισκεφθεί τα ΜΕΤΕΩΡΑ, τότε που είχε ασθενήσει αιφνιδίως εδώ ο ΒΕΛΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, κλπ, κλπ, κλπ; Πού έφτασε ο Κος ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ;   ή πού λες να φτάσει;

Μαζέψου και αν θες άκουσέ μας, πριν να είναι αργά και ΓΙΝΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ, βρε Καβαλιώτικο… Μαργαριτάρι μας!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-