ΘΥΡΑ, 7… Απαντήσεων!..

1. Εδώ “κάψατε” τα Γιάννενα ρε φιλαράκο στο φετεινό ματς και ούτε σας άγγιξε η Δικαιοσύνη και νομίσατε ότι θα μπορούσατε να συνεχίζατε να κάνετε όλα αυτά τα αίσχη, που κάνετε κάθε χρόνο, όταν παίζουμε μαζί σας στην Τούμπα, και φέτος; Τέλος οι μαγκιές με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π.! Κάθε χρόνο κάνατε τα αίσχη, των αισχών και μετά παρακαλάγατε, “για να μην σας τιμωρήσουν”, να παίζουμε, και εμείς παίζαμε! Και μετά; Μετά εμφανιζόσασταν και τιμητές και πάντα… ζουγκλιέρηδες!..

– Έχετε πάντως ακόμα ελπίδα να πάρετε το Πρωτάθλημα, αφού σας το υποσχέθηκε ο άσπιλος Τσίπρας, για να ισοφαρίσει προφανώς την οργή των Μακεδόνων, με το δόσιμο στους Σκοπιανούς του ιερού Ονόματος της Μακεδονίας μας! Κάποια δικαστική… “στια-που” θα βρεθεί! Εδώ χάρισε στον Ρώσο Πρόεδρό σας, τόσα εκ-ρια Ευρώ, ο άσπιλος και αμόλυντος Π-Θ μας, σε τέτοιες… μικρο-λεπτομέρειες θα σταθεί;

– Κυττάξτε λοιπόν να ισοφαρίσετε τον Άρη σε τίτλους και μάλιστα σε όλα τα αθλήματα και αφήστε μας εμάς! Εμείς αντίπαλο έχουμε μόνο τον Βάζελο!..

ΥΓ.

α. Οφείλω να σας συγχαρώ πάντως διότι αναβαθμιστήκατε και από… ψάρια, βάζετε πλέον στο γήπεδο… μηχανάκια!

β. Κε Ιβάν Σαμπιντίς, μεγάλε… Έλληνα!

     (1) Τί δουλειά” είχε η Βουλγαρική σημαία στη Θ4; Πρέπει να μας απαντήσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!), όπως και ο “Κυρ Δκτης”, για τους κουκουλοφόρους αναρχο-κομμουνιστές φανατικούς οπαδούς της Κούλας, μέλη του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, του ΑΝΤΑΡ-CIA, κλπ, διότι η Ομάδα αυτή πρεσβεύει -όπως λέει- Αγία Σοφία και Πόλη, αυτά τα ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ” για όλους τους Έλληνες, εκτός φυσικά απ’ τα ανθελληνικά αυτά πρακτόρια που διοικούν, αλλά και συμμετέχουν στις Οργανώσεις αυτές, Κε… Δ. Μελισσανίδη! Ή δεν είναι έτσι;

   (2) Δεν γίνεσαι έτσι μεγάλη Ομάδα, κατάλαβέ το! Αλλά, όταν σε βλέπουν οι οπαδοί σου, να παίρνεις πχ το Κύπελλο, όπως το πήρες πέρυσι στο Βόλο, όταν σε βλέπουν να επικροτείς τα μαχαιρώματα, επίσης πέρυσι στο Βόλο, μεταξύ των οπαδών σου και αυτών της “Κούλας”, όταν βλέπουν το Κράτος και την ΕΣΗΕΑ να σας βραβεύει φέτος εσάς τους 2 Πόντιους και τάχα φίλους, για τα όσα έγιναν πέρυσι στο Βόλο, θα κάνουν και χειρότερα!.. Έχασες την ευκαιρία, αν και έχεις πολλά λεφτά στους λογαριασμούς σου, να κερδίσεις -έστω- την συμπάθεια όλων των Ελλήνων οπαδών, όντας -μάλλον- “άνθρωπος του Πούτιν”, όσο και να το… “ξεκαρφώνετε” και οι 2!..

  γ. Ο Διαιτητής ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(!), όπως και οι ΚΟΜΙΝΗΣ(!), ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ(!), ΒΑΣΙΟΣ(!), ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ(!) και ΤΖΗΛΟΣ(!) είναι γνωστότατοι ΟΠΑΔΟΙ της Κούλας και γι’ αυτό χρησιμοποιούνται σε ματς ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, είτε της Κούλας, είτε των ανταγωνιστών της, με εντολή του “Κυρ Δκτη”, ο οποίος παρ’ ότι απόλυτα στηρίζει τους “Σ.ΑΝΕΛ”, (ακόμα και ε/φ έχει την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”), στην παρούσα συγκυρία μοιάζει να τους αντιστρατεύεται, λόγω του ότι ο Τσίπρας έχει υποσχεθεί το Πρωτάθλημα στον ΜΠΑΟΥΚ, απ’ την “Διεθνή Έκθεση”, της Θεσ/νίκης, του 2017!.. Κατάλαβες πιστεύω!.. Γι’ αυτό μην νομίζετε! Ο “Κυρ Δκτης” το είχε πιάσει το παιχνίδι της Τούμπας προχθές, με Αρετόπουλο και 4ο τον Κομίνη! Ο ΜΠΑΟΥΚ δεν κέρδιζε με τίποτα! Στην χειρότερη το αποτέλεσμα θα ήταν “Χ”!.. Όμως του “έφεξε” του “Κυρ Δκτη” και αν τηρηθούν οι Νόμοι, ο ΜΠΑΟΥΚ θα μηδενιστεί (τουλάχιστον) και έτσι η Κούλα θα παίξει τον τίτλο στην Τούμπα, στο ματς της με τον ΜΠΑΟΥΚ, αν δεν βρεθεί κιόλας από τα τώρα στην κορυφή της Λίγκας!..

– Γι’ αυτό φιλαράκο και ο Σιδηρόπουλος (κυρίως αυτός) παίζει πάντα την Κούλα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τα 2 τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και έπαιξε και χθες την Κούλα, με τον Ατρόμητο και μάλιστα 100 – 0 υπέρ της! Δυστυχώς απαγορεύεται ακόμα στο ποδόσφαιρο να βάζει γκολ ο διαιτητής!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

ω

2. Εμένα η μούρη του Καρανίκα δεν μου θυμίζει, όπως μου γράφεις, “εγχειρισμένη αδελφή! Κάποιου άλλου η μούρη, πάρα πολύ υψηλά ιστάμενου μάλιστα, μου θυμίζει ό,τι γράφεις! Δεν θα ήθελα όμως να ρίχνουμε έτσι το επίπεδο του “σάϊτ” μας! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ λείπει, αλλά… παρακολουθεί!..

3. Ποιόν Νετανιάχου θα πάνε μέσα ρε χαζούλη; Ό,τι “βγαίνει”, το “βγάζει” η Παγκοσμιοποίηση και έχουμε πει “γιατί! Η γραμμή είναι “λάσπη” σε όλους τους Πατριώτες, ανεξαρτήτως χώρας, ανεξαρτήτως Πατρίδος! Διάβασε τώρα! Όλοι οι Ισραηλινοί γνωρίζουν ότι σύγχρονος ηγέτης σαν τον ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, και όχι μόνο για το Ισραήλ, βγαίνει κάθε 100 χρόνια! Οι Ισραηλινοί ξέρουν!.. Τί να κλέψει ρε καραγκιόζηδες ο Νετανιάχου; Ποιός και με τί να δωροδοκήσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο;

– Όλως τυχαίως στην Ελλάδα, την ίδια περίοδο, προσβλήθηκαν, με εντολή(!), αντίστοιχης ιδεολογίας, Εθνιστές πολιτικοί, όπως πχ ο Αντώνης Σαμαράς!.. (Ασφαλώς μαζί με άλλους 9, που ο καθένας τους… προτιμήθηκε απ’ την Κομμουνιστο-Γκαγκστερική Κ-Β των ΣΑΝΕΛ, για συγκεκριμένους λόγους)!..

4. Δηλαδή αν πχ ένας πατέρας σκότωσε και έγινε δολοφόνος ή είναι ρουφιάνος, καταδότης, παλιάνθρωπος και ό,τι άλλο θέλεις, αυτό σημαίνει ότι και τα παιδιά του είναι ίδια; Αυτή είναι αγαπητέ Χιτλερική ιδεολογία!..

– Σχετικά τώρα με τους… Τσολάκογλου, κλπ, σου σημειώνω:

        α. Ο Τσολάκογλου έσωσε 300.000 Έλληνες στρατιώτες, που αφέθηκαν απ’ τους Γερμανούς να επιστρέψουν στα σπίτια τους, το 1941, και οι οποίοι δεν συνελήφθησαν και δεν εστάλησαν στα στρ-δα συγκεντρώσεώς τους!..

    β. Ως δοσίλογος καταδικάστηκε μέχρι και ο ήρωας(!) Στρατηγός Κατσιμήτρος, που σχεδίαζε σε τσιγαρόχαρτα τα… καζίκια που έκανε στους Ιταλούς και στους Αλβανούς συνεργάτες τους, (4 Τάγματα Αλβανών και κατ’ άλλους 9 συμπολέμησαν με τους Ιταλούς Φασίστες), το 1940!..

Άστο λοιπόν φιλαράκο αυτό το θέμα, για καμμιά άλλη φορά, διότι “βρωμάει” και μάλιστα πολύ, όπως κάθε τι, το οποίο έβαλαν στο ανθελληνικό στόμα τους οι επικεφαλής ινστρούστορες των ΚΚΕ-δων τότε και όχι ασφαλώς οι απλοί Κομμουνιστές, που πολεμούσαν πχ με τον ΕΛΑΣ, [ενταγμένοι οι περισσότεροι λόγω της πανέξυπνης επιλογής του ονόματος της Οργάνωσης, άτομα που η πλειοψηφία τους ανήκε, προηγουμένως, στην Μεταξική Νεολαία (Ε.Ο.Ν.)], χωρίς να γνωρίζουν βεβαίως τί σημαίνει Κομμουνισμός! Όταν κάποιοι, αργότερα, αντελήφθησαν τί συνέβαινε και θέλησαν να φύγουν, αντιμετώπισαν την… “ΟΠΛΑ” και τους εκδορο-σφαγείς της, (δεν ήταν τυχαία η επιλογή πρώην κρεοπωλών για εκτελεστές της), με αποτέλεσμα να “μην ξανακουνηθεί” κανείς, ενώ όσοι πολίτες, κυρίως της υπαίθρου, δεν εντάσσονταν στον ΕΛΑΣ (όπως και στο ΕΑΜ φυσικά, στο πολιτικό σκέλος τότε του ΚΚΕ) μακελεύονταν οικογενειακώς!

– Ένα μεγάλο μέρος αυτών, στη συνέχεια, είτε για προστασία, είτε για εκδίκηση, πήγαν και πήραν όπλα απ΄τους Γερμανούς (άλλο που δεν ήθελαν αυτοί), και έτσι γεννήθηκαν τα “Τάγματα Ασφαλείας” και οι “Μονάδες Ασφαλείας Υπαίθρου” (Μ.Α.Υ.)! Αυτή είναι η αλήθεια!!! Κρίνε εσύ αν έκαναν καλώς ή όχι και όχι εγώ!

– Εγκλήματα λοιπόν, (σου απαντώ και σ’ αυτό), όπως ήταν φυσικό και νομίζω ότι το αντιλαμβάνεσαι, έγιναν “ένθεν κακείθεν” και το πλήρωσε η Πατρίδα μας, αφού τα θύματα του Συμμοριτοπολέμου ήσαν πολλαπλάσια του πολέμου Οκτ. 1940-Μαϊ 1941 και η Ελλάδα ισοπεδώθηκε, “χωμένη” για μια ολόκληρη 10 ετία (1940-1950) στη… συμφορά! Το 1945 οι άλλοι λαοί ξεκινούσαν την ανοικοδόμησή τους, μετά τη λαίλαπα του Β’ Π.Π. και εμείς ξεκινήσαμε 5 χρόνια μετά, το 1950, όντας ΚΑΘ’ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΟΙ!..

– Ναι, είναι αλήθεια! Οι Άγγλοι ενίσχυαν τον ΕΛΑΣ σε όλη την “Τριπλή Κατοχή”, με λίρες και οπλισμό! Γιατί; Διότι πιστεύω πως προσέβλεπαν στον εμφύλιό μας! Για κάποιο, (περίεργο πράγματι), λόγο, οι Άγγλοι ΠΟΤΕ(!) δεν μας χώνευαν !Ούτε και τώρα!..

– “Η ρίζα του κακού” και “κλείνω”, όπως και των δεινών μας τότε, ήταν (και δυστυχώς παραμένει ακόμα), το ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ, βαθιά ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ και ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΚΕ και όχι ΕΚΚ!

– Βεβαίως υπήρχαν και οι δοσίλογοι, οι συνεργάτες των Γερμανών, κλπ, των οποίων η πλειοψηφία, (όχι όλοι), με την απελευθέρωση, δικάστηκε και καταδικάστηκε!

5. Ελληνο-Γενίτσαρε Ράμα, εδώ διάβασε! Ρε ηλίθιοι Αλβανο-Τσάμηδες, απόγονοι φονιάδων Φασιστο-Ναζιστο-Φιδιών, που νομίζετε ότι είστε πονηροί!.. Είχατε “προχθές” έξω απ΄το Ελληνικό Προξενείο στα Τίρανα, στη διαδήλωσή σας, κλπ, “πλακάτ” με φωτογραφίες του Έλληνα Δικτάτορα Ι. Μεταξά με τον Υπουργό Προπαγάνδας του Χίτλερ, τον Γκαίμπελς, του Κοτζιά με τον Γκαίμπελς, κλπ!..

– Προφανώς απευθυνόσασταν σε άτομα του δικού σας χαμηλού πνευματικού επιπέδου ή είχατε στοχοποιήσει όλους τους ανιστόρητους και άσχετους περί την Ιστορία! Γιατί ισχυρίζομαι ό,τι ισχυρίζομαι;

– Διότι ρε απόγονοι φονιάδων, ο Χίτλερ και οι Υπουργοί του ήσαν το ίδιο το επίσημο Γερμανικό τότε Κράτος και πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μαζί τους, επαφές, συνομιλίες, συζητήσεις και ό,τι άλλο σχετικό, είχαν όλες οι Κ-Βσεις του κόσμου, ρε απατεώνες! Δηλαδή, αν δείξουμε εμείς μια φωτογραφία πχ του Άγγλου τότε ΥΠΕΞ, με τον Γερμανό τότε ομόλογό του ή του Γάλλου ή του Ρώσου, με τον ίδιο Γερμανό Ναζιστή ή με τον αντίστοιχο Ιταλό Φασίστα, κλπ, αυτό σημαίνει ότι και αυτοί ήσαν Ναζήδες ή Φασίστες ρε λαμόγια;

– Προσέξτε τώρα ρε απόγονοι οχιών και βαλτά Όργανα της ΜΙΤ και του φίλου μου του Χακαν-ούλη! (Κατά τ’ άλλα είστε… υπερήφανοι Αλβανοί, ρε Τουρκογλείφτες)! Ο Μεταξάς, ο Κοτζιάς κλπ, όταν ξέσπασε ο Β’ Π.Π., πολέμησαν μετά και με τον Φασίστα (πρώην Κομμουνιστή) Μ. ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ στην Ήπειρό μας, μέρος της οποίας σήμερα κατέχετε, αφού έτσι το ήθελε η… μοίρα (δεν έχω χρόνο να σας γράψω σχετικά), όπως πολέμησαν και με τον ΝΑΖΙ Χίτλερ, όπως και με τον Στάλιν αργότερα, ώστε να μείνει η ΕΛΛΑΔΑ μας ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Μάλιστα εσείς ρε Τουρκαλβανοί φτιάξατε 4 και κατ’ άλλους ιστορικούς 9 Τάγματα, (με κύρια αποστολή την ανίχνευση, λόγω της γνώσεως του εδάφους -του Π. της Μάχης- εκ μέρους σας) με τα οποία ενισχύσατε τις Ιταλικές δυνάμεις, πολεμώντας εναντίον μας ρε φίδια, ή όχι; Εσείς δηλαδή και ως επίσημη Αλβανία συνεργαστήκατε τότε με τους Φασιστο-Ναζήδες ολετήρες του τότε κόσμου και όχι μόνον ως… Τσάμηδες! [Όπως και οι Βούλγαροι με τους Ναζήδες Γερμανούς, οι οποίοι ως αντάλλαγμα τους έδωσαν τότε την Α. Μακεδονία μας και τη σημερινή Δ. Θράκη! (Αυτήν την είχαν “μαζί”)]!

– Άρα, τί μαλακία σκεφτήκατε και κάνατε ρε, στη στημένη διαδήλωσή σας, ρε οχιές; Θα μου πείτε ότι εμείς ρε απευθυνόμασταν σε άσχετους και αυτούς θέλαμε να επηρεάσουμε! Απαντώ! Άρα ΕΙΣΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!..

– “Πάμε παρακάτω” τώρα! Το όνομά σας είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ και προέρχεται απ’ το όνομα του ποταμού ΘΥΑΜΗ, του πιο γνωστού ως ΚΑΛΑΜΑ! ΘΥάΜΙΣ – ΙάΜΙΣ – ΤΣάΜΗΣ! Και τί είστε; Ξέρετε; Το ξέρετε, αλλά ξαναδιαβάστε το! Εξισλαμισμένοι Έλληνες είστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Ελληνογενίτσαροι είστε ρεεεεεεεεεεεε! Γι’ αυτο είστε Τουρκογλείφτες! Γι’ αυτό μας μισείτε τόσο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε! Φτάνει όμως, έως εδώ, για σήμερα!

– Γειά σου ρε Ράμα Ελληνο-Γενίτσαρε! ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Κύττα να εκμεταλλευτείς και να κερδίσεις ό,τι μπορείς τώρα απ’ την Ελλάδα, τώρα που κυβερνούν οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ των ΣΑΝΕΛ!..

– Και κάτι ακόμα για τα πρακτοράκια σου, εδώ στη “Γη του Φωτός”! Για άλλη μια φορά σου γράφω Έντι: Μάζεψέ τους!..

– Με την ευκαιρία Έντι! Πολύ καλές σχέσεις έχουν οι διπλωματικοί σου εδώ με τους Πακιστανούς! Γιατί άραγε; Λειτουργούν ως ενδιάμεσοι οι Ασιάτες, για τις εδώ επαφές σας με τους Τούρκους ή κάτι άλλο συμβαίνει; Α! Ναι, πιθανώς! Ίσως επειδή οι 2 Πρεσβείες σας… συνορεύουν!.. Αχαχαχαχαχαχα!

– Επίσης! Τρέξε” να βάλλεις, ΤΩΡΑ(!) όμως, κανέναν “δικό” σου και στην ΕΛΑΣ (στην ΕΥΠ έχεις “κανα 2,3”), τώρα που ο… αϊτός ο Ηπειρώτης Υπουργός μας Τόσκας θέλει να βάλλει στην Αστυνομία Αλβανούς, Αφγανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αλγερινούς, Μαροκινούς, και… δεν ξέρω ποιά άλλη φάρα!.. “Τρέξε”, ώστε να έχεις “αυτιά και μάτια” και στην Αστυνομία μας, εκτός απ’ την ΕΥΠ, ώστε να είσαι πιο πλήρης στις όποιες αναφορές σου στον Ταγίπ! (Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πόσο δουλικά τον κύτταγες τότε, πριν από κάτι χρόνια ρε, στο Παρίσι! Θα το θυμάσαι)!..

ΥΓ. Ζητείστε (το γράφω ρε Τσάμηδες ως συμπέρασμα, απ’ την παπαριά σας στη διαδήλωση, που δεν την ανέλυσα μόνο), ζητείστε λοιπόν απ’ τους Βρετανούς, με τους οποίους στρατιωτικά συνεκπαιδεύεστε, να σας κάνουν κανένα “Σχολείο Προπαγάνδας, Επχσεων Επιρροής, κλπ, ρε Τουρκομούλαρα!..

Κλείνοντας, σας ξαναρωτάω! Πού είναι ρε η αλβανική σας υπερηφάνεια, που τόσο πολύ διατυμπανίζετε; Πώς και χάνετε αυτή ξαφνικά, όταν συναντάται Τούρκο; Τα ΕΥΡΩ που σας δίνουν μήπως φταίνε, τα Δολάρια ή κάτι άλλο;

Σχετικά με τις… γυναίκες σου τέλος, Έντι, σε παραδέχομαι! Είσαι πολύ… μάγκας!.. Αν κρίνω και απ’ την νέα ΥΠΑΜ, την Όλτα!.. Η νόμιμη δεν αντιδρά ρε Έντι ή την έχεις κι αυτήν στο κλωτσίδι; Για πες!..

6. Ρε Ερντογάν παλιολινάτσα!

  • Όταν επανειλλημμένως συναντούσες στην Άγκυρα, εσύ και οι υψηλά ιστάμενοι “δικοί” σου, τα 3 τελευταία χρόνια κυρίως, τον ηγέτη των… τρομοκρατών, όπως τους αποκαλείς, τον ηγέτη του “YPG” / άντε του PYD” Σαλίχ ΜΟΥΣΛΙΜ, τότε αυτός δεν ήταν ρε βρωμο-Μογγόλε τρομοκράτης; Τότε ήταν… καλός και φίλος ο Σαλίχ και τώρα ξαφνικά έγινε τρομοκράτης; Αλλά “καλά το παίζεις το παιχνίδι”! Αφού σε ανέχονται και μάλιστα σε… προσκυνούν όλοι, οι Ευρωπαίοι κυρίως, κλπ, λόγω της γεωγραφικής θέσεως της χώρας σου, μπράβο σου ρε!… Και μετά, πας ρε και κάνεις ναμάζια, κάθε Παρασκευή, στα Τζαμιά σας; Φτου σου ρε ξεφτίλα! Και το παίζεις και μάγκας! Δεν τον αλλάζεις, λες, με Τσέχους κρατούμενούς σου, κλπ, κλπ, κλπ! Ζήτα τους και κόλο ρε! Είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσουν! Ειδικά οι Γερμανοί, οι οποίοι ιστορικά σας τον στήνανε!.. Ουστ ρεεεεεεεεεεεε, βρε ουστ!.. Όσο αφορά τον δύστυχο Σαλίχ, αν σου τον δώσουν, ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ή… όχι! Κάνε τον “φυτό” καλύτερα, όπως κάνατε τον Οτζαλάν! (Αλήθεια ζει αυτός, στη νήσο… “Ιφ” ή τον… θάψατε);
  • Πολεμάς, και στο ΘΥΜΙΖΩ(!) Ταγίπ, με έναν λαό, τον Κουρδικό, με πραγματική ΙΣΤΟΡΙΑ 3000+ ετών! Θα πετύχεις να καταγραφείς στην δική σας ιστορία, σαν ο πολιτικός που έβαλε τα θεμέλια του τέλους της Κεμαλικής Τουρκίας, της Τουρκίας των τελευταίων 100 περίπου ετών! Πρόσεξε Ρετζέπ!..
  • Χρόνια Πολλά, για τα 64 χρόνια σου, εγώ δεν σου λέω, διότι ξέρεις ότι δεν θα είναι πολλά και δεν θέλω να σου μοιάσω και να κοροϊδεύω! Σου εύχομαι μόνον, “Χρόνια Μετανοίας”, αφού θα λογοδοτήσεις σύντομα στον Αλλάχ για όλες τις άνομες πράξεις σου, όταν πας εκεί ψηλά, όταν θα πας να τον συναντήσεις, όπως κάποια στιγμή, όλοι μας!..

7. Η επιστράτευση Κε… Εισαγγελάτε, στην οποία αναφέρθηκε, αν δεν την εξήγγειλε, ο ΡΤΕ, δεν έχει να κάνει με τη Συρία, αλλά με ΕΜΑΣ! Πρόσεχε λοιπόν, να μην λες παπαριές στο κανάλι του Ρώσου, διότι εκτίθεσαι!.. Και μάλιστα σου γράφω εδώ, και πάλι, πως το “1ο και κύριο Κύμα” αυτής, ολοκληρώθηκε και μάλιστα ΜΥΣΤΙΚΑ!..

8. Κε Χίε! Άντε και σε σένα λίγα… χαιρετίσματα!.. Σε άκουσα “κανά 2 φορές” να αναφέρεσαι στη Ναυμαχία του Ναυαρίνου και να λες – έμμεσα- ότι χάρη σ’ αυτήν ελευθερωθήκαμε! Όχι ρε φιλαράκο! Μην πέφτεις στα ανθελληνικά παραμύθια των… Ρεπούσηδων! Η υπόψη ναυμαχία ήταν ένα τυχαίο γεγονός! ΤΥ-ΧΑΙ-Ο! Η ανεξαρτησία της Ελλάδος είχε ήδη (σε 1η φάση) υπογραφεί, ενώ ο Κολοκοτρώνης είχε περάσει στην αντεπίθεση και ο Ιμπραήμ είχε περιέλθει σε κατάσταση ΑΜΥΝΗΣ! Η ναυμαχία βοήθησε την υπέρ μας εξέλιξη των πραγμάτων βεβαίως, αλλά μέχρις εκεί! Αν δεν το κλείσουμε το… μαγαζί μας εδώ, κάποια στιγμή θα αναφερθούμε και σ’ αυτήν!.. Το Αγγλικό ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ στο… Σίτυ, ξέρει την ΑΛΗΘΕΙΑ και μάλιστα την έχει και με έγγραφα της τότε εποχής!.. (Ό,τι αφορά Τουρκία, να μας ρωτάς ρε βαζελάκο και δεν θα χάσεις)!.. 

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-