… ΘΥΡΑ “7”… ΘΕΜΑΤΩΝ!..

 ω1

ΘΥΡΑ “7”… ΘΕΜΑΤΩΝ 

ΒΑΖΕΛΟ-ΤΣΙΠΡΑ!..

ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

1. Κε Τσίπρα!

ω6

– Να σου ξαναγράψουμε απ’ εδώ, γιατί πήγες σε… αναζήτηση “ψήφου εμπιστοσύνης”, που ρητορικά τάχα μου δεν… ήξερες και ρώτησες γι’ αυτό χθες, τον Μητσοτάκη (16-01-2019), στην Βουλή! “Πήγες” λοιπόν στην Βουλή, για ψήφο εμπιστοσύνης:

 • Διότι την είχες σίγουρη! (Τα είχες όλα “ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ”, με όλους τους “τσουτσέδες” που σε ψήφισαν, ώστε να βγεις στο Νο “151”)!..
 • Διότι ο Καμμένος, που σε στήριξε σε όλα αυτά τα 4+ χρόνια, έπρεπε αναγκαστικά τώρα(!) να φύγει και να το “παίξει” Πατριώτης (sic), μπας και γλυτώσει την πολιτική του συνέχεια, αλλά και το “Εθνικό Δικαστήριο”, αλλά και -κυρίως- για να σε βοηθήσει και πάλι, για άλλη μία φορά, διεξάγοντας αντι-νεοδημοκρατικό αγώνα, με στόχο να αφαιρέσει ψήφους από τη ΝΔ, (στοχεύοντας σε κάποιους πιθανούς… χάνους απ’ τους ψηφοφόρους της), ώστε πρωτίστως εσύ να ξαναβγείς Π-Θ και δευτερευόντως εκείνος να διατηρήσει κάποιες λιγοστές ελπίδες να ξαναμπεί στην “ψευτο-ρωμαϊικη” σημερινή Βουλή!
 • Διότι, ως συνέχεια του παραπάνω σχεδιασμούσας, ο Καμμένος μην διαγράφοντας τους 2 δικούς” του Υπουργούς σου(!) παραμένει ακόμα Αρχηγός Κόμματος (“Κ.Ο.”), παίζοντάς το Αρχηγός!.. [Αυτό μπορεί να φαίνεται ότι αφορά εκείνον, αλλά “από πίσω” είσαι εσύ, ο… “τριχο-Μακιαβέλλι” και ως ο… “Φωτεινός Νους” της ιδέας αυτής, αλλά και διότι αφήνεις την βασιλοχουντικιά Κουντουρά, τον… ψιλοπου…. Κόκκαλη, αλλ’ ακόμα και την μπουρζουαζού Χρυσοβελώνη (εσύ “ο κάποτε κόκκινος και νυν ροζ Ρομπέν των Αδυνάτων, αυτήν την σύγχρονη πραγματικά… Αυστριακή, με τα 30 σπίτια, που μας είπε ότι τα “έκανε” με τον ιδρώτα της), στην Κ-Β σου, ως Υπουργούς]!..

– Στο ξαναγράφουμε! Είστε και οι 2 σας, και εσύ και ο Π. Καμμένος, πολιτικά ΣΑΠΙΟΙ! Μυρίζετε χειρότερα και απ’ τον ασβό!

– Ο Καμμένος, για να είμαι δίκαιος, είναι χειρότερος από εσένα, διότι εσύ ήσουν και παραμένεις άτομο γνωστού βαθεώς ανθελληνικού ψυχισμού, ενώ αυτός παρουσιαζόταν ως ο(!)… “Μέγας Πατριώτης”, αποδεικνυόμενος τελικά ως το καλύτερο έρμαιό σου, δίνοντάς σου την δυνατότητα, ο ΑΡΧΙ-ΞΕΦΤΙΛΑΣ, να πας ρε φοβικέ τύπε, που το “παίζεις” και μάγκας, στους Ψαράδες και να βάλλεις τον παραλή Κομμουνιστο-διεθνιστή… Κοτζιά να υπογράψει την 2η, μετά από την Κυπριακή τραγωδία, σύγχρονη εθνική μας και χειρότερη τραγωδία, αυτήν της παράδοσης της Μακεδονίας μας και ευρύτερα βάζοντας στον 21ο αι. την 1η εθνική υπογραφή (τί ειρωνεία να τίθεται “εθνική υπογραφή” -και ποιάς χώρας ε;- της Ελλάδος, από εσάς τους Απάτρηδες, “Διεθνιστο-Εθνομηδενιστές”), στην αρχή της εθνικής μας συρρίκνωσης, όπως η Κα ΜΠΕΝΑΚΗ την είχε αναφέρει, σκιαγραφώντας την,… κάποτε, στον τέως ΠτΔ, Κο Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ!..

(Ο Καμμένος είναι χειρότερος, ως χαρακτήρας, ακόμα και από τον “ιδιόμορφο”… Τουρσουνίδη! Έτσι… “σφιχτών… οπισθίων”, σαν τον “Εκπρόσωπο Τύπου”, των δήθεν “ΑΝ.ΕΛ.”, ήταν και ο παλαιός ποδοσφαιριστής του ΜΠΑΟΥΚ, συνονόματός του)!..

– Ο… φόνος έχει επισυμβεί, ο νεκρός είναι στο… νεκροτομείο, ολίγον προ της ταφής του και ο φυσικός αυτουργός του Κος Π. Καμμένος (δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν δεν είναι και ηθικός συναυτουργός, μαζί δηλαδή με εσένα τον Αλέξη τον Τσίπρα και ηθικός αυτουργός) μας λέει ότι “τίποτα δεν έχει τελειώσει”, κλπ, κλπ, κλπ! Και είναι τόσο… Πατριώτης, που έβαλε, όπως ο ίδιος μας είπε, την Οικονομία, πάνω από την Πατρίδα, και δεν ψήφησε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, το 2018, για να βγει -δήθεν- η χώρα από τα Μνημόνια!.. (Αν θα υπάρχουμε, ίσως αυτό συμβεί μετά το 2060, ενώ το 2115 θα μοιάζει πάντα σαν το “ΑΝΙΚΗΤΟ ΤΕΡΑΣ”, της επόμενης και τελικής… πίστας)!.. Ο Καμμένος δηλαδή πιστεύει, όπως θέλει να… πιστέψουμε… , πως θα μπορεί να υπάρχει Οικονομία, σε μία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ σιγά – σιγά, εδαφικά, χώρα!..

Ο Καμμένος έφερε στην Ελλάδα τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, με την πολιτικά βρώμικη πολιτική στάση, επί 4+ έτη, πολιτική… μαφιόζικη, της μορφής “δεν ψηφίζω μεν, αλλά στηρίζω δε, (αφού ψήφιζαν άλλοι “στημένοι”, άλλων Κομμάτων, τις κατά των ριζών της Ελλάδος εμπρόσθιες και συνήθως οπίσθιες / πισώπλατες “μαχαιριές”), συνεργάστηκε και συνεργάζεται με δήθεν προοδευτικούς, όπως προπαγανδιστικά αυτοαποκαλείται, εδώ και χρόνια, η ανέκαθεν βαθειά Συντήρηση, που λέγεται “Κομμουνιστική Αριστερά” (και πλέον ευρύτερα “Αριστερά”, αφού ικανή μερίδα προσπαθεί ακόμα να αποτινάξει από πάνω της το… σατανικό επίθετο “Κομμουνιστικός / – κή”, κλπ) και η οποία… “ΑΡΙΣΤΕΡΑ”, (ΣΥΡΙΖΑ, ως η μείζων Κ-Βκή συνιστώσα) ΠΑΡΕΔΩΣΕ(!!!) για 99 χρόνια ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ στους “Διεθνείς Εβραίους, κάτι που δεν έκανε ποτέ ούτε η πιο σκληρή “πόρνη Δεξιά” (ονομάστε την εσείς αυτήν) και έχει το θράσος σήμερα να παρουσιάζεται ακόμα ο Κος αυτός μπροστά στον ελληνικό λαό και μάλιστα να συνεχίζει να τον εμπαίζει! (Κε Καμμένε! Εσύ ο Μέγας Πατριώτης! Άκουγες άραγε τί έλεγες, όταν διάβαζες και μας έλεγες χθες 16-01-2019 στην Βουλή, για την ομιλία, μεσούντος του Συμμοριτοπολέμου, του Ζαχαριάδη στους Ψαράδες, κλπ, κλπ, κλπ);

 • “Προχωράμε”!

– Και εσύ Κε Τσίπρα, εκτός της δια του Καμμένου “δεξιάς βρώμικης πλευροκοπήσεως”, προβαίνεις και σε αριστερά… “πλευροκόπηση” του παλαιού ΠΑ.ΣΟ.Κ, με την ελπίδα να του πάρεις και το εναπομείναν σημερινό ποσοστό του, κατόπιν συμβουλών που έλαβες από τον… “Μάγο” ΛΑΛΙΩΤΗ, (το ξέρουν άραγε αυτό οι Αμερικανοί;), ο οποίος, μάλλον, νομίζει ότι γλείφοντας τους “Διεθνείς Εβραίους”, [οι οποίοι κυβερνούν δικτατορικά πια, δια της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, όλη την Ευρώπη, όπου και το κύριο πεδίο δράσης τους, έχοντας το θράσσος, οι τρισάθλιοι αυτοί απάτρηδες (μισούν δυστυχώς μέχρι και τους ίδιους τους ομοφύλους τους Ισραηλινούς) αριστεροί τσεπολάγνοι, να ονομάζουν “Μεταρρυθμίσεις” όλα τα δυσβάσταχτα αντι-λαϊκά μέτρα που προστάζουν να παίρνονται σήμερα σε όλες τις ευρ/κές χώρες], πως θα γυρίσει στα “πολιτικά πράγματα” ή που πιστεύει -πιθανώς- πως έτσι θα προωθήσει πολιτικά την κόρη του, που την σπούδασε στις Η.Π.Α., των… “Δημοκρατικών” φίλων του!

– Έτσι Κε Τσίπρα παίρνοντας υπό τον έλεγχό σου, τους “Σημιτικούς” εθνομηδενιστές και αθέους, Όργανα των “Διεθνών Εβραίων” (μάλιστα κάποιοι εξ αυτών έχουν και εβραϊκή καταγωγή, όπως ο Κος Ραγκούσης, κλπ), όντας και καλός, όπως έλεγε ο Τράγκας στην εκπομπή του, … χαρτοπαίκτης, ποντάρεις ότι όσο και να μην πάρεις, όλο και κάτι θα πάρεις από ψήφους, απ’ το… “ΚΙΝ.ΑΛ.”, στην χειρότερη πάντα περίπτωση, αν δεν ευοδωθεί, εσύ ο ρομποτ-ο-Κομμουνιστής να γίνεις ο ηγέτης του νέου… προοδευτικού χώρου, όπως είπε, πετώντας την μάσκα του, ο Ραγκούσης, Υπουργός και του… κακού Π-Θ Παπαδήμου, σήμερα το πρωϊ στους “ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ”, στον ΣΚΑΪ!

(Ε! Εκεί στην “Αντι-τρομοκρατική”! Τον “Αρχιτέκτονα” τον βρήκατε ή ακόμα);

– Ο πολιτικά ξεφτίλας  Ραγκούσης μας είπε ακόμα σήμερα πως είναι ψέμμα πως ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είπε για την Μακεδονία μας, πως “ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!.. Μπες ρε ξεφτίλα στο “youtube” να το δεις και να το ακούσεις! Το έχουμε το “βιντεάκι” και εμείς εδώ, γιατί δεν το βλέπεις ρε… μπεντουβίνε;

– Πες μας λοιπόν πρώτα, αφού ακολουθείτε την συνολική – ομαδική ευθύνη, για το οικογενειακό σου ΧΟΥΝΤΙΚΟ παρελθόν και μετά κάνε τον “Προμοτάρη” του… “Σακχαρο-διαβήτη”, του Τσίπρα!.. Μην ξαναβάλλεις ρε στο στόμα σου τα ονόματα των ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ πια, διότι αυτό λέγεται ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ! Τί σχέση έχουν, ρε πολιτικά ΣΙΧΑΜΕΝΕ, αυτοί οι 2 ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με τα άθεα διεθνιστικά τσουτσέκια της “Διεθνούς Εξουσίας”, που ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ την εξουσία, “τη εντολή” και που μέρα με την ημέρα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ και μας ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ; Τόσο σίγουρο το έχετε ότι τελικά θα επικρατήσουν οι αρχι-παραδόπιστοι “Διεθνείς Εβραίοι” και… ποντάρετε πάνω τους;

 • Κα Γεννηματά! Μήπως είχαμε δίκιο, όταν σε καλούσαμε να… σουτάρεις όλα αυτά τα φίδια, σαν τον Ραγκούση, και απ’ τα δεξιά και απ’ τα αριστερά σου, να αφήσεις τις… συμπαρατάξεις, κλπ, και να ξαναγίνεις / – τε ΠΑ.ΣΟ.Κ.;
 • Γιατί να ψηφίσουν “ΚΙΝ.ΑΛ.” οι Έλληνες Κα Γεννηματά, την φυσική συνέχεια -υποτίθεται- του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όταν εσύ, το Νο “1”, του Κινήματος, του άλλαξες το όνομα και από ΠΑ.ΣΟ.Κ. το έκανες “ΚΙΝ.ΑΛ.”, σαν να (μας) λες ότι και εσύ θες να το ξεχάσεις;
 • Αλλαγή ονόματος θα έπρεπε να γίνει, ορθότερα θα έπρεπε να πρότεινες, όταν θα έπαυε η επίθεση στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. απ’ όλα αυτά τα σύγχρονα πολιτικά σκουλήκια, που έφαγαν και “φτιάχτηκαν” απ’ αυτό και σήμερα το φτύνουν, το οικτίρουν και το υβρίζουν, οι βρωμεροί και άθλιοι αυτοί τύποι, ενώ συνεχίζουν τάχα να… υμνούν τον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που όμως μαζί με την… “Δεξιά”,… κατέστρεψαν την χώρα, όπως λένε τα “νεο-κομμούνια” και οι “εθνομαυραγορίτες” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)!..

– Έτσι Κε Τσίπρα (Αθροιστικά):

 • Με το “Καμμένιο πλευροκόπημα” της λεγόμενης Δεξιάς, λέγε με ΝΔ!
 • Με το “άνοιγμα” στον ευρύτερο άθεο και εθνομηδενιστικό αριστερό, πλην βεβαίως του ΚΚΕ, χώρο (το μείζον του οποίου φωλιάζει στο ΚΑΦΕ “ΣΗΜΙΤΗΣ”, εδώ και 20+ χρόνια τώρα), “άνοιγμα” που ταυτίζεται με πλευροκόπημα του παλαιού ΠΑ.ΣΟ.Κ., προκειμένου να πετύχεις την πλήρη άλωσή του!
 • Με τις συνεχείς ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! (Έφτασαν αυτές ή όχι, το 1 εκ-ριο, όσο ήσουν στην εξουσία Κε Τσίπρα, μαζί με τον Καμμένο; Και… συνεχίζουμε! Αχαχαχαχαχαχα)!..
 • Με εταιρείες τύπου… “INDRA”, κλπ, και με τις στο “πίσω” του μυαλού σου / σας εκλογικές Βενεζουελάνικου τύπου νοθείες!
 • Με τα βρώμικα και ευθέως ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ σου σχέδια, (αφού στην βάση τους είναι αποσταθεροποιητικά), υπό τον γενικό τίτλο “ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΛΑΚΗΣ, που περιλαμβάνουν πχ δήθεν εμπλοκή πολιτικών σου αντιπάλων σε υπαρκτά ή μη σκάνδαλα και εμφάνισή τους σε κρίσιμες χρονικά στιγμές, όπως πχ αμέσως πριν ή αμέσως μετά από τις διαδηλώσεις του λαού για την Μακεδονία, κλπ, ψυχολογική και ευθεία “αιχμαλωσία” της Δικαιοσύνης, ρουσφέτια πάσης φύσεως και σε όλα τα επίπεδα, φανερή βρώμικη κρατική εμπλοκή σε όλους τους τομείς της ζωής, μέχρι και στο ποδόσφαιρο, όπου για να… ηρεμήσεις -υποτίθεται- τους Μακεδόνες, θα δώσεις φέτος το Πρωτάθλημα στον ΜΠΑΟΥΚ, (συμπίπτουν οι εκλογές του Μαϊου, με την ετήσια λήξη του Πρωτ/τος κάθε Μάϊο / όλα τα έχεις σχεδιάσει… σατανικά), “Ρουβίκωνες” (Κε Καλαϊτζίδη προσωπικά πιστεύω ότι δεν ξέρεις ότι μέλη σας ληστεύουν μαγαζιά / δεν είναι αυτό νομίζω συναφές με την αποφασισθείσα -αρχικά- ήπια πολιτική σας… ακτιβίστικη δράση και προσπάθεια λαϊκού επηρεασμού, ενώ θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι οι… απαλοτριώσεις” μέρος της… οικονομικής σας ενίσχυσης ή τρόπος επιβίωσης, αλλά και εκπ-σης νεαρών μελών σας), και κυρίως Κε Τσίπρα με την υπόγεια συνεργασία σου με την “Χ. ΑΥΓΗ”, που ΕΥΘΕΩΣ σε ΣΤΗΡΙΖΕΙ (όπως πχ έπραξε και στην πρόταση δυσπιστίας το 2018, της ΝΔ, με αφορμλή την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, κλπ)!..
 • Με το νέο προς το λαό μας (τον οποίον ξεζούμισες από ιδεολογικό μίσος),… κεχρί των οικονομικών δήθεν… παροχών, ένα “κεχρί” καλυμμένο/ διπλωμένο από τον μειλήχιο “ΚΥΝΙΚΟ” λόγο σου!
 • Με το δικό σου παλαιό φανατικό εκλογικό “Κοινό” του 3-4%, και κυρίως
 • Με τη σιγουριά που σου δίνει η υπόσχεση 2ης εκλογής σου, από την “Διεθνή Παγκόσμιο Οικονομική Εξουσία (συγκεκριμένα για εσένα, όπως εκτιμούμε, η υπόσχεση της οικογένειας “ΡΟΤΣΙΛΝΤ”), αλλά και η σιγουριά των ελεγχόμενων απ’ αυτούς λεγόμενων “Μεγάλων Δυνάμεων”, και κυρίως των Γερμανίας – Αγγλίας, που θέλουν εκτός από το θέμα της πΓΔΜ, να “τελειώνουν” επίσης (σε βάρος μας ασφαλώς) με το Αιγαίο, με την χρυσοφόρο Θράκη, με τις Ε-Α σχέσεις, με την Κύπρο και με την… Κρήτη, (κάτι που μόνον με εσένα ως Π-Θ μπορούν όλοι αυτοί να πετύχουν και χωρίς μάλιστα να κινηθεί φύλλο),
 • ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ Π-Θ, ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΗ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΚΑ ΜΕΡΚΕΛ!

–  Είσαι λοιπόν ή δεν είσαι ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΗΘΙΚΑ ΣΑΠΙΟΣ ρε Αλέξη μας; Είσαι ή όχι ΚΡΥΦΟΣ και ΔΟΛΙΟΣ, όπως ήσασταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ όλα τα Κομμούνια, αυτή η παγκόσμιος ΚΑΤΑΡΑ, η οποία καλύπτει / σκεπάζει και κυνηγάει ακόμα, μόνον την Ελλάδα; (Είπαμε όμως ότι σε σαπίλα και σκουλήκιασμα προηγείται εσού ο Καμμένος, παρά τα σχετικά αναμφισβήτητα… προσόντα και ταλέντα σου)!..

– Έτσι, με δήθεν… μαγκιά, καλείς σε “debate” τον Μητσοτάκη, ο οποίος εκτιμώ πως γνωρίζει το “πώς” πρέπει να σε αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζει (ο δικός σου “πολιτικός τύπος” είναι πανεύκολα αντιμετωπίσιμος, διότι είναι ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ, όσο και να προσπάθησες χθες να το “παίξεις”… “προσαρμοστικός των καιρών”, κατηγορώντας τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ως μη προσαρμοστικό και στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους “Παγκόσμιους Εξουσιαστές”, ότι Κοι εγώ είμαι τέτοιος, άρα προς εμένα συνεχίστε να κυττάτε, σε εμένα που είμαι μια ελληνική μορφή χαμαιλέοντος), αλλά πιθανώς ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να λέει πως «αν το πράξω, δεν θα δω ποτέ εξουσία, από τους “Δ. Εβραίους”»!..

– Μετά από τα παραπάνω και γνωρίζοντας, εσύ ειδικά, πολύ καλά, το τί κάνατε προ ολίγων μόλις ετών, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟ-ΚΛΩΝΟΥΣ συνεργάτες σου / σας “Χ. Αυγίτες”, στην περίοδο των… ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” και της “Επανάστασης των… Διοδίων, αχαχαχαχαχαχα, … δώσε αμέσως εντολή και άσε ελεύθερους Τσίπρα, όσους Έλληνες συνέλαβε η ΕΛΑΣ, της -κατά Πάγκαλον- ΜΠΑΡΟΒΙΑΣ Γεροβασίλη, (περιμένουμε από την ηθική σου Αριστερά να μας εξηγήσει για τους… μαγνητικούς της τομογράφους στην κοινή σας Πατρίδα), της πολιτικά “πειραγμένης” Παπακώστα, αυτής της… Καραμανλικής “δεξιάς”, (του “Μαμούθ”, του “Νεο-Βούδα”, άραγε ποιού να είναι “φαν”;), με τον σκληρό “δεξιό” άντρα, που έγλειφε τον… κακό Στρατηγό… Φράγκο και του… Οργάνου της Αλβανίας στην χώρα μας Α/ΕΛΑΣ, που “έδινε στεγνά” έναν νεκρό, ένα δολοφονημένο από 150 “άντρες” του Αρχιμαφιόζου Ναρκέμπορου Ελληνογενίτσαρου Αλβανού νυν Π-Θ  ΡΑΜΑ, Ελληνόπουλο, στους μισέλληνες Τουρκαλβανούς της Α/Αστυνομίας! (Ξεχωρίζω πάντα -μην το ξεχνάτε φίλοι- τους γνήσιους και “καθαρούς” Αλβανούς, απ’ τους Τουρκαλβανούς!.. / Με την ευκαιρία! Γιατί δεν δίνετε ρε Τουρκαλβανοί όλη τη σκηνή της δολοφονίας του ΚΑΤΣΙΦΑ, όπως την “τράβηξε” το “drone” σας; Ξεφτίλες, άνανδροι και ψεύτες, Γενίτσαροι… εραστές του αίματος)!..

Είπες Κε Τσίπρα ότι πιστεύεις στην “ενότητα” τελευταία, μετά φυσικά που μας διάβασες και είδες ότι σε κατηγορούμε ευθέως ως τον κατ’ εξοχήν “σπορέα της διχόνοιας”, στην χώρα μας,απ’ τις πρώτες κιόλας στιγμές της Π-Θ γίας σου! Άσχετα με το εάν εμείς εδώ δεν σε πιστεύουμε, λόγω της… ιδεολογίας σου, σε καλώ να το κάνεις πράξη αυτό, ακόμα και για τους αγνούς μεν, αλλά… ανεγκέφαλους δε, που δεν γνωρίζουν τις δικές σας τακτικές και στρατηγικές, σαν αυτήν πχ “του νερού”, του ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ, κλπ, και εκδηλώνουν με το όποιο… ανεκπαίδευτο θυμικό τους την αντίθεσή τους, απέναντι στις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ σου / σας, κατά της ΕΛΛΑΔΟΣ, εθνικές πολιτικές τακτικές! (Ότι είναι “ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ” στο λένε οι πολιτικοί σου αντίπαλοι! Άρα δεν είναι ανέντιμο, για το… υγιές σημερινό πολιτικό σας σύστημα, διότι σήμερα, στην εποχή μας, “σας” είναι και όχι “μας”, να φταίμε όλοι εμείς που σε χαρακτηρίζουμε με το επίθετο αυτό, μη έχοντας την πολιτική ευγένεια και το πολιτικό σθένος του… Νικήτα; Του Κακλαμάνη εννοώ, ποιόν νόμισες εσύ, του Νικήτα Σταματελόπουλου; Βάλλε τον… Καρανίκα να σου πει ποιός ήταν αυτός)!

– Σε μια τελική ρε Τσίπρα, εκτιμάς ότι είναι όχι πολιτικά, αλλά αντρικά, σωστό, να τα βάζεις με ανίσχυρους και αδύναμους, σαν εμάς την… πλατιά λαϊκή… πλέμπα; (To πλατύ, του… πλατιού! Αχαχαχαχαχαχα Και Ξανά αχαχαχαχαχαχαχαχα! Τουλάχιστον δίνετε και λίγο γέλιο και εσύ Αλέξη και κυρίως ο φιλόλογος των ελληνικών Τσακαλώτος, ο σύγχρονος… “Τσιριμώκος”! Εισήγηση: “Φάτον και αυτόν, πριν σε φάει! Προσπάθησε αρχικά να κάνεις το 58 του, … 69 και μετά ξαναβλέπεις! Αχαχαχαχαχαχαχαχα“)!..

2. Σαν σήμερα  αθωώθηκε από το “ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ” ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, σε ένα Δικαστήριο Κε… Ραγκούση, στο οποίο Εισαγγελέας ήταν ο (δεξιός Κε Ραγκούση;) Κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ!.. (Επειδή το ξέχασα πριν! Διάβασε μας, “εδώ και πίσω”, και για την ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ”, του Α.Γ.Π., που συκοφαντικά και αισχρά σήμερα προσπάθησες να της αλλάξεις… το νόημα και το περιεχόμενο, με το “στυλάκι” σου, πολιτικέ Καραγκιόζη! Καλύτερα να αφήσεις τα πολιτικά σου… οράματα και να αφοσιωθείς στο “τζόκινγκ”, που τόσο σ’ αρέσει!.. Όσο για εκείνη την συμφωνία, αυτή θα έπρεπε να αποτελεί το καλύτερο μάθημα-παράδειγμα “στρατηγικού εκμηδενισμού” αντιπάλων χωρών, σε όλες τις -ανά τον κόσμον- “Διπλωματικές Σχολές”)!..

Την αλήθεια την ήξερε τότε μόνον ο Κ. Γ. Καραμανλής και κάποιοι άλλοι, εκ των “ξύπνιων” τότε ταγών μας, την… υποψιάζονταν! Ο ΑΝΔΡΕΑΣ έπρεπε κυρίως να “πληρώσει”, (διότι η “Διεθνής Εξουσία” δεν… λησμονεί τα όποια… “άτακτα παιδιά”, δικά της και μη), την όλη προσπάθεια που είχε καταβάλλει τα 2 τότε προηγούμενα χρόνια, να εθνικοποιήσει ουσιαστικά τα… ελληνικά πετρέλαια! Η ίδια η μετέπειτα πολιτική ζωή του Τόπου μας, απέδειξε πως το 1989 ήταν -πράγματι- ΒΡΩΜΙΚΟ!..

– Και με την ευκαιρία… Κε Ραγκούση, που -ερωτηθείς- δεν τόλμησες, να διακρίνεις, ως πολιτικό, τον ΑΝΔΡΕΑ, του… ΤΣΙΠΡΑ, αναφερόμενος με στυλ “του κόλου” ή αλλιώς στυλ “κολέ ολέ”, πως οι εποχές ήταν / είναι άλλες, κλπ! Διάβασε λοιπόν αχάριστη οχιά και εσύ και πες το και στον… Λαλιώτη, που πρέπει να ντρέπεται!..

– Κε Ραγκούση! Διάβασε το καλά και να μην το ξαναξεχάσεις! Επειδή εδώ, στο “σάϊτ”, παίζουμε γενικώς σκάκι, (οργανώνοντας στην παρούσα φάση και ένα “μίνι πρωτάθλημα”), θα στο γράψω και… πω, σκασκιστικά!

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, πολιτικά, ήταν ΤΑΛ / ΦΙΣΕΡ / ΚΑΣΠΑΡΩΦ και ο Τσίπρας είναι “μπροστά” Του, … ΑΡΧΙΔΩΦ“! Τώρα μπορείς να πας να κατέβεις υποψήφιός του και σου επιτρέπουμε να λες ό,τι σχετική πολιτική παπαριά θα θέλεις να λες, όχι όμως για τον πολιτικό ΓΙΓΑΝΤΑ Α. Γ. Π.!..

– Όσο για τον ΕΘΝΑΡΧΗ” ΒΕΝΙΖΕΛΟ θα σου πω άλλη φορά! Σκέψου μόνον τί σχέση ρε γελοίε, που περνάς το λαό μας για “κάφρο”, μπορεί να έχει ένας Άθεος Διεθνιστής και συνεπώς ΑΠΑΤΡΗΣ πολιτικός σαν αυτόν που σύντομα θα σε βάλλει στα ψηφοδέλτιά του, μαζί με άλλους… ομοίους σου, με τον δημιουργό της “ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, της “ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ 5 ΘΑΛΑΣΣΩΝ και ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ!

3. Και μιας και αναφερθήκαμε στον Κο Κων-λο, θέλουμε απ’ εδώ να πούμε και πάλι πως είναι ΗΧΗΡΗ, όσο ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ δεν ήταν, η απουσία της ΖΩΗΣ ΚΩΝ-ΛΟΥ, κόρης του ειρηθέντος Κων-λου, από την Βουλή μας σήμερα, όπως επίσης και των Κων Αλαβάνου – Λαφαζάνη και ειδικά του τελευταίου, που ηγείται ενός αγώνα ουσιαστικού, για να μην χάνει ο λαός τα σπίτια του, όντας πραγματικά άξιος συγχαρητηρίων γι’ αυτό, ενός αγώνα και που συμβολικός να  χαρακτηρισθεί και πάλι είναι άξιος επαίνων, ένας Λαφαζάνης που -προσέξτε(!)- εκλήθη, με εντολή ασφαλώς απ’ τους σημερινούς “Δημοκράτες” κυβερνώντες μας, από την “Υπηρεσία Προστασίας Πολιτεύματος”, και του απεδόθησαν μια σειρά από κατηγορίες, ακριβώς, όπως πιστεύουμε, διότι τόλμησε να πρωτοστατεί σε γνήσιες εκδηλώσεις λαϊκής υποστήριξης!.. (Δεν κλήθηκε “στα ίσα” για τους… “Ρουβίκωνες”, κλπ, ή αλλιώς… “Κόκκινους Χρυσαυγίτες”)!..

4. Κε Τσίπρα! Πρόσεξε!

– Γιατί λες συνεχώς ψέμματα; Για την “εθνότητα”, την “γλώσσα”, αλλά και για το… γεωγραφικό επιχείρημά σας, περί Σκοπιανών Μακεδόνων, δεν (σου) γράψαμε εδώ και μάλιστα αναλυτικά και… έμπλεοι αχαχαχαχαχαχαχα επιχειρημάτων, που άκουσα χθες να λες ότι σ’ αρέσουν, κλπ; Ρε Τσίπρα! “Δεν πας να δεις αν… ερχόμαστε”; / Άντε λοιπόν, ξαναδιάβασέ μας!..

5. Κε Τσίπρα! Πρόσεξε πάλι!

– Θα είχες μιαν και μόνη ελπίδα, αμυδρά βεβαίως, να γίνεις πιστευτός στα περί πατριωτισμού σου στο Σκοπιανό και όχι “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ”, (αφού η επίλυση αυτού θα συνεχίζει να εκκρεμεί, εμπεριέχουσα -ιστορικά τουλάχιστον- την γνώμη των επίσης ιστορικά μπασταρδο-Σλάβων Βουλγάρων, στο θέμα), αν δεν είχες στο άθλιο ανθελληνικό σου Κόμμα, [ένα Κόμμα του οποίου η όζουσα, λόγω ηθελημένης… απλυσιάς, αχαχαχαχαχαχαχα, νεολαία, με 1ον τον… εραστή Τζανακόπουλο, διαδήλωνε, προ ετών, μέσα στα Σκόπια, μαζί με Σκοπιανούς, υπέρ των Σκοπιανών θέσεων (το γράφω “λάϊτ”)], αν λοιπόν δεν είχες στο Κόμμα σου Σκοπιανούς πράκτορες και “δυνατούς ανθέλληνες”, όπως τον βουλευτή σου Σέλτσα και τους κομματικούς… κλώνους του από το Ξυνό Νερό, το Βελβεντό, την Βεύη, κλπ! Αυτός άραγε ο… Κος είναι ο βασικός “σύνδεσμός” σου με τους Σκοπιανούς, εκτός από “ο εκτελών” χρέη… Πολλάκη στην περιοχή του;

6. Κε Τσίπρα!

Σου απάντησε, από του βήματος της Βουλής, άριστα η Κα Μπακογιάννη*, στην πράγματι πολιτικά αλήτικη και ανθρωπίνως ΑΝΗΘΙΚΗ(!) αναφορά σου στον πατέρα της Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και είναι ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ, διότι έδειξε πως τιμά τους γονείς της, όπως άλλωστε ο ίδιος ο Θεός μας είπε ότι οφείλουμε να πράττουμε, στις γνωστές 10 εντολές Του, προς τον Μωυσή και τον εβραϊκό λαό, αλλ’ επίσης όπως και οι κρητικές σωστές παραδόσεις επιβάλλουν! Άσε που ούτε στου συγκεκριμένου Κ. Μητσοτάκη την μεγάλη, (λόγω αναστήματος), σκιά του θα μπορούσες να σταθείς, αν με καταλαβαίνεις!..

– Έτσι, μήπως τώρα θα πρέπει και εσύ να της πεις “2 λόγια” για τον δικό σου πατέρα, τον Παύλο, αφού σε… προκάλεσε σχετικά, πατέρας σου, ο οποίος φέρεται να ήταν “άνθρωπος” των… ΧΟΥΝΤΩΝ, 1967-1973 και 1973-1974, όπως -λένε- ότι υπήρξε και ο Βάζελος θείος σου; Τουλάχιστον για να μάθουμε την… αλήθεια από εσένα και από βήματος της Βουλής και εσύ!..

*Κα Μπακογιάννη!

ω5

Από τις πιο ωραίες -πράγματι- “Φωτό” της!

– Ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις (πέρασαν σχεδόν 3 χρόνια), όπως μου είχες δώσει τον λόγο σου ότι θα έπραττες, σε εκείνο το ερώτημα που σου είχα θέσει! Μέχρι και στον σωματοφύλκά σου τον ξανθό, που είχε τραυματιστεί, όταν σου είχε γίνει εκείνη η τρομοκρατική επίθεση, μίλησα! Δεν στο είπε; Τί άλλο να κάνω πιά; Εδώ και καιρό βεβαίως έβαλα ένα μεγάλο STOP, αφού… κατάλαβα!..

Έχεις άραγε ακόμα κοντά σου Κα Μπακογιάννη, ως συνεργάτη σου, αυτόν τον πολύ… έντιμο και κυρίως “με λόγο” άνδρα, αχαχαχαχαχαχα, τον… Κο Ιωακειμίδη;

7. Έξω από κάθε πλάκα και επειδή έτυχε να τον γνωρίσουμε πολύ καλά, όταν ήμασταν παιδιά(!), τότε που την αλήθεια δεν μπορούσε να μας την κρύψει κανείς, (όπως λέει και ο Διονύσης ο Σαββόπολος στο “πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα”), λέμε σε όλους τους… αλήτες και αλητήριους!.. Αφήστε ρε ήσυχο τον ΗΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ, ο οποίος πρόσφερε στην ΕΛΛΑΔΑ, όσο λίγοι(!) των Ελλήνων, και μάλιστα τότε που η Ελλάδα προσπαθούσε “να σηκώσει κεφάλι”, στις 10ετίες του 1960 και 1970, λίγα μόνον χρόνια μετά απ’ τον εμφύλιο, τότε που είχαμε την “μεγάλη φυγή” πολλών παιδιών μας στην αλλοδαπή, τότε, στις εποχές των… μαύρων “Σεπτεμβριανών”, το 1955, στην Πόλη, του “Κυπριακού”, των πολιτικών αναταρραχών, της Χούντας, της απώλειας της μισής Κύπρου, κλπ!..

Ο συγχωρεθείς, από καρκίνο του στομάχου, αν δεν απατώμαι, πατέρας του Π. Καμμένου, ΗΛΙΑΣ, ήταν “και γαμώ τους ανθρώπους”, μέχρι και που τον κάλεσε κοντά Του Εκείνος! Μακάρι την ΨΥΧΗ του να την είχατε και εσείς ή ορθότερα κάποιοι από εσάς, πολιτικά… καθίκια, που δεν κεράσατε ποτέ πχ ούτε ένα παγωτό σε ένα μικρό παιδί στα καλοκαίρια της ζωής σας, ούτε του δώσατε πχ 5, 6 κάστανα, στους αντίστοιχους Χειμώνες σας!… Και σε μια τελική πάψτε πια ρε ΑΝΗΘΙΚΟΙ “να τα βάζετε” με τους νεκρούς!.. Τίποτα δεν μάθατε στην μάλλον… τιποτένια ζωή σας; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

– Τώρα στο “πώς” και στο “γιατί” ο γιός του “βγήκε” -ΠΟΛΙΤΙΚΑ- έτσι, ας μείνουμε στο απ’ αγκάθι βγαίνει ρόδο και απ’ το ρόδο βγαίνει αγκάθι! Τί άλλο να πούμε δηλαδή;

kammenos_new1

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ” ΣΟΥ Κε ΗΛΙΑ!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

α. Για τον νέο ΥΠΑΜ, θα πούμε “2 λόγια” σύντομα! Μην… Αγχώνεστε! Σας “αφήνουμε” να σκεφτείτε και λίγο μόνοι σας!..

Öùôïãñáößá áñ÷åßïõ ðïõ åéêïíßæåé ôïí Á/ÃÅÅÈÁ Íáýáñ÷ï ÅõÜããåëï ÁðïóôïëÜêç íá ðáñáêïëïõèåß ôçí óõíÝíôåõîç ôýðïõ ôïõ õðïõñãïý ÅèíéêÞò ¢ìõíáò ÐÜíïõ ÊáììÝíïõ (äåí åéêïíßæåôáé) ãéá ôá åîïðëóôéêÜ ðñïãñÜììôá ôïõ õðïõñãåßïõ, ÔåôÜñôç 25 Áðñéëßïõ 2018. Ï ÐÜíïò ÊáììÝíïò äÞëùóå ðùò ïé ÁÍÅË áðï÷ùñïýí áðü ôçí óõãêõâÝñíçóç êáé üôé ï ßäéïò ðáñáéôåßôáé áðü ôç èÝóç ôïõ ÕÐÅÈÁ. Ôçí ðáñï÷Þ øÞöïõ åìðéóôïóýíçò ðñïò ôçí êõâÝñíçóç áðü ôçí åëëçíéêÞ ÂïõëÞ èá æçôÞóåé ï ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò, ìåôÜ ôçí áðï÷þñçóç ôùí ÁÍÅË. ÍÝïò õðïõñãüò ÅèíéêÞò ¢ìõíáò, óôç èÝóç ôïõ ðáñáéôçèÝíôïò ÐÜíïõ ÊáììÝíïõ, èá åßíáé ï áñ÷çãüò ÃÅÅÈÁ Íáýáñ÷ïò ÅõÜããåëïò ÁðïóôïëÜêçò, üðùò åßðå ðñéí áðü ëßãç þñá ï ðñùèõðïõñãüò. ÊõñéáêÞ 13 Éáíïõáñßïõ 2019. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

– Παρεπιπτόντως!

 • Οι Άγγελοι γνωρίζαμε και γνωρίζουμε… λεπτομερώς(!) τους οιωνεί αρχι-ρουφιάνους, επαγγελματίες συκοφάντες και σατανικούς καριερίστες – διαβολείς (αλλά πάντα με μορφή  και παρουσία… ΖΑΝ ΝΤ’ΑΡΚ, καταλάβατε), του ΓΕΕΘΑ!..  Ας προσέχουν λίγο οι… Κοι (ή… Κες)… αυτοί!..

β. Μην ξεχνάτε τί σας έχουμε γράψει για τα… updates των άρθρων μας!..

γ. Λάθος σου Κε Χίε! Δεν συμφωνούμε μαζί σου, με το σημερινό σου πρωτοσέλιδο! Το… παρατράβηξες! Όχι και “πολιτική πόρνη” η Παπακώστα! Είπαμε”, αλλά υπάρχουν και όρια, έ; Άσε που ένας άντρας δεν “κτυπάει” ποτέ μια γυναίκα, ούτε και με… λουλούδι! Νομίζω; Ξέφυγες και πάλι δυστυχώς!..

1.indd

Δίπλα μου, τώρα, είναι ένας φίλος μας, παλαιός ερασιτέχνης πυγμάχος, και μόλις διάβασε τί έγραψα, είπε: «Εγώ ρε συ “Έλληνα” ρίχνω, αν χρειαστεί, και κανένα κλωτσίδι στην δικιά μου»!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Μην με παρεξηγείτε που γέλασα! Νευρικό ήταν το χαμόγελο και όχι αληθινό! Ειλικρινά ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ(!!!) τα όποιας μορφλής… “μπούλινγκ” και σίγουρα την βία!..

δ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΟΥΚ-τσίδες!.. Λα, λα, λα, λα, λα, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τσίπρα “πάμε μαζί βρε”! Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Ξανά! Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Τί παικταράς ε Τσίπρα; Τί σας είχε κάνει σ’ εκείνο το 1 – 4, το θυμάσαι… “ΖΟΡΑΝ-ό- φιλε”;

ω3

κυπελλα ολυμπιακου

Ε! Μπαουκ- τσίδες! Ε! Λαλάδες! Κύπελλα λέγονται αυτά βρε; Αχαχαχααχαχαχαχα!..

Τόσο πολύ ρε Τσίπρα φοβάσαι και φοβάστε τον… Τσουκαλά; 

Γιατί ρε αντι-Ολυμπιακή αρχι-Χούντα μας “έκλεισες / -τε” την από τηλεοράσεως εκπομπή μας;

ε. Και μια μη αθλητική “φωτο-αφιέρωση” στους Τσίπρα – Καμμένο!

Αρκάς

Αρκάς 1

στ. Τούρκοι δεν σας ξεχάσαμε! Απλώς σήμερα ασχοληθήκαμε με τα δικά μας… “λιμά”!.. Αχαχαχαχαχαχαχα! Πάντως κάνατε μια πρόοδο, με το να αναγνωρίσετε την… Μακεδονία, με το νέο συνταγματικό της όνομα, όπως είπε ο…  “εκδοροσφαγέας” Τσαβούσογλου, στον… “Ντιόρ” “Δημητρώφ”, σήμερα, 17-01-2019, στην συνάντηση που είχαν στην Άγκυρα!

-Ρε… όμορφε! 3(!!!) μέρες στην Άγκυρα, τί θα κάνεις; (Από χθες, μέχρι και αύριο, 18-01-2019)

– Ε, Τούρκοι! Περιμένουμε και τις απαντήσεις σας στα 2 χθεσινά μας ερωτήματα! “Μην ξεχνιέστε”!..

ζ. Ραγκούση! Βάλλε στο “youtube” και δες ρε γελοίε τύπε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τί είχε πει, το 1995, στις Κάννες!..

-/-