ΙΣΡΑΗΛ ΤΩΡΑ!.. (Ενημερωμένο).

Κε Πρόεδρε των Η.Π.Α., σεβαστέ Κε Μπάϊντεν!

Επανήλθατε οι «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ» στις Η.Π.Α. και γυρίσατε και πάλι, ως Η.Π.Α., στον… Πλανήτη, όπως ο ίδιος, προ καιρού, δηλώσατε!

Μία από τις πρώτες πολιτικές σας πράξεις (πράξεις εξωτερικής πολιτικής), ήταν η αλλαγή της πολιτικής σας προς τους Παλαιστινίους (επαναφοράς ουσιαστικά αυτής του αποτυχημένου Ομπάμα), στο πλαίσιο της υποτιθέμενης επαναπροσέγγισής σας, του δούλου στην ηγεσία-του Παλαιστινιακού λαού, όπως και δούλου του πολιτικο-οικονομικο-θρησκευτικού του συστήματος, που είναι αυτό που ευστόχως ονομάστηκε Ισλαμοφασισμός, αφού η κατάσταση στα Παλαιστινιακά εδάφη, εδώ και κάμποσα χρόνια, δεν απέχει πολύ αυτής του Ιράν και κυρίως στα εδάφη της Γάζας, που κυβερνά η τρομοκρατική Οργάνωση «Χαμάς»!..

Πριν συνεχίσουμε, σας γράφουμε και πάλι, πως οι Παλαιστίνιοι, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Μ. Ανατολής, έχασαν μια τεράστια ιστορική ευκαιρία, ευκαιρία που δεν θα τους ξανατύχει στο μέλλον ποτέ, με το σχέδιο επιλύσεως του «Παλαιστινιακού», το οποίο εκπόνησε, παρουσίασε και υπέβαλε σε Ισραήλ (το απεδέχθη) και Παλαιστινίους (το απέρριψε), η προηγουμένη Κ-Β των Η.Π.Α., αυτή του Κου Τραμπ!

Τί καταφέρατε στην ουσία;

Καταφέρατε να επαναφέρετε τον… ΘΑΝΑΤΟ στην περιοχή εκεί, κάνοντας ψευδώς τους Παλαιστινίους να πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίζουν να «παίζουν» με την ελευθερία και το αίμα του Ισραηλινού λαού, εφαρμόζοντας εσχάτως και ένα σχέδιο (στον πυρήνα του απολύτως ανόητο), επιχειρήσεως κατακτήσεως της ιερής πρωτεύουσας του Ι/Κράτους, της πόλεως των Ιεροσολύμων!

Φυσικά, ούτε εσείς, ούτε και οι Παλαιστίνιοι σκέφτηκαν την φυσιολογική(!!!) αντίδραση σ’ αυτό των Ισραηλινών (όπως θα έκανε κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της και ειδικά κάθε χώρα που δέχεται επίθεση, όπως τώρα το Ισραήλ, για μια ακόμα φορά), και κατά συνέπεια τους τραυματίες και τους νεκρούς και απ’ τις δύο πλευρές!..

Εσείς, ως Η.Π.Α., γιατί να νοιάζεστε για ανθρώπινα θύματα, αφού δεν μιλάμε για Αμερικανούς πολίτες, («στην καλύτερη», στην δε «χειρότερη» των περιπτώσεων κρύβετε μια βαθιά υποκρισία, πίσω απ’ τον προβαλλόμενο ανθρωπισμό σας),  ενώ για τους Παλαιστινίους δεν υφίστανται απώλειες, αφού, όπως η Ιστορία απέδειξε, η εκάστοτε ηγεσία τους θεωρεί το λαό της «αναλώσιμο»(!!!), διότι σε κάθε άλλη περίπτωση, αν δηλαδή συνέβαινε αλλιώς, αν ίσχυε κάτι άλλο, θα είχαν πλέον αντιληφθεί ποιά είναι η Ι/ηγεσία και κυρίως το ποιός ακριβώς λαός είναι απέναντί τους, έναν λαό που δείχνουν ότι δεν τον έχουν μελετήσει καθόλου!..

Οι Αμερικανοί Κε Μπάϊντεν δεν έχετε κανέναν λόγο να επεμβαίνετε (μ΄αυτόν μάλιστα τον βρώμικο τρόπο, ο οποίος τώρα βιώνεται σε Ιεροσόλυμα και Γάζα), στα εσωτερικά του Ισραήλ, απλώς και μόνον επειδή οι εντολείς σας απάτρηδες και δούλοι του Μαμωνά «Διεθνείς Εβραίοι» δεν γουστάρουν τον Νετανιάχου για Π-Θ και θέλουν να τον «ρίξουν»!

Όμως, Κε Μπάϊντεν, ο Ι/λαός τον ψήφησε και πάλι τον Κο Β.Ν. στις τελευταίες εκεί εκλογές και το Κόμμα του βγήκε και πάλι πρώτο (1ο), ασχέτως του αν δεν μπορεί να σχηματίσει Κ-Β, κάτι που όμως δεν καταφέρνουν και οι όποιοι -κάθε φορά- αντίπαλοί του, όταν λαμβάνουν την εντολή, απ’ τον Πρόεδρο της Ι/Δημοκρατίας! Έτσι, Κε… Παπαχελά, ο Κος Νετανιάχου, όσο και να μην τον γουστάρεις, ως «Πρακτόρι» των «Δημοκρατικών» στην χώρα μας, παραμένει Π-Θ της «Κυβερνήσεως Ασφαλείας» που σ’ αυτές τις περιπτώσεις σχηματίζεται, βάσει των συνταγματικών της χώρας προνοιών!..

Τέσσερα (4) χρόνια Τραμπ, γιατί αλήθεια, Κε Μπάϊντεν, δεν είχαμε φασαρίες στο «Αλ Ακσά», όπου και πάλι μετέβαιναν Παλαιστίνιοι, αλλά και άλλοι Μουσουλμάνοι, απ’ άλλες Ισλαμικές χώρες για προσκύνημα, προσευχή, κλπ, τέτοιες ημέρες;

Και πριν σας αφήσω, φίλοι Αμερικανοί, απευθύνομαι και στον εβραϊκής καταγωγής Α/ΥΠΕΞ Κο Μπλίνκεν, (ακριβώς λόγω αυτής του της καταγωγής), ο οποίος δείχνει να κατέχει ιδιαιτέρως πράγματι σοβαρή πολιτική σκέψη και υψηλών δυνατοτήτων κρίση, και τον καλώ να αναλογιστεί, πραγματικά όμως, το αν αξίζει πραγματικά να ζήση -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ελεύθερος και ειρηνικά, μετά από τόσους ποταμούς αίματος που έχυσε, απ’ την εποχή του Φαραώ ΡΑΜΣΗ, έως και σήμερα, o Ισραηλινός λαός!

Αν, Κε Μπλίνκεν, είσαι και(!) δίκαιος, όπως λογικά η πολιτική σου στόφα και κυρίως η πολιτική σου, έως τώρα, πρακτική καταδεικνύει, τότε να βγεις και να πεις «ανοικτά» και συγκεκριμένα, σε τί και πού έχουν άδικο οι Ισραηλινοί και να συζητήσετε μαζί τους τις όποιες προτεινόμενες από εσάς λύσεις και όχι να μετέρχεστε πρακτικών, της μορφής «θα κτυπήσω το σαμάρι (Ι/λαό), να πονέσει το γαϊδούρι(Ι/Π-Θ)», όπως λέμε στην Ελλάδα!

Τίποτα άλλο!

Στην συνέχεια, δια του παρόντος άρθρου, απευθύνομαι στους απάτρηδες «Κοσμοκυρίαρχους» «Διεθνείς Εβραίους» και τους στέλνω μια μόνον λέξη, την λέξη «ΝΤΡΟΠΗ»!!!

Γιατί ρε μισείτε την ίδια σας την φύτρα;

Γιατί δεν σέβεστε ούτε το αίμα των 6 εκ-ρίων Εβραίων ομοφύλων σας, ένα ολόκληρο «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ»… , αίμα που χύθηκε, ώστε ο λαός σας, ένας από τους 3, 4 αρχαιότερους της Γης μας, μαζί με τον Ελληνικό, τον Αιγυπτιακό και τον Κινεζικό,  να επιστρέψει στα πατρογονικά του εδάφη και στην ιστορική του έδρα πάνω στον Πλανήτη, εκεί στην Μ. Ανατολή;

Θέλετε να πιστέψουμε πως όλοι σας είστε σαν τον… «ΣΟΡΟΣ», η οικογένεια του οποίου «κάρφωνε», στον Β’ Π. Π., συμπατριώτες σας δύστυχους Εβραίους στους ΝΑΖΙ;

Αυτά και για εσάς!

Τέλος κάτι και για εσάς Κε Μητσοτάκη, Κε Π-Θγέ της Πατρίδος μας!

Βγείτε τώρα, «ανοικτά» και «στα ίσα», και λάβετε θέση υπέρ των Ισραηλινών, οι οποίοι δέχθηκαν και ακόμα δέχονται επίθεση στην ιστορική τους πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα από τους Παλαιστινίους, επίθεση στην οποία ορθώς και δικαίως απάντησαν, ενώ επιτέλους μοιάστε του πατέρα σας, που ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΤΣΙ… «ΑΝΟΙΞΕ» ΚΑΙ Ι/ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ και αρχίσαμε να έχουμε σχέσεις με το Ισραήλ!..

Πώς να του μοιάσετε;

Με ενέργεια σαν την προτεινόμενη παραπάνω, αλλά και με ενέργεια που «θα γράψει» στον πολιτικό… πίνακα και τον δικό σας, αλλά και της Πατρίδος μας και που θα είναι η μεταφορά της Πρεσβείας μας απ’ το Τελ Αβίβ, στα Ιεροσόλυμα! (Το έκανε μέχρι και το… Κόσσοβο και δεν το κάνει η Ελλάδα);

Ξεπεράστε το γνωστό «πολιτικό παραμύθι» του δυστυχούς, βασανισμένου και δήθεν αδικημένου Παλαιστινιακού λαού, άλλωστε το επιβάλλουν και οι καιροί, και ΤΟΛΜΗΣΤΕ!..

Πόσο πια, αυτόν τον τόπο, αυτήν την χώρα που λέγεται Ελλάδα, θα την κυβερνούν ουσιαστικά οι Κομμουνιστές και οι όποιοι γενικώς ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ που διαβιούν σ’ αυτήν την θαυμάσια γωνιά της Γης, οι οποίοι και θα επιβάλλουν τα πολιτικά τους “θέλω”, είτε με τον όχλο στους δρόμους, είτε με τρομοκρατικές πράξεις;

Σκεφτείτε!

Τί κέρδισε η Πατρίδα μας, πχ υποστηρίζοντας, «πάσει δυνάμει», για 10 ετίες ολόκληρες, τους Παλαιστινίους, οι οποίοι -σημειωτέον- μας «πούλησαν», όντας σήμερα «παίγνιο» στις ορέξεις των… τελευταίων ιστορικά Τούρκων (θα με θυμηθείτε), και κάνοντας πέρα ένα λαό πολιτισμένο, σύγχρονο, σοβαρό και με πολιτισμό κάποιων χιλιάδων ετών, όπως τον Ισραηλινό, λαό του οποίου μάλιστα η θρησκεία αποτελεί την βάση της δικής μας;

Τί κέρδισε η χώρα μας, που μέχρι σήμερα είχε κάνει πέρα μια ιστορική Αυτοκρατορία, όπως ήταν και παραμένει η Βρετανική, έστω και με όλα τα δίκια, αν θέλετε, να είναι με την πλευρά μας;

Τί κέρδισε η Ελλάδα μας, κάνοντας πέρα, επίσης για 10ετίες, τις Η.Π.Α., προς τις οποίες, «εν πολλοίς», έδειξε στο τέλος πολιτική αχαριστία, απ’ την στιγμή που αυτές και έσωσαν από την «Κόκκινη Φασιστική Χούντα», την περίοδο 1946-1949, την χώρα μας, αλλά και την «έστησαν» μεταπολεμικά, ως χώρα, με τα δόγματα «Τρούμαν» και «Μάρσαλ»;

Τί άλλο να σας γράψω, Κε Πρόεδρε; Κουράστηκα!

Ό,τι άλλο σχετικό με το ύφος του παραπάνω προβληματισμού, στον οποίον σας καλώ να ενσκύψετε, σκεφτείτε το μόνο σας! Είστε σε θέση! Είστε απολύτως ικανότατος «πολιτικός παίκτης», (έχετε σε πολλαπλάσιο βαθμό, όπως φαίνεται, τα πολιτικά γονίδια του πατρός σας), όπως σας παρακολουθώ!

Ακόμα μια επιβεβαίωση της παραπάνω απόψεώς μου / μας αυτής, των «ΑΓΓΕΛΩΝ» δηλαδή, ήταν (ενδεικτική η αναφορά μας) η πρόσκληση, εκ μέρους σας, στην Αθήνα του Σοσιαλιστή(!) Ισπανού Π-Θ, η χώρα του οποίου αποτελεί, δυστυχώς, και παρά την ελληνική… σκιά της, (εννοώ μέσω της Βασίλισσας Σοφίας), ας μην κρυβόμαστε, στρατηγικό οικονομικά σύμμαχο της Τουρκίας, στην οποία και σύντομα θα παραδώσει το ελικοπτεροφόρο, το τ/αεροπλανοφόρο* που λένε οι Τούρκοι, Κε… Α/ΓΕΝ… , αλλά και του Σλοβένου Π-Θ, η χώρα του οποίου (και μπράβο της), έχει καταστεί πια μια… προωθημένη Βάση… «ΛΑΝΓΚΛΕΥ», ήτοι μια προωθημένη, στην τόσο κρίσιμη παγκοσμίως περιοχή μας, … ΥΠΟ-«CIA»!..

* Όταν προ 10ετίας (+) λέγανε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” στο Ε/ΓΕΕΘΑ σχετικά με το τ/αεροπλανοφόρο απαντούσαν κάποιοι εκεί άσχετοι πως, το Αιγαίο δεν χωράει τέτοια πλοία, κλπ! Όταν τους έλεγες πως το μόνο που ενδιαφέρει ναυτικά τους Τούρκους είναι απλώς να γεμίσουν με πλοία το Αιγαίο και έτσι να αποκλείσουν όλες τις διόδους μας – “ναυτικές μας οδούς” προς τα νησιά μας, ώστε να ανατρέψουν τα όποια σχέδιά μας και να μηδενίσουν το ΕΠΝ επχ-κά, έλεγαν τα ίδια και χειρότερα! Όταν ήλθε μέχρι και ο ίδιος ο Τ/Α/ΓΕΝ Μετίν ΑΤΑΤΣ και μας επιβεβαίωσε, από μόνος του, μέσα στο Ε/ΓΕΝ(!),  και πάλι τα ίδια έλεγαν, γενόμενοι μάλιστα περισσότερο… ειδικοί!.. Καταλάβατε! Τώρα, νάτο το τ/Ελικοπτεροφόρο, που σχεδιάζουν να το κάνουν πλατφόρμα και για “drones” οι γείτονες!..

-/- 

Συνεπώς Κε Π-Θ ΤΟΛΜΗΣΤΕ και δώστε επιτέλους μια ΝΕΑ ΡΟΤΑ στην πολυβασανισμένη από πολιτικούς αρουραίους, πράκτορες και μη, Ελλάδα μας (της λεγόμενης Αριστεράς κυρίως / λεγόμενης, αφού το πραγματικό τους πολιτικό πρόσωπο είναι «Κοκκινο-Φασιστικό» στα… θεμέλιά του), ΡΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ, συντασσόμενος, αν όχι σε όλα, τουλάχιστον στα περισσότερα των θεμάτων, (και πάντα με γνώμονα το «Αριστοτελικό Μέτρο», που είναι φανερό ότι διακρίνει την πολιτική σας οπτική), με τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ, παρά τις όποιες, σήμερα, πολιτικές διαφορές των 2 αυτών χωρών!..

Είναι δυνατόν ένας… τρομοκράτης, όπως πχ ο Αρχηγός της «ΧΑΜΑΣ», να συντάσσεται ευθέως και «ανοικτά», εδώ και χρόνια τώρα, με την Τουρκία, όπως το αυτό και ο Κος Αμπάς και εμείς να σκεφτόμαστε, τί; Μήπως έλθουν, στον Κόσμο που ζούμε, Παλαιστίνιοι τρομοκράτες ή Τζιχαντιστές, κλπ, και μας προσβάλλουν, τώρα ή σε έναν λίαν πιθανό μελλοντικό πόλεμο; (Κάτι που θα κάνουν, έτσι ή αλλιώς)!

Κάνει δηλαδή «υψηλή πολιτική» ο Μεσάλ ή ο Αμπάς και εμείς… τους ανεχόμαστε, την στιγμή μάλιστα που και όλοι αυτοί έχουν «ανοικτά» δηλώσει, πως αν ποτέ γίνει Ε-Τ πόλεμος, αυτοί θα πολεμήσουν με τους Τούρκους και γι’ αυτούς, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, των όσων αυτοί τους προσέφεραν… υποτίθεται! (Πχ ο λεγόμενος «Ελεύθερος Συριακός Στρατός», κλπ)!..

Τίποτα άλλο!

Φίλε Ισραηλινέ λαέ, Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ!..

Φίλε Παλαιστινιακέ λαέ!

Αν δεν κατορθώσεις να πετάξεις από πάνω σου τους πολιτικούς μαφιόζους που χρόνια τώρα, κυβερνώντας-σε, σε εμπαίζουν, χύνοντας το αίμα σου… «ανά τας οδούς και τας ρύμας» της «Εγγύς Ανατολής», είτε στην Γάζα, είτε στην Δ. Όχθη, είτε όπου αλλού, είσαι καταδικασμένος, στην καλύτερη των περιπτώσεων, να συνεχίσεις να ζεις δραματικά, όπως σήμερα (σκέψου ότι έχουμε πια 21ο αι.), είτε στην χειρότερη των περιπτώσεων, να χάσεις ό,τι τώρα έχεις, αν πχ το Ισραήλ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ(!) ουσιαστικά από τους… Κυβερνήτες και δεσμώτες σου, να επιτεθεί εναντίον σου, εκεί όπου τώρα ζεις, με στόχο να συντρίψει, οριστικά πια, στην βάση του, την αιτία των όποιων σήμερα δικών του δεινών, θέλοντας και μόνον ο λαός του να ζει ήσυχος και ειρηνικά στα ιστορικά εδάφη του!

Οι ηγέτες σας, φίλοι Παλαιστίνιοι, (ειδικά οι σημερινοί, περισσότερο από κάθε προηγούμενους), δεν θέλουν καμία ειρηνική επίλυση των όποιων τυχόν διαφορών σας με το Ισραήλ και τον λαό του! Τί θέλουν; Θέλουν την ολοκληρωτική καταστροφή του Ι/Κράτους και την εκ νέου… ΕΞΟΡΙΑ του λαού του, (όσου θα απέμενε, σε μια τέτοια περίπτωση), κάτι που το περνούν και σ’ εσάς σαν δηλητήριο!..

Αλήθεια, πιστεύεις ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο; Σου απαντώ, ΠΟΤΕ!..

Πιστεύεις ακόμα, φίλε Παλαιστινιακέ λαέ, ότι στον σημερινό Κόσμο, είναι δυνατόν να υπάρχει ποτέ «ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», ήτοι νικητής 100 – 0, σε διαπραγματεύσεις «εν ειρήνη»; Σου απαντώ, ΠΟΤΕ!..

Παλαιστίνιοι ηγέτες, τρομοκράτες και μη!

Σκεφτείτε! Ο δρόμος που έχετε επιλέξει είναι ένα «DEAD END»,  ένα απόλυτο «ΑΔΙΕΞΟΔΟ»!

Λέτε πως πιστεύετε στον Θεό, μέχρι και ανθρώπους σκοτώνετε με την επίκλησή του, φωνάζοντας «Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ»! Άρα, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΘΩΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ «ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ» ΤΟΥΣ!

ΑΝΑΝΗΨΤΕ ΤΩΡΑ, … ΧΘΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΣΕΩΣ, ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ, ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ… ΜΠΕΡΕΚΕΤΛΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ! (ΕΝΝΟΩ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ)!..

ΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΚΕΥΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ… ΚΟΙ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΜΠΛΙΝΚΕΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΗΓΜΑ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ… ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η “ΑΡΚΟΥΔΑ” ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!..

Κλείνοντας το παρόν, δεν απευθύνομαι στην… ΕΕ, αφού αυτή κατευθύνεται πολιτικά από τις Η.Π.Α., με ό,τι αυτό σημαίνει, ούτε και στον δήθεν… προστάτη των αδικημένων τάχα Παλαιστινίων Σουνιτών Μουσουλμάνων, τεράστιο πολιτικό ΥΠΟΚΡΙΤΗ Τ/ΠΔ, Κο ΡΤΕ, αφού ξέρουμε πόσο πολύ… σέβεται (sic), αυτός ο δήθεν «δούλος Θεού» και επίσης δήθεν «βαθιά Θρήσκος» άνθρωπος, τα άλλα θρησκευτικά δόγματα!..

Δεν ξεχνάμε, οι «Χ. Ο.», ότι ο ΡΤΕ μετέτρεψε σε Τζαμί την «ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ», στην Πόλη, από Μουσείο που την είχε κάνει ο Μουσταφά Κεμάλ «ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ», κάτι που ανοήτως αποδεικνύει το πόσο πολύ υπάρχει μέσα στους Τούρκους (Κοσμικούς Κεμαλιστές και Ισλαμιστές), η παραδοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ και του ΝΑΟΥ αυτού, (της ΜΕΚΚΑΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ), αλλά και της πόλεως, ήτοι της Πόλεως, όπου αυτός ευρίσκεται!..

Είναι τόσο βαθύ και ιστορικό το μίσος των Αράβων για τους Τούρκους και τους προγόνους τους Οθωμανούς, που υποκριτικές πρόσκαιρες και επιβαλλόμενες από πολιτικούς τακτικισμούς, δήθεν υποστηρικτικές των Παλαιστινίων τ/στρατηγικές, είναι μαθηματικό βέβαιον ότι προοπτικά θα πέσουν στο κενό, θα τείνουν και πάλι στο μαθηματικό… μηδέν!..

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ!..

Αυτά αγαπητοί αναγνώστες και ελπίζουμε να συνδράμαμε και στον όποιο δικό σας σχετικό με το θέμα προβληματισμό!

Κατάλαβες και συ… Χίε, που έγραφες παπαριές για το θέμα αυτό στο σημερινό σου πρωτοσέλιδο (11-05-2021), παπαριές που εκφράζει και σήμερα ο κρυφο-κομμουνιστικός χώρος του «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ», δια των ε/φ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΕΣΤΙΑ» που πλέον εμμέσως ελέγχει, όντας μια “παρά φύσιν” ακροδεξιο-αριστερή “κολεγιά”, στην οποίαν και εσύ εσχάτως ενετάχθης, για να βρεις τάχα… προστασία;

Α! Να μην το ξεχάσω Χίε! Καλύτερα να διαφημίζεις εσύ καθημερινά στο “ΑΡΤ TV” την ρυπαρο-φυλλάδα σου και όχι αυτός ο τύπος που εσχάτως έχεις βάλλει (μοιάζει, απ’ την φωνή του, σαν να είναι ο αδελφός σου), διότι αυτός την διαφημίζει μάλλον την ώρα που προφανώς τανύεται, κατά την αφόδευσή του!.. Αν τον ακούσεις, μάλλον θα συμφωνήσεις μαζί μου!..

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

-/-

Σημείωση:

Ο κάθε Υπουργός «Δημοσίας Τάξεως» κρίνεται από το πόσους δολοφόνους απεκάλυψε και συνέλαβε και όχι από τις όποιες… μαντικές του ικανότητες στο να μπορέσει να προβλέψει, αν πχ αύριο εγώ θα βγω στον δρόμο με ένα όπλο και θα αρχίσω να σκοτώνω αθώους πολίτες!..

Κατάλαβες Κε Γ. Καρατζαφέρη;

Ο Κος Χρυσοχοϊδης ήταν και παραμένει ένας επιτυχημένος Υπουργός «ΠΡΟ-ΠΟ» και μάλιστα λίαν μετριοπαθής, και απόδειξη του ότι είναι επιτυχημένος, είναι το γεγονός ότι υβρίζεται σχεδόν καθημερινώς από την Αντιπολίτευση και κυρίως την Χουντο-Συριζαιϊκη!..

Ασφαλώς, αν ο κάθε Υπουργός «ΠΡΟ-ΠΟ» βρίσκει τρόπους να συλλαμβάνει και επίδοξους δολοφόνους, με κάποιους τρόπους, πριν αυτοί σκοτώσουν ή ό,τι άλλο, που δεν κρίνω ότι πρέπει να τους γράψω «εδώ και τώρα», θα ήταν κάτι καλό και αποδεκτό, αλλ΄αυτό είναι μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, πολύ χρονοβόρος και μάλλον παρελκυστική της κυρίας αποστολής του υπόψη Υπουργείου!

Η πρόληψη του εγκλήματος έχει «καθαρά» να κάνει με τον Κο… Τσιάρα και τον κάθε Κο… Τσιάρα, αναλόγως του ποιός, κάθε φορά, είναι Υπ. Δικαιοσύνης! Εδώ, στην Ελλάδα, δεν διώκεται πια το έγκλημα! Η λεγόμενη ΑΡΙΣΤΕΡΑ, πέτυχε πια να διώκεται η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και η λεγόμενη «έννομος τάξις»! Εδώ οι «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ» έκαναν σχεδόν 700 διαδηλώσεις για έναν δολοφόνο, που σκότωσε 11 ανθρώπους, και ο οποίος τον επικείμενο Σεπ., ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!..

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ; ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΡΦΗΣ;

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΙΖΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ ΤΩΝ «ΑΝΕΛ»; ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ!

ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ «ΑΓΓΕΛΟΥΣ», ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΦΩΤΗ… «ΝΟΥΛΑ»!..

ΑΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΣΤΑ «ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ», ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΑΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΚΛΠ, ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΛΟΠΗ ΑΚΟΜΑ;

ΑΝ ΠΙΑΣΤΟΥΝ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΑΣ», ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΤΗ, ΑΝ ΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΦΥΛΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ! Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ – ΔΡΑΣΤΗ) ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ!

ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΕ ΤΣΙΑΡΑ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΡΕ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ! ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΟΠΟΥ «ΠΟΥΛΑΕΙ» Η ΕΠΟΧΗ, ΗΤΟΙ ΑΝ ΘΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ «ΜΕ ΤΟΟ», ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!.. Α, ΞΕΧΑΣΑ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ «ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ», ΣΤΟΝ «ΔΥΤΙΚΟ» ΟΜΟΙΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ… ΣΟΡΟΣ, ΣΟΥ / ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ / – ΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ / – ΕΣ!..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ «ΕΝ ΙΣΧΥΙ» ΝΟΜΙΚΟ – ΔΙΚΑΙΪΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ, ΕΙΘΕ ΟΧΙ, ΤΟΝ «ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ»! ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΚΕ Ε/Π-Θ!..  

ΦΤΙΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟ «ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ» ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΕΛΛΟΧΕΥΟΝΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ή ΡΟΖ ή ΌΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ, ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥΣ!

ΧΑΙΡΕΤΕ!..

/-

ΥΓ.

1.

Jerusalem Day cabinet meeting
May 9, 2021

Israel celebrates the reunification of its capital city as Palestinian leaders incite violence and several countries, including the UAE and Bahrain, blame Israel.

By Yakir Benzion, United With Israel

On the eve of Yom Yerushalayim, or Jerusalem Day, marking the 54th anniversary of the reunification of Israel’s capital city, Prime Minister Benjamin Netanyahu reiterated that under Israeli sovereignty, the city remains open to people of all religions and will continue to maintain law and order in the face of Arab violence.

Speaking at a festive cabinet meeting held at Jerusalem City Hall to mark the day, Netanyahu warned the Palestinians that their continued incitement to violence over the past week would get them nowhere.

“We are currently witnessing violent disturbances in Jerusalem under the influence of agitators,” Netanyahu said. “We will not allow any extremist element to undermine the quiet in Jerusalem. We will uphold law and order – vigorously and responsibly. We will continue to guard fre

edom of worship for all faiths but we will not allow violent disturbances.”

Spurred by calls from Fatah and Hamas leaders to increase violence against Israel, Arabs have been rioting for the past several nights in Jerusalem, and on Saturday night terrorists in Gaza fired a rocket at Israel and set explosive devices on the Gaza-Israel border. There were no injuries or damage from the rocket.

The annual Jerusalem Day celebrations scheduled for Sunday evening and Monday usually include a flag parade and singing and dancing in the Old City, but media reports indicated that due to the increased violence in the city, security officials were considering scaling down the events.

The Palestinian-inspired violence, especially by rioters at the Al Aqsa Mosque who attacked police, achieved at least one goal – getting condemnations from Arab countries, including Bahrain and the United Arab Emirates. Both countries overlooked the recent increase in violence by Arabs in the city and instead pointed fingers at Israel.

The UAE said Israel had a “responsibility for de-escalation” and called for an “end all attacks and practices that lead to continued tension,” Reuters reported.

Along with calling for calm, Netanyahu rejected the foreign criticism, including from the Biden Administration, over new construction in the Har Homa neighborhood of Jerusalem.

“We emphatically reject the pressures not to build in Jerusalem,” the prime minister said. “Unfortunately, these pressures have been increasing of late. I say to our best friends as well: Jerusalem is the capital of Israel. Just as every people builds its capital and in its capital, so too do we reserve the right to build in Jerusalem and to build up Jerusalem. This is what we have done and what we will continue to do.”

After two days of rioting on the Temple Mount of the Jerusalem’s Old City spurred on by leaders of the Hamas terror group, Netanyahu said law and order would prevail.

“For 54 years, Jerusalem has been united under the rule of the democratic State of Israel. When one looks back over thousands of years of Jewish rule and the foreign rule, and today again under the state of the Jews, only under the sovereignty of Israel has full and consistent freedom of worship been ensured for all faiths, and thus we will continue,” Netanyahu said.

2.

Investigate Kerry over leaks to Iran about Israeli airstrikes, demand Republicans