… “Καθ’ Οδόν” 1η Μεγάλη Τ/Νίκη Κατά Της Ελλάδος;

Φίλοι μου!

Ακούσαμε σήμερα την Κα Μπακογιάννη στον… “Παγκοσμιοποιημένο” “ΣΚΑΪ” (18-12-2019) και στο “ΣΗΜΕΡΑ”!

– Τί είπε λοιπόν η Κα αυτή, πρώην ΥΠΕΞ, αδελφή του Π-Θ μας και νυν -όπως όλα δείχνουν-κύρια έκφραση της πολιτικής καμαρίλας, “μέσα” στη  ΝΔ, αλλά και παρά τον Π-Θ;

Σας παρουσιάζω, ευθύς αμέσως, τα σπουδαιότερα, εξ όσων ανέφερε, απαντώντας στους 2 δημοσιογράφους – Οικοδεσπότες” της εκπομπής, η Κα Μπακογιάννη.

(Οι Οικοδεσπότες οφείλω να πω ότι ήσαν εξαιρετικοί! Ναι, και η Κα Αναστασοπούλου, η οποία – να μην την ματιάσω – έχει κάνει μεγάλη πρόοδο, ενώ παράλληλα έχει και… ομορφύνει! Επιτέλους! Ο Κος Οικονόμου, κατ’ εμέ, μαζί με τον Κο Χ”Νικολάου είναι, ως δημ/φοι – τηλεπαρουσιαστές, οι 2 “τοπ” του είδους – αυτό που λέμε “φτασμένοι”- στην χώρα μας, εξεταζόμενοι απ’ όλες τις απόψεις, κάτι που θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν απ’ τους υπευθύνους, σε μια πιθανή -είθε όχι- μελλοντική Ε-Τ πολεμική αναμέτρηση, ώστε να χρησιμοποιηθούν καταλλήλως)!..

Στο προκείμενο όμως!.. Διαβάστε τα κατ’ εμέ σπουδαιότερα σημερινά λεχθέντα της Κας Μπακογιάννη!

  1. Είναι αμφίσημη (λόγω Τραμπ) η εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α.!..

  • Έπρεπε βεβαίως να μειώσει πολιτικά και(!) η Κα Μπακογιάννη τον Α/Πρόεδρο Τραμπ, αφού ήταν (και πιθανότατα παραμένει ακόμα) “κολλητή” και Όργανο στην χώρα μας, της Τουρκόφιλης και Οργάνου των “Διεθνών Εβραίων”, Χίλαρι ΚΛΙΝΤΟΝ!
  • Η Κα Μπακογιάννη προφανώς έπρεπε να δώσει και πάλι τα… διαπιστευτήριά της, αφού άλλωστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ…, καταλάβατε, φτάνοντας μάλιστα πολύ γρήγορα στις πόλεις που ζει η Παγκοσμιοποίηση”=”Διεθνείς Εβραίοι, ήτοι Φρανγκφούρτη – Παρίσι – Λονδίνο, αλλά και στην Ουάσιγκτον, όπου εδράζεται η σταθερά δική τους παράταξη, αυτή των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ των Η.Π.Α., μιας χώρας που αποτελεί, ίσως ακόμα, την Νο “1” στρατιωτική και άρα και εκτελεστική δύναμη της υλοποίησης των “Θέλω” των σχεδόν Κοσμοκρατόρων και ΜΕΓΑΛΟ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ “Διεθνών Εβραίων”!.. Και πάλι… καταλάβατε!
  • Το “μπάλωσε” βεβαίως λίγο στο τέλος η τέως ΥΠΕΞ, λέγοντας ότι ασφαλώς τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Α/Πρόεδρος, χωρίς να καταλαβαίνει ότι έτσι, δυστυχώς, γελοιοποιείται, αφού ο ισχυρισμός, του άλλα θέλει το Α/”Βαθύ Κράτος” (κυρίως τα Α/ ΥΠΕΞ – ΥΠΑΜ) και άλλα ο Πρόεδρος, που όμως -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- … “τελικώς αποφασίζει(!)”, αχαχαχαχαχαχα είναι αντιφατικός, γελοίος και για τους μη Αμερικανούς πολιτικούς, όταν τον αποδέχονται και τον υποστηρίζουν, άκρως επικίνδυνος, αφού στην ηγεσία των Η.Π.Α. Πρόεδρος είναι “Ρεπουμπλικανός”!..
  • Σας είπα εγκαίρως ότι, η παραπάνω είναι η νέα κατά του ΤΡΑΜΠ πολιτική “γραμμή” των Αριστερών και “Παγκοσμιοποιημένων” “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., ώστε να τον παρουσιάσουν, πλην των άλλων, και ως πολιτική “ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ”, λίγο ως πολύ ως “Πρόεδρο Κούκλα”, μια “γραμμή” που είναι από μόνη της… άρρωστη” και “νοσηρή”, όντας ασφαλώς ΑΝΑΛΗΘΗΣ, και όχι απλώς ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ!..
  • Ο Τραμπ λοιπόν είναι… βιαστής και… κακοποιητής γυναικών (έγινα, προς στιγμήν, … Καιρίδης και εγώ, και “για όνομα του Θεού” εννοώ “λεξιπλάστης”), είναι… καταχραστής και… προδότης, (μην ξεχνάτε ότι συνεργάστηκε με τους… Ρώσους, για να εκλεγεί, … έβαλε και τον Ουκρανό Πρόεδρο να εμπλακεί έμμεσα στις επόμενες Α/εκλογές, στοχοποιώντας τον υποψήφιο των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Τζο Μπάϊντεν, με όχημα τον γιο του Μπάϊντεν και τα όσα… ωραία αυτός έκανε στην Ουκρανία, κλπ), είναι… επικίνδυνος για την Α/Δημοκρατία, κλπ, κλπ, κλπ, και τελικά, ένας τέτοιος εκλεγμένος από τον Α/λαό Πρόεδρος είναι και Πρόεδρος “Κούκλα, που όμως, αν και “Κούκλα”, “έχει πάντα τον τελευταίο λόγο”, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • Και όλα αυτά αγαπητοί είναι μόνον κάτι λίγες από τις βρώμικες συκοφαντίες (εσείς, για πιο “λάϊτ”, χρησιμοποιείστε τη φράση “πολεμική ρητορική”) που από της εκλογής ΤΡΑΜΠ, εκτοξεύουν εναντίον του οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” (οι οποίοι σημειωτέον ελέγχουν το Α/ Κράτος, αυτό που λέγεται “administration”), με εντολή των “Διεθνών Εβραίων”, και με “Σημαιοφόρο”, στις Η.Π.Α., την Οικογένεια – “Πολιτική Συμμορία” ΚΛΙΝΤΟΝ, μέλος της οποίας -Χίλαρυ- ηττήθηκε πανηγυρικά στις Προεδρικές εκλογές, του 2016, από τον Τραμπ!
  • Και όλα αυτά κυρίως, διότι ο Τραμπ δεν είναι “Παγκοσμιοποιητής” και συνεπώς δεν είναι Όργανο των “Διεθνών Εβραίων, που κατέχουν το 75%+ του παγκοσμίου πλούτου, αφού ο Τραμπ είναι Πατριώτης και Αμερικανός, και όχι Διεθνιστής και μάλιστα… “της κακιάς ώρας”, σαν τους περισσότερους απ’ αυτούς που αυτοαποκαλούνται έτσι ή επαίρονται μάλιστα ότι είναι τέτοιοι!..

Φανταστείτε φίλοι μου, πού φτάσαμε! Μια πρώην επικεφαλής της Ε/Διπλωματίας (“τέλος πάντων”), να μην υπολογίζει ούτε το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες ο Π-Θ μας και αδελφός της θα συναντήσει και θα συζητήσει με τον Α/Πρόεδρο, από τον οποίον και προφανώς θα ζητήσει πράγματα!..

– Όχι φίλοι μου, δεν είναι ηλίθια η Μπακογιάννη! Απλώς πλέον ποντάρει στους Κυβερνήτες της Ευρώπης, και όχι μόνον, Διεθνείς Εβραίους” και στην απόλυτο κυριαρχία τους, θεωρώντας ότι ο Τραμπ, αργά ή γρήγορα, θα φύγει, ενώ οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ”, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ…ΕΔΩ! (Άλλωστε μας είπε ότι είναι πολιτικά “Ρεαλίστρια”)!

Φανταστείτε όμως επίσης, στο σημείο αυτό, το πόσο πλέον ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ (το ζούμε άλλωστε) είναι οι “Διεθνείς Εβραίοι” και τα διεθνή… “θέλω” τους, με αποτέλεσμα να στέκονται “ΣΟΥΖΑ” “μπροστά” τους, άπαντες και άπασες οι πολιτικοί γενικώς, και όχι μόνον οι Έλληνες και μάλιστα και οι εκπρόσωποι των παραδοσιακών τσιφλικαδο-πολιτικών Οικογενειών, της χώρας μας!..

– ΟΚ Κυρία μου! Και σας ρωτάω τώρα και εγώ! Τότε γιατί πάει ο Κυριάκος στις Η.Π.Α.; Να κάνει τί; Να πει “γειά”, να “φάει” και να φωτογραφηθεί με τον Τραμπ, καθώς και η αγαπητή σας νύφη Μαρέβα, με την Μελάνια;

– Και σας ρωτάω και κάτι ακόμα! Αν ο Τραμπ εκλεγεί ξανά Πρόεδρος; … (Και εφ’ όσον έχουμε παγκόσμιο ειρήνη και γίνουν εκλογές στις Η.Π.Α., εγώ σας λέω ότι θα επανεκλεγεί Πρόεδρος)!..

Από την στιγμή που δεν μπορείτε να κρατήσετε -έστω- την ισορροπία, ανάμεσα στους “Παγκόσμιους Εξουσιαστές” και στον Α/ Πρόεδρο, τότε πολιτικά γεράσατε Κα Μπακογιάννη και για άλλη μια φορά σας καλώ να αποσυρθείτε!.. Βλάπτετε, σας έγραφα και γράφαμε απ’εδώ, τον Κυριάκο και τον γιο σας! Τώρα, είναι ξεκάθαρο, ότι βλάπτετε και τα συμφέροντα της Ελλάδος, με την πολιτική σας στάση απέναντι στον εκ των πραγμάτων Νο “1” σήμερα Πολιτικό, της θεωρητικά -έστω- Υπερδύναμης Η.Π.Α.!

Βεβαιωθείτε ότι τα ίδια θα έγραφα, αν στις Η.Π.Α. ήταν “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” Πρόεδρος και στην χώρα μας είχαμε, ως Κ-Β, ένα Κόμμα, που όντας υποχείριο της “Διεθνούς Εξουσίας” (όπως συμβαίνει τώρα με όλα τα Κόμματά μας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο), “εξέπεμπε”… Ρεπουμπλικανικά, απλά και μόνον διότι οι… “Αφέντες” του και Εξουσιαστές μας θα ήταν ιδεολογικά με τους… Ρεπουμπλικανούς!.. Δεν πρόκειται βεβαίως για “υπόθεση εργασίας”, αλλά για “υπόθεση… φαντασίας”, αφού οι “Διεθνείς Εβραίοι”, που μισούν την ίδια τους την Πατρίδα, το ΙΣΡΑΗΛ (θεωρητικά πάντα, διότι όλοι ξέρουμε ότι είναι ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ), παρουσιάζονται ως Αριστεροί, ως Σοσιαλιστές, σαν τον αγαπημένο των… ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και δικό σας… ΣΟΡΟΣ, κλπ),  ως απολιτικοί, ως μηδενιστές, ως αγνωστικιστές, κλπ, κλπ, κλπ!..

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ (ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΔΩΘΕ)  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!..ΕΙΜΑΣΤΕ, ΩΣ ΧΩΡΑ, ΕΡΜΑΙΟ ΠΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”!.. (ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2115)!

ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΤΕ ΠΙΑ, ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ… ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, … ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ… ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΕΤΕ ΤΟ… ΠΟΠΟΛΟ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΟΠΟΤΕ “ΠΑΤΑΤΕ” Σ’ ΑΥΤΟ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ, “ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ… ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΤΟΥΣ!.. ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ“!.. 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΙΑ, ΚΑΙ “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΠΛΕΜΠΑ, ΧΛΑΠΑΤΣΑ, ΚΛΠ!

– Βεβαίως θα “πέσετε έξω” και εύχομαι να ζείτε και να το διαπιστώσετε “ιδίοις όμμασι”!.. Μ΄αρέσει που δεν σκέφτεστε (σαν εμάς, της “Αγγλικής Σχολής”), ούτε την πιθανότητα (πόσο θέλετε να της δώσω, 1%;) να “πέσετε έξω”, ώστε να κρατήσετε / ώστε να κρατάτε, όπως λέμε, “μια πισινή!.. Ας είναι όμως!..

2. Τέλος στον… ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ πλέον, όπως είπε η Κα Μπακογιάννη, που θέλει ως μόνη Ε-Τ διαφορά να είναι -ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ βεβαίως- η Υφαλοκρηπίδα, την οποία ανοήτως μάλιστα… “ειρωνεύτηκε”… (ας το γράψω έτσι προσωποποιώντας την υφαλοκρηπίδα), ενθυμούμενη μάλιστα και τον κάποτε Καθηγητή της, Ευσταθιάδη, κλπ!

– Μόλις οι Τούρκοι μας απείλησαν “στα ίσα”, με την Ε-Λ συμφωνία, λέγοντάς μας (αμέσως και εμμέσως) ότι, Έλληνες, αν μας εμποδίσετε ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, η Ε/Κ-Β, ως φαίνεται,… εχέσθη διαρροϊκώς (“την πήγε” “τσιρλίο”) και “άρχισε να τρέχει, δώθε κείθε”, πανικοβλημένη!..

Σήμερα (18-12-2019) και ΕΠΙΣΗΜΩΣ, η Κα Μπακογιάννη έστειλε μήνυμα στους Τούρκους (ως τί άραγε, ως… αδελφή του Π-Θ και εξ ονόματός του;), ότι

«ΟΚ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΜΠΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΠΧ, ΟΤΙ “ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ, ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ”, ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ, ΡΕ ΤΑΓΙΠ!.. ΑΝ -ΤΑΧΑ- ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ 2 ΧΩΡΕΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ (ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ “ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ”  (αυτό λέγεται αγαπητοί μου αναγνώστες και αναγκαία Παρθενορραφή” ή “στάχτη στα μάτια” ή “να ‘χαμε να λέγαμε”, κλπ), ΧΑΓΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΡΕ ΡΕΤΖΕΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ, ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ Σ’ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!.. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ»!..

– Αυτή (η παραπάνω) είναι η ηπιότερη εκδοχή φίλοι μου, διότι υπάρχει και η άλλη, η χειρότερη, που λέγει πως οι Έλληνες και οι Τούρκοι έχουν ήδη συμφωνήσει και αποφασίσει στο πώς θα υλοποιήσουν το “θέλω” των σχεδόν… Κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, Σόρος, κλπ (“θέλω” που ταυτίζεται με αυτό των Τούρκων), και πως ό,τι ζούμε και παρακολουθούμε τώρα και από τις 2 πλευρές (Ε-Τ) είναι ένα κακοπαιγμένο Θέατρο Πολιτικών, όχι… Σκιών, αλλά Πολιτικών… Μηδενικών και θα υπεστήριζα (σκεφτείτε το και εσείς), ελληνικών… Πολιτικών Μηδενικών, κυρίως!

Και ποιό είναι αυτό το “θέλω”; Ξεκάθαρα φίλοι μου, είναι να πάρει το 1/2 Αιγαίο η Τουρκία, να μπει “γερά” στο ενεργειακό κόλπο της όλης περιοχής, κλπ, αν όχι να καταλάβει και ελληνικά εδάφη, κλπ, ώστε η Ελλάδα, που πλέον έχει… Φαλμεραϊερ-οποιηθεί, να… κολοβωθεί, για χάρη της ειρήνης και της ευημερίας στην… Ευρώπη, όπως μας το είχε πρωτοπεί και η Κα Μπενάκη, η… “Προφήτης”!.. Είναι δυνατόν, από εποχής Κας Μπενάκη, να μιλάνε οι Έλληνες πολιτικοί για μείωση της Κυριαρχίας μας και να μην είναι τα πάντα σχεδιασμένα και προγραμματισμένα; Απλώς, οι Έλληνες πολιτικοί ψάχνουν κάθε φορά το “πώς” θα υλοποιήσουν το σχέδιο των ΙΣΧΥΡΩΝ της Γης, και τίποτα περισσότερο!..(Εγώ, τους πολιτικούς μας δεν θα τους πω προδότες, πχ τους σημερινούς Κυβερνώντες, εκτός αν πουλήσουν και αυτοί εδάφη μας και κομμάτια της Ιστορίας μας, όπως έκανε ο Τσίπρας με την Μακεδονία μας)!..

“Προχωράω και δεν υποχωρ…άω”, που θα έλεγε και ο Κ. Χατζηχρήστος!..

ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Εδώ, να θυμίσω ότι η φίλη της Κας Μπακογιάννη, Χίλαρυ, από το 2010, είχε υποσχεθεί στους Τούρκους ότι θα πάρουν από το ενεργειακό στην περιοχή μας, ό,τι τους αναλογεί! Σας το έχουμε γράψει και αυτό!..

– Άρα αγαπητοί μου, μετά από τα παραπάνω που σας εξέθεσα, ο δυστυχής Ντόκος, που τον…. παρεξηγήσαμε, δεν είπε τίποτα περισσότερο ή λιγότερο, απ’ αυτό που μέλλει να γίνει! Μάλλον πήρε την εντολή να βγει και να πει, τα όσα αντεθνικά είπε, ώστε και οι Έλληνες να αρχίζουν να συνηθίζουν ότι θα πάρουν τον… τ/πούλο, όπως και για να δει ο Μητσοτάκης το βαθμό των αντιδράσεων των Ελλήνων, αλλά και οι Τούρκοι να αρχίζουν να ετοιμάζονται, σχετικά με την αλληλοπροσέγγισή μας!..

ΣΥΓΓΝΩΜΗ λοιπόν Κε ΝΤΟΚΕ, Κε “Αναπληρωτά Σύμβουλε Ασφαλείας”, ειλικρινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ, που σας… κακολογίσαμε (πολιτικά πάντα), με ό,τι δηλώσατε τις προάλλες, για… συνεκμετάλλευση, κλπ!

– Θα μου πείτε φίλοι μου! Είναι δυνατόν να πάρει κάποιος για Σύμβουλό του, κάποιον που έχει άλλες απόψεις, κλπ, απ’ αυτόν; Όχι! Έχετε δίκιο! Η άγνοιά μας βλέπετε!… Αχαχαχαχαχαχαχα

– Μετά την Κα Μπακογιάννη και το μήνυμά της προς την Τουρκία, “βγήκε” και ο… ενεδρεύων ΡΤΕ και έκανε πάλι την Τ-Λ συμφωνία “Μνημόνιο”! Αχαχαχαχαχα Σου λέει ο δόλιος Ρετζέπ: Νάτο! Πιέζουμε λίγο τους Έλληνες και παίρνουμε απ’ αυτούς ό,τι γουστάρουμε! Εδώ τους πήραν, “αβρόχοις ποσίν”, οι Σκοπιανοί ολόκληρη Μακεδονία, οι Αλβανοί τους κάνουν πλάκα, ο Βούλγαρος Μαφιόζος Π-Θ, το ίδιο, κλπ, κλπ, κλπ, δεν θα μπορούσαμε εμείς, ολόκληρη Τουρκία, των 80 εκ-ρίων, κλπ, κλπ, κλπ;

Η δήλωση αυτή του ΡΤΕ ερμηνεύεται από εμένα, ως ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο κάλεσμα της Κας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Η 1Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ -ΕΩΣ ΤΩΡΑ- ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ, ΜΟΛΙΣ “ΜΑΣ ΠΑΝΕ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ!..

– ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ, Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ “ΣΤΗΜΕΝΟ” ΜΑΤΣ, ΑΛΛΑ… ΚΑΝΟΝΙΚΟ, (ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ),  ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ Τ/ΚΙΝΔΥΝΟ “ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ”, (ΕΛΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΛΠ), ΤΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:

«ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ”!.. Νόμος!!!.. ΕΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ… ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ… ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ “ΟΧΙ”, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΤΟ ΚΕΦΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ / – ΜΕ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΕΙΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ… ΚΚΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΜΕΛΟΥΝΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ… ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΚΑΙ(!) ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ»!..

– ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!… ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;

–   ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ; …

– ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ ΤΟ Τ/ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΑ… “ΝΕΡΑ” ΜΑΣ; …

[ΒΓΗΚΕ KAI Ο ΑΣΧΕΤΟΣ-ΒΛΑΞ ΑΝ/ΥΠΕΞ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ… ΜΠΑΡΜΠΙ, ο 2ος (NAI, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ… ), ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΠΩΣ, “ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ “ΑΟΖ” ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ”! NAI, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο Κος ΕΙΝΑΙ Α/ΥΠΕΞ! ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ! ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΝΔΟΤΙΚΗ Ε/ΕΞ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΤΕ Ο Κος ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΟΡΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Α/ΥΠΕΞ!..]!..

– ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Ο Π-Θ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΚΟΜΑ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ -ΕΚΤΙΜΩ- ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ! ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ… ΚΛΑΙΜΕ ΜΕΤΑ!.. ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;

  • Τέλος πάντων! “Πάμε” παρακάτω!..

– ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑΚΙ… ΑΚΟΜΑ! ΠΟΙΟ; ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΚΛΠ!.. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ… ΠΑΠΑΡΙΑ, ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ!.. ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ!

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΙ Η.Π.Α., ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΖΑΡ; (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ)!

– ΑΚΟΜΑ! ΓΙ΄ΑΥΤΟ Η ΜΕΡΚΕΛ, Η ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΩΣ Π-Θ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2020 (τον Ιαν. μάλλον), ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΥΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΖΑΡ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΡΤΕ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ;

ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΛΟΓΑ ΖΩΑ;

– ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΑΣ ΚΟ ΙΩΚΕΙΜΙΔΗ ή “ΝΕΟ-ΓΚΡΟΥΕΖΑ”) , Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΑΣ, ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ… ΜΗΔΟΥΣ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΩΣ “ROQUE KAI… ROCK αχαχαχαχαχα STATE”, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΚΛΠ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ (ΛΕΣΒΟΥ), ΤΗΣ Δ. ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ*, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ… ΤΙΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 100%!..

(ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ, ΚΛΠ! ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΝ ΚΟ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ)!..

* ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ F-16 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΓΙΣΤΕ; ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ Τ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ… ΣΑΣ; ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ” ΣΑΝ ΑΥΓΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΣΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ … ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΔΟΞΑ, “ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ” ΚΑΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!..

– ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΘΑΝΩΝ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Ε/ΓΕΕΘΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ 50 ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

– ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Π-Θ, ΑΠΑΞΙΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΜΕ ΤΟΝ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟ; ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ… “ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΚΑΙ “ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ”, ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΕΜΥ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΤΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΪ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

– ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” ΝΤΟΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ, ΑΠΟ… ΦΟΒΟ!..

  • Κα Μπακογιάννη!

ΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ “ΑΟΖ”, ΚΛΠ, ΟΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ (SİC) ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΕΣ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ, ΕΝΩ ΒΙΑΖΟΜΑΙ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Ο… ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ Η Κ-Β ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΠΟΝΗΡΩΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ (ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ), ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟ “ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ” ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, “ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΣ” ΤΗΝ… ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ “2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ”, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ!!! ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ; ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΤΟ 1ο ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΥΧΗΘΗΚΑΤΕ “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΧ ΤΗΝ ΚΑ… ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ! (Ο ΓΥΙΟΣ ΣΑΣ ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΤΝΗ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ; ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ”, ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ, ΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΙΣΙΝΟ “ΚΑΜΠΑΡΕ”, ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΩΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ, ΑΦΟΥ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ “ΤΟΥΝΕΛΣ!..

ΤΟ 2ο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΑΣ, ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΑΣ ΟΠΛΟ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΔΙΔΑΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΚΤΙΚΟΤΗΤΑ!.. ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!..

– “ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ” ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΓΡΑΨΩ 1, 2 ΑΡΘΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ / ΜΑΣ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠτΔ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ, ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ “ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ… ΚΑΦΕ”, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ή ΝΑ “ΦΩΝΑΖΩ” “ΕΙΣ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ”, ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ “ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ”, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ!.. ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; “ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΠΡΕΠΟΝ”, ΚΛΠ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΦΥΣΙΚΑ… ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ… “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑ”!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΡΙΤΙΣΑ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣ ΚΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ Η(ΔΙΑΖ) ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΟΡΟΣ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΡΧΟΜΟ ΛΑΘΡΟ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ… ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ… ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟ ΠτΔ ΜΑΣ; (ΕΙΔΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΟΡΙΤΕΣ,ΔΕΝ ΣΑΣ… ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΑ)!..

2.     ΦΙΛΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥ “ΛΑΜΟΓΙΑ”, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ… ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ!..

Χ!%8*(_)ΑΒΓcv33!

3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΕΦΑΝΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA, ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ – ΟΜΠΑΜΑ, ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ! ΤΙ ΕΝΝΟΩ;

– ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ “ΚΛΕΙΣΙΜΟ” ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ “ΛΑΘΡΟ”, ΩΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, “ΒΓΗΚΕ” Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” [ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΡΟΣ – ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ Κ/Φ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ], ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ 2 ΜΑΣΤΕΡΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΤΣΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ Α/ΓΕΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

– ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ, ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ… ΚΕΝΤΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΒΡΗΚΕ… ΣΤΕΓΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΗΜΙΤΗ, (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ), ΠΑΡ’ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΒΡΙΣΘΕΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΚΛΕΦΤΟ-ΠΟΛΛΑΚΗΣ”!..

– ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΕΦΑΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ! ΠΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!.. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ “ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ”, ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΟΤΑΝ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΙΣΘΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ “ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ”, ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….

– ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ… ΖΟΡΙΖΕΙ Η Κ/Β ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΠΙΖΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ – ΣΤΟΧΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!.. ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!..

– ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΠΙ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΕΠΙΑΣΑΝ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡ-ΚΟΥΣ!

– ΟΚ! ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΠΟΤΕ ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΑΡΧΗΣ ή ΜΕΡΑΡΧΟΣ ή και ο υπεύθυνος ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ της περιοχής των Καστανιών, ακόμα περισσότερο!.. Ρωτήθηκε ποτέ ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ να μας πει, γιατί δεν αποστράτευσε τον Καμπά και τον Μπονώρα τότε (Σωμ/χη + Μέραρχο τότε), στελέχη που σήμερα ο ένας είναι Α/ΓΕΣ και ο άλλος Υ/ΓΕΣ και γελάει όλος ο κόσμος, πλην των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ του”ΤΣΑΤΣΟΣΑΪΤ”… “ΚΡΑΝΟΣ” και κάποιων εκ των… συνδικαλιστών του Στρατού (άλλος καρκίνος και αυτός), που φυτεύτηκαν τα τελευταία χρόνια στις ΕΕΔ και στο πλαίσιο του στόχου της ευρύτερης διαλύσεως όλων των βασικών θεσμών του Κράτους μας!

– Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί από την 1η στιγμή που ανέλαβε η ΝΔ, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δημ/φοι του ΥΠΑΜ (ακόμα και σήμερα οι 8 στους 10 είναι τέτοιοι) επιτίθενται στον Στεφανή;

– Δεν έχει πολλούς ΣΤΕΦΑΝΗΔΕΣ, Έλληνες, ο Στρατός! Μην ακούτε τα Κομμούνια και τα όποια φερέφωνά τους! ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ… ΨΕΥΤΗΣ (ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ), ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ Α/ΓΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ; ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ! ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΝΤΑΣ Κ-Β ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ, ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ!..

– Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΕΔ ΑΔΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ),  ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΤΙΦΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!.. ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο… ΤΕΛΛΙΔΗΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΓΙΝΕ Ο…  , ΕΓΙΝΕ Ο…  , ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, STOP!..

– ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ” (ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΟΡΙΤΗΣ ή ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ) ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΕΒΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΑΝ ΕΓΡΑΦΑ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΥΕΘΕΡΙΑ + ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!..

– ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο 2ος ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΗΦΗ ΤΟΝ ΒΑΛΥΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΟΙΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ! Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΥΡΑΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ!

– ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ… ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ” ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΘΕΜΑ… ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ… ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ!.. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΞ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΦΑΜ Ο ΒΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ!.. ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ, Ε; ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ;

4. ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ (ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΜΟΥΡΑΤΙ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟ Τ/ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ!.. (ΘΕΟΣ ‘ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΑΣ Α. ΜΟΥΡΑΤΗ)!.. Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ. ΤΣΙΛΕΡ!.. “ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ”, ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

5. Ε! Κε Μητσοτάκη! ΚΑΝΕ ΤΟ “ΜΠΑΜ”! ΞΕΚΙΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ Ε-Α ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ !.. Θυμάσαι μήπως πότε στο έγραψα;

– Ο –

ΙΔΙΟΣ

-/-