Και Άλλες Απαντήσεις! (26 τώρα, Αλλά Χαλαρώστε Και Λίγο Οι Ερωτώντες)!..

1. Ελπίζουμε φέτος να μην έχουμε πάλι στην ΖΕ της 7ης Μ/Κ Ταξ-χίας (Προβατώνας) τον “Δρόμο του Τυχερού”, που γίνεται κάθε Αύγουστο και λαμβάνουν μέρος και Τούρκοι! Ή ήδη έγινε ο αγώνας; Αν όχι, καλόν είναι να μην… αναγνωρίσουν, για άλλη μια φορά, Τούρκοι στρ-κοί την περιοχή και την ευρύτερη αυτής περιοχή της υπόψη Ταξ-χίας και μάλιστα… τζάμπα και με την… άδειά μας!.. (Πέρυσι νομίζω ήταν 6 Τ/δρομείς + 3 Συνοδοί!.. Προτιμούν να εμφανίζονται συνήθως ως Δάσκαλοι!.. Τώρα που ο Σωματάρχης του Δ΄ ΣΣ είναι… “τρεχαδερός”, κλπ, και το ξέρουν αυτό οι Τούρκοι, το να λάβουν μέρος και πάλι στον αγώνα αυτόν, είναι ακόμα περισσότερο εύκολο γι’ αυτούς!..

2. Με την ευκαιρία, 2, 3 πραγματάκια, για τυχόν… πρέφουρες:

– Εκεί στο Τυχερό, και στα… πέριξ του, είναι κάποιοι που έχουν ανεβασμένες κάτι μεγάλες ελληνικές σημαίες, “και καλά Πατριώτες”, στα σπίτια τους ή και στα… καταστήματά τους! Αυτοί ακριβώς θέλουν την μεγαλύτερη προσοχή, αφού είναι οι εκεί “Νονοί”, με… επίγεια και… υπόγεια “κονέ”, ένθενκακείθεν του π. Έβρου!..

Θέλουν επίσης παρακολούθηση (ανάλογα):

  • H σχέση… “Τυχερού” – “Μακράς Γεφύρας” / “Uzun Köprü”! (Οι “πολιτισμικές σχέσεις” κυρίως ή για την ακρίβεια, τα λεγόμενα, “του κόλου” βεβαίως, πολιτισμικά θέματα”).
  • Οι σχέσεις γνωστών (2, 3) ομοφυλοφύλων της ευρύτερης… ζώνης, αχαχαχαχαχαχα, (ένας είναι και Παραλής και διαθέτει και δικά του… ΣΟΑ), με Τούρκους… “κυνηγούς πρωκτών” (sic)!.. Αχαχαχαχαχαχα (Το θυμηθήκαμε μιας και είπαμε την μαγική για τους Τούρκους λέξη, ήτοι την λέξη “κόλος”, τουρκιστί göt).
  • Οι προσωπικές κυρίως σχέσεις των “Ειδικών Φρουρών” των διαφόρων συνοριακών σταθμών μας μεταξύ τους και κυρίως αυτές των Διοικητών τους!
  • Το θέμα, αν δίνονται χρήματα σε Τουρκομαθείς υπαλλήλους του Κλιμακίου της ΕΥΠ / Αλεξ-πόλεως, ώστε αυτοί να κάνουν (τις πρώτες -κανονικά-) “απενημερώσεις” σε Τούρκους Κουρδικής καταγωγής, που έρχονται… δώθε!.. Αχαχαχαχαχα

Στην περιοχή ζουν και 1, 2 πρώην υπάλληλοι του ΝΑΤΟ (“σκόρπιοι”), οι οποίοι και αυτοί θέλουν πολύ προσοχή!

Προσοχή στα τουρκικά, βουλγαρικά, ακόμα και στα ελληνικά “TIR (λέμε και στα ελληνικά, επειδή… πένονται οι Έλληνες οδηγοί τους, καταλάβατε) Κοι της “ΕΛΑΣ” και όποιοι άλλοι τυχόν… ενδιαφερόμενοι, “TIR” που σταματάνε στις “Κούρμπες” – “πάργκινγκ”, στην Ε.Ο. Αλεξ-πολης – Σουφλί – Ορεστιάδα – Ορμένιο και οι οδηγοί τους προσπαθούν, μην έχοντας τί άλλο να κάνουν, αχαχαχαχαχαχα, να… συντονιστούν, με διάφορους τρόπους, με τα… ΚΕΠΙΚ των εγγύς Σχηματισμών μας ή να “ακούσουν” και από… βίτσιο (αχαχαχαχαχαχα) να καταγράψουν ασκούμενες Μονάδες μας!..

– Τέλος*, προσοχή θέλουν και οι “εργάτες” που έρχονται από Κομοτηνή και κυρίως από την Ξάνθη, οι οποίοι εισέρχονται στα Στρατόπεδα στην περιοχή εκεί, για διάφορες εργασίες, κλπ, αλλ’ ακόμα και όσοι “συντηρούν”, ενίοτε, και οχυρωματικά μας έργα, “ελεύθερα” (ήτοι ξεκλείδωτα / όπου βεβαίως έχουν και… περιέργεια σπάνε και κλειδαριές, κλπ) στην “Ζώνη Ασφαλείας Προκαλύψεως” (“ΖΑΠ”) των εκεί Σχηματισμών μας, ενώ υπάρχουν και κάποιοι… ρομαντικοί (άλλη κατηγορία αυτή / ΈλληνεςΈλληνες Τουρκογενείς Μουσουλμάνοι – Βούλγαροι) που τους αρέσει να ψαρεύουν και να ρεμβάζουν στο ποτάμι!.. (Μέχρι και ο γνωστός “Ζεν Πρεμιέ”… Λάκης Κομνηνός έχει κάνει βόλτα στο ποτάμι ψαρεύοντας! Φανταστείτε! Αυτός ήθελε βεβαίως να θυμηθεί την εποχή που “έπαιξε” τον Παύλο ΜΕΛΑ και εκινείτο με… μπλάβες στα τουρκο-βουλγαρικά ακόμα τότε έλη των… Γιαννιτσών! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Κυκλοφορούν επίσης, πλην  των λαθρο-διακινητών πάντα, που βγαίνουν… “συμπεφωνημένες ώρες”, και Βούλγαροι που κατεβαίνουν για δουλειά στον ελληνικά Εβρίτικα χωράφια, όπως και κάποιοι Βούλγαροι (ανανήψαντες -υποτίθεται- Β/Κομμουνιστές), μεγάλης ηλικίας, παντρεμένοι με κόρες θανόντων πλέον ΕΛΑΣ-ιτών, που μετά την ήττα των Κομμουνιστών, στον ελληνικό Συμμοριτοπόλεμο, κατέφυγαν στην Βουλγαρία, για να αποφύγουν να δικαστούν από τα ελληνικά Στρατοδικεία, για τις ικανότητές τους στην χρήση των… μαχαιριών και των… τσεκουριών στο ανθρώπινο σώμα)!..

– Α! Στην… αποφέρουσα δεκάδες εκ-ρια Ευρώ “Λαθροδιακίνηση” μπορείτε… τυχαία να πέσετε πάνω και σε κανέναν Βουλευτή!.. (Νυν ή πρώην)! Γι’ αυτό προσοχή(!), αφού αυτοί ειδικά δεν ορρωδούν προ ουδενός, εμψύχου ή αψύχου! Μιλάμε για κανονικές Οικογένειες… “Κλάντον” (δες τις 2,3 ταινίες με θέμα τον Γουάϊατ ΕΡΠ) φίλε!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ “NA ΚΡATATE ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ”!

* Είναι και άλλα σημεία προς προσοχή και μάλιστα αρκετά, αλλά… κουραστήκαμε ρε φιλαράκο! Την επόμενη φορά! Συντονίσου λοιπόν! Για Τούρκους δεν είναι σωστό να σου απαντήσουμε, διότι θα χάσουμε τις… προσβάσεις μας στην περιοχή (και) τα… “κονέ” μας!..

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ, ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ-ΠΟΛΗ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ, ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΒΡΩΜΙΑ (SİC) ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΩΣ, “ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΜΑ ΤΟΥ”!

ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΤΟ ΕΡΜΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ… ΠΛΟΙΟΥ! ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!.. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”, ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ… “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΝΘΗΜΑ” ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΡΑ!.. (ΝΑΙ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΩΣ Κ-Β ΤΟ… ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ… ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΗ, αχαχαχαχαχαχα, ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ Κ-Β ΤΟ 2015, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΟΥΛΑ = ΚΙΝΗΜΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ)!..

3. Στις 12-06-2019 διεξήχθη, στο “Σπίτι (Λέσχη) της Αστυνομίας”, στο Τσερκέζκιοϊ (3η ΤΘΤ), υπό τον Έπαρχο (Καϊμακάμης) Αττίλα Σελαμί ΑΜΠΑΝ, (αυτό που λέγαμε για εποπτεία της “πολιτικής εξουσίας” επί των ΤΕΔ, όπου υπάρχουν Ταξ-χίες + Μεραρχίες), η μηνιαία συγκέντρωση “Κοινοταρχών και Ασφαλείας, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών δυνάμεων του Στρατού (Ταξίαρχος Αχμέτ ΟΜΕΡΤΖΙΚΛΙ), της Σ-Χ (Βολκάν ΤΟΡΟΥΝ), του επικεφαλής της “Δνσης Ασφαλείας” (Μουράτ ΣΕΒΓΚΙ), του οικείου Εισαγγελέως (Μπαϊράμ ΟΡΕΝΤΖΙ), του Δημάρχου (Βαχά ΑΚΑΪ), κλπ, με αντικείμενο “θέματα γενικής ασφαλείας”!..

  • Δεν έχουν οι Τούρκοι στην Α. Θράκη “sıkıyönetim”, κλπ, αλλά “βλέπετε” πώς… “κυβερνώνται” όχι μόνον οι Τ/Νομοί, αλλά και απλές μικρές περιφέρειές τους!..
  • Στην απ’ εδώ πλευρά όμως, ήτοι σε εμάς, επί 4,5 χρόνια “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” και στο πλαίσιο του τότε, πλέον, κυβερνητικού διεθνιστικού “ΜΟΤΟ”, “ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ”, υπήρχε ένα απόλυτο μπάχαλο, με αποτέλεσμα στην χώρα μας, μόνον το 2015, όπως και ο ίδιος ο… Ρόντυ ή… Φαρδυλέκανος ή… Παταβούκας ή… Ιντέγιε ή… Ο Κος “99” παραδέχθηκε, να μπουν “αέρα” 1, 5 εκ-ριο “SOROS – ΛΑΘΡΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”!..
  • Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ… “ΠΟΛΥ-ΚΛΕΙΔΟ”, ΑΠ’ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ… “ΚΑΚΟΣ” ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ “ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, ΖΕΙ ΜΕΡΕΣ ΑΒΔΟΥΛ ΧΑΜΗΤ ΤΟΥ… Γ’ ΠΛΕΟΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΡΤΕ!..

İlçe güvenlik ve muhtarlar toplantısı yapıldı

ΤΣΕΡΚΕΖΚΙΟΪ: ΣΥΣΚΕΨΗ 12ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

– Με την ευκαιρία:

  • Δεν ξεχνάμε ποτέ(!) ότι η υπόψη 3η ΤΘΤ είναι σχεδιαστικά… “ύπουλη”!.. (Γι΄αυτό αναφερθήκαμε στην παραπάνω σύσκεψη κυρίως, ώστε να μνημονεύσουμε την 3η ΤΘΤ)!..
  • Ο Ταξίαρχος (ΤΘ) ΟΜΕΡΤΖΙΚΛΙ, Διοικητής της, μέχρι και τις τελευταίες κρίσεις, “είχε”, (μέχρι πρότινος), “instagram”! Να δούμε, θα τον “αλλάξει” το τ/ΓΕΣ ή όχι;
  • Ο υπόψη Ταξίαρχος (παρακάτω “φωτο”) είναι ο χαρακτηριστικός τύπος… “Δότη” και… “Καρφή”! ΟΧΙΑ!.. Πχ Τον Ιούλιο του 2016, όταν, όντας Δκτης ΤΘ (Στρ-χης) στην Πέργαμο, διετάχθη από τον τότε “FETÖCÜ” Επχη της Στρατιάς Αιγαίου (Μεμντούχ Χακμπιλέν) να πάει με τα άρματά του στην Σμύρνη, κλπ, αυτός τηλεφώνησε και ανέφερε στον τότε Δκτη της Στρατιάς και πριν από μερικές ημέρες αποστρατευθέντα Στρατηγό (ΜΧ !!! / σκεφτείτε για τα εδώ… θαυμαστικά) Στρατηγό Αμπντιουλλάχ ΡΕΤΖΕΠ και έτσι συνελήφθη ο Χακμπιλέν, κλπ, κλπ, κλπ!.. Καταλάβατε!..
  • Αποτέλεσμα εικόνας για tuğgeneral ahmet omercikli

Επίσης, σχεδόν όλοι οι στρατιώτες (και των 3 Επιλαρχιών της Ταξ-χίας) ήταν μέχρι πρότινος στο… “FACEBOOK”!.. Τώρα που το Τ/ΓΕΕΔ … σκλήρυνε στο θέμα των… “Κοινωνικών Δικτύων”, “περνώντας” σε όλους στις ΤΕΔ τον φόβο της κατηγορίας μέχρι και της κατασκοπείας, ώστε να μειωθεί η… άκρατη “διαρροή πληροφοριών”, ειδικά τώρα που ετοιμάζονται οι Τούρκοι, όπως λένε, να εισβάλλουν στην Β. Συρία (“Ακως του Ευφράτη”), για να δούμε θα αλλάξει κάτι, “επί τα βελτίω”, για τις ΤΕΔ;

  • Αποτέλεσμα εικόνας για tuğgeneral ahmet ömercikli kahramani
  • O  Ταξίαρχος αυτός φέρεται να  τους έχει “λιώσει” όλους στην Ταξιαρχία του!.. 

Αποτέλεσμα εικόνας για 3 tank tugay

ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ!..

4. Δεν ξεχνάμε ποτέ(!) επίσης την 66 Μ/Κ ΤΑΞ, την Δύναμη Ειρήνης , όπως την λένε οι Τούρκοι, (την κατ’ εμάς κάποτε Ταξιαρχία… “Φάντασμα / καταλάβατε), την μεγαλύτερη (κάποτε) Ταξιαρχία της Πόλης, η οποία μεταφέρθηκε, μετά το “Κίνημα” του 2016, από την Πόλη / Μπαγτσιλάρ (Στρ-δο “Τοπκουλέ”/ Baştabya), στην Τυρολόη / Çorlu (Επαρχία Ραιδεστού).

Η υπόψη Ταξ-χία, στο αποτυχόν “Κίνημα” του 2016, είχε αποστολή την κατάληψη της Ευρωπαϊκής πλευράς της Πόλης ή ορθότερα τον “ρόλο κλειδί” στην αποστολή αυτή! Απέτυχε όμως, και συμβολή σ’ αυτό είχε και ο Σχης (ΠΖ) Σαϊτ ΕΡΤΟΥΡΚ, ο οποίος, μέσα στο Στρ-δο της Ταξ-χίας (αν δεν απατώμαι), αντιμετώπισε τους “Κινηματίες” (μαζί με άλλους 4), με φυσικό αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι τους (Και οι 5)!..

– Διοικητής της ήταν ο Ταξίαρχος Χαντσερί ΣΑΓΙΑΤ, με νέα θέση αυτήν του Β. Επχη της 2ας Στρατιάς. (“Φωτο” παρακάτω)!..

General ve amiral atamaları Resmi Gazetede

Αποτέλεσμα εικόνας για 66. mekanize piyade tugayı

ω

Σχης (ΠΖ) Ερντογάν Κότσογλου,

(ο γιος του “Κριαριού” / φέρνει λίγο σε κριάρι η μούρη του, τί λέτε και σεις;),

από 28-01-2019,

Δκτης

της

66 Μ/Κ ΤΑΞ

(Πρέπει να δούμε αν προήχθη! Λείπει ο… Γραμματέας μας)

ω

Αποτέλεσμα εικόνας για 66. mekanize piyade tugayı

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ “ΚΙΝΗΜΑ” ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ… ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΔ, ΤΟ Τ/ΓΕΕΔ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΣΤΗΝ Α. ΘΡΑΚΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ… “ΑΝΤΙ – FETÖ” ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ!

ΓΙΑΤΙ;

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:

ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ / ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ Α. ΘΡΑΚΗ ΤΩΝ ΕΕΔ!..

ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (SİC) ΕΛΛΑΔΑ!..

Για να μην νομίζετε ότι σας λέμε… παπαριές, διαβάστε παρακάτω ένα παράδειγμα:

  • Στην 41 Ταξ-χία Κομάντος της Βιζύης, που σας γράφαμε πρόσφατα, Δκτη έβαλαν μετά το “Κίνημα”, κλπ τον πιστό στο καθεστώς Ταξ-χο Εμρέ ΤΑΓΙΑΝΤΣ, (με FACEBOOK και αυτός*), ο οποίος ήταν πριν Δκτης στους Κομάντος του Χακκαρί, στην ΝΑ Τουρκία (τουρκικό Κουρδιστάν).
  • Πολύ σκληρός κατά την εκπαίδευση των ανδρών του, αλλά και πολύ κοντά στους άνδρες του! Όταν ήταν στο Χακκαρί είχε δηλώσει πως θα κατέβαζε και τους 3600 άνδρες του στο κέντρο (στην αγορά) της πόλεως του Χακκαρί, επειδή τους εμπιστευόταν απόλυτα!.. Καταλάβατε!.. Δείτε-τον παρακάτω, στην “φωτό”!

Οι στρατιωτικοί υπ’ αυτόν (στελέχη + έφεδροι) τον είχαν βαθμολογήσει, ως εξής:

  • Πολεμικό Πνεύμα: 54
  • Δικαιοσύνη + Κυριαρχία: 35
  • Πατριωτισμός: 19
  • Ήθος: 15
  • ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ… ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ – ΔΙΚΑΙΟΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ – ΕΝΤΙΜΟΣ”, Ό,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!.. 

16.01.2019 / Ο νέος Δκτης, Σχης (ΤΘ) Φατίχ ΣΟΛΜΑΖΛΑΡ, από τις αρχές του τρέχοντος έτους, έως και σήμερα./ Να δούμε αν προήχθη ή αν … σουταρίστηκε, με επιστροφή του… Γραμματέως μας! Στην φωτο” κατά την επίσκεψή του στον Νομάρχη Αζίζ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ!
Darbecilerin kışladan Yunanistan'a kaçış anı görüntülendi
Αποτέλεσμα εικόνας για 66. mekanize piyade tugayı
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ… ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΕ Ε/Π ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 66 Μ/Κ ΤΑΞ, (ΕΝΙΟΙ ΑΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ “ΦΩΤΟ”, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΚΡΙΟ ΤΗΣ 66 Μ/Κ ΤΑΞ) ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΑΡΑΓΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΑΝ ΝΑΙ”, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ; ΑΝ “ΟΧΙ”, ΓΙΑΤΙ; 

5. Δεν ξέρουμε να σου πούμε ποιό ήταν το αντικείμενο των συνομιλιών πέρυσι (2018) του Αντιναυάρχου, επί των αμυντικών μας εξοπλισμών, Κυρ. Κυριακίδη, με τον Ρ/ΥΦΑΜ Φόμιν! STOP! Σημ. : “Υπερέβης τα εσκαμμένα” ή τα… σκαμμένα, που έλεγε κάποιος!.. Αχαχαχαχαχαχαχα Είμαστε λάλοι που λένε και τα… Σταυρόλεξα, αλλά έχουμε και όρια βρε!..

6. Αλήθεια είναι! Οι Γερμανοί το 2018 ενίσχυσαν σημαντικά στρατιωτικά τις ΤΕΔ! Εμείς πού να ξέρουμε αυτό που μας ρωτάς; Ρώτα τον Έλληνα ΑΚΑΜ μας στο Βερολίνο!.. Ελπίζουμε τώρα να εργάζονται σωστά οι ΑΚΑΜ μας εκεί, χωρίς τον φόβο εκδηλώσεως τρομοκρατικών, σε βάρος των εκεί διπλωματικών μας αποστολών, ενεργειών, από ελληνικές τρομοκρατικές ή “τρομοκρατικές”, Ομάδες ή Οργανώσεις!..

Σου θυμίζω επίσης ότι στις 25-08-2018 ο γνωστότατος Γκέρχαρντ ΣΡΕΝΤΕΡ (ναι, αυτός που δουλεύει για τους Ρώσους ή και για τους Ρώσους) ήταν (“κρυφά”) στην Τουρκία για κάποιες λίγες ημέρες και είχε συνομιλίες με τους Τούρκους!

Μπορείς επομένως τώρα να σκεφτείς ο,τιδήποτε θέλεις! Από το ότι, ως πιθανό στρατολογημένο Όργανο από την ΜΙΤ (κάποια στιγμή θα πούμε πώς γίνεται η στρατολόγηση στα επίπεδα αυτά) ή έστω ως ένα απλό μίσθαρνο Όργανο των Τούρκων, “έπαιζε” πχ ως διαμεσολαβητής για τις Τ-Ρ σχέσεις, για την αποδοχή των τ/θέσεων σε δυτικές ενεργειακές εταιρείες, για τα γερμανικά εμπορικά και άλλα ενδιαφέροντα στην Τουρκία, κλπ, κλπ, κλπ, ό,τι θες!..

7.  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ!!!

      Α. ΥΠΑΡΧΕΙ Τ/ΔΙΟΙΚΗΣΗ “ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ”! (ΓΙΑ ΤΑ… ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ! ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ! ΤΟ ΚΟΝΕ” ΜΑΣ ΜΕΤΕΤΕΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ… ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ)! Πρόκειται για την γνωστή Müşterek Özel Görev Kuvvet Komutanlığı” (“MÖGKK”), η οποία για τα ε/νησιά του Αιγαίου γίνεται (με βάση πάντα το νησί και τα σχεδιαστικά τ/”end states”)…Ege Müşterek Özel Görev Kuvvet” (“EMÖGK”) / “Διακλαδική Δύναμη Ειδικών Αποστολών Αιγαίου” (“ΔΔΕΑΑ”), υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο του Α/Τ/ΓΕΕΔ και την επιχειρησιακή διοίκηση της “Στρατιάς ΑΙΓΑΙΟΥ!..

    Β. Επειδή, ως Ελλάδα, παίζουμε πολύ στο Αιγαίο, … διαβάστε:  Όταν οι Τούρκοι έχουν Δντη ΓΕΝ/Α2, Αξκό που προηγουμένως έχει περάσει ως Δντης, από την Δνση “Σχεδίων και Αρχών”, του ΤΠΝ, τότε συνήθως, εκ “παρατηρήσεως” / “παρακολουθήσεώς” μας, κλπ, κάτι ετοιμάζουν στο Αιγαίο ή στην Κύπρο! Ψάξτε το!..

!!! Αυτό νομίζουμε πως συμβαίνει τώρα, με τον Αρχιπλοίαρχο Χακάν ΕΡΤΖΑΝ, ο οποίος μάλιστα διετέλεσε και Δκτης των ναυτικών δυνάμεων “Νοτίου Τομέως”, τομέας που “παίζει ή θα παίξει μπάλα” προσεχώς και… δυναμικά!  (“Φωτο” παρακάτω)

Εσενγκιούλ ΤΣΙΒΕΛΕΚ Νομάρχης Μούγλας + νέος Τ/ΓΕΝ / Α2 / Δ., Χακάν ΕΡΤΖΑΝ (Αν δεν μας έχει προδώσει το κουρασμένο μυαλό μας, ως προς την Κα).

Αποτέλεσμα εικόνας για tuğamiral hakan ercan

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ “ΠΑΙΚΤΩΝ” ΤΩΝ ΤΕΔ, ΕΧΟΥΝ ΥΦΟΣ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗ” Η(ΔΙΑΖ) ΤΣΑΤΣΟΥ! Ο ΦΙΛΟΣ ΧΑΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 1Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΥΦΑΛΙΖΟΝΤΕΣ” Η(ΔΙΑΖ) “ΚΟΥΦΑΛΕΣ“!..

O ΕΡΤΖΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ, ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ 2017, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Η SNMG-2 (Η.Π.Α. – ΑΓΓΛΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΤΠΑ – ΤΠΝ – Τ/”ΔΚΣΗ ΑΚΤΩΝ”!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΗΤΑΝ – ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΚΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΚΛΠ. ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ “ΑΚΣΑΖ”!..

ΤΟ 2017 ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Τ/ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΡΜΑΤΩΝ, ΤΟ “ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡ”, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΓΛΙΚΟ Ε/Π ΦΟΡΟ, ΤΟ HMS “OCEAN”!..

8. Tο “ΡΚΚ”/”YPD” φέρεται να έχουν ενισχύσει οικονομικά με 50 εκ-ρια $ Η.Π.Α. τα Η.Α.Ε. και με 100 εκ-ρια $ Η.Π.Α. η Σ. Αραβία! (Γι’ αυτό και οι Τούρκοι “τσίμπησαν”, σχεδόν πρόσφατα, τους 2 “κατασκόπους” -τα εισαγωγικά σημαίνουν “δήθεν”- των Η.Α.Ε. στην Πόλη, εξ ων ο εις… “αυτοκτόνησε”!.. Καταλάβατε! Επίσης, γι’ αυτό (όπως εμείς πιστεύουμε) και η ΜΙΤ ήταν “πίσω” από την δολοφονία του Σ. Άραβα Κασόγκι*! (Η ΜΙΤ “οδήγησε” τα πράγματα εκεί, με… χειραγώγηση και πάλι)!..

Οι Η.Π.Α., επίσης, έχουν εκπαιδεύσει και εξοπλίσει το “YPD”, ενώ οι Τούρκοι ακόμα, ισχυρίζονται ότι πίσω από τους Κούρδους είναι πλέον, με συμφωνία των Η.Π.Α., και η Μοσάντ!..

– Ρωτάμε εμείς τώρα! Τί επιχείρηση λοιπόν θα κάνουν “Ακως του Ευφράτη” οι Τούρκοι! Ε, Τούρκοι; Καταλαβαίνετε! Θα επιχειρήσετε λοιπόν μαζί με τους Ρώσους, κατά των… Η.Π.Α. – Ισραήλ, ώστε να “κόψετε” την εδαφική Κουρδική… επικοινωνία / … επαφή, Καντίλ – ΒΑ. Συρίας και να “τελειώσετε” τους Κούρδους ή με τους Κούρδους;

* Να σας θυμίσω εδώ ότι τον Αμερικανό Πάστορα Μπράνσονα είχαν επιχειρήσει να τον δολοφονήσουν, τον Απρ. του 2011, (η “Αλ Κάϊντα” μας είχαν πει τότε οι Τούρκοι, πως ήταν “από πίσω”) μέσα στην εκκλησία, την ώρα που κήρυττε, στο “Al Sancak” της Σμύρνης!

9. Οι συλληφθέντες ως “FETÖ-CULAR”, και όχι μόνον ως τέτοιοι, Τούρκοι, που δούλευαν για αμερικανικούς Οργανισμούς και των οποίων τα ονόματα “κυκλοφόρησαν” οι Τούρκοι (ανάμεσα στις δεκάδες χιλιάδες των συλλήψεων που έγιναν και γίνονται) είναι:

  • Σενκάν ΓΚΙΟΛΓΚΕ → ΝΑΣΑ 
  • Μετίν ΤΟΠΟΥΖ       → CIA
  • Μετέ ΤΖΑΝΤΟΥΡΚ → CIA 
  • Mustafa UNL (;)          → FETÖ

10. Πού να ξέρουμε ποιοί πήγαν (προ πολλού χρόνου βεβαίως), και γιατί, να δολοφονήσουν τον Μ. Γιλντιρίμ στο “Radisson Hotel”, στο Ντολμαμπαχτσέ, στην Πόλη και αν η είδηση αυτή είναι αληθινή! (Εμείς πιστεύουμε πως είναι)!..

11. Δεν ακούστηκε κάτι παραπάνω, από το ότι απλώς ανακαλύφθηκε κοίτασμα φυσικού αερίου στην Ραιδεστό! Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι καν αλήθεια!

12. Ο ηγέτης των “Αδελφών Μουσουλμάνων” μετέβη προ μηνών στο Κατάρ! Θυμηθείτε τις… συμμαχίες στον “Αραβικό Κόσμο” και την θέση σ΄ αυτές της Τουρκίας.

13. Ασφαλώς και αναπτύχθηκαν πολλαπλές σχέσεις μεταξύ “UÇK” και “‘İSİS”, τα τελευταία 6, 7 χρόνια! Ήταν θετική η παρέμβαση της Ευρώπης (όπως εμείς την εκτιμούμε ως τον “κινητήριο μοχλό”), με αποτέλεσμα την κλήση του πρώην Π-Θ” του “Κράτους – ΝΑΤΟΪΚΟΥ εισέτι Προτεκτοράτου”- Κοσσόβου, Ραμούς ΧΑΡΑΝΤΙΝΑΪ, από το Δικαστήριο της Χάγης, ως “υπόπτου μάρτυρος”, για να δικαστεί ως πιθανός “Εγκληματίας Πολέμου”! (Παραιτήθηκε από Π-Θ μετά την υπόψη κλήση! Οψόμεθα ες… “Χάγες” λοιπόν)!..

14.  Ο ΡΤΕ επιμένει και συμφωνούμε μαζί του πως στην Τουρκία η Οικονομία “δεν βυθίστηκε! Είχε πει πως δεν υπάρχει οικονομικό… βύθισμα (battik – bittik yok είχε πει), καθώς και πως δεν υπάρχει οικονομική κρίση (kriz – miriz yok)!.. Τα έχουμε χιλιο-πει για την τ/Οικονομία και θα τα ξαναπούμε!.. (Ιστορικά βεβαίως πια)!..

15. 59 δισ-χοι Κινέζοι μετέβησαν προ μηνών στην Τουρκία / Οι συζητήσεις για το “Ισλαμικό Δηνάριο, τουλάχιστον προς το παρόν, φέρεται ότι σταμάτησαν!

16. Απαντάμε, ώστε να δεις ότι… κάτι ξέρουμε!

  • Γεώργιος Λίτινας, Δντης Χειρουργικού “Τμήματος! (Αυτός είχε ανοίξει και την συγκεκριμένη “Κλινική” στο Ρέθυμνο).
  • Μάρκος Φουντουλάκης, Δντης Καρδιολογικού “Τμήματος“.
  • Στέλιος Αναγνωστάκης, Δντης Νευρολογικού “Τμήματος.

Ο “Σεβάσμιος” της Μασωνικής Στοά, Γ. Αγγελιδάκης τέλος, ήταν Δντης του Παθολογικού Τμήματος, της Κλινικής!

17. Στο ύψωμα 731 φίλε, που η Ε-Ι μάχη για την κατάληψή του (στον Ε-Ι πόλεμο 1940-1941) θα έπρεπε να διδάσκεται σε όλα τα στρ-κά σχολεία του κόσμου, έπεσαν συνολικά 100.000(!) βλήματα, ενώ οι Έλληνες νεκροί ήσαν 1243 άνδρες και οι τραυματίες μας ήσαν 4000 άνδρες. (Οι νεκροί μας -δεν ξέρω αν είναι όλοι- ευρίσκονται στο Ν/Φ στις Βουλιαράτες).

18. Στην Α. Μεσόγειο υπάρχουν αποδεδειγμένα 3 τρις μ³ φυσικό αέριο.

– Τα όσα τ/πλοία ακούτε, κλπ, στην Κύπρο, είτε ερευνητικά – σεισμολογικά (2), είτε γεωτρητικά (2) να “παίζουν”, όλα(!) εντάσσονται στο τ/παιχνίδι των εκβιασμών, προς την Ελλάδα και μόνον, καθώς και στο πλαίσιο των… τ/υλακών προς την “Διεθνή Εξουσία”, με στόχο το ή τα ενεργειακά… κόκκαλα!..(Επειδή κάναμε λόγο για… υλακές)!..

19. Απαντούμε, εξ όσων δυνάμεθα να γνωρίζουμε:

Το “Τμήμα Συλλογής Πληροφοριών” της Μοσάντ ονομάζεται “ΜΕΛΟΥΚΤΣΑ”= “ΒΑΣΙΛΕΙΟ”, πρώην ΤΣΟΜΕ“. 

Υπάρχει και “Τμήμα Δολοφονιών” που λέγεται “ΚΙΝΤΟΝ” = “ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ”, ως Υδκση της (ΑΑΠ) Υπηρεσίας “ΜΕΤΣΑΝΤΑ” = “ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ” (Μοσάντ μέσα στην Μοσάντ), την οποία ίδρυσε ο ΜΕΓΑΣ Μοσέ ΝΤΑΓΙΑΝ.

– Ο ύψιστος βαθμός ασφαλείας, μέχρι πρότινος, ήταν το φως της ημέρας, όπως διαβάζουμε στα διάφορα σάϊτς“, κάτι που θα μπορούσες να κάνεις και εσύ, ο ίδιος!..

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, (ΟΠΩΣ Η “ΜΟΣΑΝΤ”), ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΜΙΤ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΣΤΡ-ΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΟΥ 2016! (Εννοούμε, ΜΙΤ μέσα στην ΜΙΤ, αφού δεκάδες ήσαν και οι FETÖ – CÜLER υπάλληλοι της Υπηρεσίας)!..

20. Προς τον Κο Κλέωνα ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, βουλευτή του “ΜΕΡΑ 25”:

– Αντί να λες ρε θεατρίνε παπαριές, για αποστρατευμένους Στρατηγούς, που ψάχνουν να καταλάβουν… υψώματα, και λοιπές μαλακίες, μπορείς να μας πεις ρε φιλαράκο ποιά η σχέση του Αρχηγού σου με τον ΣΟΡΟΣ, καθώς και για το ποιός είναι ο ΣΟΡΟΣ;

– Με την ευκαιρία αυτή, σας θυμίζουμε ότι ο Σόρος έχει χρηματοδοτήσει το “Ίδρυμα Κλίντον” με 1 εκ-ριο $ Η.Π.Α. !

– Πήγαινε ρε συ Κλέονα να… κατουρήσεις και τα ξαναλέμε!.. Άντε!..

21. “Για την ιστορία”, όπως λέμε! Οι Τ/Κ, πριν από το 1970, είχαν δικά τους Ταχυδρομεία! Το 1974, οι Τ/Κ είχαν 20.000 άνδρες στους θύλακές τους και συγκεκριμένα 10.000 ένοπλους και 10.000 εφέδρους!..

22. Κάθε περίπου 3+ γενιές (1 γενιά = 35 με 40 χρόνια) στην Ελλάδα είχαμε, όπως λένε κάποιοι… τραβηγμένα μάλλον, διχασμό! 1875 Τρικούπης – Δηλιγιάννης, 1915 Βενιζέλος – Βασιλιάς, 1945-1950 Εμφύλιος και Συμμοριτοπόλεμος, 1981 “Δεξιά – Αριστερά” και 2015 “Μνημόνιο – Αντιμνημόνιο”.

Το θέμα όμως είναι, πόσο κράτησε ο κάθε διχασμός και κυρίως αν ο τελευταίος, αυτός του 2015 έχει λήξει ή όχι, καθώς και ποιά ήταν τα αποτελέσματα ενός εκάστου των διχασμών!

23. Το “bozok” είναι πυρομαχικό μόνον για “SIHA” με λέϊζερ. Ειδικό, προς τούτο, “SIHA”, όπως λένε οι Τούρκοι, είναι το TB2 / “Bayraktar”.

Δεν ξέρουμε αν δοκιμάστηκε, όπως μας ρωτάς, εκτός Εργοστασίου, το νέο τ/βλήμα αρμάτων, 120 mm MOD 300 HE-Τ (1η γενιά βλημάτων), της “ΜΚΕΚ“. Ο χρόνος όμως για να φτάσει τελικά στο… Πεδίο δεν θα ξεπεράσει πάντως, αν τελικά “εγκριθεί” από την εταιρεία και το Τ/ΓΕΣ, τα 1 με 2 χρόνια, ανάλογα και με τον βαθμό του επείγοντος, που καθορίζεται πάντα από το Τ/ΓΕΣ και γενικά από το κάθε Επιτελείο και τις ανάγκες του, κάθε φορά!.. Δεν νομίζουμε όμως ότι έχουν ανάγκη για βλήματα 120 mm τώρα οι ΤΕΔ/ΤΣΞ, αφού είναι πλήρεις!..

24. Η Στοά που φέρεται ότι ελέγχει σήμερα την Μασωνία στην Ελλάδα είναι η αγγλική στοά “ΣΕΝ ΤΖΕΪΜΣ” του Λονδίνου! (Ιαν. 1986) / Κάτσε και σκέψου μόνος τώρα!.. (Είχαμε αναφερθεί στο “σάϊτ” μας στην διάσπαση των Ε/Μασώνων, κλπ).

25. Δεν το ξέρουμε φίλε αυτό που γράφεις! Μας έφυγε και ο Ρώσος “Άγγελος”… Πώς δηλαδή θα μας τιμωρήσει η Ρωσία, για το ότι, όπως εσύ λες, αυτοί ισχυρίζονται πως δίνουμε πληροφορίες για τους “S-300” μας, στις Η.Π.Α.; (Δεν είναι επίσης φυσικό να δίνουμε ό,τι μας ζητούν οι Η.Π.Α., ειδικά για ένα τέτοιο θέμα, αφού είμαστε Σύμμαχοι);

26. Απαντάμε:

  • Ναι! Οι νυχτερινές διεισδύσεις της ΤΠΑ στο Αιγαίο έχουν αυξηθεί!..
  • Ναι, έχουμε και πτήσεις “drones” (από το Ντάλαμαν), πάνω από την Κύπρο και μάλιστα αρκετές!

Και τελικά, για να μην το κουράζουμε φιλαράκο, γράψαμε αναλυτικά για το πώς οι ΤΕΔ θα εκτελέσουν το… “ΜΠΛΙΤΣΚΡΙΓΚ” που έχουν σχεδιάσει, στην Κύπρο! Τυχαία νομίζεις / – τε ότι οι Τούρκοι, το τελευταίο διάστημα, αναφέρονται συνεχώς στην Κύπρο, λέγοντας ότι “μπορεί να κάνουμε ξανά ό,τι κάναμε και το 1974“!..  

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Για όσους ασχολούνται:

YÜKSEK ASKERİ ŞURA (YAŞ) NE ZAMAN KURULDU?

Yüksek Askeri Şura kısaca YAŞ, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’na bağlı olarak Ankara’da barış zamanlarında görev yapmak üzere oluşturulan kuruldur. 1972 yılında oluşturulan kurulun görevleri 26 Temmuz 1972 tarihinde 14257 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren “Yüksek Askeri Şûranın Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun” ile belirlenmiştir.

YAŞ’IN GÖREVLERİ NELERDİR?

– Genelkurmay Başkanlığınca hazırlanan askeri stratejik ana fikrin (konseptin) tespiti ve gerektiğinde yeniden gözden geçirilmesi hususları ve Silahlı Kuvvetlerin ana program ve hedefleri ile ilgili konularda görüş bildirmek.

– Silahlı Kuvvetlerle ilgili olup önemli görülen mevzuat taslaklarını inceleyip görüş bildirmek.

– Cumhurbaşkanının lüzum gördüğü hallerde Silahlı Kuvvetlerle ilgili diğer konular hakkında görüş bildirmek ve mevzuatla verilen görevleri yapmak.

– YAŞ, Cumhurbaşkanının başkan olarak belirleyeceği Cumhurbaşkanı Yardımcısının çağrısı ile yılda en az bir kez toplanır.

– Cumhurbaşkanı acil durum gerektiğinde Şura’yı toplayabilir.

YAŞ ÜYELERİ KİMLERDEN OLUŞUR?

Olağanüstü haller dışında yılda bir kez Cumhurbaşkanı başkanlığında, Cumhurbaşkanı yardımcısı, Genelkurmay Başkanı, Adalet, Millî Savunma, İçişleri, Hazine ve Maliye, Milli Eğitim bakanları ile Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanları toplanır.

2. Δυστυχώς και πάλι δικαιωθήκαμε με τα όσα διημείφθησαν στην Βουλή για τον νέο Α/ΕΥΠ! Είχαμε δίκιο Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, βιαστήκατε και μάλιστα πολύ, αν είναι έτσι όπως τα είπε για τον Κο Κοντολέοντα, ο Κος Τσίπρας!.. Για ποιά αξιοκρατία μιλάτε τότε; Και το μείζον! Πώς διασφαλίζονται κάποια σοβαρότατα θέματα της Υπηρεσίας;

– Σας γράψαμε Κε Π-Θ πως δεν είναι ντροπή να επέμβετε διορθωτικά, έστω και τώρα! Δύναμη θα δείξετε, όχι αδυναμία! Δηλαδή ο “Χ” Στρατηγός της ΕΛΑΣ, ο Κος Πρέσβης, που θα τοποθετηθεί, κλπ, θα είναι υφιστάμενοι ενός πρώην Δντού της… “G4S”, όπως ακούσαμε; Τα αναλύσαμε όμως όλα και ήμασταν… αναλυτικοί στην σκέψη μας, καθώς και… αρσενικοί, σε πρόσφατο σχετικό άρθρο μας!..

-/-