Και Πάλι Απαντήσεις Σε Ερωτώντες!

Φίλοι μου! (Ο κάθε ένας που έχει ρωτήσει, καταλαβαίνει ποιά απάντηση τον αφορά)!..

1. Ναι! Το 2006, η ΜΙΤ ήταν εκείνη που έδωσε την πληροφορία στην ΜΟΣΑΝΤ, ότι ο Νασράλα κρυβόταν στην Ιρανική Πρεσβεία, στην Βηρυτό, γεγονός που στη συνέχεια διέψευσε ο Α. ΓΚΙΟΥΛ.

2. Ο τελευταίος Τούρκος που έβγαλε ομιλία στο Ισραήλ, υμνώντας το κυριολεκτικά, ήταν ο τέως Τ/ΠτΔ Ν. ΣΕΖΕΡ, ο πρώτος Νομικός στην υπόψη θέση της Τ.Δ., το 2006 επίσης! Ο τίτλος της ήταν “Αδελφοσύνη Τουρκίας – Ισραήλ”!

3. Δεν τα λέω μόνον εγώ ή εγώ, όπως γράφεις! Τα λένε και οι Τούρκοι! Για παράδειγμα, ο Τ/Δημοσιογράφος Ερόλ ΟΖΚΟΡΑΪ έχει γράψει: “Οι Τούρκοι ζουν μονίμως σ’ ένα Οργουελικό περιβάλλον, το οποίο ελέγχεται από τους ένστολους αφεντάδες τους”!.. Τώρα τί έχεις να πεις; Βέβαια για να πεις, πρέπει να ξέρεις “Τουρκία”, που άλλοι την μελετούν χρόνια και χρόνια και ακόμα την… μαθαίνουν!..

4. Η “IBDA-C” (“Ισλαμικό Μέτωπο Επιδρομέων Μεγάλης Ανατολής”), αφού ρωτάς εμένα, σου γράφω πως, ναι πιστεύω πως ήταν (είναι ακόμα;) παρακλάδι της “Αλ Κάϊντα” στην Τουρκία. Συνεχίζω και σημειώνω πως πιστεύω πως αποτέλεσε η Οργάνωση αυτή ένα (θεωρητικό) πρόπλασμα του “ISIS”, έναν “ISIS” που εξ αρχής στήριξε και συνεργάστηκε μαζί του η Τουρκία, δια της ΜΙΤ!

Η ΜΙΤ, επί Χ. ΦΙΝΤΑΝ, έχει με επιτυχία διεισδύσει σε όλες τις υφιστάμενες Οργανώσεις στην Τουρκία, άρα και στην “IBDA-C”!

Ο ΦΙΝΤΑΝ είναι, για να καταλάβεις, “ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Χ 3”, ενώ έχει 100%+ την υποστήριξη του ΡΤΕ!.. Γι’ αυτό είχε “τρελαθεί” ο ΡΤΕ, όταν ο ΦΙΝΤΑΝ, δηλώνοντας την πρόθεση να παραιτηθεί της θέσεως του Α/ΜΙΤ, θέλησε να πολιτευθεί!..

Δεν θέλω να σου προκαλέσω… σύγχυση και να σου γράψω για το ποιές είναι -πιθανώς(!)- οι Οργανώσεις που, για λόγους επιχειρησιακούς (“Ασφαλείας” χαρακτηρίζονται) έχει “συστήσει” η ΜΙΤ, καθώς και το “πώς” δουλεύει το υπόψη θέμα!

Ένας από τους λόγους, που όπως πιστεύουμε, θαυμάζει τόσο ο ΡΤΕ, τον Αβδούλ Χαμήτ, τον Β’ (πέραν του μίσους του υπόψη Σουλτάνου για τους Εβραίους, που… συνεγείρει τον ΡΤΕ, ένα μίσος που δεν επέτρεψε στον Αβδούλ Χαμήτ, τον Β’, να συνηγορήσει στο Πεδίο, στην τότε προσπάθεια δημιουργίας εβραϊκού Κράτους, στην ιστορικά εβραϊκή  γη της Παλαιστίνης), είναι και η… επιστημονική αντιμετώπιση των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών του Οθωμανικού Κράτους (ήταν πια “τύποις” Αυτοκρατορία τότε), δια της δημιουργίας ενός πολυπλόκαμου δικτύου πληροφοριών, μέσω κυρίως των πολλών ιδρυθεισών ΜΥ και παραρτημάτων τους και με κύριο παράγοντα της επιτυχίας, την τεράστια οικονομική δαπάνη στο συγκεκριμένο αντικείμενο! Καταλαβαίνεις!..

5. Ναι, ο σχεδόν προσφάτως θανών, τέως Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγός Γιασάρ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΝΙΤ ήταν Μασωνάρα και αυτό μέσα στις ΤΕΔ (και όχι μόνον) ήταν “κοινό μυστικό”, τόσο γνωστό μάλιστα, όσο και αυτό που “ήξεραν και οι πέτρες ακόμα στην Τουρκία”, το ότι ήταν δηλαδή οπαδός των… “Καναριών” της Πόλεως! (“Kanarya” / Fenerbahçe).

Ναι, ήταν “Ντονμές” / “Dönme”*, ήτοι “Κρυφο-Εβραίος”! (Έχουμε γράψει γι’ αυτούς στο “σάϊτ” μας, σχεδόν τα πάντα). Πρόσεξε το ακόλουθο, αν αυτό φυσικά που θα διαβάσεις (σου) λέει κάτι σχετικά: Ο τάφος του πατέρα του είναι στο Ισραήλ, όπου έπεσε νεκρός, κατά τον Α’ Π.Π.!..

* Βρες και διάβασε για τον -κάποτε- Ραβίνο της Σμύρνης, Σεμπατάϊ ΣΕΒΙ (1626 – 1676) / Οι “Ντονμέδες” ασπάστηκαν το ΙΣΛΑΜ τον 17ο αι. / Στην Τουρκία σήμερα υπάρχουν περί τους 30.000 Εβραίους και περισσότεροι από 1,5 εκ-ριο “Ντονμέδες”! / Σχεδόν το 1/2 του Τύπου και των ΜΜΕ (40%+) ήλεγχαν, μέχρι πρότινος(!), οι Εβραίοι στην Τουρκία.

6. Αν θυμάμαι καλά φιλαράκο, ήταν και είναι ακόμα 5(!) τα κύρια τ/ αερ-κά ραντάρ και ευρίσκονται στην Σμύρνη, στην Μερσίνα, στην Αλεξανδρέττα, στα Δαρδανέλια και στην Τένεδο!

Την στρατικοποίηση (λοιπόν) των νήσων που σήμερα, ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ, έπρεπε να ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ήτοι κυρίως των ΊΜΒΡΟΥ και ΤΕΝΕΔΟΥ (ομοίως και τα… ΛΑΓΟΝΗΣΙΑ, όπως τα λέω εγώ… ), ξεχνάνε να την αναφέρουν οι Τούρκοι, αναφερόμενοι μόνον στην στρατικοποίηση των ελληνικών νήσων παρά τα Μ. Ασιατικά παράλια, λόγω της απειλής της συσταθείσης το 1975 “Στρατιάς Αιγαίου”, κλπ, κλπ, κλπ!

Και καλά να την ξεχνάνε οι Τούρκοι “γενικώς και αορίστως”, αλλά να την ξεχνάει και ο Ακάρ ή ο “τσιμπών” ψωμάκια με την μύτη του, νυν ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου, δεν πάει πολύ; Τί λες και εσύ;

7. Ναι, έχουν δικές τους “Μυστικές Υπηρεσίες” οι Μπαρζανήδες!  Είναι η “PARESTIN”, η οποία μάλιστα έχει, κατά καιρούς, υπογράψει και συμφωνίες συνεργασίας με την ΜΙΤ! Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις των 2 αυτών ΜΥ έχουν μάλλον διαταραχθεί, ενώ “κράτα” στο μυαλό σου ότι οι ΜΥ της Κουρδικής αυτής “Αυτόνομης Διοίκησης”, ήταν για ικανότατο χρονικό διάστημα “υποσύνολο” της ΜΙΤ! (Οι σχέσεις τους ήσαν ανάλογες, με -τις κατά καιρούς- εκείνες της Τουρκίας, με το Μπαρζανικό κρατίδιο).

8. Αφού είσαι άσχετος ρε φίλε με το αντικείμενο “Τουρκία”, γιατί θες “να μας την πεις” κιόλας; Διάβασε λοιπόν!.. Τον Ιούλιο του 2008 οι Τούρκοι ενέκριναν την προμήθεια (αυτή ακολούθησε, χρονικά, λίγο μετά), S-300 και Tor- M1, από Ουκρανία και Λευκορωσία, για σκοπούς εκμαθήσεώς των – εκπαιδεύσεως και δοκιμών, λόγω του ότι τα συστήματα αυτά τα είχε πάρει η Ελλάς “απο καιρού” και οι ΤΕΔ ήθελαν να τα… “σπουδάσουν”!.. Κατάλαβες τώρα μήπως, τί είχες διαβάσει εδώ και είχες… παραξενευτεί;

Το κόστος της παραπάνω προμήθειας ανήλθε σε 100 εκ-ρια $ Η.Π.Α.!..

Στο Ικόνιο οι ΤΕΔ έχουν αναπτυγμένο… “επιστημονικό” “Ηλεκτρονικό Πόλεμο” (“Η.Π.”)! Εκεί γινόταν και γίνεται -ΠΡΟΣΕΞΕ- μεταξύ των άλλων και εκπαίδευση των χειριστών των α/φ τους, στο αντικείμενο της καταστολής της εχθρικής αεράμυνας (“SEAD”).

9. Σοβαρά αντικείμενα είναι, κατ’ εμάς πάντα, τα ακόλουθα:

  • Κρυπτασφάλιση ΕΣ ΕΕΘΑ.
  • Κρυπτασφάλιση Επικοινωνιών.
  • Κυβερνοπόλεμος (Έχουμε γράψει σχετικά λίγα πράγματα).
  • Συστήματα “SIGINT”.
  • Συστήματα – Υλικά “OSINT”.
  • ΠΡΒΧ Πόλεμος (‘Εχουμε γράψει για τις ΤΕΔ και για έναν πιθανό Ε-Τ πόλεμο).

– Ασφαλώς απαιτούνται και… προμήθειες, αν μας ρωτάς!..

– Τέλος, μακρυά από εμπλοκή του Πολυτεχνείου μας (“ΕΜΠ”), από τις επικοινωνίες γενικώς, άρα και από τις όποιες… κρυπτασφαλίσεις, σχεδιασμούς, κλπ! Συνεργασία με όλα τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα “ναι”, αλλά μέχρι εκεί!..

10. Για την τ/”Δνση ΕΠΣ” (καμία σχέση με την αυτή ονομαστικά δική μας), θα γράψω φίλε σε ξεχωριστό άρθρο, για να μην “αδικήσω” την απάντησή μου και για να μην δείξω και… ασέβεια και σε εσένα, με μια πρόχειρη απάντησή μου!..

Πλέον στο “γράφειν” είμαι… ένας και κουράζομαι πάρα πολύ, ασχέτως του αν είμαι “ένας, αλλά ΘΡΥ-λέων”!.. Καταλαβαίνεις! Στο παρόν άρθρο “απαντήσεων”, δίνω σύντομες απαντήσεις, ώστε και(!) να απαντήσω στους όποιους ερωτώντες, αλλά και “απ’ την άλλη” να μειώσω τον αριθμό των μη απαντημένων ερωτήσεων, που πρέπει να είναι περισσότερες από 500!..

11. Το “σχέδιο ανατροπής του ΡΤΕ”, που μου γράφεις, είναι αυτό του 2003, απεκαλύφθη από την σκοπίμως(!) εμφανισθείσα τότε ε/φ “Ταράφ” / “Taraf Gazetesi”, έχει ως κύριο θέμα της την “στημένη” πτώση τ/α/φ στο Αιγαίο, σε αερο-συμπλοκή με ε/μαχητικά, κλπ, κύρια(!) “πρόσωπα” ήσαν 2 Στρατηγοί και 1 Πτέραρχος, ενώ συνολικά σ’ αυτό εφέρετο να εμπλέκονταν 162 Τούρκοι, στελέχη των ΤΕΔ, εξ ων τα 29 ήσαν ανώτατοι Αξκοί!.. Δεν είνα ακριβώς η “Βαριά”, αφού αυτή είναι, ας το πούμε έτσι, “άθροισμα σχεδίων”. (Κανονικών ή πλαστών δεν έχει σημασία)!..

12. Η μοναδική, Ομογενής μας, γυναίκα της Πόλεως, η οποία ήταν μέλος του “Τομέως Γυναικών” του “ΑΚΡ”, ήταν η Αλεξάνδρα ΖΕΝΓΚΙΝΟΓΛΟΥ, πολύ φίλη της Εμινέ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, όπως και του “δικού” μας δημοσιογράφου της Πόλεως, Κου ΚΩΣΤΙΔΗ Εμμανουήλ (“ΣΚΑΪ”)! Οπότε, για ό,τι τυχόν θες να μάθεις γι’ αυτήν ή την ψάχνεις προσωπικά, την βρίσκεις και την ρωτάς ή ρωτάς την… Εμινέ, που είναι κάπως… δύσκολο (sic) εκτιμώ ή βρίσκεις και ρωτάς τον Κο ΚΩΣΤΙΔΗ, αλλά κι’ αυτόν με… προσοχή!..

13. Αυτά είναι “παραμύθια”!.. Εμείς εφαρμόσαμε “στο ακέραιον” την “Συνθήκη της Οτάβα” (“χεστήκανε” τάχα οι… πρωταγωνιστές της, για το… όνειρο της… χαμένης Πριγκήπισσας Νταϊάνα) και αφαιρέσαμε τις νάρκες από τον Έβρο και τώρα… “τρέχουμε” ή… “θα τρέξουμε”  (το πράξαμε “πιεζόμενοι” και έξωθεν, αλλά και από την εσωτερική μας… 5η Φάλαγγα, στην οποία κυριαρχούν παραδοσιακά τα Κομμούνια), ενώ το Τ/ΓΕΕΔ, για παράδειγμα στα Τ-Σ σύνορά του, ανέφερε πως δεν μπορούσε να κάνει άρση ναρκών και τέλος!

Κατάλαβες λοιπόν πόσο “συνέχεια”, αλλά και “μακρά πρόβλεψη”, υπάρχει στις ΤΕΔ, αν σκεφτεί κανείς τί επακολούθησε κάτι χρόνια μετά την Οτάβα και το οποίο το ζούμε μέχρι σήμερα; (Μεταναστευτικό, Συριακό, κλπ).

Το Τ/ΓΕΕΔ είχε ανακοινώσει παλιότερα, πως -στατιστικά- έχει βρει το 71% των στρωμένων ναρκών του “ΡΚΚ”!

Στο τελευταίο τώρα ερώτημά σου: Στα Τ-Σ σύνορα είναι στρωμένες από τις ΤΕΔ συνολικά γύρω στις 650.000 νάρκες, ενώ στα άλλα του σύνορα είναι συνολικά περισσότερες από 920.000 νάρκες!..

14. Αυτός που μου “έστειλες” και με ρωτάς, ο Χρήστος Στ. είχε “μάσκα” μαγαζί στην Λ. Ποσειδώνος, στις Τζιτζιφιές, ενώ ασχολείτο, κυρίως(!), με εμπόριο όπλων στα Βαλκάνια, έχοντας “παρτίδες” και με την Ασία πρωτίστως, αλλά και με την αμερικανική Ήπειρο, λιγότερο, αφού οι “Πηγές Αγοράς” δεν είναι συνήθως στις περιοχές… πωλήσεων ή αν είναι, είναι σπανίως!..

Ο… Κος αυτός, για παράδειγμα, έπαιρνε τότε όπλα από το Μπαγκλαντές και τα πωλούσε στην Βοσνία, κλπ, κλπ, κλπ!

Στο ερώτημά σου, αν είχε σχέσεις με την ΜΙΤ, απαντώ:

  • Το ερώτημά σου δείχνει… απειρία, για να μην γράψω… ακρισία, αφού δεν υπάρχει εμπόριο όπλων, που να μην γνωρίζουν οι ΜΥ, σχετιζόμενο πολλές φορές, αν όχι όλες, με αυτές, αλλά και αφού “εν προκειμένω” η Βοσνία – Ερζεγοβίνη ήταν και είναι ένα από τα “προνομιακά Πεδία” της ΜΙΤ στα Βαλκάνια! Τέλος, “Εμπόριο Όπλων” και “Πληροφορίες” είναι… έννοιες πολλάκις αλληλένδετες ή -έστω- πολλάκις αλληλο-εξαρτώμενες!..
  • Άρα και να μην  είχε άμεσα, είχε σίγουρα έμμεσα… σχέσεις και επαφές, πχ  με πράκτορες της ΜΙΤ, έστω και από… σπόντα!..
  • Για να τον εμπιστευτούν όμως οι Βόσνιοι Μουσουλμάνοι ήταν… “καθαρός” μάλλον γι’ αυτούς, ήτοι “ελεγμένος” και “περασμένος” στις εξετάσεις και(!)… από την ΜΙΤ!..

Ναι, το όνομα της τότε συζύγου του είναι ή ήταν Μαρία. (“Τότε”, αφού δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ακόμα μαζί και”ήταν”, αφού επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω, αν αυτή πέθανε, κλπ. Η “ιστορία” που “ξέθαψες” είναι σχετικά παλιά).

Να θυμάσαι! Οι περισσότεροι “ντίλερς” ή  αλλιώς και… “Διεθνείς Μεταπράτες Όπλων”, τσιράκια μεγάλων πλέον διεθνών “Τραστ” (ευρωπαϊκών και κυρίως υπερ-ατλαντικών), είναι συνήθως και Όργανα ΜΥ, ενώ “ξημερο-βραδιάζονται” στα Στρατιωτικά Επιτελεία των χωρών – πελατών!.. (Εκεί δηλαδή που μυρίζουν… αίμα, συγγνώμη, … χρήμα ήθελα να γράψω)!.. Τέλος, έχουν επίσης “σάϊτ” εθνικού ή στρατιωτικού περιεχομένου, συνήθως για… “παραλλαγή” και ανθρώπους τους μέσα στα… παραπάνω Επιτελεία (συνήθως εξουσιοδοτημένους δημοσιογράφους, αλλά και εξαγορασμένα, με χρήμα ή με υποσχέσεις, λόγω γνωριμιών, ανόδου τους στην Ιεραρχία, στελέχη).

15. Ωραίο ερώτημα! “Παράλληλη δομή” υπήρχε στην Τουρκία από το 1950 και σίγουρα μέχρι το 2016 (Ιούλιο).

Για το λεγόμενο τ/”Βαθύ Κράτος” (Μόνιμος και “Πραγματικός Κυβερνήτης της Χώρας”), ψάξε από το 1850 και δώθε!..

Τα τ/Αρχεία (Ιστορίας, κλπ), ανήκουν στην τ/ΠτΔ και απαιτείται ολόκληρη… “Ιεροτελεστία” για να αποκτήσεις πρόσβαση, ακόμα και για ανάγκες “καθαρά” μελέτης, εκπαιδευτικές!.. Δεν είναι τίποτα, που σχετίζεται ειδικά με την τ/Ιστορία, … “μπουρδελέ” στην γείτονα, όπως ήταν στη χώρα μας, μέχρι του Σημίτη, ο οποίος ήταν αυτός (και προς τιμήν του… ίσως… ), που ασχολήθηκε με τα κρατικά μας Αρχεία… γενικώς, Αρχεία τα οποία είχαν… αραχνιάσει, … ποντικιάσει και… ξεχαστεί, … ενταγμένα και αυτά στην συνολική εικόνα αδιαφορίας της ε/κρατικής Γραφειοκρατίας για την ίδια την ΖΩΗ του ΕΘΝΟΥΣ μας!..  (Δεν έγραψα διαλύσεως, ούτε εσκεμμένης αδιαφορίας, μιας… αδιαφορίας που “γέννησε” μετά από λίγα χρόνια και ξαφνικά… Βερέμηδες και… “Γιάννα… Αγγελόπουλος”!.. Κατάλαβες)!..

ΥΓ.  #$23-_21+#$

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-