Και Πάλι… Σημειώσεις!..

1. Ακόμα να βρει η ΕΥΠ και η Kρατική Ασφάλεια, ποιοί έστειλαν τις σφαίρες και τα απειλητικά σημειώματα στον Κο ΥΠΕΞ μας, στον σεβαστό Κο Κοτζιά! Γιατί άραγε; Αχαχαχαχαχαχα!

2. Μήπως αιφνιδιαστήκατε φίλοι Αλβανοί με την πρόσφατη συμπεριφορά του πρώην μποξέρ Γκρουέφσκι*, στη Βουλή των Σκοπίων, όπου επιτέθηκε και παρ’ ολίγον να κτυπήσει τον ΠτΒ, τον αλβανικής καταγωγής Τζαφέρι, με αφορμή το θέμα της χρήσης της αλβανικής γλώσσας, ως 2ης επίσημης κρατικής γλώσσας;

– Τί νομίζατε ρε Αλβανοί; (Αναφέρομαι στους γνήσιους και όχι στους Γενίτσαρους Τουρκαλβανούς). Νομίσατε ότι οι Σλάβοι και μάλιστα οι μπάσταρδοι εξ αυτών (λέγε με Βούλγαροι) είναι σαν τους Έλληνες, στην χώρα των οποίων “δικοί” σας ζουν άνετα με τις οικογένειές τους, μιλούν την γλώσσα τους / σας, δουλεύουν και στέλνουν τα λεφτά που βγάζουν αφορολόγητα στην Αλβανία, αποκτούν μαγαζιά, περιουσίες, παίρνουν μέχρι και ιθαγένεια, κλπ, κλπ, κλπ ;

– Οι Βούλγαροι, φύτρα των οποίων είναι οι σημερινοί Σλάβοι των Σκοπίων, (γι’ αυτό και σχεδόν όλοι εξ αυτών έχουν βουλγαρικά διαβατήρια), για παράδειγμα φίλοι Αλβανοί, σας γράφω πως τον Ιούνιο του 1913 μπήκαν στο Δοξάτο, του Ν. Δράμας και σφάζοντας συνεχώς, σκότωσαν 650 Έλληνες κατοίκους της πόλης, κάτι που επανέλαβαν στην ίδια πόλη το 1917 όταν τότε έσφαξαν κοντά στους 300 Έλληνες και τον Σεπ. του 1941, όταν εισήλθαν στην πόλη σήμερα και έφυγαν την άλλη ημέρα το απόγευμα σφάζοντας συνεχώς, σκοτώνοντας περίπου 2500 Έλληνες! Καταλάβατε;

– Αυτοί είναι οι Σλάβοι φίλοι Αλβανοί και σας καλώ να μην τους… μοιάσετε, να αράξετε, να δείτε ότι η ζωή είναι καλύτερη, όταν απολαμβάνεις με ειρήνη τον ήλιο, τη θάλασσα, κλπ και “να βάλλετε στην άκρη” οριστικά, κάτι πλούσιους Τουρκοπράκτορες, που ξεσηκώνουν τους αγνούς των πολιτών σας, για Μεγάλη Αλβανία (κάτι δήθεν Τσαμουριές, Δ. Μακεδονίες, Κέρκυρες, Μαυροβούνια, Α. πΓΔΜ), κλπ, με πρώτον και καλύτερον” τον Ελληνογενίτσαρο και “παιδί” του SOROS, μεγαλο-μαφιόζο νυν Π-Θ σας Κο Έντι Ράμα!.. (Θα πρέπει ακόμα, να ασχοληθείτε σοβαρά, κάποια στιγμή, και με τις ελληνικές σας ρίζες, ειδικά όσοι είστε από την γραμμή Τίρανα – Δυράχιο και κάτω)!

– Βεβαίως οι Βούλγαροι δεν ξέρω αν είναι ακριβώς Σλάβοι, γι’ αυτό και τους αποκαλώ μπάσταρδους, κλπ, (και όχι μόνον εγώ), διότι υπάρχουν και ιστορικές αναφορές που τους θέλουν συγγενές φίλο των Τουρκομάνων!..

– Επειδή τέλος, ξέρω ότι εσείς, οι γνήσιοι Αλβανοί, “ψάχνεστε”, σας καλώ να πάτε να βρείτε την ελληνική ε/φ της τότε εποχής ΣΚΡΙΠ και να διαβάσετε την αναφερόμενη εκεί Ψυχολογία του Βούλγαρου, αφού αυτούς -ουσιαστικά- αντιμετωπίζετε στην πΓΔΜ!..

«Κατά την είσοδον εις την πόλιν, το πρώτο όπερ προσέπεσεν εις τους οφθαλμούς μου, ήσαν αι αγέλαι κυνών καταβροχθιζόντων ανθρωπίνους σάρκας. Η πόλις τελείως κατεστραμμένη εφαίνετο έρημος, ως  εκ τούτου δε ηναγκάσθην να φωνάξω επανειλημμένως δια να εμφανισθώσι γραίαι τινές εκ των ερειπίων. Όλα τα πτώματα ήσαν διάτρητα υπό τον λογχών και έφερον ίχνη απίστευτων ακρωτηριασμών. Οι τοίχοι των οικιών είχον ρυπανθεί από αίματα, εις το ύψος έξι ποδών από τους εδάφους, τουθ’ όπερ εξηγείται, κατά το λέγειν των επιζώντων εκ του ότι τα δυστυχή θύματα δεν είχον σφαγεί αμέσως, αλλά εθανατούντο δια λογχισμών»…

Πλοίαρχος του Βρετανικού ναυτικού Cardale… (Για τις σφαγές στο Δοξάτο, το 1913).

* Γκρουέφσκι: Ελληνο-Γενίτσαρος. (Σαν τον Ράμα “ένα πράγμα”! Όλοι οι “Γενίτσαροι” γίνονται “βασιλικότεροι των Βασιλέων”)!..

3. Ρωτάω: Το ΚΚΕ είναι Κόμμα του “Δημοκρατικού Τόξου, όπως λένε οι φίλοι δημ/φοι των… ανεξαρτήτων καναλιών μας, όταν θέλουν να ξεχωρίσουν την φασιστική Χρυσή Αυγή, απ’ τα λοιπά Κόμματα;

4. Οι 2 ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ(!), “εν καιρώ ειρήνης”, Έλληνες στρ-κοί (ας πει κάποιος στον Καμμένο πως δεν υπάρχει στρ-κή ομηρεία, αφού άλλωστε οι 2 Έλληνες συνελήφθησαν από τις… σύμμαχες, λόγω ΝΑΤΟ, ΤΕΔ, με στολή και σε ώρα Υπηρεσίας και όχι με πολιτικά πχ σε α/φ κατά τη διάρκεια… αεροπειρατίας ή λεωφοροπειρατίας, κλπ, με συναφή απαίτηση λύτρων, κλπ / λέγε με “ανταλλάγματα”), φέρεται, τις τελευταίες 3 ημέρες, ότι θα ανταλλαγούν με τους 3 του DHKP-C”, που συνέλαβαν οι ελληνικές Αρχές, λίγο πριν από την επίσκεψη στην Ελλάδα, του ΡΤΕ, τον Δεκ. του 2017!

Φανταστείτε ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και βρωμιά ψυχής που έχουν οι νεο-κομμουνιστές της Κ-Β μας, αφού, αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι τάχα μου προοδευτικοί και δημοκράτες, διεθνιστές και συνεπώς απάτρηδες Κυβερνήτες μας, θα δώσουν στους Τούρκους, του δικτάτορα(!) ΡΤΕ, 3 ιδεολογικά δικούς τους, για τα δίκαια και… δίκια των οποίων (εννοώ της κοινής ιδεολογίας τους) υποτίθεται ότι χρόνια διαδήλωναν, κλπ!

Η ελληνική Κ-Β, για τους 2 στρ-κούς μας, έπρεπε ήδη(!) φίλοι μου να είχε καταγγείλει την Τουρκία στο “Διεθνές Δικαστήριο” της Χάγης, ενώ θα έπρεπε επίσης να τοποθετείτο “ευσχήμως εκβιαστικά”, προς όλους τους “Διεθνείς Οργανισμούς” στους οποίους συμμετέχει! Έκφραση σχεδιασμένης “Απειλής Γενικού Πολέμου” προς την Τουρκία και τη “Διεθνή Κοινότητα”, (αρχικώς “υπόγεια” σχετική ενημέρωση όλων των κοινών μας και μη “τρίτων” φίλων ή συμμάχων χωρών ήταν επιβεβλημένη, ενώ και ο ίδιος ο Πόλεμος θα έπρεπε, ως έσχατο μέσο πίεσης, να αναφερόταν), ώστε να υποχρεωθούν κάτι… Στόλτενμπεργκ, Ευρωπαίοι… ηγέτες, Τραμπ, κλπ, να επέμβουν ή έστω να δείξουν τουλάχιστον τί πιστεύουν απ’ όσα λένε!.. (Παράδειγμα: Τί θα έλεγαν κάτι πχ Γερμανοί, αν λέγαμε ότι διακόπτουμε “επ’ αόριστον” τις “συζητήσεις προσέγγισης”, για το Όνομα της πΓΔΜ – ω Θεέ μου- με τα Σκόπια; Τί θα έλεγαν οι… Ευρωπαίοι, αν… “τορπιλίζαμε” τη… Βάρνα, κλπ);

Όλα αυτά βεβαίως, όπως και άλλα, θα συνέβαιναν, αν ήμασταν Κράτος φίλοι μου και όχι αποικία των Διεθνιστών Κοσμοκρατόρων και τάχα μου… Δημοκρατών, “Διεθνών Εβραίων”, όπως και αν δεν είχαμε μιά απλώς… ελληνικής καταγωγής Κ-Β, αλλά και όπως, αν δεν θεωρούσανε οι ελληνικές Κ-Βσεις, των τελευταίων χρόνων, ως “τίποτα” τους Έλληνες πολίτες και μηδενική την αξία της ελευθερίας τους, καθώς και την αξία της ζωής τους!..

– Επίσης, με την ευκαιρία, δημ/φε Κε… Κωστίδη μου οι του “DHKP-C” ουδεμία σχέση έχουν (ιδεολογική εννοώ ή και άλλη) με τον… Κουφοντίνα, όπως είπες, συγκριτικά τάχα, ώστε να καταλάβουμε τα… μεγέθη, για να καταλάβουμε τάχα το γιατί τόσο πολύ τους θέλουν οι Τούρκοι, όπως και εμείς θα θέλαμε τον Κουφοντίνα, -υποτίθεται- αν τον κρατούσαν οι Τούρκοι!

– Ξέρεις πολύ καλά Κε Κωστίδη ότι οι έννοιες πχ αριστερά – δεξιά, Δημοκρατία, κλπ είναι έννοιες τελείως(!) αντιδιαμετρικά αντιληπτές και οριζόμενες, στην γείτονα Τουρκία, απ’ ό,τι σε όλον τον λεγόμενο “δυτικό κόσμο”! (Όπως και όλη η σύγχρονη δυτική πολιτική φρασεολογία και πολιτική ιδεολογία, αφού η πολιτική στις Ισλαμικές χώρες, όπως και στην δυτικόστροφη Ισλαμική Τουρκία είναι αμέσως συγγενής του ΙΣΛΑΜ και των κοινωνικών θεωριών του)!..

– Ξέρεις ακόμα, και ειδικότερα, ότι το “DHKP-C” είναι (ή κατέληξε να είναι) πάρα πολύ κοντά στο εθνικό Κουρδικό επαναστατικό στοιχείο, (αρκετοί εξ αυτών είναι Κούρδοι) και λιγότερο ή καθόλου κομμουνιστές, διεθνιστές ή αναρχικοί, όπως λίαν πιθανώς τους θεωρούν οι εγχώριοι ελληνικής καταγωγής, αυτοπαρουσιαζόμενοι κακώς ως ομοϊδεάτες τους και … συναγωνιστές τους! (Λόγω του ότι αγνοούν την αμέσως παραπάνω παράγραφο)!

– Τώρα, για το τί ακριβώς είναι ή ήταν ο Κουφοντίνας, άστο καλύτερα, για άλλη φορά!

– Ήταν λοιπόν τουλάχιστον ατυχής η σύγκρισή σου, ενώ παράλληλα ήταν και… παρεξηγήσιμη!.. (Γενικώς η στάση σου τελευταίως είναι τέτοια και θελω να πιστεύω ότι έχει να κάνει με την… πίστη σου, όπως και της… Ομάδος που ανήκεις και σε ελέγχει, στην… Ε-Τ Ομοσπονδία! Κάνω λάθος);

5. Οι Τούρκοι έχουν κηρύξει “κατάσταση εκτάκτου ανάγκης” από του στρ-κού Κινήματος, της 15ης Ιουλίου, του 2016 και αυτή εξακολουθεί να ισχύει! (Κατά περιοχές μάλιστα κηρύσσουν και αίρουν την υπόψη Κατάσταση, όποτε το επιθυμούν, ήτοι “κατά το δοκούν” και κυρίως για στρ-κούς λόγους, όπως αυτό κατά κόρον συμβαίνει στην ΝΑ Τουρκία, λέγε με Κουρδιστάν, στο έδαφος της Τουρκίας)!..

– Έτσι, δικαιολογείται απλώς και μόνο (διότι περί δικαιολογίας πρόκειται) το γεγονός ότι άπαντες οι συλλαμβανόμενοι και εγκλειζόμενοι στις τ/φυλακές, είναι δυνατόν να παραμένουν έγκλειστοι για 18 μήνες χωρίς να τους έχει απαγγελθεί κατηγορία!..

Αυτό λοιπόν μπορεί να συμβεί και με τους 2 στρ-κούς μας, (18 μήνες “μέσα” + καταδίκη τους από 2, έως 5 έτη, για το αδίκημα της παράνομης εισόδου τους σε απαγορευμένη τ/στρ-κή περιοχή – ζώνη), εκτός αν η Κα Μέρκελ, η οποία φέρεται ότι παρενέβη… υπέρ μας (sic), είπε στον ΡΤΕ: “Άστους ελεύθερους, διότι δεν θα σου δώσω ανταλλακτικά για τα ΛΕΟ-2, κλπ”! Λέμε τώρα!.. Φυσικά για να προέβη σε κάτο τέτοιο η Κα αυτή, θα της είπε ο Κοτζιάς: “Κα Μέρκελ εμείς είδες ότι κάναμε σχετικά με το όνομα της πΓΔΜ, ό,τι ακριβώς μας είπες και τους το δίνουμε το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”! Άρα κάνε κάτι και εσύ για εμάς”! Καταλάβατε!..

– Φυσικά φίλοι μου και ο ΡΤΕ, όπως και ευρύτερα οι Τούρκοι, δεν καταλαβαίνει / -νουν από… εκβιασμούς, παρά μόνον την γλώσσα της ισχύος! Γι’ αυτό και η παραπάνω προταθείσα “ανοικτή” απειλή πολέμου* προς τον ίδιο τον ΡΤΕ θα ήταν η μόνη λύση, ώστε να δούμε πραγματικά και “πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος του”, αλλά και για να καταλάβαινε τί σημαίνει Έλληνας, διότι είναι φανερό ότι δεν το γνωρίζει και ας είναι… Πόντιος!

Τέτοιες, σαν τις παραπάνω, ενέργειες όμως, προϋποθέτουν ελληνικές Κ-Βσεις και πολιτικούς ηγέτες με βαρείς, μεγάλους και ισχυρούς δισύμους γεννητικούς αδένες και όχι πιόνια και δοτούς Π-Θ και πολιτικά παρεάκια, που αλλάζουν τον κόσμο μεταξύ… γκομενοψησίματος ή συνουσίας και(!) φραπέ ή -καλύτερα-… φρέντο ή Ταβέρνας!..

* Ας μην σπεύσει κανείς να πει “τί γράφει τώρα αυτός εδώ, για πολέμους, κλπ” ή ό,τι άλλο και το “πώς είμαστε ως χώρα εμείς τώρα, που θα κάνουμε και πολέμους”, κλπ!

Θυμηθείτε ότι ιστορικά οι Τούρκοι πάνε σε πόλεμο μόνον, όταν “έχουν δέσει για τα καλά τον γάϊδαρό τους”, ήτοι όταν έχουν, μέσω των “πλατών”, των Μ. Δυνάμεων ή κάποιας εξ αυτών, εξασφαλίσει εκ των προτέρων τη νίκη και χρησιμοποιώντας ιστορικά πάντα(!) υπόδουλους λαούς, συγγενείς λαούς ή -ανάλογα με τους καιρούς- συγγενείς ιδεολογικά Οργανώσεις, τρομοκρατικές και μη, όπως έπραξαν μέχρι τώρα, πχ στην Συρία και στον διεξαγόμενο εκεί αρχικά εμφύλιο και στη συνέχεια “διεθνή πόλεμο”, τα τελευταία 7 χρόνια, όπου αρχικά συμμάχησαν και μετά χρησιμοποίησαν τον “ISIS” ή “DEAŞ”, όπως εσκεμμένως τον αποκαλούσαν και τον αποκαλούν οι Τούρκοι (έχουμε γράψει “γιατί”), την “Χαμάς”, τους Τουρκμένους, κλπ!

Εμείς ως Έλληνες μπορούμε να θυμηθούμε αμέσως το 1974! Τότε καμμία “φυσιολογική” Τουρκία, δεν θα “τα έβαζε” με την Ελλάδα, αφού εξοπλιστικά η χώρα μας υπερείχε… 100 – 0 αυτής!

Τί συνέβη τότε;

Τότε, εξυφάνθη μια ευρεία συνωμοσία, απ’ τις αρχές του 1973, κατά της Ελλάδος, απ’ την στιγμή κατά την οποία ο Γ. Παπαδόπουλος αρνήθηκε να παραχωρήσει, όπως αντιθέτως είχε πράξει το 1967, (όταν τότε 1ος είχε αρνηθεί ο τεράστιος Έλληνας “Πατριώτης Στην Πράξη”, Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ / ντροπή Κα Γεννηματά, 1000 φορές ντροπή σου, με την αναφορά σου σε “Ανένδοτο” “προχθές” στο Συνέδριό σας), τα ελληνικά α/δ στις αμερικανο-ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις, και έτσι, για να εκδικηθούν τον… αντιρρησία Παπαδόπουλο, έφεραν, μέσω του… Πολυτεχνείου, τον Ιωαννίδη “στα πράγματα”, ανώτατο στρ-κό (Ταξίαρχο) και άνθρωπό τους, με γαμπρό, εξ αδελφής, τον εβραϊκής καταγωγής και άνθρωπο της ΜΟΣΑΝΤ, μεγαλογιατρό Ζακ Αλζαράκη, ιδιοκτήτη τότε της Κλινικής “Κυανούς Σταυρός”, (απέναντι από την αμερικανική Πρεσβεία, στην Αθήνα), ώστε τελικώς να έπαιρναν, όπως και τελικά τις πήραν, τις αναφερθείσες… διευκολύνσεις και να εξασφαλίσουν έτσι οι Ισραηλινοί, (των οποίων “παιζόταν” σοβαρά η τύχη του Κράτους τους, για άλλη μια φορά και τότε, όπως και τώρα)… “το πάνω χέρι”, σε έναν νέο πιθανό μελλοντικό πόλεμο κατά των Αράβων, οι οποίοι επιβουλεύονταν και συνεχίζουν να επιβουλεύονται την κρατική ασφάλειά τους! (Τα πάντα στην γειτονιά μας λαμβάνουν χώρα και αιτία είναι πάντα η “Ισραηλινή Ασφάλεια, αφού οι Άραβες επιθυμούν και μόνον την καταστροφή και ισοπέδωσή τους)!..

– Τον προηγηθέντα “Πόλεμο της Εξιλεώσεως” / “Γιομ Κιπούρ”, εναντίον των Αράβων, οι Ισραηλινοί τον ενίκησαν κυριολεκτικά “στα σημεία” και όχι όπως το 1967, όταν είχαν νικήσει… 0-5! Καταλάβατε!..

– Μια άλλη, παράλληλη χρονικά της ελλαδικής… Παπαδοπουλικής αρνήσεως, κυπριακή άρνηση, αυτής του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ‘, στον Αμερικανο-Γερμανο-Εβραίο τότε ΥΠΕΞ Ρεπουμπλικανό Χένρυ Κίσσιντζερ, να επιτρέψει αυτός, στο Όρος Τρόοδος, την κατασκευή και λειτουργία αμερικανικού Ραντάρ, για τις ανάγκες της ισραηλινής ασφαλείας, αποτέλεσε την θρυαλλίδα, που πυροδότησε την τ/εισβολή του 1974, στο νησί και τον -στα δύο- διαμελισμό της Κύπρου, όπως άλλωστε ο Κίσσιντζερ το είχε υποσχεθεί στον Αρχιεπίσκοπο, λέγοντάς του μετά από την άρνησή του, το 1973, “θα μου το πληρώσεις”!..

Το 1974 οι Τούρκοι… περιπατητές και όχι εισβολείς (στρ-κή έννοια), είχαν “τις πλάτες”, σημειώστε: Των Αμερικανών (το εξήγησα), των Βρεττανών (“Μητέρα” χώρα του Ισραήλ / θα τα πούμε μιά άλλη φορά), των Ισραηλινών (λογικό, όπως αντιλαμβάνεστε), όπως και των Σοβιετικών (οι Κομμουνιστές Σοβιετικοί μισούσαν παραδοσιακά τους Έλληνες, διότι αυτοί τους πολέμησαν σκληρά και πριν το 1917, αλλά μετά και στον ελληνικό εμφύλιο και για εμάς Συμμοριτοπόλεμο) και έτσι επιχείρησαν κατά των Ελλήνων στο νησί, ενώ απ’ αυτό απουσίαζε και η ελληνική Μχία, (την οποία είχε στείλει “κάτω” κρυφά ο τεράστιος Έλληνας Γ. Παπανδρέου και “πήρε πίσω” ο Παπαδόπουλος, “πέφτοντας” στην παγίδα του φερόμενου ως Πράκτορος των Βρεττανών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ’), ενώ επεχείρησαν κατά της νήσου, όταν είχαμε αλλαγή Σειράς στην ΕΛΔΥΚ και εσωτερικό εμφύλιο, Ελλαδο-Κυπρίων Χουντικών, με Μακαριακούς (“Εφεδρικό”) και Κυπρίους Κομμουνιστές, οι οποίοι υποστηρίζονταν από δυτικούς πράκτορες!..

– Παράλληλα, στην μητροπολιτική Ελλάδα, είχαμε “fake news” για επικείμενη βουλγαρική επχ/ση κατά της χώρας μας, καθως και εσκεμμένες βολές ΠΒ… παραπλανήσεως και πυρά τυφεκίων, από τουρκικής πλευράς, στον Έβρο, (περιοχή Διδυμοτείχου), ώστε να συγκρατηθούν στην χώρα τους οι ΕΕΔ! (Θυμίζω εδώ, ότι ο πρόσφατα συγχωρεθείς Κ/Δ Παπαποστόλου γύρισε “πίσω” από τη Ρόδο και δεν πήγε στην Κύπρο, με τις… δυνάμεις του, τα “Νοράτλας”, απ’ την Κρήτη, με τους Έλληνες Κομμάντος εβλήθησαν από… φίλια Κυπριακά πυρά στο α/δ της Λευκωσίας, ενώ και Έλληνες Αξκοί, είτε… αρνούμενοι, δεν μετέβησαν να πολεμήσουν, όντας στρατολογημένοι από τους Δυτικούς, λέγε με Η.Π.Α., είτε όντας στην περιοχή αποβίβασης και όχι απόβασης των ΤΕΔ, δεν έρριξαν πχ ούτε μια βολή ΠΒ και επέτρεψαν στους Τούρκους να πατήσουν “αβρόχοις ποσίν”, τα εδάφη της Κερύνειας, και κατ’ επέκτασιν της Κύπρου!.. Δύο εξ αυτών των… Κων μάλιστα στη συνέχεια(!) έγιναν Α/ΓΕΕΘΑ, και ο ένας εξ αυτών έφτιαξε ισχυρότατο στρατιωτικό δίκτυο, (το έπαιξε μάλιστα άριστα και… Μέγας Αντιστασιακός), τα στελέχη του οποίου κατέχουν, … όλως τυχαίως σήμερα, ανώτατες στρ-κές θέσεις, κάποιοι εξ αυτών έγιναν και Α/ΓΕΣ, κλπ! Άρα μπορείτε να καταλάβετε ποιοί ελέγχουν -πιθανώς- ακόμα τις ΕΕΔ! / Θυμηθείτε επίσης ότι Αραπάκηδες, κλπ, συνεόρταζαν στο Προεδρικό Μέγαρο, κλπ, έχοντας κάνει τεράστιες περιουσίες -από πού άραγε- σε κάθε ετήσιο εορτασμό, για την επαναφορά της Δημοκρατίας στην χώρα μας, το 1974)!

–  Δηλαδή για να επιχειρήσουν οι ΤΕΔ στην Κύπρο το 1974 εκτός από τις “πλάτες” όλων των Μεγάλων Δυνάμεων και των κρατούντων το παγκόσμιο χρήμα “Διεθνών Εβραίων”, (προφανώς δεν τους έφταναν…), είχαν “μαζί” τους και ό,τι άλλο ακροθιγώς παραπάνω σας ανέφερα! Καταλάβατε!..

Επεχείρησαν λοιπόν με όλες αυτές τις παραμέτρους υπέρ τους και πάλι “λίγο έλλειψε” να ηττηθούν και να γυρίσουν άπραγοι και ντροπιασμένοι στην Τουρκία, (θυμηθείτε ότι ο Ρ. Ντενκτάς ζήτησε Ε/Π να φύγει στην Τουρκία, όταν διακυβεύετο το Κιόνελι), από κάποιους αγνούς και μη μυημένους στο… κόλπο της μεγάλης αυτής προδοσίας Έλληνες και Ε/Κ αξκούς και υπξκούς, όταν άλλοι συνάδελφοί τους έτρεχαν να μεταβούν στα πλοία στη Λεμεσσό και να διαφύγουν στην Ελλάδα, με τις… αφορολόγητες οικοσκευές τους!..

Καταλάβατε λοιπόν τώρα το πώς πολεμούν οι Τούρκοι!.. (Γι’ αυτό και δεν επεχείρησαν το 1964 κατά της Κύπρου, όπως είχαν απειλήσει, διότι τότε δεν είχαν ούτε “πλάτες”, ενώ θα αντιμετώπιζαν και τις ενωμένες ελληνικές ΕΔ! Ο Γ. Παπανδρέου δεν “έπαιζε”! Έτσι, καμμία επιστολή Τζόνσον προς Ινονού δεν σταμάτησε την Τουρκία τότε, μάλιστα αυτή έλεγε ότι εμείς, (οι Αμερικανοί δηλαδή) αν επιχειρήσετε να εισβάλλετε στην Κύπρο, δεν θα σας υποστηρίξουμε(!!!), αλλά αιτία της μη τ/πολεμικής εμπλοκής ήταν η μη… ικανοποίηση των προς πόλεμο αναγκαίων… παραμέτρων, που κάθε φορά οι Τούρκοι “απαιτούν” να έχουν προκαταβολικά εξασφαλισθεί)!..

– Σταματώ εδώ και δεν θα αναφερθώ στην τ/επχση Κλάδος Ελαίας (sic), (ειδικά με τα… πλιάτσικα που είδαμε, πολύ κλαδί ελιάς… κατανάλωσαν οι Τούρκοι), για την οποία ήδη έγραψα και “πάτε και διαβάστε”, ώστε να δείτε το πώς επεχείρησαν οι ΤΕΔ, να δείτε τις ανύπαρκτες ισορροπίες και το πολλαπλό… “κοκομπλόκο” στους… Κούρδους μαχητές, με την εξασφάλιση και πάλι ανάλογων, όπως παραπάνω, παραμέτρων!.. (Είναι πολύ προβλέψιμες οι ΤΕΔ Κε Κικίλια μας, πάρα πολύ)!..

6. Οι Έλληνες φέρεται ότι εγκαταλείπουν το Ν. Ροδόπης! Ντροπή ρε, ντροπή ρε ψευτο-Ρωμιοί Κυβερνήτες μας!.. Γιατί; Για να εισβάλλουν πιο εύκολα οι Τούρκοι, οι Βούλγαροι, ποιοί; Για να έλθουν ίσως πιο γρήγορα οι ήδη Γερμανο-σχεδιασθείσες “Ειδικές Οικονομικές Ζώνες” (Ε.Ο.Ζ.);

– Για πείτε μας λοιπόν Κε… Τσίπρα, αλλά και εσύ -κυρίως εσύ- Κε ΑΝΕΛ, πρώην… ΠΑ.ΣΟ.Κ., … “Μεγαλο-πατριώτη”και πρώην Αντιπρόεδρε της ελληνικής Βουλής;  (Εσύ με τα… τσακίρικα μάτια! Ναι, εσύ Κε Σγουρίδη)!

7. Μήπως Κε ΡΤΕ ξέχασες να πεις, μιλώντας στον Σαγγάριο, όπου είπες ότι παρ’ ολίγον να μας κάνατε τους Έλληνες παστούς το 1921, (για δες καλύτερα τα της υπόψη Μάχης), ότι είχατε κυριολεκτικά ΧΕΣΤΕΙ στη σκέψη και μόνον ότι ο ΕΣ θα κατελάμβανε τότε την Άγκυρα και εσείς θα διαλυόσασταν και όσοι θα επιβιώνατε θα επιστρέφατε στην… Εργκενεκόν;

Μήπως ξέχασες αλήθεια Κε ΡΤΕ, να αναφέρεις το κόμπλεξ κατωτερότητος, και όχι κατ’ ανάγκην μόνον το πολιτιστικό, που σας διακατέχει απέναντί μας, απέναντι στους Έλληνες, αφού ξέρετε άριστα ότι οι Έλληνες γκρέμισαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία και πως μέσα σε 100 χρόνια από του τυπικού ξεσηκωμού τους, ήτοι από το 1821, το 1921, κατόρθωσαν να φτάσουν 80 χλμ από την Άγκυρα, κατόρθωσαν να δουν τις χαμοκέλες των παπούδων σας, και πως αυτό θα συνέβαινε αν και τότε, όπως και πάλι σήμερα, δεν σας έσωζαν οι Ρώσοι και κατά κυριολεξίαν οι Σοβιετικοί, οι οποίοι σας έδωσαν οπλισμό, υλικά, χρυσό και… Συμβούλους, ώστε και τους Έλληνες να εκδικηθούν, που τους είχαν πολεμήσει με το γνωστό Ελληνικό πολεμικό στρ-κό Σύνταγμα, στην Κριμαία, που πολέμησε τους κόκκινους -κομμουνιστικούς- σκούφους”, πολεμώντας υπέρ των “λευκών σκούφων”, αλλά και εσάς ιδεολογικά και γεωστρατηγικά να κερδίσει, αφού ο Λένιν πίστευε ηλιθίως ότι θα σας έκανε… Κομμουνιστές, ένα κομμουνιστικό… θέατρο που μαεστρικά έπαιξε ο αδίστακτος Κεμάλ σας, ο οποίος, μετά από την εξασφάλιση των Σοβιετικών παροχών και την τελική επικράτησή του, βούλιαξε όλους τους Τούρκους Κομμουνιστές (αριθμούντο σε μερικές δεκάδες ή έστω εκατοντάδες) στην Μ. Θάλασσα; Ή όχι Ρετζέπ μου; Ή όχι Χακαν-ούλη μου; Κλπ, κλπ, κλπ! (Φίλε Χακάν είδες; Δεν σε ξέχασα! Μου είχατε απαντήσει σχετικά και δεν σε ξεχνώ! Θα θυμάσαι πως μου / μας έγραφες πως ο Κεμάλ στήριξε και επέτρεψε την ίδρυση του Κ.Κ.Τ. και άλλα… παραμύθια)!..

– Πες τα Χακαν-ούλη μου τα παραπάνω στον ΡΤΕ, αφού εσύ μας διαβάζεις “στα σίγουρα” και πες του να του φτιάξουν καλύτερες ατάκες από το… “Ίδρυμα Ιστορίας” σας στην Άγκυρα, που σου θυμίζω ότι το έφτιαξε ο Μεγάλος πράγματι “νους” Μουσταφά Κεμάλ, όταν (αφού είχε καταλάβει την όχι και τόσο καλή… αλήθεια για εσάς) είχε πει το περίφημο: Είναι πιο εύκολο να πολεμάς, απ’ το να φτιάχνεις Ιστορία”! Θα το θυμάσαι ρε Χακανούλη, δεν μπορεί! Δεν είναι;

(Με την ευκαιρία! Είδα επίσης με χαρά πως την άλλη ημέρα που διάβασες την… παράγραφο με τα… όπλα μας, με το πλάσμα, κλπ, πιάσατε / συλλάβατε στην Άγκυρα τους 4 διακινητές του 1,5 κιλού “Καλιφόρνιουμ”! Μείνε σε διαρκή” και θα μάθεις, αφού ρωτήσουμε τη δικιά μας… Βάγκα, και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα, που τα… ψάχνεις / -τε! Πχ Πότε θα κληθεί απ’ τον Αλλάχ ο ΡΤΕ και πώς; Πότε θα συγκρουστούμε, τί θα προηγηθεί, κλπ! Όμως περιμένουμε και εμείς (μόνο αυτό σου έχουμε ζητήσει) να μας πεις το πώς έγινες Α/ΜΙΤ, χωρίς να έχεις τα απαραίτητα προσόντα, αφού εκεί είναι Τουρκία και τηρείτε – και μπράβο σας – την αξιοκρατία, όχι όπως εδώ σε εμάς, που πχ μας κυβερνούν συνήθως αστράτευτοι, ανεπάγγελτοι ή και ουδέποτε εργασθέντες πολιτικοί, κλπ! Κατάλαβες Χακαν-ούλη μου!

Για σήμερα σε καλώ να έχεις λίγο “πιο κοντά” τον αγαπητό μας Ιλκέρ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ, τον αποκαλούμενο και… Α-Τ “LAW”, κατάλαβες το “γιατί”)!..

8. Κε Χουδαλάκη ή Κε Χουδαλα-Κρυφο- Συριζάκη!

– Το “Σφαγείο” δεν γράφηκε για κανένα Λεντάκη!.. Το έγραψε ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ(!) και ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ, (από σκοτεινούς εκτός Ελλάδος Κύκλους), ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, μέσα στις Φυλακές, για κάποιον Ανδρέα που άκουγε να βασανίζουν, κλπ, και που αργότερα έμαθε ότι ήταν ο Λεντάκης!..

– Και κάτι ακόμα! Αν τα 2 σου παιδιά, οι 2 σου γιοί, εσύ που είσαι και ΚΡΗΣ(!), βγουν “αδελφές”, εσύ προσωπικά(!), σε ρωτάω, δεν θα νοιώσεις ξεφτιλισμένος ρε; Θα συνεχίζεις μετά να το παίζεις “large” και… “High”; Δεν πας ρε Χουδαλάκη να δεις “αν έρχομαι”!..

– Βγες τίμια βρε και πες ότι δεν χωνεύεις λόγω ιδεολογίας, την Χριστιανική Θρησκεία και ενοχλείσαι σφόδρα με τις απόψεις της και άσε τα περί κηρύγματος μίσους και “του κόλου” που πονηρά λες, 2 μέρες τώρα, για τον Αμβρόσιο!

– Αυτό που έκανε ο Κοντονής (το να ζητήσει τα πρακτικά της αποφάσεως, για την αθώωση του Αμβροσίου) δεν είναι αντι-συνταγματικό, εσύ μεγάλε ραδιοφωνικέ παραγωγέ Χουδαλάκη, που σε λέει και ο Τράγκας; Γιατί δεν το λες;

– Γιατί δεν ανήγαγες σε μέγα θέμα και την αθώωση Καμμένου, που κάλεσε τους Έλληνες, όπου βρίσκουν τον Πάχτα να τον λιντσάρουν, και αθωώθηκε, διότι δήλωσε στο Δικαστήριο, όπου παρουσιάστηκε αυθόρμητα για “προσωπικό σόου”, ότι το εννοούσε πολιτικά;

– Και ο Αμβρόσιος πολιτικά το εννοούσε ρε Χουδαλάκη, αν και όπως σου είπε ο Οπλαντζάκης, ο Δικηγόρος του, ξεφτιλισμένους, κλπ, έγραφε και αποκαλούσε, στην επιστολή του, (που τάχα την έχεις διαβάσει, όπως είπες και άρα είσαι… χαζός που δεν κατάλαβες τί διάβαζες), τους πολιτικούς και όχι τις “αδελφές του… ελέους”!..

– Δήλωσε βρε “ανοιχτά” ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Κνίτης και περπάτα αντρίκια και όχι ύπουλα!.. Άντε λοιπόν ρε Κρητίκαρε!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ” 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-