Και Τώρα… Τί Άλλο Στη Γειτονιά μας;

Φίλοι μου!

– Πριν από λίγο καιρό αναφερθήκαμε στον προφανώς αμερικανικό – ισραηλινό σχεδιασμό (εξηγούμαι παρακάτω) της… ξαφνικής κόντρας” που ξέσπασε μεταξύ του Κατάρ και των… φίλων του, με τη Σ. Αραβία και τους συμμάχους της στον αραβικό κόσμο και όχι μόνον, “κόντρα” που τείνει πλέον να μεταφερθεί και στο Πεδίο! (Μπορείτε να πάτε “πίσω” εδώ και να διαβάσατε τί σας έγραφα / -με)!

Ό,τι τότε περιέγραψα / -με ήταν η 1η Φάση της υπόψη “κόντρας”, ενώ πλέον είναι ολοφάνερο πως εισερχόμαστε στο 2ο και “πολεμικό” στάδιο, πλην συνταρακτικού απροόπτου!

– Για να μην σας κουράζω με πολλές αναφορές, που πιθανώς να σας κουράσουν πάω κατ’ ευθείαν στο… ζουμί! Διαβάστε:

Α. Εκτιμώ / -με πως την σύγκρουση που “ζούμε” πυροδότησε – και ΟΡΘΩΣ(!) – το Ισραήλ, λόγω των μη επιδεχόμενων αμφισβητήσεως πληροφοριών του, πως το Ιράν, (το σύγχρονο δηλαδή “Κράτος – Παγκόσμιος Τρομοκράτης”, μετά βεβαίως από το περίπου όμοιο… αλλά παραδοσιακό και για 10ετίες, μετά την ίδρυσή του, το 1923, τουρκικό “Εθνοκράτος – Τρομοκράτη”), προετοιμάζεται να μεταφέρει πυρηνικά όπλα (ας αλλάξω εσκεμμένα το επίθετο και ας γράψω “στρατηγικά όπλα”), στο Συριακό έδαφος, αυτό που ελέγχει ο Άσαντ! (Να θυμίσω στο σημείο αυτό πως, ελάχιστα έξω από τη Δαμασκό, το Σιϊτικό Ιράν έχει ιδρύσει, με άδεια του Αλεβίτη ή αλλιώς Αλλαουίτη Άσαντ, στρατιωτική Βάση, των “Φρουρών της Επανάστασης”)!..

Ο Ι/Π-Θγός Κος Β. Νετανιάχου, όντας βαθιά Πατριώτης και έχοντας απόλυτη συνείδηση της νέας και σοβαροτέρας απειλής, για το Κράτος των αγωνιστών Ισραηλινών Εβραίων συμπατριωτών του (αφού το Ιράν όχι απλώς εισήλθε βαθιά στον ΖΧ του, αλλά θα φτάσει σχεδόν μέχρι τα Ισραηλινά σύνορα, αν συμβεί η παραπάνω μεταφορά από το Ιράν στη Συρία), έναν Νετανιάχου που Ισραηλινοί τον εμπιστεύθηκαν και τον όρισαν, με την ψήφο τους, ως Π-Θ τους, [Ισραηλινοί, οι περισσότεροι των οποίων σας θυμίζω πως προέρχονται από φτωχές χαροκαμένες οικογένειες στα ΝΑΖΙ-στικά στρατόπεδα της Κολάσεως, και δεν είναι απόγονοι (η τεράστια πλειοψηφία τους τουλάχιστον) πλουσίων Εβραϊκών οικογενειών], δεν θα μπορούσε ποτέ να δεχθεί κάτι τέτοιο και έτσι ήλθε, όπως εκτιμώ, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, ο οποίος θυμίζω πως δεν ανήκει στο μεγάλο και κυρίαρχο παγκόσμια, τα τελευταία 20 χρόνια,  “Κλαμπ” των Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Σάϊλοκ”, οι οποίοι επιχειρούν να διαμορφώσουν, μέσα από μια απύθμενα βαθιά πολιτική υποκρισία και υποδυόμενοι τον ανύπαρκτο(!) ασφαλώς αριστερό δήθεν Ανθρωπιστή, το “Νέο Κόσμο”, τη νέα Τάξη Πραγμάτων, καθ’ ά αυτοί εκτιμούν το πώς το… πορτοφόλι τους, όχι απλώς δεν θα λιγοστέψει από χρήμα, αλλά θα γεμίσει ακόμα πιο πολύ!..

– Είναι αυτοί οι ζάμπλουτοι “Διεθνείς Εβραίοι” της Διασποράς αγαπητοί, οι οποίοι προσωπικά αμφιβάλλω για το αν νοιώθουν Εβραίοι, αν πονούν τους ομοφύλους τους και τιμούν όσα ιστορικά αυτοί υπέφεραν για αώνες, αφού στα χρόνια του Κλίντον, αλλά κυρίως του Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα, ήταν αυτοί που πολέμησαν μετά πάθους το κράτος του Ισραήλ, στηρίζοντας κατ’ ουσίαν τους εχθρούς του, ως μη όφειλαν να πράξουν, αλλ’ αντιθέτως, έναν πόλεμο στον οποίον όχι μόνον άντεξε ο Μπίμπι, αλλά που τώρα μοιάζει να περνά και στην έλλογη αντεπίθεση, έχοντας έναν Αμερικανό Πρόεδρο, ο οποίος αποδέχεται, όπως εμπράκτως αποδεικνύει, κατ’ ελάχιστον, το δικαίωμα των Ισραηλινών στην Άμυνα, ήτοι το δικαίωμα στο να ζήσουν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι στην χώρα τους, η οποία δεν είναι μόνον χώρα τους, αλλά είναι η ιστορική γη τους, τα δικά τους χώματα!

– Αρκετά όμως η παραπάνω… αληθής επιχειρηματολογία, ώστε “να μην ξεφύγουμε” πλατιάζοντας σχετικά! Να μην ξεχάσετε επίσης, στους όποιους ακολουθούντες την ανάγνωση του παρόντος άρθρου προβληματισμούς σας, και την άκρως σοβαρή παράμετρο – θέση μας, που εδώ σας έχω /-με παρουσιάσει, σύμφωνα με την οποία κανείς Άραβας δεν επιθυμεί καμία ειρήνη με το Ισραήλ, παρά μόνον την εξαφάνισή του από τον παγκόσμιο Χάρτη!!!

– Έτσι, το Ισραήλ πλέον είναι έτοιμο για έναν ακόμα πόλεμο επιβίωσής του, οι ΕΔ του τελούν υπό σιωπηλό, όπως θα τον χαρακτήριζα, συναγερμό και γενικώς όλος ο λαός πλήρως ενημερωμένος από την ηγεσία του για την κατάσταση και την κρισιμότητά της!

– Ο Π-Θ Β.Ν. σημειώστε ότι, “βγήκε” και δήλωσε “ανοιχτά” και με τη δέουσα σοβαρότητα, ώστε κανείς να μην αμφιβάλλει, πως (με δικά μου / μας λόγια) το Ισραήλ δεν πρόκειται “επ’ ουδενί” να αποδεχθεί το Ιράν στην… αυλή του και πως θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό! 

– Σημειώστε ακόμα, ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα και στην όποια ακολουθούσα εκτίμησή σας να μην ξεχάσετε ο,τιδήποτε, πως η παραπάνω αναφερθείσα απειλή είναι η κυρίαρχη και πρωταρχική και χρήζουσα άμεσης Ισραηλινής αντιμετώπισης, (αφού το “λευκό” επιτιθέμενο Ιράν λέγει “Σαχ” στο “Μαύρο” αμυνόμενο Ισραήλ, με βάσιμη απειλή για “ΜΑΤ”, σε απροσδιόριστο, αλλά σχετικά μικρό, βεβαίως αριθμό κινήσεων, όταν έχεις να κάνεις με το δυνατό και εφευρετικό μυαλό των Ισραηλινών), και πως η όλη αυτή… τιτάνια σύγκρουση είναι ενταγμένη στον διεξαγόμενο “Πόλεμο Κυριαρχίας”, έναν πόλεμο με κύριο άξονά του το ενεργειακό κομμάτι / μέρος, μεταξύ ουσιαστικά της Ρωσίας και Ισραήλ και των όποιων συμμάχων τους, πόλεμο που έχω / -με περιγράψει ενδελεχώς εδώ και ο οποίος εδράζεται στην θέληση της Ρωσίας να φτάσει στα… Ισραηλινά σύνορα, χωρίς να συναντήσει περισσότερα των υφισταμένων ήδη “κράτη – μαξιλάρια”, μην αφήνοντας τους Ισραηλινούς να υλοποιήσουν το μεγαλεπήβολο σχέδιό τους για ενεργειακή τους κυριαρχία σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή, Ν. Καύκασο, Κ. και Α. Ασία, σπάζοντας το ρωσικό μονοπώλιο στην “Γηραιά Ήπειρο” και μην επιτρέποντας στην… “αρκούδα” να πράττει το ίδιο και πάλι… μόνη, στην Ασία! Αν το Ισραήλ το πετύχει αυτό είναι προφανές πως θα καταστεί , τα επόμενα χρόνια, (εκτιμώ μέχρι το 2050, αν όλα πάνε καλά γι’ αυτό), το “Κράτος – Γίγας”, όχι μόνον στη γειτονιά μας, αλλά στον Κόσμο όλον!

– Δεν θα αναφερθώ σήμερα στο πώς πχ η Σ. Αραβία κατέρρευσε ενεργειακά και συνεπώς και οικονομικά, κλπ, ούτε γενικώς σε άλλες, ήδη τελεσθείσες / υλοποιηθείσες, από πλευράς Ισραήλ, βασικές ενέργειες / πράξεις – παραμέτρους, ήτοι στα αναγκαία “must”, που αυτό υλοποίησε ώστε να “τρέξει” το σχέδιό του, ώστε δηλαδή να μπορέσει το Ισραηλινό σχέδιο (και το ευρύτερο και το… μικρότερο) να εφαρμοστεί στο Πεδίο! (Πώς πχ η Ελλάδα και η Κύπρος κατέστησαν σύμμαχοι του Ισραήλ, με Ισραηλινές μείζονες “χειρουργικές παρεμβάσεις” στο έδαφός τους, κλπ, κλπ, κλπ)! Τα έχω / -με περιγράψει, αναφέρει και αναλύσει κατ’ επανάληψιν, αναφέροντας τον σχεδιασμένο οικονομικό πόλεμο κατά της Ελλάδος, μέχρι τον όμοιο στην Κυπριακή Δημοκρατία, μέσω του “σαμποτάζ”, στο Μαρί, κλπ, κλπ, κλπ)!..

– Ομοίως, δεν θα το πράξω ούτε και με αναφορές στον πόλεμο των ΜΥ (μικρών και μεγάλων χωρών / ανίσχυρων και κατά τεκμήριον ισχυρών) στην Α. Μεσόγειο, τα τελευταία 10+ χρόνια, ούτε με αναφορές στη Ρωσία και στις επεμβάσεις της, τα τελευταία 10+, κυρίως και πάλι, χρόνια, στην περιοχή μας, και γενικότερα στην Α. Μεσόγειο και στην Μ. Ανατολή, αρχίζοντας από τη ΝΑΤΟϊκή – Δυτική παράβλεψη (ας την αναφέρω έτσι), που επέτρεψε στον Ρ/Πρόεδρο Β. Πούτιν να κάνει το 1ο και στρατηγικά αναγκαίο γι’ αυτόν βήμα, με την κατάληψη της Κριμαίας και το 2ο βήμα, που επιχειρεί ειρηνικά τώρα, [έχοντας μόλις προ ολίγων 24ώρων καλέσει τις ΡΕΔ να είναι “έτοιμες” για το επόμενο χρονικό διάστημα, “έτοιμες”, (εννοεί βεβαίως “ετοιμοπόλεμες”), και μάλιστα τόσο, ώστε να έχουν εξ αρχής το “στρατηγικό πλεονέκτημα”], 2ο βήμα που είναι η κάθοδός του και η κυριαρχία του στα Στενά του Βοσπόρου, στα Δαρδανέλλια, στο Αιγαίο και στην Τουρκία, διεμβολίζοντας το ανατολικό άκρο της Δ. Συμμαχίας, το οποίο ενούμενο με την παράλιο Συριακή… Ασαντική συμμαχική του οδό και δια του… Ιρανικού και ομοίως συμμαχικού του ουσιαστικά Λιβάνου, τον οδηγεί ή θα τον οδηγήσει στο Ισραήλ!.. Καταλάβατε!

– Αυτό είναι το νόημα της ρωσικής συμπεριφοράς και στάσεως φίλοι μου, μιας στάσεως που όντας πολιτικά τόσο αναιδής, έφτασε στο σημείο να κάνει / να υποχρεώνει την “σκληρά” Ορθόδοξη Ρωσία, να συμμαχεί με την μουσουλμανο – σουνιτική Τουρκία, αυτήν που μόλις προ ολίγου χρόνου κατηγορούσε ως χώρα “Τρομοκράτη” και συνεργάτη του “ISIS” της Κας Κλίντον και του Κου Ομπάμα, (διότι δεν θα ήθελα να γράψω, του “ISIS” των “Διεθνών Σάϊλοκ”), με έναν ιστορικό λοιπόν εχθρό της, (ίσως τον ιστορικότερο), καθώς και με το μουσουλμανο-σιϊτικό Ιράν, ώστε να πετύχει τους στρατηγικούς της στόχους!..

(Εδώ οι Έλληνες αναγνώστες μας, ας σκεφτούν το αιώνιο ψυχολογικό πλέγμα των “Αρχηγο-Σλάβων” Ρώσων απέναντι στους… δημιουργούς τους Βυζαντινούς, ένα πλέγμα που έκανε πάντα, είτε την Τσαρική Ρωσία, είτε μετέπειτα την Κομμουνιστική ΕΣΣΔ, είτε και σήμερα την Ομοσπονδιακή Ρωσία, αρχικά να παρουσιάζονται ως φίλοι της Ελλάδος και στο κρίσιμο σημείο πάντα “να την πουλάνε”! Πρόσφατο σχετικά παράδειγμα: Οι Ρώσοι ήσαν οι πρώτοι που ακρίτως, αν όχι ηλιθίως, αναγνώρισαν την Σλάβικη πΓΔΜ! Ή όχι; Είναι το αιώνιο πλέγμα που συντρέχει πάντα τον 2ο, τον κατώτερο και από το οποίο ένας λαός σκληρός και διπλωματικά απαίδευτος, όπως ήταν πάντα και παραμένει, υπό την γενική της ονομασία Ρωσία, η μεγάλη αυτή χώρα, δύσκολα ή καθόλου μπορεί να απαλλαγεί)!..

– Η πρόσφατη συνάντηση στο Σότσι, μεταξύ Ρωσίας – Τουρκίας και Ιράν, με προηγηθείσα τη συνάντηση Άσαντ – Πούτιν και τον τουρκικό προς τη Ρωσία εκβιασμό να μην παραβρεθεί το YPG / PYD στην συνάντηση αυτή, (μαζί βεβαίως και με την αμερικανική… κολοτούμπα – στρατηγικό λάθος(!), στο θέμα της στήριξης του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της “Αυτόνομης Δκσης του Β. Ιράκ”, του Μπαρζανικού “κράτους”, κάτι που οδήγησε τον Μπαρζανί να στραφεί -ηλιθίως ασφαλώς και αυτός- προς την Μόσχα, ώστε να κάνει… “ντα” τάχα μου τις Η.Π.Α., καθώς -να μην το λησμονούμε και αυτό- ο τραγικός ΟΜΠΑΜικός σχεδιασμός, (ο οποίος μεταφέρθηκε ως μείζον πρόβλημα στην Κ-Βση ΤΡΑΜΠ), του ελεγχομένου και ελεγχθέντος τελικώς από τους Τούρκους τ/Πραξικοπήματος, του Ιουλίου του 2016, ελεγχομένου αφού οι Τούρκοι, δια της ΜΙΤ, το “τσίμπησαν” και το έστρεψαν έξυπνα κατά των “λίγων” σχεδιαστών του) ενείχε ακριβώς αυτό, δηλαδή τον σκοπό της κοινής αναφοράς των προσεχών επιχειρησιακών στόχων της άκρως ετερόκλητης αυτής συμμαχίας και τον τρόπο υλοποίησής τους στο Πεδίο, σε ένα Πεδίο που φλέγεται τραγικά, από το 2011 και την έναρξη του Συριακού Εμφυλίου αρχικώς και διεθνούς -μετέπειτα- κεκαλυμμένου μικρο-παγκοσμίου Πολέμου!

– Στο σημείο αυτό έκαναν και νέο λάθος οι σύμβουλοι του Προέδρου ΤΡΑΜΠ, (απορώ γι’ αυτούς, εκτός αν είναι ελεγχόμενοι από… παγκοσμιοποιημένους “τρίτους” και θέλουν να οδηγήσουν, λόγω του μίσους των Παγκοσμιοποιητών προς τον ΤΡΑΜΠ, την Αμερική στα βράχια / έχουμε άλλωστε το παράδειγμα του αργυρώνητου Στρατηγού ΦΛΙΝ / αλήθεια πού κατάντησε ο αμερικανικός στρατός και τα στελέχη του, ένας στρατός που έβγαλε Άϊκ, Πάτον, κλπ, σήμερα να βγάζει… ΦΛΙΝ) και δήλωσαν, δια των αρμοδίων Οργάνων τους, πως οι Η.Π.Α. θα πάψουν να δίνουν όπλα στους Κούρδους της Συρίας και πως θα πάρουν πίσω (αν δεν σφάλλω) και τα ήδη δοθέντα, μετά από το τέλος του πολέμου στη Συρία! (Υπονομεύοντας έτσι ουσιαστικά την Ισραηλινή άμυνα και τους Ι/σχεδιασμούς)!

– Έφτασε η Τουρκία, δια του ΡΤΕ και λοιπών τουρκικών πολιτικών εμψύχων… ανθέων αγαπητοί να αποκαλεί “κράτος – τρομοκράτη” τις Η.Π.Α. και οι Η.Π.Α. να σιωπούν, ενώ η Τουρκία, ο πραγματικός ΤΡΟ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΗΣ, να το παίζει πολιτική… παρθένα και συνεχώς να αποθρασύνεται!.. Ή όχι;

(Δεν έχουν κλείσει 24 ώρες, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, που η Τουρκία έβαλε στην Αίγυπτο τους “Μουσουλμάνους Αδελφούς”, (μην ξεχνάτε τη “Ράμπια” και τα 4, πλην του αντίχειρος, δάκτυλα που δείχνει πάντα ο ΡΤΕ), να προσβάλλουν τρομοκρατικά τζαμί στο ΣΙΝΑ και να έχουμε σήμερα στην Αίγυπτο 236 και πιθανώς και περισσότερους νεκρούς, ως αντίποινα προς τον Στρατάρχη ΣΙΣΙ, επειδή το Αιγυπτιακό Κράτος συνέλαβε και το ανέφερε δια του ΣΙΣΙ, 21 άτομα, στα οποία απέδωσε την κατηγορία της υπέρ της Τουρκίας κατασκοπείας)!

Δεν θα αναφερθώ στην απόλυτη κρατική, από πλευράς Τουρκίας, αλλά και στην Ερντογανική οικογενειακή βαθιά υποστήριξη των τρομοκρατών του “ISIS”, του… Ειρηνιστή Ομπάμα, την απόλυτη υποστήριξη προς τους παρανοϊκούς αυτούς ΦΟΝΙΑΔΕΣ, της σύγχρονης ΤΖΙΧΑΝΤ!

(Η μόνη ορθή κίνηση των Η.Π.Α. προς την Τουρκία έως τώρα -λυπάμαι γι’αυτό Πρόεδρε- ήταν η επιβολή οικονομικών κυρώσεων στους Μογγόλους, ήτοι οι αμερικανικές ενέργειες, ώστε να μην μπορέσουν οι Τούρκοι να πληρώσουν σε δολλάρια τους S-400, στους Ρώσους! Πράγματι ό,τι λίγα χρήματα φέρεται να έχουν πάρει έως τώρα οι Ρώσοι, από τους Τούρκους είναι σε… ρούβλια! Πρόκειται για αμερικανική ενέργεια “ασφαλιστική δικλείδα”, για την απίθανη περίπτωση να πουλήσουν τελικά οι Ρώσοι S-400, στους Τούρκους)!

– Ο ΡΤΕ έχει υπερβεί κατά πολύ τα πολιτικά εσκαμμένα εντός της Δ. Συμμαχίας, φτάνοντας στο σημείο να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των μελών της, μη σεβόμενος τις από 10ετιών υπογραφές της χώρας του, προσπαθώντας να ισορροπήσει, πατώντας σε 2 βάρκες, ως άλλος, αλλά σίγουρα τυχερότερος, … Ραφήνειος “Νεο-Βούδας”!

– Και μετά, όταν φτάνουν οι Επιτελείς του ΝΑΤΟ, στην πρόσφατη άσκηση Τρίαινα – Ακόντιο 2017” της Συμμαχίας στη Νορβηγία / Όσλο να θέτουν, για τις ανάγκες της ασκήσεως, τον ΡΤΕ (ορθώς) και τον Κεμάλ Ατατούρκ (λανθασμένα) στην εχθρική πλευρά (τί το ήθελε αυτό το σενάριο ο Ούγγρος Κομπιουτερίστας να το βάλλει και στον… τοίχο;), έρχονται οι Τούρκοι και φωνάζουν και σκούζουν, ο Ακάρ καλεί τους 40 Τούρκους Επιτελείς να αποχωρήσουν αμέσως από την  Άσκηση, ενώ λίγο μετά ο ΡΤΕ απειλεί και με έξοδο από το ΝΑΤΟ!

– Δηλαδή; Δηλαδή ισχύει για την περίπτωση, το “εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι”, και το περίεργο, παράδοξο, ανώμαλο, όπως και αήθες να σκούζει ο βιαστής και εκβιαστής της Συμμαχίας Τούρκος και όχι η Δύση και το ΝΑΤΟ!

– Και δεν έφτανε αυτό, έρχεται μετά και άκρως δουλικότητα ο ΓΓ/ΝΑΤΟ Κος Στόλεντμπεργκ και ζητεί ΣΥΓΓΝΩΜΗ”(!) από την Τουρκία, (ΕΛΕΟΣ Κε Στόλεντμπεργκ), ενώ φέρεται πως λίγο έλλειψε να δώσει και τον… πρωκτό του στους Τούρκους, οι οποίοι αρέσκονται στο γνωστό παραδοσιακό αυτό Οθωμανικό SEX!.. (Υποτιθέμενο αστείο)! Ντροπή Κε ΓΓ/ΝΑΤΟ! Ντροπή! Αντί να διασκεφτεί το ΝΑΤΟ την αποπομπή της Τουρκίας από τη Συμμαχία, απειλεί ο Δικτάτορας μεν, ναι συμφωνώ, αλλά απολύτως ΠΗ-ΛΙ-ΝΟΣ δε, ΡΤΕ, να φύγει αυτός από το ΝΑΤΟ!!!

– Τί συμβούλους έχετε και εσείς Κε ΓΓ/ΝΑΤΟ; (Μάλιστα o ΓΓ/NATO εγγυήθηκε προσωπικά στον Τ/Πρόεδρο, στον… εραστή του Πούτιν, πως δεν πρόκειται να γίνει κάτο τέτοιο ξανά, ενώ διέταξε και ΕΔΕ, για να αναβρεθούν και προφανώς να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, της παραπάνω υπόθεσης! Και αν Κε ΓΓ, οι υπεύθυνοι αποκαλυφθεί ότι ήσαν αυτομολήσνατες Τούρκοι -λέω τώρα εγώ- Αξκοί, φερόμενοι ως οπαδοί του Αρχι-Ιμάμη Φ. ΓΚΙΟΥΛΕΝ, τί θα βγεις να πεις; Για… πες μου)!.. Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεε;

[Σε άλλη μας εδώ παρέμβαση θα σας γράψω / -με για τον προσήκοντα τρόπο συμπεριφοράς προς την Τουρκία, από δυτικής πλευράς και μάλιστα… τζάμπα! Αχαχαχαχα!.. Για παράδειγμα, θα διαβάσετε τη θέση μας, για το αν θα μπορούσαν και “γιατί” να ανταλλάξουν οι Η.Π.Α. τον Φ. Γκιουλέν, με τον Α. Οτζαλάν, ανατρέποντας την αμερικανο – τουρκική συμφωνία του 1999, αυτήν της σύλληψης και παράδοσής του στην Τουρκία (γειά σας μαλακο-προδότες -τότε- Έλληνες και μάγκες -τότε- Τούρκοι, αλλά γειά σου και σένα μάγκα Στρατηγέ Ενγκίν Άλαν, όπου και να είσαι τώρα), κερδίζοντας έτσι οι Η.Π.Α. 100% έναν ολόκληρο λαό, όπως είναι οι Κούρδοι, κλπ! Η υπόψη εισήγησή μας θα περιέχει ασφαλώς και άλλα… ωφέλιμα πραγματάκια…]!

Οι Ρώσοι δεν πρέπει να ξεχνούν ότι οι Τούρκοι που λειτουργούν τώρα ως ΜΙΚΡΟΒΙΟ(!) στον δυτικό Αμυντικό Οργανισμό, (στον οποίον είναι ενταγμένοι, από το 1945 και το 1952 αντιστοίχως), θα λειτουργήσουν ως ΜΙΚΡΟΒΙΟ και στο δικό τους… Σώμα!.. Είναι ιός που μεταδίδεται σαν τον… Έμπολα!..

Προχωράω / -με:

–  Στο στρατόπεδο της Ρωσίας, πλην της Τουρκίας, (που δεν θέλει δημιουργία Κουρδιστάν και άρα την συνημμένη κολόβωσή της, αν όχι τη διάλυσή της), του Ιράν, (το οποίο έχει ως στόχο του την με κάθε τρόπο καταστροφή του Ισραήλ), και της Ασαντικής Συρίας είναι το Σουνιτικό Κατάρ, ο βασικός σύμμαχος και υπερασπιστής της Τουρκίας, αλλά ταυτόχρονα και βασικός χρηματοδότης του “ISIS”, όλα αυτά τα χρόνια, επί Ομπάμα, η Σιϊτική Χιζμπολλάχ του Λιβάνου (πάνω από τα 2/3 των μελών της επέστρεψαν ήδη στο Λίβανο, από τη Συρία και ετοιμάζονται να πολεμήσουν το Ισραήλ, αν αυτό, στο πλαίσιο της άμυνάς του, εισβάλλει στη Συρία, για να αποτρέψει τις όποιες Ιρανικές σκέψεις και βλέψεις, για περαιτέρω εκεί στρατιωτική του εγκατάσταση / καταλάβατε) και δυστυχώς και οι όποιες πλέον Λιβανέζικες ΕΔ, (ο δυτικός… Χαρίρι, φοβούμενος κυρίως για τη ζωή του, την “έκανε” για Ιορδανία και για Σ. Αραβία, μόλις κατάλαβε τί ερχόταν και τί στάση θα τηρούσε ο Στρατός της χώρας του, που δυστυχώς κατάντησε “παρακολούθημα” της τρομοκρατικής Σιϊτικής “Χιζμπολλάχ”, του άρρωστου πνευματικά και σωματικά Νασράλα), οι παρουσιαζόμενοι τελευταίως ως ενωμένοι, Παλαιστίνιοι, αυτοί υπό τον Αμπάς και της Σουνιτικής… ψιλοπεθαμένης Αλ Φατάχ και των τρομοκρατών της επίσης Σουνιτικής Χαμάς, του Μεσάλ και των λοιπών δυναστών των χειμαζόμενων Παλαιστινίων της Γάζας, οι Σιϊτες της πολλαπλώς… χολερικής Υεμένης, και μάλλον και απολύτως ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!) και η ΓΕΡΜΑΝΙΑ της Κας Μέρκελ, όπως αρχίζει να διαφαίνεται!

(Δεν του έφτανε του Προέδρου ΤΡΑΜΠ ο πόλεμος που του κάνουν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ στις Η.Π.Α., καθοδηγούμενοι από τους πανίσχυρους “Διεθνείς Σάϊλοκ”, έχει και την παγκοσμιοποιημένη Κα Μέρκελ)!.. Άραγε γιατί; Προσωπικά πιστεύω, (μακάρι βεβαίως να συνετιστεί η Γερμανίδα Καγκελάριος), πως τάσσεται με το κυρίως “τρίο” Ρωσία – Ιράν – Τουρκία, λόγω του ότι η Μέρκελ και η χώρα της είναι το κύριο Όργανο της Παγκοσμιοποίησης και άρα αντίπαλος του “πρώτα ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ” ΤΡΑΜΠ, λόγω επίσης των ιστορικών της φιλικών σχέσεων προς την Τουρκία, (μιας χώρας, από τον 19ο αι., ιστορικού “διαδρόμου” της Γερμανίας, προς τον ενεργειακό πλούτο της Υπερ-Καυκασίας, της Κασπίας και της Μ. Ανατολής / Μεσοποταμίας, κλπ) και τέλος, λόγω του ότι, ως χώρα, η Γερμανία επιβιώνει ενεργειακά, σε ποσοστό ίσως και μεγαλύτερο του 70%, από την ρωσική τροφοδοσία, άν δεν με απατά η μνήμη μου, όπως ασφαλώς και η υπόλοιπη Ευρώπη)!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-