“ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ” ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ Κ-Β!..

Φίλοι μου!

Ορκίστηκε σήμερα, με θρησκευτικό Όρκο, (χθες ορκίστηκε ο νέος Π-Θ),η νέα Κ-Β, αυτή της ΝΔ, μετά την νίκη της και(!) στις Εθνικές Εκλογές”, της 07-07-2019. (3 πολύ μεγάλες νίκες σε διάστημα 2 μηνών).

– Πριν συνεχίσω, θα ήθελα, αρχικά, να πω πως και η… “Μεθυσμένη Κακιά Μάγισσα”, που σας γράφαμε τις προάλλες, “δεν έπεσε έξω” στις προβλέψεις της για την νίκη της ΝΔ, για τα ποσοστά των 2 πρώτων Κομμάτων, αλλά και για την διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και εμείς!..

– Η Μάγισσα, ούσα… μεθυσμένη, είδε στην γυάλα της 45% ΝΔ και 35% ΣΥΡΙΖΑ! Πράγματι! Αν στο 40% της ΝΔ προσθέσουμε τα ποσοστά της “ΕΛ. ΛΥΣΗΣ” και της “Χ. ΑΥΓΗΣ” βγαίνουμε στο 45%+ για την Δεξιά, ενώ αν προσθέσουμε στο 31,5% του ΣΥΡΙΖΑ, το ποσοστό του Βαρουφάκη, “βγαίνουμε” στο 35%- !.. Το 45% σήμαινε αυτόματα και αυτοδυναμία για την ΝΔ, οπότε γι΄αυτό δεν την είχαμε ρωτήσει σχετικά! Τέλος, η διαφορά ήταν τελικά 8,5 μονάδες, (39,9%-31,4%), πολύ κοντά στο 10%! Είπαμε! Ήταν… μεθυσμένη, όταν την ρωτήσαμε!

– Εμείς δε, σας είχαμε γράψει (“τα γραπτά μένουν”, όπως έλεγαν και οι Λατίνοι) πως η ΝΔ θα νικήσει με 10 μονάδες διαφορά (“πάνω – κάτω”), σας είχαμε γράψει ακόμα πως βλέπαμε ποσοστά 35%-40% (ΝΔ) και 25%-35% (ΣΥΡΙΖΑ) και αυτοδυναμία!

  • Προχωράμε!

–  Ως είναι το πρέπον, πρώτα απ’ όλα ευχόμαστε “Καλή Επιτυχία” στην νέα Κ-Β, αφού επιτυχία της σημαίνει και Επιτυχία της Πατρίδος μας!..

  • Στη συνέχεια:

– Μεγάλη και… πολυπληθής, είπαν, η νέα Κ-Β! Εμείς θα πούμε: “Ας είναι, αρκεί να πετύχει”!

– Εμείς σήμερα, θα σταθούμε στο μείζον για εμάς γεγονός, όπως αυτό προκύπτει από ορισμένες συγκεκριμένες επιλογές Υπουργών, Αναπληρωτών και Υφυπουργών, στις οποίες προέβη ο Κ.Μ.! Διαβάστε ποιό είναι αυτό, αμέσως παρακάτω!

Ο νέος φέρελπις Έλληνας (και όχι ελληνικής απλώς καταγωγής) Π-Θ έδειξε ότι πράγματι έχει βαθιά επίγνωση του ποιοί κυβερνούν την Ευρώπη, στην οποία ανήκει και η Πατρίδα μας, ποιοί επηρεάζουν στην περιοχή και τα… πορτοφόλια μας, (τα όποια… εναπομείναντα), αλλά και τα παγκόσμια γεωπολιτικά πράγματα, καθώς επίσης έδειξε πως διακατέχεται από τον -τουλάχιστον- αναγκαίο (και όχι υποχρεωτικά και ειλικρινή) σεβασμό, προς αυτούς!

– Δηλαδή, πιο απλά, ο Κ.Μ. έδειξε, με κάποιες των επιλογών του, πως “ΔΕΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, κάτι πολύ σημαντικό για την επιβίωση της χώρας μας και μάλιστα της – με σχέδιο των τάχα μου αριστερών και απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων” – καταχρεοκοπημένης και δούλας χώρας μας, μέχρι το 2115, όπως αυτό το υπέγραψε το νεο-διεθνιστικό-Κομμούνι και άρτι εκφράσαν την επιθυμία να σοσιαλιστικοποιηθεί, (… “μέσα από τα δόντια του”), ο Τσίπρας!

– Έτσι, ο Κ.Μ. όρισε ως ΥΠΕΞ, τον εκ των Διαποντίων νήσων ορμώμενο Κο Δένδια, (δηλαδή ως την 1η, μετά απ’ αυτόν, επίσημη φωνή της Ελλάδος στο εξωτερικό), ένας Δένδιας που είναι (“δεν φέρεται ότι είναι”, αλλά είναι”) ο προσωπικός Δικηγόρος των Ρότσιλντ στην Ελλάδα και κατ’ ελάχιστον συνομιλητής της… Παγκόσμιας αυτής Οικογενείας!

Έχει δηλαδή η Πατρίδα μας “πόρτα” στο -πιθανό- Νο “1” της “Παγκόσμιας Εξουσίας”, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, και αυτό δεν χρειάζεται εξήγηση! (Και μάλιστα… “πόρτα εμπιστοσύνης”, όχι… τυχαία, όχι “υπό… αίρεση” και όχι εφήμερη και συμπτωματική)!..

Η τοποθέτηση αυτή επαναπροσδίδει παράλληλα και το απαιτούμενο ΚΥΡΟΣ(!) στην υπόψη θέση. Ο πλούσιος στο… δέμας, χαμηλών τόνων”, προσηνής, γελαστός, αλλά και ταυτόχρονα σοβαρός, μετρημένος και πάντα διαβασμένος” Δένδιας ικανοποιεί, σε ό,τι μας αφορά, τα βασικά δεδομένα της θέσεως!

– Καιρός ήταν, μετά από κάτι αηδείς τύπους, είτε “μαντηλάκηδες” ή “παντοφλάδες”, (οι οποίοι θα μείνουν, και με Νόμο που φέρει το όνομά τους μάλιστα, στην πολιτική Ιστορία της Χώρας μας, ως οι ανηλείς σφαγείς της μεσαίας τάξης και των συνταξιούχων), είτε αγέλαστους και απόλυτους “Σατράπες”, δήθεν κατόχους του παγκόσμιου επιστητού, απροσέγγιστους ακόμα και από το υφιστάμενο προσωπικό τους, … Χοντρούς και πιθανούς “Ευρω / Δολαριο-θήρες ή – λήπτες” (πιθανούς, αφού ακόμα η Δικαιοσύνη δεν εξέτασε το θέμα, ώστε να αποφανθεί σχετικά), αλλά και η ελληνική εξωτερική πολιτική αποκτά και αυτή άλλο κύρος και(!) στην περιοχή μας, (κάτι που πρωταρχικώς μας ενδιαφέρει), αλλά και(!) ευρύτερα!..

Το ΥΠΕΞ θα δυναμώσει… πολλαπλασιαστικά, (και μάλιστα σε πολύ δύσκολες εποχές για την χώρα), με τον Δένδια επικεφαλής, (ο οποίος, σημειωτέον, γνωρίζει, “εν πολλοίς”, και τα θέματα Άμυνας, αφού έχει διατελέσει και ΥΠΑΜ), αν ο Κος Υπουργός πλαισιωθεί και από το κατάλληλο διπλωματικό -κυρίως- προσωπικό του Υπουργείου, προσωπικό, το οποίο, όπως η Ιστορία έχει αποδείξει και βεβαιώσει, παραδοσιακά ήταν και παραμένει ά-ρι-στο!.. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι, τις όποιες τυχόν… προσθαφαιρέσεις, (αν αυτές κρίνει ο ΥΠΕΞ ότι θα απαιτηθούν / ότι θα πρέπει να γίνουν), θα τις κάνει “με μυαλό”, ο ίδιος ο ΥΠΕΞ και πως αυτές θα είναι στοχευμένες και στην κατεύθυνση της περαιτέρω ισχύος του Υπουργείου, που σημαίνει ξεκάθαρα, “ΙΣΧΥΣ της ΧΩΡΑΣ”, αν φυσικά αυτή (θα) εφαρμόζεται εντέχνως στο Πεδίο, αν θα αντανακλάται δηλαδή σ’ αυτό και δη με επιτυχία!..

– Το εξ ίσου πολύ καλό επίσης γεγονός ότι, ο Κ.Μ. εντάσσει πλέον “υπ’ αυτόν” την ΕΥΠ* και την “Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης”, όπως και η στρατηγική τοποθέτηση του δυτικο-προσανατολισμένου και Αμερικανο-δικτυωμένου και πράγματι “πολύ δυνατού” Στελέχους των ΕΕΔ, πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγού 4 αστέρων Κου ΣΤΕΦΑΝΗ*, στην θέση του Α/ΥΠΑΜ (θα επανέλθει επιτέλους η σοβαρότης στο ΥΠΑΜ όπως και ο προσανατολισμός προς την ουσία των θεμάτων, μετά την… ανούσια, αν όχι και επιζήμια εθνικά, πολιτική αμετροέπεια και αυθαιρετο-τσιφλικο-γκλαμουριά του Π. Καμμένου ή … Χαμένου”, που είχε καταντήσει το ιστορικό Ε/ΥΠΑΜ, πολιτική πασαρέλα / πολιτικό “ντεφιλέ” του κάθε Έλληνα ή ξένου… “Κερατά”), όπως και η εξ Ευρώπης τοποθέτηση του έμπειρου και παρουσιαζόμενου ως κορυφαίου τεχνοκράτη Κου Θωμά, (αν έχουμε σωστά “τσιμπήσει το όνομά του”), στα ενεργειακά θέματα, με επικεφαλής τον με υψηλότατο “IQ” (λόγω κυρίως του ευφυούς του “χιούμορ”) Κο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ** είναι κινήσεις του Π-Θ, οι οποίες ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟ-ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ!.. Σε τί δηλαδή πιο μεγάλο και ταυτόχρονα πιο οραματικό να στόχευε δηλαδή πρωταρχικά ένας Π-Θ και “εν προκειμένω” ο Κ.Μ.;

* Τον νέο ΥΠΑΜ Κο Παναγιωτόπουλο δεν τον ξέρουμε, θα τον “δούμε”!.. Πάντως η… 500άρα M/S πλέον στο ΥΠΑΜ λέγεται ΣΤΕΦΑΝΗΣ, για τον οποίον τώρα, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, “κολλάει… τζάμι” η λαϊκή ρήση “η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο”, αν και το ήθος του, δεν συνάδει με τέτοιες ακραίες ρητορικές! Με τον ΣΤΕΦΑΝΗ, που ισχύει γι’αυτόν ο Όρκος των νεαρών Σπαρτιατών, για όσους μας καταλαβαίνουν, θα “περάσει” -ελπίζουμε- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κε Π-Θ και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, που όμως προηγουμένως η θεσμοθέτησή του προϋποθέτει την υλοποίηση 3, 4 αναγκαίων στρ-κών και μη μεταρρυθμίσεων!..

Επίσης, ακούσαμε και για κάποιον Κο ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ-τα, ως ή για νέο Α/ΕΥΠ, άτομο “εταιρειών ασφαλείας” και κοντινό στους Αμερικανούς, όπως γράφηκε, με γνώσεις στο Μ. Ανατολικό, κλπ!

Αν Κε Π-Θ:

  α. Δεν μπορείς να αρνηθείς την επιλογή αυτή στις Η.Π.Α., αν είναι πράγματι ακριβή τα όσα διαβάζουμε στα “σάϊτς”, τότε σου εισηγούμαστε να βάλεις ΠΡΟΣΕΞΕ(!)- Επιχειρησιακό Υποδιοικητή στην ΕΥΠ, Στρατιωτικό, έμπειρο στις “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ”, με ελληνική ψυχή, και με σαφή και ξεκάθαρη πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομική σκέψη, προς τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ! Το άτομο αυτό τέλος, θα πρέπει να έχει και βαθιές και ουσιαστικές γνώσεις για την “εν δυνάμει” αντίπαλό μας, την Τουρκία!

   β. Δεν είναι επιβολή των Η.Π.Α. η επιλογή αυτή, τότε πράξε κατά το πως το έχεις εξ αρχής στο μυαλό σου δει” το όλο θέμα, αλλά σκέψου (μια 2η σκέψη ποτέ δεν έβλαψε, πριν από την  απόφαση) και την πρότασή μας, για Στρατιωτικό Υδκτή (ο 1 εκ των 2 υφισταμένων Υδκτων), είτε αφήσεις, έτσι όπως έχει σήμερα την Υπηρεσία αυτή, είτε όχι! ΕΥΠ χρήζει γενικής… αναδομήσεως, “εκ βάθρων” θα ισχυριζόμουν, και… αληθούς, όπως και… υγιούς έλλογου εκσυγχρονισμού)!

** ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Είπε, συμμετέχων σε προεκλογικό “πάνελ”, προς υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεχώς εψεύδετο, την περίφημη ατάκα: Εσείς σε λίγο θα μου πείτε πως δεν με λένε Κωστή ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ”! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Μας έφυγαν τα ουϊσκια απ’ το στόμα, απ’ τα χέρια το πανάκριβο κρυστάλλινο ποτήρι, που θα έλεγε και ο… Ζάχος Δόγκανος, στο “Εκείνες και Εγώ”, κλπ!  Ο άνθρωπος είναι “άπαιχτος”!.. Αυτός και ο Λοβέρδος, του ΠΑ.ΣΟ.Κ., για να είμαστε δίκαιοι! Πρόκειται ίσως για 2 άνδρες, πιθανότατα από τους πλέον ευφυείς Έλληνες και όχι μόνον πολιτικούς!..

– Συνεχίζοντας, τονίζουμε ότι ο Κ.Μ. στο ΥΠΑΜ δεν έβαλε, ως Υπουργό, τον Κο Κικίλια, που φέρεται πολύ γνωστός της οικογενείας Βαρδή ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, [οικογενείας, που δυστυχώς κάποιοι ηλιθίως “βαράνε”, είτε από ζήλια, είτε από επαγγελματική αντιπαλότητα, είτε από ιδεολογικο-πολιτικό μίσος, (με πρώτα τα Κομμούνια πάντα, αφού η επίθεση σε έναν Μεγαλο-Επχτία, του μεγέθους ενός Κου Β.Β. αποτελεί γι’ αυτούς προϋπόθεση πολιτικής επιβίωσης και διαιώνισης της πολιτικής τους μεγαλο-απάτης)], κάτι που δείχνει ότι ο Κ.Μ. παρακολουθεί, ότι αφουγκράζεται (εδώ “κολλάει” απολύτως το ρήμα αυτό) τον παλμό της κοινωνίας, το τί λέει και τί πιστεύει ο κόσμος, περνώντας πάντα ό,τι ακούει ή ό,τι διαβάζει στα “σάϊτς”, κλπ, από την κρησάρα της σκέψης του!..

– Έδειξε έτσι λοιπόν, πως ξέρει να κοντράρει (ας τολμήσω το ρήμα αυτό) τους ντόπιους Έλληνες εκπροσώπους – διαχειριστές των συμφερόντων της Παγκόσμιας Οικονομικής “Ελίτ”, προτάσσοντας το δικό του “Θέλω” και το δικό του “Όραμα”, όσο μπορεί φυσικά, “όσο τον παίρνει”, αφού είπαμε ότι “ΔΕΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ”, έχοντας γνώση και του δικού του πολιτικού αναστήματος, (εννοώ ως Π-Θ της Ελλάδος και όχι βεβαίως ως επίπεδο μορφώσεως και προσωπικότητος), αλλά και αυτού της σημερινής Ελλάδος! Με άλλα λόγια δείχνει ότι δεν είναι αιθεροβάμων” ο Κ.Μ., αλλά ένας ρεαλιστής πολιτικός, που βλέπει και απασχολείται με το πώς θα ωφελήσει, με την αναφερθείσα ήδη αυτή αρχή, όσο το δυνατόν περισσότερο, τον τόπο μας, που από χθες κυβερνά!.. Σε κάθε περίπτωση “θα δείξει”!..

ΤΑ ΕΚΤΕΘΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ… “ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ”, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ “ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ” ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Μ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ, ΜΠΟΛΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ!..

– Ακόμα, 1, 2 παρατηρήσεις που καταδεικνύουν ότι ο Κ.Μ. παίζει πολύ δυνατό πολιτικό σκάκι, ίσως και “σιμουλτανέ” είναι οι ακόλουθες:

Έκανε “άνοιγμα” τεράστιο, και μπράβο του, προς το “Κέντρο” και προς το πρώην ΠΑ.ΣΟ.Κ., άσχετα με το αν, λίαν πιθανώς, να μην προσέλκυσε πολλούς εκ των ψηφοφόρων, του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αυτού ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ και ΛΑΪΚΟΥ Κόμματος, στην μεριά του, στην ΝΔ!

[Το βασικό ανώτατο “πλαφόν” της Δεξιάς ήταν πάντα, κατά Μ.Ο. / μεσοσταθμικά, 35%!

Σπανιότατα οι Αριστεροί και τα όποια πολιτικά… προϊόντα τους, … μεταλλάξεις τους, κλπ, αλλά και οι Πασόκοι, ψήφιζαν Δεξιά, που πλειοψηφικά εκφραζόταν μετά από το 1955, από την ΕΡΕ και από την ΝΔ! (Τον Εθνικό Συναγερμό“, του Στρατάρχη ΠΑΠΑΓΟΥ, τον αφαιρώ, αφού ο όρος Δεξιά, “ήλθε” στην Ελλάδα, το 1955, μαζί με τον Κ. Γ. Καραμανλή! Στον Εμφύλιο ή Συμμοριτοπόλεμο, τα Κομμούνια αποκαλούσαν τα στελέχη της Χωροφυλακής και των ΕΕΔ, “Κολόπαιδα της Φρειδερίκης”, “Μοναρχο-Φασίστες”, κλπ και ποτέ “Δεξιούς”, αφού δεν υπήρχε ο όρος)!

Το υπόλοιπο, μέχρι το 39,9%, “παραπάνω 4,9%” ποσοστό που έλαβε, στις 07-07-2019, η ΝΔ, είναι κάποιοι Κεντρώοι, Παπανδρεϊκοί κυρίως ΠΑΣΟΚ-οι και κάποιοι ίσως μη φανατικοί Χουνταίοι Ακροδεξιοί, αφού οι Χουνταίοι δεν ψήφισαν ποτέ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ναι, ΝΔ όχι, λόγω της Καραμανλικής ρήσης “όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια” και φυσικά επειδή ο Καραμανλής έστειλε στα σίδερα τους Χουντικούς, των περιόδων 1967-1973 και 1973-1974, όταν ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε να τον… προσκυνήσει, να… προσκυνήσει τον… “Εθνάρχη”, κλπ***! Οι εθνικο-σοσιαλιστές ΝΑΖΗΔΕΣ τέλος, της “Χ. ΑΥΓΗΣ”, που την έκανε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… εμμετό ο λαός μας, μισούν την ΝΔ, οπότε δεν συζητάμε για ψήφο τους, στον Μητσοτάκη]!

*** Να ονομαστεί / να αποκληθεί κάποιος “Εθνάρχης”, μετά από μια τεράστια εθνική Κ/Φ, και μάλιστα αμέσως μετά απ’ αυτήν, εθνική Κ/Φ, όπως ήταν αυτή της “Διεθνούς Προδοσίας” της Κύπρου, μόνον στην Ελλάδα θα μπορούσε να είχε συμβεί και συνέβη! Έτσι έχουμε 2 μεταπολεμικούς… Εθνάρχες! Τον Καραμανλή και τον Μακάριο Γ’!.. Δεν είμαστε για γέλια, έστω… λίγο; Απώλεσαν το “μέτρο”, οι παρουσιαζόμενοι ως οι… δάσκαλοί του!

Το “άνοιγμα” αυτό προς το Κέντρο και τους πρώην ΠΑΣΟΚ(ο)ψηφοφόρους θα πρέπει να συνεχιστεί Κε Κ.Μ. καθημερινά στο Πεδίο και να κερδηθεί, ως… στοίχημα, ένα στοίχημα που, αν το κερδίσεις, θα… σηκώσει τον Γερο-Μητσοτάκη πατέρα σου από τον τάφο του,

Αποτέλεσμα εικόνας για ορκωμοσία κ-β νδ φωτοπ

για να σε φιλήσει και να σε συγχαρεί, να συγχαρεί τον γιό του, διότι θα αποτελεί την μεγαλύτερη εκδίκηση για εκείνον, η φύτρα του, ο γιός του, να γίνει κάποια στιγμή ο αποδεκτός ηγέτης της μεγάλης, νουνεχούς και φρόνιμης στο σύνολό της, Κεντρώας Ελληνικής Παρατάξεως, η οποία θα αποτελέσει και πάλι, υπό νέα και σύγχρονη φυσικά μορφή, την εκπρόσωπο της υγιούς πλειοψηφίας των Ελλήνων, των Ελλήνων του μέτρου και της σύνεσης!.. (Αρκεί βεβαίως να υπάρχει… ελληνικό στοιχείο, το οποίο να είναι και κυρίαρχο στο Κράτος μας, Κε Κ.Μ.)!..

ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÏÕ ÊÅÍÔÑÏÕ ÍÅÁÓ ÐÏËÉÔÉÊÇÓ ÐÁÕËÏÓ ÌÐÁÊÏÃÉÁÍÍÇÓ ÏÌÉËÉÔÇÓ Ï ÍÔÏÌÉÍÉÊ ÓÔÑÁÏÕÓ ÊÁÍ (ÌÇÔÓÏÔÁÊÇÓ ÊÙÍ-ÊÕÑÉÁÊÏÓ)

-/-

Ο Τσίπρας, ηλιθίως πράξας δεν μας άκουσε, (θα μου πείτε και πού σας άκουσε;), αλλά τώρα που έχασε, τελικά μας… άκουσε (“τρέμεις” -του γράφαμε μόλις πρόσφατα- μήπως ο Κ.Μ. κερδίσει το Κέντρο, ήτοι το ΠΑΣΟΚ πια, κλπ) και έτσι στο Ζάππειο, στην εισήγησή του, μετά την ήττα του, αναφέρθηκε στην αλλαγή του Κόμματός του και αναγκαστικά και του ιδίου, εννοώντας ότι θα διεκδικήσει να αλώσει πλήρως το ΠΑΣΟΚ και να αναδειχθεί αυτός ο κεντρικός νέος… ήρωας της… Προοδευτικής τάχα Παρατάξεως, και γράφουμε τάχα”, αφού οι λέξεις και οι όροι απώλεσαν πια την παλαιά σημασία και ερμηνεία τους, αφού έγιναν όλα πια στην ζωή μας από… “large”, έως πολύ… “large“, όσο και περισσότερο… ομιχλώδη, προϊόντος του χρόνου!..

– Θα μου πείτε, όσοι φυσικά είστε σκεπτόμενοι, πως «θα μπορούσε άραγε να κάνει και αλλιώς ο Τσίπρας, αφού πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει… αφήγημα, ένας ΣΥΡΙΖΑ που ο Σόρος τον έφτιαξε για συγκεκριμένους λόγους, την ώρα της βαθιάς μας οικονομικής κρίσης, όπως και τώρα το “ΜεΡΑ 25”, για περίπου συναφείς λόγους»;

– Δεν το ξέρω, σας απαντώ, ίσως να είναι έτσι, τονίζοντας παράλληλα βεβαίως πως είναι τρομερά πιο δύσκολη η… μετάλλαξη των Κομμουνιστών του παλαιού ΚΚΕ Εσ. σε Δημοκρατικούς και Σοσιαλιστές πολιτικούς, απ’ ότι το να γίνει πχ μια πλατιά ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΔΠΑΣΟΚ και να δημιουργηθεί έτσι μια νέα Παράταξη, σύγχρονη και δημοκρατική, που θα εκφράζει μελλοντικά την μείζονα πλειοψηφία των Ελλήνων!

Αυτό όμως, όπως εκτιμούμε, είναι πολύ δύσκολο να το επιτρέψει να γίνει η “Διεθνής Εξουσία”, η οποία ακόμα(!) μας θέλει, για τους δικούς της πολιτικο-οικονομικο-θρησκευτικούς λόγους, “οιονεί” πολυ-διχασμένους και να… σκοτωνόμαστε! (Αν δεν είναι έτσι, τότε πχ γιατί δεν αφέθηκε να προχωρήσει το “δίδυμο” ΣαμαράςΒενιζέλος και του ανεκόπη απότομα η διακυβέρνηση της χώρας και μάλιστα τη στιγμή που το… ξέφωτο άρχιζε να φαίνεται);

– Πιστεύουμε πως, αν στους παλαιούς ΠΑΣΟΚ(ο)ψηφοφόρους, (η συντριπτικά μεγάλη μάζα των οποίων ψήφισε στις τελευταίες εθνικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ), η σημερινή ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. εξηγούσε τα περί ΣΟΡΟΣ, και τα περί του πολιτικού ποιού των… πυρηνικών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, όπως και των Σημιτικών νεο-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ πολιτικών… πειρατών, κλπ, με απλά λόγια φυσικά, χωρίς να θίγει υπολήψεις, κλπ, (πώς άλλωστε να θίξει κάποιος τον Σημίτη, το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ και τους διεθνιστές ανθέλληνες στο σύνολό τους πράκτορες που σιτίστηκαν για χρόνια στο… Πρυτανείο του Κόμματος αυτού, του ΠΑΣΟΚ Β’ ή ακόμα δυσκολότερο, πώς να θίξει κάποιος “ανοιχτά” τον παγκόσμιο σπεκουλαδόρο Γ. Σόρος, κινδυνεύοντας, κατ’ ελάχιστον, να εξαφανιστεί πολιτικά, την αμέσως επομένη στιγμή), τότε πλην του 8% που εκφράζει ένα ατίθασο, αδάμαστο, όσο και υπερήφανο αυστηρά ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ., το ΚΙΝ.ΑΛ. θα το είχαν ψηφίσει τουλάχιστον οι μισοί των σημερινών ΠΑΣΟΚ-ων, που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, για να μην δουν τον Κ.Μ. Π-Θ!.. (Πρόκειται σίγουρα για το χρόνιο ελληνικό ψυχιατρικό πρόβλημα, που ορθότατα ο Κ.Μ. προσπάθησε και θα προσπαθήσει πια με έργα και όχι με λόγια να το νικήσει, αναφερόμενος σε ΑΝΑΓΚΑΙΑ(!), όσο ποτέ άλλοτε σήμερα, ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ)!..

  • Ξανά και πάλι στο θέμα μας, αφού το παραπάνω είναι ένα θέμα που “θα παίξει” στο μέλλον, υπαρχούσης Ειρήνης φυσικά και άρα, “Θεού θέλοντος”, … θα τα ξαναπούμε!..

– Έτσι φίλοι μου, και στην κατεύθυνση του παραπάνω “ανοίγματος” προς τους ΠΑΣΟΚ(ο)Κεντρογενείς, αλλά και στο πλαίσιο της αναφερθείσης “Εθνικής Ενότητος”, που τόνισε ο Κ.Μ., αλλά κυρίως στην κατεύθυνση της αποτελεσματικότητος στο Πεδίο, των όποιων επιλογών του, ο Κ.Μ. όρισε πχ Υπ. Προστασίας του Πολίτη, κλπ, τον παλαιό ΠΑΣΟΚ-ο Χρυσοχοϊδη, έναν Αμερικανο-προσανατολισμένο πολιτικό, ο οποίος “νίκησε” ή νίκησε την τρομοκρατία της 17Ν, με Α/Υπουργό του, τον τέως Αρχηγό της ΕΛΑΣ Κο Οικονόμου!..

Εδώ όμως είναι που ρωτάμε τον Κο Κ.Μ.:

– Την ένοπλη SOROS – COPMPANY των Εξαρχείων και αλλαχού, Κε Π-Θγέ (διότι περί αυτού πρόκειται, μιλάμε για την… ΣΟΡΟΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ) θα την πολεμήσεις με τον Κο Οικονόμου, ο οποίος, όπως απεκαλύφθη, μαζί με άλλους 2 (“όνομα και μη χωριό”) έφτιαξαν εταιρεία, κλπ (δεν επεκτείνομαι), την οποία χρηματοδοτούσε ο Σόρος, που, λογικά, συμφέροντά του, δι’ αυτής, θα προωθούσε;

Τί να σκεφτούμε τώρα λοιπόν Κε Π-Θ-γέ;

  • Να σκεφτούμε ότι υπερίσχυσε το μείζον, ήτοι η επιλογή Χρυσοχοϊδης και το “μήνυμα – συμβολισμός”, που μεταφέρει η υπόψη τοποθέτησή του, πλην βεβαίως της πρότερης πετυχημένης θητείας του και της επιθυμίας σου, για μιας εξ ίσου πετυχημένης, νέας του;
  • Αν όμως υπερίσχυσε αυτό, γιατί επελέγη ο Κος Οικονόμου και όχι ο… “ΠΟΛΥ – ΓΑΤΟΣ” Ραχωβίτσας; (O Ραχωβίτσας, για να καταλάβετε, είναι 10 φορές καλύτερος, του προηγουμένου ΑΡΙΣΤΟΥ και άκρως ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ Δντη ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, επί Τσίπρα! Εννοώ τον Αξκό που παρέδωσε στον σημερινό Δκτη Ασφαλείας Αττικής, Κο Κανέλλο, που είχε πραγματικά… “τον διάολο μέσα του”, με την καλή βεβαίως έννοια, όσο “καλή” μπορεί να είναι, όταν είναι… διαβολική)!..
  • Να σκεφτούμε πως ο Κος Οικονόμου ήταν… συνημμένος του Χρυσοχοϊδη, οπότε είπες “ας το πάρει το ποτάμι”;
  • Μήπως όμως, και κυρίως, να σκεφτούμε, ότι ο βαθιά ανθέλληνας Σόρος είναι ακόμα μέσα στην ΝΔ, (δεν το πιστεύουμε πια), γνωρίζοντας ότι ο Σόρος είχε παλαιότερα εισβάλλει με… “τακτ”(sic) και στην ΝΔ, (θυμίζουμε τις πολιτικές σχέσεις της Κας Ντ. Μπακογιάννη με την Οικογένεια Κλίντον και κυρίως με τη Χίλαρυ, την “Δημοκρατική Συμμαχία”, κλπ (στα οικογενειακά της Κας Μπακογιάννη δεν έχουμε κανένα απολύτως δικαίωμα να μπούμε και να επιχειρηματολογήσουμε περαιτέρω), μια οικογένεια των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Κλίντον (για εμάς “πολιτική συμμορία” Κλίντον), που ήταν και παραμένει πολύ φιλική στον “Διεθνή Εβραίο” και Ανήθικο – Αδίστακτο Παγκοσμιοποιητή Σόρος και στους ομοίους του, να σκεφτούμε τις σχέσεις της οικογενείας Λυμπεράκη με τον Σόρος, τις σχέσεις κάποιων πολιτικών της ΝΔ μ΄αυτόν τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, που επί Τσίπρα μας έκλεψε και μάλιστα με τσαμπουκά την Μακεδονία μας, κλπ, “τί να πρωτοθυμηθούμε για σε όμορφο… χωριό”, κλπ, κλπ, κλπ; (Αυτός που δεν βλέπει πχ σχεδόν καθόλου και γι΄αυτό τον λένε… Ζαβό, τί “δουλειά” έχει στην ΝΔ, Κε Π-Θ; Κλπ, κλπ, κλπ)!

Κατανοούμε (και θέλουμε να πιστεύουμε πως περί αυτού πρόκειται) ότι δηλαδή ο Κ.Μ. θα πρέπει, όντας Πρόεδρος και Αρχηγός ενός μεγάλου κομματικού Οργανισμού, όπως είναι η ΝΔ, αλλά και για να ισορροπήσει, ως Π-Θ, το παραδοσιακά δυσκολοκυβέρνητο καράβι που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, θα πρέπει να κάνει και αναγκαίους στρατηγικούς συμβιβασμούς, στρατηγικές υποχωρήσεις, κλπ! Είθε να είναι έτσι και η ΝΔ να μην έχει εντός της πια άλλες οχιές, που εργάστηκαν φαινομενικά / “τύποις” γι΄αυτήν, αλλά ουσιαστικά εργάστηκαν για τους ξένους επικυρίαρχους και κατά(!) των ελληνικών συμφερόντων!.. Το μέλλον “θα δείξει” και σ’ αυτό ή αλλιώς ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ Κε Κ.Μ.! Θα τα ξαναπούμε λοιπόν σχετικά, στο μέλλον, αν είμαστε καλά!..

– Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, στην Ελλάδα η Δεξιά (και μιλάμε για την “Δημοκρατική Λαϊκή Δεξιά”) δεν ήταν ποτέ… ρεπουμπλικανική, ήτοι μια δεξιά της μορφής των “Ρεπουμπλικανών” των Η.Π.Α., αλλά ήταν μια Δεξιά πιο κοντά πάντα στο “στυλ” και στις ιδέες των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, των Η.Π.Α., (που σήμερα εκφράζουν μια αντίστοιχη, αυτής της Ευρώπης, νέα Αριστερά” στις Η.Π.Α.), κυρίως από τα τέλη της 10ετίας του 1950 και τις αρχές της 10ετίας του 1960 και μετά, όταν και εμφανίστηκε η μόνη αμερικανική μεταπολεμική υψηλού κύρους και εκτοπίσματος τεράστια πολιτική προσωπικότητα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, που και εμείς αποδεχόμαστε [εμείς που έχουμε εξηγήσει το γιατί δεν θέλουμε τους Αμερικανούς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, (εννοούμε ως ηγεσία και όχι τον αμερικανικό λαό τους ασφαλώς)], και πρόκειται για τον αδικοχαμένο, το 1962, Τζον ΚΕΝΝΕΝΤΥ, ένας Κέννεντυ, που νόμισε ότι θα μπορούσε, ων Πρόεδρος των Η.Π.Α., να αλλάξει τον Κόσμο και “να τα βάλλει”, με τις τότε… “Αγορές” (Αχαχαχαχαχαχαχαχα)! / Τα δεδομένα που λέγαμε παραπάνω, για τον Κ.Μ. !..

– Δεν θα θέλαμε να ασχοληθούμε άλλο με την Κ-Β και συγκεκριμένα με τα συνολικώς 51 επιλεγέντα πρόσωπα, από τον Κο Π-Θ, με τους 18 Υπουργούς + 3 Αναπληρωτές + 30 Υφυπουργούς, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν άτομα παλαιά με πραγματικό ήθος και Παιδεία, όπως και φερέλπιδες νέοι και νέες Πολιτικοί, (όπως πχ η νλεα Υπ. Παιδείας, η Κα Κεραμέως, που εκλήθη φέτος και στην Λέσχη “ΜΠΙΛΝΤΜΠΕΡΓΚ“, κλπ), τον δρόμο των οποίων “άνοιξε” ο Κ.Μ., ο οποίος έκανε και συνεχίζει να κάνει και κάτι άλλο, που δεν τονίστηκε όσο θα έπρεπε, εκτός από Κ-Β την ΝΔ! Τί; Έφτιαξε και φτιάχνει ακόμα την ΝΕΑ(!) μεγάλη ελληνική “Δημοκρατική Παράταξη”, ικανή να αγκαλιάσει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Δημοκρατών!

– Αναφερθήκαμε, (ως συνημμένα του μείζονος θέματος που σας τονίσαμε), μόνον σε 1, 2 θέματα, πολύ κρίσιμα κατά την γνώμη μας, και μόνον σ’ αυτά! Άλλωστε σήμερα “άρχισε να γράφει” για την νέα Κ-Β  (κανονικά γράφει πάντα, μετά τις “Προγραμματικές Δηλώσεις”, της κάθε Κ-Β), ενώπιον όλων των Ελλήνων, στην Βουλή!..

– Σήμερα επίσης (δεν θα ήταν άλλωστε δόκιμο να αναφερθούμε τώρα και δεν θα το κάνουμε), δεν θα αναφερθούμε στον εξωτερικό πολιτικό προσανατολισμό της χώρας, για τον οποίον θέλουμε να πιστεύουμε πως θα παραμείνει σταθερά προσηλωμένος προς τις Η.Π.Α. και το Κράτος του Ισραήλ, προσανατολισμό που έθεσαν μετά της προσήκουσας αποφασιστικότητας πρώτοι οι Κοι Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος, όντας, προ Τσίπρα, Κυβερνήτες της χώρας για 2,5 χρόνια και βεβαίως συνέχισε -για να είμαστε δίκαιοι- και ο Τσίπρας, το πολιτικό αυτό… ποντίκι, που νόμισε πως θα μπορούσε, έστω και για… πλάκα, να παρουσιάσει τους… λαρυγγισμούς και τους… βρυχηθμούς του, στον παγκόσμιο… λέοντα που λέγεται “Διεθνής Οικονομική Εξουσία” ή “Παγκόσμιες Αγορές! (Θυμίζει η προ της Π-Θ-γίας του παρουσία του Κου Τσίπρα, τον ηθοποιό μας Στέφανο Ληναίο και την φοβερή ελληνική ταινία Μιας 5άρας Νιάτα, όπου υποδυόταν τον υπάλληλο Κο Στρατάκη και συγκεκριμένα την σκηνή, όπου φωνάζει και λέει στο αφεντικό του, στον μεγάλο μας ηθοποιό Μπάρκουλη, διαμαρτύρομαι εντόνως Κε Βαλάσκο, για να ακούσει την σχετική παρατήρηση να μιλάει πιο χαμηλά, κλπ, οπότε μέσα από τα δόντια του” πια, ξαναλέει ο συμπαθής Έλληνας… Στρατάκης, την ίδια φράση στο αφεντικό του!.. Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

– Επίσης, θέλουμε να δει ζεστά, όπως άλλωστε το έχει πει, ο Κος Κ.Μ., ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, το θέμα του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ” και του… 2060, θέματα που έχουν υπονομεύσει σαν την… Γέφυρα του Ποταμού Κβάϊ, την Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, αφού το κατά της Ελλάδος εξυφανθέν “Διεθνές Σχέδιο” Κ/Φ της, λόγω του τεράστιου ενεργειακού της πλούτου, των τεραστίων -αναλογικά με την έκτασή της- κοιτασμάτων χρυσού της, κλπ, δυστυχώς πέτυχε! Καταλάβατε!..

– Θέλουμε να ξαναδούμε Κε Κ.Μ. την Ελλάδα να… ξαναπερπατά, (καταλαβαίνεις), όπως εσύ, ήτοι με άνεση, με φανερή εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, που το ύφος σου εκπέμπει, κλπ!..

Καταληκτικά, ευχόμαστε να σε αφήσουν ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ “OVERLORDS” ΝΑ “ΣΗΚΩΣΕΙΣ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΣΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ “ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ”, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο… ΑΥΤΙΑΣ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

  • ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Κε Π-Θγέ!..
  • Σχετική εικόνα
  • Άντε να δούμε και εσένα λοιπόν, άντε να δούμε και την δική σου… ιπποδύναμη!..
  • Αλλά και “Καλή Αρχή” και σε εσένα Κε Αρχηγέ της Αξ. Αντιπολίτευσης, όπως και Κοι της ελάσσονος όμοιας!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ορκωμοσία κ-β νδ φωτοπ

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Για “Ξελαμπικάζ” και πάλι ο μέγας “ΑΡΚΑΣ”!..

2. Κε Π-Θγέ! Θεωρούμε πως πρέπει να προστατέψεις τον νέο σου Κο Αντιπρόεδρο και πρώην Π-Θ!.. Ο άνθρωπος έχει ανάγκη ξεκούρασης και όχι πολιτικής… εμπλοκής! Τον τίμησες και έδειξες το ποιόν και ήθος σου! Μέχρις εκεί όμως! Μακάρι να κάνουμε λάθος, αλλά νομίζουμε ότι πάσχει από “Πάρκινσον”, έστω στις αρχές του και νομίζουμε πως θα πρέπει να αποσυρθεί, για την υγεία του και μόνον!.. Δες το βίντεο την ώρα που υπογράφει!.. Εσύ ξέρεις όμως και ας με συγχωρέσετε και οι 2!..

3. Ρε αληταρά “Μεγαλο-Δημ/φε” Παντελή ΚΑΨΗ! Τί άλλο να γίνεις ρε; Πόσο άλλο να κονομήσεις ρε ξεφτίλα; Πόσο ακόμα θα γλείφεις ρε “κε-κέ” τους ισχυρούς και συστημικούς Κυβερνήτες της Ευρώπης, ώστε να παραμένεις “1η μούρη” στα Ε/Κανάλια, στα πάσης φύσεως Ε/ΜΜΕ και στον Ε/Τύπο;

Είναι “εκτός εποχής” λοιπόν ρε ξεφτίλα η εικόνα του θρησκευτικού Όρκου, κλπ, που είδαμε σήμερα στην ΤV, κλπ, ρε; Θα τολμούσες αυτό να το έλεγες για μια αντίστοιχη εβραϊκή ή ισλαμική τελετή; Μάθε λοιπόν ρε ξεφτίλα, (κρίμα στον Μεγάλο πράγματι Πατέρα σου που σε γέννησε), μάθε και εσύ, αλλά και η άλλη καλοβολεμένη οχιά, που πούλησε τις Κομμουνιστικές ιδέες του για το χρήμα, ο Τσίμας, ο άλλος “Κε-κές”, μάθετε λοιπόν και οι 2 σας πως, ο ΧΡΙΣΤΟΣ (και Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΡΕ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΕΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ “Χ.Ο.”, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!.. ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ “ΝΤΡΟΠΗ” ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΟΥ ΚΕ Π. ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΚΕ Π. ΤΣΙΜΑ! (Αλήθεια ρε άθεο πουλημένο Κομμούνι, γιατί σε βάφτισαν Παύλο);

– Προς πληροφόρηση και των 2 σας, ο μεν Μασώνος Καραμανλής, ο… “Εθνάρχης”,

Αποτέλεσμα εικόνας για κων/νος καραμανλής

προ της εικόνας της “ΠΛΑΤΥΤΕΡΑΣ των ΟΥΡΑΝΩΝ”, στο Άγιο Όρος, και σε συγκεκριμένη Μονή, αναφώνησε μετανοημένος: “Εσένα είχα χάσει τόσα χρόνια Παναγία μου”(;), ενώ ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο “Ελληναράς” ή “Αντι-Τούρκος” ή ο “Ανδρέας του Λαού”, κλπ,

Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρεασ παπανδρεου φωτο

ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ Κε ΤΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, “ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ” ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ; ΜΑΖΕΨΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!..

[ο Ανδρέας που για τον θάνατό του πανηγύριζαν οι Τούρκοι ρε… ΓΑΠ, που εσύ έφτασες μέχρι την Θεοδοσιούπολη, την κατά τους Τούρκους “Γη των Ελλήνων”, την Ερζερούμ (“Arazi Rum”) ρε Γιώργο], μπροστά στην εικόνα της Παναγίας στην Τήνο, γονατιστός και κλαίων προσευχήθηκε και την ασπάστηκε μετά με πολύ δέος και σεβασμό, λίγο πριν φύγει από την ζωή! (Ένας ζων ακόμα Αγγελός μας ήταν ως… ιπτάμενη και… αόρατη ασφάλειά του λίγο πιο πίσω, πιο πίσω από τον Μεγάλο αυτόν Έλληνα Πατριώτη Πολιτικό μας)!.. Είναι ο ίδιος που συνομίλησε, όντας στο “Ωνάσειο” (την 1η φορά, όταν μετά βγήκε “όρθιος” απ’ αυτό ο Πρόεδρος), με τον εορτάζοντα αύριο (10-07-2019) Όσιο ΠΟΡΦΥΡΙΟ (Ι. Μ. “Μεταμορφώσεως του Σωτήρος”, Μήλεσι, Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ) και ο οποίος (Όσιος) του είπε ότι θα ξαναγινόταν και πάλι Π-Θ, όπως και πράγματι έγινε το 1993!..

Αν ρε τσουτσέδες είχατε γνωρίσει τον ΧΡΙΣΤΟ και την διδασκαλία του, όπως και αν είχατε βεβαίως δημ/κό ήθος, τότε, κατ’ ελάχιστον, θα σεβόσασταν το “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ” των άλλων, την ίδια στιγμή, ρε Φαρισαίοι και Υποκριτές, που παρουσιάζεστε, ρε αστρίτες, ως οι αμύντορες των ανθρωπίνων  δικαιωμάτων και γενικώς των ελευθεριών των σύγχρονων ανθρώπινων κοινωνιών, αφού αυτό “πουλάει” σήμερα ή ορθότερα αυτό είναι που προστάζει η “Παγκοσμιοποίηση”, που έχει κατακυριεύσει και διαλύσει ουσιαστικά την Ευρώπη! Προσέξτε τώρα! Θα σας δώσω μια πληροφορία, ένα… “τιπ”! Όσοι ικανοί Μητσοτάκηδες και να “περάσουν”, όσοι ικανοί Τσίπρηδες και να “περάσουν” ως Κυβερνήτες από την χώρα μας και όσοι άλλοι τυχόν, άγνωστοι ακόμα, ικανοί θα ακολουθήσουν, δεν θα μπορέσουν να σώσουν την χώρα μας, αν δεν επανέλθει ο ΧΡΙΣΤΟΣ στους Έλληνες, ανάμεσά μας, όπως και η Διδασκαλία του, αφού Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΗΤΑΝ -ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ- Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΧΕΔΙΟ” Κ/Φ ΜΑΣ!..

ΆΪ -πολιτικά βεβαίως- ΣΙΧΤΙΡ”, ρε πλούσια… κακοκέλαδα… Φλώρια!..

  • Και για να μην το ξεχάσω! Ναι ρε, τέτοια εικόνα θέλουμε, οικογενειακή! Γιατί να μην πάρει ο κάθε νέος Υπουργός, κλπ, την οικογένειά του στην Ορκωμοσία και όπου αλλού επίσης θα επιβαλλόταν; Και αυτό σας ενόχλησε; Επειδή είναι δηλαδή Π-Θ ή Υπουργός ή ό,τι άλλο κάποιος, αυτός δεν έχει Οικογένεια, δεν είναι αυτός άνθρωπος, ρε αστεία Καραγκιοζάκια, ώστε να χαρεί και αυτός, αλλά και οι αγαπημένοι του με την χαρά του; Ουστ, ρε ξεφτίλες!..

Ω

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ορκωμοσία κ-β νδ φωτοπ

 

4.  Δεν θα κάνουμε τώρα πολιτική εξέταση των εκλογικών αποτελεσμάτων και άλλα συναφή, άλλωστε δεν το θέλουμε κιόλας!.. Όμως ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΜΑΣ ΘΛΙΨΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝ-ΛΟΥ!

– Είναι δυνατόν ρε Έλληνες να ψηφίζετε πχ μια αποδεδειγμένη απάτη, ένα Σόρος-Οργανάκι, σαν τον Βαρουφάκη, έναν… Δημήτρη ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, στο “η κόρη μου η Σοσιαλίστρια”, και να μην ψηφίζετε μια γνήσια Ελληνίδα που ήταν η μόνη γνωστή Ελληνίδα γυναίκα πολιτικός, που πχ βγήκε στους δρόμους για να υπερασπιστεί τα σπίτια μας και μάλιστα ούσα πρώην ΠτΒ, έ; Κρίμα!..

5. Πόσο δίκιο είχαμε που λέγαμε, η Κα Μπακογιάννη να πάει να διεκδικήσει ψήφο στην Κρήτη! Λίγο ήθελε να γίνει “μπλε” στον Χάρτη της Ελλάδος και η Κρήτη!..

Ω

6. Κε Κ.Μ. ! Από τον  Κο Αυγενάκη θέλουμε ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τίποτα άλλο! Δεν μας ενδιαφέρει το τί Ομάδα είναι, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ(!), ΤΑ ΕΚ-ΡΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ 1ΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. ΚΑΙ “ΘΡΥΛΟΥ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!..

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΝΟΙΕΣ Κε Π-Θ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΙΤΛΟΥΣ!.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ, ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΘΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ… “ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚ ΟΥΝ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥ και ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ “ΕΟΚ” ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ H(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ… ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ… ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ; ΡΩΤΑΜΕ!.. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΠΟ ΚΩΜΩΔΙΑ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΙΑ!..

-/-