Κα Μέρκελ!..

Κα Μέρκελ!

– Χαίρε!

Θα ήταν μάλλον ανώφελο να σου γράψω πράγματα που γνωρίζεις και μάλιστα ΑΡΙΣΤΑ, σχετικά με την Ελλάδα και την ξανα-ενωμένη χώρα σου Γερμανία (εννοώ τις σχέσεις μας μέσα στην Ιστορία, όπως και στο “σήμερα”), θα ήταν ομοίως ανώφελο να σου γράψω για την Ελλάδα ξεχωριστά, όπως και για την Γερμανία ξεχωριστά, και εννοώ για την διαχρονική τους θέση, ως χώρες, στην Παγκόσμιο Ιστορία και στον Παγκόσμιο Πολιτισμό, θα ήταν γενικώς ανώφελο να αναφερθώ σε θέματα που γνωρίζεις, όπως πχ για τις ιστορικές, όπως και για τις σημερινές σας σχέσεις, ως Κράτους, με την Τουρκία, σε όλα τα επίπεδα και σ’ όλους τους τομείς, για τον ρόλο σας στα Βαλκάνια και στην Μ. Ανατολή, έστω απ’ τον Βίσμαρκ και μετά, έως σήμερα, για το “πώς”, “γιατί” και “ποιοί” έρριξαν την χώρα μου στα σημερινά της… Τάρταρα, όπως και για τον σημερινό σας ρόλο(!), στην δημιουργία της Νέας Τάξεως” (λέγε με Παγκοσμιοποίηση), ως ηγέτιδας χώρας στην Ευρώπη και μιας εκ των ισχυροτέρων στον Κόσμο, όπως και επίσης, θα ήταν ανώφελο να σου γράψω για την υπαλληλική σου σχέση με την Οικογένεια των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι οποίοι διαβιούν (και) στην χώρα σου, χώρα σου, η οποία φιλοξενεί εδώ και μερικούς αιώνες τώρα, στην Φρανγκφούρτη, την “Οικονομική Αγία… Έδρα της παγκόσμιας αυτής (και μίας εκ των Κοσμοκρατόρων), Οικογένειας!

–  Θα ήταν όμως χρήσιμο, απ’ την άλλη πλευρά, να μου / μας εξηγούσες ΕΣΥ(!!!) και όχι εγώ, το “γιατί” οι Γερμανοί μισείτε, και ασφαλώς και εσύ, την Ελλάδα και το λαό της, τόσο πολύ, ενώ, προσωπικά, θα ισχυριζόμουν μάλιστα πως μας μισείτε… αφάνταστα!

– Εσύ μάλιστα, Κα Μέρκελ, έδειξες όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, [που οι “Διεθνείς Εβραίοι” (αυτοί που τους λέτε “Αγορές”, διότι τα αφεντικά σας έτσι θέλουν ακόμα να τους… αποκαλούν) σχεδίασαν και πέτυχαν, με τα διάφορα, σαν και εσένα, εκτελεστικά Όργανά τους ανά τον Κόσμο, και φυσικά και στην χώρα μου, την οικονομική μας καταστροφή], αλλά και δείχνεις, φανερά, αλλά και υπογείως, ένα… αξιοζήλευτο και ξεχωριστό μίσος προς εμάς τους Έλληνες!

[Πρόσφατο παράδειγμα του Υπογείως: Εννοώ την… «υπόθεση” πΓΔΜ», κατάλαβες(!), αυτήν που ανακίνησες και διέταξες έναν εκ των αγαπημένων νέων, των Νεο-Ταξιτών SOROS και Ρότσιλντ, τον Διεθνιστή – Νεοκομμουνιστή Π-Θ μας Τσίπρα να την… “τελειώσει”, δίνοντας στους Αλβανο-Σλάβους και λοιπούς άλλους κατοίκους του κρατιδίου αυτού, το Ιερό Όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας]!..

Γιατί λοιπόν μας μισείς Κα Μέρκελ και μάλιστα τόσο πολύ; (Το περιορίζω αυστηρά σε εσένα, και δεν το “απλώνω” σε όλους τους Γερμανούς, στον λαό σου / σας, για να το κάνω πιο… εύκολο, πιο… βατό, στην προσπάθειά σου να μου απαντήσεις)!

Παρακάτω, ακολουθούν ορισμένα τέτοια πιθανά “γιατί” ή καλύτερα “μήπως γιατί” και ίσως μέσα σ’ αυτά να βρίσκεται και η απάντησή σου!.. (Ξέρω πως δεν θα λάβω απάντηση, αλλά επίσης είμαι βέβαιος πως οι ΜΥ σου / σας που με / μας διαβάζουν, θα σε ενημερώσουν)! “Πάμε” λοιπόν! (Όπως μου έρχονται στο μυαλό κάποιες σκέψεις Κα Μέρκελ και πιθανώς όχι με… χρονολογική σειρά)!..

Μας Μισείτε λοιπόν τόσο πολύ,

 • Μήπως γιατί, όταν εμείς ασχολούμασταν, εδώ στην Ελλάδα, πχ με την… Αστρονομία, (πριν από 2500+ χρόνια, όταν εδώ είχαμε Παν-μια, Ακροπόλεις, Λουτρά, Φιλοσοφία, Μαθηματικά, Δικαστήρια, αναζητήσεις για το τί υπάρχει, αν υπάρχει βεβαίως πέραν του τάφου κάτι, όπως ζωή, κλπ, κλπ, κλπ, μέχρι και… ΜΚΟ, … “λίζινγκ”, κλπ, είχαμε Κα Μέρκελ), εσείς, είτε δεν υπήρχατε ή αν υπήρχατε ήσασταν σε ζωώδη ακόμα μορφή βίου, όντας πάνω σε κλαριά δένδρων, μέσα σε κουφάλες δένδρων, μέσα σε σπηλιές, κλπ και μιλάγατε μεταξύ σας με άναρθρες κραυγές, νοήματα,… ροπαλιές, κλωτσομπουνίδια, κλπ;
 • Άραγε (και ακολούθως), εξ αιτίας της εύλογης προς εμάς ζηλοφθονίας σας (λόγω της παραπάνω καταστάσεως / ρώτα Ψυχολόγους και Ψυχιάτρους και θα σου πουν ότι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις αναπτύσσεται -τουλάχιστον- η ζηλοφθονία και λίαν πιθανώς και μίσος), ξεκινήσατε την… απο-Χριστιανοποιημένη, αφού έτσι την θέλατε, “Ευρωπαϊκή Ιστορία” από τον… Κάρολο τον Μέγα, (μαζί βεβαίως και με τις λοιπές χώρες – δυνάμεις της Ηπείρου μας, για να είμαι δίκαιος), πετώντάς μας έτσι από την Ευρώπη; (Όπως νομίσατε τουλάχιστον, αφού “πώς να πετάξεις την χώρα που… βάφτισε την Ευρώπη”);
 • Μήπως γιατί οι Έλληνες ήμασταν εκτός από ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ και η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ του αρχαίου Κόσμου, με αποικίες παντού, όπως στην Μ. Ασία*, (σημερινή Τουρκία / Δ. Ανατολία), στην Β. Κ. και Α. Ανατολία, στην Ιταλία (“Μεγάλη Ελλάδα” / “Magna Grecia”), στην Αίγυπτο, στην Λιβύη, στη Συρία, παντού στα Βαλκάνια, στην Ινδία, στο Πακιστάν, όπου οι “Καλάς” ομιλούν ακόμα ελληνικά, αφού μέχρι εκεί έφτασε ο Αυτοκράτοράς μας Μ. Αλέξανδρος, κλπ, κλπ, κλπ;
 • * Πρόσεξε Κα Μέρκελ ένα παράδειγμα… γραμματικής! Ίημι=Φεύγω και Πάω! Απ΄ το Ίημι, απ’ το ρήμα αυτό, “βγαίνει” / προέρχεται το Ίωνες και η Ιωνία, περιοχή που αποίκησαν πριν από 3000 σχεδόν χρόνια Αρχαίοι Αθηναίοι! Όλη η παράλιος, αλλά και η εσωτερική σημερινή  Τουρκία είναι μέρη ελληνικά! Είναι εκεί που πάς, εννοώ σε όλα τα αρχαιολογικά μέρη στην Μ. Ασία, και σου λένε οι φίλοι σου / σας οι Μογγόλοι ότι είναι… Ρωμαϊκά, αχαχαχαχαχαχαχαχα, όπως πχ στην Έφεσσο, στην Πέργαμο, στην Τροία, κλπ, κλπ, κλπ!..
 • Μήπως γιατί ακριβώς ο Μ. Αλέξανδρος δημιούργησε τότε την και μεγαλύτερη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, εκπολιτίζοντας και μορφώνοντας τον κόσμο; (Εκτός αν πιστεύεις πως ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Σλάβος, Βούλγαρος, Αλβανός ή ό,τι άλλο! Δεν μιλούσε αλήθεια, ελληνικά Κα Μέρκελ ο Αλέξανδρος; Οι Σλάβοι, για παράδειγμα, πότε ήλθαν σκοτώνοντας και λεηλατώντας και αυτοί, όπως οι Τούρκο-Μογγόλοι, στα Βαλκάνια; Θυμάσαι; Για ψάξτο!
 • Ακόμα! Γιατί όλοι οι παππούδες σας ΝΑΖΙ και μη, Γερμανοί και Αυστριακοί που πέρασαν… βόλτα από την Ελλάδα, στον Β’ ΠΠ ήξεραν σχεδόν όλοι Ελληνικά και μάλιστα ήξεραν καλύτερα την ελληνική Ιστορία, ακόμα και από εμάς; Δεν ζει κανείς απ’ αυτούς, να σου πει για το αν ήταν Έλληνας ο Μ. Αλέξανδρος, Κα Μέρκελ;
 • Μήπως γιατί αργότερα δημιουργήσαμε την 2η μεγάλη αυτοκρατορία μας, που έζησε πάνω από 1000 χρόνια, την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ**, στην περιοχή όπου ο Βύζας ο Μεγαρεύς, έφτιαξε αυτό που ονομάσατε εσείς οι Ευρωπαίοι ΒΥΖΑΝΤΙΟ; Πρόκειται για την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ που… έπλασε τις ψυχές σας! (Κυρίως αυτό)!
 • ** Είμαστε ο μόνος λαός που δεν ελευθέρωσε την Πρωτεύουσά του, την Κωνσταντινούπολη, παρά τους ποταμούς αίματος που διαχρονικά χύσαμε, μέσα στο ιστορικό του Κόσμου διάβα, αλλά ελπίζω να ζήσεις και να το δεις και αυτό, διότι θα γίνει, διότι μάλλον σύντομα θα λάβει “σάρκα και οστά“!!!
 • Μήπως γιατί ξαναγεννηθήκαμε μέσα από τις στάχτες μας, μετά από 400 και 500 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς και ξαναβγήκαμε στο πολιτικο-πολιτιστικο-οικονομικο-στρατιωτικό προσκήνιο; (Αν θες, ξαναβγήκαμε “στις αγορές της… Ιστορίας”)!..
 • Μήπως γιατί σας πολεμήσαμε και σας ξεφτιλίσαμε στον Β’ Π.Π. (κυρίως σ’ αυτόν), όπως το ίδιο και στην Αντίστασή μας, όπου αποδείξατε ότι είστε ΚΤΗΝΗ; (Κάνδανος, Δίστομο, Καλάβρυτα, Κομμένο Άρτας, Καισαριανή, Καλαμαριά, και δεκάδες άλλες περιοχές, όπου αφήσατε το πολιτιστικό σας… ίχνος και κυρίως το… ανθρώπινο, που με… 3 λέξεις καλείται: “Αίμα και Άμμος”)!..
 • Μήπως γιατί εξ αιτίας μας (Οχυρά και Μάχη της Κρήτης) χάσατε στη Ρωσία, στον Β’ Π.Π.;
 • Μήπως γιατί είστε απόγονοι και εσείς των Μογγόλων, απ’ τον κλάδο των Ούννων, όπως ακριβώς και οι φίλοι σας οι Τούρκοι;
 • Μήπως γιατί είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και εσείς Προτεστάντες, Καθολικοί, κλπ; (Που θα έλεγε ίσως και ο Σάμιουελ Χάντιγκτον)! Αυτό ειδικά πολύ βρωμάει Κα Μέρκελ, αφού άλλωστε υπάρχουν πολλά τέτοια ιστορικά προηγούμενα, με τελευταίο αυτό των Σέρβων!.. Ειδικά εσύ, ως κόρη Πάστορα, κάτι παραπάνω θα ξέρεις Κα Μέρκελ!
 • Μήπως γιατί όλοι εσείς οι σημερινοί Ευρωπαίοι πολιτικοί (“ο Θεός να σας κάνει”), άρα και εσύ, που ζήσατε κάτω από τον αβάσταχτο κομμουνιστικό / κοκκινο-φασιστικό ζυγό, έχετε μέσα σας ένα μίσος για όσους λαούς, άρα και για τον ελληνικό, που έζησαν στον λεγόμενο “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ και τώρα που γίνατε ηγεσία, “βγάζετε το άχτι” σας πάνω τους, εναντίον μας;
 • (Με τον τρόπο που επενέβητε στην Ιταλία Κα Μέρκελ, με εντολή ασφαλώς των αφεντικών σου, έδειξες ότι δεν έχεις ακόμα βγάλλει από μέσα σου το σαράκι της Χούντας, και μάλιστα της Κόκκινης, κάτω από την οποία έζησες τόσα χρόνια, τα καλύτερά σου χρόνια θα έλεγα, στην Α. Γερμανία! Έκανες και κάνατε οι Γερμανοί στην Ιταλία, ένα ωραιότατο πολιτικό Πραξικόπημα, περίπου ανάλογο με εκείνο που είχατε κάνει και στην Ελλάδα, το 2011, επί ΓΑΠ, το ίδιο που κάνατε και το 2015 και πάλι στην χώρα μου, με το νεοκομμούνι διεθνιστή, τον Τσίπρα! Όλοι σας φτύνουν και εσείς νομίζετε ότι… ψιχαλίζει Κα Μέρκελ!
 • Ξύπνα Κα Μέρκελ! Σε λίγο εσένα θα λέμε στην Ευρώπη Δικτάτορα και όχι τον γνωστό τέτοιον… ΡΤΕ, αφού θα τον έχεις ξεπεράσει! Λίγο θέλεις ακόμα!.. Αχαχαχαχαχα! Πρόσεξε μην καταγραφείς στην Ιστορία, ως ο 2ος, και στυγνότερος μάλιστα εκείνου, Έρικ ΧΟΝΕΚΕΡ)!

ω2

Κύττα, στην ε/φ “Güneş”, το πώς σε παροσυιάζουν οι φίλοι σου οι Τούρκοι!

 • Μήπως γιατί έχετε συνηθίσει οι Γερμανοί να γλείφετε τους Σλάβους και συγκεκριμένα τους πρώτους τη τάξει” Σλάβους, λέγε με Ρώσους, διότι σας δίνουν ενέργεια και ζείτε και δεν ψοφάτε, και έτσι σας έγινε το γλείψιμο έξις (από συνήθεια), σας έγινε δηλαδή δευτέρα Φύσις, προς αυτό το συγκεκριμένο ιστορικό φύλλο, των Σλάβων;
 • Μήπως για κάποιον άλλον λόγο, που δεν δύναμαι αυτήν τη στιγμή να εκτιμήσω Κα Μέρκελ;

Είμαι πολύ κουρασμένος, όσο και θλιμμένος Κα Μέρκελ και το μυαλό μου “δεν κατεβάζει” τώρα άλλα, μήπως γιατί”! Να με συγχωρείς!

– Πριν σ’ “αφήσω”, σε ρωτάω επίσης:

 • Ειλικρινά ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, όταν βγαίνεις και αποκαλείς το κρατίδιο αυτό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αναγνωρίζοντάς τους μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα; Δεν περιμένω να ξέρεις τί είπε ο Μιττεράν σχετικά με το θέμα αυτό, ούτε καν ο ίδιος ο ιδρυτής τους ο Κίρο ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ, αλλά ειλικρινά πες μου, αγνοείς ακόμα και το τί πίστευε και έλεγε για το πόσο Μακεδόνες είναι οι Σκοπιανοί, αυτό το βουλγαρικό μπάσταρδο ΤΙΤΟ-ϊκό κατασκεύασμα, ο μεγάλος πράγματι Γερμανός ηγέτης και συμπατριώτης σου, Χέλμουτ ΣΜΙΤ; Τί σόϊ Καγκελάριος είσαι μετά;
 • Σίγουρα δεν αντιλαμβάνεσαι εκείνη την στιγμή που αποκαλείς τα Σκόπια Μακεδονία, ότι σε φτύνουν “αι Γενεαί αι πάσαι”, μέσα στην Παγκόσμιο Ιστορία;
 • Με ιστορικά τερατώδη ψεύδη θα οικοδομήσουν τα αφεντικά σου / σας (“Διεθνείς Εβραίοι”) την Νέα Τάξη” και κυρίως τη Νέα Ευρώπη; Τόσο πολύ μας μισείτε τους Έλληνες λοιπόν, τόσο πολύ σας τυφλώνει το μίσος σας για εμάς, επειδή σας πολεμήσαμε και μάλιστα σκληρά, σχετικά “χρονικά κοντά” και αρνείστε πεισματικά την ΑΛΗΘΕΙΑ;
 • Νομίζεις ότι αν δεν έλεγες – λέγατε τα Σκόπια Μακεδονία, δεν θα πέρναγαν απ’ το έδαφός τους οι Ισραηλινοί ενεργειακούς αγωγούς, που μέσω του Δούναβη θα καταλήγουν στην χώρα σου και τελικώς στην Β. Θάλασσα, διακλαδιζόμενοι ασφαλώς και προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες; (Έχουμε αναπτύξει στο “σάϊτ” μας όλο το σχέδιο για το “ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”, του 2030 και του 2050! Διάβασε μας)!..
 • Νομίζεις ότι θα σας “βγει” να αποκόψετε την Μακεδονία, από την Ελλάδα, (με την ευκαιρία που σας δίνεται τώρα, τώρα που ανεβάσατε στην εξουσία εδώ, τους Απάτρηδες νεο-κομμουνιστές και διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα πολιτικά σιχάματα των δήθεν ΑΝΕΛ), επειδή αυτή η γη θεωρείται η Πατρίδα των Εβραίων στην Ευρώπη και η Θεσσαλονίκη η ευρωπαϊκή πρωτεύουσά τους;

ω3

 • Αυτά τα ολίγα Κα Μέρκελ και θα γράψω τώρα και σ’ εσένα, ό,τι είχα γράψει κάποτε και στην λεγόμενη μεγάλη αρσενική πολιτική πόρνη, στον Μουσουλμάνο Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα, που ως γνήσιος… ανθρωπιστής και κυρίως… Δημοκράτης, αχαχαχαχαχα, “κονομάει” τώρα, από ομιλίες που κάνει, συνεντεύξεις και πωλήσεις βιβλίων!..
 • Διάβασε λοιπόν: Τελικά Κα Μέρκελ “πετώντας” τους Έλληνες θα το χάσετε οι Δυτικοί, το λεγόμενο Παγκόσμιο Παιχνίδι Εξουσίας”, έστω και στα σημεία, που λέμε στη πυγμαχία!.. Είναι κοντά ο καιρός, κοντά η αναθεώρηση της Λωζάννης, για την οποία κάνετε εκεί στην Γερμανία την… πάπια, κοντά το 2023 και τα 100 χρόνια ζωής που είχαν δώσει στους Τούρκους, οι παγκόσμιοι Κυβερνήτες, το 1923, στην όμορφη αυτή πόλη της Ελβετίας!..
 • Όσο για εμάς τους Έλληνες Κα Μέρκελ, που πας και πάτε με τους Μουσουλμάνους που καθημερινά μας γεμίζετε να μας σβήσετε από τον Παγκόσμιο Χάρτη, σου γράφω ό,τι είχε πει ο Θεός, όταν του είπαν ότι έρχονται ΚΥΡΙΕ να σε δουν 2 Έλληνες, ο Φίλιππος και ο Ναθαναήλ“! (Οι οποίοι ήσαν και 2 πολύ καλοί φίλοι)! Είπε τότε ο Χριστός μας!Ελήλυθεν η ώρα, ίνα δοξασθεί ο Υιός του ανθρώπου! (Βάλλε κανένα “γάτο” σου να στο μεταφράσει)!
 • Η Παγκόσμιος Ιστορία Κα Μέρκελ άρχισε με τους Έλληνες και θα τελειώσει μ’ αυτούς! Μην το ξεχάσεις αυτό, διότι θα… χάσεις!
 • ΧΑΙΡΕ“!
 • ΕΛΛΗΝΑΣ
 • -/- 
 • ΥΓ
 • 1. Α! “Πού είσαι”, Κα Μέρκελ! Δώσε εντολή να ψάξουν οι δικοί σου τον φετεινό τελικό Κυπέλλου Γερμανίας! “Βρωμάει” πάρα πολύ αυτό το ματς, και η μπόχα έφτασε μέχρι εδώ, στην ελληνική σημερινή… αποικία σου!..
 • 2. Είναι αλήθεια ή όχι Κα Μέρκελ πως ο πατέρας σου ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak;
 • Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε Kasner, ναι ή όχι; 
 • Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από  το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας,  γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο  της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα, ναι ή όχι;
 • Πολλοί  Ιουδαίοι της Πολωνίας  έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας, ναι ή όχι;
 • Ο Kazmierczak  παντρεύτηκε  μία Πολωνή, με το επίσης πολύ συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο Jentzsch. Έτσι μας προέκυψε  το  Angela Merkel (=το επίθετο του συζύγου) Kasner– Kazmierczak…, ναι ή όχι, Κα Μέρκελ;
 • Και αν πράγματι είσαι Γερμανίδα εβραϊκής καταγωγής, γιατί το κρύβεις και δεν είσαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ γι’ αυτό, όπως και θα έπρεπε και κυρίως γιατί πολεμάς συνεχώς το Ισραήλ; Λόγω Νετανιάχου;

ω1

 • -/-