Κε Έλληνα Α/ΓΕΝ! Περασμένο Ναι, Ξεχασμένο Όχι + Μία Πρωτ-τρια 11άδα, Ως ΥΓ.!..

Φίλοι μου!

– Προ ημερών, στην… απέραντη θάλασσα και συγκεκριμένα στο Αιγαίο, 2 πλοία, 1 ελληνικό πολεμικό (Κ/Φ Αρματωλός”) και ένα τουρκικό εμπορικό (“Doğru Yollar” / Istanbul), κάποια λίγα μίλια ΝΑ της Λέσβου, στις 4 το πρωϊ και κάτι, ακούμπησαν το ένα, το άλλο! Ορθότερα το τουρκικό, που ερχόταν από πίσω, ακούμπησε το ελληνικό και στη συνέχεια “την έκανε” για Δεκέλεια, αν δεν σφάλλει η μνήμη μου! (Τελικός προορισμός του η Καλλίπολη / Gelibolu και γι’ αυτό και… ύποπτο)!..

Τ/Πλοίο:

  • Ουδείς στην γέφυρα! Κοιμόντουσαν όλοι! → Αδύνατον για Τούρκους!
  • Υπήρχαν 1, 2 άτομα στην γέφυρα, αλλά ήσαν… νυσταλέοι, με αποτέλεσμα να αντιληφθούν τον “Αρματωλό” τελευταία στιγμή και απλώς να τον… ακουμπήσουν! → Πιθανώς, αν και πολύ δύσκολο για Τούρκους!
  • Εσκεμμένη ενέργεια! → Το πιο πιθανό!

Ε/Πλοίο:

  • Δεν υπήρχε κανείς στην γέφυρα! Κοιμόντουσαν όλοι!  → Δύσκολο!
  • Υπήρχαν 1,2 άτομα στην γέφυρα, αλλά ήσαν “στην… κοσμάρα τους”! → Πολύ Πιθανό
  • Υπήρχαν 1, 2 άτομα στην γέφυρα, αλλά ήσαν / είναι ανεκπαίδευτοι! → Λιγότερο Πιθανό!
  • Συνδυασμός 2ου και 3ου λόγου! → Πιθανό!

Εκτίμηση:

  Οι Τούρκοι “έγλειψαν” εσκεμμένα το πλοίο, διότι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ(!) να μην είδαν το ελληνικό σκάφος και μάλιστα αρκετά πριν από την στιγμή που του… “έβαλλαν χέρι”! Περισσότερο ήθελαν “να κάνουν πλάκα” στον “Αρματωλό”, αφού αν ήθελαν κάτι περισσότερο, λόγω του όγκου του μέσου τους, θα μπορούσαν μέχρι και να τον είχαν βυθίσει!..

Παρατήρηση:

 – Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στον “ΑΡΜΑΤΩΛΟ”, στον Κυβερνήτη του (πρωτίστως) και στο πλήρωμά του (δευτερευόντως)!

  • Είναι σαφές ότι παρά τα όσα έχουν μέχρι τώρα συμβεί σε στεριά, θάλασσα και αέρα με τους Τούρκους, κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι θα έπρεπε να έχουν συνεγερθεί, (χωρίς μάλιστα να τους το έλεγε και κανείς), και να βρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα! Ο Κυβερνήτης, όπως και το πλήρωμα της υπόψη Κ/Φ σίγουρα κατατάσσονται σ’ αυτούς τους… κάποιους!..
  • Επομένως ορθώς(!) απεμακρύνθη από τη θέση του, ο Κυβερνήτης της Κ/Φ, ενώ εκτιμώ ότι η ΕΔΕ θα “δείξει” και πως κάποιος ή κάποιοι άλλοι, επίσης θα πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους στην Κ/Φ, και να αναλάβουν, για κάποιο χρονικό διάστημα, ρόλο… “Μούτσου” σε ναυτικό έμπεδο! Προφανώς και δεν κάνουν για θάλασσα, αφού αγνοούν σίγουρα την έννοια της λέξεως ΑΠΟΣΤΟΛΗ και “εν προκειμένω” την έννοια της Ναυτικής Αποστολής“, όπως και στερούνται ελληνικής ναυτικής συνειδήσεως και παιδείας, αφού προφανώς και δεν έτυχαν… προπονήσεως, από έναν ναυτικό στρ-κό… Αλέφαντο!
  • Μόνον που οι όποιες απομακρύνσεις δεν θα πρέπει να γίνονται “δια βοής, διότι αν ήμουν εγώ ΤΠΝ και μάθαινα ότι οι… Γκιαούρηδες” (“Gavurlar“), οι Άπιστοι δηλαδή, “αφαίρεσαν τη Δκση” από τον Κυβερνήτη και ό,τι άλλο σχετικό με το θέμα πιθανώς, τότε θα έπαιρνα τηλέφωνο τον Καπετάνιο του… Καρμάτε”, (αν δεν τον καλούσα στο Γραφείο μου), και θα του “έπλεκα θούρια!..
  • Επίσης! Κε Α/ΓΕΝ, μην κάνετε και εσείς το ίδιο λάθος, όπως στον ΣΞ! Επειδή βρέθηκε ένας Κυβερνήτης, μη “βάτραχος” μαλ…ας, πιθανώς(!), δεν σημαίνει ότι και όλοι οι άλλοι οι μη… βάτραχοι” είναι το ίδιο! Σας το γράφω επειδή μας πληροφορήσατε (και πάλι κακώς) ότι ως νέος Κυβερνήτης της Κ/Φ ανέλαβε “βάτραχος”!.. Θα συμφωνείτε φαντάζομαι! Εκτός αν επενέβη ο… βάτραχος” Α/ΓΕΕΘΑ, οπότε… “πάσο“!
  • Είναι γεγονός ότι οι των Ειδικών Δυνάμεων γενικώς και όχι μόνον στην χώρα μας, αλλά θα έλεγα κυρίως στις ΕΕΔ, θεωρούν τα λοιπά στελέχη κατωτέρου επιπέδου, συγκριτικά μ’ αυτούς! Δεν είναι όμως έτσι! Τέλος πάντων! Προσέξτε όμως, διότι σκεπτόμενοι και εσείς στο ΕΠΝ έτσι, μειώνεται το ηθικό (τεράστιο λάθος) των μη “Ειδικο Δυναμιτών” στελεχών!
  • Το ίδιο γίνεται και στον ΣΞ, όπου πχ οι απλοί Πεζικάριοι “τρώνε” για χρόνια όλα το… σκατό και στα… ξεβλάσταρα, όταν έρχεται η ώρα για να γίνουν ανώτατοι, εμφανίζονται οι “δικτυωμένοι” των Κ/Δ και αναλαμβάνουν αυτοί τις Δκσεις Μ/Κ Ταξ / Μχιών, κλπ! [Είναι και άδικο(!) και κακό(!), διότι τί γνωρίζει πχ από Μ/Κ ΠΖ, ΤΘνα, συνεργασίες των όπλων ελιγμού, κλπ, ένας Κ/Δ, του οποίου το αντικείμενο για χρόνια ήταν άλλο];
  • “Έσπασε” πριν από χρόνια, (για μας κακώς), το γεγονός να αναλαμβάνουν τις Δκσεις μειζόνων Σχηματισμών στελέχη μόνον των Όπλων Ελιγμού και τώρα γίνεται και μάλιστα ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ, ένα ακόμα -μεγαλύτερο αυτήν τη φορά- λάθος, το οποίο τείνει να γίνει κανόνας!..
  • Το παραπάνω εκτεθέν πρόβλημα (κατ’ εμάς τουλάχιστον) μεγιστοποιείται υπαρχούσης, και απολύτου ενεργού στις ΕΕΔ της ρήσεως, έχει μπάρμπα στην Κορώνη” ή της ερωτηματικής παραλλαγής της, “έχει μπάρμπα στην Κορώνη; (Ώστε να… “προχωρήσει”! Καταλάβατε)!..
  • Επανερχόμενος!
  • Πιστεύω ότι το ΕΠΝ, με ό,τι συνέβη, προσεβλήθη βαρύτατα, ως προς την εικόνα του, αλλά και ως προς την γενικώς αποδεκτή αλήθεια, σχετικά με τις πραγματικές μεγάλες ικανότητές του, (προσωπικού και μέσων), όπως όμως προσεβλήθη βαρύτατα και ο εγωϊσμός του λαού μας, υπό την έννοια ότι είμαστε “Ναυτικός Λαός” και διαχρονικά επαιρόμεθα για την Ναυτοσύνη μας, κοροϊδεύοντας μάλιστα τους Μογγόλους στρατοκράτες, αναφερόμενοι μέχρι και στο… “Malta yok!..
  • Τώρα, “όπου και να το πεις”, όπως λέει ο λαός μας, το γεγονός αυτό, θα σου πουν: Καλά τόσο μαλάκες είναι οι δικοί μας, που δεν αντελήφθησαν ότι ερχόταν ένα βουνό πάνω τους και παρέμειναν στη θέση τους; Εκτός αν το καράβι τους έπαθε ξαφνικά… παραλυσία και δεν μπορούσε να κινηθεί, όντας μάλιστα και αρκούντως ταχύ! Άρα είμαστε και… μαλάκες και… ασυνείδητοι και κυρίως, ως ναυτικός λαός, ανεκδιήγητοι!..
  • Αυτά θα σου πουν ή θα σε ρωτήσουν έλλογοι Έλληνες πολίτες!..

Πάμε” παρακάτω:

– Με την ευκαιρία!

– Κε Α/ΓΕΝ, τωρινέ και όσοι θα ακολουθήσουν! Πρόσεξε λίγο ποιούς τοποθετείς / τοποθετείτε στις… μεταθέσεις και κυρίως ποιούς τοποθετείς Δντές, στη θέση αυτή!..

– Κάτι Άγγελοι μου, μου ανέφεραν ότι, κατά το σχεδόν πρόσφατο παρελθόν, Δντης στη θέση αυτή διετέλεσε πρώην ΑΚΑΜ (που “κανά” 1,2 φορές, όντας ΑΚΑΜ, είχε φύγει από τη θέση του χωρίς άδεια και ανεζητείτο) εφέρετο στρατολογημένος από ξένη Υπηρεσία (φίλη στην παρούσα συγκυρία), και έχων ισχυρά “κονέ” με ισχυρότατο(!) θηλυκό πολιτικό μέλος, της ΝΔούλας! Ακολούθως το στέλεχος αυτό τοποθετήθηκε στην “Δνση Πληροφοριών”, του ΓΕΕΘΑ !!!

Προσωπικά θεωρώ βέβαιον ότι οι Κυβερνήτες όλου του Στόλου σας / μας, εκείνη την περίοδο, πέρασαν” στην ξένη Υπηρεσία, (και ίσως και σε 3η χώρα μετά, αλλά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω), και μάλιστα μετά κρισίμων λεπτομερειών και γι’ αυτούς και για τα μέσα σας / μας, ενώ πολύ πιθανό να πέρασε”, λίγο μετά, και η τότε… “αύρα”, της “Δνσης Πληροφοριών”, του Α/ΓΕΕΘΑ!

(Οπότε, ξέρω, τί θα μου πεις αμέσως Κε Α/ΓΕΝ! Θα μου πεις: “Καλά έγινε τέτοιο πράγμα και εσύ μου λες τώρα ρε φιλαράκο, γιατί ανακοινώσαμε ότι αλλάξαμε τον Κυβερνήτη της Κ/Φ και γιατί επίσης είπαμε ότι βάλλαμε… “βάτραχο”; Αχαχαχαχαχα!.. Και θα έχεις δίκιο, θα ανταπαντήσω! Όμως Κε Α/ΓΕΝ, (θα σου ξανάλεγα), άφησε / -τε να βρουν και τίποτα μόνοι τους οι Τούρκοι και μην τους κάνεις / -ετε “μάγκες)!..

– Γράφω “πολύ πιθανό” και όχι “σίγουρο”, διότι έτσι όπως είναι δομημένες οι Πληροφορίες, (δεν είναι… αχαχαχαχαχα / χθες αν με διάβασες θα κατάλαβες ότι δεν υπάρχουν ελληνικές στρ-κές “Πληροφορίες“, διότι έτσι θέλει το Καθεστώς, το Σύστημα, αλλ’ όμως λυπάμαι δεν μπροώ να επεκταθώ), δεν είναι εύκολο για διερχόμενα απ’ αυτήν στελέχη, στελέχη – “τουρίστες”, [που συνήθως περνούν απ’ εκεί για το… βιογραφικό τους, (όπως και ο τότε Αρχιπλοίαρχος), ώστε τα “κονέ” τους να τους(!)… ανέλθουν μετά, (κατάλαβες Κε Α/ΓΕΝ με την μη ορθή μου σύνταξη, τί εννοώ)], δεν είναι λοιπόν εύκολο, όσο δόλιοι και να είναι, να αντιληφθούν “τί ακριβώς παίζει” στην υπόψη Δνση, πλην ασφαλώς των “πακτωμένων” εκεί στελεχών – “θυμάτων”, αποκαλουμένων και “μαύρων”, που εργάζονται “παράλληλα” και για την υπηρεσιακή άνοδο των… τουριστών και για την… Πατρίδα μας, έχοντας Προϊστάμενό τους και… Αξιολογητή τους, στις περισσότερες των περιπτώσεων (8/10) στέλεχος ΑΣΧΕΤΟ(!) με το αντικείμενο!.. Αχαχαχαχαχα!..

– Επίσης!

Πρόσεξε λίγο τους Οικονομικούς ανωτάτους που στέλνεις στο ΓΕΕΘΑ, αλλά και γενικώς!..

Ακολουθεί Παράδειγμα:

  • Θεωρείς σωστό Κε Α/ΓΕΝ, να δίνονται λεφτά για να φτιαχτούν μαρμάρινες οι… WC του ΓΕΕΘΑ, [με το… βαρύ αιτιολογικό ότι έτσι διέταξε ο Α/ΓΕΕΘΑ, (όπως λένε οι στρατεύσιμοι στις Μονάδες μας “το είπε ο Κος… Διοικητάς”, αχαχαχαχαχα), που πιθανώς να τον “παίζουν μπαλίτσα” οι έμψυχοι εκεί (ναυταίοι και άλλοι) “εφαψίες”, σε αντίθεση με τον άψυχο εφαψία… “Καρμάτε”, αχαχαχαχαχα], και να μην δίνονται όλα τα απαιτούμενα χρήματα πχ σε τεχνικο – υλικο υποδομή δημιουργίας νέας και λίαν κρισίμου Μονάδος, με αποτέλεσμα στελέχη σου (ΓΕΝ), αλλά και στελέχη άλλων Κλάδων να τρέχουν πχ σε Τράπεζες, κάνοντας χρήση των εξω-στρ/κών “κονέ” κάποιων και να ζητιανεύουν… γραφεία, καρέκλες, παλιούς Η/Υ, κλπ; (Και … χαρτί υγείας, που λέει ο λόγος, αν είχαν… περίσσευμα, θα το παίρνανε)!..

– Κάτι τελευταίο Κε Α/ΓΕΝ και πάντα με τον προσήκοντα σεβασμό! Πες εκεί στο προσωπικό σου, “πέρασε” τους το, (αν και αυτό που σου γράφω παρακάτω, θα πρέπει να το κάνει ο Α/ΓΕΕΘΑ, και προς τους 3 Κλάδους, εγγράφως και προφορικώς), να έχουν λιγότερο “τουπέ”, κάτι εκτιμώ μη συμβατό ΚΑΙ(!) με τους καιρούς που διερχόμαστε, ως χώρα, ως λαός!

Ορισμένοι μάλιστα “δικοί” σου έχουν σε τόσο μεγάλο βαθμό, τόσο μεγάλη έπαρση, που περπατούν στους διαδρόμους του ΓΕΝ, κλπ, και… μεταφέρουν, παράλληλα με τα πόδια τους, και τους… γεννητικούς τους αδένες, αφού αυτοί, όντας τόσο μεγάλοι (εννοώ ευμεγέθεις), όσο και βαρείς, σέρνονται στο έδαφος!.. Κατάλαβες!..

– Ειλικρινά, αν βρω χρόνο, στο μέλλον θα σε ξανα… απασχολήσω!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ω1

ΥΓ.

1. Κε Α/ΓΕΝ!

ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ στην νήσο ΛΕΣΒΟ, όπως και στην νήσο… Μυτιλήνη!

(Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα! Γειά σου Τσίπρα “παικταρά”, βάλλε μαζί με τον Καμμένο και άλλους “λάθρο” στην χώρα μας και… χώρο διαμονής σας, και μετά βάλλε όλη την ΕΤ σου να λέει ότι οι Έλληνες, που προφανώς μισείτε, είναι… αφιλόξενοι,… ρατσιστές, … “Χρυσαυγίτες”, κλπ, ενώ βάλλε μας και άλλους… φόρους, μείωσε και άλλο το αφορολόγητό μας, κόψε και άλλο τις συντάξεις μας, βάλλε καμμιά νέα υπογραφή για χρέωσή μας στους Πάτρωνές σου “Διεθνείς Εβραίους”, έως το… 3015 αυτήν την φορά, ώστε έτσι, και τελικά, να ζήσουν οι “λάθρο”, να “κονομήσουν” οι SOROS-ΜΚΟ του αφεντικού σου, αλλά και οι ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ “δικοί” σου, και αποτελειώνοντάς μας τους… κακούς Έλληνες, να μας εκδικηθείς, ως απογόνους και συνεχιστές εκείνης της “Μεσαίας Τάξης”, που κάποτε δεν άφησε τους… προγόνους σας να κάνουν την Ελλάδα Σοβιετία, με στρ-δα συγκεντρώσεως, Γκουλάγκ, κλπ, με αποτέλεσμα οι μάνες μας, οι αδελφές μας, η γυναίκα σου, κλπ, να μην γίνουν πουτάνες, αλλά πχ Λέκτορες στο ΕΜΠ, σαν την Περιστέρα σου και παράλληλα να μας κάνεις και πλάκα, αφού γκρεμίζεις την δική μας Πατρίδα, χώρα όπου ζεις, όντας απλώς άτομο ελληνικής καταγωγής, έχοντας, έναν υποτιθέμενο δεξιό, ως συγκυβερνήτη, να  θεάται, όντας ο ισχυρός σου ΤΑΚΟΣ, το ξεθεμελίωμα των αρχών και των αξιών μας! Τί ειρωνεία για εμάς, τί κατάντια για το πνευματικό παχύδερμο Καμμένο και τί ΑΔΙΚΟ για την Ελλάδα μας)!

Κε Α/ΓΕΝ! Τη Λέσβο λοιπόν και τα μάτια σας, μην ξυπνήσετε / ξυπνήσουμε κανένα πρωϊ και οι Μογγόλοι την έχουν περικυκλώσει με τα καράβια τους, και με τα συνημμένα στο… “παιχνίδι” ηλεκτρονικά τους μέσα, μέσα Η/Π και αρχίσουν… EFES στο έδαφός της!.. Κατάλαβες!..

2. Κε Α/ΓΕΝ! Αν έλεγα ή αν έγραφα, όπως τώρα, ότι οι ναυτικές δυνάμεις του… ΝΑΤΟ, που ήλθαν μετά από πρωτοβουλία τάχα του μεγάλου μας ΥΠΑΜ Καμμένου (1, 2 καράβια “πόσα είναι”, ή “την έκαναν” και αυτά;), που περιπολούν στα νησιά μας, ώστε να μην έρχονται υποτίθεται… λαθρομετανάστες, κλπ, είναι λίγο στα “παπάρια τους, έχοντας πιθανώς “κολλήσει”… αρρώστεια από τους “Αρματωλούς και… Κλέφτες” μας, θα είχα πολύ άδικο;

Αλήθεια! Αν δεν είχαμε και την θαλάσσια φύλαξη ή επιτήρηση του ΝΑΤΟ, αχαχαχαχαχα, πόσοι λάθρο” θα εισέρχονταν στην χώρα μας Κε Α/ΓΕΝ;

3. Τέλος, πες “πολλά φιλάκια” στον Καμμένο, που “φαγώθηκε” με τα… γυρτά Υ/Β μας και τον Βενιζέλο στη Βουλή, όντας λαλίστατος και “ανοίγοντας” περαιτέρω τα μάτια των Μογγόλων, διότι ήθελε τάχα να κάνει “ντα”, τον γαμπρό του… Λαμπράκη της Β. Ελλάδος, του Μπακατσέλου! Πες του, μίλα του, και “ψάξου” και εσύ εκεί στο ΓΕΝ, διότι διαβάζω ότι η Φιλέλλην “κόρη του Πάστορα” θα δώσει στον ΡΤΕ 6 καταδιωκτικά Υ/Β!..

4. Και πιθανώς, για να το… ευθυμήσουμε και λίγο Κε Α/ΓΕΝ, προτείνουμε και σε εσένα, αλλά κυρίως στους 300 της Βουλής, να βάλλεις  / -τε, για λίγο, και να δεις / δείτε (youtube) την χθεσινή (07-05-2018) εκπομπή της Θ7 Άντε Γειά και συγκεκριμένα την στιγμή που καλεί στο τηλέφωνο τον Τάκη, μια “αδελφή και να ακούσετε μετά τί λέει αυτός ο μη μορφωμένος, όπως εσείς και… εμείς…, οπαδός του ΘΡΥΛΟΥ, του ελληνικού αθλητισμού!..

5. Επειδή “παίζει” τώρα, (σήμερα το βράδυ / ώρα Ελλάδος, θα ανακοινώσουν οι Η.Π.Α. την απόφασή τους, για το αν θα αποχωρήσουν από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν / είθε “ναι”!), όποιος “θέλει, μπορεί και δύναται”, (ειδικά οι των “Πληροφοριών”… μύστες), ας διαβάσει το ακολουθούν άρθρο:

Analysis:

Trump’s 3 conditions for fixing Iran nuclear deal now imperative

May 4, 2018

The Mossad’s coup has turned Trump’s three proposals into three imperatives, not just to the Europeans, but also to the two other states involved in the deal: Russia and China.

By: Malcolm LoweThe Gatestone Institute

The picture of Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu standing before two displays, one of file folders and one of compact discs, symbolizes possibly the greatest coup in the history of espionage: the Mossad’s acquisition of the archive of Iran’s program to create nuclear weapons. A runner up for that title might be the advance information about Operation “Overlord, the Allied landing in France at the end of World War II, supplied by Elyesa Bazna from Ankara and Paul Fidrmuc from Lisbon.

Nazi Germany failed to act on that information about the intended landing site on D-Day. Instead, it fell victim to false information provided by a supposed spy who was working for the Allies. The parallel to that failure is the present rush of politicians and so-called experts who pretend that the Mossad’s coup tells us nothing new and merely proves that the deal is more justified than ever. They claim, in particular, that before the deal was made, the International Atomic Energy Agency (IAEA) already knew the broad details of what the new information reveals.

What the assorted apologists for the Iran nuclear deal have failed to grasp is a simple distinction: the difference between suspicions and confirmation. (“Άγγελοί” μου, τί σας φωνάζω τόσο καιρό τώρα, γι’ αυτήν την γαμ… νη επιβεβαίωση στις Πληροφορίες, έ;)! The IAEA based its assessments on “over a thousand pages” of documents; now we have a hundred thousand.

The historic magnitute of Mossad’s discovery

Moreover, these are in effect a hundred thousand signed confessions of the Iranian regime that it intended to create nuclear weapons and load them on missiles it manufactured. The miniature minds of the apologists are simply incapable of grasping the historic magnitude of the Mossad’s discovery.

Apart from Netanyahu himself, the most significant individual who understands that magnitude is President Donald Trump. In February 2018, Trump informed the three European countries involved in the Iran deal about the defects that he wanted corrected in order to continue to certify the deal. As Reuters reported at the time:

“Trump sees three defects in the deal:

its failure to address Iran’s ballistic missile program;

the terms under which international inspectors can visit suspect Iranian nuclear sites; and

‘sunset’ clauses under which limits on the Iranian nuclear program start to expire after 10 years.

He wants all three strengthened if the United States is to stay in the deal.”

The Mossad’s coup has turned Trump’s three proposals into three imperatives, not just to the Europeans but also to the two other states involved in the deal: Russia and China. (Russia, in particular, must grasp that major Russian cites are within missile range from Iran.) That is, if the deal is to survive, the sunset clauses must be cancelled, the IAEA must have freedom to inspect whatever it demands, and Iran’s long-range missile capacity must be curtailed. This is because the Mossad has also supplied us with a hundred thousand signed confessions that the Iranian regime will resume and complete its plans for nuclear-armed missiles as soon as the deal permits it — indeed authorizes it — to do so.

Malcolm Lowe is a Welsh scholar specialized in Greek Philosophy, the New Testament and Christian-Jewish Relations. He has been familiar with Israeli reality since 1970.

-/-

6. Και τέλος, διαβάστε και ακόμα κάτι ενδιαφέρον, τώρα που οι Τ/ Χάκερς”, της ΜΙΤ, προσβάλλουν ελληνικούς στόχους!

Cybercom to Elevate to Combatant Command

May 3, 2018
By Lisa Ferdinando
DoD News, Defense Media Activity

WASHINGTON — In response to the changing face of warfare, U.S. Cyber Command will be elevated tomorrow to a combatant command, chief Pentagon spokesperson Dana W. White said today.

“The cyber domain will define the next century of warfare,” White said at a Pentagon news conference.

Army Lt. Gen. Paul M. Nakasone, most recently commander of Army Cyber Command, will receive his fourth star as he succeeds retiring Navy Adm. Michael S. Rogers as Cybercom commander.

“Just as our military must be prepared to defend our nation against hostile acts from land, air and sea,” White said, “we must also be prepared to deter, and if necessary, respond to hostile acts in cyberspace.”

New Warfighting Domain Has ‘Come of Age’

Nakasone will play a critical role in tasks that include training cyber warriors, advocating for more cybersecurity resources, and planning and conducting cyber operations, White said.

Deputy Defense Secretary Patrick M. Shanahan is to preside over the Cybercom portion of ceremony at the Integrated Cyber Center/Joint Operations Center at Fort Meade, Maryland, White said.

“This change of command is noteworthy because it signifies the elevation of Cyber Command as our 10th combatant command,” she said. “Last year, [Defense Secretary James N.] Mattis announced the elevation of Cyber Command, acknowledging that a new warfighting domain has come of age.”

Cyber Command Established in 2009

U.S. Cyber Command, which has been a subunified command under U.S. Strategic Command, was established in 2009 in response to the rapidly evolving threats, with adversaries seeking to exploit the cyber domain to attack the United States and its allies.

The elevation of the command raises the stature of the commander to a peer level with other unified combatant command commanders, allowing the Cybercom commander to report directly to the secretary of defense, Kenneth P. Rapuano, assistant secretary of defense for homeland defense and global security, told reporters at the Pentagon last year.

7. Περαστικά στον ιστορικό Γενάρχη μας, στον Οικουμενικό μας Πατριάρχη!

– Παναγιώτατε πρόσεξε την υγεία σου, καθώς και το τί τρώς και πίνεις, αφού στο περιβάλλον σου διαβιούν και 2,3 άγριοι… όφεις! Μην πας σαν τον… Χριστόδουλο!..

– Ξεκουράσου και λίγο λοιπόν!.. Σε θέλουμε γερό και δυνατό!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ, ΠΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΚΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ!!! 

ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ!  

8. Τούρκοι! Αν τελικά η εισήγηση του Εισαγγελέως γίνει δεκτή από το Δικαστήριο και φυλακιστεί ο Στρατηγός ΧΟΥΝΤΟΥΤΙ 15 χρόνια, (ως Γκιουλενιστής), όπως διαβάζω, τότε να γνωρίζετε πως θα έχετε φυλακίσει έναν από τους καλύτερους Στρατηγούς σας, των τελευταίων ετών! (Τον παρακολουθήσαμε οι “Άγγελοι” πολύ στενά, όταν υπηρέτησε στην Κύπρο / “Κατεχόμενα” και έχουμε άποψη)!

– Ρε “πουλημένε” Ακάρ, … μετεμψύχωση του ΚΑΡΑΝΤΑ(Γ)Ι! Κάνε κάτι ρε! Ντροπή σου! Πώς καταντήσατε ρε συ τις… πρωσσικές ΤΕΔ!..

9. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο Β. ΦΘΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ, ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ… ΦΡΥΔΙΑ! ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ!..

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ! 

10. Δεν ξέρω αν πίσω από την δολοφονία του Παπαχρήστου είναι οι τ/ΜΥ, όπως διαβάζω τώρα σε ένα περίπου… λαθρόβιο έντυπο – ε/φ! (Παρουσιαζεται ως “παιδί” του ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ και ως ένας εκείνων που εισήλθαν -κάποτε- στο τ/έδαφος, για εκτέλεση συγκεκριμένης αποστολής, κλπ, ως “κολλητός” του Καμμένου, του Μελισσανίδη, ως Δντης Ασφαλείας της Οικογένειας Λάτση, κλπ)! Εκείνο που είχαμε γράψει εδώ, αν θυμάστε φίλοι μου, (όσοι είναι τακτικοί αναγνώστες μας), ήταν ότι η ΜΙΤ παρακολουθεί τις κινήσεις του ΥΠΑΜ μας, Π. Καμμένου! Δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο!.. Και αυτό που γράψαμε ήταν εκτίμηση, όπως αυτές των… κουκουλοφόρων μαρτύρων της υποθέσεως NOVARTİS, ελληνικό της σκέλος!.. (Εκτίμηση, εικασία, θεώρηση, πίστη, κλπ, και τίποτα άλλο! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

11. Και τώρα το “κλου” της σήμερον… ημέρας!

– Διάβασα τις προάλλες, περιφερόμενος στο τ/Διαδίκτυο, σε σάϊτ ευρείας, όπως διεπίστωσα, επισκεψιμότητος (www.haber7.com) πως ο Κος Τσίπρας είχε ευχαριστήσει την Τουρκία, για τη συμφωνία της με την ΕΕ, για τους μετανάστες, κλπ και πως είχει πει πως αν δεν δεχόταν η Τουρκία, κλπ, τότε το πρόβλημα θα ήταν πολύ μεγάλο για την Ελλάδα, αφού τότε εισέρχονταν την ημέρα στην χώρα μας, κατά Μ.Ο., 5000 άτομα!

 – Εμείς σας είχαμε γράψει εδώ ότι το 2015 εισήλθαν στην χώρα μας 1,5 εκ-ρια “λάθρο” και πρόσφυγες και πως τα 2/3+ αυτών έμειναν εδώ!.. (Όσοι δεν το θυμούνται να βρουν το σχετικό μας άρθρο / 2015).

– Όμως “πέσαμε έξω” κατά 300.000 άτομα και απολογούμαστε γι’ αυτό σε εσάς φίλοι αναγνώστες, “εδώ και τώρα”, αφού τελικά και μετά τη δήλωση Τσίπρα, ο αριθμός που είχε μπει στην χώρα μας, στο πλαίσιο του Σχεδίου ΤΣΙΠΡΑΣ – “ΑΝΟΙΚΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ-ΑΓΚΑΛΙΑ” ή “ΤΣΙΠΡΑΣ – ΕΘΝΟΔΙΑΛΥΣΗ” ή “ΤΣΙΠΡΑΣ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ”, ήταν 1,8 εκ-ρια “λάθρο”! Γιατί;

Διότι: 5000 Άτομα  X 30 Ημέρες = 150.000 Άτομα, κατά Μ.Ο. τον Μήνα! Και 150.000 Άτομα Χ 12 Μήνες = 1.800.000 Άτομα! 1,8 εκ-ριο – 1,5 εκ-ριο = 300.000! 

ΖΗΤΩ λοιπόν, ΖΗΤΩ του ΤΣΙΠΡΑ”, όπως ακριβώς και στην γνωστή ταινία με τον τρομερό Λ. Κωνσταντάρα, που του φωνάζανε οι φίλοι του γιού του, “Ζήτω, Ζήτω Του Παπασταφίδα, Που ‘Χει Κάνει Έναν Γιο… Ατσίδα“!.. 

ΜΗΠΩΣ… ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ;

12. Τα πιο ωραία… τ/γκολ, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα!

  • τ/Προσπάθεια εμβολισμού “Γαύδος” Ελληνικό ΛΣ → 1 – 0
  • τ/Αιχμαλωσία 2 Ελλήνων στρ-κών ΕΕΔ → 2 – 0
  • τ/… Εμπλοκή στην πτώση του ΜΙΡΑΖ του Μπαλταδώρου – ΕΠΑ → 3 – 0
  • τ/Ανακοίνωση (τ/ΥΠΕΞ) περί τουρκικότητος των Ιμίων Ε/ΥΠΕΞ4 – 0
  • τ/… Επακούμπηση Κ/Φ “ΑΡΜΑΤΩΛΟΥ ΕΠΝ → 5 – 0
  • τ/Αναφορά (ΡΤΕ) περί καψίματος της Σμύρνης από τον ΕΣ, το 1922Ε/Κ-Β → 6 – 0 
  • τ/ Συνεχής (!) “αποστολή” “λαθρομεταναστών” στην Ελλάδα  Ελλάδα7 – 0

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 7 – 0 !!! !!! !!!

-/-