ΚΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!..

– Κε Α/ΓΕΣ! Ασκηθείτε βεβαίως στον… Β. Έβρο, αλλά “ΞΕΚΟΛΛΕΙΣΤΕ” από την παγιωμένη αντίληψη ότι οι Τούρκοι θα σας έλθουν απ’ εκεί! Η ”ΒΑΡΙΑ”, και η δια του Β. Έβρου τ/εισβολή στην χώρα μας, ήταν παγίδα!.. Υπάρχουν και κάποιοι, πώς να το κάνουμε, οι οποίοι “διάβασαν” αλλιώς την “ΒΑΡΙΑ!..

– Πιστεύετε πραγματικά πως ό,τι και να έγινε στην Τουρκία τότε (εννοώ κυρίως στις αρχές του 21ου αι., με όλα αυτά τα τ/αντικυβερνητικά κλπ σχέδια που “κυκλοφόρησαν” και… συγκλόνισαν), το Τ/”ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ” (λέγε με Πραγματική Κ-Β”, με ιστορία από το 1850 / τα έχουμε γράψει και αυτά εδώ), θα επέτρεπε ποτέ να βγουν στο φως”, αν ήταν αληθινά;

Γιατί “δεν βγήκε στο φως” πχ κάτι (πλην βεβαίως των Η.Π.Α. , που και αυτές δεν τα έμαθαν όλα) σχετικά με τα όσα έγγραφα, κλπ… “ξεχείλησαν”, όταν “ανοίχτηκαν” στην Άγκυρα, τα ΑΡΧΕΙΑ των ΕΤΝΑ ΑΑΠ” Σχεδίων, ναι τότε που και Εισαγγελείς (Γκιουλενιστές κατά τους Ερντογανιστές), ήταν στο “κόλπο” και που δικάζονται ακόμα σήμερα, ναι τότε που “έτρεχαν” οι Μπασμπούγ και Κοσανέρ, κατά το σούρουπο, στην… τ/ “Διεύθυνση Κινητοποίησης και Επιστάτευσης”, για να προλάβουν ουσιαστικά την διάλυση των… ΤΕΔ και την πρόωρη -προ του 2023- διάλυση της… Τουρκίας! Γιατί δεν διέρρευσε τότε  ούτε… κόλλα “Α4”;

Την  τ/”παρτίδα” τελικά την έσωσαν τότε, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, οι 2 αυτοί πολύ δυνατοί Στρατηγοί, (ο Α/ΓΕΕΔ ή “LAW”και ο Α/ΓΕΣ ή “Φίλος Καρδιάς”, για όλους σχεδόν τους υφισταμένους του), αφού οι Φύλακες… “Bordo Bereli” δεν τα είχαν… καταφέρει, ούτε ακόμη στο να μην μπει στο κτήριο ο… εχθρός, αχαχαχαχαχαχαχα, (η αλήθεια είναι ότι ακόμα και η είσοδος – το… “έμπα”έγινε αρκούντως πονηρά / την είχε “πατήσει” τότε -αρχικά τουλάχιστον- ακόμα και η “ΜΙΤ”), αλλά και το γεγονός ότι όλο το υλικό δεν ήταν και δεν είναι μόνον στην Άγκυρα, αλλά ήταν και είναι διεσπαρμένο, ας πούμε σε… Παραρτήματα, σχεδόν σε όλη την τ/επικράτεια, ανάλογα βεβαίως με την περιοχή) ! STOP

– Την ίδια ακριβώς περίοδο οι Τούρκοι στα… Νότια του Έβρου, είχαν απέναντί σας / μας, ως Διοικητή του 2ου Σ.Σ. τον εμπειροπόλεμο (“μπαρουτοκαπνισμένο” με ΡΚΚ στην Α. Τουρκία και στο Β. Ιράκ) Ενγκίν Άλαν, τον Στρατηγό (Κομάντος), ο οποίος είχε “μεταφέρει” από την Κένυα, στην Τουρκία, μέσω “ΤΔΒΚ”, το 1999, με το “ναυλωμένο” από την ΜΙΤ α/φ του Δ. Θρακιώτη επιχειρηματία Τσαβίτ ΤΣΑΓΛΑΡ, μαζί φυσικά και με την ΜΙΤ, τον Κούρδο ηγέτη Αμπντιουλλάχ Οτζαλάν, (“ΡΚΚ”), στο πλαίσιο της γνωστής πια Αμερικανο-Ελληνο-Τουρκικής συμφωνίας, της οποίας (ως παρένθεση) την κατάληξη, ήτοι την τελική τύχη του Οτζαλάν, δεν μας την έχει πει ακόμα ούτε καν ο Κος Σημίτης!.. (Η τύχη του αναφερόταν στην συμφωνία, ως προϋπόθεση παράδοσής του στους Τούρκους και ήταν η μη εκτέλεσή του και η παραμονή του στην Φυλακή! Το ερώτημα, που χρήζει απαντήσεως, είναι: “Μέχρι του θανάτου του”);

– Βάλτε λοιπόν έναν Επιτελή σας να ψάξει καλά το “σάϊτ” μας και θα βρει ποιό ακριβώς είναι το τ/σχέδιο επίθεσης κατά της Ελλάδος, σχέδιο, το οποίο οι “Άγγελοι” είχαν παραδώσει στον σημερινό σας Σωματάρχη του Δ’ Σ.Σ., (ναι, αυτόν τον αχάριστο, “κολλητό” του Τελλίδη), καθώς και στον νυν “Γενικό Διευθυντή Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων” (ΥΠΕΘΑ / ΓΔΠΕΑΣ), τον αποκαλούμενο και “ΝΑΤΟ-κονόμα” / (ΣΣΕ: 1982) / αυτόν που δεν χώνευε (ίσως τώρα να παίρνει καμιά… σόδα) τους “Ελληνοκεντρικούς” Αξκούς!..

Η “Ομάδα” των “Αγγέλων” είναι καθαρά ελληνική και χωρίς εξαρτήσεις! Για την αξιοπιστία της ρωτείστε εκεί σ’ εσάς και θα σας πουν! (Ξέρει πχ μέχρι και ο… Ευρωπαίος μας Στρατηγός, πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά και αρκετοί άλλοι)! Δεν πρόκειται για άτομα που ελέγχονται από ξένες υπηρεσίες, σαν αυτά που για χρόνια λυμαίνονται τον χώρο των πληροφοριών στην χώρα, αυτά που σε αγαστή συνεργασία (και) με ντόπιους “ντίλερς”, προμόουτερς” εμπόρων όπλων, κλπ, άτομα που και σήμερα ακόμα “ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ” από τον βαρύτατα άρρωστο ελληνικό χώρο των Πληροφοριών (και τώρα και του συνημμένου Κυβερνοχώρου”), έχοντας πλοκάμια ΠΑΝΤΟΥ, στο ελληνικό θνήσκων Κράτος!

– Εμείς δεν λέμε να μην ακούτε αυτούς τους τύπους, που θυμίζουν στην σχέση τους με τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ, τον επαίτη της ευαγγελικής περικοπής, ο οποίος τρεφόταν από τα ψίχουλα της τραπέζης του Κου του!..

– Λέμε απλώς! Τους τύπους μεν αυτούς ΠΡΟΣΕΞΤΕ τους πολύ, αλλά ακούστε και εμάς, δε! Αυτό τί σημαίνει; Απαντώ / -με! Σημαίνει πχ να βάλετε τον Μέραρχο της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας σας ή “Κινέζο”, να κάνει καμία άσκηση αμυντική (πώς την λέτε εσείς οι στρατιωτικοί δεν ξέρω) σε απόπειρα πχ καταλήψεως του α/δ της έδρας του και σίγουρα και καμία ασκησούλα αμύνης… παραλίας μεγάλου μήκους, αχαχαχαχα (ή όπως τέλος πάντων τις λέτε εσείς οι στρατιωτικοί αυτές τις ασκήσεις) κατά εχθρού επιχειρούντος απόβαση, πχ στα Δίκελα, και πιο δυτικά, πιο… βαθιά, κλπ!  [Ο “Κινέζος” ή “Γελαστούλης”, με την ευκαιρία, όταν κάποτε του δίναμε πληροφορίες “γκαραντί”, μας απαντούσε… “έχει πολύ σκόνη στο Πεκίνο” ή νόμιζε ότι μας… ξέφευγε, αναφερόμενος στο ότι οι Η/Υ δουλεύουν αλλιώς στην… Κίνα, και λοιπές παπαριές!.. Ήταν και είναι όμως και αυτός “κολλητός” του… Τελίδη, αυτού του τεράστιου στρατιωτικού… μεγέθους (και ασφαλώς δεν αναφέρομαι στο δέμας του υπόψη Στρατηγού και τέως Α/ΓΕΣ) και έτσι… διεσώθη]!

Δύο (2) επεξηγήσεις, όπως λέμε, τώρα!

α. Για κάποιους ηλίθιους και ουσιαστικά “μη επαγγελματίες” που ζητούσαν κάποτε και ζητούν, μέσω… “Συνδέσμων”, και τώρα(!) να μάθουν τις πηγές μας, αποτελεί ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ ΚΑΝΟΝΑ της “Ομάδας”μας, η οποία σύντομα θα γίνει ΕΤΑΙΡΕΙΑ“, να μην αναφέρονται!.. Ή θα έπρεπε, τί λέτε; Αχαχαχαχαχαχαχαχα

β.   Για όσους θα πουν, μα οι Τούρκοι (ΤΕΔ) μπαίνουν στο “σάϊτ” σας, θα δουν και αυτοί τί γράφεται και θα πράξουν πχ άλλα, κλπ, απαντώ, επίσης παραδειγματικά, πως δεν θα ενεργήσουν αλλιώς οι Τούρκοι στην Δ. Θράκη, διότι: (Ειδική επεξήγηση, για όσους “νοιώθουν”, αφού το θέμα είναι “ειδικό”)!

  • Ασκούνται συνεχώς, εδώ και 3 χρόνια τώρα, και εντατικά, σε ό,τι περιλαμβάνει το υπόψη σχέδιο! Είναι δε γνωστοί… “Ρομποτικοί”! Για να μπορέσει -προσέξτε- η μάζα του προσωπικού τους να κάνει την όποια επιχείρηση, πόσο μάλλον μια μείζονα διακλαδική τέτοια, θα πρέπει, για να την κάνει έστω… υποφερτά, να την κάνει… 100 φορές! Καταλάβατε! (Μια δικαιολογητική παράμετρος της υποτιθέμενης σκληρής – Πρωσικής- πειθαρχίας εδράζεται και σ’ αυτήν την αποκαλούμενη “Ρομποτοποίηση” του προσωπικού των ΤΕΔ)!
  • Οι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι φίλοι των… Μαθηματικών και της… “Ευκλειδίου Γεωμετρίας” και γνωρίζουν πχ πολύ καλά (εκτιμουμένης πάντα της κάθε φορά -προσέξτε- της κάθε φορά χρονικά δεδομένης εχθρικής “Μαχητικής Ισχύος”) πως “η ευθεία οδός είναι συντομοτέρα πάσης άλλης”!.. Αχαχαχαχαχαχαχα
  • Σέβονται απεριόριστα (ίσως περισσότερο και από το Κοράνι) τις στρατιωτικές τακτικές στο Πεδίο του ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ, ο οποίος… εθέλγετο γενικώς από τις νότιες… κατευθύνσεις!.. Αχαχαχαχαχαχα !..
  • Δεν αγαπούν τις όποιες… ορειβασίες! Αχαχαχαχαχαχαχα
  • Οι όποιες στρατιωτικές τους στοχεύσεις – επιδιώξεις υπεστήριζαν πάντα και υποστηρίζουν ακόμα (και μάλιστα απολύτως), τις όποιες πολιτικές όμοιες, (γεω-στρατηγικές και γεω-οικονομικές), οι οποίες, επίσης πάντα, προηγούνται των στρατιωτικών!..

– Εκτιμώ πως φτάνουν οι παραπάνω… δικαιολογητικές σκέψεις, για την ώρα! Βεβαίως εσείς “κρατείστε και μία πισινή” σε ό,τι διαβάζετε, με βάση πάντα τα όσα διδάσκει πχ και η ΜΙ6, και αναφέρομαι στον “Νόμο της Μη… Απολυτότητος”, τον οποίον έχουμε, εδώ στο “σάϊτ” μας, μνημονεύσει και πάλι, και πάλι, και πάλι!..

– Τέλος, απαντώντας και στον φίλο, ο οποίος υπογράφει ως ΗΛΙΘΙΟΣ, λέμε πως θα πρέπει να μας “ξαναψάξει” εδώ, αφού έχουμε γράψει για τα πάντα και(!) στα ΕΤ θέματα, από τον Νοε. του 2015 που “ανοίξαμε και επέκεινα, όπως και για την αποστρατικοποίηση των Νήσων του Αιγαίου, που ζητά την άποψή μας, όπως και για τις “στημένες” δηλώσεις Τσιρώνη και λοιπών ομοίων του και μη, εξηγώντας ότι πρόκειται για δηλώσεις ενταγμένες στο πλαίσιο των συμπεφωνημένων κινήσεων του Τσίπρα με τον ΡΤΕ, μετά την τελευταία συνάντηση μαζί του, ώστε να πάμε στο “WIN – WIN, [που το ακούσαμε χθες το μεσημέρι (15-05-2019) να το εκστομίζει, χωρίς καμία αίσθηση αιδούς, (αφού ΟΥΔΕΝ ΔΙΠλΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ υφίσταται σχετικά, έρεισμα που να υποστηρίζεται από το “ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ”, αλλά και από το “ΔΙΚΑΙΟ της ΘΑΛΑΣΣΑΣ”), ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” Α/Πρέσβης Κος Τζέφρυ Πάϊατ, ακολουθώντας στην σειρά των δηλώσεων τους Τούρκους, δηλώσεις όμοιες, που αν δεν σφάλλω ως προς το όνομα, έκανε εσχάτως 1ος ο Ομέρ Τσελίκ, (δηλώσεις ενταγμένες στο πλαίσιο των κινήσεων ΡΤΕ αυτήν την φορά, μετά την συνάντησή του με τον Τσίπρα τον Φεβ. στην Άγκυρα, όπου σας ξαναγράφουμε πως όλες οι κινήσεις συμφωνήθηκαν μεταξύ τους απολύτως, αλλά που απλώς τώρα “παίζουν” τον… Παπά ο ένας και τον… Ιμάμη ο άλλος], ένα “ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ” (τουρκιστί), που μας το είπε επίσης, με άλλον τρόπο βεβαίως, έμμεσο, και ο Άγγλος Υπουργός επί Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κος Ντάνκαν, επίσης χθες, 15-05-2019, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Έχουμε γράψει σχεδόν για όλα φίλε “ΗΛΙΘΙΕ”, εδώ στο “σάϊτ” μας, και(!) ασφαλώς και για τα περισσότερα Ε-Τ θέματα, που κρίναμε ότι έπρεπε, πως επέβαλετο!!..

Ξεκίνα λοιπόν “ΗΛΙΘΙΕ” και διάβαζε μας από την αρχή, και με σειρά!..

Τώρα!

Ο Ντάνκαν δεν θα έπρεπε να πει ό,τι είπε, διότι το επίπεδο δηλώσεων στο υπόψη θέμα είναι τουλάχιστον πρωθυπουργικό! (Γι’ αυτό και ΟΡΘΟΤΑΤΑ ο Πρόεδρος της Κ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και όχι της Κύπρου ανόητοι, είπε πως θα στείλει επιστολή στην Κα Μέϊ)! Εξηγούμαι!

Με βάση τα μυστικά πρωτόκολλα της Λωζάννης, του Ιουλίου του 1923, η Αγγλία θα είναι το 2023 η μεγάλη κερδισμένη (τα έχουμε πει και γράψει αυτά όλα εδώ και δεν επεκτείνομαι, άλλωστε γι’ αυτό ο ΡΤΕ ζητά αλλαγή της υπόψη παγκοσμίου Συνθήκης, αφού, σε αντιδιαστολή με την Αγγλία, η χώρα του θα είναι η μεγάλη ηττημένη, όπως και γι’ αυτό είχαμε και το BREXİT, για το οποίο σας αφιερώσαμε εδώ ειδικό επεξηγηματικό άρθρο) και επομένως η Αγγλία, λογικά και φυσιολογικά, θα πρέπει να είναι πιο κοντά με την Τουρκία, με την οποία, ας μην κρυβόμαστε, ιστορικά ήταν πάντα πιο συνδεδεμένη, σε σχέση με εμάς, και δεν φταίει γι’αυτό η περίοδος… 1955-1960! Καταλάβατε! (Γι’ αυτό και το 1974, πιλόταραν τουρκικά α/φ Άγγλοι πιλότοι, οι σωροί, ένας-δύο, των οποίων, μέσω Ελλάδος, μετεφέρθησαν αργότερα στην Αγγλία ή όχι ρε Άγγλοι;)! Η Βρετανία απλώς τότε (1955-1960)… επεξέτεινε αγαπητοί την αντιπάθειά της προς τους Έλληνες γενικώς και ειδικότερα προς αυτούς της Κύπρου, όπως βεβαίως αύξησε και την τουρκοφιλία της, η οποία, όπως σας είπα, προϋπήρχε!..

– Άρα, τώρα που στριμώχνεται η Τουρκία, η Αγγλία έπρεπε να… εμφανιστεί και… εμφανίστηκε, αλλά εκτός του ότι εμφανίστηκε με λάθος επίπεδο εκπροσώπησης, εμφανίστηκε και ηλιθίως, (με ηλίθιο και λάθος τρόπο), αφού με τα όσα είπε ο Ντάνκαν δεν τα βάζει μόνον με την “Κ. Δ.”, αλλά και με την φίλη και σύμμαχο της χώρας του Τουρκία (“υπόγειο” σύμμαχο σήμερα), αφού με βάση τον Ντάνκαν, παρανόμως το… “ΦΑΤΙΧ” δρα τώρα Δκως της Πάφου, αφού δεν είναι εκεί Κ/ΑΟΖ, αλλά αμφισβητούμενη περιοχή, (ξαναλέμε, κατά Ντάνκαν πάντα), που μας είπε πως δεν πρέπει κανείς να δρα σε μη ξεκάθαρες κρατικά περιοχές, σε μη ξακάθαρης ιδιοκτησίας περιοχές! (Σας το έγραψα… καφενειακά)! Ή δεν είναι έτσι; Έτσι είναι ακριβώς!

Αυτά είπε ο “λίγος” Άγγλος Υπουργός, αφού στον στόχο του να πλήξει την “Κ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, δεν αντελήφθη ότι έθιγε και την… Τουρκία!.. Αν το σκεφτόταν αυτό, τότε ίσως να μην δήλωνε, ό,τι δήλωσε!., λόγω της… Τουρκολαγνείας του. 

Προχωράμε παρακάτω!

– Επίσης, με τα όσα είπε ο Ντάνκαν, ουσιαστικά “τα βάζει”, ως Αγγλία, (αφού είναι, όπως ήδη εγράφη, Υπ. για θέματα Ευρώπης και όχι ένα τυχαίο πρόσωπο, ένας τυχαίος βουλευτής, κλπ), με το Ισραήλ, με την Γαλλία, με την Ιταλία, με τις Η.Π.Α., κλπ, και όχι μόνον με την θνήσκουσα, όπως την “βλέπουν” οι Άγγλοι, Ελλάδα, και όπως ήδη ελέχθη και με την “Κ. Δ.”! Ή όχι;

– Ναι φίλοι μου, ναι, αφού οι χώρες αυτές έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν γεωτρήσεις, κλπ, σε Οικόπεδα που ουσιαστικά μας λέει η Αγγλία, ότι δεν είναι της “Κ.Δ.”, αλλά… αδιευκρίνιστη περιοχή (SIC)!.. (Είδατε λοιπόν πώς… “κολλάνε” εδώ -ιστορικο-ψυχολογικά- οι πιο πάνω αναφερθέντες Άγγλοι… πιλότοι, που σίγουρα πιστέψατε πως μπήκαν στο κείμενο άσχετα και αυθαίρετα);

– Άρα τώρα, η Αγγλία, για να μην γράψουμε πως υποχρεούται, αλλά πως, τουλάχιστον, πρέπει:

[Με βάση πάντα την τουρκο-“στημένη” μεγαλο-παπαριά του Ντάνκαν, διότι περί παπαριάς επρόκειτο, που δημιουργεί μάλιστα νομίζω και μείζον πολιτικό πρόβλημα μέχρι και στο απολίτικο “Στέμμα”, το οποίο προϊσταται ιστορικά των αποικιών του, που όμως αυτές τελείωσαν, (έστω και θεωρητικά, δεν έχει σημασία, αλλά τελείωσαν), σε μια μάλιστα εποχή που ο Ελληνισμός, έστω και δειλά, άρχισε να βλέπει, και πάλι, με συμπάθεια τους παλιούς του Άγγλους… συμπολεμιστές, κατά τον Α’ και Β’ Π.Π., ειδικά μετά την επίσκεψη στην χώρα μας, του διαδόχου του Αγγλικού Θρόνου, Πρίγκηπος ΚΑΡΟΛΟΥ και της συζύγου του Καμίλας, προ έτους και κάτι, αν δεν σφάλλω]:

  • ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ στο τί ακριβώς αναγνωρίζει απ’ αυτό που ονομάζεται “Κ. Δ! (Γράφω σαν 3ος και όχι σαν Έλληνας τώρα)!..
  • Να πει ΕΥΘΕΩΣ(!) σε όλες τις πιο πάνω αναφερθείσες χώρες ότι “κακώς κάνετε ό,τι κάνετε στα υπόψη ύδατα και να σταματήσετε αμέσως, διότι πχ είναι αδιευκρίνιστα τα εθνικά χρώματα των υδάτων όπου δραστηριοποιείστε”, ή ό,τι άλλο, λεκτικά σχετικό!
  • Το ερώτημα, που ευλόγως γεννάται, είναι: Γιατί τόσο καιρό, ο Κος Ντάνκαν (λέγε με “Λαγός” της Μέϊ και του “ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ/ διάβαζε πιο κάτω ποιό είναι αυτό), γιατί λοιπόν τόσο καιρό, που σχεδόν όλες οι σύγχρονες Μ. Δυνάμεις, αλλά και αρκετοί μείζονες Ευρωπαϊκοί και Αμερικανικοί ενεργειακοί κολοσσοί, επιχειρούν… ενεργειακά στην περιοχή, η Αγγλία δεν είπε τίποτα, ως όφειλε, αφού είχε / διακατείχετο από την… Ντανκάνειο άποψη;
  • Είναι δυνατόν να πιστέψουμε πως οι Άγγλοι έρχονται τώρα σε ρήξη, αν όχι και σε σύγκρουση (στην Α. Μεσόγειο ευρύτερα και στην Κύπρο ειδικότερα), με όλους ουσιαστικά τους ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΔΡΩΝΤΕΣ (πολιτικούς και οικονομικούς) στο σημερινό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΤΟ, απλώς και μόνον για να υποστηρίξουν την φίλη τους, έστω και πραγματική φίλη, Τουρκία;
  • Να πιστέψουμε ακόμα ότι οι Άγγλοι, οι οποίοι “στήριξαν” με όλες τους τις δυνάμεις την ίδρυση του Ισραήλ, με μια φοβερά μάλιστα “αλεπουδίστικη” στην βάση της πολιτική, οι Άγγλοι που ουσιαστικά “έστησαν” την “ΜΟΣΑΝΤ”, και που… άλλα πολλά, κλπ, κλπ, κλπ, τα “βάζουν” τώρα ουσιαστικά με το Ισραήλ, έστω και αν αυτό κυβερνάται από κάποιον που, επειδή είναι Εθνοκεντρικός, δεν τον συμπαθούν; (Λέγε με Μπένζαμιν ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ)!..

– Όχι, λοιπόν φίλοι Άγγλοι! Δεν σας πιστεύουμε ότι τώρα τα βάζετε με όλον τον… Πλανήτη!

– Απλώς φίλοι μου οι δηλώσεις αυτές, έστω και λανθασμένες, [αφού και άκριτα  ετέθησαν, αλλά και με μη επεξεργασμένο περιεχόμενο, (βεβαίως μην νομίζετε ότι όλοι όσοι αποκαλούνται διπλωμάτες είναι και διπλωμάτες / εννοώ ότι πολλοί από τους… “κυκλοφορούντες”, δεν έγιναν διπλωμάτες διότι άξιζαν και πως είναι διπλωμάτες “του κόλου”)], είναι δηλώσεις ενταγμένες στον γενικότερο σχεδιασμό του WIN – WIN, που όλως… τυχαίως (καταλάβατε) “έπαιξε” την ίδια χρονική στιγμή! (Θυμίζω πως πρόσφατα είχαμε, για άλλη μια φορά δυστυχώς, και τις δηλώσεις, προ ολίγου καιρού, του “Επικυρίαρχου”, δηλαδή των Η.Π.Α., αλλά και του ΝΑΤΟ, προς εμάς και τους Τούρκους, “του στυλ” βρείτε τα, και ακολούθως, τώρα, τις γνωστές δηλώσεις των “Τσελίκ – Πάϊατ – Ντάνκαν ή Τσελίκ – Ντάνκαν – Πάϊατ, αφού τώρα τελευταία δεν μας βοηθάει η κουρασμένη μνήμη μας)!..

– Θα ήταν χαζό τέλος να πιστέψουμε πως, οι Άγγλοι διεφώνησαν, με όλους τους παραπάνω, στο ποσοστό που δικαιωματικά θα λάβουν από τα ενεργειακά της “Κ.Δ.”, λόγω της ύπαρξης των 2 Βάσεων που διατηρούν στην Κύπρο (έχουμε γράψει σχετικά), Βάσεων που, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, έχουν… ΑΟΖ και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο Ντάνκαν δήλωσε ό,τι δήλωσε!

(Ναι φίλοι μου έχουν… ΑΟΖ και μάλιστα κατοχυρωμένη νομικά διεθνώς, αφού η “Γηραιά Αλβιών” γνώριζε πώς θα “παίξει μπάλα” στο νησί, αφού ήξερε για τον ενεργειακό πλούτο της περιοχής, από τα τέλη της 10ετίας του 1920 και έτσι οι “Δάσκαλοι” Άγγλοι διπλωμάτες ήξεραν άριστα το πώς να προστατεύσουν, στην πορεία του χρόνου, τα συμφέροντά της, με κύριο μέσο πάντα, πλην της διπλωματίας, την διεθνή ισχύ της χώρας τους, ώστε τα αγγλικά συμφέροντα στην Α. Μεσόγειο και στην Κύπρο να είναι κατοχυρωμένα για -σχεδόν- “μια ζωή”)!

Για τον “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Κο Πάϊατ, ακολουθούν τώρα “2 σκέψεις, όπως λέμε!

  • Δεν τον άλλαξε από Πρέσβη στην Ελλάδα ο Κος ΤΡΑΜΠ, παρ’ ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος βάλλεται και μάλιστα πολύ βρώμικα και ύπουλα, απ’ τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”! Γιατί; Δεν θα απαντήσω, διότι θα αδικήσω την απάντησή μου! Το θέμα απαιτεί, για να αναπτυχθεί, κάποια ώρα και αυτή δεν υπάρχει τώρα!.. Ας δεχτούμε όμως κάτι γνωστό, ότι δηλαδή υπάρχει πάντα συνέχεια στην αμερικανική διοίκηση!..
  • Να θεωρήσουμε όμως τώρα ότι ο παραμείνας στην Ελλάδα Κος Πάϊατ, ενεργεί ή ομιλεί αντίθετα απ’ τα όσα λέγει για την αμερικανική εξωτερική γραμμή ο “Σύμβουλος Ασφαλείας” Κος Μπόλτον; Εννοώ, αντίθετα και παρά την παγκόσμιο γραμμή εξωτερικής πολιτικής, που χαράσσει η Α/Κ-Βση; Δεν νομίζω!
  • Συνεπώς, ο Κος Πάϊατ έχει το ΟΚ του “Λευκού Οίκου”, για τα όσα λέγει και πράττει, στην Αθήνα! [Σίγουρα (100%) αυτό συμβαίνει, μετά τον ερχομό του “σκληρού” Μπόλτον στα νέα αμερικανικά “πράγματα”]! Γιατί όμως, αν είναι έτσι, ο Μπόλτον, και άρα ο ΤΡΑΜΠ, να θέλει τους Τούρκους στο ενεργειακό κόλπο, όπως οι δηλώσεις Πάϊατ απεκάλυψαν; Απαντώ με μία μόνον… σκέψη:
  • –  Διότι (μπορεί να) το αντάλλαξε (ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ φυσικά), το θέμα, κατόπιν συμβουλής του Μπόλτον, με το θέμα των S-400 και κυρίως με τον έλεγχο της Τουρκίας και την παραμονή της στο δυτικό στρ-δο, θέματα με τα οποία, όπως βαθιά πιστεύω, οι Τούρκοι απείλησαν και απειλούν, έστω και εμμέσως, τις Η.Π.Α.! Τον Ιούνιο θα φανεί, αν και πάλι “θα έχουμε πέσει μέσα”, αφού τον Ιούνιο “πάπαλα” το αμερικανικό… “muaf” / “απαλλαγή” και θα αρχίσουν οι βαρείες κυρώσεις προς το Ιράν και όσους το στηρίζουν ή συνεργάζονται μαζί του, άρα θα έχουμε λογικά και (πρωτίστως) βαρείες κυρώσεις και προς την… 1η φίλη του Ιράν, την Τουρκία!.. Αν όχι, τότε… καταλάβατε!..
  • Οψόμεθα και ίσως τα ξαναπούμε! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΠΩΣ “ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ” ακολουθούν την ρήση του Ηράκλειου, “ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ”, γι’ αυτό και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση και ιδιαίτερη προσοχή!
  • – Οι Η.Π.Α. φίλοι μου “περπατάνε πάντα στα σίγουρα” και δεν θα ρίσκαραν ποτέ την μη τελικά παράδοση των S-400 στους Τούρκους, από την Ρωσία, (αφού αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν σαν να αυτοκτονούσαν οι Ρώσοι και οι Σλάβοι είναι μεν… δύσκολοι και… δύσκαμπτοι στην σκέψη / εγκεφαλικά, αλλά δεν είναι ηλίθιοι δε, ώστε να δώσουν στον επόμενο στο Πεδίο αντίπαλό τους, ήτοι στην Τουρκία, ένα από τα καλύτερα όπλα τους, που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους! Έχουμε γράψει εδώ, το πώς θα βρεθούν τελικά αντίπαλοι στο Πεδίο οι Τούρκοι με τους Ρώσους!
  • – Άλλωστε, “σου λέει” ή “θα είπε” ο Μπόλτον πως, η γεωγραφική θέση της Τουρκίας είναι ΤΟ “Α” ΚΑΙ ΤΟ “Ω” και για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του ΙΣΡΑΗΛ, ενεργειακά και μη, (αφού από πάνω ακριβώς είναι η ανταγωνίστρια του Ισραήλ και μέλλουσα να απειλήσει -εκ των πραγμάτων- κάποια στιγμή το Ισραήλ Ρωσία), αλλά και ΤΟ “Α” ΚΑΙ ΤΟ “Ω” για την υλοποίηση της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ των Η.Π.Α., δηλαδή, πολύ απλά, ο έλεγχος της Τουρκίας, από τις Η.Π.Α., αποτελεί βασικότατο παράγοντα για την επιβολή της παγκοσμίου κυριαρχίας τους! (Όχι μόνον για την στρατηγική τους στην περιοχή μας,  αγαπητοί)!
  • Το παραπάνω είναι κάτι που γενικώς διαπερνά, ως θέση, όλο το αμερικανικό πολιτικό κατεστημένο, ήτοι Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς! Είναι αυτό που εδώ έχετε διαβάσει και λέγει: “Αχ ρε… Βύζαντα γάτε, τί μας έκανες”; Αλλά και “Αχ ρε Όμηρε, έπρεπε να μας γράψεις τα 2 έπη σου και να μας εξηγήσεις το γιατί οι Αχαιοί πολέμησαν με τους Τρώες”; (Όχι φυσικά για την αρπαγή της ωραίας Ελένης!.. / Αυτό γράφεται για 1η φορά και σκεφτείτε το! Βεβαίως και… “δεν κομίζει γλαύκας ες Αθήνας”)!..
  • Επίσης, θα είπε ο Μπόλτον, “και οι Τούρκοι δίπλα στην πηγή είναι! Να μην… δροσιστούν και αυτοί; Έτσι κερδίζουμε εμείς αυτό που θέλουμε σε σχέση με την Τουρκία και την Ρωσία, και στα παπάρια μας οι Έλληνες, οι Κύπριοι, κλπ, αφού έτσι και αλλιώς, το πόσο θα… δροσιστούν Τούρκοι και Έλληνες, εμείς θα το ρυθμίσουμε, αφού αυτοί δεν έχουν τα μέσα για να βγάλουν πχ το αέριο, κλπ”!..  Καταλάβατε!.. (Έχουμε γράψει πως οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” και ειδικότερα η ανθέλλην και πολιτική μαφιόζα Κα Χ. ΚΛΙΝΤΟΝ είχε υποσχεθεί στους Τούρκους μερίδιο από την ενεργειακή της περιοχής πίτα και μάλιστα μεγάλο)!..

Τί ξεχνά όμως ο Κος Μπόλτον;

– Ξεχνά ότι οι Η.Π.Α., παρ’ ότι στην καρέκλα της εξουσία τους σήμερα δεν είναι, όπως παλιότερα, κάποιος πολιτικός “Συμμορίτης” Πρόεδρος, αλλά ένας άνθρωπος που είναι “καθαρός” και μάλιστα… ευθύς, ντόμπρος και κυρίως Αμερικανοκεντρικός, έχων μάλιστα και αίσθημα του ΔΙΚΑΙΟΥ λίαν ανεπτυγμένο, όπως εμείς εκτιμούμε, αλλά και θέλουμε να πιστεύουμε, λόγω της εικαζόμενης, από εμάς, παραπάνω συμβουλής του προς τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, τον οδηγεί και αυτόν και τις Η.Π.Α. , αλλά και την Δύση ολόκληρη σε ΗΤΤΑ, σε σχέση πάντα με τον Νο 1 αντίπαλο τους, την Ρωσία!

Το “πούλημα” των Ελλήνων, για άλλη μια φορά, (Ελλήνων που οι αριστεροί “Διεθνείς Εβραίοι” σχεδίασαν την οικονομική τους Κ/Φ, για να τους πάρουν όλον τον τεράστιο ενεργειακό και μη πλούτο των στεριανών και θαλάσσιων εδαφών τους, δια των Οργάνων τους / τα έχουμε γράψει και ενδελεχώς εξηγήσει και αυτά εδώ), αλλά κυρίως μια πιθανή -δι’ αυτού του τρόπου- (δια του “ξεπουλήματος” δηλαδή και πάλι των Ελλήνων) ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ των ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ και ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, θα καταστήσει τους Αμερικανούς και πάλι διεθνώς από παράνομους… “Καουμπόϋδες”, στην καλύτερη των περιπτώσεων, μέχρι και… ληστές – παρανόμους, στην χειρότερη των περιπτώσεων, σε ένα σύγχρονο “φαρ-… ιστ, με επιπρόσθετη συνέπεια το να απολέσουν οι νυν Αμερικανοί Κυβερνώντες, και ιδίως ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, το παρωνύμιο “ΓΟΥΑΪΑΤ ΕΡΠ” , καθιστάμενος και αυτός σαν τους Κλάντον, συγγνώμη Κλίντον ήθελα να γράψω, καθιστάμενος και αυτός… “Καταζητούμενος” / “WANTED” της παγκοσμίου… Ιστορίας, … (αντιλαμβάνεστε το ύφος της… γραφής μας ελπίζω), γενόμενος από “ΓΟΥΑΪΑΤ ΕΡΠ” , … “ΤΖΕΣΕ ΤΖΕΪΜΣ”, αν όχι… “ΚΑΛΑΜΙΤΥ ΤΖΕΪΝ”!..

– Έχουμε γράψει αναλυτικά στο… φτωχό και… φτωχικό “σάϊτ” μας, από της εποχής ακόμα του ανθέλληνα και δόλιου Μουσουλμάνου, αν όχι και ηλίθιου, ΟΜΠΑΜΑ, [ο οποίος κατέστρεψε πλήρως, στο Πεδίο, το… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” σχέδιο της “Αραβικής Άνοιξης”, ενώ δεν μπόρεσε να κάνει ούτε ένα επιτυχημένο Πραξικόπημα στην Τουρκία, το 2016, αφού το “τσίμπησε” ο Πατριώτης ΦΙΝΤΑΝ και το χειραγώγησε μετά ο ΡΤΕ, (“ακούτε” εκεί στην ΕΥΠ, … Πατριώτης ΦΙΝΤΑΝ διαβάσατε μόλις, εκεί εσείς τί είστε άραγε ρε, μήπως Τσιπρο-Διεθνιστές;), δημιουργώντας έτσι μείζονα σήμερα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική του  αμερικανικού… “administration”], και έχουμε αρκούντως εξηγήσει το γιατί οι Η.Π.Α. και γενικότερα η Δύση θα ηττηθεί στην περιοχή μας τελικά και άρα θα ηττηθεί και παγκόσμια, αφού τα κλειδιά του Πλανήτη είναι εδώ, σε εμάς, στην περιοχή μας, ΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! “Βρείτε” μας εδώ και διαβάστε μας και πάλι Αμερικανοί, ειδικά εσύ Κε Μπόλτον!..

– Δεν θα επεκταθώ άλλο στο θέμα, για να μην κουράσω περαιτέρω τις ραβδώσεις των εγκεφάλων σας, ώστε να είναι εύπεπτο το ό,τι μέχρι τώρα διαβάσατε!

Θα προτείναμε τέλος, επανερχόμενοι στον Έλληνα Κο Α/ΓΕΣ:

  • Να εξετάσει πλέον και την διάσταση Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΣ και όχι μόνον τις αποσπασματικές και “ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΕΣ παπαριές” των “ΘΕΡΜΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ”!..
  • Να δώσει εντολή αμέσου… αναπτύξεως του ενός υπερόπλου μας και συγκεκριμένα του “Μ”, με παράλληλη “εκπ-κή… καλλιέργεια” του “Ψ”!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! (Για λίγο ακόμα και ίσως… συμπερασματικά).

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ Ε-Τ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ -ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ- ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, (“Δ.Ε.’), ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, Κων ΡΟΤΣΙΛΝΤ****, ΣΟΡΟΣ, κλπ! (ΤΟΥΣ “ΚΑΘΗΣΕ” ΒΕΒΑΙΩΣ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΟ… ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ)!

**** ΡΟΤΣΙΛΝΤ: “ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ”! (Που είχαμε αναφέρει εδώ και πιο πάνω).

ΤΑ ΠΑΝΤΑ “ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΪ”, ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ… ΦΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. (Ντάνκαν – Πάϊατ), και αν τυχόν οι Έλληνες αντιδράσουν (ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, αφού οι “Δ. Ε.” ΤΟΝ ΤΕΣΤΑΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ… ΝΟΜΠΕΛ / καταλάβατε), ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΟΥΣ ΣΤΡ-ΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ και έτσι -λίαν πιθανώς- να… εμφανιστούν και πάλι οι Τούρκοι εμπρός μας, αλλά… αλλιώς αυτήν την φορά, καταλάβατε! Με κράνη, όπλα και παλάσκες!.. Και τότε θα ακούσουμε και την άλλη γνωστή μεγαλο-παπαριά, περί εξαγωγής των τουρκικών προβλημάτων προς την Δύση! (Λέγε με Ελλάδα)!..

Παρατήρηση:

α/ Ο ΡΤΕ και οι Τούρκοι, σε ό,τι αναπτύξαμε πιο πάνω, δεν είναι πρόβλημα για τον “Διεθνή Παράγοντα, αφού ο ΡΤΕ θα είναι Πρόεδρος, αν ζήσει, μέχρι και το 2023, και αφού οι Τούρκοι είναι αυτοί που “ζητάνε” και άρα δεν υπάρχει λόγο να συνεχίζουν να “φωνάζουν”, αν πάρουν, ό,τι περισσότερο μπορέσουν, από τα ενεργειακά! (Γι’ αυτό “βάζουν τα πάντα στο τραπέζι”, στοχεύοντας στο να πάρουν τελικά τα πιο πολλά)!..

β/ Το πρόβλημα είναι οι Έλληνες, που όμως με Τσίπρα αυτό… εξαφανίζεται / δεν υπάρχει θέμα, αφού απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος όλων εκτελεστής των ξενικών / των διεθνικών εντολών, με αντάλλαγμα την καρέκλα του Π-Θ!

Απ’ το γεγονός αυτό αντλεί και την βεβαιότητα ο Τσίπρας ότι θα επανεκλεγεί τον Οκτ., (Οκτ. που λέει ότι θα κάνει τις εθνικές εκλογές), αφού μέχρι τότε, όπως φαίνεται, μάλλον θα έχουμε σχεδιασμένες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ Ε-Τ… ΔΙΕΝΕΞΗ, ΠΕΡΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, (ΛΕΓΕ ΜΕ ΔΗΛΑΔΗ “ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ”), με αρχικό στόχο την χωρίς… πόλεμο (όπως θα λένε οι,  “πιασμάν” και μη, δημ/φοι του Τσίπρα, αλλά και των “Δ.Ε.” στην χώρα μας), κατεύθυνση των πραγμάτων σε Ε-Τ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, σε όλα τα θαλάσσια Πεδία της ενέργειας! (Άραγε και στο… Ιόνιο, που ζήταγε η Τσιλλέρ την 10ετία του 1990; Στον… Σαρωνικό άραγε; Στον… Κορινθιακό; Στον… Πατραϊκό; Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!

– Ο Τσίπρας έγινε το αγαπημένο παιδί των Ρότσιλντ, λέγε με των… “αγορών” (άντε, του μεγαλύτερου μέρους των… αγορών, αχαχαχαχαχαχα), όταν τους επισκέφτηκε στο Παρίσι, επιστρέφοντας από τις Η.Π.Α., τότε που πήγε τα… παιδιά του στην… Ντίσνεϋλαντ!.. Τότε ήταν που πήρε το τελικό και κυριότερο ΧΡΙΣΜΑ, (το 1ο ΧΡΙΣΜΑ το είχε λάβει απ’ τους παγκοσμιοποιητές… αριστερούς “Δ.Ε.”, λίγο πριν στις Η.Π.Α.,  τότε που η Κα Αγγελοπούλου, που γράφαμε προχθές, τον παρουσίασε στο ΙΔΡΥΜΑ “ΚΛΙΝΤΟΝ”, κλπ, / ναι εκεί που γέλαγαν όλοι με τα αγγλικά του ελληνικής καταγωγής Π-Θ μας, ακόμα και ο παριστάμενος “πάτρωνάς” του και οικονομικός… ιδρυτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. ΣΟΡΟΣ), το τελικό λοιπόν ΧΡΙΣΜΑ της επιτομής των “Διεθνών Εβραίων”, που λέγεται Ρότσιλντ, το ΧΡΙΣΜΑ των πλέον “ΔΥΝΑΤΩΝ” του ΠΛΑΝΗΤΗ (ΟΚ “δυνατών” μαζί με τους Ροκφέλλερ, μην… “φωνάζετε”) και από τότε εκτελεί με μαθηματική ακρίβεια ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ τους, έχοντας… δίπλα του και τον αγαπημένο τους Τσακαλώτο, το κατά δήλωσή του “Αγγλόπαιδο”, ως… τοποτηρητή του, ως… σύνδεσμό του με την υπόψη Οικογένεια και κυρίως ως… “καμπανάκι κινδύνου”, για μια πιθανή στιγμή, που ο Τσίπρας, για κάποιο λόγο, θα θελήσει να το παίξει και πάλι… επαναστάτης, δηλαδή για την… απίθανη περίπτωση που θα θελήσει να ξαναγίνει ο μέχρι τις δεύτερες εκλογές του 2015 Τσίπρας, κλπ!.. Καταλάβατε!..

[Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα, το γιατί ο “ελληνομαθής” Τσακαλώτος (ο νέος… Τσιριμώκος, κατ’ αντιστοιχίαν ατόμων βεβαίως, όχι Κομμάτων, αφού καμία σχέση δεν έχει σήμερα ο ΔΙΕΘΝΙΚΟΣ “ΣΥΡΙΖΑ”, με την παλιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ “ΕΔΑ) “παίζει” ως… διάδοχη κατάσταση του Τσίπρα, ένας Τσακαλώτος, που έφτιαξε και την Ομάδα των 59, 63 βουλευτών, πόσοι είναι δεν θυμάμαι τώρα… , και που ο Κ. Μητσοτάκης μας είπε προσφάτως στην Βουλή, όλως περιέργως βεβαίως, ότι μπορεί να συζητήσει πολιτικά μαζί του; Τυχαίο];

– Γι’ αυτό και ο Μητσοτάκης πρέπει να βάλλει τον Δένδια, τον φερόμενο ως δικηγόρο των Ρότσιλντ στην… Κέρκυρα, (την Κέρκυρα οι Ρότσιλντ την θεωρούν “τύποις” Ελλάδα), να τους ρωτήσει, τί ακριβώς “παίζει” τώρα, ώστε να μην διακυβευτεί αργότερα η θέση του ως Αρχηγού στην ΝΔ!.. (Γι’ αυτό ο “συν τοις άλλοις” αλαζόνας Τσίπρας είπε 1, 2 φορές τελευταίως, “δεν ξέρω, αν ο Κ.Μ., μετά τις εκλογές που εμείς θα νικήσουμε, θα είναι Αρχηγός της ΝΔ)!..

Ο Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν είναι -τουλάχιστον ακόμα- “διαπλεκόμενος”, εντός και εκτός Ελλάδος, και παίζει με έναν “Χαρτοκλέφτη, αφού ο Τσίπρας κατά 99,999% έχει “τον άσο στο μανίκι”, που λέγεται ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ, κλπ, “χαρτί” που έχει την δύναμη να παιχτεί από τον “Χαρτοπαίκτη”, χωρίς να γίνει αυτό αντιληπτό από τον αντίπαλό του ή από τους αντιπάλους του, (καταλάβατε), με αποτέλεσμα να κερδίσει ο “ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ” την τελική και πιο σοβαρή παρτίδα, (αφού αυτή θα καθορίσει τον επόμενο Π-Θ), και η οποία λέγεται  “εθνικές εκλογές!

Ο Κ.Μ. έχει για τις εθνικές εκλογές μαζί του το λαό (εννοούμε αριθμητικά), αλλά ξεχνά την νοθεία (και γι’ αυτήν επίσης έχουμε γράψει εδώ και εξηγήσει), όπως ξεχνά και τον… στρατό του Τσίπρα, τον οποίον ετοιμάζει σχεδόν 5 χρόνια τώρα, διαλύοντας παράλληλα την “ΕΛΑΣ”, ώστε να “παίξει τα ρέστα του”, αν κάτι δεν πάει καλά και απωλέσει τελικά την Π-Θκή εξουσία ή χρειαστεί να την…  υπερασπιστεί!.. Πότε άλλοτε το ελληνικό Κράτος θα άφηνε άτομα να παρελαύνουν με Καλασνίκωφ στους Αθηναϊκούς δρόμους και δεν θα επενέβαινε; Για πείτε μου εσείς!..

– Γι’ αυτό λοιπόν είχαμε και έχουμε “Δημοκρατικές Συμμαχίες”, “Γέφυρες”, κλπ, γι’ αυτό και η ξύπνια Γεννηματά προσπαθεί να κρατήσει “ίσες αποστάσεις” από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, λες και κυβερνά η ΝΔ, γι’ αυτό και “έπαιξε” μέχρι και συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ (η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ λόγω Χίλαρυ, αλλά και λόγω της ευφυϊας της, γνωρίζει ή αντιλαμβάνεται πολλά), γι’ αυτό η Γεννηματά δεν λέει αν θα συγκυβερνήσει με τον Κ. Μ., αν αυτός βγει 1ο Κόμμα, γι’ αυτό “παίζει” και συγκυβέρνηση με 3ο πρόσωπο Π-Θ και κυρίως γι’ αυτό παίζει ΝΟΘΕΙΑ, αφού οι “Δ. Ε.” πιστεύουν ότι ο Τσίπρας θα το πάει άριστα το… τρένο σε “συνεκμετάλλευση” και όπου αλλού του πούνε, ενώ δεν βλέπουν το λόγο να χάσουν χρόνο, με μία νέα κατάσταση στην χώρα, και μάλιστα με έναν “μη αλήτη” πολιτικά, αλλά και με ήθος Π-Θ, όπως είναι, το ξαναγράφω, “ακόμα τουλάχιστον”, ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!..

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΟΙ “Δ.Ε.” ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 2021, ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΡΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ!..

Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΚΑΙ Ό,ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ“!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ…  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ… ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΣ… ΤΙΠΟΤΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ… “ΙΧΩΡ” ΜΑΣ, … πρακτόρι Μιχαλολιάκε!..

Καταληκτικά, σας λέμε και πάλι ότι έχουμε διεξέλθει τα πάντα, κατά το δυνατόν, και στα Ε-Τ στο “σάϊτ” μας και όταν κρίνουμε, θα συνεχίσουμε σχετικά!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-

ΥΓ.

1. Οι Τούρκοι, δι’ αρκετών τρόπων, θα εντείνουν προσεχώς την προσπάθεια… προσέγγισης των ελληνικών αεροπορικών Βάσεων!  Α1!

  • Επίσης, θα ενταθεί η τ/επιχειρησιακή πληροφοριακή… προσπάθεια σε Λάρισα – Βόλο!..

2.  Κε Καρατζαφέρη! Σε ακούσαμε στις 15-05-2019! Δεν πας έστω για κανένα… τάβλι στο χωριό σου, αφού δεν αποφασίζεις να πας οριστικά; Τώρα την ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ” την ανέλαβες εσύ; Το ρωτάω αυτό, επειδή είδα στην ε/φ, πρωτοσέλιδα, τον πρώην “Χ. Αυγίτη” Στρατηγό ΣΥΝΑΔΙΝΟ, την ντροπή των ΕΕΔ! (Ντροπή φυσικά, μαζί με τον άλλο Στρατηγό, τον ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ, αφού “πήγαν” με τους Φασιστο-Ναζήδες και ο ένας τώρα, ο ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, συνεργάζεται μαζί σου, μπας και βγεις εσύ(!) ΕΥΡΩ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, που αντί να πάνε ΚΑΙ ΟΙ 2 να γίνουν… Καλόγεροι, μπας και συγχωρεθούν, θέλουν ακόμα να εκφράσουν και μάλιστα… Αρχηγικά τον Πατριωτισμό των Ελλήνων… βρε ουστ, άτομα που το σύστημα τους έκανε “μεγάλους και τρανούς και οικονομημένους”, όταν υπηρετούσαν, και που δεν αντέχουν, όπως και εσύ, χωρίς… οφίκια και κυρίως χωρίς… ριάλια, ως απόστρατοι !!…

3. Ναι Τούρκοι, σας… τρέμουμε!..  Τόσο λίγο μας ξέρετε βρε; Τί παπαριά τίτλο βάλατε στο παρακάτω άρθρο σας; Δείτε το λίγο αλλιώς επιτέλους!.. Έτσι, ίσως πάτε καλύτερα, γενικώς! Και έχω δίκιο που σας λέω δόλιους και βρωμιάρηδες, αφού πάτε να ενσπείρετε ή να “ξυπνήσετε” πούστικα (έξυπνα για εσάς βεβαίως) και πάλι διχόνοια, ανάμεσα σε Ε/Ε και Ε/Κ, με αφορμή το 1974! Έτσι, αποκαλύψατε, για άλλη μία φορά, τον τρόπο που δράτε!..

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! ΠΛΕΟΝ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΙΣΟΥ ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ, ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ 1974 ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

 UNUTMANIZ BUNU!..

ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ (21-05-2109) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΡΚΟΙ!.. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ  ΣΤΟ Τ/ΓΕΕΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΤ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!

Yunanlıları korku sardı! O tarihe işaret ettiler…

Yunanistan’ın Ekathimerini gazetesinde Türkiye’nin Ege ve Doğu Akdeniz’deki varlığına ilişkin yazılan makalede, “Türkler sabırlı. Bir sonraki fırsatı beklerken iddialarını geliştirirler. Amaç, Yunanistan’ı elverişsiz koşullar altında müzakere masasına sürüklemektir. Bölgede sonbaharda gerginlik yükselecek” ifadelerine yer verildi.

16 Mayıs 2019 

Yunanistan’ın Ekathimerini gazetesinde, Alexis Papachelas’ın kaleme aldığı, “Türkiye bir sonraki fırsatı bekliyor” başlıklı makalesinde; Türkiye’nin bugüne kadar fırsatlardan ve boşluklardan yararlandığını; şimdiki fırsatın ise Ege ve Doğu Akdeniz’deki gelişmeler olduğunu belirtti.
‘Papachelas”ın makalesinin Türkçe çevirisi şöyle:

‘Önümüzdeki sonbaharda gerginlik had safhaya çıkacak’

İşbaşındaki mevcut Yunan hükümeti ve Türkiye, 1974’te Kıbrıs’ın işgalinden bu yana en kritik aşamada Yunan-Türk ilişkilerini yönetmeye çalışacak.

Gözlerimizin önünde gelişen, Türkiye’nin Ege ve Doğu Akdeniz bölgelerinde statükoyu sorgulamak için tasarladığı sistematik bir strateji ile karşı karşıyayız.

Tüm kanıtlar önümüzdeki sonbaharda gerginliklerin doruğa ulaşacağına işaret ediyor.

Türkiye her zaman iddialarını kabul ettirmek için doğru fırsatı bekler. 1955’te Atina’da bir elektrik boşluğu vardı ve Yunanistan, İngiltere ile çarpışma rotasındaydı.

‘1964’te ABD, Türkiye’yi engelledi’

1964’te Ankara, Yunanistan’daki karışık siyasi durumdan yararlanmaya çalıştı; ancak ABD tarafından engellendi.

1967’de Türkiye, cuntanın deneyimsizliğinden ve izolasyonundan faydalandı ve Yunan birliklerinin Kıbrıs’tan çekilmesinde istediğini elde etti.

1974’te mükemmel bir fırsata sahip oldular ve üzerine atladılar. 1996’da, Ege Denizi’ndeki “gri bölgeler” sorununu açıkça dile getirdiler; onlardan önce hiçbir şeyi kontrol etmeyen ve derinlemesine bölünmüş yeni bir hükümet olduğunu iyice biliyorlardı.

‘Türkler sabırlı ve fırsatı bekliyor’

Türkler sabırlı. Bir sonraki fırsatı beklerken iddialarını geliştirirler. Amaç, Yunanistan’ı elverişsiz koşullar altında müzakere masasına sürüklemektir.

Ankara’nın krize yol açmaya ve bununla birlikte yükseltmek istediği tüm meseleleri tartışmaya zorlama olasılığı yüksektir.

Hükümetin istikrarsızlığını ve politik zayıflığını görür. Uluslararası iklim de bulanık ve belirsiz. Bazı alanlarda askeri asimetri oldukça endişe vericidir.

‘Müttefiklerin duruşu kriz anında belli olacak’

Olumlu bir unsur, Yunanistan ve Kıbrıs’ın güçlü müttefikleri bulunmasıdır. Bununla birlikte, kriz sırasında bu müttefiklerin ne kadar sağlam ve etkili olacağı hâlâ görülmemektedir.

Tek iyi şey, hükümetle muhalefet arasındaki iletişim kanallarının şu anda açık ve çalışıyor olmasıdır. Şimdiye kadar, Yunan-Türkiye ilişkileri sert siyasi çatışmalara sürüklenmedi.

4. ΠΑΝΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ (ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΜΕΝΗ) ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ!..

5. Το απαραίτητο τώρα ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ!..

Νέος “Αρκάς”!

(Από τα «παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού»)!

 

ω

 

 

-/-