Κε Κυριάκε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!..

Σεβαστέ Κε Πρωθυπουργέ!

– Σε παρακαλώ θερμώς, όταν θα έχεις χρόνο, (ίσως κάποιο Σαββατο-Κύριακό σου στα Χανιά που πας) να δεις την ελληνική ταινίαΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ και να “σταθείς”(!) πάρα πολύ στην απολογία του Μακεδόνα ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ, λίγο πριν από το τέλος του “φιλμ”!..

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΦΩΤΟ

ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ, [ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ, “ΣΟΡΟ-ΠΟΙΗΘΕΝ”, ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΙ], ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΕΔ*, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ, ΠΡΟ ΜΕΙΖΟΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ… ΔΥΣΧΕΡΕΙΩΝ!..

* ΕΕΔ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ(!) ΕΝΑ “ΜΕΙΓΜΑ” Η (ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΕΝΑ “ΑΜΑΓΑΛΜΑ” ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ [“ΕΛΛΗΝΩΝ” + ΞΕΝΩΝ ΜΑΖΙ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ] ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1915, (ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΩΡΑ), Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ (ΝΑΤΟ-ΪΚΗΣ  / Ο.Η.Ε.), ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ -ΔΗΘΕΝ- ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ;

ΣΕ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, “ΝΕΟ-ΣΟΦΙΣΤΗΣ” Κος ΤΣΙΠΡΑΣ (ΟΣΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ “ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ”, ΗΤΟΙ ΤΩΝ… ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” (ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ… ΣΟΡΟΣ / ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΛΠ, Κο ΒΑΦΟΥΡΑΚΗ), ΓΙΑ ΤΗΝ Κ/Φ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΣΧΗΜΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ… ΤΡΟΧΙΟΔΡΟΜΗΣΕ, ΩΣ Π-Θ, ΕΠΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ! 

ΠΡΟΛΑΒΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ… ΦΥΤΙΛΙ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο “ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ” ΚΑΙ Η… ΠΑΡΕΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ… ΑΤΙΘΑΣΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!..

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΦΩΤΟ

ΤΕΛΟΣ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΠΑΡΓΡΑΦΟΥ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ “ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ” ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, (ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ Σ-Κ ΠΙΘΑΝΩΣ), ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΑΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η(ΔΙΑΖ) ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ”, ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ!..

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΦΩΤΟ

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-