Κε Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!..

 Σκοπιανό!

   Κε Μητσοτάκη!

– Και ο δικός μου ο παππούς πολέμησε και(!) για την Μακεδονία, (γύρισε από τις Η.Π.Α. όπου ήταν νόμιμος μετανάστης απ’ τα τέλη του 19ου αι., στο κάλεσμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, τον οποίον λάτρευε, για να πολεμήσει για την Ελλάδα μας, στρατεύτηκε λίγο πριν από τους Βαλκανικούς Πολέμους και απελύθη υποχρεωτικά(!) στα μέσα του 1921, όταν η γιαγιά μου και γυναίκα του γέννησε 4ο παιδί, όπως αυτό καθόριζε τότε ισχύων Νόμος!

9 χρόνια Κε Μητσοτάκη πολεμούσε, 9 χρόνια Κε Μητσοτάκη ήταν… ένστολος(sic), όπως καθιερώθηκε, κυρίως από τα κυβερνώντα τα ε/ΜΜΕ Κομμούνια, να λέγονται οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί μας, λόγω του μίσους των Κομμουνιστών, επειδή κάποτε αυτοί (Κ/Σ πόλεμο ή Εμφύλιο για σένα) δεν τους επέτρεψαν να φέρουν τον Κόκκινο Φασισμό στην χώρα μας!

– Δεν ξέρω για τον δικό σου παππού, αλλά ο δικός μου, … φέρελπι Πολιτικέ Κυριάκο, είμαι σίγουρος πως “θα σηκωνόταν από τον τάφο του” και “θα μ’ έπαιρνε” -τουλάχιστον(!)- με τις κλωτσιές, αν του έλεγα, (αν φυσικά θα ήμουν στη θέση σου, αλλά ακόμα και για… πλάκα, αν του το έλεγα), πως θα έδινα το όνομα της Μακεδονίας μας στους Αλβανο-Σλάβους, δηλ. ότι θα έδινα (και μάλιστα σε παραδοσιακούς εχθρούς μας) ελληνικό έδαφος και Ιστορία! (Εκτός αν δεν σε βοηθάει το μυαλό σου να το καταλάβεις αυτό, το τί παραχωρείται δηλαδή, αν δοθεί το όνομα)!..

– Άρα Κυριάκο μας άσε τα σάπια, “δεν πιάνουν”, δεν απευθύνεσαι σε χαχόλους!..

– Μετά είπες πως δεν θα επιτρέψεις τον Διχασμό, λόγω του υπόψη θέματος! Ωραίο σαν άκουσμα και μπράβο σου, αν πράγματι εμφορείσαι από τέτοιες ιδέες και απόψεις, αλλά τον Διχασμό πού τον είδες; Επειδή ξέρω πολύ καλή Γεωμετρία (διαγωνιζόμουν και στην Μαθηματική εταιρεία κάποτε), διχασμός σημαίνει “κόβω στην μέση”, ήτοι 50 – 50! Από πού, στο “Σκοπιανό”, έβγαλλες το συμπέρασμα ότι οι Έλληνες είναι 50% να δοθεί το Όνομα και 50% “Όχι“; Έγινε κανένα Δημοψήφισμα Κυριάκο μας; Ακόμα και στο “στημένο” “γκάλοπ” που “κυκλοφόρησε” οι αναλογίες ήσαν 68% “Όχι” και 32% “Ναι”! Ή όχι Κε Μητσοτάκη; Άρα πού είναι ο διχασμός; Εκτός αν εσύ και οι πολιτικοί σου Σύμβουλοι, (διώξε τους τώρα!), ξέρετε άλλα… Μαθηματικά!

Προσωπικά πιστεύω ότι οι αναλογίες είναι 80%+ “Όχι” και 20%- “Ναι”! Και μην ξεχνάς ότι πλέον ψηφίζουν και Έλληνες που δεν είναι Έλληνες, αλλά που τους έφτιαξε το -δυστυχώς- απόλυτα φαύλο ελληνικό πολιτικό Σύστημα, όπως πχ είναι οι Β’ Γενιάς Αλβανοί, οι γονείς των οποίων, τους έμαθαν να μισούν την Ελλάδα, στην οποία εργάζονται και προόδευσαν, φτιάχνοντας παράλληλα και την χώρα τους, αφού το ηλίθιο (δεν γράφω προδοτικό) ελληνικό Κράτος, αφήνει πχ τις Αλβανίδες να γεννούν τζάμπα στα ελληνικά Μαιευτήρια, δεν φορολογεί ούτε 1 Ευρώ από τα χρήματα που αυτοί “βγάζουν” στην χώρα τους, κλπ, κλπ, κλπ, και φυσικά και άλλες Φυλές, που τους κάνατε Έλληνες, σκοτώνοντας παράλληλα και συκοφαντώντας τις ελληνικές Οικογένειες, την ελληνική νεολαία, κλπ, κλπ, κλπ!

Κανονικά το σκορ θα έπρεπε να ήταν 90 – 10 υπέρ του “Όχι” και αυτό το 10% θα ήταν το παραδοσιακό ποσοστό των Κομμουνιστών, της Ελλάδος, (είδες, δεν έγραψα των Ελλήνων Κομμουνιστών, κατάλαβες το “γιατί”), οι οποίοι, όπως ίσως ξέρεις, “σταμάταγαν” την Ελλάδα λίγο πιο πάνω από την Λαμία, στην περίφημη Μελούνα!.. Μακάρι όμως να άλλαξαν και αυτοί, να ωρίμασαν και να θέλησαν να… δουν το φως της αλήθειας, που θέλει την Μακεδονία, “μία και ελληνική! Ο Κος Κουτσούμπας δείχνει ότι δεν είναι… μπάζο! Αλλ’ όμως πλέον, όπως ξέρεις, η Ελλάδα δεν είναι 99,5% Έλληνες… κλπ! Έχουμε Έλληνες Αλβανούς,Έλληνες Πακιστανούς, Έλληνες… Αφρικανούς, κλπ, κλπ, κλπ!

Δεν είναι όμως της παρούσης, το να σου κάνω ψυχολογική ανάλυση του παραπάνω φαινομένου, του να σου αναλύσω ή αναφέρω το “γιατί” έγινε αυτό στην Πατρίδα μας, της οποίας τα παιδιά τα ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ(!), ενώ ζουν και… αφοδεύουν πάνω μας οι ξένοι, αφού δεν υπάρχει σχετική πολιτική, που να μην κάνει την Ελλάδα… Ασία, όπως είχε πει πρόσφατα στον “Alexis” και ο άπατρης, κατ’ εμέ βεβαίως, Υπουργός σου Μουζάλας, να μην την κάνει Βαλκάνια, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά το αντίθετο! (Δεν αναφέρομαι στους “φυτεμένους” εδώ ξένους πράκτορες, οι οποίοι κυκλοφορούν πανελεύθερα και απεργάζονται την καταστροφή μας, αλλά αναφέρομαι μόνον σε εμάς, τους… “χρήσιμους ηλίθιους”, τους ανόητους… εθελόδουλους”, των ξένων και ντόπιων “Διεθνών Εβραίων Σάϊλοκ)!

Άρα “κόψε” και τα περί διχασμού, ώστε να παρουσιαστείς, τάχα μου, ενωτικός και για να εξηγήσεις, κάποια στιγμή μετά (όπως έτσι θα σου είπαν βεβαίως), το “γιατί” τάσσεσαι κατά των συλλαλητηρίων, για να δείξεις ότι είσαι η σοβαρή φωνή και παπάρια… και γενικώς κόψε τώρα τα εξυπνακίστικα διπλωματικά σου… κόλπα! (Όπως εσύ τα νομίζεις / τα θεωρείς εκτιμώ, αλλά σε βεβαιώ ότι -αντιθέτως- είναι πολύ φθηνά τεχνάσματα, … “Επικούρια τεχνάσματα” της πλάκας)!

– Πήγαινε ξανά “πίσω” και διάβασε εδώ, με προσοχή όμως, τί γράψαμε για το Σκοπιανό θέμα και διάβασε έτσι και ό,τι αφορά και εσένα! Μέχρι και για τα προπαγανδιστικά ξένα επιχειρήματα γράψαμε, τα οποία ακρίτως χρησιμοποιεί και η διαφθαρμένη σημερινή ελληνική πολιτική “ελίτ”… σας, μέχρι και επιστολή στον Πρόεδρο Τραμπ “στείλαμε”, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Για να ενώσεις τους Έλληνες, όπως μας είπες και εσύ και το “κόλλησε” και ο νυν ΠτΔ, ο οποίος θα έπρεπε ήδη να είχε ρίξει την Κ-Β, αν ήταν πραγματικά ενωτικός και βαθιά Έλληνας, (τα έχουμε όμως γράψει και γι’ αυτόν) πρέπει “να βγεις μπροστά” τώρα(!) και να γίνεις “Σημαιοφόρος” του να μην δοθεί το Όνομα Κυριάκο! Αν δεν το πράξεις, θα είσαι και θα είστε, όσο ζήσεις / -ετε όλοι οι σημερινοί πολιτικοί μας, (εννοώ όσο θα υφίστασθε στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό), παρίας της εξουσίας ή έστω περιοδικός… εραστής και σύντροφός της, για λίγο, ενώ το όνομά σου, παρά τις όποιες αγνές προθέσεις σου, θα καταγραφεί στην Ιστορία μας με μελανά χρώματα!

– Και κάτι ακόμα Κε Μητσοτάκη! Λέτε όλοι “τώρα είναι η ευκαιρία να λύσουμε το θέμα, κλπ”! Μας το εξηγείς λίγο αυτό, σε παρακαλώ! Γιατί είναι για εμάς τους Έλληνες ευκαιρία δηλαδή και μάλιστα δίνοντας το Όνομα; Τί κερδίζουμε ρε Κυριάκο;

Πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι θα πάψουν οι Σκοπιανοί να έχουν βλέψεις εναντίον μας γενικώς, όντας τότε και από εμάς ακόμα δικαιωμένοι και ενώ τους έχουν αναγνωρίσει και 140 χώρες, όπως πονηρά όλοι σας λέτε, κάνοντας πως δεν ξέρετε πως και οι 140 αυτές χώρες ή όσες έστω είναι, αν τελικώς τα Σκόπια αναγνωριστούν πχ ως… Δημοκρατία του Κολοχανείου, θα υποχρεωθούν κάποια στιγμή, για μια σειρά από λόγους, να το αναγνωρίσουν και αυτές οι χώρες, έτσι; (Αυτό που πονηρά η αδελφή σου “προχθές” στον δημ/φο Κο Οικονόμου και στον “Σκάϊ” προσπάθησε να το “περάσει” ως “διπλή ονομασία, αφού η μεγάλη μάζα του γνήσιου ελληνικού… πόπολου πεινάει και σκέπτεται μόνον το άδειο… στομάχι της)!

Θα πάψουν δηλαδή να μας απειλούν οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, κλπ, ή έστω να έχουν βλέψεις εναντίον μας; Πιστεύεις αλήθεια κάτι τέτοιο; Γιατί δεν λες εσύ τουλάχιστον την αλήθεια στο λαό, και ας μην σε βγάλλουν ποτέ οι “Διεθνείς Εβραίοι” Π-Θ; Πού είναι τα… “γκατς” σου; Γιατί δεν λες στον λαό μας, τώρα που οικονομικά μας “πάτησαν” ότι, όντας οικονομικά πατημένοι, θα έπρεπε να λουφάζουμε και όχι να ασκούμε υποτιθέμενη εξωτερική πολιτική και μάλιστα της μορφής βγάζω μόνος μου τα μάτια μου! Πώς όταν είμαι αδύναμος οικονομικά, μπορώ να είμαι ισχυρός πολιτικά, κλπ, Κε Μητσοτάκη; Πού τα έχετε διαβάσει όλα αυτά Κυριάκο μας; Ποιά… βιβλία τα γράφουν; Σε ποιούς νομίζετε ότι απευθύνεστε; Και καλά οι άλλοι, αλλά και εσύ;

– Δηλαδή θα δώσουμε το όνομα, όπως θέλουν και μόνον οι Γερμανοί μισέλληνες και η πλειοψηφία των κοσμοκρατόρων “Διεθνών Εβραίων”, Ρότσιλντ, κλπ και θα πάρουμε την αλλαγή του ονόματος ενός α/δ και ενός “εθνικού Σκοπιανού” δρόμου; Αυτό λέγεται διπλωματία, για να καταλάβω; Ξέρεις πολύ καλά και εσύ και όλοι οι… πολιτικοί μας, (ωϊμέ, μαύρη μοίρα μας!) πως το Σύνταγμά τους, ακόμα και σε μια υποθετική περίπτωση να δεχτούν οι Σκοπιανοί να αλλάξει, οι διαδικασίες για να συμβεί αυτό απαιτούν τουλάχιστον 2 βουλευτικές περιόδους, όπου στην μεν 1η θα γίνει η αναθεώρηση και στην 2η η ψήφιση του νέου Σκοπιανού Συντ/τος! Ποιούς λοιπόν νομίζεις ότι κοροϊδεύεις και εσύ Κυριάκο μας;

Μήπως θα κερδίσει το ΝΑΤΟ, η Συμμαχία, οι Η.Π.Α., μήπως θα κερδίσει η πεισματικά ανθελληνική Αγγλία, αν δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους Αλβανο-Σλάβους, και λοιπούς κατοίκους του κρατιδίου αυτού, ρωτάω “μήπως”; Όχι! Οι Έλληνες, (όσο και να μας έκαναν δούλους και επαίτες και πάλι, για μια σειρά από λόγους, όπως για το ότι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, για το ότι δεν αντέχουν να διαβάζουν ότι είμασταν οι… εξημερωτές τους και εκπολιτιστές τους, για το ότι θα πρέπει να υλοποιηθεί το σχέδιο της δημιουργίας του Μεγάλου Ισραήλ, κλπ, κλπ, κλπ), θα τους ΜΙΣΗΣΟΥΝ “μια για πάντα” και τελικώς το παιχνίδι της παγκόσμιας κυριαρχίας εδώ στο “Κέντρο της Γης”, στα Στενά της Βασιλίδος των Πόλεων, Κων/πολης, θα το κερδίσουν οι Ρώσοι και όποιοι άλλοι και πάντως όχι η Δύση!..

[Άκουσα στο εβδομαδιαίο ΝΑΤΟ UPDATE που λαμβάνω / με, σε “Βίντεο”, την ομιλία της Στρατηγού Βοηθού ΓΓ/ΝΑΤΟ, Κας Rose GOTTEMOELLER, στο “νεο-γέννητο” τ/Παν-μιο Εθνικής Άμυνας, στην Πόλη (επισκέφθηκε την Τουρκία / Πόλη και Άγκυρα, 23-24/01/2018) και ένοιωσα ανάμεικτα συναισθήματα, όπως λύπης, απογοήτευσης, απέχθειας, (λόγω της μεγίστης πολιτικής υποκρισίας της Κας αυτής), καταφρόνιας, (όταν την άκουσα να… τουρκοποιεί ουσιαστικά την Πόλη, αναφερόμενη σε ρήση του Κεμάλ), έως και αηδίας, που ένα ολόκληρο ΝΑΤΟ εξακολουθεί να… “υποκλίνεται” σε έναν Δικτάτορα, στον ΡΤΕ, ο οποίος το “φτύνει” καθημερινά!

Η Κα αυτή μας δικαίωσε σε 2 θέματα! Στο ότι ο μόνος εκσυγχρονισμός του ΝΑΤΟ τα τελευταία χρόνια ήταν η δημιουργία της νέας “Δνσης Πληρ-ριών” του και η πρόοδος του στον Κ-Β Πόλεμο και ίσως κάποια 1, 2 άλλα θεματάκια και όχι ο στρατηγικός πολιτικός εκσυγχρονισμός του, ήτοι η γέννεση νέων ιδεών και η εφαρμογή τους στο Πεδίο, όπως θα έπρεπε, ώστε το ΝΑΤΟ να μην είναι πλέον προβλέψιμο και πολιτικά… στάσιμο, αν όχι ανενεργό, καθώς και η αποστροφή της Κας που είπε ότι την αξία της γεωγραφικής θέσεως της Τουρκίας δεν την έχει καμιά άλλη χώρα! Γειά σου ρε… Βύζαντα]!..

– Ποιά τελικά είναι η τάχα μου ευκαιρία Κε Μητσοτάκη;

Τέλος, δεν θα ασχοληθώ με τα ρηθέντα της αδελφής σου, η οποία Κυριάκο είναι φανερό πλέον πως έχασε την πολιτική της πυξίδα, δείχνοντας πως αρχίζει και γερνάει, αφού  έχασε μέχρι και την θηλυκότητά της, μιλώντας για… Φούφουτους!.. Έχει… “ξεφύγει”!.. Κάτι θα είδες και εσύ, αλλά και αυτή(!) και πολιτικά… την αποστράτευσες ή αυτο-αποστρατεύτηκε, έστω, όπως μας είπατε, εδώ και κάμποσο καιρό! Ένα πάντως είναι το σίγουρο! Και τα 2 αδέλφια, ΟΚ, [όπως λένε και οι… φερέλπιδες ξένοι και “μη”… Έλληνες νέοι των 700 λέξεων, (όπως καταντήσατε την ελληνική γλώσσα) νέοι και όχι μόνον αυτοί που ζουν στην ημεδαπή, όπως λένε και οι… Κυράτσες και… Κυράτσοι των SOROS-κάναλων], ΟΚ λοιπόν είστε ξύπνια παιδιά και καλά, αλλά το πολιτικό μέγεθος του Πατέρα σας, (όσο και να διαφωνούσε κανείς μαζί του ήταν μείζον και απολύτως σοβαρό πολιτικό μέγεθος για την Ελλάδα), δεν θα το φτάσετε ποτέ!.. Εσύ ασφαλως έχεις μια ευκαιρία Κε Μητσοτάκη, αλλά είσαι μάλλον “κολλημένος” στην γνώση του πώς” κάποιος γίνεται Π-Θ στα σύγχρονα εθνικά (για λίγο ακόμα, όπως τουλάχιστον είναι ο διεθνής σχεδιασμός) και ακολούθως πολυεθνικά Κράτη!..  (Ήταν βλάκας, θα με ρώταγες και δικαίως, ο Τσίπρας, που προσκολλήθηκε στον Σόρος και στον Ρότσιλντ);

Έχεις εσύ(!) προσωπικά Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ως πολιτικός ΓΟΝΟΣ μεγάλου πολιτικού Ανδρός, να ενημερώσεις ΤΩΡΑ(!) τους Έλληνες “ανοικτά” για τα ΣΧΕΔΙΑ “ΦΑΙΔΩΡΑ” και OVERKİLL”, που συζήταγαν στη Βουλή, τη 10ετία του 1980, οι Καραμανλής, Παπανδρέου και ο Πατέρας σου και που υλοποιούνται σήμερα σε εμάς, στις δύστυχες πλάτες μας και να πάψεις να παίζεις” τον “Παππά”!.. Εκτός αν αγνοείς τί σου γράφω τώρα, οπότε:

Ω! ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!  

– Με την ευκαιρία, σου λέγω ότι προειδοποιήσαμε απ’ εδώ και τον Π-Θ Τσίπρα σχετικά με το ότι στην όποια Ιστορία (προσωπική, επαγγελματική, εθνική, κλπ) μένει πάντα όποιος βάζει την υπογραφή του και όχι οι όποιοι άλλοι, οι οποίοι μπορεί να πουν ή να είπαν το ο,τιδήποτε, θυμίζοντάς του ότι έχει ήδη καταγραφεί, όσο και να φωνάζει, σαν τον ψεύτη Τσοπάνη στο βουνό που καλούσε ψευδώς σε βοήθεια, για τον ερχομό του λύκου, κλπ, δηλ. όσο και να φωνάζει αυτός και η βρωμερή πολιτική παρέα του, για τα κακά 40 χρόνια των άλλων Κ-Β, κλπ, πως αυτός(!), ο… ηθικός, ο… Πατριώτης, ο μέγας… ανθρωπιστής νεο-Κομμουνιστής, και όχι οι νεκροί πλέον πολιτικοί των 40 χρόνων, έβαλλε την υπογραφή του για την οικονομική υποδούλωση της χώρας μας στους “Διεθνείς Σάϊλοκ”, για 99 χρόνια και αυτός… ευελπιστεί να την ξαναβάλλει, για την αρχή της εδαφικής διαλύσεως της Ελλάδος!..

– Με την ευκαιρία, επίσης!

  • Δεν φταίμε εμείς για το ότι όσα έγραψε την Κυριακή 21-01-2018 η ε/φ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, σχετικά με “κύκλους” του Κ. Α. Καραμανλή, οι οποίοι έλεγαν τάχα “από πού προκύπτει ότι ο Κ. Α. Καραμανλής στο Βουκουρέστι, το 2008, έδωσε το όνομα”, κλπ, κλπ, κλπ, και βγήκαν μετά (οι ίδιοι πάντα “κύκλοι”) και τα ανήρεσαν ή ορθότερα διέψευσαν ό,τι οι ίδιοι… διέρρευσαν, όταν βγήκαν” στην φόρα τα “άπλυτα” του Καραμανλή, (η αλήθεια δηλαδή), από τον τότε Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα, Κο Σπέκαρντ!
  • Εμείς κάναμε ολόκληρη ανάλυση (ξαναδιαβάστε την) με βάση το συγκεκριμένο δεδομένο, τη συγκεκριμένη δηλαδή… διαρροή, των “κύκλων” του “Ραφήνειου Νεο-Βούδα” και νομίζω πως αυτή ήταν και άκρως επιτυχημένη!
  • Από την άλλη να θυμάστε ότι ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, πριν τον “σουτάρουν” τα… Ναπολεόντια συμπλέγματα και οι… γλυκοτσούτσουνοι αρχηγικοί Ροταρι-Κομανταρέοι επιβήτορες των ΕΕΔ, έλεγε πως καλύτερα να διαβάζουμε τον τουρκικό (δεν τον είχε ακόμα τότε αλώσει ο ΡΤΕ) και ξένο Τύπο και όχι τον πλήρως αναξιόπιστο ελληνικό, όταν θα θέλουμε να μαθαίνουμε την αλήθεια και την ακρίβεια των όποιων θεμάτων!.. (Η σήψη στην ελληνική κοινωνία επετάθη, αν δεν δημιουργήθηκε, από τα σεσηπότα και ελεγχόμενα, από την… αριστερή και δήθεν… προοδευτική… Ευρωπαϊκή “Παγκοσμιοποίηση”, των ε/ΜΜΕ)!..
  • Όλοι οι Νεποτιστές, σαν τον Νεο-Βούδα, χρησιμοποιούν… “Κύκλους” και γράφουν στα μεγαλο-ισχυρά παπάρια τους το λαό!.. Είναι μια προ του 1789, Λουδουβίκειος άποψη και θέση, που λέγει Καλά! Σιγά τώρα να μην μιλήσω εγώ, ολόκληρος πχ Καραμανλής στο λαό! Στ’ αρχίδια μου, ο λαός, κλπ!..
  • Κε Μητσοτάκη και Κα Γεννηματά! Μην ξεχάσετε! Ο μεν Κυριάκος το δάκρυ και τα ρηθέντα του Κ. Γ. Καραμανλή, στο α/δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κάποια αρκετά χρόνια πριν, για το θέμα αυτό και εσύ δε, Κα Γεννηματά, την ομιλία του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Α. Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, για τη Μακεδονία, με την ιστορική αποστροφή του: Το όνομά της, είναι η Ψυχή μας“!..
  • Ο Κουτσούμπας δείχνει “αρσενικό” και πιστεύω πως δεν θα ψηφίσει υπέρ του Τσίπρα και έμμεσα υπέρ του πολιτικού αρχιγκάνγκστερ Καμμένου, που το “παίζει” τόσο καιρό τώρα -πολιτικά- μάγκας, με τις ψήφους των λοιπών Κομμάτων και το “ξαναπαίζει” και τώρα με το Σκοπιανό! (Αν και όταν το θέμα πάει στη Βουλή)!
  • Ο “Πιτσαδόρος” Λεβέντης δεν θα τον στηρίξει, όπως δήλωσε, αφού δέχεται μόνον την ονομασία Σκόπια!
  • Ο μαύρος “ΠΗΤ”, ο ΧΟΥΝΤΟ-ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ Μιχαλολιάκος ομοίως δεν θα τον στηρίξει, όπως ούτε και οι ΑΝΕΛ, όπως με στόμφο και πομποδώς έχουν δηλώσει, αν και αυτοί είναι ικανοί για όλα! Αφού σας σκοτώνουν ρε πολιτικοί αληταράδες, όπως λέτε για τους… συγκυβερνήτες σας, με το να πουλάνε το Όνομα, γιατί τους στηρίζετε και δεν τους “ρίχνετε” τότε, ρε υποκριτές; Ποιούς νομίζεις ότι κοροϊδεύεις Κε Καμμένε;
  • Άκουσα σήμερα τον πρώην ΝΔούλη και νυν ΑΝΕΛ-ίτη Παπαχριστόπουλο αγαπητοί στην ΤV και έφριξα! Αν κανείς από την Αντιπολίτευση δεν ψηφίσει υπέρ της πρότασης Τσίπρα για το Σκοπιανό, αν ποτέ έλθει αυτό εκεί ως θέμα, οι ΑΝΕΛ είναι ικανοί, όπως υπεννόησε, να στηρίξουν τον Τσίπρα, ώστε να μην πέσει η Κ-Β! Τον “τσίμπησε” όμως ο δημ/φος που “βγαίνει” στο “Ε” (ξεχνάω τώρα το όνομά του, συγγνώμη), ως… αντίπαλος της γλειώδους γλύφτρας του Τσίπρα και του “Νίκου της”, Κας Καλογεροπούλου, η οποία κάποτε έγλειφε τον Ανδρέα, αλλά αυτός την είχε “Δ.Τ.Π.” του, ήτοι “Δια Το Πέος του” και κοινώς “για τ’αρχ… του”!
  • Μετά τα παραπάνω και αν αποδειχθώ σωστός… εκτιμητής και ο Κουτσούμπας είναι πράγματι αρσενικό”, ο μόνος… επικίνδυνος για να ψηφίσει υπέρ του Τσίπρα τότε, είναι μόνον ο… παγκοσμιοποιημένος” δημ/φος Θεοδωράκης, των… “Media!.. Όμως και αυτός έχει πει πως θα ψήφιζε υπέρ της σύνθετης ονομασίας, με το Μακεδονία… inside, να δοθεί δηλαδή το Όνομα της Μακεδονίας μας (επειδή του ανήκει… είναι δικό του φαίνεται), αν και μόνον αν, οι Σκοπιανοί αλλάξουν το Σύνταγμά τους, ήτοι αφαιρέσουν τα όποια κατά της Ελλάδος αλυτρωτικά, κλπ, κλπ, κλπ!
  • Σε κάθε περίπτωση φίλοι, αν το θέμα, ως κυβερνητική πρόταση, και κατ’ ουσίαν ως πρόταση του Π-Θ Τσίπρα, φτασει ποτέ στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση, τότε εκείνη η Βουλή θα ονομαστεί η Βουλή του… Στριπτίζ”, αφού θα κληθεί να “γυμνωθεί” όλο το πολιτικό σύστημά μας και να φανεί η αλήθεια για όλους τους!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

Κε Χίε! “Ξέφυγες” και μάλιστα ανεπίτρεπτα πάρα πολύ!..

  • Άραγε σου απάντησε κανείς σε εκείνο το “demek” “κουϊζ” σου, με τον Κ. Γ. Καραμανλή με Βουλγαρική στρ-κή στολή; Ξεχνάς ότι την Μακεδονία μας τότε την κατείχαν οι Βούλγαροι;
  • Για το ότι “κάρφωνε” τον Ευταξία! Έχεις να παρουσιάσεις καμμία “φωτο”, εκτός από τις “έξυπνες” πράγματι ατάκες σου;
  • Τον Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ τον έβγαλλες “θηλυπρεπή”, ενώ τον Γ. Παπανδρέου “Παιδεραστή”! Χαλάρωσε και μην βγάζεις το μίσος σου, λόγω του προφανούς Χουντικού “πιστεύω” σου!..
  • Για το ότι τον Χριστόδουλο τον “έφαγαν” με… βουντού, κλπ, τί να σου γράψω βρε; Καλά είσαι τόσο άσχετος και “στην καλύτερη” τόσο αθεολόγητος και αγνοείς ότι όσοι φέρουμε τον Σταυρό και ζούμε κατά Χριστόν, (“βγάλλε μας εμάς έξω”), δεν τους πιάνουν όλα αυτά; Απλώς τον “έφαγαν”, αλλά… “κανονικά και με τον Νόμο”, όπως λέμε, κάνοντάς του / “φυτεύοντάς” του στο ιερό σώμα του, 2 διαφορετικούς καρκίνους! Άστο το “πώς” τώρα και μάλιστα απ’ εδώ και σε παρακαλώ “κόψε τις… παπαριές” και μάλιστα και πρωτοσέλιδες, διότι θα καταντήσεις… Βελόπουλος!..
  • Διάβασε τώρα παρακάτω:
  • Για τον Κ. Γ. Καραμανλή άσε να ξερουμε καλύτερα εμείς που, κάποιοι μας, ήμασταν “ασφάλειά” του, (ένα από τα “επίπεδά” της), για το ποιόν του συνολικά! Αλλά για να μην “το κουράζουμε”! Στα παπάρια μας ό,τι και να ήταν αυτοί οι παραπάνω αναφερθέντες πολιτικοί… γίγαντες! Αν ο ένας “κάρφωνε” πούστηδες, αν ο άλλος ήταν γ… ιάς, κλπ, κλπ, κλπ! Εμάς μας νοιάζει πχ ότι ο Βενιζέλος πήρε την Ελλάδα από τα έμπεδα της Αττικής και την  έφτασε έξω από την Άγκυρα, ότι πχ με τον Καραμανλή και τον Ανδρέα, η χώρα μας απέκτησε διεθνές κύρος, πλούτησε, “εν πολλοίς” ενώθηκε, ό,τι και να λένε σήμερα τα πολιτικά κομμουνιστικά αποσπέρματα και οι συνοδοιπόροι τους, κλπ, κλπ, κλπ! Ακόμα πάνε πχ στο “ΕΛΕΝΑ” και ξεγεννάνε οι γυναίκες μας ή στο “Σωτηρία”, για να σωθούν, Έλληνες και ξένοι έποικοι και άλλοι, κλπ, κλπ, κλπ! Όπως και επί Παπαδόπουλου -πράγματι(!)- έφτασε ρεύμα και νερό και στο τελευταίο ελληνικό χωριό, έγιναν παντού δρόμοι, χαρίστηκαν όλα τα αγροτικά χρέη, δόθηκαν μέχρι και  άτοκα δάνεια, άδειες ΤΑΧİ, φορτηγών, κλπ, και τόσα άλλα, ασχέτως αν ήταν Χούντα! Δεν σε πείραζαν εκτός αν ήσουν Κομμουνιστής! Βλέπεις; Εμείς γράφουμε τα πάντα!
  • Μην τα ισοπεδώνεις λοιπόν όλα, με τη λογική ότι τώρα που νοσεί βαθύτατα το πουλημένο πολιτικό μας σύστημα, είναι ευκαιρία να τους θάψεις όλους, νυν και πρώην, ακολουθώντας την τακτική “βρήκαμε παππά, άντε να θάψουμε μερικούς”!.. “Η νύχτα δεν γίνεται ημέρα, όσο κακή ή καλή και να είναι, όπως και το ανάποδο”! Χαλάρωσε, διότι ΠΡΟΣΕΞΕ! Το εθνικό έργο που μοιάζει να προσφέρεις, η όλη σου προσπάθεια δηλαδή, “θα πέσει στο κενό” και θα είναι κρίμα! Και να θυμάσαι! “Ο μόνος κριτής μας είναι ο Κύριος“!
  • [Εννοώ για το “πώς” θα έχουμε ζήσει στον κόσμο αυτόν και φυσικά, όταν θα έλθει ως Θεός Κριτής πλέον και όχι ως Θεός… Αγάπης! Μην επηρεάζεσαι λοιπόν από τυχόν παρακολουθήσεις της… Υπηρεσίας, της προσωπικής ζωής διάφορων στόχων, και πάντα για κάποιους λόγους, παρακολουθήσεις τηλ/νων, Η/Υ, διαμερισμάτων με φυτεμένους κοριούς ή από διπλανά διαμερίσματα, κλπ, κλπ, κλπ, διότι τότε “χάνεις το μείζον και κρατάς το έλλαττον“, αν με καταλαβαίνεις, και εσύ, είμαι βέβαιος(!), πως με καταλαβαίνεις Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ]!.. 
  • Για τα όσα απαξιωτικά έγραψες για τον Στρατηγό ΦΡΑΓΚΟ, θα σου απαντήσουμε Κε Χίε, όταν θα γράψουμε για τους Μπινεδό-Τουρκους!..
  • Κα Ζωή Κωνσταντοπούλου! Είσαι κατά την κρίση μας πανάξια Ελληνίδα! Γιατί “δεν βγαίνεις μπροστά” και για την Μακεδονία μας, ώστε να ξεπλύνεις και την ΝΤΡΟΠΗτου πατέρα σου, ο οποίος, αν και ευεργετηθείς από τον “Ανδρέα”, ήταν Εισαγγελέας στην δίκη ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, που έπρεπε να… τιμωρηθεί, διότι είχε προσπαθήσει να εθνικοποιήσει τα πετρέλαια του Αιγαίου μας, το 1987; Εκτός και αν πιστεύεις ότι δεν μας ανήκει η Μακεδονία!.. Θα επανέλθεις νομίζεις στα πράγματα μόνον με την εναντίωσή σου στους πληστειριασμούς; Ο Ρομπέν των Δασών είχε στηρίξει τότε και τον… Βασιλιά του, εκτός απ’ τους φτωχούς! Εσύ, “σήμερα”;
  • Και μιας και προηγουμένως έγραψα τη λέξη “Βασιλιάς”, τί θέλετε δηλαδή να γράψω για τη δήλωση του Ντε Λα… Πένια (αχαχαχαχαχαχα) ή Ντε Λα Γκρέτσια ή όπως αλλιώς τον λένε πλέον τον τέως Βασιλιά μας Κων-νο τον Β’, περί “σύνθετης ονομασίας με το Μακεδονία”, ως ονομασία για την πΓΔΜ; Θα γράψω μόνον ότι δικαιώθηκα και πάλι, για τα όσα έγραφα εδώ, προ ολίγου καιρού, για τον… Κο αυτόν! Βρείτε το άρθρο “πίσω” και “εδώ” και διαβάστε το!!! Τί να κάνουμε φίλοι μας, “βγήκε” και αυτός… “μπερεκέτης”, σε ξένη όμως περιουσία! Ποίων; Του λαού μας!!!
  • Για τις ευχές κλπ του Πατριάρχη μας, προς την τ/Κ-Β, κλπ, για νίκη των ΤΕΔ, στη Συρία, κλπ, “θα τα πούμε”, όταν θα γράψουμε για Τουρκία! Συμβουλή προς κάποιους… υπερ-πατριώτες! Χαλαρώστε, μην πάθετε τίποτα”!
  • -/-