Κε Μητσοτάκη!..

Χαίρε, Κε Π-Θγέ!

Α. Απ’ ευθείας και ευθέως σου γράφουμε, και “δώσε βάση”, διότι “ο κόμπος πια έφτασε στο χτένι”!

ΑΝ “ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ” ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ “17Ν” Β’ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ Π-Θ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!..

Ο γράφων σήμερα το παρόν, είναι, αν θέλεις, “βλαξ” ή αν θέλεις συνειδητός “τολμητίας” και σου απευθύνεται “ανοικτά”, εκπροσωπώντας τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ, των οποίων όμως η αποστολή είναι άλλη!

Ας επιλέξουμε το “βλαξ”, για να μην με πεις και πούνε, οι όποιοι αναγνώστες, … εγωϊστή, Κε Π-Θγέ!

“Πάμε” λοιπόν!

Σου θυμίζω, με σεβασμό πάντα στην θέση σου, όπως βεβαίως και στο άτομό σου! 

Η τρομοκρατία, η οποία έχει επίπεδα και διαβαθμίσεις, η τρομοκρατία, η οποία παρουσιάζεται με πολλές ταυτότητες και διαφορετικά προσωπεία, ώστε να παραπλανά, κλπ, (αυτά βεβαίως είναι περισσότερο επχ-κά, που δεν σε αφορούν, λόγω της θέσεώς σου, απλώς ως γνώση και μόνον ίσως), είναι ο γεννήτορας του Κομμουνισμού, είναι η πολυαιματοβαμμένη μάνα της “Δικτατορίας του Προλεταριάτου”, της “Δικτατορίας των Κόκκινων Φασιστών“!

Θα ήθελα μόνος σου να θυμηθείς, ποιός ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ είχε πει σχετικά με την βία, κλπ, πως “η βία είναι η μαμή της εξουσίας”!.. 

Δυστυχώς, ενώ έχει “πέσει” παντού στον Κόσμο ο “Κόκκινος Φασισμός”, (ουσιαστικά παντού, πλην της Β. Κορέας, αφού και η Κίνα ακόμα, με την όλη της πολιτική παρουσία στον Πλανήτη, έδειξε, τα τελευταία 20 χρόνια, πως έχει μεταπέσει σε ένα σύστημα “Φιλελεύθερου Κομμουνισμού”, όπως θα το χαρακτήριζα, σε ό,τι αφορά πάντα την κομμουνιστική “ΕΛΙΤ” που την κυβερνά και φυσικά στο εξωτερικό και όχι στο εσωτερικό της, γεγονός μάλιστα που την κατέστησε “Συνεργάτη” των “Διεθνών Εβραίων”, στο κυνήγι του περαιτέρω πλουτισμού τους, όπως εδώ έχουμε αναλύσει και εξηγήσει και “εν πολλοίς” δικαιωθεί), ενώ έχει “πέσει” λοιπόν παντού, αφήνοντας “πίσω” του δεκάδες εκ-ρια θυμάτων, εκεί όπου επεκράτησε, στην Ελλάδα η “Διεθνής Εξουσία” τον θέλει ακόμα, προφανώς, διότι η παρουσία και δράση του διευκολύνει, όπως εμείς πιστεύουμε, την εθνική μας διάλυση, μια διάλυση που και εσύ και εγώ και αρκετοί των συμπατριωτών μας Ελλήνων, γνωρίζουμε ότι είναι ο στόχος των “Παγκοσμίων Εβραίων” (και όχι μόνον λόγω της “Παγκοσμιοποιήσεως”) και φυσικά ο ενδόμυχος πόθος των ντόπιων κυρίως (αλλά και ξένων) απογόνων των Κ/Σ του 1946 – 1949, οι οποίοι “βλέποντας” ακόμα και έναν “4ο Γύρο”, (όπως στο γράφω), έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί περισσότερο, έχοντας επιπροσθέτως εντάξει στις τάξεις τους και μάζες ξένων, (όχι μόνον “Έλληνες” Β’ γενιάς, παιδιά δηλαδή Βαλκάνιων μεταναστών και κυρίως Αλβανών, με μη ε/συνείδηση και “βαρύ” ανθελληνισμό), δίνοντας και μια πιο σκληρή δυναμική στην παρουσία τους, αν εξετάσει κανείς όλους όσους συμμετέχουν σήμερα ανάμεσά τους, ενταγμένοι σ’ αυτούς!..

Πίσω απ’ όλα όσα γίνονται και(!) τώρα στην Πατρίδα μας, με αφορμή τον “Λουκά” ή “Μελισσοκόμο”, ή κατ’ εμάς “Λιόλιο”*, κλπ, είναι ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, του “Σόρος-Τσίπρα”, ο οποίος ήταν αυτός, που λίγο πριν “πέσει” άλλαξε… “όμορφα” τον “Π.Κ.” (με αυτόν τον γραββατομένο “άπλυτο” με τις κόνιδες Καλογήρου / “περαστικά” σου βρε), εκεί όπου… έκρινε, ώστε και(!) ο Κουφοντίνας των 11 φόνων να βγαίνει στα 20 και όχι στα 25, έστω, χρόνια (τον ερχόμενο Σεπ. 2021, μπορεί να υποβάλλει αίτημα απολύσεως), αλλά να μην μπαίνει Φυλακή ακόμα και ο τελευταίος “δικός τους”, όπως λένε, αφού θα θυμάσαι την φράση τα “δικά μας παιδιά”, που  έλεγαν!..

Πρόκειται γι’ αυτούς που το λεγόμενο, απ’ τα Κομμούνια, αστικό Κράτος ονόμασε κακώς “Μπαχαλάκηδες”, “Παρεμβατίες”, κλπ, αντί γι’ αυτό που είναι, ήτοι “Τρομοκράτες”, που όταν συλλαμβάνονται πια, για οποιαδήποτε αδικοπραγία τους, πλημμεληματικής ή ποινικής μορφής, τους “χαϊδεύουν” πια και με το Νόμο, όπως λέμε, αφού αφήνονται ελεύθεροι σχεδόν αμέσως, ώστε να συνεχίζουν το… θεάρεστο έργο τους!..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και το ξέρεις!..

Τα όσα λένε τώρα τα φερέφωνα του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ότι δήθεν καταδικάζουν τη τρομοκρατία και την βία, κλπ, αλλά τους ενδιαφέρει ο… άνθρωπος, ως δήθεν “Ουμανιστές” και το “Κράτος Δικαίου”, ως δήθεν ιδεολογικοί απόγονοι του… Ζαν Ζακ ΡΟΥΣΟ, του… Μοντεσκιέ, του… Ντιτερό, κλπ, αχαχαχαχαχα, και στην πραγματικότητα ιδεολογικοί απόγονοι της τρομοκρατίας της… “4ης ΘΕΡΜΙΔΩΡ”, είναι το προκάλυμμα της όλης έκνομης συμπεριφοράς και δράσης τους, του χαρακτήρα τους δηλαδή, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ “ΣΚΟΡΠΙΟΥ”, ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΙΣΩΠΕΙΟ ΜΥΘΟ!..  

Αν νομίζεις ότι αυτούς όλους θα τους αντιμετωπίσεις “με το γάντι” ή πως θα τους σταματήσει ο -πιθανώς- ίδιος “Πατέρας” σας Σόρος, γελιέσαι! Ο Φασίστας, είτε Κόκκινος είναι, είτε Μαύρος, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!

Μαύρα σκυλιά, Κόκκινα Σκυλιά, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ“, Μητσοτάκη!

Μάλιστα, θα υπεστήριζα ότι οι “Κόκκινοι”, όπως είχε πει στην ομιλία του στο Σύνταγμα, για το μη ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, από τους Ροζουλί πια “Διεθνιστές” του “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ, στους Σκοπιανούς ανθέλληνες, ένα από τα ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ  ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, είναι περισσότερο επικίνδυνοι, αφού δρουν πάντα με βάση τον “επιστημονικό” συνωμοτισμό, ο οποίος τους “ασφαλίζει” πολύ περισσότερο, ένας συνωμοτισμός που χρησιμοποιεί όλα τα πιθανά επιτρεπτά, και μη, μέσα, ένας συνωμοτισμός που εδράζεται σε… πείρα 100+ ετών και κυρίως παρουσιάζει λιγότερη… παρόρμηση, σε σχέση και σύγκριση πάντα με τα νόθα ιδεολογικά αδέλφια των “Κόκκινων”, ήτοι τους “Μαύρους Φασίστες”, οι οποίοι, ειδικά στην χώρα μας, ήσαν και παραμένουν πολύ πιο εύκολοι στην αντιμετώπισή τους!

Μην γελιέσαι Κε Μητσοτάκη!

Οι “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” είναι στην ψυχή Κομμουνιστές και αυτό δεν αλλάζει “με τίποτα”! Αυτό είναι σαν τις ανεξίτηλες στάμπες που μάρκαραν κάποτε τα γελάδια και τα βουβάλια στο “FAR- WEST”, με τα καυτά εκείνα “σίδερα – σφραγίδες”, που όλοι μας έχομε δει στα… “WESTERN MOVİES”!..

Απλώς, ο Διεθνισμός τους δεν εκφράζεται σήμερα από την ΕΣΣΔ, αλλά από τις Η.Π.Α. (Η.Π.Α., που τους “αγκάλιασαν” έξυπνα, απ’ το 2000 κυρίως και μετά, “βγαίνοντας στο φως” σταδιακά και σιγά – σιγά) και συγκεκριμένα από τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, οι οποίοι δεν έχουν πια, ιδεολογικά, καμιά σχέση, δυστυχώς(!), με τους παλαιούς “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, ενώ στηρίζεται, ασφαλώς και από το… “Ο.Κ.” των “Παγκοσμίων Εβραίων”, των “Κοσμοκυρίαρχων” δηλαδή, αλλά και(!) από τις Μ.Υ. των Η.Π.Α., οι οποίες και χρηματοδοτούν αυτόν τον “Διεθνισμό”, έχοντας συστήσει και Αντι-Εξουσιαστικές – Αναρχικές Οργανώσεις, κλπ, (από εποχής Μ. Κλίντον), όπως πχ τους “ΑΝΤΙ-ΦΑ”, “ΑΝΤΑΡ-CIA” (αγκαλιάστηκε από τον Σόρος), κλπ, Οργανώσεις με διεθνή δράση, όπως φυσικά και τις “Μ.Κ.Ο.”, με εντολή πάντα των “Κοσμοκυρίαρχων”, των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν, (για να είμαι δίκαιος, σχεδόν όλες οι Μ.Υ. του Κόσμου και όχι μόνον αυτές των Η.Π.Α. εξυπηρετούν τα συμφέροντα των “Διεθνών Εβραίων”, οι οποίοι, πολύ έξυπνα, σε ποσοστό 90% και άνω παρουσιάζονται ως Αριστεροί ή αριστερόστροφοι), προκειμένου “να τελειώνουμε με τα εθνικά Κράτη”, και ειδικά με την… αζάτικη Ελλάδα!.., όπως, πολύ ορθά, είχε εκτιμήσει, ο Μέτερνιχ του 20ου αι., ΔΡ Χένρυ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ “ΣΟΥΠΕΡ” ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ, (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ), ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ… ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ “ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟ” ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ “SOROS-COMPANY” (“ΑΝΤΑΡ-CIA”, ΚΛΠ), ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, “ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΟ” ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟ ΣΟΡΟΣ, (ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΗ…), ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ (ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ), ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ/ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ! 

Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” με το ΚΚΕ, (που αν και το νομιμοποίησε ο “ΕΘΝΑΡΧΗΣ” σας Καραμανλής, το 1974, για λόγους “Εθνικής -τάχα- Ενότητος”, κλπ, δεν έχει υπογράψει στον “Άρειο Πάγο” ότι συμμετέχει από τότε στην Βουλή μας αποδεχόμενο το αστικό (sic) Κράτος), είναι “ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ” σε ΟΛΑ(!), και ας έχουν θεωρητικά χωρίσει τα “τσανάκια” τους!

Πρόκειται για ανάλογη -περίπου- περίπτωση, των 2 αδελφών της “Παραβολής του Ασώτου”, με Άσωτο τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ιδεολογικό απόγονο (με πολλά “update” οπωσδήποτε) του παλιού ΚΚΕ Εσωτερικού, καλό γιό, αλλά και παραπονεμένο (… κλαψομουνίτικα πάντα βεβαίως) το ΚΚΕ, ενώ ο “Πατέρας” που στο τέλος τους ενώνει είναι ο “Διεθνής Εβραίος”, πιθανώς ο Σόρος, πιθανώς (και) κάποιος άλλος και σίγουρα η κοινή τους… ανεξίτηλη κομμουνιστική Παιδεία!..

Αν πάμε σ’ εμφύλιο ξανά, (τον αναφέρω ως εμφύλιο, για χάρη του ήπιου λόγου, που θα έλεγες και εσύ ο… Μετριοπαθής), ΚΚΕ και “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” θα είναι και πάλι “μια γροθιά”!.. (Είναι μια πιθανότητα με αρκετό ποσοστό, ειδικά αν πάμε σε Ε-Τ πόλεμο και ειδικά λίγο πριν από την εκδήλωσή του, αλλά και κατά την διάρκειά του! Εννοώ ένα συνεχόμενο εσωτερικό χάος, με διάφορες αφορμές!

Σου θυμίζω εδώ Κυριάκε, ό,τι στο παρελθόν σου είχαμε γράψει και τονίσει, πως, σε περίπτωση δηλαδή Ε-Τ πολέμου, ο Τσίπρας και η παρέα του, αλλά και γενικώς όλα τα Κομμούνια, με όποια προσωπεία και αν (θα) παρουσιάζονται,  “θα σε στήσουν στον τοίχο”, ενώ αυτοί θα παρουσιάζονται ως οι ‘”Ειρηνιστές” και ως οι “Φίλοι των λαών”, και άλλες τέτοιες… επχ-κές “στημένες” παπαριές, ώστε και ο Πόλεμος να χαθεί, όπως στην Μ. Ασία, το 1922, εσύ να “πέσεις”, ως ο κύριος και μοναδικός υπεύθυνος, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά και η “Διεθνής Εξουσία” να έχει πετύχει έτσι τους σκοπούς και στόχους της, ήτοι την -κατ’ ελάχιστον- “εθνική μας κολόβωση”, αν όχι την εθνική μας διάλυση!

ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ “ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ”), ΕΝΩ ΕΣΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΠΧ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Ε/ΛΕΞΗ “ΚΙΝΑΙΔΟΣ” ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ (ΕΧΕΙ ΚΑΙ… “ΧΡΩΜΑ”, ΚΑΙ… “ΟΥΣΙΑ”, ΚΑΙ… ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΚΑΙ… “ΚΙΝΗΣΗ” Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ / ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΣΧΕΔΟΝ… ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ), ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΠΩΣ Η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ ΚΕ Π-Θ, “ΜΙΑ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ 4”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ, ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, “ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΠΑΡΙΕΣ”!..

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙΟΥ, ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΗΘΟΥΣ, ΓΙΑ Π-Θ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΦΟΒΙΚΟΤΗΤΑ, (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ), ΜΙΑ ΦΟΒΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΤΟ ΟΙ “ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ” “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ, (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ), ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΟΤΙ “ΝΑΙ, Ο ΚΛΑΡΑΣ ή “ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ” ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΗΣ, ΚΑΙ… ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!..

[Δεν θέλω να αναφέρω τώρα το ονοματεπώνυμο του μικρού παιδιού που βίασε, το οποίο στην συνέχεια το κατέσφαξε, λόγω του… Φασίστα τάχα πατέρα του, κλπ, κλπ, κλπ, διότι θα… εκτραπώ!.. Εδώ Κε Π-Θ, οι ίδιοι που τώρα τον έχουν κάνει… Θεό και τον… προσκυνούν, (όπως πχ ο “νεο-ΟΠΛΙΤΗΣ” “Αρχηγός” Πολλάκης, ο όμοιός του ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο… άλλος από την Πρέβεζα, ο Μπάρκας, κλπ), τον είχαν μέχρι πριν από μερικά χρόνια, ως ΚΚΕ φυσικά, και επισήμως ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ, όπως ακριβώς είχαν κάνει και με το άλλο μεγαλο-τομάρι από την Αδριανούπολη, τον παλιό ΓΓ τους Ν. Ζαχαριάδη, που σχεδόν προσφάτως αποκατέστησαν, όπως και άλλους πολλούς “δικούς τους”, κλπ, κλπ, κλπ]!..

ΚΕ Π-Θ!

ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΑΓΗ, ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ”, ΑΛΛ’ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

ΤΑ… ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ!..

ΠΑΨΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΡΝΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΛΥΚΟΥΣ!.. 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ (ΚΑΙ) Η… ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”!..

ΞΥΠΝΑ”(!) ΛΟΙΠΟΝ!.. 

ΕΙΝΑΙ ΟΧΙΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΙΟΒΟΛΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΕΣΤΩ, ΠΧ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ;

ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΡΑ, (ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΚΛΠ), ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”, ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑΧΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΛΥ -ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΩΣ-… Ν. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ… Μ. ΒΟΥΡΤΣΗ, “ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ” ΤΟ “ΠΑΜΕ”, ΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΦΑ” – “ΑΝΤΑΡΣΙΑ” – “ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ”, “ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ”, ΚΛΠ, ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, (ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ), ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ, ΤΑ “ΜΕΤΡΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΜΕ ΠΑΝΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ “ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ 17 ΝΟΕ“, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΝΕΑΡΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. [Και “βγήκε” και η Πελώνη στο Κανάλι της εγχώριας “Παγκοσμιοποίησης”, κατάλαβες, ναι αυτό που ο πατέρας σου είχε σώσει τον πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη του, και είπε, σήμερα το πρωϊ (03-03-2021), ερωτώμενη, πως “οι συγκεντρώσεις / διαδηλώσεις -πρόσεξε Κε Π-Θ– απαγορεύονται κατά περίπτωση” και πως “οι διαδηλώσεις δεν απαγορεύονται πλήρως στην Ευρώπη”, ενώ άφησε και τον σαφή υπαινιγμό της… φοβίας σας(;), λέγοντας, πως “μας κατηγορούν για έλλειψη δημοκρατίας”, κλπ!.. ΟΚ! Δεν θυμάμαι πια 100% ακριβώς ό,τι ακούω, αλλά το ΝΟΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΠΟΤΕ]!

Τί είναι αυτά ρε συ Κυριάκε; Ποιά είναι αυτή η Πελώνη, που η καρέκλα του… “Δντη” την μάρανε!.. (Αναφέρομαι αυστηρά στο κάθισμα, που όλοι σας έχετε για να δείχνετε κύρος, κλπ, -αυτό ή καρέκλα με “αφτιά”- κάτι ανάλογο με το να παρουσιάζεστε στις όποιες “ΣΚΑΪΠ” συνδέσεις σας, με βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία πίσω σας, ώστε να δείχνετε όλοι οι πολιτικοί, ότι είστε άνθρωποι του… πνεύματος, και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο… ψεύτικο και… πλαστό, αφού η πράξη σας και η βιωτή σας, άλλα… ομολογεί, άλλα… προδίδει, άλλα… μαρτυρά, ασφαλώς όμως, όχι για όλους της πολιτικής Τάξης)!..

ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ “ΚΤΥΠΑΝΕ” ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ,

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ, ΚΑΙΝΕ, ΡΗΜΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ… ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ(SIC), ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΟΡΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ… , ΝΑ… ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ(SIC) ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΟΓΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ “Π.Κ.” ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ “ΓΑΔΑ” ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ή ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΛΠ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΥΓΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ “ΜΑΡΦΙΝ”,

ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ, ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ “ΠΟΥΤΑΝΑ”, ΚΛΠ,

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟ “ΓΚΡΑΦΙΤΙ”  ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ,

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΚΛΠ,

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΟΥΝ, ΚΛΠ,

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ… ΕΘΝΙΚΑ ΡΟΥΧΑ, ΣΤΙΣ 2 ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΔΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΕΓΔΥΝΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ, ΟΠΟΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟΙ, ΑΥΤΟΙ, ΑΥΤΟΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΡΕ ΣΥ ΚΥΡΙΑΚΕ; ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΟΤΙ “ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥTA”;

ΞΥΠΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑΚΕ!

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”, (ΜΟΝΟΠΑΤΟΣ, ΠΟΥ “ΚΤΥΠΗΣΕ” -ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ, Ο.Κ.!- ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ / Α!, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΡΒΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ή… ΗΤΑΝ… / ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο… “ΣΑΟΛΙΝ” ΚΟΣ ΤΖΕΦΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ, Ο ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ… ΤΑΔΕ), ΕΩΣ ΛΙΑΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΟΣ ή ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ “ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ”, ΠΟΥ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ “ΒΓΑΖΟΥΝ” ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΗ, ΙΖΗΜΑΤΑ!..

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ”, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΚΕ Π-Θ!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΟΘΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ “ΣΗΜΕΡΑ”, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ(!) ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ), ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ “ΙΔΙΟΜΟΡΦΟΥΣ” ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΤΗΝΟ-ΝΕΟ-ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!..  

ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΓΕΝΝΑ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΚΕ Π-Θ, ΕΛΕΓΕ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ, … ΝΟΜΙΖΩ!

ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ… ΟΡΘΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ… ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ… ΙΠΠΙΕΣ ΜΑΣ, ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΤΑΛΙΝ ΜΑΣ!.. 

-/-

* ΛΙΟΛΙΟΣ: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΦΑΧΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, (“ΟΥΛΕΝ”, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΚΛΠ), ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ “ΟΠΛΑ”! ΕΣΦΑΖΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ή ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ (ΓΥΜΝΑ, ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ή ΓΥΜΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ)! ΕΙΧΕ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΩΣ ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ “ΠΟΥ” ΚΑΙ “ΠΩΣ” ΘΑ ΣΦΑΞΕΙ!.. 

ΗΤΑΝ ΚΥΝΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΜΕΡΕΥΕΙ, (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ), ΚΑΙ “ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΟΟΥ”, ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΙ!..(ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ)!..

ΤΟ ΚΚΕ, ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ, (ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΤΕ ΤΟΥ Ο.Η.Ε., ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ), ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!..

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΓΝΗΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ, Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ “ΑΓΓΙΖΕΙΣ”, ΛΟΓΩ ΣΟΡΟΣ, ΚΛΠ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ, ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ, ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ… ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ “ΕΥΚΟΛΑ” ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ “ΒΑΡΕΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ“!..  

-/-

Β. ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΡΑ Π-Θ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ… ΚΟΥΡΑΣΕΣ, ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! 

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΣΤΟΝ 1,5+ ΧΡΟΝΟ Π-Θγίας σου, ΠΕΤΥΧΕΣ(!), ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΣΕ ΟΛΑ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕΣ!..

ΤΟ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ… Ε/…ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ “ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΟΙ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΗΓΕΤΕΣ, ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ή “ΩΦΕΛΗΜΑΤΙΕΣ”, ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ… ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ή ΟΜΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ!..

ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ “ΩΡΑΙΟΣ” ΕΛΛΗΝΑΣ, (ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ “ΜΠΑΡΜΠΙ” ΑΠ’ ΕΚΕΙ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ), ΕΝΑΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ, (ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΛΕΩ), ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ “ΣΗΜΕΡΑ” ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ – ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ(!) ΟΛΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ” ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ Ο ΥΠΑΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ*, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ “ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ” ΤΟ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ… “ΑΔΕΛΦΑΚΙ” ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ, ΛΟΓΩ… ΒΑΡΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ, “ΣΤΡ-ΚΗ ΙΣΧΥ” ΜΑΣ,

ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ… ΔΕΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΖΟΛΩΤΑ, Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ “ΜΑΖΕΜΕΝΟ”, ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ… ΣΠΙΤΙ!..

* Η στρατιωτική ηγεσία, που τώρα έχεις, είναι, σε βαθμολογία, στο 9,5 με άριστα το 10! Έχεις δηλαδή νέας γενιάς στρατιωτικούς…  ανθρώπους, εξαιρετικά ικανότατους στα καθήκοντά τους, “καπελωμένους”, με την καλή έννοια η επιθετικοποιημένη αυτή μετοχή, με έναν επίσης άριστο ΥΦΑΜ, πρώην στρατιωτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εκείνος επεμβαίνει στο έργο τους!.. Κατάλαβες!.. Δώστους και μετά “θα τους δεις”!..

Είσαι δε ακόμα περισσότερο τυχερός, από οποιονδήποτε άλλον Π-Θ, διότι ο σημερινός Α/ΓΕΕΘΑ, είναι… “ΔΙΑΜΑΝΤΙ” και κουμαντάρει, εκτός από μια πολύ δυνατή ελληνική ψυχή και ένα πολύ δυνατό μυαλό!..

Ο συμπατριώτης σου Α/ΓΕΝ, ίσως να ήθελε λίγο προσοχή, διότι οι “μεγάλες του… Ρεθυμνιώτικες πλάτες”, προφανώς, να τον έχουν καταστήσει, ολίγον τι, περισσότερον του δέοντος… “Καβλάντη”!

Ο Α/ΓΕΑ Μπλιούμης, αν υπήρχαν βραβεία, όπως αυτά τα ετήσια, τα οποία δίνουν οι δημοσιογράφοι, κάθε χρόνο, στους ανθρώπους του αθλητισμού, αθλητές, προπονητές, κλπ, θα έπρεπε να σάρωνε τα βραβεία, όπως αυτό του ήθους, του καλύτερου, εδώ και χρόνια, αεροπόρου… “Σέντερ Φορ” “ever”, και κυρίως το βραβείο του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ “Υ-ΠΟ-ΔΕΙ-ΓΜΑ”, Κε Π-Θ!..

Οι κρίσεις που έγιναν, στο γράφουμε εμείς αυτό, (ομιλώ για τους ανωτάτους, που θα πλαισιώνουν στο εξής τα 3 Ανώτατα Στρατιωτικά Συμβούλια, ήτοι αυτά των 3 Κλάδων), ήσαν νίκη με 5-0… “εκτός έδρας”, εκ των υπαρχόντων φυσικά πάντα στελεχών!.. Για τα παρακάτω… επίπεδα, δεν ξέρουμε ακόμα!..

Από μια πρώτη ματιά, η αναλογία των στελεχών που ανήκουν στην Ομάδα “ΦΡΑΓΚΟΥ” και αυτών που ελέγχονται από Κόμματα, είναι 60-30 υπέρ του ΞΑΝΘΙΩΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΑΝ. ΥΦΑΜ, με ένα 10% να “παίρνουν” και οι “ανεξάρτητοι” ή αλλιώς και “περίεργοι”! Εσύ όμως, “κράτα” το “ειδικό βάρος” των στελεχών μας, όπως ακριβώς μόλις σου το εκθέσαμε!.. 

Τέλος αστερίσκου!

-/- 

ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΕΝΕΡΓΕΙΑ” ΚΑΙ ΣΤΟ “ΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΕΒΑΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΣΚΡΕΚΑ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ), ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ, ΚΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΔΥΝΑΤΕΣ” ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΚΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΤΑ ΠΑΝΕ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΕΙΔΙΚΑ, ΘΑ “ΔΕΙΞΟΥΝ” ΠΙΟ ΜΕΤΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ)!..

ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ ΚΕ Π-Θ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ! 

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ,  ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ(!) ΤΟΝ “ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ” ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΥΣ  ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΝΩ ΦΤΙΑΞΕ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ “ΛΑΘΡΟ”, ΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ Η “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ”, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, (ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ), ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ!..

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ, “ΛΑΘΡΟ” ΚΑΙ ΜΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ… ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ!.. ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ “ΛΑΘΡΟ” ΛΟΙΠΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ, ΙΣΩΣ, “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ” ΦΥΣΙΚΑ, ΠΧ ΟΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΠΩΣ ΜΕΙΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΟΥΝ, ΚΛΠ!.. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”, ΑΦΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ… “ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ”!..

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ… ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ!.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝΥΜΙΟ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ “ΑΟΡΑΤΟΥ” (ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ “ΑΖΑΞ”, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ… ΑΟΡΑΤΑ)!..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΕ Π-Θ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ… ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΓΙΝΟΥΝ “ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ” ΚΑΙ… “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ”!..

ΕΣΥ, ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕΣ, ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ… ΣΟΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ (ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΥΦΟΣ) ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ; 

ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ… “ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ” ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ “Π.Κ.” ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΝ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΩΣ, ΑΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕ Π-Θ, ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΧΕΙ ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΑΥΤΟ!

ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ(!) ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ “ΒΡΗΚΑΝ” ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΙΜΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΑΦΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ 10ΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ!..

Α! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΕΡΩΤΩΜΕΝΗ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ”, ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗΝ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ!.. ΠΟΙΑΣ; ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΔΡΑ, ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΟΙ… ΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο “ΛΟΥΚΑΣ”!..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ ΣΥ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ, ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ “ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ”, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, “ΑΛΩΘΗΚΕ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ “ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ”, ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)!..

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΘΥΜΙΖΩ!

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

“Ο ΑΡΧΙΧΟΥΝΤΑΣ” ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ, “ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ”, ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ “ΒΡΕΙ”, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΝΤΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΥΤΟΣ “ΑΝΘΡΩΠΟ-ΦΥΛΑΚΕΣ”, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ “ΜΙΚΡΟ-ΛΙΟΛΙΟ”!.. (20+ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, 100+ Ο “ΝΕΟ-ΛΙΟΛΙΟΣ”).

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ, 108 ΕΤΩΝ(;) ΝΟΜΙΖΩ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΣΕ… ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!..

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:

Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΜΥΤΗΛΙΝΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΤΟ 1974, ΑΛΛΑ… ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΤΟΥ Γ’, ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 196Ο, ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΤΕ), ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑ ΓΙΟΥ ΤΟΥ, ΑΞΚΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ, ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ,

Ο ΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΚΡΕΜΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ, ΚΛΠ,

Ο ΜΠΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ, ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, (“ΠΗΓΕ” ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ) ΚΑΙ

Ο… ΒΑΖΕΛΟ – ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΚΑΝΕ” ΠΡΙΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!…

ΟΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΣΤΟΥΣ 3 ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΚΑΙ… ΣΑΜΟΥΡΑΪΚΟ ΗΘΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ!!!

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΨΙΛΟ-ΛΙΟΛΙΟ”, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΠΩΣ “ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ” ΚΕ Π-Θ, ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ(!), ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ (ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ;), ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕ, ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΠ. ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ 11… ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ (SIC), ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ -ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ- ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΕΣΤΩ -ΙΣΩΣ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΧ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ”, (ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”), ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΝΑ ΝΕΟ… “ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΕ Π-Θ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΣΕ “ΡΙΞΟΥΝ”, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ! 

ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ”, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ “ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ”, ΠΟΥ “ΚΤΥΠΑ” ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, (Σ’ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΜΕΤΡΩ ΤΟΥΣ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ”, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ “ΔΕΞΙΑ”), ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΟΥ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!..

ΕΤΣΙ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΩΝ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ” (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ “ΝΑΙ”, ΤΟ “ΠΩΣ” ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΛΠ, / ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ…), ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο… ΤΡΑΓΚΑΣ, ΤΩΝ… “ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ”, ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ… ΔΕΞΙΑ ΜΥΑΛΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΑΝΕΛ”, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΧΙΟ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΝΤΑΣ “ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗΝ” ΤΩΝ… “ΩΦΕΛΗΜΑΤΙΩΝ”(SIC) ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΣΑΒΒΙΔΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ “ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗΝ” ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ, ΠΟΥ “ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ”, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, (ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΟΚΚΑΛΗ), ΕΧΟΝΤΑΣ 2 Ε/Φ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΦΑΝΕΡΗ, ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΛΕΓΟΤΑΝ “ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ “ΣΥΡΙΖΟ-ΚΡΑΤΙΑ”, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΚΡΥΦΗ “ΕΣΤΙΑ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ… “ΑΥΡΙΑΝΗΣ”, ΗΤΟΙ ΤΗΝ Ε/Φ ΤΟΥ ΧΙΟΥ, ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Ρ/Σ “ΕΛΛΑΔΑ FM”, ΤΟΝ Τ/Ο ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΤΗΝ “ΕΠΟ”, ΤΟ “ΟΠΕΝ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ “ΑΝΕΛΙΤΩΝ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΗΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ (ΝΑΙ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ “ΠΑ.ΣΟ.Κ.”) ΚΑΙ ΠΟΥ “ΣΗΜΕΡΑ” ΔΕΝ ΕΝΕΤΑΧΘΗΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΠΡΑΞΑΝ, ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!..

ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ “ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ”, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΡΩΜΙΚΑ!..

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΑΡΑΙΩΣΕ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΠΟ ΣΟΡΙΤΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ!.. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΟΣΤΑ! ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ, ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ!..

ΕΛΑΤΤΩΣΕ ΤΟΝ “ΕΛΙΤΙΣΜΟ” ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΨΕΥΤΟ-ΛΟΡΔΙΣΜΟ”!..

ΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΑΙΔΙΑ “ΠΛΟΥΣΙΩΝ” ΚΑΙ “ΕΛΙΤΩΝ” ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ!

Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΠΧ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α. ΕΥΡΩΠΗ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ… ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!..

ΑΥΤΟ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ!..

ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ”, ΜΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!..

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΖΗΤΑΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ, ΟΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΚΉΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΟΥΝ, ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΗ ΝΟΜΩΝ ή ΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”;

ΕΙΔΕΣ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ “ΑΣΟΕΕ”, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ “ΒΟΞ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!..

ΓΙΑΤΙ ΚΕ Π-Θ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΣ “ΙΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ”, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΝΕΒΗΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ; ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ, ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ, ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΦΕΡΤΟΣ;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ “ΣΕΙΣ” ΚΑΙ “ΣΑΣ” ΚΕ Π-Θ! ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΤΙ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΑΝ, ΚΛΠ, 2 ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ “ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕ”, ΟΥΣΑ ΜΑΝΑ, ΕΜΠΕΙΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΗ!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ; (ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΟΧΙ “ΕΥΠ”; “ΦΩΛΙΑ” ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝ-ΜΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ “ΦΩΛΙΑ” ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ! ΔΕΝ “ΑΓΓΙΖΩ” ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΑ)!..

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΛΑΚΗ! ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΚΗΗΗΗΗΗ!..

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!..

ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ / ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ, ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΚΙΝ.ΑΛ.”!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ 2, ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ “ΑΚΡΑ” ΚΑΙ… ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ!..

ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑ”, ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΛΕΟΝ (ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ), ΥΠΟΚΕΙΜΕΘΑ 100%!..

ΓΕΝΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ή ΕΣΤΩ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ “ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ” ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ “ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ” ΚΑΝΟΝΙΚΑ, “ΕΝ ΜΕΣΩ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΛΥΚΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΚΡΟ-ΝΟΕΣ ΑΚΡΟ-ΔΕΞΙΟΙ!..

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΡΗΣΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΘΡΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ή ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΝ, ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΙ ή ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;

ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ “ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ “ΧΟΝΔΡΑ”, ΕΙΤΕ ΛΗΞΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ, ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΗ ΤΡΟΦΗ ΣΚΕΨΗΣ!..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΕ Π-Θ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΩΣ Π-Θ, ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΓΓΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΟ-ΛΑΪΚΟ, ΗΤΟΙ ΤΟ “ΠΑ.ΣΟ.Κ.” ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΕΙΣ, ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΟΦΙΣΤΩΝ ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ “ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ”, ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ “ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ” ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ” “ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ… ΠΥΞΙΔΟΣ, ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΕΝΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥ, ΠΟΥ ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΑΞΗ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!.. 

ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΣΥΦΙΛΗ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ (ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ Ο Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΘΑ ΤΟΝ… ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΑΡΑΓΕ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ Α. ΕΒΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ… ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ;), ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ”, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο “ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ!..

ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ… ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΑΙΝΙΑ “ΡΙΜΕΪΚ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 1967! (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΦΑΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ)!..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ, (ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ(!) ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ή 1000 Ο “ΝΕΟ-ΛΙΟΛΙΟΣ”, ΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΤΟΥ ΠΩΣ “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ… ΤΥΠΟΙ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ “ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ” ΤΟΥ “ΛΟΥΚΑ”!..

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ! 

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ”, ΚΑΙ ΤΩΝ “ΜΕΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ “ΔΕ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… ΜΠΑΡΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΕ Π-Θ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 100 ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… , ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΑΤΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ “ΕΝ ΖΩΗ” ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΟ!.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ! ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΡΩΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ!..  

ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΕ Π-Θ, ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Σ’ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ “ΠΑΝΩ” ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ(!) ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΥΨΑΝ ΘΕΜΑ “ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ”, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ” ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ 11 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ… ΜΠΟΜΠΙ ΣΑΝΤΣ, ΚΕ… ΤΣΙΠΡΑ!..

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ “ΛΟΥΚΑ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΝΙΑ, ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ “ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ “ΛΟΥΚΑ” ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΑΚΕΛΕΨΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ… ΜΕΛΟΥΝΑΣ”, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ 1943 ΣΤΗΝ ΔΕΣΦΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ!..

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΕ Π-Θ, ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ… ΤΣΙΠΡΑ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΔΩ, ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3, 4 ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΩΣ, ΑΝ “ΒΓΕΙ” ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΘΑ ΤΟΝ… ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟΝ… ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ… “ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ”!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. Ο ΛΥΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΟΥΓΙΑ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ Κ-Β, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΡΙΧΑ!..

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΕ Π-Θ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ-ΤΗΝ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ “ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ”(SIC) ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ… ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΆΛΛΑ.., ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ… ΤΙΤΛΟΥΣ!..

–  ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ… ΜΕΓΑΛΟ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΕΩΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΗΣ “ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ” ΝΑ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ!.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΚΕ Π-Θ!.. 

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΣΥ(!), ΚΕ Π-Θ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΓΙΑ “ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΛΠ”, ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ… “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ”, ΛΕΓΕ ΜΕ ΦΟΝΙΑ “ΝΕΟ-ΛΙΟΛΙΟΥ”, ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ “ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ” Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, (ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ  ΆΝΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ” ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ”, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΟΙΗΜΑΤΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ “ΠΑΙΞΕΙ” ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ “ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ”, ΜΠΑΣ ΚΑΙ “ΤΣΙΜΠΙΣΕΙΣ” ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΕΤΑ), ΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ… ΦΩΣ!.. 

– Α! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ! Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΣΙΠΡΑ, (ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ), ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- “ΠΙΣΩ” ή ΤΟΥΣ… ΜΕΙΩΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ “ΚΑΘΑΡΑ”, ΠΟΥ, ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ “ΚΟΣΜΟΣ” ΤΗΣ, ΚΛΠ! 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΑΚΙ”, ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ… ΓΟΗ ΤΗΣ… ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ “ΠΟΛΥ… ΓΑΜΊΚΟ”, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΓΚΑΤΕΛΕΓΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ -ΙΣΩΣ- ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΩΣ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ! ΤΙ; ΔΙΑΒΑΣΕ!

ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ, ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΜΕΣΩ ΤΗΣ “ΜΑΦΙΑ”, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ… ΘΕΜΑΤΑ Ο ΚΟΣ ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑ”, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΚΕ Α/ΕΥΠ), ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ”! (Το 70% των Φυλακισμένων ψηφίζει ΤΣΙΠΡΑ, όπως οι τελευταίες εκλογές μας έδειξαν, λόγω προφανώς των αλλαγών στον “Π.Κ.”, που απελευθερώνει τους 8 στους 10 απ ‘αυτούς)!.._

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ “ΚΡΑΤΑΝΕ” ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ… ΑΡΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΤΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΤΗΝ… ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΧΑ-ΜΟΥ… ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ;  

– ME KATI ΔΡΙΤΣΕΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!..

 – ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ / ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΕ Π-Θ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΩΣ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΩ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ, ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΙΑ, “ΧΟΥΝΤΟ-ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ”, ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ… ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ “ΡΟΤΑ” ΤΩΡΑ(!), “Ο.Κ.” ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΔΡΑΤΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ… “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ”, ΚΑΙ

ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΩΣΑΤΕ, ΩΣ Π-Θ, “ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ”… ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ 99 ΕΤΩΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ, ΚΑΘΕ ΙΟΥΝΗ (ΙΟΥΝΗ ΝΟΜΙΖΩ), ΝΑ… ΚΛΑΙΕΙ,

ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΒΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ, ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΤΑ… ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ… ΝΟΤΙΑΣ(SIC) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ… ΒΟΡΕΙΟ(SIC), ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ – ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ!..

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ (ΤΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, ΛΟΓΩ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ “ΣΚΟΡΠΙΟΥ” ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ(!) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ

1. ΚΕ Π-Θ! ΠΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ “ΒΙΝΤΕΟ” ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ

Joe Biden ile beraber “George Soros isyanları” mı geliyor?

03.03.2021 / www.ahaber.com.tr

Joe Biden’ın ABD başkanı seçilmesi ve son dönemde farklı coğrafyalardan gelen darbe girişimi haberleri sonrası, gözler tekrar George Soros ismine çevrildi. Peki, Joe Biden ile beraber “George Soros isyanları” mı geliyor? İşte A Haber’de yayınlanan “Memleket Meselesi programına konuşan konunun uzmanlarının kritik yorumları…

3.

svg%3E

 

4. ΡΩΤΑΜΕ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ(!) ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΝΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΠΧ ΟΤΙ “Η ΕΛΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ … , ΚΛΠ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ… , ΚΛΠ, ΝΑ… , ΚΛΠ”! ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΩΣ “ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ” ΣΤΗΝ “ΕΛΑΣ”, ΣΤΟ ΕΜΜΕΣΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΔΗΜ/ΦΩΝ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ “ΕΛΑΣ” ΝΑ ΠΕΡΙΔΙΑΒΕΙ ΤΟΝ “Ε.Θ.” ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! 

Ο… ΔΡΟΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ”, ΚΛΠ, (ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ), ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ – ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!.. 

ΤΟ ΕΜΜΕΣΟ ΑΥΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ” ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ… ΑΓΝΟ, ΕΩΣ… ΠΑΡΘΕΝΟ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. 

«Μπαχαλάκηδες της γειτονιάς» πίσω από τις επιθέσεις για τον «Λουκά» – Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. για «γέννηση» νέων τρομοοργανώσεων

«Πόλεμος» την νύχτα στην Αθήνα - Επιθέσεις σε αυτοκίνητα και τράπεζες

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

Στρατολόγηση «μικρών» ταραξιών της… γειτονιάς βλέπουν τα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πίσω από τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, καταστροφές, φθορές, παρεμβάσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο καταδικασμένο μέλος της «17Ν», Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πρόκειται για μικρές ομάδες-«πυρήνες», αποτελούμενες από περίπου 15-20 άτομα, που εναλλάσσονται και προβαίνουν σε επιθέσεις για τις οποίες αναλαμβάνουν την ευθύνη με διαφορετικές επωνυμίες. Φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να έχουν προσαχθεί ή συλληφθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια τέτοιων ενεργειών συμπαράστασης στο όνομα του «Λουκά» της «17Ν», με τους αρμόδιους αξιωματικούς να αναζητούν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτές τις εκτιμήσεις και να είναι ικανά προκειμένου να οδηγήσουν σε συλλήψεις και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων.

Σχεδιασμός

Σε αυτό το πλαίσιο των ερευνών αναζητούν στοιχεία που θα μπορούσαν να προκύπτουν από διαδικτυακές επικοινωνίες συνεννόησης μέσων των social media και εφαρμογών επικοινωνίας για το συντονισμό και τον χρόνο εκδήλωσης τέτοιων ενεργειών. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν αποκλείουν να υπάρχει κεντρικός συντονισμός αυτών των μικρών ομάδων, οι οποίες έχουν αξιολογηθεί επιχειρησιακά και ανάλογα προβαίνουν σε χαμηλού αλλά και αναβαθμισμένου χαρακτήρα ενέργειες, από το σπάσιμο μιας τζαμαρίας έως τις καταδρομικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής και σε περιπολία του Α.Τ. Ζωγράφου.

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται τη μετεξέλιξη και αναβάθμιση αυτών των ομάδων σε κάτι πιο επικίνδυνο μελλοντικά, ακόμη και σύντομα στην περίπτωση δυσάρεστων εξελίξεων της υγείας του καταδικασμένου για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα. Τέτοιου τύπου «αναβαθμίσεις», που φθάνουν μέχρι και το επίπεδο της δημιουργίας ένοπλων οργανώσεων με τρομοκρατική δράση, έχει παρατηρηθεί τουλάχιστον τρεις φορές στο παρελθόν, με πρόσφατη αυτή μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η οποία έδωσε την αφορμή-«ώθηση» για τη δημιουργία τριών τρομοκρατικών επωνυμιών, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων έχει εξαρθρωθεί.

Χαρτογράφηση

Με αυτά τα δεδομένα, και λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας που αφορά την υπόθεση Κουφοντίνα, η ηγεσία της Αστυνομίας ενεργοποίησε εντονότερα την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σε επίπεδο χαρτογράφησης προσώπων και ομάδων που θα μπορούσαν να έχουν οργανωτικό ή επιχειρησιακό ρόλο σε μία ενδεχόμενη αναβίωση της νεο-τρομοκρατίας. Σε αυτό το πλαίσιο θα χρησιμοποιήσουν τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, σε μία προσπάθεια πρόληψης και εντοπισμού τέτοιων προπαρασκευαστικών ενεργειών.

Προς το παρόν, εντοπίζονται διάσπαρτες και αποκεντρωμένες ενέργειες από «μπαχαλάκηδες της γειτονιάς», όπως τους χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί, καθώς φαίνεται πως ορμητήρια των πράξεών τους είναι χώροι διαμονής τους ή πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Χθες απόγευμα, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, περισσότερα από 1.500 άτομα από αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Ανοιξαν πανό, φώναξαν συνθήματα για το καταδικασμένο μέλος της «17 Νοέμβρη» και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Πανεπιστημίου, κατά την οποία άναψαν καπνογόνα και λίγο μετά τις 19:30 ολοκλήρωσαν τη διαδήλωση φτάνοντας στην πλατεία Ομονοίας. Σε μια ακόμα ενέργεια που εκτιμάται πως έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, αργά το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με γκαζάκια σε πολυκατοικία όπου διαμένει πρώην δικαστικός στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

-/-