Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!..

Κε Μητσοτάκη, Κε Π-Θ!

– Οι ώρες είναι πολύ δύσκολες, καθώς καίγονται συνάνθρωποί μας κυρίως σε Εύβοια, Βοιωτία, αλλά και αλλού!..

– Επειδή είσαι και(!) Έλληνας, αλλά και Π-Θ (!) [εννοούμε με “γκατς”], όπως αυτό φαίνεται από τώρα και από… μακρυά, όπως λέμε (βεβαίως, πολύ δυστυχώς που έγινες Π-Θ σε εποχές δυσκολότατες και κρισιμότατες για την Πατρίδα μας), σου γράφουμε κάτι που γνωρίζεις άριστα και είναι πως για να έχεις Κράτος πρέπει να έχεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ, η οποία είναι βασική προϋπόθεση της “Ελευθερίας” και άρα και της “Δημοκρατίας”! (Επαγωγικά).

– Για το θέμα αυτό, στο οποίο σημείωσε πως οι ανοχές της Κ-Β σου θα πρέπει να είναι ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ, εφ’ όσον μιλάμε για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπως είδαμε, τοποθέτησες στη θέση του Υπουργού “ΠΡΟ-ΠΟ” τον Κο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ! Η επιλογή σου εκτιμάται από εμάς ως αρίστη!!! Επίσης ορθά έπραξες και τον άφησες να επιλέξει εκείνος τους συνεργάτες του και έτσι θα μπορείς άνετα ή πιο άνετα να στέκεσαι απέναντί του και να τον ελέγχεις, περιπτωσιακά!..

Ο Κος Χρυσοχοϊδης, άτομο ΣΟ-ΒΑ-ΡΟ- ΤΑ-ΤΟ(!), ΔΗ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙ-ΚΟ(!) και μεγαλωμένο με αγώνα πολύ, κάτι που σημαίνει πολλά για εμάς, θα πρέπει να εκσυγχρονίσει το Υπουργείο του και ορθότερα θα πρέπει να το φέρει στα χρόνια που διατρέχουμε, ήτοι το 2019, (και δεν εννοούμε τεχνοκρατικά, αφού αυτό είναι “εκ των ων ουκ άνευ” / αφού αυτό το θεωρούμε δεδομένο, ως επιβεβλημένο της λειτουργίας του Υπουργείου και της παρουσίας του ανάμεσα στα άλλα Υπουργεία των άλλων συγχρόνων χωρών), αλλά εννοούμε επιχειρησιακά! Εκτιμούμε ότι ο Κος Χρυσοχοϊδης έχει το απαιτούμενο όραμα για τις απαραίτητες δομικές – ριζικές αλλαγές στο χαρτοφυλάκιό του και πως, σε συνεργασία μαζί σου ασφαλώς, θα το υλοποιήσει, μαζί με τους επιλεγέντες απ’ εκείνον, και κατά την κρίση του, συνεργάτες του!

– Το Κράτος όμως Κε Κ. Μητσοτάκη (και με πολύ σεβασμό και σε σένα και στον Κο Υπουργό) για να επιβιώσει, για να υπάρχει, απαιτείται να έχει ΕΥΠ, λέγε με -κυρίως- “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ”, με ό,τι σημαίνει ΕΥΠ, “κομμάτι” που αν δεν σφάλουμε ανήκει στο Υπουργείο “ΠΡΟ-ΠΟ”!

Χωρίς ΕΥΠ Κε Π-Θ… “χαίρεται” και… “αντίο σας” η Πατρίδα!..

– Είδες πως πέρυσι, το 2018, (επί Τσίπρα), ο ΕΧΘΡΟΣ εφάρμοσε, σε ειρηνική περίοδο, ένα σχέδιο αποκλεισμού και ορθότερα στραγγαλισμού του στρατηγικού Κέντρου της χώρας, ήτοι της (ευρύτερης) Πρωτεύουσας και της Βιομηχανικής της Ζώνης, με μια σειρά από τεθέντες ΑΝΣΚ και “εν πολλοίς” το πέτυχε!

– Στόχευσε και επεχείρησε να κάψει και έκαψε από Γεράνεια (Ραντάρ) – Μότορ Όϊλ(!!!) – Κινέτα – Αγίους Θεοδώρους, Πεντέλη(!), Μάτι, κλπ, καθώς και Αυλώνα – Μαλακάσα και τις εκεί περιοχές, με διαφορά μιας ημέρας, λόγω κακού προφανούς συντονισμού των επιχειρησιακών του εκτελεστών! (Η πράξη από την θεωρία, διαφέρει … παρασάγγες, ούσα χωρίς αμφιβολία πολύ πιο δύσκολη)!..

Η έλλειψη συντονισμού και η κακή επιχειρησιακή δράση των τότε Αρχών, οδήγησε στους 102 νεκρούς! Ο εχθρός γνωρίζει και εκτιμά με απόλυτο σοβαρότητα τον… εχθρό του, την κατάστασή του, τις ικανότητές του και κυρίως την Ψυχολογία του!.. Αν το σκεφτείς πιο… ελεύθερα, πιο… προωθημένα, ο Ιούλιος του 2018 και το… Μάτι “έριξε” ουσιαστικά την Κ-Β του Τσίπρα ή αν θέλεις αποτέλεσε την αρχή του τέλους της!.. (“Δόξα τω Θεώ”, αφού μιλάμε για “Διεθνιστές” και συνεπώς για ιδεολογικά “μη Έλληνες”)!..

– Για να μην το βαρύνω το θέμα, δεν σε πάω στο 2007 και στις φωτιές της Ηλείας, όπου έπρεπε να πεθάνει κόσμος και μάλιστα να καεί, ώστε πιθανώς να… νουθετείτο ο τότε Π-Θ, για να σταματήσει τα… ρωσικά του ανεπίτρεπτα “ανοίγματα”, ναι, τότε που μας έκαψαν σταλμένοι Κοσοβάροι, ούτε και στο 2008, (όταν θα έπρεπε να “τελειώσει” ο τότε Π-Θ, ως Π-Θ) και στον άτυχο Ελληνο-Αρμένη νεαρό Γρηγορόπουλο, όπου και τότε δεν υπήρξε Κράτος, συνεπώς δεν υπήρχε ΕΥΠ, (αφού και στις 2 περιπτώσεις προφανώς δεν είχε πληροφορίες, ώστε το Κράτος μας να προλάβει τα γεγονότα ερχόμενο ως… “Προμηθέας”), με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η… Παθητική Άμυνα” της Κ-Β και του τότε ΥΠΕΣ Κου Παυλόπουλου, χωρίς ποτέ κανείς από τους τότε πολιτικούς να δώσει λόγο / να λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη, για εκείνα τα τραγικά γεγονότα, που οδήγησαν ευθέως στην πτώση και της τότε Κ-Β του Κ. Α. Καραμανλή!.. [Η αλήθεια είναι πως και καμιά “Δικαιοσύνη”, ως όφειλε, δεν κάλεσε ποτέ σε απολογία την τότε… Κ-Β, και για τις φωτιές της Ηλείας και τους νεκρούς, αλλά και για την “κατάλυση του Κράτους” το 2008 (ένα Κράτος που δεν ήρθε τότε, ούτε σαν… Επιμηθέας), αφού προφανώς το κρατικό -δήθεν- “ΑΠΟΡΡΗΤΟ” επεσκίασε και κάλυψε τα πάντα, για άλλη μια φορά]!..

– Φέτος, και μετά την ανάληψη της εξουσίας από εσένα, έχουμε συνεχώς φωτιές και ένα “μάτι” μιας εμπειρίας, “κρατά” ότι ο ΕΧΘΡΟΣ, για συγκεκριμένους στρατιωτικούς(!!!) λόγους πάντα, προσπάθησε και πάλι να κάψει την Μότορ Όϊλ (καύσιμα), να κάψει την Ηλεία(!), (στην Ηλεία στοχεύει συγκεκριμένη περιοχή και το πάει όλο “γύρω – γύρω” / ΕΠΑ), την Τανάγρα(!) / ΕΠΑ, τον Μαραθώνα(!) / Ε/Π ΕΠΝ , τον Υμμητό (Κεραίες, κλπ) και τώρα την Θήβα(!) / (ΠΒ) και ευρύτερα την Βοιωτία, αλλά και την Εύβοια (Κοντοδεσπότι – Μακρυμάλλη, κλπ / ψάχνουν για χώρους εκπαίδευσης των Κούρδων οι ανόητοι), αλλά και την… Σαμοθράκη, (δείξε ανωτερότητα και εγωϊσμό και διώξε πρώτα απ’ εκεί τους Τούρκους Πρόεδρε, για να πάψουν να φωνάζουν τα τ/ΜΜΕ), όπως και την Άρτα και το Πωγώνι!..

– Ένας έμπειρος αναλυτής οφείλει να απαντά πάντα στο γιατί πχ (για την περίπτωσή μας) προσβλήθηκαν οι υπόψη περιοχές και για παράδειγμα, θα έλεγε “σήμερα” στους Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ και των 3 Κλάδων, πως η φωτιά στην Σαμοθράκη είναι ισχυρά ένδειξη ότι ο ΕΧΘΡΟΣ, σε έναν πιθανό πόλεμο μαζί μας, θα επιχειρήσει στην Δ. Θράκη μείζονα διακλαδική επιχείρηση, περιλαμβανομένης και μιας λίαν πιθανής αποβατικής ενέργειας στα παράλιά της!.. Το “γιατί” αυτό (πώς δηλαδή τεκμαίρεται αυτό), άστο για τους στρατιωτικούς!.. Και θα μπορούσε επίσης να προσθέσει μια σειρά πληροφοριών για το νησί και το διαχρονικό ενδιαφέρον του Εχθρού γι’ αυτό, όπως πληροφορίες… ενεργειακές, πληροφορίες των… αλιέων, αλλά και στρ-κές, όπως πχ ότι επί ΥΠΑΜ του συγχωρεμένου Ι. Χαραλαμπόπουλου (!!!) ο ΕΧΘΡΟΣ είχε διεξαγάγει “Μαύρη Επιχείρηση” στο νησί αυτό, κλπ, κλπ, κλπ, ασχέτως αν αυτήν την  είχαμε… διαψεύσει!

– Η ΕΥΠ (όπως είναι τώρα η δομή της) έρχεται πάντα μετά την ανάλυση και… αμύνεται, αφού πρώτα οι έμπειροι υπάλληλοί της προσδιορίσουν τους στρατηγικούς, εντός της χώρας, κύριους / στρατηγικούς στόχους μας, και αποφασίζει το πώς θα τους διαφυλάξει πληροφοριακά, ανά περιοχή! (Για τους εκτός Ελλάδος δικούς μας πλέον εχθρικούς στόχους, το “παιχνίδι” παίζεται διαφορετικά, αφού είναι… “επιθετικό”)!..

– Για άλλη μια φορά, αποδείχθηκε ότι η ΕΥΠ δεν είχε και πάλι πληροφορίες, με αποτέλεσμα να έχουμε (στην περίπτωση αυτή) και πάλι… φωτιές!..

– Η Κ-Β άλλαξε στην Ελλάδα και πλην των άλλων και ειδικότερών τους ΑΝΣΚ,  οι… αλαζόνες και υπερφίαλοι Τούρκοι θέλουν (και) να σε δοκιμάσουν, όπως και να σε πιέσουν, “εν όψει” και των εξελίξεων σε Α. Μεσόγειο και ό,τι αυτές θα φέρουν… συνημμένως, αλλά και να μας διχάσουν, πατώντας έξυπνα στα σημερινά (Οικονομία) ή παντοτινά (Διχόνοια) εθνικά μας “μείον”!..

Οι επιχειρησιακοί εκτελεστές του ΕΧΘΡΟΥ εκτιμούμε (το ρήμα αυτό χρησιμοποιείται τυπικά, καταχρηστικά και… αμυντικά, αφού η αλήθεια είναι πως ακραδάντως “πιστεύουμε” / αυτό είναι το σωστό ρήμα, αλλά δεν το γράφουμε) ότι συνεργαζόμενοι με την ΜΙΤ ήσαν Αλβανοί ή Αλβανοκοσοβάροι, και πάλι!

– “Προδόθηκαν”, αφού φεύγοντας* από την χώρα, για την Αλβανία, έκαψαν το ιστορικό Κομπώτι (περιοχές του) και το συνοριακό Πωγώνι (περιοχές του)! Το Κομπώτι, όπου οι Γερμανοί ΝΑΖΙ-δες δήωσαν, κατέστρεψαν, μακέλεψαν, κλπ (εκεί όπου, λίγο μετά, είχε δράσει ο ΕΔΕΣ κυνηγώντας Αλβανο-Τσάμηδες), είναι περιοχή όπου διεκδικούν σήμερα οι τότε συνεργάτες των ΝΑΖΙ-δων Μουσουλμάνοι Αλβανο-Τσάμηδες, ενώ το Πωγώνι ήταν έδρα του ΜΕΓΙΣΤΟΥ(!) ΕΛΛΗΝΑ Επισκόπου Σεβαστιανού, που συνεχώς καταχέριαζε το αλβανικό καθεστώς, ζητώντας την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ, λειτουργώντας και ψάλλοντας το “ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ” κάθε Πάσχα, απ’ εκεί!.. Κατάλαβες!..

* Το 2007 οι εκτελεστές μας στην Ηλεία ήσαν Κοσσοβάροι, οι οποίοι έφυγαν μέσω Ιταλίας! (Από Πάτρα)! Είχαν έλθει με κάτι “γαϊδούρια” τζιπ, με “φιμέ” τζάμια (3000 κυβ., κλπ) ήσαν με τις οικογένειές τους για “ξεκάρφωμα”, (γυναίκες με μωρά παιδιά μάλιστα κάποιοι), ενώ επρόκειτο για άτομα περί τα 35, δίμετρα και άκρως γυμνασμένα, τα οποία ήταν φανερό ότι δεν ερχόντουσαν για 1η φορά στην χώρα μας!.. Τους αφήσαμε, με προφανώς “άνωθεν” εντολή, και έφυγαν!.. “ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ“!.. 

– Κε Π-Θ! Πρόθεσή μας δεν είναι να σε κουράσουμε, αλλά να διευρύνουμε έστω και λίγο τους ορίζοντες του προβληματισμού σου, στο θέμα ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”!..

Έτσι ξαναγράφουμε:

Η ΕΥΠ χρήζει ριζικής – εκ βάθρων – αναδομήσεως, χρήζει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) νέας Οργανώσεως, νέου Οργανογράμματος και ξεσκαρτάρισμα προσωπικού! Η παρούσα της μορφή μπορεί να εξυπηρετούσε άριστα τις ανάγκες του ’60, του ’70, του ’80, άντε και του ’90, όχι όμως του 2019!.. 

– Το πώς θα γίνει αυτή η αναδόμηση, δεν θα στο πούμε απ’ εδώ εμείς, έστω και ως πρόταση, αφού ο ΕΧΘΡΟΣ που λέγαμε, κλπ, κλπ, κλπ! Κατάλαβες! Αυτοί που θα την σχεδιάσουν, θα στην εισηγηθούν κιόλας, απ’ την στιγμή μάλιστα που η υπόψη Υπηρεσία (και πολύ ΟΡΘΑ) περιήλθε, με απόφασή σου, υπό τον Π-Θ, λέγε με… Κ.Μ.!

–  Για το πρόσωπο του ήδη επιλεγέντος Αρχηγού της ΕΥΠ, δεχόμαστε (καταχρηστικά βεβαίως, αφού το Σύνταγμά μας είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ, όπως σαφείς ήσαν και οι περί ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ προεκλογικές αναφορές σου) την ίδια λογική που εκτιμούμε ότι ίσχυσε και για τον Κο Χρυσοχοϊδη, τον οποίον άφησες (και ορθά) να επιλέξει αυτός τους συνεργάτες του, (πχ τον τέως Α/ΕΛΑΣ Τσουβάλα… ), όπως γίνεται σε όλες τις προηγμένες χώρες στον χώρο αυτόν, ώστε να μπορείς μετά να τον ελέγχεις… αρτιότερα! Έτσι, ως λαός, σε… αφήνουμε να έχεις για Α/ΕΥΠ, αυτόν που εσύ θες, αλλά στο τέλος της… ημέρας, εσύ(!) Κε Π-Θ θα λογοδοτήσεις σε εμάς, τον Λαό, έστω “και από μέσα μας” και είτε θα… θαφτείς, είτε θα σου πλέξουμε… θούρια!.. Κατάλαβες!..

– Αν θες, σημείωσε Κε Π-Θ:

Πρέπει να διατάξεις και να μεριμνήσεις προσωπικά, ώστε στον τομέα “ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, τελικά να γίνουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) (και να γίνουν με τον ορθό τρόπο) τα παρακάτω: 

 • Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας” (“ΣΕΑ”)!
 • Νέα ΕΥΠ, υπαγόμενη απ’ ευθείας στον Π-Θ και ανεξάρτητη(!) του Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”! 
 • Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών” (“ΣΥΠ”), στο ΓΕΕΘΑ!
 • Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας”, στο Οργανόγραμμα του ΥΠΑΜ, αλλά υπό τον έλεγχο του Π-Θ.
 • Και ΠΡΟΣΕΞΕ τώρα το παρακάτω:
 • ΑΥΞΗΣΗ (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ) ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΜΟΥΣ! (ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ “ΔΕΣΕΙΣ” ΘΕΣΜΙΚΑ)!

Την σχέση των παραπάνω μεταξύ τους δεν θέλουμε να την γράψουμε εδώ, αφού ο… Χακανούλης είναι φανατικός μας αναγνώστης!.. (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ 40 – 50 F-35 ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ!  ΤΙ ΕΝΑ ΤΡΙΣ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ “ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ” ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΙ 1 ΤΡΙς ΕΥΡΩ / ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚ-ΡΙΑ ΕΥΡΩ / ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!.. ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ… ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΕΙΣΑΙ “ΓΑΤΕΡ-ΜΑΝ”, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ)!.. 

–  Κε Π-Θ! Κακά τα ψέμματα! Όπως πολύ καλά ξέρεις, με πορδές αυγά δεν βάφονται! ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… Π-Θ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ!.. 

– Αν λοιπόν θες να μείνεις θετικά στην Πολιτική Ιστορία μας, αν φυσικά θα υπάρχει ειρήνη και αν οι διεθνείς συγκυρίες, τα επόμενα χρόνια, ευνοήσουν, τότε εκτός από το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, το ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ που λυμαίνονται την χώρα, το “e-Κράτος” του Πιερρακάκη, κλπ, κλπ, κλπ, όπως σε ακούσαμε προεκλογικά να αναφέρεσαι, και να λες ότι θες να δώσεις ουσιαστικές λύσεις, κλπ, στα θέματα αυτά, τότε ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και δη επειγόντως (Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ), σε μια εποχή που η χώρα ευρίσκεται στην… εντατική, ούσα χρεοκοπημένη και για 99 χρόνια σκλαβωμένη στους “Διεθνείς Εβραίους”, (ας είναι καλά το παλικάρι μας ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” / του στέλνουμε χαιρετισμούς εκεί στην Μαδρίτη, όπου ακούσαμε ότι… αδειεύεται / προφανώς στην 300 εκ-ρίων βίλλα του φίλου του Ισπανού και αντίστοιχου “Μαδουρο-Τσίπρα”), έχει γεμίσει εκ-ρια Μουσουλμάνων “λάθρο”, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και τώρα, αλλά και προοπτικά, για την ίδια την ύπαρξή της, σε μια εποχή που ο πληθυσμός της χώρας μας γερνάει, ενώ οι όποιοι λίγοι νέοι και νέες της φεύγουν στο εξωτερικό, κλπ, κλπ, κλπ!..

Σ’ “αφήνουμε” όμως τώρα, διότι χθες σου γράψαμε ένα πολύ πιο εμπεριστατωμένο και… πλουσιότερο… κείμενο, το οποίο όμως μας το “εξαφάνισαν” κάποιοι ηλίθιοι “Κρατικοί e-Φρουροί της… Αχαϊας” και έτσι σήμερα είμαστε πολύ κουρασμένοι!.. Συγγνώμη λοιπόν, αλλά και με τα λίγα παραπάνω πιστεύουμε ότι κατάλαβες πολλά!..

Πριν σ’ αφήσουμε, σου θυμίζουμε πως:

 • Η Βιασύνη που επέδειξες στο θέμα “ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”  διορθώνεται! 
 • Η Αναγνώριση ενός λάθους από τον οποιοδήποτε που το διαπράττει είναι δύναμη και όχι αδυναμία”!
 • Και τέλος, “ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΣ ΟΛΕΘΡΟΝ ΗΓΑΓΕΝ“!.. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Κε Π-Θ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ

ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,

ΑΛΛΑ ΚΑΙ

“ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ”

ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΔΡΟΜΟΥ “ΕΛΛΗ”,

ΣΤΙΣ 15-08-1940,

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Αν είστε πραγματικοί “e-μάγκες”, εκεί στην… “e-… Αχαϊα”, “βρείτε” το κείμενο με τον ίδιο τίτλο, ναι αυτό  που μας σβήσατε χθες το βράδυ, και δώστε-το να το διαβάσει ο Κος Π-Θ!.. / (13-08-2019 και ώρα 21:30)

2. Συγχαρητήρια Κε Κ.Μ. που έχεις στο Γραφείο σου στο Μαξίμου την “φωτό” του Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! Εκτιμούμε πως μπορείς να γίνεις τελικά ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Χ 3 και να αφήσεις… εποχή!.. Στο ευχόμαστε!.. (Το είδαμε στην “TV” όταν σε επισκέφθηκε ο Αυγενάκης)!..

3. Είδατε… κάποιοι, που θα έπρεπε να το… είχατε δει, πως οι Τούρκοι “κτύπησαν” 3 ημέρες πριν από την εορτή της Παναγίας μας, και μάλιστα ενώ είναι και σε Ραμαζάνι! Τί σημαίνει αυτό; Σκεφτείτε το μόνοι σας και χαρακτηρείστε τους! Μάλιστα… “άνθρωποί μας διάσπαρτοι παντού”, κλπ, αχαχαχαχαχαχαχα, μας ανέφεραν πως η Εύβοια, η Θήβα, κλπ, ήταν στον… τ/προγραμματισμό για να καούν παραμονή και ανήμερα της 15ης Αυγ., αλλά “εν θερμώ” ευρισκόμενοι οι Τούρκοι, μετά την μεγάλη προ 4 ημέρου πυρκαγιά στα Δαρδανέλια (νομίζοντας οι ανόητοι ότι από “πίσω” ήσαν οι Ε/ΜΥ), διέταξαν τον άμεσο εμπρησμό των υπόψη περιοχών, κλπ!..

4. Η μόνη σοβαρή δήλωση που έκανε από τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ” ο Ακάρ ήταν:

… H Κύπρος για εμάς δεν είναι απειλή, είναι ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ…“!.. 

Άντε ρε Χουλουσί φίλε, διότι παρά την… “Καμμενίαση” που έπαθες τελευταία και… ανησυχήσαμε, δήλωσες το παραπάνω και “επανήλθαμε στα ίσα μας”!.. (Προσοχή Χουλουσί! Μπορεί να δείτε τον Καμμένο να κάνει σερφ ή να ψαρεύει κοντά στο “Φατίχ”! Είναι… απρόβλεπτος! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

5. Ασφαλώς και έπρεπε να αυξηθούν οι αρμοδιότητες του ΥΦΕΘΑ Κου Στεφανή και μπράβο σε όποιον το εισηγήθηκε και το επέβαλε! Μια λίρα “100” έχουμε αποδεδειγμένα στο ΥΠΑΜ και θα ήταν μόνον για τα… υγειονομικά θέματα των ΕΕΔ, και για τα όποια λοιπά θέματα… “SUPER LEAQUE 2;  

6. Ο μεγαλύτερος εσωτερικός μας κίνδυνος είναι η αλβανική πρακτόρικη δράκα!..

7. Μπράβο στην Κα Γεννηματά που μετέβη στις… φωτιές! Οι άλλοι Αρχηγοί των Κομμάτων της Αντιπολίτευσης, πού είναι; (Καλά για τον Τσίπρα ξέρουμε! Εννοούμε πλην Τσίπρα)!..  

8. ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ Ε/Φ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ! ΟΙ “ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ” ΙΣΩΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ “ΞΕΦΥΓΕΣ ΧΙΕ, ΞΕΦΥΓΕΣ”!.. 

1.indd

ΜΕΤΑ!.. ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ “ΡΟΜΑ” ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΕΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ: 

ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΕΣ! ΑΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ! (ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ)! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ! ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ… ΣΥΜΠΑΝ!.. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!..

9. ΘΑΡΣΕΙΤΕ! Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. ΠΗΡΕ ΕΜΜΕΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ “C.L.” ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΠΑΣΑΚ ΣΕΧΗΡ, ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ, ΜΕ 2 ΝΙΚΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ! (0-1 / 2-0)!

 • ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ!.. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΒΡΕ! ΕΚΛΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΘΑΝΟΝΤΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ! ΓΙ΄ΑΥΤΟ Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ!!! 
 • ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΑΛΛΑ…
 • ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΣΤ’ ΑΡΧ… ΜΑΣ ΤΑ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ
 • Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟ“!..

 

omada

-/-