Κε Σάββα ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ακούς;

Σεβαστέ και Αγαπημένε μας, Κε Σάββα ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!

Ω

                                                         ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ: “ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΛΕΑΛΙ”;

Α.

  1. Εσείς που γράψατε ιστορία στην Ομάδα μας ως Πορτιέρο, εκτιμάτε ότι ο Λεάλι διαθέτει -ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!)- τις βασικές έστω γνώσεις Τερματοφύλακα;

  2. Ακόμα και με τα “μύρια όσα” που “πέρασε” φέτος η Ομάδα μας, από την προετοιμασία μας ακόμα, (“όχι δεν πρόκειται να … κλάψω πάνω από το χυμένο γάλα”), πιστεύω ακράδαντα πως με Τερματοφύλακα έναν ποδοσφαιριστή τύπου ΡΟΜΠΕΡΤΟ, η Ομάδα θα πέρναγε τους Τούρκους ή αν θέλετε, τουλάχιστον δεν θα έχανε σήμερα (16-03-2017), από την Μπεσικτάς, στην Πόλη!

  3. Και τα 4 γκολ Κε Θεοδωρίδη που “φάγαμε” απόψε ήταν… δικά του! Έπαιξε απόψε -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- σαν να… “χρώσταγε” κάτι στους Τούρκους και για να μην σκεφτώ άλλα πράγματα, όπως πχ να είναι… Τουρκόφιλος ή ό,τι άλλο, κλπ, περιορίζομαι και εστιάζομαι απλώς στην ανικανότητά του!

   4. Είχα γράψει, μετά από το 1ο ματς στο Φάληρο, πως “τώρα κατάλαβα γιατί τον έδωσε δανεικό η Γιουβέντους”, καλώντας αμέσως σε αλλαγή του! Δεν εισακούστηκα! Ακόμα και ο Χουτεσιώτης Κε Θεοδωρίδη, αν ο Καπίνο είναι τραυματίας ή ό,τι άλλο, καλύτερα θα έπαιζε! Φυσικά είχα γράψει και για το τί μας υποχρεώνει, σχετικά με τις συμμετοχές του εννοώ στην Ομάδα, η συμφωνία μας με τους Ιταλούς!.. Όμως δεν μπορούσε να βρεθεί μια “φόρμουλα”, να μείνει στον πάγκο απόψε;

    5. Οι Ομάδες “ξεκινούν” πάντα, όπως άλλωστε το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα, από τον Τερματοφύλακα!

    6. Με πολύ σεβασμό σας ερωτώ: “Με τον Λεάλι θα πάμε στη Λεωφόρο”;

Β.

1. Με το που είδα την Ομάδα να φοράει απόψε και πάλι τα “γκρι”, είπα αμέσως -παρακαλώ πιστέψτε με- ότι θα χάσουμε απόψε!

2. Ξαναρωτάω, διότι σας το είχα και πάλι απ’ εδώ, επισημάνει! «Πότε η Ομάδα έπαιξε με τα “γκρι” και νίκησε; Νομίζω ποτέ»! Είχα “φωνάξει” να πετάξετε επιτέλους τα… κολόρουχα αυτά, (από πότε άλλωστε το γκρι είναι χρώμα της Ομάδος μας) και σας είχα καλέσει να παίζετε με τα ερυθρόλευκα ή έστω με τα λευκά, με τις κόκκινες ρίγες ή με μπλε, (άντε ως ελληνική Ομάδα), αν υφίσταται, (που όμως δεν νομίζω) και 4η εμφάνιση!

3. Επίσης, σχετικά και με τα χρώματα των παπουτσιών των παικτών!.. 4, 5 των ξένων φοράνε κάτι κιτρινοπράσινα… κολοπάπουτσα, (όπως το ίδιο έκαναν και οι νεαροί Έλληνες “δικοί” μας, που το κατάλαβαν όμως και το σταμάτησαν), και παρατηρημένο Κε Θεοδωρίδη, μ’ αυτά δεν πάμε καλά!.. Αυτό, τώρα τελευταία το εντόπισα! Είναι δυνατόν να εμπλέκεται η τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα μας, με άλλα χρώματα και δη αυτά της… χολέρας και της… μουχρίτσας;

4. Πώς να το κάνουμε Κε Σάββα, και “τα γούρια μετράνε” και όλα! Και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει τη σημασία της, όσο… αστεία ή όπως αλλιώς -τυχόν- να ακούγεται, σε έναν… πόλεμο!

Γ. Κε ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!

1. Δεν θα μεταβληθώ σε προπονητή της εξέδρας, πιστεύω άλλωστε ότι η εποχή μας απαιτεί τους ειδικούς κατ’ αντικείμενο, αλλά η πρωταθλήτρια Τουρκίας, ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: (Σας παραθέτω μερικές μεμονωμένες παρατηρήσεις).

    α. Διαθέτει παίκτες ύψους 1.85 και άνω! Απ’ όσους είδα και από τηλεοράσεως εκτίμησα, μόνον ο Αρχηγός τους, ο Ογουζχάν που έγινε αλλαγή, θα πρέπει να ήταν περίπου 1.75, με 1.78.

   β. Με εξαίρεση τα 2 στόπερ τους(!), (το Σέρβο και τον Κροάτη), οι υπόλοιποι παίκτες της είναι “μηχανάκια”! (Αυτός που μπήκε αλλαγή και πήρε το περιβραχιόνιο είναι επίσης πολύ γρήγορος)! Ειδικά οι έγχρωμοι παίκτες της είναι τόσο ταχείς που σου δημιουργούν, χωρίς να το θέλεις, συνειρμούς ότι… από μικροί γυμνάζονταν και έτρεχαν μαζί με… τίγρεις και λέοντες, στην αφρικανική ζούγκλα!..

    γ. Η τ/Ομάδα διαθέτει γνωστούς διεθνείς παίκτες παγκοσμίου κλάσεως, όπως, ενδεικτικώς τον Κουαρέσμα, τον Αντριάνο, τον Μπάμπελ, ενώ οι επιλέγεντες έγχρωμοι, φαίνεται αμέσως ότι δεν έχουν επιλεγεί τυχαία!..

2. Παρ’ όλα αυτά η τ/Ομάδα μου έδειξε πως δεν έχει “σύνολο”, αλλ’ ακριβώς, ταχείς, πληθωρικούς και τεχνίτες ποδοσφαιριστές! Γι’ αυτό έγραψα για… “μεμονωμένες” παρατηρήσεις και θέλω να πιστεύω ωφέλιμες!

Δ. Είμαι βέβαιος ότι:

    α. Ο μεγάλος μας Πρόεδρος θα ισχυροποιήσει φοβερά τη νέα χρονιά, (2017-2018), με τη δική σας βοήθεια, αλλά και των λοιπών συνεργατών του, την Ομάδα μας, καθιστώντας την ικανή να διακριθεί και στην Ευρώπη, αλλά κατακτώντας ασφαλώς και πάλι τους εγχώριους τίτλους!

    β. Το ίδιο άτομο, ο Ευάγγελος ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, θα προστατέψει την Ομάδα μας στο εσωτερικό της χώρας, αφού ο πόλεμος πλέον που θα δεχτούμε και ήδη δεχόμαστε θα είναι / είναι συνεχής και ανηλεής!.. Καταλάβατε!..

Ε. Τέλος, θα ήθελα εδώ και απόψε Κε Θεοδωρίδη, πλην υμών, (ο οποίος είστε πλέον ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ και ΣΥΜΒΟΛΟ για την Ομάδα μας, ένας Έλληνας “Τσάρλτον” ή ένας Έλληνας Φέργκιουσον, και πάνω απ’ όλα η εικόνα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΨΥΧΗΣ),  ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τον Πρόεδρό μας Κο Ε. Μ., για:

      α. Τις χαρές που μας έδωσε,  δίνει και θα συνεχίσει να μας δίνει! 7 συνεχή πρωτ/τα, έως τώρα και… βλέπουμε!.. (Το 7ο πιστεύω ότι θα το πάρουμε, παρά τα… χαλκεία, των “3 ΜΑΣ”)!..

      β. Για την ανθρωπιά του, αποδεικνύοντας και το ήθος του, αλλά και το κοινωνικό – λαϊκό “πρόσωπο”, που πάντα είχε ο ΘΡΥΛΟΣ!

     γ. Για τη βοήθειά του στον ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, με αποτέλεσμα αυτός να μας δίνει όλες αυτές τις χαρές, (έρχονται και άλλες, όπως πιστεύω και φέτος), τα τελευταία χρόνια!

                                                                                                  – ΜΕ –

                                                                                               ΣΕΒΑΣΜΟ

                                                                                            ΕΛΛΗΝΑΣ”  

ΥΓ.

1. Φίλοι μου, προσοχή! Παρ’ ότι δεν είναι αυτής της εποχής το… είδος, σας ενημερώνω πως από απόψε, αλλά κυρίως και μέχρι και την Κυριακή, θα μπορείτε να βγείτε και να μαζέψετε… σαλιγκάρια, αφού θα… πλεονάσουν, σαν τα σαλιγκάρια τον Χειμώνα, οι ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, το ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, αλλά και οι παρουσιαζόμενοι ως… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, για ευνοήτους λόγους! Καταλάβατε!..

2. Για το φίλο που μου είχε ζητήσει να του αποδείξω το γιατί ο ΘΡΥΛΟΣ μας είναι μία από τις κορυφαίες Ομάδες ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ(!), στην Ευρώπη, σας ενημερώνω πως σύντομα θα σας γράψω όλες τις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες μας!

[Για την Ελλάδα δεν απαιτείται, αφού ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, πλην των εθελοτυφλούντων ψυχασθενών κάφρων ασφαλώς, πως ΠΑΝΤΟΥ είμαστε 1οι σε τίτλους, εκτός του Μπάσκετ, όπου η πραγματική πράσινη… Παράγκα και η μπασκετική εγκληματική Οργάνωση, του Προέδρου της ΕΟΚ, (για κάποια 20+ χρόνια τώρα), πρώην καλαθοσφαιριστή του Βάζελου, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, έχει δομήσει, όλα αυτά τα χρόνια, (με μαεστρία οφείλουμε να παραδεχτούμε), μια καταπράσινη διαιτησία]!..

                                                                   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ“!..

                                                                                                       – / –