Κε ΤΣΙΠΡΑ!..

Κε Π-Θ γέ, Αλέξιε Τσίπρα!

4

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο… ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ Π-Θ

Σαν σήμερα μαρτύρησε η Αγία ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(!) και εμείς οι Χριστιανοί, μέσα στην βαριά και βαθιά αναξιότητά μας, την εορτάζουμε, ενθυμούμενοι το βίο της και κάνοντας προσπάθεια να ζήσουμε πνευματικά, για λίγο έστω, την ιερή μνήμη της!

– Ο τότε Ρωμαίος αυτοκράτορας ΑΝΤΩΝΙΝΟΣ, όταν του την  παρουσίασαν, λόγω του ότι ήταν Χριστιανή και δεν προσκυνούσε τα είδωλα, προκειμένου να την… μεταπείσει, διέταξε και αρχικώς της έβαλλαν στο κεφάλι πυρακτωμένη περικεφαλαία, αλλά εκείνη δροσιζόταν, αντί να καίγεται…

– Όταν, στη συνέχεια, διέταξε και την έβαλλαν σε καζάνι με πίσσα και βραστό αχνίζον λάδι, τότε, και πάλι, η Αγία δροσιζόταν, αντί να καίγεται και να πεθάνει, και εκείνος, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε, θεώρησε ότι οι “δικοί” του κάτι είχαν κάνει και τον κορόϊδευαν και πηγαίνοντας να δει ο ίδιος την… αλήθεια, αγγίζοντας την πυρακτωμένη πίσσα, πετάχτηκαν στα μάτια του, ας τις πούμε “πιτσιλιές” απ’ την βραστή και κοχλάζουσα πίσσα, με αποτέλεσμα να τυφλωθεί!

– Αυτό ήταν! Πίστεψε στον Χριστό, ζήτησε συγγνώμη και η Αγία ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τον θεράπευσε, δίνοντάς του και πάλι το φως του!..

– Γι’ αυτό και από τότε η Αγία ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θεωρείται και είναι η “ΙΑΤΡΟΣ των ΟΦΘΑΛΜΩΝ και απευθύνονται σ’ αυτήν, όσοι έχουν γενικώς προβλήματα οράσεως και ασφαλώς και οι τυφλοί!..

– Ο Αντωνίνος ονομάστηκε από την Εκκλησία μας ΕΥΣΕΒΗΣ, λόγω της μετανοίας του!

– Όμως, δεν υπάρχει μόνον η φυσική τύφλωση, το να μην βλέπει δηλαδή κάποιος, αλλά υπάρχει και η πιο βαριά, η ακόμα βαρύτερη, η βαρύτατη ασθένεια, της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΥΦΛΩΣΗΣ!..

Εσύ Κε Π-Θ γέ, όντας μακρυά απ’ Αυτόν(!), αφού έχεις – ο ίδιος – δηλώσει ΑΘΕΟΣ(!), πάσχεις από την παραπάνω αρρώστια! Μάλιστα πάσχεις βαρέως, διότι εμπαίζεις τα ΘΕΙΑ, και συγκεκριμένα την Χριστιανική Θρησκεία μας, παριστάμενος σε θρησκευτικές μας τελετές, υποκρινόμενος, κλπ, κλπ, κλπ!

Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Κε Τσίπρα και ΠΡΟΣΕΧΕ!..

– Όμως!.. Αν θες, τώρα, πρόσεξε περισσότερο, τί θα διαβάσεις!

Είναι μεγάλο κρίμα όμως(!), Κε Τσίπρα! Μπορείς να γιατρευτείς, γνωρίζοντας εσύ και η οικογένειά σου τον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και να δεις / -τε το ΦΩΣ το ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

– Άκουσέ με και δεν θα χάσεις! Θα κερδίσεις και εσύ, αλλά και η Περιστέρα, όπως και τα 2 παιδιά σας, την ψυχή σας! Η ζωή μας δεν τελειώνει εδώ!..

– Θα ήθελα, στο σημείο αυτό, να σε ενημερώσω για κάτι που είδα με τα μάτια μου και άκουσα με τ’ αυτιά μου! Διάβασε παρακάτω:

 • Ο Κ. Γ. Καραμανλής, γνωστός Τέκτονας, ευρισκόμενος, σχεδόν κοντά στην τελευτή του, στο Άγιο Όρος, σε κάποιο Μοναστήρι, εμπρός από την εικόνα της Παναγίας, είπε: Εσένα έχανα τόσα χρόνια Παναγία μου; Και αν -ακολούθως- μετανόησε και εμπράκτως, πέραν της προφορικής μετανοίας, τότε πιστεύω ότι θα “σώθηκε”!..
 • Επίσης, γνωρίζω πολύ καλά, πως:
 • Ο Α. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος πίστευε “στο Θείον”, αλλά δεν ήταν και τόσο, ας γράψω “ζεστός” / “θερμός”, μετά το “Χέρφιλντ” και λόγω της Λιάνη αν θέλεις (το μόνο θετικό που του πρόσφερε αυτή η… Κα), πήγαινε “κρυφά” σε εκκλησίες και έκλαιγε, κοινωνούσε, κλπ, ενώ έκλαψε (γέρων πιά και ασθενής) σαν μωρό παιδί, εμπρός από την εικόνα της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ της ΤΗΝΟΥ! Πιστεύω βαθειά ότι θα “σώθηκε”, αφού Εκείνος… μας περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή!!!

– Κε Τσίπρα!

Αν γνωρίσεις τον Σωτήρα ΧΡΙΣΤΟ (προσευχήσου σ’ Εκείνον και στην εορτάζουσα σήμερα Αγία ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ να σου δώσει το ΦΩΣ σου, ώστε να πάψεις να είσαι ψυχικά και πνευματικά τυφλός), τότε θα αποκτήσεις και ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, τον οποίον στερείσαι, θα αποκτήσεις ΗΘΟΣ(!), νομίζοντας βεβαίως τώρα ότι διαθέτεις και τα δύο, αρκούμενος στο να είσαι απολύτως συμβατός (και πράγματι είσαι) με την επιτομή του ΧΟΜΟ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ” ή και απλώς του “ΧΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ! (Χαρακτήρας και Ήθος, με βάση το κομμουνιστικό… εγχειρίδιο)!

– Έτσι Κε Τσίπρα, αν γίνεις Χριστιανός, τότε τα σημαντικότερα, απ’ αυτά τα καλά, που θα… πάθεις είναι τα παρακάτω:

 •  Θα μάθεις να ζητάς ΣΥΓΓΝΩΜΗ, λέξη που δεν γνωρίζεις, όπως περίτρανα απέδειξες με την φοβερή τραγωδία που έπληξε τους Έλληνες τις τελευταίες ημέρες, Έλληνες με τους οποίους απλώς σε συνδέει η κοινή καταγωγή και τίποτα άλλο, αφού είσαι Διεθνιστής και συνεπώς Άπατρης.
 • Θα πάψεις να είσαι επαγγελματίας ψεύτης, θα μάθεις να λες αλήθεια(!), οπότε θα γίνεις και Άνδρας, κάτι που δεν είσαι, αφού δεν έχεις μάθει να αναλαμβάνεις γενικώς ευθύνες, όπως συμβαίνει και σήμερα με την τεράστια ευθύνη που έχεις να κυβερνάς έναν λαό, όπως η… μαύρη – για εμάς – μοίρα ήθελε!
 • Θα γίνεις Άνδρας λοιπόν από παιδάκι που είσαι (καταλαβαίνεις…) και θα πάψεις να είσαι ένα απλό έμψυχο, με ανδρικό μόριο!
 • Θα αναλαμβάνεις τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν, προσωπικές και επαγγελματικές (ως εκ της εκάστοτε θέσεώς σου), και δεν θα ντρέπεσαι, όπως τώρα, γι’ αυτό που είσαι, (άθεος), και γράφω ντρέπεσαι διότι μόλις πχ ο… Αμβρόσιος, “ως εκ των καθηκόντων του”, “στην λέει” σχετικά, εσύ και οι όμοιοί σου, αρπάζεστε!.. Γιατί άραγε; Δεν είσαι υπερήφανος γι’ αυτό που είσαι και πιστεύεις; Να σου πω εγώ! Δεν είσαι Αλέξη! Και δεν είσαι γιατί η Ψυχή σου και πεινάει και διψάει για Θεό και εσύ την… θάβεις, με αποτέλεσμα να έχεις και να έχετε τα ανεξήγητα αυτά ξεσπάσματα, που τα κρύβεις πίσω από τον παρωχημένο ιδεολογικό σου μανδύα! (Ή θες να μου πεις δηλαδή ότι δεν ήξερες και δεν ξέρεις, όσο και να μην γνωρίζεις την Ιστορία της χώρας σου και πράγματι δεν την γνωρίζεις, ότι Χριστιανική Θρησκεία και Ελλάδα είναι έννοιες ταυτόσημες, ή ότι η απομάκρυνση από το Θείον οδηγεί στην Κ/Φ, καθ’ ά πιστεύει, αναλύει και εξηγεί ο Χριστιανισμός και η Ορθοδοξία μας);
 • Θα μάθεις να σέβεσαι τους συνανθρώπους σου (είδες, είμαι προσεκτικός και δεν γράφω συμπατριώτες σου), θα έχεις λιγότερη οίηση και νεποτισμό, και σαν πολιτικός (αν συνεχίσεις βεβαίως, αφού “δεν το ‘χεις”, με αποτέλεσμα να έχεις ήδη απορριφθεί “μετ’ επαίνων”) θα σέβεσαι τους ψηφοφόρους, τους οποίους έφτυσες με πολύ… “στυλ” και με όμοιο ή και ίσως και με καλύτερο τρόπο συνεχίζεις… πλουσιοπαρόχως… να φτύνεις!..
 • Θα πάψεις να είσαι “Κόκκινος Φασίστας”, ένα σύγχρονο κακέκτυπο των “Κόκκινων Φονιάδων”, των “Στρατοκρατών / Χουνταίων” της ΕΣΣΔ και των δορυφόρων της, του περασμένου αιώνα, και από ένα απλό ρομπότ του… εγχειριδίου (σας), θα γίνεις πραγματικός Δημοκράτης, αφού η ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ Χριστιανική Θρησκεία μας και η Θεία Διδασκαλία της είναι η κατ’ εξοχήν Θρησκεία της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
 • Πρόσεξε Αλέξη: Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού και ακολουθήτω μοι!
 • Έτσι θα μπορείς να αναπνέεις, αλλά και “να συλλογάσαι πραγματικά ΛΕΥΤΕΡΟΣ” και όχι… υποκριτικά, ευρισκόμενος ακόμα και μέσα στην μεγαλύτερη σκλαβιά, όπως εμείς οι Χριστιανοί σήμερα, με αυτήν που εσύ βαθμηδόν μας επιβάλλεις!.. Να θυμάσαι όμως τις 2 ακολουθούσες ρήσεις του ΧΡΙΣΤΟΥ, τις οποίες σου γράφω αμέσως στην συνέχεια, εις ό,τι αφορά την Εκκλησία μας, την Πίστη μας και τους “ανά τους αιώνας” πολεμίους της: Και Πύλαι Άδου, Ου Κατισχύσουσιν Αυτής” και “Είναι σκληρόν προς κέντραν λακτίζειν“!..
 • Θα αγαπήσεις και την μεγάλη Πατρίδα μας, (δεν υπάρχει επίσης ομορφότερη στον Κόσμο), την οποία με όσα έκανες και κάνεις, ως Π-Θ, δείχνεις ότι μισείς και μάλιστα πολύ, αφού, προφανώς λόγω ιδεολογίας, ηλιθίως πολεμάς – πρόσεξε – με τα 3.500 χρόνια της Ιστορίας της!.. Σκέψου το αυτό, διότι σε λίγο θα σε κυνηγούν σκιές και στον ύπνο και στο ξύπνιο σου!
 •  Τέλος, θα πάψεις να κάνεις κακές παρέες, όπως τώρα που διαπλέκεσαι με πολιτικούς (μπαίνει πάντα είπαμε το επίθετο) μαυραγορίτες, δοσιλόγους και βαθιά αμοραλιστές… συνεργάτες – συγκυβερνήτες, καθ’ ά τα… εγχειρίδιά σας επιτάσσουν! Δεν πιστεύω ότι οι ανεπίτρεπτες και ως ένα βαθμό ανήθικες αυτές σχέσεις σου με τον πολιτικό υπόκοσμο που σε στηρίζει και συγκυβερνάτε, προέρχονται από το γεγονός ότι ήσουν, (όπως άκουσα τον Τράγκα να το λέει), χαρτοπαίκτης και που όπως όλοι ξέρουμε στις λέσχες, αλλά και όπου αλλού, με το… στοιχηματικό χαρτοπαικτικό τζόγο δεν έχουν σχέση και οι καλύτεροι των ανθρωπίνων χαρακτήρων!.. Πάντως αν ήσουν τέτοιος χαρτοπαίκτης Αλέξη, όπως με τις πολιτικές συναναστροφές σου κατέδειξες, τότε ήσουν και… είσαι εύκολος, ήτοι λίαν προβλέψιμος παίκτης!..   (Αν συνεχίζεις φυσικά να παίζεις στην πράσινη προσωπική… χρηματική τσόχα, αφού στην αντίστοιχη εθνική… τσόχα, μας “παίζεις”, ντουέτο με τον πολιτικά ευνούχο Κοτζιά και χάνουμε φίλε)!..

 – Όλα αυτά στα έγραψα, όχι ως πολιτικά αντίπαλός σου, (άλλωστε από την 1η στιγμή στο “σάϊτ” μας γράψαμε το ποιόν σου και το τί θα μας… φέρεις, ποιοί είναι από πίσω σου, κλπ, λέγοντας πως αν “πέσουμε” έξω, που δεν “πέσαμε”, θα σου ζητήσουμε συγγνώμη), τα έγραψα λοιπόν ως ένας απλός άνθρωπος και πιθανώς να μην το πιστέψεις, αλλά είναι αλήθεια ότι στα έγραψα και με πολύ ΑΓΑΠΗ!.. Δοκίμασε να ακολουθήσεις το τί σου έγραψα μόλις! Δεν θα χάσεις, σε βεβαιώ!..

Και 2, 3 πράγματα ακόμα!

– Επειδή έχετε χάσει τον μπούσουλα εκεί στο ανώμαλο και ανίκανο Κ-Β κό σχήμα σας (και εσύ προσωπικά, λόγω ασχετοσύνης, αλλά και λόγω ελλείψεως εμπείρων συμβούλων, πιο πολύ απ’ όλους) πες τους να “κόψουν” τις παπαριές για το κομμένο καλώδιο στην Πεντέλη, που ήταν τάχα η αιτία του κακού, στο Μάτι, κλπ!.. Το κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ ήταν η αιτία την ίδια ώρα στην Κινέττα; Το ίδιο καλώδιο ήταν την ίδια ώρα στα διυλ/ρια του Βαρδινογιάννη, στους Αγίους Θεοδώρους, κλπ, κλπ, κλπ! Διάβασε τί έγραψα στο τελευταίο άρθρο μου σχετικά, διότι μ’ αυτά τα μυαλά θα συνεχίσουν να κάνουν “πάρτυ” οι τ/Μ.Υ. στην χώρα!..

Σούταρε” αμέσως τους Τόσκα και Καμμένο από τις θέσεις τους! Στο είχα ξαναγράψει! Δεν με άκουσες!..

 • Ο Τόσκας, ένας στρ-κός τενεκές, ο οποίος ανήλθε στην στρ-κή Ιεραρχία, σαν τα… σαλιγκάρια, (κατάλαβες, με τα σάλια του και τα κέρατά του), μέσα από τα Κόμματα, αποτελεί ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΕΔ και τροχοπέδη για την ΕΛΑΣ!.. Είναι εκτός από παντελώς Α-ΝΙ-ΚΑ-ΝΟΣ και ΗΛΙΘΙΟΣ, έως και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ προς τους νεκρούς! Δεν το βλέπεις, δεν το καταλαβαίνεις; Λέγοντας το περίφημο “δεν παραιτούμαι, το Μάτι όλο είναι ένα αυθαίρετο”, είναι σαν να λέει στους νεκρούς “τα θέλατε και τα πάθατε”! Βεβαίως 40+ χρόνια δεν υπήρξε κανένα… Μάτι, πλην της επίσης “στημένης”… Ηλείας, λόγω της αντι-αμερικανικής στάσεως του Χοντρο-Νεο-Βούδα φίλου σου!..
 • Διώξε από ΥΠΑΜ και τον πολιτικό δοσίλογο και πολιτικό μαυραγορίτη Καμμένο! Πώς; Επειδή καταλαβαίνω ότι τον θες ως την αναγκαία βακτηρία για να είσαι στην εξουσία, μια εξουσία που σε κρατά σαν την… Σειρήνα, κάντον Αντι-πρόεδρο της Κ-Β και τράβα τον από το ΥΠΑΜ! Θα μας την πέσουν οι Τούρκοι και αν θα είσαι ακόμα Π-Θ θα “τρέχεις” και θα “τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε”! Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, όχι τόσο λόγω φαυλότητος και ελλείψεως χαρακτήρος (άλλης μορφής έλλεψη από την δική σου), αλλά λόγω εγκεφαλικής ανεπαρκείας και κυρίως λόγω υψηλού βαθμού ανοήτου πείσματος! Τέλος πάντων, με βάση το… εγχειρίδιό σας και το πώς αυτό αναγράφει ότι χειρίζεστε τους “συνεργάτες”, βρες έναν τρόπο και πάρτον τώρα(!) από εκεί!.. Ότι έβαλλες, ως αντίβαρο στην… αφροσύνη του, τον σοβαρό πράγματι και “παλαιάς κοπής” πολιτικό, Κουβέλη, “δεν παίζει”, διότι ο άνθρωπος είναι άσχετος, αλλά και διότι δεν έχει, έτσι ή αλλιώς, τον πρώτο λόγο!..
 • Είναι δυνατόν να πηγαίνει ο Καμμένος στον κόσμο, μετά από 4 ημέρες(!), και να τους λέει: “Αυτά τα λέτε εσύ και ο Πορτοσάλτε”!.. Ακόμα και έτσι να ήταν, που δεν ήταν και δεν είναι, μιλάνε έτσι σε ανθρώπους που έχουν χάσει μόλις ανθρώπους; Για πες μας εσύ ρε Αλέξη, που σαν Κομμούνι ξέρεις από… επικοινωνία “καθαρή” και “βρώμικη“!..
 • Άλλαξε και τον Α/ΕΥΠ! Βάλλε, λόγω συνθηκών και επικειμένων εθνικών κινδύνων, έμπειρο στρατιωτικό τώρα(!) και ας σου κάνουν κριτική ή και πόλεμο!
 • Άλλαξε Α/ΕΛΑΣ και Α/Π-Σ τώρα! Ρώτα και θα σου πουν ότι υπάρχουν… Παπαζαφείρηδες, δηλαδή ΙΚΑΝΟΙ, ΜΑΧΙΜΟΙ και ΑΞΙΟΙ επαγγελματίες και άνθρωποι και “πέτα” τα κομματικά σκουπίδια, είτε τα δικά σου, είτε των προηγουμένων!..
 • Γενικώς, άλλαξε τώρα πρόσωπα και βάλλε ΙΚΑΝΟΥΣ, ανεξαρτήτως αν πολιτικά σου… ανήκουν, σε όλα τα πόστα, κρίσιμα και μη, αφού και τα “μη”, αν γίνει κάτι (καταλαβαίνεις) θα έχουν το ρόλο τους!.. Σου θυμίζω, αν το ξέρεις, πως το 1920 – 1921, οι Βασιλικοί, στην Μ. Ασία, έδιωξαν με το που ανέλαβαν τα ηνία της χώρας όλα τα ικανά και εμπειροπόλεμα στελέχη, με αποτέλεσμα να τα κάνουν μετά, όλα, εκεί,… πουτ..α!..
 • Οι Τουρκαλβανοί πράκτορες στο Μάτι μας έκαναν πλάκα!.. Οι βλάκες οι αστυφύλακες ή “οι έτσι διαταχθέντες αστυφύλακες” έκλεισαν, χωρίς λόγο και αιτία, την Λ. Μαραθώνος και έγιναν, ακουσίως ασφαλώς, δολοφόνοι του κοσμάκη, ενώ έγιναν και αιτία να γυρίσουν τα πυροσβεστικά πίσω!!! Διάβασε το σχετικό άρθρο μου και θα καταλάβεις το ότι έκαναν πρόβα οι Τούρκοι με τους Αλβανούς συνεργάτες τους! Τί πρόβα; Πρόβα αποκλεισμού της καρδιάς του Κράτους!
 • Ακόμα, πάψτε να λέτε ότι ήταν η φωτιά δυνατή, και δεν ξέρω τί άλλο λέτε για το υπόψη φονικό φαινόμενο, αφού στην Ιαπωνία, με -αν δεν σφάλλω- 2 φορές ΤΣΟΥΝΑΜΙ, δεν χάθηκε ούτε ένας πολίτης!
 • Βάλλε, έστω και τώρα, να “δουλέψουν” οι Υπηρεσίες (2,3 είναι) πάνω στα χειρότερα δυνατά σενάρια και να κάνουν δοκιμές στο Πεδίο!.. Έγραψα ένα! Διάβασέ το! Τί άλλο να κάνουν; Δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο… βαρύ!
 • Επίσης! Άλλαξε “γραμμή”, … πλεύση, και σκέψου ΕΘΝΙΚΑ, έστω και τώρα! Έχεις 2 παιδιά και εσύ!.. Καταλαβαίνεις!.. Το 1ο πράγμα είναι ο τερματισμός της κρυφής διπλωματίας, που κάνετε με ΕΧΘΡΟΥΣ Αλέξη της Ελλάδος και οι οποίοι θα παραμείνουν ΕΧΘΡΟΙ και μάλιστα ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ μας!.. Εγκληματείς, όταν δεν ενημερώνεις τις άλλες πολιτικές δυνάμεις! Το καταλαβαίνεις, το ξέρεις, αλλά “το… εγχειρίδιο”, θα μου πεις!..
 • Και εσύ ρε Αλέξη! Δεν παραιτείται κανείς τους, διότι είναι πολιτικά σκυλιά και πολιτικές οχιές! Εσύ δεν μπορείς να “σουτάρεις” κανέναν; Τί σόϊ Π-Θ είσαι; Αν δεν παραιτείται κανείς τους, τους παραιτείς ΕΣΥ βρε!..

–  Δεν θέλω να σου γράψω τίποτα άλλο, θεωρώ ότι είναι αρκετά αυτά που σου έγραψα, με πόνο ψυχής!.. Αν θες άκουσέ με!.. Α! Και ακόμα κάτι! Έδωσες την Μακεδονία, από ιδεολογία και πάει!.. Όμως! Σταμάτα τώρα με τους Αλβανούς ό,τι κάνεις με τον πολιτικό ευνούχο Κοτζιά, διότι  “έρχονται οι Τούρκοι”, έτσι ή αλλιώς!.. ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!..

– Τέλος, Αλέξη, σου γράφω πως μέχρι τώρα, έχεις “στην πλάτη” σου, ως Π-Θ, 2 Έλληνες πιλότους νεκρούς + 8 ξένους πιλότους (στην Ισπανία, με το που ανέλαβες Π-Θ, το 2015, 24 ή 25 νεκρούς στην Μάντρα (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα ποιό από τα 2 νούμερα είναι το ορθόν) και έως τώρα, επισήμως, 84 νεκρούς στην Α. Αττική, από τις φωτιές!..  Σύνολο (2+8+ 24/25 +83) 117 ή 118 νεκρούς, ενώ σε βαραίνει (έγραψα το “γιατί” στο προηγούμενό μου άρθρο) και η μη αποκάλυψη της δολοφονίας των υπαλλήλων της Τράπεζας “ΜΑΡΦΙΝ” και του… εμβρύου της!.. (Δεν σου έβαλλα όσους θα έπαθαν ή θα πάθαιναν καρκίνο, από την μόλυνση της Αθηναϊκής… “ΡΙΒΙΕΡΑΣ”, όπως λένε κάποιοι τον Σαρωνικό, από το πλοίο του “Τίγρη”! Αν κάνω λάθος, ας με συγχωρήσει! Εσύ όμως Κε Π-Θ γέ ξέρεις τον ιδιοκτήτη, του πλοίου-“βρωμιάρη”)!..

Ελπίζω ότι σε βοήθησα, έστω και λίγο, με την παρούσα!

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ“!

-/-

ΥΓ.

1. Ο Θ. Κολοκοτρώνης, σαν σήμερα Αλέξη, “για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”, κατενίκησε στα Δερβενάκια τους Τουρκαλβανούς! Εκεί διεκρίθη και ο ανηψιός του, Νικήτας ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, γνωστός μετά, και εξ αιτίας αυτής της μάχης, ως ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ! Γι’ αυτό, αν πας εκεί, θα δεις και Αγία Παρασκευή και Άγιο Σώστη και Άγιο Παντελεήμονα (Ο Ιατρός, που εορτάζει αύριο, 27-07-2018)!.. Αν με καταλαβαίνεις!..

2. “H σύζυγός μου κι εγώ θα θέλαμε να γνωρίζετε πόσο βαθιά λυπηθήκαμε μαθαίνοντας τα τραγικά νέα για τις απώλειες ανθρώπινης ζωής στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Πάνω απ’ όλα, συμμεριζόμαστε ολόψυχα την οδύνη των οικογενειών που θρηνούν θύματα,  και συμπάσχουμε με τους τραυματίες και όλους όσοι είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες της τόσο πρόσφατης και τόσο χαρούμενης επίσκεψής μας στην Αθήνα, αλλά και της θερμής υποδοχής που μας επιφύλαξε ο Ελληνικός λαός, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι oι Έλληνες είναι στη σκέψη μας και στις προσευχές μας σ’ αυτήν την τόσο δύσκολη ώρα“.

Πρίγκηπας ΚΑΡΟΛΟΣ!

Βασίλισσα Ελισάβετ για την πυρκαγιά στο Μάτι: Οι σκέψεις και οι προσευχές μας μαζί σας“!

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Η Βασίλισσα Ελισάβετ απέστειλε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Πρόεδρο της ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο:

«Ο Πρίγκιπας Φίλιππος κι εγώ εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τον ελληνικό Λαό για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων αυτής της τρομερής τραγωδίας και με όλους όσους έχασαν τις κατοικίες τους.

Αποδίδω ιδιαίτερη τιμή για την παρρησία και την αφοσίωσή τους στις ελληνικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους εθελοντές οι οποίοι προσέφεραν την συνδρομή τους».

Βασίλισσα Ελισάβετ

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΕΞΗ, ΤΟΣΕΣ 10ΕΤΙΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΚ-ΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ “ΕΠΕΣΕ”, (1990-1991), ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ”, ΕΝΩ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!.. ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ, ΤΟΝ ΧΡΟΥΤΣΩΦ, ΤΟΝ… ΛΕΟΝΙΝΤ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ, ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΣ ΕΠΕΦΤΕ… ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ!.. 

Προσωπικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(!), έστω και για τα συλλυπητήριά τους, αφού έτσι το ήθελε η μοίρα μας, με θλιβερά γεγονότα να επανασυνδεθούμε με την μεγάλη Μ. Βρεττανία (είθε !!!) και την Βασίλισσα ΕΛΙΣΑΒΕΤ και τον Πρίγκηπα ΚΑΡΟΛΟ! Τα σέβη μου και στους 2 σας!..

3. Ο Αμερικανός Πάστορας Μπράνσον Αλέξη και εσύ Πάνο, με κατηγορία, από τους Τούρκους, για κατασκοπεία και με… επικρεμμάμενη ποινή 35 ετών φυλάκιση, βγήκε από τη Φυλακή και πλέον, για λόγους υγείας, θα είναι “φυλακισμένος κατ’ οίκον”, στο σπίτι του στη Σμύρνη!..

– Τα 2 στελέχη μας, που “πέρασαν” κάποια μέτρα στο τ/έδαφος, σύμφωνα με όσα λέτε Αλέξη και Πάνο, γιατί δεν μπορούν να είναι και αυτά “φυλακισμένα κατ’ οίκον”; Γιατί δεν λέτε στους Τούρκους να τους βρουν αυτοί μια οικία που θα την πληρώνουμε εμείς, αφού η ελληνική Πρεσβεία θεωρείται και είναι ελληνικό έδαφος και αφού οι άνδρες μας δεν έχουν δικό τους σπίτι στην γείτονα; Γιατί δεν ενεργείτε αμέσως τώρα; Λόγω της δολοφονικής πυρκαγιάς ή περιμένετε να αποκτήσουν περαιτέρω ψυχολογικά προβλήματα;

Μπράβο στον ΤΡΑΜΠ, (γι’ αυτό λέμε ότι είναι ΗΓΕΤΗΣ), ο οποίος δεν “μάσησε” με την “κατ’ οίκον Φυλάκιση” του Πάστορα και δήλωσε πως αν ο υπόψη Αμερικανός πολίτης δεν απελευθερωθεί, τότε θα επιβληθεί οικονομικό ΕΜΠΑΡΓΚΟ από τις Η.Π.Α.!..

4. Παρακάτω, το τ/κείμενο που αναφέρεται / που αναπαραγάγει την ελληνική… πληροφορία, για την αιτία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι!

Yunanistan’daki yangının nedeni açıklandı

Yunanistan’da 80’den fazla insanın yaşamını yitirdiği yangın faciasına bir elektrik kablosunun neden olduğu açıklandı.

26 Temmuz 2018

Yunanistan'daki yangının nedeni açıklandı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın çevresinde faciaya sebep olan yangının çıkış nedeni belli oldu. 82 kişinin yaşamını yitirdiği facianın yanan elektrik kablosu nedeniyle başladığı ortaya çıktı.

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın çıkan orman yanları sonucundan şu ana kadar en az 82 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan İtfaiye Teşkilatı’nın yaptığı en son açıklamada 187 kişinin yaralı olduğunu bildirirken 23’ünün çocuk olduğunu kaydetti.

Yangının çıktığı bölgedeki evlerde kayıp arama ve kimlik tespiti çalışmaları devam edilirken aramalara denizde de devam ediliyor. Mati, Rafina ve Nea Vunca’da yangının tamamen söndüğü bildirilirken, Kalitehnipoli ve Kineta bölgesinde yangının küçük çaplı devam ettiği belirtildi.

Yunanistan Milli Savunma Bakanı Panos Kammenos, bugün yangın çıkan bölgelerden biri olan Rafina’da belediye binasına ziyarette bulundu. Açıklama yapan Kammenos, bölgede olası bir sel felaketine karşı önlemler aldığını belirterek, ağaçlandırma ve altyapı çalışmalarının başlatılacağını söyledi.

5. Αλέξη!

1

Δεν του πιάνεις και τον κόλο ρε Φλαμπουράρη;

(Αλήθεια! Με το δυστύχημα στην Αίγινα τί έγινε ρε Χανουμά);

– Αν είναι αλήθεια, αυτό που άκουσα μόλις, ότι δηλαδή ο Τόσκας σου υπέβαλλε την παραίτησή του και δεν την δέχθηκες, τότε, εσύ μεν (δεν έχω χρόνο να σε χαρακτηρίσω πολιτικά, αν αυτό που είπε ο… “Γιδοβοσκός” ΤΟΣΚΑΣ είναι αλήθεια), είσαι ΑΞΙΟΣ της ΤΥΧΗΣ σου, πολιτικά ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ και ανοήτως ΠΕΙΣΜΩΝ, και εμείς, ως λαός, στα χέρια πλέον, και μόνον, του “ΘΕΙΟΥ ΕΛΕΟΥΣ”, που να θυμάσαι πως ό,τι και να κάνετε εμάς θα μας σώσει και εσάς θα σας κατακεραυνώσει!..

3

Ο ΤΟΣΚΑΣ,το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ, ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ!

 • ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΛΕΞΗ! “ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ”! ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ “ΚΟΛΟΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ” ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ: “ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ”;
 • ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ (ΚΑΙ) Ο ΤΟΣΚΑΣ, ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!.. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ 50+ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΥΤΑ”!..

– Αλήθεια Αλέξη! Στις 21-08-2018 θα κάνεις “πάρτυ” στην Πνύκα, για τα… 100 χρόνια που μας πούλησες στους “Διεθνείς Εβραίους” και στα… εμφανή / ορατά Όργανά τους; (Μέρκελ, Σεντένο, Μπεκρής, κλπ)

6. Για σένα που ρωτάς ρε χαζούλη! Θέλει πολύ μυαλό ρε φιλαράκο να καταλάβεις ότι πίσω απ’ ό,τι έγινε είναι οι Τούρκοι, (η “FSB” ήξερε, τα είπαμε), αφού θέλησαν να κτυπήσουν τα διυλ/ρια του Βαρδή ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, που ξέρουν ότι δίνει τα καύσιμα στα άρματά μας και τις κηροζίνες στα α/φ μας; ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ… ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ;

– Με ένα τέτοιο κτύπημα, αν αυτό πετύχαινε φυσικά, οι ΤΕΔ και κυρίως η ΤΠΑ, που έχει τεράστιο ακόμα λειτουργικό πρόβλημα, θα έκαναν ή θα κάνουν περίπατο στο… ροβόλημά τους προς την Πατρίδα μας, σε Δ. Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο!.. 

7. Ρε εκεί στην… “αφύσικη” Κ-Β μας! Τελικά, ο Πορτοσάλτε και ο Ψινάκης φταίνε για ό,τι έγινε ρε ξεφτίλες; Και αυτό, δηλαδή φταίνε, επειδή δεν σας γούσταραν ποτέ και εξακολουθούν να μην σας γουστάρουν;   

-/-