ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!..

Φίλοι μου!

Ω1

Με αφορμή το γεγονός ότι στην εξουσία στην χώρα μας ευρίσκεται, εδώ και 4 χρόνια, μια νέο-διεθνιστική κομμουνιστική Κ-Β, συνεπικουρούμενη και υποβασταζόμενη από πολιτικούς «Εθνο-Μαυραγορίτες», «πάμε να δούμε», από σήμερα και όσο πάρει, μερικά πραγματάκια, σε… συνέχειες βεβαίως, για τον Κομμουνισμό, ο οποίος… πέθανε παγκοσμίως, αλλά ζει ακόμα στην δόλια Ελλάδα μας, την οποία συνεχίζει να ταλανίζει ασύστολα!..

Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

1. Τί είναι ο Κομμουνισμός;

Σαν φιλοσοφία είναι απόλυτος υλισμός. (Μαρξιστικός διαλεκτικός υλισμός). Παραδέχεται ότι υπάρχει μόνον η ύλη και θεωρεί την ιδέα, τη συνείδηση, τη σκέψη, την ψυχή, τα πάντα ως αντανάκλαση της ύλης! Έτσι, ο Κομμουνισμός αρνείται την ύπαρξη του Θεού και κάθε εξωυλικής εννοίας.

Σαν κοινωνιολογία ο Κομμουνισμός (Μαρξιστικός ιστορικός υλισμός) είναι και πάλι απολύτως υλιστικός. Διδάσκει ότι η πορεία της ανθρώπινης κοινωνίας καθορίζεται από την παραγωγή, από την οικονομία. Ιδέες, αισθήματα, παραδόσεις, γεωγραφικές συνθήκες παίζουν επουσιώδη ρόλο. Ηθική, Δίκαιο, Θρησκεία είναι αντικαθρεπτίσματα της παραγωγής, χωρίς δική τους αξία. Πρόκειται για έννοιες που μεταβάλονται, που έρχονται και παρέρχονται.

Η Οικονομία, κατά τον Κομμουνισμό, είναι η βάση, τα θεμέλια, και όλα τα άλλα, δεν είναι παρά, το εποικοδόμημα. Η παραγωγή θεοποιείται και αποκτά αυθύπαρκτη αξία. Ο άνθρωπος είναι ένα απλό όργανό της. Ο άνθρωπος είναι «ένα ζώο που φτιάχνει εργαλεία» (Μαρξ).

Σαν κοινωνικό σύστημα ο Κομμουνισμός είναι το καθεστώς στο οποίο καταργείται η ατομική ιδιοκτησία και όλα τα παραγωγικά μέσα ανήκουν στο Κράτος, που είναι δικτατορικό και το οποίο γίνεται ο μοναδικός ιδιοκτήτης, ο εργοδότης και ο ανεξέλεγκτος διαχειριστής όλου του πλούτου της χώρας και της εργασίας των κατοίκων της. Αυτό το Κράτος υπήρξε στην ΕΣΣΔ.

Ο Κομμουνισμός ισχυρίζεται πως έτσι καταργεί την εκμετάλλευση και τις ταξικές διακρίσεις, φέρνοντας την ισότητα στους ανθρώπους. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια, καθώς ο εργαζόμενος είναι πάντα στην απόλυτη διάθεση του πανίσχυρου Κράτους – Εργοδότη, δηλαδή στη διάθεση εκείνων που έχουν στα χέρια τους αυτό το Κράτος. Αυτοί (κομματικά, διοικητικά, αστυνομικά, στρατιωτικά και τεχνικά στελέχη) αποτελούν την λεγόμενη γραφειοκρατία, η οποία έχει απεριόριστη και ανεξέλεγκτη εξουσία, την οποία χρησιμοποιεί για να εξασφαλίσει στον εαυτό της προνομιούχο θέση και να εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους, για χάρη της δικής της ευημερίας και για χάρη των δικών της επιδιώξεων.

Η κομματική γραφειοκρατία δεν έχει περιορισμούς στις ενέργειές της που να προέρχονται είτε από το Δίκαιο (το Κόμμα είναι υπεράνω των Νόμων), είτε από την κοινή γνώμη, η οποία δεν μπορεί να εκδηλωθεί ελεύθερα. Έτσι μπορεί να επιβάλλει στο λαό μεγάλες στερήσεις και θυσίες, προκειμένου να πετύχει τον έναν ή τον άλλον σκοπό της.

Σαν πολιτικό Κίνημα τέλος, ο Κομμουνισμός είναι μια ανατρεπτική κίνηση που αναπτύσσει συνωμοτική δραστηριότητα και αποβλέπει στην βίαιη κατάργηση της Δημοκρατίας, στην αρπαγή της εξουσίας και στην εγκαθίδρυση μονοκομματικής Δικτατορίας.

Τα κομμουνιστικά Κόμματα διευθύνονται και στελεχώνονται ακόμα, από άτομα που εκπαιδεύθηκαν στην «πάλαι ποτέ» ΕΣΣΔ, άτομα που μισθοδοτούνταν και καθοδηγούνταν απ’ αυτήν, με μοιραίο αποτέλεσμα να γίνονταν Όργανά της! Τα κομμουνιστικά Κόμματα δεν ήσαν ποτέ (και δεν είναι και σήμερα, όπου υφίστανται, όπου υπάρχουν στον Κόσμο) εθνικά Κόμματα, αλλά –κάποτε- «Προκεχωρημένα Φυλάκια» της ΕΣΣΔ και σήμερα της «Παγκοσμιοποίησης», λόγω της πίστης τους στον «Διεθνισμό»!..

2. Προέλευση Του Κομμουνισμού

Οι άνθρωποι από την Αρχαιότητα ονειρεύθηκαν ένα τέλειο κοινωνικό σύστημα, με απολύτως δίκαια κατανομή αγαθών και χωρίς ταξικές διακρίσεις!

Τον 19ο αι., 2 Γερμανοί, ο έμπορος Φρειδερίκος ΕΝΓΚΕΛΣ και ο Καρλ ΜΑΡΞ επηρεάσθηκαν από τις θεωρίες αυτές και θέλησαν να τις «ντύσουν» με επιστημονικό κύρος. Είπαν λοιπόν πως στην κοινωνία μας, που την απεκάλεσαν «αστική», θα οξύνονται συνεχώς οι αστικές αντιθέσεις, ότι ο πλούτος θα συγκεντρώνεται  συνεχώς και όλο και περισσότερο σε λίγα χέρια, πως οι εργαζόμενοι θα ζουν όλο και χειρότερα, ότι οι μεσαίες Τάξεις θα εξαφανιστούν και τα μέλη τους θα γίνουν «Προλετάριοι», δηλαδή ακτήμονες βιομηχανικοί εργάτες, ότι κάθε τεχνική πρόοδος θα σταματήσει, πως η παραγωγή θα βελτιωθεί και πως γρήγορα θα έλθει η ώρα που το «Προλεταριάτο» θα αποτελέσει την πλειοψηφία στην κοινωνία, θα ανατρέψει το υπερώριμο αστικό σύστημα και θα εγκαθιδρύσει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ(!) το Κομμουνιστικό. (Μιλάμε δηλαδή για ένα «Διεθνιστικό Σύστημα»)!..

Το σύνολο των απόψεων των 2 ανδρών, που για 1η φορά παρουσιάσθηκαν με το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» το 1848, απεκλήθησαν «ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ». 

Υφισταμένης της ΕΣΣΔ και του Κομμουνισμού στον Κόσμο, (όπου τέλος πάντων αυτός… ευδοκίμησε), και πάντα μέχρι του ερχομού της «Παγκοσμιοποιήσεως», μιας νέας δηλαδή μορφής «Διεθνισμού», (λίγο πριν ή λίγο μετά την είσοδο του 21ου αι.) καμία των παραπάνω προβλέψεων δεν πραγματοποιήθηκε. Αντιθέτως τον Κομμουνισμό διέψευσε η ιστορική εξέλιξη!

Το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων βελτιώθηκε σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό στις χώρες της Δύσεως τα τελευταία 100 χρόνια, οι αποδοχές τους 6πλασθιάσθηκαν, η εργάσιμη ημέρα περιορίσθηκε στις  6 με 8 ώρες, δημιουργήθηκε σύστημα κοινωνικής ασφαλίσεως, η «Μεσαία Τάξη» δεν εξαφανίστηκε, ούτε και στις Η.Π.Α., που ήταν και είναι η πλέον βιομηχανική χώρα του Πλανήτη! Επίσης! Η τεχνική πρόοδος και η ανάπτυξη της παραγωγής δεν σταμάτησαν, αλλά επιταχύνθηκαν! Το «Προλεταριάτο» δεν έγινε η πλειοψηφία της κοινωνίας, ενώ στις αναπτυγμένες βιομηχανικά χώρες δεν ξέσπασε καμία κοινωνική επανάσταση.

Είναι λοιπόν φανερή η αιτία της… χρεοκοπίας του Μαρξισμού, ως επιστήμης!

Το 1917, μια ανατρεπτική Οργάνωση, το «Κόμμα των Μπολσεβίκων», που αργότερα ονομάσθηκε «Κομμουνιστικό», με Αρχηγούς τους Λένιν και Τρότσκυ, επωφελήθηκε από μερικές ευνοϊκές συγκυρίες και κατέλαβε πραξικοπηματικά την εξουσία στην τότε καθυστερημένη και ημιβάρβαρη Ρωσία, η οποία δεν ήταν μια αστική χώρα, αλλά μια χώρα ημι-φεουδαρχική!

Με στόχο να προσδώσουν στην ενέργειά τους αυτή κύρος και ιδεολογικό μανδύα, οι ηγέτες του πραξικοπήματος διεκήρυξαν ότι αυτή ήταν μια «προλεταριακή επανάσταση», που είχε προφητεύσει ο Μαρξ και ότι σκόπευαν να οικοδομήσουν την δήθεν ιδεώδη κοινωνία του Κομμουνισμού, όπου δεν θα υπήρχαν ούτε εκμετάλλευση, ούτε και Τάξεις, κάτι που δεν έγινε ποτέ!..

3. Η θέση του ατόμου στον Κομμουνισμό

Dictatorship dictator communism socialism politics economy dice business concept idea

Αφού όλα τα παραγωγικά μέσα ανήκουν στο Κράτος και επί πλέον υπάρχει Δικτατορία, το άτομο δεν παίζε κανένα ρόλο στην κομμουνιστική κοινωνία. Δεν έχει ούτε δικαιώματα, ούτε ιδιοκτησία, ούτε μπορεί να αναπτύξει δική του οικονομική, επαγγελματική, πνευματική και πολιτική δραστηριότητα. Ο παντοδύναμος εργοδότης και κυβερνήτης του, το Κράτος, έχει όλη την ισχύ να του επιβάλλει τους όρους του και να του καθορίζει πού, πόσο, πώς και προς πόσο θα εργασθεί, πού θα κατοικήσει, πώς θα εργαστεί, πώς θα μορφωθεί, πώς θα διασκεδάσει και τελικά το πώς θα ζήσει!.. Το άτομο και σαν πολίτης και σαν εργαζόμενος βρίσκεται πάντα στην απόλυτη διάθεση του Κράτους.

Το Κράτος δεν νοιάζεται για το άτομο και τις ανάγκες του, είναι όμως υποχρεωμένο, από καιρού, εις καιρόν, να προβαίνει σε ορισμένες παραχωρήσεις προς τον εργαζόμενο, ώστε να μπορεί να τον κινεί για τους σκοπούς της.

Η ίδια η φιλοσοφία του Κομμουνισμού αρνείται οποιοδήποτε ρόλο στο άτομο, προσπαθεί να εξαφανίσει την συγκροτημένη προσωπικότητά του, ώστε να έχει να κάνει μόνον με την άμορφη, απρόσωπη και άβουλη μάζα.

Ω2

Γι’ αυτό, το Κράτος παραλαμβάνει τον άνθρωπο από της γεννήσεώς του, με τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, και προσπαθεί να το καλλιεργήσει την νοοτροπία του απροσώπου και ανωνύμου μέλους της μάζας! Έτσι, το παιδί στον βρεφικό σταθμό, κλπ, δεν είναι το… καμάρι της οικογενείας του, αλλά ο αριθμός «τάδε»! Το… έργο αυτό συνεχίζεται με τα νηπιαγωγεία, με τα σχολεία, με τις παιδικές Οργανώσεις Νεολαίας, όπου καλλιεργείται το πνεύμα της τυφλής πειθαρχίας, της υπακοής και της θυσίας, «εν ονόματι» του Κράτους. Τέλος, ο ενήλικας δεν μπορεί να αποφύγει την ένταξή του σε μία από τις πάμπολλες Οργανώσεις, τις οποίες καθοδηγεί το Κόμμα, με αποτέλεσμα να ανήκει μοιραίως κάπου, πχ στο Συνδικάτο, στην γυναικεία Οργάνωση, στο «λαϊκό συμβούλιο» («Σοβιέτ»), μέχρι και στην Οργάνωση της πολυκατοικίας του!.. Το άτομο τελικά, θα είναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) κάπου ενταγμένο, μαζοποιημένο και θα παρακολουθείται από το Κόμμα και από το Κράτος, μέχρι του θανάτου του! Το «μυστικό» είναι στο να μην αφεθεί ποτέ στο άτομο, ούτε ο ελάχιστος χρόνος, ώστε να σκεφθεί και να αντιδράσει ως άτομο, ως ανεξάρτητο άτομο, με δική του βούληση, με δικές του ιδέες, με δικά του συμφέροντα.

Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας του Κομμουνισμού για την εξαφάνιση του ατόμου και την αντικατάστασή του από τον «Μαζάνθρωπο» ή τον «Ομαδισμένο Άνθρωπο» ήσαν τα κοινόβια της Κομμουνιστικής Κίνας!..

Ω4

 

 «ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ“!

Λέτε να μας άκουσαν οι Αλβανοί και να πάψουν να είναι σκλάβοι των σφαγέων τους Σλάβων; (Σκαμπιλίζοντας” έτσι και τους δικούς μας… Απάτρηδες των… Αθηνών, αλλά και αντιλαμβανόμενοι πια ότι πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι ΑΛΒΑΝΟΙ, ήτοι τέως Έλληνες, τουλάχιστον αυτοί από τα σημερινά Ε-Α σύνορα, έως και την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο)! Διαβάστε!

Η εμπλοκή στα Σκόπια με τις “Πρέσπες”… θα μπορούσε να διασωθεί η συμφωνία;

Ενώ όλα έδειχναν πως βαίνουν καλώς και πως η συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια θα ολοκληρωνόταν χωρίς πρόβλημα, πριν την καθοριστική ψηφοφορία, Αλβανοί βουλευτές ζήτησαν η ιθαγένεια να μην είναι «μακεδονική». Έθεσαν, μάλιστα, και κάποια πρόσθετα ζητήματα, ώστε να καθίσταται σαφές πως η ΠΓΔΜ είναι πολυεθνικό κι όχι εθνικό κράτος των «Μακεδόνων».

Γράφει ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είναι σαφές πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων. Η συνεδρίαση διεκόπη την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου για την Παρασκευή, με σκοπό να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός και η συνταγματική αναθεώρηση να ολοκληρωθεί. Στην πραγματικότητα, οι Αλβανοί ζητούν το προφανές, αυτό που δυστυχώς δεν ζήτησε η Αθήνα: η ιθαγένεια, που δηλώνει την ιδιότητα του πολίτη της «Βόρειας Μακεδονίας», να είναι βορειομακεδονική και όχι «μακεδονική».

Οι Σλαβομακεδόνες, που αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες», με τη σύμφωνη γνώμη της Αθήνας, πρωτοτύπησαν παγκοσμίως: το όνομα της ιθαγένειας δεν είναι παράγωγο της κρατικής ονομασίας, όπως παντού στον κόσμο. Ορίζοντας την ιθαγένεια σαν «μακεδονική», έθιξαν όχι μόνο τους Έλληνες, λόγω του σφετερισμού, αλλά και τους Αλβανούς, τους οποίους προσπαθούν ταχυδακτυλουργικά να καπελώσουν με τη δική τους ψευδεπίγραφη ταυτότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζόραν Ζάεφ ποντάρει στην παρέμβαση της Δύσης προς τα αλβανικά κόμματα, δεδομένου ότι και οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι επείγονται για την ένταξη της «Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ. Προς το παρόν δεν είναι σαφές που θα καταλήξει η διένεξη μεταξύ Σλαβομακεδόνων και Αλβανών στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων.
Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν, υπό την πίεση της Δύσης, οι Αλβανοί θα κάνουν πίσω, ή αντιθέτως εάν οι Σλαβομακεδόνες θα υποχρεωθούν να αποδεχθούν έναν συμβιβασμό όσον αφορά την ιθαγένεια. Εάν προκύψει συμβιβασμός δεν μπορεί λογικά να είναι άλλος από την αντικατάσταση του όρου «μακεδονική» ιθαγένεια από τον όρο βορειομακεδονική.

Έτσι, ο πολίτης του γειτονικού κράτους αντί για «Μακεδόνας» θα ονομαστεί Βορειομακεδόνας. Εάν συμβεί αυτό, οι Αλβανοί θα έχουν, λόγω καραμπόλας, προσφέρει ένα μεγάλο δώρο στον Ελληνισμό.

ΣΧΟΛΙΟ “Σάϊτ“:

Μήπως κατάλαβες, έστω τώρα, Κε Τσίπρα, τί σου έγραφα, μόλις στο προηγούμενο άρθρο μου; Πρόκειται για την “αλητεία” του Κου Κοτζιά, ο οποίος ρώταγε, και με στόμφο μάλιστα: “Οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου, πώς λέγονται; Ηνωμενο-Βασιλιώτες”; Και κανείς δεν του απαντούσε σχετικά και αποστομωτικά, αφού πχ και ο Άγγλος και ο Σκωτσέτζος και ο Ουαλλός κλπ, έχει ο καθείς την δική του εθνική καταγωγή, όντας όμως, όλοι μαζί, υπήκοοι του “Ηνωμένου Βασιλείου”! Το ίδιο είναι  / συμβαίνει στην / με την πΓΔΜ; Υπάρχουν αναγνωρισμένα κράτη πχ τα Αλβανο-Σκόπια, τα Σλαβο-Σκόπια, κλπ, οι κάτοικοι των οποίων θα είναι υπό την … Βόρειο-Μακεδονική ομπρέλλα;  (Το έγραψα ας πούμε σχηματικά και όσο πιο απλά μπορούσα)!.. Καμμία σχέση φίλοι μου!

– Παντού και πάντα ΨΕΥΤΕΣ οι του ΣΥΡΙΖΑ, με τις πλάτες του Καμμένου και των ΑΝΕΛ, με τις πλάτες πχ της Παπακώστα, της οποίας ο άντρας είναι απόστρατος Στρατηγός του Οικονομικού Σώματος, χρόνια… σκληρός δεξιός και η… δεξιά Κα του κατέληξε, για την δόξα, να παριστάνει την Υφυπουργό και να… καλύπτει τους “Ρουβίκωνες”, να είναι εξαφανισμένη, όταν δολοφονήθηκε ο Κατσίφας, όταν ο Κος Α/ΕΛΑΣ ρουφιάνευε έναν νεκρό, άθαφτο επί 10 ημέρες, Έλληνα, στους Αλβανούς, κλπ, κλπ, κλπ! Ω! Της ξεφτίλας!.. Και άλλοι ασφαλώς πολλοί… ΑΝΕΛ-(Ο)-αδάμαντες, που όλοι οι Έλληνες τους φτύνουν “εν χορώ και οργάνοις” και κάποιοι εξ αυτών νομίζουν ότι… ψιχαλίζει και κάποιοι άλλοι ουδέν αντιλαμβάνονται !.. 

ΨΕΜΜΑΤΑ – ΨΕΜΜΑΤΑ – ΨΕΜΜΑΤΑ!

ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΣΑΣ… ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ!

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ “ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ” (“ΕΠ’ ΕΡΓΩ”), ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΑΝΕΛ”, ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΗΘΗ, ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ!

dubai-kammenos_main02

Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΠΛΕΟΝ… ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΜΟΝΑΚΟ), ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ (ΝΤΟΥΜΠΑΪ), ΚΛΠ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ “ΜΠΑΝΤΑ” ΤΩΝ ΕΕΔ, ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ “ΔΙΚΟΥΣ” ΤΟΥ / “ΦΙΛΟΥΣ” ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΠΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ Σ. ΑΡΑΒΕΣ, ΚΛΠ, ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΠ, ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ, ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”),  ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ………………, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΗΘΗΣ ΝΕΠΟΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ “ΤΑΚΟΣ” ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΝΑ ΤΟ “ΠΑΙΖΕΙ” ΤΑΧΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο,ΤΙ… ΓΟΥΣΤΑΡΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ “ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ” ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ”, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ 1ος!..

-/-