ΚΟΠΡΑΝΑ και ΓΚΑΒΑΛΙΝΕΣ ή κοινώς… ΣΚΑΤΑ!!!

Φίλοι μου!

– Σε προηγούμενες πρόσφατες αναρτήσεις μου, σας υποσχέθηκα αθλητική ενημέρωση για το 2ο ματς του ημιτελικού του Κυπέλλου, της φετινής περιόδου, ΚούλαΘΡΥΛΟΣ 0 – 1, αλλά και παρουσίαση της ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ σαπίλας, η οποία είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ(!) και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ(!) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΜΑΦΙΑ, η οποία απλώνεται και διακλαδίζεται πλέον, ΠΑΝΤΟΥ(!) μέσα στο σεσηπός ελληνικό Κράτος – Μπανανία, Κράτος – Μαφία, ήτοι στην πολιτική, στην οικονομία, στις ΕΕΔ, στην ΕΥΠ, κλπ, πληρώνοντας αδρά, συκοφαντώντας πολλαπλώς, τρομοκρατώντας συνεχώς  και ποιός ξέρει στο μέλλον, σκοτώνοντας κιόλας!

– Μόλις σήμερα (28-04-2017) ψηφίστηκε στη Βουλή, από τους ΣΑΝΕΛ“, Νόμος, με τον οποίον απαλλάσσονται οι εταιρείες και συνακολούθως και τα… αφεντικά τους, που είχαν στο παρελθόν τιμωρηθεί για πάσης λαθρεμπορία, ώστε να καταστεί ικανή η συνεργασία του κράτους των νεο-κομμουνιστών και των “χρήσιμων ηλιθίων”, ήτοι των “ΣΑΝΕΛ”, μαζί τους! (Αυτοί είναι οι περίφημοι “καθαροί” του ΣΥΡΙΖΑ και των “χρησίμων ηλιθίων”)!.. Ξέρετε τελικά, ποιοί είναι όλοι αυτοί οι… λαθρέμποροι, τους οποίους ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ σήμερα το βρωμερό κράτος των ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ; Αυτοί που διοικούν  και φυσικά αυτοί που συνέστησαν την παραπάνω ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ! 

– Αν όλα αυτά, και τα παραπάνω και τα όσα άρθρα θα διαβάσετε παρακάτω, δεν είναι… ΚΟΠΡΑΝΑ και ΓΚΑΒΑΛΙΝΕΣ, τότε τί είναι; ΑΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ!.. (Είμαι περίεργος να μάθω, ποιοί όπλισαν το χέρι, του φερόμενου ως ναρκομανούς, δράστη της επίθεσης με σφυρί, κατά του Οπαδού του ΘΡΥΛΟΥ και μέλους της Θ7, Τάκη ΤΣΟΥΚΑΛΑ)!..

karaiskakh

  • Ενδεικτικά σας παρουσιάζω σήμερα 2, 3 “άρθρα”, άκρως ενδιαφέροντα!!!
  • Η Χούντα της Αριστεράς Απέναντι στον ΘΡΥΛΟ
  •          ΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ(!) ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΩΝ, ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΩΝ… ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ! ωωωωωωωωωωωωωω

1. Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΟΛΘ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ” – ΜΗΛΙΩΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

makeleio



Η συγκυβέρνηση των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανηγυρίζει από χθες για το ότι ο ΟΛΘ καταλήγει στην κοινοπραξία Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments LTD και Terminal Link SAS. Τα πανηγύρια τα βλέπουμε στο site της εφημερίδας ”ΑΥΓΗ”, που είναι το κομματικό όργανο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Στο ίδιο site, 3 χρόνια πριν, διαβάζαμε τα παρακάτω.
Προφανώς εδώ δεν είμαστε πολιτικό site, ώστε να φροντίζουμε να καταδεικνύουμε την όποια ιδεολογική ασυνέπεια του όποιου πολιτικού κόμματος. Δεν θα μας αφορούσε κιόλας η ιστορία, αν δεν υπήρχε η εμπλοκή της Belterra, εταιρείας συμφερόντων Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ”Σαββίδη”. Προφανώς στην κοινοπραξία η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι το ”βαρύ χαρτί”, όπως η γαλλική ναυτιλιακή-κολοσσός CMA με την Terminal, αλλά είναι εμφανής η πρόθεση της συγκεκριμένης συγκυβέρνησης να ”κάνει δουλειές” με τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ”Σαββίδη”. Εμείς λοιπόν θυμόμαστε μία περυσινή υπόθεση, την οποία κάναμε και βίντεο.
Το Μάιο του 2016 η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επισήμως την εμπλοκή ενός στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε κύκλωμα εμπρησμών, εκβιασμών και εγκληματικών ενεργειών. Αυτό το στέλεχος είναι ο Σπύρος Μηλιωρίδης, υπεύθυνος για την επικοινωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ από τον Ιούνιο του 2015.
Τον Αύγουστο του 2015 κάηκε το αυτοκίνητο του ξαδέρφου του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου, στο προπονητικό κέντρο της ομάδος του. Όπως αποδεικνύεται από τις νομίμως υποκλαπείσες συνομιλίες, τις οποίες έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, την εντολή γι’αυτήν την ενέργεια την έδωσε ο ”φαλακρός της Τούμπας” Μηλιωρίδης.
Τον Οκτώβριο του 2015 κάηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Κάτσε του ΠΑΟΚ στο Διόνυσο Αττικής. Εντολέας πάλι ο Μηλιωρίδης, σύμφωνα με την Αστυνομία και το υλικό από τις νόμιμες υποκλοπές που βρίσκεται στην κατοχή της.
Ξαναλέμε ότι όταν έγιναν αυτές οι εγκληματικές ενέργειες που έχουν άμεση σχέση με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο εντολέας τους (σύμφωνα με την Αστυνομία πάντοτε) Μηλιωρίδης ήταν εν ενεργεία στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ως παράγοντας του ΠΑΟΚ έδινε και συνεντεύξεις σε διάφορα ΜΜΕ.
Για τα παραπάνω λοιπόν, παρά τη δεδομένη (σύμφωνα με την Αστυνομία) εμπλοκή ενός εν ενεργεία στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε εγκληματικές ενέργειες, δεν κλήθηκε ποτέ να καταθέσει σε κάποιον ανακριτή ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ”Σαββίδης”. Προφανώς για την ελληνική Δικαιοσύνη ο Μηλιωρίδης επέστρεψε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Ιούνιο του 2015 και άρχισε από μόνος του να βάζει βόμβες στο αυτοκίνητο του ξαδέρφου του Λουτσέσκου και στο αυτοκίνητο της γυναίκας του μάνατζερ του Κάτσε, την περιοδο των διαπραγματεύσεων του παίκτη με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο του συμβόλαιο. Φυσικά, ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ”Σαββίδης” μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι δυνατόν όμως να μην έχει κληθεί καν για ανάκριση; Η βαρύτητα των αδικημάτων ”σηκώνει” μέχρι και ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ κατά την ανάκριση. Για μια άλλη ιστορία, την ανατίναξη ενός φούρνου του διαιτητή Κωνσταντινέα το Φεβρουάριο του 2012, για την οποία ποτέ δεν προέκυψε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο από κάποιο μάρτυρα για τον οποιονδήποτε, αυθαίρετα θεωρήθηκε για χρόνια ηθικός αυτουργός ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι έτρεχε σε εισαγγελείς-ανακριτές, δίχως να έχει ξεμπερδέψει ακόμη (σε λίγο έρχεται κι αυτό…), αν και ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος που πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών την παραπομπή του σε δίκη, αφαίρεσε αυτήν την κατηγορία και πλέον δεν υπάρχει πουθενά.
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ ”ΣΑΒΒΙΔΗ” ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ”ΦΙΛΕΤΑ”.
Είναι η ίδια συγκυβέρνηση που ”παλεύει κατά της παράγκας του ποδοσφαίρου”, όπως φαίνεται στο βίντεο που ετοιμάσαμε.
Βλέπουμε λοιπόν μια σειρά τοποθετήσεων από στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατά της ”παράγκας του ποδοσφαίρου”:
– από τον Αλέξη Τσίπρα στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες
– από τον Αλέξη Τσίπρα στις 15 Οκτωβρίου 2016, στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο twitter του πρωθυπουργού
– από τον Αντρέα Πετρόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας ”ΑΥΓΗΣ” που είναι το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού ”Έψιλον” στις 7 Νοεμβρίου 2016. Μιλάει ανοιχτά για ”πόλεμο κατά της μαφίας του ποδοσφαίρου” κι ότι ”αν είναι να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσει μαχόμενος”.
Πρωτοστατεί σε αυτήν τη ”μάχη” φυσικά ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και νυν υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος έχει συμμαχήσει με όλους τους αντιολυμπιακούς δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ και του sdna.gr, ΜΜΕ ιδιοκτησίας Αλαφούζου-Ιγκνάτιεβιτς ”Σαββίδη” και επιρροής Μελισσανίδη, με τους οποίους δημοσιογράφους ο υπουργός συναγελάζεται και συντρώγει.
Το μένος της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά του Ολυμπιακού και προσωπικά εναντίον του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, εις βάρος του οποίου κάποιοι προσπαθούν αυτές τις μέρες απεγνωσμένα να ασκηθεί ποινική δίωξη για λαθρεμπόριο καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πάλι επί των ημερών αυτής της συγκυβέρνησης, ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, αλλά και οι πρωτοφανείς αβάντες σε ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, είτε άμεσα στις ομάδες, είτε έμμεσα στους προέδρους-”αφανείς ιδιοκτήτες” των ΠΑΕ τους, έχει οδηγήσει πλέον στα όρια της υπομονής και της αντοχής τους ακόμη και τους πιο καλόπιστους με τα συγκεκριμένα δύο κόμματα φιλάθλους της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής (και όχι μόνο) ομάδας της χώρας, του Θρύλου. Καθημερινά, σε όλους τους χώρους που συχνάζουν Ολυμπιακοί, είτε στον ”πραγματικό” έξω κόσμο, είτε στο Internet, οι κατάρες και τα αναθέματα κατά της συγκεκριμένης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δίνουν και παίρνουν. Επειδή το πράγμα μπορεί να ξεφύγει, εμείς με την όποια, μικρή, ”δύναμη” έχουμε από εδώ, καλούμε για πολλοστή φορα τον κόσμο μας να φερθεί ΕΞΥΠΝΑ. Όπλο δεν είναι οι απειλές, οι τραμπουκισμοί και η βία. Με αυτά θα γίνουν ”μάγκες” οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δεν χρειάζονται νεύρα, ούτε διάλογος. Τελείωσε ο διάλογος, που ούτως ή άλλως με τα στελέχη αυτών των 2 κομμάτων είναι μία πονεμένη ιστορία. Όπλο είναι η ψήφος. Τα ποσοστά των ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015, ήταν αυτά σε πανελλαδικό επίπεδο.
Εμείς σας προτρέπουμε λοιπόν ανοιχτά από εδώ, ως site, να ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ αυτά τα 2 κόμματα, σε όλη την Ελλάδα. Στείλτε το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο 3% που ήταν μέχρι το 2009 και διαλύστε το ψεκασμένο κόμμα του Πάνου Καμμένου, με ποσοστά πολύ κάτω από το 1%. Ψηφίστε ό,τι άλλο θέλετε, ή μην ψηφίζετε τίποτε, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, και το ξεκαθαρίζω (μιλώντας πολιτικά για πρώτη φορά στα 5 χρόνια ύπαρξης αυτού του site) γιατί είμαι σίγουρος πως θα δεχτώ απανωτές επιθέσεις περί ”no politica” και τρίχες κατσαρές, ”θέλετε να μας στρέψετε προς κάποιο άλλο κόμμα”, ”παίζετε το παιχνίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ” (μπρρρρ…) κτλπ.. Ψηφίστε ό,τι γουστάρετε πλην ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ.. Είναι το μεγαλύτερο κακό που μπορείτε να τους κάνετε. Με ο,τιδήποτε άλλο κι αν επιχειρήσετε, θα τους ”ηρωοποιήσετε” στα μάτια αρκετών άσχετων με το χώρο του ποδοσφαίρου, των ουδέτερων και φυσικά των αντιολυμπιακών, άρα θα τους προσφέρετε αυτό που θέλουν. ΨΗΦΟΥΣ. Τίποτε άλλο δεν τους νοιάζει παρά οι ψήφοι, τίποτε άλλο δεν τους καίει παρά η απειλή πως θα χάσουν ψήφους=εξουσία=καρέκλα=μάσα, ΛΕΦΤΑ. Δεν χρειάζεται λοιπόν τίποτε άλλο παρά ΜΑΥΡΙΣΜΑ, αν και όποτε γίνουν εκλογές. Ειδικά στις περιφέρειες του Πειραιά όμως, αυτά τα ποσοστά του Ιανουαρίου 2015
και του Σεπτεμβρίου 2015,
τα 35άρια και τα 40άρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πρέπει να ισοπεδωθούν. Ως Πειραιώτης το λέω, θα είναι ντροπή να πιάσει διψήφια ποσοστά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και να πάρουν πάνω από 3% οι ΑΝ.ΕΛ. στην Α’ (που ψηφίζω εγώ) και στη Β’ Πειραιά, αν και όποτε προκηρυχθούν βουλευτικές εκλογές. Στείλτε τους στο σπίτι τους. Εκεί που είναι όσοι στήριξαν τον Αντώνη Σαμαρά και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, που τα έβαλε με τον Ολυμπιακό, αλλά και οι υποψήφιοι που στηρίχθηκαν από ΠΑΟ-ΑΕΚ στις τελευταίες δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, ακόμη και σε υποτιθέμενες ”πρασινο-κίτρινες” οπαδικά περιοχές, για να θυμηθούμε μια παλαιότερή μας ανάρτηση, με έναν τίτλο που έχει έρθει στην επικαιρότητα και μας ειρωνεύονται (και καλά…) οι ”απέναντι” για το πανό με αυτό το περιεχόμενο που σηκώθηκε στο Καραϊσκάκη.
Τιμωρήστε τους εχθρούς του Ολυμπιακού ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. Πουθενά αλλού. Και κάντε τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κακό γίνεται, πείθοντας άτομα στο φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον, που το σκέφτονται ακόμη να τους ψηφίσουν, να ρίξουν την ψήφο τους οπουδήποτε αλλού. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, πολιτικά πάντοτε, με τρόπο και έξυπνα. Όπως πήγε σπίτι του και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πια πουθενά ο ”Ολυμπιακάρας” Σαμαράς, έτσι ας συμβεί και με την πιο αντιολυμπιακή κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδος από την εποχή της Χούντας του Παπαδόπουλου και αργότερα του Ιωαννίδη. Αυτούς που νοιάζονται για τα γήπεδα της ΑΕΚ του Μελισσανίδη, κόπτονται για να κάνει γήπεδο στου Γουδή ο ΠΑΟ του Αλαφούζου και κάνουν δουλειές με τον Ιγκνάτιεβιτς ”Σαββίδη”, αντί να τον στείλουν στη φυλακή, ή έστω στον ανακριτή, ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

2. Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΠΗΡΑΝ ΑΠ’ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

ΠΗΡΑΝ ΑΠ’ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Οι τελευταίες εξελίξεις, που κορυφώθηκαν με τη χθεσινή διαιτησία του Σιδηρόπουλου, έκαναν πλέον το ποτήρι να ξεχειλίσει. Η απίστευτη υπομονή και κατανόηση που είχε δείξει μέχρι τώρα η διοίκηση και ο κόσμος του Ολυμπιακού, έχει στερέψει. Ο πρωτοφανής ΔΙΩΓΜΟΣ από κάθε κέντρο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ εξουσίας έχουν φτάσει την υπομονή στο αμήν. Και ο άδικος και ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ στο σκοτεινό παρασκήνιο αποκλεισμός της ομάδας από την Αεκούλα, μπορεί να αποτελέσει το «εναρκτήριο… λάκτισμα» (κυριολεκτικά) των ΕΧΘΡΩΝ της ομάδας, ΕΞΩ και ΜΕΣΑ απ’ αυτήν!

Τα κέντρα και τα παράκεντρα της ποδοσφαιρικής εξουσίας, που μοναδικό στόχο έχουν να ΠΛΗΞΟΥΝ τον Μαρινάκη και μέσω αυτού τον Ολυμπιακό, ξεπέρασαν κάθε όριο ΘΡΑΣΟΥΣ και ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, παρεξηγώντας την ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ που έχει επιδείξει, χάριν του ελληνικού ποδοσφαίρου, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Ο Θωμάς με τη «συντροφιά» του, προστατευόμενος από τους ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΥΣ προστάτες, που –επαναλαμβάνω- βρίσκονται ΕΚΤΟΣ αλλά και εντός της ευρύτερης ερυθρόλευκης οικογένειας, βυσσοδομούν εναντίον του Ολυμπιακού παραδομένοι στο πάθος της ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑΣ για τα ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Φυσικά, αυτή η εγκληματικής φύσεως «παραφύσιν» παρέα, έχει στο πλευρό της μία ολόκληρη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, να της εγγυάται ότι τα εναντίον του Ολυμπιακού έργα και οι κακοποιές δραστηριότητές της δεν θα έχουν τίποτα να φοβηθούν, όσο βρίσκονται οι «δικοί μας άνθρωποι» σε θέσεις κλειδιά του κρατικού και κυβερνητικού μηχανισμού.

Μέσα σ’ αυτό το νοσηρό καθεστώς ανομίας και εγκληματικής δράσεως, το γεγονός του αποκλεισμού του Ολυμπιακού δεν είναι παρά μία παρωνυχίδα που σε ταλαιπωρεί για λίγο, αλλά τελικά ξεπερνιέται χωρίς πρόβλημα. Ομως, η «αξία» του δεν είναι μόνο αγωνιστική. Είναι ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ, του πόσο ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ η συμμορία της νέας παράγκας με τον παλαιό ιδιοκτήτη, προχωράει στην υλοποίηση του σχεδίου της, ικανοποιώντας τους ΕΚΤΟΣ και ΕΝΤΟΣ Ολυμπιακού, επαναλαμβάνω, εργοδότες – προστάτες της.

Φυσικά, η ιστορία θα γράψει πάλι το στατιστικό αποτέλεσμα. Οτι η Αεκ προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό, «με το εκτός έδρας γκολ».

Η ιστορία όμως δεν θα γράψει όλη την αλήθεια. Τη μία και μοναδική αλήθεια, που λέει ότι ο Ολυμπιακός δεν αποκλείστηκε από την Αεκ, παρά μόνον τυπικά. Στην ουσία και την πραγματικότητα, τον Ολυμπιακό απέκλεισε η ΣΠΕΙΡΑ της παράγκας, η οποία ελέγχει τη διαιτησία. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε αποκλειστικά και μόνο από τα ΑΙΣΧΗ των διαιτητών που ορίστηκαν από μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ σπείρα δοτών, με ΕΝΤΟΛΗ να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό, να μην του αφήσουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ελπίδα πρόκρισης σε βάρος της ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ομάδας τους.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, χάρη στη διαιτησία του Παπαπέτρου, με τη «σύμφωνη γνώμη» του Κύζα. Τα ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ που δεν του δόθηκαν στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ του Ροντρίγκεζ με το χέρι, ήταν αυτά που ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ το τελικό 1-2.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, το ΚΟΡΥΦΑΙΟ «ΕΡΓΑΛΕΙΟ» της ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ και της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΕΔ, ήταν αυτός που ΣΥΝΗΡΓΗΣΕ και μάλιστα με καθόλου έξυπνο, αλλά ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ τρόπο, στο να καταλήξει το παιχνίδι με σκορ υπέρ του Ολυμπιακού μεν, αλλά σκορ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ του Ολυμπιακού.

Ο Σιδηρόπουλος προσπάθησε να μη φαίνεται η διάθεσή του να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ την Αεκ, αλλά δεν τα κατάφερε. Και μόνο η ΜΗ ΑΠΟΒΟΛΗ του Βράνιες, που χτύπησε εκτός φάσεως και εν ψυχρώ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ διαιτητή και επόπτη, τον Μάριν, είναι αρκετή για να του πάρουν τη σφυρίχτρα μια και καλή, για να σταματήσει να ΛΕΡΩΝΕΙ το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα ΣΚΟΠΙΜΑ σφυρίγματά του.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ!

Ομως, δεν ήταν ΜΟΝΟΝ η φάση της ΚΟΚΚΙΝΗΣ που έπρεπε να δείξει στον ξυλοκόπο Βράνιες. Ηταν και η εν γένει διαιτησία του, σε αγώνα χωρίς πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ συνεχώς την Αεκ, με μελετημένα σφυρίγματα, τέτοια ώστε να μη βρεθεί σε κίνδυνο. Ειδικά μετά το 0-1 του Ρομαό, ο Σιδηρόπουλος σφύριζε ΤΑ ΠΑΝΤΑ υπέρ της Αεκ. Οσο για την κόκκινη στον Ανέστη, που έφαγε τουλάχιστον δύο πολύτιμα λεπτά καθυστέρησης, ήταν ΚΑΙ ΑΥΤΗ μία ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ για την Αεκ υπόδειξη. Είχε προηγηθεί το δοκάρι του Καρντόσο και ο Ολυμπιακός είχε περάσει στη φουλ επίθεση, αφού κάθε επίθεσή του εγκυμονούσε πλέον κινδύνους. Η φάση στην οποία ο Ανέστης πήρε ΣΚΟΠΙΜΑ την κόκκινη, αποσκοπούσε ΑΚΡΙΒΩΣ στο να σταματήσει η επιθετικότητα και ο ρυθμός του Ολυμπιακού. Και ο Σιδηρόπουλος τον απέβαλε, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ αυτομάτως κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού για το επόμενο μισό λεπτό παιχνιδιού.

Αυτά για τη διαιτησία, που επαναλαμβάνω ότι ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ τον Ολυμπιακό, κάνοντας το χατίρι της ΣΠΕΙΡΑΣ των «εξυγιαντών». Αγωνιστικά, βεβαίως, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Καμία Αεκ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Υπάρχει μόνο μία Κούλα, ένα Αεκάκι, μία ομάδα ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, εφάμιλλη ομάδων όπως η Ξάνθη, ο Ατρόμητος, ο Πλατανιάς κ.ά. μικρομεσαίες της Superleague.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Δεν συγκρίνεται βεβαίως η Αεκ με τον Ολυμπιακό, σε ΚΑΝΕΝΑ επίπεδο, με κανένα μέτρο σύγκρισης. Η ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων» σε όλους τους τομείς, εμφανέστατη. Φυσικά, με τέτοιες συνθήκες και τέτοιο διαιτητή, η πρόκριση ήταν μάλλον απίθανη. Παρ’ όλα αυτά, όμως, παραλίγο να την πάρει στο τέλος, με το δοκάρι του γκαντέμη Καρντόσο, αλλά η τύχη προτίμησε τη διαπιστωμένα βασίλισσα της κωλοφαρδίας, την πανταχόθεν «ανοιχτή» κιτρινόμαυρη ομάδα.

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος και μόνο, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε από το πρώτο παιχνίδι να επιτύχει ένα γκολ, αλλά υστερούσε απελπιστικά στην επιθετική ανάπτυξη. Εχω την άποψη ότι όταν πας σε αγώνα που ΠΡΕΠΕΙ πάση θυσία να επιτύχεις ΔΥΟ ΓΚΟΛ, κατεβαίνεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με περισσότερους ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ επιθετικούς. Το τέχνασμα του Λεμονή με πέντε παίκτες του κέντρου, έναν στράικερ και ΚΑΝΕΝΑ εξτρέμ, έφερε μία κυριαρχία στο κέντρο και μία σταθερότατη αμυντική λειτουργία, δεν έφερε όμως τις πολλές ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ φάσεις που θα δημιουργούσαν προϋποθέσεις για περισσότερα γκολ.

Νομίζω ότι και ο Ελιουνούσι, αλλά και ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Μανθάτης, θα είχαν θέση στα άκρα, μετά τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ και ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ-σκάνδαλο του κορυφαίου Σεμπά.

Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΛΕΞΙ ΡΟΜΑΟ!

Σε ατομικό επίπεδο τώρα, θα υποκλιθώ στον ΤΡΟΜΕΡΟ μέσο Αλεξί Ρομαό! Είναι το κάτι άλλο και μου θύμισε Λούκα Μιλιβόγεβιτς στα καλύτερά του! Ο Ρομαό είναι ΚΕΦΑΛΑΙΟ για τον Ολυμπιακό, ένας ΥΠΕΡ-ΜΕΣΟΣ που δεν περιορίζεται σε αμυντικό ρόλο, αλλά ξέρει να περνάει στην επίθεση και να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ πράγματα που δεν μπορεί κανένας άλλος.

Πολύ κοντά σε απόδοση και ο Μαρτίνς (φορμαρίστηκε λίγο αργά, στο τέλος της περιόδου, αλλά είναι και αυτός ένας εξαιρετικής ποιότητας μέσος), καθώς και ο Φορτούνης που όπως φάνηκε ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ με την τοποθέτησή του στην πτέρυγα. Φυσικά, έπαιζε συνεχώς μέσα, πράγμα που ναι μεν ωφελούσε το κέντρο, αδικούσε όμως την πτέρυγα, όπου ΜΟΝΟΣ του ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Φιγκέιρας αναγκαζόταν να κάνει τα πάντα.

Φυσικά, μεταξύ των κορυφαίων και οι δύο στόπερ, ο Ρέτσος με τον Ντα Κόστα. Ο Παναγιώτης Ρέτσος όχι μόνο δικαίωσε τη φήμη του, αλλά και όλο και περισσότερο, από παιχνίδι σε παιχνίδι, ΠΕΙΘΕΙ ακόμα και τους πιο διστακτικούς ότι ΕΙΝΑΙ το κορυφαίο ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ της χώρας, ικανό να παίξει βασικός σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα.

Νομίζω ότι όταν ο Κώστας Μανωλάς πήρε μεταγραφή για τη Ρόμα, δεν ήταν τόσο καλός όσο είναι ο Ρέτσος σήμερα.

Κλείνω τους κατ’ εμέ κορυφαίους, με τον Ντα Κόστα, που κυριάρχησε στον αέρα και διέλυσε οποιονδήποτε επιθετικό προσπάθησε να αναμετρηθεί σε προσωπική μονομαχία μαζί του.

Αντίθετα, νομίζω ότι ο Στέφανος Καπίνο ήταν τόσο αγχωμένος και νευρικός, που όχι μόνο επηρέαζε και τους συμπαίκτες του, αλλά «βοηθούσε» στη δημιουργία κινδύνων. Ο μεγάλος τερματοφύλακας δεν πρέπει να χάνει ΠΟΤΕ και για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ την ψυχραιμία του. Καλός ο Ντε λα Μπέγια, ενώ ο Μάριν απέδειξε ότι δεν μπορεί στα άκρα να προσφέρει αυτά που προσφέρει παίζοντας σε ρόλο μπαλαντέρ.

ΥΓ.: Πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι στο Αγρίνιο, ο Τάκης Λεμονής θα έχει τη γενναιότητα να χρησιμοποιήσει και ένα-δυο παιδιά από την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Κ20, όπως π.χ. τον Βρουσάι και τον εξαιρετικό Μεγαρίτη.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΖΟΛΕ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ Η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΜΑΡΙΝΑ!

Με την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, η Μαρίνα Τσαλή, η κομψότατη μεταφράστρια της ομάδας, έπιασε τον Τζόλε στην τρίτη θέση της κατάκτησης τίτλων πρωταθλητή μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (20) ξεπερνώντας την Αεκ (11) που πέρασε στην τέταρτη θέση του σχετικού πίνακα. Ακολουθούν ο Άρης (3), ο Πάοκ (2) και η Λάρισα με έναν τίτλο.

Ο Άρης έχει… εβδομήντα δύο χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και ο Πάοκ… μόλις τριάντα δύο.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 27/04/2017)

3. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η εισβολή των χούλιγκαν και η επίθεση στον Μοντέστο!

ω

Επίδειξη… εξυγίανσης, τουλάχιστον έτσι όπως την αντιλαμβάνονται οι ίδιοι, έγινε για ακόμη μια φορά χθες στο ΟΑΚΑ! Με τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, χούλιγκαν των γηπεδούχων εισέβαλαν στον στο ταρτάν και επιχείρησαν να επιτεθούν στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας!

Οι… ομορφιές έγιναν ακριβώς πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και, όπως θα δείτε στο αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί, ένα από τα «παλικάρια» επιχειρεί να κάνει «πέσιμο» στον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Φρανσουά Μοντέστο! Την ίδια ώρα, στην άλλη πλευρά του γηπέδου, μπροστά από τις εξέδρες με τους φανατικούς οπαδούς, γίνεται κι άλλο «ντου»! Τα λόγια είναι περιττά και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του βλέποντας το βίντεο…

Αλήθεια, ο παρατηρητής του αγώνα, Κώστας Βρακάς, από την ΕΠΣ Ηπείρου τα είδε όλα αυτά; (Ο γιός του παίζει στους μικρούς του ΠΑΟΚ, ενώ αυτός στο FACEBOOK δηλώνει Βάζελος και ποζάρει δίπλα στον… Καραγκούνη)! Γιατί, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, ήταν μπροστά σε όλο το σκηνικό. Αν τα είδε, γιατί άραγε δεν τα έγραψε στην έκθεσή του; (Στη “φωτο” φαίνεται… πλάτη, με το μπεζ σακκάκι)!

                                                                                        “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                       ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                     – / –

ΥΓ.

1. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αναφερόμενη στο 1ο άρθρο, ως “Εγκληματική Οργάνωση”, είναι ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ της μείζονος ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ” !!!

2. Ε κορόϊδα! Θα πρέπει να ζήσετε άλλες 2 ζωές ο καθένας σας, όπως προσφάτως σας ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ, κατά τις οποίες να παίρνετε συνεχώς πρωταθλήματα και κύπελλα, σε όλα τα αθλήματα, ενώ ο ΘΡΥΛΟΣ του Ελληνικού Λαού να μην κερδίζει τίποτα, για να μας ισοφαρίσετε σε τίτλους και τρόπαια, οχιέεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!! 

                                                                   ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ !!!

                                                                                                 – / –