“Κυκλοφόρησαν” Και Τα Είδαμε!.. “Έγιναν, Ειπώθηκαν, Εντυπωσίασαν… Κλπ!… Βαλμένα “Ανά – Κατά – Διά”, Τουρκικά Και Άλλα!.. (Νο “3”)!

Φίλοι μας!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

1. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην ε/φ “Ελεύθερη Ώρα”, για το άρθρο της με τίτλο “Με Εντολή Λέσχης Μπίλντενμπεργκ Και Σχεδιασμό CIA”, της 25ης Φεβ. 2021, καθώς και για το άρθρο με τίτλο “Κίνδυνος – Θάνατος για τη Δύση ο Μαρξιστικός Κλοιός Στις Η.Π.Α.”, επίσης της ιδίας ημέρας. (Αξίζει να βρείτε την υπόψη ε/φ και να τα διαβάσετε αγαπητοί αναγνώστες)!..

Είναι, και τα δύο, (ειδικά όμως το πρώτο), σε περίληψη, ό,τι ακριβώς σας γράφουμε εδώ στον “Ε.Θ.”, απ’ την ημέρα που ξεκινήσαμε να “εκπέμπουμε”, σχετικά με το τί “παίζεται” στον Πλανήτη και από ποιούς… παραγωγούς, … Θιασάρχες, κλπ, κλπ, κλπ!

Στο 2ο μάλιστα παραπάνω άρθρο αναφέρονται, σε περίληψη, και τα στάδια των “Κρίσεων”, που εδώ σας είχαμε με λεπτομέρεια καταγράψει!.. (Αποθάρρυνση, Αποσταθεροποίηση, Κρίση, Ομαλοποίηση, κλπ).

Θα θυμάστε το “βίντεο”, με τον πρώην Σοβιετικό πράκτορα, που σας έχουμε σταθερά, τόσα χρόνια, στο “σάϊτ” μας, και το βλέπετε μόλις μας “ανοίγετε”! Να πάτε, να το “κτυπήσετε” και να το δείτε ξανά!.. Αυτό δεν μας το “κατέβασαν”! Ένα μόνον μας είχαν “κατεβάσει” και ήταν αυτό που αφορούσε την Χ. Κλίντον!.. Καταλάβατε!..

2. Έγινε και ο Π. ΤΣΙΜΑΣ αναλυτής – σχολιαστής Τουρκίας, στο Κανάλι της “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” στην χώρα μας, ήτοι στον “ΣΚΑΪ”! Μας λέει ότι έχει φίλους στην Τουρκία, που συζητάει, κλπ!..

Κανέναν και τίποτα δεν έχει στην Τουρκία! Και αυτός και πάρα πολλοί άλλοι δημ/φοι, (στον “ΣΚΑΪ” άπαντες, όπως και η Δκση), μας διαβάζουν και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό!

Έτσι, σήμερα (26-02-2021), είπε ο… Παυλάρας, ό,τι εμείς εδώ αναλυτικά σας είχαμε παρουσιάσει, ότι δηλαδή ο ΡΤΕ έχασε τον πόλεμο με τους στρατιωτικούς και το “Βαθύ Κράτος”, που τον ελέγχουν τώρα και τον κατευθύνουν “κανονικά”, κλπ! (Πιστή αντιγραφή μας κάνουν οι Τούρκοι… φίλοι σου, ρε Τσίμα και μετά, όταν συζητάτε σε ενημερώνουν!.. Αχαχαχαχαχα)!..

Μπράβο ρε… “Φτωχο-Κομμούνι”, αχαχαχαχαχα, … Παύλε (γιατί βρε άραγε σε βάφτισαν Παύλο; / Μήπως είσαι από παλιά ελληνική Βασιλική Οικογένεια ίσως; / αχαχαχαχαχα), … μαθαίνεις γρήγορα!

“Κόψε” όμως, για να μην εκτείθεσαι, τις παπαριές που ακόμα λες, σχετικά με την δήθεν… φιλία Τραμπ – ΡΤΕ και μην αρχίζεις να την “βάζεις” την… σου (κατάλαβες), στον κοσμάκη, σιγά – σιγά, λέγοντας πως οι Αμερικανοί δεν θέλουν να χάσουν την Τουρκία και πάντα κάτι θα τις δίνουν, κλπ, ώστε να προλειάνεις το έδαφος, για όσα “μας περιμένουν” επί Μπάϊντεν, του… φίλου σου / σας!

Πάψε ΑΝΟΗΤΕ να “βλέπεις” την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (που τόσο αργά την… ανακάλυψες), ανάλογα με πρόσωπα και Κόμματα, είτε στην Ελλάδα, είτε, πολύ περισσότερο, στην Αμερική, και μην -γενικώς- ταυτίζεσαι με περιστασιακούς… “αμύντορες”, “επ’ αμοιβή”, καταστάσεων, λαών, ιδεολογιών, κλπ!

Πήγαινε στον Παπαχελά, ο οποίος τουλάχιστον έχει νου και δεν είναι “δήθεν”, και ρώτα τον: “Τί μου γράφει τώρα αυτός εδώ; Τί καταλαβαίνεις Άλεξ; Αχαχαχαχαχαχα”!..

Κατά τα λοιπά, έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο, αφού έχεις περιορίσει κατά πολύ, το “ε ε ε ε”, κατάλαβες, στον λόγο σου, πράγμα ανεπίτρεπτο, για δημ/φο δεκάδων χιλιάδων Ευρώ και… $ Η.Π.Α. … ίσως!..

Φίλοι αναγνώστες!

Το “σάϊτ” μας έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, και κυρίως δημ/κό, να μιλάει καλύτερα, προσφέροντάς του και λεξιλόγιο, ιδέες, κλπ, πλην των αναλύσεών του, που η πράξη στην συνέχεια τις επιβεβαιώνει, και αυτό μας προξενεί, ειλικρινά, πολύ χαρά! (Μέχρι και η… Αναστασοπούλου, η αγαπημένη δημ/φος του “Αλ Αφούζου” έμαθε την λέξη “Πεδίο”! Φυσικά είχε προηγηθεί το τ/ΥΠΕΞ! Αχαχαχαχαχα)!..

Το γεγονός ασφαλώς που μας περιποιεί ακόμα μεγαλύτερη τιμή είναι το ότι μας διαβάζουν σχεδόν όλες οι ΜΥ του Κόσμου και σίγουρα οι σοβαρότερες εξ αυτών! Τις ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε να βοηθάμε και εμείς με τις παρεμβάσεις μας, στην δημιουργία ενός καλύτερου και… ειρηνικότερου Πλανήτη, ελπίζοντας οι τ/ΜΥ (ΜΙΤ- ΓΕΕΔ, Τ/ΥΠΕΣ, κλπ) να έχουν ή να αποκτήσουν επιτέλους ευρύ, προς την Ελλάδα, πνεύμα, (αν δεν έχουν, όπως πιστεύουμε, κάποιοι εξ αυτών), ώστε να οικοδομήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον!.. (Στοχεύουμε περισσότερο στις ψυχές των εξισλαμισθέντων Ελλήνων, που όντας πια νεο-Γενίτσαροι, υπηρετούν σ’ αυτές, αφού, δεν μπορεί, όλο και κάτι θα τους έχει μείνει από το πραγματικό ε/”DNA” τους)!..

Τέλος, όλους σας(!), σας ευχαριστούμε, που “ταξιδεύετε” σταθερά στον… κόσμο του “Ε.Θ.” και ως απόδειξη αυτών των ευχαριστιών, είναι το γεγονός ότι εκπέμπουμε ακόμα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχαμε “κλείσει”!..

3.  ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ Ε/ΓΕΕΘΑ!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ “ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ” ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ! (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ… ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ… ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ)!..

ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ, ΤΙ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΕΛΙΚ, ΓΙΑΪΤΖΙ ΚΑΙ ΚΟΛΤΟΥΚ! ΣΗΜΕΡΑ “ΒΓΗΚΕ” Ο ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΥΜΑΤΟΣ!.. [«Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”»! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ… ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ (SİC) ΤΟΝ “25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ”, -ΕΚΕΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ, ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ- ΗΤΟΙ ΘΑ… ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ (SİC) ΤΟ ΜΙΣΟ -ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ- ΑΙΓΑΙΟ];

Η ΑΣΚΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Τ/ΥΠΑΜ (Ο ΡΤΕ ΕΝΕΚΡΙΝΕ “ΤΥΠΟΙΣ”), ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ Ε-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΕΔ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΝ “ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ”, ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ (ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΗΜΕΡΩΝ), ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 2 ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΩΣ “ΑΣΚΗΣΗ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ “STAND BY” ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ Ε/ΒΑΣΙΚΗ ΝΗΣΟ, ΤΩΝ ΤΕΔ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ:

 • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ε/ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΣΤΑ “ΠΑΤΡΙΑ”!
 • ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
 • ΠΡΕΠΕΙ Ο Π-Θ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ”, ΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ -ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ ΠΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ “ΠΟΥ ΠΑΜΕ”, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ- ΤΙΣ Η.Π.Α., ΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΪΟΥΣΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, Ε-Τ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ!..
 • ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ Η “ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ”, ΚΕ… ΧΑΡΔΑΛΙΑ! (ΣΕ Ό,ΤΙ ΣΕ “ΑΓΓΙΖΕΙ”, ΣΑΝ… ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ / “ΚΟΜΜΑΤΙ” ΣΟΥ)!
 • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ (ΛΟΓΩ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΙ… ΕΣΩΘΕΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ) ΣΥΝΕΧΩΣ KAI MONON ΜΕ ΤΟΝ “COVİD-19” ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, (ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ / ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΥΤΟ;), ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΕ Π-Θ!.. ΤΩΡΑ! (ΕΙΔΑΤΕ ΦΙΛΟΙ, ΠΏΣ “ΔΕΝΕΙ” ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΙΠΟΨΥΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΥ; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ)!..
 • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΕ Π-Θ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ (25-02-2021), ΟΤΙ ΠΧ, ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ;
 • ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΠΩΣ E/ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΡΩΤΑΜΕ: “ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ”;
 • ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ “ΜΠΗΚΑΝ” ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ!..
 • ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ! ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΕ ΜΙA ΧΩΡΑ ΠΟΥ “ΕΚΛΕΙΣΕ” ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ , ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΗ (ΩΣ Η ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΩΡΑ), ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ “ΛΑΘΡΟ” ή “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
 • ΓΡΑΨΑΜΕ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, Ο,ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ… “STOP”!..

4. Ρωτάμε: “Οι 3 προσφάτως συλληφθέντες στον Ασπρόπυργο Τούρκοι, που μάλιστα ήσαν και ένοπλοι, έχουν ή όχι σχέση με την προ ημερών εκεί έκρηξη, σ’ εκείνον τον Πυλώνα της ΔΕΗ, που “τύφλωσε” για ώρες την μισή Ελλάδα, και μεταξύ αυτού και την καρδιά του ε/”Στρατηγικού Κέντρου”, ήτοι το Λεκανοπέδιο της Αττικής”;

Εμείς γράφαμε για “επαγγελματικό κτύπημα”, (“σημειακής μορφής”), αν θυμάστε, ενώ καλούσαμε να εξεταστεί και η ανατίναξη του ξενοδοχείου “ΤΣΑΜΗΣ” στο Άργος Ορεστικόν Καστοριάς!.. “STOP”.

5. Ρε σεις Έλληνες πολιτικοί! Σας ακούσαμε, για άλλη μια φορά χθες στην Βουλή, που συζητήσατε το τόσο φοβερό υποτίθεται θέμα -ειδικά για την σημερινή Ελλάδα- για τους βιασμούς, για την παιδεραστία, για τους παιδοβιασμούς, που είπε ο… άλλος, κλπ, κλπ, κλπ, και εκτός ότι συγκρίναμε την σημερινή Ελλάδα, με εκείνη την προγονική της του Βυζαντίου, ολίγον προ της πτώσεώς του, καταλαβαίνετε, δεν αντέχουμε άλλο να ακούμε άλλο να γίνεται / να κάνετε, ρε τσουτσέκια αντιπολίτευση με τις ΕΔ!

Καλά, πραγματικά δεν καταλαβαίνετε επιτέλους ότι δεν μπορεί να λέτε πχ “ότι οι Τούρκοι κάνουν βόλτες… εδώ, … εκεί, κλπ, κλπ, κλπ”, χθες λέγατε για το “Τσεσμέ”, “προχθές” για το “Ορούτς Ρέϊς”, κλπ και συνεχώς βάζετε στο στόμα σας τις ΕΕΔ και κυρίως η Αντιπολίτευση!

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΕΔ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΕΔ, ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ… ΜΑΛΑΚΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ… ΜΑΛΑΚΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΜΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ;

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ! ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΙ ΕΕΔ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΕΞ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ “ΕΠΑΝΩ”, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙ-ΠΑΠΑΡΕΣ;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ / ΤΕΔ, ΑΦΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ “ΠΟΛΕΜΟΥΝ” ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ… ΕΜΜΕΤΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ, … ΡΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΡΕ … ΑΡΧΙ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΕΥΠ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΡΩΣΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ Η “ΕΥΠ”, ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ “ΒΑΪΜΠΕΡ” ΚΑΙ “ΓΟΥΑΤΣ ΑΠ”, ΚΛΠ; (ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ);

ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ “ΣΤΡΑΤΟ”! ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΔΕΣ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ “ΤΡΕΝΟ” ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ… ), ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΛΠ!..(ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΕ ΝΥΝ Α/ΓΕΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΙΑ, ΚΛΠ; ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΗΞΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΣΤΕ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΣΕ… “ΑΡΑΠΑΚΗ Νο 2” ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΑΜ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ).

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΟΙ ΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ (ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΑΧΑ), ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ, ΔΗΘΕΝ, ΩΣ… ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΛΕΜΕ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ: “ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ… ΠΟΝΤΙΚΟ-ΟΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΙΤΙΖΕΣΤΕ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ”!..

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΩΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΚΛΠ, ΣΤΙΣ ΕΔ ΠΕΡΑΣΑΝ “ΖΑΧΑΡΗ”! ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟΣ “ΕΡΓΑΤΗΣ” ΤΩΝ ΕΔ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΣ!.. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΙΑ!..

ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΠΙΑ, ΣΤΗΝ -ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΕΔ- ΑΙΣΧΡΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΣΠΕΚΟΥΛΑ!..

ΧΘΕΣ (25-02-2021) ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΤΣΕΣΜΕ” ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΤΣΕΣΜΕ” ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ;

ΤΟ “ΤΣΕΣΜΕ” ΗΤΑΝ ΣΕ “ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ” ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ; ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ “ΝΟΜΙΜΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΘΙΚΟ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

6. ΕΜΒΟΛΙΜΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΕ Π-Θ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΣΕ ΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ή ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟΥ Ε/ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ ΚΕ Π-Θ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΛΕΞΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΠΟΥΣΤΗΣ”;), ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΠΟΥΝ ΛΕΣΒΙΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΕ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ “ΛΟΑΤΚΙ” ΚΕ Π-Θ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΙ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ; ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ!..

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΕ Π-Θ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ… , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ -ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ- ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ Ε/ΚΟΙΝΩΝΙΑ!..

ΕΔΩ ΚΕ Π-Θ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ… ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ… ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ… ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε/ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΩΡΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ!.. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η… ΤΧΗΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ… ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΚΥΡΙΑ Ε. ΑΚΡΙΤΑ!..

ΡΕ, ΟΥΣΤ!.. ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ “ΔΙΕΘΝΕΣ… ΚΑΦΕΝΕΙΟ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!..

ΠΑΝΤΩΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΕ “ΜΗΤΣΟ”, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ… ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ “ΜΠΡΑΒΟ”, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ… ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΣΟΥ!..

7.  Προς ΡΤΕ:

Είπες χθες (25-02-2021): “Ανοίξαμε την Αγία ΣΟΦΙΑ, μετά 86 χρόνια”, κλπ, κλπ, κλπ!..

Εμείς σου ξαναλέμε Κε Πρόεδρε! Για πολλοστή φορά! Προσέβαλες βάναυσα την δική μας… “ΜΕΚΚΑ”, την δική μας “ΚΑΑΜΠΑ” και θα το “πληρώσεις” από τον ίδιον τον ΘΕΟ μας!.. Όταν θα ξεψυχάς (διότι τον θάνατό σου θα τον ζήσης λεπτό, προς λεπτό), θα το / μας θυμηθείς!

ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ “ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ” ΠΙΣΤΟΣ, ΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!..

Και εσείς εκεί στο Τ/ΥΠΕΞ, που θυμηθήκατε το μουσουλμανικό Ν/Φ στον Γαργαρά, της Χαλκιδικής, τυχαίως τάχα τώρα, (για ποιούς άραγε… Τούρκους σήμερα), ξέρετε πόσα Ν/Φ για τους Ε/Μουσουλμάνους μας έχουμε σήμερα πχ στην Θράκη μας; (Την “Ελεύθερη” εννοώ μόνον και όχι την  από εσάς “κατεχόμενη” Α. Θράκη)!..

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ-ΠΑΠΑΡΑ “ΓΙΕ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ”, ΠΟΥ ΟΛΟ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ!.. ΤΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ;

8. Σου απαντάμε φιλαράκι, που δεν βρήκες τάχα το “βιντεάκι” στο “Youtube”!

Η Κα ΚΑΘΡΙΝ ΟΣΤΙΝ ΦΙΤΣ αναφερόμενη στο σχέδιο των “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ” για την πτώση Τραμπ, στον σημερινό “Παγκόσμιο Οικονομικό Πόλεμο”, όπως είπε, στον ιό, κλπ, δήλωσε, μεταξύ των άλλων (σε επικεφαλίδες), τα εξής:

 • Ο φόβος, μέσω της αναφοράς στον αόρατο εχθρό “COVID-19”, και το “Διαίρει και Βασίλευε” είναι η βάση του σχεδίου των “Παγκοσμιοποιητών”, το “κλειδί” της επιτυχημένης εφαρμογής του!
 • Πάμε στο τέλος των νομισμάτων και στην εποχή της μεγάλης κυριαρχίας των Τραπεζιτών!
 • Θα περάσουμε σε ένα νέο σύστημα συναλλαγών, που θα είναι ψηφιακό και το οποίο, μέσω ενός ειδικού λογισμικού, θα συνδεθεί  με το χρηματο-οικονομικό σύστημα.
 • Θα πάμε σε ολοκληρωτική πια Κ/Φ της “Μεσαίας Τάξης”! (Κάτι θα ήξερε ο… Τσίπρας)!..
 • Με τον “COVID-19” έχουμε τον απαραίτητο πρώτο μερικό έλεγχο των λαών / του Κόσμου.
 • Από την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” θα περάσουμε στην “ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ”.
 • Η “Νέα Εποχή” θα χαρακτηρίζεται από τον -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- “ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ”, ήτοι από το “χτίσιμο” ενός νέου συστήματος ελέγχου των λαών!..

ΑΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ… ΤΣΙΜΑΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ “ΔΗΜ/ΦΟΙ” ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΗΜΙΤΗ, Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, “ΓΑΠ”, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΣΑΜΑΡΑ, ΤΣΙΠΡΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΛΠ!… ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΥΦΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ “ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΟΛΟΖΟΥΜΠΙΤΟΙ! “STOP”!..

9.

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το λογότυπο του νέου κόμματος

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το λογότυπο του νέου κόμματος

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ!.. 

Γιώργος Τράγκας: Ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσίασε το λογότυπο του κόμματός του.

Πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε ότι προχωράει στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος. Το όνομα είναι «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Στις πρώτες του δηλώσεις ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να δείξει ποια θα είναι η ιδεολογική κατεύθυνση του κόμματος, αλλά με βάση τα πρώτα του στελέχη θα κινείται στη δεξιά. Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους σημαντικά στελέχη και πρώην βουλευτές.

Μετά τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συνεργαζόμενο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Νίκο Νικολόπουλο, σειρά πήρε ο Νίκος Καραχάλιος. Ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας είχε δηλώσει: Μετά τον Νίκο Νικολόπουλο και ο Νίκος Καραχάλιος, πρόεδρος του FORUM 2020 μαζί με τους ταλαντούχους ανθρώπους που το αποτελούν, εντάχθηκε στο Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων με μπροστάρη τον Γ. Τράγκα.

Το FORUM 2020 αποτελεί εδώ και χρόνια μια δεξαμενή σκέψης που συγκεντρώνει διακεκριμένους επιστήμονες, πολιτικούς, επιχειρηματίες αλλά και ενεργούς πολίτες που συνεργάζονται για να συνθέτουν και να παράγουν νέες πρωτότυπες ιδέες. Το FORUM 2020 αποτελείται από ενεργούς πολίτες με πρακτικές ιδέες που προτιμούν την δράση από την αδράνεια».
svg%3E

Μετά το όνομα ήρθε και το λογότυπο του κόμματος

Μετά την ανακοίνωση του ονόματος και των πρώτων στελεχών ήρθε η σειρά του λογότυπου. Ο Γιώργος Τράγκας μαζί με μια προσωπική του δήλωση που στάλθηκε στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσίευσε το σήμα του κόμματος «Ελεύθεροι Πολίτες». Στη δήλωσή του αναφέρει:

«Ως ελεύθερος…πολιορκημένος αισθάνομαι βαθύτατη ικανοποίηση που μπορώ να παρουσιάσω σήμερα το το λογότυπο του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι. Έχει τα χρώματα της ελπίδας, της αναγέννησης και της δράσης! Η εκκίνηση των δυο δρομέων συμβολίζει την έναρξη της μεγαλύτερης προσπάθειας του κινήματος να επαναφέρει στην πατρίδα μας την ελευθερία, την πραγματική δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον υγιή πατριωτισμό. Θεωρώ βέβαιο ότι θα κόψουμε όλοι μαζί το νήμα, νικητές σε αυτό τον αγώνα που αρχίζει τώρα, 200 χρόνια από την επανάσταση του 21. Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Όσους πιστεύουμε στην ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και ανεξαρτησία. Φιλικά, Γιώργος Τράγκας».

Δείτε το λογότυπο του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»!

svg%3E

ΚΕ ΦΡΑΓΚΑ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΕ ΤΡΑΓΚΑ! ΕΠΕΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ “ΚΤΥΠΗΣΕ” Ο ΖΑΧΑΡΟ-ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ… ΦΟΒΕΡΟΥ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ… “ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ”;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-ΣΑΒΒΙΔΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο 1Ος;

ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΤΡΑΓΚΑ!.. ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΑ ΓΕΡΑΚΟ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΡΕ ΦΡΑΓΚΑ;

ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ, ΑΦΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΕΓΗ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΚΥΤΤΑ ΡΕ ΚΑΫΜΕΝΕ, ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΛΕΙΧΕΙΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΛΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ “ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΡΤΑ”, ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΣΚΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΜΑΝΔΥΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Η ΣΧΕΔΟΝ ΓΥΜΝΗ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΛΙΟ “ΠΡΑΚΤΟΡΟ-ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ”!

Α! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ  ΞΕΧΑΣΩ! ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΕΝΟΣ “ΑΓΓΕΛΟΥ” ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΝ “ΧΩΡΑ” ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΡΕ ΒΑΖΕΛΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ, ΑΚΟΜΑ!

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ Ε/ΛΑΟ “ΑΝΟΙΚΤΑ”, ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΠΛΩΣ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΜΑΜΩΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ “ΠΑΡΆ”, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ!..

Α! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΣΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΙΟΤΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ!..

ΟΥΣΤ ΡΕ, ΟΥΣΤ!..

10. Ο Ζ. ΜΠΟΡΕΛ (ναι, αυτός που φτιάχνει την “λίστα κυρώσεων” κατά της Τουρκίας / “πάμε” μαζί, αχαχαχαχαχαχαχα), αν τον προσέξετε καλά, δεν είναι ίδιος ο Β. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ; Τί λέτε και εσείς;

11. Ρωτάμε με πολύ και ειλικρινή σεβασμό τον Κο Τσίπρα! “Έχετε, Κε Πρόεδρε, στις Η.Π.Α. και στην Γαλλία τραπεζικούς λογαριασμούς, και αν ναι τί ύψους ο καθείς, αν θα θέλατε φυσικά να μας πείτε”;

12. Κε Ταραντίλη!

Ένας “Εκπρόσωπος Τύπου”, ποτέ δεν πρέπει να μιλάει σε ρυθμό πολυβόλου, όπως εσείς! ΟΚ, είστε άπειρος! Διορθώστε το όμως! Τί λέτε και εσείς;

13. ΠΡΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η Κα ΠτΔ μας ΤΙΜΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΑΚΩΒΟ ΤΣΟΥΝΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΕΔ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ… ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑΧΑ Η Κα ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ… Ε/ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,, ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΗ, ΚΛΠ;

ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΒΙΑ ΕΝΤΥΠΑ ΣΑΣ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ “ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ… ΠΑΤΕ”; ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ, ΠΑΛΙΟΛΙΜΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΤΕ ΒΑΛΕΙ (ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΛΠ), ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ!..

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ “ΓΑΜΑΤΕΣ” ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ “ΔΗΛΩΣΕΙΣ… ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ”, ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ… “DNA”! ΙΣΩΣ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΞΕΡΩ!..

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΚΑ ΠτΔ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ(!) ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ… ΕΜΜΕΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ “ΠΑΚΗ” ΠΧ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΝ!..

14.  Ρωτάμε την ΓΑΔΑ! Τον νεαρό (19χρονο) που είχατε πιάσει και ο οποίος, όχι μόνον είχε κλέψει εκείνον τον 67χρονο παραπληγικό, εδώ στην Αθήνα, αλλά και τον είχε δείρει κιόλας, του δώσατε κανένα κλωτσίδι, κανένα σκαμπίλι, μπας και σωθεί ή φοβηθήκατε τους… “Δικαιωματιστές” και το “ΣΟΡΟΣ… βρωμοσύστημα”, που είναι αυτό ο πραγματικός Κυβερνήτης μας;

Εμείς, μόνον που είδαμε να βάζει τα κλάματα ο άτυχος αυτός άνθρωπος λυγίσαμε ρε! Εσείς όχι;

15. Στον ΤΡΑΜΠ δόθηκε το φάρμακο “REGEN – COV” (ένα “Κοκτέϊλ” αντι-Κόβιντ), το οποίο ρίχνει κατά 50% σε όλους (και στους ασυμπτωματικούς), την επίδραση του ιού (“COVİD-19”). Το φάρμακο αυτό είχε δοκιμαστεί σε 74 αγγλικά Νοσοκομεία, σε 400 εθελοντές, με επιτυχία!..

Για τον ΡΤΕ και το Κινεζικό “ΣΙΝΟΒΑΚ” που έκανε, έχουμε γράψει σχετικά!

16. Εξωτερικό χρέος Ελλάδος: 370 δις Ευρώ! ΑΕΠ: 260 δις Ευρώ!.. / ΥΠΟΘΗΚΗ: Έως το 2115, με “σκαλοπάτι”, αν πάμε μέχρις εκεί, το 2060!..

17. “Ειλικρινά το λέω αυτό”, που λέει και το… Κρυφο-Ρωσάκι ο Βελόπουλος! (Προφανώς, διότι τα όσα άλλα λέει είναι ψεύδη! Αχαχαχαχαχαχα)! Διαβάστε:

Κυκλοφορούν: Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ = ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ! Και η έκπληξη! Ενώ όλοι περίμεναν ο Τσίπρας να είναι γνωστός με το όνομα του πολιτικού πατέρα του, ήτοι του ΣΟΡΟΣ,  (όχι βεβαίως του φυσικού, που… όχι δεν είχε καμιά σχέση με την Χούντα, αχαχαχαχαχαχα, μόνον ο Θείος του μάλλον θα είχε μέσω του “βάζελου”, αχαχαχαχα), η πλειοψηφία τον ταυτίζει πια με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που τον είχε γνωρίσει… τυχαίως, όταν τότε που επέστρεφε από τις Η.Π.Α. είπε να πάει να δει με την Περιστέρα και τους γιούς του, την “Ντίσνεϋ Λαντ”, στο Παρίσι!.. Είναι αυτό που λέμε, “το τερπνόν, μετά του ωφελίμου”!.. Αχαχαχαχαχα!..

18. Λέμε ξανά! Η γυναίκα του… “ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ”, Α/Πρώην Πράκτορα της “CIA” Μάθιου Μπράϊζα είναι Τουρκάλα!..

19. Ο Κος ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ, ο πιο πετυχημένος “ever”, μετά το 1996, Ε/Υπ. Οικονομικών, είναι  “κολλητός” του “Υπαρχηγού” του ΣΟΡΟΣ, βρε; Είδαμε μια “φωτό”, γι’ αυτό και ρωτάμε!..

20. Τέως Α/ΜΟΣΑΝΤ, Ντάνυ ΓΙΑΤΟΜ! “Να τα ξαναβρούμε με τους Τούρκους”!.. ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!..

Να πούμε όμως μόνον ότι ο υπόψη Ι/Αρχιπράκτορας έχει εργαστεί στο Πεδίο και μάλιστα σ’ αυτό των Κούρδων (Β. Ιράκ), για τους Κούρδους, αφού οι Ισραηλινοί, και ορθώς, επιθυμούν και “Κουρδικό μαξιλάρι”, ως εμπόδιο σε μια λίαν πιθανή κάθοδο της Ρ/”Αρκούδας”, προς τα… μέρη τους!..

Τα έχουμε αναλύσει και εξηγήσει και τα παραπάνω!..

21. Η χρήση της φράσεως “τα νησιά του Αιγαίου” και όχι “ελληνικά νησιά”, δεν είναι τωρινή! Πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τον Σπαρτιάτη, συγχωρεμένο πια, Π-Θ Σουλεϊμάν ΝΤΕΜΙΡΕΛ και “πάει πίσω” ιστορικά, στην 10ετία του 1970!

Ο πραγματικός της… “πατέρας” είναι ο αποκαλούμενος και “Μαύρος”, ο λεγόμενος από τους Τούρκους “Πορθητής της Κύπρου” Μπουλέντ ΕΤΣΕΒΙΤ και βεβαίως οι τότε ΤΕΔ, που το είχαν, ως φρασεολογία, του γενικότερου για το Αιγαίο, σχεδιασμού τους, στα… συρτάρια τους και για χρήση, όποτε θα απαιτείτο!..

Απαιτήθηκε και “βγήκε από την ναφθαλίνη”  η φράση αυτή, την 1οετία του 1990 (αρχές και μέσα), με τις Αμερικανο-Ελληνο-Τουρκικές τότε σκηνοθετημένες / “στημένες” Ε-Τ κρίσεις, όπως αυτή των Ιμίων, και ασφαλώς λόγω και των μεγάλων γεωπολιτικών αλλαγών, που (θα) έρχονταν και στην περιοχή μας, λόγω της πτώσεως της Κομμουνιστικής… Βαστίλης!..

Ήταν τότε που είχαν εκδώσει και τις τ/ονομασίες των νήσων του Αιγαίου (τις είχαν αυτές “περάσει”, αν θυμάμαι καλά, και σε “ΦΕΚ”), νήσους που σήμερα, χωρίς καμιά αισχύνη και σίγουρα ανοήτως, διεκδικούν!

Με το θέμα είχε ασχοληθεί σε βάθος και η τότε ΕΥΠ, και κυρίως ο τότε επιχειρησιακός Υδκτής της, ο συγχωρεμένος στρατιωτικός Χρήστος ΔΕΝΔΡΑΜΗΣ, με το κωδικό όνομα “ΛΟΥΪΖΑ”!.. (“Έφυγε” από καρκίνο στο ορθόν)!..

Αν εξαιρέσει κανείς ορισμένες -κάποιες- τακτικές κινήσεις των Τούρκων, που “έμπαιναν”, “δίκην” δοκιμής των Ελλήνων Κυβερνητών αρχικά, στην ατζέντα των Ε-Τ σχέσεων ξαφνικά, από πλευράς τους, ανά 10ετία, και καθίσταντο (όχι όλες βεβαίως, αλλά όσες εύρισκαν… “πρόσφορο έδαφος”, όταν δηλαδή “τσίμπαγε” η ε/πλευρά) “στρατηγικές”, εξ αιτίας κυρίως του ελληνικού πολιτικού “ωχαδελφισμού” και ενίοτε και της πολιτικής μας αφέλειας, η βάση της τ/εξωτερικής πολιτικής συμπεριφοράς και στα διάφορα πολιτικά τραπέζια και στο Πεδίο, δεν έχει αλλάξει, ούτε και στο Αιγαίο – Θράκη, ούτε και στην Κύπρο, από της εποχής ακόμα των Τούρκων Χουντικών του 1960 και του εκπονήσαντος, στα μέσα της 10ετίας του 1960, την βάση του σχεδίου για την ολική κατάληψη της Μεγαλονήσου, Νιχάτ ΕΡΙΜ, ένα σχέδιο που παραδοσιακά αποδέχθηκε πλήρως η τ/στρατιωτική ηγεσία να υλοποιήσει σε βάθος χρόνου, όπως το αυτό και οι κατά καιρούς, από τότε, εκφραστές του κυβερνώντος την Τουρκία τ/”Βαθέως Κράτους”!..

Για την φράση “Γαλάζια Πατρίδα” τα έχουμε πει πιο πρόσφατα και δεν θα επανέλθουμε!

Οι βασικοί τ/εθνικοί πολιτικοί σχεδιασμοί για την περιοχή μας έγιναν λίγα χρόνια, μετά την είσοδο της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, το 1952. (Ακολούθησε και σ’ αυτό η Τουρκία την Ελλάδα και εισήλθαν τότε μαζί στην “Συμμαχία”)!..

Καμία επομένως Τουρκία δεν περίμενε κανέναν Ναύαρχο… Γιαϊτζί ή όποιον άλλον παρόμοιον, να της “μάθει γράμματα”! Τον Κο αυτόν, τον έβαλαν οι Τούρκοι (ΤΕΔ) και “έπαιξε” έναν συγκεκριμένο ρόλο και στην συνέχεια τον “έβαλαν στο ράφι”, και απ’ εκεί, όποτε θέλουν θα τον ανασύρουν και θα μας τον… παρουσιάζουν, κάτι που ήδη πράττουν!..

Ο “25ος Μεσημβρινός” και η υπόψη τ/διεκδίκηση του μισού Αιγαίου έχει αποκαλυφτεί ή επιβεβαιωθεί (διαλέξτε) στην ελληνική πλευρά από την τουρκική, στο πολιτικό Πεδίο, από το 1973, όταν οι Σ. Άραβες είχαν ενημερώσει τους Τούρκους, για το τί είχαμε βρει στο Β. Αιγαίο και τί τότε προτιθέμεθα να κάναμε!.. (“Καλή τη Πίστει” είχε ενημερώσει τότε ο “καθ’ ύλην” υπεύθυνος Υπουργός της Χούντας ΜΑΤΘΑΙΟΥ, τους Σ. Άραβες και αυτοί μας “έδωσαν” στους Τούρκους)!..

22.  Δηλαδή όσοι μιλάνε καλά ελληνικά είναι Έλληνες, για κάποιους δημ/φους ή ακόμα και για κάποιους της “ΕΛΑΣ”; Πλέον με τις αφειδώς διδόμενες “ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ” Έλληνες θα μπορεί να είναι και οι Μαύροι και οι Κίτρινοι και οι Ερυθρόδερμοι!..

Άρα, ας πάψουν κάποιοι ανόητοι να ρωτούν θύματα ληστειών, αν οι δράστες μιλούσαν ελληνικά, κλπ! Μπορεί να είναι / να αποτελεί ένα στοιχείο, αλλά μέχρις εκεί!.. Φυσικά καταλαβαίνουμε για ποιό λόγο το ρωτούν!.. Γιατί; Διότι μισούν κάθε τι ελληνικό και θέλουν οι δράστες να είναι μόνον Έλληνες!..

Οι περισσότεροι έτσι σκέφτονται και σήμερα στα ε/ΜΜΕ (άλλωστε για να πάρουν θέση στα σημερινά Κανάλια, περνούν από εξετάσεις εξακριβώσεως Αριστεροσύνης, υποστήριξης της Παγκοσμιοποίησης, κλπ), ενώ μια πολύ μικρή / ισχνή μειοψηφία ρωτάει έτσι, διότι δεν την βοηθάει το… μυαλό της!..

23. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΚΑΙ ΤΙΝΕΣ ΤΩΝ “ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ” ΤΗΣ ΝΔ!..

ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ MAΘΗΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ; (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ)!..

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ, “ΚΑΛΕΣΕΣ” ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ – ΜΕΝΤΟΛΕΣ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ; 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΚΟ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ!

ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΣ

ΕΜΕΤΟΣ και ΣΑΛΟΣ στην Ελλάδα… Αντιδράσεις για βιβλίο της Α’ Γυμνασίου (για 13χρονα) που περιγράφει τη σχέση 25χρονου με 15χρονη…!! ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΟΧΟΣ – Φεβρουαρίου 26, 2021 

ΜΕΧΡΙ ΤΩ ΡΑ Ο “ΣΤΟΧΟΣ” ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ… ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ…

Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media κείμενο που υπάρχει σε βιβλίο της νεοελληνικής γλώσσας της Α’ Γυμνασίου και περιγράφει την σχέση του 25χρονου Σάκη, με την 15χρονη Αλέκα που είναι μαθήτρια. Έτσι, εν μέσω των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων, έχουν προκληθεί αντιδράσεις. Πολλοί, σε αναρτήσεις τους στα social media, ισχυρίζονται ότι αυτό αποτελεί πρόκληση, αφού διδάσκεται σε 13χρονα παιδιά και αναλύει την σχέση ανάμεσα στον 25χρονο Σάκη και την 15χρονη Αλέκα.

«Ο Σάκης ήταν ηλεκτρολόγος με μαγαζί. Μεγαλύτερός τους, 20 με 25 ετών. Τα είχε φτιάξει με την Αλέκα. Μια από τις μαθήτριες της τάξης. Ψηλή κι αδύνατη, με κοντά ξανθά μαλλιά και μεγάλα καστανά μάτια, μακρύ λαιμό και μακριά χέρια και πόδια, κάπως ξερακιανή, αλλά ζόρικη. Στα 15-16, όπως όλες τους. Η πρώτη που έβγαινε ραντεβού μήνες τώρα. Ο Σάκης την περίμενε το μεσημέρι στην άλλη γωνία κι οι άλλες μαθήτριες έτρεχαν από πίσω της να τον δούνε. Τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν. Ήταν ο πρώτος έρωτας της τάξης», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω κομμάτι.

Αυτό είναι το βιβλίο:

24. Τις προάλλες, ο τέως Μπακογιαννικός γαμπρός ΜΑΓΓΗΡΙΑΔΗΣ είπε την μαλακία του σε βραδυνό Δελτίο του Καναλιού της “Παγκοσμιοποίησης” στην Ελλάδα! Τί είπε; Διαβάστε:
“Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, μέχρι τώρα, έχει κρατήσει ίσες αποστάσεις από Ελλάδα και Τουρκία”!..
25. Τελικά, τα “χάκαρε” ο Κιμ Γιουνγκ Ουν τα εμβόλια ή όχι;
26. Καλά ρε Ταγίπ! Άφησες τον έρωτά σου, την Δάφνη (“Defne SAMYELİ”) να μην έχει λεφτά, με αποτέλεσμα να της κάνει έξωση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε; Ντροπή!..
27. Κε Μπλίνκεν! Πίσω από το στρατιωτικό τ/”Κίνημα” του 2016, δεν ήσασταν, όπως μας είπατε! Μάλιστα! (Αστυνόμος ΜΠΕΚΑΣ, “ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ”, λέμε εδώ στην Ελλάδα)!..
Μήπως όμως ήσασταν πίσω από την δολοφονία του Ρώσου Πρέσβεως στην Άγκυρα Κάρλωφ, για να “σπάσετε” τις τότε Ρ-Τ σχέσεις, ενέργεια που ο στόχος της δεν επετεύχθη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μετά, το πλέον… “αγνώστου Πατρός”, τ/Στρατιωτικό “Κίνημα”, τον Ιούλιο, του 2016;
28. “Άϊ Σιχτίρ και εσείς”, με το συμπάθιο, όπως και το τουρκικό… “εσωτερικό ακροατήριο”, που τελικώς ηλιθίως συνεχώς… αναμασάτε και… αναμηρυκάζετε!..
29. Πήγε λίγο να ξεφύγει ο Χάϊκο ΜΑΣ, κάνοντας μια “τόσο δα” μικρή στροφή προς την Ελλάδα, και αμέσως του “τράβηξε το αφτί” η Μέρκελ!.. (Λίγο μετά από την επίσκεψή του στην Άγκυρα).
30. Το “Nordic Monitor” ανήκει στον Γκιουλέν, το ξαναλέμε! Προσοχή λοιπόν!..
31. Κε “Σόρος-Τσίπρα”!
Το ότι σου είπε ο Μητσοτάκης πως αντάλλαξες την “Β. Μακεδονία” με τις συντάξεις, ήταν πράγματι λάθος του! Έπρεπε να σου πει πως αντάλλαξες την ονομασία της Μακεδονίας μας, υπακούοντας στην Π-Θ μας… ΜΕΡΚΕΛ, με τα 100 ή 200 κατά Ρένγκλιν, δις Ευρώ, του Βαρουφάκη, με το 3ο και πιο βαρύ Μνημόνιο και με την υποθήκευση της Ελλάδος, έως το 2015. (Εμείς δεν σε χρεώνουμε 2 “Μνημόνια”, όπως προχθές, στην Βουλή, έκανε ο πρώην συνεργάτης και Υπουργός σου Βαρουφάκης)!..
Οι Αρχαίοι έλεγαν: “ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΑΛΕΞΗ”!.. Εσύ λοιπόν με τόσο θράσσος, πόσο άραγε τύραννος μπορεί να είσαι, αναρωτήσου!..
32. Η μεγαλύτερη πραγματική τ/επιτυχία, μέχρι τώρα, είναι η αγγλο-τουρκική εμπορική συμφωνία (“ελευθέρου εμπορίου” / μιλάμε για σύγχρονες “ΔΙΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ”, με 80% αφορολόγητα τα αγγλικά προϊόντα και 20% τουρκικό κέρδος), τις προεκτάσεις της οποίας θα πρέπει να προσέξει ιδιαιτέρως η ε/Κ-Β και δη το Ε/ΥΠΕΞ!
33. Τούρκοι! Κατά το νέο μεγάλο σχετικά σκάνδαλο κατασκοπείας που ξεσκεπάσατε, από τις 27-01-2021, έως σήμερα, έχετε συλλάβει, μεταξύ των άλλων και 3 Ταξιάρχους (Ε.Α.) “Γκιουλενιστές”! Αν ο ένας είναι ο τέως Δντης του ΓΕΣ/2ο ΕΓ (που δεν νομίζουμε), οι άλλοι 2 ποιοί είναι; Θέλετε να μας πείτε;
34. Δεν υπάρχει κανένα έτοιμο “ALTAY”!
35. Τούρκοι! Προσοχή στο φράγμα του “ΑΝΤΙΓΙΑΜΑΝ”! Σας το ξαναγράφουμε! Αν αυτό τιναχτεί στον αέρα, θα πλημμυρίσει όλη η χώρα σας και μετά ΟΛΑ… ΠΑΠΑΛΑ!.. Εμείς φιλικά σας ενημερώνουμε και(!) γι’ αυτό!..
36. Ρωτάμε και τις 2 πλευρές του Αιγαίου! Πόσοι Τ/”Μπορντό Μπερελί” έχουν φυτευτεί στην ελληνική σήμερα ΘΡΑΚΗ; Επίσης! Πού ακριβώς αυτοί βρίσκονται σήμερα;
37. Έτοιμα είναι τα νέα αερομεταφερόμενα πυροβόλα 105 χλστ. “ΜΠΟΡΑΝ”, τα οποία σχεδιαστικά θα υποστηρίζουν κυρίως ενέργειες των Τ/Π-Ν! (Βεληνεκές 17 χλμ – Βάρος 1760 κιλά – Ρυθμός Βολής μικρότερος του 1′)!..
38. ΡΤΕ! Γράφετε εκεί στο Κόμμα σου! “Inandığın yolda yürü”!.. Μάλιστα!
Σου λέμε και εμείς, απ’ εδώ, τώρα! Ο δρόμος που… πιστεύετε Πρόεδρε ότι είναι ο σωστός για να περπατήσετε ή καλύτερα που ήδη περπατάτε είναι λάθος και θα πρέπει να τον αλλάξετε τώρα!.. Άκουσε μας Ρετζέπ!..

39.

Yunanistan ile yeni kriz! 6 aydır ses yok…

Yunanistan’da Gargara köyünde bulunan Osmanlı mezarlığındaki naaşların depolara taşınması iki ülke arasında krize yol açtı. Yunanistan’ın Ankara Büyükelçisi Michael C. Diamessis önceki gün Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı, naaşların İslam’a uygun bir şekilde defnedilmesi istendi.

 

Yunanistan ile yeni kriz! 6 aydır ses yok...
 25.02.2021
Ege Denizi’nde bilimsel araştırmalar yapan TCG Çeşme gemisine Yunanistan’a ait savaş uçaklarının tacizi nedeniyle Atina ile yaşanan gerilimin sıcaklığı devam ederken, iki ülke arasında bir de karada ‘mezarlık’ krizi çıktı.

Yunanistan’dan skandal çağrı! ‘Ayasofya’ya yeniden müze statüsü verilsin’

Yunanistan’ın kuzeyinde Halkidiki bölgesinde Gargara (Simandra) köyünde bir okulun bahçesinde yapılan inşaat kazısında, Osmanlı döneminden kalma mezarlığın bulunması ve 201 mezardaki naaşların Türkiye’ye haber verilmeden Halkidiki ve Aynaroz Eski Eserler Dairesinin deposunda muhafaza altına alınmasına Ankara eş zamanlı çifte diplomatik girişimle tepki gösterdi.

YUNAN ELÇİ ÇAĞRILDI

Yunanistan’ın Ankara Büyükelçisi Michael C. Diamessis önceki gün Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı. Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin de aynı gün Yunanistan Dışişleri nezdinde girişimde bulundu ve inşaat faaliyetlerinin durdurulmasını ve naaşların İslam inancına uygun şekilde yeniden yerlerine defnedilmesini talep etti. Atina Büyükelçisi Özügergin, “Sorunun çözümü için Yunanistan tarafıyla temas halindeyiz” dedi.

KONSOLOSLUK TAKİPTE

Dışişleri Bakanlığı’nın bilgilendirmesine göre, Gargara köyündeki bir okul bahçesinde yapılan spor salonunun inşaatı sırasında Osmanlı döneminden kalma Müslüman mezarlığına rastlandığı yönünde basında çıkan haberler üzerine Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu yetkilileri, söz konusu köyü ziyaret etti ve yerel Yunan makamları nezdinde derhal girişimde bulunarak bilgi talep etti. Mezarlığın Osmanlı döneminden kaldığı, kafatasları ve diğer vücut kemiklerinin kıbleye dönük olmaları ile 201 mezardan birine ait tek Osmanlı mezar taşı bulunmasından anlaşıldı.

‘İNŞAAT DURSUN’ TALEBİ

Olayın araştırılması sonrası Dışişleri Bakanlığı şu bilgileri paylaştı: “Bu girişimlerimiz neticesinde, söz konusu inşaat alanında ecdadımıza ait 201 mezarın bulunduğu, ancak ülkemize bilgi verilmeden naaşların yerel makamlarca Halkidiki ve Aynaroz Eski Eserler Dairesinin deposunda muhafaza altına alındığı öğrenilmiştir. Yunanistan’ın Ankara Büyükelçisi Bakanlığımıza çağrılarak ve Atina’da Büyükelçimizce Yunan Dışişleri Bakanlığı nezdinde girişimde bulunulmuştur. Mezarlar hakkında daha önceden bilgi verilmemiş olmasına ilişkin izahat istenmiş, inşaat çalışmalarının derhal durdurulması, muhafaza altında tutulan naaşların dini inançlarımıza uygun şekilde ve bir törenle bulundukları yöreye defnedilmesi ve defin alanının Müslüman mezarlığı olduğunun gösterilmesi talep edilmiştir.”

ORASI ESKİ TÜRK YERLEŞİMİ

Yunanistan’ın kuzeyindeki Selanik’e yaklaşık 90 km uzaklıktaki Halkidiki Yarımadası’ndaki Gargara (Simantra) köyünde Osmanlı döneminde yaklaşık 160 Türk aile yaşıyordu. Köyde halen yaşayan Türk yok.

Lozan Mübadelesi ile Gargara’ya çoğu Erdek ve Kapadokya’dan gelen Rum göçmenler yerleştirildi. İlçenin nüfusu yaklaşık 2.500 kişi.

Türkiye ile Yunanistan arasında gerilime neden olan olay ise altı ay öncesine kadar geri gidiyor. O dönemde okulun yanında spor sahası yapmak için kazı yapılmaya başlanınca bir Müslüman mezarlığı bulunuyor.

Ancak Yunan makamları, geçen süre içinde mezarlığın varlığından Türkiye’yi haberdar etmedi. Yerel bir gazetede, Gargara’da Müslüman mezarlığı bulunduğu haberi yayınlanınca, Türkiye harekete geçti.

Türkiye’nin diplomatik girişimleri üzerine Yunan makamların ilk tepkisi, “Biz ölülere saygılıyız. Konuyu bir şekilde hallederiz” olduğu öğrenildi.

Şimdi Türkiye, mezarlığın bulunduğu alandaki inşaat çalışmalarının derhal durdurulmasını, muhafaza altında tutulan naaşların İslam inancına uygun şekilde ve bir törenle bulundukları yöreye defnedilmesini ve defin alanının Müslüman mezarlığı olduğunun bir tabela ile gösterilmesini istiyor.

Hürriyet

40. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΥΠΡΙΑΚΟ”, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”!..

Kıbrıs sorununa Hindistan-Pakistan çözümü

Haber7 yazarı Prof. Dr. Ata Atun, Kıbrıs sorununun çözümüne dair bir yazı kaleme aldı. Hindistan ile Pakistan arasındaki krize ve bunun çözüme kavuşturulma yollarını anlatan Atun, benzer bir durumun Kıbrıs’ta da uygulanabileceğini kaydetti.

Kıbrıs sorununa Hindistan-Pakistan çözümü
25.02.2021 
İşte Ata Atun’un o yazısı;

Kıbrıs’ta 1950’den beri süre gelen egemenlik ve yönetim sorununa, HindistanPakistan çözümü örnek olabilir zira Kıbrıs sorunu, yıllarca Hintliler ve Müslümanlar arasında yaşanmış soruna tıpatıp benziyor. 1937-1940 yılları arasında ortaya atılan “İki Millet Teorisi” içeriğinde yapılan çalışmalar ve müzakereler sonucunda, 1947 yılında bağımsızlıklarını ilan eden Hindistan ve Pakistan benzeri çözüm Kıbrıs sorununa da uygulanabilir, uygulamalıdır da.

Dünya siyasi tarihinde bu çözümün örneği çok ve bu uygulama sonucunda birbirlerinden kadife bir ayrılıkla ayrılıp bağımsızlıklarını ilan eden Hindistan ve Pakistan, halen daha varlıklarını saygın bir şekilde sürdürmekte ve bölgede barış içinde yaşıyor.

Bölgede yaşayan Müslümanlar ile onlardan dört misli fazla nüfus sahip Hinduların arasında sürmüş olan yönetim ve egemenlik sorunu Kıbrıs adasında Rumlar ve Türkler arasındaki sorun tam bir benzerlik gösteriyor. Kıbrıs adasında yaşayan Türklerin ve Rumların hiçbir ortak noktaları olmadığı gibi Hint yarımadasında da Hindular ve Müslümanların ortak bir toprakları paylaştıkları gerçeğinden başka hiçbir ortak noktaları bulunmamaktaydı.

Kıbrıs adasında yaşamlarını sürdürmekte olan Türkler ve Rumlar gibi Hindu ve Müslümanlar da iki farklı dine, kültüre, dile, felsefeye, sosyal geleneklere ve edebiyata sahipler. İki halk arasında evlenmeler neredeyse sıfır. Asırların yaşayış tarzı ve gelenekler nedeni ile Hintliler ve Müslümanlar farklı fikirlere ve kavramlara dayanan farklı geçmişe, tarihe ve medeniyete, farklı inançlara sahipler.

Her iki halkın da edebiyatları, farklı destanları, farklı kahramanları, farklı iktidar süreçleri mevcut. Çoğu zaman, birinin kahramanı diğerinin düşmanı. Zaferleri ve yenilgileri birbirlerinin tersi aynen Türk ve Yunan tarihinde olduğu gibi.

Geçmiş asırlar içinde -İngiliz Sömürge Yönetimi yılları dahil olmak üzere- Hintlilerden cefa görmüş, ayırımcılık ve soykırıma uğramış Müslümanlar, 20. Yüzyılın başından itibaren Hint çoğunluğu altında azınlık olarak yaşamak istememişler, mücadelelerini de bu yolda yılmadan sürdürmüşlerdi.

İlk başlarda çözüm için, aynen Rumların yaptığı gibi, Hindistan Ulusal Kongresi ayrılığa karşı çıkmış ve yetkili Parlamenter sistemi olan güçlü bir merkezi hükümetli, üniter Birleşik Hindistan çözümünü öne sürmüş ve empoze etmeye çalışmıştı.

Müslümanların kabul etmemesi üzerine, “üç bölgeli, Hintli çoğunluk olan bölgeler, Müslüman çoğunluk olan bölgeler ve Müslümanlarla Hintlilerin nüfusunun birbirine çok yakın olduğu bölgeler” bulunan bir yönetimin kurulması ve Merkezi hükümetin, savunma, dış ilişkiler, para birimi ve iletişim yetkilerinin olacağı, diğer yetkilerin bölgelere devredileceği bir öneri ortaya atılmıştı, aynen Annan Planında olduğu gibi. Bu planda ilk kez Müslümanların çoğunluk olduğu bölgenin Pakistan olacağı ima edilmişti.

Müslümanlar geçmişin acı deneyimleri nedeni ile bu öneriyi de kabul etmemişlerdi.

Son aşamada, Hint yarımadasında yaşamlarını sürdüren Müslümanların lideri Muhammed Ali Cinnah tarafından 1944 yılında ortaya atılan “Hindu-Müslüman sorununu ve farklılıklarını çözmenin tek bir pratik gerçekçi yolu vardır. Bu, Hint yarımadasını Pakistan ve Hindistan olarak iki egemen parçaya bölmektir. Her birimiz kendi içimizdeki karşı tarafa ait azınlığa (Pakistan’daki Hindu azınlığa ve Hindistan’daki Müslüman azınlığa) adil bir muamele yapmak için birbirimize güvenmemiz gerekmektedir.” fikri uluslararası taraftar bulmuş ve Hint yarımadasında barış, iki farklı egemen ve bağımsız devlet kurularak sağlanmıştı.

Hint yarımadasında yaşananlarla Kıbrıs’ta yaşananlar arasında büyük bir benzerlik bulunduğu için çözümü de aynı olabilir. Tabi işlerine nasıl gelirse o tür çözüm isteyen, bir bölgenin huzura kavuşmasını değil, kendi çıkarlarını düşünen, Yugoslavya’yı parçalayıp, Kıbrıs’ı birleştirmek isteyecek kadar ikiyüzlü kararlarda ısrar eden ağababalar razı olursa!”

KAYNAK: HABER7
41.

Beyin göçü tersine döndü: 50 bilim insanı Türkiye’ye dönüş yaptı

ASELSAN 2006 yılında başlattığı program ile beyin göçünü tersine çevirdi. Ülke için kritik projelerde çalışma, kendi fikirlerini hayata geçirebilme ve deneyimlerini toplumsal gelecek için kullanma gibi fırsatlar sunan program kapsamında son iki yılda 50 yetenek Türkiye’ye dönüş yaptı.

Haber Merkezi  
Tersine Beyin Göçü programı ile son iki yılda 50 yetenek Türkiye'ye dönüş yaptı.
Tersine Beyin Göçü programı ile son iki yılda 50 yetenek Türkiye’ye dönüş yaptı.
ASELSAN’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Tersine Beyin Göçü programı çeşitli sebeplerle yurt dışına yerleşmiş nitelikli insan kaynağını Türkiye’ye yeniden kazandırmayı amaçlıyor.

2006’da başlattığı bu programla son iki yılda 50 yeteneğin Türkiye’ye dönmesini ve bu kişilere edindikleri deneyimleri kurum bünyesinde ülke için kullanma olanağını sağlayan ASELSAN, 2020 yılı itibarıyla projenin yeni ismi olan “Next Big Move to Türkiye” çatısı altında çağrıda bulunmaya devam ediyor.

Tersine Beyin Göçü programı ile son iki yılda 50 yetenek Türkiye’ye dönüş yaptı.

Yenilenen içeriği ve başvuru süreciyle program, ülke için kritik projelerde çalışma, kendi fikirlerini hayata geçirebilme ve deneyimlerini toplumsal gelecek için kullanma gibi fırsatlar sunuyor.

Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Türksat 5A haziranda teslim alınacak ve çalışmaya başlayacak
TEKNOLOJİ
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Türksat 5A haziranda teslim alınacak ve çalışmaya başlayacak

Adaylar programa “https://nextbigmovetoturkiye.aselsan.com.tr/” internet adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

KRİTİK PROJELERDE YER ALMALARINI İSTİYORUZ

Açıklamada görüşlerine yer verilen ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün, programla, Türkiye’den yurt dışına giden ya da yurt dışında çalışmalarını sürdüren nitelikli insan kaynağını ülkeye kazandırmanın ötesinde bir vaatlerinin olduğunu belirterek şunları kaydetti:

Bu arkadaşlarımızın ülkelerine, ailelerine geri dönmelerinin yanı sıra ülkemizi üst liglere taşıyacak kritik projelerde bizzat yer alıp edindikleri global deneyimleri buradaki takım arkadaşlarına da aktarmalarını istiyoruz. Bu arkadaşların dönüp her şeye sıfırdan başlamalarını değil aksine ASELSAN’ı hem kültürel boyutta hem de iş disiplini boyutunda ileriye taşımalarının önünü açıyoruz. Onları dinliyor, onlarla beraber büyüyoruz.”

Tersine Beyin Göçü programı ile son iki yılda 50 yetenek Türkiye’ye dönüş yaptı.

Görgün, söz konusu insan kaynağıyla birlikte yeni fikirler geliştirdiklerini vurgulayarak, “Esnek ve çevik bir çalışma ortamı sunarak okyanusta damla değil kendi denizimizde kocaman bir dalga olarak büyük değişimlerin tetikçisi olmalarını bekliyoruz.” ifadesini kullandı.

Uzaya harcanan para boşa gitmez
TEKNOLOJİ
Uzaya harcanan para boşa gitmez
 • ASELSAN’ın yaptığı işlerin ve ürettiği ürünlerin çoktan sınırları aştığına dikkati çeken Görgün, kurumun artık bir dünya markası olduğunu bildirdi.

Görgün, “Önümüzdeki yıllar için çok daha büyük, sürpriz projeler ve gelişmeler var. Bu hikayeyi sizlerle yazmak istiyoruz. Bu yolculukta yan yana olmak, bu dönüşüme şahit olmak muazzam. Gelin siz de yeteneğinizi ve deneyiminizi ülkenizden dünyaya yayılan bu gurur için kullanın.” çağrısında bulundu.

 42. Τί γίνεται με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στις Αμερικανικές ΕΔ; Θα μας πει κάποιος Κε Α/ΥΠΑΜ;
43. 15 Βουλευτές του “ΣΥΡΙΖΑ” υπέρ Κουφοντίνα!..

44.Former Security Officials Cite Intelligence Failure on Capitol Riot

Former officials responsible for securing the U.S. Capitol testified Tuesday before Congress for the first time since the January 6 attack on the complex, blaming deficient intelligence for the failure to prevent what they characterized as a “planned and coordinated” insurrection by supporters of former President Donald Trump. …

45.

Israel’s secretive Dimona nuclear facility undergoes major project

By Associated Press and World Israel News StaffA secretive Israeli nuclear facility at the center of the nation’s undeclared atomic weapons program is undergoing what appears to be its biggest construction project in decades, satellite photos analyzed by The Associated Press show.A dig about the size of a soccer field and likely several stories deep now sits just meters (yards) from the aging reactor at the Shimon Peres Negev Nuclear Research Center near the city of Dimona.

The facility is said to home to decades-old underground laboratories that reprocess the reactor’s spent rods to obtain weapons-grade plutonium for Israel’s nuclear bomb program.

What the construction is for, however, remains unclear. The Israeli government did not respond to detailed questions from the AP about the work.

Israel’s threat from the north: IDF prepares for its greatest challenge (outside of a nuclear Iran)
Under its policy of nuclear ambiguity, Israel neither confirms nor denies having atomic weapons. It is among just four countries that have never joined the Non-Proliferation Treaty, a landmark international accord meant to stop the spread of nuclear arms.

With French assistance, Israel began building the nuclear site in the late 1950s in empty desert near Dimona, a city some 90 kilometers (55 miles) south of Jerusalem. It hid the military purpose of the site for years from America, now Israel’s chief ally, even referring to it as a textile factory.

With plutonium from Dimona, Israel is widely believed to have become one of only nine nuclear-armed countries in the world. Given the secrecy surrounding its program, it remains unclear how many weapons it possesses. Analysts estimate Israel has material for at least 80 bombs. Those weapons likely could be delivered by land-based ballistic missiles, fighter jets or submarines.

Significant new construction

For decades, the Dimona facility’s layout has remained the same. However, last week, the International Panel on Fissile Materials at Princeton University noted it had seen “significant new construction” at the site via commercially available satellite photos, though few details could be made out.

Satellite images captured Monday by Planet Labs Inc. after a request from the AP provide the clearest view yet of the activity. Just southwest of the reactor, workers have dug a hole some 150 meters (165 yards) long and 60 meters (65 yards) wide. Tailings from the dig can be seen next to the site. A trench some 330 meters (360 yards) runs near the dig.

Some 2 kilometers (1.25 miles) west of the reactor, boxes are stacked in two rectangular holes that appear to have concrete bases. Tailings from the dig can be seen nearby. Similar concrete pads are often used to entomb nuclear waste.Other images from Planet Labs suggest the dig near the reactor began in early 2019 and has progressed slowly since then.

Analysts who spoke to the AP offered several suggestions about what could be happening there.

The center’s heavy-water reactor has been operational since the 1960s, far longer than most reactors of the same era. That raises both effectiveness and safety questions. In 2004, Israeli soldiers even began handing out iodine pills in Dimona in case of a radioactive leak from the facility. Iodine helps block the body from absorbing radiation.

Those safety concerns could see authorities decommission or otherwise retrofit the reactor, analysts say.

“I believe that the Israeli government is concerned to preserve and maintain the nation’s current nuclear capabilities,” said Avner Cohen, a professor of nonproliferation studies at the Middlebury Institute of International Studies at Monterey, who has written extensively on Dimona.

“If indeed the Dimona reactor is getting closer to decommissioned, as I believe it is, one would expect Israel to make sure that certain functions of the reactor, which are still indispensable, will be fully replaced.”

Kimball, of the Arms Control Association, suggested Israel may want to produce more tritium, a relatively faster-decaying radioactive byproduct used to boost the explosive yield of some nuclear warheads. It also could want fresh plutonium “to replace or extend the life of warheads already in the Israeli nuclear arsenal,” he added.

Iran cries ‘hypocrisy’

Iranian Foreign Minister Mohammad Javad Zarif seized on the work at Dimona this week to try and distract attention from his country as it prepared to limit access by the UN’s International Atomic Energy Agency amid tensions with the West over its collapsing 2015 nuclear deal.

“Any talk about concern about Iran’s nuclear program is absolute nonsense,” Zarif told Iranian state television’s English-language arm Press TV. “Let’s be clear on that: It’s hypocrisy.”

Zarif ignored important differences, however, such as the fact that Iran never had nuclear weapons and has repeatedly called for Israel’s destruction. Its parliament even proposed a bill to commit the country to wiping out Israel by 2040. It is for these reasons that a nuclear-armed Iran has raised worldwide concerns while a nuclear-armed Israel, which presumably has had the bomb for decades but has acted responsibly, has not.

The timing of the Dimona construction surprised Valerie Lincy, executive director of the Washington-based Wisconsin Project on Nuclear Arms Control.

“I think the most puzzling thing is … you have a country that is very aware of the power of satellite imagery and particularly the way proliferation targets are monitored using that imagery,” Lincy said. “In Israel, you have one known nuclear target for monitoring, which is the Dimona reactor. So you would think that anything that they wanted to keep under the radar would be kept under the radar.”

46. 

Biden State Department nominee contributed to book on how ‘Israel Lobby’ controls US politics

By Alana Goodman, Washington Free BeaconPresident Joe Biden’s nominee for a top State Department position played a key role in assembling a book on the nefarious influence of the “Israel lobby” while working for an organization that promoted claims about Jewish media control and dual loyalty to Israel.As a staffer at the Washington Report on Middle East Affairs, Uzra Zeya compiled research for a book that argues that “the Israel lobby has subverted the American political process to take control of U.S. Middle East policy” by establishing a secret network of “dirty money” PACs that bribe and extort congressional candidates into taking pro-Israel positions.

Zeya, a former U.S. diplomat who was nominated for undersecretary for civilian security, democracy, and human rights, worked for the Washington Report and its publishing group, the American Educational Trust, in 1989 and 1990. The news outlet is staunchly anti-Israel and has published articles questioning the national loyalty of American Jews and opposing taxpayer funding to the U.S. Holocaust Memorial Museum.

Zeya’s work for the Washington Report and American Educational Trust raises questions about her views on Israel and could become an obstacle during her confirmation hearings. Biden’s recent hiring moves on foreign policy and conflicting statements from staffers have made it unclear how his administration plans to approach Israel policy issues.

47. Διαβάζουμε:
Πριν από λίγο είχαμε πυροβολισμούς στην Πλατεία Αττικής, οι δράστες διέφυγαν με Ταξί, αλλά “ξεχνώντας” τo όπλo τους, μέσα σε αυτό!..
Πριν από μια εβδομάδα ζητήσαμε ραντεβού με τον Δκτη Ασφαλείας της “ΓΑΔΑ”, μέσω ενός των Υπασπιστών του! (Μέσω ενός Υπαρχιφύλακος συγκεκριμένα, ο οποίος μας υπεσχέθη πως, έστω και αρνητικά, θα μας έπαιρνε τηλέφωνο)!..
Οι Κοι αυτοί μας συνέδεσαν απ’ ευθείας με… Κάϊρο!
Καταλάβαμε!..
Τώρα… “Χαίρετε”, γενικώς και αορίστως!..

48.

Biden Invites Tidal Wave of Illegals into the U.S.

Welcome to the business boom for smugglers of illegal migrant children.

 

Joe Biden, the open borders president, is proposing amnesty legislation to provide the 11 million plus illegal aliens in this country a pathway to citizenship. During his CNN-hosted town hall meeting on February 17, Biden confirmed that such a pathway for citizenship must be included in any immigration bill that he would consider signing. The term “alien” would no longer be used in U.S. immigration law. Until the illegal aliens successfully complete the path to U.S. citizenship under Biden’s “reform” legislation, they are to be referred to as “noncitizen,” which is defined as “any person not a citizen or national of the United States.”

In the meantime, through executive action, Biden is handcuffing Immigration and Customs Enforcement (ICE) officers in arresting and detaining illegal immigrants in the United States for eventual deportation. U.S. District Judge Drew Tipton at least managed to slow things down a bit. He issued a nationwide preliminary injunction on February 23rd against moving ahead with implementation of Biden’s 100 day pause on most deportations. But Biden’s political appointees at the Department of Homeland Security (DHS) are undoubtedly searching for any loophole they can find.

Biden is allowing some migrants seeking asylum, who have waited in Mexico for months under the Trump administration’s  “Remain in Mexico” policy, to enter and remain in the United States pending adjudication of their asylum applications. The catch and release policy is back as the aliens melt into communities across the country, where they can compete for jobs with unemployed U.S. citizens and increase the risk of further coronavirus spread.

Biden’s immigration policies are a disaster in the making, and he is just getting started. Biden’s welcome mat is encouraging thousands more migrants from Central America to join caravans making their way to the United States for easy entry. The number of illegal aliens have already increased since Biden took office. “When you send the message that you are not serious about immigration enforcement, you can’t act surprised when you see a massive influx of people that you have to manage,” said Jon Feere, a senior adviser to ICE during the Trump administration.

The overflow has forced the Biden administration to reopen border detention facilities to house unaccompanied migrant minors who have entered the country illegally, often with the assistance of smugglers. One reopened facility with bars in its windows will house up to 700 migrants, aged 13 to 17. This facility was used by the Trump administration for just a month back in 2019. When Trump was in the White House, such facilities were called “cages” by Trump haters. Biden himself said, “Under Trump, there have been horrifying scenes…at the border of kids being kept in cages.”

Now, with Biden in the White House, the same facility used during the Trump administration has been rechristened by Biden’s lapdogs in the media as an “overflow facility” or “emergency facility.” There is no end to the left’s hypocrisy.

White House Press Secretary Jen Psaki declared at her press briefing on February 24th that the Biden administration’s policy “is not to expel unaccompanied children who arrive at the border.” What a boost for the smugglers’ business prospects! Then Psaki gave excuses when asked about the Biden administration’s detention of children. The reopening of the detention facility is only “a temporary reopening,” Psaki said. It’s all because of the COVID-19 pandemic, she explained. “There needs to be spacing,” according to Biden’s mouthpiece. “To ensure the health and safety of these kids, HHS took steps to open an emergency facility to add capacity where these kids can be provided the care they need before they are safely placed with families and sponsors.”

Instead of encouraging smugglers to transport more and more illegal migrant children to the U.S. border, how about taking steps that will dry up the demand for their services? Just put the kids the smugglers have already brought here on planes taking the kids back to the countries they came from. The middle seats can be kept empty, with masking required during the entire flight to guard against spread of the coronavirus. Why should U.S. taxpayers have to pay for testing, vaccinations, and general care of illegal alien minors who were no doubt smuggled into the country? The smugglers surely don’t do any testing for the coronavirus before they dump the children over the border in the United States.

Some Democrats in the border states are getting queasy. “The way we’re doing it right now is catastrophic and is a recipe for disaster in the middle of a pandemic,” said Texas Rep. Vicente Gonzalez. Texas Rep. Henry Cuellar observed that “we gotta be careful that we don’t give the impression that we have open borders because otherwise the numbers are going to start going up. And surely enough, we’re starting to see numbers go up.”

Of course, progressives do not think Biden has gone far enough yet. Democratic-Socialist Rep. Alexandria Ocasio-Cortez, mistakenly believing that Biden has been in office for two months, tweeted the following: “It’s only 2 mos into this admin & our fraught, unjust immigration system will not transform in that time. That’s why bold reimagination is so impt. DHS shouldn’t exist, agencies should be reorganized, ICE gotta go, ban for-profit detention, create climate refugee status & more.” She also condemned the Biden administration’s decision to temporarily house unaccompanied children in detention facilities. “This is not okay, never has been okay, never will be okay – no matter the administration or party,” AOC tweeted. At least she is consistent in her extremist pro-illegal alien advocacy.

So far, Joe Biden has used his presidential powers to kill the Keystone XL pipeline, ending employment of at least 11,000 Americans, while expanding the pipeline for more illegal aliens to enter the country and take jobs away from Americans. He is also maneuvering to move the illegal aliens already in this country through the citizenship pipeline. Something is very rotten in Biden’s vision of America.

49.  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ Β. ΗΠΕΙΡΟ ΚΕ ΚΟΛΙΛΑ! ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΣ 8,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΜΑΦΙΟΖΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΡΑΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΥΘΗΝΗ!..
ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ… ΕΤΣΙ!.. ΚΑΡΠΙΖΕΙ… ΗΔΗ!..

50.

Meet the New President of the United States….Barack Obama

Back to finish the job with his third term.

 

I’ve written thousands of columns and commentaries. This is the most important I’ve ever written.

This is my chance to play the modern-day Paul Revere. “The commies are coming. The commies are coming.” Yes, I am reporting a communist takeover. But the leader of this attack is not who it appears to be.

Republicans, conservatives and capitalists are sick right about now. We’re in shock. We can’t believe Donald Trump is no longer president. We can’t believe Americans voted against the greatest economy — perhaps in history — the greatest jobs picture ever, the greatest improvement in middle-class incomes ever and the greatest economic comeback ever, which Trump produced after the COVID-19 lockdown and economic collapse. Remember 33% gross domestic product in Q3 2020? That was the biggest number in history. Who would vote against all that? You’d have to be self-hating and suicidal.

We also can’t believe America voted for a feeble old man with dementia who mumbles, who clearly signs executive orders without knowing what he’s signing and who says “we didn’t have” a vaccine before he became president, even though he got his two vaccine shots before he became president.

We all believe the election was rigged and stolen. We all know the feeble old man now called “president” would be more at home in an assisted living home than the White House. That man can’t be our new president.

I have news for my fellow conservatives, Republicans, capitalists and patriots: Joe Biden is not president. He’s a puppet. Yes, we have a new president. His name is …

Barack Obama.

Admit it. Now that I’ve said it out loud, it all makes sense. Obama is the real president, back to finish the job with his third term.

Biden’s job was to stand there and look moderate and credible and reasonable, so as not to scare voters. But Biden isn’t the real president. Obama is the man with the power.

Look at the radical executive orders Biden has signed. They all sound like Obama wrote them. This third term is “Obama Unmasked.” With Biden as the front man, Obama can finally be himself. Obama is able to do all the radical things he never dared do as president.

Look at the executive orders and new laws and policies proposed:

— Open borders. No more border wall. Everyone gets in — during a pandemic. Halt certain deportations. Legalize millions of illegal aliens. Include illegal aliens in the U.S. census. Once into the country, give them the right to bring all their relatives in, too, with no requirement for education, skills or background checks. Ban the use of the word “alien.” Folks, this isn’t Biden talking. This insanity is 100% Obama.

— Make actions and economic policy about “racism” “social justice” and “racial equity.” Even climate change is about “racism.”

— Restart the Iran nuclear treaty. Give mullahs everything they ever dreamed of and then some. Endanger our best friend Israel’s existence and get absolutely nothing in return. And, for good measure, wait over a month into your presidency to call Israel’s prime minister so the whole world knows we no longer have Israel’s back.

— Kill the lucrative U.S. energy industry and make us dependent on foreign oil from our enemies again. Kill the Keystone XL pipeline. Kill oil, coal, natural gas, fracking and even permits for drilling. Reenter the Paris climate agreement while allowing China to pollute all it wants. This will no doubt decimate our economy, kill millions of high-paying fossil fuel jobs and make us dependent on green energy.

— Ban the use of the term “China virus.” End the trade war with China. Give China access to the U.S. energy grid.

Even the players in Biden’s Cabinet and staff are all Obama retreads.

Trust me, I was Obama’s classmate at Columbia University. I know how he thinks. I understand his plan. This has Obama’s fingerprints all over it. This is the Cloward-Piven plan we learned about at Columbia almost 40 years ago.

This isn’t Biden. This is the third term of Obama. In his first two terms, Obama tried his best to destroy the economy, high-paying jobs, health care, the U.S. energy industry, the great American middle class, our relationship with Israel, American exceptionalism and capitalism itself. He damaged us badly, but he fell short.

Now he’s back to finish the job.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΦΙΛΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ, ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ!.. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!..

 

51.

NATO to step up work on Human Security Approach

 • 25 Feb. 2021 
On 25 February 2021, at a high-level online conference, NATO discussed how to enhance its human security approach as part of a broader collective effort with an international community of interest including national experts, civil society, think tank and academic representatives.

NATO’s Secretary General Jens Stoltenberg opened the event. Human security is ‘at the heart of who we are and what we do: an Alliance working together to protect our people and our values – freedom, equality, human rights’, he said. ‘Taking a human security approach is the best way to achieve lasting peace and security’.

The Digital Dialogue on Human Security in NATO was moderated by Dr. Jamie Shea and brought together more than 500  participants. Clare Hutchinson, the NATO Secretary General’s Special Representative for Women, Peace and Security, Air Chief Marshal Sir Stuart Peach, Chairman of the NATO Military Committee, Professor Mary Kaldor, The London School of Economics and Political Science, Dr. Walter Dorn, Royal Military College of Canada and the Canadian Forces College, Eva Svoboda, International Committee of the Red Cross, also participated in the event.

NATO’s five main lines of effort under Human Security are: the protection of civilians; children and armed conflict; countering trafficking in human beings; preventing and responding to conflict-related sexual violence; and cultural property protection.

At NATO’s 2019 Leaders’ Meeting in London, Allies had agreed to step up NATO’s role in human security. In the coming months, new achievements are expected with the development of a NATO policy on preventing and responding to conflict-related sexual violence and the update of NATO’s policy on countering trafficking in human beings. NATO’s 2030 initiative will help take this agenda forward. Continued work on NATO’s Women, Peace and Security agenda also plays an important role in addressing the gender perspective of security.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

 

Uğur Şahin’den normale dönüş tarihi: Mayıs sonu Haziran başı önemli ölçüde azalır (Aşının bu kadar etkili olmasını beklemiyordum)

Alman merkezli ilaç şirketi Biontech’in kurucusu Prof. Uğur Şahin, Mayıs sonunda ya da Haziran ayının başında Covid-19 vaka ve can kaybı sayısının kalıcı ölçüde düşeceğini böylece normal yaşama dönülebileceğini söyledi. Covid-19’un kontrol altına alınmasının her şeyin tamamen düzeleceği anlamına gelmediğini belirten Şahin, mutasyona uğrayan corona virüs ile ilgili endişelendiğini dile getirdi. Geliştirdiği Covid-19 aşısının bu kadar etkili olacağını beklemediğini belirten Şahin, Covid-19 aşısının grip aşısı gibi iki yılda bir tekrar edilmesi gerekeceğinin altını çizdi.

ntv.com.tr 27.02.2021 

Uğur Şahin’den normale dönüş tarihi: Mayıs sonu Haziran başı önemli ölçüde azalır (Aşının bu kadar etkili olmasını beklemiyordum)

Dünya çapında ilk onaylanan Covid-19 aşısını geliştiren Biontech şirketinin kurucusu bilim insanı Uğur Şahin, Alman basınına konuştu.

Der Spiegel dergisine ve Bild gazetesine konuşan Şahin, aşılamayla birlikte vaka sayılarında önemli ve kalıcı düşüşün Mayıs ayının sonunda ya da Haziran ayının başında gerçekleşeceğini söyledi. Şahin, “Önemli kriter o döneme kadar yeterli sayıda insanın aşılanmış olması. Ancak Covid-19’un kontrol altına alınması, virüsün artık bulaşmayacağı ve tamamen biteceği anlamına gelmiyor. Sadece normal bir yaşama tekrar dönebileceğimiz anlamına geliyor” şeklinde konuştu.

‘YAŞLILARIN AŞI OLMASININ HIZLANDIRILMASI GEREKİYOR’

Mutasyonların vaka can kaybı sayılarını hızlı şekilde artırdığını söyleyen Uğur Şahin, “Bu durumdan endişeleniyorum. Görünen o ki, yeni mutasyonlar sebebiyle Covid-19 pandemisi aşıyla sürü bağışıklığı sağlanmadan yeni bir ivme kazanacak” derken Biontech-Pfizer aşısının mutasyonlara karşı etkili olduğunun altını çizdi.

‘AŞININ BU KADAR ETKİLİ OLMASINI BEKLEMİYORDUM’

İsrail’de elde edilen verilerin aşılarının mutasyonlara karşı etkili olduğunu ispatladığını belirtirken, “Tünelin ucundaki ışığı görüyoruz. Görünen ışık da tünelin ışığı değil. Aşının etkinliği sayesinde hem virüsün bulaşması hem de virüsün insan içindeki gelişimi engelleniyor. Ben aşının bu kadar etkili olmasını beklemiyordum” şeklinde konuştu.

‘GRİP AŞISI GİBİ İKİ YILDA BİR AŞI GEREKECEK’

Mutasyonlu Covid-19 sebebiyle iki doz aşı olanların gelecek sene üçüncü bir aşıya ihtiyaç duyabileceğini belirten Şahin, “Toplumda bağışıklığı sürekli hale getirmemiz virüsle mücadelede önemli. Büyük bir olasılıkla karşımıza çıkabilecek mutasyonlara karşı her iki yılda bir aşıyı tekrar etmek gerekecek. Grip aşısındaki durum, Covid-19 için de geçerli olacak. Bu artık bizim yeni normalimiz olacak” şeklinde konuştu.

Almanya’daki Covid-19 durumu hakkındaki görüşleri sorulan Şahin, “İngiltere’deki mutasyon geçiren virüsün Almanya’da etkili olması sebebiyle vaka sayılarındaki düşüş gecikecek” derken, “Mutasyonların bir sorun oluşturacağı anlaşılıyor. Yaşlıların aşılanmasının hızlandırılması gerekiyor. Bu, Mart ayı sonundaki can kaybı sayısını azaltmamıza yardımcı olacak şeklinde konuştu.

2. ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ! ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ, ΕΝΩ “ΚΛΕΙΝΟΥΝ” ΚΑΙ “ΓΕΜΑΤΑ” 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! (10 ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ “ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΟΡΘΟΝ”, ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ 25 CM)!..

“ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ”, ΡΩΤΑΜΕ! ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΣΙΝΟΒΑΚ“;

-/- 

Νέες φήμες για την υγεία του Ερντογάν… Δείτε τον να κατεβαίνει σκάλες υποβασταζόμενος…!! Χθές στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Κωνσταντινούπολη…

Προβληματισμός στην Τουρκία με ένα βίντεο που δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κατεβαίνει υποβασταζόμενος σκαλιά μετά το τέλος συνεδρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Ερντογάν περπατάει με δυσκολία και αναγκάζεται να κατέβει σκάλες υποβασταζόμενος. Το βίντεο προέρχεται αμέσως μετά την ομιλία του σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη όπου αποχωρώντας από την σκηνή φαίνεται να κινεί με δυσκολία τα πόδια του και να κατεβαίνει τις σκάλες με βοήθεια.

Τα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν πως ο Τούρκος πρόεδρος δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του, αφού η υγεία του αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που αποτυπώνεται και στις δημόσιες εμφανίσεις του.

3.  28-02-1997: ΠΕΡΑΣΑΝ 24 ΧΡΟΝΙΑ!.. 

Türk siyasi tarihinde “postmodern darbe” olarak kayıtlara geçen 28 Şubat 1997’deki MGK’nın üzerinden 24 yıl geçti. Türkiye, bin yıl sürecek denen 28 Şubat darbesini atlattı, ancak toplumun önemli bir kesimi için izleri halen tazeliğini koruyor. Sizi şimdi 1997 yılına götüreceğiz. Post modern darbe ile yaşananlar o yıla damgasını vurdu. Siyaset can çekişirken 28 yıl genel başkanlık koltuğunda oturan, Milliyetçi Hareket Partisi‘nin kurucu lideri Alparslan Türkeş de hayata gözlerini yumdu. İşte 28 Şubat darbesinde yaşananlar….

Türk siyasi tarihine “postmodern darbe” olarak geçen ve “Etkileri gerekirse bin yıl sürecek” denilen 28 Şubat 1997’deki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısının üzerinden 24 yıl geçti.

İRTİCA İDDİALARI

Merhum Necmettin Erbakan Başbakanlığında, Refah Partisi (RP) ve Doğru Yol Partisi (DYP) koalisyonuyla 28 Haziran 1996’da kurulan 54. Hükümet, kısa süre sonra “rejim tehlikesi” ve “irtica” iddialarıyla karşı karşıya kaldı. Yüksek Askeri Şura’nın (YAŞ) 1996’daki toplantısında üyeler, hükümete irticai faaliyetler gerekçesiyle eleştirilerde bulundu.

KIRILMA NOKTALARI NELERDİ?

Erbakan’ın Libya Devlet Başkanı Muammer Kaddafi’yi ziyareti, İslam Birliği idealiyle D-8 fikrini ortaya atması, dini cemaat liderlerini iftarda ağırlaması, RP’li Sincan Belediye Başkanlığınca 31 Ocak 1997’de düzenlenen “Kudüs Gecesi” programı sonrasında Sincan şehir merkezinden tank ve zırhlı araçların geçirilmesi ve komutanlar düzeyinde “İrticanın PKK’dan daha büyük tehlike” olduğu yönündeki iddiaların seslendirilmesi, 28 Şubat’a giden süreci hızlandıran “kırılma noktaları” arasında yer aldı.

“DEMOKRASİYE BALANS AYARI YAPTIK”

Sincan ilçesi, 4 Şubat’ta güne tank sesleriyle uyandı. 15 tank ve 20 zırhlı araçtan oluşan konvoyun geçidi askerin darbe uyarısı olarak algılandı.

Dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Çevik Bir, “Demokrasiye balans ayarı yaptık” ifadesini kullandı. “Askerin uyarısı” olarak nitelendirilen bu gelişme üzerine Sincan Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı, Belediye Başkanı Bekir Yıldız ile 9 arkadaşı, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” iddiasıyla tutuklandı.

Yaşanan gelişmeler Türkiye’de ciddi siyasi tartışmalara yol açtı. Dönemin Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller, Başbakan Erbakan’a yaşanan süreçten duyduğu rahatsızlığı iletirken, koalisyon ortakları arasında görüş ayrılıkları oluştu.

8 SAAT 45 DAKİKALIK EN UZUN MGK TOPLANTISI

Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel başkanlığında Çankaya Köşkü’nde toplanan MGK, tarihinin en uzun toplantılarından birini gerçekleştirdi. Türkiye’ye siyasal ve sosyal anlamda yeni bir istikamet çizen bu tarihi toplantı, 8 saat 45 dakika sürdü.

MGK toplantısına Başbakan Necmettin Erbakan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller, Milli Savunma Bakanı Turhan Tayan, İçişleri Bakanı Meral Akşener ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hikmet Köksal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Güven Erkaya, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ahmet Çörekçi, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Teoman Koman ve MGK Genel Sekreteri Orgeneral İlhan Kılıç da katıldı.

Toplantıda, MİT Müsteşarı Sönmez Köksal, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Onur Öymen, Emniyet Genel Müdürü Alaaddin Yüksel, Olağanüstü Hal Bölge Valisi Necati Bilican ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Necdet Seçkinöz, Genelkurmay İstihbarat Başkanı Korgeneral Çetin Saner ile MGK Genel Sekreter Başyardımcısı Korgeneral Necdet Timur da hazır bulundu.

ERBAKAN DİRENDİ

Milli Güvenlik Kurulu toplantısından, tarihe “postmodern darbe” olarak geçecek 4 maddelik bildiri çıktı. Toplantıda, hükümetin yapması istenen bir liste de oluşturuldu. Temel eğitimin 8 yıla çıkarılması ve irticai faaliyetlere karıştıkları gerekçesi ile ordudan atılanların belediyelerde istihdam edilmemesi o listede yer alıyordu..

Erbakan, MGK’nin hazırladığı bu listeyi imzalamadı. MGK Genel Sekreterliğinden kararların uygulanmaması durumunda yaptırımların geleceğine ilişkin açıklama yapılması üzerine Erbakan, kararların yumuşatılmasını istedi.

MGK toplantısının ardından yayımlanan 4 maddelik bildiride, özetle “Cumhuriyet ve rejim aleyhtarı yıkıcı ve bölücü grupların, laik ve anti-laik ayrımı ile demokratik ve sosyal hukuk devletini güçsüzleştirmeye yeltendiklerinin müşahede edildiği” belirtilerek, “Anayasa ve Cumhuriyet yasalarının uygulanmasından asla taviz verilmeyeceği” vurgulandı.

MGK Genel Sekreteri Orgeneral İlhan Kılıç, Erbakan ile görüşmesinin ardından kararların imzalandığını bildirdi.

REFAH PARTİSİ KAPATILDI

Erbakan, görevini Tansu Çiller’e devretmek için başbakanlıktan istifa etti. Ancak dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, hükümet kurma görevini Anavatan Partisi Genel Başkanı Mesut Yılmaz’a verdi.

ANAP-DSP ve DTP ortaklığıyla kurulan hükümette DSP lideri Bülent Ecevit Başbakan Yardımcısı olarak görev aldı.

Dönemin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş, iktidardaki Refah Partisi hakkında “laik Cumhuriyet ilkesine aykırı eylemleri” gerekçesiyle kapatma davası açtı. Refah Partisi, 16 Ocak 1998’de Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılarak, Necmettin Erbakan, Şevket Kazan, Ahmet Tekdal, Şevki Yılmaz, Hasan Hüseyin Ceylan ve İbrahim Halil Çelik’e 5 yıl siyaset yasağı getirildi.

4.

Μήνυμα πρόκρισης από τον Πρόεδρο!

Μήνυμα πρόκρισης από τον Πρόεδρο! (photo)

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 

Δύσκολη ήταν η κλήρωση του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Europa League, αλλά ο Θρύλος είναι μαθημένος στα δύσκολα και καλείται να κάνει και φέτος την υπέρβαση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προφανώς και έχει κάθε λόγο να χαίρεται που ο Θρύλος συνεχίζει στην Ευρώπη και πανηγύρισε κι εκείνος το γκολ-πρόκρισης του Αχμέντ Χασάν στο «Philips Stadion».

Αυτό το ματς, όμως, ήδη ανήκει στο παρελθόν και πλέον στο δρόμο του Ολυμπιακού έρχεται και πάλι η Άρσεναλ.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του Θρύλου έστειλε το μήνυμά του. Μήνυμα πρόκρισης…

«Προχωράμε δυνατά! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

 

-/-