ΚΥΡΙΩΣ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΟ-“ΚΟΥΤΣΗ ΠΑΠΙΑ”!..

Ολυμπιακός: «Και ακόμα σε θυμούνται…»

H ΟΜΑΔΑ “ΘΡΥΛΟΣ”, 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ  ΣΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕ

Και ακόμη σε θυμούνται η Σάντος και ο Πελέ!..

 

ΜΟΝΟΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για olympiakos vs santos 1961

Και ακόμη σε θυμούνται η Σάντος και ο Πελέ! (vid)
4 Ιουλίου 2019 

Και ακόμη σε θυμούνται η Σάντος και ο Πελέ!

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα, το 1961, έγραψε για ακόμη μία φορά ιστορία. Ο Θρύλος κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της σπουδαίας τότε Σάντος, του Πελέ, στην κατάμεστη Λεωφόρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν τεράστια ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και μπροστά στον κόσμο τους, έδειξαν σε όλο τον κόσμο τι σημαίνει Ολυμπιακός!

Η Σάντος, του για πολλούς κορυφαίου παίκτη που έχει περάσει ποτέ από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου, Πελέ, εκείνη την περίοδο δεν έχανε ποτέ και από κανέναν. Κανέναν εκτός του τεράστιου Ολυμπιακού, ο οποίος έγινε μόλις η 2η ομάδα που την κέρδισε εκείνη την εποχή.

Η μεγάλη Σάντος του Πελέ βρισκόταν σε περιοδεία, κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους της, προσφέροντας θέαμα, με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να την σταματά και να παίρνει μία τεράστια και ιστορική νίκη, η οποία τραγουδιέται από τον κόσμο των Πειραιωτών ακόμη και σήμερα.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 10’ ο Ποσειδώνας, ενώ στο 43’ με πολύ ωραίο σουτ του Σουρούνη ο Θρύλος έκανε το 2-0. Οι Βραζιλιάνοι μείωσαν με εκτέλεση φάουλ του Ζίτο στο 50’, όμως, ο Πελέ και η παρέα του εξουδετερώθηκαν και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Ω

Ω

-/-

Κε ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΠΡΑ!

6 ΕΚ-ΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 4,6 ΧΡΟΝΙΑ

ΧΟΥΝΤΟ-ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ

ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ(!!!) ΠΙΑ

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΚΦΡΑΣΘΕΝ, ΛΟΓΟΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΙΣ,

ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ

ΚΑΙ 

ΘΑ ΣΕ… ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

ΣΤΙΣ

07-07-2019!

ΚΑΛΑ ΒΡΕ… ΒΑΖΕΛΟ-ΠΑΠΙΑ!

ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ 2 ΜΑΛΙΣΤΑ “7ΑΡΙΑ” ΜΕΣΑ,

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; 

ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ “Θ7” ΒΡΕ;

ΕΙΣΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο 1ος Π-Θ (ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΠΟΥ “ΤΑ ΕΒΑΛΕ” ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΕΣ… ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ… ΟΜΙΛΙΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ, Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ, ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΩΜΑ, ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΞΕΠΕΣΜΕΝΟ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΚΟΝΙΟΡΔΟ”, ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΟΝΙΔΑ ή Η ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ” ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΧΟΥΝΤΟ-ΓΛΕΙΦΤΗ”, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΡΕ;

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ-ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ “ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ” ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ, (Α ΡΕ ΚΑΤΣΙΦΑ), ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΝΕΣ (“ΜΑΤ”) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕ, (ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΑΘΗΝΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΠΑΤΡΑ, κλπ), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑΖΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ… ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΣΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ… ΑΛΕΚΟ!..

ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, “ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ”! ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΩΣ “ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ”;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ

 ΧΟΥΝΤΟΒΑΖΕΛΑΚΟ!

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΒΑΖΕΛΟ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μ’ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ… ΕΞΑΝΕΣΤΗΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΧΑΣΕ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ), ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΦΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ “ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ” ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ “ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ”; ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ… “ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΚΑΙ… ΧΟΥΝΤΟ-ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ!..

ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΚΟΠΡΙΕΣ, ΟΥΣΤ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ρε Μελισσανίδη! Ξεκίνησες τώρα το γλείψιμο στον Μητσοτάκη, δια της οδού… Κωστάκη Καραμανλή;

2. Βασιλειάδη! Πήγαινε πλύσου και ξυρίσου ρε βρωμίλε!..

-/-