“UPDATED”: Κύρωση Της “Συμφωνίας Των Πρεσπών”, Στην Ε/Βουλή Η(Διαζ) Περί Προδοσίας Της Μακεδονίας Μας, Συνέχεια!.. (3)

Φίλοι μου / μας!

– Είχαμε μείνει, αναφερόμενοι στην συζήτηση στην Βουλή για την κύρωση της ανθελληνικής συμφωνίας των Πρεσπών, στον Π. Καμμένο! Συνεχίζουμε σήμερα, αφού ζητήσουμε συγγνώμη που ξεχάσαμε να αναφερθούμε και στην ΑΟΖ περί… αλιευμάτων των Σκοπίων, στον Θερμαϊκό… , κάτι που επειδή έχει να κάνει με την κυριαρχία μας, θα έπρεπε οι Πρέσπες να είχαν ψηφιστεί από 180 βουλευτές!.. (Όλοι κορόϊδευαν για τα… ψάρια, αλλά κανείς δεν είπε ότι τα Σκόπια θα έχουν το δικαίωμα, αν το θελήσουν, και να πουλήσουν ακόμα τα δικαιώματά τους, έναντι ανταλλαγμάτων, στην Τουρκία)!..

Όντας θύμα της αρχομανίας του, του νεποτισμού, του άκρατου παρτακισμού του και της άσβεστης επιθυμίας του για… εκδίκηση προς την ΝΔ που τον “πέταξε, ο Καμμένος στήριξε τον Διεθνιστή και συνεπώς άπατρη Τσίπρα μέχρι τέλους, όπως άλλωστε είχε πει, αφήνοτάς τον να πάει στους Ψαράδες και να εκτελέσει την Ελλάδα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ! Η συμφωνία αυτή φίλοι, ας μην κρυβόμαστε, την έκαναν έτσι τα Κομμούνια του Σόρος, που αλλάζει μόνον με… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

– Σημειώστε πως αν, ως Ελλάς, καταγγείλουμε, (λέμε τώρα), την συμφωνία, για κάποιο θέμα ή θέματά της, που δεν θα τηρούν / δεν θα εφαρμόζουν τα Σκόπια, μετά τις 13-02-2019, και το… final “END” της όλης “ιστορίας”, τότε τα Σκόπια θα το “γυρίσουν” σε… Μακεδονία, από Β. Μακεδονία! Άλλο δηλαδή που δεν θα θέλουν! Ακόμα!

– Επίσης! Τα του Μητσοτάκη περί “VETO” στα Σκόπια για την ΕΕ, είναι επίσης “παραμύθια”, όσο και να τα εννοεί (και τα εννοεί) ο Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, αφού και στο θέμα αυτό δεν υπάρχει επιστροφή!.. Σας ξαναγράφω! Θυμηθείτε τί είπε στην Βουλή μας και με πόση μάλιστα χαιρεκακία (λόγω του πλέγματος και του μίσους προς την “Δεξιά” που τον διακατέχει) ο κάποτε “μπούλης” της Γερμανικής Σχολής των Αθηνών, το πλουσιόπαιδο, ο Τζανακόπουλος, αμέσως μετά τις Πρέσπες!.. Την “δέσαμε” έτσι την συμφωνία, που δεν αλλάζει με τίποτα!..

Ο Καμμένος, για όσα έκανε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην χώρα μας, θα πρέπει να πάει, αν έχει στοιχειώδη ανδρισμό, να αυτοκτονήσει, ΠΡΙΝ, λίαν πιθανώς, αντιμετωπίσει τα “Ειδικά Δικαστήρια”, του αληθινού ελληνικού Κράτους και όχι του σημερινού “Ψευτορωμαίϊκου”! Δεν έχει όμως ανδρισμό, παρά δύναμη βασισμένη στο χρήμα και γι’ αυτό τον είδατε να κλαίει ως μιξιάρικο προς τον Τσίπρα, όταν ανέβηκε στο βήμα, αναφερόμενος στην πιθανή απώλεια της Κ. Ομάδος του!..

Τάχα πήγε μαζί του για να μας βγάλλουν μαζί από τα Μνημόνια, αλλά… πούλησαν με το Υπερταμείο”, στους “Διεθνείς Εβραίους”, όλη την χώρα μας, για 99 χρόνια!.. Αυτό, περιέργως, το ξεχνάνε να το λένε!.. (Και “βγαίνει” μετά, με θράσσος 1000 πιθήκων, στα κανάλια εκείνη η… καραφλή, κάτι σαν “αδελφή”, ο εκπρόσωπός του, και μας λέει ότι μας “έβγαλαν” από τα Μνημόνια, φτύνοντάς μας στην μούρη και κάνοντάς μας πνευματικό “μπούλινγκ”! Ποιός; Μια καλοπληρωμένη παλιοπατσαβούρα, μιλώντας μάλιστα και… “για αρχές και αξίες”)!..

Τελικά αγαπητοί!

α. Τον συμμοριτικό, στυλ ΜΑΦΙΑΣ, σύγχρονο διεθνιστο-κομμουνισμό στην χώρα και αν θέλετε τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ… “σκέτο”, τον έφερε στην χώρα μας ο Καμμένος, ο οποίος ήταν ο ηθικός, αλλά και φυσικός αυτουργός του ξεπουλήματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας!

– Όσο θα είναι στην πολιτική, και πάντως σίγουρα έως τις εκλογές του προσεχούς Μαϊου, θα στηρίζει τον Τσίπρα, μιλώντας συνεχώς, και αυτός και οι δικοί του, μόνον κατά της ΝΔ και λίγο κατά του Κοτζιά (ρε συ… Παγκόσμιε πολιτικέ, όπως σε είπαν, … Κοτζιά ή για εμάς Παγκόσμιε… ανθέλληνα Κοτζιά, πότε θα κάνεις εκείνη την αγωγή κατά του Καμμένου και επίσης πότε θα μας δείξεις εκείνη την επιστολή σου προς τον άλλον Παγκόσμιο και εκ νέου υποψήφιο Νομπελίστα Τσίπρα, να μάθουμε τί έγραφες και εμείς οι χαχόλοι), ό,τι ακριβώς κάνει κυρίως η ΕΘΝΙΚΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ και όχι ακροδεξιά, όπως έχουμε πει, “Χ. Αυγή”, που είναι ο πραγματικός “ιπποκόμος”, ο πραγματικός “λούστρος” του Τσίπρα, εδώ και 4 χρόνια, ώστε αυτός να “παίζει” τα αντιδεξιά του -υποτίθεται- παιχνίδια, όποτε έχει πρόβλημα ή… εκλογές, αλλά και ό,τι ακριβώς κάνουν και τα άλλα 10 κόμματα, της… Δεξιάς, που εμφανίστηκαν, με έναν και μόνον στόχο, που είναι η αφαίρεση ψήφων από την ΝΔ, προς όφελος του Τσίπρα!

β. Σήμερα σας γράφω πως με την άθλια ανθελληνική αυτή συμφωνία, που υπέγραψαν οι ελληνικής απλώς καταγωγής πολιτικοί μας με τα Σκόπια, αποκτήσαμε έναν μόνιμο(!!!) πλέον ΕΧΘΡΟ στα βόρεια σύνορά μας, (μέχρι τώρα, έστω και σαν τις… οχιές, μας… παρακάλαγαν και μας… προσκύναγαν), αποκτήσαμε άλλη μια ΤΟΥΡΚΙΑ, μια… ΤΟΥΡΚΙΑ μικροτέρων φυσικά αυτής διαστάσεων και μεγέθους! Τα Σκόπια έγιναν πλέον ισοδύναμοί μας και σε λίγα χρόνια, αν δεν υπάρξουν ριζικές, λόγω προνοιών της Λωζάννης (1923), αλλαγές, θα γίνουν και ανώτεροί μας, (λόγω του προϊόντος και θεριεύοντος εσωτερικού και εξωτερικού τεράστιου ανθελληνικού ρεύματος, που υλοποιείται στο Πεδίο, μέσα στην χώρα μας, όπως και λόγω της πενίας, που σκοτώνει σιγά – σιγά τον Ελληνισμό, ο οποίος φθείνει με τις μη γεννήσεις, όπως και με την αθρόα στην Ελλάδα παράνομη είσοδο / συσσώρευση ξένων φυλών και μάλιστα εχθρικών και αλλόθρησκων προς τους Έλληνες), στοχεύοντας πια “ανοικτά” οι Σκοπιανοί στην αφαίρεση της… Νότιας (sic) Μακεδονίας, της… “βόρειας περιοχής”, του 1ου “μέρους”, της υπόψη Συμφωνίας, (α ρε ξεφτιλισμένα ανθελληνικά πολιτικά σκουλήκια), και όχι μόνον θεωρητικά, αλλά και στο Πεδίο, στην πράξη, με την βοήθεια και πάλι των “Διεθνών Εβραίων”!..

– Και κάτι χειρότερο! Ο Τσίπρας και ο πολιτικός Εθνο-Μαυραγορίτης Καμμένος (ο ένας “στα ίσα” και ο άλλος “υποκρινόμενος”), με την συμφωνία αυτή, η οποία είναι στην γραμμή των κατευθύνσεων του Κίσσιντζερ, που είχε πει “να τελειώνουμε με τους Έλληνες”, καθώς και “κτυπείστε τους Έλληνες στις ρίζες τους, στην Ιστορία τους, στον Πολιτισμό τους”, κλπ, έκανε κάτι ακόμα χειρότερο, από την δημιουργία μιας νέας Τουρκίας απέναντί μας ή πιο σωστά, από… πάνω μας! (Όχι πως πριν δεν ήταν, αλλά σκεφτείτε τί διαβάζετε καλά τώρα και προσπαθείστε να εντοπίσετε την διαφορά)! Τί;

ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ… ΤΥΠΟΙ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΥΣΑΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!..

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ” ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, (ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΕΤΑΣΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ), ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΕΙ / ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ… ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ (SİC), ΚΛΠ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΕΙΣΤΙΚΑ “ΟΜΟΡΦΑ” ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ… ΟΜΟΣΤΑΥΛΩΝ ΤΟΥ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ 1834, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ… ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ – ΠΛΑΠΟΥΤΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Κα ΞΕΝΗ… ΣΥΡΙΖΟ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΥΤΟ), Ο ΕΛΚΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΕΝΟΙΚΟ(!!!) ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΘ. ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ, ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΗΣ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, (ΑΦΟΥ Ο 1ος “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΘΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ), ΜΑΣΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΤΟΝ ΕΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΕΡΤΣΕΤΗ, ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ 2 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΗΡΝΟΥΝΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!..

(ΟΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ – ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 3 – 2, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΕΤΣΙ! ΟΙ 3… ΘΕΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΙ ΗΣΑΝ ΤΩΝ ΣΟΥΤΣΟΥ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΗ)!

ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ 2 ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΝ: Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ* ΜΑΣ, Ω(!) ΕΠΙΤΡΟΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ 800.000 ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!.. ΚΑΙ… ΑΚΟΜΑ!

ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕ, ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!.. (Προς το παρόν δεν θέλω Κε Τσίπρα, να τα “αλλάξω” τα παραπάνω και να στα απευθύνω… παραλλαγμένα)!..  Απλά, για τώρα, να σημειώσω πως ο Πολυζωϊδης ήταν πολιτικός αντίπαλος του Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!..

* Απ’ εδώ, σε είχαμε καλέσει Κε Τσίπρα να μάθεις κάποιους ορισμούς, όπως το τί είναι Εθνικισμός, τί Εθνισμός, τί Πατριωτισμός, κλπ!.. Εσύ όμως, αρνείσαι πεισματικά και ασφαλώς εσκεμμένως να το κάνεις, με αποτέλεσμα να γελοιοποιείσαι και να αυτοεξεφτιλίζεσαι με όσα λες, αφού το ακροατήριό σου, λόγω του ότι σε έκανε ο Σόρος Π-Θ μας, δεν είναι μόνον οι δηλητηριασμένοι από μικροί στο ΚΚ, μικροί ή μεγάλοι οπαδοί σου, αλλά το σύνολο του ελληνικού λαού!..

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, Ο,ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙ!..

ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!..

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ:

  • ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ “ΠΕΤΑΓΑΝ”; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ… ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ;  
  •  
  • ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥ” ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, “ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ” ΤΟ… ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΠΧ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΠΧ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΕΚ-ΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ “ΑΡΠΑΞΕ”, ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ… ΥΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
  • ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2015, ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ (ΚΑΚΗ ΤΗ ΜΟΙΡΑ) ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΑΧΑ; 

– Αυτός ο τύπος λοιπόν ήταν ΥΠΑΜ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ”, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, αυτός που καταγγέλει σήμερα (αυτός ο πολιτικός ξεφτίλας), την… Δεξιά και τον Μητσοτάκη, διορισμένος ως Υπουργός από ένα… “παιδάκι”, τον… Τσίπρα, ο οποίος, με την σειρά του, επίσης παριστάνει τον Π-Θ, ενώ τώρα επιχειρεί ήδη να το “παίξει” και ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.. Μάλιστα φέτος, στα 100 χρόνια από την γέννηση του τεράστιου αυτού ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ και ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ο Τσίπρας θα “βγάλλει” και υμνητική για τον Ανδρέα ομιλία, με στόχο την Κεντρο-Αριστερά, όπως και ο… Βούτσης, ενώ η ΣΟΡΟΣ-Ζορμπά”, θα μας πει για το πολιτιστικό… κομμάτι του ανδρός!..

– Πάντως φίλοι μου, αν φτάσαμε στο σημείο, νεο-Κομμούνια, και ελληνικής καταγωγής Διεθνιστές, να μιλάνε υπέρ, έστω και μουσαντένια και με στόχο τις ψήφους ημών, των… όνων, και να πλέκουν ύμνους και θούρια για τον ΑΝΔΡΕΑ, κάτι είναι και αυτό! Σημαίνει και πως από τον τάφο του ακόμα, ο Ανδρέας τους… μαστιγώνει!..

Αρκετά όμως με τον Καμμένο! 

Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Φέρει την ευθύνη της αποδοχής από την χώρα μας της “διπλής ονομασίας’, την οποία “εν πολλοίς” αυτή εισήγαγε! Είναι εκείνη που “έσπασε”, το 2008, την απόφαση των πολιτικών Αρχηγών του 1992 και ο τότε… “Χοντρός” και σήμερα… “Νεο-Βούδας” (έχουμε το “know how” για το επίθετο αυτό), περιέργως το δέχθηκε! Ίσως να το δέχθηκε, λόγω των απειλών που εδέχετο προσωπικά, αλλά και ως Π-Θ, με τα όσα πάθαμε τότε ως χώρα, όπως φωτιές στην Ηλεία, βαλμένες από Αλβανο-Κοσσοβάρους με Σκοπιανά διαβατήρια, θάνατοι εκεί Ελλήνων κατοίκων, μείζονες Κ/Φ, κλπ, δολοφονία του νεαρού Ελληνο-Αρμένη Γρηγορόπουλου, υπόθεση VODAPHONE και λίαν πιθανή δολοφονία Τσαλικίδη, κλπ, κλπ, κλπ, λόγω της απολύτως ΗΛΙΘΙΑΣ(!!!) εκδηλωθείσας τότε εκ μέρους του φιλορωσικής στάσης! (Στάση που έφερε τότε και τον… Ρωσο-Βελόπουλο στην ΝΔούλα)!..

Η Μπακογιάννη, ό,τι έκανε, το έκανε κατ’ εντολήν της πολιτικής… Συμμορίας ΚΛΙΝΤΟΝ και ειδικότερα της Χίλαρυ [με άμεση εντολή της ή και έμμεσα ακόμα, χωρίς δηλαδή καμμία εντολή, αφού οι πολιτικοί μας σπεύδουν πολλές φορές να υπερακοντίσουν των ξένων πολιτικών αφεντικών τους, Οργάνων (και αυτοί) των Κοσμοκρατόρων “Διεθνών Εβραίων” και να “δείξουν” έτσι πως είναι βασιλικότεροι του Βασιλέως], στης οποίας Χίλαρυ το πολιτικό άρμα ανήκε!

– Είπαμε πως η Μπακογιάννη πρόκειται για μια πανέξυπνη γυναίκα, γνήσιο πολιτικό υποκείμενο του Μεγάλου πράγματι πολιτικού πατέρα της, και απ’ την στιγμή που κατάλαβε ότι την ΕΕ την διοικούν ΑΠΟΛΥΤΩΣ(!) οι… τάχα μου αριστεροί και κυρίως… μοντέρνοι, εκσυγχρονισμένοι, Διεθνιστές Κοσμοκράτορες “Διεθνείς Εβραίοι”, Ρότσιλντ. Σόρος, και άλλοι… όμοιοί τους, αυτόματα συντάχθηκε με τα διεθνή τους πολιτικά Όργανα, όπως ήσαν, σε ό,τι αφορά τις Η.Π.Α., οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, ώστε έτσι η Κα Μπακογιάννη να νέμεται πάντα την εξουσία στην χώρα μας, αλλά και να διεκδικήσει κάποια στιγμή, (όπως κάνει “σήμερα και τώρα”), υψηλή θέση στην Ευρώπη!.. (Πχ Η συγγένισσά της Καθηγήτρια Παν-μίου μας, Κα Λυμπεράκη είναι Δντρια του Ιδρύματος ΣΟΡΟΣ στην Ελλάδα! Ο αδελφός της πρώην νύφης της, Κος Καμπουρίδης είναι “Δντης” στην ευρύτερη περιοχή μας του Σόρος).

 Η ΣΟΡΟΣ-επίδραση, ας το γράψω έτσι, είναι οριζόντια, είναι σε όλα τα ελληνικά, αλλά και “μη”, Κόμματα της Βουλής μας! Στόχος η εξουσία και το χρήμα ή το περισσότερο χρήμα!.. Είναι παντού ίδια η κάθε εξουσία φίλοι μου! Όπως ήταν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι σήμερα και επί ΣΥΡΙΖΑ! Απλώς οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα πιο σκληρά και κυρίως ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, πολιτικά πάντα, σκυλιά, που έκαναν Κόμμα, όπως εκτιμούμε, με λεφτά του ΣΟΡΟΣ και οργανώθηκαν στην χώρα μας, με βάση τον ευρωπαϊκό σχεδιασμό της CIA, και πιο ειδικά, με βάση τον Βαλκανικό της σχεδιασμό! (Όταν σας γράφω CIA, εννοώ την CIA επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ“)!

– Είναι αυτή, η Ντόρα, που τότε τα “έβαλε” μέχρι και με τον αγνό πολιτικά αδελφό της (βλέπουμε τον… νεαρό Μητσοτάκη όλοι, ακόμα και τώρα, να αντιδρά πχ ακόμα και στην θέληση του “ΕΛΚ”, για την ονομασία των Σκοπίων, κλπ, τον βλέπουμε δηλαδή τον Κυριάκο να… “τσινάει” στους “Διεθνείς… Πάτρωνες“, κάτι που ιδιαιτέρως τους ενοχλεί και γι’ αυτό, απ’ εδώ, του είχαμε επισημάνει το… δίλημμα γι’ αυτόν, αν θα ήθελε να έβλεπε ποτέ εξουσία), αγνό πολιτικά, αλλά περισσότερο οξύνου απ’ αυτήν (ίσως τότε να τα “έβαλλε” και με τον πατέρα της η Ντόρα), και τελικά:

  • “Έφυγε” από τη ΝΔ φτιάχνοντας την Δημοκρατική Συμμαχία,
  • Περίπου ηρωοποιήθηκε με την σε βάρος της απόπειρα δολοφονίας, η οποία όμως δεν “έπαιξε” πολύ,
  • Κατέβασε” τότε από το… α/φ, (καταλάβατε), Αξκούς που πήγαιναν για στρ-κές συμφωνίες στην Μόσχα, κλπ,
  • Ήλθε σε ρήξη με έναν τεράστιο Έλληνα και τεράστιο σε μυαλό Αξκό, που πραγματικά βγαίνει κάθε… 100 χρόνια, τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ΓΡΑΨΑ, που τότε, αμέσως, (όλων αυτών μετά), παραιτήθηκε, ενώ, όλως τυχαίως, προηγουμένως, είχε “ανοιχτεί” η οικία της κόρης του στο Ψυχικό, υπαλλήλου μάλιστα της….., κλπ, κλπ, κλπ!.. (Η Μπακογιάννη, όπως και ο Καρατζαφέρης – λιγότερο όμως αυτός – είχε τότε, αλλά και σήμερα ακόμα έχει, τεράστιες προσβάσεις στην ΕΥΠ)!..
  • Ήλθε σε ευθεία ρήξη με τον τότε Π-Θ Κ. Α. Καραμανλή, αν δεν τον “έδινε” κιόλας τότε στις Η.Π.Α., έναν “λίγο” πνευματικά Καραμανλή (“λίγο”, αφού δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω ηλίθιο, αδαή ή ακόμα χειρότερα… προδότη), αφού αμέσως μετά τα ανεπίτρεπτα, για μια σειρά από κύριους λόγους,… Ρωσικά” του, ο… “Διεθνής Παράγων”, (καταλάβατε), τον έφερε σε σημείο να μην έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, να μην μπορεί να δανειστεί και τελικά να οδηγήσει την χώρα, ουσιαστικά… δολίως, σε εκλογές, … δολίως, αφού δεν μας εξήγησε ποτέ, ο Καραμανλής, το “πώς” μας έφτασε, ως χώρα, στον… οικονομικό γκρεμό(!..), περνώντας έτσι το ζέον… μπαλάκι στον ΓΑΠ, ο οποίος κάνοντας το ΜΕΓΑ – εσκεμμένως κατ΄εμάς – ΣΦΑΛΜΑ να μην ενημερώσει λεπτομερώς τον ελληνικό λαό για το “τί ακριβώς είχε παιχτεί και παιζόταν” και ακολούθως με δημοψήφισμα (όπως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ) να τον ρωτήσει αν ήθελε ΜΝΗΜΟΝΙΑ, κλπ, μας “έχωσε” στα Μνημόνια, (η επιλογή του… Καστελόριζου, μας οδήγησε στο προηγούμενο… “εσκεμμένως”…), “σκοτώνοντας” ουσιαστικά τον… ίδιο του τον πολιτικό εαυτό, αφού ανέλαβε τεράστια ευθύνη, η οποία μάλιστα δεν του αναλογούσε και κυρίως δεν τον ΑΓΓΙΖΕ(!!!),  αλλά παράλληλα δολοφονώντας, ως μη όφειλε, και το πατριωτικό λαϊκό ΠΑ.ΣΟ.Κ. Α’, του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!.. (Δολοφονώντας το, αφού ήταν Πρόεδρός του, Αρχηγός και λεγόταν ΠΑ-ΠΑ-ΝΔΡΕ-ΟΥ)!.. 
  • [Ο προηγούμενος του “Κωστάκη” μας οικονομικός, και όχι μόνον, … εθνικός μας ολετήρας και… εισηγητής / ο… “ανοίξας” την αυλαία της σημερινής οικονομικής Κ/Φ μας Κων-νος Σημίτης, την είχε βεβαίως σκαπουλάρει, αφού, έχοντας εβραϊκή καταγωγή, είχε (και έχει) πάρα πολλά “κονέ” στην “Διεθνή Εξουσία” και άρα έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση,… συμπάθειες, ανοχή, σχέσεις, κλπ, κλπ, κλπ, μαζί τους!.. (Πχ ο αδελφός του, λέτε τυχαίως να ανέλαβε Α/ΜΥ της Γερμανίας, της ηγέτιδος χώρας της ΕΕ, μιας χώρας, όπου έχουν το… Κυβερνείο τους και τις Τράπεζές τους οι “Κοσμοκράτορες” Διεθνείς Εβραίοι; Ξυπνάτε)!..
  • Να πούμε εδώ ότι, ο Σημίτης, ο οποίος, ιδιαιτέρως τώρα, είναι ο μόνος που ΔΕΝ πρέπει να “χαθεί” για την Ελλάδα, ακριβώς λόγω των διεθνών του γνωριμιών και σχέσεων με τους Κοσμοκράτορες ομοφύλους του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΤΗΣ και ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ, (τον ΣΕΒΟΝΤΑΙ “έξω” και τον ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ στο… στόμα, αν με αντιλαμβάνεστε), πήρε -κατά κάποιον τρόπο- και… εκδίκηση από τον “Νεο-Βούδα”, ο οποίος, και πάλι ΗΛΙΘΙΩΣ(!), τον είχε αποκαλέσει Αρχιερέα της Διαπλοκής, προσβάλλοντας όχι μόνον τον τότε Π-Θ(!) Σημίτη, αλλά και έναν ολόκληρο λαό, τον λαό των Εβραίων, ο οποίος δεν του έφταιγε και δεν του φταίει σε τίποτα! (Ανάθεμα βεβαίως  και αν το καταλάβαινε, αυτό που μόλις σας έγραψα)]!..
  • Καταληκτικά!
  • Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ, ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, 2 ΣΑΝ ΤΟΝ “ΒΟΥΔΑ” ΚΑΙ 4 ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ! ΣΑΝ ΜΥΑΛΟ; ΣΑΝ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ 4 ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ” ΚΑΙ 8 ΓΑΠ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! 

Η Κα Μπακογιάννη λοιπόν, στην Βουλή “προχθές”, μίλησε σε γενικές γραμμές σωστά, για το Σκοπιανό! Και γενικά, ας μην κρυβόμαστε φίλοι!.. Ξαναδιαβάστε το ακόλουθο!

SOS SOS SOS Την ευθύνη πάντα(!) την φέρει ο κάθε υπογράφων το ο,τιδήποτε, πολιτικός ή μη,  και όχι όποιος ή όποιοι, πχ των πολιτικών, λένε κάθε φορά τα μύρια όσα, για κάθε προκύπτον μείζον ή ολιγότερον μείζον πολιτικό θέμα, (όπως, ας δεχτούμε ότι συνέβη, από το 1950 και μέχρι σήμερα, πχ για το Σκοπιανό, από το 1992 και μέχρι σήμερα και για το Μακεδονικό, από το 1950, έως το 1990 – 1991, όταν δεν υπήρχε κανένα Σκοπιανό θέμα, 1990-1991 λοιπόν και τη διάλυση της… μαμάς ΕΣΣΔ,  με όλους τους αρμοδίους χειριστές – πολιτικούς των Κ-Β που “πέρασαν”), όπως προσπάθησαν να μας πουν και πείσουν οι αρχι-υποκριτές διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ξεχνώντας τάχα την ρήση, [αυτά τα πολιτικά… σκυλιά, του πολιτικού τάχα ρεαλισμού (που τελικά έγινε… σουρεαλισμού), ρεαλιστές, όπως ισχυρίζονται ότι είναι], ρήση που λέγει πως ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΩ.. ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ, με το συμπάθιο!

ΟΙ ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ υπέγραψαν φίλοι μου τις “ΠΡΕΣΠΕΣ” και κανένα ΠΑΣΟΚ, καμμία ΝΔ!.. Γι’ αυτό άλλωστε, για το μεγάλο αυτό… επίτευγμά του, ο Τσίπρας “κατεβαίνει” και πάλι, για 2η φορά, για Νόμπελ Ειρήνης, προτεινόμενος και πάλι, απ’ την ίδια Τυνήσια Νομπελίστρια, (πρέπει να είναι πολύ Φιλέλλην η Κα αυτή, αχαχαχαχαχαχα), που τον είχε προτείνει και πέρυσι, το 2018!.. (Μαζί με τον Ζάεφ φυσικά)!.. Νόμπελ, επειδή ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ… ΤΣΙΠΡΑΣ έφτιαξε… ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ (ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ, “ΠΑΤΩΝΤΑΣ” ΤΑΧΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙ… ΔΙΠΛΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ “ΜΕΣΑ” ΤΗΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ Κ-Β ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! (2008).

– Είπε όμως κάτι η Κα Μπακογιάννη, που δεν μπορεί να μην πει κανείς πως δεν έχει να κάνει με “καθαρή” υπ/ξη στον εκ… ΣΟΡΟΣ πιθανό… “αδελφό” της Κοτζιά!.. Είπε, μιλώντας, πως αν πάει στα Δικαστήρια ο Κοτζιάς με τον Καμμένο, τότε αυτή θα πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Κοτζιά!..

– Είπαμε Κα Μπακογιάννη, πως τραβάμε όλοι μαζί τα… βυζιά μας”, αλλά μην τα φτάσουμε και στα γεννητικά μας όργανα, που έλεγε και ο μέγιστος Χ. ΚΛΥΝ!.. Θα συμφωνείτε φαντάζομαι!.. (Χαιρετισμούς στον Κο Ιωακειμίδη! Πρόκειται για σπουδαίο νέο! Είναι άραγε συγγενής του Καθηγητού Ιωακειμίδου); Έχετε δίκιο στην “κόντρα” σας με τον Καμμένο, αλλά… έλεος!.. Μην το… ξεχειλώνεται, διότι το να πάτε μάρτυρας υπεράσπισης του Κοτζιά, ως … ξεχείλωμα, και μάλιστα τεράστιο, το εκλαμβάνουμε!..

Κα Μπακογιάννη! Με την ευκαιρία!

  • Διαβάστε παρακάτω την γνώμη μας σε… κάτι! “Πάμε”:

Όσο πιο γρήγορα ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ από την ελληνική πολιτική σκηνή, της οποίας για τόσα πολλά χρόνια ήσασταν εκ των κυρίων πρωταγωνιστών, (δεν θα πρέπει να έχετε παράπονο νομίζω), τόσο καλύτερα θα είναι για… τον γιό σας Κων-νο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος -χωρίς καμμία διάθεση λειχίας σας- έχει ΑΣΤΡΟ(!), ξεχωρίζει(!!!) ως νέος άνθρωπος και ως νέος πολιτικός, πολιτικός του Μέλλοντος!

– Είναι ολοφάνερο, και μην στεναχωρηθείτε παρακαλώ, εννοώ ως πολιτικός και κυρίως ως γυναίκα, αφού ως μάνα του θα πρέπει να χαίρεστε, πως ασφαλώς και έχει την δική σας ΕΞΥΠΝΑΔΑ και ΕΥΦΥΪΑ, αλλ’ όμως, όπως τον “διαβάζω”, ΔΙΑΤΡΕΧΕΤΑΙ”, όλος, από το “DNA” του ΕΛΛΗΝΑΡΑ Πατέρα του και πρώην συζύγου σας ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος σαν σήμερα “έφυγε”, (ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ), επειδή, (όπως και ο άλλος μεγάλος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, πνευματικός και ιδεολογικός συγγενής του ΠΑΥΛΟΥ), πίστευε στην ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Ο Κων-νος είναι ολοφάνερο πως “κείται παρασάγγας μακράν” της παλαιάς πολιτικής και πολυ-όζουσας πλέον νοοτροπίας, όπως όλοι το βλέπουν και από τα όσα λέει στις τοποθετήσεις του, αλλά και από τον τρόπο που αντιμετωπίζει και “στέκεται” απέναντι στις… ύαινες της ελληνικής δημ/κής… αλητείας, που αντιμετωπίζει! (Παρ’ ότι υποστηρίζω τα 40 χρόνια, που μέμφονται σήμερα σχεδόν όλοι, με 1ον τον… ΣΥΡΙΖΑ, διότι οι Έλληνες εύκολα ξεχνούν, μιαν άλλη εποχή, αν θέλετε, στην οποία ανήκετε και εσείς, μια νοοτροπία όμως, έτσι όπως εγώ την εννοώ, που τελικώς κατέφαγε τα σωθικά της Πατρίδας μας)! Πιστεύω τελικά ότι θα εξελιχθεί σε καλύτερον του Πατέρα του Έλληνα, αν θελήσει να συνεχίσει και στο πολιτικό Πεδίο, σε άξιο και σύγχρονο πολιτικό, πολιτικό της πράξης και όχι της “παραμύθας“!  (Δεν εννοώ ασφαλώς την… άλλη, καταλάβατε)!.. Το πρώτιστο όμως είναι να είναι υγιής! Με την ευκαιρία:

  • Πρέπει να φαίνεται, (“όπου δει” ασφαλώς), και με γραββάτα! 2 μέτρα άνδρας, συνεχώς “σπορτίφ”; Δεν νομίζω, δεν ξέρω! ΟΚ, ανάλογα με το μέρος, την εκδήλωση, κλπ, αλλά “τον… φοβάμαι”, φοβάμαι πως μάλλον στο θέμα αυτό… Τσιπρίζει!..
  • Πρέπει να κάνει λίγο γυμναστική, να “ανοίξουν” λίγο οι πλάτες και οι ώμοι του! Θα στέκονται καλύτερα τα κοστούμια του, με τα οποία μάλλον θα πρέπει να αναπτύξει καλύτερες… σχέσεις! Καλά τί κακό είναι αυτό; Και ο αδελφός σας και μάλλον και τώρα ο γιός σας Κα Μπακογιάννη, τα μισούν τα κοστούμια; Δεν βλέπουν κανένα βίντεο με τον πατέρα σας, που ήταν πραγματικός άρχοντας εμφανισιακά; (Ούτε ο Κων-ρας δεν έκανε τέτοιους συνδυασμούς κουστουμιών, με πουκάμισα και γραββάτες, όπως ο Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ)! 
  • Επικοινωνιακά ο Κων-νος “δεν έχει ανάγκη! Εξελίσσεται σε μεγάλο ΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ, είναι εμφανίσιμος και ξέρει να πλασσάρει τον εαυτό του άριστα, ενώ πάντα είναι με χαμόγελο στα χείλη και ηρεμία στις όποιες απαντήσεις του, ακόμα και στις πιο σκληρές και βρώμικες ακόμα ερωτήσεις, σαν εκείνες του Χαρίτου, που θέλησε ο αχρείος, από καθαρό πολιτικό κομπλεξισμό, να διεσδύσει και στις σχέσεις σας με το παιδί σας ή ορθότερα στις σχέσεις του μαζί σας!..
  • Έχει όμως ανάγκη -μάλλον- καλύτερου επιτελείου και σίγουρα καλύτερου Γρ. Τύπου! Λέω εγώ τώρα! Δηλαδή πχ γιατί τον είδαμε τυχαία και από… “ζάπινγκ”, χθες στον Αρναούτογλου; Δεν θα μπορούσε να βρεθεί ένας τρόπος να ενημερώνονται οι Αθηναίοι άμεσα, έγκαιρα, και αν θέλετε και συνεχώς, για τις όποιες και όπου… παρουσίες του; Δεν έχετε εσείς να του δανείσετε κανέναν ειδικό σε θέματα “Τύπου και Δ. Σχέσεων”; (Αν και είναι φανερό ότι σας ακούει μεν, αλλά… “κάνει του κεφαλιού του” δε, όπως άλλωστε είπε, και μπράβο του)!..
  • Μπορεί, επειδή δεν ήμουν εκεί, και συνεπώς δεν έχω ιδία εικόνα και άρα και σαφή άποψη  (ελλείψει ορθής ενημέρωσης, για να μην γράψω παντελούς ενημέρωσης εκ μέρους του Επιτελείου του, όπως όλοι εκτιμώ, και αδικήσω έτσι κάποιον ή κάποια ή κάποιους, και εννοώ το ότι δεν ήμουν εκεί, όταν ήλθε ο Κώστας στον Άγιο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, με αποτέλεσμα να μην κατέβω / – με από την Κυψέλη), μπορεί λοιπόν -λέω τώρα- να μην μου ανέφεραν πλήρως ή με απόλυτη ακρίβεια οι “δικοί” μου (αν και δεν νομίζω), αλλά καλόν είναι η συνοδευτική ασφάλειά του, και ιδιαιτέρως σε περιοχές, όπου με σχέδιο… έχουν οι λεγόμενοι αντι-εξουσιαστές καταλάβει, να είναι ΠΑΝΤΑ(!) αυξημένη και διακριτική (μη “ορατή”), αλλά και σαφώς… ΟΡΑΤΗ!!!..
  • Τέλος, κρατείστε τον σε μακρυνή απόσταση από τον Σόρος! (Ούτε καν στην απόσταση που πρέπει να τηρεί κάποιος από το αναμμένο τον Χειμώνα τζάκι, όπου ισχύει το “όσο το πλησιάζεις καίγεσαι και όσο απομακρύνεσαι κρυώνεις”)!..
  • ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,  ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΑΣ,…  “ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ!
  • – Και κάτι ακόμα!
  • – Κα Μπακογιάννη, γιατί καταφέρθηκες κατά του Στρατηγού ΓΡΥΛΛΑΚΗ, χαρακτηρίζοντάς τον Πράκτορα;
  • – Γιατί λησμόνησες ότι ήταν από τους πιο καλούς φίλους και τους πιο επίσης καλούς συνεργάτες του Πατέρα σου;
  • Γιατί ασέλγησες πάνω σε ένα Στέλεχος των ΕΕΔ, το οποίο ήταν ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ -ΑΥΣΤΗΡΑ- ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΚΑΛΟ” ΤΗΣ;
  • – Γιατί ασέλγησες πάνω σε έναν νεκρό, γνήσιο Έλληνα Πατριώτη και μάλιστα και συμπατριώτη σου; Και τελικά “μία – δύο” ερωτήσεις να σου υποβάλλω και αν θες, μου / μας απαντάς! 
  • Γιατί είναι κακό (όπως πιστεύεις και εμμέσως πλην σαφώς το εξέφρασες) να είναι κάποιος Πράκτορας“;
  • Γιατί είναι κακό να εργάζεται κάποιος, έστω και ως Πράκτορας, (το έστω εγράφη, λόγω της θέσεώς σου, ως… συνηγορία του Διαβόλου, κατάλαβες), για την Πατρίδα του”;
  • Γιατί, αν είναι έτσι, δεν έκλεισες, όταν ήσουν στην “Αρχή”, τις ΜΥ της Ελλάδος”;
  • Γιατί τόσα χρόνια ζητούσες, και ως Ντόρα, αλλά και ως ΥΠΕΞ, απ’ αυτούς τους πράκτορες, απ’ τους… χθεσινούς, αλλά και απ’ τους πιο πρόσφατους,  “πάσης φύσεως” πληροφορίες
  • Τέλος, είναι κρίμα να αγνοείς τον… ορισμό του Πράκτορος και να εκτοξεύεις δήθεν ή πραγματικές κατηγορίες! Ο Πράκτορας δεν είναι ποτέ γνωστός Κα Μπακογιάννη! Αφήστε κάποιους να ισχυρίζονται πιθανώς το αντίθετο!..
  • Ο Στρατηγός ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ, με τις στρατηγικές πληροφορίες του οποίου, αλλά  και με άλλα πολλά που του παρείχε, ο Πατέρας σας ασκούσε εθνική εξωτερική πολιτική, ήταν γνωστότατος και θα μπορούσε, κάτω από ένα συγκεκριμένο πρίσμα, να χαρακτηρισθεί επισήμως, ως ο 1ος Έλληνας Στρ-κός Διαπραγματευτής, αρκετά πριν από την περίοδο των Ε/Α/ΓΕΕΘΑ ΠαραγιουδάκηΤ/Α/ΓΕΕΔ Ι. Χ. Καρανταγί, οι οποίοι “τύποις” θεωρούνται οι πρώτοι / οι καθιερώσαντες την 1η σύγχρονη / στις ημέρες μας, ΕΤ στρ-κή διπλωματία, η οποία, όπως γνωρίζεται, δεν αφέθηκε ποτέ μόνη της, από το 1996 και έως σήμερα, να… τολμήσει!..
  • Καταληκτικά, αν σας άκουγε ο Πατέρας σας, είμαι σίγουρος ότι -τουλάχιστον- θα σας μάλωνε!..

 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ:

– Μίλησε πολύ “δυνατά” και πάλι, και για 1η φορά, μετά από πάρα πολύ καιρό, πατριωτικά!.. Πάντως και αυτή, “για την τιμή των όπλων”, αφού τα πάντα ήταν κανονισμένα σε… βάρος της Ελλάδος!..

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ:

Το ΚΚΕ, ένα Κόμμα μη δημοκρατικό, που ελέω Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και στο πλαίσιο της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ”, όπως ΟΡΘΩΣ αυτή εκφράστηκε το 1974, που ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ και τότε ήταν… “ΑΝΤΕΡ ΠΟΡΤΑΣ”, και μάλιστα με μια… ΑΛΩΜΕΝΗ και ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ, παρουσιάζει, όπως εκτιμούμε, μια ποιοτική αναβάθμιση, με τον Κουτσούμπα, στο τιμόνι του!..

Ο Κουτσούμπας είναι αρσενικός, το έχουμε ξαναγράψει, δεν είναι “κρυφός” και “πισόπλατος”, όπως -ας μας το επιτρέψει- παραδοσιακά ήταν οι Κομμουνιστές και έδειξε με την ομιλία του ένα πατριωτικό αληθινά πρόσωπο στο θέμα της συμφωνίας, ασχέτως του πώς την επένδυσε επιχειρηματολογικά! (Τα επιχειρήματά του ήταν τα παγίως κομμουνιστικά, αυτό εννοώ, αλλά είχαν ισχυρή βάση αληθείας)!

Όλα τα λεφτά” ήταν η απάντησή του στον Τσίπρα, που είχε κάνει προηγουμένως -νόμισε τουλάχιστον- μάθημα κομμουνιστικής πολιτικής ηθικής… στο ΚΚΕ, (όπως εμείς τουλάχιστον εκλάβαμε τα λεγόμενα του Π-Θ, στον Κο Κουτσούμπα και στο ΚΚΕ), “βγάζοντας” τον Τσίπρα… μπιελάρ!..

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ

Το γεγονός ότι χειροκροτήθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι τον φοβούνται οι… Κοι αυτοί, γνωρίζοντας ότι είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ της “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” στην Ελλάδα, ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ των ΡΟΤΣΙΛΝΤ! (Γι΄αυτό και τον γλείφει και ο Τσίπρας)!..

– Τίποτα σπουδαίο δεν είπε, αλλά τα γνωστά, για το “ΣΚΟΠΙΑΝΟ” θέμα, και… τετριμμένα! Σαν να ήθελε / ωσάν να επεδίωκε, μόνον, το γενικό των ακροατών του… χειροκρότημα, με την προσπάθειά του να προσεγγίσει πονηρά, κυρίως, τον ΣΥΡΙΖΑ!..

– Αυτό που ακούγεται (και το οποίο, αν δεν το… καλλιέργησε, σίγουρα το… ποτίζει η Κ-Βκή… σαπίλα), ότι δηλαδή ο Δένδιας πήρε εντολή από τους Ρότσιλντ να γίνει “εσωκομματική αντιπολίτευση” στον Κυριάκο, (λόγω του ότι ο Κυριάκος, με αφορμή τις Πρέσπες, παρουσιάζεται… ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ, σε μια κρίσιμη γεωπολιτικά περίοδο για τον Κόσμο όλον), αν έχει βάση ή όχι, θα το δείξει το άμεσο μέλλον! Πάντως ο δόλιος Τσίπρας στοχεύει και μ’ αυτόν τον τρόπο στην διάλυση / διχασμό της ΝΔ!..

Τον Δένδια επίσης, πλην του Τσίπρα, τον γλείφει και ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος και τούμπαλιν! (Και το αντίστροφο! Και οι 2 δηλώνουν “πολύ φίλος”, ο ένας, του άλλου)!  Τίποτα τυχαίο φίλοι μου / μας!.. Ο δικηγόρος γιός του Παυλόπουλου, Βασίλης, είναι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, (πιθανώς και μέλος του “Σόρος-Κόμματος” αυτού), ενώ ο πανέξυπνος(!) αυτός Καλαματιανός… Βυζαντινιστής, τα έδωσε όλα στην “Διεθνή Εξουσία” και ως αντίδωρο έλαβε το αξίωμα που κατέχει από το Κόμμα τους στην Ελλάδα (ΣΥΡΙΖΑ), με εντολή, που προς τούτο εδόθη, στον Τσίπρα!

[Η “ΣΟΡΟΣ – ΕΞΑΡΤΗΣΗ”, όπως πολλές φορές έχουμε πει, είναι ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ, διαπερνά όλα τα Κόμματα, μεγαλύτερη όμως επιρροή / διαπερατότητα παρουσιάζει στον “ΣΥΡΙΖΑ”, ο οποίος είναι το 1ο και κύριο Κόμμα του Σόρος στην Ελλάδα! Οι “ΑΝΤΙ-FA” και κυρίως ο “ANTAR-CİA” επίσης ανήκαν στον Σόρος, αλλά με… συνδιαχειριστή την “CİA” επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στις Η.Π.Α., ενώ σήμερα, που στις Η.Π.Α. έχουμε στην “Αρχή” τους Ρεπουμπλικανούς του Προέδρου Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ, ο Διεθνής Εβραίος… Κος Σόρος [και σιγά – σιγά ο γιός του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, αφού τον ίδιο φέρεται ότι τον αναζητά ο… Χάρος, λόγω της ηλικίας του) έχει πάρει… “επ’ ώμου” και ΚΑΤΑΜΟΝΟΣ(!) τον ελληνικό “ΑΝΤΑR-CİA”, (ο σχεδιασμός της CİA” επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” προέβλεπε “ΑΝΤΙ…ΦΕΣ” και “ΑΝΤ…ΑΡΣΙEΣ”, όχι μόνον σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στις Η.Π.Α., όπως και συνέβη), με στόχο να τον βάλλει (τον “ANTAR-CİA”) και αυτόν στην ελληνική Βουλή!.. Και οι αντι-εξουσιαστές “δικοί” του είναι επίσης, και γι’ αυτό δεν αγγίζονται! Ορθότερα ήσαν μέρος και αυτοί του σχεδίου της αμερικανικής “CIA”, κλπ, κλπ, κλπ]!.

– Ποιός; Ναι αγαπητοί, ο Κος Παυλόπουλος [που τον έφτιαξε η Χούντα, που δεν ξέρω αν ήταν ή αν είναι και σήμερα ακόμα, όπως φημολογείται, Μασώνος, αλλά σίγουρα ήταν μέλος, και μάλιστα σκληρό, της βαθειά Χουντικής Χριστιανικής Αδελφότητος ΖΩΗ, της “ΖΩΗΣ”, αν δεν απατώμαι, μια “ΖΩΗ”, η οποία βεβαίως προυπήρξε της Χούντας, ασχέτως αν αυτή στην περίοδό της την… άλωσε, όπως και τον “ΣΩΤΗΡΑ”], υπογράφει σήμερα πχ για τους… έμφυλους ή… έκφυλους, τους… τράνζιτ, αχαχαχαχαχα, κλπ, μιλάει, επίσης σήμερα, σαν νεο-Κομμουνιστής, σαν μέλος της κάποτε λεγόμενης… “Ανανενωτικής (Κομμουνιστικής) Αριστεράς” και σίγουρα όχι ως μεγαλοστέλεχος -κάποτε- της Καραμανλικής ΝΔούλας, με αποτέλεσμα, όταν τον ακούς και ξέρεις γι’ αυτόν, όπως πχ για την… “παθητική του άμυνα”, για το υπουργικό του παρελθόν, με τους 8500 διορισμούς, και άλλα πολλά, να σου έρχεται, όταν τον βλέπεις, να σπας τηλεοράσεις, ενώ νοιώθεις -προσέξτε σαν πολιτικό και όχι σαν ΠτΔ, για να μην παρεξηγηθώ- και μια ταυτόχρονη τάση για να τον φτύσεις, στις ΤV που τον βλέπεις ασφαλώς, όχι τόσο, διότι αυτός ο Κος υπέγραψε τις Πρέσπες, παρ’ ό,τι… ΝΔούλης -υποτίθεται- και παρ’ ότι οι Σκοπιανοί δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα και τις αναφερόμενες ημερομηνίες, αλλά και τα όσα είχαν ειπωθεί και συμφωνηθεί(!) για το νέο Σύνταγμά τους, όταν ακόμα και αυτό το πολιτικό… σκατό, ο ομόλογός του Ιβάνωφ, δεν υπέγραψε την υπόψη συμφωνία, ΑΛΛΑ(!), διότι σου έρχεται να τον φτύσεις, διότι ήταν που ήταν… όμορφος, πάχυνε και “κρέμμασε” προγούλια, κλπ, και έγινε ακόμα… ομορφότερος!.. (“Απ’ την ανάποδη είμαι σαν κόλος, που λέει και η Χαρίκλεια”, Χ. ΚΛΥΝ, απ’ το “σκετς” με τον… επικό Έλληνα τσοπάνη Τραμπάκουλα)!..

  • Φανταστείτε!.. Τον” – και ουσιαστικά “μας” – … έκλασε μέχρι και ο… Ιβάνωφ!.. (Ναι, αλλά η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ… ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΑ, Χ. ΑΥΓΗ, ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΘΑΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-Β ΘΕΜΑΤΑ, ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ… ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ! (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ / ΓΕΙΑ ΣΟΥ… ΜΠΕΤΥ ΜΑΣ)! ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΟΧΙ(!), Η “Χ. ΑΥΓΗ” ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

– Και ο Παυλόπουλος, όπως και η Ντόρα φίλοι μου, αλλά και το σύνολο του πολιτικού μας Κόσμου, ξέρουν άριστα(!) το ποιοί διοικούν τον Κόσμο μας και ειδικότερα την Ευρώπη, και προς τούτο “να κρατάτε πάντα μικρό καλάθι”, όταν πηγαίνουν σε διάφορες εκδηλώσεις των Εβραίων στην χώρα μας οι πολιτικοί μας! Το ίδιον όφελός τους κυττούν, πάντα αυτό… ελλοχεύει, φίλοι μας!.. Είναι ο μόνος λόγος για τον οποίον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ, (ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ), στον ΡΤΕ, ο οποίος, όπως φαίνεται, στο προσκήνιο τουλάχιστον, τους μάχεται, τους πολεμάει και δεν υποχωρεί!..

– ΠΟΥ (θεωρείστε ερωτηματικό το “πού”, όπου το συναντάται στην παράγραφο αυτή) ΧΑΘΗΚΑΝ ΡΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ “ΕΦΑΓΑΝ” ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ,  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ… ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ… ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΠΗΓΕ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, (Ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΤΣΟΛΙΑΣ / ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΣ), ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΓΕΡΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΟΝΣΟΝ ΝΑ… ΛΥΣΣΑΞΕΙ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΓΕΡΩΧΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΧ ΠΩΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑΝ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΩΜΕΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ”, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ “ΕΦΥΓΕ”, ΩΣ 2Ος ΠΑΛΑΜΑΣ, (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ), “ΜΕΣΑ” ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, (ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ), ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΧΟΥΝΤΟΛΟΧΑΓΟΙ, ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΑΡΒΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ,  ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ, ΥΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΓΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΑΝ, ΕΙΧΕ “ΚΡΑΤΗΣΕΙ” ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ 1944, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΤΗΝ ΕΙΧΕ “ΚΡΑΤΗΣΕΙ” ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΟΤΕ “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ… ΚΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΑΔΑΕΙΣ, ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ… “ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ” ΜΕ ΤΗΝ “ΕΝΕΡΓΕΙΑ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ ΜΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ “ΠΑΤΑΜΕ” ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ… “ΑΜΗΝ”, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΨΕΥΤΟ-… ΡΩΜΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ “ΑΙ ΓΑΜ… ΤΕ, ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ – ΦΙΝΑΛΕ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΛΕ ΑΠ’ ΤΟ ΣΤΡ-ΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ; TI KATAΡA EINAI AYTH ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ; ΤΩΡΑ “ΦΑΤΕ” ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Π-Θ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η “ΔΙΚΙΑ” ΤΟΥ ΚΑ, Η ΚΑ… “ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ” ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ… 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΦΑΤΕ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, ΦΑΤΕ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ!..

Δεν συγκράτησα κανέναν ή καμμία άλλη φίλοι μου, εκ των ομιλητών! Τους άκουσα όλους, αλλά δεν θα αναφερθώ ούτε στις στημένες βρωμοσυναλλαγές του “ΣΥΡΙΖΑ” με ύποπτους πολιτικούς άλλων Κομμάτων και κυρίως των “στημένων” “ΑΝΕΛ”, (τί να γράψω πχ για την χυδαία πολιτική λατέρνα, που λέγεται Παπακώστα ή για την Κα … “Κόκκινα Δάνεια” Χουντικιά Υπουργό… Τουρισμού, Κα Έλενα Κουντουρά, τί να γράψω για τον “Περιπατητή” των Κομμάτων, Έλληνα… Κον Μπεντίτ, αχαχαχαχαχαχα, Παπαχριστόπουλο, που δεν έχει τον… Χριστό του, παρά το επώνυμο που φέρει, κλπ, κλπ, κλπ), ούτε επίσης θα αναφερθώ σε κάποια τελείως πολιτικά λιμά, (όπως πχ στον Θεοδωράκη, κλπ), διότι θα τους δώσω αξία!

[Σε αυτούς, δεν συμπεριλαμβάνω τον Κο Λεβέντη, ο οποίος διατήρησε ένα “επίπεδο”, αλλά δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το αντι-Μητσοτακικό του σύνδρομο, αφού μάλλον ο θανών Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θα πρέπει να τον είχε… πηδήξει! Με συγχωρείτε, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το τόσο μίσος του προς αυτόν, μίσος που τον κάνει να… ισοπεδώνει πάντα, όταν μιλάει, τον γιό του Κυριάκο, ο οποίος δεν έχει δοκιμαστεί ως Π-Θ, με τον εθνκό ΟΛΕΤΗΡΑ και σε λίγο… Κεντρώο Τσίπρα (“πάμε μαζί”, αχαχαχαχαχαχα), που κυβερνάει 4 χρόνια τώρα, τα μισά δηλαδή χρόνια των Μνημονίων… μας ]!..

– Όμως!.. Μόνον μνεία εκείνου του… αναξιοπαθούντος, εκ των 12 νήσων, ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ  θα κάνω, και θέλω να ρωτήσω την γμώμη σας, για το αν και κατά πόσον είναι, ο Κος αυτός, ΛΑΓΟΣ του Τσίπρα! Ο Τσίπρας εκτός από τις παρθένες, φαίνεται ότι αρέσκεται και στους λαγούς, γι’ αυτό! (Θυμηθείτε πχ τον άλλο Τσιπρολαγό, τον Κο Σαββίδη ή Σαμπιντί, τον Γεωργιανό του ΜΠΑΟΥΚ! Πάντως Μπράβο Πρόεδρε Σαμπιντί, ειλικρινά μπράβο, που έστω και αργά “έβαλες χέρι” στην Θ4! Προχθές στο ματς σας με τον Ο.Φ.Η., έκλαψα με το περιβάλλον στην Τούμπα και με το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”, γαμώ τον Φίλη μου και τον Τσακαλώτο μου, -δεν είναι οι γνωστοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, είναι συνώνυμοί τους φίλοι μου- καθώς και με το “πανό” στην Θ4 και με τον κόσμο που τραγούδαγε! Έκλαψα, όμως αυτό είναι άλλο, αφού εμείς θα έρθουμε και θα σας νικήσουμε σε 2 εβδομάδες εκεί μέσα στο σπίτι σας Μπαόκια, παρ’ ότι τελικά θα το πάρετε το Πρωτάθλημα με… Προεδρικό Διάταγμα, λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Μαϊου του 2019, ώστε να ψηφίσετε… Τσίπρα, (λέμε τώρα ντε), Πρωτάθλημα, για το όνομα του οποίου ήδη έχει διχαστεί η Παν-κή κοινότητα, για το πώς θα πρέπει τελικά να το ονομάσει! ΤΣΙΠΡΕΙΟ” ή “ΠΡΕΣΠΕΙΟ” Πρωτάθλημα 2018 – 2019);

– Πριν σας αφήσω Κε… Τσίπρα και εσάς φίλοι μου / μας, διαβάστε και κάτι ακόμα που είχε πει στην δίκη του ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και αληθινός ΑΝΔΡΑΣ Αθανάσιος Πολυζωϊδης, στον Επίτροπο Μάσον και στους Δικαστές τους! Εσύ ειδικά Κε Π-Θ γέ! Τους είπε κάποια στιγμή και πρόσεξέ το ιδιαιτέρως εσύ, επειδή είσαι πολύ… Δημοκράτης (!..) :

Όσοι ομιλούν πολύ και συνεχώς περί Ελευθερίας, ω(!!!) Επίτροπε, ρέπουν στο να καταλύσουν την λαϊκή κυριαρχία και πλησιάζουν όλο και περισσότερο στον δεσποτισμό!.. Αυτό σίγουρα Αθαμανιωτο-Κυψελιώτη Π-Θγέ, δεν θα τα άκουσες στα κομμουνιστικά φροντιστιριακά σου / σας απογεύματα στην ΚΝΕ!.. (Σχετικά με τα λεγόμενα του Κου Χατζάρα θα μας πεις “2 λόγια” ή όχι);

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. 

Russian Deputy Foreign Minister Sergei Ryabkov denied that Moscow is allied with Iran in Syria, claiming the countries do not see “eye to eye.”

By: Eli Leon, Daniel Siryoti and Yoni Hersch, Israel Hayom via JNS.org

Russia’s deputy foreign minister denied Moscow had formed an alliance with Iran in Syria and said the Kremlin was deeply committed to Israel’s security in an interview with CNN, Friday.

“We in no way underestimate the importance of measures that would ensure very strong security of the state of Israel. The Israelis know this, the U.S. knows this, everyone else, including the Iranians, the Turks, the government in Damascus. This is one of the top priorities of Russia,” Sergei Ryabkov told CNN.

Asked whether Russia and Iran were allies “on the ground” in Syria, Ryabkov said, “I wouldn’t use this type of word to describe where we are with Iran. We are working together with them … but we do not see at any given moment completely eye to eye on what happens.”

He noted that Moscow “acted last year to persuade Tehran to kind of withdraw from the border with Israel with some heavy equipment so that this area would be more protected and there would be no attempts on the part of highly controlled militias to attack Israel from that front.”

According to Ryabkov, Russia had been prepared “to go even further” at the time, “although it’s always very difficult to negotiate with the Iranians. But it didn’t work because of [the] U.S. and Europeans’ inability to guarantee even as, you know, some extension of reimposition of U.S. extraterritorial sanctions on Iran.”

Meanwhile, Foreign Policy magazine reported that the Pentagon was weighing a plan that would see the U.S. maintain a military presence in a base in southeastern Syria in an attempt to thwart the establishment of a direct supply route from Iran to Syria through Iraq.

2. 

Ufuk Ulutaş

 

Ortadoğu’nun yeni jeopolitiği…

28.01.2019 

Brookings on araştırmacısıyla yaptığı Ortadoğu’da stratejik mevzilenmelerle alakalı mülakatları derlemiş. Bölgenin değiştiği ve değişen bölgede ABD’nin de rolünün değişimler geçirdiğini ortaya koyan metinde yerinde tespitler de var, havada kalan tespitler de. Özellikle Türkiye kısmının klişelerden ileriye gidemediğini not etmek lazım.

Mülakatlarda ortaya çıkan yaygın görüşlere göre: “ABD’nin Ortadoğu’dan çekildiği argümanı biraz zorlama ama ABD’nin nüfuzunun azaldığı bir vakıa. ABD’nin Ortadoğu enerji kaynaklarına ihtiyacının azalması, ABD’li karar vericilerin bölgeye dair siyasetini şekillendiriyor. Ortadoğu’nun yeni jeopolitiğinde temayüz eden altı ülke var: Suudi Arabistan, İran, Türkiye, İsrail, ABD ve Rusya. İran’la Suudi Arabistan birbirini dengelemeye çalışıyor. İsrail İran’ın nükleer güce erişmesini engelleyip Filistin-İsrail meselesini çözmeye değil idare etmeye çalışıyor. Türkiye “İslami-Milliyetçi” gündemle Ortadoğu’da daha aktif. Rusya ABD’nin hilafına nüfuz kazanmaya çalışıyor.”

Washington’da think-tank cemaati geleneksel olarak Türkiye’yi Ortadoğu bağlamında ele almaya alışık değil. Bu bağlam sıkıntısı Türkiye konusundaki sığlıkla da birleşince, dönemsel olarak değişen bağlamlarda ele alınan Türkiye’nin özellikle Ortadoğu bağlamında ele alınırken klişelerin devreye girmesi şaşırtıcı olmuyor. Soğuk Savaş yıllarında blok-cephe ülke tartışmaları bağlamında, Kıbrıs meselesi bağlamında, AB ile üyelik süreci bağlamında ya da darbe ve darbe girişimleri esnasında asker-sivil ilişkileri bağlamında ele alınagelmiş. Senede bir Ermeni meselesi gündeme gelir. İsrail’le ilişkilerin tabiatı küçük bir grup arasındaki tartışmaları tetikler.

Fakat söz konusu Ortadoğu jeopolitiği bağlamında Türkiye’nin analiz edilmesi olunca, Ortadoğu ülkelerine dair sahip olunan şablonlar üzerinden hareket edildiği için çok parlak tablolar ortaya çıkmaz. Daha doğrusu Ortadoğu’daki tüm ülkeleri topyekûn analiz edebileceğiniz bir şablon yoktur. Ortadoğulu son yüzyılda kurulmuş ülkeleri dahi tek şablonla analiz edemezken, Türkiye gibi tarihi ve kültürel hinterlandı geniş, Ortadoğu jeopolitiğini fazlasıyla aşan nitelikleri ve hususiyetleri olan, Ortadoğulu ülkelerden birçok açıdan farklılaşan bir ülkeyi bu İsviçre çakısı şablonla analiz etmek araştırmacıyı yarı yolda bırakır.

Eskilerden kalma İslamcılık ve milliyetçilik tartışmaları, Arap Baharı’ndaki pozisyonunu Müslüman Kardeşlerle ilişkiler üzerinden okuma klişesi ve kolaycılığı, iç siyasi sembol ve mülahazalardan dış politika stratejisi okuyabilme zannı ve duymak istenilenle aslında olan arasında kalkan perdeler sebebiyle Türkiye tartışmaları klişelerden ibaret kalıyor. Pazarlama ve paketleme, kavrayış çabasının önüne geçiyor. Oysa Ortadoğu hatta küresel jeopolitik bu kadar kayganken bunların merkezinde yer alan ülkelerden birisi olan Türkiye hakkında biraz daha mütevazı analizler yapmakta fayda var.

AKŞAM GAZETESİ

3. 

Πρέσπες 1949: Το ΚΚΕ αποφασίζει «εθνική αποκατάσταση για τον μακεδονικό λαό»

Στις 30 και 31 Ιανουαρίου του 1949, συνήλθε στις Πρέσπες η 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ. Σε ένα μέρος της, η απόφαση που ελήφθη έλεγε επί λέξει:

«Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα ‘δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των. Ταυτόχρονα, οι Μακεδόνες κομμουνιστές πρέπει να προσέξουν τις διασπαστικές και διαλυτικές ενέργειες που ξενοκίνητα σοβινιστικά και αντιδραστικά στοιχεία αναπτύσσουν, για να διασπάσουν την ενότητα ανάμεσα στο μακεδονικό(σλαβομακεδονικό) και τον ελληνικό λαό, διάσπαση που μόνο τον κοινό τους εχθρό, το μοναρχοφασισμό και τον αμερικανοαγγλικό ιμπεριαλισμό θα ωφελήσει. Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης. Ο σλαβομακεδονικός και ελληνικός λαός μόνον ενωμένοι μπορούν να νικήσουν. Διασπασμένοι μόνον ήττες μπορούν να πάθουν. Γι’ αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά». Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ», τόμος 6ος, σελ. 337-338).

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, έχοντας στασιάσει απέναντι στην νόμιμη Κυβέρνηση της Ελλάδος, τον Οκτώβριο του 1944, με ανταρτοπόλεμο σε πόλεις και χωριά, καταχρηστικές απεργίες, μαζικές εκτελέσεις, ομηρίες, δολοφονίες, βιασμούς και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έμειναν ατιμώρητα, συστήνει την «Προσωρινή Δημοκρατική Κυβέρνηση» με την συμμετοχή τριών Βουλγάρων με «μακεδονική» εθνική συνείδηση: τους Πασκάλ Μητρόφσκυ, Σταύρο Γκότσεφ και Γκέλο Κόϊτσεφ.

Λίγους μήνες μετά την 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ, οι Έλληνες Κομμουνιστές και οι Βούλγαροι συνεργάτες επανέρχονται στις Πρέσπες στις 25 και 26 Μαρτίου του 1949, στο χωριό Ψαράδες. Εκεί συνήλθε το 2ο συνέδριο του ΝΟΦ (Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), που διαδόχου σχήματος του ΣΝΟΦ (Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), με τη συμμετοχή 700 αντιπροσώπων. Εκεί, απήθυνε λόγο ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης.

Η ανακοίνωση του ΝΟΦ ανέφερε: «Το δεύτερο συνέδριο του ΝΟΦ θα είναι συνέδριο διακήρυξης των νέων προγραμματικών αρχών του ΝΟΦ. Αρχών που είναι ο προαιώνιος πόθος του λαού μας. Θα διακηρύξει την ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο μακεδονικό κράτος μέσα στη λαϊκοδημοκρατική ομοσπονδία των βαλκανικών λαών, που είναι η δικαίωση των πολύχρονων αιματηρών αγώνων του». Στο τέλος, το συνέδριο διακήρυξε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του «μακεδονικού» λαού.

Το ΚΚΕ, στις 27 Μαρτίου 1949 , δημιούργησε την “Κομμουνιστική Οργάνωση της Μακεδονίας του Αιγαίου” (ΚΟΕΜ).…

  • ΣΧΟΛΙΟ:
  • ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, (ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΚΕ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ “ΣΗΜΕΡΑ” ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ “ΠΑΝΟ” ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ “ΟΧΙ” ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΩΝ… ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΟ-ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ Π-Θ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΝΑΣ Π-Θ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΦΟΔΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΤΟΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ, ΣΤΟ ΚΚΕ! (ΟΚ ΤΟ “ΠΑΝΟ” ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜ/ΚΑ “ΚΛΙΣΕ” ΠΕΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΑΥΤΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ – ΠΑΠΑΡΙΚΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ – ΦΡΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΚΕ)!
  • ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΟΥ… ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΙΛΕ ΚΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ “ΕΚΚ” (“Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα”), ΑΦΟΥ ΕΞΕΛΛΕΙΠΕ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΠΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ… ΜΑΝΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ!.. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΛΟΙΠΟΝ!..
  • Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΕΟΝ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ “ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ” ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΣ) ΘΑ ΗΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΩ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ!
  • ΧΑΙΡΕ ΦΙΛΕ ΛΑΜΙΩΤΗ!.. 

4.

Δείτε παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες είναι και ένα από τα τότε πρωτοσέλιδα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, με “φάτσα – κάρτα” την “φωτό” της αγαπημένης του Έλληνα Π-Θ, Βουλγάρας Ειρήνης ΓΚΙΝΟΒΑ!

ω1

ω2

 Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ!..

ω3

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ!..

ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο… ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΟΤΖΙΑ,… ΚΟΣ ΣΟΡΟΣ!.. (ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ… ΚΑΜΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ)!.. ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΖΩΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ (!..) ;

ω5

Η “ΦΩΤΟ” ΑΥΤΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ

ΤΟΝ

ΖΟΡΑΝ

ΚΑΙ

ΤΟΝ…

CEORGE

TA ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ… “SOROS-ΑΔΕΛΦΙΑ / BROTHERS”  και… “ROTHCHILD-NIECE” ΕΙΝΑΙ (ΘΥΜΙΖΩ):

ΤΣΙΠΡΑΣ – ΡΑΜΑ – ΖΑΕΦ – ΜΑΚΡΟΝ – ΣΑΝΤΣΕΘ,

ενώ τώρα “κτυπάει την πόρτα τους”

και

ο

εκ

της

ΚΥΠΡΟΥ

μας

ΑΝΑ(Ν) ΣΤΑΣΙΑΔΗΣ,

ο οποίος μας είπε (30-01-2019), ότι το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας δόθηκε από το… 1992 (τί είπες βρε… Κουμπάρε;), συνεχάρη μάλιστα τον… Αλέξη μας, για την τεράστια εθνική… επιτυχία του (ίσως ο Πρόεδρος Ανάν… να θέλει καμμία ανάλογη επιτυχία και για το “Κυπριακό”, αχαχαχαχαχαχα), ενώ μας έκανε και… μάθημα “περί λογικής και συναισθήματος”!.. (Βέβαια Πρόεδρε, έχεις δίκιο! Ήσαν πχ οι… ευαίσθητοι… μαλάκες ΕΟΚΑ τζήδες, που αποτέλεσαν συμπληρώματα βρετανικών… κρεμμαλών, ώστε πχ να υπάρχεις εσύ σήμερα εκεί στην Μεγαλόνησό μας, ως ο… λογικός Πρόεδρος! Κρίμα για τους τότε συντρόφους σου, κρίμα και δεν φαινόσουν να είχες πιεί, όταν τα έλεγες αυτά!.. Τόσο δύσκολο σου ήταν -τουλάχιστον- να σιωπήσεις);

  • Χρέη… SOROS – MOTHER εκτελεί η Γερμανίδα Νέο-Φίρερ της… “Ευρωπαϊκής Παγκοσμιοποίησης”… Α. Μέρκελ!..

5. Ναι!

  • Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ(!!!), κατά την γνώμη μας, “σήμερα”, η απουσία, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, των ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ και ΖΩΗΣ ΚΩΝ-ΛΟΥ!.. Τουλάχιστον αυτών!..  
  • Δηλαδή ρε φιλαράκο, που ρωτάς, είναι στην Βουλή πχ ο… Σαρίδης, ο… Φωκάς, η… Αυλωνίτου, η… Παπακώστα, η… Κουντουρά, ο… Θεοχαρόπουλος,  ο… Δένδιας, ο… Π. Καμμένος, η… Καλατζάκου, ο… Σταύρος και άλλα πολλά λουλούδια, όπως και όλοι οι “Χιτλερικοί κλώνοι”, οι συνεργάτες στο Πεδίο του “ΣΥΡΙΖΑ” και του Τσίπρα, και δεν είναι ρε συ πχ η Ζωή και ο “Λαφάζ;

 

6. Μπράβο Κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ! Μόνον ΠΑΣΟΚ! Αϊ Σιχτίρ πια! Όσοι θέλουν και όσοι κυρίως νοιώθουν δυνατοί να ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ “ΕΜΠΡΟΣ” ΚΑΙ ΨΗΛΑ”, ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!.. Μόνον ΠΑΣΟΚ!

7. Ρε μπινέ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, στους Τούρκους ρε; Στην Γαλατά ρε; Κε Άγγελε ξανακάλεσέ τον στην Εθνική, που είναι ο μόνος που δεν ψάλλει, (ούτε ψιθυρίζει έστω), τον εθνικό μας ύμνο!.. Ντροπή!..

  • -/-