Λίγα… Τουρκικά!..

Φίλοι μου / μας!

 1. 1. Οι Τούρκοι έγραψαν χθες (20-10-2021) ό,τι ακριβώς σας γράφαμε προ έτους(+) ακόμα, (καλώντας και τον νυν Π-Θ μας να ξέρει και να προσέχει πού βαδίζει με τον «Σόρος-Τσίπρα»), αλλά και πρόσφατα, με την συζήτηση στην ε/ Βουλή μας για την Ε-Γαλλική συμφωνία «Αμυντικής Συνεργασίας»! Διαβάστε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την ε/Κ-Β για κραυγές πολέμου προς την Τουρκία»!

 1. 2. Υποναύαρχος (Ε.Α.): Γιαϊτζί. Ο «Πατέρας» της «Γαλάζιας Πατρίδος», που επιτρέψαμε εμείς να ονομαστεί έτσι, τουλάχιστον… , δήλωσε: «Αν η Ελλάδα μας βρει σε στιγμή αδυναμίας, θα μας επιτεθεί»!..

Τόσο πολύ καλά μας ξέρετε, ρε Τούρκοι και ειδικά εσύ ο υποτιθέμενος… «Ειδήμων», ρε Καραγκιόζη Ναύαρχε; / Και κάτι ακόμα! Πώς ντύνεσαι έτσι ρε παπάρα; Σαν τον Ταμτάκο είσαι, τον γύφτο των ε/βιντεο-ταινών, της 10ετίας του 1980!..

 1. 3. Και πλέον φαίνεται να εκκινεί σοβαρή εμπλοκή στο… «Χ»! Ποιό είναι αυτό το «Χ»; Είναι η διασταύρωση στον Χάρτη του ευφάνταστου, κατ’ ελάχιστον, Τ-Λ μνημονίου, με την Ε-Αιγυπτιακή θαλάσσια χάραξη «ΑΟΖ», κλπ!..

Στενή παρακολούθηση λοιπόν, αφού η Ελλάδα δυνάμωσε, γενικώς, πολύ τον τελευταίο χρόνο και τώρα πια θα φανεί (και) το ποιά είναι πραγματικά(!) η σημερινή Τουρκία!..

 1. 4. Εκεί στον πράγματι σοβαρό «ECONOMIST», σας προτείνουμε, με τον δέοντα σεβασμό, να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι σ’ αυτά που γράφετε! Οι Τούρκοι μπορεί να φτιάξουν ατομική βόμβα, στην άλλη… ζωή!..
 2. 5. Ψάχναμε προχθές στις ταινίες «πορνό» να βρούμε τουρκικά… θέματα, λόγω κάποιων πρόσφατων εισερχομένων πληροφοριών στο… «Αγγελικό Κέντρο», και τελικά προέκυψε το σχετικό «VIDEO»-θέμα με τον Ψευδο/Π-Θ των Τ/Κ!

Τί έγινε ρε.. Ερσίν; Στριγγλίζετε σαν τον Χίτλερ στις όποιες σας ομιλίες ή και δηλώσεις ακόμα, και μετά πάτε για… εκτόνωση και… ψυχοθεραπεία και «γυρνάτε» τσόντες, ρε ξεφτίλες, ρε πολιτικές κολότριχες του άρρωστου Ερντογανικού… κόλου;

 1. 6. Για πολλοστή φορά το γράφουμε! Όσο (κυρίως!!!) η Τουρκία θα είναι ο τελευταίος παγκόσμιος τερματικός Σταθμός του δρομολογίου του παγκοσμίου χρυσού, πριν αυτός καταλήξει στις Τράπεζες των «Διεθνών Εβραίων» στην Γερμανία και στην Αγγλία, και επίσης, όσο η Τουρκία θα έχει «δίπλα» της το Κατάρ, το Αζερμπαϊτζάν και την Κίνα, ούτε θα πεινάσει και ούτε θα κρυώσει… ποτέ!..
 2. 7. Θα περίμενε κανείς οι… «συνασπισμένοι» 10 Πρέσβεις στην Άγκυρα (εμφανώς υποκριτές), να μην εξέδιδαν κοινή δήλωση, στον βωμό δήθεν των «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», για να απελευθερωθεί το Όργανο του Σόρος και Πράκτορας της… παλαιάς «CIA» των «Δημοκρατικών», ο Τουρκο-Γάλλος Οσμάν ΚΑΒΑΛΆ, αλλά να συνασπίζονταν και να αγωνίζονταν για την απελευθέρωση του «συμβόλου» πια Αμπντιουλλάχ ΟΤΖΑΛΑΝ, καθώς και του Προέδρου του Κουρδικού Κόμματος «HDP», Σ. ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ.

Είναι πράγματι πολύ σκληρό, αχαχαχαχαχα, οι άνθρωποι του Σόρος, πχ στην Ελλάδα, να έχουν διατελέσει ή και να διατελούν ακόμα Π-Θ γοί ή Υπουργοί ή Αρχηγοί Κομμάτων, κλπ, όπως πχ οι Κοι Τσίπρας και Βαρουφάκης και στην γείτονα να είναι στο… Τσιτζντάνι!..

 1. 8. Όπως μας «λένε» τα κάμποσα «γκάλοπ»* που γίνονται τελευταίως στην Τουρκία, όποιος από τους 2 συνασπισμένους αντιπάλους [ΡΤΕ – ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ… against ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ – ΑΚΣΕΝΕΡ – ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ (ίσως και ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ), «πάρει» μαζί του τους Κούρδους («HDP»), θα κερδίσει τις προσεχείς τ/εκλογές, ΑΝ(!!!) βεβαίως αυτές πραγματοποιηθούν (2023)!..

Γι’ αυτό και ο Κουρδικής καταγωγής, πολιτικά «λίγος», Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου «φαγώθηκε» να αφεθεί ελεύθερος ο Σ. Ντεμιρτάς! (Τον επισκέφτηκε μάλιστα και στις… γνωστές μας (καταλάβατε… ) Φυλακές «Υψίστης Ασφαλείας» της Αδριανουπόλεως!..

Από παλιά, οι του «CHP» και οι όποιοι, κατά καιρούς, «συν αυτώ», επεδίωκαν την ενσωμάτωση των Κούρδων στο τ/Κράτος, και γι’ αυτό πολλές φορές υπήρχε η εντύπωση, σε διαφόρους Τούρκους και ξένους… παρατηρητές, πως οι υπόψη τ/Κ-Βσεις συνεργάζονταν ακόμα και με τους ΡΚΚ-άδες / ένοπλο τμήμα!.. (Εντύπωση ψευδής όμως, όσον αφορά το… «ανταποδοτικά», απέναντι σε όποιους τρίτους)!..

Από την άλλη πλευρά, ήτοι την Ερντογανική… όχθη, ξέρουν ότι δεν μπορούν να συμμαχήσουν με τους Κούρδους, τους οποίους ο κυβερνητικός σήμερα εταίρος Ντεβλέτ Μπαχτσελί αποκαλεί «στα ίσα» «Τρομοκράτες», όπως και τον ίδιο τον Ντεμιρτάς, και έτσι κάνουν προσπάθειες να «ακυρώσουν» το υφιστάμενο τ/εκλογικό καθεστώς, όπως και (κυρίως!) να αυξήσουν το «επί τοις %» κουρδικό «πλαφόν» εισαγωγής στην «ΤΒΜΜ» και στην περίπτωση που δεν τα καταφέρουν να απαγορεύσουν την κάθοδο στις εκλογές του «HDP» («σήμερα» είμαστε πιο κοντά σε μια τέτοια εκδοχή), ένα «HDP» που στις δημοσκοπήσεις φέρεται να καταγράφει ένα εκλογικό ποσοστό της τάξεως του 11%.

*Τελευταία δημοσκόπηση θέλει τα κόμματα να τυγχάνουν της παρακάτω αποδοχής στην τ/Κοινωνία:

AKP” 31,7%, “CHP” 25,3%, “IYI PARTİSİ” 14%, “HDP” 11%, “MHP” 10%, “DEVA” 2,6%.

Αφαιρουμένου δηλαδή του «HDP», οι 2 «Συμμαχίες» είναι περίπου ισόπαλες!..

Επομένως οι Κούρδοι ας εκμεταλλευτούν ό,τι και πάλι η Ιστορία τους παρέχει!!!

Και για να μην το ξεχάσουμε! Μπορεί να… υλακτούν προς τον ΡΤΕ και γενικώς οι της τ/Αντιπολιτεύσεως σήμερα για το υφιστάμενο «Προεδρικό» και ορθότερα «Τουρκο-Προεδρικό» σύστημα στην χώρα τους, αλλά «μέσα» τους το θέλουν ΑΠΑΝΤΕΣ και ΑΠΑΣΑΙ! Συνεπώς, το σύστημα αυτό ήλθε «για να μείνει»!

 1. 9. Το τ/ «ΑΣΕΠ» («KPSS») φέρεται να συνέχιζε να έκανε… «FETÖ»-συνεντεύξεις σε ικανό αριθμό νεαρών Τούρκων που εισήχθησαν στις τ/Στρατιωτικές Σχολές τα τελευταία χρόνια, μετά το «Κίνημα» του 2016, γεγονός που οδήγησε σε έντονη διαμαρτυρία – διάψευση από το τ/ΥΠΑΜ και προσωπικά από τον Τ/ΥΠΑΜ Κο Χ. ΑΚΑΡ.

Τελικά το τ/ «ΑΣΕΠ» άρχισε να «παίρνει» «κόσμο», χωρίς διαφόρους περιορισμούς (πολιτικούς και άλλους), όπως και χωρίς… όρια!..

 1. 10. Η τ/Κ-Β… αντεπιτίθεται με τον ίδιο τρόπο στην Αντιπολίτευση!.. Άρχισε και αυτή να ομιλεί και να… διαδίδει πληροφορίες για δημιουργία κλίματος… «ΧΑΟΥΣ» στην χώρα, (δια του φιλικού της Τύπου κυρίως), ενός «ΧΑΟΥΣ» από την πλευρά βεβαίως της τ/Αντιπολιτεύσεως προερχομένου, κάνοντας λόγο, για ύπαρξη συγκεκριμένου σχεδίου, καθώς και λόγο στο ποιές Οργανώσεις σκοπεύουν να απαγάγουν ή και να δολοφονήσουν Τούρκους πολιτικούς (και των 2 «Συνασπισμών»), ενώ ευρύτερα ομιλεί για απαγωγές, δολοφονίες και λοιπές συναφείς δράσεις των Οργανώσεων αυτών, γενικώς μέσα στην Τουρκία και σε όλα τα επίπεδα, και όχι μόνον σ’ αυτό το υψηλό, όπου ευρίσκεται η τ/πολιτική τάξη!.. (Ό,τι σχεδόν δηλαδή έλεγε και ο… Κιλιτσντάρογλου)!..

Έτσι, ακούσαμε ξανά, και μετά από καιρό, για την Οργάνωση «DHKPC», η οποία υποτίθεται ότι σχεδιάζει απαγωγές πολιτικών, ενώ φυσικά από το… «ΧΑΟΣ» δεν μπορεί να λείπει το «ΡΚΚ», το οποίο «ακούστηκε» και αυτό!..

«Για τα μάτια του κόσμου», όπως και για «στάχτη στα μάτια» γενικώς, έχει δοθεί «γραμμή» να αναφέρεται ως «εχθρός» και ο συνεργάτης των Τούρκων «ISIS» (αυτοί εσκεμμένως τον λέγουν «DEAŞ» / σήμερα όλοι αυτοί είναι «μπαλάκι» στα χέρια της «ΜΙΤ»), ένας «ISIS» που «μπήκε» και αυτός στο κάδρο του «ΧΑΟΥΣ» για… ξεκάρφωμα** και μόνον, μετά την σχεδόν παγκόσμιο κατακραυγή για την σχέση του με το τ/Κράτος!..

** Στο πλαίσιο αυτού του «ξεκαρφώματος» εντάσσονται και οι αναφερόμενες περιοδικώς συλλήψεις ή εκτελέσεις από το τ/Κράτος κάποιων μελών του «ISIS», συνήθως απλών… «απλούστατων» «Οπλιτών» της Οργάνωσης.

——————————————————————————————————-

Η αναφορά σε τ/«ΧΑΟΣ» φέρνει στον νου την λέξη «Πραξικόπημα», λέξη που έσπευσε αμέσως ο ίδιος ο ΡΤΕ να ξεκαθαρίσει πως έχει «σβήσει» από το τ/λεξιλόγιο, καθ’ όσον η Κ-Β του πέτυχε να τα καταστήσει όλα αυτά παρελθόν, που δεν θα ξαναγίνει ποτέ παρόν, σε ελεύθερη… μετάφραση των λεγομένων του!..

Παρ’ όλα αυτά, εμείς γράφουμε… οψόμεθα, σημειώνοντας βεβαίως πως, ασφαλώς και σήμερα δεν χρειάζεται να γίνει οποιοδήποτε Πραξικόπημα ή Κίνημα, «αλά Τούρκα», όπως παλιά, είτε «σκληρό», είτε «βελούδινο», κλπ, (1960,1971, 1980, 1999, 2007, 2016), αφού σήμερα το τ/Κράτος κυβερνάται εμμέσως, αλλ’ όμως κυβερνάται, από τις «ΤΕΔ» και συγκεκριμένα από την πολιτικο-στρατιωτική «κλίκα» του παλαιού Πράκτορος της «ΜΙΤ» (απ’ το 1960 ακόμα) και παλαιού τάχα μου «ΜΑΟ-ϊκού» και σημερινού «Ευρασιανιστή» Ντο(γ)ού ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, του οποίου η γενικότερη φιλοσοφία «καλύπτει» σε ικανό εύρος την «ΜΙΤ», και σε πάρα πολύ μεγάλο εύρος (σχεδόν απολύτως θα έλεγα), τις «ΤΕΔ», και ασφαλώς (δια του εθνικιστικά ηπιότερου, σε σχέση με τον Περιντσέκ, Μπαχτσελί / καταλάβατε…) «καλύπτει» σχεδόν ολοκληρωτικά και την τ/Κ-Β!..

 1. 11. Δεν γνωρίζω να σας πω,

αν η -κατ’ εμάς- παπαριά που έγραψε προσφάτως η ε/φ του Μελισσανίδη «ΕΣΤΙΑ» (μία των αρκετών που αυτός χρηματοδοτεί ή/και ελέγχει), σχετικά με την φερόμενη συνάντηση, σε σπίτι στην Αθήνα, 3 παλαιών Άγγλων Πρέσβεων με δημοσιογράφους, κατά την οποία αυτοί φέρεται να δήλωσαν ότι είναι θέμα ημερών το να «πέσει» ο ΡΤΕ στην Τουρκία, κλπ,

Αρχικώς, αν μετεδόθη ως είδηση, όπως ακριβώς συνέβη, εννοώ ως γεγονός, αν δηλαδή είναι ακριβής ως πληροφορία, (σίγουρα, κατά την γνώμη μας, είναι εκκωφαντικά ελλιπής), και αν είναι ακριβής,

Αν εντάσσεται σ’ έναν γενικότερο σχεδιασμό (άραγε ποίων;) κατά του Τ/Προέδρου, πχ σ’ αυτόν του παραπάνω αναφερθέντος τ/… «ΧΑΟΥΣ» ή όχι, κλπ!..

Σίγουρα ξέρω να σας πω, πως:

α. Αν η συνάντηση αυτή και τα λεχθέντα κατ’ αυτήν έγιναν σε γνώση της «ΜΙ6» («Κλιμάκιο Αθηνών»), τότε θα πρέπει η Αγγλική Κ-Β να ενημερώσει για το τί ξέρει την ελληνική, (κυρίως γιατί το έκανε), παραδεχόμενη τουλάχιστον πως κακώς έγινε κάτι τέτοιο, στην χώρα μας, η οποία μάλιστα είναι ο Νο «1» εχθρός για την Τουρκία, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει, όπως και δημιούργησε, τ/…ευκαιρία για ανυπόστατους συνειρμούς, κατά της Ελλάδος.

β. Αν η συνάντηση και τα όσα ελέχθησαν σ’ αυτήν έγιναν «εν αγνοία» της επισήμου Α/Κ-Β, και οι Α/Πρέσβεις (έστω και παλαιοί, έστω και ε.α. / η ιδιότης δεν απωλείται μέχρι και του θανάτου), «εν τη αφελεία» τους (λίγο δύσκολο για τους αυστηρά πειθαρχικούς, αλλά και πειθαρχημένους Άγγλους διπλωμάτες, όχι όμως και απίθανο), είπαν όσα είπαν, τότε θα πρέπει να κληθούν να ζητήσουν «συγγνώμη» από την ε/Κ-Β προσωπικά ο καθένας και όλοι μαζί, με υπόδειξη – εντολή μάλιστα της Α/Κ-Β, την οποίαν τουλάχιστον εξέθεσαν και προς την οποίαν θα πρέπει, όπως εκτιμούμε, να λογοδοτήσουν!..

γ. Η ε/Κ-Β θα πρέπει να κατευθύνει γενικώς τους όποιους Έλληνες δημ/φους ή «δημ/φους» που έχει στο… μπλοκάκι της (εννοώ «διαπιστευμένους» δημ/φους, αφού προφανώς δεν θα ήσαν στην συνάντηση κάποιοι… «τυχαίοι» εξ αυτών) και ασφαλώς το όλον του «Δ.Σ.», ώστε να προλαμβάνονται τέτοια ή παρόμοια γεγονότα, ικανά να δημιουργήσουν ανώφελη και αχρείαστη περαιτέρω ένταση στις ήδη τεταμένες Ε-Τ σχέσεις! Η μη ανάληψη πρωτοβουλιών των όποιων υπαλλήλων, αλλά η άμεση αναφορά και μόνον των όποιων πληροφοριών περιέρχονται σε γνώση τους, θα αρκούσε στο να διασφαλιζόταν σε ικανοποιητικό βαθμό, το ζητούμενο αυτό!..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ» Η(ΔΙΑΖ) Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ!..

ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΙ «ΑΓΓΕΛΟΙ» ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ «ΣΑΪΤ» ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!.. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ… ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!..

 1. 12. Συγχαρητήρια στο ε/ΓΕΕΘΑ για την σχεδόν πρόσφατη υπογραφή συμφωνίας «προστασίας» των Πληροφοριών, με την Σλοβενία, της οποίας οι υπόψη Υπηρεσίες (και των «ΕΔ» της ακόμα), αποτελούν / έχουν ονομασθεί “«CIA» των Βαλκανίων”, αφού τις οργάνωσαν, κλπ, κλπ, κλπ, μετά την ανεξαρτησία της χώρας, οι Αμερικανοί! (Ιδιαιτέρως τις «ΜΥ» της, οι οποίες έχουν το παρανόμι «Μικρή CIA»)!..
 2. 13. Ο Κατσίφας… αυτοκτόνησε, μας είπαν μετά από 3 χρόνια οι Τουρκαλβανοί!..

Αυτοί είναι δυστυχώς και οι σημερινοί Αλβανοί και η Τουρκο-πληρωμένη Κ-Β τους! Βαθειά ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ορκισμένοι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, εραστές μόνον της υπουλίας και του χρήματος και σίγουρα όμοιοι της ΥΑΙΝΑΣ!..

Έτσι κάπως είχε αυτοκτονήσει και ο Αριστοτέλης ΓΚΟΥΜΑΣ, οχιές!

Κρίμα στην δήθεν ελληνική, αλλά στην πραγματικότητα πλούσια και βαθειά διεθνιστική (συνεπώς και αντεθνική), νέο-κομμουνιστική ΣΟΡΙΤΙΚΗ Κ-Β Τσίπρα, αλλά και κρίμα και στην νυν ε/Κ-Β η οποία δεν ακούσαμε να ψελλίζει το παραμικρό, μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΥΒΡΕΩΣ, ενώ ο Κος Π-Θ στην Σλοβενία μίλησε πρόσφατα για την «Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση» των Δ. Βαλκανίων!..

Πώς άραγε, έτσι;

Κε Π-Θγέ;

Κε Δένδια;

Να φταίει, εννοώ που δεν ακούσαμε κάτι (έστω ένα «κάτι»), από την ε/Κ-Β, ότι ο ΡΑΜΑ είναι τσάτσος και του Σόρος, πλην του ΡΤΕ;

Να φταίει ότι μόνον… sex δεν κάνει με τον διαμένοντα στην Αλβανία γιο του παλιού Οργάνου των ΝΑΖΙ Γιώργου ΣΟΡΟΣ, Άλεξ;

Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ, αυτό το Ελληνόπουλο, [που ΝΟΜΙΜΩΣ(!) (βάσει κειμένων «διεθνών συνθηκών») ήθελε να υψώνει, κάθε χρόνο, στις 28/10,(καταλάβατε), την ε/Σημαία στο χωριό του, στην περιοχή που κακώς(!!!) λέγεται Β. ΗΠΕΙΡΟΣ, όταν η ΗΠΕΙΡΟΣ και ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ έφτανε και φτάνει μέχρι την γραμμή «Τίρανα – Επίδαμνος (Δυρράχιο)»], ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ!..

Ήταν 1 και πήγαν πάνω του 150 άνδρες της «RENEA», με επικεφαλής της Α/Αστυνομίας τότε, αυτόν που επί εκείνου του άλλου άθλιου ανθέλληνα ΣΗΜΙΤΗ, (αυτού που εντέχνως διέλυσε, ο πολιτικός αυτός αληταράς, το «ΠΑΣΟΚ» του «ΑΝΔΡΕΑ»), ήταν επικεφαλής στην άλλη τότε δολοφονία, στην δολοφονία του Ε/Πυροσβέστη, που θέλησε να διαπραγματευτεί ο άμοιρος με τους… Αλβανούς, ήτοι με ύαινες, όταν εκείνος ο Αλβανός (ένας από τους πολλούς υποτίθεται… βασανισμένους στην Ελλάδα), είχε… «απαγάγει» εκείνο το κολο-λεωφορείο και η «χεσμένη» τότε ε/Κ-Β το άφησε να μπει στην Αλβανία. [Στην «υπόθεση» ΚΑΤΣΙΦΑ, (διότι έγινε «case»), η «ΕΛΑΣ» του Τσίπρα, έδινε πληροφορίες στην Αλβανική, για τον… Εθνικιστή / … Φασίστα και… ναρκομανή, όπως τον παρουσίαζαν, ΚΑΤΣΙΦΑ / αναβαθμίστηκε δηλαδή πολλαπλώς η βρωμιά των κυβερνώντων προδοτών την δόλια μας Πατρίδα].

Έκαναν 40+ ημέρες να δώσουν την σωρό στην Οικογένειά του, τα σκυλιά!..

Του αφήρεσαν όλα σχεδόν τα ζωτικά όργανα και τον παρέδωσαν… άδειο, όπως έκανε ο Αλβανο-Κοσοβάρος Χ. Θάτσι («ΦΙΔΙ»), με τους άλλους δολοφόνους μας, τους σφάχτες Σλάβους (Αυτήν την φορά ήσαν οι Σέρβοι)!..

Είχαν ζώσει την ημέρα της κηδείας με Αστυνομικούς, με στολή και μη, το χωριό του νεαρού παλληκαριού, μπας και… σηκωθεί και τους… κυνηγήσει!..

Περίμενε 3 χρόνια ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΡΑΜΑ (θα σε «φάει» τελικά η ελληνική σου καταγωγή, ρε βρωμιάρη, να το θυμάσαι) να εκδώσει το πόρισμα η… Εισαγγελία του στα Τίρανα!.. Τόσο βρώμα και δυσωδία!.. (Δεν φταις όμως εσύ, «βρήκες και τα κάνεις», αφού σου κάνουν πλάτες οι ε/Κ-Β! Εδώ σε είχαν αφήσει να έλθεις να κάνεις προεκλογική ομιλία στο «ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ» και δεν παρέλειψες και τότε να μας βρίσεις)!..

Αυτοί είναι οι Τουρκαλβανοί και έχουμε κάθε δικαίωμα να λέμε κάτι τέτοιο, αφού δεν είδαμε και δεν ακούσαμε ούτε έναν Αλβανό να βγει και να αντιδράσει, να πει ένα «δεν ντρέπεστε ρε;»!..

Πάτε βρείτε εδώ, τί ακριβώς γράφαμε τότε που «καθάρισαν» τον ΚΑΤΣΙΦΑ, αλλά και αμέσως μετά, ναι τότε που τον «καθάρισαν», αφού ο ΗΡΩΑΣ σήκωσε τα χέρια ψηλά, αφού πέταξε το όπλο και φώναξε «παραδίνομαι»!

[«Βγάλτε» το «ΒΙΝΤΕΟ» ρε λέσια Αλβανοί, που γράψατε ότι έριξε ο… αυτοκτονήσας Έλληνας… 2 σφαίρες, Β/Β(!!!), στον εαυτό του]!..

Και τελικά, πείτε μας και πάλι, ρε παλιοσπορά! Τί κερδίσατε αιώνες τώρα, ως δούλοι, τσιράκια και εκτελεστικά Όργανα των Σουλτάνων, είτε της «Ο.Α.», είτε της… απογόνου της Τουρκίας, ως σκυλιά είτε των κάθε Κιοσέ Μεχμέτ, είτε των κάθε Εβρέν, Ακάρ, κλπ, κλπ, κλπ;

Γιατί σκοτώνετε ρε την μάνα σας; Δεν ξέρετε ότι όλοι μέχρι την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο, είστε στις ρίζες σας Έλληνες ρε, αιώνες τώρα, που, για τον «Α» ή «Β» λόγο, εξισλαμιστήκατε ή Έλληνες που γίνανε Γενίτσαροι, με αρπαγή ή με την θέλησή τους και ορθότερα με θέληση των γονιών τους, ώστε να μην ζήσουν, «demek», ως σκλάβοι;

Γιατί τόσο μίσος ρε για το αίμα σας; Περίπου 1,5 εκ-ριο από εσάς τρώνε ψωμί σήμερα στην Ελλάδα!.. Γιατί ρε δεν εξανθρωπίζεστε; Μια ζωή ύπουλοι, βρώμικοι, επιθετικοί, πισώπλατοι, προσκυνητές του χρήματος και στρατιωτάκια των Τουρκο-μογγόλων θα είστε ρε;

Και τελικά, γιατί δεν μας αφήνετε ρε βρωμιάρηδες, απάνθρωποι, ύαινες με ανθρώπινο προσωπείο, να βρούμε και να θάψουμε τα οστά των 11.000 Ελλήνων αδελφών μας, που «έπεσαν» στα ελληνικότατα εκεί επάνω εδάφη μας και σημερινά δικά σας, ρε λέσια, πολεμώντας τον ΦΑΣΙΣΜΟ, ύστερα τον ΝΑΖΙΣΜΟ και τελικά για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, αλλά και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Κόσμου όλου, ρε οχιές;

Ναι, τότε που οι εξισλαμισμένοι των Τσάμηδων πολεμούσαν μαζί με τους ΝΑΖΙ, τότε που το επίσημο Κράτος σας είχε φτιάξει 8 τουλάχιστον Τάγματα, που συμπολέμησαν με τους Ιταλούς εναντίον μας!.. Ή όχι, ρε φονιάδες;

Θα μου πείτε, ρε Αλβανοί, και θα έχετε και δίκιο! «Μήπως και το 1821  εμείς δεν σας πολεμήσαμε, ρε Έλληνες, έχοντας πια γίνει Τουρκαλβανοί»; Δυστυχώς «ναι»! Και τότε σκοτώνατε την Μάνα σας, την Ελλάδα!..

ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΕ ΛΕΣΙΑ, ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΙΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΙΔΙΑ, ΑΣΤΡΙΤΕΣ, ΟΧΙΕΣ, ΚΡΟΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ!..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!..

Κε Π-Θ γέ; Wo ist du?

Kε ΥΠΕΞ ΔΕΝΔΙΑ; Where are you?

 1. ΡΑΜΑ, ΠΑΛΙΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΠΟΧΑ!

α. Έχεις τοποθετήσει, από το Ελβασάν και κάτω, «ναι» ή «όχι», ρε πολιτική μισελληνική ύαινα ΡΑΜΑ, 30.000 Τζιχαντιστές, για ευνοήτους… ελληνικούς(sic) λόγους;

β. Είσαι πίσω από το… «στάλσιμο» στην Αγγλία «λάθρα» Αλβανών και Αλβανο-Κοσοβάρων, τα τελευταία 2 περίπου χρόνια, «κονομώντας» τα «μαλλιοκέφαλά» σου; Οι Άγγλοι το ξέρουν και σε ξέρουν, αλλά φαίνεται πως σε «σώζει» ο… ΣΟΡΟΣ και εδώ!.. Όχι όμως για πολύ, νομίζουμε!..

Εκείνο το στρατόπεδο για τους σταλμένους πίσω… Αγγλο-Αλβανούς, αλλά και για τους 1000 ή 1500 Αφγανούς, που «άνοιξες» την… ζεστή σου αγκαλιά και τους δέχθηκες, θα το φτιάξεις και «θα πεις και ένα τραγούδι», φονιά ΡΑΜΑ!.. (Μην φτιάξεις και 2, 3, πρόσεξε)!..

γ. Θέλεις, ακόμα, ΡΑΜΑ ή έστω εσύ ΑΚΑΡ (εσύ που «φωνάζεις» για τις προσφάτως υπογραφείσες Ε-Γ και Ε-Α συμφωνίες «αμυντικής συνεργασίας» / «ανανεώσεις», κλπ), να μας πεις ΑΚΡΙΒΩΣ(!) ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ «ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ», ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΣΤΟ… ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΕΛΛΑΣ» (Ειδικά εκεί στις σχέσεις των 2 «ΜΥ» σας);

Άντε, βρωμιάρηδες, ληστές και άρπαγες «μια ζωή», όπως και τα αφεντικά σας οι Τούρκοι, ήσασταν και θα παραμείνετε, καθώς φαίνεται, δυστυχώς!.. Είχε δίκιο η ΑΝΝΑ η ΚΟΜΝΗΝΗ που έγραφε τον 11ο αι. «ΑΛΒΑΝΟΝ, ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟΝ», κλπ, κλπ, κλπ!.. Σας αφήνω μόνους σας να φανταστείτε, το τί θα έγραφε σήμερα για εσάς, αν ζούσε!..

 1. 15. Να θυμίσω απλώς ότι πριν έλθει στην Αθήνα ο Ολλανδός («Κατωχωρίτης» είναι, αν δεν σφάλλω), «Τζένεραλ» Κος Ρ. Μπάουερ, για την συμμετοχή του στην ΝΑΤΟΪΚΗ εκδήλωση, που οργάνωσε «ΑΡΙΣΤΑ» πράγματι, το ε/ΓΕΕΘΑ, κλπ, ένοιωσε την ανάγκη να περάσει πρώτα ή προγουμένως, διαλέξτε εσείς, από την Άγκυρα!..
 2. 16. Η Κα ΜΕΡΚΕΛ ένοιωσε την ανάγκη να πάει στην Τουρκία, τώρα που την… «πουλεύει», αφού έπρεπε να ευχαριστήσει (και πάλι) τους Τούρκους για τα δωράκια που της έδωσαν «δια χειρός… ΡΤΕ», ειδικά για εκείνον τον καθρέφτη, που κυρίως της χρησιμεύει για να βλέπει (σαν τα άλογα, η ίδια βεβαίως, τα… δόντια της!..

Την κάλεσε και ο έρμος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να έλθει και «απ’ εδώ μεριά» και αυτή φέρεται να είπε «Ο.Κ.»!.. Πολιτικά κάνατε σωστά Κε Πρόεδρε, αλλά μέχρις εκεί!..

Αντί, τώρα που φεύγει από την πολιτική, (δεν είναι βεβαίως ακόμα, όπως η εξέλιξη των γερμανικών πραγμάτων «προδίδει»), να έλθει στην γη όπου γεννήθηκε και(!) η πολιτική τέχνη και να… προσκυνήσει(!!!), πήγε στα φιλαράκια της τους Μογγόλους, ιστορικά μάλιστα φιλαράκια των Γερμανών, (θα προσέξατε την τελευταία δήλωση του ΡΤΕ, ο οποίος είπε ότι «οι νικήτριες δυνάμεις του Β΄ Π.Π. είναι αριθμητικά λιγότερες του υπολοίπου Κόσμου» / καταλάβατε… , όσοι καταλάβατε… ), ώστε να κανονίσει και τα της Γερμανίας θέματα, αλλά και τα αντίστοιχα, αυτά του χρυσού των «ΡΟΤΣΙΛΝΤ», όπως εμείς πιστεύουμε!.. (Όπως είχε κάνει και αμέσως πριν από την εμφάνιση της Πανδημίας, πηγαίνοντας τότε, ως Π-Θ της «ΕΕ» και εντεταλμένο Όργανο της ίδιας Οικογενείας, στην Ν. Αφρική, για να ρυθμίσει, «εν όψει» της προϊούσης τότε Πανδημίας, τα θέματα των ρουμπινιών, ζαφειριών, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Τώρα βεβαίως εμφανίστηκε (μάλλον απρόσμενα και αναπάντεχα), ένα μικρό προβληματάκι στην αγαπημένη της Τουρκία, με το ντόπιο τουρκικό (ντονμέδικο) εβραϊκό «πλουτοστοιχείο» και ειδικά μ’ αυτό της Κεμαλικής, λέμε τώρα, «ΤΟΥΣΙΑΝΤ», με πρώτον «αντιδρώντα» τον «πολύ» και «βαρύ» ΚΟΤΣ και έτσι η παρουσία Μέρκελ στην γείτονα κρίθηκε, εκτιμούμε, ως απολύτως επιβεβλημένη!..

Πάντως οφείλουμε να πούμε ότι είδαμε την μορφή της, το πρόσωπό της, για μια και μοναδική φορά, τόσα χρόνια τώρα που παρακολουθούμε την πολιτικό αυτή, πραγματικά περιποιημένη / – νο! Ήταν πραγματικά πολύ γλυκιά! Φαινόταν ότι είχε ασχοληθεί με την εμφάνισή της και μπράβο της!.. Λέτε να είναι και πάλι ερωτευμένη η εβραϊκής καταγωγής… «Κόρη του Πάστορα»; «Εν είν’ κακό», όπως λένε κάποιοι της… «Γκλαμουριάς», αρκεί βεβαίως να μην παλιμπαιδίσει, όπως λέμε και προσθέτουμε εμείς!..

 1. 17. ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ! ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΥΤΗ… ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 2Η , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΜΕ 3-2, ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ!..

ΜΑΚΑΡΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΤΟ 7ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ-ΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ!..

ΤΕΛΟΣ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠ’ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ Μ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΕ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΙΣΤΟΙ!.. (ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ «ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΙ»)!

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΡΧΙ-ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΟΣ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ  ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΙΜΩΣ 100-0 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ «Μ. Γ.», ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ Ο ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ «ΠΙΟΝΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ «ΜΑΦΙΑ» ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ» ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «ΚΟΥΛΑΣ», ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «ΜΠΑΟΥΚ», ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙ-ΛΑΜΟΓΙΟ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «ΒΑΖΕΛΟΥ»!.. ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!

ΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΚΟΥΝΕ», ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΗΤΟΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ή Η Μ. Γ. ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 50% – 50% ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ!..

ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΧ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ… ΠΟΛΣΟΝ, ΤΕΪΛΟΡ, ΟΛΙΒΕΡ, κλπ ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ «ΦΤΙΑΞΕΙ» 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ;

 1. 18. Πολλά συγχαρητήρια στο ΓΕΣ, για το «Πολεμικό Μουσείο» της Τριπόλεως, τις τωρινές, αλλά και μελλοντικές δράσεις του οποίου είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε από την Δντριά του Κα Τχη (ΠΖ), στον τηλεοπτικό δίαυλο «BEST»!

Εξ όσων λίγων παρουσίασε η τηλεοπτική εικόνα από το περιεχόμενο του Μουσείου, Α-ΞΙ-ΖΕΙ(!!!) να το επισκεφθούν όλοι οι Έλληνες, αυτοί οι οποίοι μπορούν φυσικά, αφού μάλιστα ό,τι περιέχει είναι αυθεντικό, όπως είπε και η Κα Τχης, της οποίας η συνολική παρουσία είναι αξιομνημόνευτη, αφού ήταν από κάθε πλευρά αρίστη!!!..

 1. 19. Ρε σεις Τούρκοι! Τελικά, θα μας πείτε «κεντρικά» και «μαζεμένα», τί επιτέλους έγινε με την υπόθεση κατασκοπείας που ξέσπασε, όπως ισχυρίζεστε, το τελευταίο διάστημα, στην αμυντική σας βιομηχανία, αλλά και αλλού, όπως φαίνεται, αφού ακούσαμε για σύλληψη ατόμων που επρόκειτο να παραλάβουν ή παραδώσουν κρατικά απόρρητα έγγραφα από / σε κάποιους;

  Mossad spy network captured in Turkey, 15 arrested – report

  By Tobias Siegal, World Israel News

  Turkey’s national intelligence agency has allegedly exposed a network of 15 Mossad spies operating in the country, the Turkish daily Sabah newspaper reported Thursday.

  The report claimed that a 200-person team from Turkey’s National Intelligence Organization (MIT) had been tracking the group’s operations for a year before sharing information with police and carrying out the arrests in a secret operation earlier this month that covered four Turkish provinces.

  The network, which reportedly included operatives of Arab ethnicity and several Palestinians, “had been covertly carrying out activities against Israeli opponents” and “providing Mossad information on foreign students enrolled in Turkish universities,” the Sabah report read, adding that the group was organized in five separate cells of three people each.

  By gathering information on students enrolled in Turkish universities, the network was trying to build a database of potential candidates to be employed in Turkey’s defense industries in the future, the report argued. Furthermore, the report noted that several cells were also put in charge of “investigating the conditions of Palestinians living in Turkey.”

  Assassination of Syrian intel officer could bring Israel-Iran rivalry to a new level: analyst

  One of the network’s cell, described in the report as “particularly important,” was tasked with contacting Mossad field officers and meeting with them abroad, according to the report.

  The operatives reportedly used applications that allowed them to encrypt sensitive information and safely communicate it back to Israel. They were paid via money transfers using services like Western Union and Moneygram, and were oddly compensated in Bitcoin at times, according to Sabah.

  Following the report, Turkish media outlets published the pictures of several of the supposedly arrested spies.

  “The investigation is expected only to deepen and a comprehensive indictment will be prepared once MIT’s expert teams complete their interrogations of the spies,” Sabah reported.

  Earlier this month, Iran announced that it had arrested 10 spies working for unspecified “regional” countries. Iran’s Intelligence Ministry noted that they were trying to collect information on “sensitive centers” in the Islamic Republic.

  Jerusalem has so far remined silent on both reports.

 2. 20. Α! Ρε σεις Τούρκοι, και κάτι ακόμα! Γιατί έχετε τόσο πειραχτεί με το ε/εξοπλιστικό πρόγραμμα και το μνημονεύετε συνεχώς, όταν εσείς έχετε γίνει, όπως λέτε, «Αστακός», και μάλιστα την στιγμή που επαίρεστε με ιδιαίτερη μάλιστα αλαζονεία, με ξεχωριστή οίηση για τα δικά σας όπλα;

Έχετε τα «Μπαϊρακτάρ» (και επιθετικά -ΒΤΒ2/SIHA-), έχετε και τα επιθετικά θαλάσσια μη επανδρωμένα οχήματα», έχετε τα «ATMACA», τους νέους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους πλοίων, τα «Μίνι Έξυπνα Πυρομαχικά», φτιάχνετε ή ορθότερα σας φτιάχνουν (μετατρέπουν για την ακρίβεια παλιό δικό τους) οι Ισπανοί το «ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ» («αμφίβιο πλοίο εφόδου»), έχετε το σύστημα εκτοξεύσεως μικρο-δορυφόρων, έχετε το «HİSAR», τα ΕΕ/Π «ΑΤΑΚ», λέτε ότι αρχίσατε να εργάζεστε πάνω στο πρόγραμμα του νέου εθνικού σας πολεμικού α/φ 5ης γενεάς, έχετε φτιάξει το «OBİDAS», έχετε το «SIBER-VATAN», έχετε, έχετε, έχετε και τί δεν έχετε εδώ που τα λέμε, ενώ δουλεύετε και το πρόγραμμα του στρ-τη του μέλλοντος, ήτοι του «Ψηφιακού Στρ-τη / Πολεμιστή», εδώ και 10+ χρόνια, ενώ κυρίως έχετε προβεί στον μετασχηματισμό του στρατού σας, προχωρώντας, μετά το 2016, στην δική σας νέα δομή, έχετε επιπροσθέτως την έγγραφη, δια συμφωνιών, αλλά και προφορική μελλοντική υποστήριξη, (διαφόρου μορφής η κάθε μία), αν βεβαίως ποτέ… απαιτηθεί, των Πακιστανών, των Αζέρων, των Καταριανών, των Κινέζων, των περισσοτέρων τρομοκρατικών Οργανώσεων της Μ. Ανατολής και του Καυκάσου, κλπ, ενώ ετοιμάζεται και… πυρηνικά εργοστάσια!.. Και τελικά, φοβάστε εμάς, ρε Τούρκοι;

Καλά κάνετε όμως και μας φοβάστε, διότι μόνον εμείς ξέρουμε όλα τα «κουμπιά» σας!.. Θα τα ξαναπούμε όμως σχετικά!..

21. Ό,τι σας λέμε καιρό τώρα, έγινε! Οι Τούρκοι ανέφεραν (20-10-2021) πως θα αντιδράσουν, αν οι Κύπριοι κάνουν γεώτρηση , όπως με την χθεσινή τους “NAVTEX”, ευθέως… υπενόησαν!.. Ο Ακάρ συνομίλησε απόψε (20-10-2021) τηλεφωνικά με τον Αμερικανό ΥΠΑΜ Κο Όστιν, νομίζουμε σχετικά με το θέμα αυτό! Οψόμεθα!..

«ΤΑ ΛΕΜΕ»!

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

-/-

 

ΥΓ. 

1.

ΜΙΤ-Leaks: Πώς η Τουρκία «φυτεύει» μυστικούς πράκτορες στις ελληνικές γειτονιές

 Τελευταία ΕνημέρωσηΑλέξανδρος Καλαφάτης

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Σε αποκαλύψεις για τη δράση της περίφημης ΜΙΤ στην Ελλάδα, προχωρά ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποσκούρτ, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής»

Την ημέρα που ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποσκούρτ, εγκατέλειπε τον Ιούλιο του 2016 τη χώρα του για τη Σουηδία, η τουρκική Αστυνομία εισέβαλε στο γραφείο του στην Άγκυρα. Η «εξορία» ήταν για εκείνον μονόδρομος, καθώς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε αποφασίσει το ανελέητο κυνηγητό σε όσους εκείνος θεωρούσε «εχθρούς». Πρώτοι στη λίστα ήταν οι δημοσιογράφοι.

ntokontoko.png

Το απόσπασμα των απόρρητων εγγράφων που κάνει αναφορά στην Ελλάδα

«Αυτοί που κάνουν οι πράκτορες της ΜΙΤ είναι να διεισδύουν στο περιβάλλον όπου οι γκιουλενιστές νιώθουν ασφαλείς και να αναπτύσσουν εκεί συνδέσμους. Το ντοκουμέντο που δημοσίευσα αποδεικνύει αυτό ακριβώς. Κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ονόματα πολιτών που είχαν εγκαταλείψει την Τουρκία για την Ελλάδα. Η ΜΙΤ έστησε επιχειρήσεις σε κέντρα υποδοχής προσφύγων, συνέλεξε πληροφορίες,. Ίσως και να ‘φύτεψε’ πράκτορες αλλά και να επένδυσε ‘κεφάλαια’ εκεί. Είναι τρομακτικό ότι το μακρύ χέρι του Ερντογάν αγγίζει τους αντιπάλους του ακόμα και όταν αυτοί νομίζουν ότι έχουν ξεφύγει από τον διώκτη τους. Επίσης, η ΜΙΤ χαρτογραφεί τις τακτικές των γκουλενιστών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν απαγάγει οπαδούς του Γκιουλέν από διάφορες χώρες. Για παράδειγμα απήγαγαν έξι ανθρώπους από το Κόσσοβο».

Εμπλοκή της ΜΙΤ στον Έβρο

Ο Τούρκος δημοσιογράφος διατείνεται ότι η ΜΙΤ έχει «επενδύσει» στις σχέσεις της με τα οργανωμένα κυκλώματα δουλεμπόρων ακόμα και για την πραγματοποίηση τέτοιου είδους μυστικών επιχειρήσεων: «Ήταν από τις πρώτες υπηρεσίες που ασχολήθηκαν με τη διακίνηση ανθρώπων. Κάποιοι από τους διακινητές είχαν δουλέψει με την ΜΙΤ για να στείλουν πράκτορες στην Ευρώπη».

Στην ερώτηση εάν οι μυστικές υπηρεσίες είχαν ανάμειξη στην «προώθηση» προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα του Έβρου, απαντά: «Το γεγονός ότι η εταιρία με λεωφορεία ‘Metro’ χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρει πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα είναι από μόνο του ένα στοιχείο. Και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης της μεγάλης αυτής εταιρίας, Galip Ozturk, έχει καταδικαστεί για δραστηριότητες του οργανωμένου εγκλήματος, ενώ το 2014 είχε παραδεχτεί δημοσίως ότι τα λεωφορεία του έχουν χρησιμοποιηθεί από την ΜΙΤ για τη μεταφορά μεταναστών προς τα σύνορα της Συρίας. Ο  υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα κέντρα κράτησης μεταναστών στην Τουρκία, είχε, επίσης, ανάμειξη στην επιχείρηση που έγινε για να μαζέψουν μετανάστες από καταυλισμούς, να τους βάλουν σε λεωφορεία και να τους προωθήσουν προς τα ελληνικά σύνορα».

Η «έξαρση» της δράσης τη ΜΙΤ στη χώρα μας αποδίδεται από τον Τούρκο ερευνητή στην επιδίωξη του Ερντογάν να εργαλειοποιήσει τις ελληνοτουρκικές διαφορές για να δώσει… αέρα στα πανιά των Ισλαμιστών-εθνικιστών και να κερδίσει μικροπολιτικά οφέλη. «Η χώρα σας έχει γίνει ένας σάκος του μποξ για τον πρόεδρο Ερντογάν, με στόχο να πάρει στο πλευρό του τους εθνικιστές συμμάχους του. Ποντάρει στην ακροσφαλή διπλωματία πάνω σε ευαίσθητα θέματα και γι’ αυτό χρειάζεται τις μυστικές επιχειρήσεις της ΜΙΤ στην Ελλάδα».

 Πως έγινε η αποκάλυψη

Στην Τουρκία η κάθε αποκάλυψη που κατακεραυνώνει το καθεστώς Ερντογάν γίνεται με το φόβο της φυλάκισης. Όχι μόνο για τον δημοσιογράφο αλλά και για την πηγή του. Ο Αμπντουλάχ Μποσκούρτ κατάφερε να πάρει στην κατοχή του απόρρητα έγγραφα των τουρκικών υπηρεσιών που παρακολουθούσαν οπαδούς του Γκιουλέν. «Καθώς διάβαζα το περιεχόμενο των εγγράφων είδα κάπου μία επεξηγηματική σημείωση δίπλα στο όνομα μίας δασκάλας από την επαρχία Κόνια (σ.σ. «Ικόνιο»). Μου έκανε εντύπωση γιατί η σημείωση αυτή ήταν γραμμένη με διαφορετικά γράμματα. Λόγω αυτής της αντίθεσης έδωσα μεγαλύτερη προσοχή και διαπίστωσα ότι πρόκειται για Τουρκάλα εκπαιδευτικό, το όνομα της οποίας ταυτοποιήθηκε σε μυστική επιχείρηση της ΜΙΤ στον καταυλισμό όπου διέμενε». Η γυναίκα αυτή εργαζόταν σε σχολείο και εγκατέλειψε τη χώρα της για την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2016 μετά το πραξικόπημα.

«Ο πληροφοριοδότης ενημέρωνε τις τουρκικές υπηρεσίες όχι μόνο για τη δασκάλα αλλά και για πολλά ακόμα ονόματα υποστηρικτών του Γκιουλέν. Κατόπιν, ο Εισαγγελέας διέταξε την τουρκική Αστυνομία να ερευνήσει αυτά τα ονόματα σε όλες τις βάσεις δεδομένων, με σκοπό να συνταχθούν αναφορές και να διαβιβαστούν στους αρμοδίους. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για τον Ερντογάν, γιατί οι μυστικές επιχειρήσεις της ΜΙΤ εγκρίνονται προσωπικά από αυτόν», εξηγεί

toyrkos_dimosiografos.jpg

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποσκούρτ

Πως, όμως, μία πηγή εμπιστεύεται να δώσει ένα θέμα σε δημοσιογράφο, γνωρίζοντας τις συνέπειες σε περίπτωση αποκάλυψής της; «Διατηρώ τις πηγές μου και δουλεύω από την εξορία. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι θαρραλέοι άνθρωποι στην Τουρκία, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να μιλήσουν και να δώσουν πληροφορίες, παρά τις απειλές για φυλάκιση ή ακόμα και για θάνατο», απαντά.

Η άφιξη γκιουλενιστών στη χώρα μας απασχολεί έντονα την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και την ΕΛ.ΑΣ. από το 2016 και μετά. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει σοβαρές καταγγελίες από Τούρκους πολίτες ότι παρακολουθούνταν από πράκτορες στην Αθήνα. Στελέχη ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας αναφέρουν ότι οι Τούρκοι αιτούντες άσυλο δεν ακολουθούν την ίδια διαδικασία με τους υπόλοιπους πρόσφυγες και μετανάστες. Λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα αντιπαρακολούθησης και προστασίας, δεδομένου των κινδύνων που περιγράφονται στο δημοσίευμα του Τούρκου ερευνητή.(!)

2.

What’s Behind the Obsessive Opposition to U.S. Aid to Israel?

The soft Jew-hate of questioning military aid to the Jewish state.

Richard L. Cravatts, Ph.D., a Freedom Center Journalism Fellow in Academic Free Speech and President Emeritus of Scholars for Peace in the Middle East, is the author of Dispatches From the Campus War Against Israel and Jews.

While vice president Kamala Harris has been conspicuously absent from her alleged role in securing the nation’s border, she did find time for an impromptu visit with students at George Mason University in Virginia recently. At that meeting, one of the tendentious students, clearly schooled in the heterodoxy in which oppressed and oppressor animate all discussions about the world, raised the issue of the Palestinian/Israeli conflict.

The student, who identified herself as being Yemeni and Iranian, questioned Harris’s claim that activism, even by woke activists like herself, presumably, can result in substantive change.

“You brought up how the power of the people and demonstrations and organizing is very valuable in America,” the student told the Vice President, “but I see that over the summer there have been protests and demonstrations in astronomical numbers standing with Palestine,” referring to the widespread denunciation of Israel that occurred in the wake of the May conflict in Gaza as a result of Hamas’s showering Israeli neighborhoods with rockets meant to kill Jews.

“But then just a few days ago there were funds allocated to continue backing Israel,” the student continued, adding, with words that were not corrected by the VP and which subsequently drew criticism from many quarters as a result, “which hurts my heart because it’s ethnic genocide and displacement of people, the same that happened in America, and I’m sure you’re aware of this.”

Harris was roundly condemned for not correcting the student when she suggested that Israel was committing genocide and was displacing an indigenous people, which the student likened America’s treatment of Native Americans, and instead mollified her by saying that “your voice, your perspective, your experience, your truth should not be suppressed.”

That thinking—that there can many truths and that “narratives” can replace facts in assessing world affairs or any other topic—is, of course, rampant on university campuses, as is the false narrative that Israel is committing genocide against the ever-aggrieved Palestinians, whose numbers, contrary to the genocide libel, have grown from some half a million at Israel’s founding to some 5-6 million today.

The Vice President has since walked back her reaction to the student’s loaded statements and reaffirmed her support of the Jewish state, but in the comments was another troubling slander that has repeatedly shown itself in attacks on Israel. After the student referred to the recent vote on funding for Iron Dome when she noted that “ . . . a few days ago there were funds allocated to continue backing Israel,” she expanded on that idea by adding that “a lot of taxpayer money is allocated for funding the military, whether it’s in backing Saudi Arabia or in Palestine.”

One thing is clear in the behavior and rhetoric of the hate-Israel crowd: they have become adept at focusing obsessively and singularly on Israel and Israel alone, how it behaves, who its victims are, what human and civil rights of which it allegedly deprives the Arabs, and what crimes against humanity it continues to perpetrate in its brutal, unlawful occupation of the lands of an indigenous people. And a key part of that dissection of every part of Israel’s existence is the amount of aid the Jewish state receives from the United States, “a lot of taxpayer money,” as the students put it, some $3.4 billion annually.

The brief exchange between the Vice President and the George Mason student is yet another example of how, when Israel is involved, normally disinterested people become experts on the rules of war and body counts of those killed by Jews and suddenly care only about assessing the appropriate levels of U.S. aid being doled out to one foreign state, trying to decide what levels of aid, if any, are acceptable. Taxpayers who are watching their elected officials vote on a 2700-page, multi-trillion-dollar infrastructure bill—a bill that includes such critical items as $5 billion for low/zero emissions school buses and $2.5 billion in green energy subsidies for schools and non-profits—seem only to question the value of federal investments when those funds are earmarked for weaponry that will aid Israel in defending itself from the genocidal jihadists who surround it.

Remember, too, that U.S. military aid to Israel, in essence, is a gravy train for American defense contractors, since Israel is contractually obliged to use more than three-quarters of the U.S. aid it receives to purchase weapons and defense systems from U.S.-based companies. Billions in foreign aid to Israel, therefore, is less likely to be subject to corruption and fraud; it cannot and does not, for example, find its way into the Swiss bank accounts of leaders such as Mahmoud Abbas, president of the Palestinian Authority (whose net worth is estimated to be $100 million), or, worse, for use in the Palestinian’s repellent pay-to-slay program in which some $170 million of aid given to the Palestinian leadership was diverted to pay bounties for the psychopaths and their families who martyr themselves to murder Jews in the name of jihad.

There can be an honest debate about which countries should receive aid and in what amounts, but one thing about our support of Israel is noteworthy: in the entire existence of the Jewish state, the U.S. has never had to put an American soldier’s boots on the ground to specifically defend Israel. While we have been loyal in material support and supplying intelligence, diplomacy, and armaments to Israel, American lives have not been lost defending it. Compare that, for instance, to the human cost of our recently terminated operations in Afghanistan where, since 2001, more than 2,300 U.S. soldiers were killed and 20,660 injured in action.

The critiquing of U.S. military aid to Israel has been a recurring theme on university campuses as part of the campus war against the Jewish state and when in May this year Israel moved to suppress rocket attacks from Gaza aimed at Jewish neighborhoods, predictably, instead of supporting Israel’s actions to protect its citizenry from the homicidal aggression of Hamas terrorists, students and faculty from dozens of universities issued statements of solidarity with the Palestinians. And the issue of U.S. aid to Israel was a bulleted point in many of those statements, along with a demand that the amount be either reduced or eliminated altogether.

An example of this sentiment can be found in the May 12th“Statement by Palestine Student Groups at Harvard Universityon Violence Against Palestinians,” in which the woke students wished to “express our outrage at the latest wave of Israeli state-sanctioned violence against Palestinians.”

Moreover, they claim, the United States is complicit in the injustices they perceive by being the primary funder of Israel’s aggression and militarism. “The United States is not a passive third-party observer of the ongoing settler colonial violence against Palestinians, but an active participant,” the tendentious statement read. “Israel is the largest cumulative recipient of U.S. foreign and military aid. In 2016, the United States passed the largest military aid package ever given to any country, providing $38 billion in military assistance over the next decade.”

In a May 18th opinion piece in the Daily Princetonian, “Princeton University community statement of solidarity with the Palestinian people,” undergraduates and graduate students, along with some 25 Princeton faculty, published a similar statement replete with similar ahistorical, false, or exaggerated claims about Israel and its behavior.

The statement suggested that, while the authors regretted the loss of life on both sides, “We also refuse the ‘two-sides’ and ‘evenhandedness’ narrative that ignores and conceals the meaningful differences between Israel — one of the most heavily militarized states in the world that receives $3.8 billion in military aid annually from the United States — and a Palestinian population resisting occupation and oppression.”

The scrutiny given to funds flowing to the Jewish state is not confined to academia, of course. In July, a pro-Palestinian teacher’s group, New York City Educators for Palestine, issued a virulently anti-Israel statement because, they trumpeted, “we have no choice but to speak out against the injustice being committed against the Palestinian people.”

Particularly odious was the suggestion in the statement that aid to Israel should cease and that the aid is an example of Jews depriving New York taxpayers of funds that might be spent domestically. “Over $3.8 billion yearly of taxpayer money funds the purchase of weapons by the Israeli military,” the statement read. “New York City alone gives almost $145 million dollars [sic] a year to the Israeli military . . . . This is money taken from the families of New York City by a nuclear power with one of the most technologically advanced militaries in the world. We simply cannot be silent while money for our families and children here go instead to terrorizing families and children abroad,” in other words, Jews are taking money from New Yorkers to randomly terrorize “families and children” without justification.

And any necessity for Israel defending itself from the many foes who wish it harm is simply ignored, as if the military aid the U.S. gives Israel every year is not based on the fact that homicidal Arab aggression against Israel has been a fact of life since the Jewish state’s birth.

These woke educators, like the students and faculty who express similar sentiments concerning aid to Israel, apparently have no issue with the huge sums of U.S. aid given in 2020, for example,to such countries as Afghanistan, Egypt ($1.445 billion), Iraq($1.017 billion), Jordan ($2.388 billion), and Ukraine (more than $1.5 billion in security aid between 2014 and 2019), countries which are not reliable strategic and diplomatic partners and not useful in sharing technology and intelligence in the way that Israel is and does.

The US Department of Defense, in the case of Afghanistan, recently reported that our country’s total military expenditure from October 2001 until last December was $825 billion, not even including another $130 billion spent on reconstruction projects, for a total of just under a trillion dollars for a country that, after all of that blood and treasure, has almost immediately after our withdrawal reverted to a medieval theocratic state under Taliban rule.

And U.S. aid is not limited to the Middle East, obviously. The International Institute for Strategic Studies issued a report indicating that the United States spends some $36 billion annually on maintaining a military presence and capability in Europe. More than 170,000 active-duty personnel are currently deployed to overseas locations in some 140 countries, a presence that the Department of Defense Comptroller’s Office has estimated to cost American taxpayers over $24 billion in 2020.

Rarely mentioned, too, is the fact that, since the end of World War II, U.S. forces have been in Japan, and in South Korea since the outbreak of the Korean War. The price tag for that military presence is in the billions.

The recent effort by the Congressional “Squad” to kill funding for Iron Dome, the defensive technology which enables Israel to neutralize incoming rockets launched by Hamas from Gaza, indicated very clearly that for Israel-haters—in politics, academia, unions, NGOs, and other elite institutions and organizations—it is not enough to merely strip Israel’s ability to defend itself with offensive weapon and military technology.

They even revealed that their pathological loathing of the Jewish state is so fundamental to their ideology that they attempted, unsuccessfully, as it happened, to strip Israel of a defensive weapon that saves Jewish and Arab lives, alike. So, clearly, the issue is not the dollar amount the U.S. gives in aid to Israel—as it does in similar amounts to many other countries around the world.

Those who obsess about the very existence of Israel, and who focus exclusively on it and what it receives from American taxpayers while they are indifferent or ignorant of aid given to other, less deserving nations, reveal that their anti-Semitic desire to decrease or eliminate funding to the Jewish state can only be motivated by one insidious impulse: a desire to weaken and cause harm to Israel, the Jew of nations.

Photo: AFP

3.

Israeli Prime Minister Bennett’s Three No’s To Joe Biden

Standing up to American pressure over Iran.

Israeli Prime Minister Naftali Bennett has reassured settler leaders in the West Bank that he is willing to stand up to American pressure, describing his three “No’s” to President Biden’s requests made at their meeting on August 26. A report on Bennett’s description of his pushback is here: “Bennett tells settlers he said no 3 times to Biden, on Iran, consulate, building,” by Shalom Yerushalmi, Times of Israel, September 27, 2021:

Prime Minister Naftali Bennett recently told settler leaders that he pushed back against United States President Joe Biden on Iran’s nuclear program, the reopening of the American consulate in East Jerusalem, and Israeli settlement building, during his meeting with the American leader at the White House in August.

The Biden administration is holding indirect negotiations with Iran on its nuclear program, which have been stalled since June. The new administration has also announced plans to reopen its Jerusalem consulate, which had served Palestinians in the West Bank and East Jerusalem and acted as a de facto US mission to the Palestinians.

When the Trump administration moved the US embassy to Jerusalem, the mission was subsumed into the embassy as the Palestinian Affairs Unit, which was regarded by Palestinians and others as a major blow to their diplomatic standing. Israel opposes the reopening of the consulate.

The administration has also voiced support for a two-state solution and has been reported to convey its disapproval of settlement construction to Jerusalem on multiple occasions.

Bennett, a former director of the settlement umbrella movement who opposes the establishment of a Palestinian state, reassured the settler leaders that construction in the West Bank and East Jerusalem would not slow despite US pressure.

“We know what the Democrats are saying,” Bennett told them. “The settlements are illegal and all that. They told me to build less. Guys, you know where I’m coming from. I’m committed to you — as it was, so shall it remain.’”

“I told Biden ‘no’ three times,” he said during the September 9 meeting with leaders of the Yesha Council settlements umbrella group, sources present told Zman Yisrael, The Times of Israel’s Hebrew-language sister site.

“Once on the Iranian issue, but I can’t tell you exactly about what — they requested something and I said ‘no.’ The second time was about the Palestinian consulate in Jerusalem — it won’t happen. And the third time was about settlements.”

What could Biden have asked Bennett to promise about Iran? Most likely, he wanted Bennett’s commitment not to attack Iran’s nuclear facilities as long as in Vienna a return by Iran to the talks about the 2015 deal is still possible – i.e, Iran returns to the negotiating table that it left in June. Israelis have been warning for months that Iran is marching pell-mell toward a nuclear weapon; many of Israel’s leaders, including the IDF chief of staff Aviv Kochavi, have said that Israel is prepared to go it alone, if necessary, to prevent Iran from acquiring a bomb. Biden wants to hold Israel back, still deluded in his thinking about Iran’s intentions, still putting his faith in those Vienna negotiations which Iran is deliberately drawing out, by leaving the talks in June and at the same time continuing to hint it will return to the table. The Israelis understand, as the Bidenites apparently do not, that Iran is merely buying time, while it continues to enrich uranium to an ever-higher level, from 60% to weapons-grade 90%, and progresses to the point of manufacturing a nuclear weapon. Unlike the U.S., Israel is not deceived about Iranian intentions, and it cannot wait much longer before launching its own attack on Iranian facilities. Hence Bennett’s first “No” to Biden.

The second “No” was to Biden’s request to reopen the “consulate to the Palestinians” in east Jerusalem. When the American Embassy in Israel was moved to Jerusalem, the consulate was closed and the “consular affairs” office was folded into the Embassy. Biden wants to reopen that consulate, which is rightly understood by the PA as a way to help legitimize the Palestinian claim to Jerusalem as the future capital of a Palestinian state. No other country permits a foreign consulate in its capital, whose functions are mainly to service the needs of people hostile to that same country; yet Israel is expected by the Bidenites to do so. Bennett knows that such a consulate cannot be opened without the approval of the host country; he’s told Biden, flatly, “No.” If there is to be an American “consulate to the Palestinians,” it will have to be placed where it rightly belongs, in the capital of the P.A., Ramallah.

The third “No” by Bennett was to Biden’s request that there be no more approvals of settlement building in Judea and Samaria (renamed by the Jordanians in 1950 as “the West Bank”). Bennett is deeply committed to the settler movement. He was for a long time the head of the Yesha Council, the political body representing the settlers. He knows that so much of Jewish history was made in Judea and Samaria, and for that reason alone he will not halt the settlement building, which would imply a possible softening of Israel’s claim to that area. And he further knows that the nearly half-million Israelis who now live in the “West Bank” can not be uprooted. He remembers that removing the 8,500 Israelis who were forcibly pulled out of Gaza In 2005 was a national trauma; uprooting half a million Israelis from the West Bank would be impossible. And Bennett knows that Israel was, and remains, perfectly entitled to build those settlements. The Mandate for Palestine, Article 6, explicitly calls for “encouraging close settlement by Jews on the land.” What “land”? The land that the League of Nations set aside for the future Jewish National Home, which extended from the Golan in the north to the Red Sea in the south, and from the Jordan River in the east to the Mediterranean in the west. Bennett also knows that as a matter of national security,Israel needs to keep control of the West Bank, especially of the Jordan Valley. U.N. Resolution 242 allows Israel to keep land it won in the Six-Day War that it needs to hold onto if it is to have “secure [i.e. defensible] and recognized boundaries.” In addition, the half-million Israeli civilians living in the West Bank also help, by their presence, to secure the area; the adults have all served in the IDF and constitute a kind of auxiliary force to help defend the Jewish state against aggressors from the east.

Once more, let’s listen to what Prime Minister Bennett told Biden in no uncertain terms.

“I told Biden ‘no’ three times,” he said during the September 9 meeting with leaders of the Yesha Council settlements umbrella group.”

No to a promise not to use force against Iran, No to allowing the American “consulate to the Palestinians” to reopen in Jerusalem, No to a freeze on settlement building.

Bennett has now openly committed himself to his three No’s. He won’t, he can’t, he will flatly refuse, to back down. What oh what will the Bidenites do now?

4.

Inside the Biden Junta

Doing the opposite of whatever Trump did.

“The hatred and resentment of Trump is so deep,” Freedom Center Shillman Fellow Bruce Thornton recently noted, “that we now have a ruling party whose main principle is to do the opposite of whatever Trump did no matter how much it benefited the country.” That statement is freighted with meaning and based on considerable evidence.

President Trump withdrew from the Paris Accords, which gives a pass to major polluters China and India. The Biden Junta, what the late Angelo Codevilla called an oligarchy, rejoined the agreement, promising billions of dollars that will wind up enriching “energy grifters.” For all the spending, the United States gets essentially nothing.

President Trump achieved energy independence for America, reducing the cost of energy in particular and the cost of living in general. By freeing the nation from dependence on oil-rich hostile regimes, Trump also boosted America’s national security in a dangerous world.

Joe Biden, who likes to rule by diktat, canceled the Keystone X pipeline, banned fracking and called off oil and gas leases on public lands. This sent the price of gasoline skyrocketing, a severe blow to working Americans but a windfall for OPEC, where Biden showed up with his begging bowl. Thornton was correct that “our economy and our geopolitical clout have been damaged.”

While under fire from the Russia and Ukraine hoaxes, Trump began construction of a border wall. He also halted ridiculous “catch and release” policies, and tasked ICE to remove dangerous criminal illegals from the United States.

The Biden Junta not only stopped construction of the wall but gave the border an existential problem. Thousands of “migrants” from all over the world are now streaming into to the USA, with no check for COVID or other diseases, and exempt from the rules that now restrict legitimate citizens and legal immigrants. The Biden Junta vilifies the Border Patrol and welcomes the invaders. Many get shipped to other parts of the nation with no accountability to Congress or the people.

As Joe Biden said in 2014, illegals are “already Americans,” so what’s all this about a border?

The Biden Junta has no clue who any of these people are, and whether any might pose a threat to our security.

President Trump negotiated a staged, conditional withdrawal from Afghanistan, civilians first, military last. Under President Trump’s deal, American military gear would be removed or rendered useless to the Taliban.

The Biden Junta pulled the military first, leaving many American civilians stranded. The Biden Junta hired the Taliban for security, enabling the terrorist bomb that claimed 13 American lives. The Biden Junta left behind billions in military gear that strengthened the Taliban beyond measure. In typical style, the establishment media echoed Biden’s claim that it was all a great success.

Against unprecedented opposition from the deep state, including the upper reaches of the DOJ, FBI and intelligence establishment, President Trump did his best to make America great again.

Like New York governor Andrew Cuomo, the Biden Junta believes America was “never that great,” therefore the United States of America is not worth defending.

Joe Biden believes the Chinese Communist regime are “not bad folks,” and if the Delaware Democrat ever disagreed with anything they ever did, it’s hard to know what it might be.

General MacArthur never contemplated tipping off Japan’s Gen. Tojo, but Biden’s Joint Chiefs boss Gen. Mark Milley would give the Chinese advance warning of an American attack. Gen. Milley also believes Trump is Hitler and calls Trump supporters a pack of brownshirts. For the Biden Military Junta, the main enemy is all stateside.

President Trump made a point of celebrating American liberty. The Biden Junta is on board with the notion that the United States of America was founded in 1619 for the sole purpose of preserving slavery, and is now nothing more than a hothouse of “systemic racism.” Partisans of this view do not believe in the Constitution and by extension do not believe in America.

“Biden’s disastrous anti-Trump policies and failures,” Thornton concludes, “demonstrate the dangers that such an irrational reflex can create.” The irrational reflex has become known as Trump Derangement Syndrome (TDS) on continuous display in the establishment media. For those who remain confused, The Big Lebowski dramatizes the dynamic.

A crazed mob invades the home of The Dude (Jeff Bridges), wrecking the place and plunging the Dude’s head into the toilet. Walter Sobchak (John Goodman) blasts the home invaders as Nazis, but the Dude sets him straight.

“They were nihilists, man!” the Dude says. “They kept saying they believed in nothing.”

“Nihilists!” Walter responds. “I mean, say what you like about the tenets of National Socialism, Dude, at least it’s an ethos.”

Doing the opposite of whatever Trump did, however much it benefited the country, is not an ethos. The irrational reflex of Trump Derangement Syndrome is not an ethos.

Joe Biden was never great, not even close.

The Biden Junta is an essentially nihilist operation.

5.

Amerika’nın Ortadoğu için stratejik hedefleri değişmemiştir….

.

 • GİRİŞ12.10.2021 11:34
 • GÜNCELLEME12.10.2021 11:46

Roma’daki G-20 Zirvesi için geri sayım devam ederken, Türkiye –Amerika ilişkilerinin geleceği tartışılıyor.

Bu bağlamda, Amerika’nın özellikle son 30 yıldır bölgemiz için tasarladığı stratejiyi bir kez daha hatırlamakta fayda var.

Amerika, irrasyonel İsrail politikası nedeniyle Ortadoğu’da, “tehdit” olarak gördüğü bütün yekpare ve nispeten güçlü ülkeleri tek tek parçalama stratejisini 1991 Birinci Körfez Savaşı’ndan bu yana adım adım uygulamaya koydu.

Amerika, tıpkı “şımarık, arsız, hayırsız” bir evlat gibi davranan İsrail’e babalık yapma uğruna “müttefiki” olan ülkeleri bile tehdit ediyor.

Irak işgali, Suriye iç savaşındaki aldığı pozisyon, Libya’yı NATO üzerinden istikrarsızlaştırmasının altında hep bu uzun vadeli Ortadoğu stratejisi var.

Amerika, bölgemizde güçlü, yekpare merkezi devletlerin oluşmasını istemiyor. İsrail’e tehdit olarak görüyor. Enerji kaynaklarının kullanımı ise bahsi diğer konu.

Güçlü, yekpare bir ülke olarak Türkiye de Amerika’nın hedefi durumunda.

3’ÜNCÜ OBAMA DÖNEMİNDE TÜRKİYE-AMERİKA İLİŞKİLERİ DAHA DA GERİLİYOR

Özellikle Obama’nın ikinci döneminde yaşadığımız Türkiye-Amerika ilişkilerindeki gerginlik, bizim 3’üncü Obama dönemi olarak nitelendirdiğimiz Biden döneminde artarak devam ediyor.

Obama döneminin sonlarında yaşadığımız 15 Temmuz darbe ve işgal girişimi Türkiye-Amerika ilişkilerinde en şiddetli çatışma alanıydı.

O gün Başkan Yardımcısı olan Biden, meseleyi “Bilgisayar oyunu sandık” cümlesiyle geçiştirme cihetine gitmişti.

O günden sonra bugün 3’üncü Obama döneminin Başkanı Biden, Türkiye ile ilişkilerde gerginliği her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Bir hatırlatma daha yapalım. Türkiye’de PKK’nın, DEAŞ’ın bombaları, canlı bomba eylemleri had safhaya çıktığı günlerde Amerika’nın Ankara Büyükelçisi John Bass’dı.

Aynı isim Trump seçildiğinde, “Seçilmiş başkanı yönetime hazırlayacağız” diye bir ifade kullanmıştı. Bass, Türkiye’de istenmeyen adam ilan edilmiş ve pılıyı pırtıyı toplayıp Afganistan’ın başkenti Kabil’e gitmeye hazırlanırken, “Türkiye’de 9 aydır DEAŞ eylem yapmıyor, bu işbirliğimiz sayesindedir” diyerek doğrudan tehdit etmişti.

***

Türkiye-Amerika ilişkilerinin şimdi görünen yüzünde S-400’lerin alımı, F-35 uçak programından Türkiye’nin çıkartılması ve “Amerika’nın hasımlarına uyguladığı” yaptırımları Türkiye için de uygulaması var.

Düşünebiliyor musunuz, Amerika, “hasımları için” bir yaptırım yasası çıkartıyor ve NATO’da ortak, Stratejik Ortaklık Anlaşması imzalamış ve “müttefiklik” içindeki Türkiye’yi de aynı yaptırımları uyguluyor.

Sonra da “dostluk, müttefiklik, stratejik ortaklık” filan diyor.

“TÜRKİYE AMERİKA’NIN ULUSAL GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDİYOR”

En son Amerika Başkanı Biden, Kongre’ye bir mektup yazdı. O mektup Amerika’nın bölgemiz için biçtiği rol ve o rol üzerinden kendisine tehdit olacak ülkeyi bir kez daha ilan etti: Türkiye!

Biden, Suriye’deki “Amerikan kara gücü”, terör örgütü PYD-YPG/PKK’yı savunma ve koruma uğruna “Türkiye’nin Suriye’deki harekatının DEAŞ’la mücadeleye zarar verdiğini” söyledi.

Biden mektubunda, “Suriye’deki ve Suriye’yle ilişkili durumlar, özellikle de Türkiye Hükümeti’nin Suriye’nin kuzeydoğusuna askeri taarruz düzenleme yönündeki eylemleri, IŞİD’i yenilgiye uğratma çabasına zarar veriyor, sivilleri tehlikeye atıyor; bölgede barış, güvenlik ve istikrarı zedeleme tehdidi barındırıyor ve ABD’nin ulusal güvenliği ve dış politikasına karşı alışılmadık ve olağanüstü bir tehdit oluşturmayı sürdürüyor” dedi.

Türkiye, DEAŞ ile sahada savaşan tek ülke. Türkiye PYD-YPG/PKK ile mücadele eden tek ülke. Ama ne hikmetse Biden, tarafından Türkiye’nin terör örgütleriyle meşru mücadelesi Amerika’nın ulusal güvenlik ve dış politikasına karşı alışılmadık olağanüstü bir tehdit olarak algılanıyor.

O zaman son sözümüz şu olsun:

Amerika’nın bölgemiz için uzun vadeli stratejik hedefleri değişmemiştir. O hedefler, Irak, Suriye gibi Türkiye’nin de parçalanmasıdır. Ayrıca, PKK’ya devletçik kurdurmaktır.

Bu stratejiye direnmek ve mücadele etmek Türkiye’nin başat görevidir.

İç siyasetteki “dalgalanmaları” da bu bağlamda düşünürsek daha geniş perspektiften konuları değerlendirmiş oluruz.

Ne dersiniz?

Yeni Şafak

6.

Σουλούκου για Μαρινάκη: «Κριστιάνο; Ο Πρόεδρος όλα τα μπορεί!»

Σουλούκου για Μαρινάκη: «Κριστιάνο; Ο Πρόεδρος όλα τα μπορεί!»
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 – 11:07
Η κα. Σουλούκου μίλησε στην ιταλική Tuttosport και μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Ποτέ δεν ξέρεις! Ο πρόεδρος Μαρινάκης αγαπάει τον Ολυμπιακό και δεν θα σταματήσει ποτέ να βελτιώνει το σύλλογο. Δεν έχουμε περιορισμούς και ταβάνι στον Ολυμπιακό. και το βασικό μας μότο είναι ένα-συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ειδικά, πάντως, για τον Κριστιάνο, έχω τη φανέλα του σπίτι μου!».
Ποια από όλες;

«Της Γιουβέντους. Μου την έδωσε ο Αντρέα Ανιέλι κι έτσι η κόρη μου έγινε οπαδός της Γιουβέντους. Ο γιος μου είναι Ολυμπιακός, αλλά και οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα και οι δύο είναι παθιασμένοι με τον Κριστιάνο».

Μπορεί η κα. Σουλούκου να ήθελε, με μια «υπερβολή» τύπου «Κριστιάνο», να αναδείξει το πόσο… τρελός με τον Ολυμπιακό είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά το μήνυμα είναι σαφές. «Ο Ολυμπιακός ΟΛΑ τα μπορεί».

Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση να φέρνει φίρμες στην ομάδα του, όπως τον Ριβάλντο και τον Τουρέ. Ονειρεύεται να πάρει κάποια στιγμή τον Μουρίνιο;, ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Είναι ένας μεγάλος προπονητής, ο μίστερ Νο 1. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι επιτυχία στη Ρόμα. Εμείς, ωστόσο, από τότε που διορίστηκα γενική διευθύντρια στον Ολυμπιακό, το 2018, έχουμε ένα άλλο Πορτογάλο προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς. Και μαζί του έχουμε καταφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Πραγματικά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους προπονητές για τον Ολυμπιακό», ήταν η απάντηση της κας. Σουλούκου. Σαφές.

-/-