Μάχη… Τσίπρα – Μελισσανίδη, Για Το Πιο Βρώμικο Ελληνικό Πρωτ/μα Όλων Των Εποχών!

Αγαπητοί Φίλοι!

– Σας είχαμε, σε ανύποπτο χρόνο και σχεδόν πρόσφατα, γράψει πως ο “Κυρ Δκτης” ή “Τίγρης”  είναι ο ελέγχων την ελληνική διαιτησία 100% και εξ αιτίας αυτού πως είναι πιο μάγκας απ’ τον Ρώσο, και ας πλήρωσε αυτός “ένα σκασμό λεφτά” στις ποδ/κές Ενώσεις, της χώρας μας, για να “πάρει” την ΕΠΟ και όχι μόνον!

– Σας γράψαμε ακόμα πως ο “Τίγρης” έχει σύμμαχό του τον ισχυρό άνδρα του… ΑΙΓΑΛΕΩ και φερόμενο ως παλαιό -δήθεν- … “Παραγκάρχη”! (Ας αναρρωτηθούν όλοι, πώς ο Κος Μητρόπουλος, αδελφός του βάζελου και… ωραίου Βίκτορα, από Ολυμπιακός τάχα, έγινε οπαδός της “Κούλας”).

– Είχαμε επίσης γράψει πως οι 9 στους 10 Διαιτητές της Λίγκας (για τους επόπτες σας γράφω απόψε πως επίσης οι 8 στους 10 είναι της “Κούλας”) είναι όχι απλώς φίλοι της “Κούλας”, αλλά -προσέξτε- οπαδοί της “Κούλας”!..

– Όμως το μυστικό κρύβεται κυρίως, στο ποιοί ορίζουν τους Διαιτητές, οι οποίοι σφυρίζουν κάθε Σ-Κ! Καταλάβατε! Μάθετε λοιπόν, όσοι δεν ξέρετε, ότι οι… Κοι Τριτσώνης και Κουκουλάκης, οι ορίζοντες δηλαδή τους διαιτητές (ο Περέϊρα είναι μόνον για να τ’ αρπάζει και για… “δήθεν”), είναι ΟΠΑΔΟΙ της “Κούλας” και απολύτως ελεγχόμενοι από τον Κο Δ. Μελισσανίδη!

– Έτσι λοιπόν, κατ’ εντολήν του διοικ/κού ηγέτη της “Κούλας”, ορίστηκε διαιτητής στην Τούμπα και στο ματς ΠΑΟΚ – Α.Ε.Κ., ο όχι απλός οπαδός της “Κούλας”, αλλά φανατικός οπαδός της, Κομίνης, (ένας απ’ τους… Δημίους του Θρύλου μας), ο οποίος, παράλληλα, είναι στυγνός (δεν “μασάει” -υποτίθεται- από διαμαρτυρίες, ειδικά όταν “παίζει” την Ομάδα του) και… μαέστρος σε ό,τι θέλει να φέρει, σαν αποτέλεσμα, σ’ ένα ματς, ανταγωνίστριας Ομάδος της “Κούλας”!.. (Ο Σιδηρόπουλος, ο άλλος “δυνατός”… Υπάλληλος του “Τίγρη”, δεν θα μπορούσε να ορισθεί και πάλι σε αγώνα της Α.Ε.Κ., αφού έχει ορισθεί “χι” φορές και το θέμα… “βρώμισε”)!

– Παράλληλα επιλέχθηκαν και 2 Χανούμια, ως επόπτες, για να “δεθεί” το ματς!.. Καταλάβατε!

– Επίσης, σας είχαμε γράψει, και πάλι εδώ στο “σάϊτ” μας, πως ο “Κυρ Δκτής”, με τον Αρετόπουλο διαιτητή, είχε “δέσει” και το ματς ΜΠΑΟΥΚ – ΘΡΥΛΟΣ, και πως δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσει ο Μπάουκ! Το ματς, αν γινόταν, θα έληγε τουλάχιστον “X”, αφού αυτό θα βόλευε την “Κούλα”! (Το ματς δεν έγινε ποτέ, αφού ένας εκ των Κάφρων της Τούμπας πέταξε ένα ρολό ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο του προπονητή του Ολυμπιακού Γκαρθία και η Ομάδα του Πειραιά “έφυγε” απ’ το γήπεδο, αφού “το ποτήρι πια ξεχείλησε”, με τα ετήσια έκτροπα στο γηπεδο αυτό εις βάρος της, όταν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Μπάουκ και αφού ο Γκαρθία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο! / “Διαβαλκανικό Κέντρο”).

– Έτσι, σήμερα (11-03-2018), στην Τούμπα, ο Μπάουκ πέτυχε κανονικότατο γκολ και τα περί επηρεασμού της φάσης, από παίκτη του Μπάουκ, είναι απλώς προφάσεις και πιο απλά… “του κόλου τα 9μερα”! Άλλωστε φίλοι, ο Μπάρκας είχε πέσει όλος, μη εμποδισθείς καθόλου, είχε δει όλη την πορεία της μπάλας, εξ αρχής, ενώ, αν δείτε, ο Μπαουκ-τζής (Μαουρίτσιο) είχε μπει πρώτος στα δίχτυα, προφανώς για να μην γίνει, ό,τι ακολούθησε!..

– Αυτό το γκολ, μόνον ένας “Τίγρης”, ο απόλυτος “Άρχοντας των… Διαιτητών”, αλλά και των… δαχτυλιδιών, θα μπορούσε να το ακυρώσει και το ακύρωσε, μέσω της… εποπτικής αλβανόφατσας, που λέγεται Ποντίκης, ο οποίος μάλιστα αρχικώς κινήθηκε προς την σέντρα, αλλά το… ξανασκέφτηκε!.. Καταλάβατε!..

  • Ο Κος Μελισσανίδης δεν ξεχνά αγαπητοί, το “πώς” ο Μπάουκ του πήρε πέρυσι το Κύπελλο, αυτό της ντροπής*, και φέτος θα έπρεπε / θα πρέπει να… ισοφαρίσει το… σκορ, (καταλάβατε), αφού είχαμε, εκτός του χθεσινού ακυρωθέντος γκολ του Μπάουκ και δεκάδες μαχαιρώματα πριν από το ματς, μεταξύ των οπαδών των 2 Ομάδων, η μία των οποίων, (λέγε με Μπάουκ), είχε “κατεβάσει” μαχαιροβγάλτες οπαδούς της Σερβικής Παρτιζάν Βελιγραδίου!..
  • * Φυσικά και το προπέρσινο Κύπελλο που πήρε η “Κούλα”, ήταν κάλπικο, (έτσι ο Θεός τιμώρησε πέρυσι τον “Τίγρη”), αφού το Κύπελλο δεν το κέρδισε η Α.Ε.Κ. απ’ τον ΘΡΥΛΟ, αλλά ουσιαστικά ο τότε Υπουργός Αθλητισμού, (νυν… Δικαιοσύνης), και Οπαδός της Κούλας, Κονιόρδος Κοντονής!..
  • Φέτος, στην Τούμπα και στο αποψινό ματς, ο Θεός “πληρώνει” τον Μπάουκ, αφού ενώ έκανε τα αίσχη και φέτος στο ματς με τον ΘΡΥΛΟ, στην έδρα του και έχασε στο Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο 3 βαθμούς, το ματς 0-3 “στα χαρτιά”, ενώ διετάχθη να παίξει και 2 ματς, “κεκλεισμένων των Θυρών”, ήλθε το 2βάθμιο Δικ/ριο, λέγε με “ΧΟΥΝΤΑ ΤΣΙΠΡΑ”** και μέσα στην νύχτα, ανέτρεψε τις 2, από τις 3 αποφάσεις του 1βάθμιου Οργάνου, κρατώντας μόνον… “όρθια” την απώλεια του ματς με 0 -3 “στα χαρτιά”! Καταλάβατε!
  • ** Έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό, (από τη ΔΕΘ, του 2017), πως ο Τσίπρας θέλει να δώσει το Πρωτάθλημα στον Μπάουκ και για το φίλο και χρηματοδότη του Ιβάν Σαμπίντις, και για να μετριάσει το κράξιμο από τους Μακεδόνες, για το τζάμπα δόσιμο του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, στους Σκοπιανούς, αλλά και διότι θεωρεί πως θα πάρει τις πολλές, κατ’ αυτόν, ψήφους των Μπαουκτζήδων!

– Τώρα!

– Στα παραπάνω αναγραφέντα, θα πρέπει να προσθέσετε ότι, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι παίκτες και των 2 παραπάνω Σωματείων, είναι ΝΤΟΠΕ εδώ και πολυ καιρό και απόψε φάνηκε πεντακάθαρα! Αν τους γινόταν “αντι-τόπινγκ κοντρόλ” οι καθαρόαιμοι ίπποι του Άσκοτ, του γνωστού Ιπποδρόμου, στην Αγγλία, θα ήταν λιγότερο ντοπαρισμένοι!.. Καταλάβατε!..

– Στο σημείο αυτό, σας γράφω το σκορ: Ρωσική Μαφία (θα είδατε που ο Σαμπίντις μπήκε στο γήπεδο με πιστόλι, μπράβους, κλπ) – Ελληνικός Τίγρης, “Τίγρης” 0 – 5!.. Καταλάβατε!..

– Αυτό που μένει να δούμε είναι το σκορ, Τσίπρας ή Χούντα Τσίπρα – Ελληνικός Τίγρης, “Τίγρης! Εκτίμησή μας είναι πως και πάλι ο “Τίγρης” θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

α. Το πιο βρώμικο Πρωτάθλημα όλων των εποχών, αυτό που ακόμα “παίζεται”, και θα μπορούσε κάλλιστα να αποκληθεί “ΣΤΗΜΕΝΟ”(!), θα μπορούσε κυρίως να χαρακτηρισθεί ως το “Πρωτάθλημα της Μαφία” ή το “Πρωτάθλημα των Μεγαλο-Λαθρεμπόρων Σαμπίντις – Τίγρης”!.. Καταλάβατε!

β.  “Φαγώνονται” οι 2, από τους 3 πρώην Συμμάχους, και συγκεκριμένα οι 2… Πόντιοι, (αφού τον “βαζελοκοντό”… πρώην σύμμαχό τους, εντέχνως τον “έφαγαν”), για το ποιός θα πάρει τον τίτλο, μετά από 26 χρόνια η “Κούλα” και μετά από 33 χρόνια ο Μπάουκ!..

TSODA: “ΚΑΙ Ο ΑΕΚ-τζής ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΛΙΡΑ 100, ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-1”! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

γ. Και το πιο βασικό συμπέρασμα φίλοι μου είναι ότι η Κ-Β είναι τόσο ανίκανη, που μαζί με τους 2 πολιτικούς της φίλους (“Τίγρη” + Ρώσο) “έβγαλαν” -τουλάχιστον έτσι φαίνεται- τον ΘΡΥΛΟ, εκτός της κούρσας του Πρωτ/τος (ακόμα βεβαίως τον φοβούνται), αλλά το Πρωτάθλημα δεν μπορεί ο μεν Π-Θ να το “δώσει” στον Μπάουκ και κάποιοι άλλοι “δικοί” του, όπως πχ ο Φλαμπουράρης, κλπ, δεν μπορούν να το “δώσουν” στην “Κούλα”, όπως θα ήθελαν! (Έχει ξεσπάσει ενδοκυβερνητική διαμάχη, κάτι περίπου όπως στο Σκοπιανό, όπου υπάρχει κόντρα των νεο-κομμουνιών, με τους πολιτικούς γκάνγκστερς! Ο Π. Καμμένος φίλοι μου έχει και νέο ψυχολογικό λοιπόν, αφού αυτός μεν είναι Οπαδός της “Κούλας”, αλλά έχει φίλο, και όπως εκτιμούμε και Χρηματοδότη, τον Ρώσο Πρόεδρο του Μπάουκ, Ιβάν Ιγκνατίεβιτς ΣΑΜΠΙΝΤΙΣ! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!.. Καταλάβατε!.. Μπάχαλο και Φαύλος Κύκλος!

Και τελικά διαβάστε παρακάτω!

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ; ΟΡΙΣΤΕ! Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Κ-Β, ΠΟΥ “ΤΑ ΈΒΑΛΕ”, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ Π-Θ, ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π., “ΕΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΗ ΜΕΣΗ”! ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΡΕ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΣΤΗΜΕΝΟ” ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΦΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!.. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ 2 “ΑΙΩΝΙΟΙ” ΞΕΡΟΥΝ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!..

“ΑΝΤΕ ΣΦΙΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ! ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ“!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.,

ΣΤΙΣ 10 Μαρ 2018, ΕΓΙΝΕ 93 ΕΤΩΝ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΡΥΛΕ ΜΑΣ“!

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ“!..

-/- 

ω1 

ω2ω3

ω4