Μία Απάντηση Σε… Παραγράφους!

Φίλοι μου!

– Μας ρωτάτε συνεχώς για τους Ρ/S-400, αν θα τους πάρουν τελικά οι Τούρκοι, για τυχόν συνέπειες, αν αυτό συμβεί, πώς σχετίζεται το θέμα με εμάς, κλπ, κλπ, κλπ!

– Πρόκειται για ένα θέμα που το έχουμε… χιλιοαναφέρει και έχουμε τοποθετηθεί σχετικά. Μπορείτε με ένα “τουρ(ο)σάϊτ” σας εδώ να βρείτε ό,τι έχουμε γράψει, (πάντα με χρονική σειρά), και να τα μελετήσετε!

– Παρ’ όλα αυτά, συνεισφέρουμε στον προβληματισμό σας σήμερα, για ακόμα μία φορά!

1. Για να τελειώνουμε λοιπόν!..

Αν οι Τούρκοι, λέμε “αν”… , παραλάβουν S-400, τότε αυτομάτως καθίστανται ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ για τις Η.Π.Α. [Για το Ισραήλ δεν το συζητάμε, η Τουρκία θα είναι μετά εχθρός… ΑΙΩΝΙΩΣ(!), ανεξαρτήτως των όποιων Ι/Κ-Β]! Δεν αποτελεί μακρόπνοη στρατηγική και μάλιστα με προοπτική η επιλογή αυτή των Τούρκων, αλλ΄ αντιθέτως πιστεύουμε ότι μεσομακροπρόθεσμα θα αποτελέσει στρατηγική καταστροφής τους!

2. Οι Η.Π.Α. θα κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ(!), μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε να μην πάρουν τους υπόψη πυραύλους οι Τούρκοι, διότι αυτό θα αποτελέσει δική τους στρατηγική ήττα, ήττα όχι από τους Τούρκους, αλλά από τους δυνητικούς τους αντιπάλους Ρώσους! [Όπως ευρύτερα θα αποτελέσει στρατηγική ήττα και της… ηλιθίως διηρημένης Δύσης αυτήν την στιγμή (2η μείζων ήττα, μετά από την απώλεια της Κριμαίας), μιας Δύσης που την μεν Ευρώπη την κυβερνούν 100% οι Παγκοσμιοποιητές αριστεροί Διεθνείς Εβραίοι και τις Η.Π.Α. ο Αμερικανοκεντρικός – Εθνοκεντρικός Ντ. ΤΡΑΜΠ]. 

– Επίσης, θα αποτελέσει στρατηγική ήττα και για το Ισραήλ, ήττας του από την Ρωσία και όχι από την Τουρκία, διότι έτσι η Ρωσία θα έχει κάνει ένα σοβαρό αποφασιστικό βήμα προσέγγισής του στο Πεδίο, όπως είναι και ο βασικός της στόχος, αφού έχουμε αναλύσει και εξηγήσει πολλές φορές εδώ, ότι οι 2 πραγματικοί μεγάλοι αντίπαλοι στην παρούσα συγκυρία είναι το Ισραήλ, με την Ρωσία, λόγω της ενέργειας!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ, (ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ), ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, (ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΘΕΙ), ΚΑΙ ΑΕΝΑΩΣ!.. ΑΡΓΑ Η(ΔΙΑΖ) ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΤΟ “ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ Η.Π.Α. “ΣΟΥ ΔΙΝΩ, ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΑΤΡΙΟΤ ΚΑΙ F-35 ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΩ ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ” ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, (ΚΑΘΑΡΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ), ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ “ΠΑΙΖΟΥΝ”, ΗΛΙΘΙΩΣ ΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ- ΡΙΣΚΟ (“ΡΙΣΚΟΠΑΙΧΝΙΔΟ”) “ΟΛΑ Η(ΔΙΑΖ) ΤΙΠΟΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΛΩΖΑΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ… ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ!

ΕΤΣI ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ Η.Π.Α. (ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

  • ME ΤΟΥΣ S-400,
  • ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,
  • ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ F-35,
  • ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ “ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ” ΣΤΗΝ Β. ΣΥΡΙΑ,
  • ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ, Β. ΙΡΑΚ και ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ,
  • ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ,
  • ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ,
  • ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΧΟΤΖΑ ΦΕΤΧΙΟΥΛΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!
  • ΟΛΑ TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΚΕΡΔΟΥΣ“!..

ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ “ΡΙΣΚΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΟ” ΑΥΤΟ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ(!) ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ “ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ”, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ “ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ” ΤΟ 2023 (ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ -ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ- ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ… ΑΛΕΠΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΜΕΝ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕ!.. (ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ “ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ… ΟΜΑΛΑ Η ΛΩΖΑΝΝΗ, ΤΟΥ 1923, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ “ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ”)!..

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ, ΟΔΗΓΕΙ ΑΦ’ ΕΑΥΤΗΣ, ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΣΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!

ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΟΤΕ -ΠΡΟΣΟΧΗ- Η ΗΔΗ ΔΙΗΡΗΜΕΝΗ ΔΥΣΗ, ΤΡΙΧΟΤΟΜΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΟΧΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΡΩΣΙΑ! (ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ, ΑΝ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΞΕΙ)!..

3. Ως εχθρικό προς τις Η.Π.Α. Κράτος, οι Τούρκοι θα υποστούν πολλά απ’ αυτούς, όπως πχ:

  • Την αποπομπή τους από το ΝΑΤΟ, (θα είναι πάντα ως «υπ’ ατμόν Νο “1” απειλή», ειδικά όσο θα πλησιάζει η 31η Ιουλίου ή όσο θα εγγίζει προτέρα αυτής ημερομηνία, τυχόν παραδόσεως Ρ/S-400 στην Τουρκία),
  • Το κλείσιμο όλων των διεθνών εμπορικών διαδρόμων στο τ/Κράτος και στους Τ/επιχειρηματίες, της μορφής μείζονος “οικονομικού αποκλεισμού”, ένας αποκλεισμός ο οποίος θα πλήξει -ΠΡΟΣΟΧΗ- το “Κεφάλαιο” στην χώρα, όπως και το… “κλειστό” θησαυροφυλάκιο του τ/Στρατοκράτους, (ο σκληροτράχηλος τ/λαός δεν υποκύπτει ιστορικά ποτέ από οικονομικά μέτρα),
  • Την πιθανή αποχώρηση αρχικά των Αμερικανών επικεφαλής των διπλωματικών αμερικανικών αποστολών, από την Τουρκία,
  • Την επίσημη ανακήρυξη βεβαίως της χώρας αυτής ως “εχθρικού κράτους”, για την Δύση,
  • Μία έλλογη και επιλεκτική / στοχευμένη στρατιωτική αμερικανική αποχώρηση από το τ/έδαφος,
  • Μη παροχή αναγκαίων στρατιωτικών ανταλλακτικών από τις Η.Π.Α. και απαγόρευση γενικώς στρατιωτικών διαπραγματεύσεων(!) με χώρες της Δύσεως και του ΝΑΤΟ, στην κατεύθυνση στήριξης και ενίσχυσης των ΤΕΔ
  • Διάφορες στοχευμένες “Πιέσεις ΜΥ”, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ Η.Π.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΕΛΟΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΔΥΣΗ” ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ
  • ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η… ΠΙΘΑΝΟΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ “ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ” Ο ΡΤΕ (ΠΧ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ / Ο “ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ” ΠΟΥ “ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΙΣΙΩΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ), ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΗΝ… ΕΛΠΙΔΑ ΜΙΑΣ Τ/ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΥ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΗΣ… ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΒΕΛΟΝΗΣ!.. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ, ΟΙ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΕ!.. 

Η μόνη δυνατή τότε τ/”λύση πανικού”, (ως “ελπίδα σωτηρίας” τους, όπως θα την θεωρήσουν οι Τούρκοι και οι δήθεν σύμμαχοί τους… Ρώσοι, Ρώσοι, οι οποίοι θα τους έχουν, μετά από μια πλήρη και οριστική Τ-Α ρήξη, λόγω των S-400, πλευρίσει ακόμα περισσότερο), θα είναι η τ/επίθεση σε Κύπρο και Ελλάδα, σχεδόν ταυτόχρονα, μια επίθεση η οποία θα… ελπίζει (από τ/πλευράς) σε μια “λίαν πιθανή” (σχεδόν σίγουρη) μεγαλυτέρων δυνάμεων εμπλοκή, στην ίδια κρίσιμη αυτή κεντρική περιοχή της Γης!..

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ / ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΟΛΙΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ DNA” ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ “ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ”! ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ “ΣΠΟΤ” ΤΗΣ… “ΚΟΥΤΣΗΣ ΠΑΠΙΑΣ” ΜΑΣ!

4. Οφείλουμε εδώ να πούμε, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ότι οι Η.Π.Α. του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, (ο οποίος αποδεικνύεται, ως προσωπικότητα, πολύ μεγάλος “παγκόσμιος πολιτικός παίκτης”, όσο και να τον προσβάλλει ΠΡΟΣΤΥΧΑ και πάντα “ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ το διεθνές σύστημα των ΜΜΕ, που ελέγχουν κατά 95% οι “Παγκοσμιοποιητές”), έχουν ενημερώσει λεπτομερώς, προφορικώς και εγγράφως, τους Τούρκους και τους έχουν φέρει προ των τεράστιων (ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ πλέον / καταλαβαίνετε τί εννοούμε με το επίθετο αυτό) ευθυνών τους, για ό,τι ήθελε προκύψει, αν οι Τούρκοι πάρουν τελικά S-400!

– Ο Πρόεδρος Τραμπ έφτασε μέχρι το σημείο, πρόσφατα στην Οσάκα, ουσιαστικά να ζητήσει, ως Η.Π.Α., έμμεσα “συγγνώμη” από τους Τούρκους, για την συμπεριφορά και στάση του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” προκατόχου του Χ. Μ. Ομπάμα απέναντί τους, ο οποίος Ομπάμα ακολούθησε μια πολιτική που οδήγησε τους Τούρκους, “εν πολλοίς”, στην ρ/αγκαλιά, όπως οι Τούρκοι… εμπράκτως ισχυρίζονται συνεχώς μετά το ερασιτεχνικά σχεδιασμένο απ’ τους Στρατηγούς του Ομπάμα, πραξικόπημα στην Τουρκία, κίνηση που “τσίμπησαν” και χειραγώγησαν αμέσως οι Μογγόλοι!.. Αυτή ήταν μια από τις πιο μεγάλες… “πληγωμένες / ματωμένες υποθέσεις”, ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΝΑΡΚΕΣ”, που κληροδότησε ο άφρων Ομπάμα, στον Τραμπ!..

Ο ΤΡΑΜΠ λοιπόν, ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΑΥΤΗ “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΤΟΥ, ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η Τ/ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΕΙ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΓΚΑΤΣ!

ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΤΣΙ “ΠΡΑΓΜΑΤΑ”, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ “ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ” ΤΑ “ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ” ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!..

[Ο Τραμπ, με την “συγγνώμη” αυτή, τήρησε ακριβώς το παράδειγμα των Άγγλων, που στα 1860 υποχρεώθηκαν από τον Σουλτάνο (ουσιαστικά από τον τότε “Μεγάλο Βεζύρη” του / “Σαντραζάμη”, λέγε με Π-Θ, με βάση τα σημερινά δεδομένα), να ζητήσουν, πλην των άλλων, και συγγνώμη, για την βύθιση στα Δαρδανέλια, από πολεμικό τους σκάφος, τ/αλιευτικού, όπως και για τον πνιγμό όλων των Τούρκων, επιβαινόντων σ’ αυτό, αλιέων! Σας είχαμε πρόσφατα παρουσιάσει το συγκεκριμένο άρθρο του γνωστού και εγκρίτου Τ/Οθωμανολόγου  – Ερευνητή Μουράτ ΜΠΑΡΝΤΑΚΤΣΙ, που ουσιαστικά ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΕ αυτήν την (συνεχώς όμως πληγωμένη και ανικανοποίητη, και εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα) πληγωμένη τ/”εθνική ευαισθησία”]!

5. Μετά απ’ όλα αυτά, μπορούν οι Η.Π.Α., και με βάση τα παραπάνω αναφερθέντα, να ικανοποιήσουν την Τουρκία και σε ποιά της… αιτήματα; (Ας ονομάσω έτσι ευγενικά τους εκβιασμούς της και τις παράνομες διεκδικήσεις της, “υπό τον μανδύα” πάντα της εθνικής της δήθεν ασφάλειας)!

  • Σε σχέση με τους S-400, δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο! Έφτασαν να προσφέρουν στους Τούρκους τα πάντα, ήτοι “ΠΑΤΡΙΟΤΣ” και “F-35”, δηλαδή “έναν… γάϊδαρο και αυτοί τον κυττάνε στα δόντια”, όπως λέει και η σοφή ελληνική ρήση! Δεν μπορούν “με τίποτα” να αποδεχθούν Ρ/S-400 σε δικό τους αμυντικά… χωράφι! Καταλαβαίνετε! Θα περίμενε κανείς οι Στρατηγιστές Τ/Αξκοι να καταλάβουν τί λέμε τώρα εδώ, αλλά δυστυχώς οι ΤΕΔ ελέγχονται υπογείως σήμερα, και πάλι, από τους Ευρασιανιστές αποστράτους Στρατηγούς, οι οποίοι θεωρούν ότι η Τουρκία μπορεί να γίνει ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ στην περιοχή της, ακολουθώντας ουσιαστικά το κοινό σήμερα αζυγοστάθμητο… άρμα των Ρώσων, των Κινέζων και των Τρομο-Ισλαμο-Φασιστο-Ιρανών!.. 
  • Σε σχέση με την Α. Μεσόγειο, το Αιγαίο και την Ενέργεια, η μόνη έξυπνη λύση από τις Η.Π.Α. θα είναι να οδηγήσουν τις Ελλάδα και Τουρκία στο “Διεθνές Δικαστήριο” της Χάγης, με επίδικο τον καθορισμό της υφαλοκρηπίδος, ανάμεσα στα 2 Κράτη!.. Μόνον έτσι θα μπει νομίμως(!) η Τουρκία στο ενεργειακό παιχνίδι, όσο τελικά θα μπει, μετά από την εκδίκαση και απόφαση του Δικαστηρίου και μη λυθέντος μάλιστα ακόμα του Κυπριακού, αφού εκ των πραγμάτων η επίλυση του υπόψη προβλήματος δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει και την υφαλοκρηπίδα της όμορης και των 2 “Κυπριακής Δημοκρατίας“!.. 
  • Θεωρούμε φυσικά πως δεν θα έχουν καμία αντίρρηση οι ενεργειακές εταιρείες που δρουν ήδη στην περιοχή της Α. Μεσογείου ή θα δράσουν Νως Κρήτης, όπως και στο Αιγαίο!.. 
  • Είναι λάθος της Δύσης να ορίζει επί τόσα χρόνια τώρα τον 25ο Μεσημβρινό ως ουσιαστικά γραμμή διαίρεσης” του Αιγαίου, διότι έτσι εξεγείρει ως… “βιάγκρα” την Τουρκία, η οποία πιστεύει πια, χωρίς βεβαίως καμία Δύση να της το έχει πει, ότι είναι ή θα είναι / ότι θα γίνει δικό της το 1/2 Αιγαίο!..
  • Σε σχέση με τους Κούρδους γενικώς, ήτοι και της Τουρκίας και του Β. Ιράκ και της Συρίας:
  • – Οι Τούρκοι έκαναν το λάθος να εισέλθουν, έστω -και κυρίως- και μ’ αυτό των μικρό αριθμό των “Ειδικών Δυνάμεών”* τους, στο Συριακό έλος, στον βαθύ Συριακό βάλτο και στο “τέλος της ημέρας” “θα το πληρώσουν! Σκεφτείτε μόνον ότι οι σύμμαχοί τους Ρώσοι είναι εκεί… αντίπαλοί τους, αφού υποστηρίζουν τις δυνάμεις του Άσαντ!..
  • Ο βόρειος Κουρδικός (ή όπως αλλιώς τελικώς ονομαστεί) διάδρομος -αργά ή γρήγορα- θα γίνει (αν ειδικά… πληγεί και άλλο η ΑΣΦΑΛΕΙΑ του Ισραήλ) και η έκπληξη θα είναι να συμφωνήσουν σ’ αυτό και(!) οι Ρώσοι, που έχουν κατεβάσει δυνάμεις στην περιοχή, αν κληθούν να λάβουν -μικρό έστω- ενεργειακό μέρισμα από την Α. Μεσόγειο ή άλλα διεθνή ανταλλάγματα!..
  • * Οι όποιες άλλες τ/δυνάμεις εισήλθαν “στα σίγουρα”, (όπως πχ στο Ιντλίμπ), εισήλθαν αφού προηγουμένως είχαν πολεμήσει για τα τ/συμφέροντα ή και γι’ αυτά, ο “ISIS, του οποίου μεγάλο κομμάτι ήλεγχε ο φίλος μας και ικανότατος Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, οι αντιπολιτευόμενοι Σύροι (τουρκοποιήθηκαν σχεδόν πλήρως πια στρατιωτικά, μετά από την 3χρονη σχεδόν εκπ-σή τους στην Τουρκία και την… δωροδοκία τους), για λίγο οι τουρκο-ψευτοσυγγενείς” Τάταροι και μικρός αριθμός τουρκο-εξαγορασμένων Φυλών της Συριακής εκεί ερήμου!..
  • – Στην ΝΑ Τουρκία και στο Β. Ιράκ η κατάσταση θα παραμένει ακριβώς η ίδια (όσο θα μπορούν ακόμα οι ΤΕΔ και το Τ/Κράτος να πολεμούν εκεί τους Κούρδους), ίδια ακριβώς, όπως είναι από το 1984, έως και σήμερα! Δεν πρόκειται ποτέ να καθυποταχθούν οι Κούρδοι και κάποια στιγμή οι Τούρκοι θα περιέλθουν, “εκ των πραγμάτων”, σε κατάσταση στρ-κής ανηκέστου βλάβης, μια… βλάβη που θα έλθει -λογικά- πιο γρήγορα, όσο η Τουρκία θα κοντράρει τις Η.Π.Α. και κυρίως την ΑΜΥΝΑ του ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!.. Αν οι Τούρκοι εξακολουθήσουν την ίδια… επαναστατική (sic) προς τις Η.Π.Α. πολιτική, οι Κούρδοι θα ενισχύονται συνεχώς και περαιτέρω από τη Δύση! (Και όχι μόνον με “drones”, για την άμυνα του Καντίλ, όχι μόνον με πρόσθετο βαρύ οπλισμό στην Β. Συρία, κλπ, κλπ, κλπ)!..
  • ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΝ ΗΣΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΚΡΙΤΩΣ ΠΕΙΣΜΟΝΕΣ, ΕΠΡΕΠΕ -ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ- ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΥΡΥ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟ, ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΣΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ, ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ… ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!.. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ,  ΚΑΝΕΙΣ Τ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΚΡΟΠΝΟΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!
  • ΤΟ “ΚΟΥΡΔΙΚΟ” ΠΙΑ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ- “ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ” ΑΠΟ ΤΑ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΑΕΤΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΤΡΕΠΕ “ΑΡΔΗΝ” ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΔΙΔΕ… ΧΡΩΜΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ!
  • ΜΟΝΟΝ… 6+ ΕΚ-ΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΜΟΝΟΝ… 1/2 ΕΚ-ΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΕ 2,5 ΕΚ-ΡΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!
  • ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ “GECEKONDU-LAR” ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, (“ΕΝ ΕΤΕΙ” 2019!…….), ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΙΑ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΥΠΕΣΧΕΘΗ Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ “ΚΟΥΡΔΙΚΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΟΤΖΑΛΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΓΝΗΣΙΑ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ), ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΕ ΟΥΔΕΤΡΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΕΜΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣ Τ/… “ΤΣΟΠΑΝΗ”!..
  • ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΧ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΚΛΠ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΑΦΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΝΑΡΚΗ, ΦΙΛΙΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ 1999, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΙΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ, ΜΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ!.. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ… (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)
  • PARTİ ÖĞRETİYOR VE CEPHE VURUYOR“!..
  • Τί άλλο να σας γράψω / – με φίλοι μου σχετικά με τα ερωτήματά σας, σχετικά με μια πιθανή αμερικανική στάση απέναντι στα τουρκικά αιτήματα(sic), προκειμένου -τάχα- να μην… πάρουν S-400 οι γείτονές μας Μογγόλοι, Μογγόλοι, οι οποίοι, σε ό,τι μας αφορά, γίνονται πολιτικά, μονίμως θα ισχυριζόμουν τελευταίως, σαν την δικιά μας… “Κουτσή Πάπια”, ήτοι σαν τον Τσίπρα, (όπως από το “στυλ” του περπατήματός του τον παρομοίασε ο νυν πολιτικός σύμμαχος του ΡΤΕ, “Γκρίζος Λύκος” Ντεβλέτ Μπαχτσελί ή “Μπασμπούγ” ή “Ευνούχος”), αφού είτε εσκεμμένως ψεύδονται, είτε επίσης εσκεμμένως παρερμηνεύουν τις όποιες ελληνικές θέσεις, που επισήμως εκφράζονται!
  • Πχ Βγήκε η… “Κουτσή Πάπια” και δήλωσε πχ ότι οι ΕΕΔ είναι έτοιμες και εξήγησε, “έτοιμες στο να αντιμετωπίσουν στρατιωτικά οποιαδήποτε τ/απειλή”, στο Πεδίο!.. “Βγήκαν” μετά οι Τούρκοι και τί είπαν; Μας απειλούν οι Έλληνες, κλπ, κλπ, κλπ! İnşaf Türkler, İnşaf! Yeter artık!
  • Φανταστείτε φίλοι μου! … “Παραμύθι Φούρναρης” ακόμα και σε ένα Τσιπρο-Ερντογανικό μάλιστα “στημένο” ΕΤ Πεδίο αντιπαράθεσης, και μάλιστα χρονικά πριν ακόμα από τον Φεβ. του 2019, και την Άγκυρα, όπως πιστεύουμε και όπως αποδείχθηκε ότι είχαμε και πάλι δίκιο, όταν κάποιο πρόσφατο τηλεοπτικό προεκλογικό βράδυ, στο ACTİON 24, ο “Γάτος” Λοβέρδος απεκάλυψε πως η Ε/Κ-Β, τον Δεκ. του 2018, είχε ενημερώσει τα πολιτικά μας Κόμματα πως οι Τούρκοι θα προέβαιναν σε γεωτρήσεις στην Α. Μεσόγειο σε 6 μήνες από τότε, δηλαδή τώρα τον Ιούνιο του 2019, που και πράγματι μας λένε ότι κάνουν, (τώρα με το “ΦΑΤΙΧ”), λες και έχει καμία σημασία για εμάς πια, αφού τα χωρικά ύδατα της Κύπρου παραβιάστηκαν  ήδη! (Λες και μπορεί δηλαδή να ελεγχθεί το εάν σε ένα σεξουαλικά ξεπαρθενιασμένο αιδοίο έχουν εισέλθει ένα ή περισσότερα πέη)!

6. Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο και για τον Πούτιν, με το να εγκαταστήσει S-400 στο νυν τ/έδαφος, (και μάλιστα “ΤΖΑΜΠΑ”, όπως σας γράψαμε μόλις πρόσφατα, αφού η Ρ/Ομοσπονδία έχει δώσει -όπως φέρεται- δάνειο στην Τουρκία, ώστε αυτή να την… πληρώσει κάποια στιγμή, σε… πολύ βάθος χρόνου / οι Τούρκοι είναι φανερό ότι πουλάνε την Γεωγραφία τους και στην “μάνα των Σλάβων” Ρωσία), αφού αυτή η ενέργεια μπορεί να τον εμπλέξει, όπως και τους Σλάβους συμπατριώτες του, αλλά και όλον τον πλανήτη τελικά, σε μια ακόμα παγκόσμιο -ίσως και τελική πια- πολεμική αναμέτρηση, πολεμική αντιπαράθεση!

– Κε Πούτιν! Μήπως θα έπρεπε να άρχιζες να σκεφτόσουν και εσύ… τουρκικά και όχι… μονοφαγάδικα, όπως θα έλεγε και ο πολιτικός μας… Όγκος Κοτζιάς, δηλαδή, (σε ό,τι σας αφορά), με το “μονοφαγάδικα” εννοούμε ότι θα πρέπει να μην είστε εσείς μόνον και αιωνίως, οι μόνοι πωλητές ενέργειας της Ευρώπης;

  • Για το τί πιστεύουμε ότι θα κάνουν τελικά οι Ρώσοι σχετικά με τους S-400, έχουμε γράψει σχετικά! Πάτε πίσω εδώ, βρείτε μας και διαβάστε μας!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

– Αυτά τα ολίγα φίλοι μου και ας ελπίσουμε ότι η Τουρκία, αυτό “το ξεψυχόν θηρίο”, θα… ανανήψει έστω και την τελευταία στιγμή και δεν θα θελήσει να ανάψει το φυτίλι ενός νέου παγκοσμίου ολέθρου, παίζοντας και πάλι βρώμικο ρόλο, όπως και κατά τους 2 προηγούμενους Π.Π., ενός ολέθρου που αυτήν την φορά θα σημάνει και την ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ!

– Εϊ, ΤΟΥΡΚΟΙ! ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΕΜΑΛ ΔΕΝ “ΒΓΑΙΝΟΥΝ” ΠΑΝΤΑ! «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ “ΠΑΣΧΑ», ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΑΠΙΣΤΟΙ!.. ΑΝ ΜΕ / ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Είναι πράγματι μεγάλος μάγκας ο “Σύμβουλος Ασφαλείας” Κος Μπόλτον! Κάποια στιγμή θα σας το… εξηγήσω!

Αποτέλεσμα εικόνας για προσφατη αποκαλυψη ιρανικου δικτυο κατασκοπειας στο Ισραηλ 2019

2. Κε “Αλ-Αφούζε”!

Είναι μεγάλη ντροπή (για να μην γράψω κάτι άλλο, πιο βαρύ) για το κανάλι σου το ΣΚΑΪ” ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΥΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” Η(ΔΙΑΖ) ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ “ΜΠΟΝΟΥΣ, ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ!

ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κε… ΦΙΛΗ (ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΚΛΠ, ΠΟΣΟ ΑΠΡΕΠΕΣ, ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΤΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΑΝΔΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΣ, ΚΛΠ;  ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΤΩΝ Η.Π.Α., ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΡΑ;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΗ!

ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ και ΛΙΓΟ!

ΣΕ… ΖΑΛΙΣΕ ΤΟ… ΓΥΑΛΙ!..

– ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΤΟ “ΣΚΑΪ”, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ των ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΔΩ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ… “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!

– “ΠΡΟΧΘΕΣ” Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΡΟΥΛΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ (ΑΣΕ ΑΥΤΗ Η “ΕΛΕΦΑΝΤΙΝΑ” ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΥ) ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΕ ΤΟ ΟΤΙ Η… ΠΟΝΟΨΥΧΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΑΘΡΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΕΒΓΑΛΕ” ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΚΛΠ, ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΩΣ -ΤΕΛΟΣ- ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ (ΩΣ ΠΛΟΙΟ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ! ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΟΙΠΟΝ (ΑΛΛΗ ΜΙΑ / ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ) ΟΤΙ ΔΡΑ ΣΕ 3 ΟΜΟΡΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ (ΑΣΙΑ – ΑΦΡΙΚΗ – ΕΥΡΩΠΗ) ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΟΡΟΣ-ΚΥΚΛΩΜΑ! (ΕΔΩ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ο ΣΟΡΟΣ, ΜΚΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΛΕΓΧΕ);

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΣΚΑΪ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΕΙ ΔΗΜ/ΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ… Α-Η-ΔΙ-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ ΘΕΜΑ!

ΚΡΙΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ, Κε ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ Νο “1” ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜ/ΦΟΣ και ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΤΟΥΣ “ΛΑΘΡΟ”, ΚΛΠ,… ΟΥΡΑ ΤΗΣ… ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΥ!..

Κε ΒΑΖΕΛ(Α)Λ-ΑΦΟΥΖΕ, ΑΚΟΥΣ;

Σχετική εικόνα

3. Θυμίζουμε ότι οι όποιες αλλαγές – διορθώσεις – παρεμβάσεις στα άρθρα μας,γίνονται συνήθως την επόμενη ημέρα, οπότε να τα ξαναδιαβάζετε!..

4. Οι “ΡΟΤΣΙΛΝΤ” ΔΕΝ θέλουν τον Βέμπερ στην θέση του “ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι” Γιούνκερ, βεβαίως ΤΕΛΕΙΩΣ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑ-ΡΑ-ΝΟ-ΜΩΣ και έβαλαν το “παιδί” τους, τον πρώην “Γενικό τους Οικονομικό Διευθυντή”, τον Μακρόν ή τον… “Ο Πρωτάρης Και Η… Τροτέζα” να αντιδρά σε μόνιμη βάση, μέχρι να περάσει η επιλογή των τάχα μου αριστερών “Διεθνών Εβραίων”, που κυβερνούν 100% την ΕΕ, και γίνει ο Σοσιαλιστής Τίμερμανς, η επιλογή τους, ο νέος… Γιούνκερ!..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεε!.. 

5. Για εργασιακό και μη “ξελαμπικάζ” “πάρτε” τα παρακάτω:

 

 

 Η “Μεθυσμένη Ξεμαλιασμένη Κακιά Μάγισσα” μας είπε: … “ΝΔούλα” 45%, … “Κουτσο-Παπιο ΣΥΡΙΖΑ – … ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΟΡΟ-ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΠΑΝΙΑ” 35% (σαν το παλιό εκείνο λαϊκό συγκρότημα “Οπισθοδρομική Κομπανία” “ένα πράγμα”), … “Τενεκεδο-ΚΙΝ.ΑΛ.7,5%, … Δημοκρατικό ΚΚΕ5,5%, … “ΣΟΡΟΣ-ΜΕΡΑ 254%, … “ΡΩΣΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ3% !.. (Τα 2 τελευταία μικρά κόμματα, ως αναγκαίο πολιτικό αντίβαρο των 2… μεγάλων)!..

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ

6.  Όπως σας το είχαμε υποσχεθεί! Διαβάστε παρακάτω:

Κτυπείστε” https://www.doctoranytime.gr/s/Psychiatros (Θα βρείτε 109 “τοπ” Ψυχιάτρους)!..

Κτυπείστε”: https://www.starofservice.gr/dir/attike/athena/athena/psychologia (Για “τοπ” Ψυχολόγους)!.. 

– Οι παραπάνω “e-δνσεις” απευθύνονται σε όσους ΠΑΣΟΚους ψηφίσουν αντί για “ΚΙΝ.ΑΛ.”, ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ ή “ΜΕΡΑ 25”!.. Επίσης, σε όσους ΣΥΡΙΖΑίους ψηφίσουν ΚΚΕ και κυρίως ΝΔ! Επίσης σε όλους τους “Χ. Αυγίτες” (ειδικά σ’ αυτούς), όπως και σε όλους τους λοιπούς, που τα κόμματά τους θα μείνουν εκτός της προσεχούς Βουλής μας ή Βουλής… τους, ορθότερα!.. Για τα Κομμούνια δεν γράφω, διότι αυτά είναι, 10ετίες τώρα,  σε μόνιμη συνεχή ψυχο-θεραπεία, από δικό τους “κλειστό” ψυχιατρικό λόμπυ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Γειά σου Κουτσούμπα “παικταρά”!.. Κουτσούμπα Κουτσούμπα, … πιάστον και ακούμπα!..  (Οι αφίσες στ΄Αγγλικά που “έβγαλες” για τους “λαθρο” και μη ξένους συνανθρώπους μας είναι “όλα τα λεφτά”! Πχ Speaker: Mr Sofianos, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

7. Εϊ Κε Αφτιά! Προσοχή μην χάσεις καμία από τις φοβερές αναλύσεις της Κουκουδο-Γαρούφως!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

8.  Βρήκαμε ή όχι το: Dividing the Aegean Sea: A Plan In Progress, παλαιό πόνημα, του Κου Τζον ΣΙΤΙΛΙΔΗ, Εκτελεστικού Δντη, του “Western Policy Center” ή όχι ακόμα, βρε

9. Για την “DAL” θα ήθελα κάτι… χρόνια για να σας γράψω!.. 

10. Οι Καλλιντερίδηδες (και εμμέσως και ο Μελισσανίδης) “πλεύρισαν” τώρα “γερά” και τους Καραμανλήδες! Είναι άλλωστε και συμπατριώτες!..

11. SSgHkl234!(a)

-/-