“Μία Γύρο, απ’ όλα” ή… “Σουβλάκι mix”!

Φίλοι μου!

– Ελπίζω να σας αρέσει… “ο γύρος απ’ όλα”!

1. Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του… λαθρεμπορικού πλοίου “Αγία  Ζώνη II”; Γιατί δεν μας λέει η Κ-Β, το “καρχαριο-κέφαλο” και όχι την “μαριδο-κεφαλή”;

Ποιοί έχουν μπει ήδη Φυλακή για την καταστροφή (Κ/Φ) και τη δηλητηρίαση του περιβάλλοντος και των ανθρώπων, ήτοι των οιονεί θυμάτων Ελλήνων και των οιονεί προνομιούχων ξένων, που διαβιούν στις πληγείσες περιοχές, της δόλιας Ελλάδος; Έχει συλληφθεί κανείς και ποιός / ποιοί;

Μπορεί να μας πει η ΕΥΠ, αν η υπόψη Κ/Φ είναι -πιθανώς- ξένος “δάκτυλος” και αν “ναι”, ποίων;

Μετά από 30 χρόνια (τόσο χρόνο -λέγεται- ότι θέλει το ακατέργαστο πετρέλαιο / “μαζούτ”, για να “απορροφηθεί” πλήρως από τη Φύση, ήτοι από τη θάλασσα) θα μπορούν οι όποιοι -τότε- κάτοικοι της Σαλαμίνος, της περιοχής από Περαιά, έως Γλυφάδα και -πιθανώς- και… “βάλλε”, (ξένοι άποικοι / έποικοι και κάποιοι λίγοι Έλληνες),να κάνουν και πάλι (και ίσως όχι με απόλυτη ασφάλεια για την υγεία τους), μπάνιο στις υπόψη περιοχές!

 Άλλος ένας Τσίπρας “να περάσει” και τέλειωσε οριστικά η Ελλάδα! Ή όχι;

2. Χακάν! Τί έγινε ρε φίλε στη Μανίσα, (στις 30-08-2017, αν δεν σφάλλω), και ζητούσαν, στο “112”, “να σταλλούν πολλά – πολλά ασθενοφόρα”, στην εκεί “Ασφάλεια”; Συνέβη πράγματι κάτι κακό ή έκανε πλάκα ο Ν/Σ, της 6ης Δκσεως Εκπ-σεως Συντάγματος Κομάντος, (Kırkağaç), που φέρεται να πήρε τηλ/νο στο “112”;

3. Τελικά ρε Χακάν, ο Ντογού Περιντσέκ παραμένει ακόμα Όργανο της Υπηρεσίας σου; Ίσως να είναι διαχρονικά, ένα από τα παλαιότερα “εν ζωή” Όργανα της ΜΙΤ, έ; Δεν πρέπει να κάνω λάθος, αν σκεφτώ ότι είναι στρατολογημένος, από τη 10ετία, του 1960!

Άρα ρε Χακάν, να υποθέσω ότι το Κόμμα του, το “Vatan Partisi”, είναι το “κεκαλυμμένο” Κόμμα της Υπηρεσίας σου; Μάλλον έχω δίκιο, έ; Γι’ αυτό και αλλάξατε το όνομα του Κόμματος, από “Κόμμα των Εργατών”, σε “Κόμμα Πατρίδα”, έ; Είναι πράγματι πιο “πιασάρικο”, “κολλάει” καλύτερα σε μια ΜΥ, που υποτίθεται ότι ενεργεί για το καλό της χώρας της, ενώ δεν δημιουργεί και… αριστερούς / κομμουνιστικούς συνειρμούς, στους ξένους, με τους οποίους συνδιαλέγεται! (Στην χώρα σου, όπως και σε όλες τις Μουσουλμανικές χώρες, δεν υπήρξε και δεν υπάρχει Κομμουνισμός. Στην χώρα σου, όσοι τέτοιοι παρουσιάστηκαν εντάχθηκαν τελικά στο PKK και στις παραφυάδες του).

Ο Περιντσέκ με τους “δικούς του” (Πεκίν και λοιπούς) στη Μόσχα, στο Πεκίνο, στη Δαμασκό και τώρα, όπως διαβάζω, και στη Γερμανία! Τί να “σώσει” ρε Χακάν; Τα έκανε… “Genelev” ο ΡΤΕ!..

4. Ρε Καραγκιοζάκο Χουλουσί! Μήπως απάντησες λίγο… μαλακισμένα, στις κατηγορίες, για το “τσεμπέρι” που φόρεσε η Κα σου, η Κα Σουλέ, στις 30-08-2017, καθήμενη δίπλα στο ζεύγος Ερντογάν, λέγοντας ότι το έπραξε κατά την ανάγνωση / απαγγελία του Κορανίου, (tilaveti sırasında), όπως το επιβάλλει η θρησκεία σας και μάλιστα ότι το έκανε… ενστικτωδώς; (sic)

Εγώ πιστεύω ότι “γλείφετε” οικογενειακώς τον ΡΤΕ! Πιστεύω τελικά, ότι “την χρησιμοποιείς” την Κα Σουλέ!..

Εν τω μεταξύ, κυττώντας τη σύζυγό σου, “βλέπω” μία… γριά, (“βουρ βουρ πατσαβουρ”, όπως λέμε εμείς οι… άπιστοι), σε αντίθεση πχ με εσένα, που ακόμα είσαι… τζόβενο!

Σκέπτομαι λοιπόν, μήπως έκανες στα νιάτα σου, “εμπορικό γάμο” μαζί της, μήπως δηλαδή, ρε “οχιά διμούτσουνη”, την παντρεύτηκες διότι η οικογένειά της είχε πολλά και δυνατά “κονέ”, και εσύ που “σκότωνες” για να γινόσουν Αρχηγός, από μικρός, “έβλεπες πολύ μακριά”, και έτσι… θυσιάστηκες!..

Έχω άδικο μετά ρε Ακάρ, που σε αποκαλώ “Καραγκιόζη”;

5. Απαντώ:

Πιστεύω φιλενάδα πως ο ΤΡΑΜΠ “ενόχλησε” πολλούς, (πλην του πυρήνος της ίδιας της Παγκοσμιοποίησης, πλην δηλαδή των… Κοσμοκρατόρων, … αριστερών “Διεθνών Εβραίων”), με την εκλογή του και κυρίως λόγω του Πατριωτισμού του, λόγω του ότι είπε “πρώτα η Αμερική”! Έτσι, πχ, ενδεικτικώς:

– “Κτύπησε” την Κίνα, αμέσως μετά από την εκλογή του, οικονομικά, με τις ορθότατες αποφάσεις του (σε σχέση πάντα με τις Η.Π.Α.), καταγγέλοντας ή μη αποδεχόμενος τα τεραστίων διαστάσεων Κινεζικά εμπορικά… “Ευρω-Αμερικανικά… “πετάγματα” / “ανοίγματα”, με στόχο τον περιορισμό του μεγίστου εμπορικού Κινεζικού “ανοίγματος”, στον Κόσμο, (βλέπε “Δύση”), με αποτέλεσμα να ενοχληθούν σφόδρα οι Σίνες και να βάλλουν τη σύμμαχό τους Β. Κορέα να κάνει σήμερα, ό,τι κάνει!

 – Οι Κινέζοι ακόμα έχουν πάρα πολύ ενοχληθεί, με το γεγονός ότι οι Η.Π.Α., παρά τις δικές τους επίπονες προσπάθειες, φαίνεται να ελέγχουν και να κυριαρχούν πλέον στη νότια Κινεζική θάλασσα*, ασχέτως της μεταξύ τους συγκρούσεως, για την διεκδίκηση – κυριαρχία συγκεκριμένων νήσων της περιοχής. (2 “κανονικές” και ορισμένες άλλες, τεχνητές).

* Έχουμε αναφερθεί απ’ εδώ στο μεγάλο πολιτικο – στρατιωτικο – οικονομικό “άνοιγμα” των Η.Π.Α., τα τελευταία χρόνια, στον Ειρηνικό Ωκεανό, Κινεζική θάλασσα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, κλπ.

– Τέλος, οι Κινέζοι έχουν “ενοχληθεί” και με το πυροδοτηθέν από τις Η.Π.Α. Ιαπωνικό στρατιωτικό… “ξύπνημα”, για 1η φορά μετά από τον Β’ Π.Π. (Ως γνωστόν, Ιαπωνία και Κίνα είναι “ιστορικοί αντίπαλοι”)!..

– Ο Τραμπ ενόχλησε, από τους Ευρωπαίους, κυρίως τους… “Πολυ-Παγκοσμιοποιητές” Γάλλους! Αυτούς κυρίως, με το να μη αποδεχτεί ουσιαστικά την περίφημη συμφωνία Η.Π.Α. – ΕΕ, για το “Ελεύθερο Εμπόριο”, και δευτερευόντως με την γενικώς -κατ’ αυτούς- αντιευρωπαϊκή πολιτική του, (ο ΤΡΑΜΠ ρε Γάλλοι το δήλωσε απ΄την πρώτη στιγμή, “Πρώτα η Αμερική”), κάτι, που θύμισε στους Γάλλους “εποχές Στρατηγού Ντε Γκωλ”!

Έτσι, μόλις προχθές στο Ευρωκοινοβούλιο, Γάλλος βουλευτής, ο Εδουάρδος ΦΕΡΡΑΡΝΤ, είπε πως η ΕΕ είναι σήμερα ο “Ασθενής” και όχι η Τουρκία, (όπως αυτή έτσι αποκαλείτο στα τέλη του 19ου και στις 2, 3 πρώτες 10ετίες, του 20ου αι.), πλέκοντας το εγκώμιο της Τουρκίας και σήμερα ο Γάλλος ΥΠΕΞ, (που θα μεταβεί “σήμερα – αύριο” 2ήμερη επίσκεψη στην Τουρκία), δήλωσε πως η αγορά Ρ/S-400, από την Τουρκία είναι “εσωτερικό της θέμα” (sic)! Έτσι, η Γαλλία (δεν κυττάζω αν ανήκει ή αν δεν ανήκει στο στρ/κό σκέλος του ΝΑΤΟ), “προσβάλλει” καίρια το ΝΑΤΟ και ουσιαστικά τις Η.Π.Α., η οποία προφανώς ηγείται της “Δ. Συμμαχίας”!..

[Το ΝΑΤΟ επίσης προέβη δια του εκπροσώπου του σε δήλωση, περίπου παρόμοια της Γαλλίας για τους S-400, που θέλει να αγοράσει η Τουρκία, από τη Ρωσία, αλλά είμαι σίγουρος ότι -και χωρίς αμερικανική εντολή ακόμα- όταν διαπιστωθεί από τη Δύση και τα Όργανά της, τυχόν ύπαρξη S-400, στη μεγάλη… ΝΑΤΟϊκή Βάση, που λέγεται Τουρκία, το ΝΑΤΟ θα κινήσει τις διαδικασίες για να αποβάλλει την Τουρκία, αρχικά από το στρατιωτικό του σκέλος! Θα με θυμηθείτε, αν “πέσω έξω” και “φτάσουν” τελικά S-400 στην Τουρκία!..

Οι μόνοι ειλικρινείς, φίλοι μου, και μπράβο τους, (διότι επί Ομπάμα ήταν γενικώς διπρόσωπη και όχι ευθεία η αμερικανική διπλωματία, γεγονός ασύμβατο με μια Υπερδύναμη, του βεληνεκούς των Η.Π.Α.), ήσαν οι Αμερικανοί στρατιωτικοί, του Πενταγώνου, οι οποίοι δήλωσαν, (δια του εκπροσώπου Τύπου), Τζόνυ Μίκαελ (Johnny Michael), πως ανησυχούν, με τα τ/καμώματα]!..

Είδατε φίλοι μου, οι… φίλοι μας οι Γάλλοι και… παπαριές, συμπεριφορά;

(Οι παραπάνω, είναι πράξεις που σαφώς δεικνύουν πως δεν υπάρχει -κατ’ ελάχιστον- σύμπνοια, στη “Δ. Συμμαχία”, λόγω του ότι ο ΤΡΑΜΠ με την εκλογή του, “ενόχλησε” την “Παγκοσμιοποίηση”! Ο Κος Κίσσιντζερ τί λέγει και τί οφείλει άραγε να πράξει, πριν να είναι πολύ αργά, για όλον τον Δυτικό και λεγόμενο “Ελεύθερο Κόσμο”);

Ενοχλήθηκαν επίσης, πλην Κινέζων και Ευρωπαίων, με πρώτους τους Γάλλους, οι Τούρκοι, που “είδαν” και “βλέπουν”:

  • Τις Η.Π.Α. να “τα ξαναβρίσκουν” πλήρως(!) με το Ισραήλ! (Είναι παρελθόν πια ο Αντι-Σιωνιστής και βαθιά φιλομουσουλμάνος Χ. Μ. Ομπάμα).
  • Τις Η.Π.Α. να ενισχύουν με περισσότερο τώρα… πάθος στο Πεδίο, τους Κούρδους της Συρίας, ήτοι του YPG / PYD, κλπ, που οι Τούρκοι τους θεωρούν (και ορθώς) αδέλφια των Κούρδων της Τουρκίας, (όπου τον 1ο λόγο έχει το ΡΚΚ), του Ιράκ και του Ιράν! Οι Η.Π.Α. εξοπλίζουν “συνεχώς και αδιαλλείπτως” τους Κούρδους! Οι Τούρκοι θεωρούν ότι το Κουρδικό Δημοψήφισμα, στο “ΙΚΒΥ”, της 25ης Σεπ., το οποίο υποστηρίζουν, με όλες τους τις δυνάμεις, Η.ΠΑ. και Ισραήλ, θα οδηγήσει τελικά στην ίδρυση του 1ου Κουρδικού κράτους, στην περιοχή, ένα κράτος το οποίο δεν επιθυμούν και το οποίο, όπως πιστεύουν (και ορθώς), θα αποτελέσει το ΣΞ του Ισραήλ, στην περιοχή, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει και το 1ο βήμα, για την ένωση τελικώς, όλων των Κούρδων, σε Τουρκία, Ιράκ, Ιράν και Συρία, κάτι που λογικό είναι να μην θέλουν οι Τούρκοι, αφού κάτι τέτοιο θα σημάνει το διαμελισμό τους!

Ενοχλήθηκαν επομένως και οι Ιρανοί, για τον παραπάνω λόγο, (στο Δ. Ιράν δραστηριοποιείται θυμίζω το “PJAK”), ενώ έχουν περισσότερο ακόμα… εκμανεί, με το γεγονός ότι ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, “πάει” (και ορθώς) για καταγγελία της κείμενης συμφωνίας για τα πυρηνικά του Ιράν, μιας πραγματικά “κατάπτυστης” συμφωνίας, αφού ως τέτοια υποτιμά σε άκρως σημαντικό βαθμό, όχι μόνον την διαρκώς υπό απειλή ασφάλεια του Ισραήλ, αλλά ευρύτερα και της Δύσης! (Έτσι, συνασπίστηκαν, λόγω Κούρδων, με τους Τούρκους, και μάλιστα έκαναν και στρ-κές ασκήσεις, “έκλεισαν”, σχεδόν πρόσφατα, τον εναέριο χώρο τους, κλπ, κλπ, κλπ).

Ενοχλήθηκαν όμως και οι Ρώσοι, στους οποίους ο ΤΡΑΜΠ, επέβαλε περαιτέρω οικονομικές κυρώσεις, ενώ παράλληλα φέρεται ότι τους “έστειλε” και αυστηρά στρατιωτικά μηνύματα, για τη στάση τους στη Συρία!

Πήρες / πήρατε μια “μικρή γεύση”, με την πολύ μικρή αυτή ψιλο-αναλυσούλα! STOP εδώ, για να βάλλω στο πιάτο σας, περισσότερο… γύρο!..

6. Στις 11-09-2017, το πρώϊ,… μάθαμε (sic), (βλέποντας στον ΣΚΑΪ, τον ΥΠΑΜ Καμμένο), πως το 1922, τα καράβια που έσωσαν τους Έλληνες ήταν Συριακά! (sic). “Θού Κε Φυλακή τω στόματί μου”! Νισάφι πια Κε ΚΑΜΜΕΝΕ,   “άνοιξε και κανένα βιβλίο”.

Ουδείς, μα ΟΥ-ΔΕΙΣ(!), Κε… ΧανουμοΥΠΑΜ, πλην (και πάλι ελαχίστων) Εβραϊκής καταγωγής Αμερικανών αξιωματούχων, αλλά και Αμερικανικών και μόνον ανθρωπιστικών αποστολών, βοήθησαν τους Έλληνες, της Σμύρνης, τότε! Οι ίδιοι αξωματούχοι βοήθησαν στη συνέχεια, στην μητροπολιτική πλέον Ελλάδα, στην εγκατάσταση σ’ αυτήν και στην απορρόφηση των 1,5+ εκ. Ελλήνων προσφύγων, της Μ. Ασίας, των Ελλήνων της Ιωνικής γης μας!

Οι Γάλλοι, οι… φίλοι μας, για παράδειγμα, (οι διαχρονικοί μας… φίλοι… Μπριάν, … ΝαζιΜιτεράν, … ΤεκτονοΣιράκ, … Πουστο-Μακρόν, κλπ), πρόσεξε τί έκαναν! Οι ναύτες των γαλλικών καραβιών λοιπόν, ανέβαζαν μέχρι το ύψος τους τους Έλληνες που τους ζήταγαν να μπουν στα πλοία τους, (αρκετά δηλαδή πάνω από την ίσαλο γραμμή των πλοίων τους) και αμέσως μετά τους “έδιναν μία” και τους έρριχναν στη θάλασσα, όπου και οι περισσότεροι πνίγονταν!.. Μήπως σου θυμίζει η στάση αυτή των Γάλλων… φίλων μας, (περίπου βεβαίως, όχι 100%), τους Πέρσες και τον Κυναίγειρο; Άνοιξε βιβλίο Ιστορίας και μάθε ποιός ήταν ο Κυναίγειρος, όπως και δες, σε τί αναφέρομαι, κλπ, κλπ, κλπ!

Αυτές οι… κουφάλες είναι λοιπόν (και) οι Γάλλοι, Κε… ΥΠΑΜ! (Συγγνώμη για το “κουφάλες”, αν και δεν πρέπει να σε πειράζει η φρασεολογία, αφού εσύ σχηματίζεις ολόκληρα… κωλοδάκτυλα, κλπ, κλπ, κλπ). Θρασύδειλες αδελφές, βαθιά Τουρκόφιλες, (ρώτα και από ΕΥΠ “μεριά” να σου πουν, ίσως κάτι να ξέρουν, αφού συνεργάζονται / μαστε μαζί τους και τους / μας… “δίνουν” μετά στη… ΜΙΤ, αχαχαχαχαχα), τόσο “χέστες” και “κλάνες” ήταν και είναι οι Γάλλοι, ειδικά απέναντι στους Μογγόλους, που ακόμα δεν έχουν αναγνωρίσει την Αρμενική Γενοκτονία, “ευθέως και στα ίσα”, όπως όφειλαν να είχαν ήδη πράξει!..

(Μάλιστα ιστορικά, αυτοί θα έπρεπε να είχαν τον 1ο λόγο, στη διεθνή αυτή αναγνώριση, όπως θα έπρεπε, (κυρίως για αναγκαίους γεωστρατηγικούς λόγους, για τη Δύση), να είχε και πανηγυρικά μάλιστα συμβεί, ώστε να μην χανόταν / χαθεί για τη Δύση, η Αρμενία)!..

Το παραμύθι με τους Σύρους, με τα… καράβια τους στη Σμύρνη, το 1922, και την  τάχα μου, δήθεν, βοήθειά τους προς τους Έλληνες, κόψτο Υπουργέ, διότι εκτίθεσαι και μάλιστα βαρέως, ενώ πίστεψέ με ΟΥΔΕΙΣ Σύρος (Σύρος και όχι Σύριος, παρεπιπτόντως), συγκινείται!!! Γενικώς, το προνόμιο αυτό, εννοώ της… συγκίνησης και δη της ευσυγκινησίας, το έχουμε μόνον εμείς, οι… μαλάκες οι Έλληνες!..

Αν πάλι η υπόψη αποστροφή σου ήταν/είναι… ένα “συνειδητό ψέμα”,  [“Μέγα” βεβαίως, ώστε -κατ’ εκτίμησιν- “να πιάσει”, ενταγμένο στο πλαίσιο των χρησιμοποιουμένων ψευδών στην πολιτική, κάτι που σου… έμαθε, (και όπως φαίνεται ‘Άριστα”), η εδώ και μερικά χρόνια, ιδιαιτέρως στενή… συναναστροφή σου με τους νεοκομμουνιστές, τότε… “δεν μας σώζει τίποτα”!.. (Με το συμπάθιο: “Πιάσε” κανένα άλλο αντικείμενο, πχ το… νταβατζιλίκι, το… νονιλίκι, και λοιπά συναφή, σου πάνε περισσότερο, άστην την Ιστορία, “δεν το / την έχεις”)!..

7. Ο Ι/Π-Θ Κος Νετανιάχου, που σήμερα θα τον αποκαλέσω και “Σοφό”, δήλωσε (και γι’ αυτό του αξίζουν “1000 μπράβο”), πως είναι υπέρ της ιδρύσεως Κουρδικού κράτους! Φυσικά είναι υπέρ, λόγω του ότι ένα τέτοιο κράτος, και γενικώς η δημιουργία “κρατών – μαξιλαριών”, Βως και ΒΔκως του Ισραήλ, είναι κάτι που επιβάλλει, όπως απ’ εδώ έχουμε πολλές φορές αναλύσει και εξηγήσει, η στρατηγική εθνικής ασφαλείας, του Ισραήλ! Όμως, προσωπικά, πιστεύω πως ο Π-Θ αυτός γνωρίζει σε όλες του τις διαστάσεις το Κουρδικό δράμα, των 100 τουλάχιστον τελευταίων ετών, γνωρίζει Ιστορία και ξέρει άριστα, πως ο λαός αυτός είναι λαός αρχαίος, (πιστεύω ακόμα πως ο “Μπίμπι” θα έχει διαβάσει και για την “Κάθοδο των Μυρίων”), ξέρει πως οι Κούρδοι είναι λαός της περιοχής, ήτοι γηγενής και όχι φερμένος και έχοντας, ως Εβραίος, στις -σήμερα- αρχηγικές “πλάτες” του, το “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”, είμαι βέβαιος ότι συμπάσχει με τους Κούρδους, εκτός από πολιτικός, και ως άνθρωπος, με τα όσα εγκλήματα έχουν διαπράξει εναντίον (και) αυτής της Φυλής, οι Τούρκοι, με το ιδιαίτερο ιστορικό… “ποινικό μητρώο”!..

Συγχαρητήρια όμως δεν θα του δώσω αυτήν  τη φορά, του ΑΞΙΟΥ της Πατρίδος του Ι/Π-Θ, Βενιαμίν ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ! Όχι φίλοι μου, διότι το Ισραήλ, και επί ημερών του, εξακολουθεί να θεωρεί το ΡΚΚ τρομοκρατική Οργάνωση, ενώ αντιθέτως θα έπρεπε, λόγω κυρίως του “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”, να το είχε τουλάχιστον… αποχαρακτηρίσει, αλλά κυρίως διότι συγχαρητήρια θέλω να δώσω, [διότι του ΑΞΙΖΟΥΝ(!) πραγματικά], σε έναν Ι/Στρατηγό (ε.α.), στον Yair GOLAN, τέως Υ/Ι/ΓΕΕΔ, ο οποίος στις Η.Π.Α., μιλώντας σε κάποιο γνωστό “Ινστιτούτο Πολιτικής για την Μ. Ανατολή”, δήλωσε πως το ΡΚΚ δεν είναι τρομοκρατική Οργάνωση, αλλ’ αντιθέτως, δήλωσε επίσης, πως από το 1960 ακόμα, το Ισραήλ συνεργάζεται με τους Κούρδους, ενώ -προσέξτε- δήλωσε πως είναι υπέρ της δημιουργίας ενός “Μεγάλου Κουρδιστάν”, που θα περιλαμβάνει τους Κούρδους και των 4 σημερινών κρατικών οντοτήτων, όπου αυτοί διαβιούν! (Τουρκία, Ιράκ, Συρία και Ιράν).

Θα μου πείτε ότι προέβη στις δηλώσεις αυτές, διότι αυτό επιβάλλει, (λόγω των ρωσικών προθέσεων και ουσιαστικά λόγω και της Ρωσικής απειλής, πλην αυτής του Ιράν και των όποιων Αράβων τρομοκρατών το επιβουλεύονται, ως Κράτος), η πολιτική ασφαλείας του Ισραήλ, κλπ, κλπ, κλπ! Ναι, συμφωνώ, αλλά χρόνια τώρα, μόνον(!) αυτόν, απ’ τους Ισραηλινούς, (αυτόν τον Ισραηλινό απόστρατο Στρατηγό), άκουσα, να λέγει ό,τι είπε και σας μετέφερα παραπάνω!..

8. Μην ακούτε παπαριές! Κανείς “Τούρκος” δεν έχει, έως τώρα τουλάχιστον, πολεμήσει στη Β. Συρία! (Εννοώ καμία τ/Μονάδα ή ΜΜ, συντεταγμένα, κλπ)! Για τους Τούρκους και τα συμφέροντά τους, και ουσιαστικά για τις ΤΕΔ, στη Συρία, έχουν πολεμήσει ή και -σήμερα- πολεμούν, οι άνδρες του ÖSO, (επίσημη Συριακή Αντιπολίτευση), οι “συγγενείς” τους Τουρκμένοι, οι τρομοκράτες της “Χαμάς”, οι όμοιοι της “Αλ Νούσρα” και παλαιότερα αυτοί του “ISIS” ή “DAEŞ”, κατά τους Τούρκους! (Σας έχω εξηγήσει γιατί οι Τούρκοι λένε “DAEŞ”)!

Το γεγονός ότι έχουν – κατά καιρούς – μπει στη Β. Συρία και… παρελάσει κάποια τ/ΤΘ-να (άρματα + ΤΟΜΠ) ή κάποιοι τ/Κομάντος ή κυρίως τ/”Ειδικές Δυνάμεις”, [“Μπορντό Μπερελί” /(ΒΒ)], είτε ως Σύνδεσμοι, είτε ως μέλη “Ομάδων – Περιπόλων Αναγνωρίσεων – Πληροφοριών”, κλπ, (όπως τώρα που “κατέβηκαν” ΒΒ, σε τ/Φυλάκια, έναντι της περιοχής του Κουρδικού Καντονίου, του Αφρίν, όπου οι Τούρκοι διαλαλούν πως θα επέμβουν, “από στιγμή σε στιγμή”), δεν συνθέτει εικόνα μάχιμης / πολεμικής δηλαδή τουρκικής παρουσίας, στην περιοχή! Τέλος, το τ/ΠΒ ευρίσκεται σταθερά, σε επίκαιρες θέσεις, όλης της Τ-Σ μεθορίου, αλλά εντός Τουρκίας, μπαίνοντας, όποτε μπορεί και όποτε το εκτιμά ως αναγκαίο και ως μη επιφέρον απώλειες, μερικές δεκάδες χλμ, εντός του Συριακού εδάφους!

Κακά τα ψέμματα φίλοι μου! Οι Τούρκοι ακολουθούν και σήμερα την “δόλια” αρχή, του να πολεμούν άλλοι γι’ αυτούς και αυτοί να παρακολουθούν, να επεμβαίνουν όπου κρίνουν και τελικώς να κερδίζουν, χωρίς… αίμα! Αυτό λέγεται: “Αρχή της Βεβαίας ή Σίγουρης Νίκης” και είναι μία απ’ αυτές που χαρακτηρίζουν τις ΤΕΔ και τη νοοτροπία τους! (Στην ίδια “Αρχή”, περιλαμβάνεται και η δική τους πολεμική εμπλοκή, των Τούρκων δηλαδή, όταν τους έχει εκ προοιμίου / εκ των προτέρων, επιβεβαιωθεί ότι θα κερδίσουν! Πχ Βλέπε Κύπρο 1974, όπου επενέβησαν με τις Αμερικανο – Ισραηλινές, “πλάτες”, καθώς και με την εκκωφαντική… σιωπή – ανοχή, αν όχι συγκατάνευση, και της ΕΣΣΔ, η οποία, ιστορικά, ήταν πάντα “απέναντι”, αν όχι εχθρική, όπως εγώ πιστεύω, στην Ελλάδα)!

Αν πραγματικά οι Τούρκοι τολμήσουν να μπουν στη Συρία στρατιωτικά και με σχεδιασμό και ο Στρατός τους, οι ΤΕΔ αντιμετωπίσουν τους Κούρδους, τότε εκτιμάται ως βέβαιον ότι θα συναντήσουν τον όλεθρο, κάτι που ασφαλώς και δεν επιθυμούν!.. Γιατί; Διότι θα είναι  τεράστια προσβολή να ηττηθεί ή έστω μερικώς να διασυρθεί ο αυτο-πολυ-διαφημισμένος στρατός τους, απ’ τους… “Σκόρπιους” Κούρδους αντάρτες (καταλάβατε) και να χάσει την… Πρωσική, τάχα μου, φήμη του!..

9. Διαβάζω Χακάν! “Ο Μπαχτσελί για Αντιπρόεδρος της Τ. Δημοκρατίας”!.. “Μιλάμε” για πολλά γέλια Χακάν! Έχουμε πλέον στην Τουρκία ένωση των Ισλαμιστών, με τους ακραίους Εθνικιστές Κεμαλιστές δηλαδή; [Έστω αυτούς της… Β’ Εθνικής, αφού το “Κόμμα Πατρίδα”, του πάλαι ποτέ Μαοϊστή Περιντσέκ, είναι – Κεμαλιστικά κρινόμενο – (sic), περισσότερο σκληροπυρηνικό του ΜΗΡ]! Να το δω και αυτό στην τ/Ιστορία σας και “τί στον κόσμο”!

Πλέον έχουν ξεφύγει οι… πολιτικοί σας Χακάν! “Έφτασε” ο ΡΤΕ, να κατηγορεί το CHP και τον Κιλιτσντάρογλου, αυτό το “κουτσό άλογο” των πολιτικά γνήσιων Κεμαλιστών, για συνεργασία και σύμπλευση – ταύτιση με το ΡΚΚ και τη… FETÖ, όπως αποκαλείτε τους Γκιουλενιστές!..

Όχι μόνον “έχετε χάσει (και) την (πολιτική) μπάλα” Χακάν, όχι μόνον είστε “νευρικοί”, αλλά έχετε και πολλαπλώς και πολύ “ξεφύγει” Χακάν! Θέλει πολύ προσοχή Χακάν η στάση σας (εκ μέρους σας εννοώ), μην… τρελλαθείτε και “δεν σου κάνω πλάκα”, ρε μουσάτη πατσαβούρα!..

10. Εϊ, εκεί στον… διασπασμένο “ΣΥΡΙΖΟ-ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”! Δεν κατάλαβα, ειλικρινά! Ο πρόσφατα, κατά των Τούρκων, εκφρασθείς… ακτιβισμός σας, (καταλάβατε), ήταν για ένδειξη συμπαράστασης στους 2 Τ/Κομμουνιστές που ευρίσκονται στις τ/Φυλακές και δείγμα φιλίας σας, στην πράξη, στους δήθεν Τ/Κομμουνιστές, που… προέκυψαν στην χώρα μας και κυρίως στην Αθήνα;

Αν είναι έτσι, δεν με διαβάζετε καλά, διότι προσφάτως έγραψα ότι μιλάμε για πράκτορες της ΜΙΤ, (τουλάχιστον οι επικεφαλής τους, αφού η “μαρίδα”, για να “παίζει” καλά τον ρόλο της, δεν πρέπει να γνωρίζει, ποιός και τί διατάζει), ή με διαβάζετε και με γράφετε, κακώς βεβαίως, στα υποτιθέμενα… αριστερά παπάρια σας, αφού έχετε άλλη (εσφαλμένη ασφαλώς) άποψη για τους “Κους” αυτούς!.. “Ξυπνάτε”, αφού εσείς διατείνεστε πως δεν είστε της… CIA (της παλαιάς ασφαλώς, της… Ομπαμικής και με λάθος τρόπο… Παγκοσμιοποιημένης CIA), όπως πχ ο ΑΝΤΑΡ-CIA, οι ΑΝΤΙFA, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Έγραψα “εδώ” και γι’ αυτά τα “καλόπαιδα” και την… καταγωγή τους πρόσφατα)!

11. “Καλή Επιτυχία” Αλβανέ Αρχηγέ των ΑΕΔ, Ταξ/χε Κε Μπαρτίλ ΚΟΛΤΣΑΚΟΥ, στην “ΝΑΤΟ MILITARY COMMITTEE CONFERENCE”, που διοργανώνεται, (υπό την εποπτεία και οργάνωσή σου, εννοώ ως “Host Nation”), από 15-09, έως και 17-09, στην χώρα σου, την Αλβανία, και στα Τίρανα!

  • Θα ήθελα πραγματικά να ήμουν  εκεί, για να ακούσω τη θέση της χώρας σου, κατά τη συζήτηση που θα γίνει, σχετικά με τη “σταθερότητα στα Δ. Βαλκάνια”, καθώς και σχετικά με την “Τρομοκρατία”!.. Κατάλαβες!
  • Τέλος, διαβάζοντας την “ατζέντα”, θα ήθελα να ήμουν και να παρακολουθούσα τη συζήτηση, σχετικά με την υλοποίηση του “HUB”, στο ΝΑΤΟ!..
  • ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  • ΕΛΛΗΝΑΣ
  • -/-