Μία Ερώτηση Προς την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κα Φώφη Γεννηματά!

Κα Γεννηματά!

  • Ο έχων περάσει πλέον «στας δέλτους της Ιστορίας» της δόλιας Πατρίδος μας, μέγας Πατριώτης, Α.Γ. Π»ΑΝΔΡΕΟΥ, ή ακόμα και ο, πράγματι σοβαρός Έλληνας πολιτικός, πατέρας σας, θα έβαζε ποτέ στα ψηφοδέλτια του κόμματος που ίδρυσε Αλβανό Αξιωματικό, (τάξεως αντιστοίχου ΣΣΕ Αλβανίας, 1991), όπως πράξατε εσείς με τον Αντριατίκ Αρίφι; Και όλα αυτά για να πάρετε πιθανώς την ψήφο ποιών; Των όσων Αλβανών έχουν πάρει ελληνική ιθαγένεια; Αυτών δηλ. που έχουν αλβανική συνείδηση και μάλιστα βαθειά;  Και πόσοι είναι αυτοί; Άντε και μερικών Β. Ηπειρωτών, ποντάροντας στο ότι το μείζον αυτών είναι είτε με «εμμένουσα κομμουνιστική – Χοτζική – επίδραση», είτε κατ’ όνομα σοσιαλιστές…λόγω της πολιτικής που εφάρμοσε ο εκ μητρός Έλληνας Αργυροκαστρίτης Χότζα και άρα κατά τεκμήριο θα μπορούσαν να σας ψήφıζαν;
  • Καταλαβαίνετε τί κάνατε;
  • Οι σύμβουλοί σας ίσως; Αλλά ποιοί είναι αυτοί; Θα ήταν άκρως ενδιαφέρον να τους μάθουμε και τους δικούς σας! Προσωπικά, το ποιοί είναι με ενδιαφέρει περισσότερο και από την ερώτηση που σας θέτω!
  • Ντροπή σας!
  • Αυτή η λέξη όμως δεν θα σημαίνει τίποτα, όταν, πιθανώς και γρήγορα, αρχίσουν οι γείτονές μας, με πρώτους τους Τούρκους, να ζητούν ενόπλως εδάφη ελληνικά, δηλ. την ίδια μας τη σάρκα, το αίμα μας! Τότε θα υπάρχει μόνο συνεχές ρέον αίμα και αβάσταχτος πόνος, σε μία Ελλάδα που διέλυσε η άκρατη, κατά το εύηχον, δημοκρατία, που κατέληξε να βασιλεύει η α-να-ρχί-α, κάτω από πολλές μορφές και εκφάνσεις, καλυμμένη από τον δήθεν δημοκρατικό μανδύα των εκάστοτε νεποτιστών κυβερνώντων που εξουσιάζουν το πολυβιασθέν κορμί της!
  • Κα Γεννηματά διατελέσατε και ΥΦΑΜ! Τί έγινε; Δεν μάθατε τίποτα «ζώντας» με Στρατιωτικούς; Αλλά ποιούς στρατιωτικούς θα μου πείτε και θα έχετε πιθανώς δίκιο! Τεράστιο θέμα! Μία σοβαρή διάστασή του είναι και πόσοι στα στρατιωτικά «υψηλά πατώματα» με τα οποία συναγελάζεται η εκάστοτε πολιτική εξουσία του ΥΠΑΜ είναι ελληνοκεντρικοί – εθνοκεντρικοί και όχι κυνηγοί αξιωμάτων, ή πιόνια ξένων, στρατολογημένα καραγκιοζάκια, τρόφιμοι πρεσβειών, κλπ.
  • Βέβαια θα μου πείτε ότι αν η πολιτική πατρωνεία στην χώρα μας δεν διακατείχετο από τη νοοτροπία της … «τσιφλικοκρατίας», που την ονομάζουν, για να ακούγεται πιο ωραία και να μην ενοχλεί τόσο, «οικογενειοκρατία», πιθανώς να μην σας ήξερε κανείς, όπως και πολλούς … αστέρες από τις οικογένειες Καραμανλή, Μητσοτάκη, Παπανδρέου, κλπ. Προλάβατε και την κάνατε την «χώρα του φωτός» μπανανία, πριν την κάνουν ξένοι!
  • Σας εύχομαι από 4% να πάρετε 5 ή 6 ή και 7%, ώστε να είστε εσείς το 3ο (!) Κόμμα (κατάντια) και να … σας βλέπουμε περισσότερο στις … gay τηλεοράσεις μας!… Πράγματι εσείς θα διαχειριστείτε, ως … ρυθμίστρια, καλύτερα τον πόνο και κυρίως την ντροπή που ζουν εκ/ρια Έλληνες… Για ντροπή μίλαγα; Χάθηκε και αυτή Κα Γεννηματά!… Θυμίζω:
  • Ελλάδα διεθνής επαίτης! Έγινε περίγελως και «χλεύη των … ηττημένων», όπως θα έλεγε και ο τεράστιος Έλληνας Γεώργιος Π»ανδρέου, πολιτικός σας πρόγονος! Πω, πω, πω! Άπαγε της βλασφημίας!
  • Ελλάδα πεινασμένη, αλλά και αλωμένη και κατακτημένη από εκ-ρια ξένους, φανατικούς Εθνικιστές Βαλκάνιους, «πολιτισμένους» Ασιάτες, Αφρικανούς, κλπ που θα ήθελαν να έδιωχναν από την χώρα μας και τον τελευταίο Έλληνα / -ίδα, αν θα μπορούσαν φυσικά… Πάντως δοθείσης ευκαιρίας θα το επιχειρήσουν, θυμηθείτε με! Εσείς όμως ή μάλλον οι σύμβουλοί σας θα σωθούν από τους Αλβανούς … Αρίφηδες, τους Τούρκους του DEP, τους Αφγανούς καιν τους Πακιστανούς του … ΚΚΕ, τους Συριζαίους «νεο-κομμουνιστές» της Αρχιεπισκοπής και λοιπούς … «δημοκρατικούς»  Έλληνες και οικουμενιστές ομοίους τους! Τί λέτε θα σας/τους σώσουν;
  • Ελλάδα που θέλουν να την κολοβώσουν και να την κάνουν πιο…»έντιμη», φέρνοντάς την στην …Πελοπόννησο. Θα θυμάστε «την μικρά και έντιμο Ελλάδα», του ΄19-΄22, το «οίκαδε», τις τρόϊκες των Κομμουνιστών ανάμεσα στους στρατιώτες μας στη Μ. Ασία,  κλπ. Τώρα βέβαια έχουμε και τα όσα η Κα Μπενάκη, είχε πει στον Κάρολο Παπούλια, όταν τον ενημέρωσε ότι έγινε ΠτΔ, πιο φρέσκα, πιο ζωντανά σίγουρα! Μπενάκης η … «προφήτης»! Όπως λέγαμε παλιότερα Τσουδερού η … «αφελής», αφού από την … αφέλειά της κάρφωσε τον Λάλα, θα θυμάστε!
  • Ελλάδα που θέλουν να την κάνουν πράσινη, δεν εννοώ … βαζελική, αλλά ΙΣΛΑΜ! (Κάτι θα ήξερε ο σύντροφός σας Σημιτικός Ν. Σηφουνάκης, που έλεγε πριν από χρόνια να βγει ο σταυρός από τη σημαία μας), ως επόμενο στάδιο της μετάλλαξής της σε διεθνή – δυστυχώς- βόθρο λευκών και μαύρων, αγνών και μη, ψυχών !
  • Ελλάδα δίχως παιδεία, δίχως υγεία, δίχως κράτος (υγιές Δημόσιο), δίχως αξιοκρατία, δίχως ασφάλεια, δίχως παραγωγή, δίχως εμπόριο, δίχως ανάπτυξη, δίχως πολιτισμό, δίχως όνειρα και όραμα, δίχως νέα ελληνόπουλα και ελληνοπούλες, διεθνές πειραματόζωο των διεθνών κυβερνητών του πλανήτη, καθώς και των μεγαλο-εβραίων διεθνών τοκογλύφων, αυτών που τους λένε «αγορές» και κυρίων / κατόχων των διεθνών τραπεζών, μιά πλαστή και ψευδής Ελλάδα, όπου τα πάντα είναι σικέ, και, και, και, και… Για όλα αυτά είπατε τίποτα προεκλογικά Κε Γεννηματά; Δεν άκουσα! …
  • Φτάνει όμως! Ξέρετε πολύ καλά πώς την καταντήσατε την Ελλάδα από το 1996 και μετά Κα Γεννηματά όλοι οι κατ’ όνομα πολιτικοί! Γιατί ο Ανδρέας δεν ήθελε ούτε να βλέπει τον … σοβαρό Σημίτη; Τί έγινε με το Χρηματιστήριο; Τί έγινε με τα τραπεζιτικά αποθέματα του χρυσού μας; Πού πήγε ο χρυσός μας; Γιατί ο πολιτικά λίγος, ή ορθότερα πολιτικά άφρων Κ. Α. Καραμανλής το γύρισε προς Ρωσία και τον πήγαν / μας πήγε σε εκλογές λέγοντας πως δεν έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, γιατί, γιατί , γιατί;
  • Απαντήσατε σε όλα τα παραπάνω και τρέξατε να πάρετε ψηφουλάκια από τον Αρίφι;
  • Θα μπορούσα, αλλά δεν θα το κάνω, να σας ρωτήσω και άλλα πολλά Κα Γεννηματά, όπως αν ο Ανδρέας της Ελλάδας θα πήγαινε ποτέ μαζί με τους νεο-κομμουνιστές Β’ τύπου, της ΔΗΜΑΡ, για να πάρει 5-10 ψήφους παραπάνω και κυρίως θα σας ρωτήσω αν ξεχάσατε πως το 1989 ο Α.Γ.Π»ανδρέου πήγε στο Ειδικό Δικαστήριο και με την κομμουνιστική ψήφο (!) Εκτός αν δεν δέχεστε ότι κάτι ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ κλπ είναι πολιτικοί απόγονοι του ΚΚΕ και του ΚΚΕ (εσ.) κλπ, κλπ, κλπ Κομμουνιστές με προβιά! Βέβαια πολλοί εξ αυτών, ως άτομα, είναι γόνοι μεγαλοχουντικών, αλλά ούτε αυτό σας ενοχλεί!… «Εμείς ακολουθούμε το τί θέλει η Διεθνής Εξουσία»! Έτσι δεν είναι Κα Γεννηματά;  Θα θυμάστε ίσως τότε που η Διεθνής Εξουσία που ΔΕΝ ξεχνά ήθελε να τιμωρήσει τον Ανδρέα, λόγω της εθνικής του στάσεως το 1987 (Ε-Τ σύγκρουση με πρωταγωνιστάς τους Κους Ουαϊνμπεργκερ και Ρίτσαρντ Περλ) και κυρίως το 1988, όταν «παίχτηκε» και πάλι τότε γερά το θέμα των πυραύλων Πέρσιγκ και Κρουζ!  Μήπως θυμάστε τί έγραψε η Χουριέτ όταν πέθανε ο Α.Γ.Π΄΄ΑΝΔΡΕΟΥ; Για βάλτε τους συμβούλους σας να ψάξουν!
  • Άραγε οι σύμβουλοί σας, σας είπαν τίποτα για το γκρέμισμα της εκκλησίας του Άϊ Θανάση, στις Δρυμάδες;  Γιατί τόση πρεμούρα για τον Αλβανό Αξιωματικό;
  •  Σας κούρασα όμως, όπως κουράστηκε και η ψυχή μου! Σας αφήνω λέγοντάς σας ότι ηγείσθε του ΠΑΣΟΚ και όχι του … ΟΚΔΕ, των Πειρατών, των «Κεντρώων» του Παπαδημο-Λεβέντη, του «Μοιράζω οικόπεδα, σπίτια κλπ». Αλλάξτε την πινακίδα του μαγαζιού και βάλτε για να πάρετε ψήφους και όποιους άλλους μη Έλληνες, αν όχι και μισέλληνες γουστάρετε! Μια φράση σας ταιριάζει:

                                                                          «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»!!!

                                                                               ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ   

40 Χρόνια …

ΤΑ 40 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

                               ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ;

  1. Κατά κόρον τα τελευταία χρόνια και κυρίως το αλήστου μνήμης διάστημα με τα «εξηντάεβρα», ακούγαμε και ακούμε συνέχεια, είτε στα τηλεοπτικά παράθυρα, από έμπειρους ή άπειρους της προπαγάνδας, ομιλητές διαφόρων επαγγελμάτων ή και ανεπάγγελτους, είτε «ανά τας οδούς και τας ρίμας», το ίδιο «μότο», που λέγει πως τα 40 προηγούμενα χρόνια ήταν η αιτία των σημερινών οικονομικών μας κυρίως, (μιας και δεν είναι μόνον αυτά), δεινών!
  1. Πρόκειται για κουβέντες και λόγια που αποτελούν ψωμοτύρι στην γλώσσα πολλών «νεοσωτήρων», όπως των αδικημένων … νεοκομμουνιστών ή νέο-Ευρωκομμουνιστών κακής κοπής (ΣΥΡΙΖΑ), μιάς και προσπαθούν να αποτελέσουν κακή απομίμηση του Μπερλίγκουερ, αλλά και των «γνήσιων» … παλαιοκομμουνιστών (ΚΚΕ), οι οποίοι δήθεν δεν κυβέρνησαν ποτέ την χώρα, (ξέχασαν το 1989), αλλά που πάντα την ήλεγχαν έσωθεν και έξωθεν με κάποιους τρόπους, των μηδενιστών, των «μαχητών» του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΑΝΤΙΦΑ, και όλων εκείνων που θα αποτελέσουν τους θεωρητικούς υποστηρικτές μιας νέας «ΟΠΛΑ», των «υπερπατριωτών» δήθεν «αντι-σημιτών» ΝΑΖΙ-δων, Φασιστών, νταήδων και νταβατζήδων της «Χρυσής Αυγής», οι οποίοι θα αποτελέσουν / αποτελούν το αντίπαλο δέος των «προοδευτικών» αγωνιστών του Κου Κων-νου, και άλλων συνοδοιπόρων του, του δημοσιογράφου και φίλου των … ποταμών και γενικώς, όπως φαίνεται των ροών και των … υδάτων, Στ. Θεοδωράκη, των πάσης φύσεως πρακτόρων με ή χωρίς ελληνική καταγωγή, κλπ!
  1. Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Για να το διερευνήσουμε … λιγουλάκι! Τα 40 αυτά χρόνια είναι η περίοδος από το 1974, έως σήμερα.

       

        Το 1974 η Ελλάδα έζησε μία νέα εθνική κα-τα-στρο- φή!

          

  1. Είχε, χωρίς να εξετάζουμε εδώ τους λόγους, απολέσει και πάλι εθνικό έδαφος, 54 χρόνια μετά από την μεγαλύτερη της αλώσεως καταστροφή του 1922, 19 χρόνια από τα «Σεπτεμβριανά» του 1955 και το «πογκρόμ» που υπέστη ο Ελληνισμός κυρίως στην Πόλη, στη Σμύρνη και στην Προύσσα, 15 ή 14 χρόνια αντίστοιχα, από το 1959 και το 1960 και τον ανεκπλήρωτο στόχο της Ε.Ο.Κ.Α. (που ήταν η Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα), 10 και 11 χρόνια αντίστοιχα από τα πολεμικά γεγονότα του 1963-64 στην Κύπρο, αλλά και στην Τουρκία, όπου τότε ξεριζώθηκε οικονομικά ο επιζήσας εκεί Ελληνισμός και 7 χρόνια από τα πολεμικά γεγονότα του 1967 και πάλι στην Κύπρο, αλλά και από την απόσυρση της Μχίας που είχε μυστικά στείλει στο νησί της Αφροδίτης ο μεγάλος Έλληνας Γ. Π’’ ανδρέου!
  1. Είχαμε μόλις χάσει ουσιαστικά περίπου το 40% του εδάφους της Κύπρου μας, (το πλέον εύφορο), σε έναν … έμμεσο Ε-Τ πόλεμο και βάλλαμε τα … θεμέλια για τις ακολουθήσασες μογγολικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο (Ζωτικός μας Χώρος) και στο ελεύθερο κομμάτι της Θράκης μας!
  1. Τί άλλο; Ενδεικτικώς (!) και μόνον, τα παρακάτω:

α. Είχαμε υποστεί, ως στρατός, μετά από την μείζονα αυτή ΠΡΟ-ΔΟ-ΣΙΑ,  βασισμένη στην στενότητα πνεύματος, (για να μην γράψω ηλιθιότητα), και στον άλογο και υπέρμετρο εθνικισμό που τυφλώνει, του … «αόρατου» και των συν αυτώ, μείζονα στρατιωτική ήττα! (Έτσι ή αλλιώς).

β. Έχασαν τη ζωή τους αδίκως Έλληνες και Ε/Κ Αξκοί, Υπξκοί, «κληρωτοί» μας, αλλά το αυτό και πολίτες!

γ. Είχαμε  τραυματίες  στρατιωτικούς  και  πολίτες, όπως και αγνοουμένους! 

δ. Το ΗΘΙΚΟ (!) όλων των Ελλήνων ήταν στο απόλυτο μηδέν, αφού άκριτα προσβάλλαμε μόνοι μας την εθνική μας υπερηφάνεια.

ε.  Ο … έμφυτος διχασμός μας (κάτι σαν το DNA του σκορπιού ένα πράγμα) είχε διογκωθεί! (Επιμένουμε όμως ακόμα να μην διαβάζουμε, να μην ακούμε και να μην διδασκόμαστε από τον Δ.Σολωμό, αν και οι περισσότεροι ακόμα ψάλλουμε τον Εθνικό μας ύμνο).

στ. Η Διεθνής Κοινότητα υποκρινόταν ότι λυπόταν, αλλ’ όμως  ήταν απόλυτα ευχαριστημένη, αφού είχε υλοποιηθεί ο βασικός στόχος της, που ήταν η διχοτόμηση στο νησί / (Taksim)

ζ.  Θέσαμε τα θεμέλια για την βαθειά μας μελλοντική οικονομική εξάρτηση, (για όσους καταλαβαίνουν ότι Γεωστρατηγική και Γεωοικονομία πάνε μαζί)  και την εξ αυτής σημερινή απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, καθώς και του εθνικού μας πλούτου πάσης φύσεως!

η.  Ικανός αριθμός Ελλήνων της Κύπρου (Ε/Κ) ξενιτεύτηκε!

  1. Παρ’ όλα αυτά, στα 40 αυτά χρόνια η Ελλάδα πέτυχε να ξανασηκώσει το κεφάλι της και να ξαναγίνει δυνατή και σεβαστή στον κόσμο!

α.  Εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ) και από το 1981 και μετά έρρευσε άφθονο το χρήμα των … «κουτόφραγκων», με το οποίο και η μορφή της Ελλάδος άλλαξε, αλλά και οι Έλληνες έφαγαν …«γλυκό ψωμάκι»!  Έφτιαξαν, εργαζόμενοι ασφαλώς, σπίτια, αγόρασαν διαμερίσματα, έκαναν εξοχικά, πήραν και 2ο Ι.Χ., σπούδασαν τα παιδιά τους, πολλοί μάλιστα εξ αυτών και στην Εσπερία, έκαναν καταθέσεις, με τις οποίες οι περισσότεροι ζουν ακόμα και πέρασαν τα 2 πρώτα μνημόνια, ενώ και τα … νυχτερινά μαγαζιά, με πρωτοπόρα τα … μπουζουκάδικα, πλούτισαν, ενώ είχαν την τιμητική τους τα … ουίσκι, που έρρευσαν άφθονα! Τί ξεχάσαμε;Ξεχάσαμε ότι αυτά τα χρήματα δεν ήταν δωρεά, αλλά ήταν … ανταποδοτικά και επιστρεφόμενα! Μήπως ξέρετε κανέναν να δίνει λεφτά έτσι;

β.  Εισήλθε στο Ευρώ, στην είσοδο του 21ου αι. ! Τί να πει κανείς γι’ αυτό; Να πει πως δεν ήταν καλό, τη στιγμή που η Ελλάδα, η γεννήτωρ της Ευρώπης, πίστευε στα αλήθεια στην Ευρώπη των κρατών (!), στην ενωμένη στα πάντα Ευρώπη; Δεν ήταν αυτή η ειλικρινής, και ρητή προς όλους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, εθνική μας στρατηγική, που τυγχάνει ακόμα της θελήσεως της τεράστιας πλειοψηφίας του λαού μας; Δεν ήταν αυτό το όραμα και το όνειρο των Αντενάουερ, Σουμάν και λοιπών;

γ.  Ξεχρέωσε επίσης, στην είσοδο του 21ου αι., τα δάνεια που έλαβε, μετά από το «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» του μεγάλου ηγέτη Χ. Τρικούπη, όπως και επί Τρικούπη είχαν ξεχρεωθεί / αποπληρωθεί τα επαναστατικά δάνεια του 1821. Εδώ βέβαια παρατηρεί κανείς ότι κάθε 100 περίπου χρόνια η Ελλάδα «πέφτει» ή την «ρίχνουν» … στη ζητιανιά! Αυτό όμως δεν είναι της παρούσης!

δ. Έζησε 40 χρόνια ελευθερίας, δημοκρατίας και κυρίως χωρίς πολέμους, (συνολικά από το 1950, 65 χρόνια ελευθερίας, τουλάχιστον η μητροπολιτική Ελλάδα), ξεπερνώντας σκοπέλους και σκοπέλους, διότι είχε πολιτικούς ηγέτες με προσωπικότητα, οι οποίοι ήσαν στιβαροί, γνώστες, αποφασιστικοί και με επιρροή στα κέντρα αποφάσεων της παγκοσμίουΚυβερνήσεως, όσα αρνητικά να τους βρει και να τους καταμαρτυρήσει κανείς! Κάθησε προσοχή στον Α.Γ.Π’’ανδρέου ο Πρόεδρος Κλίντον, ή όχι, στις Η.Π.Α.; Πήγαινε ο Κ.Γ.Καραμανλής στην Ευρώπη και του υποκλίνονταν ή όχι; Είχε η Ελλάδα ισχυρούς φίλους, όπως τους Χέλμουτ Σμιτ, Βαλερύ Ζισκάρ Ντ’εστέν, Φρανσουά Μιττεράν, κλπ… Τολμούσε το διεθνές ιερατείο να κάνει κάτι στην χώρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της, αν προηγουμένως δεν ρωτούσε τους συγκεκριμένους Π-Θ;

ε.  Μετά το 1974 νομιμοποιήθηκε το, με «βαρύ ποινικό μητρώο»,  ΚΚΕ και τη δεκαετία του 1980 αναγνωρίστηκε η «Εθνική Αντίσταση». Έγινε έτσι  το τεράστιο βήμα της Έ-ΝΩ-ΣΗΣ των Ελλήνων! Έπαψαν να υπάρχουν καλοί και κακοί Έλληνες και όλοι πλέον είχαν και έχουν τις ίδιες ευκαιρίες … ζωής! Είναι κάτι που πρακτόρικα πάνε τώρα κάποιοι να χαλάσουν και αναφέρομαι στα 2 ακραία … άκρα, που όπως τα μαθηματικά μας λένε, συναντώνται!..

στ.  Εκσυγχρονίστηκε παντού και δημιουργήθηκε σιγά- σιγά μια νέα επιχειρηματική και εφοπλιστική τάξη, με λόγο και κυρίως δύναμη στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, προς όφελος της Πατρίδος στον οικονομικό τομέα! Η ναυτιλία μας κυριάρχησε σχεδόν παγκόσμια και ο τουρισμός κατέστη «τω όντι» βιομηχανία!

ζ.   Ο Ελύτης έλαβε το Νόμπελ, ο Ρίτσος το αντίστοιχο βραβείο της ΕΣΣΔ και γενικά ο πολιτισμός καλλιεργήθηκε και αναπτύχθηκε! Για παράδειγμα η Μελίνα Μερκούρη πρόβαλλε την Ελλάδα ως Υπ. Πολιτισμού διεθνώς, και, και, και, …

η.  Η παιδεία, παρά τα όποια προβλήματα, πήγε επίσης περίφημα. Ανοίχτηκαν, αίφνης,  μία σειρά από Παν-μια, ΤΕΙ, κλπ, πανελλαδικά.

θ. Έγινε στην Υγεία το «Εθνικό Σύστημα Υγείας» και σώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, που δεν είχαν πρόσβαση στην υγεία λόγω ανέχειας και άλλων παραγόντων και πέθαιναν!

ι. Η γεωργία και η κτηνοτροφία άνθισαν! Για παράδειγμα δημιουργήθηκαν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί, με στόχο την ενίσχυση και την καθοδήγηση των ασθενεστέρων αγροτών και θα έλεγα ότι «βιομηχανοποιήθηκε» τελικά, κατά κάποιο τρόπο, η γεωργία.

ια.  Υπήρχε ασφάλεια και στη συνείδηση του λαού παγιωμένο αίσθημα ασφάλειας, γενικώς!

ιβ. Είχαμε τεράστιες επιτυχίες στον αθλητισμό, που ούτε τις φανταζόμασταν! Διοργανώσαμε μέχρι και Ολυμπιακούς Αγώνες (!), το 2004.

ιγ.  Έγινε η Ελλάδα κήρυκας της διεθνούς ειρήνης με πάρα πολλές πρωτοβουλίες, όπως ήταν η πρωτοβουλία «των 6», και πνευματικός καθοδηγητής λαών.

ιδ.  Κτίστηκαν νέες ΕΔ, σύγχρονες και έτοιμες για κάθε αποστολή, σε ό,τι αφορά την άμυνα της χώρας!

  1. Για να μην σας κουράζω, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, δεν θα γράψω ότι ζούσαν μέσα στην χλιδή, αλλά ζούσαν πάρα, μα πάρα πολύ καλά,«πλούσια» που λέγει ο λαός μας, όταν οι βόρειοι γείτονές τους κάθονταν στην γραμμή 1 ή 2 φορές την εβδομάδα για να πάρουν μισό κιλό ψωμί και 300 ή 500 γρ. κρέας!.. Αυτή η απίστευτα μεγάλη ευμάρεια, μη ελεγχόμενη όμως από το κράτος, ήταν και η βασική αιτία που λειτούργησε μόνον η κοιλιά των Ελλήνων, εις βάρος του μυαλού! Έπαψε να λειτουργεί το μυαλό τους, η ψυχή τους «πατήθηκε» και χάθηκαν οι Α-ΞΙ-ΕΣ (!), που διαχρονικά χαρακτήριζαν το Έθνος μας, αξίες οι οποίες ποδοπατήθηκαν στο βωμό του ατομικού κέρδους, της νιρβάνα, της χειμερίας νάρκης, πείτε το όπως θέλετε! Έτσι, οδηγηθήκαμε νομοτελειακά, κάποια στιγμή, στο να ασχολούμεθα με τα ποσοστά της διαφθοράς στην χώρα, με τους διεφθαρμένους και ποιοί είναι, κλπ και γενικά με την πάσης φύσεως σαπίλα!..Ή δεν είναι έτσι; Κάποια άλλη στιγμή βεβαίως, θα εξετάσουμε πώς φτάσαμε σήμερα να είμαστε διεθνείς επαίτες και με σφραγίδα αποικία!
  2. Για να μην ξεχνιόμαστε όμως! Ο Θεός συγχώρησε την πόρνη, όχι όμως τον αχάριστο! Έτσι, για να μην μας τιμωρήσει χειρότερα, προτείνω να πάψουμε πια να είμαστε αχάριστοι και να παλέψουμε για τη σωτηρία μας, χορεύοντας, αρχικά τουλάχιστον, δυστυχώς, όπως μας βαράνε! Και βλέπουμε!.. Αρκετά πιά με τους πάσης φύσεως λαϊκιστές, επικούριους, δοκησίσοφους και … λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις, που χρόνια γλεντάνε πάνω στο κορμί της Πατρίδος! Ο κόσμος θα συνεχίσει να κυβερνάται από τους ισχυρούς του χρήματος, οι οποίοι και τον διαμορφώνουν εδώ και πολλούς αιώνες! Στη ζούγκλα αυτή θα συνεχίσει «βασιλιάς» να είναι το … λιοντάρι. Ας αφαιρέσουμε εμείς την λεοντή, ας σοβαρευτούμε και ας πάψουμε να αποτελούμε το … λαγό του γνωστού ανεκδότου, μήπως και γλυτώσουμε νωρίτερα, προτείνοντας εφικτές λύσεις, όχι με συνεχή άρνηση, αλλά με θέση και παύοντας επίσης να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, όπως πχ το έπος του 1940, με την σημερινή κρίση, κλπ γιατί γελάνε και τα μπετά!…

«ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»

ΥΓ. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Κος Σημίτης να μας πει για το Χρηματιστήριο και για το πού είναι σήμερα ο χρυσός της Ελλάδος, ο Κος Κ. Α. Καραμανλής γιατί το είχε γυρίσει προς Ρωσία, ξεχνώντας το «ανήκομεν εις την Δύσιν» του θείου του, αλλά και τη θεωρία του μείζονος κέρδους του τρισμέγιστου Ε. Βενιζέλου και ο Κος Γ.Α. Π’’ανδρέου για τα … «e-mail» της Κας Κλίντον!…