Μαθήματα… Κομμουνισμού, Συνέχεια!.. (2) + Σαν ΥΓ, 2, 3 Ενδιαφέροντα… “Παραπολιτικά”!..

Φίλοι μου!

– Συνεχίζουμε με τον… Κομμουνισμό, όπως σας είχαμε ενημερώσει, για φορά σήμερα! Στο τέλος των σχετικών μας άρθρων, θα έχετε μία ωραία περιληπτική γνώση της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, αδελφής της ΜΑΥΡΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, μιας κόκκινης Χούντας που ενώ έχει πεθάνει παντού στον κόσμο, ζει και τυραννάει ακόμα, η ίδια ή οι όποιες παραλλαγμένες ή μεταλλαγμένες παραφυάδες της, την δόλια δημοκρατική Ελλάδα μας!..

Πάμε” λοιπόν!

1. Σε τί διαφέρει ο Κομμουνισμός, από την Δημοκρατία;

Απ.

– Στον Κομμουνισμό το Κράτος στέκεται / ευρίσκεται πάνω από τον άνθρωπο, τον οποίον βλέπει μόνον ως παραγωγική δύναμη” (ΣΤΑΛΙΝ), σαν ένα “ζώο που φτιάχνει εργαλεία” (Μαρξ).

Στην αληθινή Δημοκρατία αντιθέτως, ο άνθρωπος τίθεται πάνω από το Κράτος, το οποίο υφίσταται για να τον υπηρετεί!

– Αυτή είναι και η βασική διαφορά Δημοκρατίας και Κομμουνισμού και απ’ αυτήν προκύπτουν και άλλες διαφορές!

  • Έτσι:

Στον Κομμουνισμό το Κράτος είναι ανεξέλεγκτο, ελέγχον ακόμα και την ιδιωτική ζωή των πολιτών. 

– Στην Δημοκρατία οι πολίτες έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να ελέγχουν το Κράτος, το οποίο δεν επεμβαίνει στην ιδιωτική τους ζωή.

Στον Κομμουνισμό κυβερνά πάντα το ίδιο Κόμμα, το οποίο ελέγχει κάθε μέσο εκδήλωσης γνώμης, έχοντας θέσει εκτός Νόμου όλα τα άλλα υφιστάμενα Κόμματα και κάθε είδους αντιπολίτευση.

– Στην Δημοκρατία υπάρχουν πολλά Κόμματα, τα οποία εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους, ασκούν αντιπολίτευση, ενώ περιοδικώς γίνονται εκλογές, με τις οποίες αποφασίζει ο λαός σε ποιούς θα αναθέσει την διακυβέρνηση της χώρας, διατηρώντας πάντα το δικαίωμα να τους αντικαθιστά, αν αυτοί δεν ανταποκριθούν στις ελπίδες και προσδοκίες του.

Στον Κομμουνισμό γίνονται απλώς αλλαγές προσώπων στο ένα και κυβερνών Κόμμα, ήτοι αλλαγές στην ηγεσία της χώρας και ποτέ δεν γίνονται αλλαγές Κόμματος ή καταστάσεως!

– Και πάλι, οι παραπάνω αλλαγές προσώπων δεν αποφασίζονται από το λαό, αλλά από την έκβαση των αγώνων / των μαχών, που διεξάγονται στο εσωτερικό της γραφειοκρατίας, η οποία παραμένει πάντα, σαν τάξη και σαν Κόμμα, ο μοναδικός αιώνιος και αμετάβλητος κυρίαρχος.

Στον Κομμουνισμό η ίδια η ζωή των πολιτών, όπως και τα όποια δικαιώματα και τα καθήκοντά τους, αφήνονται στην διάθεση του Κομματικού Κράτους, ενώ στην Δημοκρατία αυτά κατοχυρώνονται από Νόμους και Συνταγματικές Διατάξεις, οι οποίες είναι ανώτερες από την εξουσία των κάθε φορά κυβερνώντων.

  • Επίσης!

Ο Κομμουνισμός, σαν Κόμμα, διαφέρει από τα Δημοκρατικά Κόμματα, διότι σκοπός του είναι η κατάληψη της εξουσίας με την βία και η επιβολή της αιώνιας Δικτατορίας του, κάτι που για να πετύχει, χρησιμοποιεί οποιοδήποτε μέσο!

Ο Λένιν έλεγε: “Ηθικό είναι κάθε τι που εξυπηρετεί το Κόμμα”! Έλεγε ακόμα, προσέξτε: “Είναι απόλυτη ανάγκη, για κάθε Κομμουνιστικό Κόμμα να συνδυάζει συστηματικά την νόμιμη, με την παράνομη δουλειά, την νόμιμη, με την παράνομη οργάνωση!

– Επομένως, το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι μια οργανωμένη συνωμοσία, εναντίον του καθεστώτος, ενώ τα δημοκρατικά Κόμματα είναι εκφράσεις διαφορετικών προγραμμάτων και απόψεων, τα οποία ανταγωνίζονται μεταξύ τους ειρηνικά και σε δημοκρατικά πλαίσια!

2. Σε τί διαφέρει ο Κομμουνισμός, από τον Σοσιαλισμό;

Απ.

Ο Σοσιαλισμός οραματίζεται και αυτός την “αταξική κοινωνία”, όπου θα υπάρχει μια απολύτως δίκαιη κατανομή των αγαθών, θέλει όμως να φέρει / να δημιουργήσει αυτήν την κοινωνία, όχι με την βία, όπως ο Κομμουνισμός, αλλά ειρηνικά και με την συγκατάθεση της πλειοψηφίας του λαού. 

Δεν θέλει επίσης να καταργήσει την πολιτική Δημοκρατία, όπως κάνει ο Κομμουνισμός με την Δικτατορία του Προλεταριάτου”, αλλά να την διατηρήσει. 

– Τέλος, ο… σύγχρονος Σοσιαλισμός θέλει / επιδιώκει, προσαρμοζόμενος στην πραγματικότητα, όχι την απόλυτη επιβολή κρατικής ιδιοκτησίας, αλλά μια συνύπαρξη της κρατικής, της συνεταιριστικής και της μικρής ατομικής ιδιοκτησίας. Βεβαίως, τα “κλειδιά” της Οικονομίας και στον Σοσιαλισμό τα κρατά το Κράτος, αλλά παραλλήλως όμως υπάρχουν και ελεύθερες μικρές επχ-σεις ή ορθότερα επχ-σεις μικρότερης σημασίας.

Σκοπός του Σοσιαλισμού δεν είναι να εξαφανίσει τελείως το άτομο, αλλά απλά να το διατηρήσει, μειώνοντας το ρόλο του και υποτάσσοντάς το περισσότερο στα γενικότερα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου, όπως αυτά τα αντιλαμβάνεται το σοσιαλιστικό Κράτος.

Ο Σοσιαλισμός έχει δεχθεί την επίδραση των θεωριών του Μαρξ και του Έγκελς, αλλά αντί να παραδέχεται τυφλά όλες τις απόψεις τους, τις αναπροσαρμόζει, τις ελέγχει και τις εξετάζει ανάλογα!

Ο Σοσιαλισμός κατηγορεί τον Κομμουνισμό πως στις χώρες όπου αυτός επικράτησε, επέβαλε ένα ταξικό εκμεταλλευτικό και τυραννικό σύστημα”, το οποίο δεν έχει / δεν είχε πλέον, καμμία απολύτως σχέση με το όνειρο της ιδανικής σοσιαλιστικής (ή κομμουνιστικής) κοινωνίας. 

Τον κατηγορεί επίσης πως διέσπασε το παγκόσμιο “προοδευτικό Κίνημα”, για να εξυπηρετήσει τις παγκόσμιες κατακτητικές επιδιώξεις της “πάλαι ποτέ” ΕΣΣΔ, με την ίδρυση των Κ.Κ. και κατ’ ουσίαν “Πρακτορείων” του … αποβιώσαντος Σοβιετικού Ιμπεριαλισμού.

Ο Σοσιαλισμός δεν παρουσιάζεται παντού με την ίδια μορφή! Αλλού είναι πιο “Ορθόδοξος” και αλλού περισσότερο προσαρμοσμένος στην πραγματικότητα. Μπορούμε, στο σημείο αυτό, να ισχυριστούμε πως ο Σοσιαλισμός συνεχίζει, έστω και… ασθμαίνων, και σήμερα, να… διαπερνά τις λεγόμενες δυτικές κοινωνίες, ακόμα και εκεί που πιθανώς να μην υπάρχουν Σοσιαλιστικά Κόμματα ή να έχουν διαλυθεί! Πώς υφίσταται και εκεί;

Πολλά σύγχρονα, ευρωπαϊκά κυρίως, αλλά και μη, δημοκρατικά Κόμματα διαπνέονται από σοσιαλιστικές ιδέες και αρχές, όπως πχ στις Σκανδιναυϊκές χώρες, αλλά ακόμα και στην Αγγλία, στις Η.Π.Α., κλπ!..

– Στην Ελλάδα (να πούμε ότι “μιλάμε” πάντα για την “Προμνημονιακή” Ελλάδα, πριν δηλαδή το 2010 και αν θέλετε και πριν ακόμα απ’ την “Παγκόσμιο Οικονομική Κρίση” του 2008! Γι’ αυτήν την Ελλάδα θα “μιλάμε” πλέον ή θα “μιλάνε” οι Έλληνες, μετά από εμάς, αν θα υπάρχουν φυσικά Έλληνες, μέχρι το 2115), το Κράτος επενέβαινε στην Οικονομία, παίζοντας ένα ρόλο σχεδιαστού και καθοδηγητού της, καθώς και αυτόν του διαιτητού, μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών Ομάδων. Ο παρεμβατικός και ρυθμιστικός αυτός ρόλος του Κράτους όμως ΔΕΝ(!) καταργούσε και ΔΕΝ(!) καταργεί ΠΟΤΕ(!) την ελευθερία της οικονομικής, επαγγελματικής και επιχειρηαμτικής δραστηριότητος!.. 

3. Ο σύγχρονος Κομμουνισμός (ο μετα-Σταλινικός) είχε αλλάξει φύση και σκοπούς;

[Δεν μπορούμε να μιλάμε ασφαλώς για Κομμουνισμό, μετά την… μεγαλειώδη και… πομπώδη ΔΙΑΛΥΣΗ του, στον Κόσμο, αλλά για αριθμητικά μετρημένα στα δάκτυλα “της μιάς χειρός”, μεμονωμένα Κ. Κ. “ερείπια” ή Κόμματα “Συμμορίες” – “ΜΑΦΙΑ”, που κρύβονται πίσω από το Σύστημα αυτό, διαφθείροντάς το και… συκοφαντώντάς το, “έτι περαιτέρω”, κλπ, των οποίων τα μέλη, για διάφορους λόγους το καθένα, επιμένουν να μην “βλέπουν” και να μην παραδέχονται την “ΑΛΗΘΕΙΑ”, για το πολιτικό “ποιόν” και τον “χαρακτήρα” του υπόψη συστήματος, (επιλέγω, από… ευγένεια, να αναφερθώ στην… ιδεολογική δικαιολόγηση, των μη… ανανηψάντων εισέτι Κομμουνιστών), όπως αυτά καταγράφησαν, αρκούντως παραστατικά, κατά τις λαϊκές επαναστάσεις που γκρέμισαν τον Κομμουνισμό και πρωτίστως στην μήτρα του, στην ΕΣΣΔ]!.. 

Απ.

– Υπάρχοντος του Κομμουνισμού, εννοώ ως ισχυρού παράγοντος διαμορφώσεως της παγκόσμιας κοινωνικής πραγματικότητος, και μετά τον θάνατο του ΧΙΤΛΕΡ των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ”, Γεωργιανού ΣΦΑΓΕΑ ΣΤΑΛΙΝ, είχαμε τον Φεβρουάριο του 1956, το 20ο Συνέδριο του Κ.Κ.Σ.Ε., στο οποίο σημειώθηκε μία αλλαγή τακτικής! Όμως, παρά τις όποιες και αρκετές αλλαγές που ακολούθησαν, αυτές δεν “άγγιξαν” ποτέ την ουσία του Κομμουνισμού και τις επιδιώξεις του!

 – Ο Κομμουνισμός πίστευε ότι πρέπει να εφαρμόζει την τακτική, η οποία είναι ανάλογη με τις συνθήκες που επικρατούν στην κάθε περίπτωση, τακτική / – κές, που εξυπηρετούσαν τις αμετάβλητες επιδιώξεις του, οι οποίες ήσαν:

  • Βίαιη ανατροπή της Δημοκρατίας.
  • Επιβολή της Δικτατορίας του Κόμματος.
  • Κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας.
  • Παγκόσμιος κυριαρχία της ΕΣΣΔ.

– Οι όποιες αλλαγές έγιναν ήσαν απλώς μια αναπροσαρμογή και ένας εκσυγχρονισμός των μεθόδων κομμουνιστικής δράσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιδιώξεων του ίδιου και αμετάβλητου Κομμουνισμού! Τέτοιες πράξεις στο Πεδίο και στην Πράξη ήσαν η εισβολή στην Ουγγαρία, η εισβολή στην Τσεχοσλοβακία / Άνοιξη της Πράγας”, η εισβολή στην Α. Γερμανία, η διατήρηση της εντάσεως κατά τον “Ψυχρό Πόλεμο”, τα Κοινόβια στην Κίνα και η διατήρηση της κυριαρχίας της ΕΣΣΔ, επί των δορυφόρων χωρών της, κλπ!..

-/-

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΣΤΟ… ΜΑΘΗΜΑ ΝΟ “3”, ΜΕ “ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ“!

[Μόνοι σας, για… εκπ-σή σας και σιγά – σιγά, όσοι θα θέλετε φυσικά, να αρχίσετε να “κουμπώνετε” (νομίζω βεβαίως όχι ακόμα) τα όσα περί Κομμουνισμού θα διαβάζετε εδώ, – επιφανειακά τελείως, όπως αυτό σας το τόνισα, απ’ την 1η στιγμή- με την 4χρονη πια διακυβέρνηση των νεο-Κομμουνιστών, Διεθνιστών και Εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ]!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Την ίδια ακριβώς ημέρα (Αγίου Αντωνίου) που σας έγραφα για τον Λαλιώτη (στο άρθρο για τον Τσίπρα και την παρουσία του στην Βουλή, κατά την ψήφο εμπιστοσύνης) και τον… υπόγειο ρόλο του στην σύμπηξη των διεθνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, με τους Σημιτικούς εθνομηδενιστές και τους όποιους τυχοδιώκτες, παρτάκηδες, επαρμένους εξουσιομανείς, τσεπολάγνους κλπ, του παλαιού ΠΑ.ΣΟ.Κ., όλοι αυτοί, αλλά και η Κα Γεννηματά, (αυτή θέλω να πιστεύω “εκ συμπτώσεως”), συναντήθηκαν στο σπίτι του εορτάζοντος 93 χρονου γνωστού Κορίνθιου… εκδότη Κου Αντ. ΛΙΒΑΝΗ, μεταξύ των οποίων ήταν και ο… Λαλιώτης!

ΕΙΠΑΜΕ! ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ!..

Σημειώστε:

Ο γιός του Λιβάνη ήταν ή είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! (Αν κάπου δεν σφάλλω).

Για την κόρη του “Μάγου” ή Λαλιώτη δεν έχω κάτι να σας πω τώρα! Πάντως, αργά ή γρήγορα, κάπου θα την “χώσει” ο πατέρας της, (εννοώ ως υποψήφιο… “εθνικό σωτήρα”), και πού αλλού, μάλλον στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον τόσο καιρό τώρα σας γράφω πως έχουν “υπό την προστασία” τους οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, των οποίων την ταυτότητα την έχουμε… εξηγήσει και εξηγούμε συνεχώς, εδώ και 3+ χρόνια τώρα!.. (Κατά τα άλλα οι… αλητήριοι αναφέρονται συνέχεια και με απολύτως βρώμικο τρόπο και πρόστυχο ύφος στην… Οικογενειοκρατία ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, κλπ, κλπ, κλπ)!..

– Ο Λαλιώτης έχει χαρακτηρισθεί (κακώς βεβαίως, όπως πιστεύουμε), από τις ΜΥ των Η.Π.Α., ως… ο ιθύνων νους, τουλάχιστον ως τέτοιος, της 17Ν και είχε ενημερωθεί… αρμοδίως -κάποτε- ότι η πολιτική του καριέρα ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Όταν θέλησε αυτό να το… αμφισβητήσει, αυτοί που τον είχαν σχετικώς με την πολιτική καριέρα του ενημερώσει, του το… θύμησαν (εκτιμώ, δεν μπορώ να ξέρω), με ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα του κοριτσιού του και … μοναχοπαιδιού του!

Αν δεν είναι έτσι, (γιατί δεν μπορούμε να λέμε ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑ, μόνον τον Κ. Α. Καραμανλή, επειδή δεν μιλάει και δεν μας εξηγεί το γιατί, με 1ον βεβαίως τον Κ. Σημίτη, φούνταραν την ελληνική Οικονομία, ο 1ος απολύτως συνειδητά και ο 2ος  από… άκρατο μουλαρίσιο πείσμα και έπαρση, όντας τελικώς θύμα του διεθνούς κατά της χώρας μας οικονομικού σχεδιασμού, των “Διεθνών Εβραίων”), αν θέλουμε λοιπόν πάντα να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να βγει και ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ και να μας πει ΠΕΙΣΤΙΚΑ, γιατί ενώ θα έπρεπε να ήταν (μετά ασφαλώς από τον Σημίτη που πήρε το Κόμμα βάσει… Συμβολαίου) ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ στο Κόμμα ΑΡΧΗΓΟΣ και ΔΙΑΔΟΧΟΣ  του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, κατέληξε να… χειροκροτεί πχ τον “Τσοχό”, κλπ, όπως επίσης να μας πει, γιατί εξαφανίστηκε τελείως από την πολιτική σκηνή και “σκάει μούρη” τώρα, θέλοντας να στηρίξει έναν Κομμουνιστή, τον οποίον ευθέως πατρονάρουν οι Κοσμοκράτορες δήθεν αριστεροί “Διεθνείς Εβραίοι”, όπως ο Σόρος, οι Ρότσιλντ, κλπ, προδίδοντας το ΠΑΣΟΚ και αφήνοντας τα όποια πολιτικά λιμά, από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ. ΑΛ., να κάνουν πολιτική σπέκουλα στο όνομα αυτού που και εκείνον ανέδειξε και λεγόταν Α. Γ. Π.!..

– Κε Λαλιώτη πρόσεξε!

– Δεν είμαι ο συγχωρεμένος πρώην αντίδικός σου στα πολιτικά Δικαστήρια, ο ένας απ’ τους πολλούς μαφιόζους Προέδρους της… “Κούλας”, “Κούλα” που τόσο πολύ αγαπάς! Δεν αποδέχομαι βεβαίως τα περί σχέσεών σου με την 17Ν, (είδες ότι ούτε το όνομα του θανόντος πλέον παλαιού αντιδίκου σου δεν αναφέρω), αλλά θα πρέπει “να βγεις” και να απαντήσεις στα 2 παραπάνω ερωτήματα!

– Είμαι ένας απλός, σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης, δες το έτσι! Αν πραγματικά θες να ξέρεις την αλήθεια, σου γράφω ότι αν μεταμφιεζόσουν, όπως κάποτε έκαναν μερικοί Σουλτάνοι και έβγαινες στην ελληνική… “αγορά” και ρωτούσες το λαό αν η… εξαφάνιση του Κ. Λαλιώτη / όπως λέγαμε… Τζον ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ, αχαχαχαχαχαχα, έχει σχέση με τη 17Ν, κλπ”, οι 8 στους 10 θα σου έλεγαν “ναι! Απ’ ό,τι θυμάμαι δεν είσαι απ’ αυτούς που θέλουν να τους χαϊδεύουν τα αφτιά! Σε τί λοιπόν οφείλεται η υπόγεια… νεκρανάστασή σου και η παροχή… υψηλών συμβουλών προς τον Τσίπρα; Αν ζούσε ο Ανδρέας, (εννοώ ως “πολιτικός απόμαχος” βεβαίως), θα το ήθελε αυτό;

– Τέλος, δεν θα σου γράψω πως μας συνδέει η κοινή αγάπη για τον Ανδρέα, (ή οι “Ομάδες Προστασίας του Προέδρου”, κλπ), αλλά θα σου γράψω πως μας συνδέει η κοινή αγάπη για το “Θείον! Έτσι, αν τα βήματά σου σε φέρουν στην Νυμφασία, ή κάπου στην Βυτίνα, “πετάξου” και μέχρι την Παναγία της Κερνίτσας, μήπως χρειάζονται κάτι οι μοναχές εκεί και η.. ηγουμένη και αν “ναι” να τις ξαναβοηθήσεις πάλι!..

– Προσεύχονται να ξέρεις ακόμα για σένα και σε ξεχωρίζουν ως Έλληνα, με όσα έχεις προσφέρει (και προς τιμήν σου το έχεις πράξει… ησύχως και απολύτως… αθορύβως) και στην Παναγία μας εκεί, αλλά και αλλού! Πέθανε και η Πελαγία ρε Κωστάκη!.. Μιλούσε για εσένα και έκλαιγε βρε!..

– Τί σχέση λοιπόν μπορεί να έχεις εσύ, με έναν άθεο Διεθνιστή και το συνάφι του; Θα φτάσεις στο σημείο να υπ-ξεις και εσύ(!) μέχρι και το βγάλσιμο του Σταυρού από την Σημαία μας, με την… Ουδετερο-θρησκεία (sic) και κατ’ ουσίαν με την είσοδό μας στο άθρησκο Κράτος; Μίλα ρε Κωστάαααααααααααααακη, όπως έλεγε και ο Παπαγιαννόπουλος στην ελληνική ταινία, “σου είπα ρε Κωστάααααακη, δεν πεινάω πολύ σήμερα”!.. Μίλα Κε Λαλιώτη, τελειώνει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, εκτός αν και εσύ ήσουν… “ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ“!..

Και ο Κ. Α. Καραμανλής όμως έχει “τελειώσει” πολιτικά φίλοι μου και δεν μιλάει, για άλλο βεβαίως λόγο αυτός, όπως απλώς εκτιμούμε, αφού δεν μπορούμε να ξέρουμε! Αυτός το μήνυμα το πήρε, μετά από τις συνεχείς ερωτοτροπίες του με τον Πούτιν!.. Πρόλαβε όμως και έδωσε στον ΓΑΠ την… καυτή πατάτα, της χρεοκοπίας μας! Κρίμα όμως! Και αυτός, ο ΓΑΠ εννοώ, όντας έρμαιο των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., μας είπε, “μόλις”, ότι είναι “ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ… ΠΡΕΣΠΩΝ! Ας του πούμε λοιπόν “2 λόγια” “εδώ και τώρα”!..

– Ο Πατέρας σου Γιωργάκη, διότι τελικά σήμερα απέδειξες ότι είσαι… Γιωργάκης (εγώ δεν θα σε πω “κονάρ”, ήτοι “μαλάκα”, όπως στις Κάννες ο Νικολά ΣΑΡΚΟΖΙ, διότι με… σέβομαι) είχε πει ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ρε, ενώ έκανε τους Σλαβοληστές των Σκοπίων, με την “ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ”, πολιτικά, “ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ”, διότι τους “έπνιξε”!.. Τους έκανε την “Χώρα Φάντασμα”! “Πρώην Χώρα” έχεις ξανακούσει ρε;

– Πάρε τώρα την πληροφορία Γιωργάκη (Α1)! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ! Τί να συμβαίνει άραγε;

  • Φτου σου ρε ξεφτίλα! Πουληθήκατε ρε όλοι σας στους “Διεθνείς Εβραίους; Τόσο… “γκανιάν” τους έχετε και ποντάρετε πάνω τους; Τελειωμένοι είστε όλοι ρε! Θα σας προλάβουν οι εξελίξεις! Το 2023… έρχεται!..

– Καλά ρε Γιωργάκη, ειλικρινά, καλά, τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ παππού σου, που πολιτικά ούτε και να τον καταλάβεις μπορείς, ούτε καν και να τον διαβάσεις, δεν τον σεβάστηκες, αλλά ούτε βρε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ δεν σεβάστηκες;

– Κατάλαβες τώρα, (εννοώ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ”), γιατί (όταν “με ρώταγες”, “γιατί έπαψες να μας ψηφίζεις μετά τον θάνατο του πατέρα μου”, κλπ, και σου έλεγα “μ’ αρέσει  περισσότερο ο… Μήτρογλου”…), ψήφιζα πάντα τα σέντερ φορ του ΘΡΥΛΟΥ; Και τώρα πού… κατάντησα; Να πάω να ψηφίσω τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, μπας και επέλθει η αναμενόμενη “ΝΕΑ -2η μετά το 1974- ΑΠΟΧΟΝΤΟΥΠΟΙΗΣΗ, αυτήν την φορά χρώματος… “λιλά”, η συνημμένη ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ”, η υλοποίηση της… ελπίδας για επαναφορά ΕΘΝΙΚΗΣ Κ-Β και τελικά η αποφυγή του επικείμενου με… καλπασμό νέου ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΠΑΡΑΓΜΟΥ!..

– Μια ερώτηση ακόμα τώρα, πολύ σημαντική! Συνέχισε να διαβάζεις!

  • Καλά ρε Γιωργάκη, “γάμα την… πουτ… την Ελλάδα“! Ας πούμε ότι “μιλάει μέσα σου” η αμερικανική σου ταυτότητα! Ας πούμε λέω, πρόσεξε μην μπερδευτείς! Αλλά ρε Γιωργάκη, δεν ντρέπεσαι να πας να υποστηρίξεις και εσύ, ο γιός του Ανδρέα και ο εγγονός του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αυτόν ρε που βρώμισε την ΑΡΙΣΤΕΡΑ… του, (διότι “του” είναι), με το “ΕΘΝΙΚΟ μας ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ”, των 99 χρόνων;
  • (Ένας Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που πήγε στις αρχές της 10ετίας του 1960, Κε ΓΑΠ, στον… Λίντον ΤΖΟΝΣΟΝ και υπεχρέωσε αυτόν τον ΜΕΓΑΛΟ-ΜΠΡΑΒΟ / ΜΕΓΑΛΟ-ΜΑΦΙΟΖΟ Αμερικανό Πρόεδρο να του πει “ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ… “, το παρακάτω το καταλαβαίνεις πιστεύω(!..), “πάρτο” όμως αλλά πριν ακόμα γυρίσετε Κε ΠΘ-γέ στην Ελλάδα, θα εκκινήσω τις διαδικασίες της πτώσεώς σας”, κλπ! Αυτό λοιπόν το μεγάλο ιστορικό πολιτικό γεγονός, που αφορά τον παππού σου, σε τίποτα χειμωνιάτικες νύκτες, ο μεγάλος πατέρας σας, δεν σας το είχε πει, σε σας στα παιδιά του; Είναι δυνατόν);

– Κάνε λοιπόν τώρα στην άκρη, πήγαινε για… ποδήλατο ή για… σερφ, δεν ξέρω, και άσε τον αδελφό σου Νίκο να βγει μπροστά!.. Αυτός έχει σίγουρα ΣΕΒΑΣΜΟ και κυρίως μπορεί να βλέπει μακρυά!.. Κάνε στην μπάντα πια!..

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟΝ “ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ;

ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΑΖΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ!!!) ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Η(ΔΙΑΖ) -ΠΙΘΑΝΩΣ- ΚΑΙ… ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΚΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ… ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ;

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ… ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ… “99 ΕΤΩΝ”, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;

ΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”, (ΓΑΜΑ ΤΗΝ… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η “ΠΟΡΝΗ ΔΕΞΙΑ”, Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ… “ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ”, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ TV, Ο “ΛΑΚΗΣ” ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΘΗΝΑ “ΟΡΘΙΑ” ΡΕ; ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΨΕΙ ΟΛΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ -ΠΛΕΟΝ- (ΕΛΛΗΝΟΞΕΝΟΙ) ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ, ΛΙΛΑ, ΠΕΜΠΕ, ΡΟΖΕ, ΣΚΑΤΟΥΛΙ, ΚΛΠ! ΤΩΡΑ;

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΤΗΝ… ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, ΤΗΝ… ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ Η(ΔΙΑΖ) … ΧΡΥΣΟΤΣΕΠΩΝΗ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟΣΙΧΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΥΙΚ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ!

– ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΠΡΟΣ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ… ΨΥΧΟΛΟΓΟ! ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΠΩΣ ΑΛΛΟΙ (ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ… ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ) ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ “Χ. ΑΥΓΗ”, ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΕΟΥ / ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΜΕΝΟΥ… ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΑΣ; ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ; Α ΡΕ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ! (ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ)!..

– ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, (ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ), ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, … ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ!.. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ;

ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ!..

  • Όμως… ΣΤΑΜΑΤΑΩ! ΜΕ… ΚΟΥΡΑΣΕΣ! “ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ” ΡΕ ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!! Είναι Παρασκευή σήμερα Γιώργο και θέλω να δω και την εκπομπή μας, (αυτήν της Ομάδος της ΚΑΡΔΙΑΣ του πατέρα σου και… “δικού” μας ΑΝΔΡΕΑ, ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ  Γιωργάκη, δηλαδή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας), την εκπομπή του ΘΡΥΛΟΥ και πρέπει, για να την βλέπουμε, να “πηδιόμαστε”, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, αφού ο βαζελο-κομμουνιστής νέος φίλος σου και φίλος σας, Κος Τσίπρας, αλήτικα, για / ώστε να μας “πετάξει” από την ΤV, έβαλε το… Κράτος του, (“ετάτ σε μουά”), να κατηγορήσει για… ρατσιστή τον Τάκη, αχαχαχαχαχα, ώστε να κάνει και πάλι πολιτική σπέκουλα, δήθεν υπέρ των δύστυχων “λάθρο”, που τους τρώει / – νε όμως τα λεφτά, να γλείψει ταυτόχρονα τους ΜΠΑΟΥΚΤΣΙΔΕΣ – λαλάδες, ώστε τον Μάϊο στο… φαγητό που θα φάνε και θα λέγεται πούλημα της Μακεδονίας, να πάρουν σαν “χωνευτική”… σόδα το 2ο, μετά το περσινό, πιο “στημένο” Πρωτάθλημα (και 3ο συνολικά, από καταβολής ελληνικού πρωταθλήματος) που έγινε ποτέ, κάνοντας, τέλος, και το χατήρι του… λαθρεμπορο-πιστολά Γεωργιανού Προέδρου τους, Σαμπιντί!
  • Μέχρι να “πιάσω” όμως Γιώργο μου την εκπομπή στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, τρώει καμμιά εκατοστή κατάρες ο Τσίπρας και το σόϊ του, το ίδιο οι Βάζελοι, (αυτοί, οι -κάποτε- μεγαλοσυνεργάτες των SS, προγόνων των σημερινών φανερών εξουσιαστών μας Γερμανών), ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δούρου, πάντα κάθε φορά και άλλοι!.. Σταθερός στις κατάρες είναι μόνον ο βαζελότσιπρας!..

– Καλά, τόσο ξεφτιλίκι ρε; Ολόκληρος Π-Θ και τα “βάζει” με έναν απλό και αγνό μάλιστα, ειλικρινή και ατόφιο Έλληνα και Άνθρωπο(!), τον Τάκη και φυσικά με όλους εμάς; Ο ισχυρός με τον ανίσχυρο; Αυτή είναι η Κεντρο-Αριστερά;

– Σε κανένα Κανάλι λοιπόν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και η εκπομπή τους, όταν εκπομπές έχουν και οι τελευταίες πολιτικές και μη… κυλόττες ή … κουράδες, ρε Γιωργάκη;

– Προσωπικά Γιώργο πιστεύω ότι ενοχλήθηκε ο Κος Τσίπρας, επειδή ο Τάκης μίλησε 4, 5 φορές, ΕΘΝΙΚΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας και γι΄αυτό μας “τελείωσε”, η νέα ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ αρχι-Χούντα, από την ΤV, φοβούμενος μήπως επηρεάσει το λαό μας, ο Τάκης! Τσίπρας, ο… ανόητος!..

– Όμως να θυμάσαι Γιώργο! Οι ΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΗΔΕΣ, και εννοώ κάτι σαν αυτά τα παιδιά, (άντρες Ο.Κ.), ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!.. Και φαντάσου Γιώργο πως, ο Τάκης, ήταν -τουλάχιστον στο παρελθόν- ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ και ο Τσίπρας ο μελλοντικός ηγέτης της… αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Κεντρο-Αριστεράς! Αχαχαχαχαχαχαχα! Ξεφτιλισμένες ξεφτίλες!..

2. Αν πραγματικά θέλετε να δείτε έναν νέο πολιτικό (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΗΛΙΚΙΑΚΑ, αλλά ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!), μια τελείως νέα πολιτική νοοτροπία, συμβατή με την εποχή μας, έναν πολιτικό “ταγμένο στο μέλλον και γι’ αυτό”, (αν βεβαίως πούμε ότι θα υπάρξει μέλλον και για την Ελλάδα μας), πάτε μέχρι την ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ “ΕΡΤ” και ζητείστε να σας δώσουν την κασσέτα με την συνέντευξη, στις 18-01-2019, του Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, στον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ δημ/κό ΤΣΟΥΜΠΕ ΧΑΡΙΤΟ, βάλτε την στο μηχάνημά σας και πραγματικά α-πο-λαύ-στε τον!

– Θα βλέπαμε, όσοι είδαμε την  συνέντευξη, και άλλα χαρακτηριστικά του τί σημαίνει “νέα και σύγχρονη πολιτική στάση και συμπεριφορά, αν ο καλοπληρωμένος Αριστερός (δεν έγραψα “χρυσοπληρωμένος”) και πάντοτε “δήθεν”, Χαρίτος, δεν ήθελε να πουλήσει αντι-Μητσοτακικό και αντι-δεξιό… παραμύθι, ώστε να δικαιώσει την θέση του και τον μισθό του… και του έκανε του Κ.Μ. περισσότερες ερωτήσεις για τον Δ. της Αθήνας, κλπ!..

– Οι παλαιοί και οι παλαιότεροι διεπίστωσαν ότι ο Κ. Μ. έχει το “DNA” του Μεγάλου Έλληνα Πατέρα του ΠΑΥΛΟΥ, θα είδαν σίγουρα πως ο Κ. Μ. είναι στα χνάρια του, αλλά βεβαίως προσαρμοσμένος στην εποχή μας, όπως όφειλε και να είναι, και όλοι γενικώς οι νέοι, όπως και οι λιγότεροι νέοι, οι “ψαγμένοι” και διαβασμένοι φυσικά, ακούγοντας τον Κ.Μ. θα κατάλαβαν, το ποιός ήταν ο Παύλος ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και γιατί τον σκότωσαν!..

– Θα τα ξαναπούμε, αλλά πριν κλείσω: “ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜ/ΚΗΣ… ΧΑΡΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ… ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!

“ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕ ΧΑΡΙΤΟ, είπε απαντώντας ο Κ.Μ., ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ”; ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ 1000 ΕΥΧΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ”!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

Αλλά μήπως και η αποστροφή του Κ.Μ. για τις παρωχημένες όπως τις χαρακτήρισε έννοιες “Δεξιά” και “Αριστερά”, δεν ήταν στοχευμένη, δεν ήταν δυνατή και δεν… συνδέεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ(!) -κυρίως- ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Πάψτε κάποιοι να… καφρίζετε και σκεφτείτε!..

– Τέλος, κάποιες… κουφάλες έτρεξαν να πουν ότι πήγε ο Κ.Μ. στον ΣΚΑΪ και έδωσε συνέντευξη… “εντός έδρας”, κλπ, και έβγαλαν όλη τους την βρώμα, την χολή και τον εμμετό τους, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλαβαίνετε! Τώρα πώς τον… είδαν τον Κ.Μ., οι… Κοι και οι… Κες, αυτοί και αυτές, στην… δημοκρατική ΕΡΤ; Α ρε σιχαμένα σιχάματα!..

  • Πότε ήρθες στον Άγιο Παντ/να ρε συ Κώστα; “Χαμπάρι δεν πήραμε”! Δεν μου είπαν κάτι οι δικοί μου! … Κρυφά ήρθες; Πόσο απέχει η Κυψέλη από τον Άγιο Παντ/να; Θα ερχόμασταν και εμείς!
  • … ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ! ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ παρακαλώ!.. (Εννοώ το “Γρ. Τύπου” σου ή οι “δικοί” σου τέλος πάντων, αν δεν έχεις σχετικό Γραφείο, κάτι πολύ πιθανό για σένα)!..

-/-