ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Ο 7ος ΔΙΑΔΟΧΟΣ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΧΑΡΙ, ΑΡΤΣΙ – ΧΑΡΙΣΣΟΝ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΜΑΡΙΝΑΚΗ!..

Φίλοι μου!

Ω1

1. Χθες βράδυ, 07-05-2019, έγινε στο Άνφιλντ, του Λίβερπουλ, αυτό που μόνον εμείς πιστεύαμε και είχαμε γράψει ότι θα μπορούσε να γίνει! Η μεγάλη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, 2η σε ευρωπαϊκούς τίτλους, πίσω από την Ρεάλ, ανέτρεψε το 0 – 3 της Βαρκελώνης και κάνοντας στα 90΄ το 4-0, προκρίθηκε στον προσεχή τελικό του “C. L.” της Μαδρίτης!..

– Νοιώσαμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΡΑ χθες και ελπίζουμε σε λίγο χρόνο να χαρούμε και το 7ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (“C. L.”), το οποίο πέρυσι η Ομάδα το έχασε στον τελικό με την Ρεάλ, λόγω του Τερματοφύλακά της!..

– Παράλληλα, κλάψαμε με το “We ‘ll never walk alone”, που τραγουδήθηκε στο τέλος, μπροστά στους φανατικούς της Λίβερπουλ, από παίκτες, προπονητικό “τιμ” και όλο το Γήπεδο, ριγήσαμε με το “imagine” των τεράστιων και παγκόσμιων “Beetls” της πόλης αυτής, που ακούστηκε στο τέλος από τα μεγάφωνα του γηπέδου, αλλά και με τον κλαίοντα παλιό παικταρά Κένυ ΝΤΑΓΚΛΙΣ!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΦΩΤΟ

WE LOVE YOU KENNY!..

– Τέλος, χθες το βασιλικό ζεύγος Χάρυ και Μέγκαν παρουσίασαν το 1ο τους παιδί, (αγόρι), το οποίο φαίνεται ότι έφερε γούρι στην Λίβερπουλ, όντας μάλλον από γεννησιμιού του Λίβερπουλ!..

ΝΑ ΖΗΣΗ

Ο

ΝΕΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

ΑΡΤΣΙ – ΧΑΡΙΣΣΟΝ!

2. Φίλοι μου! 

– Στις 13-05-2019, στον λόφο της Καστέλας, στο “ΒΕΑΚΕΙΟ”, η Ι.Μ. Πειραιώς διοργανώνει, στις 19:00, εκδήλωση και συγκεκριμένα “μουσική συναυλία”, προκειμένου να ενισχύσει το μείζον φιλανθρωπικό της έργο!

– Παράλληλα, η Ι. Μητρόπολη Πειραιώς και ο Επίσκοπος ΣΕΡΑΦΕΙΜ θα βραβεύσει και τον εφοπλιστή και ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ της πόλης του ΠΕΙΡΑΙΩΣ, αλλά και της χώρας μας ευρύτερα, τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. Κο Ευάγγελο ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

– Και τί δεν έκανε ο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, για τον Πειραιά και μη, και κυρίως για τους ανθρώπους, Έλληνες και μη, γέροντες, νέους και παιδιά! Ενδεικτικά:

  • Κατασκηνώσεις για την Μητρόπολη, στην Παιανία!
  • Αγορά 5 στρεμμάτων γης στην Παιανία, για δημιουργία 2 γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ και πιθανώς και πισίνας, για τα παιδιά της κατασκήνωσης!
  • Χορηγία, για τη  δημιουργία και(!) Λυκείου στην Ι.Μ. Πειραιώς!
  • Χορηγία για την μισθοδοσία 5 Ιερέων.
  • Συσσίτια, για όλους!
  • Ενδιαφέρον και υποστήριξη των όποιων αδυνάμων!
  • Χρήματα για ανέγερση ανδριάντων ηρώων μας και όχι μόνον, ώστε να μην ξεχαστεί η Ιστορία μας και να μάθουν και οι νεότεροι το λαμπρό ιστορικό παρελθόν μας, που πλέον δεν διδάσκεται στα Σχολεία μας!..
  • Χρήματα για το Μάτι, χρήματα για την Μάντρα, χρήματα “κάτω από το τραπέζι” σε φτωχούς και άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα! Ελεημοσύνες; Όχι! Ανθρωπιά!
  • Οικονομική ενίσχυση του Δ. Πειραιώς.
  • Αγάπη στα παιδιά! Κάθε χρόνο ετήσια οικονομική συνεισφορά στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Κα(!!!) ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, η οποία αφιέρωσε, εδώ και χρόνια, την ζωή της στα παιδιά με νεοπλασία και η οποία μάλλον θα παραστεί στην υπόψη εκδήλωση!..
  • Παγκόσμια προβολή της Πατρίδας μας στο εξωτερικό! Και στο “ΔΝΤ” και στο Σίτι, του Λονδίνου!..
  • ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ!..
  • ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ, (ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ 1ης ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ), ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΩΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ!..
  • ΚΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ 5 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, (μαζί με τον ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ), ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ), ΚΑΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο Κος ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ και ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ!..
  • ΜΑΚΑΡΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥΣ 2, 3 ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ, ΡΕ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΩΧΡΙΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ Κ-Β ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ 1ο ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΟΤΟΥ Π-Θ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!.. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!..

– ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ !!!

  • ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13-05-2019 ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ, ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ “ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ”, ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!..
  • ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΣΑΝ ΤΗΝ Κα ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΘΕΟΣ!..
  • ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ… “ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ” ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! ΚΛΕΙΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΟΥ, Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ!..

 

thrilos aytokratoras

olympiakos

WE RULE THIS LAND MR TSIPRAS“!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. (Προηγούμενο Σχετικό… Άρθρο) Ο Χάρι και η Μέγκαν αγκαλιά με το μωρό τους – Ιδού ο νεογέννητος (7ος) διάδοχος Αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ NEWSROOM 8.5.2019

To όνομα του βασιλικού μωρού - Το ανακοίνωσαν Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ;

ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ AYTHN THN EΠOXH;

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ “ΦΩΤΟ” ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ (ερωτ.) ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ -ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ-  Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΑΓΓΛΙΔΑ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ “EVER”!..

– Αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο τους, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.    Αν και το μωρό γεννήθηκε το πρωί της Δευτέρας, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ αναμένεται να δει σήμερα, 07-05-2019, τον νέο της δισέγγονο, δύο 24ωρα μετά τον τοκετό, όπως μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο Press Association. Η 93χρονη μονάρχης μένει εδώ και λίγες ημέρες στον Πύργο του Ουίνδσορ, πολύ κοντά στην αγροικία Φρόγκμορ που διαμένουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

– Το δύο ημερών αγοράκι, βάρους 3,26 κιλών, γεννήθηκε προκαλώντας φρενίτιδα στους απανταχού φαν του πριγκιπικού ζευγαριού της Βρετανίας. Το παιδί είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και όγδοο δισέγγονο της Ελισάβετ. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το όνομα που θα επιλέξουν για το παιδί, με τα πρακτορεία στοιχημάτων να «οργιάζουν». Όπως σχολιάζουν αναλυτές του «βασιλικού ρεπορτάζ», οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι συχνά επιλέγουν κλασικά μικρά ονόματα, όπως Άρθουρ, Άμπερτ, Σέιν, Φίλιπ ή Τζέιμς, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του να κάνουν μια αντισυμβατική επιλογή για τον νεογέννητο γιο τους. Αν προτιμήσουν ονόματα στενών συγγενών τους, πιθανό είναι το «Κάρολος» – όπως ο παππούς του μωρού και διάδοχος του βρετανικού θρόνου– ή «Φίλιππος», από τον δούκα του Εδιμβούργου, τον προπάππου, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ. Στο γραφείο στοιχημάτων William Hill προκρίνεται το «Αρθούρος», ενώ στο Paddy Power μεταξύ των φαβορί είναι τα «Αλέξανδρος» και «Ιάκωβος».

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός παντρεύτηκε τον δούκα του Σάσσεξ στις 17 Μαΐου του 2018. Όταν είχε επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Χάρι, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τα κινηματογραφικά πλατό για να αφοσιωθεί στην ανθρωπιστική εργασία. Το μωρό είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν ανακοινώσει επισήμως την εγκυμοσύνη στις 15 Οκτωβρίου του 2018, κατά την πρώτη ημέρα της βασιλικής περιοδείας τους στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.   Πηγή: www.lifo.gr

2. ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”, ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ “ΑΡΚΑ”!..

3. SOS SOS SOS!

– Πολύ επικίνδυνο το γεγονός ότι ο Πολλάκης κατέβηκε από τα έδρανα και απείλησε στα ίσα τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Πού το πάει άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας;

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο… ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ “ΝΕΟ-ΟΠΛΑ” ΠΟΛΛΑΚΗΣ!.. (ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ “ΦΩΤΟ” ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ)!.. 

-/-