“TΣIOY” 9: Μερικές Μόνον Ερωτήσεις Από Ένα Πολιτικό… Παραμύθι, Για Τον Κο Τσίπρα!..

Ο Τσίπρας, όπως και πολλοί άλλοι Κομματικοί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, μας διαβάζουν “σαν τρελλοί”! Έτσι, μεταξύ των άλλων, έχουν κάνει και πρόοδο στα πολύ φτωχά ελληνικά τους, ενώ διαπιστώσαμε με πολύ χαρά ότι ο Τσίπρας έμαθε και χρησιμοποίησε και τη λέξη “αρμός”!

Γειά σου λοιπόν ρε ΤσίπραΕλληνιστή”, αχαχαχαχαχα, που μας “έβγαλες” -τάχα- από τα “Μνημόνια”, βάζοντάς μας να… πληρώσουμε 200 δις Ευρώ (μερίμνησε γι’ αυτό ο άλλος πράκτορας, αυτός που είχες ως ΥΠ. ΟΙΚ., με εντολή του Σόρος, τους πρώτους 6 μήνες που μας… κυβέρνησες), αλλά που τελικά μας χρέωσες μέχρι το 2115, αφήνοντάς μας την… Ακρόπολη, κάτι για το οποίο ειλικρινώς σ’ ευχαριστούμε!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Τα 99 χρόνια υποθήκη της Πατρίδος μας, στα οποία μας “βύθισες” και εμάς, αλλά και όλες τις γενιές Ελλήνων μέχρι τότε, υπογράφοντας το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”, μαζί με τον άλλο “Ελληνιστή”, σαν και εσένα, αχαχαχαχαχαχα, (αυτόν τον…. “Ψιλο-Μακρόν”, κατάλαβες, αχαχαχαχαχαχα, αυτόν τον πράκτορα της ΜΙ6, τον Αρχηγό των 53 “ντε”), τα “θάβεις” πολιτική παλιοκουφάλα και παριστάνεις τον Εθνικό… Ήρωα, εσύ ο Διεθνιστής, όταν μάλιστα γνωρίζεις άριστα ότι η “στημένη” και αιματοβαμμένη από το αίμα των Ελλήνων Ελληνο-… Εβραϊκή μνημονιακή σύμβαση έληγε το 2018, ό,τι και να γινόταν!..

Φίλοι μου!

Ο Τσίπρας όμως είναι συνεπής και ειλικρινής  -ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ- με την ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του, όπως και -κυρίως- με την πολιτική του… αυτοπειθαρχία, φυτεμένη, καλλιεργημένη και τελικώς αποκτημένη σε μικρή ηλικία, μέσα στα “κοκκινοφασιστικά θρανία” των ελληνικής καταγωγής / των ελληνόφωνων Κουκουέδων! (Θυμηθείτε: “Φέρτε μου ένα παιδί 7 ετών, να σας το κάνω Κομμουνιστή για πάντα”! ΣΤΑΛΙΝ ή “ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ” / Έτσι τυχαίως νομίζετε κάνανε τα Κομμούνια το “Παιδομάζωμα”);

Αφού λοιπόν οι παλιοί Κουκουέδες (σημερινά ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ή ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΜΕΝΙΡ”) δεν κατάφεραν να καταστρέψουν την ΕΛΛΑΔΑ, παραμένοντας πιστοί στον Σοβιετικό Διεθνισμό (ακόμα και σήμερα), όντας σήμερα οι μόνοι Κομμουνιστές σε όλον τον Πλανήτη (άντε βάλτε και τους Β. Κορεάτες, αφού οι Κινέζοι είναι πια ή γίνονται, αν θέλετε, σιγά – σιγά, σαν τους Κύπριους Κομμουνιστές, αχαχαχαχαχαχα, ενώ κάτι χώρες στην Λ. Αμερική είναι μαφιόζικες Δικτατορίες, με Κομμουνιστικό μανδύα, όπως έχουμε πει), εμφανίστηκαν οι νεο-Κομμουνιστές (ΚΚΕ Εσ. → Συνασπισμός → ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”), αποσπασμένοι, είτε ειρηνικά, είτε “πολεμικά”, από την μάνα – μήτρα τους (Κ.Κ.Ε.) και είναι αυτοί που παλεύουν για τον “Διεθνισμό”, όπως αυτός όμως εκφράζεται πια από την Δύση και κυρίως από τις Η.Π.Α. (“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”), μέσω της “Παγκοσμιοποίησης”, από την πτώση (με εντολή των Απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων”), του Κομμουνισμού, το 1990, έως και σήμερα!..

“Έφυγαν” από το ΚΚΕ (και νομίζω πως αυτό ήταν μια “έξυπνη κίνηση”), σκεπτόμενοι ότι μπορούν και τον Διεθνισμό τους, γενικά ως έννοια, να υπηρετήσουν, αλλά και ειδικά, καταστρέφοντας δηλαδή την ίδια τους την χώρα (ΕΛΛΑΔΑ), “εκ θεμελίων”, κερδίζοντας παράλληλα δόξα και κυρίως πολύ χρήμα, αφού η παραπάνω -συγκεκριμένη- Δύση τους “αγκάλιασε”, επίσης “έξυπνα”, με κύριο στόχο να τους βάλλει να πολεμήσουν τις ίδιες τους τις Πατρίδες, (και γράφω Πατρίδες διότι “Πεδίο Δράσης” για αυτήν τη συγκεκριμένη Δύση δεν ήταν και δεν είναι μόνον η “ενοχλητική” και “δύστροπη” Ελλάδα, όπως έλεγε ο Κίσσιντζερ, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές κυρίως χώρες), τάζοντάς τους προνόμια, χρήμα και εξουσία! (Πχ σήμερα Α/ΔΝΤ είναι Βουλγάρα, ενώ Ρουμάνα είναι και η Κα… “Δρακουλέσκου”, καταλάβατε σε ποιά αναφέρομαι, η οποία ερχόταν για οικονομικούς ελέγχους στην χώρα μας, μετά από τον Τόμσεν τον… “Γαμίκο και η οποία, κάποια στιγμή, έβγαλε όλο το μίσος της εναντίον μας, λέγοντας το περίφημο οι Έλληνες πρέπει να δουν πώς ζούσαν και πώς ζουν οι άνθρωποι στην χώρα μου”)!..

Τους οργάνωσε λοιπόν η Δύση / Η.Π.Α. όλους αυτούς, μεταξύ των οποίων και τους… “δικούς” μας, αφού φυσικά πρώτα τους στρατολόγησε, τους εκπαίδευσε (μόρφωσε κλπ) και τους “εξόπλισε” – “εφοδίασε” πολλαπλώς, και τέλος, αφού τους χρηματοδότησε, τους έριξε στην πολιτική… αρένα των χωρών τους και όλα αυτά σε υλοποίηση του νέου (για τον 21ο αι.) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ * των “Διεθνών Εβραίων” , αυτών κατ’ εξοχήν, (όπως πχ των Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, Σόρος, Γκόλντμαν, Σακς, κλπ), αυτών που κυρίως τους ακούμε σαν “Λέσχη Μπίλντεμπεργκ”, σαν “Τριμερή Επιτροπή”, σαν… “Αγορές”, σαν μεγάλους… “Διεθνείς Νομισματικούς ή Χρηματοπιστωτικούς Οίκους”, σαν “Οίκους Αξιολόγησης”, αλλά και σαν …. “Νταβός”, σαν… “Διάσκεψη του Μονάχου, για την Παγκόσμιο Ασφάλεια”, κλπ, κλπ, κλπ, ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΦΟΡΑΓΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!..

* Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ (ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΣΧΕΔΙΩΝ), ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ “ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ” ΓΕΩ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ, Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ / ΑΠΟΤΕΛΕΙ “ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ”, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” !..

Μελετείστε το “σάϊτ” μας από την αρχή του, ώστε να δείτε αναλυτικά τον παραπάνω τρόπο αλώσεως από τη Δύση της Ευρώπης και γενικώς των Χριστιανικών Εθνών – Κρατών, όπως και τον τρόπο – τρόπους αλώσεως της Ασίας / Μ. Ανατολή, κλπ, της Αφρικής και γενικώς των Μουσουλμανικών λαών!

Ένα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Ο Αρχι-Χότζας Φ. Γκιουλέν ήταν και είναι ακόμα asset, που θα έλεγε και ο… Τσίπρας, για την άλωση του Ισλαμικού “Κόσμου” και όχι μόνον για την άλωση της Τουρκίας!

Ο ΡΤΕ φίλοι, έχει 100% δίκιο σε ό,τι ανέφερε στον Τραμπ και σε ό,τι λέει, σχετικά με τον Ομπάμα και τον “επί ημερών του” κύριο αμερικανικό σχεδιασμό εναντίον του, δια του Σόρος αρχικά, μέσω της εξέγερσης του “Γκεζί” (2013) και τελικά δια του Γκιουλέν, μέσω του “Κινήματος” του Ιουλίου, του 2016, αλλά και σήμερα / τώρα (2020) που και πάλι οι… επχκοί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, δια του “RAND Corporation”, (που αν και των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, παραμένει “Δεξαμενή Σκέψης” του Α/Πενταγώνου, ασχέτως του ότι κυβερνούν οι “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ”), επεχείρησαν “δις”, δια εκθέσεών τους – αναφορών για την κατάσταση στην Τουρκία σήμερα, να “αναστατώσουν” την Τουρκία, αναφερόμενοι στην γνωστή “Ιστορία” από το πολύ παλιό τ/μεταπολεμικό παρελθόν, της πραγματικής ή δήθεν και πάλι “ιστορικής”… “ανησυχίας περί των τεκταινομένων στην χώρα”, μερίδος Τούρκων στελεχών των ΤΕΔ!

Αυτή τη φορά… επελέγησαν οι “μεσαιο-στρωματικοί” (sic) Αξκοί, ήτοι οι “ανώτεροι Αξκοι” (Τχες έως και Σχες) να… ανησυχούν, κάτι που οδήγησε -και ορθώς(!)- το τ/Κράτος να ενεργοποιηθεί και να προβεί σε στοχευμένες μαζικές προληπτικές προσαγωγές, αλλά και συλλήψεις Γκιουλενιστών, ενώ “ξανατσίμπησε” και τον Νο “1” “Σορος-Πράκτορα” στην χώρα, λέγε με Οσμάν “ΣΟΡΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ”, (Αμερικανός “Χειριστής” του είναι ο πολύ γνωστός “Δημοκρατικός”, πρώην πράκτορας της “CIA”, Χένρυ ΜΠΑΡΚΕΫ), ώστε το τ/Κράτος να είναι “καλυμμένο”, αφού δεν μπορεί ή δεν θα μπορούσε να ξέρει εξ αρχής την… πηγή, ώστε να κτυπήσει ή να κτυπούσε μεμονωμένα!.. Και πάλι, όπως εκτιμούμε, ορθώς έπραξε το τ/Κράτος!

(Μήπως τώρα κατάλαβαν… κάποιοι, ας μην αναφερθώ στο ποιοί “κάποιοι”, γιατί θέλησαν… κάποιοι, από το 2011 ακόμα, να “βγάλουν από την μέση”, τον Α/ΜΙΤ, έναν πραγματικό “ΕΓΚΕΦΑΛΟ… ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” για την Κ-Β ΡΤΕ, αλλά και κυρίως για την ασφάλεια της Τουρκίας);

Ο ΕΝΘΕΟΣ ΡΤΕ όμως, αγαπητοί αναγνώστες, που ανήλθε στην εξουσία, αλλά και στηρίχθηκε και εδραιώθηκε σ’ αυτήν, βοηθούμενος από τους Αμερικανούς (Αριστερούς πλέον) “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, έκανε το ΛΑΘΟΣ να πιστέψει πως “τύποι” σαν αυτόν τον ΑΘΕΟ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ πιστεύουν σε φιλίες, έχουν τιμή και λόγο, κλπ, κλπ, κλπ, και έτσι βρέθηκε (και βρίσκεται ακόμα) αντιμέτωπος με το πραγματικό πρόσωπο της “Παγκοσμίου Εξουσίας!..

Sayın RTE! Büyük yanlış yaptın efendim, çok büyük ınanıyorum ve simdi… koşuyorsun Ağabeyim“!.. 

[Οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” του “RAND” με τις 2 “παρεμβάσεις” τους στοχεύουν κυρίως (ναι, όπως θα το διαβάσετε) στην προσβολή της διαφαινόμενης εκ νέου ομαλοποίησης των Τ-Α σχέσεων και συνεπώς στον ίδιο τον ΤΡΑΜΠ, που αν το πετύχει αυτό, θα έχει πετύχει μια μεγάλη πολιτική νίκη, ένας Τραμπ που είναι ένας Πρόεδρος τον οποίον κυριολεκτικά ΜΙΣΕΙ η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ των Αριστερών “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και συνεπώς και η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, αφού όλοι αυτοί, που είναι “ένα”, δεν πίστευαν ότι θα ηττηθεί η Χ. Κλίντον και έτσι δεν(!) προ – εξασφάλισαν την ήττα του, με… τρόπους που αυτοί γνωρίζουν άριστα]!.. 

Συνεχίζουμε, μετά από τον αστερίσκο!

Στην Πατρίδα μας οι παραπάνω αναφερθέντες… “τύποι”, είναι οι ελληνικής καταγωγής νεο-Κομμουνιστές και νεο-Διεθνιστές ή Διεθνιστές με Δυτικό ή Μαύρο πλέον Μανδύα και όχι κόκκινο πια και λέγονται ΣΥΡΙΖΑ και ορθότερα “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ, αφού αυτός ο “Διεθνής Εβραίος”, ο Σόρος, είναι η μήτρα τους, αλλά και το ΟΡΑΤΟ “Μεγάλο Αφεντικό” τους, όπως ο ίδιος ακριβώς είναι και στη σημερινή Αλβανία του Ράμα, αλλά και στα σημερινά Σκόπια του Ζάεφ, κλπ!..

Ο μεγαλύτερος και πραγματικός “ΑΦΕΝΤΗΣ” τους όμως, είναι ο “ΑΦΕΝΤΗΣ” – “ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ” της Ευρώπης, ο οποίος και στην εποχή μας παραμένει / συνεχίζει να είναι η οικογένεια ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οικογένεια που έχει ορίσει ως Π-Θ της Ηπείρου μας (Ευρώπης πλην Ρωσίας), την Γερμανίδα, πρώην Κομμουνίστρια (Ανατολικο-Γερμανίδα) και εβραϊκής καταγωγής “κόρη του Πάστορα”, Άγγελα Μέρκελ, η οποία ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- προσφάτως βρέθηκε στην Ν. Αφρική, προκειμένου να ρυθμίσει προφανώς θέματα τραπεζιτικών διευθετήσεων… διαμαντιών και… ρουμπινιών, καταλάβατε, της Οικογενείας Ρότσιλντ, απ’ αυτά που υπάρχουν “εν αφθονία” στην χώρα αυτή και που ήταν και η βασική αιτία των όσων υπέφερε μέχρι πρότινος!..

[Οι Ρότσιλντ / Ευρώπη “κρατούν” τις Τράπεζες παγκοσμίως, ενώ οι Ροκφέλλερς / Η.Π.Α. “κρατούν” τα… διαμάντια, τα… πετράδια, τα… ζαφείρια και όλο τον παγκόσμιο χρυσό! Μοναδικός ανώτερος αυτών ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ συνομιλητής τους είναι ΜΟΝΟΝ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (στους κόλπους της οποίας φυσικά και υπάρχουν και εβραϊκής καταγωγής εξέχοντα πρόσωπα, με την μορφή της υπαλληλίας), και τα τελευταία 70 σχεδόν χρόνια η πραγματικά ΠΑΝΑΞΙΑ ΑΓΓΛΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, η οποία από μόνη της αποτελεί την επιτομή του ορισμού της “ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ” και της “ΗΓΕΣΙΑΣ”, ούσα το παγκόσμιο πολιτικό Νο “1”! Θα προσέξατε, είμαι σίγουρος, οι αναγνώστες μας, με πόσο σεβασμό μίλησε και μιλάει γι’ αυτήν ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, παρ’ ότι είναι “στα… ιδεολογικά μαχαίρια” με την κρατούσα στην ή και την Ευρώπη “Παγκοσμιοποίηση” και παρά τον παρορμητικό και ορμητικό χαρακτήρα του, λόγω της ευθύτητος που τον διακρίνει και του γεγονότος ότι δεν έχει μάθει να “κρύβεται”! Τυχαίο; Όχι βεβαίως! Είναι ένα θέμα πάντως το “ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ” και για το “νησί” και κυρίως για τον Κόσμο]!..

Στους σημερινούς γόνους της οικογενείας Ρότσιλντ, στο Παρίσι, πήγε και “προσκύνησε” ο Τσίπρας, ώστε να πάρει το… ηγετικό χρίσμα, τότε που επιστρέφοντας στην χώρα μας από τις Η.Π.Α. [όπου είχε πάει, κυρίως για να τον “συνδέσει” η Αγγελοπούλου, των… συγχρόνων Αμερικανών “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, με τους Κλίντον, κλπ, τότε που είχε γελοιοποιηθεί με τα Αγγλικά που μίλαγε, κλπ], μας είχε πει πως είχε πάει τους 2 γιούς του, για να δουν αυτοί την… “Disneyland”, κάτι που ασφαλώς και έγινε και ήταν η “κάλυψή” του!..

Ο Σόρος όμως κυρίως, αλλά και αρκετοί όμοιοί του, έχουν διεισδύσει αγαπητοί, όπως έχουμε ξαναπεί, και στα λοιπά ελληνικά Κόμματα, σε ό,τι μας αφορά σαν Ελλάδα, σιγά – σιγά, μετά το 2000 κυρίως, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σήμερα κανένα ελληνικό Κόμμα, το οποίο να μην ελέγχεται (και μ’ αυτόν τον τρόπο) απ’ τους “Διεθνείς Εβραίους“!

Αλλά αν, ως υπόθεση εργασίας, δεχτούμε πως θα υπήρχε ένα τέτοιο Κόμμα, για να είμαστε δίκαιοι, αυτό δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει ποτέ, αφού όπως είπαμε την Ευρώπη την κυβερνούν οι Κοι αυτοί, “πίσω από τα στόρια / γρύλιες, κλπ“, δια αντιπροσώπων, όπως πχ με την Μέρκελ τώρα, τον Μακρόν αύριο, κλπ! (Αυτή είναι και η έννοια της ρήσης που ακούτε όλο και πιο συχνά, πως δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι το ίδιο πράγμα”, ρήση που την ακούτε να την λένε κάποιοι, αλλά που όμως φοβούνται / τρέμουν να φέρουν στην επιφάνεια την ακριβή… μετάφραση της υπόψη φράσεως και όχι την επιφανειακή και φαινόμενη, στην οποία αρκούνται κάθε φορά αυτοί, οι πράγματι “τολμητίες”! Πώς αλλιώς να τους πω, αφού και το λίγο που λένε θέλει “κότσια”);

Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κάθε Μητσοτάκης θα πρέπει να τους “προσκυνάει”, άσχετα αν διαφωνεί μαζί τους, για να πρωθυπουργεύει, έχοντας και αυτός στο Κόμμα του ικανό αριθμό πολιτικών οχιών, λέγε με “Σορίτες”!!!

Έτσι λοιπόν, πώς θέλετε ο μη Διεθνιστής Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να “κτυπήσει” τον Διεθνιστή και άρα Ανθέλληνα Τσίπρα, ο οποίος όντας μάλιστα και ιδεολογικός σύμμαχος των Ρότσιλντ, “κρέμεται” από το… βρακί τους;

Εμείς απλώς είπαμε “ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”, (μην παραλείποντας να κάνουμε μνεία της… “περίεργης” Τάξεως των Ψυχιάτρων), ώστε να φύγουν τα ανυποφόρως οσμηρά ΔΙΕΘΝΗ κόπρανα / σκατά στην… Δημοτική (αναφέρω την πιο ακραία άποψη) και να έλθουν τα επίσης οσμηρά, αλλά ολιγότερον βεβαίως τέτοια, ΕΛΛΗΝΙΚΑ όμως κόπρανα / σκατά, τα οποία κρίναμε ως… προτιμότερα, αφού αλλιώς / σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να βγάλουμε ομαδικό, ως Έθνος, αλλά και ως άτομα, εισιτήριο – α (!!!) για Ψυχιατρείο, αφού πώς να δεχτούν / -με οι Έλληνες “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” να κυβερνώνται / να κυβερνιόμαστε από πρώην Κομμούνια, του Κομμουνισμού μη υπάρχοντος πλέον στον Πλανήτη Γη, να κυβερνιόμαστε από μίσθαρνους “Διεθνιστές”, που εργάζονται, φανερά και κρυφά, για το τέλος της Ελλάδος, ασχέτως του ότι στο τέλος δεν θα το πετύχουν;

Ενδόμυχα βεβαίως είχαμε, ως Έλληνες, και την ελπίδα “μπας και ξεφύγει ο Κυριάκος, κλπ, ΦΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, … Επαναστάτης, κλπ” και μάλιστα τώρα που -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- το Κράτος μας, λόγω της προσφάτου ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ του, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟ!

Αυτός ήταν ένας επιπρόσθετος λόγος, πλην του βασικού λόγου, που ήταν να φύγει η ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ και ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ή… ΛΟΒΕΡΑ, που μας “βρήκε” από το 2015 (Λοβέρα ή Χολέρα θα έπρεπε να λέγεται αυτός ο παίκτης μας ρε Σύγαυροι; / “μου βγάζει τα συκώτια” κάθε φορά…), λόγος ο οποίος μας έκανε να προσέλθουμε μετά από χρόνια στις κάλπες, (τελευταία φορά ψηφίσαμε το 1993, “για βάλτε να δείτε”…),  και τίποτα “περισσότερο ή λιγότερο” απ’ αυτό!..

Καταλάβατε τώρα γιατί ο Τσίπρας απευθύνεται με τόση… εύκολη μαγκιά στον Μητσοτάκη, ως Α/Αξ. Αντιπολίτευσης, λέγοντάς του πχ «αν έχεις κότσια, πήγαινέ με στο “Ειδικό Δικαστήριο”, κλπ»;

Διότι, απλούστατα φίλοι μου, ξέρει πως ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να τον “αγγίξει”! Δεν μπορεί να αγγίξει έναν ΧΡΗΣΜΕΝΟ απ’ τους Παγκόσμιους Κυβερνήτες πολιτικό, όπως είναι αυτός ή και αυτός, διότι αυτοί τότε “ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ”και πιθανώς με πολύ άσχημο τρόπο, ασχέτως του αν γνωρίζει άριστα το πολιτικό και επομένως και ατομικό ΠΟΙΟΝ (ας λέμε επιτέλους την αλήθεια, αφού αυτά τα 2 είναι αλληλένδετα) του Τσίπρα και τα όσα αυτός έκανε επί 4,5 χρόνια σε βάρος της χώρας μας, στα εξωτερικά μας θέματα κυρίως με το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και την ΠΩΛΗΣΗ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, αλλά και στο εσωτερικό με τις αποτυχημένες βρώμικες προσπάθειές του να αλώσει τον Τύπο, τα ΜΜΕ, την Δημόσια Διοίκηση, την Δικαιοσύνη, τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και αυτές ακόμα τις ΕΕΔ και τις ΜΥ, μη παραλείποντας ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ, Ο “ΧΘΕΣΙΝΟΣ” ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ 9 ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΣΗΤΟΣ ΤΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ “ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ” ΤΟΥ, ΠΡΩΗΝ Π-Θ Κος Α. ΣΑΜΑΡΑΣ!.. 

[“Χέζεται” φίλοι μου αυτομάτως ο Τσίπρας, και στην σκέψη ακόμα της πιθανότητας να αποκαλυφθούν οι 2 “Κουκουλοφόροι μάρτυρες”, στην σκευωρία που ο ίδιος “έστησε”, ως άλλος… ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ, (αυτό επειδή ο εβραϊκής καταγωγής, τάχα μου Αριστερός και πρώην Σημιτικός ΠΑ.ΣΟ.Κ.ος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ μίλησε για… “ΣΙΚΕΛΙΚΟ Κράτος”…), διότι τότε ξέρει ότι ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ και ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΜΠΕΛΑΝΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ]!..

Δεν αναφέρομαι στο Τσιπραίϊκο ΕΜΜΙΣΘΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ, αλλά και ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, το οποίο αποτελεί τον ΣΤΡΑΤΟ του ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ, ένας υποστηρικτικός ΣΤΡΑΤΟΣ απαραίτητος πάντα σχεδιαστικά, και σε όλα τα πολιτικά συστήματα, απ’ όλες τις εκάστοτε πολιτικές μειοψηφίες, ώστε αυτές και να επιβιώσουν και αν τα καταφέρουν, να επιβληθούν κιόλας!..

Ο ΤΣΙΠΡΑΙΪΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ “CIA”, ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ “SOROS-COMPANY”, ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΟ-Κ/Β” ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ “ΥΠΝΩΤΤΕΙ“!..

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΟΡΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ… ΜΕΤΑ(!!!) ΤΟ 1821“,

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΡΗΣΕ ΠτΔ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ,

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΡΙΣΕ ΤΟ “ΕΛΙΑΜΕΠ” ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΤΩΝ Η.Π.Α.,  ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ… ΝΤΟΚΩΝ, … ΖΕΠΠΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ,  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΜΕΣΑΙΑΣ ΒΑΘΜΙΔΟΣ” “ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ” ΡΟΖΑΚΗ “ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΤΟΥ,

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΓ ΣΤΟ ΥΠ. “ΠΡΟ-ΠΟ”,

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ “ΚΑΙΡΙΔΗΔΕΣ” ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ,

Αποτέλεσμα εικόνας για καιριδης φωτο με σφυροδρέπανο

ΛΕΖΑΝΤΑ “ΦΩΤΟ“:

ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!.. ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΜΩΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΣΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ΤΩΝ Η.Π.Α., ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ, ρε ΚΡΥΦΟ-ΣΟΡΙΤΗ; (ΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ “ΚΟΛΛΗΤΟ” ΣΟΥ Κο… ΚΟΥΒΑΡΑ! Αχαχαχαχαχαχαχα) / ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ” – “NEW WORLD LEADERSHİP”, ΒΡΕ; / ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΚΑΡΠΟ, ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΡΕ ΚΑΙΡΙΔΗ; / ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ “ΔΕΞΙΟ” ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ή ΕΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΔούλη ή ΚΑΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ.ο! ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ… ΙΣΟΡΡΟΠΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ!.. / ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ”, ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ “ΠΑΝΤΕΙΟ”, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ; ΚΑΝΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ “ΠΛΗΡΗΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ!..Αχααχαχαχαχαχαχαχαχααχα!…………………

-/-

ΑΛΛΑ ΚΑΙ

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΝΔ ΓΕΜΕΙ ΠΛΕΟΝ (ΚΑΙ) ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΑΙΩΝ “ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΩΝ” -ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ- ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΩΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, ΚΛΠ,

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο Κ. Κ. Μ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΚΑΙ “ΑΝΟΙΚΤΑ” ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ (ΑΝ ΔΕΝ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ…) ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ,

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ, ΤΙΣ ΣΟΡΟΣ-ΜΚΟ,

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ (ΑΔΕΛΦΗ, ΞΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΛΠ) ΦΟΡΑΕΙ… “ΣΟΡΟΣ”, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΧ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΟΡΑΕΙ… “ΛΑΚΟΣΤ” ή ΦΟΡΑΕΙ ΑΡΩΜΑ… “ΠΑΚΟ ΡΑΜΠΑΝ”, “ΠΡΟΣΑΡ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ, ΠΩΣ “ΠΑΛΕΥΕΙ” ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ… ΩΚΕΑΝΕΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ, ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΕΤΙ “ΛΙΓΟΙ”, ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!..

“Γυρίζοντας” όμως στο λουλούδι μας, στον Τσίπρα και πάλι, ώστε ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, γράφουμε, πως:

Σε πρώτη Φάση ο Τσίπρας, ως Π-Θ, και βάσει κειμένου σχεδιασμού, κατέστρεψε ολοκληρωτικά τους ευρισκόμενους ήδη -είναι αλήθεια- σε αποσύνθεση, από το 1996, έως και το 2015, αρμούς του ελληνικού Κράτους (εξήγησα πιο πάνω και πάλι, έστω και πολύ -πολύ “λάϊτ”) και τώρα μας ενημέρωσε ότι, όταν θα κυβερνήσει για 2η φορά, θα αλώσει κυριολεκτικά τους αρμούς αυτούς, δημιουργώντας νέους, ώστε να “τελειώσει” οριστικά (αυτό δεν το είπε) με την… παλαιά Ελλάδα και να δημιουργήσει μια πολυεθνική, άθεη, νεο-Σταλινικού τύπου νεο-Ελλάδα, στην οποία οι πραγματικοί Έλληνες (λίγοι τώρα, ελάχιστοι αργότερα και ανύπαρκτοι κάποια μελλοντική στιγμή) αρχικά θα είναι σκλάβοι των άλλων εισχωρησάντων βιαίως “εθνο-λαοτήτων”, που για άλλη μια φορά, από το 1990 και μετά πλημμύρισαν και πλημμυρίζουν την χώρα μας, (“δείτε” την ελληνική Ιστορία τα τελευταία 1000 χρόνια και θα με αντιληφθείτε άριστα), μια νεο-Ελλάδα αρχικά, η οποία στο τέλος της όλης διαδικασίας, στο τέλος δηλαδή της υλοποίησης του διεθνούς σχεδιασμού Κ/Φ της χώρας μας, δεν θα υφίσταται!

Για παράδειγμα, θα είδατε ότι η Αγγελοπούλου δεν έβαλε στο εσκεμμένως ανθελληνικό της επετειακό -υποτίθεται- “σποτ” για τα 200 χρόνια… μετά(sic) το 1821, την ελληνική σημαία, αφού αυτή επάνω φέρει τον σταυρό, ενώ η μελλοντική… “πρωτο-φασική”(sic) ακόμα Ελλάδα, θα είναι πολυεθνική και συνεπώς πολυθρησκευτική, με πλειοψηφούσα θρησκευτική εθνο-λαότητα τους Μουσουλμάνους, από 3 μάλιστα Ηπείρους, οι οποίοι, για πείτε μου εσείς, πώς πχ θα είναι… Έλληνες και θα έχουν ως σημαία τους, σημαία με τον Σταυρό επάνω της;

Γι’ αυτό έγινε και ο αγώνας του ΣΗΜΙΤΗ ή ΑΒΟΥΡΙ για την αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων,

γι’ αυτό και οι ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ήθελαν να φύγει από το προοίμιον του Συντάγματος η αναφορά στην “ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ”,

γι’ αυτό και η αφαίρεση του θρησκεύματος από τα απολυτήρια, από την παλιά… Σαμαρική νυν Υπ. Παιδείας,

γι’ αυτό η κατάργηση της αργίας της εορτής “των 3 Ιεραρχών”, εορτή που ταυτίζεται απόλυτα με ό,τι ονομάζεται “ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ”, κάτι που δεν μπορεί ούτε καν να προβάλλεται, πόσο μάλλον να… εργάζεται / να… λειτουργεί σε ένα πολυεθνικό, ελληνικό προς το παρόν,  συνονθύλευμα,

γι’ αυτό οι πληρωμένοι ελληνικής καταγωγής / ελληνόφωνοι και ξένοι… επιχειρησιακοί του “ΣΥΡΙΖΑ” έβαλαν την βόμβα στην εκκλησία στο Κολωνάκι,

γι’αυτό οι ίδιοι βανδαλίζουν εκκλησίες,

γι’αυτό οι ίδιοι βανδάλισαν προχθές τις προτομές των Ελλήνων Αρχιερέων στην Ι.Μ Θεσσαλονίκης, όπως και τα κτήριά της, αναφέροντας περίπου… “έξυπνα” στα τρικάκια τους, ότι “πολεμάνε κάθε είδους ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ“, παραλείποντας να συμπληρώσουν “πλην του Αλβανικού, Σκοπιανού, Βουλγαρικού και Τουρκικού”, αχαχαχαχαχαχαχα,

γι΄αυτό τρομοκρατούσαν και τρομοκρατούν τους πολίτες, με τους “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, “ΑΝΤΑΡ-CIΑ”, κλπ, κλπ, κλπ,

γι’ αυτό, γι’ αυτό, γι’ αυτό, 1000 “γι’αυτό” υπάρχουν, αλλά ας σταματήσουμε εδώ!………………………

Σε δεύτερη φάση ο Τσίπρας, αν φυσικά θα γίνει ποτέ ξανά Π-Θ, μας είπε ΔΙΧΩΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ότι θα κάνει ΧΟΥΝΤΑ, προφανώς νεο-Σταλινική (μάλλον εξελιγμένης μορφής Μαδούρο), μιλώντας για “έλεγχο των αρμών της εξουσίας”, γυρίζοντας 100% “τούμπα” την Πατρίδα μας και κτίζοντας πια την “Νεο-Ελλάδα” που σας έγραφα πιο πάνω, στη βάση του ευρύτερου σχεδιασμού Κ/Φ της Ελλάδος, έτσι ακριβώς όπως την ξέραμε όλοι οι Έλληνες ή την μάθαμε (ανάλογα με την ιστορική περίοδο που αναφερόμαστε κάθε φορά), για 3000 χρόνια τώρα!..  

Και “φτάσαμε” επιτέλους στο πιο… ζουμί, του θέματός μας!..

-/-

Και τώρα στο… “πιο ψητό”!..

Ένα και Μόνον, Γενικό (Και Το Μείζων Κατ’ Εμάς) Ερώτημα Προς Τον Κο Τσίπρα:

Πόσα έπαιρνες και πόσα ακόμα παίρνεις ρε… “αρμέ” από τον Σόρος για να χώνεις συνεχώς “λάθρο” στην χώρα, που τάχα τους φέρνει η κακή γεωπολιτική κατάσταση και “παπάρια μέντολες”, ώστε… “να… ζήσεις το όνειρό σου”, αυτό της καταστροφής της Ελλάδος, της χώρας που σε γέννησε και εσύ, ως “ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ”, την μισείς; 

Απάντησε τώρα, αν θες, και στα παρακάτω σχετικά με το παραπάνω, υπο-ερωτήματα:

1. Το Κόμμα σου για ποιό λόγο ιδρύθηκε ή ορθότερα… “αναδομήθηκε” σε… “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και κυρίως με ποιανού λεφτά ιδρύθηκε και με λεφτά ποίου συντηρείτο και συντηρείται τόσα χρόνια; Μήπως με λεφτά του τάχα μου αριστερού “Διεθνούς Εβραίου” Σόρος;

2. “Στα δύσκολα” ποιός επεμβαίνει και σας δίνει… “χαρτσλίκια”; Ποιός σε / σας συμβουλεύει; Μήπως το ίδιο πρόσωπο;

3. Τα πήρατε ρε Τσίπρα τελικά ή όχι από τον Σόρος για να δώσετε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς; Πρώτη φορά άκουσες για τον Κοτζιά και τα περίφημα 50 εκ-ρια Ευρώ του Σόρος (καταγγελία του συγκυβερνήτη σου, του υποστηρικτή σου και “Εθνικού Μαυραγορίτη” Καμμένου), σ’ εκείνο το υπουργικό συμβούλιο; Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή σας ακούω να ρωτάτε, για το αν “ο Σημίτης ήξερε για τον Παπαντωνίου, τον Τσοχό και για τις ρεμούλες τους, κλπ, κλπ, κλπ”!.. Πολιτικοί ΣΥΡΙΖΟ – βρωμιάρηδες, ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ, ΤΟΣΟ ΛΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!.. Α! Και θες ακόμα να μας πεις, πόσους Σκοπιανής συνειδήσεως ή Βουλγαρίζοντες έχεις ακόμα μέσα στο Κόμμα σου;

4. Και τελικά πες μας! Πόσα συνολικά σας έδωσε, αν φυσικά σας έδωσε, σαν Κ-Β, ο Σόρος, για διάφορες “δουλειές” του και “δουλειές” σας, εδώ στην 200 ετών αποικία-Κράτος των Μαμωνόδουλων χρηματοκτητών και σχεδόν Κοσμοκρατόρων “Διεθνών Εβραίων”;

5. Ανθέλληνα Τσίπρα, ως Π-Θ, υπέγραψες ή όχι το “Μαρόκο”, ρε πολιτικέ ρουφιάνε; Γιατί δεν μας λες λοιπόν ρε τί σημαίνει το “Μαρόκο” και τί αυτή η υπογραφή σου, εσύ που τόσο πολύ νοιάζεσαι για τους Έλληνες και που τόσο πολύ ενδιαφέρεσαι ρε πολιτική παλιόπουστα για την επίλυση του Μεταναστευτικού μας τάχα… προβλήματος; (Για σένα “τάχα” και “δήθεν” πρόβλημα, για εμάς όμως βεβαίως πρόβλημα, με το οποίο εσύ κάνεις “χαβαλέ” και… καλωσορίζεις, τάχα στην πραγματικότητα, τον Μητσοτάκη, ρε πολιτική οχιά)!..

6. Διεθνιστή Τσίπρα πόσα δις $ Η.Π.Α. διέθεσε μέχρι τώρα το αφεντικό σου ο αρχιτοκογλύφος Άθεος και Μηδενιστής Σόρος (αρχής γενομένης από το 2015), για να “περάσει” στην Ελλάδα και στην Ευρώπη “λάθρο”, “πατώντας” αρχικά στην φιλία του με τον ΡΤΕ και ακολούθως, μετά που “τα σπάσανε”, “πατώντας” στην “πολιτική εργαλειοποίηση του Μεταναστευτικού”, εκ μέρους του ΡΤΕ, κυρίως προς την χώρα μας, αλλά και προς την Ευρώπη;

7. Πώς και “έκλεισαν” τα προς Βορρά σύνορά μας ρε Τσίπρα, μετά που ο “κολλητός” σου “Εθνικός Μαυραγορίτης” Καμμένος απείλησε ο ανόητος την Ευρώπη ότι θα την γεμίσουμε εμείς με “λάθρο”; Ξέρεις τίποτα για το θέμα;

8. Μήπως, υπογράφοντας την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, το 2016, “σφράγισες” την παραμονή εκ-ρίων “λάθρο” στην χώρα μας; (Όσων ήλθαν και όσων ακόμα θα έλθουν)!

9. Και μιας και στην παρ. 8 έγραψα “Τουρκία”, θα μας πεις τί συζήτησες με τον ΡΤΕ, τον Φεβ. του 2019, στην Άγκυρα;

10. Θες να μας πεις πόσους συνολικά “λαθρο-πρόσφυγες” άφησες… αμανάτι στην χώρα, παραδίνοντας στον Μητσοτάκη, το 2019; 1 εκ-ριο, 2, πόσα; Δεν μπορεί, … ο… “χιουμορίστας” τότε Υπουργός σου, ο ευφυής γυναικολόγος Μουζάλας θα γνωρίζει!..

11. Μήπως άκουσες πόσα δις $ Η.Π.Α. είπε (2020) ο Σόρος ότι θα δώσει από τώρα  και εφεξής, για να αλώσει τα Πανεπιστήμια της Ευρώπης (και όχι μόνον), ώστε να μπουρδελοποιήσει και άλλο τα “Έθνη – Κράτη” και να φέρει την… Βαβέλ, όπως φυσικά την έχει αυτή ο ίδιος διαμορφώσει μέσα στο άρρωστο μυαλό του και στην ματωμένη ψυχή του, με αίμα δεκάδων χιλιάδων Εβραίων και άλλων τόσων ψυχών, που πνίγονται σήμερα στις θάλασσες ατομικώς ή οικογενειακώς, που σκοτώνονται περνώντας από εμπόλεμες ζώνες, κλπ, κλπ, κλπ, είτε ως πρόσφυγες, είτε ως “λάθρο”, ρε φιλαράκο; Γι’ αυτό πολεμάς την… ιδιωτικοποίηση των Α.Ε.Ι.; Επειδή ο μπερντές είναι πολύς;

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ”, ΑΛΛΑ ΟΧΙ… ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Κε ΤΣΙΠΡΑ!

ΤΟ ΠΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ (ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ή ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ / ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ή ΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ στα εδάφη μας), ΣΕ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΟΛΟΒΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

[ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ… “ΡΑΛΦ ΠΗΤΕΡΣ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΠΛΗΝ ΑΥΤΟΥ ή ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ! Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΙ ΛΕΣ];

ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ, ΟΙ ΕΕΔ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ, ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΡΧΙΚΟ ΞΑΦΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 2, 3 ΗΜΕΡΩΝ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ!..

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΥΤΟ “ΜΕΤΑΦΡΑΣΕ” ΤΟ, ΟΠΩΣ ΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ -ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΓΩΪΣΜΟ- ΔΥΣΚΟΛΑ “ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ” ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!..

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ!.. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ… ΧΟΥΝΤΑ!..

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ(!) ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ, ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 1967-1973 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΤΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ / ΣΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝΕ ΡΕ ΣΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΨΗ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1918, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΑΙ ΟΨΟΜΕΘΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ), ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ, ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ΕΔΑΦΙΚΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠ’ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΖΗΛΕΨΑΝ, ΦΘΟΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΗΣΑΝ, ΕΚ-ΡΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΩΣ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ” ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, (ναι, αυτή του “Μ. Αλέξανδρου”, που τον χάρισες στους Σκοπιανούς / κάποτε, ίσως σύντομα και μετά από επέμβαση ΕΡΙΝΥΩΝ στον ύπνο σου- θα το καταλάβεις), ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΗ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!..

ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ “ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΑ”, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ (ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΑΝ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο Κ.Κ.Μ., ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΩΣ ΛΟΓΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ “ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”, ΠΩΣ, ΑΝ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ, ΠΧ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ή ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΛΟΓΟΥΣ, ΚΛΠ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ), ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ “ΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ” ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ, Μ’ ΑΥΤΟ!..

ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ Κε ΤΣΙΠΡΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΛΛΗΝΑΣ – ΚΛΠ, ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ… “ΑΜΟΚ”, ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΟΙ “ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ” ΤΟΥ “ΣΑΪΤ”, ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΥΛΟΥ”, (“ΘΡΥΛΟΣ”, ΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ), ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ! “ΜΑΖΕΨΟΥ” ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ… “ΛΑΤΟΥΡ” ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ / ΣΚΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ “ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ”, ΤΟΤΕ ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΣΙΠΡΑ!..

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΡΕ ΣΥ ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΘΗΚΗΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΙΕΡΟΣΥΛΕΙΣ, ΠΡΟΣΕΞΕ! ΑΡΧΙΚΑ ΓΕΛΑΓΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΕΙΣΑΙ, ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ… ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ!.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ Μ’ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ… ΑΓΙΑΣΩ!.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΕΣ ΜΟΥ!..

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ ΡΕ ΣΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΠΙΑ, ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ, ΟΝΤΑΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΡΙΞ ΕΚ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΤΟΥ;

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-

ΥΓ.

1. Σήμερα, 23 Φεβ. 2020, είχαμε το πρωϊ σεισμό 5,7 R και το βράδυ ξανά σεισμό 5.9 R στο Βαν, στα ΤΙρανικά σύνορα, με 7 νεκρούς (οι πρώτοι που αναφέρθηκαν), κλπ, και σεισμό 4,5 R, και πάλι, στο Ακχισάρ, της Μανίσα!

“Βγήκε” σήμερα και ο Λέκκας και μας είπε πως “αναμένω μεγάλο σεισμό στην Πόλη“, κλπ, κλπ, κλπ!..

Καλά ρε συ Λέκκα, από πότε το έχουμε γράψει (και) αυτό εμείς εδώ, (ότι οι Ιάπωνες επιστήμονες έχουν πει για πάρα πολύ μεγάλο σεισμό στην Πόλη, κλπ, κλπ, κλπ), καθώς και την θέση των Αρχαίων Ελλήνων, πως ό,τι -κλιματολογικό και όλα τα συναφή- συμβαίνουν στην Πόλη, συμβαίνουν στην συνέχεια και στο τρίγωνο “Δελφοί – Αθήνα – Δήλος”, κλπ;

Κε Χαρδαλιά, είμαστε έτοιμοι, για μεγάλο σεισμό 6,5 – 7 Ρίχτερ, στην Αθήνα;

2. Η Κρήτη (Ηράκλειο – Χανιά – Ρέθυμνο), και κυρίως τα Παν-μιά της, έχει καταστεί “Κέντρο” κάθε είδους φανερής και κρυφής ανομίας / παράνομης δράσης και ειδικά από Ομάδες του λεγόμενου “Αντιεξουσιαστικού / Αναρχικού Χώρου”, ενώ έχει ενταθεί και η φυσική παρουσία της ΜΙΤ, η οποία τείνει να ξεπεράσει και αυτήν ακόμα της ΜΟΣΑΝΤ!.. Θα επανέλθουμε όμως!

3. 

Media Bankruptcy Back Stories

Bankrupt McClatchy newspaper chain specializes in fake news, political bias.

 

Last week, the McClatchy Co. filed for bankruptcy, as Kevin G. Hall explained in the chain’s flagship Sacramento Bee, “a move that will end family control of America’s second largest local news company and hand it to creditors who have expressed support for independent journalism.”

The chain operates 30 newspapers nationwide and a bureau in Washington D.C. but as the Bee’s Dale Kasler explained, “the 21st century has been hard on the McClatchys. An ill-timed $4.4 billion acquisition of the Knight Ridder chain in 2006 left The McClatchy Co. deeply in debt just as the newspaper industry’s fortunes started crumbling in the digital era.”

Crumbling fortunes in the internet era did not set the mighty McClatchy chain apart from other newspapers. Neither did McClatchy’s collaboration with the Russia hoax, enablement of  fake news, and political bias in favor of the Democrat party. Sometimes that bias is in the open, as in the Bee’s hiring of opinion editor Gil Duran, a former press secretary for California Gov. Jerry Brown and communications director for Sen. Dianne Feinstein, San Francisco Democrat. In other cases, the bias is more cleverly disguised.

Last October 26-27 a Belgian Malinois named Conan accompanied U.S. special forces as they took down ISIS terrorist Abu al-Baghdadi. In the aftermath, a column headlined “Humans may use animals for war, but we mustn’t abuse them,” appeared in the October 29 Sacramento Bee, reading like something from the ASPCA.

As author Markos Kounalakis explains, whether human lives are worth more than pets is “a debate worth having,” and “we are increasingly deploying eagles, dogs and dolphins against growing tech threats, big bombs and drone delivery systems.” Trump was the obvious target but readers couldn’t be sure about the author.

In some McClatchy papers Kounalakis was identified as someone who “grew up with farm dogs” and a visiting fellow at the Hoover Institution. The Sacramento Bee did not identify Markos Kounalakis as an Obama appointee, a Clinton supporter, or the husband of California Lt. Gov. Eleni Kounalakis.

Eleni, in turn, is the daughter of real-estate tycoon Angelo Tsakopoulos, a major donor to the Clintons and Democrat party. In 2010, U.S. Secretary of State Hillary Clinton swore in Tsakopoulos-Kounalakis as U.S. Ambassador to Hungary. That paid off in Eleni’s 2018 run for Lt. Governor of California.

As the Lt. Gov’s official site explains, “Dr. Markos Kounalakis is an award-winning, nationally-syndicated foreign affairs columnist, author, and scholar. In 2017, “President Barack Obama appointed Dr. Kounalakis to the Fulbright Foreign Scholarship Board in the U.S. State Department’s Bureau of Educational and Cultural Affairs.”  No word that Dr. Markos pulled front-line media duty in the Russia hoax.

“Presidential debates between Donald Trump and Hillary Clinton included a third participant: Vladimir Putin, standing in the background, stealthily inserting himself in the process,” Dr. Markos wrote in “Putin’s power playbook: Hack, steal, disrupt, mislead, confuse,” in the October 28, 2016 Sacramento Bee, days before the crucial election.

The author came billed as “a senior fellow at Central European University” with nothing about his wife’s Clinton connections. Before Dr. Markos, the McClatchy flagship Sacramento Bee hired Diana Griego Erwin, a co-winner of a Pulitzer at the Denver Post. In many of her columns, Erwin mentioned people that even a team of Bee editors could not find.

In November 2000, the Bee fired veteran reporter Dennis Love, who made up quotes from non-existent sources. Love admitted, “I did the wrong thing and the Bee did the right thing.” By contrast, the Bee did not openly fire Diana Griego Erwin, who resigned without any admission of wrongdoing.

This fake’s enabler was executive editor Rick Rodriguez. As journalist Joe Guzzardi noted, Rodriguez also looked the other way at “hundreds of biased, unprofessional pieces by Bee reporters and columnist about ‘immigrants,’ aka illegal aliens.” About illegals, “nary a negative word is permitted.”

Rick Rodriguez resigned in 2007, as the Los Angeles Times reported, “in a dispute over the long-term direction of the newspaper.” Rodriguez is now Southwest Borderlands Initiative Professor at Arizona State University’s Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication, “where he is developing programs for in-depth reporting on Latino and borderland issues.”

As it happens, Walter Cronkite was the subject of a Diana Griego Erwin column headlined “Truth and Trust Go Hand-in-Hand.” That isn’t exactly the case with the McClatchy newspaper chain, whose flagship publication is essentially a Democrat Party newsletter.

Last year San Diego Democrat Lorena Gonzalez authored Assembly Bill 5, a frontal assault on voluntary association and First Amendment rights that limits freelance writers to 35 submissions per publications per year. The Bee ran a glowing endorsement by Sen. Elizabeth Warren, who wrote, “Democrats need to stand up and say, without hedging, that we support AB 5.”

True to form, the Bee failed to cover a January 28 protest by hundreds of writers and independent contractors at the state capitol. On the other hand, readers have learned that the McClatchy newspaper chain has declared bankruptcy. Readers could be forgiven for believing that political bias, fake news, and collaboration with Deep State hoaxes had a lot to do with the downfall.

* * *

Photo by Mike MacKenzie

4.

Democrats Hold Secret Meeting with Iranian Foreign Minister

Pining for the Obama days of appeasement.

 

Democratic Senator Chris Murphy of Connecticut, along with several of his Senate Democrat colleagues, reportedly met secretly with Iranian Foreign Minister Mohammad Javad Zarif (pictured above) during the Munich Security Conference last week. The Federalist raised the question whether that “would mean Murphy had done the type of secret coordination with foreign leaders to potentially undermine the U.S. government that he accused Trump officials of doing as they prepared for Trump’s administration.”

Senator Murphy tweeted that he was simply engaging in a dialogue with Zarif, which he claimed was within Congress’s authority as “a co-equal branch to the executive.” While acknowledging for the record that “no one in Congress can negotiate with Zarif or carry official U.S. government messages,” Murphy declared that “there is value in having a dialogue.”  He added, “It’s dangerous not to talk to adversaries, esp amidst a cycle of escalation.” That all depends on what Murphy and his cohorts had to say to the Iranian foreign minister behind closed doors.

According to Senator Murphy’s own telling, he used his meeting with Zarif to urge Iranian action to control Iran’s proxies in Iraq, release American citizens being unlawfully detained in Iran, and end the Houthi blockage of humanitarian aid in Yemen. That sounds innocent enough, if Murphy was telling the truth about everything that was said during his tête-à-tête with Zarif. But there is no reason to take Murphy’s self-serving account as representing anywhere near a complete record of the meeting.

Let’s see a full transcript or contemporaneous notes of the private discussions with Zarif, if any exist, along with a list of all Americans present. For example, did John Kerry participate? He was spotted walking in the vicinity of the conference site. What was he doing there in the first place? Kerry, let’s remember, had previously conducted, while a private citizen, his own unauthorized shadow diplomacy with Zarif to try and keep the disastrous Obama administration nuclear deal with Iran alive.

In Senator Murphy’s public remarks at the same Munich Security Conference where he held his private meeting with Zarif on the sidelines, Murphy made no bones about describing himself as a “critic” of President Trump’s confrontational policies towards the Iranian regime. On certain key points, Murphy expressed views closer to the Iranian position than to the official position of the U.S. government. For example, Murphy criticized the Trump administration’s taking sides with Saudi Arabia against the Iranian regime, even while conceding that the Iranian regime is considered a U.S. adversary while Saudi Arabia is considered an ally.

Thus, it is naïve to believe that Murphy and his fellow Democrats did not share, during their private discussion with Zarif, their serious misgivings about President Trump’s dramatic reversal of the Obama administration’s appeasement policies. Murphy has been one of his party’s leading critics of President Trump’s decision to withdraw the United States from the disastrous nuclear deal the Obama administration had negotiated with the Iranian regime and to impose harsh sanctions on the regime. Murphy has also sharply criticized President Trump’s order to take out the blood-thirsty Iranian terrorist leader Qassem Soleimani as he was in Iraq planning further attacks against American citizens and facilities.

We need to know whether in fact Senator Murphy and other Americans sought to undermine the current U.S. foreign policy towards the Iranian enemy regime during their unauthorized private talks with its foreign minister. Murphy must either produce a full transcript or notes of the discussions, or testify in public as to everything that was said during the meeting.

One thing we do know for sure. Senator Murphy is clueless on how to deal with the Iranian regime. Following the killing of Qassem Soleimani, for example, which Murphy called “catastrophic,” he asserted, “The damage has been done to the U.S. national security since the targeting of Qassem Soleimani. I don’t think the administration gamed out how badly this would go for us.” He added, “The president has gravely injured this nation’s security around the world. He has made us a literal laughingstock.”

The only laughingstocks are Murphy himself and the other critics of the Trump administration’s tough stance against the escalating acts of aggression launched by the Iranian regime. The Iranian regime carefully calibrated its response to the killing of Qassem Soleimani to avoid any massive U.S. retaliation. Despite the usual bluster, it appears to be thinking more carefully before crossing one of President Trump’s red lines again. Until the decisive strike killing its terrorist mastermind, the Iranian regime had been ramping up tensions directly and through its proxies led by Soleimani, resulting in the killing of an American contractor and the invasion of the U.S. embassy compound in Iraq. The regime was convinced by the behavior of past U.S. administrations that Soleimani would remain off limits. If appeasers like Senator Murphy had his way, the Iranian regime would have been right. Thanks to President Trump’s decisive actions, the United States and its allies are more secure today against the aggressive designs of the Iranian regime.

President Trump’s critics like to say that if he had only stuck with the nuclear deal and not backed the Iranian regime into a corner with severe economic sanctions, everything would have been just fine. They conveniently choose to forget the Iranian regime’s seizure of two United States Navy patrol boats and 10 crew members in January 2016, which occurred shortly following the completion of the nuclear deal. After being photographed on their knees with their hands over their heads in violation of international law, the Americans were finally released with many thanks from then-Secretary of State John Kerry. Groveling was the Obama administration’s way of conducting diplomacy with the Iranian regime, which exploited the Obama administration’s ineptitude at every turn.

Aggressors take advantage of the weaknesses they perceive in their adversaries. This is what happened when the infamous Munich Pact with Adolf Hitler was signed in the very city where the annual Munich Security Conference is held today. British Prime Minister Neville Chamberlain hailed the Munich Pact, exclaiming it would bring “peace with honor” and “peace in our time.” Winston Churchill responded, “You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour and you will have war.”

Churchill was right about Nazi Germany. He knew that you cannot bring about real peace by appeasing expansionist dictatorships that are willing to invest their resources in military buildup at the expense of their own people. Similarly, President Trump is right about the Iranian regime. The nuclear deal was a giveaway to the regime, making billions of dollars available to fund Soleimani’s terror campaign and Iran’s offensive weaponry including ballistic missiles. Now Soleimani is dead and the regime has learned that U.S. appeasement is no longer the order of the day so long as President Trump remains in office.

If Senator Murphy and his comrades sought to undermine President Trump’s successful peace through strength policy during their private meeting with Iranian Foreign Minister Zarif, they need to be held fully accountable immediately.

* * *

5. 

Soros Asked Obama to Investigate Somebody?

Harvard Law Professor Alan Dershowitz says he has the proof.

 

But let me just ask you,” said Breitbart News editor Joel Pollack. “You said that George Soros asked Barack Obama to have his Justice Department investigate somebody?”

“We’re — that’s going to come out in a lawsuit in the near future,” responded Alan Dershowitz. “Yeah.”

“Wow, well, we look forward to hearing more about that new. . .”

“That’s not unusual,” Dershowitz said. “People whisper to presidents all the time. Presidents whisper to [the] Justice Department all the time. It’s very common. It’s wrong, whoever does it, but it’s common, and we shouldn’t think that it’s unique to any particular president. I have in my possession the actual 302 form [an FBI record of an interview], which documents this issue, and it will, at the right time, come out. But I’m not free to disclose it now because it’s a case that’s not yet been filed.”

That exchange appeared on Breitbart on Sunday and on Monday was quickly picked up by Lifezette, WND and other independent sites, with one headlining the story “Dershowitz Blows Up Washington.” The Fox News story appeared about 5 p.m. Monday, but at this writing CNN, MSNBC and the rest of the establishment media have yet to weigh in.

By the end of the day, the target of the Soros-inspired investigation remained unknown. On the other hand, that was hardly the only intrigue surrounding George Soros, described by Pollack as a “billionaire left-wing financier.” As Matthew Vadum noted in the 2016 Frontpage article “Arrest George Soros,” there’s a bit more to the man.

“Soros, the billionaire speculator, is the preeminent funder of the activist Left in America,” Vadum explained, “which means he is the Number One funder of the domestic terrorism that is part and parcel of the Left.” Soros calls America “the main obstacle to a stable and just world order” and says European-style socialism “is exactly what we need.” Soros also funds “open-borders groups in order to corrode the nation’s culture and change its electorate.”

If this “radical ringleader” wants the president of the United States to investigate someone, that is a matter of some concern. In similar style, Soros invites inquiries such as John Solomon’s “US Embassy pressed Ukraine to drop probe of George Soros group during 2016 election,” in The Hill last March.

According to Solomon, the Obama administration pressured the Ukrainian government to back off its investigation of both the U.S. aid and anti-corruption groups such as AntAC. As it turned out, the group Ukrainian law enforcement was probing “was co-funded by the Obama administration and liberal mega-donor George Soros.” And it was collaborating with the FBI agents investigating then-Trump campaign manager Paul Manafort.

As Ukrainian officials told Solomon, the message to Ukraine’s prosecutors was clear: “Don’t target AntAC in the middle of an America presidential election in which Soros was backing Hillary Clinton to succeed another Soros favorite, Barack Obama.” After the Obama DOJ launched the Kleptocracy Asset Recovery Initiative, “the State Department, Justice Department and FBI outsourced some of its work in Ukraine to groups funded by Soros.”

On the other hand, consider “The George Soros Conspiracy Theory at the Heart of the Ukraine Scandal,” by Dan Spinelli of the leftist Mother Jones. Soros here emerges a “liberal billionaire” and “a favorite bogeyman on the right due to his support for progressive causes at home and political reforms abroad.” What “turbocharged” Donald Trump’s interest in Ukraine was “specifically, the work of John Solomon” who “authored a series disputed articles about Joe Biden’s activities in Ukraine and Soros’ interactions with Obama administration officials.”

As for conspiracy theories, Spinelli says Solomon is a “longtime client” of Joseph DiGenova’s law firm. No word about the person Soros wanted the Obama DOJ to investigate, and why. Puzzled observers might wonder if POTUS 44 could stand some investigation his own self.

As the late Barry Rubin noted in Silent Revolution: How the Left Rose to Political Power and Cultural Dominance, on Obama’s watch tens of millions of Americans were “turned into anti-Americans.” The goal was “to convince Americans the exact opposite of what their experience proved: that the country had fundamentally failed and the old leftist solutions were the answer.” On the other hand, says Rubin, “not a single serious investigation was conducted about Obama’s earlier life.”

In Rising Star: The Making of Barack Obama, official biographer David Garrow, a Pulitzer Prize winner, says the president’s defining Dreams from My Father is a novel and the author a composite character. And after some 800 pages Garrow cites a reporter that the president’s story isn’t exactly true. The novel was something that the former Barry Soetoro and David Axelrod put together, to avoid the “politically radioactive” Communist Frank Marshall Davis, who gets a lot of ink in the Dreams account.

Since Garrow left the key at the back door, we know the truth about the composite character president. We also know that the composite character and George Soros have a similar destructive vision for America. We don’t know the identity of the person Soros wanted the Obama DOJ to investigate, and why. When Alan Dershowitz gets around to filing his lawsuit, that revelation really could blow up Washington.

 6.

Sanders’ Marxist Campaign

The reality of who they really are.

 

“This is not who we are,” has become standard PR boilerplate groups and organizations use to distance themselves from embarrassing situations. The absence of those words from a major Presidential campaign, however, should make honest voters question that candidate’s credibility.

Less than a month before the Iowa caucuses and the New Hampshire primary, four field organizers for Sen. Bernie Sanders in Iowa and South Carolina advocated violence, slave labor and the Stalinist repression of dissent while expressing sympathy for Marxist ideology. Two even bragged about their Communist credentials.

All four spoke to undercover reporters for Project Veritas, which released videos of the surreptitious interviews. Yet no major national newspaper or television network has pursued the story, nor confronted Sanders about those comments. Nevertheless, the senator’s campaign went into siege mode.

Misty Rebik, Sanders’ state director in Iowa, called Project Veritas’ interviews “political gossip” on Twitter before locking her account. The state director in South Carolina, Jessica Bright, followed suit. So did 14 other field directors and coordinators in both states — and Georgia Parke, Sanders’ national deputy digital communications director.

On Jan. 31, John Robinson, the campaign’s chief operations officer, told campaign workers by e-mail to “avoid saying anything that would reflect poorly on the campaign” and to “always assume that you are being recorded.”

In South Carolina, Sanders’ representatives called police when Project Veritas’ reporters appeared unannounced at a field office and tried to interview campaign officials. When an officer confronted the reporters, he told them none of Sanders’ officials would offer any public comment. Then he made a remark with amazing implications.

“They are aware of the videos you guys took, the undercover stuff,” the officer said. “It’s one of those things where they wish he hadn’t said that, but they’re still standing by him.” (emphasis added)

“Him” is Martin Weissgerber, a field organizer whose father was a Marxist and whose home contained copies of Marx’s and Engels’ works.

“I always said that I’m a Communist,” Weissgerber said. “I believe everything has been formed by class struggle. I’m all about the complete seizure of the means of production, nationalizing everything. Guillotine the rich.”

Kyle Jurak, one of Sanders’ organizers in Iowa, called himself “an anarcho-Communist … as far to the left as you can possibly get” and added that other campaign workers shared his world view.

“There’s a lot of me’s in the Bernie campaign,” Jurak said. “(F)our of the organizers in this office … are all definitely further left than the Democratic Socialists.”

Like fellow Marxists, they reject the Constitutional idea of the three Federal branches of government operating under checks and balances.

“If we have Bernie in the White House,” said Mason Baird, an organizer in South Carolina, “we’re going to have a real plan for dual power, where we’ll have the Presidency and a mass movement right alongside it that’s going to be institutionalized and supported.”

Like fellow Marxists, they support violence as a political tool. When asked what would happen if President Donald Trump won re-election, Jurak replied, “(fornicating) cities burn.”

Milwaukee, the site of the Democratic Party’s convention, could be one of those cities.

“If Bernie doesn’t get the nomination or it goes to a second ballot at the DNC convention, (fornicating) Milwaukee will burn,” Jurak said. “The cops are going to be the one who’ll get (fornicating) beaten in Milwaukee. They’re going to call out the National Guard for that (excrement). I promise you that. It’ll start in Milwaukee and when the police push back on that, other cities will start (fornicating)….”

Jurak finished by vocally imitating an explosion.

Should Sanders win the Democratic nomination and defeat Trump, Jurak promised more violence for those who refused to be “re-educated,” which he said was Sanders’ ultimate goal.

“Germany had to spend billions of dollars re-educating their (fornicating) people to not be Nazis,” Jurak said. “We’re probably going to have to do the same (fornicating) thing here. That’s kind of what Bernie’s whole, like, ‘Hey, free education for everybody because we’re going to have to teach you to not be a (fornicating) Nazi.’ ”

That re-education would include, in Jurek’s mind, concentration camps.

“There’s a reason Joseph Stalin had gulags, right?” he said. “Not only to remove people who were insidious to the state from the state — like, ‘Hey, you guys are all causing problems. You’re, like, working against the revolution. We’re just going to remove you and put you in Siberia, where you can learn the (fornicating) value of, like, being a comrade.’ That’s what is has to be.”

Weissgerber supported instituting gulags in the United States, claiming they had value. He cited the construction of the Belomorkanal, which connected the Baltic Sea with the Arctic Ocean and used inmates as labor. Depending on the source, between 12,000 and 250,000 workers using only shovels and hoes died before the canal opened in 1933.

“People came from America to work on the Belomorkanal, for the Soviet project, for the Communist project,” Weissgerber said passionately. “It’s a beautiful thing.”

For those who resist, only death awaits.

“In Cuba, what did they do to reactionaries?” Jurak asked. His interviewer responded, “They shot them on the beach.” Then Jurek bobbed his head up and down to the beat of background music and asked, “Do you want to fight against the revolution? You’re going to die for it.”

Even those who would seem sympathetic to Sanders would not be immune.

“Walk into that MSNBC studio, drag those (maternal fornicators) out by their hair and light them on fire in the streets,” Jurak said. “Liberals get the (fornicating) wall first. Reign of terror.”

Yet Daniel Taylor, who works with Baird and Weissgerber, wants to hide the campaign’s more violent personality.

“We don’t want to scare people off,” Taylor said. “So you’ve got to feel it out first, before you get into the crazy stuff. You know, what we were talking about, more ‘extreme’ (air quotes with fingers) organizations like Antifa. But we’re keeping that on the back burner for now.

“Even if Bernie is elected, change will not come swiftly or easily. The connections that we’re making now in the campaign with people and volunteers, and at events, it’s very important that we retain that, regardless of the outcome. It is unfortunate that we have to make plans for extreme action. But like I said, they’re not going to give it to us.”

Would Sanders support such extremes?

“I would absolutely think he would endorse that kind of action,” Taylor said, “because, you know, sometimes that’s what you’ve got to do to get it done.”

Why would Taylor receive that impression? The answer lies in Sanders’ past, as his archives at the University of Vermont attest.

During the 1980 and 1984 Presidential elections, Sanders endorsed candidates from the Socialist Workers Party, which supported Fidel Castro. Sanders said he “proudly endorsed and supported” the party’s 1980 candidate, Andrew Pulley, who once encouraged American soldiers to “take up their guns and shoot their officers.” Sanders, one of three Vermont electors for Pulley, also said in a press release he “fully support(s) the SWP’s continued defense of the Cuba revolution.”

Four years later, while mayor of Burlington, Vt., Sanders campaigned for Mel Mason, a former member of the militant Black Panthers. Mason praised the Russian and Chinese revolutions, and stated that, “the greatest example of a socialist government is Cuba, and Nicaragua is right behind, but it’s still developing.”

Sanders often expressed admiration for both Cuba and Nicaragua while minimizing their cruelty. The Burlington mayor visited Nicaragua in 1985 and talked about his experience on the city’s cable television channel, saying that he was “impressed” with the Sandinistas’ “intelligence and sincerity.”

During that interview, Sanders was asked whether President Ronald Reagan’s support for the anti-Marxist Contras would plunge Nicaragua into civil war. Sanders’ response mentioned the failed CIA-sponsored invasion of Cuba at the Bay of Pigs in 1961.

“Everybody was totally convinced that Castro was the worst guy in the world,” he said. “All the Cuban people were going to rise up in rebellion against Fidel Castro. They forgot that he educated their kids, gave them health care, totally transformed the society.”

When interviewed by the Burlington Free Press about his trip, the mayor even defended the long food lines that typify Marxist economics.

“That is a good thing!” Sanders proclaimed. “In other countries people don’t line up for food: The rich get the food and the poor starve to death.”

Sanders even “attempted to cut off” questions about the Sandinista regime’s brutality toward the Miskito Indians, the Free Press reported. Massachusetts Sen. Edward Kennedy, no friend of Reagan or conservatives, said the Miskitos were marched at gunpoint into “forced-labor camps which resemble concentration camps.”

Given Sanders’ past, Jurak’s assessment of him offers frightening clarity.

“I think he’s a legit socialist masquerading as a democratic socialist,” Jurak said. “I think a lot of the things that he’s suggesting in moving forward take us further than democratic socialism.”

In Marxist terminology, “socialism” means Communism. As Lenin said, “the goal of socialism is Communism.”

Sanders employs Marxist rhetoric about equality and fairness to seduce the unsuspecting. But Marxist reality delivers slavery to the masses.

Sanders might not say that. But his field organizers did. So does history.

7. 

Socialism Makes People Do Strange Things

What does the most troubling political phenomenon of postwar America portend for November and beyond?

 

Bruce Thornton is a Shillman Journalism Fellow at the David Horowitz Freedom Center.

Apart from the bizarrerie of Trumpophobia, the wide-spread Democrat  attraction to socialism is the strangest political phenomenon of postwar America. In 2016, the ascent of Bernie Sanders, the inconsequential senator from Vermont, bespoke a more limited audience comprising mainly millennials for whom politics is a marker of personal identity. Now we’re seeing a slate of primary candidates who all embrace socialist policies far to the left of Barack Obama’s public persona. What does this phenomenon portend for November and beyond?

Certainly the mainstream Democrats who rigged the 2016 primary on behalf of Hillary Clinton are nervous. Old Clinton wrangler James Carville is alarmed: He called Sanders’ supporters a “cult,” and prophesied that if Sanders runs against Trump, it would bring on “the end of days.” Sanders responded by calling Carville a “political hack,” a moniker Carville embraced as superior to being a political amateur and a “communist.”

For other Democrats, Sanders vs. Trump would reprise storied Democrat wipeouts like 1972 and 1980. Nor do polls suggest that socialism’s appeal has increased: 53% of those recently polled by Gallup said they would not support a “generally well-qualified socialist” for president, whereas 90% would support a black, Catholic, Hispanic, female, or Jewish one. The U.S.’s historical, and exceptional, resistance to socialism still seems to hold.

Moreover, the policies being bruited by the primary candidates are preposterously utopian and simply unaffordable. The bill just for the Green New Deal, forgiving $1.5 trillion in student debt, and Medicare For All tops $100 trillion. No proposal for financing the cost has passed the laugh test. Most are variations of the “make the rich pay their fair share” cliché, meaning various tax-hikes that would stop the current record-setting economic boom in its tracks. The reality is, the top 10% of earners just don’t have enough money. We could confiscate outright all the wealth of America’s 707 billionaires, $3 trillion, and still not be able even to fund the federal government’s FY 2020 budget estimate of $4.7 trillion.

Nor can those evil corporations that create jobs and wealth be tapped for more funds. The Fortune 500 wealthiest companies are worth $22.6 trillion, just about enough to cover the fed’s total debt of $22.7 trillion rising as we speak. And of course, then the economy would implode. Nor can raising the corporate tax rate generate the money socialists need to fund their proposals. After all, Trump’s reduction of corporate rates has contributed to economic growth, more jobs, higher tax revenues, and wage-gains for workers. Why would voters want to throw that all away to achieve some vague idea of “social justice”?

The only way to begin to cover the new socialists’ extravagant policies would require taxing more people than just the top half of earners, as we do now, and throwing in a regressive consumption tax at a rate comparable to the average European VAT tax rate of 23%. And it’s questionable even those Draconian, growth-killing levels of taxation could fund even a fraction of the current socialist proposals.

These policies, then, are obviously not the product of reason or mathematics or even common sense. They are instead a narcotic for those in thrall to the doctrine of income egalitarianism, an imagined paradise on earth of the sort found in millenarian cults, an ersatz faith, and a fashion accessory for the badly educated and angst-ridden. That’s why the historical record of socialism’s bloody failures cuts no ice with the true believers. Even if we set aside the most destructive manifestations of collectivist ideologies like Soviet and Maoist communism, the progressive version of socialism that has developed in the U.S. over the last century offers no evidence that supports expanding progressive policies even further.

Indeed, as historian Amity Shlaes has documented in two books, progressivism’s biggest political successes, FDR’s New Deal and LBJ’s Great Society, have been real-world failures. It’s not just the moral hazard of getting citizens hooked on benefits funded by redistributing wealth from the productive, memorably expressed in Kipling’s line “All men are paid for existing and no man must pay for his sins.” Worse, these programs are on track to bankrupt the country. Along with interest on the debt, for the time being serviced at atypically low interest rates, these programs are eating up more than two-thirds of the annual budget. An aging population that is living longer and taking the lion’s share of health-care spending guarantees that without reform current spending is unsustainable. It is the height of irrationalism, or a sign of political duplicity, that all the current Democrat primary candidates are proposing policies that will worsen this fiscal disaster.

Just as revealing of irrationalism or simple incoherence is the hypocrisy of millionaire candidates like Bernie Sanders, Joe Biden, and Elizabeth Warren, beneficiaries of free-market capitalism who bite the hand that feeds them. It doesn’t matter if they’re sincere but just poorly educated, or lacking in self-awareness, or fully aware of their hypocrisy and willing to promise anything to get power. The effect on the rest of us if one of them wins in November will still be devastating.

But establishment Democrats who are terrified of Bernie Sanders have ratcheted up the irrationalism by turning to billionaire Michael Bloomberg. They have already changed rules for participating in debates to accommodate him, and there are rumors that the DNC is attempting to fix the race as it did in 2016 to benefit Hillary Clinton. Their “moderates” Joe Biden and Elizabeth Warren having faltered, the goal now is to prevent an unapologetic, Soviet Union honeymooning, serial commie thug admirer, and in-your-face avowed socialist from sending Trump back to the White House.

This is an issue not of principle but of expediency. Smarter Democrats like James Carville know the nationwide antipathy to socialism requires a leader like Barack Obama who can lie smoothly on the campaign trail, and then once elected pursue a Fabian strategy of incremental change, just as Obamacare was the first step towards the full-blown government-run health care now being touted by the Democrat primary candidates.

But Michael Bloomberg? The guy who thinks the worst presidential candidate ever should be considered for his vice president? The eighth richest man in the U.S.? How well will that sit with the “woke” socialist class-warriors? Not even their skills at cognitive dissonance can rationalize that level of hypocrisy. This is the party that, with “maverick” John McCain’s help, passed the McCain-Feingold bill that violated the First Amendment by restricting donations to candidates, a bill that fortunately was overturned in the Citizens United case. Since then undoing that decision has been a staple of Democrat campaign rhetoric, ostensibly to keep plutocratic money from corrupting our elections.

Now some are turning to a plutocrat worth $62 billion who can literally buy if not the election, at least the candidacy. It’s no coincidence that eight mayors who have endorsed Bloomberg run cities that have received grants from Bloomberg philanthropies. And it doesn’t hurt that Bloomberg has been generous to Democrats, spending $110 million in 2019 on Democrat Congressional candidates. And that’s just a sample of his politicized charity––$2.3 billion in 2018 alone–– documented by the New York Times, which concludes that his philanthropy “has also secured the allegiance or cooperation of powerful institutions and leaders within the Democratic Party who might take issue with parts of his record were they not so reliant on his largess.” And don’t forget, with his $60 billion, Bloomberg can also afford to run slews of campaign ads night and day, like his $11 million Superbowl ad supporting gun control with a misleading statistic, or his latest calling out Bernie Sanders for his supporters’ thuggish tweets that threaten violence against the Berne’s opponents.

And it’s not as though Bloomberg is so eminently qualified to do anything other than make a whole bunch of money. As mayor of New York he was the beneficiary of Rudy Guliani’s policing tactics like stop-and-frisk that reduced violent crime and rescued the city from its Death Wish and Taxi Driver dystopian squalor. Bloomberg looks good only when he is compared to current mayor Bill de Blasio, he of the reverse Midas touch who is not smart or principled enough to stick with a policy that reduces murders of the mostly black and Latinos he claims to champion.

But that policy success, no matter how much a consequence of not squandering a political inheritance, has been repudiated by Bloomberg himself as “racist” during a groveling, cringe-inducing apology before well-heeled black “leaders.” He’s also had to disavow some crude and exaggerated, yet essentially true, statements about black crime and its black victims he made in a speech, and insulted black and Latino men by saying they “don’t know how to behave in the workplace.” Such displays of contrition are patently a tactic for attracting black votes, and bespeak a lack of integrity. If Bloomberg sincerely believed a policy that has saved thousands of black lives was “racist,” we would have heard about it long before he decided to run for president.

Instead, it has been Exhibit A in his res gestae that supposedly qualify him to be president. Without it, what else does he have? Regulating the size of soda portions? Hectoring citizens about their salt intake? Threatening to gut the Second Amendment? The “woke” base will like these technocratic intrusions on our freedom, and won’t be troubled by Bloomberg’s praise for China’s autocrat Xi Jinping, or his claim that Xi is “not a dictator” but is accountable to his people. But while their class envy might give a pass to a mere millionaire like Bernie, an entitled, multi-billionaire, ex-Republican, and obvious opportunist is beyond the pale.

Moreover, Bloomberg is now feeling the ire of “woke” women after the Washington Post last week published an exposé of his history of crude sexual jokes––so many that an employee put together and circulated a 34-page booklet including some of them–– and allegations of discrimination against women that has created a “hostile environment, artifacts of a workplace employees said was saturated with degrading comments,” the Times writes, and “a culture of sexual harassment and degradation.” He also told a female employee to “kill it” after learning she was pregnant. And yes, evangelical pro-abortion Dems will not be deterred by the hypocrisy of condemning Bloomberg for honestly saying what they have enthusiastically supported doing for years. If Bloomberg gains enough traction to threaten Bernie, will we see the Salemite MeToo# packs––whom Bloomberg has criticized in public–– swarm him as they did Brett Kavanaugh? Elizabeth Warren has already called on Bloomberg to release two women from non-disclosure agreements so she can learn the lurid details they are hiding.

It is a flashing neon sign of how irrational the Democrats have become that some are pinning their hopes on a billionaire with a long record of opportunism and crude, misogynist behavior that they’ve spent more than three years condemning Trump for. But the specter of a President Sanders frightens them with visions of just how much more socialism will be hated after it is inflicted on Americans, half of whom already despise progressivism, socialism lite.

But the really troubling issue is the continuing allure of a politico-economic system that fails on both counts: growing the economy and protecting individual freedom.  We can relish the discomfort of the Democrats who are being squeezed between a radical, noisy base and a more Fabian “moderate” strategy of inflicting socialism on us by the political equivalent of slowly raising the temperature of a pot of water with a frog in it.

Right now, no Democrat in the race poses a realistic challenge to Donald Trump. But anything can happen in this crazy political world, as Trump’s improbable election in 2016 proved. We shouldn’t let overconfidence fueled by the progressives’ egregious hypocrisy and buffoonery abet the party of socialism in duplicating that political earthquake.

* * *

Photo by Cop Paris

8. 

Όταν ο Κολοκοτρώνης σταύρωσε το πάνω μέρος της πύλης με την Ελληνική σημαία και φώναξε…

Οι Έλληνες καπετάνιοι επιχείρησαν χωρίς επιτυχία, στις 4 Δεκεμβρίου 1821 να καταλάβουν το Ναύπλιο.

Στη συνέχεια, έστρεψαν τις προσπάθειες τους στην κατάληψη τού κάστρου πού βρισκόταν στην Ακροκόρινθο.

Οι οκτακόσιοι περίπου κλεισμένοι Τούρκοι δεν παραδίδονταν στον Νικόλαο Σουλιώτη πού ήταν ο αρχηγός τής πολιορκίας.

Το γενικό πρόσταγμα το είχε η δυναμική μητέρα τού Κιαμίλ, Νουρή Χανούμ, η οποία προσπαθούσε να επικοινωνήσει και με τον γιό της κρυφά για να τη συμβουλέψει, τί να κάνει.

“Εν τω μεταξύ”, η έλλειψη τροφίμων, οι επιδημίες και η αιχμαλωσία τού Κιαμίλ μπέη μετά από την πτώση τής Τριπολιτσάς, είχαν δυσμενή επίδραση στο ηθικό των μουσουλμάνων πού ήταν κλεισμένοι στο κάστρο.

Στον Κιαμίλ Μπέη, πού ήταν από τούς πλουσιότερους αγάδες τού Μοριά, με τσιφλίκια στην Κόρινθο, στη Νεμέα, στην Στυμφαλία, την Αργολίδα και την Μαντίνεια, οι Έλληνες είχαν φερθεί με μεγάλη ευγένεια, αποσκοπώντας βέβαια στα πλούτη του, τα οποία τα είχαν καί απόλυτη ανάγκη για τα έξοδα τού πολέμου.

Ο Κιαμίλ μπέης όμως αρνείτο πεισματικά να αποκαλύψει πού είχε κρυμμένους τούς αμύθητους θησαυρούς του, με συνέπεια να αλλάξει η διάθεση εναντίον του, να γίνει πιό εχθρική και να εκτελεστούν ακόμα και συγγενείς του.

Έτσι οι πολιτικοί επήγαν εις τήν Πιάδα (Επίδαυρο), και αρχίνησαν να κάμουν τούς νόμους, και οι στρατιωτικοί επήγαμεν εις την Κόρινθο.

Ο Γιατράκος επήρε τόν Κιαμήλ μπεη καί είκοσι ζορμπάδες Λεονταρίτες καί Τριπολιτσιώτες.

Ο Υψηλάντης, ο Αναγνωσταράς, ήτον όλοι εκεί, και ο Γιατράκος με τούς Τούρκους επήγε εις τα Εξαμίλια, καί τα άλλα στρατεύματα επήγαν μέσα εις την χώρα στην Κόρινθο και πολιορκούσαν το κάστρο.

Μία ημέρα σηκώθηκα και επήγα εις τά Εξαμίλια καί ηύρηκα τον Κιαμήλμπεη, δια να γράψει ένα γράμμα εις τον επίτροπό του και εις την γυναίκα του να παραδώσει το κάστρο.

Ή εκείνος δεν έγραφε καθώς έπρεπε, ή εκείνοι δεν τον ήκουσαν, δεν επαράδωσαν τό κάστρο.

Εγώ τού έκαμα χίλιους φόβους, πλην εστάθη αδύνατο.

Στήν Κόρινθο εσκότωσε τό στράτευμα είκοσι Τούρκους.

Ήτον μερικοί Λαλαίοι μέσα και Αρβανίτες, καί έβαλα τόν Καραχάλιο καί τούς ομίλησε μιά καί δυό διά νά παραδοθούν, καί εκείνοι τού έλεγον σήμερον καί αύριο, καί επέρασαν είκοσι ημέρες, διατί εκαρτέρευαν μεντάτι (ενισχύσεις) από τόν Ομέρ Βρυώνη, οπού ήτον εις τήν Ανατολικήν Ελλάδα.

Επήγαιναν από τούς Κορινθινούς και τούς έλεγαν: “Μην παραδίδεσθε εις τον Κολοκοτρώνη, διατί σας έρχεται μεντάτι”, και ο σκοπός τούς ήτον να φύγομεν ημείς, και τότε να μείνουν μονάχοι να πάρουν τα λάφυρα, και ο φθόνος ήτον ακόμη.

(Οι πρόκριτοι επ’ ουδενί δεν ήθελαν να παραδίδονται τα κάστρα στον Κολοκοτρώνη και τελείως προδοτικά συμβούλευαν τούς Τούρκους να κρατήσουν κι άλλο).

Εβγήκαν και ομιλήσαμεν, τούς είπα να παραδώσουν το κάστρο και τα άρματά τους, και να πάρουν δύο φορεσιές (σκουτιά), και να τούς βαρκάρουμε, να τους περάσουμε εις την Ρούμελη, άλλοι εις το Γαλαξίδι και άλλοι κατά τα Σάλωνα, και μ’ αποκρίθηκαν ότι:

“Να πάμε απάνω να ειπούμε και των άλλων και σας στέλνουμε απόκριση ”.

Ο κατής έκαμε λόγον καί τούς όρκωσε εις τήν πίστι τους· νά μην κρύψουν κανένα άρμα, αλλά νά τά δώσουν όλα.

Και έτσι εξαρματώθηκαν όλοι και τα έβαλαν εις ένα σπίτι.

Στην συνέλευσιν, αφού ήκουσαν ότι ζητούν να παραδοθούν οι Τούρκοι, εστείλαμε να ελθούν και πέντε έξη πολιτικοί, να παρασταθούν εις τα λάφυρα, και να βγάλουμε και τού Έθνους.
(Εννοεί τα λάφυρα πού θα πήγαιναν στο Δημόσιο Ταμείο).

Σαν έβαλα τούς τριάντα ανθρώπους μέσα και εξαρμάτωσαν τούς Τούρκους, μου ομίλησαν, ότι τα έκαμαν όλα.

Τότε έδωσα είδησιν εις τούς απεσταλμένους τής συνελεύσεως και επήρα τρακόσιους από τα διάφορα σώματα, και επήγα εις την πόρτα, και εσταύρωσα με μία σημαία ελληνική την πόρτα και έπειτα τούς έμβασα μέσα και έβαλα αυτήν την σημαία απάνου εις το κάστρο.»

«Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη

Σύμφωνα με την αφήγηση τού Γέρου τού Μοριά, αφού συγκεντρώθηκαν άνδρες από διάφορα στρατιωτικά σώματα με τη συνοδεία τού επισκόπου Δαμαλών Ιωνά, τού Φωτάκου, τού Πετμεζά καί άλλων, έφτασε και ο ίδιος στη μεσημβρινή πύλη της Ακροκορίνθου.

Εκεί τον υποδέχτηκαν οι Τούρκοι αγάδες με επικεφαλής το φρούραρχο Ασλάν Μπέη, πού τού παρέδωσε τα κλειδιά τού κάστρου και τον χαιρέτισε με την φράση: “Χαλάλι σας! Χαλάλι σας!”.

Ο Κολοκοτρώνης σταύρωσε τρείς φορές το πάνω μέρος τής πύλης με την Ελληνική σημαία και βροντοφώναξε:

Εμπάτε, ‘Ελληνες!

 9. ΠΡΟΣΟΧΗ: Έφτασε ο “Κορονοϊός” στα Ιρανικο-Τουρκικά σύνορα;
-/-