ΜΕΡΙΚΕΣ… “ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ” ΚΡΙΣΕΙΣ, “ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ” ΤΟ… ΜΑΥΡΟ ΔΙΣΕΚΤΟ 2020!..

 

Φίλοι μου!

Φεύγει σε λίγο το 2020! “Πάμε να δούμε μαζί”, πώς είδε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ πρόσωπα και… πράγματα, αλλά, όπως καταλαβαίνετε, μόνον σε 1, 2 τομείς, αφού δεν είναι δυνατόν να ασχοληθούμε με τα πάντα! Άλλωστε δεν είναι αυτή η δουλειά μας!..

2020

Α. 

ΕΛΛΑΔΑ

1. ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ… “ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ:

ΥΦΑΜ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΜ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΟ ΛΙΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΕΔ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ!..

Ο ΥΠΟΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ “ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΕΔ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε/Κ-Β, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.

2. ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ… “ΣΤΟ ΦΩΣ:

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ “ΑΡΧΕΣ ΖΩΗΣ” ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ… “ΑΓΝΩΣΤΟ”, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ” ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΕΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΕΚ-ΡΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΔΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΣ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ “IQ” ΤΟΥ.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΤΗΝ… ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ!..

 

3. “ΑΝΩΝΥΜΟΙ” ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΛΑΣ-ΛΣ, ΕΕΔ και ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ.

ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ “ΚΡΑΤΗΣΑΝ” ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ(!) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ(!) ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Η ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΕΔ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ, “ΚΡΑΤΗΣΑΝ”, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ, ΤΙΣ ΣΤΑΛΕΙΣΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ… ΑΛΛΕΣ(!) ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΡΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Ν. ΕΒΡΟΥ, ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ!

ΟΙ ΕΕΔ, ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, (ΚΑΙ Η ΕΛΑΣ – ΛΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ), ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 15ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ “ΞΥΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ, ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ”!

ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΛΕΨΕ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΡΩΪΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΧΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ “ΔΙΠΛΑ” ΚΑΙ “ΤΡΙΔΙΠΛΑ” “ΠΙΣΩ”, ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΙΣ $ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ!

ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ, ΚΥΤΤΑΖΕΙΣ -ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΖΗΣΗΣ- ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ-ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ / ΣΥΝΟΛΙΚΑ!..

4ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ! (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ)

      α. ΝΔ: ΣΥΡΙΓΟΣ!

ΣΟΒΑΡΟΣ, ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ, “ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ” ΚΑΙ “ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ”, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ”, ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ!

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ “ΚΕΦΑΛΑΙΟ” ΓΙΑ ΤΟ Ε/ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟ Π-Θ, ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΥΦΕΞ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΥΠΕΞ ΔΕΝΔΙΑ, (ΙΣΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΕΞ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΙΤΣΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ), ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, “ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ” ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΔΟΥΣ ΛΥΣΕΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΧΙΔΕΣ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΥΠΕΞ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΥΣΕΩΝ, ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, “ΔΙΑΔΡΟΜΏΝ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

     β. KINAΛ: ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

ΝΕΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ “ΚΥΡΙΟΣ”, ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ! ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΟ “ΠΡΟΦΙΛ” ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ “ΕΡΧΕΤΑΙ” ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

     γ.ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ 25, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΟΥΔΕΙΣ!

5. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ… ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ… “ΣΤΑΤΟΥΣ“:

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ! ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ “ΣΠΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΑΥΓΑ”, ΤΟΥ “ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ… ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ, … ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ… ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ”!

ΠΑΝΑΞΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΑΛΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ… “ΚΑΡΑΒΑΝΑ”, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ… ΚΑΛΟ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΟΞΕΙΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ!..

6. ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ

ΡΩΜΑΝΟΣ (ΝΔ)

Ο νεαρός αυτός είναι “Γατόνι”! Με πολύ καλό εγκέφαλο, εμφανώς “διαβαστερός”, ξέρει τί θα κρατήσει και τί όχι, πολύ καλός στις απαντήσεις που δίνει και πάντα ακριβώς στα σημεία που θίγεται το πολιτικό “σπίτι του”, ενώ διακρίνεται και από έξυπνα στημένο “τρόπο” στην εκφορά του λόγου του, χρησιμοποιώντας συνήθως όλο του το είναι, όταν εσύ νομίζεις ότι έχει “πολυ-χαλαρώσει”, όταν ομιλούν οι άλλοι!..

7. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ (Κλίμαξ 1-10) / Χωρίς δικαιολόγηση, λόγω ανυπαρξίας χρόνου!

     α. Κ-Β: 8,5 (Ο Π-Θ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ).

     β. ΝΔ: 7

     γ. ΚΙΝΑΛ: 6,5 (ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ… ΓΕΜΙΣΗ ΤΗΣ, ΒΟΜΒΑ ή ΝΑΡΚΗ)!..

   δ. ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ: 4 (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΙΣΤΩΝ)!..

    ε. ΚΚΕ: 2 (ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ… ΤΩΝ “ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ” ΤΟΥ “ΠΑΜΕ”)!..

   στ. ΜΕΡΑ 25: 1 (ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ)!..

   ζ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 8 (ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ).

ΣΗΜ.:ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!..

8. ΜΕΡΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ:

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΑΜΟΣ

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΒΑΡΙΑ, ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΕΙΣΜΟ!

9. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ:

Το “ΣΚΑΪ”!

Το κανάλι του… Φαντάσματος του “ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ” στην χώρα μας, το κανάλι της “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” στην Ελλάδα, που “περνάει” ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΡΩΜΙΚΑ και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ στην Ελλάδα, τις απόψεις και θέσεις της!..

Τα επόμενα χρόνια θα είναι τα καλύτερά του, αν θα υπάρχει βεβαίως τοπική και παγκόσμιος ειρήνη, αφού οι “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ” άρχισαν ήδη να δείχνουν τα κοφτερά δόντια της εξουσίας που θα μας… εφαρμόσουν, που θα μας επιβάλλουν!..

10. Ο ΠΙΟ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ, (ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ, ΌΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

       α. ΧΙΟΣ:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜ/ΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΔΗΜ/ΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΡΟΣΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ (“ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ”)! (ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ)!..

      β. ΤΡΑΓΚΑΣ:

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ, ΜΗ ΟΥΣΑ ΑΠΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ;

ΙΣΩΣ!

ΦΤΑΙΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ; (Ο ΣΑΚΧΑΡΟ-ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΣΗ / ΝΟΣΗΜΑ, ΠΟΥ “ΒΓΑΖΕΙ” ΕΝΤΟΝΗ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΟ)!

ΙΣΩΣ!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ “ΔΙΠΛΗ” ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, (ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ “ΦΡΑΓΚΑΣ”), ΑΠ’ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΠΟΡΝΙΚΟ “ΣΕΞ”!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ (ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ), ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ;

ΕΣΧΑΤΩΣ “ΒΓΑΖΕΙ” ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗ “ΝΔ” ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Π-Θ ΜΑΣ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Η(ΔΙΑΖ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ (ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ), ΚΛΠ!..

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΗΣΗ: “ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ” ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ!..

11. Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ(!) ΕΛΛΗΝΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΔΑ:

Η Ε/ΠτΔ Κα Κατερίνα ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!

12. Ο ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ “ΑΝΘΡΩΠΟΣ(!)” ΕΛΛΗΝΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Η ΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΤΗΣ, ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ”, ΜΗ ΦΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ “ΦΥΓΕΙ”, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!..

ΥΓ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ “ΕΛΠΙΔΑ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

13. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Ε/ΟΜΑΔΑ

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π., ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

-/-

Β.

ΚΟΣΜΟΣ: 

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ! 

    1. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ!

ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ, ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ, ΩΣ ΑΤΟΜΟ, “ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ”!

“ΠΩΣ” ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ!

ΑΠΑΝΤΩ:

ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ, ΑΥΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΗΣ ΧΑΡΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ… Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!..

ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!..

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΧΑΡΥ ΚΑΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΕΤΣΙ;

ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ! ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ! ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΙΕΡΑΡΧΕΙ ΤΙΣ… ΑΓΑΠΕΣ ΤΗΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ  ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ!

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΩΣ… ΕΠΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ “ΦΥΓΗ” ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΧΑΡΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑΝ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΓΟΥΪΛΙΑΜ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ “ΧΕΡΙΑ” ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ, ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ, ΓΑΛΗΝΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΙΣΕΤΙ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ!

ΕΙΧΑΜΕ, ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΒΑΡΗ (ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΒΑΡΟΤΕΡΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ), ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (1955-1960), ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΝΤΑΝ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ!..

ΔΕΝ ΑΝΕΜΙΧΘΗ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΤΗΣ Κ-Β, ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ / ΕΚΙΝΕΙΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΡΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ!..

ΜΑΚΑΡΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ, Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ… ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”, ΔΙΑΣΩΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!..

ΚΟΝΤΑ Σ’ ΑΥΤΗΝ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ… ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ Α/Π-Θ ΚΟ ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΓΚΑΤΣ”, ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΝΑ “ΒΓΑΛΛΕΙ” ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 47ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, (ΟΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΜΕΡΟΝ “ΦΩΝΑΖΕ” ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΠΟΝΗΡΑ), ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΓΕΤΗ Π-Θ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ!..

   2. ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ:

    α. Η ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΣΤΙΣ Η.Π.Α. (Ο “COVID-19” EINAI ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ, ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟ

       β.ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η(ΔΙΑΖ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ”!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ… ΥΠΕΡ-ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ!..

 ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΛΟ: «Η ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ» (ΒΙΝΤΕΟ –  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

μπαιντεν χαρις
Ο Τζο Μπάϊντεν, ο οποίος είναι φανερό πως πάσχει από άνοια, ανέφερε χθες σε ομιλία του την Καμάλα Χάρις, ως «εκλεγμένη πρόεδρο».

Ο “πραγματικά εκλεγμένος πρόεδρος” έκανε δηλώσεις σχετικά με την κρίση “COVID-19” στο Ντελαγούερ, όταν προέβη σ’ αυτήν την αναφορά!..

«Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα προτρέψει ξεκάθαρα και ξεκάθαρα όλους τους Αμερικανούς να πάρουν το εμβόλιο μόλις είναι διαθέσιμο», δήλωσε ο Μπάϊντεν.

«Το έκανα το εμβόλιο, για να ενσταλάξει η εμπιστοσύνη του κοινού σ’ αυτό. H εκλεγμένη πρόεδρος Χάρις έκανε το δικό της σήμερα για τον ίδιο λόγο», συνέχισε, αφού η Χάρις είχε κάνει το εμβόλιο νωρίτερα την Τρίτη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάϊντεν αναφέρεται στην Καμάλα Χάρις ως πρόεδρο, δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα, αφού είναι ευρέως γνωστό πως πιθανόν να έχει υπάρξει συνεννόηση πριν από τις εκλογές, ο Μπάϊντεν να παραιτηθεί επικαλούμενος λόγους υγείας, ώστε να κυβερνήσει η δήθεν «άφθαρτη» Χάρις.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο Τζο Μπάϊντεν είχε δηλώσει πως αν διαφωνήσει κάπου με την Χάρις «θα αναπτύξει μία αρρώστια και θα παραιτηθεί»!.. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; AN ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ “ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ”; 

3. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:

      α. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! ΜΑΚΑΡΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ “C. L.”! ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

               β. Το “ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ” [Master KG – Jerusalema (Feat. Nomcebo)] 

 

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΕ

ΥΓΕΙΑ – ΧΑΡΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ 

ΤΟ 

2021

ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥ… ΧΡΟΝΟΥ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

Πρωτοπρ. Βασίλειος Α. Γεωργόπουλος Μ. ΤΗ.) Στους «βεβήλους και γραώδεις  μύθους» (Αʹ Τιμ. δʹ 7), που επινοήθη… in 2020 | Jesus christ images, Jesus  christ face, Jesus photo

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ“!

-/-