ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Συγχαρητήρια στην ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ”, για την αναφορά της, στις 23-06-2022, ότι στην στρατιωτική ορολογία δεν υφίσταται η φράση “Θερμό Επεισόδιο”! Προφανώς τα “μπράβο” ανήκουν στον στρατιωτικό εκείνον συνεργάτη της, που (της) το επεσήμανε ή μέλος της στρατιωτικής Ομάδος της ΕΥΠ!

Αν πρόκειται για το δεύτερο, τότε θαρσείτε όλοι, διότι πλέον γίνεται αντιληπτό ότι στην ΕΥΠ η στρατιωτική Υπηρεσία δεν στέλνει πια στελέχη – μπάζα και πρωτίστως κομματόσκυλα ή -έστω- τεκμαίρεται πως στέλνει κομματόσκυλα με γνώσεις, στην χειρότερη των περιπτώσεων!

Κάτι είναι και αυτό, αφού δεν μπορούμε να πάμε ως ΕΕΔ στην ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, προσβάλλοντας έτσι καίρια τον εθνοκτόνο κομματισμό, τους νοσηρούς (καρκινογόνους) κομματικούς στρατούς, τις κλίκες, τον στρατιωτικό ελιτισμό και τον συναφή στρατιωτικό νεποτισμό!

Σκεφτείτε φίλοι μου, ότι μέχρι πριν από λίγα χρόνια, στην στρ-κή αποσπασμένη αντιπροσωπεία της ΕΥΠ, ως επικεφαλής υπηρετούσαν μέχρι και (!) ανόητοι με σφραγίδα, κάτι σαν τα… καρπούζια με βούλα!.. Θυμάμαι αίφνης έναν ψηλό Κρητικό, της ΕΠΑ!..

Μήπως, ακόμα, θέλετε να σας θυμίσω ότι ως επικεφαλής πχ της Αντικατασκοπείας υπηρετούσαν Αστυνομικοί υπάλληλοι, πρώην… Τροχονόμοι, ακριβώς διότι πρυτάνευε (sic) η σκέψη ότι αυτοί θα ξέρουν πολύ καλά πχ την… Αθήνα, κλπ;

Καταλάβατε!..

2. Στο “ΚΡΗΤΗ TV” (εκπέμπει από το Ηράκλειο) παρακολούθησα, το βράδυ της 26ης Ιουνίου 2022, την εκπομπή του δημ/φου Κου ΣΑΧΙΝΗ! Ορισμένες παρατηρήσεις!

α. Ο Κος Σαχίνης αδικείται από το ότι δεν είναι αυτήν την στιγμή δημ/φος σε κεντρικό τηλεοπτικό κανάλι, από τα λεγόμενα μεγάλα ή ακόμα και στα κρατικά, είτε ως “ΑΝΚΟΡΜΑΝ”, είτε ως πολιτικός αναλυτής!..

Είναι “όνομα και πράγμα” Σαχίν-νης, ήτοι Γεράκι, ο άνθρωπος αυτός!.. Διαβασμένος αρκετά στα Ε-Τ, όπως διεπίστωσα και με ερωτήσεις μακράν πολύ καλύτερες, απ’ όσων, μέχρι σήμερα, δημ/φων έχουμε και έχετε ακούσει να υποβάλλονται, από τους… “συνήθεις” δημ/φους των λεγομένων “μεγάλων” καναλιών!.. Είναι φανερό ότι έχει δυνατό “IQ”!.. Ίσως όμως να τον χρειάζεται η Κρήτη και δη ο έμπλεος Τούρκων πρακτόρων (με πολύ δυνατά μάλιστα “καλύμματα” / “stories”), Νομός του Ηρακλείου!..

Θα επιδιώξουμε να τον δούμε και πάλι, μια και δυό φορές ξανά, ώστε να “δέσουμε” την αναφερθείσα πιο πάνω πρώτη μας άποψη – θέση, ότι η συνολική παρουσία του, χθες, ως συντονιστού, κλπ, στην εκπομπή του, δεν ήταν προϊόν τύχης και συμπτώσεως!..

β. “Πρέσβης επί Τιμή”: ΑΫΦΑΝΤΗΣ!

Αυτός ο διπλωμάτης μας απέδειξε χθες, με τα όσα είπε ότι, “ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ” δεν υπάρχει μόνον στο ΥΠΑΜ ακόμα (σήμερα, ίσως σε βαθμό μικρότερο, σε σύγκριση με το παρελθόν), αλλά και στο ΥΠΕΞ! Αν Κε ΔΕΝΔΙΑ, αυτός ο διπλωμάτης εξεδιώχθη και δεν “έφυγε” από την Υπηρεσία κανονικά (όπως αντίστοιχοι ή ανάλογοι στο ΥΠΑΜ στρατιωτικοί… “ειδικών Τμημάτων”), τότε λυπάμαι να πω, κάποιοι “παίζουν” παιχνίδια πίσω από τις πλάτες σας!..

Μα ακριβώς αυτή η σκέψη (του), αν δεχτούμε, υποθετικά, ότι είναι αντίθετος της δικής σας και γενικά της “γραμμής” του ΥΠΕΞ, κλπ, (αν και δεν το νομίζω, στην βάση της τουλάχιστον), ακριβώς λοιπόν για τον λόγο αυτό ο υπόψη Πρέσβης θα έπρεπε να ήταν μέσα στο ΥΠΕΞ και να εκαλείτο, κάθε φορά που θα απαιτείτο, να έλεγε τις εμπεριστατωμένες απόψεις του σε εσάς προσωπικά, ώστε να ήσασταν μετά εσείς, ως ΥΠΕΞ, περισσότερο “επί του στόχου” σε ό,τι θα σας απασχολούσε!..

Η άλλη άποψη, ως αντικείμενη και όχι αντίθετη, όπως την λέμε εμείς, συμπληρώνει, βοηθάει στην εύρεση τυχόν παραλείψεων ή και λαθών ακόμα και γενικά ισχυροποιεί την θέση του κάθε αποφασίζοντος, πόσο μάλλον αν αυτός είναι ένας ΥΠΕΞ, εσείς “εν προκειμένω”, και μάλιστα όχι ο ΥΠΕΞ, πχ της… Πορτογαλίας, της Μποτσουάνα, κλπ, αλλά της κατέχουσας εδαφικά (σε ξηρά, θάλασσα και αέρα), μεγάλο κομμάτι του στρατηγικότερου και σήμερα… κρισιμοτέρου μέρους του Κέντρου της Γης, Ελλάδος!

Εμείς συγχαίρουμε συνολικά τον Κο Αϋφαντή, άλλωστε “λίγο έως πολύ” τα ίδια σχεδόν λέγαμε και λέμε και συνεχίζουμε να… φωνάζουμε, εδώ στον “Ε.Θ.”, 6 στα 7 χρόνια τώρα, έστω “εις ώτα μη ακουόντων”!.. Ο Εθνοκεντρισμός του, για τον οποίον προφανώς και πολεμήθηκε στο ΥΠΕΞ, τα τελευταία χρόνια, είναι και έλλογος και απολύτως πλέον α-πα-ραί-τη-τος!..

Είναι δυνατόν, ΣΕΒΑΣΤΕ(!!!) ΚΕ ΥΠΕΞ, ένα τέτοιο μυαλό και ένας τέτοιος γνώστης των Ε-Τ να υπηρετούσε στην… Φινλανδία(!), αντί να συμμετέχει, τουλάχιστον ως μέλος, αν όχι ως Πρόεδρος, σε μια “Ειδική Ομάδα” (ομοίων του, αλλά και εξω-ΥΠΕΞ υπηρεσιακών παραγόντων), στο ΥΠΕΞ, “Ομάδα”, η οποία θα ασχολείται με τα Ε-Τ σε… υψηλό επίπεδο και θα είναι, ως θεσμός πιά μέσα στο Υπουργείο, ο 1ος αρωγός και Σύμβουλος του εκάστοτε επικεφαλής της ε/Διπλωματίας, που σήμερα λέγεται Δένδιας, αύριο δεν ξέρω πώς, κλπ, κλπ, κλπ; Μέχρι και ο παγίως ΣΟΒΑΡΟΣ(!), ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ(!), ΓΝΩΣΤΗΣ(!) και πάντα “επί του στόχου”, Υφυπουργός Κος ΣΥΡΙΓΟΣ, ζήτησε ο ίδιος προσωπικά να ακούσει τις απόψεις του Κου Αϋφαντή, κάτι που δεν τον έχω ακούσει να κάνει με άλλον συνομιλητή του ποτέ!

Τόσο λοιπόν πολύ να ενόχλησε ίσως κάποιους εκεί… μανδαρίνους του ΥΠΕΞ, το γεγονός ότι ο υπόψη διπλωμάτης υπηρέτησε στο ΥΠΕΞ (ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΕ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ), επί του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ*;

* Για τον οποίον, όταν συγχωρέθηκε, πανηγύριζαν όλες οι τ/Ε-Φ, με πρώτη την ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ”! Καταλαβαίνετε, είμαι σίγουρος, το “γιατί”!..

-/-

Να πούμε όμως και στον Κο Αϋφαντή, ότι, μέχρι τώρα τουλάχιστον, ο Κος Δένδιας, ως ΥΠΕΞ, δεν άφησε ΠΟΤΕ “ΓΥΜΝΟ” τον Κο Π-Θ, ώστε να το πράξει τώρα, ούτε ο ΚΚΜ είναι τέτοιος πολιτικός, που θα πήγαινε / θα πάει στην Μαδρίτη “γυμνός”!.. Μιλάμε για έναν πολιτικό που εργάζεται και μελετάει προσωπικά όλα τα θέματα και πουθενά και ποτέ “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣ”, για έναν Π-Θ που εργάζεται σχεδόν 18 ώρες το 24ωρο!

Μην ανησυχείτε λοιπόν Κε Πρέσβη και το “IQ” του, το οποίο και εσείς επισημάνατε ότι είναι ξεχωριστό, θα το έχει σίγουρα… συνασκήσει με τα δεδομένα σενάρια (υπαρκτά και μη), της υπόψη μεθαυριανής συνεδριάσεως και πάντα σε ό,τι αφορά την Ελλάδα!.. Ησυχάστε λοιπόν σχετικώς!..

Στην συνέχεια!

Αρχικώς να σταθούμε στον Αντγο ΜΠΑΛΤΖΩΗ, τον κάποτε Υπασπιστή, αν δεν(!!!) σφάλλω, του έχοντος εγωϊσμό 1000 Καρδιναλίων, Πατρινού ρήτορος και τέως ΠτΔ πολιτικού Κων-νου Στεφανόπουλου!..

Ο Στρατηγός ξέρει να διαβάζει τους άλλους, έξυπνα να διανθίζει τα λεγόμενά του και μετά, μαζί και με κάποια δικά του “καρυκεύματα” να τα παρουσιάζει! Ασχολείται όμως, ψάχνει, διαβάζει, μελετάει, διαθέτει σχετικά καλή κρίση, με αποτέλεσμα έξυπνα να μην εκτίθεται!

Χθες, τον ακούσαμε και αυτόν (και πάλι) να ανησυχεί για Ε-Τ πόλεμο!.. (Είδε πρόσφατα και αυτός το φως το αληθινό)!..

Δεν είχαμε πρόθεση να γράψουμε για τον Στρατηγό αυτόν, αλλά το κάνουμε, επειδή αναφέρθηκε και αυτός ΚΑΚΩΣ(!) στον τέως Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κο ΓΡΑΨΑ, λέγοντας ότι ο ίδιος ο Στρατηγός του είχε πει για την αποστολή, με διαταγή του, όταν ήταν Α/ΓΕΕΘΑ, Ε/Κομάντος σε βραχονησίδες μας, κλπ, όταν πληροφορήθηκε ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονταν να “βγουν” σε κάποια απ’ αυτά, κλπ!.. Μάλιστα, ο Κος Μπαλτζώης ανέφερε ότι ο ίδιος ο Στρατηγός ΓΡΑΨΑΣ του είπε για το γεγονός αυτό, κλπ!..

Καλούμε ΚΑΙ(!) τον Στρατηγό Μπαλτζώη να αφήσει στην ησυχία του τον Στρατηγό ΓΡΑΨΑ! Ο υπόψη Αρχηγός ήταν και παραμένει τόσο ΑΡΙΣΤΑ δομημένος στρατιωτικά, αλλά και από πλευράς ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ πολύ υψηλά, που δεν θα έλεγε ΠΟΤΕ και ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ένα τόσο (και σήμερα ακόμα σοβαρό) θέμα, και μάλιστα μεταξύ “τυριού και αχλαδιού”, όπως φάνηκε να συνέβη, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ως κάποτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!

ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΜΙΑ “ΚΟΥΦΑΛΑ” ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ” ΣΤΟ Ε/ΥΠΕΞ (ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), ΑΠΟ “ΤΡΙΤΟΥΣ”, ΦΙΛΙΟΥΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΡΩΗΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΥΣ… ΕΦΑΓΕ Ο ΓΡΑΨΑΣ) ή ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ! (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ)!

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΑΡΙΣΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΔΝΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ), ΔΗΛΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ “ΕΦΥΓΕ” ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΩΣ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ “ΠΡΕΠΕΙ”, ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ή ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑ Ε/ΥΠΕΞ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!..

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΓΡΑΨΑ! ΚΑΠΟΙΟΙ, ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ!..

ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ “ΕΠΑΙΖΕ” ΠΟΛΥ, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΡΙΣΙΜΑ, ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ “ΚΛΕΙΔΙΑ” ΣΤΙΣ ΕΔ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙ’ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ, Η(ΔΙΑΖ) ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!

ΤΟΤΕ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, “ΚΤΥΠΗΘΗΚΑΝ”, ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΧΙ(!) ΜΟΝΟΝ, (ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ… Ε-Τ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ), ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΟΣ ΓΡΑΨΑ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΝΟΥΝΕΧΗΣ ΑΝΤΙ-ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΦΟΔΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΜΟΙΡΑΚΙΑ, (ΕΔΩ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΑΞΚΟ ΤΑΞΕΩΣ 1983 ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΠΑΙΡΝΕ, ΩΣ ΜΙΣΘΟ, … “ΠΑΠΑΔΕΣ”, ΚΛΠ, (ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ), ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Ε/ΓΕΕΘΑ, ΜΕ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΤΟΥΣ, (ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ… ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ), ΚΛΠ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ), ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΧΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΥΠ, ΤΩΝ… ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ ΕΜΠΕΜΠΛΕΓΜΕΝΩΝ!..

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΦΙΛΟΙ! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ!.. STOP!..

ΕΠΟΜΕΝΩΣ! ΟΧΙ “ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ” ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΠΑΛΤΖΩΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ, (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ), ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!..

Στην συνέχεια, για τον Ναύαρχο Χρηστίδη! Πώς βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος Α/ΓΕΝ, μάλλον μόνον η… Ολλανδή σύζυγός του πρέπει να γνωρίζει!.. “Λίγος”, πολύ “λίγος”, αλλά φυσικά 100 φορές καλύτερος του… Κομμουνιστή (οικογενειακά) καιροσκόπου Αποστολάκη ή αλλιώς… “Δόξα τω Βαρδή”, αυτού του στρατιωτικού που έγινε ο 1ος που θα μείνει στην στρατιωτική και πολιτική μας Ιστορία, ως ο 1ος Στρατιωτικός συνπωλητής της Ελληνικότητος της ΜΑΛΚΕΔΟΝΙΑΣ μας!.. (Όσοι μας μελετούν συστηματικά, 7 σχεδόν χρόνια τώρα, ξέρουν τί λέμε άριστα, όντας πλέον ικανοί “1 να διαβάζουν ή να ακούνε και 100 να καταλαβαίνουν”)!..

Και μιας και ο λόγος για το ΕΠΝ ρωτάμε! Τον Ναύαρχο ΛΥΜΠΕΡΗ (υιό) τον έχει ακόμα το ΠΝ μας ή τον σουτάραμε και αυτόν, από μίσος, κλπ, λόγω Πατρός, κλπ, ή δεν ξέρω για ποιόν άλλον λόγο, συνεχίζοντας έτσι την διαδικασία αυτοευνουχισμού μας και “στην καλύτερη” (!), ενός απολύτως αχρήστου, όσο ασφαλώς και επικίνδυνου, (συνήθους βεβαίως για τις ΕΕΔ), … αυτο-σουνετιού μας;

Τέλος, ο κεντρικός καλεσμένος Κος Ξενάκης, Καθηγητής Παν-μίου στην Κρήτη, κλπ, “θέλει πολλά ψωμιά ακόμα”!..

3. Προσέξτε ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ και όσοι ΑΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ (αλλά και Έλληνες) μας διαβάζετε, φανερά ή κρυφά, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,  το πόσο βρώμικοι πολιτικά είναι οι Τούρκοι(!..), το πόσο γλειώδεις, το πόσο μούτσοι, πολιτικοί λούστροι και κυρίως το πόσο ύπουλοι!..

Πάνε στην μεθαυριανή συνεδρίαση – σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη,

με τον εκβιασμό της Δύσεως για το “εν αιθρία” (πάντα κατά τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”), προκύψαν θέμα της εισόδου στο ΝΑΤΟ των Σουηδίας και Φινλανδίας,

με τον καθαρό εκβιασμό και απόλυτα ξεκάθαρη ΑΠΕΙΛΗ για εναντίον της Ελλάδος πόλεμο, της υποτιθέμενης / “τύποις”… συμμάχου τους δηλαδή στο ΝΑΤΟ, κλπ, (εκβιασμός της Ελλάδος με τα νησιά και την στρατικοποίησή τους, “χαρτί” που επέλεξαν οι Τούρκοι, κλπ, σημαίνει, παράλληλα, εκβιασμό και του ΝΑΤΟ, όπως και της Δύσεως συνολικά, καθώς και απειλή της ΣΥΝΟΧΗΣ της ΑΜΥΝΗΣ της ΔΥΣΕΩΣ… ),

συνεχίζουν να εκβιάζουν έμμεσα τις Η.Π.Α., οι οποίες ορθώς (!) δεν ενέδωσαν, τουλάχιστον ακόμα, λόγω  μιας σειράς θεμάτων, με κυριότερο αυτό των S-400, ούτε καν να πουν “ναι” σε μια συνάντηση ΡΤΕ – “Γερο Τζο”,

πηγαίνοντας μάλιστα οι Τούρκοι για α/φ στην Μ. Βρετανία, επίτηδες βεβαίως, (αφού οι Α/… πόρτες μοιάζει να έχουν κλείσει),

φέρεται να είναι υπό ανάληψη μιας ακόμα εισβολής τους στην Συρία, (στην ΒΑ Συρία αυτήν την φορά),

έχουν ήδη εισβάλει εδώ και καιρό στο Β. Ιράκ και

“για να μην κουραζόμαστε” ξαναγράφοντάς τα για πολλοστή φορά, ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!) τί κάνουν την κυριολεκτικά τελευταία στιγμή! Διαβάστε!

α. Προβάλλουν, στο “ξεκάρφωτο” και στο δήθεν… αδιάφορο, ότι ο Πρίγκηπας και μελλοντικός Βασιλέας ΚΑΡΟΛΟΣ “τ’ άρπαξε” από το Κατάρ!..

Εμείς, σεβόμενοι(!!!) ΑΠΟΛΥΤΩΣ (!) τον Βρετανικό “Βασιλικό Οίκο”, με πρώτη την Βασίλισσα της Αγγλίας, και όπως έχουμε πει, γράψει, εξηγήσει και πιστεύουμε και(!) “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, όπως βεβαίως και τον διάδοχο ΚΑΡΟΛΟ, (του οποίου την ποιότητα ως ανθρώπου γνωρίσαμε εδώ στην Αθήνα, όταν μας είχε επισκεφθεί), ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ(!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ “ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ” ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΡΟΧΑΛΑ, ΤΗΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΡΤΕ, ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Τ/ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΟΡΡΩΔΕΙ ΠΡΟ ΟΥΔΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΣ, ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ… ΦΡΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΕΝΩΝ!..

ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΙΑ!..

β.  Μας είπαν ακόμα οι Τούρκοι τώρα, ότι, έπιασαν έναν Έλληνα, Συριακής καταγωγής,  (ανεζητείτο επί μακρόν), ονόματι ΑΜΠΑΡΆ, ως δήθεν κατάσκοπό μας, ο οποίος προσπαθούσε να αγρεύσει πληροφορίες για τις ΤΕΔ, στα σύνορα Τ-Συρίας, κλπ!..

Τούρκοι!

Εκτός από τον ΑΜΠΑΡΆ, έχουμε στείλει, για να κατασκοπεύσουμε τον… ΓΚΙΟΥΛΕΡ και τις ΤΕΔ του, και τον Έλληνα, επίσης Συριακής καταγωγής, ονόματι ΚΟΛΟ-ΑΜΠΑΡΆ και “εν συντομία” ΚΟΛΟΜΠΑΡΆ! Ψάξτε τον και βρείτε τον, μπας και πάθετε καμιά ζημιά!..

Ρε Τούρκο-Μπινέδες!

– Τί είναι αυτό, ρε που τάχα δεν ξέρουμε, και που θα μας έκανε να στέλναμε έναν… Σύρο για να το μάθουμε; Βεβαιωθείτε, ρε Μογγολόσκυλα, ότι ξέρουμε τα πάντα που αφορούν τις ΤΕΔ σας και ακόμα… παραπάνω!

Για άλλη μια φορά, σας το γράφουμε, μπας και το χωνέψετε! “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Τ/ΓΕΕΔ, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε”! (Εδώ και πολύ καιρό! Σας θυμίζω πως… “τρελαθήκατε”, μόλις διαβάσατε εδώ για τον πανικό που επεκράτησε στο Τ/ΓΕΕΔ, μετά την Α/απόφαση για την Αλεξ-πολη και για την υποχρεωτική αλλαγή των σχεδίων σας!.. Πού το μάθανε οι Γκιαούρηδες για το τί επικράτησε εδώ μέσα και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο, δεν λέγατε, ρε; Και τώρα πια, το Τ/ΓΕΕΔ δεν έχει στελέχη Γκιουλενιστές, τουλάχιστον τόσα όσα παλιά, τότε που μαγνητοφωνούσαν “αέρα” μέσα στο Επιτελείο τους Α/ΓΕΕΘΑ σας, όπως πχ τον σκληροπυρηνικό Σεμπαχαττίν Ισίκ ΚΟΣΑΝΕΡ, τότε που μαγνητοφωνούσαν “αέρα” απόρρητες κυβερνητικές συσκέψεις, σαν εκείνη επί Νταβούτογλου, για την Συρία, κλπ, για να πείτε ότι μας ενημέρωσαν)!..

Σήμερα, απευθυνόμαστε στον γελοίο Αρχηγό σας ΓΚΙΟΥΛΕΡ, σ’ αυτόν τον Αρχιτσάτσο (ποτέ δεν είχαν οι ΤΕΔ σας για Αρχηγό ένα τέτοιο και τόσο μεγάλο ΜΠΑΖΟ, όπως σήμερα), αλλά και στον ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ και ΠΑΤΡΙΩΤΗ Α/ΜΙΤ Κο Χακάν ΦΙΝΤΑΝ!

Διαβάστε καλά και οι 2!

“ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΣΑΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ… ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ” ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ “ΚΟΥΜΠΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΩΣ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΣΤΟ… ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, Σ’ ΑΥΤΟ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΤ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΟΤΙ ΟΙ Ε/ΜΥ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΠΧΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ “ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ” ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ” (ΟΧΙ ΣΕ… ΟΣΤΡΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ, ΤΟ 1923), ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗ;

γ. Ενοχλήθηκαν που η Μολδαβία, η Ουκρανία, ακόμα και η Γεωργία έλαβαν θετικό πρόσημο από την ΕΕ, για την εισαγωγή τους σ’ αυτήν (ειδικά για την Ουκρανία, η οποία, αν δεν σφάλλω, έλαβε εσχάτως το καθεστώς της υποψηφίας προς ένταξη χώρας, ενοχλήθηκαν περισσότερο και ρώτησαν ευσχήμως, αορίστως και συγκεκριμένα, “αγκαλιάζοντας”(!!!) τις φίλες και συμμάχους τους Αλβανία και Σκόπια (ο γνωστός τ/Πατερναλισμός, με Ιστορία αιώνων…), το εξής: “ΟΚ η Ουκρανία, κλπ! Αλλά εμείς και οι Αλβανοί και οι Μακεδόνες (sic) που τόσα χρόνια παλεύουμε για την ένταξή μας στην ΕΕ, τί γίνεται”);

 Να δούμε, τί άλλο θα βρείτε μέχρι την Τετάρτη, Κουφάλες!.. Και σήμερα είμαστε αθυρόστομοι, διότι δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα βάζατε στο στόμα σας, σ’ αυτόν τον απύλωτο βόθρο, το Α/ΠΑΛΑΤΙ, και ευρύτερα την Αγγλία, μια χώρα που από το 1955 και μετά και κυρίως από το 1960 και μετά, ΑΝ ΖΕΙΤΕ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ!.. (Πώς να σας υποστηρίξει τώρα και ο Τουρκογενής Π-Θ της χώρας Μ. ΤΖΟΝΣΟΝ, έ);

4. Οι Τούρκοι εφαρμόζουν το ΔΟΓΜΑ… ΑΜΥΝΗΣ, που λέγει πως “Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ”! Αυτό έκαναν στην Κύπρο, στην Αρμενία, στην Συρία, αυτό κάνουν τώρα και με εμάς, “ΑΧΙΛΛΕΑ”!..

Από πότε, ρε συ φίλε, το γράφουμε εμείς αυτό εδώ, στον “Ε.Θ.”; Τέλος πάντων!

Τώρα το ζούμε και εμείς έντονα και στην τελευταία του μάλλον φάση, ενώ εδώ και 6 χρόνια… “αγρόν αγοράζαμε”, γενικώς, αν και οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” δεν… φώναζαν, … έσκουζαν σχετικώς!.. Βέβαια, θα μου πείτε, ποιός ασχολείτο τότε… προοπτικά (!), με την Τουρκία και εμάς, ώστε να καταλάβει έστω, το τί γράφαμε από το 2016 και το “Κίνημα” στην γείτονα, μέχρι σήμερα, εδώ στον “Ε.Θ.”!..

Ξαναγράφουμε σήμερα! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ… ΣΟΥΤ, ΛΕΓΕ ΜΕ Τ/ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΝΗΣΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ!…

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ Ε/ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο… ΓΙΑΣΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, Ο … ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΑΝΚΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, Ο… ΖΕΠ ΜΑΓΙΕΡ, Ο… ΟΛΙΒΕΡ ΚΑΝ ή Ο… Π. ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΝΑ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΠΛΩΣ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ;

Τί να πούμε ή τί να υποθέσουμε δηλαδή; Ότι (όπως ακούσαμε χθες), πχ (αυτήν την φορά) ο Κος Τζόνσον παρότρυνε τον ΚΚΜ να είναι, μεθαύριο, “καλό παιδί” και σε ό,τι τυχόν παπαριά ακούσει να λέει ο ΡΤΕ, αυτός να σιωπήσει, προς όφελος της Συμμαχίας; Πως σήμερα είναι ο Τζόνσον, που έπρεπε να αισχύνεται, αν αυτό αληθεύει, χθες ήταν κάποιος άλλος και αύριο θα είναι κάποιος άλλος , κλπ, χειραγωγός του κάθε Π-Θ μας;

Η ΑΜΥΝΑ, ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ! ΠΟΥΝΤΟ; (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ “ΣΟΥΡΔΟΙ” ΠΟΝΤΙΟΙ)!..

ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΩΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ “LARGE” ΘΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ!.. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΞΕΨΥΧΟΥΝΤΟΣ ΠΙΑ ΘΗΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!..

Καθήστε ρε όλοι σας και μελετήστε εξ αρχής τον “Ε.Θ.”!.. (Και της Κ-Β και των εθνικών Κομμάτων μας ή τέλος πάντων αυτών που δεν… φορούν καπίστρια και ακούστε και κάποιους που “δούλεψαν” πολλαπλώς το αντικείμενο Τουρκία σχεδόν 35 χρόνια τώρα, νυχθημερόν, σε… τραπέζια και στα… Πεδία)!..

5. Η… “απο καρδιάς” αποστροφή Τσαβούσογλου (είπε έστω και για μια φορά την αλήθεια) ότι η Τουρκία ασφυκτιά εντός των συνόρων της, κλπ, αποδεικνύει περιτράνως ότι τα όσα λέγει η Τουρκία πχ για τα νησιά σήμερα, για κάτι άλλο αύριο, κλπ, είναι απλώς “φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες” και πως ο μοναδικός της σταθερός και ασάλευτος στόχος είναι η επέκτασή της προς Δυσμάς, σε βάρος της Ελλάδος!.. Η Τουρκία, αν αφεθεί σήμερα στο Αιγαίο, αύριο θα ζητήσει κάτι άλλο, και μεθαύριο επίσης άλλο, ακολουθώντας την μέθοδο του σαλαμιού!..

Σήμερα όμως τα πράγματα στένεψαν χρονικά, διότι το 2023 εγγίζει και το φάσμα της διαλύσεώς της, όπως η Λωζάννη ρητώς αναφέρει στα 100 χρόνια της (γι’ αυτό ο τύπος με τα γυαλάκια, ο Αντιπρόεδρος της τ/Κ-Β είπε “χθες” πως “ο πολιτικός χρόνος των 100 ετών είναι πολύ λίγος”, γι’ αυτό ο ΡΤΕ από το 2017 στην Αθήνα ανέφερε για αλλαγή της Λωζάννης, κλπ), φαντάζει ολοένα και πιο πολύ καθαρά και γι΄αυτό αποφάσισε να δράσει “ανοικτά” και(!) εναντίον μας, πιστεύοντας ότι μέχρι το 2023 θα έχει ολοκληρώσει με την καταστολή του Κουρδικού ξεσηκωμού και τον μείζονα εσωτερικό της κίνδυνο, εδώ και 40 χρόνια τώρα, θα έχει ολοκληρώσει με τον Συριακό εκ Νότου κίνδυνο, θεωρεί ότι έχει τελειώσει με τους Αρμένηδες, μετά την ήττα τους από τους Αζέρους, “τη συνδρομή” της, ενώ πιστεύει πως η Ρωσία δεν θα την ενοχλήσει (sic) και πως έτσι έχοντας καλύψει πλευρά και νώτα και… εσωτερικό, θα μπορεί απερίσπαστη να ασχοληθεί με την Ελλάδα… πολεμικά!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-