Μητσοτάκης Και Ελλάς, “Επί Ξηρού Ακμής”!..

Φίλοι μου!

– Έγινε, την εβδομάδα που μας “πέρασε”, από τους Τούρκους, επισήμως(!!!) πλέον, μετά από την Κυπριακή Δημοκρατία* και στην Ελλάδα [“στα χαρτιά” αρχικώς βεβαίως (1η Φάση)], η αναμενόμενη από το “σάϊτ” μας ευθεία ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ (δεν βρίσκω πιο “απαλή” άλλη λέξη) της κυριαρχίας θαλασσίων περιοχών μας, όπως -εμμέσως- και νήσων μας (Κρήτη, Σύμπλεγμα Καστελορίζου, κλπ), με συνέπεια να έχουμε επίσημη πλέον παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας και στην θάλασσα, από τους Μογγόλους, μετά από την σύναψη συμφωνίας, για καθορισμό “ΑΟΖ” της Τ/ Δημοκρατίας με την Λιβύη (ουσιαστικά με την μισή Λιβύη, θα λέγαμε, και συγκεκριμένα με το δυτικό της “κομμάτι”, το οποίο όμως – ΠΡΟΣΟΧΗ- είναι αυτό που αναγνωρίζεται από τον Ο.Η.Ε. ως… Λιβύη, δυτικό λιβυκό τμήμα, το οποίο ευρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο με το ανατολικό τμήμα της.

* Στην Κύπρο έχουμε, εδώ και καιρό πλέον, “λόγοις και έργοις” παραβίαση της “εθνικής της κυριαρχίας” και στην θάλασσα, αφού και λεκτικά (Τ/Κ-Β) και στο Πεδίο (εντός της ΑΟΖ της “Κυπριακής Δημοκρατίας” με τα τ/γεωτρύπανα, κλπ), οι Τούρκοι έχουν ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ και… ΒΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!..

– Η παραπάνω επίσημη αυτή πολιτική πράξη της Τουρκίας με την Λιβύη είναι, “έργοις” πλέον (στα “χαρτιά” βεβαίως), η 1η επίσημη μη αναγνώριση, εκ μέρους της, της εθνικής μας κυριαρχίας και στις θάλασσές μας (μετά και από τον αέρα, όπου μη αναγνωρίζουσα, από το 1974 και μετά, τα σε ισχύ 10 ν.μ. στον αέρα, κλπ, πετά επίτηδες με την ΠΑ της έως τον 25ο Μεσ-νό, διεκδικώντας το μισό του εναερίου χώρου του Αιγαίου), όπως και εμμέσως την εθνική μας κυριαρχία σε αριθμό νήσων μας, αν δει κανείς και μόνον τον Χάρτη και αναζητήσει το πού είναι η Τουρκία και το πού η Λιβύη!..

– Λέμε 1η επίσημη, στο “Πολιτικό Πεδίο”, μη αναγνώριση από την Τουρκία μέρους των ελληνικών θαλασσών και της επ’ αυτών κυριαρχίας μας, αφού για την περίφημη τ/”Γαλάζια Πατρίδα” και το 1/2… τ/Αιγαίο, που όλοι τα αναμασούν συνεχώς τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας, κλπ (με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να κάνουν το αυτονόητο και όπως τα σχετικά εγχειρίδια ΨΕΠ αναγράφουν, να… αναγάγουν μια συνήθη, στην καθημερινή ζωή τους, λεκτική… παπαριά, με πρόθεμα το επίθετο “mavi”, σε ολόκληρο σχέδιο), έχουμε σχετικά αναφερθεί εδώ στο παρελθόν και δεν θα επανέλθουμε! (Πάτε εδώ και πίσω, ψάξτε, βρείτε και διαβάστε μας)!

– Το 2ο τ/Βήμα (σε ποσοστό αυτό να συμβεί 99,9% / το υπόλοιπο είναι η επήρεια της… Αγγλικής Σχολής, από την οποία… αποφοιτήσαμε και η οποία σέβεται τα… Μαθηματικά, μια Σχολή συνεπώς που αποκλείει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ, δίνοντας ακόμα και στο “απίθανο” κάποιο ποσοστό) θα είναι η συζήτηση αυτής της Τ-Λ συμφωνίας στην “Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση”, η δια ψηφοφορίας έγκρισή της, έγκριση που θα ολοκληρώσει την ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ, στο πολιτικό Πεδίο πάντα (στα “χαρτιά”), της μη αναγνώρισης της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος στις θάλασσές της, όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα, αλλά και αριθμού νήσων, μικρονήσων και βραχονησίδων (ό,τι γενικώς υπάρχει από… ξηρά, μέσα στην συμπεφωνημένη με την Λιβύη ΑΟΖ, που ανεπισήμως μας την έδειξαν σε χάρτη), με βάση λοιπόν το γεγονός ότι, ο υπόψη Τουρκο-Λιβυκός καθορισμός ΑΟΖ, διαγράφει αυθαιρέτως παρεμβαλλόμενα νησιά μας!.. (Το ίδιο φυσικά θα πρέπει να κάνει και η αναγνωρισμένη από τον Ο.Η.Ε., ως Λιβύη, … Δ. Λιβύη, να εγκρίνει την υπόψη συμφωνία στην… όποια Βουλή της και ακολούθως και οι 2 χώρες (Τ-Λ) να στείλουν σχετικό ενημερωτικό Φάκελο, με όλα τα σχετικά συνημμένα έγγραφα της πολιτικής τους αυτής πράξης, κλπ, πρωτίστως στον Ο.Η.Ε., αλλά και σε όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς, όπως πχ στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ, κλπ)!..

– Το επόμενο 3ο τ/Βήμα (99,5% να συμβεί) θα είναι το να στείλει η Τουρκία μέσα στις ελληνικές θάλασσες που δεν αναγνωρίζει, αλλ’ αντιθέτως, και κατά συνέπεια, τις θεωρεί δικές της, ένα γεωτρύπανο συνοδεία και πολεμικών της σκαφών για προστασία, προκειμένου να διενεργήσει πχ γεωτριτικές έρευνες! [Μια Τουρκία που δεν έχει -να θυμίσω- υπογράψει το “Δίκαιο της Θάλασσας”, την γνωστή σύμβαση του 1982, που είχε υπογραφεί στο Μοντέγκο Μπέϊ, πρωτεύουσα της Ν. Κράτους Τζαμάϊκα, κάτι που βεβαίως δεν την εμπόδισε να επεκτείνει αυθαιρέτως τα ν.μ. της στην Μ. Θάλασσα, από τα 6 στα 12, … όντας άλλωστε ακριβώς τέτοιοι οι Μογγόλοι, ήτοι οι σύγχρονοι… Κλαζομένιοι της εποχής μας (“έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν”), χωρίς όμως να τους μιλάει ή ενοχλεί ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ (!) στις όποιες συνεχείς αυθαιρεσίες τους, κλπ, λόγω της ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ τους, όπως σας γράφουμε εδώ, ως εξήγηση αυτής της αδικαιολόγητης και απαραδέκτου καταστάσεως, σταθερά, 4 χρόνια τώρα]!..

– Το ότι η Τουρκία θα κάνει κάτι τέτοιο, το έχουμε γράψει, προ των εκλογών της 7ης Ιουλίου, σε σχετικό μας άρθρο, όπου αναλύαμε τις ελληνικές αντιδράσεις ή και μη αντιδράσεις σε κάτι τέτοιο, ανάλογα με το ποιόν θα είχαμε Π-Θ, δηλαδή ελληνική αντίδραση ή μη, με Π-Θ τον “Σόρος-Τσίπρα” και το αυτό, αν εξελέγετο Π-Θ ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

– Σας καλώ να ψάξετε και να βρείτε το άρθρο αυτό και να το διαβάσετε, τουλάχιστον!.. Δεν θα επανέλθω σήμερα!.. (Είχαμε γράψει τότε μέχρι και το πού ακριβώς θα πάνε τα τ/γεωτρύπανα, εντός των θαλασσών μας)!..

Άρα φίλοι μου, σας ερωτώ ευθέως! Το παραπάνω, και σε εξέλιξη πλέον, τ/σενάριο καθιστά αμέσως, “ναι ή όχι”, την Κ-Β Μητσοτάκη και συνεπώς την Ελλάδα μας “επί ξηρού ακμής“; Αν οι Τούρκοι θα “βγάλουν” στα νερά μας πια, και όχι σ’ αυτά της “Κ.Δ.”, όπως έκαναν και κάνουν μέχρι τώρα, γεωτρύπανά τους, πολεμικά σκάφη, κλπ, παραβιάζοντας την εθνική μας κυριαρχία, κλπ, τί θα πράξει η Κ-Β Κ. Κ. Μ.; Θα επιχειρήσει άραγε να τα βυθίσει θέτοντας την… σφραγίδα της στο… παραβιασθέν… σπίτι της, με αποτέλεσμα αυτή της η πράξη να οδηγήσει, λίαν πιθανώς, σε Ε-Τ πολεμική πια ευρεία σύγκρουση ή “θα κάτσει στ’ αυγά της” και θα επισημοποιήσει διεθνώς πια ότι αποτελεί μια σύγχρονη τ/επαρχία και μάλιστα χρεοκοπημένη; Μήπως θα αναζητήσει 3η λύση, δηλαδή την συνδρομή των μισελλήνων της ΕΕ και την όμοια του σύγχρονου… Ουϊλσωνος, Αμερικανού Προέδρου ΤΡΑΜΠ ή αλλιώς του Προέδρου…  “οι Αμερικανοί δεν πολεμάμε πια γι΄άλλους λαούς”;

– Οι Τούρκοι μάλιστα, όπως εμείς εκτιμούμε (τα έχουμε γράψει άλλωστε προ πολλού – πολλού χρόνου εδώ), θα στείλουν γεωτρύπανό τους στα ελληνικά νερά, με παράλληλη ίδια ή συναφή πρόκληση και στα νερά της “Κ.Δ.”, ώστε να οδηγήσουν (με την μεγιστοποίηση του ερωτήματος για την χώρα μας, “ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ”), τα πράγματα σε βεβαία Ε-Τ πολεμική… εμπλοκή, “ανοίγοντας” πρώτα, όπως ακριβώς το έχουν σχεδιάσει και σας το έχουμε γράψει, το μέτωπο στη νήσο Κύπρο, όπου θα επιδιώξουν την εντός 3ημέρου κατάληψη και του υπολοίπου της νήσου (η Βρετανική Αντικατασκοπεία γνωρίζει, όπως και η Α/Κ-Β… ) και αμέσως μετά το ταυτόχρονο “άνοιγμα” των 2 άλλων Ε-Τ “Θεάτρων Επχσεων”, ήτοι αυτό της ΘΡΑΚΗΣ (απόπειρα τ/εισβολής) και αυτό του ΑΙΓΑΙΟΥ (απόβαση και προσπάθεια κατάληψης της στρατηγικότατης Ν. Λέσβου, με παράλληλες παραπλανητικές ενέργειες σε άλλα νησιά.  Για την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ θα είναι το επόμενο άρθρο μας)!..

– Άρα… Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ “Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ”, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΖΕΛΟΥ ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΣΩΣ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ, [ΑΝ “ΠΑΙΞΟΥΝ”, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ], ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ… ΧΑΡΤΙ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, … ΧΑΡΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΟΜΟΡΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΛΙΒΥΟΥΣ, ΚΛΠ, (ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ), ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ… ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ! ΟΜΩΣ Η… ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ Η… ΚΑΒΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ! ΑΝ ΟΧΙ (ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ), ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕ. ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ!.. ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟ ΔΕΝΔΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΚΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΚΟΥΒΕΛΟΥ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΛΠ!.. [ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ “GOLDMAN – SACHS”];

– ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,  ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ… ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ… “ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΤΟΥ ΚΟΥ Π-Θ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ… ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΝΤΟΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ (ΤΟ)… ΑΙΜΑ, ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΟΣΑ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ- ΕΙΠΕ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ… “ΦΙΝΛΑΔΙΚΗ”, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ-ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΟ-ΦΙΝΛΑΔΙΚΗ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΝΟΜΙΖΩ!.. ΒΕΒΑΙΑ ΚΕ ΝΤΟΚΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ… ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ… ΓΡΑΜΜΗ Η(ΔΙΑΖ) ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ… , ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΓΡΑΨΑ!..

– ΚΕ Π-Θ-γέ! Αφού σου γράψω, πως δεν υπάρχουν “ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, χωρίς “ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω:

  • Τώρα(!!!) δώσε ΜΑΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ και ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΚΑΙ “ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ”!.. ΣΤΙΣ 2 ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΕΔΩ, ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ… e-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΓΡΑΨΑΜΕ 2, 3 ΣΚΕΨΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΥΧΟΥΣΕΣ… ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΛΕΞΗ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΔΑΠΗ, ΚΡΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΥΣ!..
  • ΜΕΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΕΔ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ… ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΙΟΙ, ΜΗ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥΣ “ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ”… ), ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ “ΣΟΡΟΣ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ”, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ / – ΤΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΙΔΩΣ, ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΙΣ ΣΟΡΟ-ΕΝΤΟΛΕΣ…), ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΠΛΕΜΠΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ Η ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ!..
  • ΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΝΑΞΙΩΤΗ ΒΟΥΡΤΣΗ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ;), ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΠΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΑΛΛΙΩΣ, “Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ”! (ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΑΠΟ… ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”)!.. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟ ΣΧΗ ΠΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ! ΕΙΣΤΕ… ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

– ΟΨΟΜΕΘΑ ΚΑΙ… ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΘΑ!..

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-