ΜΙΑ ΑΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ “ΤΙΠΟΤΑ”!..

Φίλοι μου!

– Στις 07-09-2016, ο Π-Θ του Ισραήλ, Κος Βενιαμίν ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, επισκέφθηκε την Ολλανδία, προκειμένου κυρίως(!) να συζητήσει το θέμα κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου στη Γάζα, από ολλανδική εταιρεία.

– Σε επίσκεψή του στο Ολλανδικό Κοινοβούλιο (Χάγη), το μέλος της Βουλής, Ολλανδός βουλευτής, τουρκικής καταγωγής, Τουραχάν Κουζού, δικηγόρος στο επάγγελμα, αρνήθηκε να προβεί σε χειραψία με τον Ισραηλινό πολιτικό, (δεν του έδωσε το χέρι του), κατηγορώντας τον για την ισραηλινή επέμβαση στη Γάζα, το Καλοκαίρι του 2014, μιλώντας για Ελεύθερη Παλαιστίνη και καταλήγοντας, (προσβάλλοντας ακόμα περισσότερο τον Ι/Π-Θ, ως μη όφειλε, λόγω ασφαλώς της θέσεώς του στην ολλανδική Βουλή), με την αποστροφή ότι “ο Νετανιάχου δεν αξίζει της χειραψίας του”!..

netaniaxou

– Πριν σας γράψω 1, 2 απλές σκέψεις για το συμβάν, αλλά και ευρύτερα, να σας ενημερώσω πως ο Ι/Π-Θ απάντησε με 100% εύστοχη… “ευθεία βολή, επί του στόχου”, λέγοντας: Είδατε όλοι ποιοί θέλουν την ειρήνη και ποιοί όχι! (Εννοώντας τις σχέσεις Ι. – Παλαιστινίων και το “Παλαιστινιακό”), υπενθύμισε με νόημα μια ρήση του συγχωρεμένου (+), μεγάλου Ισραηλινού πολιτικού, Μεναχέμ ΜΠΕΓΚΙΝ, ο οποίος είχε πει πως όποιος στρίβει τη μύτη του, θα παραμείνει με μια στριμμένη μύτη, (ένας ΜΠΕΓΚΙΝ, ο οποίος, αξίζει να θυμίσουμε, πως για την ειρήνη και μόνον, είχε δεχθεί στο παρελθόν, με κριτική σκέψη και βαθιά νουνέχεια, να μην διεκδικήσει η χώρα του πολλές από τις δίκαιες αξιώσεις της, κατά τις ιστορικές ειρηνευτικές συνομιλίες που διεξήγαγε με τους Παλαιστινίους και αυτή του η ιστορική υποχώρηση είναι που του προσέδωσε κυρίως, όπως πιστεύω, το επίθετο μεγάλος, και όχι τόσο το πλούσιο πατριωτικό του παρελθόν και η λαμπρή στρατιωτική του δράση), και ο Τούβια, όπως αποκαλώ τον Ι/Π-Θ, κάτι που σας έχω γράψει και εξηγήσει σχετικά, κατέληξε λέγοντας πως: Θα συνεχίσω να παρουσιάζω με υπερηφάνεια τη θέση του Ισραήλ στον κόσμο!..

Πάμε τώρα σ’ αυτές τις λίγες… σκέψεις, αλλά παρατηρήσεις, ερωτήσεις και σχόλια!

  1. Ο Τούρκος στην ψυχή βουλευτής, (παρ’ ό,τι οι Ολλανδοί τον τίμησαν με τη ψήφο τους / αυτά είναι τα… παραμύθια των καιρών μας, όπως πχ έχουμε εμείς τους… Έλληνες μουσουλμάνους βουλευτές, κλπ), είναι προφανέστατα στην γραμμή του Τ/ΠτΔ, ΡΤΕ, ο οποίος προσπάθησε και ακόμα προσπαθεί τα τελευταία χρόνια, υποκριτικά, παρουσιαζόμενος ως ο(!) φίλος και αδελφός(!) όλων των Αράβων Σουνιτών Μουσουλμάνων και συνακολούθως και ως ο μέλλων Αρχηγός των Αδελφών Μουσουλμάνων (εξ ου και τα “4 δάκτυλα”, της Ράμπια / εξ ου και το γεγονός ότι δεν λέγει “ISIS”, αλλά “DAEŞ), προσπάθησε λοιπόν και προσπαθεί ο ΡΤΕ να… ανατρέψει το ιστορικό παρελθόν, που θέλει Τούρκους και Άραβες σε μείζονα πολιτικο – στρατιωτική αντιπαλότητα και με άσβεστο μεταξύ τους μίσος, τουλάχιστον από της καταλήψεως της Αιγύπτου, από τους Οθωμανούς, στις αρχές του 16ου αι., μέχρι και τις αρχές του 20ου αι. και τις Τ. – Αραβικές συγκρούσεις, στη Μ. Ανατολή και στην Αραβική Χερσόνησο, κλπ (Θυμίζω τον “Λώρενς Αραβίας”, κλπ).

– Ο ΡΤΕ λοιπόν διατηρεί σήμερα άριστες σχέσεις με την Παλαιστινιακή τρομοκρατική Οργάνωση ΧΑΜΑΣ, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε σε όλα τα… επίπεδα μαζί της, αλλά και συνεχίζει να συνεργάζεται ουσιαστικά και σήμερα “υπόγεια” μαζί της, παρά τα συμφωνηθέντα, στις σχεδόν πρόσφατες συζητήσεις επαναπροσέγγισης της Τουρκίας (“reconciliation” / “reapproach discussions”), με το Ισραήλ.

– To ίδιο ακριβώς έκανε και κάνει o ΡTE, παρά τα όποια θρυλούμενα, και με τον ISIS“, τα μέλη του οποίου επέτρεψε να περάσουν όλα(!) στην Τουρκία, με… παρέλαση, από την Τζεραμπλούς! Τα πραγματικά κτυπήματα των ΤΕΔ, κατά του… DAEŞ, που αναφέρουν τα Τ/ΜΜΕ, (πχ της ΤΠΑ κατά κτιρίων – διοικητικών κέντρων της Οργάνωσης, κλπ), κατά την τ/επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη” / “Fırat Kalkanı, που επέτρεψαν και φέρεται να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς οι Η.Π.Α., είναι “για τα μάτια του κόσμουφίλοι μου!

Και άλλα πολλά αγαπητοί μου αναγνώστες, που θα ήθελα πολύ χρόνο για να τα επαναφέρω στη μνήμη σας και αφορούν στις σχέσεις του ΡΤΕ, όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην εξουσία, με την… τουρκική τρομοκρατία (ΜΑΦΙΑ – SADAT, κλπ), αλλά και -κυρίως- με τη… διεθνή τρομοκρατία, όπως τους Ταλιμπάν, την Χαμάς, τον “ISIS”, τους υποτιθέμενους Τσετσένους αυτονομιστές, κλπ!..

– Προτείνω στον Κο Κουζού, που μοιάζει να μην είναι καθόλου… kuzu, αρνί δηλαδή, να διαβάσει σχετικά με τον Αρχηγό του, στο… ΥΓ μας!

 2. Για ποιά Ελεύθερη Παλαιστίνη μιλά ο Κουζού; Για να καταλάβω, θέλουν ελεύθερη χώρα οι Παλαιστίνιοι και δεν την έχουν, μετά από τόσα χρόνια, κλπ; Δεν τους αφήνουν τάχα οι Ισραηλινοί; Δηλαδή να πιστέψουμε ότι οι Εβραίοι που πολεμούν ουσιαστικά για την επιβίωσή τους από το 45 Μ. Χ., αλλά και κυρίως οι Ισραηλινοί δεν κουράστηκαν να πολεμάνε από το 1948 και μετά; Δεν θέλουν λέτε την ειρήνη, δεν θέλουν να χαρούν τη ζωή αυτοί, τα παιδιά και τα εγγόνια τους;

– Αν την ήθελαν την Ελεύθερη Παλαιστίνη” οι Παλαιστίνιοι, θα φερόντουσαν κατ΄ελάχιστον έξυπνα, και θα κύτταζαν / θα φρόντιζαν, με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, να ζήσουν μαζί με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι μετά από ωκεανούς -πράγματι- αίματος και σειρά θυσιαστικών αγώνων, κατάφεραν να γυρίσουν στα ιστορικά – πατρογονικά τους εδάφη και να φτιάξουν το Κράτος τους!

Αν ήθελαν την ειρήνη, αν ήθελαν Ελεύθερη Παλαιστίνηοι Παλαιστίνιοι, θα ανοικοδομούσαν τη Γάζα και δεν θα την μετέτρεπαν σε ένα μεγαλοστρατόπεδο πολλών χιλιάδων (Ιρανικών) πυραύλων, οι οποίοι στοχεύουν πόλεις, εγκαταστάσεις και υποδομές του Ι/Κράτους, δεν θα την μετέτρεπαν σε ένα πραγματικό, σύγχρονο -αναλογικά πάντα με αυτά της Σοβιετίας- ΜεγαλοΓκουλάγκ για τον ίδιο το λαό τους, δεν θα έκαναν τα μικρά παιδιά τους βομβιστές αυτοκτονίας, δεν θα ασχολούνταν μόνον με το πώς, μέσω των “τούνελς”, θα μπαίνουν στο Ισραήλ, για να δολοφονούν -κυρίως- αθώους πολίτες, δεν θα έβαζαν τους δικούς τους Κε(;) Κουζού να μαχαιρώνουν αιφνιδιαστικά ανυποψίαστους Ισραηλινούς πολίτες, σε στάσεις λεωφορείων, στο δρόμο, κλπ, (το παιδί του όμως ο Μεσάλ, το οποίο φέρεται να είχε καρκίνο νομίζω, και μακάρι να ζήσει, το πήγε, προ ολίγων ετών, σε ισραηλινό νοσοκομείο, για να του το σώσουν οι “κακοί” Ισραηλινοί …), αν ήθελαν ειρήνη και “Ελεύθερη Παλαιστίνηοι Παλαιστίνιοι, δεν θα ήσαν διηρημένοι σε 2 στρατόπεδα, αυτό της “Χαμάς” και το άλλο, της λεγόμενης Παλαιστινιακής Αρχής”, του “τελειωμένου” Μαχμούντ Αμπάς, που… κατάφερε να έλθει σε ρήξη με την άλλη, “τη δική του”  πολιτικά, τρομοκρατική Οργάνωση Αλ Φατάχ, η οποία μοιάζει να… ξαναγεννιέται, κατάφερε να… στείλει τις υπάρχουσες στην περιοχή του Φυλές, στην… αγκαλιά του Ιορδανού Βασιλιά Αμπντάλα, κλπ, δεν θα λήστευαν οι Παλαιστίνιοι ηγέτες τα χρήματα του ίδιου του λαού τους, και άλλα πολλά φίλοι μου, για να μην σας κουράζω!.. (Διαβάστε στο ΥΓ. μας)

– Η αλήθεια όμως Κε(;) Κουζού και φίλοι μου, είναι ότι οι Παλαιστίνιοι και όλοι όσοι εκ των… μουσουλμάνων Αράβων συμπλέουν μαζί τους, (η συντριπτική πλειοψηφία τους προφανώς), θέλουν και ΜΟΝΟΝ(!) τη ΔΙΑΛΥΣΗ του Ισραηλινού κράτους, το θάνατο όλων των Εβραίων!!!  Καταλάβατε Κύριε; / Anladınız mı Efendim?

Αυτή λοιπόν είναι η αιτία που δεν υπάρχει “Ελεύθερη Παλαιστίνη”, αυτή είναι η αιτία που δεν υπάρχει “Ειρήνη” στη Μ. Ανατολή και δυστυχώς δεν(!) θα υπάρξει ποτέ, αν οι όποιοι ηγέτες των Παλαιστινίων συνεχίσουν να έχουν τα ίδια… μυαλά!.. (Αφού και τώρα με τον μουσουλμάνο Αμερικανό Πρόεδρο, Χ. Μ. Ομπάμα, οι Παλαιστίνιοι δεν κατόρθωσαν να κάνουν κράτος, ένας Ομπάμα που ακόμα και αήθης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί,  σε ορισμένες του ασφαλώς συμπεριφορές, προς τους Ισραηλινούς, τότε δεν θα κάνουν ποτέ)!

– Οι Ισραηλινοί δεν πρόκειται να αφήσουν τον τόπο τους Κε(;) Κουζού, θα θυσιαστούν για την Πατρίδα τους και καλά θα κάνουν ασφαλώς, αφού έχουν / αφού διαθέτουν και το… “Πνεύμα”, το οποίο όμως οι Παλαιστινιακές ηγεσίες δεν κατόρθωσαν χρόνια τώρα να αντιληφθούν, “βγάζοντας” μόνον  μίσος(!), το οποίο όμως είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της ΟΡΘΗΣ ΣΚΕΨΗΣ και ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ της ΟΡΘΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!

– Έτσι, τί λες Κε(;) Κουζού, δεν θα έπρεπε το Καλοκαίρι του 2014, οι Ισραηλινοί να πολεμούσαν για την άμυνά τους, όταν δεν περνούσε ημέρα που να μην δεχόντουσαν πυραύλους από τη Γάζα και άλλα πολλά, διότι δεν ήταν και τόσο… απλό, έ;

%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%82

                                                                     Καλοί Παλαιστίνιοι“, της “ΧΑΜΑΣ

– Με την ευκαιρία! Αλήθεια… “φίλε” Ολλανδέ, γιατί οι… καλοί Παλαιστίνιοι δεν δίδουν πίσω στους Ισραηλινούς τα πτώματα των 2 Ι/Στρατιωτών, που σκοτώθηκαν τότε, στις επιχειρήσεις του 2014; Γιατί δεν απελευθερώνουν τους άλλους 2 που κρατάνε αιχμαλώτους; Για όλα και πάντα φταίει το Ισραήλ και για τώρα και ο… Νετανιάχου, έ; Κουράσατε πια και πρέπει να το κα-τα-λά-βε-τε!!! Να γιατί ο Τούβια, όπως πιστεύω, σας θύμισε τί είχε πει ο Μπέγκιν!

                                                 ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι Πρώϊμοι Φίλοι σου Κε(;) Κουζού!!!

– Προτείνω σε σας… Ολλανδέ “φίλε”, να πείτε στους… πρώϊμους φίλους σας Παλαιστινίους, να δουν έστω καμιά ταινία, όπως τη Λίστα του Σίντλερ, τον… Τούβια, που έγραφα τις προάλλες, ακόμα και το Septembers of SHIRAZ(με τους Adrien Brody και Salma Hayek Pinault), αν και αυτήν την ταινία θα έπρεπε να την έβλεπαν οι Ιρανοί Σιϊτο – Ισλαμο – Φασίστες, όχι βεβαίως ότι θα καταλάβαιναν τίποτα, αλλά καμιά φορά γίνονται και θαύματα!..

%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%af

                                                       ΙΡΑΝΟΣ Π-Θ ΡΟΥΧΑΝΙ, ΣΙΪ – ΙΣΛΑΜΟ – ΦΑΣΙΣΤΑΣ

%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%87%ce%b9%cf%84%ce%bb%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af

                                                                   ΣΟΥΝΙ – ΙΣΛΑΜΟ – ΝΑΖΗΔΕΣ / Β’ ΠΠ

Πώς να πολεμήσεις τον αντίπαλό σου, αν δεν τον γνωρίζεις, ρε Κουζουουουουου; Αχαχαχαχα!..

auschwitzchildrenss

3.  Τέλος, έχασες την ευκαιρία Κε(;) Κουζού να χαιρετήσεις τον Νετανιάχου και μετά να πας να το γράψεις στο ημερολόγιό σου, αλλά και να το λες και στα… παιδιά σου και να υπερηφανεύεσαι γι’ αυτό, να χαιρετήσεις λοιπόν, ίσως μια από τις 1-2 μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες του σημερινού Κόσμου, ο οποίος στερείται ηγετών, έναν πραγματικό λαϊκό και συνάμα πατριώτη ηγέτη υψηλού βεληνεκούς, που “παραδίδει μαθήματα υπεράσπισης των δικαίων της Πατρίδος του, (είπε: “I will continue to proudly present Israel’s position through the world” / απ’ αυτό κρατά κάποιος κυρίως το proudly), έναν άνθρωπο που έφτασε να πει, αλλά δεν “το έπιασαν”, δεν το κατάλαβαν ρε Τούρκε οι πρώϊμοι φίλοι σου, πως αυτός ενδιαφέρεται πιο πολύ για τους Παλαιστινίους, από τους ίδιους τους Παλαιστινίους!..

– Μήπως τελικά είναι έτσι ρε Μογγόλε; Μήπως τελικά οι Ισραηλινοί προσφέρουν ζωή και ειρήνη στους Παλαιστινίους, πρόοδο και ανάπτυξη (για αγωγό φ. αερίου για τη Γάζα που τάχα  υποστηρίζεις, ήλθε στην χώρα σου, την… Ολλανδία ρε βλάκα ο Ι/Π-Θ), μήπως δίνουν τελικά το χέρι τους, όπως έκανε ο Π-Θ τους σε σένα, με σένα, το οποίο όμως θέλουν να… κόψουν οι δήθεν φίλοι σου; Για πες!!!

  • Σίγουρα φίλοι μου ήταν μια μεγάλη απρέπεια, από έναν… “Τίποτα”!.. Ίσως το θέμα θα έπρεπε να το δει ο Ολλανδός νεαρός Βασιλιάς και κυρίως η… αποχωρήσασα Βασίλισσα ΒΕΑΤΡΙΚΗ!

– Αυτά για σήμερα φίλοι μου, αλλά διαβάστε και το… ΥΓ!

                                                                                           “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                          ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Κος με ερωτηματικό ο Κουζού, διότι αν ήταν Κος, αν ήταν… Τζέντλ- Μαν, ακόμα και εχθρός του να ήταν ο κάθε Κος Νετανιάχου, δεν θα έπρεπε να λειτουργούσε / να λειτουργήσει έτσι, ο Τούρκο – Ολλανδός βουλευτής!..

β. 

%cf%81%cf%84%ce%b5

                                                                                    AYIP TAYIP AYIP!!!

                                                                                Ντροπή Ταγίπ Ντροπή!!!

                                                                       ΜΠΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ!..

THE ISLAMIC STATE AND TURKEY’S BETRAYAL

Why Erdogan is the problem.

December 16, 2015

Joseph Puder

Turkey’s President Recep Tayyip Erdogan fancies himself as the protector of Sunni Islam. As such, he has been known as a major supporter of the “Muslim Brotherhood” in Egypt, and Hamas in Gaza. The recent accusation Putin’s Russia leveled at Erdogan that he is aiding and abetting the Sunni Islamic State (IS) is not far-fetched.

Saudi Arabian-based Arab News (December 7, 2015) reported that “Turkey was astonished by Iranian accusation that Ankara is supporting IS and involved in oil dealing with the terrorists in Iraq and Syria.” The Turkish Foreign Ministry responded by saying that “there was nothing in Tehran’s accusations to take seriously.”

In a statement Erdogan issued last Thursday, he warned his Iranian counterpart Hassan Rouhani over media reports that alleged that he and his family were involved in oil trade with IS terrorists.  Erdogan stated that he spoke to Rouhani on the telephone and told him, “You will pay a high price if it continues like that.” He was referring to the Iranian media reports that accused Erdogan of dealing with IS.

Tehran-based Press-TV reported (November 28, 2015) that the son of Turkey’s president was involved in oil trade with IS.  According to the report, “the Kremlin spokesman Dmitry Peskov, Moscow has intelligence proving that Erdogan’s son has an interest in the oil trade with the militants.”  Russian President Vladimir Putin had previously accused Turkey of buying oil from IS Takfiri terrorists. Putin said that satellite images show long lines of trucks purportedly carrying oil from IS controlled areas in northeast Syria into Turkey.

Eren Erdem, a Member of the Turkish Parliament from the Republican People’s Party (Turkey’s largest opposition party), said that he may have found evidence linking President Recep Erdogan’s son-in-law and Turkey’s Minister of Energy and Natural Resources to the dirty oil trade with IS.  In a press conference, Erdem explained that, on the basis of his investigation, which is still in progress, “I have been able to establish that there is a very high probability that Berat Albayrak is linked to the supply of oil by IS terrorists.” Erdem added, “This investigation is aimed at trying to figure out which illegal operations are taking place in our country’s oil trade.”

Russian Foreign Minister Sergey Lavrov pointed out on December 2, 2015, “We should do the obvious thing to stop the oil trade (with IS) by closing the Turkish-Syrian border.” Lavrov said that President Putin raised that point in Paris. And he added, “As far as I know, the U.S. and its anti-terror coalition already invited Turkey to fulfill this and close the border, but efforts by just one state will not be enough and we should help.”

Of course Putin has an “ax to grind” with Erdogan and Turkey.  Putin is still enraged about the November 24, 2015 downing of a Russian SU-24 fighter jet by Turkey. Ankara has claimed that the Russian jet violated Turkish airspace.  Imperial Russia and the Ottoman Empire had a deadly conflict throughout the 18th and 19th centuries. Turkey served as a nuclear base for the U.S. in the 20th century, and Ankara is also a member of NATO.

Bashar Assad’s Syrian regime and Russian interests coincide in securing the Latakia region, where the Russian navy has its bases and where Assad and his Alawi minority community (a Shiite-Muslim breakaway sect) have their home base. To secure Latakia, they have to engage with Turkmen and other Syrian opposition groups, including Jabhat al-Nusra (al-Qaeda affiliate). Erdogan is considering himself the protector of his fellow Turkmen, but has he no malice towards the Sunni Al-Qaeda affiliates, either. Additionally, the Assad regime and the Russians would eventually like to capture Idlib and Aleppo and destroy the Chechen fighters in Bayirbucak. In doing so, the Assad regime can secure the Alawi region in northwestern Syria. This is the strategic plan of the Assad regime before an impending cease-fire takes place in Vienna.

Turkey has a significant Alawi minority and a large Kurdish minority.  Erdogan has been at odds with the U.S. and Western allies with regards to the latter aiding Kurdish forces in Syria, who constitute the most successful group fighting IS.  Erdogan allowed the Kurds to bleed in Kobani while his tanks were in a position to fire at IS forces.  Now Erdogan fears the loss of the region with its many Turkmen to the Assad regime.  Erdogan is equally concerned with possible gains by the Kurds (whom he is bombing in Northern Iraq). According to Fehim Tastekin of al-Monitor, “In response to the plans by the Kurdish People’s Protection Units (YPG) to move westward and expel the Islamic State from Jarablus, Turkey has declared the Euphrates River a red line for the Kurds.”

Erdogan has repeatedly shown that he would rather fight the Kurds than IS. Tastekin has reported that “Turkmen along with jihadist units participated in the Anfal operation on March 21, 2014, to capture the Armenian towns of Kasab and Samra.  In operations in August, 2013, Alawi villages were raided and some 200 civilians were killed. IS and Jabhat al-Nusra joined Turkmen in these attacks.”

According to Amed Dicle (Kurdish Question.com, July 2, 2015), Erdogan’s AKP government cannot come to terms with the imminent fall of Jarablus after the fall of Tal Abyad. This is why they are making preparations for a military intervention.  In capturing the Jarablus region (Jarablus is 100km northeast of Aleppo and 40km west of Kobani), Erdogan’s government hopes to be able to maintain its relations with IS and keep the delivery of fighters and arms going to them. The savage organization IS will have no single door open to the rest of the world should Jarablus be taken from it. IS will enter a process of suffocation in Syria and will no longer be able to act as it wishes in Iraq.  Erdogan’s “buffer zone for security” is simply a plan to protect IS from suffering further blowsThe aim is to sustain the AKP–IS traffic in the region.

While Erdogan is a megalomaniac with dictatorial tendencies, Bashar Assad and the Syrian regime are responsible for the mega-butchery in Syria. Moreover, Assad is supported by the Shiite terrorist organization Hezbollah, and the leading sponsoring terrorist state, Shiite Iran. What makes the situation in Syria insidious is Erdogan’s double faced approach. He is pretending to oppose the Assad regime, but targets the Kurds insteadHe maintains a relationship with IS, while as a member of NATO, he refused to provide even basic logistical assistance to the U.S.-led coalition fighting IS.

U.S. President Barack Obama has called Erdogan his best friend in the Middle East, yet Obama has ignored Erdogan’s lack of assistance in the fight against IS and similarly overlooked Erdogan’s suppression of human rights in TurkeyNor has Obama issued a condemnatory statement over Turkey’s illegal occupation of Northern Cyprus since 1974. In February 2013, Erdogan charged that “Zionism was a crime against humanity.” The Obama White House did not threaten any action against Turkey, but merely condemned the statement. Obama also failed to respond to Erdogan’s inflammatory call in May 2015 to liberate JerusalemErdogan piped, “We will gather together Kurds and Arabs, and the entire Muslim world, and invade Jerusalem, and create a one world Islamic Empire.”

Ironically, the European Union is begging Erdogan to accept 3 billion Euros to fix their migrant problem.  It is like “asking the fox to guard the chicken coup.” If he betrayed the West on IS, he will do the same with migrants. Turkey’s Erdogan is the problem, not the solution.

al-adnaniss

                                                                                            ΑΛ ΑΝΤΝΑΝΙ

                                                                                            ΝΟ2 ISIS

                                                                                                     DEAD!

                                                 XAKAN μυστακοφόρε TON… ΗΞΕΡΕΣ; Λίγο, έ; Αχαχαχαχαχα

γ.

THERE’S NO GOOD TERRORIST”: HAMAS-SUPPORTING TURKISH LEADER

September 6, 2016

 Daniel Greenfield

You don’t say.

Turkish President Recep Tayyip Erdoğan on Sunday urged President Barack Obama to join forces in the fight against terrorism without distinguishing between groups and individuals, who threaten world’s stability and safety of citizens.

“There is no good terrorist or bad terrorist; every kind of terrorism is bad”, Erdoğan said after the meeting with Obama on the sidelines of the G20 summit in China, according to a report by state-run Anadolu news agency.

This comes from the Islamist leader whose aid for Hamas led to the tensions with Israel. Whose backing for Islamic Jihadists in Syria led to the supposed coup. 

Erdogan likes terrorists. He just chooses to define Kurds as terrorists while denying that any of the Islamic terrorists he supports are terrorists. This is interestingly selective, but not particularly meaningful. The only thing it does is showcase his hypocrisy and that of the media for not exposing his double standards and his support for terrorism.

Erdogan believes that murdering Jews isn’t terrorism, but opposing Turkish hegemony is.

δ. 

THE END OF MAHMOUD ABBAS

The end of an era in Palestinian-Israeli relations approaches.

 August 30, 2016

Caroline Glick

Share

Originally published by the  «Jerusalem Post »

Like it or not, the day is fast approaching when the Palestinian Authority we have known for the past 22 years will cease to exist.

PA leader Mahmoud Abbas’s US – trained Palestinian security forces have lost control over the Palestinians cities in Judea and Samaria. His EU- and US-funded bureaucracies are about to lose control over the local governments to Hamas. And his Fatah militias have turned against him.

Palestinian affairs experts Pinchas Inbari of the Jerusalem Center for Public Affairs and Khaled Abu Toameh of the Gatestone Institute have in recent weeks reported in detail about the insurrection of Fatah militias and tribal leaders against Abbas’s PA.

In Nablus, Fatah terrorist cells are in open rebellion against PA security forces. Since August 18, Fatah cells have repeatedly engaged PA forces in lethal exchanges, and according to Inbari, the town is now in a state of “total anarchy.”

In Hebron, tribal leaders, more or less dormant for the past 20 years, are regenerating a tribal alliance as a means of bypassing the PA, which no longer represents them. Their first major action to date was to send a delegation of tribal leaders to meet with King Abdullah of Jordan.

Even in Ramallah, the seat of Abbas’s power, the PA is losing ground to EU-funded NGOs that seek to limit the PA’s economic control over the groups and their operations.

 

All of this fighting and maneuvering is taking place against the backdrop of the encroaching PA municipal elections, scheduled for October 8.

Hamas is widely expected to win control over most of the local governments in Judea and Samaria. Hamas’s coming takeover of the municipalities is likely playing a role in decisions by Fatah terrorist cells to reject the authority of the PA. Many of those cells can be expected to transfer their allegiance to Hamas once the terrorist group wins the elections.

Given his Fatah party’s looming electoral defeat, more and more PA functionaries are wondering why Abbas doesn’t use the growing anarchy in Palestinian cities as a reason to cancel them. Abbas seems to have calculated that Israel will step in and, as it has repeatedly done over the past 20 years, cancel the elections for him.

 

Media organs Abbas controls are full of conspiracy theories whose bottom line is that Israel is not canceling the elections Abbas declared because it is in cahoots with Hamas and other “collaborators” to undermine the PA.

Although Israel, of course, is in cahoots with no one, it is the case that the government has apparently finally lost its patience with Abbas and is looking past him.

Repeated angry denunciations by government leaders of Abbas for his lead role in inciting violence against Israelis, leading the international movement to delegitimize Israel, refusing to negotiate anything with its leaders, and radicalizing Palestinian society, are finally being translated into policy.

Defense Minister Avigdor Liberman’s recent announcement that Israel is adopting a carrot-and stick approach not toward the PA but toward the Palestinians themselves, and will advance development projects in areas where terrorism levels are low and take a hard line against areas where terrorist cells are most active, has sent shock waves through Abbas’s palaces.

For 22 years, Israel has bowed to Palestinian and Western demands and agreed to speak only to PA functionaries and Palestinian civilians authorized by the PA to speak to Israelis. Liberman’s decision to base Israel’s actions on the ground on the behavior of the Palestinians themselves rather than act in accordance with PA directives, along with his decision to speak directly to Palestinian businessmen and others, marks the end of Israel’s acceptance of this practice.

Without a doubt, Israel’s willingness to let Abbas fall is in part a function of the wider Arab world’s increased indifference to, if not disgust with the Palestinians. As MEMRI has documented, the Arab media is registering growing impatience with PA spokespeople. Arab commentators have harshly criticized PA functionaries who continue to insist their conflict with Israel is the most pressing issue on the pan-Arab agenda.

The disintegration of Syria, Iraq, Yemen and Libya and the rise of Iran as a mortal threat, along with Israel’s growing importance as an ally to Sunni Arab regimes have made the Palestinian cause look downright offensive to large swaths of the Arab world.

Part of Israel’s willingness to let Abbas fall also owes to its inevitability. Once Hamas wins the elections and takes control over the local governments, Abbas’s already weakened position will become unsustainable. As is already happening in towns and villages throughout the areas, Fatah cells will transfer their allegiance to Hamas. The areas will become Balkanized and radicalized still further.

Confrontation between Israel and the Hamas-controlled Palestinians in Judea and Samaria is inevitable.

Moreover, this process will likely be rapid. Just as Hamas’s complete takeover of Gaza from Fatah forces happened seemingly overnight in June 2007, so its seizure of control over Judea and Samaria will happen in the blink of an eye.

Many Westerners, Israeli leftists and PA functionaries hope that some deus ex machina will fall from the sky at the last minute and cancel the elections.

But even if that happens, the underlying reality in which Abbas is rapidly losing all semblance of control over events in Judea and Samaria will not be reversed. Abbas has incited the Palestinians to the point where they reject not only Israel, but Abbas and the PA.

Last week, the left-leaning Israeli Democracy Institute released the results of its joint survey with the Palestinian Center for Policy Survey Research regarding levels of support for a two-state solution.

For a generation, we have been told by world leaders that “everyone who is anyone” knows that the only way to reconcile the Palestinians and Israelis is to establish an independent Palestinian state in Judea, Samaria and parts of Jerusalem, as well as Gaza, roughly along the 1949 armistice lines, with land swaps between the sides involving continued Israeli control over a small percentage of the land in exchange for Palestinian control over lands Israel has controlled since its establishment.

The same formula that “everyone who is anyone” agrees on assumes that the Palestinian state will be demilitarized and that Israel will accept around a hundred thousand Palestinians who were displaced in 1949 as citizens in a token acceptance of the Palestinian demand for a so-called “right of return” of the descendants of Arabs who left Israel in 1948-9.

The poll showed that this plan is a nonstarter for the majority of Palestinians and Israelis. Only 46 percent of Israelis accept the formula and a mere 39% of Palestinians do.

The PA itself rejected the two-state formula at Camp David 16 years ago.

The fictional peace process based on the failed policy model has been maintained ever since for two reasons. First, successive Israeli governments have been intimidated by successive US administrations into maintaining faith with it despite its obvious failure.

Second, Abbas has built, secured and maintained his corrupt dictatorship(!) over Palestinian society on the West’s obsession with the two-state formula.

This practice has allowed him to serve into the 11th year of his five-year term of office. It has allowed Abbas, his sons and his cronies to build fortunes on the backs of the Palestinians they are supposedly serving.

Now that Abbas’s reign is ending, the West is losing their man in Ramallah. Abbas’s Hamas successors will not be beholden to Western donors, although to their discredit, the Europeans in all likelihood will shower them with cash and side with them against Israel.

16 years after the failed Camp David summit, the fiction of the two-state solution is about to be shattered once and for all. The only relevant question today is what does Israel intend to do next?

ε.  Πρέπει να ντρέπονται οι Σκωτσέζοι για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι ΣΕΛΤΙΚ – ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡΣΕΒΑ (5 – 2 νομίζω και 0 – 2 η ρεβάνς)! Δεν θα ήθελα όμως τώρα να επεκταθώ σ’ αυτό το συμβάν! Όμως, οι αθλητικοί χώροι θα πρέπει να είναι καθαρά αθλητικοί χώροι! Μόνον αυτό σας γράφω, καθώς και ότι θα πρέπει να βρεθεί το ποιός ήταν ο νοσηρός εγκέφαλος, ποιός ήταν πίσω απ’ αυτήν την ενέργεια, που υποκρύπτει ασφαλώς και στοιχεία ρατσισμού!..%cf%83%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%ba

 

                                    ΝΤΡΟΠΗ!

 

 

 

 

στ.                 ΤΕΛΗ 2015! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΖΟΥ, ΜΟΓΓΟΛΟ – ΟΛΛΑΝΔΕ!!!

%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89

ΚΟΥΖΟΥ ΜΟΓΓΟΛΕ! ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ!!!

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ OI ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΥΖΟΥ, (ΦΩΤΟ), ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ! ΔΟΛΙΟΙ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ – ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter προκαλεί αποτροπιασμό και σοκ σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

Τούρκοι αστυνομικοί σκότωσαν έναν Κούρδο αριστερό αντάρτη και στη συνέχεια έδεσαν το άψυχο σώμα του πίσω από ένα τεθωρακισμένο όχημα της τουρκικής Αστυνομίας και το έσερναν στους δρόμους της τουρκοκρατούμενης κουρδικής πόλης Σιρνάκ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, κοντά στα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται σε ειδησεογραφικούς λογαριασμούς στα social media, οι Τούρκοι αστυνομικοί, ενώ έσερναν τον νεκρό άνδρα, ούρλιαζαν:

«Θα σου γ@μήσουμε τη μάνα και τη γυναίκα, γιε σκύλας».

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το βράδυ και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, με χιλιάδες χρήστες από όλο τον πλανήτη να καταγγέλλουν την Τουρκία ως μια χώρα βαρβάρων που δεν πρέπει να είναι ούτε μέλος του ΝΑΤΟ, ούτε να λογαριάζεται ως σύμμαχος της Δύσης.

kourdos_nekros

Ο νεκρός (τον βλέπετε στη φωτογραφία) ονομάζεται Χατζί Λοκμάν Μπιρλίκ (Hacı Lokman Birlik) και ήταν αδελφός της Λεϊλά Μπιρλίκ (Leyla Birlik), υψηλόβαθμου στελέχους του αριστερού φιλοκουρδικού κόμματος HDP.

Ο Χατσί Λοκμάν Μπιρλίκ σκοτώθηκε την Παρασκευή σε μάχη μεταξύ Κούρδων ανταρτών του “Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν” (PKK) και των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Zaman. Στη συνέχεια το άψυχο σώμα του υπέστη αυτή την ατίμωση.

Ο νεκρός θάφτηκε από την οικογένειά του το Σάββατο.

Οι Τούρκοι, που κάποιοι νομίζουν ότι έχουν «αλλάξει» από το 1821 (που τους είχαμε εδώ), και τώρα έγιναν «άνθρωποι» -επηρεασμένοι προφανώς από τα τουρκικά σίριαλς που τους προβάλλουν τα παράνομα ιδιωτικά κανάλια-, αποδεικνύουν ότι είναι το ίδιο βάρβαροι και τυραννικοί, ως προς τους λαούς που κρατάνε υπόδουλους, όπως ήταν πάντοτε στην ιστορία τους.

Ειδικά όταν οι νεκροί είναι αριστεροί πατριώτες, που διεξάγουν αγώνα ενάντια στην τουρκική αποικιοκρατία, τότε βγάζουν όλο τον «οθωμανικό πολιτισμό» τους στην επιφάνεια.

ζ.  Και κάτι τελευταίο Κε(;) Κουζού! Τουρκικά θα… μιλάς φαντάζομαι! Αχαχαχαχαχα! Διάβασε λοιπόν και το παρακάτω και πες μας, τί μπορεί να έχει γίνει, αχαχαχαχαχα:

CNN’nin Ünlü Sunucusundan ‘Sahte Türk Pasaportu’ İddiasıhaberler.com

%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88

                                                                             ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΑΝΠΟΥΡ

                                                             ΝΟ 1 ΔΗΜ/ΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΟΥΖΟΥ

15 Kasım 2015 Pazar, 15:36

CNN’in ünlü sunucusu Christiane Amanpour, Fransa tarihinin en kanlı terör saldırılarına imza atan canlı bombalardan ikisinin sahte Türk pasaportu taşıdığını öne sürdü.

CNN‘in dünya çağında tanınan yüzlerinden olan Christiane Amanpour, “Avrupalı yetkililere” dayandırdığı haberinde; Fransa tarihinin en kanlı terör saldırılarına imza atan canlı bombalardan ikisinin “sahte Türk pasaportu taşıdığını” öne sürdü.

SAHTE TÜRK PASAPORTU TAŞIYANLAR KENDİNİ HAVAYA UÇURMUŞ

Amanpour, “Avrupalı yetkililere” dayandırdığı haberinde, sahte Türk pasaportu taşıdığı iddia edilen teröristlerin Paris‘in ünlü stadyumu “Stade de France” yakınlarında kendilerini havaya uçurduğunu bildirdi.

EKİM AYINDA BODRUM‘DAYDI

Habere göre stadyum önünde ölen teröristlerden ilki Suriyeliydi ve 2 Ekim’de Bodrum açıklarında bulunan Yunanistan‘ın Leros adasına ulaşan mülteciler arasındaydı. Burada kendisine Ahmed el Muhammed adına bir “acil durum pasaportu” verildi.

103 KİŞİNİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Fransa başbakanı Manuel Valls cuma günü yaşanan saldırılarda hayatını kaybedenlerden 103’ünün kimlikleri tespit edildiğini bugün açıklamıştı. Öte yandan Fransa, saldırının ardından Avrupa Birliği ülkelerinin içişleri bakanlarını toplantıya çağırdı.

A woman reacts as she looks at the flowers and messages left at a rail cordon close to the Bataclan theatre in the 11th district of Paris on November 14, 2015, the day after a series of attack on the city resulting in the deaths of more than 128 individuals. Some 80 people were gunned down at the Bataclan theatre in Paris late November 13, during a concert by the US band Eagles of Death Metal. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD
A woman reacts as she looks at the flowers and messages left at a rail cordon close to the Bataclan theatre in the 11th district of Paris on November 14, 2015, the day after a series of attack on the city resulting in the deaths of more than 128 individuals. Some 80 people were gunned down at the Bataclan theatre in Paris late November 13, during a concert by the US band Eagles of Death Metal. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD

 

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΟΥΖΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΕ ΠΟΥ “ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ” ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!!!

                                                                                                      –  /  –