“Μια Ημέρα Μας, Όλη Σας η Ζωή”!..

Φίλοι μου!

Πρωταθλήτριες στέφτηκαν και πάλι φέτος, οι Ομάδες Καλαθόσφαιρας και Πετόσφαιρας του γυναικείου Τμήματος του ΘΡΥΛΟΥ, ενώ η γυναικεία επίσης Ομάδα μας έχασε δυστυχώς από τη διαιτησία των Κροατο – Σλοβένων, στον τελικό του πόλο (Champions Leaque), μέσα στη Ρωσία, (Αγία Πετρούπολη), από τη ρωσική Κίνεφ (6-7)! / (Πάτε πίσω εδώ και βρείτε το άρθρο με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του ΘΡΥΛΟΥ μας, σε άνδρες και σε γυναίκες και σε όλα τα “σπορ”).

 gavros_2017-04-30

  ω

ω

– Ψάξτε πίσω εδώ, εσείς οι Ολυμπιακοί, αλλά και οι άλλοι, ναι, εσείς ρε κορόϊδα της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ… Ισραηλο-Ρωσικής… εξυγίανσης (εγώ έχω πια κουραστεί…) και βρείτε εσείς φίλοι μου και… κορόϊδα, τί έχει, από τίτλους, πάρει -μέχρι τώρα- και φέτος το ΘΡΥΛΙΚΟ Σωματείο μας, το Νο “1” στην χώρα μας και τί έχει διεκδικήσει μέχρι και στους τελικούς στην Ευρώπη!

– Α! Να μην ξεχάσω και το 44ο Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο!

protathlitis 2016 - 17

– Στο Κύπελλο χρειαζόταν η ΚΑΜΟΡΑ της… εξυγίανσης, να στήσει και τα 2 ματς του ΘΡΥΛΟΥ, με την Κούλα! Αν πάρει το Κύπελλο η Κούλα, [που δεν το πιστεύω, αφού πρέπει στη Μακεδονία να χαριστεί και κάτι, για εθνικούς λόγους, αλλά και για λόγους ευχαριστιών της σημερινής και πιο βρώμικης Κ-Β, που γνώρισε ποτέ αυτή η δόλια Ελλάδα, αυτής της Συμμαχίας των νεο-Κομμουνιστο-Συμμοριτών, του “ΣΥΡΙΖΑ” με τους χρήσιμους ηλιθίους”, (κατά Λένιν και Κόμπα), των δήθεν… ΑΝΕΛ]*, θα το έχει πάρει, κατά κύριο λόγο, (διότι οι λόγοι δεν είναι, ασφαλώς, μόνον 2), με το χέρι του παίκτη της στο Φάληρο, στο 2ο τέρμα της, και με την μη αποβολή του Βόσνιο – Μουσουλμάνου… μπράβου, στο ΟΑΚΑ.

– Να θυμίσω πως στο Ν. Φάληρο, τα ΜΑΤ του αρχικομματόσκυλου και… τσανακογλείφτη Τόσκα, (αυτής της … ντροπής που μπήκε επί Χούντας στη ΣΣΕ, με οικογενειακές Χουντικές περγαμηνές και σήμερα κατάντησε συνομιλητής των… δήθεν αναρχικών, των SOROS- Εξαρχείων), έδειραν(!!!) αμέσως μετά το 1ο ματς – σφαγή του ΘΡΥΛΟΥ, με την Κούλα, τους παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π.

– Τα ΜΑΤ ήταν προφανώς στημένα και αυτά, από τα πλοκάμια στην ΕΛΑΣ, του “Νιάου”. (Μέσω πρώην στελέχους των ΕΔ και της ΕΥΠ, που τώρα… σιτίζεται (πάντα ευσχήμως, από το Αφεντικό) και από το… Πρυτανείο του “Νιάου”, όντας υπάλληλός του, ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε, αφού συνταξιοδοτείται… απ’ αλλού)!..

– Τέλος, έβαλε η ΚΑΜΟΡΑ και τον Β’ Παρατηρητή του ματς, ένα βαζελο-σκυλάκι του Μπέου ονόματι Λασκαράκη, (μέχρι και το FACEBOOK “μίλησε”), να πει, μετά από 2 εβδομάδες, ότι εδάρη τάχα μου και δήθεν, η βαζελοπαλιοκουράδα!

– Από παντού λοιπόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεμένος χειροπόδαρα!

– Στο ΟΑΚΑ, που ακόμα μυρίζει το σκατό των Κούληδων, (μετά το 0 – 1, στο 82′ και κυρίως μετά από την κεφαλιά του “Μπαρμπα-Γιώργου”** στο δοκάρι του… “Χριστός – Ανέστη”, στο 90΄), από το “ψυχο” που πέρασαν, μέχρι που να σφυρίξει τη λήξη του ματς, ο εκ Θεσσαλονίκης, ΑΕΚ-τζής διαιτητάκος τους, ο Σιδηρόπουλος, (θυμάστε αυτή η οχιά που δεν απέβαλε στο ματς πρωτ/τος τον ΑΕΚτζή, που κλώτσησε τον Φιγκέϊρας, εκτός φάσης, ενώ έδωσε και ανύπαρκτο πέναλτυ στο Βάζελο, στο 1ο ματς επίσης του Πρωτ/τος), ένας Σιδηρόπουλος, ο οποίος, όπως και μερικοί άλλοι, νομίζουν ότι θα γλυτώσουν την σκληρότατη Θεία Τιμωρία, στο μέλλον ή και στο απότερο ακόμα μέλλον, όταν θα νομίζουν ότι όλα θα έχουν ξεχαστεί! (Τους προγραμμένους δεν τους ξεχνάει ποτέ ο… “Κύριός” μας).

– Στο ΟΑΚΑ μετά λοιπόν, στο 2ο ματς, ο άλλος βαζελο-παρατηρητής, ο Βρακάς, που ο γιός του παίζει στα τσικό του ΜΠΑΟΥΚ, όχι μόνον δεν είδε τα γενικευμένα επεισόδια, αλλ΄ αντιθέτως έγραψε για απειλή του Μοντεστό, κλπ, με αποτέλεσμα να καλείται και πάλι η Ομάδα μας, να απολογηθεί, ώστε να… δέσουν οι 4 αγωνιστικές ημέρες τιμωρία της έδρας μας (!!!), (για τη νέα χρονιά), από την ποινή, λόγω του βαζελο-Λασκαράκη!.. (Αν δηλαδή, με την έφεση, “πέσουν” οι 4 αγωνιστικές “κεκλεισμένων” και γίνουν πχ 2, να φάει άλλες 2, με τη 2η περίπτωση, κλπ! Καταλάβατε!!! Παράλληλα έτσι, επί 7 ή 8 αγωνιστικές, περίπου δηλαδή για τα 2/3 του Α’ Γύρου, ο ΘΡΥΛΟΣ θα παίζει χωρίς οπαδούς και με κόντρα 100% διαιτησία και παρατηρητές, ακόμα και τους … ΜΕΣΙ – ΡΟΝΑΛΝΤΟ να φέρει φέτος ο Πρόεδρος!

Δεν αναφέρομαι στην οικονομική ζημία της Ομάδος μας, διότι ο Πρόεδρός μας έχει αποδείξει ότι δεν είναι ούτε Αλαφούζος, ούτε -πολύ περισσότερο- Μελισσανίδης. (Άραγε ο Καρράς… ζεί);

** Είμαι σίγουρος πως αν στο ΟΑΚΑ υπήρχαν οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ και φώναζαν το γνωστό σύνθημα, “βάλε ένα γκολ για να  κα…- ώσω, ρε Καρντόσο, ρε Καρντόσο”, ο Παραγουανός θα είχε σκοράρει σίγουρα!!!

Ο ΘΕΟΣ, δυστυχώς για όλους αυτούς είναι… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(!) και ξέρει καλύτερα και τις βρώμικες… μεθόδους και τις… αλήτικες μεθοδεύσεις τους και εκτιμώ ότι όσα χρήματα και να έβαλαν από την… εξυγίανση στις τσέπες τους όλα αυτά τα σκουλήκια, οι Κοι αυτοί ή μάλλον οι Κες αυτές θα τιμωρηθούν και μάλιστα -εκτιμώ- πολύ σκληρά! (Ο Αντι-Ολυμπιακός πχ Μπίκας ήταν ο μόνος… μάγκας, διότι ξέρει ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ “δεν παίζει” και “την έκανε”…  νωρίς! “Δεν τον έπαιρνε” άλλωστε, μετά τα όσα βρωμερά και τρισάθλια είχε κάνει στον ΘΡΥΛΟ, πριν από κάποια χρόνια, όταν πχ μίλαγε “περί -τάχα μου- ανθρωπίνου λάθους”, απαντώντας στον δοτό τότε Πρόεδρό μας Σαλιαρέλη, μετά το 3 – 3 της Ομάδος μας, με τον Ο.Φ.Η. μέσα στο Φάληρο, σκορ που αυτός είχε διαμορφώσει)!..

Προσωπικά φίλοι μου προσεύχομαι στον ΘΕΟ, ειλικρινά(!), να μην τους τιμωρήσει και να τους αφήσει στην ορθή κρίση και στην παντοτινή χλεύη των 6,5 εκ-ρίων Ελλήνων οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ μας!

* Η Κούλα άλλωστε αγαπητοί, πήρε, τα τελευταία 4 χρόνια, 3 τίτλους, ενώ ο ΜΠΑΟΥΚ έχει να πάρει τίτλο από εποχής… Λαλιώτη και τα… 2000 χρόνια της Μακεδονίας μας!

(Ο ΑΡΗΣ έχει παντού, περισσότερους τίτλους από τον ΜΠΑΟΥΚ, αλλά… υφέρπει συνεχώς και εσκεμμένως τονίζεται, εσφαλμένα βεβαίως, πως ο ΜΠΑΟΥΚ είναι ανώτερος του Άρεως, με τον οποίον – και μόνον – μπορεί να συγκριθεί σε τίτλους και όχι με τον Έλληνα πολυ-τροπαιούχο ΘΡΥΛΟ μας)!

Συγκεκριμένα σας θυμίζω ότι η Κούλα, που έφαγε από τα λεφτά των Ελλήνων περίπου 350 δις Ευρώ, βγήκε Πρωταθλήτρια στη Γ’ Εθνική, (αχαχαχαχα), στη Β’ Εθνική (αχαχαχαχα) και πέρυσι, στην Α’ Εθνική, (όπως λέγαμε παλιά), πήρε και το Κύπελλο… “Κοντονή”, αυτού του μεγάλου Αντι-Ολυμπιακού Υπουργού, του Σιορ… Διονύσιου, του… Κονιόρδου! Ο τελικός έγινε μετά από περίπου 2 μήνες, από την ημερομηνία που όφειλε να είχε διεξαχθεί, διότι έπρεπε, ο αρχι-Χουνταίος Υπουργός, νεο-Κομμουνιστής Κοντονής, πλην του διαιτητού, να όριζε και τους 2 δικούς του… επόπτες, μετά βεβαίως από απαίτηση και έγκριση του… “Νιάου”!..

“Το στήσιμο της αρκούδας” δηλαδή φίλοι μου και ακολούθως και δημοσιογραφικό “στήσιμο”, με σοβαρή τάχα αναφορά στην… καραμέλα, από κάποιους των… αντικειμενικών δημοσιογραφίσκων, του 10Ευρου, της τριπλής Συμμαχίας της ελληνικής ΚΑΜΟΡΑ, (μόλις απεχώρησε απ’ αυτήν, ο νεο-γενίτσαρος Αφραγκούζος), καραμέλα που… λέει: “Φτιάξτε Ομάδα να κερδίζετε και τη Διαιτησία”!!! (Βασική Αρχή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ΚΑΜΟΡΑ είναι η λαϊκή ρήση: “Και Κερατάς και Δαρμένος”)!..

– Και για κάτι λαμόγια! Ο Μαρινάκης ρε σκουλήκια δεν έχει δουλειές στην Ελλάδα! Έχει 120 καράβια και τα συμφέροντά του είναι στο “LONDON City”, στο “City, όπως λέγεται, όπου για να σε δεχτούν ρε κορόϊδα οι… Ρότσιλντ και οι λοιποί … παγκόσμιοι λεφτάδες ή παγκόσμιοι κυβερνήτες (μας), πρέπει να είσαι σωστός, καθαρός και προπαντός ρε οχιές διμούτσουνες, ρε απόγονοι των… Ματζαβελάκηδων, των Χρυσοβιτσιάνων, των Τροχανάδων, των Λουλουδιών και των… B.M.W., της Χούντας, των κατοχικών δοσιλόγων και των… συμπαικτών των SS, και, και, και… πρέπει να είναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ή ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΛΟΙΚΤΗΤΗΣ ή, ή, ή, … κλπ, κλπ, κλπ!

– Οι Πρόεδροί σας ρε κορόϊδα είναι αυτοί που έχουν, (πήραν και παίρνουν, μέχρι και πρόσφατα) δουλειές στην Ελλάδα, και είναι πρώην και νυν λαθρέμποροι, που έχουν… φοιτήσει… ευδοκίμως και στις ελληνικές Φυλακές, που εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον τους ξένων δικαστηρίων, με ύποπτους ρόλους, πιθανώς πρακτόρικους στην χώρα μας, όντας παιδόφιλοι, γκάγκστερς, ιδιοκτήτες ε/φ, sites, διαπλεκόμενοι με την αριστερο-χουντική Κ-Β των Τσιπρο- Καμμένων, κλπ, κλπ, κλπ!

– Δυστυχώς κατόρθωσαν στη σημερινή Χουντική Σάπια Ελλάδα, στην Ελλάδα της παρακμής να πάρουν και μέσω της ελληνικής Βουλής δουλειές, μια Βουλή που έδωσε, ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ, “άφεση αμαρτιών”, μέχρι και σε οφέλη, οικονομικά (περίπου 40 εκ. Ευρώ) και άλλα, που προήλθαν από λαθρεμπόριο!!! (Το έγραψα όσο μπορούσα… “λάϊτ”)!

–                                           Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!!!

– Σας πονάει φίδια που από τον ΘΡΥΛΟ πέρασαν Πρόεδροι σαν το Γουλανδρή, τον Νταϊφά, τον Κόκκαλη, το Μαρινάκη, κλπ!

– Σας πονάει που διαχρονικά πέρασαν παικταράδες, που ποτέ δεν μπορέσατε να έχετε!

– Σας πονάει που το Σωματείο μας είναι ΑΡΣΕΝΙΚΟ και ό,τι έχει πάρει από τίτλους, το έχει πάρει με τσαμπουκά, αντρίκια και στα ίσα, από τότε που γεννήθηκε, μέχρι και σήμερα!

– Σας πονάει που είστε σε όλα τα αθλήματα πίσω μας! Μόνον στο Μπάσκετ, μας περνάει σε τίτλους ο Βάζελος, λόγω της παράγκας του… Βασιλακόπουλου, του πρώην παίκτη του Βάζελου και Αρχιβάζελου Προέδρου της ΕΟΚ, εδώ και 10ετίες! Αυτός, η οικογένεια Κιμ Γιουνγκ και κάποτε ο… Μπρέζνιεφ είναι οι μακροβιότεροι σε πόστα, παγκοσμίως!.. (Αλήθεια! Παγκόσμια, πόσα Σωματεία συντηρούν, και με ευρωπαϊκές μάλιστα επιτυχίες, τόσα αθλήματα, ρε κορόϊδα);

– Σας πονάει που ο ΘΡΥΛΟΣ είναι το σωματείο του ΛΑΟΥ μας, το σωματείο 6,5 εκ-ρίων ΕΛΛΗΝΩΝ, που αυτοί ονόμασαν ΘΡΥΛΟ, το σωματείο που περικλείει ένα απίθανο ΜΕΓΑΛΕΙΟ, που εκπέμπει μια τρομερή ερωτική ΕΛΞΗ, ένα ασίγαστο ΠΑΘΟΣ!

– Μόνοι μας και όλοι σας, ρε οχιές! Κάνατε… συμμαχία να ρίξετε το ΘΡΥΛΟ! Μόνοι σας, ο καθένας σας, δεν μπορεί να μας αντιμετωπίσει ρε οχιές διμούτσουνες! Τόσο λίγοι είστε!.. 

Κτυπάτε” μας όμως και εμείς θα δυναμώνουμε! Εμείς ξέρουμε, πως:

                                                    “ΤΑ ΨΗΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ” !!!

                                                                 “ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ”    !!!!

                                                                                     ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                     ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                            – / – 

ΥΓ. Ρε βαζελάκια! Πρόταση, για άλλη μια φορά! (“Σας ανοίγω τα μάτια”)! Πείτε στο Βαρδινογιάννη να γυρίσει πίσω, (θα εκτιμήσει τη συγγνώμη σας και την παράκλησή σας), ώστε να ξαναζήσουμε αληθινές κόντρες, να ξαναγίνετε ανταγωνιστές μας και να γουστάρουμε! Έχουμε ξενερώσει, τόσα χρόνια τώρα, “να σας κτυπάμε κάτω σαν το χταπόδι”! Δεν βλέπετε πώς σας κατάντησε ο Αφραγκούζος; Όλο έγγραφες αναφορές – παράπονα περί Διαιτησίας, (οι περισσότερες ανυπόστατες, αλλά και όλες να είχαν υπόσταση, δεν ταιριάζουν στα μεγάλα σωματεία τέτοιες συμπεριφορές ρεεεεεεεεεεεε), σας έβαλε να τον πληρώνετε και να του βάφετε το γήπεδό σας, σας δουλεύει “ψιλό γαζί” συνεχώς, και άλλα τόσα, κλπ, κλπ, κλπ!

Ο Βαρδινογιάννης είναι και ΕΛΛΗΝΑΣ και ΔΥΝΑΜΗ ρε κορόϊδα και πάνω απ’ όλα ΙΣΙΟΣ!!! Αυτός που τώρα έχετε, τί είναι εμπρός του, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Με την Κούλα και τον ΜΠΑΟΥΚ, δεν ασχολούμαι, επομένως δεν έχω να τους προτείνω κάτι, όπως παραπάνω έκανα με τον Βάζελο! Απλώς θέλω να τους θυμίσω, πως:

ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ” και πως “ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ -διαχρονικά- ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ!

– Θα τα ξαναπούμε σε επόμενο τίτλο μας!!! (Ίσως στην Πόλη… Κε ΤΡΑΜΠ, όπου θα σας καλέσουμε και επίσημα!!! Ελπίζω να είμαστε εκεί! Θα ξέρουμε σε λίγες ημέρες!.. Αν το πάρουμε το κύπελλο Ευρώπης, θα στο αφιερώσει ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ, Κε ΤΡΑΜΠ, αν έλθεις και μας υποστηρίξεις!!! Θα καλούσαμε και εσένα Κε ΠΟΥΤΙΝ, ώστε να σας ενώναμε τα 2 άκρα αντίθετα, να λειτουργούσαμε για την… ΕΙΡΗΝΗ, αλλά πόνταρες σε λάθος… άλογο! Στο ξανάγραψα)!!!

 ω

                                                                                                   – / – 

Και τέλος ένα μήνυμα!

– “Αποστολόπουλε μπαουκ-τζή, μεγαλο-τσάτσε και αρχι-συκοφάντη! “Θα το φας το κεφάλι σου”, όπως λέει και ο λαός μας, και ξέρεις από ποιούς; Απ’ αυτούς που τώρα γλείφεις, για τίποτα χιλιάδες Ευρώ! Θα με θυμηθείς !!!

– Έμαθα πως σε ψάχνει και ο Μπανανά, με τη… μπανάνα του! Ξέρεις σαν αυτήν του… Ιντέγιε!

– Δεν φταίτε όμως εσείς ρε σκουλήκι! Φταίει ο Μαρινάκης που πρόσφερε πολλαπλώς και στον Πλατανιά, στον τόπο του, διότι έμαθε να σέβεται και να αγαπάει τις παραδόσεις μας, για να βγει σωστή, για άλλη μια φορά, η ρήση: Ουδείς Προφήτης Εν Τη Εαυτού Πατρίδι!

                                                                                           ΣΚΟΥΛΗΚΙ !!!

Βέβαια όμως είστε ικανοί για όλα! Εδώ, η “ΚΟΥΛΑ – ΚΑΜΟΡΑ”, (το 1/3 και τώρα το 1/2, της ελληνικής ΜΑΦΙΑ), τα “έβαλε” με τον 82 άχρονο γέροντα Σάββα Θεοδωρίδη και η γνωστή… Βασιλική στο ΟΑΚΑ του έστειλε… μπράβους, να τον προπηλακίσουν!.. Ούτε στην TV να μην μιλήσει!.. Αλλά αυτά δεν τα είδε το πλύμα, ο… Βρακάς, ο… τσατσο-ξεβράκωτος βάζελος! (Κρίμα και το επώνυμό του, για όσους έχουν… μυαλό και θυμούνται)!..

                                                                            Και ξανά:           ΣΚΟΥΛΗΚΙ !!!

                                                                                                   – / –