ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ … ΤΖΟΚΕΡ ΔΕΝ ΛΕΓΕΙ Ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”! ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ!

joker

– Φίλοι μου αγαπημένοι(!), Έλληνες και ξένοι!

[Εξ αμελείας, έχω ξεχάσει να καλωσορίσω(!) στο “σάϊτ” μας τις “Αμερικανικές” και “Βρετανικές Υπηρεσίες”, κάτι που κάνω τώρα! Ελπίζω φίλοι, να ωφεληθείτε και να πάψετε να είσθε στις θέσεις σας, κυρίως, “κάθετοι”, όπως επίσης να … “πάρετε δωρεάν” και κανένα μάθημα … ελληνικής αναλύσεως και να αφήσετε τα γνωστά σας, … ελάτε στο δια ταύτα! ]! “Πάμε” λοιπόν!

– Έχουμε 17-02-2016.

– Στις 15-02-2016  ο ΙΩΝΑΣ έγραψε στο “σάϊτ” μας άρθρο, [με τίτλο “Χρήσιμες Πληροφορίες και Σχόλια Η(Διαζ) Όχι”;], στην παράγραφο 5β του οποίου διαβάζει κανείς τα παρακάτω: (Έχει μεταφερθεί ακριβώς, μέχρι και το χρησιμοποιηθέν χρώμα της παραγράφου αυτής, επίτηδες, αντιλαμβάνεστε).

– «Οι μάχες συνεχίζονται στο Σουρ, στο Ιντίλ του Σιρνάκ, και θα ακολουθήσουν στο Τούντζελι, όπως και σε άλλες περιοχές της ΝΑ Τουρκίας («θα ανοίξουν» νέα μέτωπα), καθώς και αναμένονται -σύντομα- να γίνουν προσβολές, από Κούρδους … «Καμικάζι» σε μεγάλα τουρκικά αστικά Κέντρα της Δυτικής Τουρκίας, σε στρατιωτικούς, αστυνομικούς στόχους, στόχους Σ-Χ και κρατικούς Οργανισμούς»!

Τί έγινε στις 17-02-2016 λοιπόν; [Μην ξεχνάτε φίλοι μου “Πληροφορίες” χωρίς “ΧΑΡΤΗ” δεν υπάρχουν. … Αγοράστε λοιπόν κανέναν Χάρτη της Τουρκίας]!

   – Στο Ντιγιάρμπακιρ / Σουρ* συνεχίζονται οι συμπλοκές. Χθες το βράδυ (16-02-2016), είχαμε 1 νεκρό Τ/Στρ-κό και 2 τραυματίες.

   – Στο Σιρνάκ / Ιντίλ εισήλθαν τουρκικά στρατεύματα και απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στους δρόμους. Υφίστανται συγκρούσεις και οι Τούρκοι άρχισαν την εκκαθάριση οδοφραγμάτων και λοιπών εμποδίων από τους δρόμους…

   –  Στο Τούντζελι έχουν μεταφερθεί επίσης τ/δυνάμεις και … ίδωμεν.

   –  Κλπ, κλπ, κλπ ,κλπ…

* ΣΟΥΡ: Όσοι στο μέλλον, στον κόσμο, θα μιλάνε για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα πρέπει να λένε “Σουρ”! Κατέστη Μνημείο Αντίστασης” για τους Κούρδους, θα γίνει σύντομα ένα σύγχρονο Στάλινγκραντ!.. Θα με θυμηθείτε και πάλι!!!

  –  Από “νέα μέτωπα”, που σας έγραφε ο “Άγγελός” μου, “άνοιξε” νέο στο Μπατμάν! [Το μόνο που “έκλεισε” ήταν το Τζίζρε, όπου επικράτησαν οι Τούρκοι, αυτό έλλειπε άλλωστε, οι οποίοι ανέφεραν ότι εκεί οι Κούρδοι είχαν 654 νεκρούς. Θα δούμε όμως αν θα … “ξανανοίξει”].

– Σύμφωνα με τον … “θηλυκό Οτζαλάν”, Λεϊλά Ζάνα, τα “μέτωπα” θα πολλαπλασιαστούν και ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ προσθέτει ότι αυτό θα συμβεί ασύμμετρα!

– Η Ζάνα, μόλις χθες, σε συνέντευξή της, δικαίωσε τονΑΡΧΑΓΓΕΛΟσχετικά με τα ποσοστά, (που σας έγραφε), της εσωτερικής Κουρδικής μετανάστευσης, λόγω των συγκρούσεων στη ΝΑ Τουρκία με τις τουρκικές “Δυνάμεις Ασφαλείας”, προσθέτοντας, απευθυνόμενη στους συμπατριώτες της, ότι  “λυπάμαι, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς”*! Θα αδειάσει φίλοι μου ΟΛΗ(!) η ΝΑ Τουρκία, καταλαβαίνετε(!), και οι δυτικές τουρκικές πόλεις θα πάθουν περαιτέρω κουρδική … “ασφυξία”!..

* Εδώ να προσθέσω ότι η συμπρόεδρος του “HDP”, Κα Φ. Γιουκσεκντάγ, δικαίωσε και αυτή τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” , λέγοντας (αναφερόμενη στο Τζίζρε, αν δεν σφάλλω), πως:

    – Στη ΝΑ Τουρκία, “δεν υπάρχει τουρκική επιτυχία, αλλά τρόμος”!

   – Στη ΝΑ Τουρκία, “μιλάμε για εγκλήματα πολέμου, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος” και πως,  ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!), “τίποτα δεν τελείωσε”! [ΟΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ δεν σας γράφει, τόσο καιρό τώρα, για ΣΦΑΓΗ των Κούρδων, από το Ερντογανικό… “Σαράϋ”, κλπ, στη ΝΑ Τουρκία];

– Όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι ο Ιωνάς έγραφε, στην παράγραφο 5β, ότι “Τούρκοι Καμικάζι, κλπ” (διαβάστε παραπάνω)! Έτσι,

– “Πριν αλέκτωρ (ο “Ιωνάς” μας δηλ.) φωνήσαι, ΤΡΙΣ (3) , ΟΧΙ(!) απαρνήσεις με“, όπως είχε πει ο Κύριός μας στον Πέτρο, αλλά … ΤΡΙΑ(3) τουρκικά βαν, στην Άγκυρα, κλπ, που μετέφεραν, απογευματινές ώρες, στα σπίτια τους, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, από το ΥΠΑΜ και τα Επιτελεία, 300μ. από την τ/Βουλή (TBMM), κλπ , “μπουμ, μπουμ, μπουμ”, με αποτέλεσμα, μέχρι τώρα, να έχουν οι Τούρκοι 28 νεκρούς και 61 τραυματίες! [Δεν με ενδιαφέρει τώρα η  ακριβής και πλήρης αναφορά της πληροφορίας, αλλά το γεγονός και μόνον! (Θα μου αναφέρουν με λεπτομέρειες οι άγγελοί μου και θα σας ενημερώσω, κάποια στιγμή, ακριβώς, αν απαιτηθεί)].

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ(!) ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΟΝ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο “ΑΓΙΟΣ”, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ “ΑΝΟΙΞΕ” ΑΥΤΟ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ “POLY-INTERNET CAFE” MAΣ;

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ τώρα ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ:

Τούρκοι!

– Αν θέλετε τη γνώμη μου, (σας την υποβάλλω με σεβασμό), βιαστήκατε να συλλάβετε, προχθές νομίζω, (15-02-2016)  στη Σανλιούρφα, την Ντιλέκ Καγιά! (Μέλος του “DHKP-C”)

Πιστεύω ότι επιδείξατε έναν αδικαιολόγητο ερασιτεχνισμό! Εντυπωσιάστηκα αρνητικά! Γιατί; Τί συνέβη; Προβληματιστείτε σ’ αυτό που σας γράφω και επειδή σας ξέρω, ξέρω ότι θα το κάνετε, και τότε θα καταλάβετε! (Μου θυμίσατε μια άπειρη κοπέλα, Ελληνίδα, έναν συμπαθή πονηρό Άγγελο-“Βελζεβούλη”, που της είπε ο … Εωσφόρος να με πλησιάσει, με την μηχανή της, και να με δει από κοντά, ενώ εκινούμην με το ουράνιο όχημά μου σε μεγάλη ουράνιο λεωφόρο, κλπ, και αυτή ήλθε και … προδόθηκε η κακομοίρα… Δεν έχουν καλούς εκπαιδευτές εκεί στην … Κόλαση)…

– Εκτιμώ πάντως ότι η σωματική και ψυχολογική σας κούραση, σας επηρέασε! Είναι πράγματι μεγάλο το χρονικό διάστημα, από τον Ιούνιο του 2015, έως σήμερα, που είστε σε μια διαρκή εγρήγορση, η οποία, προϊόντος του χρόνου, θα ενταθεί, όπως πιστεύω, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί δικαιολογία, διότι γνωρίζω ότι έχετε μεγάλο αριθμό στελεχών και στη ΜΙΤ και στις κατά τόπους Δνσεις Ασφαλείας και της υπόψη Υπηρεσίας, αλλά και στις αντίστοιχες Υπηρεσίες Ασφαλείας Σ-Χ και Αστυνομίας (κυρίως σ΄αυτήν) και θα έπρεπε να υπάρχει… “rotation”! Ας είναι όμως!

Ειλικρινώς σας συλλυπούμαι!

Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των νεκρών σας, (“Başınız sağ olsun arkadaşlar”), αν και “εδώ επάνω” δεν υπάρχουν … πιλάφια και ουρί!.. Όλοι οι “Άγγελοι” είμαστε υπηρέτες του “Θεού του Ζώντος” και αδιάκοπα ψάλλουμε το … Άγιος, Άγιος, Άγιος ει ο Θεός ημών! Με την ευκαιρία, μήπως θα έπρεπε να σκεφτείτε ξανά το θρησκευτικό κομμάτι της ζωής σας; Διότι και (!) εκεί είσθε πεπλανημένοι!

Εύχομαι επίσης ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες σας!

Και μία συμβουλή, “ΟΧΙ” προς τους επηρμένους και αλαζόνες Ισλαμιστές του Κου ΡΤΕ, (οι οποίοι, όταν θα καταλάβουν πού θα έχουν οδηγήσει την χώρα σας σε πολύ λίγο, θα είναι πολύ αργά), αλλά προς εσάς φίλοι μου, τους ισορροπημένους και γνήσιους Κεμαλιστές Αξιωματικούς! (Αν και φοβάμαι Κε Υπαρχηγέ, Στρατηγέ Γκιουλέρ, ότι ο Κος Ακάρ είναι και αυτός επικίνδυνος και μάλιστα “λίαν”).

Η συμβουλή μου περιλαμβάνει τα παρακάτω Τούρκοι:

  • Τραβηχτείτε τώρα(!) πίσω, από τη ΝΑ Τουρκία (Κουρδικές επαρχίες) και βρείτε βιώσιμη φόρμουλα συνεννόησης με τους Κούρδους, στη βάση -τουλάχιστον(!)- των όσων είχε προτείνει, αναλύσει και εξηγήσει ο συγχωρεμένος(;) Στρατηγός και τέως ΠτΔ σας, Κενάν Εβρέν!
  • Δεν μπορείτε να λέτε ότι είσθε νουνεχείς και να επιχειρείτε να κρατήσετε, με τη βία των όπλων, ένα λαό των 20+εκ. δούλο, για πάντα! Τί δεν καταλαβαίνετε ανόητοι; (Είμαι επηρεασμένος από τον Κο Σόϊμπλε και σας έγραψα  το “ανόητοι” για να γελάσουμε λιγάκι)!
  • Τραβηχτείτε τώρα(!) αμέσως πίσω, από τα Τ-Σ σύνορα! Φύγετε από το Συριακό βούρκο!
  • ΜΗΝ πάτε να λειτουργήσετε δολίως, αφού και έτσι θα την “πατήσετε” και μάλιστα σε απίστευτα μεγάλο βαθμό! Διάβασα το σχέδιό σας, αυτό της “Δνσης Επχσεων” του Τ/ΓΕΕΔ, των “5 άρθρων”, όπως το λέτε, (εμείς εδώ επάνω λέμε “σημείων”) και κατάλαβα ότι με ασπίδα τους 250.000 Σύρους της περιοχής των συγκρούσεων, στην παρούσα φάση, [Σύροι οι οποίοι θα πάνε να περάσουν τα σύνορά σας, αφού το “YPG”έφτασε 1χλμ από τα σύνορα (πήρε και το Μάρε, άρα τί έμεινε, τίποτα ουσιαστικά, αφού σχηματίστηκε πλέον η συνέχεια της γραμμής ΑΦΡΙΝ – ΤΕΛ Α ΡΙΦΑΤ – ΜΑΡΕ – ΑΖΕΖ, η οποία θα ολοκληρωθεί με την ανακατάληψη του Αζέζ)], με ασπίδα λοιπόν τους δυστυχείς αμάχους, θα μπείτε, όπως λέτε, με τους 15.000 άνδρες που έχετε “κατεβάσει”, 10-15 χλμ μέσα στη Συρία, θα φτιάξετε ένα στρατόπεδο προσφύγων και θα δέχεστε στην χώρα σας κάθε 10 πρόσφυγες 1! Εν τω μεταξύ οι Σύροι άμαχοι θα είναι “μεταξύ 2 πυρών”, των δικών σας και των αντιπάλων σας, αυτών δηλ. των Σύρων του Άσαντ, των Κούρδων του “YPG”, αλλά και των Ρώσων (ΡΠΑ)! Αν αυτό δεν είναι, εκτός από σατανική επινόηση και βαρβαρότητα, αν δεν είναι λέγω ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, τότε τί είναι; Είσθε δεινοί πάντως, και σας το αποδίδω ευθέως, στο να παρουσιάζεστε, ως … ανθρωπιστές! Σαν -όμως- τους μαφιόζους, οι οποίοι δολοφονούν και μετά πάνε και κλαίνε πάνω από τους τάφους των θυμάτων τους!..
  • Με αυτόν τον τρόπο, (ενεργώντας έτσι), ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ  ότι:
  • Δεν θα λέει κανείς πια ότι λειτουργείτε με τις “πλάτες” των Η.Π.Α., ότι είστε κότες, κλπ., αφού θα έχετε μπει μόνοι σας!.. Υποτίθεται μάλιστα ότι θα έχετε και “ήσυχη, που λέμε, τη συνείδησή σας”, αφού καλέσατε τους Αμερικανούς να επιλέξουν, ανάμεσα σε εσάς, που όπως τους είπατε, με περισσή μαγκιά μάλιστα, είστε στρατηγικοί εταίροι τους, και στους Κούρδους τρομοκράτες (sic), του “YPG”, τους οποίους, τελείως ανοήτως, επιτρέψτε μου, αποκαλέσατε τακτικούς εταίρους των Αμερικανών! Είναι δυνατόν; Υπάρχουν στο πεδίο εκεί αμερικανικά στρατεύματα, κλπ τα οποία πολεμούν μάλιστα και δεν το ξέρει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ; Αφήστε “κατά μέρος” τους Αμερικανούς … συμβούλους, τους … εκπ-τές, κάποια αμερικανική, μικρά δύναμη, κυρίως ασφαλείας, κλπ!
  • ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΙΟΥΣ -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, (ΤΙΣ Η.Π.Α.), H(ΔΙΑΖ) ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ; 
  • Δεν θα πει τίποτα – νομίζετε- ο Ο.Η.Ε., του οποίου απαιτείται απόφαση για οποιαδήποτε “χερσαία επέμβαση” κλπ, αφού θα προβάλλετε “ανθρωπιστικούς λόγους” κλπ. (Ήδη όμως σας έχει ζητήσει να σταματήσετε τους βομβαρδισμούς, με το (ΠΒ) σας, κατά των Κούρδων του “YPG”! Λέτε να είναι χαζοί και να μην έχουν “δει” / “διερευνήσει” τις προθέσεις σας);
  • Θα έχετε κλείσει με τακτικό στρατό το “κενό”, το περίφημο “gap”, στην περιοχή των περίφημων επίσης 98 χλμ της … “αποκάλυψης”, όπως το λέτε – λένε το υπόψη μέτωπο, που αν το “κλείσουν” οι Κούρδοι, τότε “τέλος”, καταλάβατε,  άρα πιστεύετε ότι έτσι θα βάλετε τις βάσεις για ΜΗ(!) δημιουργία “Κουρδικού Διαδρόμου”, στη Β. Συρία! (Φυσικά το “YPG”, το οποίο σας “διαβάζει”, δημιουργεί, όπως θα ακούσατε, και αυτό “τακτικό στρατό”)…
  • Θα “σύρετε” στις εξελίξεις τις Η.ΠΑ., το ΝΑΤΟ, αλλά και την Ευρώπη, και πως έτσι θα τους υποχρεώσετε να επιβάλλουν στην περιοχή την περίφημη δήθεν “ζώνη ασφαλείας”, κλπ (Η Κα Μέρκελ ήδη συμφωνεί, τουλάχιστον έτσι λέγεται, και άρα … ελπίζετε)! Πλανάσθε όμως και πάλι Τούρκοι! Δεν ακούσατε τί είπε ο Πρόεδρος της “Στρατιωτικής Επιτροπής” του ΝΑΤΟ, Αντγος Κος  Χάραλντ Κουγιάτ; “Υπάρχει ένα ρωσικό σχέδιο σωτηρίας εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων της Συρίας και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, το οποίο θα πρέπει να υποστηρίξουν οι δυτικές χώρες”!!! Τί σημαίνει αυτό Τούρκοι; Μήπως δεν έχετε κάτι υπολογίσει – λογαριάσει σωστά στο σχεδιασμό σας, παρ’ ό,τι μας είπατε ότι… “εξετάσαμε όλες τις πιθανότητες”, κλπ (η αναφορά σε “πιθανότητες” μου άρεσε, έτσι σκεφτόμαστε και εδώ στους Ουρανούς / άραγε σας παρακολουθούν οι Έλληνες);
  • Μήπως, λέω τώρα, υπάρχει καμιά Αμερικανο-Ρωσική συμφωνία και “την … κάτσετε τη βάρκα”;
  • Αλλά και ακόμα, πείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα, έχετε σκεφτεί μήπως εισερχόμενοι καμιά δεκαριά χλμ στη Συρία … προσβληθείτε, από τη “ΡΠΑ”, από το “YPG”, (οι μισθοφόροι των Ρώσων, όπως τους λέτε), από τους ΑΣΑΝΤ-ικούς, από Χιζμπουλλαχικούς, κλπ;
  • Μήπως τελικά και ο “Ισλαμικός Στρατός”, δεν σας δώσει … λύση, αφού για να επέμβει (Μαρ. – Απρ. / όπως διατυμπανίζει η Σ. Αραβία), θα πρέπει να πουν το Ο.Κ. οι Η.Π.Α.; [Φυσικά αν γίνει αυτό, τότε(!) είναι που θα γίνει της … “αποκαλύψεως”!
  • Επίσης, μετά από εσάς, που προδοθήκατε μόνοι σας ότι αποτελούσατε, τουλάχιστον, το Γρ. Λογιστικής Υπξης / ΔΜ, του “ISIS”, κυρίως με την υπόθεση των “TIR” κλπ, το ίδιο έπαθαν και οι Σαουδάραβες, οι οποίοι χθες με τον ΥΦΑΜ τους, τον ακρίτως ομιλούντα Ταξίαρχο Κο Ασίρι, ανοήτως, δήλωσαν πως «αν δεν φύγει ο Άσαντ, δεν τελειώνει ο “ISIS“»]! Κάτι βεβαίως μας είπε, σοβαρή πληροφορία μας έδωσε!… Δεν ξέραμε τίποτα… Αχαχαχαχαχα!
  • Άρα πού πάτε Τούρκοι; Θυμηθείτε τί σας είχε πει, σχετικά με τη Συρία, ο μεγάλος Μ. Α. Μπιράντ!
  • Σημειώστε τέλος, ότι Ο ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ (πιθανώς να κυριολεκτήσει η φράση αυτή), διότι είναι “ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ“! 
  • Άρα, για να το χαλαρώσω λίγο, ισχύει ό,τι με τη γυναίκα που δεν μπορεί να αποφύγει το βιασμό, και τη συμβουλεύουν κάποιοι να καθίσει και να το … ευχαριστηθεί!!! Θα το έχετε ακούσει!
  • Τούρκοι Κεμαλιστές καταλάβατε πιστεύω! Εκτός και αν έχετε παραφρονήσει!..
  • Δεν διαβάσατε ούτε τί είπε, στη συνέντευξη που έδωσε στη … Γκιουλενική ε/φ “Ζαμάν”, ο 1ος ΥΠΕΞ της Κ-Β του “AKP”, αλλά και διατελέσας ΥΠΑΜ σας, Κος Γιασάρ Γιακίς; Κινδυνεύει -είπε- και ο Νομός του Χατάϋ, που περιλαμβάνει και την Αντιόχεια! (Μόλις το διάβασα αυτό θυμήθηκα αυτό που σας είχα γράψει για τους εθνικιστές Ισραηλινούς, δηλ. τους Σιωνιστές, που είχαν ορίσει, το 19ο αι., τα προς Βορρά σύνορα του Ισραήλ, στην Αντιόχεια και στην Καππαδοκία. Για τους Έλληνες θα θυμάστε τί είχε πει επίσης. Αλλά τώρα όμως μιλάμε για εσάς)!
  • Γυρίστε πίσω λοιπόν τώρα(!) και χαλαρώστε!
  • Αν ο ΡΤΕ έχει παραφρονήσει, βρείτε τρόπο και … πείστε τον! Το ίδιο Κε Υπαρχηγέ, Κε Γκιουλέρ, πείστε και τον Αρχηγό σας τον Κο Ακάρ! Πού πάτε; Μετρήστε! Κούρδοι, Σύροι, Αλεβήδες, Ρώσοι (Τί ήταν πάλι αυτά που είπε ο Ζιρινόφσκι; Δεν είχε δίκιο για την Κριμαία; Νομίζω πως ιστορικά είχε δίκιο! Αν αρχίσουν τώρα οι Ρώσοι να ζητούν πίσω τα εδάφη της Δ. Αρμενίας που κατέχετε, τί θα κάνετε; / Είναι δυνατόν δε, ο … Δαβίδ, ο Π-Θ σας, να έχει χάσει τόσο πολύ την ψυχραιμία του και να υβρίζει συνεχώς τους Ρώσους);  
  • ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, διότι τελικά, (σύμφωνα με την παροιμία σας), θα χάσετε και το … σιτάρι στο σπίτι σας, πηγαίνοντας στο … Ντιμιάτ,  για … ρύζι! Δεν θα ισχύει τότε το: Midyat’a pirince giderken, evdeki bulgurdan olabilirsiniz“!!!
Κατάσταση Τ-Σ σύνορα (ΒΔ Συρία) 17-02-2016
Κατάσταση Τ-Σ σύνορα (ΒΔ Συρία) 17-02-2016

                                                                         ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!

                                                                    Ο ΚΕΜΑΛ, ΑΝ ΖΟΥΣΕ, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;

                                                                                         ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

ΥΓ.

α. Και εσείς Έλληνες ΜΗΝ (!) χαίρεστε και πολύ, όπως λέμε! Αν θέλετε να ακούσετε τον Άγιο, πάτε ΤΩΡΑ(!), ΧΘΕΣ(!) θα έλεγα, σε Κυβέρνηση “Εθνικής Ενότητος“!!!

β. Τούρκοι! Φαντάζεστε να μπουν, όπως φημολογείται, και οι απλήρωτοι και πεινασμένοι Κούρδοι “Πεσμεργκέ”, του Μπαρζανί, από τα ανατολικά, στη Β. Συρία, στην Κουρδική “Rojava”, (αυτοί με λίαν πιθανή αμερικανική υποστήριξη), πόσο θα βαρύνει, όπως λέμε, το πράγμα;