ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ε/ΣΤΟΛΟΣ… ΕΞΩ!..

Φίλοι μου!

– Η Κα Μπακογιάννη δήλωσε πρόσφατα: Και τί θέλετε, να βγάλουμε τον Στόλο… έξω; Όποιος απ’ τους πολιτικούς θέλει κάτι τέτοιο, να βγει και να το πει ανοικτά!.. [Μετά από -προφανώς- διάφορα ακούσματα (πολιτικά, … λαϊκά, στα ΜΜΕ, “Διαδίκτυο”, Τύπο), που είχε και αυτή, αλλά και όλοι μας, το τελευταίο διάστημα].

– Κατ’ αρχάς! Η Κα Μπακογιάννη μπορεί, όπως νομίζει βεβαίως, να μιλάει έτσι (εννοώ μ’ αυτό το ύφος), καθ’ όσον:

  • Θεωρεί, ως έχουσα “καράτια” εγωϊσμό (πολιτικό και γενικώς ανθρώπινο), πως έχει την απόλυτο γνώση παντού, για όλα τα θέματα!
  • Έχει την δύναμη να μιλάει έτσι “επιθετικά”, και ουσιαστικά έμμεσα υποτιμητικά, για την όποια άλλη άποψη, αφού ανήκει σε μια από τις πιο πλούσιες, αλλά και από τις πιο μεγάλες – ιστορικές πολιτικές Οικογένειες της χώρας μας, δύναμη που αύξησε πολλαπλασιαστικά, απ’ την στιγμή που κατέστη, τα τελευταία 10-15 χρόνια, και Σορούλα, κάτι που… “φωνάζει” / “κάνει μπαμ” από… μίλια μακρυά!..
  • Με τον κατ’ εμάς αήθη πολιτικό της… απαντητικό, σχεδόν συνήθη, αυτόν τρόπο της, επιδιώκει κάθε φορά να μηδενίσει την άλλη, διαφορετική της δικής της, θέση και άποψη, μέσα από την διάχυση (που ίσως να μην την αντιλαμβάνεται κιόλας, για να μην την αδικώ, ακριβώς λόγω της έξεως, που της έγινε “δευτέρα φύσις”) μιας άκρατης πολιτικής (ενίοτε και Ναπολεοντείου) επάρσεως, όπως και ενός αχαλίνωτου νεποτισμού, κύρια πολιτικά χαρακτηριστικά της, που την κάνουν να μην μπορεί πολλές φορές να δει και “πέρα από την μύτη” της ακόμα! Όταν φέρεται έτσι η Κα Μπακογιάννη, θυμίζει τον Κ. Γ. Καραμανλή, απ’ εκείνο το αρκετό παλιό “σόου” του Λαζόπουλου, στο οποίο αυτός εμιμείτο τον Καραμανλή, ο οποίος αφηγείτο γενικώς πολιτικές (της περιόδου εκείνης και μη)… ιστορίες στον “Υπηρέτη” του… Θόδωρο! (Όσοι νεότεροι αγνοείτε το “σόου” αυτό, … προσπεράστε την αναφορά μου αυτή)!..
  • Μιλώντας έτσι, άκρως απαξιωτικά, προσβάλλει παράλληλα και τους όποιους στρατιωτικούς, μόνους ειδικούς επί του θέματος (από καθαρά τεχνική άποψη ασφαλώς, αν δούμε το θέμα της εξόδου του στόλου μας, πχ στο Αιγαίο, κλπ), αφού αυτοί είναι οι μόνοι σχετικά επαϊοντες, ώστε να μην μας αποκλείσει το ΤΠΝ στις Βάσεις μας, απομονώνοντας τα ιστορικά πολύπαθα νησιά μας στο ΒΑ, Α. και ΝΑ Αιγαίο, αλλά και αποκτώντας παράλληλα την κυριαρχία στον ΖΧ της Ελλάδος, που λέγεται Αιγαίο!..

– Ένας τέτοιος, σαν τον παραπάνω συντόμως περιγραφέντα, πολιτικός χαρακτήρας, ο οποίος πιστεύει πως κατέχει το πολιτικό (ας πω μόνον αυτό) επιστητό, επειδή πχ νομίζει πως γνωρίζει το ποιοί ακριβώς κρύβονται πίσω από το “Παγκόσμιο Πολιτικό Σκηνικό”, και κυρίως το τί θέλουν – επιθυμούν αυτοί, αλλά και λόγω μιας πιθανούς γνωριμίας μαζί τους, κλπ, κλπ, κλπ, είναι πολιτικά και εθνικά επικίνδυνος!

– Η Κα Μπακογιάννη προσβάλλει εκ του ασφαλούς -συγκεκριμένη περίπτωση- και όλους αυτούς, τους… πολεμοχαρείς (sic) που υπενόησε, αλλά και όσους των πολιτών έχουν τυχόν την ίδια γνώμη μ΄αυτούς, αφού τους παρουσιάζει, εμμέσως έστω, ως ΑΝΟΕΣ, ως ΑΦΡΟΝΕΣ, για να μην γράψω ΤΡΕΛΟΥΣ! Γιατί;

– Διότι αγαπητοί, ποιός νουνεχής, εχέφρων και σοβαρός άνθρωπος, ειδικά ένας γνήσιος Έλληνας, με ό,τι το ουσιαστικό αυτό ή ενίοτε και επίθετο σημαίνει ιστορικά, προτιμά τον Πόλεμο, από την Ειρήνη; Κανείς!

– Άρα η Κα Μπακογιάννη ύβρισε, έστω και έμμεσα, εξετάζοντας το θέμα ευρύτερα, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, πολιτικούς και μη, οι οποίοι, και πάντα κατ’ αυτήν, θέλουν να βγει ο… Στόλος στο Αιγαίο, κλπ!..

– Σε κάθε περίπτωση, αφού η πολιτική μας “ΕΛΙΤ” έχει τον λόγο και για τον… Στόλο μας, κλπ, ας προσέξει η Κα Μπακογιάννη το πότε θα δώσει αυτή… (αν και απλή Βουλευτής πια) ή η υπεύθυνη πολιτική Κ-Β την διαταγή “να βγει” ο… Στόλος, ώστε να μην πάθει… έμφραγμα η Ελλάδα και μάλιστα μη αναστρέψιμης μορφής!.. Ας τηρεί λοιπόν “εν συνεχή διαρκή” τους Κους… “Συμβούλους Ασφαλείας” του Π-Θ, και όποιους τυχόν άλλους… ειδικούς, Έλληνες και ξένους, πράκτορες και μη, ώστε αυτοί να της / του πουν το ακριβές “Πότε”, για την έξοδο του Στόλου μας, κλπ, κλπ, κλπ!

– Να πω επίσης, ότι καμία Μπακογιάννη (που τελευταίως αναφέρεται, μάλλον… από λάθος, και ως κρυφο-ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ, στα διάφορα “Κοινωνικά Δίκτυα”), δεν πρόκειται να πάει να πολεμήσει και να σκοτωθεί για την Ελλάδα, κάτι που όμως θα κάνουν πολλοί απ’ αυτούς, που πονηρά και στο όνομα κάποιων δήθεν πολιτικών φωνών, θέλησε να υποτιμήσει, εκφράζουσα αυτήν την κενή περιεχομένου, αλλά και χωρίς αντικείμενο, στην παρούσα χρονική στιγμή, ερώτηση!

Εκείνοι που θα πολεμήσουν θα είναι τα Στελέχη των ΕΕΔ και ο Ελληνικός Λαός (έστω ο εναπομείνας… και εύψυχος), ο οποίος και θα χύσει το αίμα του για την Ελλάδα μας, την οποία, από το 1996 και μετά, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ και έφεραν στα σημερινά της πολλαπλά χάλια, όλοι οι πολιτικοί γόνοι των μεγάλων μας “πολιτικών τζακιών”, οι εβραϊκής καταγωγής πολιτικοί, Όργανα των “Διεθνών Εβραίων”, που κυβέρνησαν την χώρα, αλλά και γενικότερα οι Πράκτορες και μη, ελληνόφωνοι και ελληνικής καταγωγής, χωρίς ελληνική συνείδηση δηλαδή, Διεθνιστές και άλλα μίσθαρνα Όργανα των Κυβερνητών της ΕΕ, σχεδόν Κοσμοκρατόρων, “Διεθνών Εβραίων”, που χρέωσαν ΥΠΟΥΛΑ την χώρα έως το 2115, επεκτείνοντας “σήμερα” το ΧΡΕΟΣ μας ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ, έως σχεδόν το 1 τρις Ευρώ, πουλώντας όλα τα “Τζιβαέρια” της Ελλάδος!..

– Οι στρατιωτικοί, ιστορικά, “στήνονταν” στον τοίχο, στην ελληνική γη μας! Τί έγινε, πχ το 1821, για να ασχοληθώ μόνον μ’ αυτό, μιας που τα 200 χρόνια της “Παλιγγενεσίας” μας έρχονται, χωρίς να ξέρουμε αν και πώς θα τα γιορτάσουμε, έχοντας, εμείς που γεννήσαμε ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, γίνει θλιβεροί δούλοι και όζοντες επαίτες του εβραϊκού συνθήματος της “Γαλλικής Επανάστασης” … “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΙΣΟΤΗΣ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, και μάλιστα στην πιο… ευτελή μορφή και έκφρασή του!..

– Θυμίζω λοιπόν την τύχη κάποιων εκ των ελευθερωτών μας στρατιωτικών, του 1821!.. (Ενδεικτικώς)!

  • Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ! Χρειάζεται να γράψω κάτι; Όχι! Θυμηθείτε όμως εσείς, κάτι δίκες του, κάτι… Παλαμήδια, κλπ!..
  • Ν. ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (“Νικηταράς”)! “Πεταμένος” από την πολιτική εξουσία, πέθανε πένης, σχεδόν τυφλός, αλλά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, στον Πειραιά!..
  • Γ. ΚΑΡΑϊΣΚΑΚΗΣ! Δολοφονήθηκε στην μάχη του Ν. Φαλήρου, από Άγγλους πράκτορες! Γιατί, με εντολή ποίων και με συναίνεση ποιών άλλων, άραγε;
  • Ο. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ! Δολοφονήθηκε, ουσιαστικά από το πρωτοπαλλήκαρό του Γκούρα, με εντολή των πολιτικών, τους οποίους σκληρά στηλίτευε, παρουσιασθείς μάλιστα ακολούθως ως… αυτοκτονήσας και πεθαίνοντας, “για να μην το κουράζουμε”, ως… Προδότης, δικαιωθείς μετά θάνατον, επί Υπουργίας Στρατιωτικών, Κ. ΚΑΝΑΡΗ, τυγχάνοντας παραλλήλως και θρησκευτικής επισήμου κηδείας, κάτι 10ετίες, μετά από την δολοφονία του!
  • ΜΑΤΡΩΖΟΣ: Διαβάστε το ποίημα με τον ομώνυμο τίτλο και θα με καταλάβετε απολύτως, ένα ποίημα το οποίο το έχουμε αναφέρει και γράψει παλιότερα στο “σάϊτ” μας, ένα ποίημα που το είδε εδώ σ’ εμάς, το έκανε “enter” στον μειωμένου βάρους εγκέφαλό του, και το διάβασε μετά στην Βουλή, ο άλλος μέγας… ΕΘΝΟΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ*, σχεδόν κλαίων και… επαιτών, όταν τον… εγκατέλειψε ο πολιτικός του… εραστής και ΜΑΚΕΔΟΝΟ-ΠΩΛΗΤΗΣ” Τσίπρας, προσβάλλοντας τον μεγάλο αυτόν Ναυμάχο – Ήρωα της “Ελληνικής Επαναστάσεως”!..
  • Και τόσοι και τόσοι άλλοι Ήρωες Στρατιωτικοί του 1821 είχαν “Μαύρο Τέλος”, σε αντίθεση με την μονίμως… ανθηρή και… ανθίζουσα πολιτική εξουσία, η οποία “σήμερα” επέλεξε μια πρώην εκπρόσωπό της και νυν σύζυγο οικονομικού Μεγιστάνα της χώρας, να αναλάβει ως Πρόεδρος των εκδηλώσεων που θα γίνουν, για το 1821, το 2021, ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ!..
  • * Μύρισε… αίμα και… κρίσιμη περίοδο, ΕΤ, κλπ, και “βγήκε” και πάλι στο πολιτικό… κουρμπέτι, για να αρπάξει και αυτός καμιά θεσούλα, κλπ, σε καμιά μελλοντική Κ-Β “Εθνικής Ενότητος”, αχαχαχαχαχαχαχα, με Π-Θ κανένα Όργανο της “Διεθνούς Εξουσίας” της ΕΕ, ήτοι των Ρότσιλντ, κλπ, σαν πχ αυτό το “μεγαλο-λαμόγιο” Μ. ΣΧΟΙΝΑ, ένα πράγμα!
  • Με τις μηνύσεις σου και τις αγωγές σου κατά του Κοτζιά, για τα χρήματα που μας έλεγες πως άρπαξε από τον ΣΟΡΟΣ, για να πουλήσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, καθώς και με τις δικές του αντίστοιχες προς εσένα, τί έγινε, ρε μεγάλη πολιτική… κουράδα, μεγαλύτερη και απ’ αυτήν που λέγεται Τσίπρας ακόμα;
  • Κε ΠΘ-γέ ξέρεις να μας πεις εσύ κάτι σχετικά ή “θα μας φάνε” και πάλι οι γνωστοί λόγοι… “εθνικής ασφαλείας”, Κυριάκε μας;

– Στην συνέχεια:

– Είχαμε πει εδώ και ζητήσει από την Κα Μπακογιάννη, εξηγώντάς της το “γιατί”, να αποχωρήσει της πολιτικής… κονίστρας και να… ιδιωτεύσει! Δεν μας άκουσε και όπως φαίνεται θα μας… ταλανίζει “επί μακρόν”, κάνοντας μεγάλη ζημιά και στον αδελφό της, αλλά και στο παιδί της, που δείχνει να ξεφεύγει του… αίματός του**! Δικαίωμά της! Δικαίωμά μας όμως είναι και εμάς, να κρίνουμε την -κατ’ ελάχιστον- ΥΠΕΡΦΙΑΛΗ και πολλές φορές μη συμβατή με την αξιοπρέπειά μας, ως Ελλήνων, πολιτική της παρουσία, αλλά και με τα όσα… ιδεολογήματα όλοι οι ΣΟΡΙΤΕΣ προβάλλουν και μας πλασάρουν καθημερινά από τα ΜΜΕ που ελέγχουν, σκοτώνοντας κάθε ημέρα, όλο και περισσότερο, όλο και πιο πολύ, τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μας και την ΑΓΙΑ ΠΙΣΤΗ μας!..

** Χριστούγεννα Κωστάκη ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, το λέει και η λέξη! Γέννηση Χριστού!.. Είχες και Παππού Παππά! Ντροπή! Αυτό γιορτάζεται και -με! Άρα, Φάτνη θα έπρεπε να είχες βάλει παντού στην Αθήνα Κώστα, Φάτνη, ναι Φάτνη και σε κάθε μάλιστα διαμέρισμα του Δήμου σου / μας! Αλλά εσύ τίποτα! Έβαλες απλώς πολλά… φώτα! Γιατί άραγε; Στα παλιά… τσοντάδικα έλλειπε το φως και το ζήταγαν οι… θαμώνες, φωνάζοντας, όταν έπεφταν οι ασφάλειες και “νέκρωναν” τα πάντα, ομαδικά και ρυθμικά, Κωστάκη, “Φως, Φωνή, Μου.ί”!.. Κρίμα, πολύ κρίμα!

Παράμεινε Έλληνας βρε, τήρησε τα ήθη και τα έθιμά μας και ξέχνα ότι θα ανέλθεις και εσύ, με τους κάθε είδους… ΣΟΡΟΣ και με τα όσα ανθελληνικά αυτοί, εδώ και αιώνες μάλιστα, πρεσβεύουν! Πρόσεξε! ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟ “ΟΝΟΜΑ” ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ Κώστα! Οι Έλληνες Κώστα και όχι οι κάθε είδους ΣΟΡΟΣ θα είναι οι τελικοί ΝΙΚΗΤΕΣ, αυτού του ύπουλου κατά της χώρας μας και των πολιτών της πολέμου, που μας “άνοιξαν” όλοι αυτοί οι… Κοι!.. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ!..

– Καταληκτικά!

Σε ό,τι αφορά την Κα Μπακογιάννη, ισχύει 100% η ρήση: “Έξεστιν Κλαζομενίοις Ασχημονείν”!.. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, όσο και να την προβάλλουν τα Κανάλια… μας! Καταλάβατε!.. Ζούμε την εποχή των… ΣΟΡΟΣ, και αν ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ τα όποια πολιτικά λιμά μας, όσα βεβαίως εξ αυτών είναι τέτοια, ΔΕΝ θα έχουν μέλλον στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας!.. Γι’ αυτό, ΑΠΑΝΤΕΣ… ΣΥΡΙΖΟ-ΦΕΡΝΟΥΝ!.. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΕΦΕΡΕ Η Κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! (Δεν έχει κατοχυρώσει με “ISO” το ονοματεπώνυμό της, όπως οι ΓΑΠ και ΡΤΕ, ώστε να την λέγαμε πχ ΝΜΜ, ήτοι Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη)!.. Εδώ αγαπητοί, “βλέπουμε” ότι όλο το ΣΗΜΙΤΙΚΟ(!!!) ΠΑ.ΣΟ.Κ. έστρεψε προς “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ(!) των συμπατριωτών του Σημίτη Διεθνών Εβραίων, ώστε να ξανάρθει το Κόμμα του ΣΟΡΟΣ και πάλι στην εξουσία και να την αποτελειώσουν την Πατρίδα μας, κάνοντάς την ένα πολυ-πολιτισμικό έκτρωμα, χωρίς έρμα, χωρίς ταυτότητα και κοινές αναφορές, πέρα από το κοινό… κυνήγι του Ευρώ ή ορθότερα του όποιου Ευρώ!..

  • ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ “ΠΕΡΑΣΕΙ” ΟΜΩΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΗ!..

– Σε ό,τι αφορά τώρα εμάς, την προφανώς λαϊκή… πλέμπα, για την Κα Μπακογιάννη, για την ομόφρονά της πολιτική “ΟΧΙΑ” Παπαδημούλη, για τον Γιάνη με το ένα “ν”, αλλά με το μακρόσυρτο “πρ, όταν λες γι΄αυτόν την λέξη “πράκτορας”, ήτοι “πρπρπρπρπρπρπράκτορας” (σαν να γυρνάς την μίζα, “ένα πράγμα”), τον αγράμματο… Αριστερό Τσίπρα ή “Κο… 2115, που δεν ντράπηκε να κάνει την γυναίκα του Καθηγήτρια Παν-μίου, την Μπέτυ την “Κλαψιάρα”, κατά το “Ρόζα η ναζιάρα, την ίδια στιγμή που κατακεραυνώνει την δήθεν “ΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΞΙΑ” της ΝΔ ή νέα “ΚΕΝΤΡΟ-ΔΕΞΙΑ” της ΝΔ, για “40 χρόνια αναξιοκρατία, κλπ, κλπ, κλπ”, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα (σας έχουμε γράψει σχετικά) και να προσευχόμαστε σ’ Εκείνον πια, να δώσει την λύση, λύση που ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ, “ψηφίζοντας”, για άλλη μια φορά μέσα στην Ιστορία μας, … ελληνικά!

ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΕΦΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ(!), ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΜΕΤΑ! ΑΡΑ, ΤΕΛΙΚΑ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ“!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1.

ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Η(ΔΙΑΖ) ΣΟΒΑΡΟΣ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ “ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ “ΚΡΑΝΟΣ”, ΤΩΝ “ΤΣΑΤΣΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ” ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ;

ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ (ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ) ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΧ ΤΟΥ ΔΚΤΟΥ ΤΗΣ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΧΙΑΣ, ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΕΝΤΙΝΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΓΑΜΩ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΡΕ ΤΣΑΝΑΚΟ-ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΝΑ “ΒΑΛΛΕΤΕ ΧΕΡΙ” ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟ-ΣΑΪΤ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ… ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΓΙΟΥΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ;

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ “ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ; ΕΡΧΕΤΑΙ… “ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ” ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Κε ΥΠΑΜ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ… ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΡΕ! ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ… ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΝΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ” ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!.. ΟΙ ΤΕΔ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕ! “ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΑΣ”!… ΕΔΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ… “ΨΩΛΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ” ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΙΑ ΤΑ… ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΜΠΑ!.. ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ… ΦΛΩΡΟΥΣ, ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ “ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΕΣΤΩ, ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ” ΣΕΒΑΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ… ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ!..

2.

Τα επόμενα λίγα άρθρα μας θα είναι, μια μικρή ανάλυση του Ε-Τ “σήμερα” (σαν μια μικρή συνέχεια του… “ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΕΞΩ” / όταν θα τον βγάλετε όμως, να μην το κάνετε σε Πανελλήνια μετάδοση ή με νέους… Βερύκιους, ΚΡΑΝΗ.GR”, κλπ), το τί θα πρέπει κατ΄εμάς να συζητήσει, πει και ζητήσει ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ απ’ τον ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ” των “Διεθνών Εβραίων” ΤΡΑΜΠ, μια αναφορά κάποιων, ελληνικών και μη, … “Παραπολιτικών” (ας τα πω έτσι) και μια αναφορά στα ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ δρώμενα εντός της χώρας, από την Ε-Ρωσική ΜΑΦΙΑ που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα τελευταία 5 – 10 χρόνια, έχοντας διεισδύσει σε όλους τους τομείς και κλάδους της ε/κρατικής μηχανής, ακόμα και στις Κ-Β σεις μας, με κυριότερη διείσδυσή της, σ’ αυτήν του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, κατορθώνοντας αυτή (ναι διότι η ΜΑΦΙΑ το πέτυχε), να “κλείσει”, έναντι ενός Πρωταθλήματος, το στόμα εκ-ρίων Ελλήνων Μακεδόνων, καταδεικνύοντας έτσι και το βαθμό ψυχο-πνευματικής ασθενείας του λαού μας!..

– Σας έγραφα / – με κάποτε! Διαβάστε! Οι Αναρχικοί, οι αντι-εξουσιαστές, οι κάθε είδους παραβατικοί, ποινικοί και άλλοι, είναι ανάμεσα στους… Φανατικούς (“let’s say”) της “Κούλας”, όπως Έλληνες (Αλβανοί Β’ Γενιάς, με ε/υπηκοότητα) και άλλοι πολλοί ξένοι… μας, “Χρυσαυγίτες” είναι στον Βάζελο, Έλληνες αλλά και Έλληνες (Αλβανοί Β’ Γενιάς, με ε/υπηκοότητα), Σκοπιανοί στον Μπάουκ και στον Παναιτωλικό, Έλληνες και Αλβανοί στον Πανιώνιο, κλπ! Ο φερόμενος ως δήθεν Αρχηγός του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” φέρεται να ήταν πρώην Αρχηγός των Χούλιγκανς του Άρη Θεσσ-νίκης, κλπ! Είναι φανερή η προσπάθεια κάποιων να κάνουν την μπάλα… “ΘΥΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ” στην νεο-τρομοκρατία και στην ανθελληνική αρχική -ΒΑΣΙΚΗ- εκπαίδευση της όποιας πια νεολαίας μας! Πού φτάσαμε σήμερα;

– Ένα θα σας γράψω! Οι φίλαθλοι της Θ4 του Μπάουκ των Πρεσπών, βάζουν σε κάθε παιχνίδι της Ομάδος τους την ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στα κάγκελα μπροστά τους και σας βεβαιώνω πως δεν το κάνουν, επειδή τάχα τους αποκαλούν έτσι οι… Ολυμπιακοί, κλπ! ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ, ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΟΥΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ!

– Πού είσαι λοιπόν ρε μεγάλε Έλληνα ΣΑΒΒΙΔΗ, Ποντιάρα, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΧΙΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ; ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΚΑΙ ΚΑΛΑ… ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ… ΛΙΓΟ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΕΥΠ ΥΠΑΡΧΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ;

  • Θα τα πούμε όμως!..

Καταληκτικά του ΥΓ, θεωρούμε ΥΠΟΧΡΕΣΩΣΗ μας να γράψουμε την λέξη ΝΤΡΟΠΗ, για την Κ-Β ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τον… Αυγενάκη (πήγαινε στον Τράγκα ρε φίλε, να σου πει πού να πας να βγάλεις μαλλιά ρε, σε πιο καλλιτεχνικό… εργαστήρι, κλπ, αφού είσαι “Χέστης” και δεν θες να τα βάλεις με την βρωμιά του Μπάουκ, του Ρ/Σαββίδη), για τις 2 αγωνιστικές που τιμωρήθηκε το Σωματείο μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τα δήθεν επεισόδια, στο “στημένο” ματς ΟΣΦΠ – ΜΠΑΟΥΚ 1-1, αφού όλοι είδαμε ότι η εντολή ήταν “να μην χάσει ο Μπάουκ”, (έως πότε οι Αστυνομικοί Δντες του Πειραιά θα είναι ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ρεεεεεεεεε;), αλλά και να δώσουμε πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΘΡΥΛΟ μας, ο οποίος κατόρθωσε και φέτος να “περάσει” στους 32 του “UEL!..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ“!..

protoselido_12_12_2019

Είναι τρελός ο πρόεδρος! Φοβερή κίνηση Μαρινάκη μετά την πρόκριση (ΦΩΤΟ)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ! “WE LOVE YOU SO MUCH“!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΕΛ ΑΡΑΜΠί”, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ “ΕΛ… Α-ΓΑΜί“!..

-/-