Μπράβο Κε Χίε! “1000 Μπράβο”!

papandreou2

Φίλοι μου!

– Σήμερα, 19-04-2016, η ε/φΜΑΚΕΛΕΙΟ“, του Κου Χίου, παρουσιάζει, σε “VIDEO“, τις δηλώσεις, το 1987, του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ και βαθιά Αντι-Τούρκου τότε Π-Θ μας, ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αμέσως μετά από το διεξαχθέν Υπουργικό Συμβούλιο, που είχε ασχοληθεί με το Δέον Γενέσθαι, από πλευράς Ελλάδος, λόγω των τουρκικών προκλήσεων και διεκδικήσεων, κατά της Χώρας μας!!!

– Από λόγους ΣΕ-ΒΑ-ΣΜΟΥ και ΤΙ-ΜΗΣ στον ΜΕΓΑΛΟ αυτόν ΕΛΛΗΝΑ(!!!), δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα, αν και θα μπορούσα να κάνω αρκετά “μαθήματα”, με βάση το περιέχομενο αυτού του VIDEO, μαθήματα που θα έπρεπε να γίνονται κυρίως σε νέα στελέχη “Πληροφοριών”, (ΥΣΠ και ΕΥΠ), σε στελέχη που υπηρετούν ή θα υπηρετήσουν στο “ΕΘΚΕΠΙΧ”, σε τελειοφοίτους της Διπλωματικής μας Υπηρεσίας και σίγουρα σε υπαλλήλους του ΥΠΕΞ!

– Ο ίδιος φυσικά ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ διδάσκει και από τον… Τάφο του!

– Το παραπάνω ασφαλώς προϋποθέτει να ξεκινήσει επειγόντως… γενική θεραπεία “απεξάρτησης” στην χώρα μας, της οθωμανικής “κληρονομιάς” / νοοτροπίας, που λέγει, προσέξτε: “Α! Αυτός ομιλεί για τον Ανδρέα, άρα είναι Παπανδρεϊκός, η επαινεί τον Καραμανλή, άρα είναι δικός του, κλπ”! Καταλάβατε φίλοι μου, μιλάμε δηλαδή για… απαλλαγή από τον πνευματοκτόνο αυτόν “κομπλεξισμό”, ο οποίος παράλληλα “καλλιεργεί” και το… σαράκι μας, τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΥ-ΔΙΧΑΣΜΟ ή ορθότερα την ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΙΡΕΣΗ“, εδραιώνοντας έτσι τη συνημμένη της πολυδιαίρεσης, υπονόμευση της ίδιας της ΕΘΝΙΚΗΣ μας Ε-ΝΟ-ΤΗ-ΤΟΣ!

– Τα πρώτα βήματα θα πρέπει (επιβάλλεται μάλιστα πιστεύω) και θα μπορούσαν εκτιμώ να γίνουν, στους τομείς των παραπάνω αναφερθέντων επαγγελματιών και αρχικά στα διάφορα επαγγελματικά Σχολεία τους, στις διάφορες εκπαιδεύσεις τους!.. Ίσως στο μέλλον να πούμε περισσότερα…

– Επανερχόμενος!

Σας καλώ όλους να δείτε το “VIDEO” φίλοι μου ΚΑΙ να προβληματιστείτε! Υφίσταται “ευρύ πεδίο“!

Κατ’ ελάχιστον, θα αντιληφθείτε πόσο μεγάλη είναι η ένδεια πολιτικών ηγετών στην Πατρίδα μας, σήμερα!

Είπαμε και άλλη φορά, μόλις “τελείωσαν” τα μεγάλα -πράγματι- σύγχρονα ελληνικά πολιτικά αναστήματα των Κ. Γ. Καραμανλή, Α. Γ. Παπανδρέου και Κ. Κ. Μητσοτάκη, (ασφαλώς με τα λάθη και τα πάθη τους και αυτοί, αφού ΜΟΝΟΝ ο ΘΕΟΣ είναι ΤΕΛΕΙΟΣ), άρχισε ο σχεδιασθείς προ πολλών ετών, ολομέτωπος κατά της δόλιας Πατρίδας μας “Διεθνής ΠΟ-ΛΕ-ΜΟΣ“, με στόχο την εξαφάνισή μας!

– Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κε Χίε!

Με πρόλαβες, πίστεψέ με, καθόσον έχω την πρόθεση, δοθείσης ευκαιρίας, να παρουσιάσω εδώ, σε αδρές ασφαλώς γραμμές και με βάση το Αρχείο μου, την πολιτική σκέψη και στρατηγική του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, απέναντι στα “ειδικού τύπου” μογγολοφασιστοειδή της Άγκυρας (1981 – 1989 / 1993 – 1996)!

– Κλείνοντας:

                                                                                  ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ

στον ΜΕΓΑΛΟ αυτόν ΠΑΤΡΙΩΤΗ!

Ας παραδειγματιστούν από τη στάση του, αν μπορούν, και κυρίως αν το “IQ” τους το… επιτρέπει, οι σημερινοί εθνικοί Ταγοί μας!!!

papandreou_andreas_aftodioikisi-620x320

                                                                                             ΕΛΛΗΝΑΣ