Μυστική Ε-Τ Συμφωνία Για Την Ενεργειακή Διαμοίραση του Αιγαίου και της Α. Μεσογείου!! (Φεβ. 2019) / Χωρίς Ανάλυση!..

Φίλοι μας!

– Πρόσφατα σας γράψαμε με σαφήνεια και(!) για την συμφωνία Τσίπρα – ΡΤΕ για τα ενεργειακά στην Α. Μεσόγειο, μια Ε-Τ συμφωνία τα βήματα της οποίας συζητήθηκαν πλέον σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο και αποφασίσθηκαν από κοινού, κατά την επίσκεψη Τσίπρα στην Άγκυρα, τον Φεβ. του 2019, ανάμεσα σε Τσίπρα και ΡΤΕ!

(Ψάξτε μας εδώ στο “σάϊτ” μας και διαβάστε μας, από της επιστροφής του Τσίπρα στην Ελλάδα, τον Φεβ. του 2019, από την Τουρκία, μέχρι και… “προχθές” που σας γράφαμε για το θέμα πως, ο μεν Τσίπρας κάνει, αν και άθεος, τον… Παππά και ο ΡΤΕ τον… Ιμάμη! Θα το θυμάστε! / Βεβαίως, Ε-Τ Ομάδες Εργασίας είχαν ετοιμάσει, πριν από την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, την “υπόγεια” αυτή και κρυφή Ε-Τ συμφωνία για τα ενεργειακά)!..

Σήμερα, είπαμε να σας παρουσιάσουμε, δίκην “τικ”, ποιά βήματα έχουν  γίνει μέχρι τώρα και από τις 2 πλευρές! “Πάμε” να τα δούμε λοιπόν παρακάτω!

  • Ασφαλώς, και παρενθετικά, σημειώνουμε πως το πλαίσιο της Ε-Τ αυτής συμφωνίας, όπως και ο τρόπος υλοποίησής της, έχουν κρατηθεί, έως και σήμερα, μυστικά από όλα τα ελληνικά Κόμματα, καθώς και μυστική και(!) από τον Κύπριο Πρόεδρο Κο Αναστασιάδη, (αν είναι ποτέ δυνατόν / κατά 99% δεν ήξερε τίποτε ο Πρόεδρος της “Κ. Δημοκρατίας”), ενώ εκείνοι μόνον που ξέρουν τα πάντα, αλλά… “υπνώττουν” παρακολουθούσες, προς το παρόν, είναι οι Η.Π.Α.!..
  • [Μοιάζει να άρχισαν να… “ξυπνάνε”, όπως κατέδειξαν οι πρόσφατες δηλώσεις, του στην Αθήνα Αμερικανού Πρέσβεως Κου Πάϊατ, περί “WİN – WİN”, κλπ!.. / Το γεγονός ότι ο Κος Πάϊατ όντας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” υπηρετεί σήμερα υπό “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗ” Κ-Β είναι ένας σοβαρός… ενδοιασμός (αρνητική “υπό αίρεση” παράμετρος) κατά τις όποιες αναλύσεις μας, (δεδομένου και του αήθους, κατά του Προέδρου ΤΡΑΜΠ, πολέμου που του κάνουν οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” και γενικώς οι με αριστερό… πρόσημο και ταυτότητα “Παγκοσμιοποιητές”, από της ανόδου του ακόμα στην αμερικανική εξουσία), … ενδοιασμός στο κατά πόσον δηλαδή οι όποιες δηλώσεις του για την χώρα μας, αλλά και γενικότερα, εκφράζουν πράγματι τις Η.Π.Α.! Θεωρητικά όμως πάντα, ο Α/Πρέσβης εκτελεί επακριβώς τις εντολές της κεντρικής του Κ-Β, ως οφείλει τουλάχιστον, και όπως άλλωστε ερωτηθείς είχε και ο ίδιος παλιότερα αναφέρει σε συνέντευξή του στα ελληνικά ΜΜΕ ότι θα έπραττε]!..
  • Σε ό,τι αφορά το Ισραήλ, εκτίμησή μας είναι πως δεν γνώριζε αυτό κάτι δια στόματος Τσίπρα, αλλά (από πιθανώς, μέχρι βέβαια), μέσω των ΜΥ του (“ΜΟΣΑΝΤ”)!..
  • Εκείνοι επίσης, πλην των Η.Π.Α., που σίγουρα ήξεραν και ξέρουν τα πάντα, αν μάλιστα δεν είναι και “πίσω” από τους Τούρκους, ως συμβουλάτορες, αν όχι και ως εντολείς, είναι οι Άγγλοι!
  • [100% οι Άγγλοι γνώριζαν και γνωρίζουν τα πάντα και χωρίς να κάνουμε καν αναφορά στον… “Νόμο περί Μη Απολυτότητος” ή των… “Πιθανοτήτων”! Καταλάβατε! Είναι δυνατόν φίλοι μου να μην υπάρχει (και απολύτως δικαίως θα έλεγα) Αγγλία, εκεί πχ όπου υπάρχει Ρωσία, όπως τώρα που φαίνεται πως η  “Αρκούδα” “κάνει πάρτυ” στα τουρκικά… μέλια; Είναι ακόμα δυνατόν η Αγγλία να μην ενδιαφέρεται για τις Βάσεις της στην Μεγαλόνησο, δηλαδή να μην νοιάζεται για εδάφη που της ανήκουν];
  • Κλείσαμε την παρένθεση και “προχωράμε” δυνατά!
  • Η ελληνική Κ-Β ακολουθεί ακριβώς την ίδια πολιτική… κρυψίνοια, (λέγε με Μυστική Διπλωματία” και κατ’ ουσίαν “Μυστική… Υποτέλεια” ή “Μυστικό… Προσκύνημα”), όπως και στο θέμα της ονομασίας της πρώην πΓΔΜ, που, όπως κατέληξε ως θέμα, δεν ήταν μόνον θέμα ονομασίας, αλλά κυρίως ήταν θέμα ουσιαστικής θεμελιώσεως” του νέου αυτού Κράτους, του μέχρι πρότινος (πριν δηλαδή από το 2019), Κράτους Δίχως Όνομα]!..
  • Δήλωση Τσίπρα για την ενέργεια, από την Τουρκία, μετά την συνάντησή του (συνολικά 2 + 1/2 ώρες), με τον ΡΤΕ. (Σας έχουμε γράψει εδώ και για τα όσα, άκρως ενδιαφέροντα και με πολύ… νόημα, είπε και από την νήσο Χάλκη! Εκτίμησή μας είναι ότι ο Πατριάρχης μας γνωρίζει, έστω και “εξ απαλών ονύχων, το τί διημείφθη μεταξύ Τσίπρα – ΡΤΕ, τον Φεβ. του 2019, στην Τουρκία, ενώ θεωρούμε υπερσίγουρο, και σας το είχαμε γράψει και αυτό, πως οι Τούρκοι συμφώνησαν να “ανοίξουν” και πάλι την “Θεολογική Σχολή” της Χάλκης, (κλειστή από το 1971 και την τότε 2η τ/Χούντα), έναντι υλοποιήσεως, από τους Έλληνες, συγκεκριμένων αιτημάτων τους, που και αυτά ακροθιγώς είχαμε τότε μνημονεύσει! Ο Πατριάρχης μας ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ο Α’ ενημερώθηκε σχετικά από τον Τσίπρα!..
  • Διαβάστε τώρα την τότε δήλωση Τσίπρα:
  • Τα ενεργειακά μπορούν να μας ενώσουν, κλπ!
  • [Να γίνει η ενέργεια γέφυρα φιλίας, ανάμεσα στους λαούς μας και… άλλες, “στο αυτό μήκος κύματος”, γνωστές και πάγιες πιασάρικες κομμουνιστικές… (υποκριτικές βεβαίως / προπαγανδιστικές) παπαριές]!..
  • Μετά την επιστροφή του Τσίπρα, από την Τουρκία:
  • Να μην είμαστε, στα ενεργειακά θέματα, μοναχοφάϊδες! (Τέως ΥΠΕΞ Κοτζιάς).
  • Έχουν δικαιώματα στην ενέργεια και οι Τούρκοι! (Νυν ΥΠΕΞ Κατρούγκαλος).
  • Να μην ξεχάσουμε ασφαλώς και την προηγηθείσα “στημένη” δήλωση, μέσα από την Βουλή μας, εκείνου του “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ” βουλευτή 12νήσων, ο οποίος ευχήθηκε να γίνει και στο Αιγαίο, ό,τι έγινε και με τα Σκόπια!.. 
  • Το Καστελόριζο δεν ευρίσκεται στο Αιγαίο, αλλά στην Α. Μεσόγειο! [ΣΥΡΙΖ(Ο)ΙΚΟΛΟΓΟΣ βουλευτής Τσιρώνης]!
  • Όλο το υπόψη χρονικό διάστημα (Φεβ. 2019 – Σήμερα) είχαμε και έχουμε “Χ” δηλώσεις, κυρίως του Τ/ΥΠΑΜ και πραγματικού Τ/Α/ΓΕΕΔ, Χουλουσί ΑΚΑΡ, περί αποφασιστικότητος της χώρας του να υπερασπισθεί τα νόμιμα (sic) δικαιώματά της, σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, αλλά και… ολίγες, παρομοίου περιεχομένου και αναλόγου ύφους, δηλώσεις, … εκπεμφθείσες, (διότι περί αυτού πρόκειται), από τον ίδιο τον ΡΤΕ!
  • Εσχάτως είχαμε ανάλογες, αν όχι και σκληρότερες, δηλώσεις του Ομέρ ΤΣΕΛΙΚ, ο οποίος κατέληγε με το… “Kazan -Kazan”! (Σας θυμίζω ότι το “Κazan – Kazan” το είχε πρωτοπεί ο ίδιος ο ΡΤΕ, κατά την επίσκεψή του στην χώρα μας, τον Δεκ. του 2017)!..
  • Ακολούθησε ο Βρετανός Υπουργός για θέματα ΕΕ, Ντάνκαν, με τις αχαρακτήριστες και αστήρικτες νομικά, όπως και διεθνώς, δηλώσεις του, περί αδιευκρίνιστης κυριαρχίας των θαλασσίων ζωνών της Κυπριακής Δημοκρατίας!
  •  Την… σκυτάλη έλαβε αμέσως μετά ο Α/Πρέσβης στην Αθήνα Κος Τζέφρυ Πάϊατ, ο οποίος, μιλώντας, αναφέρθηκε σε E-T “WİN WİN” στα ενεργειακά, και μάλιστα χωρίς ΟΥΔΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ, ενώ αναφέρθηκε σχετικά, χωρίς να έχει προηγουμένως… ερωτηθεί!.. 
  • Είχαν προηγηθεί, λίγο νωρίτερα, δηλώσεις “κύκλων” του “STATE DEPARTMENT” και του ΝΑΤΟ, της μορφής “βρείτε-τα“!.. 
  • Συνέχισαν με παρομοίου τύπου δηλώσεις ο Τ/ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου και ο Τ/Υπ. Ενέργειας Ντονμέζ!
  • Στην Ελλάδα, μετά απ’ όλα αυτά, επικρατεί απόλυτος… σιωπή, ίσως λόγω των ευρω-εκλογών, αλλά, όπως εμείς εκτιμούμε, κυρίως διότι οι αντιδράσεις επισήμων και μη, παραγόντων και μη, σε απλές και μεμονωμένες δηλώσεις κάποιων κυβερνητικών για τα ενεργειακά, αμέσως ή εμμέσως, προκάλεσαν σάλο, οπότε η Κ-Β απεφάσισε την προσωρινή… “λούφα και… παραλλαγή”, ακριβώς όπως σας το γράφω, ακολουθώντας το: “Τώρα… μαντούβαλο, και μετά… βλέποντας και κάνοντας“!
  • (Πχ Οι δηλώσεις Τσιρώνη, που ουσιαστικά τουρκοποιούσαν / – ποιούν το “Σύμπλεγμα Μεγίστης” και έβαζαν / – ζουν “στο κόλπο” και μάλιστα “χοντρά” την Τουρκία και μεγιστοποιούσαν / -ούν τις ενεργειακές και όχι μόνον διεκδικήσεις της, διαχωρίζοντας στο θαλάσσιο Πεδίο την Ελλάδα, με την Κύπρο, θα θυμάστε, φανταζόμαστε, τον σάλο που ξεσήκωσαν)!.. 
  • Μετά, είχαμε τελευταία, την συντονιστική, κατ’ εμάς πάντα, συνάντηση – σύσκεψη των 2 ΥΠΕΞ, Κατρούγκαλου – Τσαβούσογλου, στην οποία έγινε κυρίως(!) ανασκόπηση και επικαιροποίηση του σχεδίου υλοποίησης – προόδου, του τρόπου με τον οποίον θα οδηγηθούν οι 2 χώρες σε συνομιλίες, οι οποίες θα καταλήξουν στο περίφημο “WİN – WİN” και λίαν πιθανώς και σ’ ένα… 2ο Νόμπελ Ειρήνης”, μετά απ’ αυτό των… Σκοπίων, για τον Διεθνιστή και συνεπώς Ανθέλληνα Τσίπρα, το πουλητάρι της ίδιας της χώρας του για 99 χρόνια, και στο 1ο Νόμπελ, για τον… ΡΤΕ!.. Αν το δούμε και αυτό”, θα πέσουν όλοι οι… Μιναρέδες στην Τουρκία, ενώ στην χώρα μας θα αυτοευνουχιτούν όλοι οι… Κομμουνιστές!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Τονίστηκαν τέλος, από πλευράς Κατρούγκαλου, (… λογικό ήταν), όλες οι αναδυθείσες δυσκολίες στο να περάσουν” / στο να γίνουν τώρα, από εμάς, κάποια “βήματα”, από τα όσα η ελληνική πλευρά συμφώνησε να πραγματοποιήσει, με βάση το κοινό “σχέδιο ενεργείας”, για την… ενέργεια και ουσιαστικά για την… “ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ”, σε Α. Μεσόγειο τώρα και στο Αιγαίο ακολούθως και αργότερα!
  • Οι Τούρκοι, που συνεχίζουν να υλοποιούν όλα τα δικά τους “βήματα” επακριβώς, έδειξαν… κατανόηση (δια στόματος του ΥΠΕΞ τους), και αναμένουν πλέον την περίοδο μετά τις επαναληπτικές περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, της 2ας Ιουνίου, στην χώρα μας, όπως και βεβαίως αναμένουν τα αποτελέσματα των Ευρω-εκλογών, όπου θέλουν να δουν αν θα υλοποιηθεί, σε 1η φάση, η θέληση του “ΔΙΕΘΝΟΥΣ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ”, που κυβερνά ΑΠΟΛΥΤΩΣ την ΕΕ, για τελική -πιο μετά χρονικά- επανεκλογή στην Ελλάδα, του “πρόθυμου” εντολοδόχου του  Τσίπρα, ώστε να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ τους στο θέμα “ΕΝΕΡΓΕΙΑ”, θέμα άρρηκτα συνδεδεμένο, με τις κατά της Ελλάδος διεκδικήσεις τους!
  • (Τα αναφερθέντα παραπάνω Νόμπελ Ειρήνης, φίλοι μου, κατάντησαν να είναι τα… “Καθρεφτάκια” των Διεθνών Εβραίων, προς όλα τα πολιτικά, ανά τον κόσμο, δουλάκια τους, “καθρεφτάκια” αντίστοιχα αυτών που μας δίνει πχ τώρα προεκλογικά ο Τσίπρας, σε εμάς τους… ιθαγενείς, … ιθαγενείς μιας χώρας διαμορφούμενης, μέρα με την μέρα, όλο και πιο πολύ, από ελληνική, σε πολυεθνικό και πολυφυλετικό… “καμπινέ”! Καταλάβατε! Πρόκειται για την… πολυεπίπεδη “πολιτική των… Καθρεφτακίων”, αχαχαχαχαχαχα, υπό μίαν έννοια, περίπου ίδια στο σκεπτικό της, με την επίσης… πολυεπίπεδη πολιτική των αντιδώρων“)!..
  • Λίγο προ της συναντήσεως Κατρούγκαλου – Τσαβούσογλου είχαμε και την “εγκατάσταση” του Φατίχ”, στα 75 χλμ Δκώς Πάφου (εντός των “Χωρικών Υδάτων” της “Κ.Δ.” και της ΑΟΖ”¨της),  και ακριβώς στο σημείο εκείνο, απ’ όπου φέρεται ότι θα περάσει ο “EAST-MED”, με τουρκικές ανακοινώσεις αρχικώς περί προθέσεως διενεργείας γεωτρήσεως εκεί και ακολούθως περί ήδη γενομένων γεωτρήσεων!..
  • Παράλληλα, οι Τούρκοι ανακοίνωσαν πως θα στείλουν στο ίδιο σημείο και το “ΓΙΑΒΟΥΖ, ενώ έστειλαν και αερο-ναυτικές τους Μονάδες, για προστασία του Πορθητή, χωρίς όμως τελικά να δημιουργήσουν ναυτικό… τ/συνωστισμό, περί αυτόν! (Η ετήσια, και σε εξέλιξη ακόμα, άσκηση ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ βοήθησε και συνεχίζει να βοηθάει στη δημιουργία μιας διεθνούς “ισχυράς εικόνας” σχετικά με το “ΦΑΤΙΧ” και τις προθέσεις του, κάτι που ήταν / κάτι που αποτελούσε και τον ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ των Μογγόλων)!.. 
  • Αυτή η τ/στρατηγική κίνηση ήταν / είναι καθαρά” “κίνηση εκβιασμού” προς το μισητό τους Ισραήλ (δεν το αναλύω), έμπρακτη στο Πεδίο τ/αναφορά προς τον Ελληνισμό (Ελλάδα + Κύπρο), ότι “Έλληνες σας γράφουμε στα παπάρια μας, δεν υπάρχετε για εμάς, [αφού πανέξυπνα οι Τούρκοι, όπως μας διάβασαν εδώ και το τηρούν πλέον, μιλάνε μόνον για υφαλοκρηπίδα και όχι για ΑΟΖ, αφού δεν έχουν υπογράψει την Σύμβαση του “Μοντέγκο Μπέϊ”, το 1982, ασχέτως με ό,τι έκαναν στην Μ. Θάλασσα, ενώ παράλληλα μπήκαν και με το ΦΑΤΙΧ (θα δούμε πού θα “πιάσει” και το Γιαβούζ) σφήνα, ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, διαγράφοντας “έργω” το “Σύμπλεγμα Μεγίστης” και κυρίως διαγράφοντας στην πράξη την συνέχεια του “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ“], ήταν / είναι κίνηση… “γάβγισμα” προς τις Η.Π.Α. πρωτίστως, (γάβγισμα της μορφής “δώσε μου Αφέντη να φάω, πεινάω, ειδάλλως δεν θα πάψω να γαβγίζω”… ), αλλά και προς την Γαλλία, η οποία “θα στήσει” και Βάση στην Κύπρο (Μαρί), όπως συμφώνησε τουλάχιστον με την Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ τέλος ήταν / είναι και κίνηση”, προς όποιον άλλον “τρίτον”, γνωστό ή άγνωστο… αποδέκτη (όχι απαραίτητα κίνηση μόνον προς κρατική οντότητα), πως στην περιοχή θα πρέπει να μην γίνονται οποιοιδήποτε λογαριασμοί, χωρίς την Τουρκία!..
  • Και όλα αυτά με απόλυτο γνώση και έγκριση της Ε/Κ-Β, η οποία ουδόλως αντέδρασε, εκτός αν είδατε εσείς τον Ε/Π-Θ, ως όφειλε(!), να βγει ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, να καταγγείλει τους Τούρκους και την Τ/Κ-Β, για το “Φατίχ”, κλπ, την στιγμή που ο Κύπριος Πρόεδρος, χαρακτήρισε την τουρκική αυτή ενέργεια, ως 3ο “ΑΤΤΙΛΑ και την στιγμή που διακυβεύεται ακόμα και το ίδιο το σχέδιο “EAST-MED!.. Μήπως λοιπόν είδατε ή ακούσατε κάτι πχ για επείγουσα σύγκλιση σύσκεψης Ελλάδος – Κύπρου – Ισραήλ ή έστω Ελλάδος – Κύπρου, η οποία ήταν και είναι ακόμα απολύτως επιβεβλημένη;
  • Όχι, δεν ακούσατε κάτι, ακριβώς διότι δεν έγινε τίποτα σοβαρό και πουθενά, τίποτα σχεδιασμένο και συνεπώς μελετημένο, όπως επιβαλλόταν!.. Οι 2, 3 αντιδράσεις μας σε κάποια “διεθνή φόρα” στο εξωτερικό, όπως πχ πρόσφατα στο Σιμπίου, στην Ρουμανία, όπου βρέθηκε ο Π-Θ μας, για άλλη δουλειά, κλπ, εκτιμώνται ως υπόκωφα και άοσμα πρωκτικά αέρια, και μάλιστα ανάγκης, ήτοι έχοντα σχέση με μια άμεση και επείγουσα ανακούφιση του εντερικού συστήματος του… εκτελεστή!.. Καταλάβατε!..
  • Συνεχίζουμε δυναμικά!..
  • Αλήθεια Φίλοι μας! Μήπως προσέξατε ότι ο Άγγλος Ντάνκαν (μιας Αγγλίας που φεύγει από την ΕΕ, λόγω των μυστικών προνοιών της Συνθήκης της Λωζάννης του 1923 και του επικείμενου 2023… ), δήλωσε ό,τι δήλωσε, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η Κυπρο-Γαλλική (Κ-Γ) συμφωνία, για την γαλλική αυτή στρατιωτική Βάση στο νησί; (Στο… στοιχειωμένο Μαρί)!..
  • Για δώστε περισσότερη προσοχή στα παρακάτω:
  • Ο “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ” και κυρίως αυτός της Κύπρου, ακόμα δεν κατάλαβε πως θα έπρεπε πρωτίστως να σέβεται την Μ. Βρετανία και ακολούθως να συνεργάζεται αγαστά μαζί της; Αν το Ισραήλ (και λάθος του) έδειξε πολιτική αλαζονεία, λόγω της πολλαπλής ισχύος του, και… ξέχασε την Αγγλία, η χρεοκοπημένη με ξενικό σχέδιο Ελλάδα, αλλά και η τόσο… αγγλοπονεμένη Κύπρος, πώς διανοήθηκαν να… ξεχάσουν την Αγγλία, όταν συμφωνούσαν και άρχισαν να συνεργάζονται για τον “EAST-MED”;
  • Έγινε ενεργειακή συμμαχία Ελλάδος – Κύπρου – Ισραήλ – Αιγύπτου, (βάζω “υποχρεωτικά” και τον Αιγύπτιο Στρατάρχη Σίσι… “μέσα”), με αμερικανική σίγουρα αρχική συναίνεση, αν όχι και έγκριση, χωρίς(!!!) όμως την άλλη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΥΝΑΜΗ”, την Αγγλία, ερήμην δηλαδή της Αγγλίας, η οποία έχει 2 βάσεις στο νησί,  έχει δηλαδή έδαφος και δικαιούται και αυτή ενεργειακού μεριδίου, χωρίς την Αγγλία η οποία “έστησε”, με το αίμα βεβαίως του Ισραηλινού λαού, το Ισραήλ και το εδραίωσε γερά μέχρι σήμερα, και την 10ετία του 1950 με το πρόβλημα του Σουέζ, όπου επενέβη πολλαπλώς δυναμικά, αλλά και με τους 2 Αραβο-Ισραηλινούς (Α-Ι) πολέμους, (1967 – 1973), που “συγκλόνησαν” ολόκληρη την  περιοχή μας και είχαν και παράπλευρες απώλειες, κλπ, κλπ, κλπ! (Δεν γράφουμε τίποτα για τους Αιγύπτιους, για μια σειρά από λόγους, Αιγύπτιοι οι οποίοι και αυτοί ασφαλώς θα έπρεπε να σκεφτούν την θαλασσοκράτειρα Αγγλία)!..
  • Αν όλοι ξέχασαν την Βρετανία ή αν θα έπρεπε να την ξεχάσουν ή αν και που να την ξέχναγαν “δεν τρέχει και τίποτα”, σας ερωτώ:
  • Oι Έλληνες και δη οι αδελφοί μας οι Κύπριοι έπρεπε να την ξεχάσουν, αρκούμενοι στην αμερικανική και μόνον συναίνεση ή και έγκριση ακόμα; Όχι βεβαίως!.. Όλοι όμως, των υπόψη όψιμων συμμάχων, θυμήθηκαν την… ΕΕ, επειδή η “Κ. Δ.” είναι μέλος της και ας πούμε “ορθώς”!
  • Γιατί όμως δεν αναρωτήθηκαν, για το αν θα έπρεπε να πράξουν το ίδιο και για την Αγγλία, η οποία έχει και διαχρονική, όπως και νομιμοποιημένη ιστορική παρουσία, στο νησί, αλλά και η οποία διαθέτει σχεδόν το μακροβιότερο πλέον και κυρίως το ισχυρότερο ιθύνων Βασίλειο στον κόσμο;
  • Και αν ακόμα παρασυρθήκαμε, ως “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ”, από την γνωστή ισχύ του Ισραήλ και κυρίως από την απλόχερα προσφερθείσα, για τους δικούς του λόγους, φιλία του, γεγονός που μας δημιούργησε και πάλι έντονο νοοκτόνο ενθουσιασμό, (αφού, όπως είναι γνωστό, ενθουσιαζόμαστε και απογοητευόμαστε το ίδιο εύκολα), ένα Ισραήλ, που μετά την διεθνώς σχεδιασθείσα χρεοκοπία Ελλάδος και Κύπρου,  μας… πλεύρισε εντέχνως και μας υπεχρέωσε να ζητάμε στο εξής την εύνοιά του, (ασχέτως του τί εμείς νομίζουμε ότι… πετύχαμε), εμείς που τόσα έχουμε πάθει ως Φυλή, πώς θα έπρεπε να έχουμε ενεργήσει, σε σχέση πάντα με την Αγγλία και ας την είχαν “αγκαζάρει” προ πολλού χρόνου οι Τούρκοι; Για σκεφτείτε το λίγο και αυτό!.. (Δεν ζούμε πια φίλοι μου στο 1967 και στο 1973, όταν ερχόντουσαν και μας παρακαλούσαν πχ οι Η.Π.Α. κυρίως, ή οι Άγγλοι, για βάσεις, για ραντάρ, κλπ, κλπ, κλπ!.. Τώρα… “άλλαξαν τα κόζια” και για το άμεσο τουλάχιστον μέλλον εκείνος που θα παρακαλάει για τα ΠΑΝΤΑ, θα είμαστε ΕΜΕΙΣ)!..
  • ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ και δεν αναφέρομαι / -όμαστε, δεν γράφω / -με… συναισθηματικά, επηρεασμένος / – νοι από την συναισθηματική νοημοσύνη μου / μας, αλλά εννοώ / -με και γράφω / – με, ως… εκδήλωση, στην πράξη βεβαίως, του απολύτως αναγκαίου ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ]!.. 
  • Οι Τούρκοι τέλος, συνεχίζουν να παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Ελλάδος καθημερινώς και με διάφορες πολεμικές, “εν πολλοίς”, τακτικές! Τώρα μάλιστα, η Τουρκία άρχισε να παραβιάζει… λιγουλάκι και τον θαλάσσιο χώρο μας, ως… υλοποίηση, από τ/πλευράς, της γνωστής μας “αργκο-φράσης”, “μας τον ακουμπάνε λιγάκι”, αχαχαχαχαχαχαχα, και μάλιστα σε… “ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ“).
  • Αυτό γίνεται σήμερα –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– όχι για να φοβηθεί η σημερινή ελληνική Κ-Β, η οποία αντιθέτως, ασχέτως με ό,τι λέγει και ασχέτως με τα λιγοστά… κροκοδείλια δάκρυά της, το θέλει να γίνεται, προκειμένου να δημιουργηθούν οι αναγκαίες ψυχολογικές συνθήκες “φόβου πολέμου” στην ελληνική κοινωνία και έτσι να οδηγηθούμε πιο εύκολα, κάποια στιγμή, σε διπλωματικό τραπέζι, με… Σκοπιανή κατάληξη, αφού τεθεί -για άλλη μία φορά- το ψευτοδίλημμα στον λαό μας, της μορφής, “Θέλετε πόλεμο με τους Τούρκους; Αν δεν τα βρούμε, θα πάμε σε πόλεμο, τον οποίον μάλλον θα χάσουμε”*! Αυτό θέλετε ή την ειρήνη, η οποία εμπεριέχει υποχρεωτικά και συμβιβασμούς“;
  • Θυμηθείτε φίλοι μου, τί μας έλεγαν οι Σορος-Τσιπραίοι, κατά την πορεία προς την προδοσία της Μακεδονίας μας, αλλά θυμηθείτε επίσης ότι ακριβώς τα ίδια μας έλεγαν και οι Σημιτικοί, αμέσως μετά τα Ίμια (1996), αφού τότε το επεισόδιο των Ιμίων έπρεπε να γίνει, ώστε να άνοιγαν μετά διάπλατα “οι πόρτες του Αιγαίου” στους Τούρκους, όπως και έγινε! (Συμφωνία Μαδρίτης, Ελσίνκι, κλπ)!..
  • Τώρα πια δεν υπάρχει λόγος για “Θερμό Επεισόδιο” (“Θ.Ε,.”), αφού τα πάντα έχουν, όπως φαίνεται, διευθετηθεί στο… μυαλό του “ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ” και -μάλλον- έφτασε η ώρα, της επιβολής της θελήσεως του ισχυροτέρου εκ των 2… Μονομάχων ή έστω, αυτού που νομίζει πως είναι ισχυρότερος από τον άλλον, κάτι που γίνεται μόνον με πόλεμο! Η “Δαμόκλειος Σπάθη” όμως των “Θ.Ε.” θα πρέπει πάντα να παραμένει στο “τραπέζι”, ως “πολιτική τακτική”, ως “πολιτική μέθοδος και… τρίπλα“!..
  • * Το ότι “μάλλον θα χάσουμε τον πόλεμο”, θα το συμπληρώνουν, ως… ουρά, στα διάφορα… πάνελς” στημένοι” ειδικοί “του κόλου”, … εμβριθείς και… βαθιά προβληματισμένοι, και στην πραγματικότητα έμμισθα Όργανα ντόπιων ή ξενικών Κέντρων, που θα ερωτώνται σχετικά επίτηδες, από επίσης “στημένους” δημ/φους! Αυτός επίσης είναι και ο λόγος που ένιοι των στημένων” δημ/φων ρωτάνε, ειδικούς υποτίθεται και πάλι, καλεσμένους τους, πολιτικούς και μη, αν φοβούνται για “θερμό Ε-Τ επεισόδιο” και… “του πρωκτού το εννεαήμερον”!
  • Η θνήσκουσα Τουρκία τα γνωρίζει όλα αυτά τα παραπάνω και “ποντάρει στα σίγουρα πάνω τους”, ενώ παράλληλα, δια των παραβιάσεων, συνεχίζει να λέγει έμμεσα στην “Διεθνή Κοινότητα”, πως πχ “το μισό Αιγαίο είναι δικό μου”, πως “τα νησιά του Αιγαίου κακώς είναι στρατικοποιημένα”, κλπ, ενώ –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– και αυτό το τελευταίο, που λέγει η Τουρκία στον εαυτό της, και είναι το εξής: Εδώ μέχρι και τα ανύπαρκτα Σκόπια πήραν ό,τι ακριβώς θέλησαν / ζήτησαν από την σημερινή ψόφια Ελλάδα και τον Διεθνιστή – Ανθέλληνα Π-Θ της, τον Τσίπρα, που πούλησε “εύκολα” για 99 χρόνια την Πατρίδα των Ελλήνων και δεν θα πάρουμε εμείς“;
  • Έτσι, την βλέπουμε να ξαναβάζει στο “τραπέζι”, για 1η φορά μετά την 10ετία του 1990 και την αλήστου μνήμης Τ/Π-Θ Τανζού Τσιλλέρ, σχεδόν όλες τις απαιτήσεις της, όλες τις διεκδικήσεις της, ακόμα και την… Κρήτη, ακόμα και το… Ιόνιο! (Αυτό το τελευταίο, τελικά, ίσως μας το… χαρίσει, λόγω της γνωστής… μεγαλοψυχίας της, γι΄αυτό ακούτε και τους ασχέτους ημεδαπούς διεθνιστές Κυβερνήτες να πανηγυρίζουν ΗΛΙΘΙΩΣ, λέγοντας ότι θα ανακοινώσουν / -με ΑΟΖ στο Ιόνιο!.. Φωνάζει και ο δόλιος Ευάγγελος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και λέγει “προσέξτε, μην πέσετε στην παγίδα αυτή, η οποία θα δώσει επιπλέον φωνή στους Τούρκους στο Αιγαίο, κλπ, κλπ, κλπ”, αλλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ… Ταλεϋράνδοι, … Κίσσιντζερ, και γενικώς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, γνωστοί… “μετρ” της διπλωματίας και απόλυτοι κάτοχοι της παγκοσμίου γνώσεως, δεν τον υπολογίζουν, διότι ο Βενιζέλος είναι… άσχετος! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

–  Πριν σας αφήσουμε, 2,3 “πραγματάκια” ακόμα!

– Τα ερωτήματα που κυρίως προκύπτουν, μετά τα παραπάνω, είναι τα παρακάτω:

  • Τί θα κάνουν οι Η.Π.Α.; (Ή τί ήδη έχουν… κάνει και απλώς είναι θέμα χρόνου να φανεί ή να το ακούσουμε! Γράφουμε σχετικά εδώ, στο “σάϊτ” μας, 3 χρόνια τώρα, από της εποχής ακόμα του ανθέλληνα μουσουλμάνου Αμερικανού Παγκοσμιοποιημένου Προέδρου Χ. Μ. Ομπάμα, για το πού θα πάει τελικά η Ε-Τ… διαμάχη ή για να το γράψουμε ακόμα πιο “λάϊτ”, για το πού θα καταλήξει και πώς, η χρόνια Ε-Τ συγκρουσιακή… σχέση! Διαβάστε μας σχετικά, στο σάϊτ μας, “εδώ και… πίσω”)!..
  • Αφήσαμε εσκεμμένα έξω απ’ τα “τικ” την επίσκεψη του Α/ΥΠΕΞ Κου Πομπέο, στην Μόσχα και τις εκεί συνομιλίες του με τον Ρ/ΥΠΕΞ Κο Λαβρώφ και τον Πρόεδρο Κο Βλαδίμηρο Πούτιν! Σκεφτείτε μόνοι σας το γιατί“!
  • [Ο Πομπέο ασφαλώς και συζήτησε με τους Ρώσους και(!) για την Α. Μεσόγειο, η οποία όμως δεν ήταν το “1ο θέμα”! Κρατείστε” πάντως, όσοι… θέλετε, την δήλωση Πούτιν, μιας και αναφέραμε την επίσκεψη αυτή,  ο οποίος δήλωσε πως “επιθυμούμε άριστες σχέσεις με τις Η.Π.Α.”]!..
  • Τί θα κάνει το Ισραήλ, αφού:
  • Oι Τούρκοι με το “Φατίχ”, ουσιαστικά, “κάθησαν” πάνω στον “EAST-MED” και μάλιστα σε ένα των κομβικοτέρων (ας μου επιτρέψεται τον… όρο) σημείων του!
  • Δεν υπάρχει περίπτωση, για μια σειρά σοβαρών λόγων, που και εδώ έχουμε αναπτύξει διεξοδικά, να περάσουν οι αγωγοί από Τουρκία, έστω και από την παράλιο δυτική ζώνη της, (Μικρασιατικά Παράλια ή “Δυτική Ανατολία”), κάτι που με την ενέργειά τους αυτή (με το να πάει δηλαδή το “Φατίχ” να “δέσει”, εκεί που πήγε και “έδεσε”) πιθανώς να ήθελαν να εκβιάσουν οι Τούρκοι τους Ισραηλινούς!.. (Για εμάς αυτό είναι βέβαιον)!..
  • Οι Ισραηλινοί, οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι στο να τους χαλούν “τρίτοι”τα σχέδια, και μάλιστα σχέδια που άπτονται της ίδιας τους της υπάρξεως, αλλά και του μέλλοντός τους, φέρεται να παρακολουθούν με δορυφόρους το “Φατίχ”, καθώς φέρεται και πως το έχουν στοχοποιήσει, αναμένοντας εντολή!!…
  • Θυμάστε άραγε εκείνο το mind game που σας γράφαμε εδώ, τις προάλλες; Οι Τούρκοι μάλλον έμαθαν την παραπάνω Ι/αντίδραση και γι’ αυτό δεν “πιέζουν” το όλο θέμα, με εγγύς του “Φατίχ” ναυτική τους παρουσία, ενώ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ(!) πως είναι σε συνεχή επαφή με τους Άγγλους, οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν αυτήν την στιγμή να λειτουργήσουν διπλωματικά ως “τροχοπέδη”, των Ισραηλινών και στις όποιες -ακόμα και… κακές- σκέψεις τους!..
  • Τί θα κάνει η Αγγλία, η οποία με τις δηλώσεις… Ντάνκαν, (καταλάβατε / εντολή άνωθεν εξετέλεσε), μάλλον ήθελε και θέλει, επιπροσθέτως, να θέσει το θέμα, για λίγο όμως χρόνο ακόμα, στις… καλένδες, μέχρι να οριστικοποιηθεί η έξοδός της από την ΕΕ, μέχρι δηλαδή τα τέλη του Ιουνίου του 2019 σίγουρα! (Δεν έβαλε τυχαία τις εκλογές, για την Δημαρχία στην Πόλη, στις 23-06-2019, ο ΡΤΕ)! Είναι σαν να είπε στους άλλους ισχυρούς παίκτες, περιμένετε να τελειώσω με το… BREXİT, και τότε θα τα πούμε όλοι μαζί και για τα πάντα, σε ό,τι αφορά τα ενεργειακά στην Α. Μεσόγειο(Εκτός αν νομίζει κανείς σας ότι μπορεί κανείς να λογαριάζει στην Α. Μεσόγειο, αλλά και παντού στον Πλανήτη, χωρίς την Αγγλία και τον “Βασιλικό Οίκο” της)!..
  • Τί θα κάνει η Γαλλία, τί η Γερμανία, τί η Ιταλία, τί οι εταιρείες, κλπ
  • Σκεφτείτε, απαντήστε μόνοι σας και στείλτε μου τις σκέψεις σας, όπως έχουμε πει, αν θα θέλατε έναν εποικοδομητικό διάλογο!..
  • Το τί θα κάνει η Ελλάδα νομίζω πως έχει παραπάνω ευκρινώς καταδειχθεί, φυσικά για όσους… νοιώθουν”, αφού το θέμα είναι “ειδικό“, ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΕΙΣΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΑ… “ΤΙΚ”, ΟΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΡΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ… “ΑΙΓΑΙΟ – ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ” ΚΡΥΦΑ!.. 
  • Σε κάθε περίπτωση, όσο ο Κος Τσίπρας θα ασκεί κρυφή και “κάτω από το τραπέζι” εξωτερική πολιτική, με τους Τούρκους αυτήν την φορά, μην ενημερώνοντας σχετικά ούτε ακόμα και αυτά τα ελληνικά Κόμματα, για το τί πχ συζήτησε με τον ΡΤΕ στην Άγκυρα, κλπ, τότε θεωρούμε πως έχουμε κάθε δικαίωμα να ασκούμε την όποια κριτική εμείς θεωρούμε σωστή και προς αυτόν και προς την Κ-Β του, που τάχα επιθυμεί την σύσταση… “Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας”! “Πάμε μαζί”: Αχαχαχαχαχαχαχα)!.. 
  • Τέλος, τα όποια “τικ”… θα ακολουθήσουν, (καταλάβατε, τα όποια δηλαδή τουρκικά κυρίως, αλλά και ελληνικά συμφωνηθέντα εκατέρωθεν “βήματα”), βρείτε τα μόνοι σας, “βασανίζοντας” και εσείς λίγο το μυαλό σας, κρατείστε σχετικές σημειώσεις και όταν λάβουν χώρα τα γεγονότα, “πάτε και δείτε” πού στοχεύσατε σωστά και πού όχι!..

Πριν σας “αφήσουμε”, έρχεται παρακάτω και το απαραίτητο “ξελαμπικάζ” και πάλι με “τον φοβερό και τρομερό” ”ΑΡΚΑΣ” !.. 

 

 

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Και

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. 

 

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

-/-

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παρακάτω “ΥΓ” είναι μόνον για “Δυνατούς”!..

1.  

Kıbrıs’a askeri yığınak! F-35’ler yola çıktı

21.5.2019 

İngiliz F-35’leri Kıbrıs’a geliyor.

İngiliz Kraliyet Donanması’na ait dikine kalkış ve iniş kabiliyetine sahip F-35B savaş uçakları, Kıbrıs’a gelmek üzere yola çıktı. Uçaklar, İngiltere’ye ait Kıbrıs Rum Kesimi tarafındaki Akrotiri Hava Üssü’nde konuşlandırılacak. Tornado uçakları ise bu üsten emekli olacak.

Uçakların, Pasifik görevlendirmesinden önce gerçek şartlarda eğitim yapmak üzere Ada’ya geleceği daha önceden ilan edilmişti.

İngiltere geçen yıldan itibaren F-35B uçaklarını teslim almaya başlamıştı. 2010’da Harrier’ların emekliliğinin ardından F-35B’ler, İngiliz Donanması’nın yeni gücünü oluşturmaya başlamıştı.

Uçaklar İngiltere’nin yeni uçak gemisi HMS Queen Elizabeth ve 2021’den itibaren de HMS Prince of Wales’te kullanılacak.

2. « Στην Κύπρο και στα “Κατεχόμενα” εστάλη ήδη τ/Τάγμα “BORDO BERELİ” »!..

(Εφεξής τους Τούρκους “Ειδικο – Δυναμίτες”, θα τους αποκαλούμε φίλοι μας, λόγω του χρώματος του μπερέ τους, … “ΣΥΡΙΖΑ! Έτσι, διαβάστε αμέσως, το πώς θα γράφαμε αλλιώς την παραπάνω “Α1” πληροφορία, ώστε “να μπείτε στο νόημα”! Θα την γράφαμε έτσι:

«Στην Κύπρο και στα “Κατεχόμενα” εστάλη ήδη τ/Τάγμα “ΣΥΡΙΖΑ!..

Αχαχαχαχαχαχαχα!

Γειά σου ρε Τσίπρα “παικταρά”, Τσίπρα “Σορος -… παιδαρά”, Τσίπρα… Χριστιανο – Ελληναρά! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Πιο πολύ όμως απ’ όλους Αλέξη μας, ακόμα και από εσένα περισσότερο, στον ΣΥΡΙΖΑ, αγαπάμε τον πάμφτωχο και μη πολιτικό μαφιόζο, Αντιπρόεδρο του Ε. Κοιν-λίου, Κο… Παπαδημούλη! Αχαχαχαχαχα

Από τις… μεταγραφές σου τέλος, πιο πολύ απ’ όλες, μας άρεσε πολύ εκείνη η άλλη φτωχή ή φτωχιά, (όπως θες εσύ Αλέξη μας), εκείνη η πρώην θηλυκή βασιλοχουντικιά τάπα των ΑΝΕΛ*, από τον Βόλο, που την είχες κάνει, λόγω των πολλών προσόντων της βεβαίως, και Υφυπουργό!.. Κατάλαβες! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

* ΑΝΕΛ: Δεν θυμίζει ο τίτλος του Κόμματος αυτού, όνομα μουσικού συγκροτήματος; Πώς λέγαμε πχ “Όναρ”, “Παλόμα Μπ(ε)κιού”, κλπ;

3. Παρακαλούμε θερμώς τον Κο Π. Καμμένο να μην συνεχίσει να το “παίζει” ΕΘΝΟ-ΕΝΩΤΙΚΟΣ και όλα αυτά “του κόλου” που πράττει και λέγει, από τα Κανάλια, όπως του είπαν να κάνει οι επικοινωνιολόγοι στους οποίους κατέφυγε, επειδή τάχα διετέλεσε καλός και αγαπητός ΥΠΑΜ και… “μία κρέας με πατάτες στο… 21” (βάλαμε “21”, επειδή είναι οπαδός της “Κούλας”), αυτό άλλωστε και μόνον μπορεί να “πουλήσει”, διότι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” δεν έχουμε λεφτά και για άλλους ψυχολόγους, όπου θα πάμε, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, μετεκλογικά, αφού, μπας και νικήσουμε τους “Διεθνείς Εβραίους” και την… Τσιπρο – επιλογή τους, υποχρεούμεθα να ψηφίσουμε μετά από πολλά χρόνια, (πόσα χρόνια είναι από το 1996, 23;) και μάλιστα να ψηφίσουμε ΝΔούλα!.. Θα πάμε ως άπιστοι… κομματικά βεβαίως, σε Ψυχολόγο, μην πάμε και ως διαθέτοντες και… ΑΝΟΙΑ, αφού ακόμα τουλάχιστον, όλοι θυμόμαστε ότι ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ήταν ο 1ος ΠΡΟΔΟΤΗΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, και μάλιστα ο πλέον επονείδιστος, αφού συνεχώς και “εν γνώσει” του, “έκανε πλάτες” στον Τσίπρα και την Σορος-παρέα” του, στην όλη διαδικασία ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας, μέχρι και του τέλους, της διαδικασίας δηλαδή των υπογραφών, που δεν είχε το ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ να βάλλει ο ΤΣΙΠΡΑΣ και έβαλε να υπογράψει ο -κατά τον Καμμένο- “Σορος-Κοτζιάς” ή “Πιασμάν!..  

– Ο Καμμένος πάει, πονηρά και βρώμικα, να αποκτήσει και πάλι θέση και στην επόμενη Κ-Β, που θα ήθελε πολύ να είναι “ΕΘΝΙΚΟ-… ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ”, κάτι που σημαίνει δημιουργία μείζονος εθνικού θέματος σύντομα και που είναι κάτι που πιθανώς και να το εύχεται ο Καμμένος, διότι τέτοιας ποιότητας άτομο είναι!.. (… Άτομο, αφού Πολιτικός δεν είναι)!..

– Προσέξτε τέλος, τί είπε το πρωϊ (21-05-2019), μεταξύ των άλλων, στο “ΣΥΡΙΖΟΚΑΝΑΛΟ” Open Beyond! Είπε:

Τα πάντα στο Κράτος έχουν διαλυθεί! Τα διέλυσε όλα ο ΣΥΡΙΖΑ“, κλπ!

– Καλά αυτός, επί 4 χρόνια, με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκυβερνούσε; Τώρα κατάλαβε ο… “Κόκκινος” Πάνος, το τί διάλυση επέφεραν στην χώρα μας μαζί με τον Τσίπρα, (όπως και μαζί φυσικά και με τους άλλους πολιτικούς λακέδες που τώρα αυτός συγκυβερνά), τώρα κατάλαβε πως διέλυσαν την χώρα, ή η χώρα διελύθη μετά που -“στημένα” ασφαλώς- απεχώρησε ο Καμμένος από την Κ-Β;

– Κε Καμμένε! Όσο – “και του κόλου” – να μιλάς σε βάρος του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, κανείς Έλληνας “δεν τσιμπάει” πια! Όλοι οι Έλληνες ξέρουν πια ποιός είναι ο Κος… “Κολοδάχτυλος”, όπως σε έχουν (για να σε πληροφορήσω) καταγεγραμμένο οι Τούρκοι… φίλοι σου!.. Δεν πας λοιπόν καλύτερα για το Άγιο Όρος, δεν πας να γίνεις Καλόγερος, μπας και σωθείς και από το “ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”, που το βλέπουμε να έρχεται όλο και πιο κοντά σας, και κυρίως μπας και σώσεις την δόλια ψυχή σου;

Εκτός αν πιστεύεις ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι Οργανάκι στα χέρια των εγχώριων επικεφαλής του “Διεθνούς Εβραϊσμού”, αυτών που “εντός των τειχών” διευθύνουν και κατευθύνουν την διάλυση της Ελλάδος, διάλυση στην οποία, για μια καρέκλα, αισχρώς μαζί τους επί 4ετία συνεργάστηκες!..

4. Ναι αγαπητοί! Τυχαία και συμπτωματική ήταν η παρέμβαση – επέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Κας Ξένης ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (παρενθετικά και… άσχετα, σας καλούμε να πάτε όλοι σας και να διαβάσετε τον βίο της Οσίας ΞΕΝΗΣ), για τον Δ. Κουφοντίνα!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!

 – Σκεφτείτε μόνον το, αν είναι ποτέ δυνατόν, να πεθάνει ο Κουφοντίνας με Κ-Β “ΣΥΡΙΖΑ”! (Μόνον βεβαίως, αν θα το έλεγε / ήθελε ο Θεός, εμπρός στις θελήσεις του Οποίου, … “Νικάται Φύσεως Τάξις”)!.. Πώς θα κυκλοφορεί μετά ο επαναστάτης… , ο Έλληνας… Μαδούρο, λέγε με Τσίπρας και πώς θα κυττάει στα μάτια τα λοιπά… συντρόφια και σημερινούς λακέδες της… διεθνούς μπουρζουαζίας, των Σόρος και των Ρότσιλντ; Για πείτε μου εσείς!..

– Με σχέδιο τα κάνει όλα ο ΣΥΡΙΖΑ και “λάου – λάου”, σαν την ανίατη αρρώστια, σαν τον λοιμό, που εξαπλώνεται σιγά σιγά και ύπουλα!.. Όσο και να εκσυγχρονιστούν τα Κομμούνια, Κομμούνια παραμένουν, αφού σ’ αυτούς ισχύει απολύτως το:

ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ“!.. 

5. Έχει τόσο μίσος για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το λαό του ο Τσίπρας, που δεν ψέλλισε τίποτα, για την 20ετή (+) Χούντα στο Μπάσκετ, του αθλητικά ομοϊδεάτη του, Αρχι-Βάζελου και Αρχι-Χουνταίου Προέδρου της ΕΟΚ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, αλλά ούτε και έβαλε τον μη εκλεγμένο και δοτό Υφυπουργό του, αυτόν του Αθλητισμού, ναι αυτόν με το βρώμικο και γεμάτο ακάρια μούσι, τον Βασιλειάδη, να ασχοληθεί έστω και “για τα μάτια του κόσμου”, με την αρχι-παραγκάρα αυτή!

Τώρα πια Τσιπρο-βαζελάκια παίξτε… διπλό, μόνοι σας!.. Θα έρχεστε και θα μας βλέπετε μόνον στην Ευρωλίγκα, ΌΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ… ΦΡΟΥΤΑ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 10-5 ΝΙΚΕΣ!..

ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΙ!.. 

Κε Τσίπρα!

– Κανείς πραγματικός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν πρόκειται να σε ψηφίσει! Ο Πέτρος Κόκκαλης ή… νεο-Αρτέμης ΜΑΤΣΑΣ ή … νεο-Σταρένιος, που ύπουλα χρησιμοποιείς για να διεμβολίσεις τον ΘΡΥΛΟ μας και τον Κόσμο του, λέγε με “λαοθάλασσα”, απέδειξε ότι δεν είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά “πουλημένο ή… εκβιασμένο κορμί”!.. (Δεν έγραψα / -με “τομάρι”)! 

Τα 6 εκ-ρια των Ελλήνων Ολυμπιακών θα σε μαυρίσουν ομαδικά!

– Αν θα νικήσεις, αν, λέμε, αν… , και πάλι αν, αν, αν τελικά αυτό θα συμβεί, αυτό θα γίνει διότι θα σε ψηφίσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες ελληνοποιημένοι από εσένα Αφρο-Ασιάτες, (μαύροι και μελαψοί / αλήθεια, ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, γιατί “διόρθωσε” τον Κο Αυγενάκη, που μίλησε για νοθεία; Καλά, δεν είδε στην “TV” ολόκληρο πρώην ΥΦΑΜ και νυν Υπουργό “Μεταναστευτικής Πολιτικής”, τον Βίτσα, να γλείφει τους Πακιστανούς ώστε να ψηφίσουν αυτοί ΣΥΡΙΖΑ; / Έχουμε γράψει σχετικά), θα σε ψηφίσουν επίσης οι τουρκογενείς Έλληνες Μουσουλμάνοι, με εντολή του “κολλητού” σου ΡΤΕ, καθώς και οι άλλοι πολύ… φίλοι σου, οι άλλοι μελαψοί, ήτοι οι… αερο-μεταφερόμενοι στις ομιλίες σου “ΡΟΜΑ”** ή “Γύφτοι” – “Γιούφτοι” – “Αιγύπτιοι”, όπως πολύ… άπαιχτα, αχαχαχαχαχαχαχαχα, απάντησε από την ε/φ του ο… αγαπημένος σου Χίος, ενώ “κόλλησε” και την “λέξη – σφραγίδα” “ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ”, (δεν απάντησες ακόμα, στο γιατί έκανες τζάμπα διαφήμιση, σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση, του Χίου), στην σχετική μήνυση που έκανε εναντίον του, το άλλο, σαν εσένα, Χουντόπαιδο, ο “ΔΗΜΗΤΡΑΣ”, ο δήθεν προστάτης (από τύψεις μάλλον, λόγω του Υπουργού της Χούντας πατρός του), των δικαιωμάτων όλων των τάχα μου κυνηγημένων στην χώρα μας, ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ, ο 1ος εγχώριος “Δικαιωματάκιας”!..

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ όμως… ξέχασε να μηνύσει, “εν ζωή”, και τον τεράστιο και μάλιστα φερόμενο ως αριστερό, ηθοποιό μας Θ. ΒΕΓΓΟ, ο οποίος έλεγε σε ταινία του:

Ε! Τουρκόγυφτοι! Εσείς οι από πάνω λέω! Προσέχετε τους από κάτω”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

– Ξέρετε τί τελικά δεν έχετε ρε συ Τσίπρα, όλα εσείς -γενικώς- τα Κομμούνια; Ευφυϊα δεν έχετε βρε, ενώ είστε έμπλεοι δολιότητος!.. 

– Τέλος, σε παρακαλούμε, πες στην Κα ΔΟΥΡΟΥ, (που, όπως τηλεοπτικά μας είπε, δεν την στήριξε τάχα ο Κος ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ στις περιφερειακές εκλογές του 2015), πες σ’ αυτήν την τόσο… ευαίσθητη, στην τόσο… αντι – φασίστρια και στην τόσο… γυναίκα συντρόφισσά σου, όταν μιλάει, αλλά και όταν -κυρίως- … δεν μιλάει, να μην δαγκώνει τα χείλη της! Καλά κανείς σας δεν την πρόσεξε; Για εμάς λέμε ότι θα πάμε μετεκλογικά σε ειδικό κλινικό Ψυχολόγο, αλλά μήπως θα έπρεπε να πάει και γρήγορα μάλιστα και αυτή σε… Ψυχίατρο, η τόσο διακεκριμένη στον χώρο σας κόρη του “μπάτσου” και μάλιστα κόρη του… Χωροφύλακα(!), λέξη που ακόμα σας στοιχειώνει και θα σας στοιχειώνει και στον ύπνο σας, αλλά και στον… ξύπνιο σας;

6. Ακούσαμε στην ΕΡΤ και τον Κο Σάββα Τσιτουρίδη, (συνέντευξη στην όμορφη εκείνη πρασινομάτα δημ/φο που λέει το κεντρικό “Δ. Ειδήσεων” στο 1ο κανάλι και που ήθελε να διώξει από την ΕΡΤ, μόλις “ήλθε” ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο γνωστός εκείνος ψηλός ασχημομούρης… ψευτο-ζιγκολό / μάλλον επειδή δεν του είχε “κάτσει”), τον Τσιτουρίδη που ήλθε… φτωχός, μετά και από άλλα σχεδόν 10 χρόνια εργασίας του στην ΕΕ, να μας σώσει και αυτός, με τους… Έλληνες Ριζοσπάστες, Κόμμα που συνέστησε, όταν τον “έκλασε”, και ορθώς, ο Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, και που απλώς στοχεύει στο να μειώσει από ψήφους, τον Μητσοτάκη και την ΝΔ, ακριβώς όπως και οι λοιποί Δημικρατικοί… “μικρο-δεξιοί”, οι οποίοι και μεταξύ τους δεν χωνεύονται, αλλά και που στην πραγματικότητα προτιμούν τον Τσίπρα και την διάλυση της Πατρίδας μας, από τον πολύ κακό, γι’αυτούς, Κ.Μ.!..

(Όπως πχ κάτι Βελόπουλοι, Κρανιδιώτηδες, Συναδινοί, Καρατζαφέρηδες, Καπερνάροι, Μπαλτάκοι, αλλά και κάτι σαν εκείνον τον… Καραμανλικό, αχαχαχαχαχα, τον παλιό εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και γνωστότατο σημερινό τρόφιμο του Μαξίμου, με το παρωνύμιο ο “Πανέμορφος”, τον Αντώναρο, κλπ, κλπ, κλπ!..

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι πιο… “extrem”… δεξιοί, σαν τον Αρούλη τον Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος βαρέθηκε να μην… πηδάει (μην πιστεύετε στα όσα αντίθετα γράφουν όλα αυτά τα πληρωμένα… “πνευματικά περιοδικά”, αχαχαχαχαχαχα) και αντί να πάει για… ψάρεμα, κατά την γνωστή λαϊκή ρήση, αυτός είπε “δεν πάω να ξαναπαίξω με τη ΝΔ και τον κόσμο της” (;), “τρώγοντας, και πολύ σωστά, πόρτα”, από τον Κ. Μ., ο οποίος, επίσης πολύ σωστά, δεν θέλει σύγχρονους Κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥΣ στο… Κόμμα, στο οποίο είναι Αρχηγός!..

Για να καταλάβετε τώρα το πόσο δίκιο είχε ο Κ.Μ. στην εκτίμηση του χαρακτήρος αυτού του… Πατρινού πολιτικού “μορφονιού”, αλλά και για να διαπιστώσετε και μόνοι σας το ποιόν του Σπηλιωτόπουλου ή Σαλώμης, κατά Γ. Καρατζαφέρη, ένας Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος επαλήθευσε την άλλη ρήση, αυτήν που αναφέρεται στους Πατρινούς κάνοντας επαναλαμβανόμενη χρήση του γράμματος “Π”, αχαχαχαχαχαχαχα, λίγο μετά που… “εκλάσθη” από τον Κ.Μ., ο Αρούλης μας, έκανε δηλώσεις υπέρ του Τσίπρα και της “Προοδευτικής Συμμαχίας“!.. Ο 1 χρόνο μακρυά μας Χ. ΚΛΥΝ, θα έλεγε: “Τί γίνεται ρε πούστη μου”;

Με τον τρόπο αυτόν, ο Κος αυτός, για να το σοβαρέψουμε, “έθεσε εαυτόν υποθήκη” στον Τσίπρα, γενόμενος από τώρα “πολιτική του καβάντζα”!.. Καταλάβατε)!..

ΦΙΛΑΡΧΙΑ + ΔΙΧΟΝΟΙΑ, τα 2 ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ!

– Όμως, ας επανέλθουμε στον Τσιτουρίδη!.. Οφείλουμε να του πιστώσουμε θετικά (όπως τον είδαμε, μάλλον έχει περάσει κάποια μικρή πάρεση αριστεράς παριάς, και του ευχόμαστε περαστικά και πλέον… “γερός και δυνατός”), το γεγονός ότι είναι ο 1ος Έλληνας πολιτικός που τόλμησε να πει πως οι “ΑΓΟΡΕΣ” δεν είναι κάτι απρόσωπο και χωρίς ταυτότητα, αλλά πως πρόκειται, όπως “εν τη ρύμη του λόγου” του είπε,  για 500 άτομα που έχουν τεράστιες περιουσίες και που ελέγχουν τον κόσμο, κλπ! Θα έπιανε το… τζόκερ ο Κος Τσιτουρίδης, αν τους ονομάτιζε κιόλας, έστω κάποιους εξ αυτών, κάτι που δεν τόλμησε κανείς πολιτικός ποτέ, διότι αν θα το έκανε μάλλον θα… εξαϋλωνόταν αυτόματα, τουλάχιστον από την  πολιτική σίγουρα!.. 

7. Η προσευχή μας συνοδεύει στον αγώνα που δίνει για την ζωή του ο Κύπριος Κομμουνιστής  ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ, ο οποίος διασωληνώθηκε πριν από λίγη ώρα!.. Μακάρι, όπως θα πρέπει όλοι μας να ευχόμαστε, και μάλιστα για τους ευατούς μας πρώτα, να είχε προλάβει να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει, αν βεβαίως είχε μετανοήσει και είχε γνωρίσει τον Χριστό μας!.. Ο ΘΕΟΣ ξέρει όμως και έχει προνοήσει για όλους μας!.. Όπως τραγούδαγε και ο μεγάλος ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ο Ταξιτζής ο θάνατος το χέρι μας κρατάει, αν αγαπάμε την ζωή ποτέ δεν μας ρωτάει“!.. 

8. ΘΛΙΨΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ, Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΑΣ, ΗΛΙΑ ΥΦΑΝΤΗ!.. ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κυρ ΗΛΙΑ! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΕ! ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ Κε ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΘΡΥΛΟΣ!..

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ Κε ΗΛΙΑ!.. 

-/-