Μόνον ΑΛΗΘΕΙΕΣ!..

Φίλοι μου!

1. Πώς η Κανέλλη, που το 2021 παραμένει ακόμα οπαδός και μάλιστα εκπρόσωπος / βουλευτής του πιο βρώμικου και πιο αιμοσταγούς ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ που γνώρισε ποτέ ο Πλανήτης και λέγεται Κομμουνισμός ή “Κόκκινος Φασισμός”, να μην χαίρεται για το ότι η “Παγκοσμιοποίηση” έριξε τελικά τον Τραμπ, πώς να μην μιλάει για… Τραμπάκια, κλπ, αφού φίλοι μου, αν δεν υπάρχει Αμερική που να κάνει πολέμους, πώς να δικαιολογεί την ύπαρξή του το ΚΚΕ; Μόνον με το… “ΠΑΜΕ” και κριτικάροντας απλώς τα πεπραγμένα της (κάθε) Κ-Β;

Το ΚΚΕ μισεί τον Τραμπ, όχι μόνον από πάγιο κομπλεξισμό προς κάθε Αμερικανό Πατριώτη και γενικώς Πατριώτη και μη Διεθνιστή, αλλά κυρίως διότι 4 χρόνια ο Τραμπ ΔΕΝ(!) ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, γεγονός που σημαίνει ότι το ΚΚΕ έχασε το… ψωμί του!

Μάλιστα, όχι μόνον δεν έκανε πόλεμο, αλλά “πήρε” πίσω στις Η.Π.Α. μεγάλο αριθμό στρατευμάτων, από διάφορες περιοχές του Πλανήτη, όπως για πολλές 10ετίες τάχα ήθελαν και το ζητούσαν επιτακτικά τα Κομμούνια, αυτά τα “κοκκινοφασισταριά” ελληνικής καταγωγής – και όχι Έλληνες – τομάρια, φωνάζοντας (μαζί και με άλλους ομοίους τους), “Yankies go home” και άλλα πολλά τέτοια “όμορφα”!..

Όλο αυτό το κοκκινοφασιστικό συνάφι, το αυθεντικό και το άλλο το… συμπαθόν, [“συνάφι” που είναι στην Βουλή μας, παρ’ ότι δεν έχει αποδεχτεί το αστικό Κράτος, εγγράφως και επισήμως στον “Άρειο Πάγο”, όπως όλα τα λοιπά Κόμματα, ώστε να μπορεί να συμμετέχει στις δημοκρατικές της Πατρίδος μας διαδικασίες, αυτό το απομεινάρι του κτηνώδους Σταλινισμού που βρίσκεται στην Βουλή χάρη στον τάχα μου Εθνάρχη Κ. Γ. Καραμανλή, (μόνον στην Ελλάδα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάποιος Εθνάρχης, μετά από τεράστια εθνική Κ/Φ, όπως ήταν η απώλεια σχεδόν της 1/2 Κύπρου μας), ένας Καραμανλής ο οποίος το νομιμοποίησε, υποτίθεται στο πλαίσιο της “Εθνικής Συμφιλιώσεως” (ποιό, “το Κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος”, όπως το είχε χαρακτηρίσει ο Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), θα έπρεπε να ήταν στις ίδιες Φυλακές, αλλά σε άλλη βεβαίως πλευρά, μαζί με τα άλλα πολιτικά καθίκια, τα νόθα αδέλφια τους, τους Ναζήδες και τους Μαύρους Φασίστες της “Χ. Αυγής”, ώστε η ΕΛΛΑΣ να δείχνει παγκόσμια ότι είναι Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ, ΩΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ… ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ και τις ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ του και έτσι, παράλληλα, να είναι σαν να καλεί την παγκόσμιο κοινότητα να πράξει το ίδιο, όπου φυσικά υπάρχουν τέτοια… χρώματα, αλλά και να προσέχει από τέτοιες… οχιές!..  

Κατάλαβες Κε… Αφτιά; 

Τα Κομμούνια όμως, και ειδικά στην ΕΛΛΑΔΑ, τα θέλουν, για τους δικούς τους λόγους, οι “Παγκόσμιοι / Διεθνείς Εβραίοι” “έξω”, εκτός Φυλακών δηλαδή, και γι’ αυτό βλέπετε ότι τους αποδέχονται όλοι των λοιπών Κομμάτων στην χώρα μας, αφού αυτό είναι επιθυμία των αφεντικών τους και σχεδόν “Κοσμοκυρίαρχων”!

Έτσι, ούτε καν τα “Οικονομικά” του ΚΚΕ δεν μπορεί καμία ε/Κ-Β να ελέγξει, όχι να κριτικάρει την δικτατορική ιδεολογία του, όχι τα εγκλήματά του, κλπ, διότι θα ενοχληθούν οι κάθε είδους “Διεθνείς Εβραίοι”, όπως… “ΣΟΡΟΣ”, κλπ, και ακολούθως θα υπάρξουν… αντίποινα (sic), που θα στοχεύουν το μέλλον όλων αυτών που θα έκαναν κάτι τέτοιο, όπως και των Κομμάτων τους!.. (Δεν είδατε τί έπαθε η κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ, που… τόλμησε να τους αποκαλέσει “Κατσαρίδες” και “Τρωκτικά”; Ο Κος Μπακογιάννης, και κρίμα του, διότι είναι ένας νέος άνθρωπος, και μάλιστα γόνος ενός μεγάλου Έλληνος, φάνηκε πως μπήκε και αυτός πια στις… “ράγες”, κάνοντας επιλογή Φασιστών, επιλογή… εραστών του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, τον 21ο αι. ή αλλιώς, κάνοντας διάκριση σε καλούς και κακούς Φασίστες, ήτοι στους κόκκινους… δήθεν καλούς και στους μαύρους κακούς)!..

Άλλωστε, τα πολιτικά συστήματα, οι “Διεθνείς Εβραίοι” τα επινόησαν και τα επέβαλαν παγκοσμίως, παραλλάσσοντας λίγο τους Αρχαίους Έλληνες, ως προς τις ονομασίες των ιδεολογιών τους, εκτός φυσικά της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, που είναι επίσης ελληνικό, αλλά ΑΝΕΓΓΙΧΤΟ(!) λεκτικά… γέννημα, ενώ οι ίδιοι ήσαν επίσης, που πχ ήξεραν το “πότε”, αλλά και το “πώς” θα πέσει ο Κομμουνισμός παντού στον Πλανήτη, πλην κάποιων περιοχών του, όπως πχ στην χώρα μας, κλπ, αφού αυτοί ήσαν, και πάλι, πίσω και από την πτώση του!..

Οι ίδιοι “Κοσμοκυρίαρχοι” ήθελαν τους Νεο-Ναζήδες “Χ. Αυγίτες” ενεργούς και… δραστήριους, για να φέρουν τον “ΣΥΡΙΖΑ” στην εξουσία, ώστε να προσβάλλουν καίρια τις ρίζες της Ελλάδος και να της υπονομεύσουν την ίδια της την μελλοντική ύπαρξη, και έτσι τους επέβαλαν στο ε/πολιτικό σκηνικό! Μόλις αυτοί τελείωσαν το έργο τους, τους έστειλαν στην Φυλακή!..

Θα υπήρχε “ΣΥΡΙΖΑ”, αν δεν υπήρχαν οι ΝΕΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ “Χ. Αυγίτες” του παλιού πράκτορα ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, να συκοφαντούν “ΈΡΓΟΙΣ”(!) καθημερινά τον Πατριωτισμό, τον Ελληνισμό και Εθνισμό μας, όπως και τον Εθνικισμό, παρουσιαζόμενοι ως δήθεν Ακρο-δεξιοί, ως δήθεν Πατριώτες, και, και, και…;

Όχι βεβαίως, αφού πάνω σ’ όλα αυτά “πατούσε” ο “ΣΥΡΙΖΑ” και ταύτιζε επίτηδες, όσους Έλληνες και Ελληνίδες τολμούσαν να μιλάνε, επί ημερών του, για Πατρίδα, για Θρησκεία, για Οικογένεια, κλπ, με την Δεξιά, με τον Φασισμό, με τον Ναζισμό, με τον Ρατσισμό κάθε είδους και μορφής, αποκαλώντας- τους όλους και όλες, αυτούς και αυτές, Φασίστες και πολλά άλλα συναφή ουσιαστικοποιημένα επίθετα, ενώ παράλληλα τους έστελναν και “τις συμμορίες των δρόμων” να τους τρομοκρατούν, συμμορίες που συγκρότησαν, κατ’ εντολήν και βάσει των προβλέψεων του κειμένου διεθνούς σχεδιασμού, φέρνοντας απ’ έξω πράκτορες της “Παγκοσμιοποίησης” να τις οργανώσουν και εκπαιδεύσουν!..(Κυρίως από το 2000 και μετά)!..

Πρόκειται γι’ αυτές τις “Συμμορίες”, που σχεδίασε η “CIA” επί Κλίντον και “τελειοποίησε” επί Ομπάμα η ίδια Υπηρεσία, (πχ “ΑΝΤΙ-FA”, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, κλπ), για να τρομοκρατούν, με την μέθοδο του “ΣΟΚ”, γενικώς τις κοινωνίες, όπως και την δική μας, την ε/κοινωνία, με τελικό στόχο (“end state”) την “εκ βάθρων” Κ/Φ των εθνικών Κρατών και συνεπώς το τέλος τους, προς χάριν πάντα της “Παγκοσμιοποίησης”!.. (Η “CIA” επίσης, με εντολή των “Διεθνών Εβραίων” Παγκοσμιοποιητών, είχε επίσης σχεδιάσει και “φυτρώσει” στον Πλανήτη τις γνωστές μας “Ανεξάρτητες Αρχές”, τις “ΜΚΟ”, κλπ, γι’ αυτό και ΟΥΔΕΜΙΑ Κ-Β ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, κλπ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΓΙΞΕΙ, αφού και αυτές συστάθηκαν με τον ίδιο πιο πάνω αναφερθέντα στόχο και σκοπό)!

Έτσι, ο “ΣΥΡΙΖΑ” (9 στους 10, πρώην Κομμούνια, υποτίθεται… ανανήψαντα, που τώρα πάνε να εφαρμόσουν τον “Διεθνισμό” τους, μέσω αυτών που στο παρελθόν τόσο μισούσαν και ήταν η “ΔΥΣΗ” και κυρίως οι Η.Π.Α.) “κτύπαγε”, ως Κ-Β, τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ που μισεί, και προσπαθούσε σιγά-σιγά να κάνει την χώρα έναν “διεθνιστικό κάδο απορριμμάτων”, προσβάλλοντας ταυτόχρονα, στις ρίζες τους, τις αρχές και τις αξίες των Ελλήνων!..

Για να “κτυπάει” όμως και αυτή η λεγόμενη Δεξιά, (λέγε με “ΝΔ”), τον ίδιο ανθελληνικό στόχο, αφ’ ενός το Κόμμα αυτό γέμισε, βάσει σχεδίου, με εξ Αμερικής στρατολογημένους και εκεί… εκπαιδευμένους “Νεο-Φιλελεύθερους”, της ίδιας περίπου “ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗΣ” αθεϊστικής και διεθνιστικής ιδεολογίας, ενταγμένης όμως σε εθνικό… τελάρο (sic), ο “ΣΥΡΙΖΑ” συνεργάστηκε και συγκυβέρνησε με πολιτικά αποβράσματα, στην κυριολεξία όμως, της παλαιάς “Δεξιάς”, (δήθεν “ΑΝ.ΕΛ” και Π. Καμμένος), άνθρωποι οι οποίοι είχαν φύγει προηγουμένως από τη ΝΔούλα, προκειμένου έτσι και οι της ΝΔ να υβρίζουν την ίδια τους την… μάνα τελικώς, αφού συνεχώς τα “έσουραν” στους ΑΝΕΛ”, οι οποίοι διεχώριζαν τη θέση τους από τους Ναζήδες, αλλά και η δήθεν “Δεξιά” ιδεολογικά, και όχι μόνον, να αλλοτριώνεται, κυρίως αξιακά, από βαθιά ανθέλληνες Διεθνιστές, ούσα Κ-Β μαζί με τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!

Έτσι υβρίζετο συνολικά όλη εκείνη η αποκαλούμενη “Δεξιά Παράταξη” (και μάλιστα και από τα ίδια της τα μέλη), Παράταξη η οποία παραδοσιακά είχε ταυτιστεί στην λαϊκή συνείδηση, με ιδέες, που παραπάνω αναφέρθηκαν, με μόνον… ωφελημένο τον στόχο της “Εθνικής μας Κ/Φ”, σχέδιο για το οποίο “έπεσαν” πολλά μα πολλά διεθνικά… ριάλια!.. (Φανταστείτε πόσο χρήμα θα “έπεσε”… “κεντρικά”, για την Κ/Φ γενικώς των “Εθνών – Κρατών”)!..

Και η παραμικρή λεπτομέρεια πρέπει να εξετάζεται στα σχέδια!.. (Πάντα θα πρέπει να υπάρχει κύριος στόχος και αριθμός δευτερευόντων, που εκτιμάται πάντα ότι θα μπορούσαν να υλοποιηθούν εκ παραλλήλου με τον κύριο)!..

Ο “ΣΥΡΙΖΑ”, θυμίζω ότι θα μπορούσε να είχε συνεργαστεί με το “ΚΙΝΑΛ”, αλλά… προτίμησε (υποτίθεται βεβαίως) τους “ΑΝΕΛ”!..

Μετά τα παραπάνω, καταλαβαίνετε λοιπόν Φίλοι, όπως εκτιμούμε, και το “τί παίζει”, αλλά και σε τί απελπιστικό αδιέξοδο έχουμε περιέλθει οι Έλληνες, αλλά και άλλοι λαοί, αφού πια “παίζει” μόνη της η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ” παντού, “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, η οποία “καλύπτει” με κάποια πάντα “στημένα” Κόμματα τις παλιές ιδεολογικές “γραμμές” και “Παρατάξεις” των λαών (όπως και του δικού μας) υποχρεωτικά, και μάλλον για ακόμα λίγο, αλλά έχοντας ξεκαθαρίσει στις ηγεσίες των Κομμάτων παντού, το τί ακριβώς θέλει, “θέλω” της που “κολλάνε” περισσότερο στην ιδεολογία των παλαιών Διεθνιστών με… κόκκινο μανδύα (τέως Κομμούνια + εκφάνσεις τους), οι οποίοι σήμερα προτίμησαν να προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν το παλιό τους όνειρο με δυτικό… μανδύα, αφού τους δίνεται η ευκαιρία ή ορθότερα, αφού τους προσφέρεται αυτή η ευκαιρία και μάλιστα τους δίνεται και η συνημμένη ευκαιρία να κερδίσουν και πολύ χρήμα, ώστε να πάψουν να είναι και “λιμά”, (κάτι που το κατάφεραν απολύτως οι περισσότεροι, των οποίων βρώμαγε κάποτε το χνώτο τους), χρήμα το οποίο προσφέρει αφειδώς η “Παγκοσμιοποίηση”, για να επικρατήσει ΠΑΝΤΟΥ(!), διαλύοντας τα “Έθνη – Κράτη”!..

Καταλάβατε!..

2. Έτσι, ενώ, [και ορθώς(!!!)], τα Τ/Ο Κανάλια, μας έδειχναν τις φάτσες όλων των “ΝΕΟ-ΝΑΖΙ” “Χ. Αυγιτών”, όταν αυτοί απασχολούσαν, παραβατικά και μη, την καθημερινότητά μας, η Κ-Β και τα συστημικά, “παγκοσμιοποιημένα” πια ιδεολογικά, Κανάλια μας, δεν τόλμησαν να μας δείξουν τις μούρες, ούτε να μας δώσουν τα στοιχεία των 8 “φυντανιών”, τα οποία είχαν κάνει… “Τέντι Μπόϋ” τον Πρύτανη του “Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών”, αφού αυτά είναι “παιδιά” του ντόπιου “παράτυπου” Στρατού της “Παγκοσμιοποίησης” και το να τα πειράξουν θα έκανε σίγουρα… “τζιζ!..

(Γι’ αυτό και ο νυν Π-Θ δεν αλλάζει τον “Π.Κ.”, που επίτηδες, λίγο πριν αποχωρήσει από την Κ-Β, άλλαξε ο “ΣΥΡΙΖΑ”, εκεί όπου ήξερε και κατ’ αυτόν έπρεπε, ώστε ο “Στρατός” αυτός και ουσιαστικά “Στρατός” του “ΣΥΡΙΖΑ”, όταν κάνει, ό,τι είδαμε επί 4,5 χρόνια να κάνει, στην συνέχεια τα μέλη του και δράστες να “πέφτουν στα μαλακά” και τελικώς να είναι πάντα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ή αν μπαίνουν στην “Φυλακή”, να κάθονται τον ελάχιστο δυνατό χρόνο σ΄αυτές και μάλιστα σε Φυλακές… τουριστικές, σαν αυτές πχ του Ναυπλίου, κλπ)!.. 

Ο Σορίτης, πρώην Α/”ΕΛΑΣ”, Κος Οικονόμου και νυν Υφγός του Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” ξέρει πολύ καλά τί θα τον περίμενε, αν, κλπ, κλπ, κλπ!.. Καταλάβατε! (Και όχι μόνον αυτός ο Κος, εκεί στην “Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ”)!..

Το αυτό θα πάθαιναν και όσα πιθανώς από τα… Κανάλια, θα κάλυπταν, όπως επιβαλλόταν άλλωστε, το γεγονός της συλλήψεως, της παραπομπής στην Δικαιοσύνη, κλπ, των νέων αυτών και κυρίως των…  “δημοκρατικής νοοτροπίας” αυτών νέων!.. Ο τραγουδιστής Σφακιανάκης μάλλον “πούλαγε” περισσότερο, στο πρόσφατο παρελθόν! Έχει δηλώσει μάλιστα, στο παρελθόν, πως είναι “Χ. Αυγή”!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. (Χαιρετισμούς στον Κο Ζαβό και στον Κο Ζέπο, τον γιό του… Ναυάρχου, Κε Οικονόμου)!..

Μήπως, επίσης, είδατε πχ να συνελήφθησαν αυτοί που ενόπλως είχαν ξεφτιλίσει το “Λ.Σ.”, στα Εξάρχεια, σε κάποια, υποτίθεται, επχ-ση του “Λ.Σ.”, που στόχευε εμπόρους ναρκωτικών και ναρκωτικά, αν δεν με απατά η μνήμη μου;

Όχι, δεν… είδατε, ούτε και θα δείτε, διότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) ΝΑ ΑΓΓΙΧΤΕΙ Η “SOROS – ARMY – COMPANYγενικώς, διότι σε άλλη περίπτωση, θα είχαμε… “νταντά”, από τον τελευταίο Αστυφύλακα, μέχρι -ΙΣΩΣ- και τον Π-Θ, απ’ το μεγάλο αφεντικό… τους και αφεντικό… μας!..

Και όταν ακούτε να συλλαμβάνονται κάποιοι… αναλώσιμοι από την… μαρίδα του “ΣΟΡΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΥ”, να ξέρετε ότι οι συλλήψεις αυτές είναι της μορφής των συλλήψεων, κλπ, που γίνονται πολλές φορές, μετά από “συμφωνίες” μεταξύ Αστυνομίας και Εμπόρων ναρκωτικών, του “στυλ” “ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΧ 50 ΚΙΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ 10 και κανένα 2, 3 άτομα, κλπ,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ”! Καταλάβατε!

Ας μην μας παρεξηγήσουν εκεί στηνΕΛΑΣ“, αφού οι “ΑΓΓΕΛΟΙτο έχουμε ζήσει και αυτό, που ίσως κάποτε να ήταν σχεδόν “πεπατημένη” τακτική!..

Κε ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είσαι ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ! Δες λοιπόν, μην σου “παίζουν τον Παππά”, εκεί όπου είσαι!

Έτσι, ρώτα τους “κοντινούς” σου, να σου πουν πχ αν ξέρουν πού είναι ο Παλαιοκώστας, αλλά και άλλα μεγάλα “ψάρια” και όλοι αυτοί είναι επίτηδες, και κατ’ εντολήν, “έξω”, εκτός αν φυσικά ξέρεις και σιωπάς, αν και είχες νεκρό Αστυνομικό και μάλιστα “Ιδιαίτερό” σου, αν και ο πραγματικός στόχος ήσουν εσύ(!), αν, αν, αν!..

Πολλές σχετικές ερωτήσεις θα μπορούσες να τους κάνεις!..

Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα την “φάση” με τους δήθεν “Αναρχικούς” και τους “Λιμενικούς” στα Εξάρχεια, “ψάξτο”, διότι μπορεί από το ψάξιμο αυτό να βγει “λαβράκι” μεγάλο, πχ της μορφής του ποιοί έκλεψαν τα όπλα από τις αποθήκες του ΕΠΝ στην Λέρο, πώς, και πού τα μετέφεραν, η τύχη τους, κλπ! Λέμε τώρα εμείς!..

Έχεις έναν ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ, όπως “εξ απαλών ονύχων” μπορούμε να παρατηρήσουμε, Α/ΕΥΠ (μετά από πάρα πολλά χρόνια η ΕΥΠ “βλέπει” επχ-κό Αρχηγό), επομένως “βάλτον” να ψάξει!..

Είναι και άλλα θέματα που μπορεί να χειριστεί η ΕΥΠ και να ωφεληθεί και η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, αλλά και η “ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, Κε Υπουργέ, θέματα που μοιάζουν να είναι “καθαρά” αστυνομικής φύσεως, αλλά δεν είναι!..

Είναι δυνατόν, σεβαστέ(!) Κε Υπουργέ, να “έβγαλες” μια ολόκληρη 17Ν Β’ και να σταματήσεις προ θεμάτων… “Β’ Εθνικής” εμπρός της;

3. Ρε Κόπρε, που υβρίζεις κιόλας!

α. Ήμουν “λάϊτ” και αναφέρθηκα μόνον στην εισβολή στο προαύλιο της Βουλής μας, του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, του παρα-στρατού δηλαδή του “ΣΥΡΙΖΑ”, που εκείνη την ημέρα έδρασε με αυτόν τον τίτλο, δηλδή ως “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”! (Οι ίδιοι μίλησαν για δικά τους παιδιά, αν το θυμάσαι, ναι αυτοί που “σήμερα” καθυβρίζουν “στα ίσα”, με τον Έλληνα και “μίνι” “Διεθνή Εβραίο” και γυναικάδελφο του Νταλάρα,  Ραγκούση, την “ΕΛΑΣ” και το προσωπικό της)!..

Αν ήθελα να το “χοντρύνω” και να αποδείξω ότι εδώ στην Ελλάδα επιχειρήθηκε, ευρείας μορφής και εκτάσεως, εισβολή στην Βουλή μας, επί ΣαμαράΒενιζέλου, από τους “Αγανακτισμένους”, και άλλους ομοίους, του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, κλπ, θα ρώταγα το παρακάτω ερώτημα! (Όχι εσένα φυσικά, διότι εσύ είσαι ηλίθιος)!

Δεν ήσαν όλοι αυτοί “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” (“πάνω Πλατεία Συντάγματος”), που έξω από την ζωσμένη από… εκατοντάδες “ΜΑΤ”, και λοιπές, πάρα πολλές σε αριθμό, αστυνομικές δυνάμεις, Βουλή μας, φώναζαν, το 2014, επειδή η “Δημοκρατία” ξεχείλιζε και ακόμα ξεχειλίζει από τα… μπατζάκια τους,  “ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ”, επιχειρώντας μάλιστα 2, 3 φορές, μετά από εντολές… κάποιων, με “ΝΤΟΥ”, να μπουν στην Βουλή, και φυσικά, αρχικά στον προαύλιο χώρο της, αφού εδώ οι… σχεδιαστές του Κτηρίου είχαν μεριμνήσει κάποτε για ύπαρξη αυλής, αντίθετα απ’ ό,τι… δεν είχαν προβλέψει οι σχεδιαστές του Καπιτωλίου, στην Ουάσιγκτον, των Η.Π.Α.; Αχαχαχαχαχαχα!..

Δεν ήσαν αυτοί που “πήραν” μαζί τους και τους συνεργάτες τους στο Πεδίο “Χ. Αυγίτες”, της κάτω “Πλατείας”;

Κατάλαβες τώρα ηλίθιε, γιατί έγραψα για τον “Σόρος-Τσίπρα”, ό,τι έγραψα, “προχθές”;

Κατάλαβες μήπως ποτέ, γιατί ο Τσίπρας δεν δίκαζε, ως Π-Θ, αυτούς τους συνεργάτες του εγκληματίες, επί 4,5 χρόνια, και μετά από την καταδίκη τους, το 2020, αυτός ο πολιτικά βρωμιάρης Διεθνιστής, που τόλμησε να βάλλει στο στόμα του μέχρι και τον Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, προσβάλλοντας βάναυσα, αυτό το ιδεολογικό “ΤΙΠΟΤΑ”, έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, έβγαλε αφίσες για τους ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ΣΑΜΑΡΑ, λέγοντάς μας, ο πολιτικός αυτός αλήτης, πως “ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΟΧΟΙ”;

Είσαι σε θέση λοιπόν να αντιληφθείς ηλίθιε, και εσείς βεβαίως φίλοι αναγνώστες, γιατί είδους πολιτική ύαινα μιλάμε;

ΤΣΙΠΡΑΣ και ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ τα “έπιαναν”, τουλάχιστον στην αρχή τους, από το ίδιο… “Διεθνές Ταμείο”!.. Ποιό; Έλα μου ντε!..

Υγ. Εισβολή επίσης (μερικώς… ) είχε γίνει στην ε/Βουλή, το 1964, επί Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (αυτόν που πολεμούσαν ντόπιοι και ξένοι… “ΘΕΟΙ και ΔΑΙΜΟΜΕΣ”, λόγω της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ του και της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΝΤΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ “ΑΠ’ ΕΞΩ” ΔΥΝΑΜΕΙΣ), όταν λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές ο υποψήφιος του Κόμματος της “ΕΡΕ”, (“κατέβαινε” με τον υποψήφιο Δήμαρχο της “ΕΡΕ” Πλυτά), γνωστός πια σήμερα στο ευρύ ε/κοινό, “συγχωρεμένος” Ρένος ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, είχε προτρέψει ομοϊδεάτες του να μπουν στην Βουλή, κάτι που τελικά έπραξε ο ίδιος, ενώ τους λοιπούς τότε… αγανακτισμένους της “Δεξιάς” (διότι αυτή τότε ήταν “Δεξιά”) φέρεται να απέτρεψε, πείθοντάς τους, ο Λεωνίδας ΚΥΡΚΟΣ! Ναι, ο… Κύρκος, ο οποίος δεν ήταν ποτέ, στην “Κατοχή” “Συνεργάτης” των Ιταλο-Γερμανών, διότι πολύ απλά ήταν “Κομμουνιστής” και άρα αυτομάτως… “ΠΑΝΑΓΝΟΣ”! Αχαχαχαχαχαχα!.. Καταλάβατε!..

β. Σε ό,τι τώρα αφορά τον Τραμπ και πως τάχα άλλαξε στάση και καταδίκασε τους εισβολείς στο Καπιτώλιο οπαδούς του, ενώ προηγουμένως υποτίθεται πως τους παρότρυνε να εισβάλλουν, κλπ, σου απαντώ πως ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο, ήτοι ποτέ δεν τους είπε “εισβάλλετε στο Καπιτώλιο”, αντιθέτως 2 φορές τον είδαμε στον “ΣΚΑΪ”, στο γνήσιο… υποσύνολο του “CNN” Κανάλι της “Παγκοσμιοποίησης” στην χώρα μας, να βγαίνει και να καλεί του οπαδούς του να μην ασκήσει κανείς βία, να μην πάθει κανείς τίποτα, κλπ και στο τέλος τους είπε και να αποχωρήσουν ήρεμα!

Άρα, η καταδίκη της εισβολής που έκανε την επόμενη ημέρα, δεν ήταν καμία… τούμπα του, αλλά μια απολύτως φυσιολογική αντίδρασή του!..

Σου γράφω, αμέσως παρακάτω, τί είπε ο Τραμπ, στην μια από τις δύο, προς τους συγκεντρωμένους οπαδούς του αναφορές του, αναφορά του που “κατέβηκε” αμέσως(!) από το “ΤΟΥΪΤΕΡ”, που και αυτό ελέγχουν, όπως και όλα τα “Δίκτυα Κοινωνικής Δικτύωσης”, τα Όργανα της Παγκόσμιας Χούντας, οι Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”: (Του έχουν “κλείσει” τον λογαριασμό, διότι τάχα θέλησε να πάψει την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” στις Η.Π.Α.)!

Οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” και κυρίως η “άρρωστη” Χίλαρυ (πρέπει, όπως αποδεικνύεται, να φοβάται πολύ κάποιος μια γυναίκα “κερατωμένη”), που είναι από “πίσω”, δια της άλλης εξωνημένης γιαγιάς, της Πελόζι, όχι μόνον νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους, αλλά υβρίζουν, με την στάση τους (όχι φυσικά μόνον με το κλείσιμο του “ΤΟΥΪΤΕΡ” στον Α/Πρόεδρο), την μισή Αμερική, τους μισούς συμπατριώτες τους, ακόμα και αν δεχτούμε πως ηττήθηκαν κανονικά οι Ρεπουμπλικανοί παίρνοντας μόνον 75 εκ-ρια ψήφους, έναντι 81 των “Δημοκρατικών” και όχι 85 εκ-ρια, όπως το Ρ/Κόμμα ισχυρίζεται ότι πήρε και έχει ενημερώσει τον Α/Λαό, αλλά και όλον τον Πλανήτη, καταγγέλοντας μια εκτεταμένη και καλώς σχεδιασμένη εκλογική νοθεία!..

Διάβασε λοιπόν τώρα, τί είπε / τί “τουϊταρε” ο Τραμπ, απευθυνόμενος στους περισσότερους από 100.000 οπαδούς του, που συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Καπιτώλιο: (Την δεύτερη φορά).

Αυτά είναι πράγματα και γεγονότα που συμβαίνουν, όταν μια ιερή σαρωτική νίκη απομακρύνεται τόσο απότομα και βάναυσα από σπουδαίους πατριώτες, οι οποίοι έχουν υποστεί άσχημη και άδικη μεταχείριση για τόσο καιρό. Πηγαίνετε σπίτι με αγάπη και ειρήνη! Να θυμόσαστε αυτήν την ημέρα για πάντα”!..

Ο Τραμπ δεν φοβάται κανέναν εκεί στις Η.Π.Α. φιλαράκο, αντιθέτως τους λυπάται τους αντιπάλους του, για το πόσο δούλοι του “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ” μπορεί να είναι, βλέποντάς τους τώρα να συναγωνίζονται μεταξύ τους, για το ποιός θα… ξεσκονίσει καλύτερα τους πισινούς των… Νικητών “Διεθνών Εβραίων”! (Θα τα πούμε μετά τις 20-01-2021)!..

Σημείωσε ότι, στο Καπιτώλιο μπήκαν (κακώς, κάκιστα βεβαίως) μερικές εκατοντάδες άτομα, όχι από την μεγάλη συγκεντρωμένη λαϊκή διαδηλούσα, για την εκλογική, κατ’ αυτούς, νοθεία, μάζα, (όχι από τον κύριο όγκο της διαδήλωσης δηλαδή), αλλά απ’ άλλο μέρος και μάλιστα εισήλθαν πολύ εύκολα!

Υπάρχουν πληροφορίες για άτομα των “ΑΝΤΙ-FA” (της παλαιάς… Κλιντονικής και Ομπαμικής “CIA”), πως πήγαν με λεωφορεία στην διαδήλωση, ενώ ένας από τους συλληφθέντες επίσης (νομίζω ότι συνελήφθη), είχε μάλιστα στο χέρι του “τατού” σφυροδρέπανο, κλπ!

Δεν πρέπει να αποκλείεται και προβοκάτσια από τέτοια άτομα, τα οποία να ήσαν ντυμένα με τα χρώματα των Ρεπουμπλικανών, και τα οποία, σε συνεργασία με τον επικεφαλής του Καπιτωλίου, αφού παρέσυραν (λόγω εμπειρίας και σχετικής εκπαιδεύσεως, αφού δεν είναι και κάτι δύσκολο άλλωστε, ιδιαιτέρως δε για επιχειρησιακούς πράκτορες, οι οποίοι συνήθως ανάβουν την… ίσκα), και αρκετούς “κανονικούς” διαδηλωτές, να εισέβαλαν μετά στο κτήριο!

Σου θυμίζω ότι, ακριβώς αυτό έγινε και στην Ελλάδα, στις 2 διαδηλώσεις υπέρ της μη παραδόσεως στους Σκοπιανούς, του ονόματος της Μακεδονίας μας, από τον “Σόρος-Τσίπρα”, όταν ουσιαστικά είχαμε την αρχή του τέλους, όχι μόνον για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και προοπτικά για την απόσχιση και τελική ένωση της ελληνικής σήμερα Μακεδονίας, με την Σκοπιανή, υπό Σκοπιανή φυσικά ηγεσία ή… -πρόσεξε- “ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ”, όπως στο “σάϊτ” μας θα έχεις διαβάσει, πιστεύω!

Στα δύο αυτά εθνικά συλλαλητήρια και ειδικά στο δεύτερο, μέλη των “ΑΝΤΙ-FA”, του “ANTAR-CIA” και επιχειρησιακά έμπιστα μέλη της ΕΥΠ, του… Τσίπρα, ήσαν ντυμένοι… ελληνικά, έφεραν γαλανόλευκες σημαίες, συμμετέχοντας αρχικά στα επεισόδια στην Βουλή και ακολούθως, μετά την διαδήλωση, παρέσυραν κοντά τους ανυποψίαστους διαδηλωτές και τους έδερναν, κλέβοντάς τους τα πράγματά τους, γυμνώνοντάς τους, κλπ! Διερωτάτο κανείς, ο οποίος -τυχόν- παρίστατο και έβλεπε τα διαδραματιζόμενα, αν γινόταν εσωτερικός… εμφύλιος!

Στην πρώτη εθνική διαδήλωση ίδια άτομα είχαν “πιάσει”, εξ αρχής, τις καθέτους οδούς της Πατησίων (κυρίως αυτής), της Αχαρνών, κλπ, και έκλεβαν τους επιστρέφοντες απ’ αυτήν, τους έπαιρναν τις ε/σημαίες, τα λάβαρα, κλπ, και τους ξυλοκοπούσαν, αν δεν τους τα έδιναν, ε/σημαίες που στην συνέχεια τις έκαιγαν!..

Γι’ αυτό και τα “Κομμούνια”, που τα έχουν… “διδάξει” αυτά εδώ και 10ετίες, ακούς, και ακούτε, να λένε πως περιφρουρούν τις διαδηλώσεις τους, με κύρια αυτήν του “ΠΑΜΕ”, το οποίο είναι και η κύρια διαδηλωτική τους μάζα!.. [Θυμηθείτε πχ τον Κομμμουνιστή Ρόσιο και το “πώς” δολοφόνησε, μαζί με άλλα Κομμμούνια, το 1946, στο Λιτόχωρο τους σταθμεύοντες τότε εκεί Χωροφύλακες, (είχαν φορέσει προβιές και έφεραν κουδούνια… παριστάνοντας τα πρόβατα), πυροδοτώντας έτσι την αρχή του “Γ’ Γύρου”, κλπ, έναν Ρόσιο που τον έκανε, πολύ αργότερα, βουλευτή στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας, στην “γραμμή” της πολιτικής της “Εθνικής Συμφιλίωσης” που εφήρμοσε, αλλά και στην πολιτική του να φέρει το ξεπερασμένο από την Ιστορία ΚΚΕ, σε ποσοστά κάτω του 5%].

Το ίδιο κάνουν πια και του “ΑΝΤΑΡ-CIA” φοβούμενοι το… Κράτος τάχα, ένα Κράτος που φυσικά τους υποστηρίζει και είπαμε το “γιατί”!.. (“Στρατός” της Παγκοσμιοποίησης… γαρ, ήτοι των κυβερνώντων τουλάχιστον την ΕΕ, και σε λίγο, και πάλι τις Η.Π.Α., “Διεθνών Εβραίων”)!..

Ρωτάμε:

Όσο και “να μπαίνουμε στο μυαλό των άλλων”, “λέμε τώρα”, γράψαμε εμείς εδώ για το τί θα γινόταν στις Η.Π.Α. και “πέσαμε 100% μέσα”, και οι Αμερικανοί “αγρόν ηγόραζον”, φίλε και φίλοι μου / μας; Είναι δυνατόν;

Οι Α/Μ.Υ. ήξεραν τα πάντα, πιστεύουμε, και χρησιμοποίησαν την διαδήλωση, η οποία ήταν γνωστή από καιρό, ώστε η “Παγκοσμιοποίηση” να “τελειώσει” τον τελευταίο -ίσως- ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ, αλλά… ΜΟΝΗΡΗ και… ΜΟΝΑΔΙΚΟ, δυστυχώς, εχθρό της, που λέγεται ή λεγόταν… ΤΡΑΜΠ!.. 

γ. Σε ό,τι αφορά, στην συνέχεια, την χάρη στον εαυτό του, που ακούς να “παίζει”, και μας ειρωνεύεσαι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!

Τώρα, φιλαράκο, θα ισχύσει το “ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ, ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ” και το “ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ”, έστω και έτσι, όπως μας είπαν ότι έχασαν οι Ρεπουμπλικανοί* και ο Πρόεδρός τους!

Είναι είδηση “fake” και απευθύνεται σε ηλιθίους ή άντε σε μη γνώστες, “στην καλύτερη των περιπτώσεων” και θα απαξιούσα να ασχοληθώ, διότι είναι υποτιμητική της νοημοσύνης όλων των κοινών ανθρώπων, όλων μας, αν δεν σε σεβόμουν και ας είσαι ηλίθιος, και κυρίως αν δεν σεβόμουν την μεγάλη μάζα των αναγνωστών μας!

Πρόκειται για είδηση, σαν αυτή περί “Πραξικοπήματος” του Τραμπ, που “περνάει” με τα Όργανά της η “Παγκοσμιοποίηση” στις μάζες των λαών, (στην Ελλάδα αυτό το επιχειρεί η ε/φ του Βαζελο-Κινεζο-Γενίτσαρου Αλαφούζου, “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, όπως πχ έκανε στις 10-01-2021, δια του Πράκτορα των Αμερικανών (των “Δημοκρατικών”) Δντή της Α. ΠΑΠΑΧΕΛΑ**], μάζες οι οποίες πια διεθνώς, στα “Σχολειά” τους, δεν διδάσκονται τίποτα, (και όχι μόνον στην Ελλάδα, μια Ελλάδα που αλλοιώνεται και αλλοτριώνεται εκπαιδευτικά συνεχώς, αλλά παντού στην ΕΕ και στον Κόσμο), με αποτέλεσμα η μη γύμναση των ραβδώσεων του εγκεφάλου των ανθρώπων, να τους κάνει να δέχονται ότι πιο ανόητο, χαζό, κλπ, χωρίς ούτε καν να σκέπτονται, για λίγο έστω, κλπ!..

Με την… είδηση (sic) αυτή “βγάζει το μίσος” της, για την ήττα της το 2016, όχι τόσο η παράταξη των “Διεθνών Εβραίων” στην Αμερική, ήτοι οι… αλλοιωμένοι και σάπιοι πια, μέχρι το μεδούλι, “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, αλλά κυρίως η Χίλαρυ, της γνωστής οικογενείας των πολιτικών συμμοριτών… Λεβίνσκι ή Κλίντον και κανονικά… Κλ(ά)ντον!

* Για τους Ρεπουμπλικανούς και το δικό τους συστημικό παρελθόν, παρόν και μέλλον, θα τα πούμε… μελλοντικά, “Πρώτα -πάντα- ο Θεός”! (Με αφορμή τα λεγόμενα κυρίως του τέως Προέδρου “Τζορτζ Μπους Τζούνιορ” ή αλλιώς “Βλάκα”, όπως είναι ευρέως στην Γη γνωστός πια, αλλά με αφορμή και δηλώσεις και άλλων Ρεπουμπλικανών, κλπ! Δεν νομίζω να πιστεύεις και πιστεύετε, πως οι “Παγκόσμιοι Εβραίοι” δεν ήσαν, δεν είναι και δεν θα είναι και μέσα στο “Ρ.Κ.”).

** Παπαχελάς: Είναι αυτός ο… μέγας τάχα αναλυτής (καθημερινός σχεδόν συνομιλητής του Α/Πρέσβεως στην Αθήνα, και άλλων… ομοίων, εντός και εκτός Ελλάδος, απ’ τους οποίους και πληροφορείται συνήθως, ό,τι στην συνέχεια παρουσιάζει ως αναλύσεις…), ο οποίος (μας) είπε πως ο Τραμπ δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία, όχι γιατί δεν αποδέχεται ως νικητή τον “Κοιμήση Τζο”, μετά την νοθεία που ντρόπιασε παγκοσμίως τις Η.Π.Α., αλλά διότι αν παρίστατο, δεν θα ετηρείτο μ’ αυτόν (τον Τραμπ δηλαδή) το τελετουργικό, κάτι που σημαίνει ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος -είπε ο Παπαχελάς- δεν θα έφευγε, όπως γίνεται πάντα, με… Ε/Π, από την πίσω πλευρά του “Λευκού Οίκου”, κάτι που δεν θα το άντεχε, κλπ, και άλλες τέτοιες… Παπαχελαίϊκες μεγαλοπαπαριές!.. Και η Κα Κοσσιώνη… Μπακογιάννη τον παρατηρούσε… θαυμάζοντάς τον, για την τόση του γνώση!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. (Στις ειδήσεις που αυτή εκφωνεί στον “ΣΚΑΪ”, έκανε ο Κος Παπαχελάς την βαρύγδουπη αυτή δήλωση, ερωτώμενος πάντα… φυσικά)!..

δ. Τέλος, διάβασε παρακάτω, γιατί δεν υπήρχε καμιά φιλία, [και άλλες, συναφείς και μη, παπαριές, που άκουγες και ακούς ακόμα, να σου (και σας) λένε στα Κανάλια, στα Ράδια, κλπ, 4 χρόνια τώρα επίτηδες, τα ντόπια “σκυλιά” της “Παγκοσμιοποίησης”], μεταξύ Τραμπ και ΡΤΕ!

Ο ΤΡΑΜΠ: (Ενδεικτικώς).

 • Δεν αναβάθμισε τα τ/F-16, “Block 30”! [Μόνον ένα έχει αναβαθμίσει η Τουρκία, όπως η ίδια λέει, μέσα στο 2020. Ισχυρίζεται ότι θα ολοκληρώσει τον εκσυγχρονισμό τους, μέχρι το 2023! (Περιοδικό “Kriter”)].
 • Τους “έκοψε” τα F-35! (Αυτά που θα πήγαιναν στην Τουρκία, … οδεύουν προς Η.Α.Ε.! “Βγήκε “προχθές”, σε συνέντευξή του, μέχρι και ο σοβαρός και πολύ προσεχτικός στα λεγόμενά του Αλί ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ, Αρχηγός του Κόμματος “DEVA” και “έκραξε” σχετικά τον ΡΤΕ και για τα F-16 και για τα F-35!.. (Φοβούμενοι οι Τούρκοι την στρατιωτική συμμαχία Ελλάδος – Η.Α.Ε., ήτοι φοβούμενοι τα νώτα τους ή τα πλευρά τους δηλαδή, διαλέξτε και πάρτε, όπως μετά και από τα “λίσινγκ” F-15 της Σ. Αραβίας, που “πήραμε” και θα πετάξουν πια, στο Αιγαίο αυτήν την φορά, ‘Ελληνες πιλότοι, όταν τυχόν θα απαιτηθεί, ζήτησαν την δημιουργία 3 τ/Αεροπορικών Βάσεων, μέσα στο Αζερμπαϊτζάν, κάτι που το Αζερικό ΥΠΑΜ, διέψευσε, με ανακοίνωσή του! Αυτό θα έκανα και… εγώ, ειδικά αν ήμουν Αζέρος)!
 • Ξεφτίλισε τον Τ/ΠτΔ, με την υπόθεση του Πάστορα ΜΠΡΑΝΣΟΝ, όπου είπε στον ΡΤΕ, “ή μου δίνεις τώρα τον Πάστορα πίσω, ή έρχομαι εκεί και σε πηδάω”! Αυτό του είπε ακριβώς και θα το έκανε ο Τραμπ!.. Ναι, θα έκανε απόβαση στην Τουρκία ο Τραμπ! Τέτοιος είναι!.. Τον πήρε “πίσω” τελικά τον… Παππά, αμέσως μετά από την απειλή του, την οποία να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα έκανε πράξη!..
 • Εξόπλισε περαιτέρω και εκπαίδευε συνεχώς, επί 4 χρόνια, τις δυνάμεις των Κούρδων στην Β. Συρία (“YPG”), δυνάμεις που οι Τούρκοι, και περίπου… ορθώς, τις ταυτίζουν με το “ΡΚΚ”!.. (Τους έδωσε όσα πυρομαχικά, όπλα και κυρίως βαρέα όπλα, δεν είχαν πάρει ποτέ οι Κούρδοι από τις Η.Π.Α., γεγονός που έκανε τον Τσαβούσογλου, να “βγει” και να ζητήσει από τον Μπάϊντεν, στις 08-01-2021, να το σταματήσει αυτό, με την ανάληψη της εξουσίας εκ μέρους του! Να σταματήσει η ενίσχυση των τρομοκρατικών Ομάδων, κλπ, του ζήτησε του νέου Προέδρου, ο Τ/ΥΠΕΞ, την ίδια στιγμή που η Τουρκία ήταν και είναι, τουλάχιστον από το 2010 και μετά, ο ΠΑΤΡΩΝΑΣ της τρομοκρατικής Παλαιστινιακής “ΧΑΜΑΣ”, κυρίως των Τζιχαντιστών του “ISIS” ή “DEAŞ”, όπως έξυπνα, κατ’ αυτούς πάντα, το λένε οι Τούρκοι, αλλά και βασικός ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ της Ιρανικής τρομοκρατικής Οργάνωσης ή Ιρανικού “Παραστρατού” “Χιζμπολλάχ”)!..
 • Νίκησε, μαζί με τους Κούρδους, και “τελείωσε” οριστικά, (όπως φαίνεται), τον συνεργάτη του ΡΤΕ, “ISIS”, κάτι που καμιά δημοσιογραφική “Κουφάλα” δεν αναφέρει, ούτε στην Ελλάδα, ούτε και στο εξωτερικό! (Ο Τραμπ μάλιστα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους Κούρδους, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τις Α/Δυνάμεις, στον στόχο της πλήρους Κ/Φ των Τζιχαντιστών της Οργάνωσης αυτής)!..
 • Δεν έδωσε “πίσω” στον… φίλο του (δεν εξέδωσε) τον Αρχι-Χότζα Φετχιουλλάχ ΓΚΙΟΥΛΕΝ, που σε όλη του την θητεία και με κάθε ευκαιρία του ζήταγαν οι Τούρκοι! (Ειδικά μετά το “Κίνημα” του 2016, που οργάνωσε κατά του ΡΤΕ ο Ομπάμα με την “CIA”, η οποία, σ’ αυτό το πολύ ερασιτεχνικό της εγχείρημα, βοηθήθηκε πάρα πολύ από τον Γκιουλέν και τους συνεργάτες του! Προσοχή τώρα, για να “δείτε” το πόσο επαγγελματίες είναι οι Τούρκοι διπλωμάτες, πλην των άλλων πολλών θετικών στοιχείων που τους χαρακτηρίζουν, όσοι βεβαίως καταλαβαίνετε, και φυσικά όχι εσύ ο ηλίθιος, διαβάστε! Ο Τσαβούσογλου, στις 08-01-2021, απευθυνόμενος στον Μπάϊντεν, μαζί με την έκκλησή του για τους… “Τρομοκράτες”(sic) Κούρδους, που διαβάσατε στην παραπάνω υποπαράγραφο, κλπ, ζήτησε από τις Η.Π.Α. να… συνεργαστούν μαζί τους και στο θέμα της τρομοκρατικής, όπως την λένε, Οργάνωσης του “Γκιουλέν”, δηλαδή της “FETÖ”, Οργάνωσης που αρχικά την έλεγαν, και ορθώς, “Παράλληλο Κράτος”! Δεν ζητούν “πίσω”από τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” τον Γκιουλέν, αφού ξέρουν ότι είναι “όργανό” τους, όπως έκαναν με τον Ρ/ΤΡΑΜΠ, αλλά ζητούν, τουλάχιστον αρχικώς, … συνεργασία στο υπόψη θέμα, κλπ, κλπ, κλπ)!..
 • Ο Τραμπ “πάτησε” την τ/Οικονομία και κυρίως το ίδιο το τ/Νόμισμα, το οποίο κάποια στιγμή έφτασε να έχει την ακόλουθη τρομακτική ισοτιμία, με το Α/$! 1$ Η.Π.Α. = 10,5 ΤΛ!.. (Όχι, πως έχει μεγάλη σημασία η Οικονομία για την τ/Πολιτική, εσωτερική και εξωτερική, όπως σας έχουμε επανειλημμένως τονίσει, αλλά το αναφέρουμε και αυτό, αφού, όπως και να το κάνουμε, δημιούργησε τουλάχιστον, πολλές εσωτερικές τριβές στην Κ-Β του ΡΤΕ! “Τα έσπασε” μέχρι και με τον άπιστο στην κόρη του Γαμπρό του, πρώην Υπουργό Οικονομικών, Αλ Μπαϊράκ… )!
 • Επέβαλε κυρώσεις για τους S-400! (“CAATSA”)!.. (Δεν χρειάζεται να γραφτεί κάτι περισσότερο απ’ αυτό).
 • Ήταν πραγματικός φίλος μόνον με το Ισραήλ, δεδηλωμένο (έως σήμερα τουλάχιστον) εχθρό του ΡΤΕ. (Μετέφερε την Α/Πρεσβεία στα Ιεροσόλυμα, “πέρασε” από την Α/Βουλή, κλπ, τον “EAST-MED ACT”, που δεν ήθελαν και δεν θέλουν οι Τούρκοι, αν δεν είναι και αυτοί μέσα, όπως δεν τον θέλει και η “Παγκοσμιοποίηση”, όπως έχουμε πει εδώ και εξηγήσει, μια “Παγκοσμιοποίηση”, η οποία προβάλλει σήμερα… εναλλακτικούς τρόπους εξασφαλίσεως ενέργειας, κυρίως με την “Πράσινη Ανάπτυξη” (φιλάκια Κε “ΓΑΠ”), με τις “Ανεμο-γεννήτριες”, κλπ!.. Ο Γιά(ν)ης ξέρει καλύτερα απ’ τον οποιοδήποτε άλλον Έλληνα, για το θέμα! Α! Και ο νεαρός… Αρσένης!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Ο Τραμπ ακόμα “έσμιξε” το Ισραήλ, με τις για 10ετίες εχθρικές προς αυτό Αραβικές χώρες, σύσφιγξε επίσης τις Ι-Αιγυπτιακές σχέσεις, τις σχέσεις των Ισραηλινών στην Αφρική, στήριξε το Ισραηλινό “άνοιγμα” στην Ινδία, και άλλα πολλά!.. Με όλα αυτά “τρελάθηκε” ο… φίλος του τάχα ΡΤΕ, αλλά και οι φίλοι του… φίλου του Ρώσοι και Ιρανοί, με τους οποίους ο ΡΤΕ έχει δηλώσει “Στρατηγικός Σύμμαχος”!..!..
 • Ο ΤΡΑΜΠ, ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΞΕΘΕΣΕ(!) ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΜΜΕΣΑ ή ΑΜΕΣΑ, ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ “ΕΠΕΖΗΣΕ” ΧΑΡΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ… ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ!..  (Γι’ αυτό βλέπετε και βλέπουμε, μετά την νίκη Μπάϊντεν, την Τουρκία να κάνει “άνοιγμα” στην Ευρώπη της Μέρκελ, μετά από μεταξύ τους συνεννόηση! Είδατε φαντάζομαι την στάση της Κας… Πίπερμαν, ήτοι της Κας Φον Ντερλάϊεν στην Τουρκία “προχθές”, στην συνάντησή της με τον ΡΤΕ* efendi )!..
 • Ήταν εχθρός με το Ιράν, το οποίο ήταν και παραμένει φίλος του ΡΤΕ! [“Κτύπησε” στον Λίβανο (Βηρυττό) την σύμμαχο του ΡΤΕ Ιρανική τρομοκρατική Οργάνωση “Χιζμπολλάχ”, ισοπεδώνοντάς την, μαζί φυσικά με ένα αρκετά μεγάλο της πόλης αυτής των Λιβανέζων, των οποίων η Κ-Β συνεργαζόταν στενά με το Ιράν! “Καθάρισε” τον Σουλεϊμανί και τον Ι/πυρηνικό επιστήμονα (Είπε “Ο.Κ.” στο Ισραήλ, για να δράσει αυτό, κλπ)! “Έφτιαξε” το σχέδιο για το “Παλαιστινιακό”, που δεν άρεσε και (!) στον ΡΤΕ , εκτός από τον “κολλητό” του Αμπάς, αλλά και τον άλλο “κολλητό” του, τον Μεσάλ της “Χαμάς”!.. Και άλλα πολλά έκανε ο Τρταμπ, στον… φίλο του (“τί ώρα;”) ΡΤΕ, ο οποίος παρουσιαζόταν, και ακόμα παρουσιάζεται, ως ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ όλων αυτών των τρομοκρατικών Ομάδων και ασφαλώς επιχειρεί να εμφανιστεί το ίδιο και στους Σουνίτες των Αραβικών χωρών, ως η τουρκική δηλαδή εκείνη… κλώσα, η οποία επιθυμεί να θερμάνει / να ζεστάνει και πάλι τα παιδιά της!..
 • ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ… ΦΙΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΡΤΕ, (ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ “ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ” ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΤΟΝ “ΡΙΞΕΙ”, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΑΤΥΧΗΣΕ…), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!.. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ!..
 • Ο ΤΡΑΜΠ, ΤΟ 2018 ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ “G-20” AKOYΣE TON ΡΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ, ΟΣΑ ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΗΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. (ΑΙΤΙΕΣ, ΛΟΓΟΙ, ΚΛΠ), ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΜΠΑΜΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ “ΚΙΝΗΜΑ” (“ΚΙΝΗΜΑ” ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ”, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 2 ΟΡΙΣΜΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ), ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ “ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΙΟ”, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΟΙ!
 • Ο ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ ΤΡΑΜΠ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ, “ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΥΝ, ΚΛΠ, ΕΝΟΣ ΚΙΜ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕΛΗΜΑΤΑ / “ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ” ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΡΤΕ, ΑΦΟΥ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΦΙΛΙΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ; Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΕΝΑΣ”!..
 • ΤΕΛΟΣ, ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΡΑΜΠ – ΡΤΕ, ΟΣΟΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ “ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΑΝ”, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΦΙΛΙΑ ΡΤΕ – ΤΡΑΜΠ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ “ΠΥΡΓΟΥ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, (ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ), ΤΥΠΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ “ΑΥΡΙΑΝΗΣ”, ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΑΥΓΗΣ” ΚΑΙ “ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ” “ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ”!..
 • ΚΑΙ “ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ”, ΡΩΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΡΕ… ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ… , Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΔΑΦΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ, ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Νο “1” “ΚΛΕΙΔΙ” ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ Ο ΒΥΖΑΝΤΑΣ Ο ΜΕΓΑΡΕΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ “ΣΤΕΝΑ” ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ;
 • ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟΙ… ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ… ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΕΣ ΤΗΣ Ε-Τ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝ-ΜΙΑ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΑΣ ΛΕΤΕ;
 • “ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ” ΡΕ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ, ΠΙΑ!

3. Κε Π-Θγέ! 

Με πολύ αγάπη, σε ρωτάμε! Λόγω του υφισταμένου “ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ” “τραπέζωσες” τον Ράμα στο σπίτι σου; Επειδή δεν λειτουργούν τα εστιατόρια; Αν είναι έτσι, καλά εκεί στο “ΜΑΞΙΜΟΥ”, δεν υπήρχε χώρος να ταϊσεις τον πράκτορα αυτόν του ΡΤΕ και Νο “1” έμπορο ναρκωτικών στα Βαλκάνια; (Ως παραγωγοί ναρκωτικών, σημερινό Νο “1” φέρεται να μην είναι πια στην Ευρώπη οι Αλβανοί, αλλά οι Σκοπιανοί φίλοι του… “Σόρος-Τσίπρα”)!..

Μήπως ο λόγος όμως ήταν πιθανώς άλλος, όπως ίσως το γεγονός ότι είστε πιθανότατα “Κοινής Σορίτικης… Παιδείας” και ήθελες να… “κτυπήσεις προσόντα” στον Παππού… Γιώργο ή στον Γιό του και φίλο του Ράμα, Αλέξανδρο ΣΟΡΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΥΝΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Μ’ ΑΥΤΟΝ, ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ; 

Σαν άνθρωπος, ως άτομο, ασφαλώς και είναι θέμα σου το ποιούς βάζεις στο σπίτι σου, με ποιούς συνδιαλέγεσαι, κλπ, αλλά τώρα τυχαίνει να είσαι και Π-Θ της Ελλάδος, έστω της ΣημιτοΚαραμανλοΠαπανδρεο-χρεοκοπημένης, της Τσιπρο-υποθηκευμένης, της “Κορωνοκτυπημένης”, αλλά –ΠΡΟΣΕΞΕ– της Ελλάδος, ρε Κυριάκε, της Ελλάδος!..

Εμείς θα θέλαμε μέχρι και “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ”, με τα αδέλφια μας τους σημερινούς εξισλαμισμένους, Καθολικούς και άθεους ακόμα Αλβανούς και “χθεσινούς” Έλληνες, μέχρι τουλάχιστον την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο (Επίδαμνος), αλλά αυτή δεν γίνεται με μισέλληνες ΝΕΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, σαν τον σημερινό Α/Π-Θ, που μαθαίνουμε ότι οι πρόσφατες αστυνομικές επχ-σης “εκκαθάρισης” της εμπορίας ναρκωτικών στην χώρα του, είχαν να κάνουν με εκκαθάριση αυτών που πήγαν να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία ΡΑΜΑ στο θέμα! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Μόνον 2 δις Ευρώ, ο Ράμα, έχει “στην μπάντα”, για εξαγορά της ψήφου (των) συμπατριωτών του, εν όψει των επικειμένων εκλογών του Απρ. 2021!.. Κατάλαβες!.. 

ΟΚ! Είσαι Π-Θ και ξέρεις καλύτερα!.. “Κράτα” όμως το ακόλουθο! Ο “ΣΟΡΟΣ-ΡΑΜΑ” θα επανεκλεγεί, και έτσι οι Αλβανοί ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΧΘΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ. (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ)! 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΗΝ(!) ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΕ!..  (ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ “BULGRAVIA”! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ)!..

ΠΕΣ ΤΩΡΑ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΘΡΟ!

Ziyaretten rahatsız oldular: Bize sırtını dönüp, yönünü Türkiye’ye çevirdi

Arnavutluk Başbakanı Rama’nın Türkiye ziyaretinden rahatsız olan Yunan basını ‘Arnavutluk Yunanistan’a sırtını dönüyor ve yönünü Türkiye’ye çeviriyor’ ifadelerini kullandı.

10.01.2021 
Yunan basını, Arnavutluk Cumhuriyeti Başbakanı Edi Rama’nın Türkiye ziyaretinden rahatsız oldu.

“TÜRKİYE, ARNAVUTLUK’TA HASTANE YAPINI ÜSTLENDİ”

Ziyaret vesilesiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” kurulmasına ilişkin ortak bildirinin imzalandığını belirten Yunan basını, Türkiye’nin Arnavutluk’ta tam donanımlı 150 odalı bir şehir hastanenin yapımını üstlendiğini yazdı.

“ARNAVUTLUK YÖNÜNÜ TÜRKİYE’YE ÇEVİRDİ”

Arnavut siyasetinde Yunan karşıtlığının göze çarptığını yazan Yunan basını “Arnavutluk Yunanistan’a sırtını dönüyor ve yönünü Türkiye’ye çeviriyor” ifadelerini kullandı.

YUNAN BASININDAN TUHAF “AB” İDDİASI

İyonya’daki karasularının 12 mil’e uzatılması Arnavutluk ile bir sürtüşme noktası olmadığını altını çizen Yunan basını, Arnavutluk’un Türkiye olan ilişkilerinin Avrupa Birliği’ne katılma hayalini zayıflattığını ileri sürdü.

RAMA’DAN ASELSAN’A ZİYARET

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ikili ilişkileri görüşen Başbakanı Rama, Arnavutluk’un ihtiyaçlarını tespit etmek için ASELSAN’a ziyarette bulunmuş, yakın gelecekte Arnavutluk’un şehirleri ve yollarında ASELSAN tarafından geliştirilen teknolojilerin kullanılmasını arzu ettiğini belirtmişti.

KAYNAK: STAR.COM.TR
ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20-01-2021, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

ΚΤΥΠΗΣΑΜΕ “ΔΙΑΝΑ” ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

1. 

 

 

Pelosi, Top General Discuss Preventing Trump Military Actions

By Katherine Gypson January 08, 2021

Amid growing concerns about what U.S. President Donald Trump might do during his last days in office, House Speaker Nancy Pelosi revealed Friday that she has asked a top Pentagon general what measures are in place to prevent the president from launching a nuclear weapons attack.

The possibility, while seemingly remote, may be a consideration in a drive by Pelosi and some other national leaders to remove Trump from office even before his term in office ends on January 20.

“This morning, I spoke to the Chairman of the Joint Chiefs of Staff Mark Milley to discuss available precautions for preventing an unstable president from initiating military hostilities or accessing the launch codes and ordering a nuclear strike,” Pelosi wrote in a letter to her Democratic Party colleagues in the House of Representatives.

“The situation of this unhinged president could not be more dangerous, and we must do everything that we can to protect the American people from his unbalanced assault on our country and our democracy,” she said.

Asked to confirm the call had taken place, a spokesman for Milley told VOA, “He answered her questions regarding the process of nuclear code authority.”

The spokesman did not elaborate on what was said during the call.

Later Friday, however, NBC reported that Pelosi had told her fellow Democrats that she had been assured there are safeguards in place that would prevent Trump from unilaterally attempting to order a nuclear strike.

The president has sole authority to order the launch of a nuclear weapon and does not require the approval of congress or his military advisers. But if a military commander were to determine, on advice of his lawyers, that such an order was illegal, then the order could be refused.

Past and present Pentagon leaders have also said they would not obey an illegal order from the president.

Pelosi and her colleagues are also anxious to see the president held accountable for his role in inciting the mob that overran the U.S. Capitol earlier this week, delaying the process of certifying the election of President-elect Joe Biden and leading to the deaths of five people including a Capitol Police officer.

If Congress impeaches Trump — for the second time — and if he is convicted by the Republican-led Senate, he would be prevented from ever again holding federal office.

Democratic congressional leaders have also called on Vice President Mike Pence to invoke the 25th Amendment, which offers an alternative and perhaps quicker way to remove the president from office. Pence has not responded but has reportedly told colleagues he does not favor such action.

Passed in the 1960s, the 25th Amendment to the U.S. Constitution allows for the temporary transfer of power from the president to the vice president if the president is incapacitated, with the approval of the majority of the Cabinet. But analysts say that option could be difficult to exercise with just days left in Trump’s presidency.

It’s also very difficult in a situation in which the president is not in a coma or not otherwise physically incapacitated that he can’t function or operate because under the 25th Amendment, once it is invoked the president can notify Congress that he is able to discharge the powers of the office and take that power back,” says John Hudak, a senior fellow in governance studies at the Brookings Institution.

Senate Minority Leader Chuck Schumer and Pelosi warned that if Pence does not take action, congressional Democrats would pursue a vote on Articles of Impeachment.

“The president’s dangerous and seditious acts necessitate his immediate removal from office,” Schumer and Pelosi said Thursday.

When asked Friday about the House’s timeline for impeachment, Pelosi said, “Our conversation continues. We have several options so far.”

An overwhelming number of Democratic lawmakers — and some Republicans — have expressed support for removing Trump from power or censuring his actions. But following Pelosi’s remarks, House Republican Leader Kevin McCarthy indicated he does not support impeachment.

“Impeaching the president with just 12 days left in his term will only divide our country more,” he said.

Those comments were echoed by White House spokesman Judd Deere who said Friday, “This is a time for healing and unity as one nation. A politically motivated impeachment against a president with 12 days remaining in his term will only serve to further divide our great country.”

Biden said Trump wasn’t “fit” for office, but he declined to endorse Democratic calls that he be impeached for a second time. Biden said the situation would be different if Trump was not leaving office in less than two weeks.

“If we were six months out, we should be doing everything to get him out of office. Impeaching him again, trying to evoke the 25th Amendment, whatever it took,” Biden said. “But I am focused now on us taking control as president and vice president on the 20th and to get our agenda moving as quickly as we can.”

Five people died as a result of the riot at the Capitol Wednesday. The president’s supporters overwhelmed Capitol Police in an effort to stop a Joint Session of Congress counting the electoral votes for President-elect Biden’s win.

Earlier in the day, Trump held a rally on the National Mall and encouraged his supporters to protest the results. The massive security breach by the pro-Trump rioters marked the first time the U.S. Capitol had been invaded since the British entered it during the War of 1812.

If lawmakers move forward with Trump’s impeachment, it would be the second time. Trump was impeached on charges of abuse of power and obstruction of Congress in December 2019 but was acquitted in a trial in the U.S. Senate in February 2020. No American president has ever faced two impeachment votes.

“There are two reasons to pursue impeachment,” said Paul Berman, a professor of law at the George Washington University School of Law. “One is simply to make it clear that a sitting president inciting an insurrection against the United States government is perhaps the worst thing that a president could ever possibly do. And that statement needs to be made. Second, and more pragmatically, if he were impeached, and convicted, that would prevent him from running for office in the future.”

While it is unlikely U.S. lawmakers have time to return to work to enact the complicated procedures for an impeachment before the end of Trump’s term, analysts say a Senate trial could be held after the president leaves office.

“There’s nothing that I can see in the Constitution that would prevent an impeachment trial and conviction from happening in the days after he leaves office,” Berman said. “We need to create accountability that a president cannot do what he did and also because we want to prevent him from holding office ever again.

Jesse Oni and Jeff Seldin contributed to this report.

ΚΑ ΠΕΛΟΣΙ, … ΒΑΡΙΑ “ΗΧΩ” ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ!.. ΙΣΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 25!..

2.

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΚΑΣ! (Ανθή Καρασσάβα). ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, … ΕΛΛΗΝΙΔΑ! (ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΩΣ “ΑΝΟΙΚΤΑ” ΦΙΛΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ “ΕΞΥΠΝΑ” ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ)!..

 

Greece, Israel Seal $1.6 Billion Defense Deal

By Anthee Carassava, January 08, 2021

Greece said Tuesday it had approved a landmark $1.68 billion deal with Israel, providing for the procurement of 10 state-of-the-art jet fighters and training of pilots as the government in Athens upgrades its defenses, mainly against its longtime foe Turkey.

The deal, which both sides are set to sign in the coming weeks, marks the biggest defense agreement between Greece and Israel since Athens began shifting its pro-Arab outlook and stance in the Middle East some 20 years ago.

“The Israelis do not trust easily, especially in the field of defense,” said Costas Filis, a professor of international relations in Athens. “So, this deal is not only important for the qualitative edge it will give Greece’s new generation of pilots and armed forces as a whole, but because of the serious message it puts out – that a solid and new depth of relations has been consolidated between Athens and Jerusalem.”

Israeli Defense Minister Benny Gantz said the deal would “serve the interests of both Israel and Greece, creating hundreds of jobs in both countries … promoting stability in the Mediterranean.”

Tensions with Turkey

Under the agreement, Israel will provide 10 Mavi M-346 trainer aircraft, together with simulators and logistical support as part of the 20-year-deal, according to the Greek Defense Ministry. Israel’s Elbit Systems will also set up a flight school to train Greek air force pilots in Kalamata, south of Athens.

In recent years, Greece has leased drones from Israel to boost surveillance of its porous borders with Turkey, mainly along the Aegean waterway that divides the two neighbor states but serves as the main gateway for illegal immigration to Europe. Last year, Greece and Israel also joined forces with Cyprus to build a 1,900-kilometer undersea pipeline to carry natural gas from the Eastern Mediterranean’s rapidly developing gas fields to Europe.

The energy deal, plus others carved out by nations girdling the oil- and gas-rich region have been largely opposed by Turkey, which has sent out survey ships in recent months, exploring untapped energy potentials in areas Greece claims it has exclusive rights to exploit.

NATO allies Greece and Turkey have long challenged each other’s air and sea rights in the region, coming to the brink of war over an uninhabited islet in the Aegean exactly 25 years ago. Since then, relations have seesawed, swinging to the lowest point in recent months in response to the energy standoff in the eastern Mediterranean.

With tensions still high, the government in Athens has announced plans to purchase a grab bag of new warplanes, frigates, helicopters, and weapons systems, from sources including the United States and France.

“There is no doubt that many of these energy deals and alliances that have been formed over the past year have spawned from a growing concern and distrust of [Turkish President Recep Tayyip] Erdogan,” Filis told VOA. “But this defense deal with Israel,” he said, “is not about teaming up against Turkey. In fact, quite the opposite.”

‘Lingering distrust’

For decades, Israel and Turkey were among the staunchest of allies, largely promoting, as Filis put it, “U.S. policy interests in the greater region.”

Relations collapsed in 2010, however, after an Israeli naval raid on a Turkish aid ship bound for Gaza left 10 activists dead. Despite years of acrimony, Erdogan has shown signs of wanting to rekindle relations – a move some analysts says is linked to the election of a new U.S. president anticipated to be less friendly to the Turkish president than outgoing President Donald Trump.

“Sure, there is lingering distrust of Erdogan from the Israeli – and U.S. — side,” Filis said.

But that does not mean that Israel wants to push Turkey away. It has long been instrumental in the region and will continue to be. And there is no doubt that relations between the two countries will be restored to the point they were years ago.

“It is in Greece’s true interest, therefore, to be seated well in this developing geopolitical play, especially with the Israeli side,” he said.

It remains unclear whether improved relations between Turkey and Israel can ease tensions between Greece and Turkey. Still, the Turkish-Israeli rapprochement is gaining pace fast.

In recent weeks, the head of Turkey’s National Intelligence Organization, held numerous meetings with top Israeli defense officials, including the head of Mossad, Israel’s intelligence agency. What is more, Erdogan has signaled his intent to restore diplomatic ties with Israel after expelling Jerusalem’s top envoy in Turkey in 2018 after 60 Palestinians were killed in violent protests on the Gaza border. Erdogan lashed out at Israel at the time, calling it a “terrorist state” responsible for the Gaza “genocide.”

He has yet to rescind those remarks.

3. TO IΡΑΝ ΕΔΩΣΕ 36 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.!

4 . Η ε/φ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” “μάζεψε” όσα εδώ έχουμε επανειλημμένως αναφέρει! Διαβάστε τα, διορθωμένα λίγο, αλλά “καίρια”, από εμάς!

Έντεκα (11)  λόγοι, για τους οποίους η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” (λέγε με “Διεθνείς / Παγκόσμιοι Εβραίοι”) έριξε τον Ντόναλντ Τραμπ!

Ντόναλντ Τραμπ
1/ Μετέφερε την παραγωγή στις ΗΠΑ, βάζοντας δασμούς σε εταιρίες που εισάγουν προϊόντα και με αυτόν τον τρόπο καταπολέμησε την ανεργία, την οποία  έφτασε, προ κορωνοιού, σε ιστορικά χαμηλά.

2/ Έκανε πόλεμο στην “Παγκοσμιοποίηση” καταργώντας την συμφωνία ΤΤΙΠ, που έβαζε / βάζει το δίκαιο των πολυεθνικών πάνω από εκείνο των κρατών.

3/ Ξεκίνησε εμπορικό πόλεμο με το Κινεζικό καθεστώς, για ν’αντιμετωπίσει το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα ξεκίνησε εμπορικό πόλεμο και με την Γερμανία, βάζοντας τεράστια πρόστιμα στην VW και στην Novartis (τις χώρες-κορωνίδες της “Συμμορίας της “Παγκοσμιοποίησης”)!

4/ Είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο επί των ημερών του. Όσο και να πάτε πίσω στον 21ο ή 20ο αιώνα, δεν θα βρείτε άλλο.

5/ Αντιστάθηκε στην λεγόμενη “πράσινη ανάπτυξη” και στο αφήγημα της “κλιματικής αλλαγής” των πολυεθνικών.

6/ Στην πρόσφατη “πανδημία” που κατέστρεψε οικονομίες και ζωντάνεψε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έδειξε ότι δεν είναι άλλο ένα γρανάζι του συστήματος: Διαβάστε το “πώς”!

 • Έκανε τα εμβόλια προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά.
 • Σταμάτησε την χρηματοδότηση του ΠΟΥ εντελώς (και αποχώρησε αμέσως μετά) και διέταξε έρευνα για τις ενέργειες και επιχειρήσεις – δράσεις του.
 • Ακύρωσε το νομοσχέδιο των δημοκρατικών HR6666, με το οποίο η αστυνομία θα μπορούσε να εισέλθει χωρίς ένταλμα σε σπίτια πολιτών, να τους συλλάβει, να τους εξετάσει παρά την θέληση τους και να τους οδηγήσει σε “ασφαλές” μέρος, για όσο χρόνο οι κατά τόπους κυβερνήτες πιστεύουν.
 • Ακύρωσε το project ID2020 του Bill Gates.
 • Άνοιξε φόρμα παραπόνων “online” για να μαζευτούν στοιχεία για τη λογοκρισία που υφίστανται οι χρήστες στα social media όπως : Facebook, twitter and YouTube.
 • Σταμάτησε το 5G σε εθνικό επίπεδο και τη Huawei.
 • Προώθησε φτηνά φάρμακα και εξόπλισε σε εκπληκτικές ταχύτητες τα νοσοκομεία με γιατρούς και εξοπλισμό.
 • “Έδειξε” άμεσα και χωρίς χρονοτριβή τους υπεύθυνους της “πανδημίας” (Κίνα, Γκαίϊτς, πολυεθνικές φαρμακευτικές, cabal).

7/ Διέταξε, με Προεδρικό διάταγμα, να “ανοίξουν” όλες οι πολιτείες μέσα σε μια εβδομάδα, αλλιώς οι κυβερνήτες θα μηνύονταν. (Σε κατάσταση lockdown ήσαν μόνον οι πολιτείες με δημοκρατικούς κυβερνήτες).

8/ Χαρακτήρισε με νόμο ως σημαντικά μέρη τους τόπους λατρείας (εκκλησίες), ώστε οι πολίτες να μην αντιμετωπίζουν πρόστιμα, αν θέλουν να πάνε στην εκκλησία, “εν μέσω” των μέτρων.

9/ Υποστήριξε την Αυστραλία και 116 ακόμα χώρες, που θεωρούν την Κίνα υπεύθυνη για τη διάδοση του κορωνοϊού, παρά τις απειλές της Κίνας για διακοπή εξαγωγών σημαντικών προϊόντων.

10/ Υπέγραψε νόμο για να σταματήσει η λογοκρισία από τους ιδιοκτήτες των “social media” και επιτέλους να βρίσκονται υπόλογοι απέναντι στο Νόμο, σε περίπτωση που “κλειδώνουν” λογαριασμούς ή σελίδες ή κόβουν διαφημίσεις προς συγκεκριμένους χρήστες ή τους “εξαφανίζουν” από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

11/ Ο Τραμπ δεν υπέγραψε το “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΣΦΑΛΗ (SİC) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ στο Μαρακές”.

5. Πρωτοφανής αύξηση στην κυκλοφορία ρευστού παρατηρείται στις Η.Π.Α., για πρώτη φορά έπειτα από τον Β’ ΠΠ. (Ο κακός ΤΡΑΜΠ)!..

Συγκεκριμένα, λόγω της μαζικής εισροής μετρητών που προέκυψαν από φορολογικές και νομισματικές αρχές, τα χρήματα που κυκλοφορούσαν στην αγορά μέχρι και το τέλος του 2020 ανέρχονταν σε 2,07 τρισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία του “CNBC”.

6. Μετά απ’ αυτό το άρθρο παρακάτω, δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα άλλο, για όσα (λίγα είναι αλήθεια) “παίχτηκαν” στα τέλη του 2020 “απέναντι”, μετά από κάποια αποστροφή του τέως Α/ΓΕΕΔ Ιλκέρ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ, ο οποίος είπε πως “αν ο Μεντερές είχε προκυρήξει έγκαιρα εκλογές, δεν θα γινόταν το Πραξικόπημα του 1960”. (Στρατηγέ! Το “Διεθνές Κεφάλαιο” είχε ήδη αποφασίσει να τον “φάει”, λόγω της τεράστιας στροφής του προς την ΕΣΣΔ! Τον είχε “σταλμένο” από το α/δ… “Κάτγουϊκ”, αλλά ο ΑΛΛΑΧ άλλα ήθελε τότε)!..

Διαβάστε παρακάτω τον Ερντογανικό δημοσιογράφο Μ. ΑΤΖΕΤ

Milli Savunma Bakanlığı‘ndan gece yarısı gelen ‘Demokrasiye Bağlılık’ bildirisi

07.01.2021

Başlığı okuyunca çoğunuz için hemen bir çağrışım yapmış olmalı.

İçinde ‘gece yarısı’ ve ‘bildiri’ geçen Genelkurmay açıklamalarına dair haberleri herkes hatırlıyor, değil mi?

Mesela 27 Nisan 2007 e-muhtırası bunlardan biriydi.

Gece yarısı, herkes uykuya çekilmek üzereyken ülkenin üzerine ‘karabasan’ gibi çöken bir bildiriydi o.

Ertesi gün hükümetin kararlı şekilde karşı koymasıyla sonuçsuz kalmıştı.

O bildirinin gerekçesi neydi?

Ayan beyan bilindiği üzere, eşi başörtülü olan bir ismin Cumhurbaşkanı adayı olmasına karşı gösterilen tahammülsüzlük ve içinde seçilmiş hükümete karşı tehdit dilini de barındıran, bozuk Türkçe ile kaleme alınmış bir metin.

Dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, ilerleyen dönemlerde metni kendisinin kaleme aldığına dair açıklamalar yapmıştı.

Öyle ise gerçekten ‘Bozuk Türkçe’ sorunu daha da vahim bir hal arz ediyor tabi.

YİNE GECE YARISI AMA BU DEFA DEMOKRASİ YÜCELTEN BİR METİN

5 Ocak’ı 6 Ocak’a bağlayan gece, bir başka deyişle yine bir ‘gece yarısı’, Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ise, geçmişteki vesayet odaklarının gürültülü bildirilerine nazire yaparcasına tam tersinden demokrasiye bağlılık mesajları içeriyordu.

Metnin ilk kısmı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın zaman zaman tekrarladığı, bir nevi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin görev tanımını yansıtan cümlelerde oluşuyor.

Şu kısmını aktaralım:

“Peygamber Ocağı olarak da bilinen Türk Silahlı Kuvvetleri, binlerce yıllık şanlı tarihimizden süzülüp gelen milli, manevi ve mesleki değerleriyle;

-Aklın ve bilimin ışığında,

-Anayasa çerçevesinde,

-Yasalar ve Sn. Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda,

-Sıralı amir ve komutanların emir ve komutasında,

-Milletinin emrinde, görevinin başındadır.”

Dediğimiz gibi Bakan Akar’ın sık sık tekrarladığı ‘dört başı mamur’ bir tarif bu.

Ancak, metinde asıl dikkat çeken ve bu açıklamanın yapılış nedenini izhar eden bölüm son paragrafta yer alıyor.

Aktaralım:

“Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkemizin ve milletimiz güvenlik ve bekasını hedef alanlara ve her kim olursa olsun millet iradesini hiçe sayarak anti-demokratik arayış içinde olanlara karşı mücadelesini azimle sürdürmekte kararlıdır.”

Bu cümlenin içinde geçen, “Millet iradesini hiçe sayarak anti-demokratik arayış içinde olanlar” ifadesine dikkat buyurunuz.

Kendisini değişik vesilelerle tekrarlayan ‘darbe’ tartışmalarına herkesin anlayabileceği netlikte verilmiş bir mesaj var burada.

Demokrasiye bağlılık vurgusunun da ötesine geçen bir yaklaşım.

Sadece demokrasiye bağlılık vurgusuyla yetinilmiyor, bunu bozmaya çalışanlara karşı da azimle mücadele edileceği belirtiliyor.

BU TÜRKİYE İÇİN TARİHİ BİR ‘AN’DIR

O halde metnin hak ettiği hükmü verelim:

Bu yaklaşım her türlü takdirin üzerindedir.

Bu anlamda, 5 Ocak’ı 6 Ocak’a bağlayan gece, tam 00:00’da bu metnin kamuoyuyla paylamasının tarihi bir değeri vardır.

27 Nisan bildirisini e-muhtıra olarak hafızalara kaydetmişsek eğer, 6 Ocak bildirisini de TSK’nın demokrasiye bağlılığını güçlü şekilde ilan ettiği bir milat olarak kabul etmeliyiz.

Zamanlaması üzerinde düşündüğümüzde, bu metnin 00:00’da açıklanmasının, özel bir tercih olarak gündeme geldiği anlaşılabiliyor.

Geçmişteki, vesayet dönemlerindeki tehdit dolu, sert bildirilerin bir kısmının ‘gece yarısı’ yayınlanmasına net bir gönderme var burada.

Gece yarısı demokrasiye bağlılık bildirisi tanımı, bu anlamda yerli yerini buluyor.

7. Μια μικρή… πρόγευση!.. Διαβάστε! Εμείς θα τα ξαναπούμε σχετικά, μετά τις 20-01-2021… ίσως!..

 

McGurk ve ABD-Türkiye ilişkilerinin seyri

. 08.01.2021

Biden dönemi ile birlikte ABD-Türkiye ilişkilerinin nasıl bir sürece gireceği ve nasıl seyredeceği konusu en çok tartıştığımız konulardan birisi.

Biden dönemi ile birlikte ABD-Türkiye ilişkilerinin nasıl bir sürece gireceği ve nasıl seyredeceği konusu en çok tartıştığımız konulardan birisi.

Türkiye, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletin ve hükümetin en tepe isimleri tarafından yapılan açıklamalarla ABD ile mevcut sorunları çözme ve olumlu bir ilişki rotası oturma yönündeki arzu ve isteğini ortaya koydu.

Biden ve ekibi tarafından ise şu ana kadar Türkiye ile ilişkileri düzeltme arzusuna dair herhangi bir somut açıklama gelmedi.

Doğal olarak ilişkilerin seyri ile ilgili değerlendirmeler önemli ölçüde Biden’in kabinesinde ve ekibinde yer alacak isimler üzerinden yapılıyordu.

Bu konuda kilit rol oynayacak üç isim söz konusu.

Dışişleri Bakanı, Savunma Bakanı ve Ulusal Güvenlik Danışmanı.

Biden ilk olarak Dışişleri Bakanlığı koltuğuna getireceği ismin Antony Blinken olacağını açıkladı.

Blinken, Türkiye’ye pek sıcak bakmayan bir isimdi ancak en belirgin tarafı koyu bir Rusya düşmanı olmasıydı.

O nedenle Blinken ismi açıklandığında ABD’nin Rusya ile yeni bir soğuk savaş sürecinde Türkiye’yi yanına almayı önceleyeceği yönünde değerlendirmeler yapıldı.

Ardından Ulusal Güvenlik Danışmanlığı’na Türkiye’nin Suriye’de PKK/YPG’ye karşı yürüttüğü operasyonları eleştiren Jake Sullivan’ın Savunma Bakanı’na da Obama döneminde CENTKOM Komutanı olarak görev söz konusu bölgede on binlerce YPG’linin eğitilmesinin öncülüğünü yapmış Lloyd Austin’in getirileceği açıklandı.

Söz konusu kritik görevlere bu isimlerin getirilmesinin ilişkilerin iyiye gitmeyeceğinin göstergesi sayıldıysa da yine de ABD’nin Türkiye’yi gözden çıkaramayacağı yönünde görüş dile getirenler de hayli fazlaydı.

Ancak Washington’dan gelen son haberlere göre Biden’ın Ortadoğu ve Kuzey Afrika masasının başına Brett McGurk’ü getirilecek olması kanımca ABD ve Türkiye ilişkilerinin hiç de olumlu olmayan bir sürece gireceğinin en somut göstergesi.

McGurk, Obama döneminin DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisiydi.

Suriye’nin kuzeyinde DEAŞ ile mücadele adı altında PKK’nın bu ülkedeki kolu PYD’nin silahlı gücü YPG’nin kurulmasına, sonrasında bunun Demokratik Suriye Güçleri’ne (DSG) dönüştürülerek etki alanının genişletilmesine öncülük etmiş bir isimdi.

Yani Türkiye’nin kendisi açısından bir beka sorunu olarak gördüğü ve asla izin vermeyeceğini açıkladığı Suriye’nin kuzeyinde bir “terör devleti”nin temellerini atan ve bunu yürütenlerin başında geliyordu.

Obama sonrasında da bir süre bu görevi yürüten Mc Gurk, Trump’ın Suriye’den asker çekme kararının ardından istifa etmişti.

O karar aynı zamanda Türkiye’nin PKK/YPG’ye karşı yürüttüğü operasyonlar karşısında ABD’nin geri çekilme suretiyle “yol verme” anlamına geliyordu ki Mc Gurk, ülkesinin Türkiye ile savaşmayı göze alma pahasına bu operasyonlara karşı durmasını savunuyordu.

Mc Gurk, sadece Suriye’de değil Irak’ta da Türkiye’nin aleyhine olabilecek her türlü girişimin öncüsü oldu.

Bunların en önemlilerinden birisi Kuzey Irak’ta 2017 yılında yapılan bağımsızlık reformu tezgahıydı.

Irak Bölgesel Kürt Yönetimi’ni söz konusu referandum konusunda teşvik eden isim oydu.

Barzani yönetimini referandumun kapsamının Irak anayasasına göre tartışmalı iller kapsamında bulunan Kerkük ve çevresini de içine alacak şekilde genişletilmesi konusunda yönlendirmiş, “Türkiye size bir şey yapmaz, yapmaya yeltenirse de izin vermeyiz” diye cesaretlendirmiş, bu yolla Erbil-Ankara ilişkilerinin kopma noktasına gelmesine yol açmış, referandumdan sonra da onları ortada bırakmakla kalmamış Irak ordusu ve İran destekli Haşdi Şabileri üzerlerine sürerek petrol zengini Kerkük ve çevresinin ellerinden çıkmalarını sağlamıştı.

Bunun üzerine dönemin IKYB Başkanı Mesud Barzani, “ABD bizi kandırdı, kandırıldık” diye açıklamalarda bulunmuştu.

Edinilen bilgilere göre 2015’te Kerkük petrolü konusunda Ankara ile Washington arasında yaşanan anlaşmazlık sonrasında Obama, Mesud Barzani’den Türkiye ile yaptığı 50 yıllık petrol anlaşmasını iptal etmesini istemiş ancak Barzani bu talebi reddetmişti.

İşte Obama’nın Irak ve Suriye’deki en kilit isimlerinden birisi olan McGurk, bu referandum tezgahı sayesinde hem Erbil-Ankara ilişkilerini bozmuş hem de Barzani yönetimini cezalandırmış oldu.

Kuşku yok ki McGurk şimdi daha kapsamlı bir yetkiyle bu göreve geldiğinde ilk yapacağı iş, Suriye’nin kuzey ve kuzeydoğusunda temellerini attığı ancak gerek Türkiye’nin kararlılıkla yürüttüğü operasyonlar gerekse de Trump yönetiminin yetersiz siyasi desteği nedeniyle yarım kalan “terör devleti”nin temellerinin üstüne tuğla örmeye başlamak olacaktır.

Onun yerine gelen eski DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi James Jeffrey, “terör devleti” planını yürütmeye çalışırken mümkün mertebe Türkiye’nin tepkisini çekmemeye, bunun için de PYD ile PKK’yı ayrıştırmaya çalıştıkları izlenimini vermeye çalışıyordu.

Ancak McGurk öyle yapmayacak.

Onun ve onun gibiler için “terör devleti” planı bizatihi Türkiye’nin yumuşak karnı olarak gördükleri “Kürt kartı”nı kullanmanın bir unsuru olduğu için, kendilerince “Türkiye’yi dize getirmek” için bu kartı aleni şekilde kullanmayı seçeceklerdir.

McGurk’un ikinci adımı muhtemelen yine Irak’ta kendilerinin tezgahladığı referandum nedeniyle bozulan ancak bir süre sonra yeniden düzelmeye başlayan Ankara-Erbil hattına dinamit koymak olacaktır.

Gerek baskıyla gerekse de bağımsızlık gibi sözlerle Erbil’i Türkiye ile ilişkilerini koparıp PKK ile ortak çalışmaya sevk edecek, hem Suriye’de hem Irak’ta PKK ve KDP ile uzantılarının bir araya gelmelerini sağlamaya çalışacak, bunu başarabilirlerse bir süre sonra her iki bölgeyi birleştirip “bağımsız” bir devlet kurmaya çalışacaklardır.

Tabi o aşamada ilk yapacakları şey Barzanileri PKK’ya ezdirerek her şeyiyle kendi himayelerindeki bir terör devletini Türkiye’yi de kapsayacak şekilde genişletme hamleleri olacaktır.

Bunların hiçbiri komplo teorisi falan değil.

Bu kesimlerin önlerindeki senaryolar bunların tümünü içeriyor.

Hâsılı kelam Mc Gurk’ün bu göreve atanacak olması Ankara-Washington ilişkileri açısından sıkıntılı bir sürecin başlayacağını gösteriyor.

Türkiye’nin bu kirli senaryolara karşı gerekli tüm önlemlerini ivedilikle almasında zaruriyet var.

Faruk Aktaş / Yeni Birlik Gazetesi

8. Άντε “Καραγκιόζηδες”! Βάλατε επιτέλους τον Καπετζή και “είδατε Θεού πρόσωπο“!.. Ούτε μία “τελική” δεν είχατε στο Β’ Ημίχρονο, μέχρι που μπήκε ο παίκτης αυτός και έκανε μάγκα και τον Εμμανουηλίδη!

Ακόμα! Αυτόν τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος είναι φανερό ότι και αυτός ξέρει πολύ μπάλα, τον είχατε έξω, επειδή έχει ήθος, λέξη που εκεί στον Βάζελο “συγκρούεται” με την ηγεσία σας;

Δεν πάτε να κόψετε το κεφάλι σας”, που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σας, παλιολιμά!..

9.

10.

The Trump Coup Attempt That Wasn’t

Who’s really assaulting democracy?

 

Leftists and weak-kneed Republicans were quick to accuse President Donald Trump of attempting to overthrow the democratic process on January 6 as individuals bearing Trump campaign flags and paraphernalia ran amok in the United States Capitol while lawmakers were attempting to officially certify the results of the November 6 election.

The election –don’t forget—that the Democrats stole with the connivance of those same Republicans.

The disorder in the Capitol complex, during which an apparently unarmed Trump supporter, 35-year-old U.S. Air Force veteran Ashli Babbitt, was shot to death by police, didn’t end the certification process, but merely delayed an official declaration a few hours. The barely sentient former Vice President Joe Biden, a left-winger now held hostage by even more radical elements of his anti-American party, hobbled across the finish line as he was pronounced president-elect early in the morning January 7 after lawmakers rejected a series of Republican objections to states’ presidential electors. Support for the objections collapsed after an angry mob took over the premises, smashing windows, breaking down doors, and occupying lawmakers’ offices.

Rogue lawmaker Adam Kinzinger, a Republican congressman from Illinois, led the charge against Trump, not the rioters, labeling the freelance storming of the Capitol building then in progress “a coup attempt,” in a tweet time-stamped 2:24 p.m.

Former Michigan Congressman Justin Amash, who fled the Republican Party under pressure, tweeted “Donald Trump needs to resign or be removed from office. America has endured enough.”

RINO Nikki Haley, the former UN ambassador and South Carolina governor, said President Trump has been “very disappointing” since his November election loss and that he will be “judged harshly by history.”

Kooky, noxious, perpetually wrong about everything journalist-turned-novelist David Frum tweeted, “Impeach. Remove. Indict. Incarcerate. Now.”

House Judiciary Chairman Jerry Nadler, a New York Democrat and socialist, called for impeachment articles against Trump to bypass his committee and proceed directly to the floor of the House of Representatives for an immediate vote.

Antifa-loving Democrat Tim Kaine, a U.S. senator from Virginia, called for the Twenty-Fifth Amendment to be invoked to oust Trump, who is already scheduled to leave office just days from now at Noon on January 20. Calls from representatives and senators to remove Trump from office have only grown since then.

More than a few mainstream media outlets are reporting without evidence that Trump incited his supporters to interfere with the congressional proceeding.

It’s not true. Not even close.

Highlights from a transcript of Trump’s remarks at the gigantic “Save America” pep rally January 6 at the Ellipse shows that the president didn’t say anything different from what he has been saying since Election Day:

“The media will not show the magnitude of this crowd,” he said.

“Turn your cameras, please. Would you show? They came from all over the world, actually, but they came from all over our country. I just really want to see what they do. I just want to see how they covered. I’ve never seen anything like it. But it would be really great if we could be covered fairly by the media. The media is the biggest problem we have as far as I’m concerned, single biggest problem, the fake news and the big tech.”

“It’s just a great honor to have this kind of crowd and to be before you,” Trump said.

“Hundreds of thousands of American patriots are committed to the honesty of our elections and the integrity of our glorious Republic. All of us here today do not want to see our election victory stolen by emboldened radical left Democrats, which is what they’re doing and stolen by the fake news media. That’s what they’ve done and what they’re doing. We will never give up. We will never concede, it doesn’t happen. You don’t concede when there’s theft involved.”

“
Our country has had enough,” the president said.

“We will not take it anymore and that’s what this is all about. To use a favorite term that all of you people really came up with, we will stop the steal.”

“Today I will lay out just some of the evidence proving that we won this election, and we won it by a landslide,” he said.

“This was not a close election. I say sometimes jokingly, but there’s no joke about it, I’ve been in two elections. I won them both and the second one, I won much bigger than the first. Almost 75 million people voted for our campaign, the most of any incumbent president by far in the history of our country, 12 million more people than four years ago.”

“
By the way, does anybody believe that Joe had 80 million votes?” Trump said.

“Does anybody believe that? He had 80 million computer votes. It’s a disgrace. There’s never been anything like that. You could take third world countries. Just take a look, take third world countries. Their elections are more honest than what we’ve been going through in this country. It’s a disgrace. It’s a disgrace. Even when you look at last night, they’re all running around like chickens with their heads cut off with boxes. Nobody knows what the hell is going on. There’s never been anything like this. We will not let them silence your voices. We’re not going to let it happen. Not going to let it happen.”

“We’re gathered together in the heart of our nation’s capital for one very, very basic and simple reason, to save our democracy,” he said.

The president urged the massive crowd probably numbering in the hundreds of thousands to peacefully protest outside the Capitol building.

“We have come to demand that Congress do the right thing and only count the electors who have been lawfully slated, lawfully slated. I know that everyone here will soon be marching over to the Capitol building to peacefully and patriotically make your voices heard.”

He referred to the joint congressional session convened to count the electoral votes.

“Today, we see a very important event though, because right over there, right there, we see the event going to take place. And I’m going to be watching, because history is going to be made. We’re going to see whether or not we have great and courageous leaders or whether or not we have leaders that should be ashamed of themselves throughout history, throughout eternity, they’ll be ashamed. And you know what? If they do the wrong thing, we should never ever forget that they did. Never forget. We should never ever forget.”

Trump took aim at the corrupt Biden family.

“Now where is Hunter? And how come Joe was allowed to give a billion dollars of money to get rid of the prosecutor in Ukraine? How does that happen? … And how come Hunter gets three and a half million dollars from the mayor of Moscow’s wife, and gets hundreds of thousands of dollars to sit on an energy board even though he admits he has no knowledge of energy, and millions of dollars up front, and how come they go into China and they leave with billions of dollars to manage? ‘Have you managed money before?’ ‘No, I haven’t.’ ‘Oh, that’s good. Here’s about 3 billion.’”

Trump addressed the unconstitutional changes that officials made to electoral procedures in battleground states that allowed Democrats to steal the election.

“In every single swing state, local officials, state officials, almost all Democrats made illegal and unconstitutional changes to election procedures without the mandated approvals by the state legislatures, that these changes paved the way for fraud on a scale never seen before. … And that’s totally illegal. That’s totally illegal. You can’t do that.”

The president quite rightly complained about social media censorship by Big Tech.

“And just like the radical left tries to blacklist you on social media, every time I put out a tweet, even if it’s totally correct, totally correct. I get a flag. I get a flag. And they also don’t let you get out. On Twitter, it’s very hard to come on to my account. … if you’re a conservative, if you’re a Republican, if you have a big voice, I guess they call it shadow ban. Shadow ban. They shadow ban you and it should be illegal. I’ve been telling these Republicans get rid of Section 230.”

After spending several minutes reciting a litany of electoral irregularities in the states, Trump stressed the importance of adopting electoral integrity measures, banning ballot harvesting and the use of unsecured ballot drop boxes.

“With your help we will finally pass powerful requirements for voter ID. You need an ID to cash your check. You need an ID to go to a bank, to buy alcohol, to drive a car. Every person should need to show an ID in order to cast your most important thing, a vote. We will also require proof of American citizenship in order to vote in American elections.”

“We will restore the vital civic tradition of in-person voting on Election Day so that voters can be fully informed when they make their choice,” Trump said.

Trump concluded his speech saying:

“Our exciting adventures and boldest endeavors have not yet begun. My fellow Americans for our movement, for our children and for our beloved country and I say this, despite all that’s happened, the best is yet to come.

“So we’re going to, we’re going to walk down Pennsylvania Avenue, I love Pennsylvania Avenue, and we’re going to the Capitol and we’re going to try and give… The Democrats are hopeless. They’re never voting for anything, not even one vote. But we’re going to try and give our Republicans, the weak ones, because the strong ones don’t need any of our help, we’re going to try and give them the kind of pride and boldness that they need to take back our country.

“So let’s walk down Pennsylvania Avenue. I want to thank you all. God bless you and God bless America. Thank you all for being here, this is incredible. Thank you very much. Thank you.”

So what exactly did President Trump say that was seditious or in some way an attack on democracy? Go through the whole transcript to look for the magical words Trump supposedly used to incite armed insurrection and to try and remain in the White House another four years.

Americans have a right to assemble peacefully to protest. This right doesn’t disappear if you’re a conservative or a Republican. President Trump was urging his supporters to surround the Capitol and apply political pressure to the lawmakers inside. That’s what politicians of all ideological stripes do in America. Democrats have their supporters surround the Trump White House all the time. They’re allowed to do that.

But because everything Trump does needs to be distorted and made to look abnormal and antisocial, his legitimate call to action was dishonestly characterized as an incitement to riot.

The truth is when Trump learned that individuals had gotten past barricades and into the Capitol he repeatedly called upon them to back off in a recorded message. “Go home now,” he said, but few people saw it. Big Tech censored the video. Twitter and Facebook both shut down his accounts.

And then there is evidence that shows police at the Capitol inexplicably accommodating the protesters, which raises separate, disturbing questions.

A video clip posted by Twitter user @DavidJHarrisJr appears to show police removing barricades to let protesters in. Another video clip referenced by the New York Post shows a U.S. Capitol Police officer “politely holding the door for the pro-President Trump protesters to walk out of the building after they caused mayhem that forced lawmakers to barricade themselves inside.”

Talking head Joe Scarborough, a former GOP congressman from Florida known for his bitter hatred of all things Trump, blamed police for letting protesters in, saying on MSNBC, “You opened the fucking doors for ’em.”

Then there is growing evidence that agents provocateur from Antifa infiltrated the crowd.

“Antifa members disguised themselves with pro-Trump clothing to join in the DC rioting, said the sources, who spotted the infiltrators while monitoring video coverage from the Capitol,” according to the New York Post. “The infiltrators were recognized due to their participation in New York City demonstrations, and were believed to have joined in the rioting so that Trump would get blamed …”

President Trump didn’t do anything he wasn’t legally entitled to do, yet he has been attacked for daring to assert his right to contest the election to the fullest extent permitted by law. When Democrats like failed presidential candidate Al Gore and former U.S. Sen. Al Franken (ACORN-Minnesota) dragged out election disputes, they were treated as honest actors doing the right thing.

But when Trump does it, he’s a monster, the Left says.

This is the same Left that gave its blessing to months of rioting, looting, arson, and murder following the Fentanyl-caused death of career criminal and one-time porn actor George Floyd –his stage name was Big Floyd— while he was handled roughly in Minneapolis police custody.

This colossal hoax, the lie that racist cops murdered Floyd, was used to justify and normalize rioting, but only rioting in furtherance of leftism, while Democrat lawyers like Marc Elias fanned out to the courts in battleground states to destroy any semblance of electoral integrity by sabotaging ballot security rules.

When the Left was burning down American cities last year, those were “peaceful protests” carried out by noble crusaders for social justice.

But when a few yahoos take an election dispute into their own hands by storming the national legislature, somehow Trump is the monster.

This is the same Left that cheered on the rolling coup attempt against President Trump that then-President Barack Obama and then-Vice President Joe Biden set in motion by authorizing the use of the nation’s intelligence agencies against Trump, along with Hillary Clinton’s phony Russian dossier about Trump, twin abominations for the ages that will now never be investigated because the perpetrators will be in power.

That’s the real crime.

11.

What a One-Party Oligarchy Means Going Forward

The harrowing cost of Congress certifying electoral fraud.

 

“Even though I totally disagree with the outcome of the election, and the facts bear me out, nevertheless there will be an orderly transition on January 20th. I have always said we would continue our fight to ensure that only legal votes were counted. While this represents the end of the greatest first term in presidential history, it’s only the beginning of our fight to Make America Great Again!”

President Trump issued that statement early Thursday, and Democrats were quick to follow.

Joe Biden said those who stormed the Capitol were “domestic terrorists. It’s that simple.”

Nancy Pelosi and Charles Schumer called for Trump’s immediate removal under the 25th Amendment, calling Trump “a very dangerous person” who committed an “act of sedition.”

Joining Schumer and Pelosi was Republican Rep. Adam Kinzinger, on the grounds that Trump is unfit for office and to “ensure the next few weeks are safe for the American people.” Pelosi also supports a resolution by Democrat Cory Bush to expel from Congress unnamed Republicans who allegedly enabled Trump.

He had the temerity to interrupt the previous president’s plan to transform America into a one-party oligarchy, and that launched the left’s jihad against him. In four years, in the face of furious opposition, President Trump achieved more than anybody thought he would, and Trump’s middle-east peace accords drew widespread praise.

Trump never got his day in court, so by all indications the president of the United States has no standing to present evidence of election fraud. The illegitimate Joe Biden now reprises the ancien régime of 2008-2016, and that should have 74 million Trump voters appraising the forces arrayed against them.

Long before they caved to election fraud, federal legislators were representing the Washington establishment to their districts, not the other way around. As the late Frank Zappa put it, those folks up in Washington just look out for number one. And number one ain’t you. You ain’t even number two. Powerful precincts of the establishment deployed against Trump supporters, and that will surely ramp up under Biden.

The Department of Justice spearheaded the coup attempt against Trump and despite a mountain of evidence declined to file any charges against key players Comey, Strzok, McCabe et al. The DOJ is basically the pro-bono law firm of the deep state, and not a friend of freedom moving forward. Neither is the vaunted Federal Bureau of Investigation.

Like the KGB, the FBI takes the man then finds the crime, and the bureau is not adverse to “wet” operations.  For example, in 1992 the FBI deployed military force against a single family, and FBI sniper Lon Horiuchi shot Vicki Weaver through the head as she held her infant daughter. Attorney General William Barr sprung to the defense of the FBI sniper, not his innocent victim. So no surprise that in 2020 Barr looked the other way at election fraud.

In 2020, while leftist mobs burned buildings and murdered police officers such as David Dorn, reports of FBI response were hard to find. Note that it was the U.S. Marshals, not the FBI, that took down leftist thug Michael Reinoehl, who murdered Aaron J. Danielson, smeared as a “far right supporter.”

Joe Biden has described Antifa as “an idea, not an organization,” a concept echoed by FBI boss Christopher Wray last September.  Wray has kept rather quiet about the murder of former DHS whistleblower Philip Haney last February. Those who pushed back on Islamic terrorism during the Trump administration should be now be watching their back. Like Kamala Harris, Joe Biden will not speak the names of the terrorists’ victims. That hardly enhances the safety of the public, also subject to other powerful forces.

The composite character president, formerly known as Barry Soetoro, deployed the IRS against conservative groups and individuals. Joe Biden has every incentive to do likewise, and the powerful IRS is hardly his only weapon.

Under the prevailing regime of white coat supremacy, citizens can be stripped of their basic rights with impunity. New York state is considering Assembly Bill A416, under which the governor can “order the removal and/or detention” of persons who are or “may be” a danger to public health. They can detained in an “appropriate facility” until the “department” decides to turn them loose.

With no apology to Dalton Trumbo, this could be the beginning of the American concentration camp. Note also that Dr. Anthony Fauci is extending lockdowns until late 2021, possibly longer, and the racist vaccine distribution system menaces elderly persons of pallor. The left automatically consigns this group to the oppressor class, and they will get no respect from the establishment media.

Recall that Neil (rhymes with puto) Cavuto of Fox News broke away from a press conference on election fraud. The news must now be examined for what it conceals, which can be considerable. The New York Times set the standard by concealing Stalin’s terror famine in Ukraine. Modern counterparts look the other way at BLM-Antifa violence, or pass it off as “peaceful protest.”

The ancien régime headed by Joe Biden is hostile and the reactionary forces formidable.  On the other hand, a patriotic movement is on the rise, rededicated to the God-given rights to life and liberty, and as David Horowitz says, “is prepared to defend them.” As President Trump likes to say, we’ll have to see what happens.

-/-