Νέος Τ/Π-Θ ο Μπιναλί Γιλντιρίμ! Και Τώρα, Τί;

Φίλοι μου!

Πραξικόπημα ΡΤΕ” στην Τουρκία!

– Χθες, 19-05-2016, ανακοινώθηκαν, στη γείτονα, οι υποψηφιότητες για τη θέση του νέου Προέδρου στο “ΑΚΡ” και γι΄ αυτήν του νέου Π-Θ της Τουρκίας. Οι υποψηφιότητες ήταν η εξής μία, αυτή του Υπ. Μπιναλί Γιλντιρίμ!

– Όπως φάνηκε, ο ΡΤΕ “έδωσε γραμμή, για νέο Πρόεδρο του “ΑΚΡ” και νέο Π-Θ της χώρας, για τον Μπιναλί Γιλντιρίμ, οπότε κανείς άλλος δεν τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα, ούτε ακόμα κάτι τέτοιο φαίνεται ότι προτάθηκε στον ΡΤΕ, από κάποιον από τους συμβούλους του, ώστε, “για τα μάτια του κόσμου”, να φανεί “προς τα έξω” ότι υφίστανται και εφαρμόζονται στο Κόμμα, αλλά και στην Τουρκία, “δημοκρατικοί θεσμοί”!

– “Μιλάμε” πλέον ξεκάθαρα, όπως σας το έγραφα χθες, για Χούντα ΡΤΕ! (Διαβάστε ξανά την χθεσινή ανάλυση του “ΕΛΛΗΝΑ“, στην οποία σημείωνε (και) κάτι πολύ σπουδαίο, ότι δηλαδή  ο Ισλαμιστής ΡΤΕ “τα έχει βρει” πλήρως με τις Κεμαλικές ΤΕΔ)! Ο νέος Π-Θ Γιλντιρίμ θα είναι απλός και μόνον εκτελεστής των όποιων εντολών του ΡΤΕ, στα θέματα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας.

– Για να αντιληφθείτε το μέγεθος του “στησίματος”, ούτε ακόμα και αυτός ο, γενικά “χαμηλών τόνων”, “Δαβίδ” παρέστη κατά την χθεσινή ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, στο “ΑΚΡ” και στην επακολουθήσασα ομιλία του Γιλντιρίμ!

– Η πρώτη δήλωση του Γιλντιρίμ ήταν ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας κατά της Τρομοκρατίας του “ΡΚΚ”, μέχρι της τελικής και πλήρους νίκης των “Δυνάμεων Ασφαλείας”, επί των ανταρτών της υπόψη Οργάνωσης, γεγονός που πιθανώς “δείχνει”, “προδίδει”, (όχι απαραίτητα πάντως), πως το κύριο θέμα της διαφωνίας, η κύρια “διαφορά” Νταβούτογλου – ΡΤΕ, η οποία οδήγησε στην μεταξύ τους ρήξη, ήταν η “Διαχείριση του Κουρδικού Προβλήματος”, αφού φέρεται ότι η 1η δήλωση πάντα, των κάθε φορά εκλεγμένων, είναι “δήλωση – μήνυμα” ή “δήλωση – υπόσχεση”, προς τους εκάστοτε πάτρωνές τους, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για την εκλογή τους!..

– Επίσης, η 1η αυτή δήλωση του Γιλντιρίμ είναι ή ορθότερα τυχαίνει να είναι, (“τυχαίνει”, λόγω της σύγκρουσης ΤΕΔ – “ΡΚΚ”) και “δήλωση νομιμοφροσύνης” ή “δήλωση νομιμότητος” του νέου Τ/Π-Θ, προς τις ΤΕΔ και τον Τ/Α/ΓΕΕΔ!

– Για τον Γιλντιρίμ, (Γιλντιρίμ=Κεραυνός), σας έγραψα χθες, απλώς σήμερα θα ήθελα να σημειώσω, με λίγο διαφορετικό τρόπο, (κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομά του), πως μόνον… “Κεραυνός” δεν είναι!

Τί άλλο μπορούμε να συμπεράνουμε;

Πιστεύω κυρίως 3 “πράγματα”, εκτός βεβαίως του γεγονότος ότι δεν θα αλλάξει κάτι, στην μέχρι τώρα ασκούμενη / κείμενη πολιτική της, και προς τα… 4 “Σημεία του Ορίζοντός” της:

   – Ο ΡΤΕ δεν δίνει ούτε… δεκάρα, για την είσοδο της Τ. στην ΕΕ, παρ’ ότι (και κατά δήλωσή του), η είσοδος της Τ. στην ΕΕ, αποτελεί τον 1ο και πρώτιστο στρατηγικό στόχο της τ/διπλωματίας, τον σπουδαιότερο ΑΝΣΚ, της Τουρκίας! Δεν είναι διατεθειμένος να προβεί, έναντι αυτής, σε οποιαδήποτε παραχώρηση, και αυτό καθίσταται απολύτως σαφές! Θέλει την είσοδο της χώρας του στην ΕΕ, αλλά με τους δικούς του όρους! Προς τούτο, εκτιμώ ότι έσπευσε η ΕΕ σήμερα, 20-05-2016, δια του Πολωνο – Εβραίου Ντομπρόφσκις, να του… πει, πως μετά από μια 5ετία θα εξεταστεί και πάλι το θέμα της τουρκικής εισδοχής στην Ευρώπη!

  Η Τουρκία θα γίνει, σχεδόν αμέσως, πιο συμπαγής(!) πολιτικο – στρατιωτικά, με ό,τι σημαίνει το συμπαγής, αφού ο μόνος εκφραστής της πολιτικής της θα είναι πλέον ο Τ/ΠτΔ!

  Μεγαλύτερη πολιτική “ανεξαρτητοποίηση” από τις Η.Π.Α. και το “Διεθνές Εξουσιαστικό / Παγκόσμιο Εβραϊκό Κατεστημένο”! (Δεν ομιλώ για Αυτόνομη Δράση, ομιλώ για περισσότερη και άνευ λόγου διπλωματική διαβούλευση με τις Η.Π.Α., χωρίς όμως να αποκλειστεί τελείως και η πιθανότητα αυτή).

–  Τί θα πρέπει να θυμηθούμε, ιδιαιτέρως εμείς οι Έλληνες; +++ SOS SOS SOS

   Ένα και μόνον πράγμα φίλοι μου! Ποιό; Τί;

Απαντώ:

«Κάθε φορά που είχαμε στην Τουρκία “συμμαχία” Κεμαλιστών και Ισλαμιστών, η Πατρίδα μας είχε από μεγάλα, έως τεράστια προβλήματα με την χώρα αυτή»! (Ασφαλώς με γνώση του ΝΑΤΟ και με σχεδιασμό και εντολή, “πέραν του Ατλαντικού” / “overseas“, αχαχαχαχαχαχα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού το αποτέλεσμα “μετράει” πάντα)!..

Θυμίζω λοιπόν, παραδειγματικά!

  – 1955: Κ-Β Αντνάν Μεντερές, σε αγαστή συνεργασία με τις Κεμαλικές ΤΕΔ και κυρίως μαζί με το μόλις τότε δημιουργηθέν από τις Η.Π.Α. βαθιά Κεμαλικό “Ειδικό Γραφείο Πολέμου” / “Özel Harp Dairesi”, (Κεμάλ Γιαμάκ, Αλπαρσλάν Τουρκές, κλπ) – (στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού, σχεδίου Stay Behind, λόγω του εκτιμηθέντος από τη Δύση κομμουνιστικού κινδύνου). Τί είχαμε; Διαβάστε παρακάτω:

Τα Σεπτεμβριανά στην Τουρκία ή αλλιώς το πογκρόμ των Ελλήνων της Πόλης κυρίως ή αλλιώς “τη νύχτα των κρυστάλλων του Ελληνισμού της Τουρκίας! (+) Τα “συνημμένα” γεγονότα των ετών 1963 – 1964, (Οικονομικός Αφανισμός των Ελλήνων της Τουρκίας), όπου είχαμε την 1η (επίσημα) Κεμαλική Χούντα [Στρατηγός Γκιουρσέλ, κλπ , μαζί με τον Αρχηγό τότε του “Κόμματος Δικαιοσύνης” / “Adalet Partisi” (“Α.Ρ.”), Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, το Κόμμα του οποίου, αλλά και ο ίδιος, εφέροντο ως οι συνεχιστές του “Δημοκρατικού Κόμματος” / “Demokratik Partisi” (“D.P.”) και του Μεντερές, αντίστοιχα! (Αυτά τα γεγονότα όμως, δέχομαι να τα… “αφαιρέσουμε, για να μην τυχόν… διαμαρτυρηθείτε, αφού ο Ντεμιρέλ στη συνέχεια… μετεξελίχθηκε σε κάτι, μεταξύ Κεμαλιστή και “Ήπιου” Ισλαμιστή / Ήταν, ως γνωστόν, “Nurcu”).    

  – 1974: Κ-Β Μπιουλέντ Ετσεβίτ – Νετζμεντίν Ερμπακάν! Τί είχαμε;

Απόβαση στην Κύπρο και απώλεια του 40% σχεδόν ελληνικού εδάφους! (Αποβίβαση είναι και όχι απόβαση, αλλά έτσι… καθιερώθηκε να λέγεται, δυστυχώς και από εμάς τους Έλληνες)!

 – 1987: Κ-Β Τουργκούτ Οζάλ, σε αγαστή συνεργασία με τις ΤΕΔ (την Χούντα ουσιαστικά του Σεπ. του 1980) του Κενάν Εβρέν! (Για όσους εκ των αναγνωστών… “νοιώθουν”)! Τί είχαμε; 

Ενεργειακή κρίση στο Αιγαίο, η οποία, παρ’ ολίγον, να οδηγούσε σε Ε-Τ σύγκρουση! 

  – 1996:  K-B Τανζού Τσιλέρ – Νετζμεντίν Ερμπακάν! (Ουσιαστικά). Τί είχαμε;

Συμβάν Ιμίων, και δημιουργία “γκρίζων ζωνών” (+) ό,τι άλλο ακολούθησε ως… συνημμένο (Μαδρίτη, Ελσίνκι και “αποκάλυψη” – “εμφάνιση” πλέον “ανοικτά” της τ/διεκδίκησης του 1/2 Αιγαίου, έως τον 25ο Μεσημβρινό)!

  – 2016: K-B “AKP” και ουσιαστικά (θα μου το επιτρέψετε όμως τώρα), Κ-Β… ΡΤΕ, σε Απόλυτη Σύμπλευση / Συμφωνία με τις Κεμαλικές ΤΕΔΤί είχαμε, έως τώρα;

     –   Το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο! (Μετά από την επίσκεψη, το Φεβ. του 2016, της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Άγκυρα) / Η Τουρκία, αφ’ ενός πιστεύει ότι έτσι θα κατοχυρώσει τις απαιτήσεις της στο Αρχιπέλαγος, (πλέον άλλαξε ρητορική και δεν ομιλεί για οποιεσδήποτε “αμφισβητήσεις” σ’ αυτό, αλλά εκφράζει ισχυρισμούς, έστω μέσω κύκλων του Τ/ΥΠΕΞ της και όχι απ’ ευθείας, τουλάχιστον ακόμα, ότι η Ελλάδα κατέχει παρανόμως δικά της νησιά, όπως τα γνωστά 16 νησιά που εσχάτως συνεχώς προβάλλει, όπως το Αγαθονήσι, οι Φούρνοι, οι Αρκοί, κλπ), και αφ’ ετέρου πέτυχε να μην “κατεβαίνει” η ΝΑΤΟ-ϊκή αυτή ναυτική δύναμη στα 12νησα, (“κόβοντας” παράλληλα και τις λαθροροές προς την Ελλάδα, μέσω των 12 νήσων, ώστε να μην υφίσταται ούτε καν “πρόσχημα”, ή “ανάγκη” ΝΑΤΟϊκής παρουσίας σ’ αυτά), ώστε να τονίζεται η θέση της ότι αυτά είναι αποστρατικοποιημένα ή πιο σωστά, ότι θα έπρεπε να ήταν αποστρατικοποιημένα, και άρα να μπορεί να… προπαγανδίζει, (όποτε αυτή θα εκτιμά κάθε φορά ότι πρέπει νατο κάνει), πως η Ελλάδα κακώς έχει επ’ αυτών στρατιωτικές δυνάμεις! Το παράδοξο εδώ (στην ύπαρξη δηλαδή, δήθεν για το “Προσφυγικό”, ΝΑΤΟ-ϊκής ναυτικής δύναμης, στο Αιγαίο), ήταν / είναι η συναίνεση της Ελλάδος, η οποία ΕΠΙΣΗΜΑ, (είναι φοβερό φίλοι μου) δεν έχει διαμαρτυρηθεί στο ΝΑΤΟ για τη μη παρουσία της δύναμης αυτής στα 12νησα!

     Προσφυγικό”   –   “Λαθρομεταναστευτικό“! (Ερντογανικά “παιχνίδια” με την ΕΕ, με… “όχημα” τους Σύρους Πρόσφυγες και τους Λοιπούς Αφρο- Ασιάτες Λαθρομετανάστες και με τραγικό… αποδέκτη την Ελλάδα / Σχέδιο της “ΜΙΤ”, με αρχική / “πιλοτική” εφαρμογή, από το 2014) / Η Ε/Κ-Β, είτε ηθελημένα, [λόγω “SOROS*-καταγωγής”, (Κα…Τασία: Εφαρμογή της “SOROS Open Door Policy” / Πχ το 2015, οι λαθροροές προς την Ελλάδα αυξήθηκαν 10 φορές, σε σχέση με το 2014)], είτε αθέλητα, (λόγω απειρίας, άγνοιας, κλπ), είτε έμμεσα συνήργησε, είτε “έπεσε στην τ/παγίδα“, αντίστοιχα.

* Θα έχετε προσέξει ότι μέχρι και οι φόροι που βάζει η Κ-Β των “ΣΑΝΕΛ“, εμπεριέχουν την αγαπημένη λέξη του SOROS, “Αλληλεγγύη” / “Solidarity”, όπως πχ “Φόρος Αλληλεγγύης, για το τάδε, ή για το δείνα”, κλπ.

       Ευθεία   Διεκδίκηση  του  1/2  Αιγαίου! (Έως του 25ου Μεσημβρινού. Το έλεγα χρόνια και κάποιοι, πολύ… -δήθεν- Δημοκράτες και κατ’ ουσίαν παλιοαλήτες… χλεύαζαν, ρουφιάνευαν και συκοφαντούσαν! Τώρα προσθέτω ότι οι Τούρκοι θα διεκδικήσουν και περισσότερο ακόμα Αιγαίο, μέχρι την… Ηπειρωτική Ελλάδα! Και όλα αυτά, μέσω του… “SAR”, καθώς και μέσω των -σχεδόν- συνεχών παραβιάσεων του ΕΕΧ και παραβάσεων των “Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας”, από τ/α-φ!

    Επίσημα “Παράπονα” για τη -Γενικότερη- Διαβίωση των Ελλήνων Πολιτών, τ/Καταγωγής και Μουσουλμανικού Θρησκεύματος, της Δ. Θράκης!** Άρχισαν τα όργανα” φίλοι μου!

** Με βάση πάντα το γεγονός ότι οι πολιτικές διεκδικήσεις στηρίζονται από τις στρατιωτικές ενέργειες, ισχυρίζομαι πως η τ/διεκδίκηση του Αιγαίου και οι τ/διαμαρτυρίες για τη Δ. Θράκη καταδεικνύουν, για όσους… “νοιώθουν” ασφαλώς και δεν είναι πνευματικά… “όρτσα”, ότι και ο στρατιωτικός τ/σχεδιασμός περιλαμβάνει μαζί Δ. Θράκη και Αιγαίο!  

       Αυστηρή” έως “Σκληρή” Ρητορική στο “Κυπριακό“! “Θα αρχίσουν και εδώ τα όργανα”, εκτιμώ μετά από τις επικείμενες εκλογές στην “Κυπριακή Δημοκρατία”.

           Το επόμενο τ/”βήμα” ποιό θα είναι; Τί λέτε και εσείς φίλοι μου; ??? και ??? και ??? και ???

  •              ΜΗΠΩΣ Ε-Τ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ; ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!
  • ———————————————————————————————————————————–
  • Θα ήθελα επιπροσθέτως να παρατηρήσω και υπενθυμίσω τα παρακάτω:
  • – Από τη 10ετία του 1950 και μετά, έχουμε πάντα, ως ΕΛΛΑΣ, σε κάθε 10ετία, και ένα… “θέμα” με την Τουρκία! Καταλάβατε!!!
  • –  Η 10ετία 2000- 2009 είναι η μόνη που δεν έχουμε τουρκική προς την Ελλάδα μείζονα “ενόχληση”, αφού οι Ισλαμιστές και συγκεκριμένα ο Αρχηγός τους ΡΤΕ, ήταν σε μείζονα σύγκρουση με το “Κεμαλικό Κατεστημένο”, στην προσπάθεια των Η.Π.Α. να “καθαρίσουν” τα στελέχη των ΤΕΔ, που εμφανίστηκαν με Ευρασιατικά… οράματα, (“βλέπε” στροφή τους προς τη Ρωσία, κυρίως, αλλά και προς την Κίνα), αλλά και στην προσπάθεια του ΡΤΕ να τους επιβληθεί και να εδραιώσει την εξουσία του στην χώρα! Η αμερικανική “επέμβαση” φίλοι μου στην Τουρκία, στα τέλη του 20ου και στις αρχές του 21ου αι. , “έσωσε”, με την αποκάλυψη του τ/σχεδίουΒΑΡΙΑ“, την Ελλάδα και συναφώς τη ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ, από αχρείαστες περιπέτειες, αλλά και τους… Ισλαμιστές του ΡΤΕ, όπως σίγουρα και τον… ίδιο!
  • Είναι η μόνη 10ετία, αυτή του 2000, που δεν έχουμε, μετά το 1950, στην Τουρκία, “σύμπλευση”, “συμφωνία”, “ισορροπία”, ούτε καν “μορατόριουμ”, μεταξύ των Κεμαλιστών ή ορθότερα των ΤΕΔ και των Ισλαμιστών!
  • Παρακαλώ πολύ! Στο εξής, στις όποιες κρίσεις ή προβληματισμούς σας, για τα Ε-Τ ή για τα διεθνή – παγκόσμια γεγονότα και την εξέλιξη τους στην περιοχή μας, (που είναι το “Κέντρο της Γης”), να ΜΗΝ(!) ξεχνάτε ότι πλέον το Ισραήλ, όπως και η Ιορδανία και το Κατάρ, έχουν “ανοίξει” Γραφείο, στο ΝΑΤΟ / Βέλγιο (Βρυξέλλες)!
  • Το Ισραήλ μας ενδιαφέρει ασφαλώς περισσότερο!
  • Η ενέργεια αυτή, (η συμφωνία δηλαδή του ΝΑΤΟ με τις χώρες αυτές), επιχειρηματολογεί από μόνη της και ενισχύει βάσιμα, τα όσα στο σάϊτ μας εδώ, από την αρχή του ακόμα, έχουμε, ως “Ομάδα Εργασίας”, γράψει, για τις Ε-Τ σχέσεις, (τωρινές και… μελλοντικές), για το ρόλο του Ισραήλ στην περιοχή μας και το “Ενεργειακό του Όραμα”, τη μελλοντική Ρωσο – Ισραηλινή σύγκρουση, το ποιός / -οί είναι πίσω από τον “ISIS”, κλπ.

– Καταληκτικά φίλοι μου, αν τα πάντα που διαβάσατε, (εδώ και σήμερα), ξεχάσετε, να μην ξεχάσετε πως μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις, η Τουρκία πλέον καθίσταται πιο(!) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για την χώρα μας, τη γλυκειά μας Ελλάδα, αφού από τις 20-05-2016 και τυπικά από τις 22-05-2016, έχουμε ή θα έχουμε στη γείτονα ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗ“, με στήριξη των ΤΕΔ!

– Πρόκειται για μορφή… Προσωπικής” Χούντας, (όπως την χαρακτηρίζω), που δεν ξαναείχαμε στην Τουρκία, μετά από το θάνατο του Κεμάλ, ή αν θέλετε να το εκφράσω αντίστροφα, είναι μορφή… Προσωπικής” Χούντας που είχαμε στην Τουρκία, μόνον επί Κεμάλ (1923 – 1938)!

– Το γεγονός αυτό αποτελεί τεράστιο Σημείο Καμπής στα τ/πολιτικά δρώμενα, διότι σηματοδοτεί κάτι καινούργιο, κάτι νέο στη σύγχρονη τ/πολιτική Ιστορία, σημαίνει επίσης σίγουρα ήττα των ΤΕΔ και μάλιστα ήττα “Μαρς”, “πανηγυρική”, όπως λέμε, αφού αυτές στηρίζουν έναν Ισλαμιστή Π-Θ, σε βαθμό που δεν έχει ξαναεμφανιστεί στη γείτονα στο παρελθόν και οδηγεί τον ΡΤΕ να αναδειχθεί / να γίνει και επίσημα, με τη.. “βούλα”, [αν ζήσει ασφαλώς, (διότι βιολογικά, από πλευράς υγείας, είναι στις… “πρόσθετες ζωές” του, για όσους έπαιζαν παλιά “ηλεκτρονικά”)],  ο… Κεμάλ των Ισλαμιστών!

– Λέτε φίλοι μου, να γράψει στο μέλλον η Παγκόσμια Ιστορία ότι, το τ/κράτος ξεκίνησε, το 1923, τη ζωή του, με τη δικτατορία ενός φιλοδυτικού και Ευρωπαϊστή στρατιωτικού και πολιτικού ανδρός, του Μουσταφά Κεμάλ (Ατατούρκ) και “τελείωσε τη ζωή του” / διαλύθηκε ως κρατική οντότητα, (αν πάμε με… παγκόσμια ειρήνη έως το 2023 και δεν πάθει νωρίτερα από τα 100 χρόνια της ζωής της… “εγκεφαλικό” η Τουρκία), με τη δικτατορία και πάλι ενός και μόνον πολιτικού ανδρός, του Ισλαμιστή όμως αυτήν τη φορά, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; (Δεν θα του χαρίσω το επίθετο “Ισλαμο-Δημοκράτης”, διότι η πολιτική του πορεία, προς “Ισλαμο-Φασίστα” προσομοιάζει περισσότερο, οπότε προτίμησα να “ισορροπήσω” και να παραμείνω στο “Ισλαμιστής”)!

– Ίδωμεν!

– Αυτά φίλοι μου και στέλνω την… ΑΓΑΠΗ μου, προς όλους σας, ακόμα και προς τους… εχθρούς μου, αφού έτσι δίδασκε και ο…ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ!

                                                                                       “ΕΛΛΗΝΑΣ