Νήσοι… Ανθρωποφάγοι και Άλλα… Ανθρωποφαγικά!..

Φίλοι μου!

1. “2 λόγια” για τις νήσους… Ανθρωποφάγους! Διαβάστε παρακάτω:

ω2

  α. Το ξαναγράψαμε! Όπου θέλει και μάλιστα με άνεση “βγαίνει” ο οποιοσδήποτε Τούρκος ή άλλος, στα… ατέλειωτα ελληνικά νησιά του Αιγαίου μας, (λέγε με κυρίως ερημονησίδες και βραχονησίδες), όπως και οποιοσδήποτε Έλληνας ή άλλος μπορεί να κάνει το ίδιο με τις ατέλειωτες ακτές της Μ. Ασίας μας!.. Είναι πρακτικά αδύνατον είτε οι Έλληνες, είτε οι Τούρκοι, (είτε οποιαδήποτε άλλη στρ-κή δύναμη) να φυλάξουν τις αναφερθείσες περιοχές κατ’ απόλυτον τρόπο, ώστε να μην τα καταφέρει κάποιος να βγει όπου τυχόν θα ήθελε!..

    β.  Οι νεαροί από τους Φούρνους (όπως και παλιότερα η… Κάλυμνος, στο επεισόδιο των Ιμίων, του 1996, με εκείνον τον… απείθαρχο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ο Δήμαρχο, τον Διακομιχάλη), νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού Π., (SAMOS G7) που έβαλαν τις σημαίες την Παρασκευή, 13-04-2018, για την μνήμη του “Αγγέλου” μας πιλότου Γιώργου ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ, που “έφυγε”, στις 12-04-2018, για τους ουρανούς, έπρεπε αμέσως (λόγω της ιστορικής εμπειρίας του 1996, των Ιμίων) να είχαν συλληφθεί, να τους είχαν γίνει σχετικές και σε δριμύ ύφος συστάσεις και η ενέργειά τους να είχε καταδικασθεί στο Πανελλήνιο ευρέως για προφανείς λόγους, αν φυσικά οι της Κ-Β ήξεραν τους Τούρκους πώς σκέφτονται και πώς λειτουργούν, αφού η υπόψη πράξη τους στην περιοχή των Ε-Τ συνόρων αποτελεί έκφραση πολιτικής πράξης – ενέργειας, (εσωτερική ή εξωτερική πολιτική ασκεί μόνον το κάθε Κράτος), όπως η κατάσταση, δυστυχώς, διαμορφώθηκε μετά το 1996!..

ω3

   γ. Όπου το κάθε επίσημο Κράτος(!), στα όρια της επικράτειάς του, έχει βάλλει την σημαία του οφείλει και να την υπερασπίζεται “πάση θυσία! Όπου το Κράτος όμως ανέχεται τον οποιοδήποτε πολίτη να κάνει ό,τι… γουστάρει, όπως το ελληνικό Κράτος την πρόσφατη ενέργεια αυτή των Φουρνιωτών “Γαύρων”, στα 5 νησάκια περί τους Φούρνους, και είναι Κράτος που σκέφτεται και… διαλογίζεται, θα πρέπει αφού αφήνει την πράξη να λάβει χώρα και δεν αντιδρά, [ξαναγράφω, αν(!) σκέφτεται], να παρακολουθεί τον χώρο όπου έλαβε χώρα η πράξη! Αν συνέβαινε αυτό θα έπεφταν στην “λούμπα” οι Κομμάντος της τ/”Δκσης Ακτών” και θα υπήρχε σήμερα “ισοδύναμο τετελεσμένο”, για την απελευθέρωση των 2 στρ-κών μας!..

Ερωτάται λοιπόν!

– Οι της Ε/Κ-Β τα ξέρουν όλα τα παραπάνω;

– Ναι, άριστα!

– Τότε;

Απαντώ:

Οι… Κοι της Κ-Β των “ΣΑΝΕΛ” είναι πανέξυπνοι, (αναφέρομαι μόνον σ’ αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ, διότι των ΑΝΕΛ είναι ηλίθιοι, αφού σχετικά με τη νοημοσύνη τους μιλάμε για “Δείκτη Ιδιωτίας” και όχι “Νοημοσύνης”), αλλ’ όμως και βαθιά αλλεργικοί ειδικά στην ελληνική σημαία όντας ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ(!) και ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ(!) και συνεπώς -στην καλύτερη- στα παπάρια τους, με το συμπάθιο, όλα αυτά που σας γράφω εδώ και τώρα, αφού δεν τους καίγεται καρφάκι” αν και όλη η Ελλάδα ακόμα, αλωθεί από τους Μογγόλους και όποιους άλλους ξένους, με αποτέλεσμα η χώρα μας και ο λαός της να ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ συνεχώς από τους απέναντι γείτονες, οι οποίοι, χωρίς να είναι τίποτα ιδιαίτερο, δυστυχώς και πράττουν έξυπνα” και δίκιο έχουν, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, ως προς την αναφορά των συμβάντων, που έχουν λάβει χώρα, έως τώρα!.. (“Βγάλτε έξω” την πτώση του Μιράζ, που μας είπαν ότι “δεν ήταν στον χώρο”, κλπ)!..

    δ. Οι Τούρκοι λοιπόν (λιμενικοί και στρ-κοί), που παρακολουθούσαν εκ του σύνεγγυς το υπόψη θέμα με τους νεαρούς Φούρνιους, (νεαρούς Φούρνιους στους οποίους κάποιος θα πρέπει να τους μάθει ότι δεν αρκεί μόνον Πατριωτισμός, αλλά απαιτείται και η γνώση των χαρακτηριστικών του Ιθακήσιου… Οδυσσέως, στους όποιους σχεδιαστές παρομοίων ενεργειών), οι Τούρκοι λοιπόν, που ειδικά τώρα το Αιγαίο για την εξωτερική πολιτική τους είναι 1ο θέμα, αφού “ανοίγει” σε λίγο, απ’ την “Διεθνή Εξουσία”, το θέμα της διαμοίρασης του ενεργειακού του πλούτου και μάλιστα “διεθνώς” [οι ΤΕΔ υποστηρίζουν πάντα στην πράξη την τ/εξωτερική πολιτική, (διαβάστε την φράση αυτή ξανά), διότι είναι Δικτατορία μεν, αλλά Κράτος δε], ναι(!), “βγήκαν” στον μικρό “Ανθρωποφάγο, που είναι “καρσί” στις ακτές τους (δεν έκαναν και στο “φινάλε – φινάλε” κανένα κατόρθωμα) πήραν τη σημαία των νεαρών εύκολα, βιντεογράφησαν την ενέργειά τους και… αντίο” σας!..

    ε. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η έγκυρη τ/ε/φ “Χουριέτ” γράφει (17-04-2018) πως οι Τούρκοι αρχικώς ζήτησαν από την ελληνική Κ-Β να πάρει την σημαία των νεαρών από τις ερημονησίδες μας αυτές, κάτι που προφανώς και αυτή δεν… διέταξε, με αποτέλεσμα ό,τι ακολούθησε! Αν τους πιστεύω;

Απαντώ:

– Ναι, τους πιστεύω, αν και απ’ την στιγμή που δεν ενήργησε αμέσως η ε/Κ-Β, με τον τρόπο που στην 2η παρ. εδώ αναφέραμε, δεν έχει καμμία σημασία! (Οι Τ/Πολιτικοί ξέρουν πλέον άριστα το “τί παίζεται” στην χώρα μας, όπως επίσης και το -ανύπαρκτο- “ειδικό βάρος” της πολιτικής μας ηγεσίας, την οποίαν πια την “έχουν για πλάκα”, τουλάχιστον μέχρι τώρα)!..

Επειδή όμως είναι και τελείως αδιάφορη περί τα εθνικά μας θέματα η Ε/Κ-Β, μετά την όποια της απάντηση, (τυγχάνουσα ένας απλός “εκτελεστής διεθνών εντολών”, ήτοι των πατρώνων της “Διεθνών Εβραίων”, SOROS, και λοιπών ανθελλήνων ομοίων του και μέχρις εκεί, κυβερνητικοί που πιστεύουν ότι, αν θα απαιτηθεί, θα τους σώσουν οι “Διεθνείς Αφέντες” τους), δεν σκέφτηκε το τί θα έπρατταν μετά οι Τούρκοι, ώστε -πιθανώς- οι ΕΕΔ να ελάμβαναν αυτές τον… λόγο!

(Υπάρχει ορατό πλέον πρόβλημα και σ’ αυτές και κυρίως στο θέμα των έξυπνων εισηγήσεων της ελληνικής στρ-κής ηγεσίας, προς την Κ-Β / ας μην γράψω τίποτα άλλο… Χακάν, που ξέρω πως κάνετε “πάρτυ” ειδικά με τον Καμμένο! Με την ευκαιρία! Ρε Χακάν! “Το σπίτι του Καμμένου” γιατί το έχεις τόσο “στενό μαρκάρισμα”; Γιάλινη είναι βρε όλη του η ζωή, τί είναι αυτό που δεν ξέρεις και το ψάχνεις ρε παλιοβρωμιάρη);

    στ. Ο ελληνικός Τύπος (ε/φ) είναι πλήρως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ! Δεν υπάρχουν πλέον Έλληνες και Ελληνίδες δημ/φοι ολκής! Και ενώ έχει αναγνωρισθεί το πρόβλημα, δεν περιορίζονται οι ανόητοι στην αναφορά και μόνον των όποιων… ειδήσεων, που και αυτές πάλι, δεν ξέρουν οι περισσότεροι, όταν τις λένε, ούτε σε ποιά ερωτήματα θα πρέπει η αναφορά τους να απαντά, αλλά προβαίνουν και σε… σχόλια!

– Είναι δυνατόν;

– Και όμως είναι! Η κρίση ΚΤΥΠΗΣΕ(!) και τον χώρο της Δημοσιογραφίας, η οποία ήδη πέθαινε και πριν απ’ αυτήν, αφού είχε δεχθεί πολλαπλά καίρια… “φονικά κτυπήματα!

– Μια ματιά στις καθημερινές ε/φ, καθώς και στις ειδήσεις των Καναλιών, (δημοσίων και ιδιωτικών), να ρίξει κάποιος που ξέρει και παρακολουθεί, αμέσως καταλαβαίνει το… τεράστιο σχετικό υφιστάμενο… κενό!.. (Άσε που για ένα γεγονός, τις περισσότερες φορές, “άλλο λέει ο ένας και άλλο ο άλλος” ή στην καλύτερη περίπτωση, ο δεύτερος χρονικά συμπληρώνει τον πρώτο! Γίνεται γενικώς… “της που..ας”)! Είναι προτιμότερο να παρακολουθεί κανείς όχι μόνον ξένα μεγάλα ευρωπαϊκά και αμερικανικά Κανάλια, αλλά ακόμα και… τουρκικά!.. Εκεί φτάσαμε!..

– Και αυτό το κορυφαίο “αλαλούμ” το ενισχύουν και άσχετοι… “Σχολιαστές”, (που καλούνται να σχολιάσουν “μισές ή και λάθος ειδήσεις”, κλπ), πολλοί των οποίων είναι και πρώην στρ-κοί και γνωστά -ταυτόχρονα- κομματικά και γενικώς διαπλεκόμενα λα-μό-για, που… ασθενούν, πάσχοντες κυρίως από την ανίατο παθολογική νόσο της “προβολής” ή απ’ την όμοια της “χαμένης εξουσίας” ή ακόμα και απ’ την χειρότερη ψυχική νόσο, αυτήν του ξεπεράσματος του “Φωτεινού Νοός”Στρατάρχη Αλεξάνδρου ΠΑΠΑΓΟΥ! (Αυτή έχει εμφανιστεί κυρίως σε αριθμό τέως ή πρώην Αρχηγων Γεν. Επιτελείων)!.. 

Η επιπρόσθετη ανυπαρξία “Υπουργείου ή και Γραμματείας -έστω- Τύπου και Πληροφοριών” και αναλόγου – καταλλήλου σχετικής Οργανώσεως, σε ένα ήδη… αλωμένο… ανθελληνικό Κράτος, όπως και η ανυπαρξία “Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, (δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο, δεν είναι δυαντόν να συστήσουν τέτοιο, ειδικά οι των “ΣΑΝΕΛ” κυβερνώντες, αφού είναι σε εξέλιξη ο σχεδιασμός καταστροφής της Ελλάδος), μεγενθύνουν το πρόβλημα, με μορφή γεωμετρικής προόδου!..

(Φτάσαμε στο σημείο, ο Α/ΓΕΕΘΑ, να μιμείται, και μάλιστα συνεχώς, τον… Ι. Μεταξά, στην στάση του εννοώ προς τους δημ/φους και να τους καλεί για οδηγίες στο Γραφείο του, κλπ, όπως ακούμε και θλιβόμαστε, ενώ και αυτό… “ξέφυγε” και “βγαίνουν” “παιδαρέλια” δημ/φοι και λένε, “επί παρ/τι”, “όπως μας είπαν… Νίκο, ανώτατες πηγές του Υπουργείου”, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Για γέλια και για κλάματα μαζί”, όλα τα παραπάνω εκτεθέντα!.. 

Βγάλτε τώρα εσείς τα δικά σας συμπεράσματα,

αφού

προσθέσετε και το Πρωθυπουργικό ρηθέν, απ’ το Καστελλόριζο, σήμερα (17-04-2018), που λέγει στους Τούρκους:

Μην παίζετε με την Ελλάδα!..

ΥΓ.

1. Κε Τσίπρα, Κε Π-Θ γέ! (Ωϊμέ)!

       α. Φύγε τώρα, δια των εκλογών! (Δεν θυμάσαι “πώς την έκανε”, πριν από μερικά χρόνια, ο φίλος σου ο Νεο-Βούδας; Δεν θυμάσαι το “πώς” ήλθε τότε “στα πράγματα” ο Γιώργος);

    β. Αν δεν φύγεις, άλλαξε τουλάχιστον από ΥΠΑΜ, τον Καμμένο, τώρα! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ, αν τον αφήσεις εκεί!.. Άκουσέ με!..

2.  Άσχετο: Η Αρχόντισσα παρακαλείται να ψάξει και να αναφέρει, σε ποιόν ανήκει το παρακάτω όχημα!

ΖΧΑ 1669 FORD

(Οδηγός άνδρας ηλικίας 45-55 ετών)!

Μην με ρωτάς τώρα τί FORD, κλπ, αφού ξέρεις πως σ΄αυτά τα θέματα είμαι… καρότσα!..

3. Όπως σας γράψαμε ότι θα γινόταν, οι Αμερικανοί στρ-κοί, διότι είναι επαγγελματίες και όχι… σούργελα, ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα των κοινών, με τους Αγγλο-Γάλλους, πυραυλικών τους επιθέσεων, στην Συρία!

4. Επειδή μας διαβάζουν, ανέφεραν επίσης ότι δεν υποστήριξαν έτσι (με ό,τι έπραξαν δηλαδή) Ισραηλινά συμφέροντα! Απαντούμε:

     α. Κοι! Γιατί θα ήταν κακό να κάνατε και αυτό ακόμα, όταν μιλάμε για ένα Κράτος και για έναν λαό της Βίβλου, το οποίο ένας ολόκληρος κόσμος, λέγε με Αραβικός, (ίσως μέρος του “σήμερα”), αλλά και όχι μόνον, λέγε με Ρωσία, Ιράν, Τουρκία, κλπ, θέλει να καταστρέψει; Δεν έχει δικαίωμα σε Κράτος και σε Ελευθερία ο Ισραηλινός λαός, ήτοι οι απόγονοι, σε ποσοστό 99,5%, των φτωχών Εβραίων, που σφαγιάστηκαν στα Ναζιστικά στρ-δα συγκεντρώσεως, κατά τον Β’ Π.Π.; (Το ίδιο ερώτημα σας το έχουμε θέσει και για τους δυστυχείς Κούρδους)!..

     β. Έστω και έμμεσα όμως Κοι, με την ενέργειά σας αυτή, βοηθήσατε στην ασφάλεια του Ισραήλ και κυρίως στην επιβίωσή του, αφού δεν θα μου αρνηθείτε ότι πλέον κινδυνεύει λιγότερο ο “ενεργειακός τροφοδοτικός διάδρομος” του Ισραήλ, που συνδέει το “Ντέϊρ Ελ Ζορ”, με την Συρία, τον Λίβανο και τελικώς με το Ισραήλ! (Αυτό που οι Τούρκοι ονόμασαν Νότιο Διάδρομο)!..

    γ. Απ’ την άλλη πλευρά και το Ισραήλ δεν ζήτησε καμμία βοήθεια από εσάς, παρά μόνον την εφαρμογή του ΔΙΚΑΙΟΥ, (ό,τι… αδίκως και ματαίως ψάχνει και η Ελλάδα, χρόνια τώρα), απ΄όλα τα “διεθνή φόρα” και κυρίως απ τον Ο.Η.Ε., ο οποίος και εσχάτως τήρησε ανοίκειο στάση απέναντί τους! Έτσι, στο πλαίσιο αυτό που περιγράφω, πριν από την δική σας δυτική κοινή συμμαχική επιχείρηση στη Συρία, οι ΙΕΔ και συγκεκριμένα η ΙΠΑ επεχείρησε με επιτυχία κατά παρομοίων και άλλων στόχων, στη Συρία! Θα το θυμάστε!

    δ. Τέλος, θέλω να πιστεύω πως ο Αμερικανός Επιτελής Αξκος, ο οποίος ανεφέρθη στα αποτελέσματα της δυτικής αυτής… παρέμβασης, στο Συριακό Πεδίο, δεν προέβη στη δήλωση αυτή, ότι δηλαδή, δια της συμμαχικής ενεργείας στην Συρία, οι Η.Π.Α. δεν υποστήριξαν Ισραηλινά συμφέροντα, κλπ, διότι ανήκει στους “Δημοκρατικούς” και “δεν πάει” τον Π-Θ Νετανιάχου!.. Δεν νομίζω ότι έχει το επίπεδο και στο… Αμερικανικό Πεντάγωνο “πέσει τόσο χαμηλά”, όπως δυστυχώς συμβαίνει “σήμερα” στην λοιπή αμερικανική πολιτική ζωή, η οποία ελεγχόμενη ακόμα δυστυχώς από τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” και τους πάτρωνές τους “Νεο-Ταξίτες” “Διεθνείς Εβραίους, “ζει, αναπνέει και… κινείται”, με βάση το απύθμενο μίσος κατά του Προέδρου ΤΡΑΜΠ και κατά του… “δεξιού” Νετανιάχου!..

5. Κάτι “στημένα” Αναρχο-Κομμούνια, μαζί και με ξενους πράκτορες, προσπάθησαν και πάλι να ρίξουν το άγαλμα του Χ. Τρούμαν!

– Γιατί;

– Διότι τάχα οι Αμερικανοί με την πρόσφατη επίθεσή τους στη Συρία, με τους Αγγλο-Γάλλους, κλπ, τάχα “σκοτώνουν την ειρήνη” και λοιπά “τσιτάτα”!..

Όχι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός λόγος! Η αλήθεια είναι ότι όντας, οι περισσότεροι απ’ αυτούς, απόγονοι Κομμουνιστών, ελληνικής καταγωγής προδοτών(!!!) που πολέμησαν για την ΕΣΣΔ και κατά της δημοκρατικής Ελλάδος, την περίοδο 1944-1949, μισούν τις Η.Π.Α., που ενίσχυσε αντίστοιχα και αντιστρόφως ανάλογα με την ΕΣΣΔ, του Στάλιν, τότε, τον ελληνικό στρατό, με αποτέλεσμα την ήττα τους, καθώς και στη συνέχεια, με το περίφημο Δόγμα Τρούμαν και τη βοήθεια Μάρσαλ, με τα οποία στήθηκε (“σηκώθηκε ξανά στα πόδια της”) η ισοπεδωμένη Ελλάδα, γαλουχήθηκαν απ’ τους γονείς τους με μίσος για τους λοιπούς Έλληνες και για την ίδια την χώρα που τους γέννησε!

[ΘΥΜΙΖΩ προς ΌλουςΗ βάναυση τριπλή κατοχή μας, του 1941 – 1944, δεν είχε τόσα θύματα και τόσες εκ θεμελίων” Κ/Φ, όσες η ξενοκίνητη ανταρσία, των ελληνικής καταγωγής και Ελληνο-Σλάβων Κομμουνιστο-Συμμοριτών (Κ/Σ)]!

  • Αυτή είναι η αλήθεια!

– Ασφαλώς οι επισημανθέντες πράκτορες (κυρίως ιδεολογικοί συνεργάτες / πάτρωνες – σχεδιαστές της αποπείρας αυτής) το “πέρασαν” ως πράξη, κυρίως για να καταστρέψουν ή έστω για να υπονομεύσουν τις Ε-Α σχέσεις!

– Με την ευκαιρία! Ρε εκεί στου Ράμα τα… μέρη! Βρείτε τρόπο ή τρόπους και μαζέψτε τους νεαρούς Τουρκαλβανούς ρε βλάκες απ’ τον ΑΝΤΑΡ-CIA και κυρίως απ’ τον ANTI-FA! Σκεφτείτε τί σας γράφουμε τώρα!.. Εκτίθεστε! Σε εσάς κάνετε βρε κακό και όχι στην Ελλάδα! Και οι Αμερικανοί και… “άπασαι αι σοβαραί ξέναι ΜΥ” γνωρίζουν τα μέλη τους!.. Ξυπνάτε!.. Ποιό είναι το πραγματικό συμφέρον σας βρε;

– Α! Τώρα που του “Δ.Κ.”οι γνήσιοι και υπερήφανοι Αλβανοί του Μπερίσα, σκόρπισαν… ηρωϊνη (αυτό συμβόλιζε το αλεύρι ή όχι;) μπροστά στο πρόσωπο του Ράμα και μέσα στη Βουλή σας, πιστεύω πως θα πάψετε, όσοι από εσάς ακόμα υποστηρίζετε τον Ελληνο-Γενότσαρο, “SOROS-παιδο” Ράμα και “αδελφοποιτό” του Τσίπρα, να κατηγορείτε τους Έλληνες ότι σας θίγουν τάχα τον Π-Θ σας, όταν οι ίδιοι σας, τον αποκαλείτε ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ και ΜΕΓΑΛΟ-ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟ!..

6. Κε Τόσκα και… αγαπητά Ε/ΜΜΕ!

– Θα μας πείτε (εσύ Κε Τόσκα) αν πιάσατε αυτούς που μέσα στην Μ. Εβδομάδα μόλυναν με ύβρεις (τάχα μου συνθήματα, απειλές, κλπ, του “στυλ”, “θα σας σφάξουμε”, “παπάδες βιαστές”, κλπ) τους τοίχους Ιερών Ναών των Αθηνών, (πχ Αγ. Κων-νου Ομονοίας), αλλά και άλλων πόλεων, ενώ εσείς Ε/ΜΜΕ θα μας πείτε ρε ξεφτίλες, γιατί δεν αναφέρατε τίποτα;

7.  Τα ελληνικά ΜΜΕ, που ελέγχονται απόλυτα από τη “Νέα Τάξη” των Παγκοσμιοποιητών, “Διεθνών Εβραίων”, έχουν τόσο πολύ “ξεφύγει” στην προσπάθειά τους να δείξουν στα βρώμικα διεθνή αφεντικά τους ότι πολεμούν τον Τραμπ, περισσότερο και απ’ αυτούς ακόμα, που έφτασαν στο σημείο να αναφερθούν σε -προσέξτε- φερόμενη επίθεση με χημικά στην Α. Γκούτα και στην Ντούμα, με στόχο να υπονοήσουν οι τηλε-θεατές ότι κακώς έγινε η κοινή τριπλή συμμαχική δυτική επίθεση, κατά του Άσαντ, στην οποία πρωτοστάτησε ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ!

(Όπως πχ στο Κανάλι “ΣΚΑΪ, που τις ειδήσεις τις παρουσίαζε εκείνη η μικρή γαλανομάτα κοντούλα… παρθένα, καταλάβατε! Η… Κα Αντωνοπούλου, που είχε θιγεί (αχαχαχαχαχαχα), όταν ο Κασιδιάρης της είχε πει “φάτσα – κάρτα” ότι παίρνει απ’ τον Σταθμό μηνιαίο μισθό 3οοο+, αν θυμάμαι καλά το νούμερο!.. / Ο Αλ- Αφούζος τις διάλεγε και τις διαλέγει όλες στο ύψος του! Αχαχαχαχαχα)!..

Δυστυχώς είναι τόσο εξαρτημένοι από τη “Νέα Τάξη” και κυρίως οικονομικά, που έχουν αδρανοποιηθεί μέχρι και οι εγκέφαλοί τους, ώστε να μην μπορούν να ξεχωρίσουν το γεγονός απ’ την… προπαγάνδα, ήτοι το γεγονός που έλαβε χώρα, (λέγε με επίθεση με χημικά, κλπ), απ’ τον δράστη, ώστε να πουν ψευδώς ή ανακριβώς, αν θέλετε, και σίγουρα ορθότερα, (αφού κανείς δεν γνωρίζει απ’ αυτούς τον δράστη), όπως και σίγουρα προπαγανδιστικά, ότι “πίσω” απ’ την επίθεση ήταν η Δύση, ό,τι δηλαδή είπαν οι Ρώσοι!..

Τραγωδία!..

8. Τα ίδια Ε/ΜΜΕ, και τα ξένα εξαρτόμενα απ’ την Παγκοσμιοποίηση Δίκτυα, προσπαθούν τελευταία να δημιουργήσουν τύψεις στους αδαείς και κυρίως πεινασμένους Έλληνες, κάνοντάς τους “Ψυχολογικό Πόλεμο, με το να τους παρουσιάζουν “λάθρο” πεινασμένους, “λάθρο” που πάνε με ομοφυλόφιλους, για κανένα “Πενηντάεβρο” (οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί δεν “παίρνουν” πιο λίγα), “λάθρο” γυναίκες που εκδίδονται από Δίκτυα Αλβανών (κυρίως) και άλλων Μαστροπών, κλπ, ξεχνώντας όμως να πουν ότι:

   α. Οι Έλληνες στην μεγάλη τους πλειοψηφία ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ(!) τους όποιους ξένους, στους οποίους “άνοιξαν” μέχρι και τα σπίτια τους!

     β. Η ανθελληνική σημερινή Κ-Β μας έβαλε στην χώρα μας από το 2015 και συνεχίζει να βάζει μέχρι και σήμερα, εκ-ρια ξένους “λάθρο, τους οποίους δεν μπορεί να αντέξει η χρεοκοπημένη ελληνική οικονομία! Για τον λόγο αυτό το αφορολόγητο κατέβηκε αγαπητοί κάτω από τις 10.000 Ευρώ αρχικά και σε λίγο θα κατέβει κάτω και από τις 8500 Ευρώ,  (που είναι τώρα), για τους Έλληνες, απ΄ τον Ιαν. του 2019, με εντολή τάχα των ξένων, αλλά στην πραγματικότητα με εντολή του… ελληνόγλωσσου ΥΠ.ΟΙΚ. Τσακαλώτου, αφού ο κάθε ξένος στοιχίζει στο Κράτος 10.000 Ευρώ ετησίως! Καταλάβατε!..

     γ. Οι  Έλληνες έφτιαξαν οικονομικά όλα τα Βαλκάνια και συνεχίζουν να τα φτιάχνουν, όπως και τώρα χώρες της Ασίας και της Αφρικής!..

    δ. Μέχρι και ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ παίρνουν οι ξένοι και κυρίως οι Αλβανοί και δεν μικάει κανείς!.. Το 2016 από τις 36.000 περίπου ιθαγένειες που δόθηκαν, οι 28.000 εδόθησαν σε Αλβανούς, Ράμαααααααααααααααααα!..

Και, και, και, και,…………………

  • Όχι! Στο Πάρτυ των ΜΚΟ και στο “πού πήγαν και πάνε” τα λεφτά των διαφόρων “ΜΚΟ”, των SOROS και λοιπών ομοίων του, δεν θα το ξαναγράψουε τώρα! Τα έχουμε πει αυτά! Τα έτρωγαν και τα τρώνε με 10 μασέλες οι τάχα μου Αριστεροί και Προοδευτικοί του… Κόλου, Έλληνες, ελληνικής καταγωγής και ξένοι πράκτορες και μη!

– Λέμε λοιπόν σε όλα αυτά τα ανθελληνικά λέσια: “Φέρτε ρε κι άλλους “λάθρο” στην χώρα μας και μετά ξαναπείτε, στους Έλληνες που ισοπεδώσατε ρε Τσακαλώτε, (αφού η ελληνική Μεσαία Τάξη σας εμπόδισε στον Συμμοριτοπόλεμο να κάνετε την χώρα Παράρτημα της ΕΣΣΔ και των “Γκουλάγκ¨), ότι δεν περνούν καλά οι ξένοι ρε ρεμάλια”! (Με αφορμή τα όσα το “NBC”, που δεν ξέρουμε τάχα πού ανήκει, ανέφερε για την Ελλάδα ή όπως -κατά το παρελθόν- ο ανθελληνικός αγγλικός “Guardian” έχει αναφέρει, κλπ)!..

9. Πόσα σου δίνουν οι της… συμμορίας Κλίντον* Κε Κόμεϋ; Ντροπή σου ρε!

Λέγεσαι εσύ πρώην Α/ “FBI” ρε βρωμίλε, που βγήκες και έφτασες μέχρι του σημείου [-χωρίς όρια- προκειμένου να μειώσεις και ξευτελίσεις τον Πρόεδρο της χώρας που προστάτευες, ως Ομοσπονδιακός], να μας δώσεις μέχρι και εικόνες των ερωτικών πράξεων του ΤΡΑΜΠ, λέγοντάς μας πως 2 θηλυκές “παρτενέρ” του ουρούσαν η μία την άλλη, κλπ; Φτου σου ρε, φτου σου!..

(Η εβραϊκής καταγωγής Αμερικανο-Πολωνέζα, Δις Μόνικα ΛΕΒΙΝΣΚΙ, που προ ετών πεοθήλαζε και μάλιστα μέσα στο Γραφείο του, τον Μπιλ τον… Γλυκοτσούτσουνο, για να… ανέλθει, θα διατηρεί πάντα τα σκήπτρα Κε Κόμεϋ, ό,τι και να έκανε στη ζωή του ο ΤΡΑΜΠ! Κάποια στιγμή όμως θα σας καταλάβουν οι Αμερικανοί! Ο αμερικανικός λαός δεν είναι ζώα)!

– Εϊ! Εκεί στους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” Γεροσυσιαστές! Χάσατε τελείως την αξιοπρέπειά σας, υπακούοντας στους πάτρωνές σας “Νεο-Ταξίτες” “Διεθνείς Εβραίους”; Φτου σας ρε ξεφτίλες!.. Φτου σας! Μέχρι και τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ “δικούς σας” Κέννεντυ, που σας κατάλαβαν, τους ξεπαστρέψατε, στον ΤΡΑΜΠ θα στεκόσασταν, μ’ αυτόν θα βάζατε φρένο στις βρωμιές σας; Έχετε πάθει τέτοια ανοσία που δεν ενοχλείστε ούτε από τις ακραίες χυδαιότητες του Κόμεϋ!..

– Κε Κόμεϋ! Αν ο ΤΡΑΜΠ δεν ήταν πραγματικά Αμερικανός Πατριώτης, τώρα θα έπρεπε να ήσουν ΝΕΚΡΟΣ, με δγή του, όχι γιατί είπες ό,τι είπες και πάλι, αυτά δηλαδή τα αηδή πραγματικά που ανέφερες, αλλά διότι πιθανώς να είσαι και ο 1ος στην θρυλική ιστορία του “FBI”, ο οποίος παρουσιάζεται με τέτοιο ανθρώπινο, αλλά και επαγγελματικό ανύπαρκτο… ήθος! Μάλλον όμως δεν θα ήσουν πραγματικός Πράκτορας, που το πρώτο που μαθαίνει είναι να σιωπά, αλλά “δοτός!..

Shame on You Mr… Nothing“!.. 

 * Κάποτε υπήρχαν στη Δύση (“Far West”) οι Κλάντον! Σήμερα οι Κλίντον!.. Αίσχος!..

** Κρίμα και σε εσένα Κε Ρόμπερτ Ντε ΝΙΡΟ! Δεν έπρεπε εσύ, με ένα τόσο μεγάλο και παγκόσμιο όνομα στον χώρο της “7ης Τέχνης”, να ταυτιστείς με κανένα από τα 2 μεγάλα αμερικανικά Κόμματα! Από πού άραγε σε κρατάνε οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”; Κρίμα!..

*** Μίστερ Τζορτζ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ! “Μαζέψου”, μην “ανοίξουμε” το στόμα μας!..

10. Οι Θάνος ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ (συγγενής της… Ακοντίστριας Ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ) και η Χριστίνα ΚΑΪΣΑ, συγγενής του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ βουλευτή Έβρου, Καϊσα, πώς και ανήλθαν, στις ημέρες μας, σε ύπατες θέσεις εξουσίας στην “NOVARTİS” /  “HELLAS; Κε Πολλάκη, καμάρι των Σφακίων, όπου δεν θέλουν να σε βλέπουν πια, ξέρεις κάτι να μας πεις;

11.  Θα βγει τώρα κανείς από τους “ΣΑΝΕΛ” να μας πει τίποτα για την υπόθεση NOOR-1 και τον Ιρανό μεγαλέμπορο ηρωϊνης Σερίφι ΖΙΝΤΑΣΤΙ, που συνελήφθη και φυλακίστηκε στην Πόλη; (Για 2η φορά)!..

  • Θα επανέλθουμε φίλοι(!..), αφού ο ΘΡΥΛΟΣ και ο λαός του ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, βρωμιάρηδες, που είστε πιο Φασίστες και από τους χειρότερους υπάρξαντες ιστορικά Φασίστες, αφού όχι μόνον πιστεύετε και ακολουθείτε την οικογενειακή… ευθύνη, αλλά ποινικοποιήσατε και τις ανθρώπινες σχέσεις και μάλιστα την ίδια την…  φιλία!..

Ο ΖΙΝΤΑΣΤΙ έχει άμεση σχέση και με τον άλλον Ιρανό, τον σύζυγο της Εμπρού ΓΚΙΟΥΝΤΕΣ, που κρατείται στις Η.Π.Α.!.. Καταλάβατε!.. Θα τα πούμε!..

– Οψόμεθα!..

12. Μπράβο Κε Πάϊατ! Είχαμε δίκιο για το ανθρώπινο ήθος σας, που σας δόμησαν(!!!) οι γονείς σας! Ορθώς επισκεφτήκατε το “Περιβόλι της Παναγίας μας” και μάλιστα λίγο μετά από το Πάσχα!

Βοήθειά Σας η Παναγία μας“!..

13. Ρε βλαμμένε Φωκά, που έγινες και βουλευτής (και “προχθές” “ξανάπαιξες”, εμπρός στους Οπαδούς του… Μπάουκ, την εκλογή σου, φτύνοντας την Ελλάδα μας) και συ ρε μεθυσμένη παλιοπατσαβούρα Τουρσουνίδη, (δεν μου φταίει σε τίποτα ούτε η αδελφή σου, ούτε ο συγχωρεμένος Βουλινός, ούτε,…….., και σταματώ), μπείτε γρήγορα στα κλουβιά σας ρε βρωμιάρηδες, που “θα χωρίσετε εσείς τα μεγάλα… προσώπατα την Ελλάδα στα 2″!.. Ουστ ρε ξεφτίλες, ουστ ρε παλιοκουράδες, που βρήκατε ευκαιρία να γλείψετε δημοσίως, μέχρι και τον Ρώσο μεγαλο-πράκτορα Ιβάν!.. 

– Τσίπρα! Δώστο επιτέλους το Πρωτάθλημα στον… Μπάουκ, όπως είχες πει την 3η αγωνιστική, από τη Θεσσαλονίκη, ώστε να πάψουν να βγάζουν από το στόμα τους βρωμιές, κλανιές και σκατά!.. Δώστο μπας και πάψουν να κλαίνε, αλλά και να σου σπάνε τα γραφεία σου στη Θεσσαλονίκη!.. (Τα γραφεία του “ΣΥΡΙΖΑ” εννοώ)!..

– “Κάνε πίσω” ρε Μελισσανίδη! Άσε να πάρει το Πρωτάθλημα ο φίλος και σύμμαχός σου, ο Ρώσος, και εσύ το παίρνεις του χρόνου, με τους ίδιους υπόγειους και βρώμικους τρόπους που ακολούθησες και φέτος!.. Άλλωστε, όπως είχες πει και στο Βόλο πέρυσι, “δεν με πειράζει που το πήρε το Κύπελλο ο Πάοκ”! Σωστά, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε… “πειράζει”, το καταλαβαίνουμε, αφού το “κολαράκι” σας ο ΘΡΥΛΟΣ το… περιποιείται, 10ετίες τώρα!.. 

14. Α ρε καϋμένε Καμμένε! Και πάλι την σκαπούλαρες! Δεν σε παραπέμπει και πάλι η Βουλή, άκουσα σήμερα! Και πού πήγε η μαγκιά σου ρε φιλαράκο, τότε που μας έλεγες ότι θες τάχα να δικαστείς για την υπόθεση της… “Σ. Αραβίας” (κατάλαβες) και “πούλαγες” πολιτικό τσαμπουκά, μέσα στη Βουλή; Γιατί ρε “γατάκι πήρες τα λόγια σου “πίσω” σήμερα, στην υπόθεση με τον Θεοδωράκη, κρυπτόμενος πίσω από την ασυλία σου και κυρίως πίσω απ’ την Κ-Β κή πλειοψηφία;

15. Ένα, Δύο ενδιαφέροντα θεματάκια παρακάτω:

      α. Κε Ευαγγελάτε!

  • Τα Ίμια, το 1996, δεν ήταν εντός Ελλάδος, τότε που μιλάγαμε για “εξωτερική πολιτική” του Διακομιχάλη; Τί παπαριά και μάλιστα διορθωτική έκανες στην Κα Συριζοπούλου, στο “Δελτίο” σου, (17-04-2018), συγγνώμη Κα Καλογεροπούλου, η οποία αναφέρθηκε -και ορθώς- σε… “εξ αμελείας” “άσκηση εξωτερικής πολιτικής” των 3 Ελληνόπουλων;

      β. Κε Ευαγγελάτε και οι λοιποί του «”πάνελ” των 2’» (Δελτίο στο “Έψιλον”, 17-04-2018) και κυρίως εσύ Ναύαρχε Φουντουλάκη!

  • “Την ελληνική σημαία μπορεί να την “σηκώνει” στο σπίτι του, όποιος Έλληνας ή Ελληνίδα θέλει, όποτε θέλει ή -και πολύ ορθώς- υφίσταται εδώ και 10ετίες Νόμος, ο οποίος καθορίζει το πότε μπορούν οι Έλληνες πολίτες να υψώνουν την σημαία μας στο μπαλκόνι μας, στην αυλή μας, κλπ, ειδάλλως, σε αντίθετη περίπτωση, κανονικά πάνε / πας κατηγορούμενοι / -νος στο Δικαστήριο; (Άλλο ισχύει φυσικά με τις “Δημόσιες Υπηρεσίες” και τη Σημαία μας)! Για πες ρε Ναύαρχε! Άϊντε, έγινες και Ναύαρχος!..

  γ. Ο ακτιβισμός των Ευρωβουλευτών μας, για τους 2 στρ-κούς μας, σήμερα, 17-04-2018, δείχνει ξεκάθαρα, το πόσο βαθειά χαλεπές ημέρες διέρχεται η εξωτερική μας πολιτική!

– Η εικόνα και μόνον, με τα “πλακάτ” του Παπαδημούλη (“Free 2 Greek Soldiers, … … …”) και των άλλων, όπως του Κούλογλου (που “αν και γιός σκλάβου”, όπως το επίθετό του λέγει, είναι… ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι νεο-κομμουνιστής), που είχε “πλακάτ” με τις 2 “φωτό” των στρ-κών μας, θύμισε έντονα… “εικόνες Κύπρου”, το 1974, όπου οι χαροκαμμένες Κύπριες μάνες, αδελφές, κλπ, κρατούσαν, κλαίουσες ή και ολοφυρόμενες, φωτογραφίες των αγνοουμένων παιδιών τους, ανδρών τους, κλπ!.. Συνολικά, το όλο σκηνικό που είδαμε λειτούργησε εις βάρος της Ψυχολογίας του συνόλου σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας!

Για άλλη μια φορά “παίξαμε” τουρκικό χαρτί, χωρίς να μας το ζητήσουν οι… Τούρκοι!..

    δ. Ξανά ψέμματα και μάλιστα χοντρά, από τον Τσίπρα και μάλιστα από την Ρω! (17-04-2018). Είπε ότι τον Αύγουστο, του 2018, «η Ελλάδα θα βγει από τα Μνημόνια, τόσο “καθαρά”, όσο ο καθαρός ουρανός του Καστελόριζου»!

Τελικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός μας θεωρεί ζώα! Αν όχι, τότε σίγουρα πάσχει από βαρειά ψυχολογικά προβλήματα! Άλλη εξήγηση δεν μπορεί να υπάρχει, δεν μπορεί να δοθεί!

Έχει υποθηκεύσει την χώρα με το “Υπερταμείο”, για 99 χρόνια, μέχρι το 2115, έχει υπογράψει πλεονάσματα 3% έως το 2022 και 2% έως το 2060 και μιλάει για έξοδο από Μνημόνια, και από κάτω, από το ακροατήριο, υπήρχαν άτομα που τον χειροκρότησαν, (και 1, 2 στρ-κοί μάλιστα), γι’ αυτό που είπε, όντας σίγουρα κρεττίνοι, ενώ δεν θα έπρεπε, αφού, έστω και γλείφτες του, “Γκρούεζές” του, οι… Μ. Πέμπτες και οι… Μ. Παρασκευές του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ είναι μπροστά μας και θα είναι… πολλές!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-