ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ! ΔΙΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ “ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ” ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ!

Ένας πραγματικός ηγέτης κόντρα σε ένα σάπιο σύστημα

Ένας πραγματικός ηγέτης κόντρα σε ένα σάπιο σύστημα
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 – 22:43

Γιατί υπερασπίζεστε με τέτοια λύσσα το Μαρινάκη; Υπάλληλοί του είστε και βάζετε το κεφάλι σας στον ντορβά γι’ αυτόν;”.

Μας έχετε ζαλίσει, κάποιοι από εσάς, “κάθε τρεις και λίγο” με αυτά τα ερωτήματα. Πάρτε όλες τις απαντήσεις μαζεμένες, με στοιχεία κι όχι με αερολογίες.

61 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός πεταμένα λεφτά, σε μνημονιακά χρόνια της χώρας, που κανείς δεν είχε λεφτά για πέταμα, σε μία ΠΑΕ που τον Ιούνιο του 2010 είχε συνολικό άνοιγμα και χρέη περίπου…100 εκ. ευρώ, δίχως τα έσοδα του Champions League.

7 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, η υψηλότερη θέση στην ιστορία μας στην επίσημη βαθμολογία της UEFA, 24η το 2016, με μεγάλες νίκες επί των εν ενεργεία πρωταθλητριών ομάδων των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων από τις χώρες Αγγλία-Ισπανία-Ιταλία-Γερμανία-Γαλλία, με ”διπλό” στο Λονδίνο και την ιστορική φετινή πρόκριση επί του μεγαθηρίου που λέγεται Μίλαν, επιτεύγματα που είναι πρωτοφανή για τα δεδομένα του Ολυμπιακού, από το 1959 που πρωτοέπαιξε στην Ευρώπη σε επίσημο παιχνίδι μέχρι σήμερα.

Επένδυση άνω των 40 εκ. ευρώ στις προπονητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη, με 5 νέα γήπεδα, ολοκαίνουρια κτήρια και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, σε εγκαταστάσεις οι οποίες ανήκουν στον Ερασιτέχνη, άρα ακόμη κι αν φύγει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ αύριο – μεθαύριο από τον Ολυμπιακό, αυτές θα μείνουν ως ”προίκα” στο Σύνδεσμό μας.

1,5 με 2 εκ. ευρώ τον χρόνο, κάθε χρόνο, λεφτά από την περιουσία του στα ταμεία του Ερασιτέχνη μας, με το συνολικό ποσό που έχει βάλει από το 2010 να ξεπερνάει τα 15 εκ. ευρώ. Αποτέλεσμα αυτού το ότι συντηρούμε 17 τμήματα, κάνοντας σε όλα πρωταθλητισμό ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, με τα στατιστικά να λένε τα παρακάτω.

Το 1991, όταν μπήκε ο Σωκράτης Κόκκαλης στο μπάσκετ του Ολυμπιακού αρχικά, μετά στο ποδόσφαιρο και στήριξε τα ερασιτεχνικά μας τμήματα στην πορεία, ο ΠΑΟ είχε τη μέγιστη διαφορά τίτλων από εμάς, στη μέχρι τότε ιστορία των 2 Συλλόγων. Προπορευόταν κατά 78 τρόπαια.

Το 2010 που ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε τις μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ΠΑΟ είχε ένα μικρό προβάδισμα στους συνολικούς τίτλους, σε όλα τα σπορ, κατά 3 τρόπαια, 300 έναντι 297 δικών μας.

Σήμερα, έπειτα από 9 χρόνια με Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι της ΠΑΕ και αφανή χρηματοδότη στα ερασιτεχνικά μας τμήματα, αλλά και με τη Θύρα “7” να διοικεί το Σύνδεσμό μας, ο Ολυμπιακός προηγείται του Παναθηναϊκού Α.Ο. κατά 91 τίτλους συνολικά.

– Από το 1925 μέχρι το 2010 είχαμε κατακτήσει συνολικά 297 τίτλους και σε 9 χρόνια έχουμε φτάσει ήδη τους…122, χωρίς να σταματάμε ΠΟΥΘΕΝΑ. Κι όλα αυτά με ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ σε διάφορα αθλήματα, των οποίων οι πρωταγωνιστές, έπειτα από κάθε επιτυχία τους, ευχαριστούν το ΜΑΡΙΝΑΚΗ προσωπικά, με δημόσιες δηλώσεις τους.

Όλα αυτά δίχως να κερδίζει ΤΙΠΟΤΕ ο ίδιος, ούτε ένα ευρώ από την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό, αφού δεν κάνει δουλειές στην Ελλάδα, ώστε να πει κάποιος ”όσα λεφτά χαλάει στον Ολυμπιακό, τα παίρνει από αλλού, εκμεταλλευόμενος τη διαφήμιση στις επιχειρήσεις του λόγω Θρύλου”. Κερδίζει μόνο…ΑΣΤΕΙΕΣ ποινικές διώξεις.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, για την ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ προσφορά του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ σε 18 τμήματα του Ολυμπιακού μας, η οποία προσφορά είναι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ, αλλά και για τον ΑΠΙΘΑΝΟ πόλεμο που δέχεται ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, (Ο “ΣΥΡΙΖΑ” ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣ!..) μόνο και μόνο επειδή ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ…ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, εμείς εδώ είμαστε ΜΕ ΛΥΣΣΑ στο πλευρό του μεγάλου μας προέδρου.

Χρόνια πολλά λοιπόν γίγαντα προεδράρα μας, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

Κάθε μέρα προσεύχομαι στην Εκκλησία της γειτονιάς μου, εδώ στα Μανιάτικα του Πειραιά μας, στην Παναγία την Οδηγήτρια, να σε έχει ο Θεός καλά και να μην λυγίσεις από τον πόλεμο που δέχεσαι, ώστε να συνεχίσεις να χρηματοδοτείς ουσιαστικά την…τρέλα σου. Και κάνω λόγο για ”τρέλα”, αφού όχι μόνο δεν κερδίζεις κάτι με το ότι έμπλεξες με τον Θρύλο, αλλά σε κυνηγάνε κιόλας, εχθροί και φίλοι. Αν λυγίσεις, τα πράγματα για τον Ολυμπιακό ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ θα γίνουν….πολύ δύσκολα. Είμαστε στο πλευρό σου για να μείνεις για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και να γεμίσουμε τίτλους, όχι μόνο εγχώριους, αλλά και διεθνείς, ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο.

 

Πηγή:

Reds Against The Machine

Σχετική εικόνα

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ“!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-