ΝΑ’ ΤΑΝΕ ΤΟ “21”!..

Φίλοι μου!

1. Δεν άργησε σχετικά πολύ η Νο “1” ΣΟΡΟΣ – ΟΥΡΑ, στην χώρα μας, ο δόλιος “κρυφο-Δικτατορίσκος” Τσίπρας, από την θέση του  Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να εκδηλώσει “ανοικτά” τον “Κόκκινο Φασίστα” που κρύβει μέσα του! Διαβάστε:

   α. Μόλις ο Βολιβιανός, τάχα μου… αριστερός, … Ινδιανο-Δικτάτορας Έβο Μοράλες “έπεσε”, μετά από 14 χρόνια εξουσίας, από την οργή πια που ξεχείλισε εναντίον του, του καταπιεσμένου και φτωχότερου σε όλη την Λατινική Αμερική λαού της Βολιβίας, καταφεύγοντας για να σώσει το τομάρι του στο Μεξικό, ναι, σ’ αυτό το Κράτος των άλλων περίφημων… Αριστερών Κυβερνητών, “βγήκε” και έκανε… περισπούδαστες “ΜΕΛΟ” – επαναστατικές δηλώσεις συμπαράστασης στον ακραιφνή Δικτάτορα Μοράλες, μην μπορώντας έτσι, σαν τον σκορπιό του γνωστού “Μύθου του Αισώπου”, να απαρνηθεί την βαθιά φασιστική φύση του!..

  β. Σάββατο και Κυριακή (09-11-2019 και 10-11-2019), η ΕΛΑΣ συνέλαβε 3 τρομοκράτες (2 άνδρες + 1 γυναίκα), με “ένδοξο επαναστατικό παρελθόν” και ενημέρωσε σχετικά την “κοινή γνώμη”, αναφέροντας πως καταζητεί και έναν ακόμα, έχοντας 2 ημέρες πριν, μπει στην παλιά “ΑΣΟΕΕ”, όπου βρήκε μερικά λίγα… “φίδια”, αλλ’ όμως… “φίδια” (ας τα πω έτσι τα… ευρήματα αυτά, που ας ελπίσουμε ότι θα ψαχτούν για αποτυπώματα και “DNA” και δεν θα… θαφτούν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και ποινικές… συνέπειες για κάποιους από τους κατόχους τους… κάποια στιγμή), φίδια λοιπόν, όλων αυτών των… Κυρίων και… Κυριών, που ρημάζουν, καίνε, βανδαλίζουν τις περιουσίες του Κοσμάκη, αλλά και δημόσιες, κάνοντας και άλλα πολλά… , κρυπτόμενοι πάντα, σαν τους παλιούς δοσίλογους της Κατοχής, τους συνεργάτες των ΝΑΖΙ, “πίσω” από κουκούλες, όπως ακριβώς είναι στο θέμα αυτό και η εντολή των σχετικών επικεφαλής του “ΣΟΡΟΣ” και ακριβώς την επομένη, ήτοι την Δευτέρα (11-11-2019), δόθηκε εντολή από τον Τσίπρα (αμέσως μετά το κλείσιμο της υπόψη Σχολής, μετά από απόφαση της Συγκλήτου / κάθε χρόνο η Σχολή κλείνει 3 ημέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοε, απλώς φέτος, λόγω των γεγονότων, απεφασίσθη να κλείσει για 5 ημέρες), να μαζευτούν όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ φοιτητές και μη, απ’ όλες τις Σχολές στην Αθήνα και μαζί με “επιχειρησιακούς”, χωρίς κουκούλα, να πάνε, να σπάσουν το λουκέτο της εξώπορτας της Σχολής, που δεν φύλαγε η ΕΛΑΣ και να κάνουν κατάληψη, υπό το πρόσχημα της “Γ. Συνέλευσης”!.. (Για όσους γνωρίζουν, δεν γίνονται έτσι οι “Συνελεύσεις”, ενώ ασφαλώς και δεν επρόκειτο για τέτοια, αφού είχαν ετοιμαστεί και “Πανό” σχετικά με την επαναφορά του ασύλου, τα οποία και “σηκώθηκαν”, κλπ), με παράλληλη προσέλευση στο Παν-μιο και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του πρώην Υπ. Παιδείας Φίλη, αλλά και βουλευτών του νέου και πιο σκληρού “ΣΟΡΟΣ – Κόμματος”, του ΜΕΡΑ”25″, του επιχ-κού Πράκτορα του ΣΟΡΟΣ, Βαρουφάκη, όπως της Κας Σακοράφα, η οποία έκανε και δηλώσεις στα Κανάλια, έξω από το Παν-μιο, ενώ ο άλλος Υπ. Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός που πλήρωσε την Χούντα, το 1969, για να μην υπηρετήσει την στρ-κή θητεία, ως Έλληνας Ομογενής, ο Κωνσταντινοπολίτης Μισέλληνας Γαβρόγλου καλούσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σπεύσουν να πάνε στην ΑΣΟΕΕ για συμπαράσταση, όπου όμως ο ίδιος… δεν εμφανίστηκε!.. (Είναι προφανώς του δόγματος, “να μαζευτούμε, να πάτε”, αχαχαχαχαχαχα)!..

– Επρόκειτο λοιπόν για συγκέντρωση φοιτητών του ΣΥΡΙΖΑ, απ’ όλες σχεδόν τις Σχολές της Αθήνας, οι οποίοι μαζί με “εξω-Παν-κούς” οργανωμένους… μαχητές (sic) της αγαπημένης τους… “Κόκκινης Δικτατορίας”, πήγαν να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους σε ό,τι τις προηγούμενες ημέρες έκανε η ΕΛΑΣ!.. Ήξεραν πολύ καλά ότι σπάζοντας την κλειδαριά, αφού η Σχολή ήταν κλειστή με απόφαση της Συγκλήτου, όπως είπαμε, η ΕΛΑΣ θα επενέβαινε, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να κάνουν μετά την σχετική αντι-κυβερνητική σπέκουλα, καθώς και την άλλη, την αισχρότερη της πρώτης, την σπέκουλα περί δήθεν καταλύσεως της… Δημοκρατίας, από την Κ-Β της ΝΔ, αφού άλλωστε, όπως είναι ευρέως γνωστόν, τα “κόκκινα φασισταριά” με τους ροζ ΣΟΡΟΣ-ηγέτες αγωνίζονται για την… “Δημοκρατία”!!.. “Πάμε μαζί”! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

– Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ (Πρόεδρος του οποίου θυμίζω ότι παραμένει ο Τσίπρας, εκτός… “αν έχω χάσει επεισόδια”), ο οποίος δεν είχε βγάλει καμιά ανακοίνωση για τις επιτυχίες της ΕΛΑΣ, τις προηγούμενες ημέρες (!!!), κυκλοφόρησε αφίσα, με την οποία ζητά επιστροφή στην… κανονικότητα στα Παν-μια, κάνοντας λόγο για Δημοκρατία που κινδυνεύει!.. [Μόνον ο χουντικών ριζών* Ραγκούσης, αλλά μη αγγιζόμενος, λόγω εβραϊκής καταγωγής (Ραγκούσα = Σαραγόσα/ Ισπανία) / αυτός είναι ο λόγος που τον προβάλλει πανέξυπνα ο ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ), είχε ψελίσσει “2 λόγια” και αυτά όχι καταδίκης, αλλά περισσότερο ήσαν αντικυβερνητικές κορώνες, σχετικά με τις προηγούμενες επχ-σεις της ΕΛΑΣ].

* Αναζητείστε την σχέση Ραγκούση και συζύγου… Γ. Νταλάρα, της οποίας ο μπαμπάς ήταν Αξκός, απόφοιτος της ΣΣΕ, διατελέσας Δκτης της ΕΛΔΥΚ, επί Χούντας!..

– Ο Τσίπρας αγαπητοί, δέχεται πάντα πρώτα εισηγήσεις και μετά αποφασίζει, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!.. Στην προκείμενη περίπτωση οι 2 επιχ-κοί του στο Πεδίο “Σύμβουλοι Δράσης”, οι οποίοι ΕΛΕΓΧΟΥΝ, όπως εκτιμώ (ας γράψω το ρήμα αυτό μάλλον καταχρηστικά), όλον τον χώρο (sic) της ντόπιας και εισερχόμενης νέας πολιτικής Τρομοκρατίας, την οποία εκφράζει ο Σόρος και αφεντικό όλων των “μυημένων” ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, όπως και του Βαρουφάκη, Γ. Σόρος, στον οποίον και ανήκουν όλοι αυτοί που το “Πολιτικό Σύστημα” έχει ονομάσει “Μπαχαλάκηδες”, του εισηγήθηκαν σχετικά και ακολούθησε, ό,τι βιώσαμε, (“επί χρήμασι” βεβαίως και μάλιστα της μορφής “εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν και για την ακρίβεια ούτω… δράσωμεν”) ήσαν και είναι οι Πολλάκης – Τζανακόπουλος!..

– Φυσικά εδώ και 4 χρόνια τώρα, σας γράφουμε για τον ΣΟΡΟΣ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ κατά της Ελλάδος, τα “κομμάτια” του Σχεδίου αυτού, τους “ανθρώπους” του, κλπ, αλλά και αυτά να μην θυμάστε, δεν μπορεί να μην θυμάστε τί σας παρουσίασα για τον ΣΟΡΟΣ, στο άρθρο, “Μητσοτάκης και Μπεεεεεεεεεεεε”!..

– Καταληκτικά, πίσω από τους ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ, Μπαχαλάκηδες, “Αλληλέγυους”, κλπ, κλπ, κλπ, όπως και πίσω απ’ όλες τις ΣΟΡΟΣ-ΜΚΟ, κλπ,είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Τσίπρα και φυσικά ο ΣΟΡΟΣ!

ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ!..

Υγ. Και την “φωτιά” θα την απλώσουν σε όλα τα Παν-μια της χώρας!..

γ. Λένε οι του “ΣΥΡΙΖΑ” για την Επιτροπή για την “ΝΟΒΑΡΤΙΣ” πως, η ΝΔ κακώς, μέσω της πλειοψηφίας της ψήφου, έδιωξε από την Επιτροπή τους Πολλάκη και Τζανακόπουλο, κλπ, κλπ, κλπ! Λάθος!.. Διαβάστε!

– Ο Τσίπρας, ο βαθέων χουντικών ριζών και αυτός… αριστερός στον… καβάλο, ΕΠΙΤΗΔΕΣ(!) ΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ 2 αυτούς ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΧ-ΚΟΥΣ του στην Επιτροπή αυτή, διότι ήξερε τα πάντα που έλαβαν, αλλά και θα λάβουν χώρα και μάλιστα τα επιζητούσε!.. Απλώς ήθελε αφενός να ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, γνωρίζοντας ότι οι της ΝΔ τους ήθελαν και τους θέλουν ως μάρτυρες τους 2 αυτούς αρχι-Κομματικούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ… Κους, αφού η στάση τους στο όλο θέμα είναι γνωστή… και επομένως ήταν σίγουρο ότι θα αντιδρούσαν -βάσει σχεδιασμού ασφαλώς- σε ό,τι σχετικά μ΄αυτούς θα αποφάσιζε η “Επιτροπή”, και αφετέρου να σπεκουλάρει, αυτός ο Κόκκινος Διεθνιστής Φασίστας, περί… Δημοκρατίας, ανάλογα με τις όποιες κινήσεις της Επιτροπής!..

 • Θυμίζω επίσης ότι η Εισαγγελέας Κα Τουπουλάκη** είναι του Τσίπρα, είναι “δικιά” του ορθότερα, ενώ ο Τσοβόλας “χρωστάει” στον ΣΥΡΙΖΑ, διότι κυρίως, όταν πήγε να πεθάνει από την καρδιά του, το Κόμμα αυτό τον πρόσεξε πάρα πολύ είναι αλήθεια, κλπ, (είναι συμπατριώτης της… αισθησιακής Γεροβασίλη), αλλά και διότι η… παλιά ΕΥΠ, του άθλιου Παπαγγελόπουλου και ο ίδιος, τον προστάτευσε, όταν είχε απειληθεί η ζωή του, ένας Τσοβόλας, ο οποίος έχει και Οικογένεια, με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ … μέλη της!.. Ακόμα, και ο άλλος, ο… δεινός, παρ’ ότι παρ’ ολίγον ψευδός,  ρήτορας – Δικηγόρος Κος Μαντάς, είναι και αυτός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, αλλά – ΠΡΟΣΟΧΗ- και συνήγορος ενός των βασικοτέρων μαρτύρων της υποθέσεως (Μανιαδάκης), μάρτυρας που καταθέτει… αντι-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΑ, αν με καταλαβαίνετε!..
 • ** Για να καταλάβετε, για πόσο ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ σκευωρία μιλάμε και μάλιστα σε πολλά επίπεδα, η Τουλουπάκη, ζήτησε την δίωξη του Κου ΛΟΒΕΡΔΟΥ, αμέσως μόλις (λιγότερο από 24 ώρες) καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση ο Πολλάκης και σε μια χρονική στιγμή, που προσβάλλεται ένα… ελάχιστο τμήμα, του επιχειρησιακού τους, στο Πεδίο, τομέα!..
 • Τα μεγαλύτερα όμως όπλα του Τσίπρα δεν είναι η Τουλουπάκη και ο Τσοβόλας, αλλά η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ που είχε δώσει αφειδώς και σε πολύ κρίσιμα και ιδιαίτερα μάλιστα θέματα ο Παπαγγελόπουλος παλιότερα (σας είχα γράψει σχετικά), γεγονός που τον έκανε και Α/ΕΥΠ και γεγονός που μάλλον θα τον αθωώσει τελικά  και κυρίως η παρελκυστική προπαγανδιστική χρήση της τακτικής “ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ”, και της τακτικής που… λέγει πως… σε όποιο τηλεοπτικό “πάνελ” βρεθούμε, δεν αφήνουμε τα όποια παριστάμενα άτομα των άλλων Κομμάτων ευρίσκονται σ’ αυτά να μιλήσουν, φωνάζοντας και μην σταματώντας εμείς να μιλάμε!..  Έχει πέσει “γραμμή”! Κάτι Φάμελοι, Βίτσες, αλλά και γενικώς, προσέξτε το!..

– Γι’ αυτό αγαπητοί και ο Τσίπρας την διαδικασία αυτήν της υπόψη “Επιτροπής” στην Βουλή, θα την “τραβήξει” όσο δεν πάει, με τεχνικά διαδικαστικά “τρικ”, ώστε να “παίζει” η ΝΟΒΑΡΤΙΣ, ει δυνατόν και συνέχεια ακόμα, (αν μπαχαλοποιηθεί η όλη “ιστορία”, ακόμα καλύτερα για τον Τσίπρα, αφού θα έχει “φουλ” “προπαγανδιστικό υλικό” να χρησιμοποιήσει), και έτσι αναγκαστικά εκεί να εστιάζει η Κοινωνία, μέσω των ΜΜΕ, και όχι στο κυβερνητικό έργο, που πλην του ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, μέχρι τώρα τουλάχιστον, “τα πάει” από “πολύ καλά”, έως “άριστα”! (Ο Μητσοτάκης, αν δεν προσέξει, θα “πέσει”, εκτός από το… κάπνισμα, απ’ το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, διότι εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει ότι ο ΣΟΡΟΣ και οι αριστεροί “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” που κυβερνούν την ΕΕ, ελέγχουν μεγάλο μέρος της… πυραμιδικής ΝΔ, οπότε αυτή δεν θα πει ποτέ στον ελληνικό λαό ότι “πίσω” απ’ αυτό το πρόβλημα είναι ο ΣΟΡΟΣ, ούτε ποτέ θα κατονομάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως Κόμμα που “έστησε” ο ΣΟΡΟΣ!.. Πώς να το έκανε δηλαδή, δεν καταλαβαίνετε; Γι’ αυτό και τα “ρίχνουν” -ΑΠΑΝΤΕΣ- στον ΡΤΕ, ο οποίος απλώς τυχαίνει, στην παρούσα περίοδο, να ευνοείται από την πολιτική εργαλειοποίηση, εκ μέρους του, του ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, περισσότερο προς την Ελλάδα (κοινό στόχο ΣΟΡΟΣ και ΡΤΕ) και λιγότερο προς την Ευρώπη!..

ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ” Ο ΦΤΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ  ΔΟΛΙΟΣ!..

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ… ΜΑΥΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ “ΑΔΕΛΦΙΑ” ΤΟΥ, ΤΟΥΣ “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ”, (ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ), ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!..

2. Ρε Κυριάκε! Τί δουλειά έχει το “ΕΛΙΑΜΕΠ” του… Σημίτη και ο Ντόκος να… διαβουλεύονται για το… νέο ΚΥΣΕΑ με τον Ζιακόπουλο, όπως διαβάζω;

– Καταλάβαμε!.. Χαίρετε! Μόνον η προσευχή μας έμεινε Κυριάκε!.. Μόνον ο Θεός μπορεί να μας σώσει πια!..

3. Ανδρουλάκη, δεν άντεξες και αυτο-“καρφώθηκες” και εσύ, ποντάροντας στο να σ’ ακούσουν οι όποιοι ντόπιοι Ρουφιάνοι του ΣΟΡΟΣ και να σε κάνουν τί; Αρχηγό στο “ΚΙΝΑΛ”;

– Είχε λοιπόν πολύ δίκιο η Γεννηματά που σου είχε και έχει βάλλει… “πάγο”! Γιατί δεν φεύγεις από τώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ; Βάλε “μέσον” τον άλλον ΣΥΡΙΖΟ-ΜΑΦΙΟΖΟ (πολιτικά πάντα, αχαχαχαχαχαχαχα) φτωχό ευρωβουλευτή Παπαδημούλη, που έχει τεράστια δύναμη και με τον οποίον βρίσκεστε μαζί στην Ευρωβουλή! Άκου με, ξέρω τί σου λέω!..

 • Εξηγούμαι αμέσως!

– Οι Μουσουλμάνοι, μας είπες (αφού τα έμαθες και εσύ όλα, καθιστάμενος “ειδήμων” “επί παντός επιστητού”), που θα μείνουν πίσω, κλπ, αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία, όπως είπε ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ Πειραιώς, που κατ’ εσέ κινδυνολόγησε τάχα, είναι μας αντι-Τούρκοι, λόγω του ιστορικού παρελθόντος, που υπενόησες ή έστω το ανέφερες, αλλά όχι “καθαρά” και άρα έσφαλε ο “Πειραιώς”! Διάβασε λοιπόν παρακάτω, 2, 3 πραγματάκια, που σου γράφω ενδεικτικά, αλλά διάβασέ τα προσεκτικά:

 • Οι Άραβες ήσαν πράγματι παραδοσιακοί εχθροί των Οθωμανών και όχι οι λοιποί Μουσουλμάνοι Ασιάτες και… Αφρικανοί! Δεν έχω όρεξη τώρα να αναφερθώ στους λόγους και κυρίως δεν έχω την δύναμη να ασχολούμαι και πάλι με… ασχέτους, που θέλουν να γίνουν και Κυβερνήτες του τόπου μου / μας, όπως εσύ (κάτσε και διάβασε μόνος σου, ώστε να μην λες… ανακρίβειες, για να μην πω… παπαριές), αλλά σημείωσε πως, σήμερα αυτή η… αρχή είναι πλέον πολύ υπό αίρεσιν, αφού πχ οι ζάμπλουτοι Καταριανοί είναι φίλοι των Τούρκων και μάλιστα πολύ, το ίδιο οι Παλαιστίνιοι και μάλιστα και οι επιχειρησιακοί της τρομοκρατικής Οργανώσεως “ΧΑΜΑΣ”, ένα ικανό μέρος των Λιβανέζων και των Ιορδανών επίσης, όλοι σχεδόν οι Σιϊτες της Αραβικής χερσονήσου, πολλοί Ιρακινοί, κλπ, κλπ, κλπ, ακόμα και αρκετοί Κούρδοι!.. Δεν το συζητάω για τους Σύρους, οι 10 στους… 10 των οποίων στην χώρα μας είναι Τουρκόφιλοι, αφού η Τουρκία τους χρυσοπληρώνει και σαν λαό / πρόσφυγες και σαν ÖSO, κλπ, κλπ, κλπ, με την ελπίδα πιθανώς, να τους τουρκοποιήσει και κάποια στιγμή στο μέλλον να τους εντάξει στον εθνικό της κορμό, ένας κορμός, ο οποίος είναι μεν πολυεθνικός (μια μόνον οικογένεια, αυτή του Οσμάν ή Οθμάν “έστησε” μαι ολόκληρη Αυτοκρατορία), υπό μια ασφαλώς σημαία, την τουρκική, αλλά ένας κορμός, ο οποίος είναι σχεδόν 100% Ισλαμικός!..
 • Στην Ελλάδα τώρα!
 • Στην Ελλάδα λοιπόν από Άραβες μουσουλμάνους έχουμε, κυρίως, μόνον Σύρους (και όχι Σύριους, όπως κακώς τους λες και εσύ έτσι), οι οποίοι είναι Τουρκόφιλοι, έχουμε επίσης Αιγυπτίους των οποίων η πλειοψηφία είναι “Αδελφοί Μουσουλμάνοι”, ενώ η πλεοψηφία των λοιπών Αράβων, απ’ όλες χώρες εδώ, είναι σήμερα επίσης Τουρκόφιλοι, όπως πχ οι Παλαιστίνιοι!..  (Ίσως να ξεφεύγουν κάποιοι Παλιαστίνιοι της “Δ. Όχθης”)!..
 • Οι λοιποί Άραβες Μουσουλμάνοι στην χώρα μας, αν τους πούμε Άραβες… “ποιητική αδεία”, καταλαβαίνεις τί εννοώ, αφού οι φίλοι σου οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” των Η.Π.Α., όταν κυβερνούσαν τα τελευταία χρόνια τις ΗΠΑ, “τράβηξαν” την Μ. Ανατολή μέχρι τον… Ατλαντικό, είναι Αλγερο-Μαροκινο-Τυνήσιο-Νιγηριανοί (και τινές αυτών ελάχιστοι Λίβυοι), οι οποίοι (όλοι αυτοί) έρχονται, στην χώρα μας, με λεφτά της ΜΙΤ, μέσω Τουρκίας!.. Αυτοί λες να είναι… Φιλέλληνες;
 • Πάμε παρακάτω!
 • Για τους Πακιστανούς της Ελλάδος που είναι Μουσουλμάνοι, άραγε έχεις ακούσει κάτι σχετικά με την βαθιά Τουρκοφιλία τους; Τα πολεμικά α/φ των Τούρκων τα “πέταγαν” Πακιστανοί ρε Ανδρουλάκη, τα τ/επιθετικά “drones” αυτοί τους τα έφτιαξαν, πυρηνική τεχνογνωσία επίσης αυτοί τους έδωσαν, όπως και άλλα, που δεν γράφω, διότι με “πιάνει” το Τ/ΓΕΕΔ και η ΜΙΤ!..
 • Οι πρώην Ανατολικο-Πακιστανοί και σημερινοί Μπαγκλαντεσιανοί μουσουλμάνοι στην χώρα μας είναι… φιλέλληνες θες να μας πεις; Ξέρεις κατ’ αρχάς ότι μιλάμε για λαούς πλούσιους και χωρίς οικονομικά προβλήματα, που ήλθαν εδώ για άλλους λόγους; Σε ότι αφορά μάλιστα τους Μπαγκλαντεσιανούς, μόλις χθες Ανδρουλάκη, εκδήλωσαν πρόθεση αγοράς όχι S-400 (!), αλλά των τ/”ΧΙΣΑΡ”! Ρώτα κανένα στρ-κό Κομματόσκυλό σας εκεί στο “ΚΙΝΑΛ”, να σε ενημερώσει σχετικά με το τί είναι αυτοί οι… ΧΙΣΑΡ! Πάντως δεν είναι άθροισμα… αισθήματος (το χίσι που λέμε είναι από το τουρκικό “χις”, που σημαίνει “αίσθημα – συναίσθημα”), ήτοι σπέρματος!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
 • Ξέρεις επίσης άραγε, ότι οι καλύτεροι Ασιάτες φίλοι του Κεμάλ ήσαν οι Αφγανοί, η εκλεκτή, με τις μικρές φαλτσέτες, φάρα των οποίων ευρίσκεται επίσης στην χώρα μας;
 • Σε ό,τι αφορά τους αριθμητικά λιγότερους στην χώρα μας Σιϊτες μουσουλμάνους Ιρανούς, μήπως έχεις δει πχ στον Πειραιά, στο Περιστέρι, κλπ, τα αυτομαστιγώματά τους (… ειδικές παραθρησκευτικές Σιϊτικές… σέκτες, κλπ), μήπως ακόμα έχεις ακούσει τίποτα για συμμαχία Τουρκίας – Ιράν, κλπ; (Μαζί τους βεβαίως και οι Ρώσοι του νεο-δικτατορίσκου Πούτιν, ο οποίος “αγκάλιασε” ως άλλος Τσίπρας, αλλά αυτός για άλλους φυσικά λόγους, και τον Ρουχανί, και τον Μαδούρο και τον Μοράλες, και άλλους ομοίους τους)!.. Αυτοί λες να είναι… Φιλέλληνες ή έστω… ουδέτεροι, σε σχέση με εμάς και τους Μογγόλους;
 • Η άλλη εκλεκτή μουσουλμανική φυλή στην χώρα μας, η… ήρεμη, αχαχαχαχαχα, φυλή του Καυκάσου, αυτή των Τσετσένων, λες να είναι με εμάς, αν γίνει κάτι με τους Μογγόλους; Μήπως έχεις ακούσει, αν αυτοί ήσαν πάντα “ενεργούμενα” της ΜΙΤ; Προσπάθησε να θυμηθείς ή μάλλον βάλε να σου πουν, τί είχε πχ γίνει κάποτε (10ετία του 1990) στα στενά… τους (sic), με Τσετσένους… ναυτικούς πειρατές!.. (Δεν ξέρω ακόμα, ώστε να σου πω, αν οι Τσετσένοι είναι αγριότεροι σφάχτες ανθρώπων από τους Αφγανούς ή αν υπερισχύουν και των 2, οι Γεωργιανοί, οι οποίοι βεβαίως είναι Χριστιανοί και ξέχνα τους, για τώρα)!..
 • Σου θυμίζω ακόμα ότι στην χώρα μας η ΜΙΤ έστειλε και Τούρκους… πρόσφυγες “demek” αντι-Ερντογανικούς, κλπ, αν σου λέει κάτι και αυτό ή κυρίως αυτό!.. Αν δεν κάνω λάθος, οι Τούρκοι, Μουσουλμάνοι πρέπει να είναι! Τί λες, είναι ρε Ανδρουλάκη;
 • Επίσης, στην χώρα ευρίσκονται και οι φίλοι των Ελλήνων Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, όπως και Σκοπιανοί, (λαοί που ποτέ δεν πολέμησαν κατά των Ελλήνων, λαοί που δεν ήσαν ποτέ, ούτε είναι Τουρκόφιλοι, αχαχαχαχαχαχα), ενώ υπάρχει και η ελεγχόμενη από το Τ/Προξενείο μουσουλμανική μειονότητα της ελεύθερης Δ. ΘΡΑΚΗΣ μας, Έλληνες μουσουλμάνοι, οι οποίοι είναι όλοι… φιλέλληνες, πάμε ξανά, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ενώ θα ήθελα να σου θυμίσω πως θα πρέπει να υπάρχουν ανάμεσα στους… Πρόσφυγές μας (sic) και πράκτορες της ΜΙΤ, πιο εκπ-νοι και με άλλες αποστολές (εσύ τί λες, θα υπάρχουν άραγε;), όπως και πρώην μέλη του “ISIS” ή -άντε- του “DEAŞ”, για  να μην στεναχωρώ τους φίλους μας τους Τούρκους!..
 • Μήπως ξέρεις ακόμα να μας πεις, αν την 1η μετανάστευση των Αλβανών… Φιλελλήνων, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, στην Ελλάδα, (που ήλθαν… βρώμικα, μαζί με τους Β. Ηπειρώτες, στις αρχές της 10ετίας του 1990), ποιές ΜΥ την πλήρωσαν και γιατί; Μήπως ξέρεις να μας πεις Ανδρουλάκη, πώς οι Αλβανοί αγόρασαν διαμερίσματα στο κέντρο(!!!) των Αθηνών, μέσα σε 10 και 15 χρόνια (και 20 αν θες) και Έλληνες που δούλευαν 35 και 40 χρόνια δεν το κατάφεραν αυτό ποτέ, παίρνοντας δάνεια από τις ελληνικές Τράπεζες του… Ρότσιλντ; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Όλη σήμερα η Β. Ήπειρος δολοφονείται γενικώς, ενώ γεμίζει και με Μουσουλμάνους και με τζαμιά, με εντολή του Ελληνο-γενίτσαρου Αρχι-μαφιόζου ΡΑΜΑ, τον οποίον οι εδώ Αλβανοί ψηφίζουν σχεδόν μαζικά και εσύ θες να μου πεις ότι οι Αλβανοί, οι οποίοι μάλιστα όλοι λένε ότι ενετάχθησαν στην ελληνική κοινωνία, αν γίνει Ε-Τ πόλεμος, θα είναι με τους Έλληνες; Μήπως θυμάσαι ποιοί λεηλάτησαν την Αθήνα, επί Γρηγορόπουλου, όταν ο νυν ΠτΔ και τότε ΥΠΕΣ, (ο οποίος μας είπε πως θα φύγει περήφανος(!!!) από την Προεδρία, ίσως επειδή προσυπέγραψε το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας), εφάρμοζε την περίφημη “Παθητική Άμυνα”, του “Νεο-Βούδα” και τότε Π-Θ μας, όντος απλού και άβουλου θεατού;
 • Και μόνον ότι οι Αλβανοί, πολλοί των οποίων έγιναν Μουσουλμάνοι, από άθεοι, διότι η ΜΙΤ “έσπειρε” πολύ χρήμα στην χώρα τους, όπως το ίδιο έκανε και η… “FETÖ” του Αρχι-Χότζα Φετχιουλάχ Γκιουλέν και της “CIA”, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”… ) μισούν τους ορθόδοξους Σέρβους, με τους οποίους εμείς παρουσιαζόμαστε συνεχώς και ηλιθίως πολύ… φίλοι, ώστε να μας ξαναπουλήσουν και αυτοί, όπως πχ έπραξαν το 1941, που “άνοιξαν τα πόδια” στους ΝΑΖΙ, (ούτε ντουφεκιά δεν έριξαν), ώστε αυτοί να μπουν “παρέλαση” στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη, όταν οι πρόγονοί μας τους “πήδαγαν” “κανονικά και με τον Νόμο” στα οχυρά, όπως στο Ρούπελ, κλπ [για να έλθουν σήμερα τα ανθελληνικά μουνοπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή Τσίπρα – εκτός αν στο Κόμμα αυτό του Σόρος ενεργούν, εν αγνοία και χωρίς την έγκριση του Προέδρου τους- , να υποδύονται τις… ανώμαλες και τα… “ΑΜΕΑ”, στην Ν. Χαλκηδώνα, ως παραστάτισσες της ιερής και ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗΣ Σημαίας μας, ανήμερα της 28ης Οκτ 1940, χωρίς όμως να σ’ ακούσω να πεις κάτι-τις, όπως λέμε, κάποια κουβέντα για το… “event” (sic) αυτό Ανδρουλάκη], όπως έπραξαν και την 10ετία του 1990, όταν οι Σέρβοι ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισαν την πΓΔΜ, ως Μακεδονία, (μαζί με τους Ρώσους), κλπ, κλπ, κλπ, και μόνον αυτό αρκεί για να μας πολεμήσουν οι Αλβανοί και μάλιστα σκληρά!.. (Εδώ, για να καταλάβεις, οι Αλβανοί δεν γίνονται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, αλλά “βάζελοι” ή… “Κουλάκοι”, επειδή οι φανατικοί οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι “αδέλφια” μ’ αυτούς του Ερυθρού Αστέρα, Βελιγραδίου)!..
 • ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΧΩΡΟ, ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΨΥΧΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ”, ΜΕ ΤΟ… ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ – ΤΙΤΛΟ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΡΟΣ-ΜΚΟ” ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ! ΞΥΠΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η(ΔΙΑΖ) ΠΑΨΕ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΑΙ, ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
 • ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ “ΑΝΩΘΕΝ” ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΙΑΣ “ΥΠΕΡ-ΕΛΙΤ”, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ… ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΣ!.. (ΕΝΝΟΩ Ο,ΤΙ Η ΛΕΞΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΟΡΧΙΣ” ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ “ΑΡΧΙΔΙ”)!..
 • ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΟ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΕ… ΒΛΑΣΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΛΗΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, (ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ), ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ… ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ “ΕΡΓΟΔΟΤΗ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ”!
 • ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ  ΙΔΡΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ “ΚΟΒΩ”) ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (ΒΑΣΙΚΟ) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΦΟΥΡΑΣ;
 • ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Η(ΔΙΑΖ) ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΧΕΦΡΩΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!
 • ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ!
 • ΠΡΩΤΑ ΚΥΤΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥΣΧΙΔΩΣ, ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΛΩΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ “DECISION” ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ Η(ΔΙΑΖ) ΜΗ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!..
 • Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ “ΙΣΛΑΜ”, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΣΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΠΡΕΦΟΥΡΑΣ) ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ “ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ” ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΣΠΟΤΑΣ, Ο… “ΔΕΣΠΟΤΑΣ” ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 0-2 ΤΟ ΕΚΑΝΕ 3-2 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΠΤΩΧΟΙ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ “ΠΡΑΓΜΑΤΑ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ -ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ- ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΑΡΧΗΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ!
 • ΣΕ Ό,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΛΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ 1, 5 ΕΚ-ΡΙΟ ΣΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΛΠ, Η(ΔΙΑΖ) ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ, [ΠΑΛΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ… ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ], ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ 6 ΕΚ-ΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΣΥΡΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΚΛΠ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΨΕΥΤΗ, (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΙΑΝ ΠΟΝΗΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ, ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΣΟΥ / ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ), ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΛΠ, (…ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ(!!!) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ (ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ) ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
 • ΣΤΟ ΒΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ “HOMEWORK” ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ, [ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ] ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ!
 • ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΥΡΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ 3,6 ΕΚ-ΡΙΑ ΣΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! (ΓΙΑ 4 ΕΚ-ΡΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ)! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΣΟΥ “ΔΙΝΩ”!..

– ΑΝ ΤΕΛΟΣ, ΘΕΣ “ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ” ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚοι, (ΚΥΡΙΩΣ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΣΚΛΗΡΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ… ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ!

– ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΠΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΤΟ 1995, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Π. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟ… “ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ”), ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΟ, (ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ… , ΚΛΠ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ “ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ” ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΠΙΚΑΡΕΙ Η… ΜΥΤΟΓΚΑ ΠΑΣΟΚΑ ΔΗΜ/ΦΟΣ ΑΘΗΝΑ ΡΑΠΙΤΟΥ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΠΧ ΣΤΗΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, Η(ΔΙΑΖ) ΣΤΟΝ “ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ” ΛΟΒΕΡΔΟ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΑΙ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑ!.. [Ο “ΔΑΣΚΑΛΟΣ” ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ “ΕΦΥΓΕ”, ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΣΕ ΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ (ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΠτΔ, ΩΣΤΕ ΝΑ “ΠΙΑΣΕΙ” ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΟΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΧΡ. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ]!..

– ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

– Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΧΕ, ΣΕ Ό,ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ, 100% ΔΙΚΙΟ, ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Σ’ ΑΡΕΣΕ, Ο ΔΕ ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ… ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΟΙΔΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΟΣ ΒΑΡΔΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ!..

– ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ “Α” ΚΑΙ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ KAI ΘΕΣ ΝΑ ΑΡΧΗΓΕΥΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΕΣ “ΕΛΙΤ”; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΩΣΤΕ “ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΙΝΗ”, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ KAI ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ, ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ;

– Α! Να μην το ξεχάσω! Διάβασε παρακάτω!

– 140.000 Μουσουλμάνοι ψήφισαν, στις πρόσφατες β/εκλογές μας,  τον… ελληνικό (sic) “SOROS – ΣΥΡΙΖΑ”, αν αυτό σου λέει τίποτα!..

– Το ίδιο είναι να έχει ο Μουσουλμάνος ΡΤΕ Σύρους Μουσουλμάνους πρόσφυγες στην χώρα του και το ίδιο είναι να έχουμε εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, έστω, ας κάνω υπόθεση εργασίας, μόνον Σύρους, εννοώ από Άραβες, Μουσουλμάνους στην χώρα μας, αλλά και γενικά Μουσουλμάνους, ρε Ανδρουλάκη;

– Μάθε και εσύ ότι το ΙΣΛΑΜ δεν είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ, αλλά πολιτικο-οικονομικο-θρησκευτικό σύστημα και πως ΟΥΔΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΤΑΙ, όπως ακόμα και η ίδια η Μαντάμ ΜΕΡΚΕΛ, το Νο “1” Όργανο των Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων” έχει παραδεχτεί! Τέλος Ανδρουλάκη, είναι ίδιον των… Γενίτσαρων να γίνονται “βασιλικότεροι του Βασιλέως”! Θέλω να πω πως δεν μπορεί να λες ό,τι είπες για τους αντι-Τούρκους ήρεμους Μουσουλμάνους στην Ελλάδα, όταν στις χώρες τους γίνονται συζητήσεις για το πώς όλοι αυτοί θα πρέπει να ζουν στις χώρες που πάνε, κλπ, όπως πχ έγινε στην Αίγυπτο, την μεγαλύτερη αυτήν χώρα της Αφρικανικής Ηπείρου, όπου ο Σίσι τους τόνισε πως θα πρέπει να ζουν με βάση τον πολιτισμό των χωρών που τους φιλοξενούν!..

  ΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ, ΑΠ’ Ό,ΤΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ:

ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ“!..

– Ο Σεραφείμ δεν ανέφερε και ορθώς, ότι πλην των Μουσουλμάνων ή ακόμα και Αθέων ξένων στην χώρα μας, σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου, οι Τούρκοι θα έχουν συμμάχους και όλους τους λεγόμενους… Μπαχαλάκηδες, των οποίων μια πολύ απλή… ακτινογραφία διάβασες σήμερα εδώ και πιο πάνω!..

4.  ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ: Κάποιοι “κολλητοί” Σωματαρχών, που ήξεραν ότι θα γίνουν ανώτατοι, από “μικροί” ακόμα στις ΕΕΔ, λόγω των… προγόνων τους, ας μην συκοφαντούν “ΕΝΤΕΧΝΩΣ” και “ΕΥΣΧΗΜΩΣ” στελέχη, ε.ε. και ε.α., διότι κα-τα-γρά-φο-νται (!) και υπάρχει φόβος να εκτεθούν, αν δεν ξεφτιλιστούν!..

5. Οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο… ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, που σκοτώνονται -υποτίθεται- για τα δικαιώματα των Ισλαμιστών στην χώρα μας, αλλά ΜΙΣΟΥΝ, ως ΑΘΕΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, κάθε τι Χριστιανικό και Ορθόδοξο, ακριβώς διότι ΜΙΣΟΥΝ κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ, αφού αυτά ταυτίζονται! Έτσι, είχαν “περάσει” το να πάψει να είναι, αδίκημα έστω, το να μπορεί ο κάθε απολίτιστος και ανάγωγος, ό,τι και να πιστεύει, να υβρίζει τα “ΘΕΙΑ” των “Χ.Ο.”, κλπ!.. Πάλι καλά που αυτό φαίνεται ότι το “σώζει” ο Τσιάρας!.. 

– ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ… ΠΛΑΤΙΑ (SIC) “ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ”, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ, ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΩΣ, ΠΟΣΟ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1974!..

6. Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ Π-Θ ΡΟΥΤΕ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΝΑΤΟ” ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, (ΤΟ ΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΚΡΟΝ), ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ “ΕΛΙΤ” ΤΟΥΣ!.. 

7. Ο Ισοκράτης, διαβάζω, προέτρεπε κάποτε τον Φίλιππο να ελευθερώσει τα σημερινά Μικρασιατικά παράλια, τα τουρκικά παράλια, κατά Κατρούγκαλο, από τους Βαρβάρους!..

8. Οι Αυστραλοί που χειρίζονται τους Λάθρο-Μετανάστες και τους Μουσουλμάνους, κατά τον γνωστό “καθαρά” εθνικό τρόπο, μάλλον θα είναι… απάνθρωποι! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Βρε ουστ πουλημένα ΣΟΡΟΣ – τομάρια!..

– Διαβάζω ότι λένε στους Μουσλίμ και γενικά στους ξένους λάθρο και μη! Διαβάστε-τα και εσείς:

 • Αν δεν σας αρέσει, φύγετε!
 • Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε στην χώρα μας!
 • Δεν σας φέραμε εμείς! Εσείς μας επιλέξατε!
 • Έχετε κάθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να φύγετε!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ… ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ, ΕΛΕΩ ΣΟΡΟΣ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΞ ΟΣΩΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!..

9. Ένα για χρόνια μέλος του βαθέως τ/Κράτους, διατελέσας κάποτε και ΥΠΕΞ, ο Μουμτάζ ΣΟΪΣΑΛ, άφησε σε ηλικία 90 ετών, τον μάταιο τούτο κόσμο!..

10. Ρε Ερντογάν! Εσύ που είσαι τόσο καλός Μουσουλμάνος, τόσο ανθρωπιστής, κλπ, γιατί άφησες, 2 ημέρες πριν από την επισκεψή σου στις ΗΠΑ, τον Αμερικανό, πρώην μέλος του “ISIS”, στην νεκρά, ανάμεσά μας, ζώνη στο Παζάρ-Κουλέ, στα βόρεια Ε-Τ σύνορά μας; Ρε Χακάν φίλε, τί σκέφτηκες πάλι και έπεισες τον Πρόεδρο;

11.  Τουρκία και Φενέρ ήθελε ο Σλούκας! “Καλά να τα πάθει”!.. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Τελικά έβγαλε μια σχεδόν εμμετική ανακοίνωση της μορφής “Δηλώσεως Μετανοίας”!.. Βρε ουστ! Είναι δυνατόν ποτέ να πέρασες εσύ από το μεγάλο Λιμάνι;

12. Αλέξανδρος ΣΟΡΟΣ (ο πατέρας του είναι ο ιδιοκτήτης του Κράτους των Σκοπίων) + Ράμα + Ζάεφ στην Αχρίδα! Σκεφτείτε λίγο!..

13. ΡΤΕ και ο ΚΕΜΑΛ ήθελε τα πετρέλαια του Ιράκ και το προσπάθησε δις, από το 1923, έως το 1930, αλλά οι τότε… Αμερικανοί, Άγγλοι, οι τότε δηλαδή παγκόσμιοι κρατούντες, τους “έστησαν” 2 Κουρδικές Επαναστάσεις και τον υποχρέωσαν να γυρίσει και να ξανακαθήσει στα αυγά του!!… ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΚΡΑΤΑ, ΑΣΥΜΒΑΤΑ ΠΙΑ, … ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ Ε-Τ), ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ!.. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΡΕΤΖΕΠ! (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ -ΑΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΙΣΤΙΚΑ- ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΚΛΠ)!..

14. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ ΑΛΤΑΝ ΡΕ; ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ;

15. ΠΑΨΤΕ ρε παλιο ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΖ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πιο ΚΑΚΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ / ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ-ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ, ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΗΣΑΝ ΣΕ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΛΟΒΟΥΝΙΑ, ΖΩΝΤΑΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ Β. ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΒΟΥΝΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ, ΤΟ 1940-1941, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΤΤΑΖΕΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΘΡΟΥΣ, Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ (SIC) KAI THN ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΛΟΓΩ ΕΞΩΘΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ!..

16. Το νέο πουλέν του “ISIS” και του ΡΤΕ, ο νέος Αρχηγός του, φέρεται ότι λέγεται Ιμπραήμ Αλ Χασεμί, Αλ Κουράσι! (Ιορδανικής καταγωγής);

17. Κε ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΥΠΑΜ!

ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΠΑϊΑΤ, ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ F-35, “ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ -ΕΣΤΩ- ΚΑΘΕΣΤΩΣ”; ΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η(ΔΙΑΖ) “ΚΟΛΛΩΝΕΙΣ”;

18. ΡΕ… ΦΤΩΧΕ ΠΛΟΥΜΠΕΡΓΚ, (Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ), ΝΕΑ… ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΡΗ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;

– ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΑ”, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2020, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ! ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ 1ο ΒΑΣΙΚΟ ΒΗΜΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:

– ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ, ΚΑΙ “ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΠΕΛΟΣΙ!.. ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΛΑΟ ΚΑΚΟ!..

– ΤΟ 2ο ΒΗΜΑ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΑΣ… ΑΡΘΡΙΚΗ ΠΟΛΥ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!.. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!..

19. Ο ΟΗΕ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ; ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ; ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΒΡΙΖΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ Ι/Π-Θ Κο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ;

20. ΕΠΕΙΣΗ ΡΩΤΑΣ “ΑΝΤΙ-ΒΑΡΕ”, ΟΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ! Ο Κωστάκης ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είπε στο Λονδίνο, ό,τι ακριβώς φωνάζουμε, εδώ και 4 χρόνια τώρα, στο φτωχικό μας “σάϊτ”, στον “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ” μας!..

21. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” στην γείτονα: Χ%-2Α+^Α-2=@&*3!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΦΩΤΟ

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/ –

ΥΓ.

1. Υπενθυμίζεται η συγκέντρωση στου “ΛΑΜΟΓΙΑ”, ανήμερα του Αγιου ΙΓΝΑΤΙΟΥ!..

2. ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” Ρ. ΝΤΕ ΝΙΡΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ω
Πυρ και μανία έγινε με τον Ντόναλντ Τραμπ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που εξαπολύει συχνά φραστικά πυρά κατά του Ρεπουμπλικανού προέδρου των ΗΠΑ.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ εξοργίστηκε αυτή τη φορά με αφορμή την επιβεβαίωση από τον Τραμπ της επίσκεψης την Τετάρτη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ουάσιγκτον, παρά τα θύματα που άφησε πίσω της η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στα εδάφη της βορειοανατολικής Συρίας. Ο Ντε Νίρο, ανέβασε μάλιστα στο λογαριασμό του στο Twitter βίντεο από τον ξυλοδαρμό Κούρδων διαδηλωτών από τους μπράβους του Ερντογάν κατά την τελευταία του επίσκεψη στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Κι όπως αναφέρει στην ανάρτησή του: «Με τον Τραμπ να επιβεβαιώνει ότι θα γίνει κανονικά η επίσκεψη Ερντογάν, θέλω να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι την τελευταία φορά που βρέθηκε εδώ οι μπράβοι του έδειραν ατιμωρητί ειρηνικούς διαδηλωτές στους δρόμους της πρωτεύουσάς μας. Εννιά άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και ο Τραμπ δεν είπε τίποτε».

Robert De Niro@RobertDeNiroUS

With Trump confirming that Erdogan’s visit is still on, I just want to remind folks that last time he was here, his goons beat peaceful protesters with impunity in the streets of our national capital.

Nine people were hospitalized. Trump said nothing; https://forum.pictures/trump-loves-dictators-erdogan-is-the-latest-to-take-advantage-of-that/ 

Ενσωματωμένο βίντεο

3.

Şeyda Nur Karaoğlu Cumhurbaşkanı Danışmanı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile kritik atamalar gerçekleşti. Şeyda Nur Karaoğlu Cumhurbaşkanı danışmanlığına getirilirken, 3 ilin milli eğitim müdürü görevden alındı. Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu ile çeşitli bakanlıklara da atamalar yapıldı.

Şeyda Nur Karaoğlu Cumhurbaşkanı Danışmanı oldu!

Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu üyeliklerine İbrahim Acarlı (Yargıtay), Ahmet Hüsrev Vural (Danıştay), Prof. Dr. Mahmut Koca (Ceza Hukuku), Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar (İdare Hukuku), Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu (Anayasa Hukuku), Av. Ünsal Toker (Türkiye Barolar Birliği), İsmail Kurul (Devlet Denetleme Kurulu Üyesi), Hayrettin Kurt (Hazine ve Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşaviri ve Muhakemat Genel Müdürü) ve Hakan Öztatar (Adalet Bakanlığı) getirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan iş müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcısı Rahman Gülay’ın ataması yapıldı.

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı (UNESCO) nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer merkeze alındı.

Dışişleri Bakanlığında açık bulunan Dış Politika Danışma Kurulu üyeliklerine Mehmet Ferden Çarıkçı ve Aydan Yamancan’ın atamaları gerçekleştirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcılıklarına Engin İlseven ve Mehmet Özdemir, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Ismuk atandı.

-/-