Νο “1” EKTAKTO “ΤΣΙΟΥ”! ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ!..

Έλληνες νησιώτες, κάτοικοι των νήσων που είναι απέναντι από τα Μ. Ασιατικά παράλια, ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ! Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και το “τσιράκι” του στην χώρα μας ο ΤΣΙΠΡΑΣ, έστειλαν εσπευσμένα σε όλα αυτά τα νησιά μας, τους Σόρος-μισθωμένους κακοποιούς τους, (από τα Εξάρχεια κυρίως, αλλά και απ’ άλλες περιοχές), αυτούς που μας έμαθαν να αποκαλούμε τάχα “Μπαχαλάκηδες”, τάχα “Αναρχικούς”, τάχα “Αντι-εξουσιαστές”, κλπ, ενώ πρόκειται για ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ελληνικής καταγωγής (απλώς Ελληνόφωνους και βαθιά ανθέλληνες / χωρίς ελληνική συνείδηση), όπως και ξένους Εγκληματίες, ανάμεσα στους οποίους είναι και στρατολογημένοι πράκτορες των Τούρκων, είτε κρυφοί, είτε Κούρδοι, που το “παίζουν” δήθυεν αντι-Τούρκοι, λόγω του “Κουρδικού”, δήθεν αναρχικοί, κλπ, ώστε να γίνονται αποδεκτοί από τις Οργανωμένες Ομάδες της “SOROS – COMPANY”!

Παράλληλα οι… Τσιπραίοι, ενεργοποίησαν, επίσης ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ, τις διάφορες Οργανώσεις τους στα νησιά μας, ώστε και αυτοί να δράσουν είτε υποστηρικτικά των “Λάθρο”, είτε ως “Σύνδεσμοι” και ως “Βακτηρίες” των σταλμένων στα νησιά δήθεν “Αντι-εξουσιαστών”, κλπ, κλπ, κλπ! Έτσι, πχ στην Λέσβο, εμφανίστηκε και πάλι, μετά από πολύ καιρό θα έλεγα η Κα… Εριφύλη ΧΙΩΤΕΛΛΗ και η Οργάνωσή της, κλπ, κλπ, κλπ!.. 

Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” φοβήθηκε, μετά από το πρόσφατο Κυβερνητικό “χέρι” στις ΜΚΟ και τις (γνωστές σε εμάς) “ανατριχιαστικές” αποκαλύψεις Κουμουτσάκου για την πολιτική “ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ” στο “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ”, (πολιτική ασύλο, ΜΚΟ, επιστροφές, κλπ), δεν ψήφισε, όπως άλλωστε το αναμέναμε, την τροπολογία για τις “ΜΚΟ”, ενώ θέλει με τις κινητοποιήσεις στα δύστυχα αυτά νησιά μας, να αδειάσουν τα υφιστάμενα “Κέντρα Κράτησης”, με την μεταφορά των “λαθρο” και των προσφύγων στην ηπειρωτική Ελλλάδα, ώστε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να ξαναγεμίσουν τα ίδια Κέντρα, με άλλους τόσο και περισσότερους “λάθρο”! 

Οι ΜΥ των Βρετανών και των Η.Π.Α. (ειδικά η “CIA”, που επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, όπως είχαμε πει εδώ, είχε αναλάβει τον υπόψη πολυδαίδαλο σχεδιασμό, στο πλαίσιο των σαφών εντολών των “Διεθνών Εβραίων”, κλπ), και οπωσδήποτε η ΜΙΤ, γνωρίζουν ακριβώς ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, με ονόματα και δνσεις των ΠΑΝΤΩΝ και ΠΑΣΩΝ, ένθεν κακείθεν των ακτών του Αιγαίου, αλλά και της… Θράκης!.. (Εμπλεκόμενοι Γιατροί, Δικηγόροι, “Εγκληματίες Πεδίου”, Διακινητές κοινοί, αυτοί που τους λέμε “Δια Το Πέος” και αυτοί που είναι “υπεράνω υποψίας”, Πολίτες… “Αλληλέγγυοι”, που παρέχουν κρυφή ή φανερή υποστήριξη, σπίτια, προσωρινά και μόνιμα, διευκολύνσεις πάσης φύσεως, κλπ, κλπ, κλπ). 

Αυτός είναι ο λόγος που είχαμε προτείνει στον Ε/Π-Θ -μεταξύ των άλλων- να συζητήσει σε βάθος με τον Πρόεδρο Τραμπ, το “Μεταναστευτικό”, με ό,τι προφανώς υπονοούσαμε, κλπ, κλπ, κλπ!.. 

Δεν είναι τυχαίο που οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι μας έκλεισαν τα προς Β. σύνορά μας, ώστε να “τελειώσουν” την Ελλάδα εύκολα και χωρίς πόλεμο, “βγήκαν” και διαμαρτυρήθηκαν για τα… “πλωτά φράγματα” της Κ-Β, και υπέμνησαν οι ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ (με ντόπια φωνή τους τον “ΣΥΡΙΖΑ” κυρίως, αλλά και τον “ΜΕΡΑ 25”, που έξυπνα ο Σόρος το “έβαλε” στη Βουλή μας), τα ανθρώπινα δικαιώματα και “παπάρια μέντολες”, αφού οι ίδιοι δεν δέχονται να πάρουν ούτε μερικές χιλιάδες… ασυνόδευτα παιδιά, ασυνόδευτα βεβαίως για εμάς τους… ηλιθίους Έλληνες που μας “σερβίρουν” έτσι τους 18χρονους, 19χρονους, μέχρι και τους 25 χρονους τα πουλημένα στον Σόρος Κανάλια μας!.. 

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΜΕΣΩ ΠΧ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ), Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΕΚ-ΡΙΑ ”ΛΑΘΡΟ”!

ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 3 ΕΚ-ΡΙΑ “ΛΑΘΡΟ” και “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” και Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”… ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΣΟΡΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ/Φ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!.. 

ΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΚ-ΡΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΕΚ-ΡΙΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 1/2 ΕΚ-ΡΙΟ ΛΟΙΠΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΕΚΡΙΑ ΞΕΝΟΙ (ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ… ΕΛΛΗΝΕΣ) ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ (ΓΕΝΙΚΩΣ) ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΗ ΤΩΝ 11 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΡΙΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ!..  

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κ-Β ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ… ΑΠΑΛΑ- ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ “ΑΓΓΙΞΕΙ” ΤΟ… ΕΡΓΟ “ΣΟΡΟΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝΤΕΣ +… ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΕΣ”!.. 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΤΗ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΒΙΤΣΑ!.. 

Β.  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝ-ΜΙΑ, ΟΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ, Ο ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ 1 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α., ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ… Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ!.. 

ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ “ΣΟΡΟΣ-ΔΟΛΑΡΙΑ” ΤΑ ΣΥΡΙΖΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ… ΔΥΣΗΣ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ “ΣΟΡΟΣ-ΠΑΡΤΥ”! ΤΡΕΞΤΕ!.. 

Γ. ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΡΟΣ ΦΩΤΟ"

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΡΟΣ ΦΩΤΟ"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΡΟΣ ΦΩΤΟ"

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-